Skip to content


       Szűrés lista

Öngól Tatárszentgyörgyön is

A rakamazi plakátragasztási ügy után a tatárszentgyörgyi cigány kisebbségi önkormányzat elnökhelyettesének, Horváth Lídiának kigyulladt házánál is megdőlt a rasszista támadás teóriája.

Már az elején sejteni lehetett, hogy nem stimmel valami, ugyanis

- a bezárt házat belülről locsolták fel égésgyorsítóval

- a házat heteken belül árverezték volna, mert Horváthék nem fizették a lakáshitel részleteit

- a melléképülettel együtt 5,6 milliót érő házat 28 millióra biztosították

Kedves Lídia, ennyire még a rendőrök sem hülyék!

Merész, bár roppant pofátlan ötlet volt a cigányokat ért támadások közé besuvasztani egy politikai és anyagi hasznot is hozó biztosítási csalást. Szerencsére a kivitelezésen elúszott az egész, a rendőrök pedig voltak olyan kedvesek, és lebuktatták Horváth Lídiát. Közlemény:

"A rendelkezésre álló adatok, tények és bizonyítékok, valamint az elkészült szakértői vélemények (tűzvizsgálati jegyzőkönyv, nyomszakértő, vegyészszakértő) alapján került sor 2009. június 23-án a ház tulajdonosának, H. L.-nak gyanúsítotti kihallgatására, akit nagy értékre elkövetett csalás bűntett kísérlete miatt számoltattak el."

A gyanúsított persze mindent tagad, azt állítja, bosszúhadjárat áll a rendőrségi vizsgálat hátterében. Szerinte arról van szó, hogy roma érdekvédőként felvilágosítja a helybelieket a jogaikról és ez nem tetszik a rendőröknek, a tűzoltóknak, de még a helyi magyaroknak sem, akik úgy néznek rá "mint a véres rongyra" - fogalmazott. A bosszúhadjárat akkor kezdődött, mikor a tatárszentgyörgyi kettős gyilkosság idején a helyszínre hívta Mohácsi Viktória akkori EP-képviselőt és csak az ő nyomására boncolták fel a két testet és derült ki, hogy gyilkosság történt.

Horváth Lídia korábban azt is mondta, hogy a bűncselekmény idején fekete autót láttak a környéken árpádsávos zászlóval/gárdás matricával (gondolom Vona volt a sofőr és Orbán vigyorgott az anyósülésen...). Az ezt állító egyik tanú egy olyan úton látta a kocsit, amin akkor éppen egy körzeti megbízott autózott a helyszínre, aki viszont egyetlen járművel sem találkozott.

Abszolut no comment.

Mindannyian várjuk Mohácsi Viktória, Kolompár Orbán, Iványi Gábor, Horváth Aladár stb nyilatkozatait az ügyben. Gondolom, hiába, mert sajnos pont nem fognak ráérni...

Címkék: rendőrség cigány pofátlan

A bejegyzés trackback címe:

https://vastagbor.blog.hu/api/trackback/id/tr241206477

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kartal (rezervált) 2009.06.25. 09:40:34

Lassan azért csak kiderül, hogy nincs is tevékeny rasszizmus nálunk. Csak a cigányok nyírják saját magukat, azt meg hagyjuk, hadd tegyék :)

Jancsibohóc /Bohócügyi Államtitkár/ · http://www.vanditdigital.com/ 2009.06.25. 09:43:47

Rászistá cigányvérre éhes tűzoltók. Mi van itt :D

A másik amin azóta is szakadok:

"Horváth Lídia korábban azt is mondta, hogy a bűncselekmény idején fekete autót láttak a környéken árpádsávos zászlóval/gárdás matricával (gondolom Vona volt a sofőr és Orbán vigyorgott az anyósülésen...)."

WÁHÁHÁÁHÁHÁHÁHÁHÁÁHÁHÁ

REPARATUR 2009.06.25. 09:44:31

orbán vigyorgott az anyósülésen :DDD

Hetfield 2009.06.25. 09:46:56

Lídia, Lídia, ezt jól beszoptad!

eszkep 2009.06.25. 09:49:11

Már csak az lenne kínos, ha a többi "rasszista támadás" elkövetőit is elkapnák, mert kiderülne, hogy a Magyarok Nyilai "terrorszervezet" csak az NBH asztalán létezik. Budaházy-t meg egy héttel a szocik számára katasztrófális eredményt hozó EP-választások után beviszik, mert összefüggésbe hozták a Magyarok Nyilaival. (Emlékezzünk, hogy egyszer már "elkapták" a "Magyarok Nyilai terrorszervezet" tagjait, aztán ott is nagy lett a csend) Minő véletlen...

eszkep 2009.06.25. 09:50:30

@Jancsibohóc /Cee'd KIA Fa Somat/: Igen, én is valami ilyen kosntrukciót tudok elképzelni. Nevetséges...

Dr. Otto Von Schnitzelpusskrankengescheitmeyer 2009.06.25. 09:51:03

"...ez nem tetszik a rendőröknek, a tűzoltóknak, de még a helyi magyaroknak sem, akik úgy néznek rá "mint a véres rongyra"
Jóvan, akkor talán a rendőrség és a tűzoltóság jogi képviselői is lesznek szívesek beperelni még pár millió forintra hitelrontásért, hazudozásért és általános seggfejkedésért. Asszem biztonságosan kijelenthetjük, hogy Lídia drága egy irgalmatlanul ostoba hazudós ribanc.

belzebubó 2009.06.25. 09:51:19

"gondolom Vona volt a sofőr és Orbán vigyorgott az anyósülésen...":D:D:D
mi van laspalmas ma kialudtad magad???

Tapmancs 2009.06.25. 09:51:31

Én a gárdás matricán haltam be legjobban. Komolyan ezek annyira hülyék, hogy kitalálni sem lehetne hülyébbeket.

Jancsibohóc /Bohócügyi Államtitkár/ · http://www.vanditdigital.com/ 2009.06.25. 09:54:10

@Tapmancs: elképzelem Mohácsi Vikit ahogy járja a telepeket, és tagolva adja az értelmiség szájába:

"ha elektronyos zárlat van, akkó' aztat kő mondani, hogy nagy fekete ótó gyütt erre -nem gazsi nem merci, hanem nagy fe-ke-te ótó-, és rajta vót a fordított horogkereszt, a gárdamatrica, két nyolcas, és ár-pád-sá-vos zászlót lengettek."

eszkep 2009.06.25. 09:55:43

Az Index-en természetesen megint nagy csend lesz, hisz ennek nincs hírértéke... Esetleg benyomnak egy "Félelem és rettegés a cigánysoron XXII. rész" c. cikket...

De legalább ezen dagadhat a májunk:
index.hu/belfold/2009/06/24/az_ugyeszseg_kikeri_david_es_herenyi_mentelmi_jogat/

Maximio 2009.06.25. 09:57:54

Mielőtt eljöttem melózni, láttam a tévében, eszembe is jutott, na erről biztos lesz poszt a 'bőrön:)
Egyébként meg kell jegyezzem, itt Fehérváron én magam is láttam egy X5-öst nagy árpádsávos matricával az oldalán, tehát tényleg van ilyen, de kétlem, hogy ők jártak volna arrafelé.

acel 2009.06.25. 10:00:08

Egy fontos dolog kimaradt a cikkből:
Ahogy a biztosítól elmondták, túlbiztosításról nincs szó ugyanis a biztosítás az újjáépítési értékről szól, így az összes vidéki hát túl van biztosítva hiszen kb 200ehuf a minimum újjáépítési érték per nm. MIndenki azt hiszi ahogy túlbiztosították az épületetet, de nem.

Az viszont biztos hogy egy kanyit sem kapnak, mert ez túlbiztosítás nélkül is biztosítási csalás.

Jancsibohóc /Bohócügyi Államtitkár/ · http://www.vanditdigital.com/ 2009.06.25. 10:00:22

A fordított horogkeresztet a náci tűzoltóktól vették át, hogy a tükörből is jól látható legyen. Mekkora nácik ezek. HIHETETLEN!

Seduxen (már NEM dr.) 2009.06.25. 10:00:30

@Jancsibohóc /Cee'd KIA Fa Somat/: különben a "két nyolcas" teoriád val'szeg ott bukna meg, amikor a rendőr megkérné a "szemtanút", hogy írja már le azt a "két nyolcast" :)))

Aaronka 2009.06.25. 10:03:00

hogy lehet az 5,6 millás házat 28 millióra biztosítani?
Az ügy többi része papírforma. Ezek annyira hülyék, hogy nem veszik észre, minden ilyen üggyel nő picit a Jobbik tábor. Nálam akkor is a fordított horogkereszt visz a pálmát.

Hetfield 2009.06.25. 10:03:28

BRÉKING!!!!!!

Egy szemfüles romának sikerült lefényképeznie a kocsit!!!!!!

kepfeltoltes.hu/090625/937994190garda_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Itt a bizonyíték!!!!

Virág et. 2009.06.25. 10:04:06

"...és csak az ő nyomására boncolták fel a két testet és derült ki, hogy gyilkosság történt."

Ez szimpla hazugság. Rendkívüli halálesetnél Mo-n mindig boncolnak. Még akkor is, ha idegenkezűségnek nyoma sincs.

Jancsibohóc /Bohócügyi Államtitkár/ · http://www.vanditdigital.com/ 2009.06.25. 10:05:58

@Hetfield: pont most akartam rajzolni egy náciverdát, de így már lecsúsztam :D (tűzoltó ótót' akartam pimpelni) :D

DexterMorgan78/Séfbácsi 2009.06.25. 10:09:04

Igen ez már csak ilyen amikor éppen elindulnak cigányokat inzultálni kiakasztják a horogkeresztes zászlót és mint a japán kamikaze piloták árpádsávos kendőt kötnek a homlokukra, a kocsi hangszorójából meg a páncéllejd megy full hangerővel.

derelyegrádi szellem 2009.06.25. 10:11:01

@Virág et.:

Ez így van, én már háromszor is így jártam! :-)

(off. mentelmi jogos okfejtésedbe /magánvádast nem adják ki, közvádast kiadják/ az OGY géczi józsef alajos vezette bizottsága újabb homokot szórt, mivel tegnap olvastam, hogy veres meg helmeczy rágalmazás /magánvádas/ miatt eljárást kezdeményezett három fideszes képviselő ellen, és a bizottság a mentelmi jogok FELFÜGGESZTÉSÉT javasolja. Tehát hozzá kell tenni, hogy attól függ, kikről van szó, vagy esetleg ki kezdeményezte ellenük az eljárást.)

Homeoffice 2009.06.25. 10:15:55

Ti egyszerűen nem értitek a dolgot.
A tettet be fogja ismerni ez a nőszemély, viszont:
- Panaszkodni fog arra hogy nem volt beszámítható, mert "annyira" el van keseredve a kirekesztés miatt, és reménytelennek látta helyzetét.
- Bemászott a kéményen két árpádsávos Orbán-Vona Jugend és kényszeritette erre a tettre.

Az EREDETI 2009.06.25. 10:18:25

Nyilván a rendőrök rasszisták és a tűzoltók pedig nácik, ezért derült fény erre a kis csalásra.

Bárcsak ezek a kis lebukások is akkora visszhangot kapnának az ertéelklubbon...

Virág et. 2009.06.25. 10:19:24

@derelyegrádi szellem: Az nem az én okfejtésem, hanem Géczi Józsefé. A kérdésfeltevés azonban a közvádas bcs-ekre utalt (hogy ti. nem menekülhetnek a szocik a mentelmi jog mögé), és Géczi (gondolom) úgy értette, hogy max magánvádas ügyekben nem adják ki a képviselőket. De védje meg magát Géczi, ne én.

Ez a "mentelmi jog alá menekülnek a szocik" mantra lement egyszer már az EU választásokon is. Valamelyik jóképességű kolléga a blogvilágból még videót is gyártott hozzá. Ne hagyjuk az MSZP-t Brüsszelbe menekülni. Na igen, olyan főkolomposok szerepletek az MSZP listán mint Gurmai meg Göncz, meg pár korábbi EU képviselő. Csupa sötét gazember, akinek a viselt dolgaitól hangos volt a belföldi sajtó.

Na ezért (is) érzem hiteltelennek ez az új hisztériát, hogy az MSZP állítólag retteg a Fideszes elszámoltatástól (amiből nem lesz semmi, max egy Keller-féle bohózat, ezúttal narancsszínben).

derelyegrádi szellem 2009.06.25. 10:19:26

Mindezeket meghaladóan a H.L. tatárszengyörgyi lakos elleni gyanúsítást ki kéne sürgősen egészíteni egy közveszélyokozással is, ami 2-8 ig megy.

Azzal együtt már egész csinos kis halmazati büntetést tudna összeszedni ez a talpig becsületes "jog felvilágosító" asszony.

Marcellusca 2009.06.25. 10:21:37

Hogy én mé' nem lepődöm meg ezen a híren? :)

Viszont tényleg várom Mohácsi "vész" Viktória helyszínen tett, helyreigazító sajtótájékoztatóját!
De, gondolom hiába, mert ahhoz már nem lesz pofája.

@acel: De, ha még nincs újjáépítve, akkor hogy lehet ekkora összegre biztosítani? Én nem értem.
Vagy becsszóra értékelték fel a házat?

@Hetfield: De hát az nem is lehet gárdásos nagyfeketeótó, mer' annak (ha jól látom) kűffődi (tán USA) rendszáma vagyon. :)

acel 2009.06.25. 10:22:54

@Aaronka:
úgy hogy egy 92nm- es házra (de faluszéli romra is) a biztosító csak ennyiért hajlandó biztosítást kötni,
Ezalatt nem köt biztosítást, mert ez az újjáépítési értéke. Ugye neked nincs lakásbiztosításod? Vagy csak nem olvastad el?

derelyegrádi szellem 2009.06.25. 10:23:24

@Virág et.:

Jó van, de ezt majd máskor folytatjuk, nem akarok itt kommenteken keresztül offolni.

PublicEnemy 2009.06.25. 10:24:36

"a bezárt házat belülről locsolták fel"Wháháhá
Gyengeelméjű!:)
Ez a nagy, fekete, Árpád-sávos autó hatalmas sláger cigóéknál! Gondolom a kölykeiket is ezzel rémísztgetik:"Ha rendesen tanulsz és nem lopsz eleget,elvisz a nagy-fekete-sávos ató!" :)

Az EREDETI 2009.06.25. 10:24:48

@Marcellusca: "mer' annak (ha jól látom) kűffődi (tán USA) rendszáma vagyon. :)"
tehát a gárda már egyenesen a kluklukszklánnal áll szövetségben. :P

picur3ka 2009.06.25. 10:25:01

A kepen lathato fekete oto az a Lidiae?

Ket dologra meg nem valaszolt senki a helyi tragediaval kapcsolatban:

Miert nem mondta meg senki egeszen MV megjeleneseig, hogy lovoldoztek is?

Miert telt el egy felora mig barkit is kihivtak volna?

Talan Lidi tuggya a valasszt?

Virág et. 2009.06.25. 10:25:05

@derelyegrádi szellem: Rendben. Ebben a témában (H.L. biztosítási csalása) legalább egyetértünk. :)

acel 2009.06.25. 10:27:05

@Marcellusca:
Ha újjá kell építeni a házat, akkor ennyiről hozhatsz számlát, de ez csak "totálkárnál" használható opció. Azért van egyébként hogy ne értsed. Jogi diplomával talán megérthető. Bp-en nem jellemző, mert a telekárak miatt itt az újjáépítési értek kisabb a vételárnál. De vidéken inkább ez jellemző.

Marcellusca 2009.06.25. 10:30:42

@acel:
"Azért van egyébként hogy ne értsed. Jogi diplomával talán megérthető. " - akkó itt a bibi.
Én csak egyszerű, józan paraszti ésszel gondolkodám. :)

Seduxen (már NEM dr.) 2009.06.25. 10:31:10

@Az EREDETI: ezt te nem tudtad? a kukluxxal is, meg a Hámásszal, meg a Hezbollah-hal, az ETA-val, és kit hagytam még ki? Ja, persze Al-Kaida...

Marcellusca 2009.06.25. 10:32:06

@Hetfield: Jajmán! Hogy mondhatol ilyentet?
Tisztes kisvállalkozók, minimálbéres jövedelemmel. :)

Tapmancs 2009.06.25. 10:33:16

@Hetfield: nem veszem be, mert egy fehér sáv hiányzik a zászló aljáról, szóval tuti hogy csak a cigányok hamisítványa a verda.

Úgy mint a fordított horogkereszt.

Tilcsák Bea (törölt) 2009.06.25. 10:34:01

már a múltkor sem értettem, miért kell megakadélyozni, hogy két norvég csoport kinyírja egymást....

TristanSXT 2009.06.25. 10:42:09

Nem igaz, a mumus volt.

Piros mercédesszel tett vagy 10 kört a háztömb körül, és jól kivehető volt a kisvakondos autómatricája és a 6x4 méteres rudipöttyös zászlaja, arról nem is beszélve, hogy 5 méteres körben az autó körül minden fekete-fehérré vált, 30 méteres körben minden alvó gyerek rosszat álmodott, és álmukban őrjöngve a mumus özenetét kiabálták, hogy ha nem találja meg az Egy Gyűrűt, felgyújt egy házat. De csak miután fellocsolta belülről, és bezárta az ajtót, mert a világért sem akarja, hogy bármit ellopjanak a házból, amíg az le nem ég teljesen.

Apafarkas 2009.06.25. 10:45:08

Ez szánalmas, nevetséges és felháborító egyszerre! Nem csoda, ha mindennormális embernek kezd betelni a hócipője. Ráadásul az én adómból pénzelik ezt a csürhét...nem csoda, hogy a Jobbik a második erő!

