Skip to content


       Szűrés lista

Pont az i-re: Szalainé őrizetben

Napi találós kérdés: most hány (volt) BKV-vezető ül az előzetesben?

Egy újabb strigulát húzhatunk be, mert tegnap a minden bizonnyal Fideszes rendőrség bevarrta Szalainé Szilágyi Eleonórát, a BKV volt HR-igazgatóját. A gazdaságvédelmi nyomozók őrizetbe vették, 54,1 milliót zároltak a számláján, házkutatást tartottak, különösen nagy kárt okozó csalás bűntett elkövetése megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként kihallgatták.

Remélem úgy fog dalolni a nyomozóknak, mint a kismadár. Hány ember töke izzad, hogy vajon mit fog mesélni Szalainé?

Főleg, hogy van olyan jogi vezető, aki hajlandó mindenre kiterjedő, részletes vallomásban feltárni a korrupciós pénzek útját. Újabb izgulni való, vajon melyik jogi igazgató a dalolós, a BKV-s vagy a Budapest Airport-os?

Vajon Szalainé lekapcsolása már Horváth Csaba MSZP-s kormánybiztos áldozatos munkájának is köszönhető? A kőkemény videóban a Reakción ugyanis a közgyűlésben Horváth Csaba bátran(=vastagbőrrel) felállva közli, hogy ő és csapata 3 hónap alatt rendet tett a BKV-nál, és a BKV az MSZP sikersztorija ... 

Címkék: budapest mszp bkv

A bejegyzés trackback címe:

https://vastagbor.blog.hu/api/trackback/id/tr981653373

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Szalainé másokat is végkielégített 2010.01.10. 16:20:03

A nyomozók több mint száz aláírt és aláíratlan BKV-s munkaszerződést találtak Szalainé lakásán.

Trackback: Drága, dolgos BKV 2010.01.07. 15:18:10

Végül Bajnaiék csak lenyomták Demszky torkán a tarifaemelést a 23 milliárd forintos támogatásért cserébe, pedig novemberben az egész fővárosi közgyűlés az emelés ellen szavazott. A BKV hosszú távú finanszírozása azonban ezzel nincs megoldva.Minden elle...

Trackback: Előállították Szalainét 2010.01.07. 12:00:03

Házkutatást tartott Szalainé Szilágyi Eleonóra lakásán és elő is állította a BKV volt humánpolitikai igazgatóját a rendőrség. Szalainé csalhatott, amikor végkielégítésének felvétele után továbbra is dolgozott cégnél.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

derelyegrádi szellem 2010.01.07. 11:15:56

@Gunther:

nem haragszom :-) Az avatarod is jó, meg minden, de ne ülj már fel ennek rossz mszpés dumának, amikor lebuknak egy lopáson akkor éppen midneki lop, hamás bukik le, akkor csak az.

Emlékezni mindig hasznos. Amikor kibukott a Tocsik ügy, illetve azon része hogy amivel a Mártát zseben lőtték, az bizony az mszp és szdsz párkasszákban landolt, akkor KOKOMA (Kósáné Kovács Magda) a baráti sajtóban arról kesergett, hogy nincs megoldva a pártfinanszírozás, meg kéne oldani, akkor nem történnének ilyenek. Nem arról beszélt, hogy egyszerűen nem kéne lopni, csalni, hazudni. Arról, hogy a PÁRTOK (így, mindegyik) finanszírozása nincs megoldva, ekként nyomatékosítva, hogy mindegyik párt ezt csinálja. Persze mindezt szigorúan csak akkor, amikor éppen róluk derült ki valami. Akkor nem jött elő ezzel dumával, amikor a kisgazda csávó lebukott a 20 dokumentummal, nem mondta azt sem ő sem másik, hogy hát igen minden politikus lop, így ők is. Ugye?

Vidéki 2010.01.07. 11:16:12

@derelyegrádi szellem:

Valóban elképesztő az a pofátlanság, ahogyan „fehérgalléros” bűnözők fosztogatták a közvagyont a BKV-nál.

Úgy érezhették, hogy ennek kockázata tart a nulla felé.

