Skip to content


       Szűrés lista

Tisztázandó a Fővinform működése - Miért is?

Majd én elmondom.

Tegnap a BKV újabb feljelentést tett, de a közvélemény számára kissé váratlan módon nem végkielégítésekkel vagy tanácsadói szerződésekkel kapcsolatban, hanem a Fővinform ügyében. Íme a sajtóközlemény szövege:


"Tisztázandó a FŐVINFORM működése

Rendőrségi feljelentés ismeretlen tettes ellen a FŐVINFORM tevékenysége kapcsán
 
A FŐVINFORM BKV-n belüli működésének felülvizsgálata alapján feltételezhető a BKV adatbázisának jogosulatlan használata, illetve az abból szerzett információk jogosulatlan értékesítése. Ezért a mai napon a BKV ismeretlen tettes ellen feljelentést tett a Budapesti Rendőr-főkapitányságon vagyon elleni bűncselekmény alapos gyanúja miatt. Ezzel egy időben a vezérigazgató belső vizsgálatot is elrendelt a FŐVINFORM-mal kapcsolatos jogi anomáliák tisztázására.
 

2009. november 4.

BKV Zrt."

 

Egyik cég sem nyilatkozik, úgyhogy senki nem ért semmit, egyedül az Indexen jelent meg, hogy "Úgy tudjuk, hogy a feljelentést egy vizsgálat előzte meg, amely során kiderült, hogy a BKV közlekedési igazgatóságához tartozó Fővinform munkatársai munkaidőben, a BKV eszközeivel szolgáltattak információt különböző médiumoknak úgy, hogy saját maguk adtak számlát róla."

Nos, én is úgy tudom. Arról van szó, hogy az 1982-ben alakult Fővinform hivatalosan a BKV-hoz tartozik, ott van irodájuk, az ottani infrastruktúrát (számítógépek, telefon stb.) használják, onnan kapnak fizetést, pedig elvileg a főváros kellene, hogy fenntartsa.


"Ma és már sok éve a BFFH - mint a BKV Zrt. egyszemélyi tulajdonosa - a BKV-n belül biztosítja a FŐVINFORM finanszírozását, támogatását, működtetését jogi keretek között, egyrészt az 1988-as Közúti Közlekedési Törvény alapján - I. tv. 8 § (1) e, pont - "A közúti közlekedés biztonságát szolgáló nevelés, propaganda és felvilágosítás a közúti közlekedéssel összefüggő állami és önkormányzati feladat", valamint - I. tv. 3 § (2) pont - "A közút kezelője a közlekedés résztvevőit tájékoztatja a közlekedés biztonságát és zavartalanságát jelentősen befolyásoló tényezőkről", másrészt az 1990. évi a helyi önkormányzatokról szóló LXV törvény alapján: "a fővárosi önkormányzat feladat- és hatásköre különösen" az, hogy -63/A §  p) pont - "fővárosi információs rendszert működtet.""

 

Tehát ez már eleve egy visszás helyzet. A főváros feladata lenne a Fővinform fenntartása, de rálőcsölték a BKV-ra, a finanszírozást pedig évi pár milliós (ha jól tudom, öt) támogatással letudták.

Ez egy dolog. Ami az igazán botrány része a dolognak, az a médiamegjelenés. Ugye a cég azért van, arra alapították, hogy tájékoztasson a közlekedési helyzetről. Ezért tartják fenn, ezért kapnak a dolgozók fizetést. Begyűjtik, összesítik az információkat, és igény szerint publikálják azokat. Egyrészt a megkülönböztetettek (Főpolgármesteri Hivatal, BKV Zrt., FKF Zrt., Budapesti Rendőr FőkapitányságORFK Köztársasági Őrezred, Fővárosi Tűzoltó-parancsnokság, Országos Mentőszolgálat, Fővárosi Polgári Védele) részére, másrészt a tévék, rádiók, újságok számára. Ezért természetesen fizetnek az utóbbiak, mégpedig nem is keveset: információm szerint évi 60 milliót. Hihető összeg, mert a Fővinform honlapja szerint rengeteg megrendelőjük van: 17 rádió, 4 tévé, 3 újság.