Parkőr (törölt) 2009.06.25. 10:47:00

@acel:

mondjuk a biztosítók azon gyakorlata is megkérdőjelezhető, hogy amikor megkötik a szerződést bemondásra teszik meg.
Tehát 500Misire biztosítom a putrit megkötjük a szerződést 10 évig senki sem szól csak bezsebelik havonta a zsetont, aztán leég és azt mondják hogy biztosítási csalást követtem el, és feljelentenek.

Lehet ez sem normális.

VonPerez "kapus vagyok, nem csatár" 2009.06.25. 10:50:42

@Hetfield: Én csak at nem értem, mit akar Hitl...Viktor az ablak mögött mutatni?

Ned Coleman · http://nedcoleman.net/ 2009.06.25. 10:52:53

"...ez nem tetszik a rendőröknek, a tűzoltóknak, de még a helyi magyaroknak sem, akik úgy néznek rá "mint a véres rongyra"

-Vajon mé' ?

Akkor viszont Maximális tiszteletem a helyieknek!

Hetfield 2009.06.25. 10:54:52

@VonPerez "kapus vagyok, nem csatár": A hátul ülő, jól elrejtett 40 gárdistának mutatja, hogy melyik házat kell felgyújtani.

derelyegrádi szellem 2009.06.25. 10:55:02

@Parkőr:

Én nem látok ebben semmi különösebbet. Ha 500 misit mondasz be, az lesz biztosítási összeg, az után számolják a biztosítási díjat (a kockázat átvállalásának ára). 500 misire ennyiért vállalunk kockázatot, ennyit kérük érte. Ha bekövetkezik a biztosítási esemény, akkor ennyit kell a biztosítónak kifizetni.

Ugynez a logika működik az alulbiztosításnál is, hiába ér a dolgod 500 misit, ha te csak 5 millióra taksáltad, biztosítási díjat ez után fizettél, következésképpen ennyire vállalta a kockázatot biztosító. (vagyonbiztosítás /nem egy tárgy, hanem pl egy ingatlanban fellelhető ingóságok összessége/ esetén egy kicsit bonylultabb a helyzet alulbiztosítás esetén, de ebbe most ne menjünk bele, mert tényleg hosszú, elég bonyolult, és nem is hiszem, hogy sokakat érdekelne)

VonPerez "kapus vagyok, nem csatár" 2009.06.25. 10:58:11

@Hetfield: Jah oké. Mert azt hittem, hogy vm. karlendítés. Egyébként annyira fasistaveszély van, hogy a multkor Suchmann Tomival néztük Gordon kispályás meccsét és a bíró mikor felmutatta a sárgalapot, összerezzent Tomi, mert megijedt, hogy nátzi karlendítés... főleg, hogy fekete "ingben" volt a bíró...

derelyegrádi szellem 2009.06.25. 11:07:23

@eszkep:

A Táncsics Alapítvány az mszp pártalapítványa. Arra költi a pénzét amire akarja, hogy pont a Népszavára, abban semmi meglepő nincs. Pártalapítvány a pártújságnak.

Ezt hívják Vörös Segélynek?

Roxvox 2009.06.25. 11:07:30

Több tűzoltót is láttak a környéken, akik két-két vödör vízzel a kezükben és egy-egy véres ronggyal a szájukban rohangáltak fel-alá.
Remélem a jogképviseleti tevékenységét a sitten is folytathatja ez a "hölgyemény".
A fekete autó pedig tulajdonképpen fehér volt, csak a szemtanú cigó színtévesztő volt.

Parkőr (törölt) 2009.06.25. 11:09:17

@derelyegrádi szellem:

Sajnos nem így van, ha baj van akkor azt mondják,hogy túlbiztosítottál. és nem fizetnek.

picur3ka 2009.06.25. 11:10:32

@Berrick:

Sajat kulcsaval engedte be Lidia a tuzoltokat. Bezart ugyanis mindent, mielott elment otthonrol.

DexterMorgan78/Séfbácsi 2009.06.25. 11:12:19

Egyébként csak az jutott eszembe hogy a Fidesz pénzel valamilyen sajtóorgánumot valami alapítványon keresztül??
Ennyit a hiteles sajtóról, ugye ugye:) Táncsics Alapítvány= Operettferi.

Seduxen (már NEM dr.) 2009.06.25. 11:12:48

@derelyegrádi szellem: azt meg ugye tudjuk, hogy ki ül a Táncsics Alapítvány vezetői székében...

hogy is mondják? Összefújja a szemetet a szél...

kyncza 2009.06.25. 11:13:42

Adjon az Isten!

Várom a bocsánatkérést a hazai- és külföldi újságoknál, ahol lenácizták, rasszistázák a magyarokat, és különösen a gárdát!!

De azt hiszem addig nem kéne féllábon állnom...

Addig, addig magyarázzák a magyarba, hogy mekkora rasszista, míg egyszer tényleg elszabadul a pokol, de akkor már késő lesz vonyítani...

denever · http://graveyard.blog.hu/ 2009.06.25. 11:16:54

Drága jogász urak (Szellem és Virág et.),

vajon a csalás mellé nem dukálna egy "közveszély okozása" passzus is? mert ha az ember gyújtogat - mégha csak a saját házát is - az általában ilyen megítélés alá szokott esni, nem?

Marcellusca 2009.06.25. 11:17:02

@Parkőr: Alapvetően az a baj, hogy a biztosítók általában sehogy sem akarnak fizetni. A díjakat beszedik, de mikor már kifizetésre kerülne a sor, akkor keresik a kibúvókat.

SirBors · http://kisby.blog.hu/ 2009.06.25. 11:22:35

Nem ez volt az az eset ami napokig zsindex címlapon volt amíg náczi támadásra gyanakodtak? Érdekes:)
Ha ez hír lesz egyáltalán, már megemelem a kalapom.

DexterMorgan78/Séfbácsi 2009.06.25. 11:32:05

@picur3ka (Beindultunk: 10%:
Mer' okos.
- ne haragudjon hölgyem, az ajtó zárva az ablak nincs betörve mégis hogy jutott be a benya??

pógárjenő 2009.06.25. 11:33:28

Na ez az eset is mint a teve utcai "lövés", a szemtanu látta hogy az s betű leesett a sabb-ról de a rendszámot ami 5x akkora nem.....szánalmas !

Seduxen (már NEM dr.) 2009.06.25. 11:43:58

@pógárjenő: ahogy a vicc is mondja:

Fletónál éjjel cseng a telefon:
- Miniszterelnök úr! RÁLŐTTEK a teve utcai rendőrpalotára...
- MICSODAAA??? Már hajnali fél 3 van???

misikeh[jogsértő módon félelmet keltve fotózott] ( · http://video.google.com/videoplay?docid=-8266131592631747056&hl=en 2009.06.25. 11:46:37

@Hetfield:
Vázzegh, ez kész :)

"...ez nem tetszik a rendőröknek, a tűzoltóknak..."
Hogy b@sszon meg egy talicskaderék apró majom a seggednél fogva te retkes cigány, persze hogy nem tetszik nekik. az se tetszett a tűzoltóknak (riszpekt nekik), mikor a tetves fajtársaid ellopták a tűzoltóautóról a létrát, mert "dikk má, mennyi olómánum".
Jogaitok? Egyszer arról világosítsd fel majd a többi félállatot, hogy mihez nincs joga és mik a kötelességei. Azt gondoltad ugye kedves H.L., hogy a nagy ráschistá hangulatkeltésben a ti kis ügyetek majd "átmegy" mi? Sajnos ennek mellé vágtál, mint kancsal pulyka a meleg t@konynak.
Lesz itt még csúnya világ rád és a társaidra...

Atrox 2009.06.25. 11:47:51

A tököm tele van azzal, hogy az ilyen esetek után nincs újratájékoztatás és bocsánatkérés a különböző médiákban. Miért van az, hogy büntetlenül le lehet írni bármilyen hazugságot, és ha arra fény derül, akkor nem kell helyreigazítást közölni, és a valóságot az emberek elé tárni? Egyszerűen felbasz az ideg, ha arra gondolok, hogy nem minden ember teheti meg ebben az országban, hogy különböző, kisebb fórumokon, kisebb nyílvánosságot kapott médiákból érdeklődjön a hírek felől. Sajnos sok ember csak a tv-ből, ott is maximum az m1, rtlklub, és tv2 híreiből értesül a dolgokról. Így sajnos az emberek igen nagy hányadához a valóságot nem fedő, különböző érdekcsoportoknak megfelelő 'híreket' kap. Jöjjön már a Jobbik!!!

eszkep 2009.06.25. 11:49:41

@derelyegrádi szellem: Viszont ennyit a független médiáról. Képzeld el, mekkora hiszti lenne belőle, ha a FIDESZ egyik alapítványán keresztül (főleg majd kormányzati pozícióban) pénzt tolna a MN-nek, vagy a HírTV-nek...

kyncza 2009.06.25. 11:50:30

@DexterMorgan78/Séfbácsi: Neeeeeeeeeeem!!! :)

Egyébként tényleg, ez már betegség nálam!! :)
Nem tehetek róla, de nem bírom a zsidókat!!

Már nagyapám is panaszkodott, pedig Ő már 86-ban meghalt, Isten nyugosztalja! Volt egy üzlete, és nem adta el nekik, kisemmizték, és feljelentették állandóan.

Vérükben van mások kiszipolyozása, gazdaságilag tönkretétele. Amellett ez az arrogáns "ki ha én nem" viselkedés semt tetszik, egy gusztustalan belterjes faj! Tisztelet a nagyon kevés kivételnek!

purga · http://horrormirror.blog.hu 2009.06.25. 11:50:56

igazából nekem a hír nem annyira új, de líviának a retorikája...:DDD jó, hogy nem tankkal vonultak el épp akkor, és egy magnyóról bömbölt a deustchland überalles....:D
szerintem a gárdafantom volt:D

Hetfield 2009.06.25. 11:58:57

@purga: Legközelebb már terepjáró se lesz, figyeld meg! Repül majd a levegőben egy árpád-sávos lepedő, rajta ül majd Vona, meg a gárdakapitány, leszállnak vele a krumpliföldre ahol a romák épp kapálnak, elővesznek egy molotov-koktélos üveget, megdörzsölik (közben zikkájloznak), előjön belőle führer dzsin és mindenkit kinyír!!!

pógárjenő 2009.06.25. 12:02:11

@Hetfield: "előbújik a palack a szellemből" co.medesán efftás!

eldiablomismo 2009.06.25. 12:02:51

Naesztet megírjae a nyújortámsz? :P

pógárjenő 2009.06.25. 12:03:25

@Seduxen: höhö.....melesleg:
MAGYAR ULTRÁK ÉS FUTBALLSZURKOLÓK, FIGYELEM!

Ami az elmúlt napokban Kerepesen történt valószínűleg eltemettetik a médiák süllyesztőjében s úgy tesz mindenki, mintha mi sem történt volna. Olaszlika s Kiskunlacháza esete is rendkívül felkapott hír volt annak idején, ám ma már elhalkultak ezeknek a gyalázatos, sátáni rémtetteknek a visszhangjai, amelyek minden lojális magyar emberből megtorlást s azonnali önvédelmet váltanak ki. Sajnos ez az ország másképpen működik. Magyarországon, aki szereti a Hazáját s Nemzetét, azt rasszistának hívják. Aki nem tűri, hogy kisebbségként éljünk a saját hazánkban az fasiszta. Aki változtatni akar ezen az élhetetlen, nihilista posztkommunista rendszeren az bűnöző! Nem! Nem, nem és nem! Azok a kampós orrú öltönyös gazemberek a rasszisták, fasiszták s bűnözők, akik a rózsadombi s svábhegyi villájukban kitervelik a jövő hónapi népnyúzást, vagy éppen a Parlamentben Magyarhon júdeai cionista helytartó adják el rögről rögre az áldott, drága magyar földet! Elég volt! Nem engedünk! Nem, nem, soha! Nemzettestvéreink jajszavától visszhangzik a Kárpát medence, hát ki fog rajtuk segíteni, ki oltalmazza meg őket eme gyülevész, ördögi piócahordáktól? Majd mi segítünk!

Magyar ultrák és szurkoló társaim! A kormány tőlünk fél a legjobban s van is reá okuk. Mutassuk meg nekik, hogy félretéve a szurkolói ellentéteket képesek vagyunk egyként, egy magyarként odaállni Kerepesre s reácsapni az asztalra: Elég volt a cigánybűnözésből! Elég volt az állandó cigányterrorból! Elég
volt a mindennapos félelemből! Ezért felszólítok minden szurkolótábort, hogy 2009. június 27-én mindenki egy-egy kisebb-nagyobb csoporttal gyülekezzen 14:00-kor Kerepes HÉV-állomásán a Magyar Ultras and Hooligans Mozgalom táborába s vonuljunk végig a városon, skandálva közösen a cigánybűnözés elleni mondatainkat! Megállunk külön az iskoláknál és ott ezt erélyesebben kifejtjük!

Mutassuk meg országnak, világnak, Istennek: a magyar ultra nem tűri soha a szolgaságot s a megalázást, hanem büszkén kihúzza magát és kiharcolja a szabadságot!

- Akela vidista szurkoló

Jelentkezni s információkat az alábbi címeken lehet:

Mészy: mufanatics@citromail.hu
Akela: videotonwarrior@gmail.com

VonPerez "kapus vagyok, nem csatár" 2009.06.25. 12:14:17

@pógárjenő: Ezek vajon azok a Vidiszurkolók, akiket 10-20 kispesti a kocsmából kifutva szétkergetett hazai pályán azaz Szfváron? Mert akkor inkább ne menjenek kancigányok közé. Se.

Aradebil 2009.06.25. 12:15:51

@SirBors: tegnap kint volt pár óráig a főhír mellett,szal nem kell annyira bántani most az indexet:)

purga · http://horrormirror.blog.hu 2009.06.25. 12:18:14

@misikeh: jaja, de 4:16-nál az nem az ifjú orbán? xDD

purga · http://horrormirror.blog.hu 2009.06.25. 12:24:49

@VonPerez "kapus vagyok, nem csatár": nem csodálkozok, ott már 1 karlendítésért is börtön jár...

Plutonic 2009.06.25. 12:39:02

@eszkep: És ha kiderülne, hogy a Magyarok Nyilai létezik és cigány terrorista szövetség lenne! :DDDDD

Egyébként meg éppen ideje lenne egy nyilvános beismerésnek!
Vagy bocsánatkérésnek vagy valami.

misikeh[jogsértő módon félelmet keltve fotózott] ( · http://video.google.com/videoplay?docid=-8266131592631747056&hl=en 2009.06.25. 12:44:20

@Plutonic:
Addig álljál fél lábon :)
Esetleg valami olyasmi lesz, amit mohácsivész adott elő a mokkában a Cozma-gyilkosság kapcsán. Hmm.... milyen beszédes név egy műsornak: Mokka :)

reKorrekt 2009.06.25. 12:45:43

Sebaj, Lídia néni szerzett ezzel még 0,5%-ot a Jobbiknak.
A kettősgyilkosok megvannak már? Gondolom igen, csak kiderült hogy azok is cigányuzsorákok. Szar ügy.

Seduxen (már NEM dr.) 2009.06.25. 12:51:59

@VonPerez "kapus vagyok, nem csatár": de pontosak az infóid, TE is köztük (btw: a vidi-szurkolók) között voltál? :))))

reKorrekt 2009.06.25. 12:53:28

- a bezárt házat belülről locsolták fel égésgyorsítóval
- egy idomított turulmadár benzinnel teli kámforzacskót ejtett be a kéményen

- a házat heteken belül árverezték volna, mert Horváthék nem fizették a lakáshitel részleteit
- mert a szemét magyarok nem adnak annyi segílykét hogy még a lakáshitelt is tudja fizetni (hogyakurvannyát)

redriot77 2009.06.25. 12:55:12

Jót röhögünk most a hülye ribancon, de az szomorú, hogy ez az eset már nem jelenik meg a külföldi sajtóban.

A New York Times címlapon hozza le a magyarországi rasszizmust, hogy már megint felgyújtották a egy cigány házát, meg hogy fekete egyenruhában masírozik a Gárda, ez jó kis színes hír. De mikor kiderül hogy kamm az egész... Arról mélyen hallgatnak, onnantól már nincs hírértéke. Szarják össze magukat ott ahol vannak.

PublicEnemy 2009.06.25. 12:55:49

Egy cigánykisfiú kérdezi az apját:
-Mondd apám,hát mi az a demokrácia?
-Hát,a demokráciánk az kisfiam, amikor már feléltük pár nap után a segélyt és jogosan elvesszük a gádzsók pénzét.
Kisfiú elgondolkodva kérdi:
- És a gádzsók nem haragszanak ezért?
- Dehogynem, de ezt nevezzük rasszizmusnak.

...és ez nem vicc,ez a valóság!

kyncza 2009.06.25. 12:56:40

ööö...liberósokat napok óta nem láttam...csak nem banned lett az előnevük? :D

csikósnindzsa 2009.06.25. 12:59:29

szerintem az esztergomi CATMAN állhat az ügy hátterében. nagy, fekete autó, stimmel:

index.hu/bulvar/2009/06/25/elkaptak_az_esztergomi_catman-t/

:D
sírok.
:D

dr.justice 2009.06.25. 13:00:19

Ha valaki ráér tételesen összeszedhetné egy szép táblázatba, hogy a rasszista vádak eddig hogyan dőltek meg. Nekem egy eset rémlik, hogy jogerősen elítéltek volna valakit etnikai indíttatású bűncselekményért.

derelyegrádi szellem 2009.06.25. 13:03:05

@purga:

dede! éppen indulnak szőlőt bányászni. :-)

redriot77 2009.06.25. 13:05:34

@dr.justice: nekem elég lenne, ha újra láthatnám azt a híradót, ahol ez a rokonszenves hölgy síró hangon elpanaszolja a kamerának, hogy elbántak vele az aljas németista nácziákok. :) Aaaaand the Oscar goes to... :))))

Véraláfutás 2009.06.25. 13:06:36

Egyébként biztosítási csaláson kívül, bujtogatásért is lehet vádolni őkelmét...