Tehették ezt egy olyan „szuper jogállamban” ahol annakidején törvényhozóknak és sokszorosan kitüntetett jogászprofesszoroknak sikerült megalkotni a spontán privatizációs törvényt, amely lehetővé tette bennfentesek számára a közvagyon elleni szabad rablást.

sorokinV 2010.01.07. 11:16:40

@parttitkar:

Nem tennék rá nagyobb tétet! Főleg, hogy önmagában a végkielégítéses ügye miatt max. kap 2 év ff-et. Azért meg nem érdemes terhelő vallomást tenni a cosa nostrára...

derelyegrádi szellem 2010.01.07. 11:17:34

@Seduxen:

remélem ott lesz még egy kör vádemelésből. :-)

.Pierre Bezuhov. · http://www.youtube.com/watch?v=ddk-Q6hXvFk 2010.01.07. 11:18:07

@Prakt!:

egy elég jó cikk a témában
orulunkvincent.blog.hu/2009/12/23/draga_dolgos_bkv

ACHTUNG-ACHTUNG !!!. A linkelt poszt aljas módon logikus gondolatmenetre és nem emóciókra épít, nyomokban sem tartamaz lop, lámpavas, szoci stb. droidhívó kifejezeéseket. Az Ön napi lmpvs-igényeit semmilyen mértékben nem elégíti ki.

sorokinV 2010.01.07. 11:20:04

@Vidéki:

Az a "szuper jogállam", mikor spontán privatizáltak a Németh-kormány alatt volt és minden volt csak nem jogállam és többszörösen kitüntetett jogprocesszorok helyett elaggott munkásőrök és csemetéik uralkodtak

Seduxen (már NEM dr.) 2010.01.07. 11:20:19

@derelyegrádi szellem: álljon itt Tóbiás Józsi (mszp) marcipánba csomagolt törvényjavaslata - pontosabban annak általános indokolásából egy szép szösszenet -, ami a megjelenése óta nagy kedvencem: (T/11446. számú törvényjavaslat amúgy)

"Az elmúlt tíz évben a parlamenti pártok többször tettek kísérletet a párt- és kampányfinanszírozás átláthatóvá, és ellenőrizhetővé tételére. Ezek a kísérletek mindeddig sikertelenek voltak, holott ma már a szakértők és a korrupció ellen küzdő civil-szervezetek egyetértenek abban, hogy ezen kérdések rendezése nélkül nincs esély a korrupció elleni hatékony fellépésre. A jelenlegi helyzetben a politikai pártok vezetői arra kényszerülnek, hogy a törvény szerint a választásokat követően a Magyar Közlönyben nyilvánvalóan valótlan nyilatkozatot tegyenek arról, mennyit költött pártjuk a választási kampányra."

Homeoffice 2010.01.07. 11:23:09

@derelyegrádi szellem:

:)
Ez Így van.
Egyébként érdekes lehet azon is elgondolkozni, hogy miylen érdekek mozognak a rendőrség hirtelen "sikerei" mögött.
2 lehetőséget látok.
ellenzéki "nyomás" (a szocik meg a szadeszosok viselt dolgaira való figyelemfelhívás)
újhullámos szocik nyomása ("Mi mások vagyunk mint az előzőek, bennünk lehet hinni")

szucs3 2010.01.07. 11:24:50

eleonóra '904-ből... óoóóóoóoóóóóóóó
:)

derelyegrádi szellem 2010.01.07. 11:26:42

@sorokinV:

én nem így látom. Ez nem "végkielégítés", ha csak annyi lenne akkor őrizetbe sem vették volna, szerintem rendőrségnek vannak adatai, ami szerint ez (lehet hogy másikak is) egy csalás volt, akkor viszont 50 milkót meghaladó, így tövényi minimot kéne a ff.-hez kapnia, ha annál egyetlen hónappal többet kap, akkor fel sem lehet már függeszteni a büntetést.

A két évet is csak különös méltánylást érdemlő esetben.

u.i az utóbbi időben úgy tapasztalom, hogy gazdasági bűncselekmények esetén a bíróságok keze meg-meg lódul. Törvényi mimimumhoz közelítő büntetésekről mostanában (vagy fél éve) nem hallottam.

Nóri néniek szerintem az énekóra marad mint lehetőség. Kérdés, hogy lesz-e ilyen "igény".

Vidéki 2010.01.07. 11:27:33

@sorokinV:

De a szabad rablás törvény szellemi atyja egy napjainkban kitüntetett híres-neves jogászprofesszor volt.

Sokáig regnáló szocialista kormányfőnk (GY.F.) is az akkor lehetővétett (legális) trükkökkel szerezte hatalmas vagyonát.

Seduxen (már NEM dr.) 2010.01.07. 11:27:52

@Gunther: "újhullámos szocik nyomása ("Mi mások vagyunk mint az előzőek, bennünk lehet hinni") "

muhahahaha, azért ez is megdőlni látszik szerintem :))) Bár a mondatod első felével egyetértek: "Mi mások vagyunk, mint az előzőek". Ez így is van. Az újhullámos szoci már sokkal tanultabb, ravaszabb, mint a "régi" előző rendszerben szocializálódott eccerű káder, aki ahhoz is hülye volt, hogy annyira komoly összegeket sikítson, mint az "új hullám". Szerintem 10 év múlva vissza fogjuk sírni a jelenlegi összegre elkövetett bűncselekményeket...