2002-es NOL-cikk:

"Rosta Marian összesítése szerint 1982-től napjainkig összesen tizennyolc lappal, csaknem húsz rádióval és tizenkét televízióval voltak kapcsolatban. Egyedülállóak ebben Európában, egyetlen nagyvárosban sincs olyan közlekedésinformációs szolgálat, amely ilyen erős médiakapcsolatot alakított volna ki az úton lévők tájékoztatására."

A dolog pikantériája viszont az, hogy a tőlük beszedett pénz nem a BKV-hoz, mint fenntartóhoz, vagy a fővároshoz folyik be, hanem a Fővinform-vezér Rosta Mariann saját cégéhez. Évi 60 milliót kap azért a munkáért, amit az általa irányított, közpénzből finanszírozott Fővinform elvégez. Szép, nem?

És emiatt borult a bili. A Fővárosi Közgyűlés legutóbbi, október 29-ei ülésén ugyanis Horváth Csabának volt egy előterjesztése "A BKV Zrt. keretén belül működő FŐVINFORM részére működési célú pénzeszköz átadás 2009. évre" címmel. Ebben azt javasolta, hogy 2009-ben 8 milliót biztosítsanak a költségvetésből a Fővinformnak. Ekkor egy fideszes képviselő azt firtatta, hogy miért kell nyolc millió forint extra támogatást nyújtani a cégnek, mikor nagyon szépen meg tudna élni a piacból is. (Ha nem a főnökasszony tenné zsebre a lóvét, amit kap a tévéktől, rádióktól.....) Ment a szópárbaj egy darabig, majd a  nyolcmillió forintos támogatást a közgyűlés szocialista és szabaddemokrata képviselői végül megszavazták. (Jobbnál-jobb arcok, érdemes végigböngészni a névsort. Havas Szófia, Tüttő Kata, John Emese, Lakos Imre stb.)

Viszont a fogaskerekek őrölni kezdtek, és nagyon úgy tűnik, hogy a sikkasztásgyanús gyakorlatnak vége: a BKV feljelentést tett.

A Fővinformnál vajh' milyen lehet most a hangulat?

(Karikatúra: Dlukopolszky László) 

Címkék: budapest bkv botrány

A bejegyzés trackback címe:

https://vastagbor.blog.hu/api/trackback/id/tr221501803

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Seduxen (már NEM dr.) 2009.11.05. 10:59:56

Természetesen a Bkv Zrt. - korábbi és jelenlegi - vezetése, a Főváros vezető politikusai SEMMIRŐL SEM TUDTAK, ezt nem győzöm hangsúlyozni...

ez lemaradt a végéről. vagy ez már evidencia?

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2009.11.05. 11:01:32

@Seduxen:

Persze hogy az.
Gondolom folyton egymásnak feszültek az érdekek, de most valami miatt borult (borulhatott) a bili.

Seduxen (már NEM dr.) 2009.11.05. 11:04:36

@laspalmas: nem akarom már az elején off-olni a postot, de a mai hvg-ben van egy érdekes cikk a rádió frekvencia-kiosztás kapcsán... ütős cucc. valahogy az az érzésem, hogy ugyanaz a mutyi az is, meg ez is... (ergo: a piridroidok, meg a naridroidok is nyakig benne, nagy-nagy egyetértésben...)

ylion, declared for Hungary, not for Kurvaország · http://quelthalas.hu 2009.11.05. 11:04:38

@Seduxen: ez odaértendő.

Rosta Mariann ügyében csak egy apró kérdés: ez a nőszemély vajon kiről mit tudhat, hogy eddig hagyták "sikítani"?

Seduxen (már NEM dr.) 2009.11.05. 11:06:17

@ylion, declared for Hungary, not for Kurvaország: no igen, mert nála "más aspektus" aligha merülhet fel :)))

Seduxen (már NEM dr.) 2009.11.05. 11:13:55

@ylion, declared for Hungary, not for Kurvaország: most komolyan, nem röhej ez az egész?

kb olyan, mintha az otthoni kasszába a zasszony, meg én együtt berakunk X forintot, és "érdekes módon" soha nem jutna pénz semmire. még a számlákra sem.

viszonylag rövid idő után csak utánajárnánk, hogy hova a picsába folyik el a pénz, nem ?