Félkupica_Fehér_Főnök 2009.06.25. 13:07:29

@Korrekt (Cum Deo pro Patria et Libertate):
Ne ferdíts, mindenki tudja, hogy azért nem elég semmire a segély, mert a magyar egy lusta disznó nép, aki nem dolgozik eleget.

@redriot77: Vigyázni kéne, mert ha berágnak ránk, akkor koszovó után lebombázzák Bucarestet is :o)


@dr.justice: Én is egyről tudok, amikor különös kegyetlenséggel, rasszista indíttatásból felpofoztak egy romát. 6 napon belül gyógyult, azt hiszem 1,5 év volt a "jutalom" érte.

krtek 2009.06.25. 13:11:36

A köcsögmédia felelőssége egyértelmű. Ez nem hír. Ez el lesz kenyve. Erről semelyik cigány politikusféreg nem fog okosakat hablatyolni. Semelyik (magát nagyképűen "újságírónak" ill. "médiaszakembernek" képzelő) bulvárszarházi nem fog interjút készíteni, semelyik díszcigánnyal. Stb.

Mellesleg a hazudós, mintapolgár cigány néni jó kis referencia. Ha ilyen háttérrel önkormányzati elnökhelyettesi szintig ívelt szakmai karriere, akkor milyen lehet a környéken a sima kis adófizető cigány akiket, úgymond önkormányoz???

derelyegrádi szellem 2009.06.25. 13:12:03

@dr.justice:

"Ha valaki ráér tételesen összeszedhetné egy szép táblázatba, hogy a rasszista vádak eddig hogyan dőltek meg."

Felesleges. Akiknek szólna, azokat a tények nem érdeklik, ők még 10 év múlva is ugyanezeket a rég megdőlt esteket fogják szajkózni(Ttszgy, Rakamaz, Pécs, stb.). Igaz azonban, nem mindenki ugyanonnan, pl Kolompár lehet, hogy a rács mögül.

"Nekem egy eset rémlik, hogy jogerősen elítéltek volna valakit etnikai indíttatású bűncselekményért."

Nincs is több. Csak ilyen esetek a "rasszista indíttatású bűncslekmények Mo.-n" típusú több tucatos felsorolásokhoz nem is szükségesek.

Seduxen (már NEM dr.) 2009.06.25. 13:15:54

@derelyegrádi szellem: jó is, hogy itt vagy.

lenne egy kérdésem. tegnap belinkeltem két cikket:
- az egyik esetben egy "védett fogyasztó" a nála lévő - bodzaszedéshez - használt "vasat" "nem rendeltetésszerűen" használta. Garázdaság

- Kalocsán egy nőcit fejbedobtak egy nagy csavarral (vérzó fej, meg ami sipárgás kell) súlyos testi sértés.

ezt mi alapján döntik el?? (segítek: utóbbi eset Holocaust-megemlékezésen történt, ez gondolom súlyosbító körülmény...)

Seduxen (már NEM dr.) 2009.06.25. 13:17:35

@derelyegrádi szellem: de a "hatóság félrevezetése" az megvalósult nem?

reKorrekt 2009.06.25. 13:19:44

Mikor meghallom ezt a kisebbségiönkormányzati dumát, mindig felmegy bennem a pumpa. Na nem úgy. Hát basszák meg, ha akarnak maguknak ilyet, fizessék ők a működésüket. Jaaa, hogy nem különböztetünk meg cigány és nem cigány adózót? Akkor egy önkormányzattal milyen alapon tesszük mindezt? Jaaa, hogy az adózónak fizetnie kell, az önkinek meg lesápolni azt?
Többször is bebizonyosodott hogy csak a ckö is ellopja a pénzünket és emellett semmit nem csinál. Megpróbáltuk, hát nem jött be. Felszámolni az összeset a faszomba!

derelyegrádi szellem 2009.06.25. 13:25:52

@Seduxen:

A kalocsai megemlékezésen? Háááát, nem tudom! :-)

Komolyra fordítva. H.L. nagy valószínűséggel megvalósította azt is, és mivel azt a csalás nem "nyeli el" a terhére meg kéne állapítani, a - már hiányolt - közveszélyokozással együtt.

Ahhoz hogy valaki ellen testi sértést meg lehessen állapítnai ahhoz testi sérülés kell. Ha csak hadonászol a bodzavassal az nem az.

A minősítést a sérülés valós gyógytartama (ez orvosi szakkéréds, szakvélemény dönti el) határozza meg. Kivéve az életveszélyt okozónál, mert ott közönbös a gyógytartam, csak az számít, hoyg életveszélyt okozott-e.

Seduxen (már NEM dr.) 2009.06.25. 14:28:32

@derelyegrádi szellem: REÁLISAN nézve mennyit kaphatna a nőci - ha nincs priusza -, ha mindent a terhére rónak? 3-4 évet?

nyílméregbéka 2009.06.25. 14:53:58

@Korrekt (Cum Deo pro Patria et Libertate): számból vetted ki a szót; épp akartam írni, hogy Lídia most úgy 150 újabb Jobbik-szavazatot csinált.
Ha még egy kicsit károg a rendőrökre és a tűzoltókra, hipphopp 300-500 lesz ebből, csak ott a környéken.
Aztán majd hogy fognak sápítozni a választásokkor :-D

Másik kérdésre válaszolva, személy szerint 95 %-ig biztos vagyok benne, hogy a kettős gyilkosságot is C kategóriás követte el.
Várom, hogy TÉNYEK! cáfolják meggyőződésemet...

nyílméregbéka 2009.06.25. 14:56:10

@nyílméregbéka: de ha mégis 5 %, és nem C kategóriás, akkor arról lehetett szó, hogy az uzsorás / maffiózó ukrán bérgyilkosokat fogadott fel anno.

denever · http://graveyard.blog.hu/ 2009.06.25. 15:27:04

@derelyegrádi szellem:

Szellem, még továbbgondoltam.
egy talpraesett ügyész még a nyakába varrna egy
hatóság félrevezetését is. vagy vmi ilyesmit.

és azon is el lehetne gondolkozni a gyűlöletbeszéd-törvény színes esernyője alatt, hogy vmi burkolt uszítás nincs-e a dologban a magyar gárda ellen.

denever · http://graveyard.blog.hu/ 2009.06.25. 15:28:02

@denever:
a rohadt életbe, ezt is kitalálta már valaki.

derelyegrádi szellem 2009.06.25. 15:32:39

@Seduxen:

Az már jó lenne, de nem fog annnyit. Szerintem annyit fog kapni, amit még fel lehet függeszteni, de nem kötelet.

krtek 2009.06.25. 15:38:14

@Korrekt (Cum Deo pro Patria et Libertate): Erről van szó.

Vehetne már egy kis fáradságot akinek erre van idelye, tán még el is tudja adni: csináljon egy feltáró cikket pl. az OCÖ működéséről, a költségekről, realizált hasznáról, pénzügyi és HR struktúrájáról, stb.

Kiváncsi lennék aluliskolázott , sunyi köztörvényesek, hogyan tudnak politikust játszani, kinen és mennyi pénzéből?


@nyílméregbéka: a nagy publicitást kapó, agyoniskolázott cigány adófizetők a legjobb marketingforrások a Jobbiknak. Köszönik szépen.

derelyegrádi szellem 2009.06.25. 15:50:32

@misikeh:

Igen. Végrehajtásában felfüggesztett szabvesztést fog kapni.

Marcellusca 2009.06.25. 15:55:40

@misikeh: Öt év kötél, három évre felfüggesztve. :)))

Mixer 2009.06.25. 15:56:38

és még csodálkozik valaki,h 10%-on a Jobbik?

Kedves Cigány Polgártársaink!

Nem hülye mind a 10.000.000 magyar!

martonx 2009.06.25. 15:59:50

Érdekes. Bárhová nézek a környezetemben azt látom, hogy itt nincs rasszizmus. Néha a cigányok gerjesztenek egy kis hírverést maguk körül (saját ház felgyújtás például), néha leszamurájkardozzák/megkézigránátozzák/lelövik (ez utóbbi még nem nyert bizonyítást, de mérget mernék venni rá) egymást, a fehéreknek ehhez semmi közük.

Ellenben bármilyen balos hírportált (újságot) olvasok, máris rettegni támad kedvem a cigánygyilkoló nácifasisztáktól.

Rorschach · http://lowfast.blog.hu 2009.06.25. 16:02:18

"fekete autót láttak a környéken árpádsávos zászlóval/gárdás matricával "
Ez már annyira lol, hogy ilyen nokomment kategória :D
Az mohácsira én is kiváncsi vagyok fog e nyilatkozni az ügyben, vagy lesz-e fontosabb dolga, hisz annyi helyen kell még megvédeni a népét.
Ez a banya amúgy meg úgy néz ki, mint akit pofánbasztak egy zsák fenyőtobozzal.

tudi 2009.06.25. 16:18:50

Ennek a nőnek sincs érettségije, de még józan paraszti esze sem, árverés alatt álló ház 28 millára biztosítva belűlről égésgyorsítóval fellocsolva, ez már olyan durva volt, hogy még asszem a ballib média is kétkedve fogadta, hogy rászista támadás volt e. De amúgy tényleg ki lenne olyan hülye, hogy fekete, gárda jeles, árpádsávos zászlós autóban menjen cigányok házait felgyújtani?
Már nemazért de én ha elvetemült rászista piromán lennék tutti fehér suzuki swift-el járkálnék pirózni abból van egy rakat kishazánkban.

Apafarkas 2009.06.25. 16:19:29

@Mixer: Szerintem senki nem csodálkozik.
Igazából a probléma az, hogy ostoba, tanulatlan, haszontalan tömegeknek ugyanakkora beleszólásuk van az ügyek intézésébe, mint a termelő polgároknak. Pedig hazugság, hogy minden ember egyenlő. Ezek vagy nem egyenlőek, vagy nem emberek...

derelyegrádi szellem 2009.06.25. 16:24:24

@tudi:

én fakópiros ezeröcsivel mennék. Arrafelé az méggyakoribb.

ylion, declared for Hungary, not for Kurvaország · http://quelthalas.hu 2009.06.25. 16:45:11

@derelyegrádi szellem: mondjuk legyen felfuggesztett, csak mondjuk 10 evre.
aztan ha 10 even belul megint valami, akkor ... hat sutty...

a mindenfele politikusoknak is adhatunk vegulis egy eselyt, eletfogytig felfuggesztve.

Marcellusca 2009.06.25. 17:09:27

@derelyegrádi szellem: Hú, Te illen gazdag vagyol? Ezeröcsivel? Ölég lenne oda a zezerkettes is, az még annyira sem feltűnő.
Ja, a Koppányt ne felejtsd le róla! :)))

denever · http://graveyard.blog.hu/ 2009.06.25. 17:48:07

jó hírünk van külföldön...

www.welt.de/die-welt/article3993524/Reihenweise-Hass.html

utószó:

"Mit einer Zweidrittelmehrheit, die nach den Europawahlen Fidesz und Jobbik hätten, ließe sich die Verfassung ändern in Richtung einer autoritären Präsidialherrschaft. Diese hat in Ungarn durchaus Tradition: Kaiser Franz Joseph von Habsburg, Miklós Horthy, der Reichsverweser, und János Kádár, der kommunistische Statthalter der KPdSU, bilden eine Kontinuität der diktatorisch-patriarchal herrschenden Vorbilder, die der Weltsicht eines Viktor Orbán nicht fern liegen dürften. Die schwachen und durch Korruption ausgehöhlten Institutionen, das käufliche Rechtssystem werden ihn an der Verwirklichung dieses Projekts nicht hindern."

dióhéjban:
Az eu választás eredményei alapján a fidesz-jobbik koalíció kétharmados többséget is szerezhet, amely elegendő ahhoz, hogy az alkotmányt (~ban rögzített államformát) elnöki uralom irányába módosítsák.

A magyaroknak ez már szinte tradíció: Ferenc József, Horty Miklós, Kádár János - személyeik összekötik a diktátori-patriarcha uralkodó-példaképek sorozatát, amely Orbán Viktor világnézetétől nem állhat túl messze. (v.ö. - megkoronáztatja magát a dunán)
A korrupció miatt meggyengült intézményrendszerek, a megvásárolható (megvesztegethető) jogrendszer nem fogja megakadályozni őt a projekt megvalósításában...

derelyegrádi szellem 2009.06.25. 17:59:41

@ylion:

Öt év a maximum.

@denever:

ezeket a cikekket ugyanazok irogatják 10 éve, ugyanazok megbízásából. Nem kell jelentőséget tulajdonítani neki. Ha orbánékat zavarja majd a dolog, akkor annyi dolguk van, megkeresik őket, és ők is a kezükbe nyomnak egy átizzadt köteg pénzt, és akkor majd megírják ildi néniről hogy ő Sissi királynőnek képzeli magát. Ez egyszerűen ennyi.

szabogyula 2009.06.25. 18:04:54

Sok mindent láttam már életemben, de ez...
kuruc.info/r/34/42615/
Valahogy igy képzelem el a poklot.

picur3ka 2009.06.25. 18:09:37

@denever:

'tradíció: Ferenc József, Horty Miklós, Kádár János - személyeik összekötik a diktátori-patriarcha uralkodó-példaképek sorozatát'

Megalol. Kadar mint Orban peldakepe, Gyurcsanyt mert hagytak ki vajon?

tudi 2009.06.25. 19:42:15

@denever: Én már epekedve várom I.Orbán Viktor Istencsászár megkoronázásának a napját, mikoris mondjuk augusztus 20.-án megkoronáztatja önmagát a befagyott Duna jegén.:)

min0rity r3port · http://m0r3.blog.hu 2009.06.25. 22:45:39

Nekem elég lenne, ha a mélydemokratikus rabmadármédia tényszerűen közölné a hírt. De alighanem arra várhatok.

NO DE MAJD KRISZTA ELMONDJA BRÜSSZELBEN :-)

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2009.06.25. 22:54:06

"A gyanúsított persze mindent tagad, azt állítja, bosszúhadjárat áll a rendőrségi vizsgálat hátterében. "
ezt mondja most dávid és herényi s

picur3ka 2009.06.26. 06:29:36

@tesz-vesz:

Hat igen, mialatt a tesze-tosza ment a rendorseg meg a biztosito kozott, gondoltam is, na most melyik vallalja majd be a nacit, mert ennyi volt csak a kerdes, nem az, hogy biztositasi csalas volt-e.

Bosszuhadjarat. Mit akar vajon a rendorseg megbosszulni? Micsinyaltal meg Lidia?

Mekkora vicc mar, hogy ezek ilyesmivel foglalkoznak, nincs mas dolguk, veletlenul. Persze, Herenyi meg bunozok temetesere is jar szolidaritasbol.

DexterMorgan78/Séfbácsi 2009.06.26. 08:49:22

Hát az úgy volt biztos úr hogy láttam ahogyan a sáros földuton zötykölődve közeledett egy nagy fekete terepjáró (1500-as piros kockalada), hallottam ahogy felbőg a motor (otthoni tuning, kipufogó megfurva), a gyerekeket gyorsan beparancsoltam a házba mondtam nekik azonnal zárkozzanak be szememet abban a pillanatban elvakította valami villanás és egy dördülést is hallottam (középső visszapillantóra damillal felkötött bodi guszti és a fekete kezek cd, kátyúba leért a kocsinak az alja), én akkor már rohantam befelé a házba segítségért kiabálva, közben elrengetem egy imát mohácsivikihez. Szemem sarkából még visszanéztem és láttam valami piros fehéret a kocsin (piros lada oldala kromofággal leöntve helyenként kiglettelve, kormány fehér nyúlszőrrel bevonva, piros dróttal rögzítve), többre nem emlészem csak arra hogy még egy hétig rettegtem, annyira hogy se dolgozni se gyerekeket lefürdetni nem tudtam, így a kicsik nem tudtak iskolába sem menni, tetszik tudni én nem küldöm őket koszosan oda ám...

szabogyula 2009.06.26. 09:14:11

@DexterMorgan78/Séfbácsi:
Most iscsak én merek kijönni az utcára 1 hét után, mer meghozták a segilyt a tanácsházára, meg vennem kell cigit....

Seduxen (már NEM dr.) 2009.06.26. 09:18:20

@picur3ka (Beindultunk: 10%: wehehehe, ez mekkora má'...

nem véletlenül nevezték a "Trabit" anno Honecker-bosszújának :)))

valahogy a Hamis a baba c. film ugrott be... Purci úrral :)))

Roxvox 2009.06.26. 09:23:28

@krtek: "Ha ilyen háttérrel önkormányzati elnökhelyettesi szintig ívelt szakmai karriere, akkor milyen lehet a környéken a sima kis adófizető cigány akiket, úgymond önkormányoz???"

Minket is szarháziak "kormányoznak, de én attól még nem vagyok az!

states 2009.06.26. 09:37:02

Ki kell ábrándítsalak, nehogy azt higgye bárki is, hogy pillanatra is lélegzetvételnyi szünet állna be a rasszista indíttatású romák elleni támadásokról hosszan és napi szinten szóló beszámolókban. Még csak egy pici döccenés sem érzékelhető - mint anno, amikor egyik cigány lekardozta a másikat a buszon, és legalább TGM elnézést kért - a jól olajozott gépezetben. A NOL-on például tegnap, ezzel a hírrel egy időben volt jelen a címlapon egy publicisztika, amelyik tényként kezelte a rendőrségre hivatkozva, hogy a romák elleni gyilkosságoknak rasszista okai voltak. A Népszabadság szerkesztőségét minősíti ugyancsak, hogy tegnapelőtt adták le csak azt a rendőrségi nyilatkozatot is, aminek az volt a lényege, hogy halvány lila gőzük sincs, kik az elkövetők...

