Skip to content


       Szűrés lista

Mi ebben a méltóság?

Ezen is túl vagyunk, lezajlott a szokásos műsor, megvolt a 2009-es melegfelvonulás.

A homokosok, leszbikusok, transzvesztiták vonultak, a rendőrök lezárták fél Budapestet, a szokásos, szélsőjobbosnak nevezett figurák meg persze dobáltak, verekedtek, kiabáltak, "ellentüntettek".

Az ismertebb arcok közül ott volt Gyurcsány Ferenc és Dobrev Klára, Eörsi Mátyás, a volt szabaddemokrata Bauer Tamás és Léderer András, valamint Kende Péter író.

Némi meglepetést okozott és diszkrét bájt adott az eseménynek az esti meccsre érkező svéd futballszurkolók felbukkanása a kordonokon kívül.

A felvonulással kapcsolatban már mindenki elmondott mindent, amit el lehet, pro és kontra egyaránt. Nagy meglepetésemre  az elkurvult Havas gondolatai nagyon hasonlítanak az enyémekre:

"Azt gondolom, hogy senki nem sajátíthatja ki a melegek képviseletét. Azok az extrém jelmezek, amiben fellépnek, az egész megjelenésük, nem hiszem, hogy a meleg társadalmat vagy a meleg közösséget reprezentálná, pedig ezeket - a leggyakrabban szerintem exhibicionistának tartott embereket - azonosítják általában velük. Az, hogy valaki meleg és ilyen a szexuális identitása, engem nem zavar. De ha azt kérdezi, hogy zavar-e az, hogy pávatollal a fenekükben ugrálnak techno zenére, akkor azt mondom, igen! Csinálják a Hortobágyon, de ne az Andrássy úton! És egyáltalán nem azért, amit Ékes Ilona fideszes képviselő mondott, hogy a gyerekek személyiségében keltene zavart, mert ez hülyeség. A gyerekek miért néznék? Ha normális a szülő, nem viszi el. Egyszerűen félreértésre ad okot az egész. A járatlan ember vagy egy fiatal azt hiheti, hogy ilyenek a melegek. Nem, ők nem ilyenek. Ezek transzvesztiták, előadóművészek, exhibicionisták, s az átlag meleg nem ilyen, hanem dolgozik, tanul, éli az életét és nem ugrabugrál teherautók platóján."

(A Havas Henrik-interjú teljes terjedelmében a Stop.hu-n olvasható.)

Bizony, nagyjából én is így gondolom. Vagyis: semmi baj a melegekkel, viszont  a magamutogató, provokáló buzikkal annál több. Ők ártanak a melegeknek a legtöbbet, ők gerjesztik az indulatokat, ők csinálnak ügyet a homoszexualitásból. Ugyanis az átlag embert egyáltalán nem érdekli, hogy más kivel hál/él, viszont ha ezt az arcába tolják, nos hát azt -vagyis a szándékos cukkolást- már elég nehéz elviselni.

(fotók: Bors, Index, Hírszerző)

Címkék: budapest gyurcsány botrány társadalom melegfelvonulás

A bejegyzés trackback címe:

https://vastagbor.blog.hu/api/trackback/id/tr581363502

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Budapest Pride 2009 2009.09.09. 14:21:29

Igen, erre is kimentem fényképezni, mert én egészen egyszerűen mazochista vagyok. Viszont sokkal gyorsabb ide feltölteni a képeket, úgyhogy gyönyörködjetek itt a buzikavalkádban és Gyurcsányban, a képaláírások mindent elmondanak az eseményről.Ami nincs...

Trackback: Melyik pár reklámozza a szexualitását? 2009.09.08. 10:01:29

Rendszeresen elhangzik, hogy a melegek "propagandát" folytatnak nemiségük mellett. S ahelyett, hogy szépen csöndben meghúzodnának, reklámozzák a szexualitásukat. Kérdésem a következő, mi a különbség a két kapcsolat "reklámozása" köz...

Trackback: Mindenki más 2009.09.06. 23:52:11

Valamilyen tekintetben mindenki más, mint a többiek. Másképpen öltözködünk, más szokásokat követünk, másban hiszünk, mások a gondolataink és még sorolhatnám tovább, hiszen mindannyian egyediek vagyunk. Belső indíttatásból gyakran törekszünk is arra, ho...

Trackback: Mert Melegfelvonulás van 2009.09.06. 22:39:45

    Mindenek előtt szeretném tudatni mindenkivel, hogy semmi bajom a melegekkel de még csak a közelbe sem viszem majd a fiamat mert nem tudom megmagyarázni neki miért vonulnak férfiak női ruhában és hogy lassan miért érzem lassan magam d...

Trackback: Meleg Büszkeség Napja: Akik egyenlőbbek a többieknél 2009.09.06. 16:37:56

A mai meleg felvonulás kapcsán gondolkodtam el azon, hogy mitől lesz valaki egyenlőbb a másiknál, mitől van valamitől több joga, mint bárkinek, mitől lesz hangosabb a hangja, mitől szabad neki többet, és egyáltalán miért tehet meg valamit amivel ha köz...

Trackback: Orbán és Perez; Fidesz és Likud; Izrael; Nemzetgazdaság 2009.09.06. 15:16:44

Míg az egész "jobbos médiának", Reakciónak és a Konzervatóriumnak az orosz befolyás fáj leginkább (érdekes módon csak ez); addig minekünk beszélnünk kell egy olyanról, amit csak a náczik emlegetnek. Ugye mindannyian emlékszünk simon perez, li...

Trackback: Gróf Tisza István kontra károlyi 2009.09.06. 14:22:06

"Szeretnék nagy rokonszenvet érezni a magyarok iránt, de ez nem sikerül nekem. Nem tudok mit kezdeni e tanulatlan nép vadságával és éretlenségével.” Majd  – távolról sem a magyar progresszió iránti rokonszenvtől  vezérelve &n...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2009.09.06. 14:17:04

Azért az röhej, hogy cca 800 langyi miatt melyeknek ha minden igaz amit olvasni róla fele sem volt magyar lezárták a fél várost, kivezényeltek ezerszámra rendőröket, nemtudomhányszorszázmilliós nagyságrendben költöttek rájuk, azért, hogy a jóravaló Emmácskát az "ellentüntetők" lökdössék vissza a kordon mögé, mert úgy be volt lőve, hogy nem tudta hol van, és kiszédelgett közéjük


Fontos dolog volt az esemény, a közlekedés rendjét nem akadályozta, nem kellett rá költenie az államnak és ellenszenvvet sem vált/váltott ki senkiben, tiltakozás sem volt ellene, már hónapok óta.
A felvonulók sem sértették Európa legnagyobb vallási közösségének érzését a Jézus-os transzparensükkel.
Ha otthon maradnak, illetve egy zárt helyen buliznak, valószínűleg sokkal többet kellett volna rájuk és a meleg büszkeségre költenie az államnak.
Aki akart nem mehetett volna oda együtt lenni velük, valószínűleg több kárt okoztak volna az ellentüntetők, (mert tuti lettek volna, mert olyanok a rasszista, homofób magyarok) a város közterein, sokkal nagyobb feszültség lett volna a városban.

Jól oldotta meg a jogállam a dolgot.

Gratulálok.

Egyébként meg az összes magamutogató seggfej kinyalhatja a seggem és nyugodtan le is szophat. Konkrétan és fizikailag, csak azért, hogy megmutassam, mennyire nem vagyok homofób.

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2009.09.06. 14:17:50

elnézést, itt van pár ,,,,,,,,, még, rakjátok be oda, ahol kimaradt :)

Feuer Frei ! 2009.09.06. 14:20:14

Az is szánalmas, ahogy az Index írt meg tudósított az egészről (lásd: meleg méltóság = menő)..
Engem kurvára nem érdekel, ki-kivel, hol, mindenkinek a maga dolga, de a f*sznak kell ebből ekkora cirkuszt csinálni.

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2009.09.06. 14:24:46

Jézusnak is két apja volt"

na ezért mondom én! mocskos b*zik!!!

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2009.09.06. 14:25:55

@Conv: milyen önfeláldozó vagy! Orbánnak is ilyen katonákra van szüksége, nem csehtamásokra! kitartás!
:D

Marcellusca 2009.09.06. 14:28:40

Jó cikk, Palmas.
Minden szavával egyetértek.
Meg Havassal is. Vannak azért jó gondolatai.

De mi az a 2. kép? Felháborító és kimondott provokáció!
Pfúújjjj!
Férfi nővel?
Melegfelvonuláson?
Broáf!
(És, akkor még nem is elemeztem a szereplőket. :D)

Taktikai Atompingvin 2009.09.06. 14:29:26

No, ez is megvolt. Mindenkinek megvolt az éves elfoglaltsága: Ferenc kiállt az emberi jogok mellett, pár száz perifériás államilag támogatott utcabált rendezhetett, a nemzetmentő hülyegyerekek meg jól kisportolhatták magukat. Csak tudnám miért a buzikat baszogatják, ha egyszer ők a legheteróbbak?

Marcellusca 2009.09.06. 14:32:16

@Conv: Tök igazad van.

Hadd kopizzam be, a már másik poszthoz írt kommentem:

"A buzifelvonulással kapcsolatban osztom @belzebubó: véleményét.
Azt csinálnak a négy fal között, amit akarnak. Lesz@rom, amíg engem békén hagynak.
Vonulgatnak? Persze, mert van akit ezzel pukkasztanak.
Ha mindenki nagyívben sz@rna rájuk, akkor okafogyottá válna a rendezvényük.

Az meg különösen felháborít, hogy az ő felvonulásukat nem tiltják be, a forgalom nagymértékű zavarása/akadályozása címén. Pedig a fél belvárost lezárták miattuk. Ezek után nevetséges lesz bármely megmozdulást a fentiekre hivatkozva betiltani!"

Réka ‎ · http://blog.rekafoto.com/ 2009.09.06. 14:33:51

azért ne menjünk el szó nélkül amellett sem, hogy a rendőrségtől nagyon is tudatos húzás volt a fél várost lezárni egy ilyen miniatűr menet miatt, ezzel ügyesen a felvonulás ellen hangolva azokat is, akik esetleg semlegesek lettek volna iránta.
A menetről készült videókat végignézve, hát szánalmas volt komolyan, ennyit tudtak felmutatni? Feszengő vonulók, ordenáré ellentüntetők, szép kis országimázs, mit mondjak.

Roxvox 2009.09.06. 14:34:38

A hőkamerával tökéletesen láthatóak felvonulása nagy népszerűségnek örvend :)))

szabogyula 2009.09.06. 14:34:50

Arra tényleg kiváncsi volnék konkrétan hány forintba került a rendőri biztositás .
Egy-két dolgot még el tudok intézni magamban azzal, hogy nem érint , meg úgyis messze volt az esemény , stb, stb,
de azok után , mikor a múltkor betörő járt anyámnál aki felhivta a rendőrséget, és azt mondta neki az ügyeletes tiszt, hogy nem tud rendőrt küldeni, mert nincs .... kurva életbe !
Erre meg van ? Rendőrsorfal végig az Andrássy úton ? Ész megáll...

Roxvox 2009.09.06. 14:40:04

@Rékuc:
Országimázs gyanánt a Maunika-só is tökéletes.
Mindenkinek meg kell adni, ami jár neki, nekünk ez jutott. :(((

mindenbe belekotyogok 2009.09.06. 14:40:19

"Ugyanis az átlag embert egyáltalán nem érdekli, hogy más kivel hál/él, viszont ha ezt az arcába tolják, nos hát azt -vagyis a szándékos cukkolást- már elég nehéz elviselni."

Így van ez a náculókkal is. A faszt se érdekli mit zsidóznak össze-vissza a kis kocsmájukban maguk közt, de amit a nemzeti ünnepekkel művelnek az vérlázító.

Roxvox 2009.09.06. 14:42:15

@ostoba 8o: Fontossági sorrend :(((

Nagyi Kedvenc Kisunokája 2009.09.06. 14:46:27

Márcsak a 3. képen látható elirat miatt is megérdemelnék, hogy tolólapos Kamazzal oszlassák fel a menetüket.

Gyurcsány meg megint nem tudta, hogy mit is népszerűsít éppen. Ellentétes neműt csókolgatni buziparádén... csoda, hogy nem verték meg ;)

Roxvox 2009.09.06. 14:52:00

@Marcellusca: Elnézve ezt a 2. képet és a poszt kérdését " Mi ebben a méltóság? " :))))

mindenbe belekotyogok 2009.09.06. 14:52:12

@ostoba 8o: Szerintem is hagyni kellett volna, hogy nekimenjenek a felvonulóknak, aztán lecsukni őket csoportosan elkövetett garázdaságért pár évre a kedvenc cigánybűnözőik mellé :P

mindenbe belekotyogok 2009.09.06. 14:54:24

@Nagyi Kedvenc Kisunokája: Látom téged se nagyon érintett meg a kereszténység mondanivalója, csak ezzel akarod jelezni, hogy nem vagy zsidó :)

molaris 2009.09.06. 14:55:33

@Nagyi Kedvenc Kisunokája:
Zsinagógában Megváltót is emlegetett.::))

Roxvox 2009.09.06. 14:57:13

A 3. képen lévő transzparens szövegét elírták. Helyesen: Jézusnak is két napja volt. :)))

Réka ‎ · http://blog.rekafoto.com/ 2009.09.06. 14:57:54

mondjuk nekem az is érdekes - és ezzel nem kívánom megsérteni a vallásgyakorlókat, mivel én is az vagyok -, hogy ilyenkor mennyi rengeteg elvakult keresztény tűnik fel, miközben a templomok konganak az ürességtől...

ylion, declared for Hungary, not for Kurvaország · http://quelthalas.hu 2009.09.06. 15:02:47

ez az egész felvonulás az mszp MEGCSINÁLTUK! plakátjaira emlékeztet erősen.

Lezártuk a fél várost 800 ember kedvéért! IGEN! MEGCSINÁLTUK!

@Nagyi Kedvenc Kisunokája: na azért a tolólapos Kamaz túlzás, drága a jármű. Én Semjént küldtem volna oda egy kis hitvitára velük. Az amúgy is jobban üt :D Hidd el, utána kérték volna a tolólapos Kamazt :D

@mindenbe belekotyogok: így is tele vannak a börtönök...

dr.justice 2009.09.06. 15:08:14

Ezt a "Jézusnak is 2 apja volt" dolgot magyarázza már meg valaki. Már csak azért is mert én úgy tudom, hogy anyja is volt, a két "apa" között pedig nem volt szexuális kapcsolat.

ylion, declared for Hungary, not for Kurvaország · http://quelthalas.hu 2009.09.06. 15:09:29

@dr.justice: sőt, jogi értelemben neked is két apád volt, ha édesanyád elvált és újraházasodott. magyarán nettó baromság a tábla igen.

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2009.09.06. 15:13:16

@Rékuc:

Jómagam nem vagyok vallásos, igazából annyira zavar ez engem mint a föld szívcsakrájának megsértése kapavágásokkal :)

A nagymagyarkodást meg a vallási fanatizmust egyaránt szarom le, azonban bár egy rasszistafasisztanáci vagyok, soha nem jutna eszembe ilyen szinten megsérteni valaki véleményét.
A cselekedetei miatt már igen, teszek szemrehányást, szívfájdalom és lelkiismeret furdalás nélkül fejbe rúgom, ha lehetőségem adódik rá, sőt elküldöm a kurva anyjába is.
De nem azért mert buzi, cigány, vagy zsidó. Amiatt, amit és ahogyan tesz.