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2009.11.05. 11:19:12

Rosta két éve már a Subbán is volt ezzel a kis versikével:

"Magamról mit is?, hogy főnök a titulusom,
Családnak, kollégáknak adom a virtusom.
Jó, ha az otthonom is, mosolyom is ragyog,
Boldogságom a sport, ebből erőt kapok.

Hiú vagyok mind három diplomámra,
De egyre jobban érik, hallgatni kéne róla
És tanulni tovább az újat, kivált,
Mert nagyot változott köröttünk a világ."
subba.blog.hu/2007/01/30/a_fovinform_az_on_masodik_keresztneve

ylion, declared for Hungary, not for Kurvaország · http://quelthalas.hu 2009.11.05. 11:19:58

@Seduxen: mi igen, de mi nem politikusok vagyunk. amúgy szerintem itt tényleg ilyen van a háttérben, hogy tudtak ők mindenről, csak épp a zasszonyság lefedezte magát, mivel ő is tudott mások viselt dolgairól, így érinthetetlenné vált. micsoda véletlen, hogy pont most kezd kiderülni minden... valaki nagyon széket akar az Országházban... lehet érdemes lenne utánakaparni.

kenájkikit 2009.11.05. 11:24:43

De ez megint egy akkoram kamu mutatvány, hogy nevetséges. miért ismeretlen tettes ellen tesznek feljelentést?? ez a nő sikkaszt, közpénzt, a cégén keresztül. miért nem ő ellene tesznek feljelentést?

spájdernecc 2009.11.05. 11:32:50

@kenájkikit:
mert ha az illető egyszer csak elővarázsol valami rég elfeledett együttműködési szerződést, vagy valamit, akkor alászaladtak egy jó kis " jóhírnév-becsületsértés-akármi" pernek
az ismeretlen erre képtelen

ylion, declared for Hungary, not for Kurvaország · http://quelthalas.hu 2009.11.05. 11:33:06

@kenájkikit: mert ha nem tudja 1001%-ra bizonyítani, különféle trükkök miatt, így azokat is ki lehet nyomoztatni. ha direktbe megvádolod, és valami trükk miatt nem látszik tisztán, visszaperelhet rágalmazásért. valamint így garantált, hogy nem zsarolási célzatú a feljelentés, mivel az ilyen vád nem vonható vissza emlékeim szerint. de remélem a technikának egy-két erre kommentelő jogi végzettségű ember is utánanéz, mivel lehet hogy tévedek.

sz_ 2009.11.05. 11:35:39

Mi a Rosta-féle cég neve?

Hetfield 2009.11.05. 11:35:52

@kenájkikit: Lehet, hogy valakinek fogja a tökét, átvitt értelemben (is) :)) Már kezdtem reménykedni, hogy ma nem lopott senki.

Seduxen (már NEM dr.) 2009.11.05. 11:38:09

@kenájkikit: jogi humbuk. gondolom, ha NÉV SZERINT ellene szólna a feljelentés, a gatyát leperelné a fővárosról, ha bebizonyosodik az "ártatlansága"...

húúh, ezt ebben a történetben nehezemre is esett leírni...

kenájkikit 2009.11.05. 11:42:13

@spájdernecc: @ylion, declared for Hungary, not for Kurvaország: @Hetfield: ez mind oké, de olyan nagy bizonyítási eljárás meg nyomozás sztem nem kell, ha mindenki tudja, hogy neki van egy cége ami abból él, hogy ellát egy feladatot amire kivan találva a fővinform, egyértelmű minden. vagy csak látszatra.

eszkep 2009.11.05. 11:45:43

Valószínűleg ez is az SZDSZ és a MSZP "összeveszésére" vezethető vissza (ti. a kormánykoalíció után a fővárosi közgyűlésben kötött kolaíció is felbomlott). Teljesen egyértelmű, hogy a jelenleg hatalmon lévő kormányzóerőt már csak a "tavaszig még lophassunk" irányelv "tartja össze", de ezek szerint azért szívesen keresztbe tesznek egymásnak...