DexterMorgan78/Séfbácsi 2009.06.26. 09:44:08

@states:
És arról a sem nagyon hallottam hogy a fiával együtt meggyilkolt csávó lányokat futattott, az egyik lány öngyilkos lett, és a lány családja megfgenyegette hogy ki lesz nyírva az egész család, mondanom sem kell nem magyarokról van szó....szóval valószínűleg azért nagy a kuss, mert megpróbálják addig húzni az ügyet a rendőrök hogy ne érje őket támadás, majd mondjuk fél év múlva tesznek egy nyilatkozatott hogy meg vannak az elkövetők stb. vagy kivárják a választásokat vagy valami nagyobb horderejű dolgot.

Kartal (rezervált) 2009.06.26. 11:21:57

Off, de ide kívánkozik, és hol máshol jelenhetett volna meg, mint a nol.hu-n:
nol.hu/mozaik/elfogtak_a_kiskunlachazai_kislany_gyilkosat

Ne úgy legyen, de lehet, hogy végül igazam lesz, és ráverik a balhét egy balekra...
A tatárszentgyörgyi lövöldözésről sem hallani, pedig a suttogó propagandában arról volt szó, hogy EP választás után történik valami...

f.m.j. 2009.06.26. 11:37:39

@Kartal (reloaded):
@DexterMorgan78/Séfbácsi:

Most azt akarják elhitetni, hogy a magyarok is öngólt lőttek Kiskunlacházán, amikor "elég volt a roma erőszakbó" felkiáltással ki merték nyitni a szájukat...

Biztos előítéletes vagyok, de eleve nem magányos elkövetőről szóltak a hírek, minimum 5+1 figyelőről szóltak a híradások, most akkor mi ez?

Kartal azért felhívnám a figyelmedet arra, hogy nem baleknak neveztetik, aki nőket ver brutálisan, és még meg is erőszakolja őket :)... már ha...

És hogy jön össze Isaszeg Kiskunlacházával?...
Azon is elcsodálkoztam, amikor hallottam, hogy a rendőrség tágítja a lehetséges elkövetők körét, már akkor tudtam, hogy ködösíteni fognak, hiszen szűkíteni szokták a kört, egyre közelebb jutva az igazsághoz..., mindegy, így megy ez...

irrelevant 2009.06.26. 11:42:22

Hányan is erőszakolták meg szerencsétlent? 6-an? 8-an?

Hány embert fogtak el? 1-et.

Mi a cím? "Elfogták a gyilkost."

És a másik fél tucat hol van??? Az anyját az összes hazug újságírónak és a rendőrségnek.

Kartal (rezervált) 2009.06.26. 12:55:13

@fmj:
Úgy értettem, hogy ha gyilkosságot nem követett el, akkor abból a szempontból balek. De volt/van egy olyan gondolatom, hogy egy nemcigány fickót kerestek eddig, akire rá lehet verni a balhét, vagy legalábbis el lehet húzni az időt még tovább a nyaggatásával...
De tényleg azt kívánom, ne legyen igazam, és a valódi tettes legyen akit megfogtak, teljesen mindegy milyen etnikum!

DexterMorgan78/Séfbácsi 2009.06.26. 14:47:18

@Kartal (reloaded):
Azt hiszem én az ilyen nagyobb vihart kavart ügyekkel kapcsolatban Mór óta szkeptikus vagyok, azért ott is rendesen mellélőttek, nem kicsit nagyon.

denever · http://graveyard.blog.hu/ 2009.06.26. 16:03:33

index írja:

Elfogták a kiskunlacházi kislány gyilkosát
Bár a polgármester „romaerőszakról” beszélt, most azt közölte, hogy nem cigányt kaptak el a rendőrök.

szegény cigókat feszt inkriminálják...

derelyegrádi szellem 2009.06.26. 16:29:23

@misikeh:

"Kolompár Orbán, az Országos Cigány Önkormányzat elnöke bocsánatkérésre szólította fel a kiskunlacházai polgármestert romaellenes kijelentései miatt. Kolompár szerint Répásnak minden kiskunlacházai roma családtól bocsánatot kellene kérnie, mert korábbi viselkedésével felelőssé tehető a településen eluralkodott roma-ellenes hangulatért. Ezen felül szerinte Répás Józsefnek el kellene gondolkodnia, hogy viselkedése, hozzáállása alapján alkalmas-e a település vezetésére."

Kolmpár először a saját portája előtt söprögessen:

Bocsánatot kért ő már Pécsért, Ttszgy.-ért, Rakamazért? Eszébe sem jutott. Amíg ő meg nem teszi ezt, addig neki: KUSS!

Elgondolkozott ő már azon, hogy alkalmas-e az ÖCO vezetésére, így büntett előélettel és három folyamatban lévő büntetőeljárással?

Hannibal22 2009.06.26. 16:37:50

Egy hozzászólást bemásolok az index fórumról:NOL:


A festőként dolgozó férfi vörös haja azonban szemet szúrt a nyomozónak. A rendőrség a tettestől származó DNS és a holttesten talált idegen szőrszálak alapján azt már tudta, hogy egy vörös hajú férfit kell keresni.


Bakker, egy 10 ezres faluban max 10 darab vöröshajú ember lehet. Két nap alatt egyedül megtalálom félrészegen az illetőt ilyen nyom alapján. Hazudnak ezek éjjel-nappal meg délután.

--

Jancsibohóc /Bohócügyi Államtitkár/ · http://www.vanditdigital.com/ 2009.06.26. 16:41:28

@hannibal22(A kettétört gumibot): marha kíváncsi vagyok mi lesz ebből, a "nagy" bejelentés drazsétól mikorra várható?

Hannibal22 2009.06.26. 16:52:51

@Jancsibohóc /Cee'd KIA Fa Somat/: "Percnyi kétségem sem volt afelől, hogy a Pest megyei rendőrség, amely képes volt 33 emberölési ügyből 32 bűncselekmény tettesét bíróság elé juttatni, megtalálja a 33. bűnügy elkövetőjét" - mondta az igazságügyi és rendészeti miniszter.

Draskovics Tibor közölte: a sok munka meghozta eredményét, "hihetetlen sokat dolgoztak a kollégák, nagy erőfeszítéseket tettek", a legmodernebb technikákat használták, több száz DNS-vizsgálatot végeztettek el." Erre gondolsz?:)
Ennyi ideig tart elkapni egy félbolond gyilkost aki a helyszíntől 50-100méterre lakik,a holttesten vörös szőrszálakat találtak ez az idióta is vörös hajú.....csak gratulálni tudok a rendőrségnek.....

picur3ka 2009.06.26. 17:01:36

Remelem, gardista/k is, mert csak ugy lesz az igazi.

Mekkora blama mar: voros szor mint nyom - mondjuk ebbol nem kovetkezik a voros haj torvenyszeruen - minek DNS-eltek meg mindenfele embereket akkor?

Es az, amelyik ongyilkos lett, az milyen szorzetu? Vagy ez csak kamu hir volt?

Szegeny polgimester, lesz neki nemulass.

Hannibal22 2009.06.26. 17:11:58

@picur3ka (Beindultunk: 10%: "A feltételezett elkövetőt a szomszédok csendes fiúnak írták le, aki nem volt túl kommunikatív és a külsejével sem törődött. Mindig fekete ruhában járt, néha bakancsot is húzott" Persze,hogy gárdista...

Virág et. 2009.06.26. 17:23:29

Mennyi szakértő lett itt hirtelen ... Nem is zavarnám meg a magasröptű eszmefuttatást, talán csak annyival, hogy mindenkit megelőzve ideírom a konklúziót:

az egész elfogást a gyurcsány meg a bajnai meg a draskovics rendezte meg, hogy védjék a cigányokat (ezért van belőlük alig a börtönökben, az is csupa derék magyarral van tele) és csak bűnbaknak találták ki ezt a szegény fiút.

Tovább jó szakértést és kellemes hétvégét mindenkinek!

Lenny [Cabdriver] (törölt) 2009.06.26. 17:44:32

@picur3ka (Beindultunk: 10%: Szerintem elvileg így azonosították.
A vörös hajszál tényleg nem mérvadó. Max csak masszívan festett hajnál lehet az, hogy minden egyes szál pontosan ugyanolyan színű. (elvégre mindenkinek van belőle pár millió->van bőven lehetőség a "genetikai hibára").

Nekem is biztos van olyan hajszálam, ami inkább vöröses, sőt ősz. Pedig messze vagyok mindkettőtől.

"...néha bakancsot is húzott." Hát a Kárpátiával hogy állt? Fekete kocsija van-e? Ott volt-e a tévészékháznál?

Hannibal22 2009.06.26. 17:52:17

@Virág et.: Nem "szakértésről" van itt szó pusztán a józan észről! Adva van az áldozaton a vörös szőrszál, ha elfogadom azt hogy ez nem mérvadó akkor is ellenőrzöm a 100méterrel arrébb lakó félbolond vörös hajút ...a bűnbakos feltevésedet meg nem is értem,hol olvastál ilyet?!

picur3ka 2009.06.26. 18:06:37

@Virág et.:

Nem konkluzio, ertetlenseg. Magyarazz el nekem valamit legy szives. Masfel honapja tudjak, azelott hat honapig mi is volt? Hol volt ez a minta addig es mihez hasonlitgattak a 150 mintat? En ezt nem ertem. S ha a DNS minta mind egy embere volt, akkor miert beszeltek csoportos eroszakrol?

'150 DNS-mintát elemeztek'

'A rendőrök a fanszőrzet alapján nagyjából másfél hónapja tudják, hogy szőkés-vöröses világos bőrű férfit kell keresniük.'

hvg.hu/itthon/20090626_kiskunlachazi_gyilkossag_horak_nora.aspx

szabogyula 2009.06.26. 22:15:46

Elmesélem, hogyan szerzett a Jobbik pár szavazót a múlt hétvégén nálunk :
Viszonylag kulturált környéken lakunk, nincs zaj, a max. normatúllépés a vasárnap ebéd utáni fűnyirás retró benzinmotoros fűnyiróval / lyukas kipufogóval, nagygenerál előtt /.
Múlt hétvégén az egyik környékbeli házban ahol utólag kiderült hogy roma a feleség " névnapot" tartottak.
Péntektől vasárnapig du.3-tól hajnal 4.-ig tuc-tuc, 3+2, Fásy mulató, ordibálás,
A környéken senki nem aludt, mindenki fel volt háborodva..
Mi is tartunk néha bulit, de 10 után legalább próbálkozunk... / halkulás, hangfalak bevitele, lakásban folytatódás, elhiszetele annak hogy másnap esetleg valaki korán kel...
De ezek vaze !
Ennyi. Igy szerzett a Jobbik egy-két új szavazót..

Virág et. 2009.06.26. 22:44:41

@hannibal22(A kettétört gumibot): Minden igaz hazafi kezdőlapján, a kuruc.infon. Ahol (persze kérdőjelekkel, ahogy a minőségi újságírás íratlan szabályai megkívánják) már az első perctől azt írták: egy magyar nyakába varrnák az egészet.

@picur3ka (Beindultunk: 10%: Talán azért mert kb fogalmuk sem volt és az is reális lehetőség lehetett, hogy pl ketten lefogták? Esetleg mert akkor tévedtek? A Pénzes ügyben is több elkövetőt kommunikáltak, meg hogy az a Muki nevű cigány nem is elég erős, aztán kiderült, hogy dehogynem, még a börtönben is erőszakoskodott.

Kiskunlacházán 9000 ember lakik. Gondolod egy darab vöröshajú van csak? 9000-ből? Ne viccelj már.
Miért vették le a cigányoktól is? Megjegyzem, ráadásul soron kívül már az első mélymagyar igazságkereséskor? Mert különben szerinted hányan kezdték volna el verni az asztalt, hogy "csak a magyarokat vizsgálják, bezzeg a cigányoktól még DNS-t sem vesznek". Van sapka, nincs sapka?

Másfél hónapja tudták. És? Miért kell már másnap elkapni? Miért ne lehetne nyugodtan és rendesen lefolytatni a nyomozást? Mindent kapkodás nélkül begyűjteni, az alibit megvizsgálni stb hogy a vád betonstabil legyen?

De feleslegesen koptatom a billentyűzetet. Ha valaki szándékosan összeesküvést akar valahol látni, akkor azt fog, a tényektől függetlenül. A beismerés sem elég, mert azt kikényszeríthették, a bizonyítékokat odatehették, a DNS-t meghamisíthatták stb.

dr.justice 2009.06.26. 23:06:07

@Virág et.:

Én is kissé betegesnek tartom, hogy néhányan szinte sajnálkoznak rajta, hogy nem cigány a gyanúsított. Aki elkövette, kapja meg a méltó büntetését. Ennyi. Kinek lenne az jó, ha cigány lenne ? Úgy értem azok közül, akiket személyesen érint az ügy.

Az, hogy korábban miket irkáltak össze arról, hogy hány elkövető volt, hogy az egyik már felakasztotta magát stb., nem sokat jelent. Bárki írhat bármit hangulatkeltési szándékkal, úgysem tudjuk ellenőrizni a valóságtartalmát. Ellenőrizhetetlen információkon pedig felesleges vitatkozni.

Tassadar 2009.06.27. 00:00:42

Ha magyar, ha cigány kötelet a nyakába.
@Virág et.: "Miért kell már másnap elkapni? Miért ne lehetne nyugodtan és rendesen lefolytatni a nyomozást?" Te idióta, talán azért, hogy ne kövessen el valami hasonlót mégegyszer.

f.m.j. 2009.06.27. 08:31:18

index.hu/video/2009/06/26/a_hajlektalanok_felviragoztattak_tarnabodot/

na, hát valami ilyesmi kellene...

és állami feladat lenne, ilyenkor lehetne nagylegény az állam, nem amikor offshorozni kell, meg piszkos eszközökkel hatlamon maradni...

(bocs, ha már volt)

Virág et. 2009.06.27. 08:33:20

@Tassadar: És szerinted nem figyelték, te szerencsétlen? Szerinted mi a jobb? Ha kapkodnak, mint Mórnál, csakhogy a hozzád hasonló otthonról okoskodó fotelhuszárok elégedettek legyenek vagy ha esetleg csak akkor lépnek, amikor minden biztos és nincs helye kételynek?

@dr.justice: Azok közül senkinek. Azt viszont látni kell, hogy ez már messze túlmutat egy bűnügyön, ebből egyesek politikai tőkét kovácsoltak és - többek között - ennek is köszönhetnek súlyos százalékokat a választásokon.

Ez itt kérem, a Jobbik Ártatlan Józsika- ügye. Csak azon az oldalon nem lesz TGM, aki cikkben vállalja, hogy hülye volt, tévedett, bocsánat.

Virág et. 2009.06.27. 08:37:09

@Virág et.: Még mielőtt valaki belekötne: ettől cigánybűnözés még van, az egy létező fogalom és probléma.

De emellett mások is elkövetnek bcs-eket és nem lehet minden erőszakos, embertelen tettet mások nyakába varrni, mert sok olyan van, amit magyarok, dánok, angolok stb követnek el.

f.m.j. 2009.06.27. 08:51:50

@Virág et.:

A másik oldalon se nagyon szokott megtörténni olyan, aki felvállalja, ha tévedett..., vagy te hallottad már Mohácsit, vagy Kolort revideálni a szélsőséges nézeteit?
Nekem ettől TGM nem lett jellemlovag, ha nem haragszol... :)

Én még mindig kételkedve fogadom, hogy egy ember csinálta a kiskunlacházi gaztettet...

picur3ka 2009.06.27. 09:50:21

@Virág et.:

Na ne beszeljunk felre azert. Adott egy komoly buncselekmeny, amely nagy felhaborodast valt ki. A szinhely tele van nyomokkal. Ebben a helyzetben meddig is tart a DNS mintakbol eldonteni, hogy az elkoveto(?) valoszinuleg feherboru, voroses haju, 1 nap, 1 het, nem, 6 honap. Gratulalok. Azalatt meg lehet basztatni a helyi cigokat, s az amugysem rozsas helyzet teljesen elmergesedik a faluban.

Anno, azt mondta a rendorseg, hogy nincs nyomravezetoi dij, hiszen nyomon vannak. Egy cigany csoportot mindenfele vizsgalatnak vetnek ala, mintajuk nem egyezik. Mivel nem egyezik, ha ez a DNS informaciojuk csak masfel honapja van?

Meg ki is fogjak tuntetni oket ezert, meglasd.

f.m.j. 2009.06.27. 10:04:23

@picur3ka (Beindultunk: 10%:

Egyetértek...

És vajon én vagyok-e a hibás, hogy "ennek" a rendőrségnek nem hiszek?
Itt bűzlik valami...

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2009.06.27. 10:09:56

Hétfőn kitárgyaljuk a Nóri-ügy fejleményeit, addig pihenjetek srácok. Legalább a hétvégénk legyen könnyed és vidám itt a blogon.

f.m.j. 2009.06.27. 10:12:16

@laspalmas:

Igazad van :) mindig elébe futunk itt a dolgoknak... :)

picur3ka 2009.06.27. 10:16:13

@fmj:

Alig...

Csepel - fegyverzett banda:

Rendorseg 1: fegyvereket elvettuk, hazamentek a legenyek

Rendorseg 2: nem is volt ilyen

Rendorseg 3: a rendorseg peldamutatoan meakadalyozta a helyzet elfajulasat

@laspalmas:

Pihenjel. Csak nem zavarunk? Kaccsoldki...

denever · http://graveyard.blog.hu/ 2009.06.27. 10:43:09

@Virág et.:

sztem azért volt mindenki ráhangolódva a cigány elkövető témára, mert utána egy - ugyan fiatalabb - kislányt is inzultált egy 6 fős cigánytársaság.