Az zavar a Jézus transzparensben, hogy pampognak a toleranciáról az elfogadásról és arról, hogy tiszteletben kell tartani mások véleményét, nem szabad megsérteni senkit vallási, ideológiai, szexuális, vagy etnikai hovatartozása miatt, s emiatt felsőbbrendűnek, humanistábbnak tüntetik fel magukat... miközben ilyen transzparensekkel, rózsaszín bibliával vonulnak és baszódjanak meg akik nem szeretik a buzikat nótákat gajdolnak.

R_John · http://sardobalo.blog.hu 2009.09.06. 15:16:36

1 darab magamutogató nem volt, csak, hogy tisztázzuk. A fél várost meg nem a felvonulás, hanem a nácik miatt kellett lezárni. Aztán fel kellene fogni, hogy ez nem csak a melegek jogairól, hanem a szabadság védelméről is szólt, iszonyatosan sok heteróval a menetben. Ez lehet, hogy fura neked, laspalmas, de van, aki ilyen absztrakt dolgok mellett is képes kiállni

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2009.09.06. 15:19:33

üdv.

szerzőtársakat keresünk a Békára

akinek van kedve fontos (!), tehát fontos, dolgokról kulturáltan írni, az kattintson a nevemre, és küldjön üzenetet.

a kicsi blogosok is írhatnak, mindenkinek jobb, ha van olvasója. felesleges 8 embernek 20 blogot nyitnia, mikor egyiket se olvassák :)

köszönöm

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2009.09.06. 15:20:35

Örülök hogy végre történt egy olyan nagy horderejű esemény, ami előcsalogatta Ferit az Apró-villából ...

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2009.09.06. 15:22:09

@mindenbe belekotyogok:

Igen, igazad van.

A videón amúgy mindenki szánalmas.... nincs különbség.

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2009.09.06. 15:22:41

@dr.justice:

Ismereteim szerint egyetlen egy apja nem volt neki, a szentlélektől fogant. Ha a szentháromságot mint dogmát vesszük alapul a szentlélek megszemélyesítésénél, akkor ugye; - "az apa a fiú és a szentlélek egyek" - önmaga apja volt. :)
Persze, igen, tudom, hogy az mondat arra vonatkozik, hogy akaratban és szellemiségben egyek, az apa az Úristen, a fiú Jézus, és a szentlélek az az Isteni teremtőerő, mely a teremtett világot egyben és megtartja.
Jézus apja a szentlélek volt konkrétan, mivel szeplőtelen fogantatás útján csodaként fogant meg.
Isten teremtő ereje, a teremtett világ összetartó ereje volt mely megtermékenyítette az anyját (tudományos magyarázatért keresd a szűznemzés, illetve önnemzés témakörét biológiai, genetikai oldalakon)
Azaz nem volt szó szerint vett apja, csak nevelőapja, József.
A transzparens nem biztos, hogy nagyfokú ismerethiányról árulkodik, inkább provokáció.

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2009.09.06. 15:25:33

@calam (vdani):

végül is így is lehet gondolkozni ....

azt hittem a melegfelvonulás miatt zártak le 52 utcát, azért nem járt a földalatta meg a 4-6-os villamos, de ha te azt mondod hogy az ellentüntetők miattt ...

de a pol.korrekt beszéd miatt hívjuk a nácikat ellentüntetőknek .....

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2009.09.06. 15:27:14

@calam (vdani):

" szabadság védelméről"

én szeretnék felvonulni a szabadság védelmében.. Ennyi embert mi is össze tudunk szedni calam, jössz velem a rendőrségre, bejelentjük ...?
Ugyanezen az útvonalon, ugyanilyen biztosítással kérjük ...

Okés?

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2009.09.06. 15:27:31

@calam (vdani):

azt hiszem a szabadságjogok mellett kiállni volna ennél konkrétabb alkalom és lehetőség is. Ezt a részét Gyurcsány Ferike és Bauer Tomika kellene hogy legjobban tudják. Az ő személyük a felvonuláson ezen szempont alapján olyan, mintha Bajnai Gordon felvonulna a libák szabadságjogaiért.

Marcellusca 2009.09.06. 15:27:33

@dr.justice: Azé' nem stimmel (szerény hitismereteim szerint), mert Jézus szőznemzéssel fogant, másrészt az "apja" csak nevelőapja volt /előzőből ered/. Ezen kívül /ahogy Te is írod/ a két apa között nem volt szexuális kapcsolat.
(Hacsak nem kívánta valaki, hogy a Jóisten b+. :D)

@Conv: Pontosan ez a problémám az egésszel.
Én sem vagyok vallásos, de milyen jogon mernek bárkit is bírálni/gúnyolni/fricskázni azért, mert nem fogadják el őket?!
Ők nem pont ugyanezt teszik? Nekik miért lehet többmillió embert megbántaniuk vallási érzelmeikben?
Egyáltalán, ők nem vallásosak, nincsenek megkeresztelve? Nem szapulják ezzel saját vallásukat is? Vagy melyik vallás az, amelyik elfogadja/engedélyezi a homoszexualitást?

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2009.09.06. 15:28:20

"ellentüntettek".

nem ismerős? ellenforradalmárok! :D

öjj
ez nem is olyan vicces:(

epres négercsók 2009.09.06. 15:30:20

Jézusnak is két apja volt. Igen. (Itt kérek elnézést minden keresztény lelkű kommentelőtől, magam is elhatárolódom).
És amikor Jézus hazament az iskolából, otthon várta őt József és Isten, hogy közösen főzzék a vacsorát (ennél durvábbat már leírni se merek). Mária sehol nincs, ő lelencházba adta Jézust, illetőleg belehalt a szülésbe.

Taktikai Atompingvin 2009.09.06. 15:35:25

@calam (vdani): Az ellentüntetőkben igazad van, de a menet nagyjából félbevágta Pestet nem?

Marcellusca 2009.09.06. 15:36:27

@calam (vdani): Muhahaha!
"iszonyatosan sok heteróval a menetben" - a kb. 800-ból mennyi volt? 20-25? Ammán télleg iszonyatosan sok. A kettőhöz képest, akár 10-szeres is lehet.
"szabadság védelméről is szólt" - úgy, hogy másokon gúnyolódnak, és másokat fikáznak? Mert ők mások? Nekik lehet?
"A fél várost meg nem a felvonulás, hanem a nácik miatt kellett lezárni." - ok-okozat.
Ha nem akarnának felvonulgatni, illetve (pontosítok) az előző években nem úgy vonultak fel, hogy absztrakt módon fejezik ki magukat, akkor nem lenne ekkora ellentábora sem.
De, tudjuk, az a szemétnáczifasiszta, aki nem képes elfogadni a másként gondolkodókat.
És ez visszafele miért nem működik? Miért nem fogadják el a másként gondolkodók, hogy a többség nem az ő véleményükön van?

R_John · http://sardobalo.blog.hu 2009.09.06. 15:38:06

@zero: emlékszel, hogy azért van szükség a kordonozásra, mert tavaly és azelőtt megprólták, illetve meg is támadták a felvonulást? Na, tehát, akkor nem egy vidám menet, hanem a nácik tehetnek erről, és ennek semmi köze a pol.korrektséghez.
Aztán itt volt egy konkrét dolog, ami mellett ki kell állni, és nem, nem megyek veled felvonulást bejelenteni, mert most megvolt. És te is pontosan tudod, hogy egy sima felvonuláson nincs szükség ekkora biztosításra. Talán ezen érdemes elgondolkodni.

R_John · http://sardobalo.blog.hu 2009.09.06. 15:40:14

@Marcellusca: dehogynem, mindent el lehet fogadni, kivéve a fizikai atrocitást, aztán marcellusca már tavaly sem volt olyan, amit te provokációnak gondolsz (erről bővebben: index.hu/velemeny/menonemmeno/2009/09/04/meleg_meltosag_meno/ )
És az erőszakot nem lehet indokolni, bocs. Más országokban miért tud ez rohadt nagy buli lenni, itt miért nem?

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2009.09.06. 15:41:18

@calam (vdani):

nem szereti a buzikat = Náci ~ calam = buzi?

R_John · http://sardobalo.blog.hu 2009.09.06. 15:41:59

@Conv: LOL, ez volt az egyik legjobb komment, amit olvastam az elmúlt napokban:D

ylion, declared for Hungary, not for Kurvaország · http://quelthalas.hu 2009.09.06. 15:44:09

@zero: @calam (vdani):
ugyebár a menet 2 után indult el bőséggel. bennem felmerült pár kérdés, tisztán közlekedésrendészeti alapon:

1. miért kellett reggel 10-kor már lezárni az összes utcát ehhez?

2. a felvonulás ugye véget ért este 7-kor kb., picit előbb. miért is kellett ÉJFÉLIG lezárva tartani mindent?

3. a környező utcában lakók parkolási jogát illetően: megkérdeztek bárkit vagy csak simán közölték hogy parádé lesz, lehet takarodni? ugyanis a gépjárműveket elszállították szó nélkül. számomra kicsit furcsán fest, főleg hogy azért a Bajza utca nem épp szegénynegyed.

4. számomra furcsa, hogy számos rendezvényt a közlekedés aránytalan sérelme miatt utasítanak el, miközben 800 emberért szó nélkül lezárnak mindent. ezen az alapon nem szabad többet rendezvényt betiltani így, mert a rendőrség a talán még megmaradt kevéske hitelességét játssza el.
ezek után ugyanis a T. Nyugalmazottaknak is úgy tűnik majd, hogy a rendőrség kézivezérelt. Ezt pedig nem akarhatja senkise, igaz?

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2009.09.06. 15:46:16

@calam (vdani):
"Na, tehát, akkor nem egy vidám menet, hanem a nácik tehetnek erről, és ennek semmi köze a pol.korrektséghez."

én ugyanilyen jót röhögtem rajta, hogy ki/mi a náci szerinted :) adta magát a kérdés azt hiszem a logikát követve :)

Marcellusca 2009.09.06. 15:47:11

@calam (vdani): Akkor hadd kérdezzem már meg: Ha a többségi társadalom ennyire elutasító az ilyetén felvonulással szemben, akkor minek szervezik? Direkt, polgárpukkasztásból.
És itt alapvetően a felvonulással van a pronléma. Mert, ha a kommenteket és a cikkeket/felméréseket olvasod, akkor a társadalmat alapvetően nem a melegek zavarják, hanem az ilyetén való megnyilvánulásuk.

ylion, declared for Hungary, not for Kurvaország · http://quelthalas.hu 2009.09.06. 15:59:54

@calam (vdani): ha elvárod hogy ne buzizzunk talán te se nácizz, te jóképességű agyoniskolázott.
valamint te is elgondolkodhatnál azon, hogy lehet igenis felháborító volt a nagy meleg büszkeség jegyében a legutolsó transzvesztita buzikat felrakni a kamionra. lehet, hogy neked furcsa ez, de a többség ízlésébe igencsak belegázol.

és a folyamatos provokációk hatása volt idővel a menet megtámadása is. hidd el, ha azt látják a felvonuláson, hogy "jé, ők/ezek (kulturális szinttől függően) ugyanolyanok mint mi", akkor a legagyamentebbnek se ugrik be hogy meg kéne őket támadni.

a másik az, hogy az általad említett más országokban sem volt elsőre olyan nagy buli.
azt is figyelembe kéne venned, hogy első lépés az, hogy egyáltalán a menet végigmehet minden évben. próbáld meg engedélyeztetni az oroszoknál mondjuk. majd idővel lehet ez nagy buli itt is, úgy 10 év múlva. fel kéne fogni, hogy nem úgy működik a dolog, hogy ez JÁR. pláne úgy, hogy még lesz pár év, mire a kezdetekben összeszedett igen nagy negatív benyomást le tudják dolgozni a melegek. valamint: nehéz lehet megérteni, de az emberek többsége mára azt mondja, hogy otthon csináljanak amit akarnak a melegek, az a legszigorúbb magánügy, de nekünk ne kelljen megnézni őket minden évben.

az ellentüntetésről meg annyit, hogy vajon lenáciznád-e levegővétel nélkül azokat, akik esetleg szerveznek valahova ugyanaznap mondjuk egy Heteroszexuális Büszkeség Napja nevű rendezvényt?

A Bede-féle dolgozat meg egyszerűen nevetséges. Nem vagyok vallásos, de az engem is felháborít, hogy pl. a Szent Jobb körmenettel egy szintre hozza a Meleg Büszkeség Napját. Azért álljon már meg a menet de nagyon sürgősen! Tudomásom szerint Szent István nem volt homoszexuális, így a neki emléket állító, hagyományos vallási rendezvényt egy szintre rakni a vonulással, elég meredek.

R_John · http://sardobalo.blog.hu 2009.09.06. 16:10:58

nem volt a város éjfélig lezárva, hat körül már ment a forgalom mindkét irányba. Minek nevezed azokat az embereket, akik erőszakkal akarják megakadályozni a rendezvényt, ha nem nácinak?
És könyörgöm már második éve nem voltak tiri-tarka, csiri-csálé kamionok. Ha kommentelünk legalább a minimálisan elvárható információ-mennyiséggel rendelkezzünk, mert irtó gáz alapvetéseket leírni.

Olaf.Pifpaf 2009.09.06. 16:11:57

Sziasztok!

Megtámadni a buzifelvonulást felesleges, primitív és bunkó dolog.
Lenácizni azt, aki nem ért egyet a buzifelvonulással, szintén primitív és bunkó dolog - ugye, calam?

Idén lecsúsztam róla, de jövőre meg kéne szervezni a buzifelvonulással azonos napra a Szellentés Büszkeségének Napját.

Engem pl. nagyon zavar, hogy korlátoznak a szabad szellentésgyakorlási jogomban: mert milyen dolog már, hogy csak otthon finghatok?
Nem érzem úgy, hogy máshol ezt biztonságban megtehetném, lehet, hogy inzultálnának miatta, pedig ez (is) biológiailag kódolva van bennem...

Úgyhogy szerintem pont ugyanannyira lenne indokolt és jogos ezt a felvonulást is megtartani, mint a buzikét - nem nagyon jut eszembe olyan érv, amit felhoznak a buzik védelmére, ami erre ne lenne ráhúzható.

Szerintem ironikus lenne :-)

kill004 2009.09.06. 16:12:48

@Shaddam: Nem. Calam liberális, vagyis amit ma annak hisznek magyarországon.(ő is)

2009.09.06. 16:13:20

@Rékuc: partizán meg 56-os ellenálló is annyi volt, aki előkerült, hogy csodálkoztam, minek kellettek az oroszok (szovjetek) felszabadítani ide, meg 56-ban miért nem győztek??

@zero: :DD Ja, annyi ideje van Klárival, hogy látod, dúl a láv, nem bírták visszafogni magukat azok között se...Én személy szerint örülök, hogy egészségesen átvészelte a kormányzást, bárcsak én lennék ilyen felszabadult és elégedett a világgal!Szóval írigy vagyok marhára, én is akarok egy szemlőhegyi ingatlant egy jó pasival!!:DD..

avus · http://avus.blog.hu 2009.09.06. 16:14:05

@zero: 2006-ban is volt melegfelvonulás, nagyobb létszámú, mint a tegnapi, mégis fél óra alatt elvonult a menet az Oktogon előtt, ennyi ideig volt feltartva a forgalom.

Szóval igen, a melegek miatt kell megbénítani a fél várost, és még csak véletlenül sem a tojás és molotovdobáló véglények miatt.

zsákzoli 2009.09.06. 16:15:03

Tisztelt meleg és leszbikus honfitársak.Ti úgy tudom,érzékenyebbek vagytok.Kéne adósságrendendezéshez 300 ezer.Tudtok segíteni?Számlaszám.BB BANK 10103843-74630200-00000004.KÖSZI.

kill004 2009.09.06. 16:19:35

@avus: Molotov-koktél dobálás is volt? Erről nem is hallottam. Mesélj!