@derelyegrádi szellem: lenne miből mazsolázni, mi?

Homeoffice 2010.01.07. 11:29:22

@Seduxen:
Sedu...
Ez nem igaz a tizede ha lesz... De már euróban:D:D
ez rossz poénn tudom:(

Seduxen (már NEM dr.) 2010.01.07. 11:32:02

@Gunther: khm... már ha 10 év múlva ojróval fizetünk, és nem mondjuk jüannal (vagy a jó konvertibilis mágyárszki-valutával).

10 év hosszú idő, még jön egy-két "szakértői kurmányzat", és előbb lesz 4-es metrónk, mint közös európai valutánk :)))))

derelyegrádi szellem 2010.01.07. 11:32:24

@Gunther:

nem akarlak elkesíteni de az újhullámos (Horváth Csaba, Hagyó Miki stb) szocik durvábban lopnak, mint a régiek. A BKV-t is ők kaparintották meg, ott vagy 3 éve a Hagyó osztja lapokat, pontosabban a lét. Abba még a Gabi sem szólhatott bele, legfeljebb kérhett.

Homeoffice 2010.01.07. 11:33:56

@Seduxen:

Nem fogod elhinni, de tuti lesz eurónk. Akkor 100 % ha valaki kitalálja, hogy ebből mekkorát lehet majd kaszálni.
Ha már ezt tudnák akkor ezzel fizetnénk már rég

derelyegrádi szellem 2010.01.07. 11:35:30

@Seduxen:

gyakorlatilag aki ott tanúként megjelent (egy két kivétellel), az ugyanúgy simán vádlott is lehetett volna. Ezt pontosan tudja a bíró is.

Homeoffice 2010.01.07. 11:37:47

@derelyegrádi szellem:

Pontosan tudom, de mivel ezek jóval ravaszabbak, jófiúnak álcázzák magukat. Néhány helyen kitakarítanak, és tovább folytatják üzelmeiket. Persze ezt csak a hülyék veszik be..

sorokinV 2010.01.07. 11:39:15

@derelyegrádi szellem:

Nagy értekre elkövetett hűtlen kezelés (vagy hogy nevezik) nem szokták őrizetbe venni az elkövetőt? Mert ha igen, akkor ez a végkielégítéses ügy. Amúgy nem emlékszem, hogy egyéb korrupciós ügy is köthető-e a zsírpacához!

Seduxen (már NEM dr.) 2010.01.07. 11:39:16

@derelyegrádi szellem: kérdés, hogy "bírói függetlenség" keretein belül mekkora a mozgástere, illetve mit mer "bevállalni".

gyanítom, ha nem akar rövid úton távozni az árnyékvilágból, akkor nem esik át a ló túlfelére...

@Gunther: "Nem fogod elhinni, de tuti lesz eurónk"

Sőt, mi több! A "térség országai közül" (bármit is jelentsen ez): ELSŐKÉNT!!! Megmondta B. György Gordon, és akkor az úgy is lesz. Ha már egy "gazdaságilag stabil országot hagynak a következő kormányra" :)))) wehehehehemuhahahaha

Homeoffice 2010.01.07. 11:43:28

@Seduxen:

Persze!
A Térség egy országból áll.. :D:D

derelyegrádi szellem 2010.01.07. 11:51:13

@Gunther:

"Persze ezt csak a hülyék veszik be.." Akkor tudod a dolgod..:-)

@sorokinV:

Ez nem nagy érték, hanem "különösen nagy" (50-500 millióig) büntetési tétele 2-8 évig megy, ha hűtlen kezelés, ha csalás, de ez nekem inkább csalásnak tűnik. És azt sem gondolnám, hogy Nóri néniek ez volt az egyetlen akciója. Mint személyzetis ezt szerintem eljátszatta másokkal is. Persze nem magától, egyedül és magányos elkövetőként.

derelyegrádi szellem 2010.01.07. 11:55:15

@Gunther:

"A Térség egy országból áll.. :D:D"

Ebben az egy esetben van esélyünk akár dobogós helyezésre is:-)

@Seduxen:

ez nem kérdés, mert törvényes vád hiányában senki ellen bírósági eljárás nem folyhat, értsd: csak azok büntetőjogi felelősségéről dönthet, akiket előtte az ügyészség megvádolt. Másokéról nem.

z666 2010.01.07. 12:09:42

@derelyegrádi szellem:
"A fideszben annyi korrupció van (mert biztosan van), mint egy átlagos ny-eu-i politikai pártban (nem kerünek politikusai, és azok bűntársai naponta börtönbe)."