így azért nem nehéz párhuzamot húzni.

egyébként meg a nemi erőszak - legalábbis a médiából nézve - nem annyira kiugróan kötődik a cigányokhoz, mint egyéb erőszakos vagy vagyon elleni bűncselekmények. persze a nemi erőszak bizonyításával azért szoktak fennakadások lenni, mert a sértett nem rohan feljelentést tenni. ha lehet azt mondani, a Zsanett ügy óta még annyira sem.

persze nem egy hír volt már arról is, hogy idős asszonyokat kiraboltak+megerőszakoltak esetleg meg is öltek. no itt talán erősebbek a dzsipók.

denever · http://graveyard.blog.hu/ 2009.06.27. 10:47:02

@denever:

egyébként meg hiszem, hogy a társadalmi előítéleteknek van vmilyen tapasztalati alapja. az sem véletlen, hogy a polgármester azt mondta, amit.

kicsit indexesnek tűnik ez az "aszondta hogy cigányok voltak, közben meg egy szem magyar" bulvárhírverés.

amikor a túlvégről Kolor vagy Viktória sír a roma nemzethalál és a nácifasisztarasszizmus tetszőleges kombinációja miatt, az ilyen áttörő lelepleződések és beismerések rendre elmaradnak.
számomra ez így erősen manipulatív.

Tassadar 2009.06.27. 11:10:29

@Virág et.: ... Veled télleg valami komoly baj van, ha lett volna valami gyanújuk, akkor rögtön elkapják--> DNS minta vétel, az eredmény végéig előzetes, de minimum háziőrizet. Ez nem valami bonyolúlt maffia per ahol titokban kell hónapokig gyűjtögetni az infókat, itt annyi van, hogy egyezik a DNS vagy nem, ha igen akkor alapos gyanú van. Innen meg lehet lassan de alaposan megvizsgálni a körülményeket. Ha pedig nem egyezzik, akkor tovább kell menni..
Na de akkor majd hétfőn re.

Virág et. 2009.06.27. 11:51:47

@Tassadar: Miről beszélsz? "P. Józsefet múlt hét szerdán idézték be a rendőrségre, de tagadott. DNS-mintát viszont önként adott. Csütörtökön derült ki, egyezik a két minta." Csak innentől tudták, hogy konkrétan ő az. Addig max annyit tudhattak, hogy vörös hajú és fehér bőrű, de ez max szűkíti a kört, semmiképp sem utal egy konkrét emberre. Pláne nem 9000-ből. És akkor attól el is tekintünk, hogy nem feltétlen helybeli kell hogy legyen az elkövető.

Előzetes a DNS mintáig? Mind a 179 embernek? Tudod te egyáltalán mikor lehet előzetest elrendelni? A minimum a gyanúsítás, ez az előszoba. Minek jogászkodsz, ha nem értesz hozzá?

A DNS eredmény csütörtökön jött meg, pénteken elfogták a fickót. Ezt olyan nehéz megérteni?

Virág et. 2009.06.27. 11:59:42

@fmj: Semmivel nem értek egyet, amit TGM papírra szokott vetni. De neki volt arca és beismerte, hogy elhamarkodottan mondott butaságokat.

Na ugyanezt hiába várod a Jobbik hős tollforgatóitól, akik még a saját nevüket sem merik felvállalni, nem hogy elismernék a hibáikat.

dr.justice 2009.06.27. 15:14:46

Miért nem örül senki annak, hogy elfogták a tettest ?

picur3ka 2009.06.27. 15:29:09

@laspalmas:

Nem vagyok erzekeny, viccelodni probaltam.

@dr.justice:

Biztosan sokan orulunk neki, szerintem az egesz Lachaza orulhet, hogy nem roma. En nem szeretnek bele se gondolni, milyen hangulat lenne ellenkezo esetben.

f.m.j. 2009.06.27. 15:34:29

@dr.justice:

Én örülök, hogy megvan, és nem örülnék jobban, ha az derült volna ki, hogy cigány volt az elkövető..., mint egyes roma vezetők remélik, hogy rasszista indíttatásúak a cigányok elleni támadások...

A rendőrség, ha akarta volna, elejét vehette volna, hogy így elharapózzanak az indulatok, ha elmondja, hogy vörös embert kell keresni.... szerintem fogalmuk nem volt, hogy hol keressék, szerencséjük volt, meg az milyen vicces volt már, hogy nem mertek bemenni egy kutya miatt a fickó portájára?

Nem baj, ha nem hiszek ennek a rendőrségnak? Legalábbis fentartással fogadom őszinteségüket...

dr.justice 2009.06.27. 15:41:08

@fmj:

Szerintem ugyanilyen fenntartással kellene fogadni pl. a kuruc híreit. Ezzel nem rád utalok.

Pierre. Bezuhov · http://james.nerdiphythesoul.com/bennyhillifier/?id=gDIZyh4fk7U 2009.06.27. 15:55:16

jah igen, így szokott ez lenni.
a kínos tények rögtön szülik az összeesküvés-elméleteket :)

eddig amit halottam:

1: ő az új Táncos Gábor
2: nem árulták el a rendőrök, hogy vörös hajú embert keresnek - ergo direkte provokálták a derék orrba-szájba cigányozókat

..és ezek csak a legfrissebbek

dr.justice 2009.06.27. 16:05:18

@Pierre (Bezuhov):

1. Tánczos Gábor egy szimpla gyerekgyilkos ( ha lehet ilyet mondani ).

2. Ja, lehetett volna reklámozni milyen kinézetű embert keresnek, hátha megszökik az elkövető.

dr.justice 2009.06.27. 16:07:13

Még annyi, hogy a rendőrség balfaszkodásai kitűnő táptalajt adtak az összeesküvés elméleteknek.

Horizont 2009.06.27. 16:30:53

@Pierre (Bezuhov): (Na itt nem off-olunk!)
Most őszintén ki nem szarja le, hogy 1-2 embernek mi a véleménye? Szerinted ez az egész ország véleménye? Te is csak azt hallod meg amit ordítanak? A csendes véleményt nem?
És különben is @dr.justice: -nek teljesen igaza van! Nem tudunk örülni, hogy elfogták ezt a szemét állatot????

@fmj:
Örülök, hogy itt vagy, mert laspalmas meg én maradtunk itt lányok:))))

picur3ka 2009.06.27. 17:12:35

@Pierre (Bezuhov):

Hello, Bezu!

Nem kellett volna azt elarulni, de tudhattak volna ezt, mondjuk, tavaly decemberben is, ugye?

Pierre. Bezuhov · http://james.nerdiphythesoul.com/bennyhillifier/?id=gDIZyh4fk7U 2009.06.27. 17:21:49

@picur3ka (Beindultunk: 10%:

Veletek ellentétben én nem szoktam kritizálni a nem az én szakterületemhez tartozó ügyeket, eljárásokat. Maradjunk ennyiben :)

picur3ka 2009.06.27. 17:29:15

Az a jo allampolgar, aki semmit nem kritizal, az biztos.

Pierre. Bezuhov · http://james.nerdiphythesoul.com/bennyhillifier/?id=gDIZyh4fk7U 2009.06.27. 17:35:33

@picur3ka (Beindultunk: 10%:
lehet engem kommensitázni - más úgy se igazán megy, de én arról beszéltem, hogy a nyomozást, mint eljárást, én mint nem hozzáértő laikus (ergo konkrét szakmai viszonyítási alappal nem rendelkező) ember nem tudom, és nem fogom kritizálni. Főleg konkrét részletek ismerete nélkül :)

Aztán, hogy más, a bölcsek köve és összeesküvés-elméletek birtokában, hogyan osztja az észt a szakembereknek, már nem rám tartozik, max. megmosolygom.... mint mindig :D

Hannibal22 2009.06.27. 17:36:55

@Pierre (Bezuhov): Azért ez nem olyan szakterület mint teszem fel az atomfizika..itt egy "nem szakértőnek" is van joga kritizálni,te is hozzászólsz (kritizálsz) történelmi témákhoz holott nem vagy történész(bocs ha mégis)Egyébként meg nem szégyelled magad ,hogy idejössz örömködni,kéjelegni,hogy nem cigány volt a gyilkos?

törökszultán 2009.06.27. 17:43:39

Megmondanám én itt a tutit! A vörös megerőszakolt valamikor egy nőt, aki nem jelentette. Most beszélt az esetről a zsaruknak. A zsaruk behivták a vöröst, valami süket dumával, hogy rutinkihallgatás, vagy bármi, vettek tőle DNS mintát, nem ellenkezett, hiszen nem ő volt, az előzőről meg nem kérdezték... A zsaruknak most volt egy DNS mintájuk, kicserélték, vagy berakták a bűnjelek közé és már hopp, megvan a tettes! A régi áldozat felfogja ismerni, ezt az ügyet meg elviszi. Jó kis elmélet mi?

Horizont 2009.06.27. 18:21:35

@Pierre (Bezuhov): Nem értek a nyomozáshoz. ez tény! Csak annyi amit megtud az ember egy bűnügyi filmből. Nem gyártok összeesküvés elméleteket, sőt annyira nevetséges amiket kitalálnak! De kérdéseim vannak? Több száz embert meghallgattak, több száz DNS-t megcsináltak! De elkerüli a figyelmüket a tetthelytől 200 méterre lakó egyedülálló fiatal férfi, aki ilyen körülmények között élt? Isten ments, hogy bíráljam a nyomozókat, de valami szűrést nem alkalmaztak a környéken legalább? Ha mindig őszintén nyilatkoznának, esetleges hibáikat is beismerve, akkor most nem születnének eszement kitalációk!
Neked ebben az ügyben most az a legfontosabb, hogy melléfogtak akik cigányt kiabáltak???

Tassadar 2009.06.27. 18:30:17

@Virág et.: "Miről beszélsz?"--> "Másfél hónapja tudták" döntsd már el, hogy mit írsz... most múlt hét óta vagy másfél hónapja tudják?

Tassadar 2009.06.27. 18:34:35

@hannibal22(A kettétört gumibot): Milyen időket élünk, már annak is örülni kell, hogy ha nem gyilkolnak a cigányok...

f.m.j. 2009.06.27. 18:42:54

Né mán lassan megíródik a hétfői poszt... :):):)

Ne írjatok semmit, mert hétfőn semmi új nem lesz már amit zero-ék mondani tudnának nekünk... :)

@törökszultán: ilyen rendőrséggel ez is benne van a pakliban, és hát láttunk mán karón varjút...

Amúgy meg milyen aberrált elmére vall már, hogy valakaki azon, és csak azon örömködik, hogy magyar volt az elkövető... és sosem mentem örömködni egy cigányposztba (bocs, liberális, felvilágosult baloldali blogba, vagy híradásba), hogy de jó, hogy magyar volt, aki tégedet bántott tezsvír! és ugye, hogy ugye a rohadt mágyárok...

f.m.j. 2009.06.27. 18:48:53

Nem is jól írtam, szóval örömködni azon, hogy Tatárszentgyörgyön mégse mélymagyarok gyilkoltak, hanem kurvafuttatás és egyéb maffiás ügyek voltak. De én nem vagyok ilyen kíméletlen, nem, én nem örülök, mert gy kisgyerek is meghalt...

Tündér_Lala 2009.06.27. 19:01:17

Örülök, hogy egy szexszuálisan abberált gyilkos rendőr kézen van. Ezt szögezzük le.
Ugyanakkor néhány kérdés felmerül az emberben (Mór "segít" a dologban).
Hogyan lehetséges a kezdeti híradások és az egy elkövető közötti ellentmondás ?
Milyen kapcsolat van a város és a rendőrség vezetői között, hogy ilyen pattanásig feszült helyzetben nem sugták meg a polginak, hogy az elkövető fehér ember. (a DNS alapján ez nyilván tudható volt.) Vagy szándékosan lukra futtaták ? Ez hihetetlen felelőtlenség volna.

Szívesen bocsánatot kérnénk a cigány polgártársaktól, sőt kérünk. Egy feltétele volna a dolognak. Szüntessék meg a fenyegető, garázda magatartását egy deviáns rétegnek, ne legyen több kirabolt, meggyalázott és meggyilkolt öregasszony , ne legyen több lincselés sem a polgárok sem a rendőrök ellen és még lehetne folytatni.
Értsék meg, hogy ha falaznak a bűncselekmények elkövetőinek és azokat nem vetik ki maguk közül, akkor az az egész népességre árnyékot vet és előítéletet szül. Biztos vagyok benne, hogy amint elfogadják a társadalmi normákat az ellentét is enyhülni fog. A társadalom pedig hozzá segíti az önök gyermekeit, hogy tanuljanak és beilleszkedjenek. Ez az önök és a mi elemi érdekünk is.

Pierre. Bezuhov · http://james.nerdiphythesoul.com/bennyhillifier/?id=gDIZyh4fk7U 2009.06.27. 19:02:05

@fmj:

"és sosem mentem örömködni egy cigányposztba (bocs, liberális, felvilágosult baloldali blogba, vagy híradásba), hogy de jó, hogy magyar volt, aki tégedet bántott tezsvír! és ugye, hogy ugye a rohadt mágyárok..."'

LOL! szóval akkor a libsik is egytől egyig cigányok xD..ejha, a korlátoltság tényleg határtalan

egyébként senki sem örömködött itt( ilyen mesebeli tényeket vizionálni ősi kuruc szokás), max. szánakozott a szánalomra méltókon, akik bizonyíték nélkül ítéltek első böfögésre :)

f.m.j. 2009.06.27. 19:06:43

@Tündér_Lala:

Teljes mértékben egyet tudok érteni :)

Sajnos lesznek olyanok, akik nem látják a józan bölcs szavak mögött a lényeget, és tovább örömködnek, hogy itt is "öngól" van...

f.m.j. 2009.06.27. 19:11:07

@Pierre (Bezuhov):

akkor olvasd el a helyesbítést is te mindenki fölött álló!

Veled nem szeretnék beszélgetni (mer' hp vagyok, és így döntöttem) nem érek olyan magasságpkba, hogy véleményem mérvadó legyen, látod, korlátoltságom ellenére belátom ezt, és ezzel hagyjuk is egymást szépen békén, oké?

(egyébként én laspalmassal ellentétben nem gondolom rólad, hogy "neked legalább van humorod")

f.m.j. 2009.06.27. 19:13:23

@Pierre (Bezuhov):

csak ui., bocs: a tatárszentgyörgyieknél miért nem szánakoztál?

Pierre. Bezuhov · http://james.nerdiphythesoul.com/bennyhillifier/?id=gDIZyh4fk7U 2009.06.27. 19:28:01

@fmj:

"ezzel hagyjuk is egymást szépen békén, oké?"

ojvé, én nagyon is örülnék ennek. de ha már egyszer megszólítattam általad. Ismét!:

"Amúgy meg milyen aberrált elmére vall már, hogy valakaki ..blá-blá-blá"

ráadásul valami irgalmatlan rágalommal kapcsolatban, akkor arra szokásom replikázni...már ha megengeded, persze!

"...nem gondolom rólad, hogy "neked legalább van humorod""

Vérzik a szívem, de komolyan!

Hannibal22 2009.06.27. 19:29:59

@fmj: Mert ott szánakozás közben nem tudott volna "kéjesen mosolyogni".(lásd az új poszt alatti hsz-át)

Pierre. Bezuhov · http://james.nerdiphythesoul.com/bennyhillifier/?id=gDIZyh4fk7U 2009.06.27. 19:36:15

@hannibal22(A kettétört gumibot):
grat! ügyes csúsztatás lett volna, ha most nem másolom ide a teljes szövegkörnyezetet, ami így hangzott:

"semmi "mea culpa", még egy poszt sem az egészről, mert irgalmatlan lyukrafutás volt az egész...hát ez éppenséggel pont az amire számítani lehetett. ...méghogy csalódtam!! : *kéjes mosoly*"

Pierre. Bezuhov · http://james.nerdiphythesoul.com/bennyhillifier/?id=gDIZyh4fk7U 2009.06.27. 19:43:51

@Pierre (Bezuhov):

a biztonság kedvéért azért ide vésem a szövegértelmezést is hozzá, segítségképpen

A mosoly arra vonatkozott, hogy nemhogy nem lepődtem meg, de egyenesen erre (=nem lesz róla poszt) számítottam. Számításom bejött = büszke vagyok magamra = kéj :)) remélem így már világos voltam...

Hannibal22 2009.06.27. 19:46:09

@Pierre (Bezuhov): "egyébként senki sem örömködött itt( ilyen mesebeli tényeket vizionálni ősi kuruc szokás), max. szánakozott a szánalomra méltókon, akik bizonyíték nélkül ítéltek első böfögésre :)""semmi "mea culpa", még egy poszt sem az egészről, mert irgalmatlan lyukrafutás volt az egész...hát ez éppenséggel pont az amire számítani lehetett. ...méghogy csalódtam!! : *kéjes mosoly*"
A nyomozói munka mellett a pszichológia sem a szakterületem de ennek ellenére érzek itt némi paradoxont! (mellesleg az összeesküvés elméletekkel kapcsolatban a véleményem a tiedhez hasonló,nem cigány volt ez az elmebeteg állat és ennyi...fölösleges kurucos elméleteket gyártani)

picur3ka 2009.06.27. 19:48:04

@Pierre (Bezuhov):

'lehet engem kommensitázni '

Kedves Pierre, te tobbet prejudikalsz, mint sokan masok. Meg tudnad magyarazni, hogy jon ez ide?

Teljes vakvaganyon vagy szerintem, ami a demokraciat es a felelosseg, elszamoltathatosag elvet illeti. Mindenki kerdez, ez joga es kotelessege is. A szakembernek valaszolnia kell, mert egy demokraciaban elszamoltathato. Nem mondom meg, be-be, mer allamtitok, az nyilvan nem valasz ebben az esetben, szembekopesnek hivjak.