R_John · http://sardobalo.blog.hu 2009.09.06. 16:19:42

na, csak, hogy tisztázzuk. Nem azt nevezem nácinak, aki szerint a felvonulás káros, még csak azt sem aki ellentüntetést szervez, vagy nem tetszik neki, hogy emberek vidáman elsétálnak előtte és buliznak.
Azt nevezem annak, aki fizikailag akarja azt megakadályozni, mint pl Vona betyárhadserege készült, aztán nem tudom, hogy hol voltak tegnap.

ylion, declared for Hungary, not for Kurvaország · http://quelthalas.hu 2009.09.06. 16:21:29

@calam (vdani): először is, 6 körül még békésen le volt zárva a fél város, plusz simán hallottam a szirénahegyeket. a nagy büszkemenet fél 7 után végzett. továbbá lehet a menet útvonalát már nem bénították meg, de a blahán még este 10 után se lehetett átjutni rendesen. tudom, ez mellékes.

@Olaf.Pifpaf: az szép kör lenne :D

@Letícia-Charlotte in SBp: na igen :D
@avus: mindjárt jön calam, és megmagyarázza nekünk, hogy ez tulajdonképp a mi érdekünk, hogy ne tudjunk közlekedni. amúgy meg kíváncsi vagyok, a munkából vagy munkába siető emberek elé is ki merne-e állni. mert azért amikor a blahán közölte a 4-6-os vezetője hogy végállomás, szépeket mondtak, pláne amikor megtudták, hogy miért...

de legalább erőt demonstrálhatott a rendőrség.
arra meg kíváncsi lennék, hogy érdekes módon, ha feltörnek egy lakást, vagy gyomronszúrnak valakit, akkor miért is nincs rendőr? hisz láthattuk tegnap, vannak elegen...

avus · http://avus.blog.hu 2009.09.06. 16:22:11

@kill004: Idén tudtommal nem, de tavaly is, és tavalyelőtt is.

Hannibal22 2009.09.06. 16:24:53

Azt nem gondoltam volna,hogy valaha is Calammal értek egyet ezen a blogon de most megtörtént:) Engem is taszít a buziparádé, ha tehetném be is tiltanám:) Azt azonban képtelen vagyok magamról elképzelni,hogy oly mértékben elhatalmasodjon bennem a gyűlölet és sértettség(vallásomban),hogy habzó szájjal őrjöngő,mocskosbuzizó,tojásdobáló tetű féreg váljon belőlem...körülbelül így nézhetett ki az olaszliszkai söpredék is. Ez számomra sokkal taszítóbb mint a buziparádé. Ja, és hol voltak ezek a keményfaszú gyerekek kolor felvonulásakor?

avus · http://avus.blog.hu 2009.09.06. 16:26:11

@ylion:

"de a blahán még este 10 után se lehetett átjutni rendesen. tudom, ez mellékes"

A tetőn bulizó melegek, vagy a rájuk lent váró kopaszok miatt?

2009.09.06. 16:26:24

@calam (vdani): figyi, nem kell erőltetni...ha hagyták volna az egészet, és két év múlva előkerülnek a dolgok, még a nem szimpatizálóknak is okés lenne. De így?? Az ellenállás ellenállást szül. A Mars évében nem okos dolog provokálni..

Mit értek el vele??? Elmondhatják hogy végigmentek a rendőri kordon között, közük sincs senkihez, a kordon végétől 200-300 méterre meg hülyére verik őket azok, akik ájuk vadásznak...Szóval mi értelme volt?????

R_John · http://sardobalo.blog.hu 2009.09.06. 16:29:01

apa, én hat körül sétáltam át az oktogonon, mindkét irányba járt a villamos, és az autóforgalom. A menet öt körül véget ért.

kyncza 2009.09.06. 16:30:18

@calam (vdani): calam, annyi eszed van, mint egy marék lepkének!!

Hogy mersz te bárkit lenácizni? Ugyan milyen nácit dolgot csinált a betyárhadsereg? Te is rettegsz? Van miért?

ylion, declared for Hungary, not for Kurvaország · http://quelthalas.hu 2009.09.06. 16:35:30

@calam (vdani): mutasd meg hogy ezt hol definiáltad ekkor:

calam (vdani) · sardobalo.blog.hu 2009.09.06. 15:16:36
1 darab magamutogató nem volt, csak, hogy tisztázzuk. A fél várost meg nem a felvonulás, hanem a nácik miatt kellett lezárni. Aztán fel kellene fogni, hogy ez nem csak a melegek jogairól, hanem a szabadság védelméről is szólt, iszonyatosan sok heteróval a menetben. Ez lehet, hogy fura neked, laspalmas, de van, aki ilyen absztrakt dolgok mellett is képes kiállni

valamint: még mindig nem értem, miért is kellett ellehetetleníteni a közlekedést.

továbbá: hu.wikipedia.org/wiki/N%C3%A1ci

akikről te beszélsz, azok maximum turbómagyarok, nem nácik.

másrészt: "Azt nevezem annak, aki fizikailag akarja azt megakadályozni, mint pl Vona betyárhadserege készült, aztán nem tudom, hogy hol voltak tegnap." forrás: vastagbor.blog.hu/2009/09/06/mi_ebben_a_meltosag/fullcommentlist/1#c6992007

egyéni hozzáállás. ennek megfelelően az első fele lehet a definíció gondolom, a második fele meg mondjuk példa. egy kérdés: mivel megnevezni nem is tudod, vagy nem is akarod, akiket utálsz, így felmerül bennem, hogy még alapszinten sem ismered őket. Esetleg el tudnál vonatkoztatni te is a turbómagyaroktól a Magyar Gárda kapcsán, ahogy te kéred hogy a Meleg Büszkeség Napja ügyében vonatkoztassunk el a kezdetben igencsak szép számmal megjelent tüllszoknyás "úrhölgyektől"; vagy a dolog egyoldalú?

Van jópár barátom, aki kifejezetten nem turbómagyarságból állt be, hanem jelezve, hogy rendet akar látni az országban, és működő rendvédelmet. Így emiatt az ilyesmit kissé komolyabban veszem. Ahogy láthatólag te is a felvonulást. Csak én legalább megtisztellek téged azzal, hogy leírom a rendezvény nevét is időnként.

ylion, declared for Hungary, not for Kurvaország · http://quelthalas.hu 2009.09.06. 16:37:10

@avus: a biztosító rendőrök miatt. a kopaszok közül már fél 7 körül kiemelték akik tényleges veszélyt jelenthettek volna, utána elég lett volna az épületet biztosítani, még az is túlzás, de az még csak-csak oké.

Szeretnék én is ilyen biztosítást, ha valamiért felvonulást szervezek.

avus · http://avus.blog.hu 2009.09.06. 16:39:50

@ylion: Akkor neked is leírom, ismétlés a tudás anyja végülis... 2006-ban, és korábban is volt pride. Ezen alkalmakkor a menet olyan fél, de maximum 1 órán át tartotta fel a keresztforgalmat.

Tehát, nem a melegek miatt kell egész napra megbénítani a várost.

kill004 2009.09.06. 16:43:10

@avus: Valami linket adj már, mert nem találom. Ilyet találtam: pillepalack, tojás, petárda, zacskóba töltött homok, sörös üveg, de molotovot nem. Pontosabban, egyet találtam tavalyról, de azt a vízágyú kapta.

DjZoNe · http://djz.hu/blog/ 2009.09.06. 16:43:23

A legrosszabb, hogy a felvonulást kísérő fotós barátom arról panaszkodott, hogy lapos szar volt az egész, és érdekesebb volt az ablakból kifelé nézőket fotózni, mint bárkit a menetben.

kill004 2009.09.06. 16:51:31

@avus: Dehogy akarlak megcáfolni, de a képen füstbomba van.

2009.09.06. 16:54:28

@ylion: de ez nem biztosítás volt, hanem a felvonulók izolálása a lakosságtól...szóval én így biztos nem mentem volna végig, bármi miatt is szervezik!! Inkább akkor egy bajai halászléfőzés fesztivál, futóverseny stb., vagy bármi, ami a közösség részévé tesz, mint hogy elválaszt karhatalommal!! Szóval szerintem szánalmas ez mindenkinek. Talán ha a médiában nem a díszbuzik mondanák meg a állandóan és erőszakosan a tutit és ha a társadalom egy része se pótcselekvést keresné a buziverésben, lehetne egy ilyen felvonulást szervezni. Így nem látom értelmét, ebből a történetből senki nem került ki nyertesen.

Nagyon tanulságos egy filmábrázolás, ahogy a régi rendszerünk is nyilvántartotta és kezelte a homoszexuálisokat a szucializmusban, ha emlékeztek egy 1994-ben forgatott filmre, az X Polgártársra. Érdemes megnézni egyrészt, mert nagyon jó film, másrészt, mert akor csoda, hogy ennyire is liberizálódtunk.

http://fenyasotetsegben.spaces.live.com/blog/cns!1D0ACD0EB9D94424!1360.entry

Bit Rot 2009.09.06. 16:55:50

@calam (vdani):
"A fél várost meg nem a felvonulás, hanem a nácik miatt kellett lezárni."

Van egy rossz hírem: Magyarországon 9 millió náci van.
Legalábbis a ti definíciótok szerint!

Szóval lehet betojni! :-)

2009.09.06. 16:57:24

@Bit Rot: ez szellemes....a másik egymilla az meg homokos?:)

kill004 2009.09.06. 17:00:46

@Bit Rot: Akkor azért húzta némelyik maga után a guruló bőröndöt? Csomagolnak, menekülnek?

www.m.blog.hu/re/reakcio/image/0908/meleg2/DSCF0390.JPG

Feuer Frei ! 2009.09.06. 17:08:19

@Letícia-Charlotte in SBp:

az előbbi kommentedről Hobsbawm jutott eszembe, bár kicsit más tészta.. a lényeg, ő azt csinálja, hogy a könyveinek lábjegyzeteiben saját magára hivatkozik, és sokszor le is bassza magát, hogy milyen hülyeségeket írt ez a valaki :D

Bit Rot 2009.09.06. 17:09:44

@calam (vdani):
"Azt nevezem annak, aki fizikailag akarja azt megakadályozni, mint pl Vona betyárhadserege készült, aztán nem tudom, hogy hol voltak tegnap."

Tehát a betyársereg (aminek szerintem Vonához semmi köze) náci lenne a definíciód szerint, de mivel nem voltak ott tegnap, mégse nácik.

Éljen a következetesség!

Beer Ninja 2009.09.06. 17:12:44

1000 rendőr napi munkadíja túlórapótlékkal és veszélyességi pótlékkal súlyosbítva nem kis összeg lehet. Közben a tolvajok meg arathatnak. A pestiek szopnak a riszáló melegek és az ultralibsik miatt.

Nem a melegekkel van bajom, hanem bizonyos csoportjuk öltözetével, ami bizony megérdemel néhány sallert. Sokan elfelejtik, hogy létezik közszemérem, erkölcs a normálisan működő társadalmakban, így bizonyos dolgok (pl. nemihovatartozás miatt beteg módon felvonulni) nem az utcára valók. Ennyi.

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2009.09.06. 17:17:25

@calam (vdani):

és hány és hány sima felvonulást nem engedélyezett a rendőrség, ugye?

amikor a rendőrség csak tudomásul veheti a demonstrációt ...

2009.09.06. 17:17:52

@Feuer Frei !: ööö...izé...hogy is...most csesszem le saját magamat vagy mi?:D

2009.09.06. 17:19:53

@zero: jó, mondjuk, ha tudja, hogy a vér fog folyni, ott kötelessége óvintézkedést tennie..szóval ez nem véletlen azért.

zsoltix 2009.09.06. 17:20:24

Be kellene tiltani ezt a menetet ùgy, ahogy van. Hogy mièrt? Mert èrtelme=0, atrocitàsok valòszìnüsège=100%, rendöri biztosìtàsra költött pènz=kurva sok, kìvülàllòknak ùtlezàràsokkal okozott kellemetlensèg=felbecsülhetetlen.

fogsunder · http://fogsunder.blog.hu 2009.09.06. 17:23:56

hahh. a feri is megjelent? ha nem is ment a kívánalomnak/kívánalmaknak megfeleően teljesen a picsába, de legalábbis jó úton halad felé..

a második képről annyit, hogy biztos nemet cseréltek.. aznap naklárasszony volt a böszman..

"De mi az a 2. kép? Felháborító és kimondott provokáció!
Pfúújjjj!
Férfi nővel?
Melegfelvonuláson?
Broáf!"

@Marcellusca, milyen férfi, milyen nő? :-)

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2009.09.06. 17:27:48

@Letícia-Charlotte in SBp:

ja, csak azt is mondhatta voln a rendőrség, hogy EZ az útvonal a forgalom nagy mértékű akadályoztatásával jár és keressenek másik helyet ...amit mondjuk jobban lehet "védeni" ....

fogsunder · http://fogsunder.blog.hu 2009.09.06. 17:32:41

ja és a feri annyiból jogosan ment ki prájdolni, hogy egy meglehetősen furcsa fétist szedett össze még a tavasz végén. szereti ha leköpik! hiába is tagadná.. amikor zavarodottan sétált az utca népe által közrefogva; igenis élvezte, hogy lecsulázták! (tehát tripla öröm volt a tegnapi felvonulás neki. május 1. életérzés (sok virslivel és langymeleg habzó sörrel..), miközben felvállalja, hogy "bárcsak jól pofánköpnének"; és minderre még reális esély is volt.)

dk meg nyilván azért ment ki mint a többi felvonuló. szereti a faszt..

2009.09.06. 17:34:19

@zero: ez igaz, pl. mentek volna a kispesti/rákospalotai/hármashatárhegyi erdőbe, vagy a Városligetbe, a WestEnd tetejére, lezárt Margit-híd, Margitsziget stb. . Nem értem, hogy miért kell a legforgalmasabb úton parádézni?? És mondjuk nemcsak nekik szól ez a megjegyzésem...Életszerű-e az, hogy belerondítanak (belvárosi budapestinek) az életembe, még jogosan várják el, hogy toleráljam is??

Szóval élni és élni hagyni...

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2009.09.06. 17:39:39

a reakció lehozt aez t ajézusos képet?
mert ilyenkor a jobbosoknál nem igazán érdekes az objektivitás, tudjátok miért? mert indultookaat szüül

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2009.09.06. 17:40:47

azért Ékes Ilonának rohadtul igaza van itt.

2009.09.06. 17:41:57

@tesz-vesz: le, de te is ott jártál nem?:)

ylion, declared for Hungary, not for Kurvaország · http://quelthalas.hu 2009.09.06. 17:49:27

@Letícia-Charlotte in SBp: na igen, csak nagyon úgy tűnik, hogy most ez az érdek. Ugyan, hogy kinek jó ez az úgynevezett csendes többségből, azt fel nem foghatom; de gondolom nem a többség érdeke most a fontos.

Az X polgártárs meg nagyon jó film, de emlékeim szerint mintha egy sorozatgyilkosról szólna :-)

@fogsunder: erről Margaret Theatcher egyik nyilatkozata ugrik be :D

megkérdezték, hogy ki viseli náluk a nadrágot, ő vagy a férje. válasz:
-Természetesen a férjem, de ő mossa és ő is vasalja.

@zero: a forgalom indokolatlan mértékű korlátozása esetén betilthatják a demonstrációkat. viszont elég szelektíven tiltogatnak, ha megnézzük...