Tehát ugyanolyan hazaáruló, cionista gazemberek....

hoplita 2010.01.07. 12:20:49

@z666:
Ugggyan mán.....hogy gondolod ezt...!!!!
A nagyonpógári, nagyondemokrata, nagyonfideszesek, nem olyanok, tessék tudomásul venni.
Genetikailag alkalmatlanok a lopásra., ha esetleg ezt a gátat sikerül is áttörni, akkor is csak kicsit lopnak....ezt vedd tudomásul te szélsőséges náci gazember..!
:DD

Egyébként is, ha csak annyit lop, mint egy nyugati kollégája, akkor ő egy tiszteletreméltó ajrópér tolvaj, vagyis az smafu.

A belügyminiszteri poszt egyik várományosát is csak véletlenül hívják Mr Tízszázaléknak...:))))

DexterMorgan78/Séfbácsi 2010.01.07. 12:21:47

@.Pierre Bezuhov.:
Egyébként ez tényleg jó volt:)
De azért rohadjanak meg a komcsik:)

FradiDani 2010.01.07. 12:26:28

@IdősAsszony: Legyen kedves és tüntesse el az avatarjából a tiltott önkényuralmi jelképeket és utána nácizzon!

parttitkar 2010.01.07. 12:29:42

@FradiDani: elvennéd egy szegény öregasszony egyetlen támaszát? Náczi! :D

sorokinV 2010.01.07. 12:29:53

@hoplita:

Mr Tízszázaléknak egyébként Kósát nevezik a szocik, ő meg nem várományosa semminek, pláne nem a bm-nek! Amúgy meg az, hogy kit hogyan neveznek a szocik nem egyenrangú azzal, hogy hányan vannak börtönben...

reKorrekt 2010.01.07. 12:31:49

@FradiDani: ez nem az "eredeti ál" Idős Asszony, mert az szóközökkel írta, mint ahogyan az origi .Pierre Bezuhov. pedig pontok nélkül... Annyi 'mán itt a fakenick mint égen a csillag (5-6 ágú :)

hoplita 2010.01.07. 12:37:07

@sorokinV:
Nem, lázárjanit, a hódmezővásárhelyi hűbérurat nevezik így.....tudod, a legköltségtérítettebb honatyánkat, ő mart fel 4 év alatt 18 és fél millát bemondásra.
Ez a választókért élő-haló drága ember, becslések szerint már összeszorgoskodta az első milliárdját.....persze szigorúan a rossznyelvek szerint.
Ezek a rossznyelvek érdekes mód nem vörös nyelvek.......elárulom neked, rasszistafaszistanáczi nyelvek.
:DDD

Homeoffice 2010.01.07. 12:41:14

Egy kis off....

Orvosi szakszöveget kell feldolgoznom egy érdekes eszközre bukkantam:DDD

"Csapody-féle látásélesség vizsgáló tábla"
LOL

ketroot 2010.01.07. 12:49:07

@redriot77:

Na ezt a kifejezést is felírom magamnak!:D

Várom a fejleményeket, csak aztán nehogy a majdani bünti tétel is vastagbőrre kerüljön....

csillagkúll · www.:madeinfidesz.eu 2010.01.07. 12:54:18

szerintem Szalainénit az Orbán és bandája pénzelte hogy sikkasszon és csaljon a bkv-nál.

Kopasz4x4 2010.01.07. 13:20:19

@parttitkar: Adnék helyette másfajta támaszt ,olyan Vlad T(C)epes féle karót, ami végbelén keresztül támasztaná mint a madárijesztőt a tengeri táblában.

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2010.01.07. 13:32:36

Nórika tényleg nem sokáig bírta:

"Kezdeményezte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) Sz.-né volt BKV-s humánpolitikai igazgató előzetes letartóztatásba helyezését – jelentette be csütörtöki sajtótájékoztatóján Tafferner Éva, a BRFK szóvivője.

Sz.-né kilencoldalas vallomást tett, amelyben válaszolt a nyomozók kérdéseire. A volt humánpolitikai igazgató a gyanúsítás és az őrizetbe vétel ellen is panasszal él – mondta el az MTI kérdésére Tafferner Éva, aki azonban a vallomás tartalmáról nem beszélt."

eszkep 2010.01.07. 13:40:56

@IdősAsszony: Nehéz eldönteni, hogy "IdősAsszony" hülyéskedik, vagy tényleg ennyire buta...
Frankón nem tudom elhinni, hogy létezik ennyire buta ember!

eszkep 2010.01.07. 13:42:45

@z666: "Tehát ugyanolyan hazaáruló, cionista gazemberek...."

ha csak a privatizációs gyakorlatukat nézzük (lásd 1998-2002), már akkor kategórikusan nem!

parttitkar 2010.01.07. 13:44:56

@laspalmas: "A hírügynökség információi szerint egyébként az egyik gyanúsított a napokban megüzente, hogy mindenre kiterjedő, részletes vallomásban „tálal ki” a korrupciós pénzek útjára vonatkozóan, ha nem engedik szabadon."