Hannibal22 2009.06.27. 19:50:24

@Pierre (Bezuhov): Na jó,addig magyarázod,hogy még a végén meggyőzöl:)Egyébként meg lesz róla poszt:)

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2009.06.27. 20:10:49

@fmj:

Ezt Szellem írta Libertéről, ne rágalmazz. :)

Jancsibohóc /Bohócügyi Államtitkár/ · http://www.vanditdigital.com/ 2009.06.27. 20:10:56

Na csak egy linket szeretnék közzétenni, ma kaptam :D

A liberálisok egyik messiásáról szól aki nem más mint a félkegyelmű romagyerek balogh artika :D

artifanclub.wordpress.com

Jó nyerítést, és további szép hétvégét :D

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2009.06.27. 20:14:08

@Pierre (Bezuhov):

Gratulálok életed apró, ja bocs, legnagyobb örömeihez........

Várunk vissza hétfőn. Persze csak ha ráérsz.
Addig is hozzászólhatnál a tatárszentgyörgyi biztosítási csaláshoz vagy a rakamazi plakátokhoz.

Jancsibohóc /Bohócügyi Államtitkár/ · http://www.vanditdigital.com/ 2009.06.27. 20:20:56

@laspalmas: a boxolói múltja itt nincs kint :ASD:ASD:ASD:

Na zúztam dolgozni pupákok :D

Pierre. Bezuhov · http://james.nerdiphythesoul.com/bennyhillifier/?id=gDIZyh4fk7U 2009.06.27. 20:23:32

@laspalmas:

"Addig is hozzászólhatnál a tatárszentgyörgyi biztosítási csaláshoz vagy a rakamazi plakátokhoz. "

fúj cigányok, fúj mohácsi, fúj rasszistázók..s egyéb bla-bal-bal!

Na most, hogy teljesítettem a kommentelési IQ-küszöböt, azt szeretném megkérdezni - így utólag, hogy mi lett a korábbi ígéreteddel, miszerint ha kikeresem MG vezetőinek bűnlajstromát, akkor közzéteszed vagy mi? ugyebár be is linkeltem (sedux tanúsíthatja)...de mintha azóta nem lett volna semmi....csak nem elfelejtetted, drága jó laspalmas?

Horizont 2009.06.27. 20:44:19

@Pierre (Bezuhov): azért azt megfigyeltem ha kérdezünk bármit is tőled nem igazán szoktál válaszolni. Pedig tényleg kíváncsiak lennénk a véleményedre!

Pierre. Bezuhov · http://james.nerdiphythesoul.com/bennyhillifier/?id=gDIZyh4fk7U 2009.06.27. 21:07:01

@Horizont: MIIIT?? mi a fenére válaszoljak,de most komolyan. erre a posztra mit lehet....
olvasva a többi professzort, max annyit tudok hogy beírok valami harmadrangú feketeautós viccet és akkor én is mainstream vagyok. Ez kell? mert akkor majd ilyet írok...ezek heccposztok, verbálfixáció az arra rászorulónak. Komoly diskurzust nem a VB-n találsz.

1milliószor kifejtettem: nálam a mohácsiviki és non-stopcigányozó hangulatkeltől egy és ugyanazon kategória. ezen nincs mit ragozni, max árnyalni tudom...

Tassadar 2009.06.27. 21:55:18

@Pierre (Bezuhov): Akkor minek írsz egyáltalán?

f.m.j. 2009.06.27. 21:59:48

@laspalmas:

nem, nem:)
Én úgy emlékszem, hogy Liberté mester ellenében volt ez a Tolsztoj hős felhozva pont Libertének, hogy ő (bezuhov) legalább vicces, no, abban viszont nem vitatkozom, hogy te, vagy Derelyegrádi mondtad, tévedni meg emberi dolog :) mindkét fél részéről, miszerint ő nem vicces, én pedig nem jól emlékszem...

@Pierre (Bezuhov):

Az, hogy amíg te remélted, vártad (mondjuk az elfogás elött egy héttel, ugye, meg nem szórt a zero, vagy laspalmas hamut a fejére, miért is nekik kéne, vagy a kommentelőknek) nem lett róla poszt, az miért jelenti, hogy nem is lesz? Miért kell ettől kielégülni? És nem attól leszel humoros, ha mosolypofit alkalmazol egy szemét mondat után...

denever · http://graveyard.blog.hu/ 2009.06.27. 22:34:39

@laspalmas:

"A 1994 es kissebségi törvény, ami annyira előre mutató volt mint az
Aranybula , vagy a 1867 es kiegyezés."

írja Artúr. aranybula. 1 l-lel.

Hannibal22 2009.06.27. 22:35:55

@Pierre (Bezuhov): "ezek heccposztok, verbálfixáció az arra rászorulónak. Komoly diskurzust nem a VB-n találsz." Ebben az esetben miféle perverzió késztet arra ,hogy hozzászólj? Vegyél magadnak még magasabb lovat...

denever · http://graveyard.blog.hu/ 2009.06.27. 22:37:44

előre. mutató. a ezernyolcszázhatvanhéz es kiegyezés.

f.m.j. 2009.06.27. 22:45:36

@Pierre (Bezuhov):

de akkor tényleg, mi a szarért jársz ide? Te vajon mennyit tettél hozzá, hogy komolyabb, mély, érdemi diskurzus jöjjön itt létre?

Én a helyedben utálnék ide járni, e közé a sok... hogy is mondtad? A heccposztokra szoruló, korlátolt, isten barmaihoz (ezt már én tettem hozzá)

adequate courier 2009.06.27. 23:17:08

@Pierre (Bezuhov): Tekintettel arra, hogy Kiskunlacháza évek óta szenved a roma kisebbség által elkövetett bűncselekményektől igenis teljes mértékben érthető és elfogadható az, hogy egy kisfaluban ennyire nem szokványos tett után az ottani bűnesetek 99%-ának elkövetőit gyanúsítják.

Az, hogy miután kiderült a bűnös nem roma kiléte, és te ennek utána bejössz fröcsögni egy a témához csak érintőlegesen sem kapcsolódó poszthoz, így körülbelül azt a szintet ütöd ami ellen lépten nyomon kikelsz.

Értelmes emberként, - aki se nem mohácsiviki se nem írcsukki - laspalmas felelősségrevonása a cigány elkövetők említésével szemben alaptalan, mivel ő ilyet nem írt. Értelmes emberként azon kéne elgondolkodni, miért hitte azt mindenki, hogy az elkövetők cigányok voltak. Többek között én is, aki tudna egyet s mást mondani a cigányokhoz való kapcsolatáról, de majd erről csak akkor ha nagyon elszalad veled a ló.

Horizont 2009.06.28. 07:22:03

@Pierre (Bezuhov):
Mit vársz? Nagydoktori elemzéseket? Ha lenézel minket itt, mert nem elég mélyre szántó gondolataink vannak (szerinted), akkor miért pazarolod a drága idődet és magas tudásodat miránk? Néha láttam felcsillani a kommentjeidben valami "emberit" de most sikerült az egészet lerombolnod! Csak bántani tudsz mindenkit ok is indok nélkül. Ez nálad a liberalizmus?

Marcellusca 2009.06.28. 09:13:59

Mi folyik itt, Gyöngyö.... őőőő, izé, a Vastagbőrön? :)
Látom, egyesekkel elszaladt a ló tegnap.
Még jó, hogy van Bezu, akin le lehet vezetni az indulatokat.

Először is leszögezném, hogy pozitívként értékelem, hogy meg van (ha ő az egyáltalán) a tettes. Szvsz fel kéne akasztani (az összes ilyen bűnözővel együtt), a farkánál fogva és csak akkor "elengedni", amikor már leszakad!

Nem tudom egyesek mit olvastak Bezu kommentjében, de én (lehet, hogy hülye vagyok) nem azt olvastam ki, hogy örömködne, hogy nem cigány az elkövető.
Nem vagyunk nyomozó hatóság és nem is rendelkezünk az ő informiziójival, azaz csak következtethetünk.
De ez a sok összeesküvés-elmélet már kicsit sok. Sajnos nem hibamentesen dolgozik a rendőrségünk, de talán jobban végzik a munkájukat, mint mi tennénk. Az információk visszatartásának is megvannak az okai. Talán ebbe is bele kéne gondolni.
Az jó felvetés volt valakitől, hogy nem hivatalos úton azé' szólhattak volna a polginak, hogy nem romát keresnek. A polgi és a közvélemény első reakciója is megérthető.
Nekem volt vörös hajú, szeplős, roma katonám. Ilyenkor mi van?

Szóval, szvsz, ez a lacházi eset nem olyan egyszerű, mint amilyennek elsőre tűnik. Lesznek még itt meglepetések. Mert ugyi csak a feltételezett tettest fogták el, még nincs jogerős bírói ítélet. Mert mi van, ha tényleg nem egyedül csinálta? Ez megint csak néhány embernek jutott eszébe. Vagy csak ködösítés volt, hogy több elkövetőt keresnek?

Szóval nyugalom, emberek!
Nem kell(ene) mindjárt (megint) nekiugrani a más véleményen lévőknek!

@laspalmas: Nem tudunk hétfőig várni, mert most friss, és most foglalkoztatja a zembereket a kérdés! :D

Pierre. Bezuhov · http://james.nerdiphythesoul.com/bennyhillifier/?id=gDIZyh4fk7U 2009.06.28. 09:42:15

Nos, sok beszédnek sok az alja. beszéljenek a tények:
Két nap telt el azóta, hogy a hír napvilágot látott és a három nagy mainstrem blog utolsó bejegyzései:

1. Dráma és könnyek az Erzsébet téren
2. Top10: A Pop Királyának emlékére (Reakció)
3. A rózsaszín álmok vége (Konzi)

:-)

@fmj: idézlek korábbról: "ezzel hagyjuk is egymást szépen békén, oké?"

OKÉ????

Marcellusca 2009.06.28. 09:56:18

@Pierre (Bezuhov):

Na, látod? Az büdös, nagy magyar valóságban fontosabb a popkirály halála (és a körülötte folyó hisztéria), mint az áradó folyók, hogy megtalálták és elfogták a lacházi tettest, hogy a gépjármű teljesítmény adó (bizonyos kategóriákban) a többszörösére emelkedik, stb, stb. :)))

picur3ka 2009.06.28. 10:16:15

@Marcellusca:

Olyan nagyon stimmelni latszik minden, mar csak az hianyzik, hogy a pacak ki irta volna az ajtajara: "En voltam az." Persze vannak ilyen suttyok.

Ez egy kisse ellentmondasban all a felderitesi idovel, de hat van ilyen is. Akik mindig azt nyilatkozzak, hogy bovitik a gyanusitottak koret, ahelyett, hogy az szukulne.

Haj/szorszal mintabol nem lehet embert azonositani, itt a DNS a lenyeg.

Pierre. Bezuhov · http://james.nerdiphythesoul.com/bennyhillifier/?id=gDIZyh4fk7U 2009.06.28. 10:17:19

@Marcellusca: sztem csak dolgoznak a kreatív stábok, hogy hogyan tálalják az összeesküvés-elméleteket emészthető formában.

..mondjuk nekem is van egy:

Melyik az a párt, amelynek érdekében állt, hogy ez ne derüljön ki a választások előtt, és melyik az a párt, aki fasza viszonyt ápol egy bizonyos rendőrszakszervezettel... :)

picur3ka 2009.06.28. 10:23:59

@Pierre (Bezuhov):

Jo hangzasu. Mar csak azt kellene tudni, hogy a tettrekeszesek nyomoztak az ugyben.

Marcellusca 2009.06.28. 10:39:32

@Pierre (Bezuhov): Hát, igen. Sok kérdés felmerül az egyszeri halandó emberben is.

Mint ahogy picurka is írta, miért bővítik, mikor általában szűkíteni szokták a gyanusítottak körét?
Meg a Te kérdésed is jó. Lehet, hogy nem is annyira összeesküvés gyanús.
Lehet, hogy a r. kap. szólt a polginak, csak az meg megsúgta, hogy nem kéne még nagydobra verni, mert jönnek még választások és fejek hullhatnak. Vagy stabilizálódhatnak bizonyos székek.
Esetleg visszajönnek a szocik és akkor vérszemet kapnak a romákok, de ha a jobboldal erősödik, akkor "annyi" a svéd kisebbségnek. Melyik kell a kap. úrnak? Szoci irányítással küzdhet, mint disznó a jégen, vagy jobbos támogatással erőteljesebben léphet majd fel a cigánybűnözés ellen?

f.m.j. 2009.06.28. 10:40:27

asperjangyorgy.blog.hu/2009/06/26/elfogtak_horak_nora_gyilkosat#comments

Valaki tudja ki az az Asperján György? Valami bennfentes embernek tűnik...
Érdekeseket ír

Pierre. Bezuhov · http://james.nerdiphythesoul.com/bennyhillifier/?id=gDIZyh4fk7U 2009.06.28. 10:44:49

@picur3ka (Beindultunk: 10%:

ezt valóban érdekes lenni tudni, mondjuk annyi bizonyos, hogy a legnagyobb rendőri szakszervezet a TMRSZ. A főtitkáruk, Szima Judit pedig jobbik képviselő.

f.m.j. 2009.06.28. 11:50:08

Megnéztem. Asperján egy író, de ez mindegy is :)

A lényeg, hogy ő is a rendőrség munkájáról ír, amivel eléggé egyetértek, és bárki manipulál, senki nem jár jól vele, csak az, aki manipulál. Ősi dolog..., meg az is, hogy a plebsz sosem tudja meg az igazságot...

dr.justice 2009.06.28. 11:57:50

@fmj:

Ne várjuk már, hogy a rendőrség a nyomozás minden mozzanatát élőben közvetítse. Az is előfordulhat, hogy a nyomozás érdekében valótlan információkat közölnek. Persze lehetnek egyszerűen hülyék is.

Pierre. Bezuhov · http://james.nerdiphythesoul.com/bennyhillifier/?id=gDIZyh4fk7U 2009.06.28. 12:03:07

ááh..kurucéknál már megvan a faintos bizonyíték, hogy a nyomozók egy ártatlan magyar árját gyanúsítanak egy magyar árja meggyilkolásával:

"gyanúsan gyorsan találták meg a porszívóba rejtett bizonyítékokat" (!)

ez aztán a mindent leleplező, megdönthetetlen állítás

adequate courier 2009.06.28. 13:01:08

@Pierre (Bezuhov): Először, mivel az előző hozzászólásomra nem reagáltál, így a kép valamennyire kitisztult. Csak szeretnél azon a szinten lenni ahonnan beszélni próbálsz.

Másodszor, senkit nem érdekel mit ír a Kuruc, ez nem a Kuruc, nem is lesz olyan, mint a Kuruc.

Harmadszor, mivel a Vastagbőr biztosan nem írta, hogy az elkövetők cigányok, így milyen jogon vonod kérdőre a cikkírókat azok után, hogy elmondták, hogy lesz a témában poszt. És mást nem csak a szavamat tudom adni, hogy a háttérben semmiféle mosdatás nem folyik, hogy hogyan csináljunk úgy posztot, hogy ne legyünk hiteltelenek.

És utoljára kérdem én, te mint magadat értelmesnek tartó ember, nem látod, hogy valami bűzlik az egész dologgal kapcsolatban Kiskunlacházán? Azt mondod összeesküvés elmélet? Találnak egy vörös színű fanszőrzetet és cigányokat hallgatnak ki mikor 200m-re az esettől lakik egy a gyilkos profiljával teljesen megegyező személy, ráadásul vörös hajú? Ugyanmár, te sem gondol(hat)od komolyan.

Pierre. Bezuhov · http://james.nerdiphythesoul.com/bennyhillifier/?id=gDIZyh4fk7U 2009.06.28. 13:43:03

@adequate courier: fasza, itt egy laspalmas2 nekem. Szuper!

1. ott van Bezu postaládája, lehet rá írni mocskoló, számonkérő mailt, ha a millió replika közül véletlenül 1-2-re nem jutna időm. Klar?

2. de nagyon is bűzlik. miért nem tudták ezt az ügyet jún. 7-e előtt megoldani ilyen bizonyítékok birtokában.

Mondjuk ha a polgármonszter és az össznépi inetrenetes hiénák már jó előre cigányt vizionálnak a pellengérre, és egy olyan rendőrség nyomoz, amelyik csak többszöri felhívásra hajlandó egy gyilkosságot nem tűzesetként vizsgálni, már nincs min csodálkozni...

Marcellusca 2009.06.28. 14:02:02

@adequate courier: Azé' visszaolvashatnál néhány poszthoz írt kommentet! Itt igenis, gyakran példálóznak a Kuruccal.
Az már más kérdés, hogy ki az aki feltétlen el is hiszi és ki az aki fenntartásokkal kezeli azt (is).

Pont azt mondjuk mi is, hogy valami bűzlik a dologban. Nem akarok elméleteket gyártani, de nagyon érdekes információk és fura időpontokban jelennek meg. Talán ezek azok, amik kérdésessé teszik az ügy tisztaságát.

Ha nem tetszenek a kritikák, akkor nem kell ide írogatni! Ha mégis megteszed, akkor viseld a következményeit! Ennyi.

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2009.06.28. 14:02:42

@Pierre (Bezuhov): rakamazi öngól?
de meddig leszel itt? mert egy átlagos szdsz szavazó okosabb nálad
liberté sajnos kimúlt itt

adequate courier 2009.06.28. 14:07:12

@Marcellusca: Ne haragudj, de szerintem nem sikerült teljes mértékben a magadévá tenned azt amit Bezuhov-nak írtam.

Az, hogy nem tetszik a kritika és az, hogy válaszolok a kritikára az nagy kettő, és én az utóbbit tettem, és a továbbiakban is így fogom csinálni. Azt, hogy valaki nem tudja lekezelni, hogy a kritizált személy válaszol, hát istenem, nem érdekel.