@avus: most neked is a kérdés: van kb. 800 vonuló, várható kb. 200 ellentüntető, vagy maximum 1000 ha nagyon sok, és félni kell.
Arányos ezzel neked az, hogy EGÉSZ NAP feltartani a várost? Mert akármennyire is húdenagy a veszély, ez szerintem kifejezetten INDOKOLATLAN. Ilyen szintű forgalomkorlátozásért simán tiltanának be bármilyen rendezvényt.

Ja és speciel nem hat meg hogy szombaton volt. Az emberek jelentős hányada DOLGOZIK szombaton is, csak érdekes, ők nem fontosak, igaz?

@dr. dodó: meg az az 1000 rendőr nem teljesít szolgálatot ott, ahol közben X meg Y mondjuk öl, vagy rabol. valahogy Die Hard 3 hangulat...

amikor a kisgyerekek fosztogatnak, igen.

@zsoltix: betiltani azért fölösleges, csak túlbiztosítani is az.

amúgy komolyan: és mit csináltok, ha a turbómagyarokból az a 200 se jön el? :D

remélem a turbómagyarok is végre rájönnek, hogy ezzel több kárt okoznak, mint amennyi vélt vagy valós hasznot tudnak hajtani. és nem a sajtóvisszhangról beszélek, az úgyis olyan amilyen. hanem arról, hogy mondjuk miért nincs ott rendőr, ahol a helye lenne...

DjZoNe · http://djz.hu/blog/ 2009.09.06. 17:50:45

@zero: igen, konkrétan kijelölhette volna maguknak egy jól körbekordonozható területet valamelyik puszta közepén, és ott lehetett volna langyos partyzni.

2009.09.06. 17:56:55

@ylion: igen, hát ez az, ahogy kiderült, hogy sorozatgyilkost keresnek a hatalom első reakciója az volt, hogy kerítsék kézre az összes homoszexuálist, mert biztos ők követték el a bűntettet. (És a film még attól zseniális, hogy sejteti, aki ezt elrendelte, szintén az, és hát kel neki a friss hús...ez nincs így benne, de csak éppen sejtetni engedi). Szóval a "másság" eln nem fogadás, a másság meg nem értése zsigerből odateszi a sorozatgyilkosok mellé egyenlő jellel a homoszexuálisokat is. Erre akartam utalni.

Perfectname 2009.09.06. 18:00:29

én azt hittem, h egy felvonuloval csókolozik gyurcsány, utána jöttem rá, h klárika az....

ylion, declared for Hungary, not for Kurvaország · http://quelthalas.hu 2009.09.06. 18:03:15

@DjZoNe: hamár ennyi rendőrrel biztosítják, mehetett volna a menet a politikusok hajléka felé.
Úgyis az ő szavuk dönt a törvényi háttérről, nem a mienk. :)

beleszolok 2009.09.06. 18:03:45

@fogsunder: Néhanap gondolom megcsinálgattya Klárika is a Fletót a felcsatolhatóval, csak hogy tudja kinek a nagyapja intézte a jó világot :Đ

ylion, declared for Hungary, not for Kurvaország · http://quelthalas.hu 2009.09.06. 18:05:27

@Letícia-Charlotte in SBp: igen, ez rémlik, bár régen láttam a filmet. meg az is, hogy mennyire nem vezetett eredményre a szűkítés, és egyben hogy picológussal rajzoltattak végül személyiségrajzot, és úgy sikerült elkapni nagy nehezen.

meg az is rémlik, hogy már valami 5-6 gyilkosság után elfogták, csak ugye jó elvtárs volt, meg párttag is... így elengedték. nem akarok párhuzamot keresni, de lehetne rendesen.

ylion, declared for Hungary, not for Kurvaország · http://quelthalas.hu 2009.09.06. 18:06:38

@Letícia-Charlotte in SBp: ja és az is, hogy elsőre: ilyen nem létezik, ilyesmi csak a dekadens Nyugaton fordul elő. no, ideje újra megnézni, és frissíteni az emlékeket.

szabogyula 2009.09.06. 18:07:57

Vadainé hogy örülhet : 2 hónapja egy hétvége hogy nem vele foglalkoznak ..
Dobtak egy kis cirkuszt a népnek...

R_John · http://sardobalo.blog.hu 2009.09.06. 18:16:24

@zero: és erről a melegek nem tehetnek, ugye?

avus · http://avus.blog.hu 2009.09.06. 18:17:57

@kill004: Rendben, te győztél. A kordon teljesen indokolatlan volt.

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2009.09.06. 18:21:14

@avus:

a felvonulás volt felesleges és indokolatlan.

meggyőzni nem fognak tudni senkit, a feszültséget szítani meg tudják a buzik állami költekezés nélkül is.

2009.09.06. 18:25:06

@avus: nem...de tudod eszembe jutott a kordonról a rács, ketrec...:/// És az is, hogy nem messze van a Hősök terétől a Zoo....és az is eszembe jutott, a kordon/ketrec melyik oldalán állni a a szánalmasabb?? És hogy a vadállat tehet-e róla, hogy mutogatják...??? Hát, nem nagyon, én erre jutottam, és szóval akárhogy is nézem, asszem azért a én a vizilovakkal vagyok...

kill004 2009.09.06. 18:29:53

@avus: Azt hiszed azért csináltam, hogy "győzzek"?

Kartal (rezervált) 2009.09.06. 18:30:12

csak pár megjegyzés:
- gyurcsány a klárával smárol... ott a buzik között, férfi a nővel, mint az állatok! fujj!
- "Az ismertebb arcok közül ott volt Gyurcsány Ferenc és Dobrev Klára, Eörsi Mátyás, a volt szabaddemokrata Bauer Tamás és Léderer András, valamint Kende Péter író." nem is tudtam, hogy ezek mind homoszexuálisok. de ha már ilyen nyíltan vállalják, hogy kimennek a fesztiválra...
- a Jézusos kölyöknek üzenem: neked meg két anyád van, az egyik az édes, akit a világért nem bántanék, és biztos vagyok benne, hogy kisírja a szemét mert egy ekkora seggfej kölyke van, a másik meg az, akit lehet szidni, és meg is teszem...
- a dobálózó, hőzöngő csőcselék rögtön szélsőjobb, az ugyanúgy viselkedő cigányok pedig rettegő elnyomott kisebbség... itt valami nem stimmel. de szóljatok, ha én látom rosszul!

avus · http://avus.blog.hu 2009.09.06. 18:30:16

@Letícia-Charlotte in SBp: A ketrec nem a melegek miatt kell. A felvonulók még egy üveget se dobtak másra, még egyszer sem mentek ki szétverni más rendezvényeket. Civilizált helyeken ez buli, csak mo-n, meg a hozzá hasonló balkáni és posztszovjet szemétdombokon van miatta balhé.

ylion, declared for Hungary, not for Kurvaország · http://quelthalas.hu 2009.09.06. 18:30:23

@Letícia-Charlotte in SBp: ez ütött mint egy kamion :D:D:D:D

látom a szabad asszociáció kezd elszabadulni :D

heima (törölt) 2009.09.06. 18:31:41

@calam (vdani): meg olyan elbaszott szubkultúra is van, aki MLK-nak képzeli magát 2009-ben, Magyarországon. :D

kill004 2009.09.06. 18:32:21

@Letícia-Charlotte in SBp:

" Szabad vagyok, mondta a majom a rácsnak.
Én nem-mondta a rács, engem majmok köré zártak."

2009.09.06. 18:33:41

@avus: hanem?? Őket védte, tehát nekik kellett a többség ellenében. Vagy nem gy látod?

kill004 2009.09.06. 18:35:11

@avus: "csak mo-n, meg a hozzá hasonló balkáni és posztszovjet szemétdombokon"

Neked ajánlom:

www.youtube.com/watch?v=IvBVXXwRkzI

2009.09.06. 18:35:17

@ylion: evvan!:D:D:D

@kill004: ez mekkora duma! :D:D:D

avus · http://avus.blog.hu 2009.09.06. 18:37:01

@Letícia-Charlotte in SBp: Többség? Tehát a petárda, és sörösüvegdobáló állatok a többséget képviselik? Sejtettem, és köszi, hogy megerősítetted, csak itt mindenki azzal erőlködik, hogy elítélje őket is.

Harmadszor írom le csak ma. 2006-ban tizedekkora védelem nem volt, pride pedig volt, nagyobb létszámban. Mi változott 2006 óta?

Marcellusca 2009.09.06. 18:39:13

Hehe!
Most nyAlatkozott a főszervező, hogy jövőre is megtertják, és még néhány évig kordonok mögött.

Más!
"Viktor, segíts!"

Horizont 2009.09.06. 18:39:33

"A rendőrség nem azért biztosítja adott esetben a melegek felvonulását, mert jobban szereti a melegeket, mint valaki mást, hanem azért, mert Magyarországon mindenkinek joga van az alkotmány keretei között kifejeznie politikai véleményét, valamilyen szervezethez, magatartáshoz, közösséghez való tartozását – hangsúlyozta Draskovics Tibor." Szegénykém....

Ha én (normális) meleg lennék nem mennék ki egy ilyen vihart kavaró és a homoszexuálisoknak ártó felvonulásra.
Ha én (normális) hetero lennék nem mennék ki egy ilyen felvonulásra, hogy kórusba üvölthessem, mocskos buzik.
Ha én a hatalom lennék akkor nem tupíroznám fel, és nem lihegném túl ezt a védelem dolgot, csak tenném a kötelességem normális módon.
Ha én (normális) közember lennék nem mennék ki ilyen rendezvényre, hanem ha úgy érezném, hogy tennem kéne ezért az ügyért akkor tennék érte, mondjuk pl. az AIDS elleni felvilágosítás terén.
Ha én lennék a (normális) volt miniszterelnök aki úgy ment el ahogy elment akkor nem ezt a felvonulást választanám az első nyilvános visszatérésre, és nem csókolgatnám a feleségemet,mert ez se tartozik a nagy nyilvánosságra, hanem ez is a 4 fal közé.
Ha én lennék a (normális) nép akkor be kéne látnom, hogy hiába kiabálom bele, torkom szakadtából a nagy magyar valóságba, hogy kivel, mivel van nekem bajom tulajdonképpen, leszarják magasból. Akkor halkan súgom: nem a rendes normális homoszexuálisokkal, nem a rendes normális cigányokkal......

kill004 2009.09.06. 18:42:36

@avus: feri+jani+pannon puma

avus · http://avus.blog.hu 2009.09.06. 18:45:11

@kill004: És ezek közül melyikért felelősek a melegek?

Kartal (rezervált) 2009.09.06. 18:48:17

@zero: én benn vagyok. csináljuk meg!

analfaomega 2009.09.06. 18:50:02

Én nem értem miért (és miben) zavar bárkit is, hogy évente egyszer felvonulnak. Ennyinek igazán bele kellene férnie egy demokráciába.
Ráadásul 800 ember nem is sok. Lezárják az Andrássy-t, semmi indő alatt végigsétálnak rajta, majd elmennek haza, vagy bulizni, vagy akárhova. Egy óra alatt megvan az egész.
Egy mondatnál több nem lenne semmilyen híradóban.

kill004 2009.09.06. 18:50:41

@avus: Nehezen értelmezted a választ? Akkor mégegyszer szájbarágósan:
Te: "Mi változott 2006 óta? "

ÉN: "feri+jani+pannon puma "

Alacsonyabb a toleranciaküszöb. Különösen, hogy az elkúrók is a menetben vonultak. Érted-e?

Panda. 2009.09.06. 18:51:04

@zero:
Feri ott volt a Cohen koncerten is. : )
A búzaparádéról meg az a vélemyényem, hogy ki a búbánatos faszt érdekel?

belzebubó 2009.09.06. 18:53:43

@avus: te nem vettél észre semmi változást 2006-ban? Szerinted az emberek indulatai mikor kezdtek felszinre törni minden ellen amit ez a bagázs támogat? A magyarok nem homofóbok,járnak szinházba buzi rendezők darabjaira,megnézik a tévében őket a legnézettebb műsorokban. Itt alapvetően azzal van baj,hogy nem a buzik érdekében volt ez az egész hanem tavaly is a szadesz támogatta.Ne legyen politika mögötte ,ne menjen ki egy már nemlétező párt embere,ne menjen ki az aki ezeket az indulatokat a felszinre hozta a feleségével smárolni,és ne legyen fellációt imitáló tollas hivatásosok és akkor majd az én meleg (magukat buzinak hivják egyébként) ismerőseim is kimennek,de addig csak röhögnek ezeken.

Ki akart itt párbeszédet meg megértést? Itt pár vesztes ember kiment mutogatni magát és kiment pár támogató is.
Semmi hátrány nem éri őket Mo-on azért mert buzik.Mi az a tábla,hogy "kevesebb jogok=kevesebb adózás"? Ez az ami ingerli a normális melegeket is,mert azonositják őket pár idiótával és ebből köszi nem kérnek!

Kartal (rezervált) 2009.09.06. 18:54:21

helyesen így hangzik a nyilatkozat:
"A rendőrség nem azért biztosítja adott esetben a melegek felvonulását, mert jobban szereti a melegeket, mint valaki mást, hanem azért, mert Magyarországon mindenkinek joga van az alkotmány keretei között kifejeznie politikai véleményét, valamilyen szervezethez, magatartáshoz, közösséghez való tartozását" - feltéve, hogy az a közösség elnyomottnak mondott vallási-etnikai-szexuális beállítottságú kisebbséghez tartozik, vagy épp a szademaszophoz. minden más esetben droidok fogják könnygázzal lefújni, és gumibottal szétverni a politikai véleményüket, valamilyen szervezethez, magatartáshoz, közösséghez való tartozásukat kifejezőket.

2009.09.06. 18:54:47

@avus: mi az oka? Pl. ráerősített a 2006. októberi történet arra, hogy a "többség" ha balhézik, bekerülhet a történelem könyvbe, részese lehet a hatalomnak...2006-ban a homoszexualitás is látencia volt. Azóta sokat megvallották ezt, és csak döbbent reakció fogadta, és nem igazán dolgoztuk fel, hogy X, Y, Z az, mert úgy őszintén, mi közünk hozzá, mit csinál a hálószobájában????? Azt okozta ez a sok c.o., hogy aha, biztos azért került olyan magas polcba mert az, és nem azért, mert esze van, dolgozott érte stb. Napjaink skarlátbetűje ez a javából, s valljuk be, a többség nem tud vele mit kezdeni, mert nem tanították meg rá.

avus · http://avus.blog.hu 2009.09.06. 18:56:11

@kill004: Nem, csak arra vártam, hogy te mondd ki. Akkor magyarán nem a melegek, hanem az alacsonyabb toleranciaküszöbűek miatt kell ilyen szintű készültség. Akkor ők a hunyók, tessék náluk reklamálni.

kamasuka 2009.09.06. 18:57:17

@Conv:
Emmácskát verték meg vagy az Astoriánál az más eset?

2009.09.06. 19:00:07

@belzebubó: és igen, a szadesz is jól belenyúlt, mint mindig, jó mellé...

Erről jut eszembe: van egy haverom, aki Amerikában a pénzügyi világba helyezkedett el, és arról panaszkodott, hogy nem tud a középmezőnytől feljebb kerülni., holott minden "pedigréje" megfelelő. Kérdeztük miért?? Erre ez a válasza volt, sajnos, a nőket szeretem, nem tudok pasikra áttérni...szóval ez jó poén, ám de hogyis van ez azért??? Ja, nagy szadeszos volt ő is, és hitt a mesékben, aztán felébredt és meg se állt Új Zélandig...