Muhaha! :D

Szóval evidens, hogy nem (csak) magának lopja a pénzt.

jonnglenn 2010.01.07. 14:02:42

remélem megbasszák a dagatt seggét egy kékfehér csillagos cirokseprüvel

csillagkúll · www.:madeinfidesz.eu 2010.01.07. 14:14:47

@Gunther: látott és azt mondta ha így folytatom még eszdéeszes is lehetek

mandarinrece 2010.01.07. 15:05:05

Ezt is nézzétek meg, nem semmi. Wintermantel kérdezi Horváth Csabát a BKV-nál zajló korrupciós ügyekről, de válaszok helyett a szocik látványosan megsértődnek...
www.youtube.com/watch?v=rm3afGsEvnc

Horizont 2010.01.07. 15:54:22

@mandarinrece: Ezt kár volt megnéznem, mert az az eufórikus örömem, hogy bálna humánpolitikusunk előzetesbe került ezáltal kicsit csökkent. Mi folyik itt.... ebben az országban?

Lehet, hogy Nórikát beáldozták, lehet, hogy nem sokáig lesz bent, de nem akarok elégedetlenkedni már ez is nagyon jó, hogy eddig jutott!!! Érdekes, hogy zároltak a számláján 54,1 (!!!!) millió forintot. Tehát nem költötte el.((( Felfoghatatlan minek egy ilyennek pénz? Panelben lakik, se kozmetika, se fodrász, se öltözködés, se egy személyi edző, dietetikussal aki lefogyasztotta volna,se egy megrendelt chippendél csapat se semmi? Akkor minek, hogy a számláján álljon a lopott pénz? Ráadásul ennyire hülye, hogy amióta kirobbant vele a balhé, nem tudta eldugni, rejteni, költeni, fiának adni?:))) Mint a kotlóstyúk ült rajta? Hátha kikölti? Lehet, hogy azért ilyen hihetetlen ez nekem mert soha nem volt, lesz ennyi pénzem!
Mindenkivel akit elkapnak és még nem kaptak el, de elkaphatnák, azt kellene csinálni, mint a kínai bébitápszercsalókkal tettek! Kár, hogy nálunk ezt nem lehet.
Bár így is az a baj, hogy elfogy a magyar.......Nagy létszámcsökkenés lenne:))))

szempontpuska 2010.01.07. 15:55:12

Na most aztán sajnálhatják a szocik, hogy ők nem tették be a maguk poltpéterét Legfőbb Ügyésznek, mert akkor tuti nem lenne vádemelés :-)

RAMBO · http://szolo.blog.hu 2010.01.07. 16:03:02

Lehet, hogy tévedek, de sztem Sz.-né saját magának lopott. Egyszerűen csinált pár főnökének, és ha már ott volt, magának is olyan munkaszerződést, hogy NAGYON jól járjanak. Ez sztem nem pártmutyi, ez szép, tiszta, saját zsebre történő lopás.

Nyomdász · http://www.ritternyomda.hu 2010.01.07. 16:10:48

Én csak azon röhögök, hogy minden ilyen fehérgalléros csótány, "panasszal él" a gyanúsítás, őrizetbevétel ellen. Nem mintha nem röhögnék ezt körbe a zsaruk, de olyan jól hangzik. A sztárügyvédeknél ez kötelező elem. Sajnos azt nem hallani, hogy a vidéki cigánygyerekek 'panasszal élnének' a gyanúsítás ellen, ha beviszik őket krumpli lopásért. Mé' nem?

ermi50xn6j2 (törölt) 2010.01.07. 16:26:48

Mindez nagyon szép, mindez nagyon jó, de mondjatok nekem egy olyan esetet amikor a büntetőügy végén, bűnösnek találtatott vádlottat mellékbüntetésként teljes vagyonelkobzásra ítéltek, s azt a pénzt visszaadták volna azoknak akiktől ellopták, vagyis nekünk. Míg ilyen nem lesz, nem tudok hinni, ebben az egészben. Kinek kurva a lánya, sok veje van annak./székely szólásmondás/

derelyegrádi szellem 2010.01.07. 16:28:27

@Nyomdász:

Lehet az a baj, hogy nem tartozom a média "sztárügyvédjei" közé, de én még gyanúsítást soha meg nem panaszoltam (sem kifogással nem éltem ellene amíg az volt), az alábbaik miatt:

1./ A panazsodat ugyazok bíráláják el, akik egy perce meggyanúsítottak. Ha helyt adnának neki, azzal kiállítanának magukról egy teljes hülyeségi bizonyítványt, következésképpen én még helyt fogó ilyen panaszról nem is hallottam. Ez a feleslegességi ok.