És az, hogy néhány kommentelő példálózik a Kuruccal, nem tudom milyen formában vonná kétségbe azt, hogy ez itt nem a Kuruc.

Szerintem olvasd el mégegyszer, hogy mit írtam.

martonx 2009.06.28. 14:08:53

@Virág et.:

Én csak egy dolgot nem értek. Ha a rendőrök látják, hogy kezdenek az indulatok a cigányok ellen fordulni, miért nem lehet azt mondani, hogy hiszen mi egy vörös hajú férfit keresünk. Mór után még mindenféle fantomrajz is kijött a feltételezett elkövetőkről, most meg ennyit nem tudtak kinyögni?

Azonkívül Kiskunlacháza egy 9000 fős település. Nem hiszem el, hogy nem lehetett volna 1 azaz EGY napon belül minden vörös hajú (férfi 15-75 éves) embertől DNS mintát venni. Kezdve mondjuk a helyszínhez legközelebb lakókkal.
Ja, hogy akkor gyorsan meglett volna az elkövető?

adequate courier 2009.06.28. 14:10:34

@Pierre (Bezuhov): Nem az én stílusom mocskolódó leveleket írni, mocskolódjon az akinek nincs igaza.

Laspalmas2 vagyok mert nem értek veled egyet? Ezt most én pozitívumként fogom fel, még ha nem is így gondoltad.

Cigányokat vizionálnak? Szerinted ha egy nyuszi meghal a krokodilúsztató mellett akkor ki gondol arra, hogy márpedig azt egy sas ragadta el?

Marcellusca 2009.06.28. 14:33:26

@adequate courier: Én nem azt vonom kétségbe, hogy ez nem a Kuruc. Ha így lenne, nem lennék itt.
És szerinted melyik hírforrásra lehet hivatkozni? Melyik a hiteles? Szerintem egyik sem. Ezért szoktam én, az engem érdeklő témákban kutakodni, mert más megvilágításban esetleg másképp néz ki a leányzó.

"Szerinted ha egy nyuszi meghal a krokodilúsztató mellett akkor ki gondol arra, hogy márpedig azt egy sas ragadta el?" - pedig (ha igaz a hír) most ez történt.
És mégsem akarja senki elhinni.
Mert az úgy jobb lenne a lelketeknek, ha mégis cigány lett volna?

Pierre. Bezuhov · http://james.nerdiphythesoul.com/bennyhillifier/?id=gDIZyh4fk7U 2009.06.28. 14:34:32

@Virág et.:
persze, ha minden makulátlan lenne, akkor is nyafognának: széljobbtól ("köcsög fajvédő az ÁVH") kezdve a mérsékelt konzervekig ("gonosz, simlis kormány").Pl ha 2 héttel utána lett volna meg a tettes, akkor meg az lett volna a gaynús, hogy "de gyorsan meg akarták oldani"

Az a büdös nekik, hogy nem cigány!

@adequate courier: azért vagy laspalmas2, mert észosztó stílusban követeled rajtam a választ, miközben pl laspalmas még most sem válaszolt erre a kérdésemre@Pierre (Bezuhov):

adequate courier 2009.06.28. 14:47:01

@Marcellusca: Hiteles hírforrás? Ne nevettess, szerintem sincs olyan de erről minden egyes épelméjű ember így vélekedik.Én kb. 30 hírcsatornát követek nap mint nap, így, úgy ahogy összeáll egy kép.

Mégsem akarja most senki elhinni? Én a hivatalosan elénk tárt bizonyítékok alapján kételkedek abban, hogy úgy történt minden ahogy előadták.

És nem, nem lett volna jobb ha cigány lett volna, viszont megítélésem szerint káros következményei lesznek ennek, mivel néhány hülyébbik polgártárs összemossa azt, hogy mivel nem cigány volt az elkövető így nincs is 'cigány-ügy'. És ez baj, mert van, és most attól lesz hangos minden csatorna, hogy ártatlanul lett megvádolva a cigány kisebbség Kiskunlacházán, ami ebben az egy esetben - ami szörnyűsége folytán lépett az utolsó cseppé a pohárban - igaz is - vagy nem.

@Pierre (Bezuhov): Nem észt osztok, érvelek és ellenérvet várok, csak ezt az érvelni képtelenek észosztásként élik meg. És nem az büdös, hogy nem cigány, hanem, hogy a véresszájú kisebbségi komplexussal rendelkező jogvédők ebben önigazolást fognak majd látni atekintetben, hogy a cigányokkal semmi baj nincs, és csak rasszista magyarok vannak.

*Itt szeretném megjegyezni, hogy nem térek rá ki minden alkalommal(kommentben), de a cigány alatt nem a cigány kisebbséget értem, hanem annak a mai társadalmi elvárások, normák szintjét meg nem ütő, és el nem érni akaró rétegét.

Hannibal22 2009.06.28. 14:58:15

@adequate courier: Máris te vagy a kedvenc VB szerzőm:)Remélem sok heccposztot írsz a hozzám hasonló rászorultaknak:)

Marcellusca 2009.06.28. 15:02:09

@adequate courier: Abszolut egyet értek Veled.
(Akkó min vitázunk? :D)
Így se, úgy se lenne jó. Mindkét lovat meg lehet(ne) lovagolni, a kérdés az, hogy kinek lett volna "jó"?

Egyébként nekem is az ügy körüli kavarás az ami miatt teljesen hihetetlenné válik a hír.

Ezért is írtam korábban, hogy lesznek még itt meglepetések.

adequate courier 2009.06.28. 15:09:18

@hannibal22(A kettétört gumibot): Na azért még várd ki a végét :)

@Marcellusca: Tudtam én, hogy hasonló a véleményünk, csak a kontextussal lehetett gond :)

Ügybeni meglepetések? Nagyon remélem... De ha nem, akkor is fejeknek kell potyognia, mivel most utánanéztem és már januárban egy elkövetőről beszéltek, valamint egy egész falunyi embertől DNS mintát venni, jó ha pár óráig tart - itt 2000 - 2500 szóbajöhető emberre gondolok.

Viszont a magyarázat, hogy abbéli félelmében végzett vele, hogy kiderült az ügy és azután a porszívóba rejti a személyes dolgokat, érdekes.

Elvileg ez a házkutatásról készült videó, jól kiszúrták a porszívót:
www.youtube.com/watch?v=z3dSA3AwPcU

Persze lehet vágott a felvétel, viszont akkor a redőnnyel való szánalmas trógerkodás miért lenne rajta?

Pierre. Bezuhov · http://james.nerdiphythesoul.com/bennyhillifier/?id=gDIZyh4fk7U 2009.06.28. 15:17:05

@adequate courier:

"jogvédők ebben önigazolást fognak majd látni atekintetben, hogy a cigányokkal semmi baj nincs, és csak rasszista magyarok vannak."

önigazolás, jah mint a Cosma ügyben! nekem azért mindig vicces, hogy az ugyanazon hisztériatandemen ülő hangulatkeltők egymásra hivatkozva hajtják a biciklit tovább...tovább...tovább

adequate courier 2009.06.28. 15:24:01

@Pierre (Bezuhov): Igaz, viszont a tények makacs dolgok, és azok mennyisége is.

Nem nagyon hallok a sajtó felől olyan híreket, hogy magyarok rabolnak és gyilkolnak cigányoktól, fordítva éppen eleget. És ha ezt szóvá teszem, rasszista hangulatkeltő vagyok.

Tehát kérlek, nem ugyanazon a tandemen ülünk.

Marcellusca 2009.06.28. 15:27:18

@adequate courier: Úristen! Itt élt valaki? Nem egy csöves tanyát vettek fel véletlenül?

A porszívó meg LOL kategória. És egyből, a szemétkupac, a szekrények ellenére, mindjárt azt ellenőrizték. Annyira életszerű, hogy bárki a porszívóba rejtsen árulkodó tárgyakat. :)

Ilyet még a CSI:NY forgatókönyv írói sem tudnak kitalálni.

Pierre. Bezuhov · http://james.nerdiphythesoul.com/bennyhillifier/?id=gDIZyh4fk7U 2009.06.28. 15:33:35

@adequate courier:

jaja. mert neked nem a bűn számít, hanem a bűn színe. Mint ahogy Lacháza pmestere, és Gárda sem a bűnözés ellen szólal fel, hanem a romabűnözés ellen. Na ez a kettőnk közötti különbség

adequate courier 2009.06.28. 16:02:36

@Pierre (Bezuhov): Persze, hogy a romabűnözés ellen szólal fel, mivel az ellen nem szólalt fel senki, sőt, tagadták és tagadják, valamint a kisemberek részéről igenis igény van rájuk, mivel félnek, félünk.

Nem tudom, mi alapján gondolod azt, hogy számomra az a fontos, hogy milyen bőrszínű az aki elköveti a bűnt, mivel most erről beszélünk így erről írtam én is. De gondolom nem szoktál senkihez odamenni mikor eszi a marhapörköltet, hogy a sertést a szemétje biztos nem szereti.

*Elnézést a fura analógiákért, néhány ember kihozza belőlem a kisgyereknek magyarázót.

ps: Mielőtt még teljesen levágnád, hogy mekkora náci vagyok és, hogy számomra az a fontos, hogy kinek milyen a bőrszíne, kérlek kérdezd meg erről azokat az állami gondozott cigány kamaszokat akiket a saját(is) fizetésemből táboroztattam pl. tavaly nyáron. Na meg ha gondolod megkérdezheted a cigány nagymamamám valamint a szintén negyedrészt cigány barátnőm is.

És ezt most nem felvágásképp, de a legtöbb ember csak ugat, hogy rasszissstáááák, de én a meglévő problémát amit ti be sem ismertek a magam szerény módján próbáltam orvosolni.

Pierre. Bezuhov · http://james.nerdiphythesoul.com/bennyhillifier/?id=gDIZyh4fk7U 2009.06.28. 16:24:28

@adequate courier:

rokonokkal való takarózás...hűha, ez azért elég ciki :D Tudod-e, hogy Tomcatnek meg zsidó barátnője volt, oszt mi lett belőle...na ezt hagyjuk is inkább, mert nagyon mosolyogtató.

megaztán:
"én a meglévő problémát amit ti be sem ismertek a magam szerény módján próbáltam orvosolni. "

hehe. lukrafutás, öreg! nem kicsit! A Ti-be gondolom én is beletartoznék, de az a nagy helyzet, hogy én sosem tagadtam a cigányproblémát és a cigánybűnözést sem, mint szociológiai fogalmat. tessék visszakeresni avagy tájékozódni.
Úgy látszik,nehéz a felfogásotok. Én amit szoktam tépni a pofám, hogy a szar heccelésből, uszításból sokminden kisülhet, csak jó nem. S íme az eset. Az elkövető ott vigyorgott a romák ellen vonuló "gyászmenetben"... na erre próbáljatok meg gombot varrni!

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2009.06.28. 16:34:18

@Pierre (Bezuhov):

Nehogy azt mondd, hogy gárdista volt.....

adequate courier 2009.06.28. 16:41:58

@Pierre (Bezuhov): Takarózás? Nem takarózom, ezek tények.

Véleményem szerint ez nem az az oldal, ahol az uszítás, heccelés ellen fel kellene lépned, aki itt szélsőséges 'írcsukki' azt én úgy látom, hogy az oldal társadalma ha lehet annak nevezni, kiveti magából.

Tegyük fel, hogy ott vigyorgott a gyászmenetben, és? Ezzel bebizonyíttatik valami?

Horizont 2009.06.28. 16:51:33

Micsoda ütés-vágások Vastagbőr módra!

Szerintem véletlenek vagy nem véletlenek összejátszása történt: a rossz cigányok miatt tele lett Kiskunlacháza hócipője. Ennél a pontnál történt egy iszonyatos gyilkosság. Valaki elakarta hitetni, hogy cigány(ok) voltak! Tömeghisztéria alapján minden kontroll nélkül bevette a nép, mivel a rossz cigányok félelemben tartották őket, jó volt elhinni. A polgi ezen is túlment és hangot is adott ennek.Na ezerrel rácsaptak azok akiknek ez jól jött. És akkor jött a rendőrségünk akik nem álltak a helyzet magaslatán.(Mór+ Pusoma Dénes óta tudjuk).És pont most bejelent egy nő egy régebbi erőszakolót. És puff egyezik a DNS. Ez a gyilkos nem értelmi fogyatékos, csak beszédhibás és lelkileg beteg.Disznóólban élt. A porszívóhoz azért nyúlhattak egyből mert lehet, hogy akkor már vallott?
Ráadásul én sem gondolom, hogy bocsánatot kéne kérnie a polginak, pláne nem hogy Kolompár kéri.
Attól még a faluban gond van a rossz cigányokkal!
Sok minden összejött, de a rendőrség nem végzett dicsérendő munkát az tény!
Az összeesküvés elméletek meg túlzottak!
Mégse az a legfontosabb ebben a hírben, hogy cigány, nem cigány, hanem hogy elfogták, és ha ő volt a börtönben rohadjon meg!

Pierre. Bezuhov · http://james.nerdiphythesoul.com/bennyhillifier/?id=gDIZyh4fk7U 2009.06.28. 16:55:40

@adequate courier:

ja, hogy nálad a szélsőség az "ircsukki"-nál kezdődik. értem.
Akkor nincs miről beszélnünk!

btw. nem tudom mióta olvasod a VB-kommenteket?...mert az oldal társadalma valóban kivet egyeseket, igen, akiknek más a véleménye.de ők nem a kurucok :)

Horizont 2009.06.28. 16:59:27

@Pierre (Bezuhov):
"mert az oldal társadalma valóban kivet egyeseket, igen, akiknek más a véleménye"
Ha nem lett volna gyerekszobám akkor erre azt írnám, hogy simán hazudsz, mert ez nem igaz!

adequate courier 2009.06.28. 17:07:13

@Pierre (Bezuhov): Nem teljesen, nálam a szélsőség akkor az, ha nincs összhangban az alkotmányban bennefoglalt alapvető emberi jogokkal és az ott leírt kisebbségekkel való bánásmóddal.

De mint minden, ez is kétirányú.

Pierre. Bezuhov · http://james.nerdiphythesoul.com/bennyhillifier/?id=gDIZyh4fk7U 2009.06.28. 17:10:35

@Horizont:

nekem van két lapom:
Liberté és az én többszörös kitiltási kérelmem a derék kommentelőktől

Most Te mondd az ellenpéldá(ka)t!
várok!

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2009.06.28. 17:22:42

@Pierre (Bezuhov):

Te is itt vagy még ...meg még sokan mások is :)

Kinek hiányzik az a kötözködő bunkó? Már hamarabb ki kellett volna baszni, csak vajszívem van ...

Liberté-nek egy csöppnyi sütnivalója sem volt, mert mindenkinek beugatott, és ha nem a Liberté variációval regisztrálja be magát újra ás újra simán itt lehetne (vagy lehet is van) mondjuk Micimackó néven ...

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2009.06.28. 17:23:49

@Horizont:

Nem hazudik ő, csak csúsztat.

"mert az oldal társadalma valóban kivet egyeseket, igen, akiknek más a véleménye."

kiegészítés: és azt hülyén/bunkón adják elő. Ld. pl. Virág et.-vel senkinek semmi baja, pedig aztán nagyon nincs egy véleményen a kommentelők többségével.

Liberté ellenben már nincs közöttünk.

Horizont 2009.06.28. 17:30:51

@Pierre (Bezuhov):
Veled ellentétben én válaszolok ha kérdezel. Nagyon nagy tévedésben vagy. Liberté nem azért lett kitiltva, mert liberális elveket vall, és nem azért mert nem olvadt be a többség véleménye közé. És ha kérték a te kitiltásodat (én nem olvastam) nem azért történt mert baloldali (vagy nem is tudom milyen )elveket képviselsz! Hanem azért mert simán kötekedtek, te kevésbé, Liberté jobban.Megy az ütés vágás a részetekről, érvek, meggyőzés sehol, bántás annál jobban. Olyan érzésem van mintha örök ellenzékbe akarnátok lenni és még véletlenül se osztjátok a többség véleményét még akkor sem ha ezerrel úgy is igaz. Azt hiszitek ettől vagytok fasza legények. Nekem már számtalanszor volt más a véleményem, de próbáltam normális hangon leírni, és nem is rontottak rám durván. Állandóan olyan politikai dolgokat tuszakoltok mindenbe ami nincs is , vagy nem is úgy van. Be lehet saccolni kb ki hová húz, ez tény. De miért ne lehetne más véleménye mindenkinek, ettől kéne jobbnak lenni a véleménykülönbségek miatt. Igen olyan is van, hogy egy jobboldali kommentelő is erőteljesen ír! Nem is biztos, hogy igaza van, ez is tény! De megfigyeltem, te jössz és a második mondatodba már bele is rúgsz valakibe! A kinti életben is ilyen vagy? Mert akkor nem lehet jó neked:))

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2009.06.28. 17:43:05

@laspalmas:

Lehet hogy itt van, csak más néven :)

Pierre. Bezuhov · http://james.nerdiphythesoul.com/bennyhillifier/?id=gDIZyh4fk7U 2009.06.28. 17:48:13

@zero: @Horizont:

ugyanazok a körök megint és megint és megint...
Maga Liberté sem vitatta, hogy jogos volt a ban, csak az volt a böki, hogy_olyanért_repült_amit_másoknak lehet(ett). Tetszenek érteni?

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2009.06.28. 17:54:32

@Pierre (Bezuhov):

"Maga Liberté sem vitatta, hogy jogos volt a ban"

Köszönjük!

Senki más nem viselkedett úgy itt a blogon, ahogy ő. Amúgy volt még pár kitiltás, csak ti nem tudtok róla, mert észre sem vettétek ....

Amúgy ezeregy lehetőséget kapott, hogy vegyen vissza az irritáló, beszólós stílusából, nem élt vele.Nem sírunk utána, és más sem.

Ha van esze, már tök más néven kommentel ..