Seduxen (már NEM dr.) 2009.11.05. 11:45:59

@kenájkikit: csak egy jó ügyvéd kell, oszt jó napot. felkéri mester csaba sztárügyvéd urat, hogy két parkolási bírság befizetése között, védje már őt is. ő mindig a talpig becsületes emberkéket védi, mint pl n.győzőt a Cosma-gyilkosságban...

eszkep 2009.11.05. 11:46:54

@Seduxen: Öööö... a cikket végigolvastad?

"Ekkor egy fideszes képviselő azt firtatta, hogy miért kell nyolc millió forint extra támogatást nyújtani a cégnek, mikor nagyon szépen meg tudna élni a piacból is. (Ha nem a főnökasszony tenné zsebre a lóvét, amit kap a tévéktől, rádióktól.....) Ment a szópárbaj egy darabig, majd a nyolcmillió forintos támogatást a közgyűlés szocialista és szabaddemokrata képviselői végül megszavazták"

Kartal (rezervált) 2009.11.05. 11:47:28

Nah szóval ez olyan, hogy én egy zoknigyár vezetője vagyok, és amit legyárt az üzem, azt a piacon eladom, a pénzt zsebre teszem. A tulaj pedig hónapról hónapra fizeti a gyár fenntartását, a dolgozók bérét, az én bérem. Ez a piacgazdaságban eléggé megszokott, nem is értem miért csodálkoztok rajta. Egyébként csak havi vacak öt millióról van szó, ennyiért fel sem kelek reggel az ágyból.
@Hetfield: Hofi után szabadon: megnézem a Vastagbőrt, hogy ma ki lopott...

eszkep 2009.11.05. 11:48:02

@Seduxen: Demszky nyilván tudott róla, de a BKV példájából tudhatjuk, hogy aki kinyitotta a száját, az repült.

Seduxen (már NEM dr.) 2009.11.05. 11:49:41

@eszkep: és? tett feljelentést? ne legyünk már naivak, ezek a fővárosi közgyűlésben is egymást faszát fogva mennek ki még a büfébe is. te nem baszakszol velem, én nem baszakszok veled. ennyi.

eszkep 2009.11.05. 11:50:01

@Seduxen: Egyébként ugyanez a konstrukció a jelenlegi fővárosi parkolási rend. Az autóval közterületen parkolunk, az ebből befolyó díj 60%-a mégis a Centrum (egy magántársaság) számláját gyarapítja.

Seduxen (már NEM dr.) 2009.11.05. 11:53:05

@eszkep: neee, a parkolási panamát ne, mert ha valamitől, hát attól megyeget fel a vércukrom...

xanax · http://bennyhillifier.com/?id=CVTFxYMhwiA 2009.11.05. 12:00:49

El-szá-mol-ta-tást!
Amúgy DluHopolszky...

llll5 (törölt) 2009.11.05. 12:13:39

@Seduxen: hát, ha ettől esetleg lemegy a vércukor szinted:a helyi Tv-ben, Fülöp Valter/a whiskyst elfogó "hős"/rendőrkapitány bejelentette, hogy már itt a XII.kerületben is verik a parkoló-őröket és közterület-felügyelöket:))

Galocza 2009.11.05. 12:17:33

@eszkep: Csak az kupper közeli vállalkozás ezért a Fidesz elnézte a többiek panamáit, csak most a madaras szocik bukásával elkezdődött az újraelosztás.

Tündér_Lala 2009.11.05. 12:43:53

Valahogyan már olyan természetesnek tűnik..... Létezik egyáltalában tiszta, rendezett üzlet ott, ahol bárminő közpénz van a tevékenység közelében ?

Noname Cowboy · http://www.rosevalley.hu 2009.11.05. 12:44:41

Sunázni való!!!
Egyébként pedig hány fővárosi cég lehet ahol szemtelenül lopnak!!!
A faszkivan!!!

minimalista 2009.11.05. 12:50:06

@Seduxen:
Igen a parkoláson már a vastagbőr-index higany szála is elpattanna.
A korrupció csimborasszója.
Mellesleg Lenin mondta, márpedig ő nem volt egy ostoba ember: ha egy hazugságot sokszor elmondunk, igazzá válik.
Ez pedig a mai magyar politika vezérlő csillaga.