2./ Ha nem panaszolod meg,az nem azt jelenti, hogy elismered a gyanúsítás tárgyát képező cselekményt (azt tagadhatod panasz nékül is), hanem igazából azt panaszolnád meg, hogy még nem is tűnhet úgy, hogy te azt csináltad volna. Az pedig nyilván nem tűnhet úgy, hisz valami alapján csak meggyanúsítanak. Ha ez tévedésen alapul, nem te vagy képen, nem a te rendszámod az autón, stb. akkor azt panasz nélkül elmondod, aztán majd ha úgy van, megszüntetik az eljárást. Ez az oktalansági ok.

derelyegrádi szellem 2010.01.07. 16:37:46

@RAMBO:

tévedsz. Ebből neki jattolni kellett, ha egyáltalán nem valakik egyszerű strómanja, bűnsegédje, társtettese.

Én így gondolom: Kinézték Nóri nénit, már jó régóta dolgozik itt, módosítottak vele gyorsan egy munkaszerződést, aztán gyorsan felmondtak neki (előre egyeztetve) még a nyugdíj előtt (akkor már nem járt volna végkielégítés), az így kereshető lén meg megosztoztak.

Ezt a főmanusok nékül sem ő, sem senki nem merte volna megtenni. Meg aztán azt sem szabad elfelejteni, hogy ő nem saját magának mondott ám fel, és nem is magát alkmazta vissza, hanem valaki felmondott neki, majd visszaalkalmazta. Na, aki az volt (tudtommal a regőczi) az most izzadhat.

A csalás miatti gyanúsítás is ezt a verziót erősíti.

Szerintem ez ennyi.

derelyegrádi szellem 2010.01.07. 16:40:58

@laspalmas:

Tényleg nem tartott ki sokáig. :-)

remélem sűrű tartalmas 9 oldal lett. Ha igen többen csomagolhatják a fogkefét, vazelint, meg ilyesmiket.

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2010.01.07. 16:43:42

@derelyegrádi szellem:

Úgy néz ki :))

"Tafferner Éva elképzelhetőnek nevezte, hogy Sz.-né végkielégítése ügyében a következő napokban további személyeket hallgat meg, illetve gyanúsít meg a rendőrség. Kitért arra is, hogy a BKV-val kapcsolatos nyomozásokban a következő napokban további gyanúsítások várhatók, de ezek időpontjáról és az érintettek személyéről nem beszélt. "

RAMBO · http://szolo.blog.hu 2010.01.07. 16:51:14

@derelyegrádi szellem: ha olvasod, amit írok: "egyszerűen csinált pár főnökének, és ha már ott volt, magának is olyan munkaszerződést" - ugyanarról beszélünk. Én azt mondom, hogy nem PÁRTlopás volt, azaz nem olyan szokásos "tendergyőztes visszaad x százalékot" típusú dolog, amikor az összeg java a pártkasszába megy.

w126sd 2010.01.07. 17:01:12

Azt bírom,hogy amikor egy ilyen tetű az őt megillető helyre kerül,mindjárt felbukkan védőjeként,régi ismerősként egy sztárügyvéd,akinek a küszöbét 5millió alat ne is lépje át senki,igaz Magyar-úr???????????
Jöjjön a Jobbik,azt börtönbe minddel,azzal is,aki védi!!

dr.justice 2010.01.07. 17:05:02

@derelyegrádi szellem:

Kénytelen vagyok javítani. :D

1. Az ellenvetést bírálta el maga a rendőrség annó.

2. A panaszt az ügyészség bírálja el, nem pedig aki meggyanúsít.

3. Abban igazad van, hogy ritkán adnak helyt a gyanúsítás ellen bejelentett panasznak, de néha előfordul.

derelyegrádi szellem 2010.01.07. 17:16:02

@dr.justice:

1./ Igen, az ellenvetést.
2./ nem látom a különbséget (azt írtam: "akik meggyanúsítottak", ebbe én beleértem az ügysézséget is, hisz ő nyomoz vagy nyomoztat).
3./ Én még nem láttam.