Amógy Bezu, a saját blogodon Te vagy az Admin, itt meg mi....ez már egy ilyen világ.

Pierre. Bezuhov · http://james.nerdiphythesoul.com/bennyhillifier/?id=gDIZyh4fk7U 2009.06.28. 18:01:25

hallhatnánk ezekről a mesebeli kitiltásokról esetleg részleteket is? :)

meg aztán erre valamiért nem történt reflektálás:
"_olyanért_repült_amit_másoknak lehet"

vagy erre vonatkozott a "saját blogodon Te vagy az Admin, itt meg mi....ez már egy ilyen világ."??

Jancsibohóc /Bohócügyi Államtitkár/ · http://www.vanditdigital.com/ 2009.06.28. 18:02:51

Muha mi van itt. Sok-sok életképes egyed :D HÉTVÉGE van hölgyek-urak :D Tegyétek holnapra a szájkaratét. Majd az új szerzőúr/hölgy felavatásába bekapcsolódok én is :D

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2009.06.28. 18:04:47

@Pierre (Bezuhov):

nem emlékszem ilyenre, hogy másoknak lehetett, de szegény kivert kutya Libertének meg nem, de világosíts fel, kérlek.

Ki volt még olyan szemtelen, aki minden kommentelőbe, minden kommentbe belekötött alpári módon?
Ilyet még a Nagy Megmondóember Bezuhov sem csinált soha ...

Ja, itt nincs demokrácia, itt vendég vagy, és ha nem kellemetlen vendég vagy, odahánysz a szőnyegre, akkor biza repülsz....

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2009.06.28. 18:06:25

@Jancsibohóc /Cee'd KIA Fa Somat/:

Az új szerzőÚR-at ne öld szét nekem egyből, mert elmegy a kedve, és lelép, és csak én maradok itt szerzőnek, aztán is megunom és bezár a bazár, mindezt csak amiatt, mert már ez első napján beszólsz az újoncnak ....:)

Jancsibohóc /Bohócügyi Államtitkár/ · http://www.vanditdigital.com/ 2009.06.28. 18:09:07

@zero: amíg jó cikkeket ír addig nem leszek bezuhov (ez oltás volt) ;)

Horizont 2009.06.28. 18:13:08

@Pierre (Bezuhov):
Tényleg arra se válaszoltál, hogy mit szólsz ahhoz, hogy Virág et. is itt van, senki nem tiltotta ki, senki nem kérte, hogy tiltsák ki, pedig rendszeresen teljesen más a véleménye mint a többségnek.
VIHAR EGY POHÁR VÍZBEN , amit produkálsz!
Olyan vagy mint egy klimaxos öreglány ezzel a hisztizéssel:) Már bocs!

Pierre. Bezuhov · http://james.nerdiphythesoul.com/bennyhillifier/?id=gDIZyh4fk7U 2009.06.28. 18:15:30

@zero: én már sikeresen megismerkedtem courier-rel! ;))
Stílusban egész ígéretes, de tartalmilag semmi új. Sőt, keveri a szezont a fazonnal, a Bezut a Mohácsival!

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2009.06.28. 18:20:41

@Pierre (Bezuhov):

"tartalmilag semmi új"
ezt kifejtenéd, kérlek?

Miért, te mit vársz, vagy mit szeretnél?

Lehet hogy még mindig nem egészen egyértelmű, nem egész nap a V'bőr csiszoljuk, meló, gyerek meg barátnő mellet, hobbiból nyomjuk ... nem it fogjuk megváltani a világot (bár jó lenne) :)))

Marcellusca 2009.06.28. 18:22:12

@Pierre (Bezuhov): Meg kell, hogy cáfoljalak, mert engem sem tiltottak még ki.
Pedig sorszor van ellenvéleményem (időnként a szerkesztőkkel is), de a szivonal is számít.
Téged sem dobtak még ki, mert még eléred (igaz időnként csak súrolod) a színvonalat.
A Liberos gyerek bőven a szint alatt volt.

Pierre. Bezuhov · http://james.nerdiphythesoul.com/bennyhillifier/?id=gDIZyh4fk7U 2009.06.28. 18:23:21

@Horizont:
Virág et. bölcsebb ember lehet mint én, tudja hogy feleslegesen hányná borsóra a falat, hiába próbálna vitázni itt.

idézek is tőle: "De feleslegesen koptatom a billentyűzetet. Ha valaki szándékosan összeesküvést akar valahol látni, akkor azt fog, a tényektől függetlenül."

adequate courier 2009.06.28. 18:23:27

@Pierre (Bezuhov): Ha különböztök, akkor ezek szerint a cigánybűnözés el illetve el nem ismerése a differencia.

Ámbátor megjegyezném, hogy mind a kettőtökbe közös az, hogy ha egy cselekményben, hírben, sztoriban, cikkben, beszédben, tettekben egy molekulányi olyan dolgot találtok amelynek tartalmába bele lehet kötni de a komplett egészet nem módosítja, akkor azon lovagoltok amíg csak lehet, úgy, hogy a legtöbben csak szánakozva nézik a kisebbségi komplexusotok által előidézett nevetséges vergődéseteket miközben szemben úsztok az árral.

Pierre. Bezuhov · http://james.nerdiphythesoul.com/bennyhillifier/?id=gDIZyh4fk7U 2009.06.28. 18:32:55

@Marcellusca:

hát-hát. olyan markáns ellenvéleményt én még nem olvastam tőled. Max bátortalan kísérleteket:
De lehet, hogy a közös OFFolási tevékenységünk mellett nem igazán ismérem másbéli lokális tevékenységedet :)

@adequate courier: tévedtem. utolsó kommented alapján revideálok. ugyanolyan gyenge, alpári stílus mint laspalmasnál.

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2009.06.28. 18:49:04

@Pierre (Bezuhov):

Érdekes, én nem olvasok vagy kommentelek olyan blogba, amit "alpári stílusúak" írnak.

Szóval te akkor miért is vagy itt?

Jöhet a nagy "coming out"!

adequate courier 2009.06.28. 19:31:53

@Pierre (Bezuhov): Az alpári, az más. Egyébként meg analogizálj:
"hogy ha egy cselekményben, hírben, sztoriban, cikkben, beszédben, tettekben egy molekulányi olyan dolgot találtok amelynek tartalmába bele lehet kötni de a komplett egészet nem módosítja, akkor azon lovagoltok amíg csak lehet,"

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2009.06.28. 19:36:45

@Pierre (Bezuhov):

szóval szokás szerint nincs értelmes válasz ..

szabogyula 2009.06.28. 19:56:51

@Pierre (Bezuhov):
Szerintem ezt a postot kereszteljük át "Bezuhov és a gonosz ellenségek"-ké....
A házunkban is lakik egy nő, mindenki útálja, mindenkibe beleköt, egy ideje már senki nem szól hozzá.... Valszeg ez lehet neki a legrosszabb...

Pierre. Bezuhov · http://james.nerdiphythesoul.com/bennyhillifier/?id=gDIZyh4fk7U 2009.06.28. 19:57:33

@zero: na látod, pontezért... mert ti olyan okosak, bölcsek vagytok, én meg buta és libsi meg fajvédő, meghasonlók, tudod :)

szabogyula 2009.06.28. 20:06:42

@Pierre (Bezuhov):
Figyelj ! Neki ez sokkal rosszabb !
Én egy percig nem élnék igy !

Horizont 2009.06.28. 20:15:41

@Pierre (Bezuhov):
Igen mi bölcsek okosak vagyunk, te meg egy buta libsi fajvédő meg hasonló!
Te mondtad és mi hiszünk neked....

szabogyula 2009.06.28. 20:22:43

@Pierre (Bezuhov):
1 órával ezelött regisztráltam magam a NOL-on is.
Nézzél át oda is ! Ott is vár egy csomó ellenség !

nol.hu/belfold/mszp__orban_valljon_szint__mit_tervez_a_nyugdijasokkal

Pierre. Bezuhov · http://james.nerdiphythesoul.com/bennyhillifier/?id=gDIZyh4fk7U 2009.06.28. 20:31:42

@ostoba 8o: Azta :-O
Egy baloldali médiumot ellepett egy nagy raj, ugyanazt szajkózó jobber droid???...mily egyedülálló és meglepő esemény ez!!!

kulalak 2009.06.28. 20:36:18

Mivel en csak keso este szolalok meg, ez a bejegyzes meg harom napja porog a kommentektol, visszaternek a kiindulopontra.
Velmenyem szerint: Nincs megelhetesi bunozes csak bunozes van. Segelyezett megelhetesi bunozo meg vegkepp Abszurdisztanba valo, azaz bortonbe.
Nincs megelhetesi politikus csak politikus van.
A bunt uldozni kell, megelozni meg jobb.
A polgarmesternek szolnia kell es nem csoda, hogy a tobbseg erdeket kepviseli, s azok hangjan szolal meg, ok valasztottak meg. Akkor azt mondta, most, hogy az igazsag kozelebb kerult, majd mast mond.
A trend a lenyeg a bunozesben is (i.e. rettegesben tart) a politikaban is (i.e. hazudik vagy sem).

kulalak 2009.06.28. 20:38:45

Latjatok mar osszemostam az osszes esetet az elmult evbol a kommentjeitek miatt :))

szabogyula 2009.06.28. 20:39:13

@Pierre (Bezuhov):
Már bocs, de azt hogy droid kikérem magamnak .
Remélem úri voltam.

picur3ka 2009.06.28. 20:41:03

@Pierre (Bezuhov):

Duhod, s utalatod, mindenki ellen, aki mas, vagy maskepp gondolkozik, mint tenmagad, pihentesd kisse most.

Kiuvoltotted mar magad mara.

f.m.j. 2009.06.28. 20:54:13

@zero:

Én csak abban reménykedem, hogy a hétfői kiskunlacházi posztot (akárki is írja) semmi, és senki nem befolyásolja, és senki elvárásának nem akar majd megfelelni...

És tévedés ne essék, senki kitiltását nem szeretném, de akkor sem értem, hogy miért kell körbenyalni, és körülugrándozni némelyeket?...(kedvesen hiányolni, ha pár napig nem jön, melegen üdvözölni, mintha mindenki be lenne szarva ettől a regényhőstől..., és haptákba álltok itt, a neki megfelelni vágyástól..:))

Ja! és bezuhovics, annak és akkor írok, akinek akarok, és azt amit akarok, még akkor is, ha elötte felindultságomban megígértem elsősorban magamnak, (nem neked) hogy távolmaradok fenségedtől... legfeljebb kitiltanak...

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2009.06.28. 21:04:57

@ostoba 8o:

Ezt már régóta mondom, de senki nem hisz nekem...

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2009.06.28. 21:14:53

@fmj:

Már bocs, de hülye vagy?

A lacházas postot már pénteken megírtam, és sem Bajnai, sem Draskovics, sem Orbán, sem Vona nem ült közben mellettem. Sőt, telefonon, emailben vagy személyesen sem adtak instrukciókat. Remélem, világosan fogalmaztam.

Körbenyaljuk Bezut? Haptákba állunk? Ugyan..Vegyél egy iróniamétert.

Szép estét, remélem nincs harag. :)

szabogyula 2009.06.28. 22:31:27

@Pierre (Bezuhov):
A baloldal emblematikus figurája :
1. Idejön, sérteget.
2. Rászólnak ne tegye, nem kér bocsánatot.
3. Mint baloldali szavazónak ha jogi nem is , de
erkölcsi felelőssége van abban hogy hol tart az
ország.
4. Ezek után nem szégyelli magát / és nem jár
lehajtott fejjel, a kavicsokat rugdosva,/ hanem
idejön és kioktat mindenkit .
No komment.
Más.
Azért az is megér egy misét, hogy a TV székházat eladták 5 MRD.-ért, és most évente 4 Mrd.-ért bérlünk másikat.
Kitől ? Hát a Wallis ZRT.-től !
40 évre , vaze, 40 évre !
40 év múlva tudjátok mi lesz ? A NASA beolvad a VIDEOTONBA és az űrlégfon-nal a plutóra járunk majd friss tejért .
2049-ről beszélünk.
Köszönjük MSZP !

picur3ka 2009.06.28. 22:48:57

@ostoba 8o:

Helyreigazitom, kicsit, ha nem banod.

A baloldal emblematikus figurája :
1. Idejön, sérteget.

Direkte gunyolodik, csak az elvezetert.

2. Rászólnak ne tegye, nem kér bocsánatot.

Rászólnak ne tegye, meg jobban serteget, direkte, topic/tema teljesen mindegy.


3. Mint baloldali szavazónak ha jogi nem is , de
erkölcsi felelőssége van abban hogy hol tart az
ország.

Ezt nem erti.

4. Ezek után nem szégyelli magát / és nem jár
lehajtott fejjel, a kavicsokat rugdosva,/ hanem
idejön és kioktat mindenkit .

Ezek után nem szégyelli magát es tovabb serteget mindenkit, szemelyesen, topic/tema nem szamit.

Konkluzio: ezert van itt, bomlasztani, sertegetni, a velemenyek, temak es emberek nem erdeklik, ennyi.

picur3ka 2009.06.28. 22:54:02

@Horizont:

Koszonom szepen, alassan.

Pierre. Bezuhov · http://james.nerdiphythesoul.com/bennyhillifier/?id=gDIZyh4fk7U 2009.06.28. 22:54:49

höhő.akkor ha jól értem az összes maszop/szadesz szavazót börtönbe kellene vágni, úgy erkölcsileg...hogy miért nem lep ez meg :D

nyugi majd jön Mihály nemsoká, oszt eljő a Kánaán is, ha meg nem akkor FLETÓAHIBÁS! Visszamenőleg 300 évre és a jövőbe előre 500 évre!

picur3ka 2009.06.28. 23:02:30

@Pierre (Bezuhov):

Nem tudom, miert nem lep ez meg teged, de azok kozul, akikre szavaztak, nagyon soknak bortonben a helye, sajnos. Ezert vegodsz magad is, mert tudod nagyon jol, hogy ez a leosztas.

f.m.j. 2009.06.28. 23:07:37

@laspalmas: :D:D

Jajj, én nem ilyen "nagy" emberekre gondoltam, csak az ilyen-olyan-amolyan kommentelőkre... :)

Biztos idegesítő lehet, hogy talán néhány linket, gondolatot lelőhettünk a hétfői posztodból, vagy remélem sugalltunk is ezzel a kis előre menéssel, türelmetlenségünkből kifolyólag :)

Amúgy az iróniáméterem rendben szokott lenni, de most valóban nem ezt éreztem, ellenben igazad lehet, mert "kedves" kérdésedre gőzölhetett be, és kapott vérszemet, ehh... de mindegy, kár is rá a szó, már így is azt hiszi, hogy megrengette korlátolt, heccre szomjazó kis világomat :)

Pierre. Bezuhov · http://james.nerdiphythesoul.com/bennyhillifier/?id=gDIZyh4fk7U 2009.06.28. 23:18:58

@picur3ka (vergodik, mint az mszp:
jah most látom a nicked végét. szóval egy címeres antikommenista élharcossal van dolgom. karaj!
Akkor a te párod laspalms, szerinte minden szoci politikus bűnöző...

ezért jó az leegyszerűsített világ. a fekete-fehér. faintul lehet harcolni a az elkúró gonosz ellen :D

szabogyula 2009.06.28. 23:24:33

@Pierre (Bezuhov):
Szerintem egyvalamiért vagy te / lassan mondom, kisbetüvel / itt megtűrve .
Mert ha ki lennél tiltva, a Népszava az első oldalon hozná : jobboldali fórumokon nem birják az ellenvéleményeket !
Úgyhogy még egy darabig maradhatsz !
De kicsit szerényebben !!
A mai napra még kapsz fizetést a pártközpontból.
Jó éjt a többieknek !

szabogyula 2009.06.28. 23:28:09

Ja, és ha már volt ironiaméter, akkor stilusosan, most megyek beveszek 2 Nodühint, meg egy Antiharagszomot...

Pierre. Bezuhov · http://james.nerdiphythesoul.com/bennyhillifier/?id=gDIZyh4fk7U 2009.06.29. 00:02:30

@ostoba 8o:

ne tudd meg, de kurva jól fizetnek!!

egyébként a hír műfajának van egy olyan kitétele, hogy legyen informatív, új információval lásson el, újdonság értékű legyen amit közöl:
A "jobboldali fórumokon nem birják az ellenvéleményeket !" ezt nem teljesíti, mert régóta köztudott és természetes jelenség, mint ahogy az ég is kék.

Mindazonáltal maximálisan egyetértek: én vagyok a VB megtűrt díszlibsije, ezért szívhatom itt a véretek büntetlenül! :))

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2009.06.29. 07:54:22

@Pierre (Bezuhov):

Ne menj le Liberté szintjére, mert könnyen a sorsára jutsz.

picur3ka 2009.06.29. 08:22:15

@Pierre (Bezuhov):

Nem szeretem a kommunistakat, mint egyeb szelsosegeseket sem.

A nickemben semmi fekete-feher, leegyszerusitett vilag nincsen, meg sok minden mas sem, egyszeru tenymegallapitas, azt akartam eloszor irni, 9%, de aztan ugy dontettem, ez viccesebb.

Hannibal22 2009.06.29. 14:32:45

@laspalmas: Olvasva az új poszt alatti kommenteket jóval Liberté alatt van...ő legalább mondott néha véleményt is de bezu kizárólag a szart keveri és már bunkó is.

belzebubó 2009.06.29. 14:39:20

@Pierre (Bezuhov): diszlibsi??? se nem disz,se nem libsi.

derelyegrádi szellem 2009.06.29. 16:53:11

@adequate courier:

Nem akarok tanácsokat osztogatni, de a válaszkommentek számából azt a következtetést vonom le, hogy nagyobb jelentőséget tulajdonítasz olyan dolgoknak, aminek nem kellene!

süti beállítások módosítása