Szép elvek mentén menetelünk...

Tapmancs 2009.11.05. 12:53:50

" tőlük beszedett pénz nem a BKV-hoz, mint fenntartóhoz, vagy a fővároshoz folyik be, hanem a Fővinform-vezér Rosta Mariann saját cégéhez. Évi 60 milliót kap azért a munkáért, amit az általa irányított, közpénzből finanszírozott Fővinform elvégez. Szép, nem?"

Ez hogy a p*csába volt lehetséges?

dr.justice 2009.11.05. 12:55:15

OFF

Nagykátán amatőr színészekkel elkészítették a 13. rendőrőrs ostroma című klasszikus dokumentumfilm változatát.

dr.justice 2009.11.05. 12:56:22

A néni pedig MILF. :)

Seduxen (már NEM dr.) 2009.11.05. 12:58:00

@dr.justice: tyűű, asszem a múlt héten volt az ethan hawke - larry fishburne verzió a viasaton...

dr.justice 2009.11.05. 12:59:21

@Seduxen:

Igen, de amiről én írok az élesbe' ment.

jozicsenko 2009.11.05. 13:01:18

Szumma: ha az elvtársak megültek volna a seggükön, és elég lett volna az 5 milla, soha, de soha senki ki nem derítette volna, hogy a főelvtársasszony évi 60 millát tesz el?

széppppp

avagy: loptak volna kevesebbet az elvtársak, látom ezek nem tanulnak semmiből sem...

llll5 (törölt) 2009.11.05. 13:03:31

@dr.justice: az Carpenter egyik első filmje volt, őt pedig nehéz lehetett leutánozni...

dr.justice 2009.11.05. 13:06:17

@Seduxen: @llll5:

Nem a filmről írok, 'sszátok meg. :D

llll5 (törölt) 2009.11.05. 13:07:21

@dr.justice: tudom, azért írtam, hogy leesett:D

llll5 (törölt) 2009.11.05. 13:17:18

@laspalmas: Őszinte gratulációm!Azért egy kérdés felmerül:ha ti nem derititek ki, akkor a szőnyeg alá söprik?

ylion, declared for Hungary, not for Kurvaország · http://quelthalas.hu 2009.11.05. 13:19:11

@laspalmas: gratula, igazi médiahatalom lesztek lassan, egyfajta új MTI :D
már csak egy apró kérdés merül fel: és azok, akiknek főállású újságíróként EZ LENNE A DOLGUK, azok miaf.szt csinálnak?

Hetfield 2009.11.05. 13:19:30

@laspalmas: (MTI, Vastagbor.blog.hu)

Khm, khm :-))

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2009.11.05. 13:25:28

Azért az igazsághoz nagymértékben hozzátartozik, hogy mi sem derítettünk ki semmit. Csak valaki volt olyan kedves, és elküldte levélben a tényállást.

Seduxen (már NEM dr.) 2009.11.05. 13:26:35

@dr.justice: én ezt nem hiszem el. 2X olvastam el a cikket, de nem hiszem el. ez a mátrix basszátok meg, ez a mátrix.

Hetfield 2009.11.05. 13:29:03

@laspalmas: Tehát nem Zero húzott fekete mackó-alsót, mackó-felsőt és osont be éjjel a BKV székházba? :((

belzebubó 2009.11.05. 13:29:50

@ylion, declared for Hungary, not for Kurvaország: nem ilyen jó az összeköttetésük a dolgok tudóival :)

Seduxen (már NEM dr.) 2009.11.05. 13:32:27

@Hetfield: na mi van ciccafijjú: elképzelted zero "bácsit" fekete mackóalsóban? meg '80-as évekbeli "izomtrikóban", mi? :))))

Talon Karrde · http://youtu.be/RNT_uICTe9M 2009.11.05. 13:34:28

SUBBA poszt kommentjein (tiboru verskiegészítései) nyerítek ép...