Kartal (rezervált) 2009.09.06. 19:02:59

@calam (vdani):
"Minek nevezed azokat az embereket, akik erőszakkal akarják megakadályozni a rendezvényt, ha nem nácinak? "
te pedig szedd már elő a tankönyvet, és nézz utána mit jelent a náci, mert nagyon gáz folyton leírni: náci nemegyenlő homofób!
egyébként én csőcseléknek hívom politikai hovatartozástól függetlenül.

avus · http://avus.blog.hu 2009.09.06. 19:03:26

@Letícia-Charlotte in SBp: Ja, hogy az állami apparátusból kiderült két államtitkárról, hogy melegek, és ez máris borzolja a magyarság lelkivilágát, hogy kerülhet ennyi buzi ilyen magasra? Hát elismerem, ez tényleg felháborító arány. Valami nagyobb hülyeséget légyszi.

Orbán hányszor is mutatkozott a feleségével? Egyáltalán, miért tudjuk, hogy az a nő a felesége? KI A F.SZT ÉRDEKEL, HOGY MIT CSINÁL A NÉGY FAL KÖZÖTT? Miért kell nekem erről tudnom?

kill004 2009.09.06. 19:05:25

@avus: Node! Ha én a bivalybasznádi óvoda megmaradásáért demonstrálnék, és odajönne a feri,(aki a fő oka az alacsony toleranciaküszöbnek) úgy basznám ki a sorból, hogy az csak na. Ti miért nem?

" Akkor ők a hunyók, tessék náluk reklamálni."

A maszop-szdsz felelős ennek az országnak a morális kínjaiért. Tessék náluk reklamálni.

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2009.09.06. 19:06:01

@kamasuka:

másik sztori, az asztóriiánál egy csajt vertek meg, Emmácska "fiú".

belzebubó 2009.09.06. 19:06:16

@avus: "Civilizált helyeken ez buli, csak mo-n, meg a hozzá hasonló balkáni és posztszovjet szemétdombokon van miatta balhé. "

Erre egy klasszikust idéznék aki tegnap támogatott is pár lúzert:

"El lehet menni Magyarországról! Itt lehet bennünket hagyni, kérem szépen! Tessék! Lehet menni!"

kill004 2009.09.06. 19:07:45

@belzebubó: Én se tudom mi a faszért itthon görcsölnek. 9 millió fasiszta közt.:((

belzebubó 2009.09.06. 19:09:44

Ezt nemrég irta egy másik fórumra egy réges-régi Feri imádó,tehát magas toleranciaküszöbű!:

"A múlt héten, pénteken roma kulturális fesztivál volt a Gozsdu udvarban.
Híres és kevésbé híres cigány művészek zenéltek, bemutatták a festményeiket, az emberek ettek-ittak beszélgettek, magam pl. meghallgattam Szakcsi Lakatos játékát, elsörözgettem a barátaimmal, mindenki remekül érezte magát.
Nem volt szélsőjobboldali ellentüntetés, se rendőrkordon és mégcsak a város közlekedése sem bénult meg. Pedig sajnos, mint tudjuk, a cigányokat is épp elegen utálják."
Mi lett volna, ha a melegek is valami ilyesmit szerveznek? Zene, evés-ivás, beszélgetés.
Miért kell az Andrássy utat lezárni ahhoz, hogy "megmutassák magukat"?
Szerintetek melyik esemény segítette elő jobban a toleranciát és a megértést?

avus · http://avus.blog.hu 2009.09.06. 19:10:04

@kill004: Talán mert ide születtem, itt vannak a barátaim. De ha a diploma a kezemben lesz, már lesz rá késztetés.

2009.09.06. 19:12:54

@avus: figyi, nem én generálom a hülyeséget, mert nekem mindegy, hogy Szetey és Sugár Berci kivel él...főleg mivel tőlem nem kell sem kordonnal, sőt még szóval se védeni őket, így mindjárt megsértődöm, hogy tőlem vársz megoldást!:PPP

Én Angyalföldön tanítottam akkor, amikor valamilyen Albert térítette ugyanott a fiatal kamaszok között a fasiszta igét. Annyi apukát elővenni a nadrágszíjat, mikor ez kiderült számukra, hogy hova jár iskola helyett a gyerek...Na de amelyik apukának nem mondják meg, hogy hol és mit csinál a gyereke?? Az jó heccként megy buzit verni...fel sem fogja a súlyát...és később se, hisz ha a rendőr csúnyán ránéz, a rendőrt csukják le, nem azt, aki a reakcióját bármi áron kiváltja...Büntetőjogász haverom mondja, ez egy szép új világ, mert itt az elkövetőnek vannak jogai...Szóval mi volt a kérdésed?:)

kill004 2009.09.06. 19:13:01

@avus: Na, hál istennek. Csak elfogytok, oszt neki lehet végre ugrani az ország rendbetételének. Mert lássuk be, veletek nem megy.

ylion, declared for Hungary, not for Kurvaország · http://quelthalas.hu 2009.09.06. 19:14:20

@Kartal (a morc): Óceánia Keletázsia ellen visel háborút. Óceánia mindig is Keletázsia ellen viselt háborút.

@avus: még mindig fenntartom, hogy amíg az egész társadalom még mindig gyerekcipőben jár, a nettó vadkapitalizmus korában, addig a tolerancia sem került teljesen elsajátításra. Tudod, az általad civilizált helynek mondott helyeken sem volt ez mindig így.

"arccal a szembeszélben
úgy mint a szentbeszédben
ha földbe tapossák félig
úgy jut az égig
nem tudja még, hol a vége
bólint csak a kérdésre
bírja-e végig"

asz_tapasz (törölt) 2009.09.06. 19:17:49

@Rékuc: ma délelőtt voltam, nem tűnt föl hogy ürességtől kongana

belzebubó 2009.09.06. 19:23:28

@m_á_: ez igy van, múltkor is amikor Mo-on voltam,annyian mentek áldozni,annyian álltunk a sorban,hogy kijelentette a pap,csak az álljon a sorba,aki gyónt a böjt alatt. Annyian voltak,hogy a kapuig álltunk sorba.
Lehet,hogy Stockholmban kong,Rékucnál.

2009.09.06. 19:24:27

@avus: jól gondold meg....

ylion, declared for Hungary, not for Kurvaország · http://quelthalas.hu 2009.09.06. 19:36:03

@Horizont: pontosan
@Kartal (a morc): gonosz vagy, fujj :D még a végén az NBH-s srácok előbb fogják megtudni a címed, mint a blogtalálkozó helyszínét :D
@belzebubó: na egy ilyen viszont nem is lenne rossz, még ha azért nehéz is megfelelő helyet találni (egyszerűen hogy beférjen az akit érdekel).
amúgy még egy másik dolog van, ami érdekes lehet: ha ilyen rendezvényeket tartanának, akkor nem lenne külön szükség egy kiemelt napra. hanem elfogadja mindenki, hogy "jé ugyanolyan emberek mint mi" és onnantól kezdve lehet a toleranciaszint _velük_ szemben nem menne le csak azért mert az épp aktuális kormány khm. nem feltétlenül alkalmas arra, amire választották.
És egy ilyen ellen még a legsúlyosabb turbómagyarok se hiszem hogy hisztiznének, max az éttermet/helyet feketelistára teszik magukban, hogy "ide se jövünk többet".

REPARATUR 2009.09.06. 19:40:07

mi ebben a méltóság?
Ezek beteges magamutogató buzik. Milyen méltóságról beszélünk?

fairi 2009.09.06. 19:43:00

emlékszik még vki a Budapest parádéra???

Hogy eltűnt,első probléma az volt h félmeztelen nők voltak,utána meg túl hangos ..

Most már nincs is helyette,megy a buziparádé!


Ennyit a heteroszexuálisokról,már szinte ciki lesz ha nő és férfi csókolózik,fújj!!!!!!

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2009.09.06. 19:43:28

"Míg a meneten körülbelül 1500-an vettek részt, a rendezvényt több mint kétszer annyi, 3200 vidéki és fővárosi rendőr biztosította. Arról, hogy ez mennyibe került az adófizetőknek, hétfőre ígért tájékoztatást az ORFK. " (MNO)

Eddig nem 800-ról volt szó sajtósokkal együtt?

3200 rendőr????

Kéne egy statisztika a tegnap elkövetett bűncselekményekről.

Let it ... · http://intuicio.blog.hu 2009.09.06. 19:44:52

@REPARATUR: méltóság? Valóban, ez jó kérdés...

ylion, declared for Hungary, not for Kurvaország · http://quelthalas.hu 2009.09.06. 19:45:24

@laspalmas: lehet utána 1-2 hétig nem kéne nekünk kávé hidd el... "ne bomolj haver! az összes rendőr a metrónál van! BÁRMIT el lehet lopni!" - Die Hard 3

belzebubó 2009.09.06. 19:46:30

@ylion: Ha a tegnapi számokat megnézzük,azért olyan sok érdeklődő nem volt,ennyi befér a Gozsdu udvarba,ahová a turbomagyar úgysem menne,mert tudja kik épitették.
Ilyen helyen sokkal kényelmesebben megtarthatták volna,ha úgyis tudják,hogy jelenleg Mo-on ebből balhé lesz. És nem csakazértis lezáratni a belvárost,hadd szivjon mindenki.
Valami előhozta ezt az ellenérzést az emberekből amiben nagy szerepet játszott az a két párt,akiknek vezetése támogatja ezt az eseményt,ezt nem lehet felfogni?

Bezzeg augusztus 20-án a körmeneten nem volt ezek közül egy sem,még Szili sem,pedig ő eddig mindig elment.

Marcellusca 2009.09.06. 19:57:23

@Let it ...: Mi van, így leépültél, Letícia?
Még a nick-ed is megfogyatkozott? :D

Let it ... · http://intuicio.blog.hu 2009.09.06. 19:58:47

@Marcellusca: az...mondjuk az én környezetemben csak nagyon jó házasságokat látok, szóval én szeretnék szenvedni!:)

Let it ... · http://intuicio.blog.hu 2009.09.06. 20:00:03

@Marcellusca: én nem épültem le, csak más lettem...na nem úgy!! Úgy amúgy nóóóórmális vagyok s maradok..:D

Jancsibohóc /Bohócügyi Államtitkár/ · http://www.vanditdigital.com/ 2009.09.06. 20:07:32

Ez a bloggertársam nagyjából elmondta amit gondolok:


hannibal22(A kettétört gumibot) 2009.09.06. 16:24:53
Azt nem gondoltam volna,hogy valaha is Calammal értek egyet ezen a blogon de most megtörtént:) Engem is taszít a buziparádé, ha tehetném be is tiltanám:) Azt azonban képtelen vagyok magamról elképzelni,hogy oly mértékben elhatalmasodjon bennem a gyűlölet és sértettség(vallásomban),hogy habzó szájjal őrjöngő,mocskosbuzizó,tojásdobáló tetű féreg váljon belőlem...körülbelül így nézhetett ki az olaszliszkai söpredék is. Ez számomra sokkal taszítóbb mint a buziparádé. Ja, és hol voltak ezek a keményfaszú gyerekek kolor felvonulásakor?

Még pár kiegészítést tennék hozzá.
A kuruc.info szerint hazafias cselekedet körbeállni egy leszbikus nőt (nekik buzit), és lepofozni. Ugye ők azok akik cigányoznak. Aki hasonlóan gondolja, az is lövesse magát a Dunába.
Aztán kérdem én itt a sok okos embert, hogy ezt a meleg felvonulást tőlünk nyugatra miért tudják normálisan megcsinálni?

Valóban, ebben semmi méltóság nincsen. De hajrá hazafik! Turbómagyarok. Ezen nagyon bátor és okos cselekedetek segítenek minket a Balkánon ragadni.

Na mentem, mert ma nemzetközi kapcsolatokat ápoltam a románokkal, és nagyon rákaptak a magyar borra :D:D

szabogyula 2009.09.06. 20:09:51

@laspalmas:
Én olyan 100 millóra saccolok.
1 rendőrre jut kb. 30 ezer . / napidij + adók , fel, leutaztatás , technika /
3200 rendör-ször 30 ezer = kb. 100 millió
Mindegy , a lényeg az hogy van itt pénz , ugrott egyet a pannon puma , és a békák se ugrálnak annyira ...

Beer Ninja 2009.09.06. 20:10:55

@Jancsibohóc /Cee'd KIA Fa Somat/: Lehet, hogy pl. Párizsban ezt minden rendbontás nélkül meg lehet tenni (hogy ne menjünk a tengerentúlra példáért), de a gyengeelméjű, liberális francia társadalom 20 éven belül szépen össze fog roppanni.

Let it ... · http://intuicio.blog.hu 2009.09.06. 20:14:39

@ylion: Jó, úgy leszesz...:) Szép további estét!:)

Jancsibohóc /Bohócügyi Államtitkár/ · http://www.vanditdigital.com/ 2009.09.06. 20:19:43

@dr. dodó: idekint Bécsben is le tudott menni normálisan, és itt kicsivel többen voltak (50 ezren), de aztán Berlinben is lemegy normálisan és még sorolhatnám.
A francia társadalom nem hiszem hogy 20 év múlva összeroppan, viszont a csodaszép és tökéletes magyar társadalom az bizonyára virágkorát éli. Szuper egy ország ez a Magyarország. Vivát!

kamasuka 2009.09.06. 20:43:58

@Conv:
Jaja, láttam a meggyőző tavalyi videóját a neten. Ezért kérdeztem, hogy ez most melyik verekedés. De ezek szerint most ez nem olyan hír, mint a tetkós kommandósos ...

Combi a ballibes Ferkófan 2009.09.06. 20:45:48

@calam (vdani): Ó én kis buta meg azt hittem, hogy a náci a német nemzetszocializmus és Hitler eszméit követő egyén. De ezekszerint tévedtem, megint. Hát ez szörnyű.

ylion, declared for Hungary, not for Kurvaország · http://quelthalas.hu 2009.09.06. 20:52:58

@Jancsibohóc /Cee'd KIA Fa Somat/: 20 év múlva a magyar társadalom majd ott tart, ahol a német-francia-osztrák úgy 1980 körül. akkor már nem lesz ilyesmi ittse, hogy ledobálnak valakit mert nem tetszik. és ugyanez igaz a szomszédainkra. nézd meg a gazdasági folyamatokat, ha a társadalmi összehasonlítás ügyében kételkednél. ezen a korszakon ott is átestek, csak ugye nem volt mesterséges "szélcsend", mint a keleti blokkban.

fokozatosan kéne importálni az ilyesmit, mert a hirtelen és erőszakos gazdasági import hatása látható jelenleg, azt nyögjük még mindig.

másrészt úgy meg nehéz toleránsnak lenned, hogy a megélhetésed sem biztos, nem hogy a jó megélhetésed. ráadásul elég botrányos dolog van, így hamarabb borul a bili.

másrészt igazából jelen formájában részben túl korai részben okafogyott. az együttélés törvényi keretei számukra is adottak már; azért nem kell küzdeni. az elfogadottság meg akárhogy is "de a nácik" "de a turbómagyarok", egyre jobban növekszik. tehát ebből a szempontból egy ilyen rendezvény okafogyott.

viszont annyira nem fogadta még el őket a társadalom, hogy bulizni odamenjenek. ahhoz több idő kell. és NYUGODT környezet.

ha megrendezik beszélgetős rendezvény formájában, a kutya nem bántja őket, még lehet pár mérsékelten homofób is elmegy, és érvekkel meg lehet győzni, hogy nem kell félnie, nem lesz ő megrontva, stb.

de a transzvesztita magamutogató népségre hidd el, én se vagyok vevő. nyilván nem dobálom meg őket, mert minek; de bulizni se fogok elmenni velük. ez van, túl régimódi vagyok na. és bizony nagyon sok az ilyen elavult eszmékkel bíró ember.

amúgy meg, páran szerettek általánosan következtetni a turbómagyarok viselkedéséből arra, hogy akkor mindenki ilyen. ezen az alapon nekem a homoszexuális jelentse "Emmácska"-t?

nyilván hogy nem. sőt, leszarom hogy ki homoszexuális. amíg a napi dolgát teszi, addig úgyis mindegy. ha nem, akkor meg még mindegyebb, mert nem homoszexuális vagy más divatos kisebbség tagja hanem egy lusta tróger.

az viszont nagyon is fel tud idegelni, ha azt látom, hogy egy minimális közösséget vonzó rendezvény miatt lezárják a fél várost. igen, a demszky-féle megmozdulásokat is ezért rühellem.

belzebubó 2009.09.06. 21:08:17

Ausztria mint példaország bármilyen kérdésben de főleg a tökéletes társadalmával, ezt azért kemény! :D

mindenbe belekotyogok 2009.09.06. 21:09:16

@laspalmas: Megugrott, mint ilyen alkalmaktól rendszerint. Nem kell ezen meglepetést színlelni.