Az elsőben igazad van de én annyira nem terjesztek ilyet elő, hogy nem megy sajnos készség szinten, meg régen is volt az "ellenvetés". Most épp panasz van.

synthesizer 2010.01.07. 17:16:12

Remélem coca nénit megk.ja a börtönben pár cigány luvnya.

jozicsenko 2010.01.07. 17:39:39

hi all!

nem vagyok fél napig, erre dömping? :-)
idéznék valahonnan:
"Ilyen ország nincs még egy! Itt minden máshogy történik, és általában az is rosszul. Ha egyszer lesz egy rendszerváltás, ez a blog lesz a vádirat. (De kis hazánkat mi így szeretjük ...)"

vajon mikor tiltják ki a Vbőrt az álamihivatalokból? :-)))

molaris 2010.01.07. 18:24:43

Nekem a BKV- Malév jogi kettősből az a bejelentés tetszett, hogy ha nem engedik ki, mindent elmond a sumákságokról. Fellendül a magyar kötélipar, mert cellával nem fogják bírni.

mandarinrece 2010.01.07. 18:32:27

Én már azt várom csak, hogy Regőczit mikor csukják le! Az volt a legnagyobb maffiozó mind közül, nagyon itt lenne az ideje, hogy megüsse végre a bokáját.

Emlékeztetőül:
www.k-monitor.hu/adatbazis/results/taxonomy:11781

hoplita 2010.01.07. 18:52:13

@derelyegrádi szellem:

Én ellenvetést fizetési meghagyás tárgyában szoktam elkövetni.....általában a Centrum szokta kérni ellenem.:)))

Még sosem nyertek......most is benn van egy, csoda lesz, ha eljut a tárgyalásig.
Ez most speciel a Fővárosi Parkolási Társulás által kezdeményezett.
Abból a pénzből nem mennek relaxálni Madeirára....:DDD

derelyegrádi szellem 2010.01.07. 19:03:57

@hoplita:

akkor legközelebb inkább ellentmodást adj be, mert az a jogintézményt úgy hívják.

A többinek örülök.

hoplita 2010.01.07. 19:30:04

@derelyegrádi szellem:
Hú...vazze', ez gáz......ellentmondás, afrancba.:DD
Tizenöt napon belül......
Valami nem is stimmelt.......harangozott valaki belül, hogy olyat te még nem csináltál.:)))

derelyegrádi szellem 2010.01.07. 19:52:17

@hoplita:

kivéve váltóügyben, ott 3 nap.

kuki123 2010.01.07. 20:43:53

@laspalmas: Kirúgta a BKV a megszökött informatikai igazgatót

A BKV Zrt. 2010. január 5-én rendkívüli felmondással megszüntette Fuzik Zsolt Béla informatikai igazgató munkaviszonyát.

Az informatikai igazgató december 4-én jelent meg utoljára munkahelyén, a társaság felszólítása ellenére sem igazolta távollétét, és a megkeresésekre sem reagált.
A rendkívüli felmondás miatt a menesztett informatikai igazgató végkielégítésre nem jogosult - olvasható a BKV közleményében.
(MTI)
holnapi téma alap :)

szabogyula 2010.01.07. 21:57:28

Teszek néha kirándulást a NOL.hu-n , és néha kommentelek .
De , esküszöm idejönni a Vbörre, ... mintha hazatérnék . Ezt a sok agyhalott , zombit .....lefárasztanak . Ezeknek meg kell magyarázni , hogy igen ...a 314 forintos benzin az drága ....és sok a munkanélküli ....és igen, vissza kell fizetni az államadósságot ....kontra Szijjártó audival jár ....
Hú vaze most egy kicsit lefáradtam , ezek tényleg vagy bérkommentelők , vagy Idősasszonyok ..

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2010.01.08. 00:28:20

@dr.justice:

Nem, de most átnéztem, és tanultam egy új kifejezést a kocsiáruló fiatalember lábbelijére. Hogyaszongya: hószandál :))

oatBXL · http://blog.osztrogonacz.com 2010.01.08. 15:29:02

Én csak azt nem értem, hogy konkrétan miért is vitte el a hölgyet a rendőrség? Illetve, hogy egészen pontos legyek miért csak őt? Felételezem, hogy nem ő volt az egyedüli személy aki a végkielégülési ügyében benne volt (van), szóval mi van (lesz) a többiekkel?

Horizont 2010.01.08. 17:44:42

@Marcellusca: reméljük nem csak a nyálát?:DDDD Megmázsálhatnák, mennyi kilót dobhatott már le? Tudom nagyon gonosz és rosszmájú vagyok! De olyan jól esik:DDD

dr.justice 2010.01.09. 12:50:44

Friss.