Marcellusca 2009.11.05. 13:36:03

@Seduxen: Hehe!
Émmán vótam illen szituban.
Repült is a zasszonyka. :)

Seduxen (már NEM dr.) 2009.11.05. 13:38:13

@Marcellusca: nemhiába a mondás: A nő olyan, mint a hurrikán. Amikor jön kedves, és csendes, amikor megy, viszi a lakást, és a kocsit...

Marcellusca 2009.11.05. 13:40:44

@Seduxen: Szintén zenész. :)

@llll5: Nu, csak van valami jóhír is mára! :D

Talon Karrde · http://youtu.be/RNT_uICTe9M 2009.11.05. 13:41:31

idevaló, idekopizom:

Három diplomámról itt és most csak annyit,
A jó Isten tudja, szoptam kilogrammnyit.
A fotómról meg csak annyit mondok mostan,
A Photoshop füstölt, amíg ezt kihoztam.

Olyan sötét vagyok, mint egy néger segge,
Agyam zsugorított, így teszek kedvedre,
Csábmosolyom művi, kiskosztümöm trendi,
Szőkeségem virít, kezemben a hendi.

(tiboru)

Marcellusca 2009.11.05. 13:44:11

@laspalmas: Bakker, ezek szerint nem véletleg a Golden Boy, őőőő, az nem az. A Golden Blog. :)))

Marcellusca 2009.11.05. 13:48:20

@ylion, declared for Hungary, not for Kurvaország:
Kolléga, tegnap bújta a nyetet, oszt aszongya, hogy hallottam arról, hogy 12X milláért kutyafitneszt létesítenek? Most olvasta a zeggyik hírben.
Ja, hetekkel ezelőtt már megírta a MTI, ja, neeeem a V'bőr. :)
Meg is mutattam neki a cikket.
Csak nézet, mint hülyegyerek a moziban.

És nem ez volt az egyetlen eset, mikor mi jóval korábban kitárgyaltunk valamit, mire az más médiumokban megjelet!!!

Marcellusca 2009.11.05. 13:50:15

@Seduxen: Húúúú, 70-es évekbeli dzsoging meg Lyukacsos "atléta"-trikó. :)))

Yessssss! :D

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2009.11.05. 13:50:59

@Seduxen: Szia gratulálok a csapataidnak,ha nem jutnak tovább a csoportból én már csak egy kávét kérek.:)))) Amúgy kezd érdekelni ez a csaj..

Marcellusca 2009.11.05. 13:52:10

@Seduxen: Kocsi (még) nem vót, lakás enyimé vót, úgyhogy csak a cumóját és a TV-t vitte. :)))
Még a kutya is maradt. :DDDD

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2009.11.05. 13:58:15

Lassan már Magyar Nemzet és kurucinfo közeli blog lesztek...:))

mind2 (törölt) 2009.11.05. 14:01:35

@laspalmas: akkor is gratula :))

@dr.justice: jaj, de édes megfogalmazás : " ütögették " a rendőrkap. ajtaját. Talán verték, nem ????
Javasolhatnám az Indexnek az alábbi kifejezéseket : az ajtót meglegyintették, kapargatták, halkan kopogtattak rajta, doboltak rajta az ujjacskáikkal... vagy egész egyszerűen, csak integrálni akarták :)

Marcellusca 2009.11.05. 14:04:26

@Tigeri: Észbeli képességei időnként felülmúlta. :)
Ha azt mondtam, hogy Maradsz!, ott maradt, ha rászóltam, hogy maradjon csendben, akkor csendben maradt. :DDDD

Seduxen (már NEM dr.) 2009.11.05. 14:10:07

@mind2: én elképzeltem ezt a hírt Los Angelesben, a helyi "bennszülöttekkel"... hm... "picit" más végkifejletet vizionáltam.