Jancsibohóc /Bohócügyi Államtitkár/ · http://www.vanditdigital.com/ 2009.09.06. 21:16:48

"fokozatosan kéne importálni az ilyesmit, mert a hirtelen és erőszakos gazdasági import hatása látható jelenleg, azt nyögjük még mindig."

Egyetértünk.

"másrészt úgy meg nehéz toleránsnak lenned, hogy a megélhetésed sem biztos, nem hogy a jó megélhetésed. ráadásul elég botrányos dolog van, így hamarabb borul a bili."

Tehát mert otthon nem 1000 euro az átlagfizetés, ki kell mennem a meleg felvonulásra ordenáré módon kiabálni ahelyett hogy pihennék hétvégén. teljesen világos.

"másrészt igazából jelen formájában részben túl korai részben okafogyott. az együttélés törvényi keretei számukra is adottak már; azért nem kell küzdeni. az elfogadottság meg akárhogy is "de a nácik" "de a turbómagyarok", egyre jobban növekszik. tehát ebből a szempontból egy ilyen rendezvény okafogyott."

Abban a formában ahogy odahaza előadják, valóban okafogyott.

"
de a transzvesztita magamutogató népségre hidd el, én se vagyok vevő. nyilván nem dobálom meg őket, mert minek; de bulizni se fogok elmenni velük. ez van, túl régimódi vagyok na. és bizony nagyon sok az ilyen elavult eszmékkel bíró ember."

Én sem vagyok rájuk kíváncsi, tudok mellettük élni, el tudom fogadni őket, és kisebb gondom is nagyobb annál hogy velük foglalkozzak. De ahogy látom sokaknál ez központi kérdés.

Aztán a másik okos ( a te kommentjeid os folyamatosan erősítenek abban, hogy itt hagyjam ezt a blogot)


belzebubó 2009.09.06. 21:08:17
Ausztria mint példaország bármilyen kérdésben de főleg a tökéletes társadalmával, ezt azért kemény! :D

Élj itt egy kicsit aztán rá fogsz jönni, hogy milyen szép is az élet. (te nem fogsz, mert a kuruc infó megmondja neked a tutit)

jozicsenko 2009.09.06. 21:22:07

bakkker, az mszp erősen harcol azért, hogy 20% alá kerüljön és tartósan ott is maradjon

- a buziparádé fontos, mert joguk van!
- a cigányokat védjük, mert joguk van!
- aki dolgozik, éhen halhat! (nem viccelnék, RIP a hölgy)
- a gázárát most csökkentik majd kb 10%kal, miközben a világpiacon az olaj ára a harmadával esett (HAHÓ! nem 30%-kal, hanem a 30%ára! a 145Ftos gázárt tessék már 45Ftra levinni! de azonnal)
- hetente jön valami hülyeség, hanem Ferike táncol és ötletel, az efftársak szivatják egymást...

eredetileg az mondtam volna, hogy az mszp megérdemelt volna egy 34%-kot, csak hogy a jobboldal ne legyen helyből 2/3on, de úgy nézem, a jobboldal lesz kb 9/10-en, a baloldal 8%, az LMP meg elvisz talán 2%ot (persze a libbancsok elöl)

Müszijő Csirke 2009.09.06. 21:28:51

Csak annyit mondanék,hogy a melóhelyemen van egy full búza szakács és két maximálisan ratyi feketemosogató.Nyomdafestéket nem tűrő módon adták elő a véleményüket a felvonulókról...Vannak néha érdekes dolgaik,mondataik,de alapvetően nincs ezzel gáz,más is hülye,csak más módon.Viszont mélységesen elítélik az ilyen pávatollas buzzereket.

Marcellusca 2009.09.06. 21:38:49

@Jancsibohóc /Cee'd KIA Fa Somat/: Látom elgurult a gyógyszer. :D

"
"másrészt úgy meg nehéz toleránsnak lenned, hogy a megélhetésed sem biztos, nem hogy a jó megélhetésed. ráadásul elég botrányos dolog van, így hamarabb borul a bili."

Tehát mert otthon nem 1000 euro az átlagfizetés, ki kell mennem a meleg felvonulásra ordenáré módon kiabálni ahelyett hogy pihennék hétvégén. teljesen világos."

Szerintem arra gondolt, hogy az átlag embernek (itt Mo-on, nem labanciában) sokkal nagyobb, megélhetési problémái vannak, mint a homokosok bajai. És mégis ezt nyomják a képébe. Mintha ez akkora, egetrengető, legfőbb probléma lenne az országban. Miközben dolgozó asszonyok halnak éhen.

@jozicsenko:
"- a gázárát most csökkentik majd kb 10%kal, miközben a világpiacon az olaj ára a harmadával esett" - tudom, hogy a kettő valahol hatással van egymásra, de a meghatározóbbnak a gáz világpiaci árának kellene lennie. Múltnap mondták, hogy kb. felére esett a gáz ára is.
Itthon meg örülhetünk, hogy 10%-kal csökkentik.

belzebubó 2009.09.06. 21:43:27

@Jancsibohóc /Cee'd KIA Fa Somat/:János! Nekem mint gebürtige deutsche-nak ne mutasd be az osztrákokat! És példának se hozd pont Ausztriát,én kicsit arrébb élek úgy 7 órával,csak ezt én nem hangoztatom állandóan mint Te.

De lássuk mi a helyzet a valóságban más országokban a melegfelvonulásokkal kapcsolatban.Nem csak a magyarok éreznek ellenszenvet,tévedés.Izrael ebben is első,ott már gyilkosság is történt.

"Lengyelországban a 2006-os krakkói melegfelvonulást támadták meg a nemzeti radikális Lengyel Családok Ligája párt fiatal aktivistái, kövekkel, üvegekkel és tojásokkal dobálva a felvonulókat. 2007-ben az Európai Parlament elítélte a lengyel kormányt [2] a homoszexuálisok megkülönböztetése miatt, miután az bejelentett egy törvényjavaslatot, ami kirúgással fenyeget minden olyan tanárt és diákot, aki az iskolában a melegek jogait hirdeti. A jelentés szerint a gyerekjogokért felelős ombudsman bejelentette, hogy listát készít azokról a munkakörökről, amiket nem tölthetnek be homoszexuálisok.

A csehországi Brnoban tavaly zavarták meg szélsőjobboldali ellentüntetők a felvonulást, petárdákat és tojásokat dobálva a 200-300 résztvevőre.
Lettországban 2005 óta tartanak felvonulásokat, amiket azóta minden évben ellentüntetők zavarnak meg. 2006-ban nemzetközi botrányt okozott, hogy a rendőrség képtelen volt megvédeni a résztvevőket, azóta kordonokkal védik, és a tüntetés végén buszokkal szállítják biztos helyre őket.

Izraelben az ortodox közösség hevesen tiltakozik a felvonulások ellen, 2005-ben egy vallási fanatikus három felvonulót támadott meg egy konyhakéssel. A homofóbia terjedésére utal, hogy a liberális szelleműnek tartott Tel-Avivban idén augusztus elején egy álarcos férfi három embert megölt [3], amikor lövöldözni kezdett a fiatal melegek egyesületében."


Németországban több politikus valóban nyiltan vállallja homoszexualitását, Guido Westerwelle az FDP vezetője és a berlini polgi (szocdem) szintén,mert ő azt mondta: Ich bin schwul und das ist auch gut so! Meleg vagyok és ez igy jól van!

avus · http://avus.blog.hu 2009.09.06. 21:49:34

@belzebubó: Erre utaltam balkáni és posztszovjet (posztkommunista még pontosabb lett volna) szemétdombok között. Izraelt sem sorolnám Nyugat-Európába.

belzebubó 2009.09.06. 21:55:58

@avus: szemétdombnak nevezni más nagy kultúrával rendelkező népeket,hát igen éljen a tolerancia!
A balkánról nem is beszélve ott már meg sem tartják,de ugye azok is mind szennyek.
Spanyolországban,Görögországban és Olaszországban mi a helyzet? Arról tudsz valamit konkrétat?

Jancsibohóc /Bohócügyi Államtitkár/ · http://www.vanditdigital.com/ 2009.09.06. 22:01:29

@belzebubó: szerintem akkor hangoztatom amikor akarom, akkor hozom fel példának amikor akarom, és miattam a Holdon is élhetsz, hol nem szarom le.
Az itteni példák meg jók bármilyen területre, a közösségi közlekedéstől kezdve az együttélésig.

Aztán te most felsoroltad (kigugliztad), hogy Lengyelországban meg Csehországban milyen atrocitások történtek. Ebben nem látom sem Berlint, sem Bécset. Tehát? Madridot is ideírom, hátha a kuruc után ráguglizol, hogy ott is rendben le tud menni egy ilyen rendezvény. (Tudom a spanyoloknak is a kurva anyját, mert a magyar mentalitás a RAJ)

Továbbá megkérdezem, hol írtam azt hogy csak a magyarok éreznek ellenérzést a melegekkel szemben. Én pozitív példákat hoztam fel (jaj tudom megint milyen köcsög vagyok hogy felhoztam ezt a rohadt putri Ausztriát, sőt azt is tudom hogy a kurva anyámat ezért.)

Várom újabb értelmes hozzászólásaidat.


Marcellusca én azt mondom, hogy annak tudják a képébe nyomni, és az foglalkozik vele akinek erre van ideje és energiája.

Jancsibohóc /Bohócügyi Államtitkár/ · http://www.vanditdigital.com/ 2009.09.06. 22:03:19

Mire ezt leírtam ki is lett egészítve:

· avus.blog.hu 2009.09.06. 21:49:34
@belzebubó: Erre utaltam balkáni és posztszovjet (posztkommunista még pontosabb lett volna) szemétdombok között. Izraelt sem sorolnám Nyugat-Európába.

FuTomi 2009.09.06. 22:03:58

Ha jól hallottam a Szlovák szomszédainknál nincs is nagyon ilyen felvonulás, mert egyszer rendeztek, azt szétverték a kopaszok, utána jöttek a rendőrök, és azok is elverték a buzik @-át. azóta nincs kedvük ott felvonulni, vajon miért ?
Azonban megoldották, primitív, de hatásos módon :D (ezt nem tudom megerősíteni, hallomásból értesültem)

belzebubó 2009.09.06. 22:12:43

@Jancsibohóc /Cee'd KIA Fa Somat/: Igen általában a külpolitikáról az internetről tájékozódom,te valakivel keversz,soha nem küldtem el senkit a k...anyjába,neked meg sosem irtam még,főleg nem ilyen hangnemben.Szerintem te keversz valakivelvagy tényleg elgurult a gyógyszered ahogy Marcellusca irja.

avus · http://avus.blog.hu 2009.09.06. 22:13:34

@belzebubó: Hát tudod, nehezen tartom vissza a röhögést olyan nagy múltú kultúrával rendelkező országok kapcsán, ahol gyermekügyi ombudsmanok vizsgálják Tinky Winky (a Teletubbies-ból) szexualitását.

Spanyolországban 2005-ben egy csapásra házasság+örökbefogadást adott az ottani szoci kormány, Barcelona nevét pedig többször olvastam, Európa leginkább "gay-firendly" nagyvárosainak kapcsán. A világ egyik legkatolikusabb országa, aztán tessék, 2 évre rá a felmérésben már 50% feletti arány helyeselte mindkettőt, a jobbosok meg hiába ígérték mindkettő eltörlését, nem sikerült nyerniük vele. Mást nem tudok Spanyolországról.

Jancsibohóc /Bohócügyi Államtitkár/ · http://www.vanditdigital.com/ 2009.09.06. 22:16:54

"Hát tudod, nehezen tartom vissza a röhögést olyan nagy múltú kultúrával rendelkező országok kapcsán, ahol gyermekügyi ombudsmanok vizsgálják Tinky Winky (a Teletubbies-ból) szexualitását."

Na ezt nem is tudtam :ASD:ASD:ASD:ASD

@belzebubó: rendben elfogadom a Nyugat-Európai példáidat (főleg az izraelit muahha), bocs a hangnemért, nem vagyok túlzottan toleráns miután ittam, és a gyógyszerem is elgurult, és BÉCSBEN a HUSZONEGYEDIK KERÜLETBEN nem tudom melyik az ügyeletes gyógyszertár. Még egyszer bocs :D

avus · http://avus.blog.hu 2009.09.06. 22:23:19

@Jancsibohóc /Cee'd KIA Fa Somat/:

Google-ba: tinky winky ewa sowińska

Ewa Sowińska a kérdéses ombudsman :).

belzebubó 2009.09.06. 22:25:03

@avus: én is ilyet hallottam Spanyolországról,azért is érdekelt,hogy igaz-e? De úgy látszik igaz.

Az én meleg barátaim viszont ellenzik a házasságot is és az örökbefogadást is az egyiket a promiszkuitás a másikat amiatt,mert a látott példa is hathat a gyermekre szerintük,de ezt ők jobban tudják,én nem ismerem őket ilyen behatóan és ezekről a dolgokról tudósok is vitatkoznak ezért ne menjünk bele. A melegfelvonulást pedig az eddigi években lezajlott események miatt ellenzik,mert szerintük lejáratták a tollboás hivatásosok,a normálisabbját.

A tojásdobáló és randalirozó huligánok pedig magukat minősitik,sehol nem láttam,hogy bárki is kiállt volna mellettük.

Jancsibohóc /Bohócügyi Államtitkár/ · http://www.vanditdigital.com/ 2009.09.06. 22:25:04

@avus: gotcha!

"I noticed he was carrying a woman's handbag," she told a magazine. "At first, I didn't realise he was a boy."

muháháh

kyncza 2009.09.06. 22:25:20

Sztem Obama sem kapott volna különb védelmet, mint amit a búzák kaptak tegnap.

100millióra biztosab rúg majd a rendőri védelem számlája, de persze erről is a náci/faszista csőcselék tehet, mert ha nem akarnák szegény homárokat megdobálni, akkor nem kéne ennyi rendőr. Na de...ha a homárok nem vonulgatnának, akkor a "csőcselék" se menne ki rábeszélni a buzikat, hogy ne "hirdessék az igét" már.
Itt már mindenki vonul, mindenkinek joga van mindenhez, kivéve a heteró, nemzeti érzelmű, dolgozó, adófizető, keresztény embereket...

A liberalizmus(a Mo.-i legalábbis) a legnagyobb ellensége a nemzetnek! Meg is isszuk a levét, de remélem a libbancs politikusok is itt lesznek, hogy legyen kikkel feltölteni az úthibákat...