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2009.11.05. 14:12:40

@Marcellusca: Mindjárt jönnek a nénik/kislányok és kikérik maguknak a nők nevében.:))

Marcellusca 2009.11.05. 14:16:27

@Tigeri: Könnyen megeshet. :)))
Pedig én csak egyről és nem általánosságban írtam. :D

Ja, és a kutya is "lány" vót. (Senki NEM RÖHÖG!!! És nem ér kiforgatni! :DDDD)

Krikri 2009.11.05. 14:20:14

@laspalmas: Gratula! AZért ez nem semmi hogy már forrásként vagytok feltüntetve!! (nekem is öröm a hír hogy jó oldalra járok szorgalmasan)

mind2 (törölt) 2009.11.05. 14:23:14

@Seduxen: nekem is az ottani "ügymenet" jutott eszembe. Biztos nem pöcsölnének a bentiek, hogy miként is tisztítsák meg a területet.
De ami még szöget ütött a fejembe Rosta Mariann cégével kapcsolatban, az az, hogy miként is számol el fenntartási - működési költségeket a cége ? Ha a BKV eszközparkját/ munkaeszközeit használja, elszámol-e vajon üzemanyag...stb. költségeket ?
Azért nagyon bírom, ahogy egymás bilijeit borogatják, hülye politikusok :)

Seduxen (már NEM dr.) 2009.11.05. 15:21:21

@Marcellusca: ne bazz, éppen azt hallgatunk bent a cégnél is :)))

Éppen "Agyarország" szól, de már ""Jönnek a férgek" is :)))

Marcellusca 2009.11.05. 15:24:53

@Seduxen: Ilyenkor, ha tehetem (azaz nem a NET-kávézóban töltöm a napot, mer' ottan nem lehet rádijózni:)) mindig ezt hallgatom.
Jó műsor az Egérút és ilyenkor tök jó zenéket nyomatnak.

Marcellusca 2009.11.05. 16:02:26

@Seduxen: Ez nekem már túl vad. :)
Ennél én szebb lelkű vagyok. :D

jozicsenko 2009.11.05. 16:11:37

hi!@Talon Karrde:

www.youtube.com/watch?v=ur47bYPdg4c

nekem ez jtuott a versedről az eszembe: Pilu és a szanaszét szolizott szingli

dr.justice 2009.11.05. 16:38:09

@Marcellusca:

Én vagyok hülye vagy a kutyával kapcsolatos intim viszonyodra vonatkozó kommentek valahogy törlődtek időközben ? :D

Marcellusca 2009.11.05. 16:43:36

@dr.justice: Húúú, télleg.
Banánt kaptam. :)
Csak most nem tudom eldönteni, hogy sírjak vagy nevessek? :D

dr.justice 2009.11.05. 17:01:53

@Marcellusca:

2-3 órával ezelőtt olvastam és kíváncsi lettem volna a végkifejletre. :)

RAMBO · http://szolo.blog.hu 2009.11.05. 17:40:40

Ez a nő így néz ki, a linkelt kép kb. 10 éves lehet.

Marcellusca 2009.11.05. 18:00:36

@dr.justice: Nem maradtál le semmiről. :)
Semmi extra! :)

llll5 (törölt) 2009.11.05. 20:03:16

@dr.justice: én olvastam a végkifejletet:))De ezt miért kellett törölni?@laspalmas: ha így folytatod, lassan, te leszel az új Lendvai, a cenzor::-(

dr.justice 2009.11.05. 20:54:16

@llll5:

Pisi-kaka-nekro-zoo-extra-bizar-fetish-sado-mazo vonatkozások fellelhetők a történetben ? Mert, ha nem, nem érdekel. :D

llll5 (törölt) 2009.11.05. 21:09:21

@dr.justice: nem, semmi ilyen nem volt, még egy obszcén kifejezés se, vicc nélkül.Ezért sem értem, miért kellett törölni.

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2009.11.06. 01:16:20

Ahogy elnézem én is banánt kaptam.:((

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2009.11.06. 09:41:51

Bocs mindenkitől, de a pedo-zoo-nekro- egyéb fil kapcsolatokat inkább privátban műveljétek, jó? :))
Luxus egy sokmunkás postot ilyennel szétcseszni....

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2009.11.06. 10:04:34

@llll5:

Azért bmeg, mert ez nem a kurva chat.hu

llll5 (törölt) 2009.11.06. 11:12:24

@zero: köszi az irodalmi stilusú választ,Hasonló stílusban reagálok:Rendben van bmeg.

süti beállítások módosítása