Jancsibohóc /Bohócügyi Államtitkár/ · http://www.vanditdigital.com/ 2009.09.06. 22:33:31

"A tojásdobáló és randalirozó huligánok pedig magukat minősitik,sehol nem láttam,hogy bárki is kiállt volna mellettük."

Nem hát, az összes szupermagyar hírportálon hazafias cselekedetnek van titulálva, sőt! az elkövetők hazafik! Bizony ám!

belzebubó 2009.09.06. 22:34:59

@Jancsibohóc /Cee'd KIA Fa Somat/: sehol nem irtam,hogy a példák ny-európai példák, még azt sem irtam,hogy európai példák,azt irtam más országok.

belzebubó 2009.09.06. 22:39:02

@Jancsibohóc /Cee'd KIA Fa Somat/: Azt akkor nem láttam,bár szerinted ott kezdem. Amit én olvastam,ott nem irtak ezekről,hogy kiálltak volna.
MNO,Index,Origo,Inforadio csak :(

Jancsibohóc /Bohócügyi Államtitkár/ · http://www.vanditdigital.com/ 2009.09.06. 22:44:11

@belzebubó: az Indexen alighanem meglepődnék ha vezércikkben hozná le, hogy:

"a derék hazafi keresztény harcosok megakadályozták majdnem a köcsögfelvonulást válogatott szavaikkal"

:D

avus · http://avus.blog.hu 2009.09.06. 22:46:53

@belzebubó: Hát ezzel kapcsolatban csak két zizzenet a közelmúltból.

Németországban 2005 óta lehetséges, hogy az azonos nemű élettárs törvényesen örökbe fogadhatja partnere vér szerinti gyermekét, tehát ez afféle örökbefogadás light. Becslések szerint mára legkevesebb 6600 gyereknek van két azonos nemű "szülője". Ennek örömére a Belügyminisztérium tanulmányt készíttetett a bambergi egyetemmel, amely az ilyen gyerekek fejlődését vizsgálta,

És mit hozott ki a felmérés? Azt, hogy az ilyen, és a heteró szülők által nevelt gyermekek fejlődésében nincs semmi eltérés.

Bajorország pedig kénytelen volt visszavonni egy alkotmánybírósági beadványát, amellyel pontosan ezt kívánták támadni. Csak hát sajnos koalícióra kényszerültek a liberálisokkal, akik ezt nem kívánták megvétózni. De állítólag a fenti tanulmány miatt, ha el is jut a beadvány az AB-ig, ott valószínűleg elkaszálták volna.

Linkek itt:
www.hatter.hu/archivum/?q=node/6259
www.hatter.hu/archivum/?q=node/6310 (vigyázat, zavaró kép a második link alatt).

Akinek a hatter.hu nem hiteles hírforrás, használhatja a Guglit.

belzebubó 2009.09.06. 23:14:42

@avus: mondtam,hogy nem megyek bele,mert nem értek hozzá,más tanulmány meg más mond,ez egy nagy vita jelenleg,ahogy tudom a meleg ismerőseimtől.
Nekem nem zavaró,a gayromeot ismerem,ott sokkal durvábbak vannak, én edzett vagyok :))

Gondolom Westerwelle ez ellen nem lép fel,bár a német FDP-t a szoclibek jelenleg a túlzott jobbra tolódással vádolják,mivel támogatnák például a hittan kötelezővé tételét is,nagyon mások,mint a magyar liberálisok.Azért az örökbefogadást (klasszikus) ott sem támogatja az FDP sem.

belzebubó 2009.09.06. 23:20:12

@belzebubó: ja,Westerwelle az FDP kancellárjelöltje és meleg,párt és frakcióvezető is,és szept.27-én választások!

mesmithy 2009.09.07. 00:49:55

Off
nol.hu/lap/mo/20090907-osztol_ezerrel_tobb_rendor_az_utcan
"Hatszázmilliós támogatást kap a Nemzeti Nyomozó Iroda a szélsőségesek elleni nyomozásokra"
Azt hiszem ez lesz a lenyeg es nem igazan a kozbiztonsag javitasa.

anaveroni 2009.09.07. 02:45:37

Szánalom ez balhézás ami a homár parádé körül megy. Van ennél ezer fontosabb dolog. Amúgy meg ha nem hisztiznének egyesek, akkor nem kéne rendőri védelem, oszt sokkal olcsóbb lenne az egész.

f.m.j. 2009.09.07. 08:04:43

Most nem olvasom el mind a kommentet, csak azt konstatálom rökönyödve, hogy Gyurcsány-Dobrev páros (a házaspárt nemtom leírni, mert még mindig nem sikerült Kláráról eldöntenem, hogy fiú-é, avagy léány) szóval tényleg jól látom, hogy ott provokálják a szende méltókat egy heterócsókkal? Hová vezet ez, kérdem én? :)

(most elolvasom az össz hsz-t:))

Nagyi Kedvenc Kisunokája 2009.09.07. 08:11:08

Hétfő reggel a kávé hiánya és a munka rémével való küszködés közepette nem olvasok el mindent, amit tegnap délután óta írtak, de lenne egy nagy kérdésem.
"A járatlan ember vagy egy fiatal azt hiheti, hogy ilyenek a melegek. Nem, ők nem ilyenek"
Havason kívül mondták ezt mások is, melegek is, hogy őket ne az alapján ítéljék meg, amit itt látunk. De. Hallotta bárki is tiltakozni őket, hogy "mi melegek vagyunk, csak élni szeretnénk békében és elhatárolódunk attól, ami a felvonuláson van"? Melegjogi szervezetek tiltakozása a menet ellen? Véleménnyilvánitása a médiában Hiszen ez lenne az a lépés, amivel az átlag emberek is elfogadnák őket, hogy kinyilvánítják, nekik semmi közük a város közepén vonagló bagázshoz.

Dr. Otto Von Schnitzelpusskrankengescheitmeyer 2009.09.07. 08:51:57

Szerintem az egyetlen megoldás (ami nem mellesleg ugyanolyan megvalósíthatatlan, mint a többi) az, hogy senki nem megy el megnézni.
Zsemboriznak a platón pávatollal aseggükben, meg rózsaszín tüllszoknyában, dübörög a tucctucc, és kurvára nem érdekel senkit. Senkit. A véletlenül arra téblábolók oda se néznek, üres az utca, teljes apátia. Két ilyen alkalom, és magától megszűnne a buli. Minek parádézzanak, ha mindeni leszarja?
Persze ez nyilván kivitelezhetetlen, mindig lesznek dobálós faszfejek, meg önsanyargató kiváncsiak (mint pl. az öreg nénik, akik kimennek csudátlátni, aztán maguk elé motyogva háborognak).

martonx 2009.09.07. 09:21:47

Ez a buzifelvonulás egy olyan hír, aminek nem kellene hírnek lennie.

Én tökéletesen lesz*rtam, hogy mit csinálnak a buzik, meg hogy mit csinálnak az ellenzőik. A szombat esti iszogatás közben megnéztem a híreket.
Láttam, hogy menetrendszerint kikaptunk a svédektől, meg hogy nem volt komolyabb atrocitás a buzifelvonuláson. Nem is értem minek kell bekerülnie a hírekbe, hogy mit csinál 800 buzi.
Mondjuk azt sem értem minek kell kimenniük az utcára parádézni.

f.m.j. 2009.09.07. 09:22:43

@calam (vdani):

ezt úgysem hiszem el, hogy komolyan elhiszed, és még fennen hirdeted is...

f.m.j. 2009.09.07. 09:34:34

@kill004:

vagy: a két meleg örökbefogadott egy védtelen kis teremtményt :)

z666 2009.09.07. 10:01:37

HAGYJÁTOK MÁR ABBA A "MELEG"-EZÉST!!
Meleg lehet a leves, a nyár, stb..., a buzikat nevezzük buzinak!
(Vagy homoszexuálisnak, ha nagyon korrektek akarunk lenni...)

molaris 2009.09.07. 10:04:15

@laspalmas:
Igen!!!! Itt a lényeg. Usqe pár száz buzeránsra vigyáz 3200 rendőr(nem is mernek dobálni, mert amúgy is mind érzi, hogy nem normális), az ország meg kiszolgáltatott. Minden buzi mellé egy rendőrt, és teljes a védelem. Amennyiben a delikvens fosik, a rendőr fogja meg a kezecskéjét.
Amennyiben erre már nem hajlandó, akkor a rendőr is homofób, náczi.

molaris 2009.09.07. 10:07:43

@martonx:
Mi sem megyünk ki tüntetni, hogy mennyire szeretjük a puncikát!!::))
Így aztán nem is zárják le miattunk a fél várost.
Nem tudom, egy ilyen tüntetésen, kivel csókolózna Fletó?::))

Réka ‎ · http://blog.rekafoto.com/ 2009.09.07. 10:14:33

@molaris: nektek nem kell vonulni, mert titeket nem tekintenek gusztustalan páriának.
A lezárás pedig nem a melegek miatt volt szükséges, hanem az ordenáré, primitív ellentüntetők miatt.
Meg lehet nézni a videón, hogy viselkednek. Az a trágár, festett hajú nyanya a szégyen az országra, nem a melegek.

Mourinho már nem a király 2009.09.07. 10:26:11

És azokkal mi van akiknek a vallását sértik a buzik?
(nem nekem :S)
Mért csodálkoztok hogy a Balkánon agyonverik őket? Az ortodoxok nem annyira támogatják ezeket :)

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2009.09.07. 10:35:41

A megoldás az lenne, ha Gy. Feri és az MSZP meg a SZDSZ kollektíve kiállnának és azt mondanák: Gyűlölöm a buzikat!, majd javaslatot tennének alkotmánymódosításra, hogy aki buzi az nem lehet magyar állampolgár.
Holnaptól, a jobbik, a kdnp, a fityesz mind védené a buzikat, oszt jónapot, nem lenne gond.

:)

misikeh[jogsértő módon félelmet keltve fotózott] ( · http://video.google.com/videoplay?docid=-8266131592631747056&hl=en 2009.09.07. 10:49:22

@calam (vdani):
még szerencse, hogy nem igazi nazionalsozalistische legények támadtak tavaly és azelőtt a méltóságos urakra. Szerintem akkor nem tojás és vajsav repült volna közéjük, hanem 7.92x57 lövedékek fütyültek volna körülöttük.
Akkor erről ennyit.

Jancsibohóc /Bohócügyi Államtitkár/ · http://www.vanditdigital.com/ 2009.09.07. 10:58:37

"Jöjjön most egy két részletből álló kis film, mely hűen felidézi a szeptember 05-i délután hangulatát, a normális, keresztény ellentüntetők szemszögéből!"

"Francijáú beszélő buziket' hallottam!"

kuruc.info/r/6/46307/

Tetszenek érteni, a normális keresztények azok ilyenek.

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2009.09.07. 11:00:58

@Jancsibohóc /Cee'd KIA Fa Somat/:

Hát senki nem mondta, hogy a vallásos heteroszexuálisok mind a Tudományos Akadémia tagjai :)

eszkep 2009.09.07. 11:04:41

Totál le vagyok döbbenve, hogy Havas száját értelmes mondatok is el tudják hagyni... Okos ember, elképzelni nem tudom, hogy bír megmaradni a szerepében. (Bár a pénz nagy úr...)

fogsunder · http://fogsunder.blog.hu 2009.09.07. 11:04:47

@belzebubó: Németországban több politikus valóban nyiltan vállallja homoszexualitását, Guido Westerwelle az FDP vezetője és a berlini polgi (szocdem) szintén,mert ő azt mondta: Ich bin schwul und das ist auch gut so! Meleg vagyok és ez igy jól van!

inkább: "Meleg vagyok és ez így is jó." vagy "... és jó az is." stb. ugyanis pont az az apró megfogalmazásbeli különbség az ami kivétel nélkül minden jóérzésű normális embert felbosszant. mintha kizárólag a homokoskénti életet tartanák egyedül üdvözítőnek minden szempontból. kb. ugyanaz, amikor az egyház ellen ágálnak. csak tudnám miért? lépjenek már túl rajta, vagy csak szarják le (khm.. azért ne szó szerint), hogy a vallásban nekik nem osztottak jó lapot.. (nem tudom, hogy öngyi lett-e az a kis homár, akit nem szenteltek pappá.. hogy fel volt háborodva!)

eszkep 2009.09.07. 11:07:51

@Rékuc: A szégyen az országra a kettős mérce.
Mert ügye emlékezzünk, hogy amikor a Jobbik akart felvonulni, a forgalom akadályozása, meg minden... Amikor a buzik, akkor meg még a felújítást is elhalasztják! Demokráciában vagy MINDENKI felvonulhat egy adott helyen a forgalom akadályozása nélkül, vagy SENKI!

Réka ‎ · http://blog.rekafoto.com/ 2009.09.07. 11:16:23

@Anthony - awkward silence:
'És azokkal mi van akiknek a vallását sértik a buzik?'
Az emberek vallását még nagyon sok minden sértheti, lásd a házasságon kívüli szex, a lopás, sőt, más vallások gyakorlása elsősorban. Mégsem látok ellentüntetőket a Körmenet körül, hogy az ő vallásukat sérti az évi egyszeri felvonulás.
Szóval miért a picsába nem lehet hagyni őket nyugodtan vonulni, ha őket ez teszi boldogabb emberért.
@eszkep: ez a rendőrség eljárása és NEM lehet érte sem a melegeket, sem a Jobbikot hibáztatni.

anarcho78 2009.09.07. 11:28:58

egy dolgot nem értek:

vonuljanak fel. éljenek úgy, ahogy akarnak. de mi a vérveres faszért kell nekem kifizetnem a védelmüket?
mennyibe kerülhetett a rendőrség készenléte erre a napra? a tervezés, a logisztika, pluszdíjak? pár százmillió? ki fizette ezt? én, mi, akiknek a legkevesebb közük sem volt ehhez - arról nem is beszélve, hogy egy pl. kaposvári adófizető pénze miért erre kerül felhasználásra?

miért nem lehet megoldani azt, hogy a rendőrség alakíthasson egy Zrt-t, ahol az aktuális felvonulók, tüntetők szépen az egyesületi, tudjafaszommilyen társulatukból szépen becsengessék a "védelmi pénzt"? miért kell ezt állami pénzből finanszírozni?

ja, hogy akkor nem mennének, mert pénzük ugye nincs erre, de a biztosítás jól jön? hát a lófaszt.

Tisztelt Tüntetők, felvonulók és Magyar Rendőrség!

Az én pénzemből ezentúl ne kérjenek és ne nyújtsanak biztosítást/védelmet!

Köszönöm.

Seduxen (már NEM dr.) 2009.09.07. 11:29:06

@Rékuc: "ez a rendőrség eljárása és NEM lehet érte sem a melegeket, sem a Jobbikot hibáztatni."

bocs, eddig csendben olvasgattam a kommenteket, de most kezdtem el visítva röhögni...

szerinted ebben SEMMI politikai nyomás nincs ugye? Páros héten le lehet zárni az Andrássyt, páratlanon nem? Vaaaagy esetleg... Valami "más" oka van?

Mernének egyszer a "forgalom akadályozása" miatt engedélyt nem adni a büszkeség napi felvonulásra... haajjajj...

anarcho78 2009.09.07. 11:38:36

@anarcho78: hopp, elfelejtettem: károkozási pénzt is fizessenek - előre természetesen, ki tudja, hova fajulhat a dolog:)

mry314 2009.09.07. 11:58:01

Ha már PRIDE, nekem ez a dal jutott erről eszembe:

www.youtube.com/watch?v=QPWfBNLeboM

és ezzel még azonosulni is tudnék...(ja, a dal címe:PRIDE)

molaris 2009.09.07. 12:26:12

@Rékuc:
Na annak a társulatnak mindegy ki tüntet és miért.
Sem agyilag, sem erkölcsileg nem érik el a "homo" szintet.

molaris 2009.09.07. 12:28:51

@Rékuc:
Na- na! Én azért szóvá tettem, hogy mi a fenét keres egy református püspök a Körmeneten, vagy más jeles katolikus búcsún.
Nem lettem népszerű, mert a "politika"!

molaris 2009.09.07. 12:29:49

@Seduxen:
Úgy van, úgy van, úgy van!!!!!

Réka ‎ · http://blog.rekafoto.com/ 2009.09.07. 12:35:04

@Seduxen: Csupán arra óhajtottam utalni, hogy a fél város lezárásáért pont nem a nyomi felvonulókat kell okolni. Igen, a rendőrség tette, és mint korábban írtam is, ravasz megfontolásból, hiszen így sikerült azt a kevés embert is a felvonulás ellen hangolni, aki eddig esetleg semleges lett volna. Ha ezt valakik politikailag támogatták, jó nagy marhák lehettek.

f.m.j. 2009.09.07. 12:43:41

A videón látható Gyurcsány úgy fogja a magyar zászlót, mint egy ovis, akinek a kezében felejtették az április 4-i ünnepség ztán... amúgy is bénán áll a kezében...

Taktikai Atompingvin 2009.09.07. 12:45:57

@Rékuc: 71 százalék szerint joguk van megtartani a menetet. Ez K-Európában elég jónak számít, nem?
Szeretni pedig sosem fogják, ezt meg lehet érteni. És talán nem a rendőrség a sáros, mert a menet kb félbevágta Pestet. Ha meg nem zárják le a környező utcákat akkor végképp az ő hibájuk.

Tündér_Lala 2009.09.07. 12:48:51

A libsi gondolkodás része, hogy a tabukat le kell bontani. Nos szerintem NEM kell lebontani, de még tologatni sem annak határait.. A jövőben elfogadhatónak akarják tekinteni (ugyanezen érvrendszer alapján: két ember azt csinál egymással amit akar) a mazosadosexualizmust, a vérfertőzést, a pedofiliát ? Egy másik felvonuláson megtekinthetjük, hogy hogyan kínozzák egymást emberek ?
Tudomásul veszem, hogy a jelenség létezik, de nem kívánatosnak tekintem (ha tetszik tűrt kategoria és semmi szín alatt nem támogatott részemről) nem akarok szembesülni vele és mennél provokatívabban tolják a képembe annál inkább fokozódik az ellenérzésem. Ráadásul nem igaz, hogy ez egy biológiai elrendeltség, inkább a divat hatására belemásznak emberek és úgy maradnak.
Azt gondolom, hogy a társadalom alapelve élni és élni hagyni. Éljenek úgy ahogyan akarnak a buzik, de ne tolják a képembe az életvitelüket mert nem érdekel, nem tartozik rám és rossz érzéssel tölt el. Ne állítsák be trendinek és ne biztassanak másokat
ugyanerre.

Hannibal22 2009.09.07. 12:54:05

@Rékuc: 'És azokkal mi van akiknek a vallását sértik a buzik?'
Az emberek vallását még nagyon sok minden sértheti, lásd a házasságon kívüli szex, a lopás, sőt, más vallások gyakorlása elsősorban. Mégsem látok ellentüntetőket a Körmenet körül, hogy az ő vallásukat sérti az évi egyszeri felvonulás.
Ez a válasz nagyon tetszett!! Olvasom ,hogy a felvonulás után rendőröknek kellett biztosítani a buzik "kocsmázását"..kérdezem én ezeket a keresztény,hazafiakat,hogy az ózdi,miskolci..stb cigókocsmákat miért nem kell biztosítaniuk a rendőröknek?

Tündér_Lala 2009.09.07. 12:57:50

@Tündér_Lala: Ugyanakkor felvonulhatnak ha akarnak, de én messze elkerülöm a rendezvényt és azt javaslom másoknak is. Viszont, ha olyan helyen vonulnak ahol sok ember nem teheti ezt meg (lakhelye miatt) az baj.

Seduxen (már NEM dr.) 2009.09.07. 13:09:04

@Rékuc: de én itt nem a fél város lezárására kérdeztem rá, hanem maga 'A' rendezvény és 'B' rendezvény engedélyezésére, avagy megtiltására.

Ugyanis a jollyjokert (forgalom akadályozása) elég ad hoc jelleggel alkalmazza a sün!dőrség...

OFF: a félmaraton-futók is fossanak sünt, tegnap délben a Hősök-terén szívtam is a púpot miattuk, grrrrr :))))

molaris 2009.09.07. 13:11:43

@Rékuc:
Ha feltételezve, de nem megengedve elfogadjuk, hogy sokkal nyomósabb, támogatottabb ügyben nem lehet vonulni; akkor igazad van.
Azonban, a társadalom kritikáját joggal kiváltó okok miatt, a rendőrség már számtalan tiltakozást betiltott.
Buzik, futók, biciklisták- meg még az anyám nyűgje miatt lezárják a fél várost, azonban az elégedetlenkedő honpolgár kussoljon otthon, mert zavarja a forgalmat.
Na ez minden, csak nem demokrácia.

molaris 2009.09.07. 13:22:16

@Seduxen:
Folytatnám. Az, hogy minden vonulás engedélyezett, csak az nem, amelyik sokak jogos kormány elleni elégedetlenségét lenne hivatott demonstrálni, az azért felháborító. Meg nem is kellene akkor minden tüntető mellé négy rendőr. Mennyivel olcsóbb!

Seduxen (már NEM dr.) 2009.09.07. 13:25:29

@molaris: burkoltan magam is erre céloztam :))

"Meg nem is kellene akkor minden tüntető mellé négy rendőr. "

dehogynem! AKKOR kellene csak igazán. Az eftásak már nagyon-nagyon félnek a nagyobb tömegektől, már egy BL-selejtező meccs is olyan sün!-jelenlétet követel meg, hogy azt el sem hiszed :)

Demokrácia: szabad országban, szabad emberek között azt csinálod, amit szabad. Vagy Te nem így gondolnád? :)))

molaris 2009.09.07. 13:29:05

@Seduxen:
Yessss!! Viszont az igazi tüntetésnél, nem JUTNA mindenki mellé négy zsernyák.::))

Réka ‎ · http://blog.rekafoto.com/ 2009.09.07. 13:46:14

@molaris: ezzel teljesen egyetértek, a jobbikos-gárdás vonulást is kellett volna engedélyezni, dehát mégis mit vártál egy ilyen jogállamban?

anarcho78 2009.09.07. 13:47:38

de miért nem demonstrálnak mondjuk a csepeli szabadkikötőben, a pécs környéki hegyekben, mondjuk az alföldön egy jópofa búzamező helyén (természetesen aratás után!). miért kell pont oda menni, ahol fennakadást okoznak a forgalomban, pénzbe kerül a biztosítás (sajna visszakerültem az előző vesszőparipámhoz:) ) és senki nem kíváncsi rájuk?

mielőtt valamelyik kuruc magához nyúlna a kommentem láttán, hozzáteszem, hogy ez nem csak a melegfeszt-re érvényes, hanem a jobbos gyűlésektől kezdve a butapest parádén keresztül a gyurcsány-takarodj (bocsánat, tetszés szerint: bajnai, zorbán, medgyesy, rákosi, kádár, egyéb takarodj) felvonulásokig.

sőt, mi lenne, ha senki nem vonulna fel Bp-n? nevezzünk ki egy földterületet, ahol senkit sem zavar, vonaljanak ott fel azok, akik akarnak. live webcam kapcsolat elég utcai nézelődés helyett, nem?

mry314 2009.09.07. 13:52:51

@anarcho78:

"de miért nem demonstrálnak mondjuk a csepeli szabadkikötőben, a pécs környéki hegyekben, mondjuk az alföldön egy jópofa búzamező helyén (természetesen aratás után!). miért kell pont oda menni, ahol fennakadást okoznak a forgalomban, pénzbe kerül a biztosítás (sajna visszakerültem az előző vesszőparipámhoz:) ) és senki nem kíváncsi rájuk?"

Pont azért, hogy fennakadást okozzanak. Ha kimennének a mező közepére, akkor a kutya se lenne rájuk kíváncsi, meg a többiek agyvizét se nyomnák fel. Mondjuk ennyi erővel az '56-os forradalmat is csinálhatták volna egy szép zöld mező közepén, nem is lett volna ennyi áldozat. (Sőt, anno a török seregek is csatázhattak volna, mondjuk az alföld közepén, ahelyett, hogy a várakat ostromolják)...

molaris 2009.09.07. 13:52:53

@anarcho78:
Nekünk nincs Hyde Park- unk.::))
Mondhatnám, még az sincs.

mry314 2009.09.07. 13:55:39

@anarcho78:

Mielőtt félreértesz, nem akarom védeni egyik brigádot sem, de hát ugye ez a demokráciában (is) az akaratnyilvánítás egyik eszköze LENNE!!!

Csak, ugye ha minden hétvégén van 2 -3ilyen megmozdulás, akkor egy idő után az ember hajlamos immunissá válni... (ami nem feltétlen jó!)

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2009.09.07. 13:57:48

@anarcho78:
Ezen már én is gondolkodtam, hogy egy éppen használaton kívüli reptéri leszállópálya bőúven alkalmas lenne egy pár kilóméteres sétálgatásra, az MTV pedig közvetíthetné, meg mehetne a neten is a közvetítés, oszt jónapot.
Mindenki megkapná a lehetőséget elmondani a dolgait, tüntetgetni, a TV-ben is benne volna, a Tüntetési Közlöny pedig hetente lehozná az eseményeket., esetleg minden este egy Tüntettem című napilap is. :)

molaris 2009.09.07. 14:26:11

@Conv:
Még képesek és kiadják.

anarcho78 2009.09.07. 14:40:46

@Conv: valamint olyan tüntetés esetén, ami túlságosan borzolja a kedélyeket, véletlenszerűen leszállásra kényszeríthetnénk egy-két traktorlapáttal felszerelt utasszállító repülőgépet (olyan MadMax stílusút).

lehetne egy tuntettem.blog.hu-t is létrehozni, nem? vagy már van ilyen?:) hmm, nem is rossz ötlet, csak nem lenne gyomrom a szerkesztéshez:)

Nagyi Kedvenc Kisunokája 2009.09.07. 15:35:43

@Conv:
... "és lehetne árulni 10-20-50-100 tüntetésen voltam az idén" pólókat is.

törökszultán 2009.09.07. 15:51:46

Érdekes. A Fletó mindig is bukott a fius csajokra?

tudi 2009.09.07. 16:52:19

Őszintén havas az az egyik ember, akit utálok mint a fekáliát, mégis egyetértek vele, amit ebben a riportban mondott. Én sem vagyok nagy templomba járó katolikus, de azért kicsit bicskanyitogató, miért nem allahot írt ki, vagy jehovét. Ennyit a toleranciáról ugye kedves libis pógártársak. Szerintem nyugaton addig szerveznek csak ílyen felvonulásokat, ameddig az iszlám hívők többségben nem lesznek, de utánna, már lehet, hogy kövezni fogják a homárokat. Az meg pláne jó, hogy 800 emberért fél pestet lezárják, ja és ha ők felvonulgathatnak akkor a rudolf hess emlékmenet részvevői is felvonulhattak volna.

mindenbe belekotyogok 2009.09.07. 19:29:53

@tudi: Mégis mi olyan jót tett a magyarságért az az áldott jó ember, hogy ünnepelni kéne a születése napját?

tudi 2009.09.07. 20:07:12

@mindenbe belekotyogok: Mármint kinek, Jézusnak, vagy Hess-nek?
Mert ha hess-re gondolsz, akkor az én véleményem az, ha tényleg szólásszabadság, demokrácia van nálunk, akkor miért nem lehet azoknak is felvonulni, akik egy halott emberért menetelnek ,aki egy börtönben halt meg (igaz elítélték nürnbergben, de ha a németek nyertek volna, akkor lehet, hogy Rossevelt ült vona a vádlottak padján), hogy másokban félmet kelt, hát bennem meg a siófok utcáin végig vonuló cigányok keltettek félelmet. Van egy római mondás halgattasék meg a másik fél is.
vagy netán őket nem engedni felvonulni nem kirekesztés netán?

redriot77 2009.09.07. 20:27:25

Engem nem zavar, ha vkinek Bélának hívják a barátnőjét, és az sem érdekel ha nem kizárólag output eszköznek használja a seggét.

Az sem zavar, ha néha összegyűjti pár hasonló haverját, és egy évben egyszer bulizik egyet a belvárosban. Belefér.

Az viszont már dühít, hogy országos ügyet csinálnak belőle: egy hónappal előtte elkezd az eseménnyel foglalkozni a média, mindenki állást foglal, megvizsgálják a jelenséget társadalometikai aspektusból mindenféle szakértők, aztán lezárják a fél várost, kivezényelnek ötmillió rendőrt, minden híradóban erről van szó, újságcímlap hétfő reggel, majd későesti tévéműsorban kerekasztal-beszélgetés, kutyafasza.

Ezekkel a "méltóság-menetekkel" sikeresen kivívják azok ellenszenvét is, akik eddig nem voltak velük ellenségesek.

hozzánemértőkedő 2009.09.08. 13:14:05

Amikor a Szovjet birodalom részei voltunk - politikai nyomásra - meg kellett ünnepelnünk a nagy októberi forradalmat. Most - politikai nyomásra -
az amerikai eredetű "pride"-ot kell megünnepelni. Egyik eseményhez sincs semmi közünk. A politikai nyomást mindkét esetben ugyanazok eröltetik.

mindenbe belekotyogok 2009.09.08. 15:48:18

@tudi: Továbbra sem értem, hogy mi ünnepelni való van egy olyan nemzetidegen és magyarellenes eszme emblematikus vezéralakján, aminek sok százezer magyar áldozatot, az ország német megszállását és hadszíntérré tételét, és végül sok évtizedes szovjet megszállását köszönhetjük.
Elmagyaráznád ezt nekem, magyar embernek?

tudi 2009.09.08. 16:34:15

@mindenbe belekotyogok: Hehehe. Ez jó hess 1940-ben, vagy 41-ben fogságba került tehát ő semmi ilyen parancsot nem tudott kiadni.Itt nem az ünneplésen van a hangsúly, őket nem engedték, mert zavarják a forgalmat. Ez a menet nem zavarta a forgalmat? Hol van a szólásszabadság és a véleménynyilvánítás szabadságának a joga? Ja és a homosok felvonulása mennyiben magyar és nemzeti?

mindenbe belekotyogok 2009.09.08. 17:54:11

@tudi: Ja, hogy te is németérzelmű vagy. Oké.

tudi 2009.09.08. 19:06:09

@mindenbe belekotyogok: Jah mein freund, wir stehen unser freunde neben den Straße und sagen wir Sig Heil ja, und sängen wir Hors Wessel ja, und dann trinken wir viel Bier ja.:D

2009.09.08. 22:04:18

@tudi: na szóval a jiddis meg a német nyelv nem sokkban különbözik...:/// Mondhatni, ugyanaz...

2009.09.08. 22:05:16

sokkolt, amit láttam itt...ám a sokban van helyesen...:((

KuKori · http://ireland.blog.hu 2009.09.09. 21:32:18

4:31-nél a videón azt simán kijelenteném, hogy Kaposi sarcoma. Az AIDS végső stádiumában jön ki...

Kravver 2009.09.21. 10:52:04

index.hu/kulfold/2009/09/20/tizezren_tamadtak_volna_a_melegekre/

Az irányzékot beállították: arccal az igazi Balkán felé!

süti beállítások módosítása