2010.01.09. 12:31 - Független Hírügynökség, Index
Egy hónapra előzetes letartóztatásba helyezte a Fővárosi Bíróság szombat délelőtt Budapesten Sz.-né Sz. Eleonórát, a BKV volt humánpolitikai igazgatóját.

dr.justice 2010.01.09. 12:53:18

@laspalmas:

Hószandál. Ez jó. Ez olyasmi lehet mint a téli-nyári gumi ( semmire nem jó ). :)

hoplita 2010.01.09. 18:42:06

@dr.justice:
Épp most láttam a telalvívkettesen, ahogy vezetőszíjon viszik mobydicket....sajnos nem akasztani, de kezdetnek ez is megteszi.

Mit mongyak, jól esett a májamnak....:DDD

Horizont 2010.01.09. 20:51:37

@hoplita:
Felzárkózok melléd örömködni! "Államilag" régen örültem ennyire, mint most amikor összebilincselt kézzel bevitték ezt a dögöt. "mobydicket" :DDDDDD
Tán amikor Tocsik Mártát annak idején bevitték.
Remélem valóra válik az én hitvallásom: az életben mindig mindenért fizetni kell, előbb vagy utóbb! Jobb lenne előbb..... de egye fene csak fizessenek!

sztrovacsek 2010.01.09. 21:45:29

@hoplita: Ugye, hogy milyen apró örömök tudják megédesíteni az ember napjait? :-))))

Marcellusca 2010.01.10. 07:59:19

@hoplita:
@Horizont:
Én a ma reggeli Híradóban láttam.
De JÓ volt nézni.
Mármint, hogy bilincsben vezetik.
Takargatta az arcát, de amekkora képe van, kevés volt hozzá az az A/4-es lap.
És egyedül akkora volt, mint a két kísérőcsaj együttesen. :)

@Kartal (aki beleszól): Yessssssss!

Talon Karrde · http://youtu.be/RNT_uICTe9M 2010.01.10. 09:36:11

@volánrulz: Óh, ez komoly? De szívesen átnézném a szolgálati laptopjának a merevlemezét, alighanem találnék terhelő bizonyítékot pár BKV-s munkatársra.

Horizont 2010.01.10. 11:58:14

@Kartal (aki beleszól): Lassan írom..... Ez nagyon tetszik:DDDD

@Marcellusca: :DDDDD én is ezeken röhögtem. Minek takargatja a pofáját? Már láttuk.
Szerinted is tényleg ennyire buta ez a nő? Régen kirobbant a botrány. A számláján hagy 54,1 milliót, és a lakásán (!!!) több mint száz BKV- s szerződést. Vagy hülye, vagy túl magabiztos. Tehát mindenképpen egy barom. Teljesen rá vagyok a témára kattanva, annyira elégedett
vagyok , hogy ez lett vele.:DDDDDD Ez a nő egy őskövület , a szocializmus "édes" gyermeke volt, és itt ragadt.

Kodomo 2010.01.10. 14:40:02

Ő egy szorgalmas asszony. Hazavitte a munkát, a BKV-s munkaszerződéseket és persze ezen szerződések szerinti kifizetéseket is otthonról akarta elvégezni, ezért kellett a pénzt is "hazavinni", a saját számlájára utalni.

2010.01.10. 18:24:00

@Horizont: Dehogy buta. Otthon gyűjtötte a papírokat, hogy ha beáldozzák (mint ahogy be is áldozták), akkor azért ne egyedül vigye el a balhét.. És azért 46 milliót már egész jól elmentett negyed év alatt... gondolom, ha még pár hónap haladéka van, talált volna helyet a többinek is.
Nórikával akarták elvitetni a balhét, de rábasztak, mert tele volt okirattal és most csicsereg - gondolom egy jó vádalku reményében. Asszem, lesz itt sírás, rívás, és fogaknak csikorgatása hamarosan. Majd megtanulják a bkv-sok, hogy mi a betyárbecsület, hogy nem úgy van az, hogy csak úgy rákenünk minden szart a legkisebbre, és utána sunyin kussolunk.

Horizont 2010.01.10. 18:34:56

"Amikor elvezették, a papírlap mögött könnycseppek csillogtak a volt igazgatónő szemében. "
Óh úgy meghatódtam.....

Talon Karrde · http://youtu.be/RNT_uICTe9M 2010.01.10. 19:07:28

@Sörömpőőr: "Asszem, lesz itt sírás, rívás, és fogaknak csikorgatása hamarosan. " Bár igazad lenne...

hoplita 2010.01.10. 19:36:05

@Kartal (aki beleszól):

Eddig az év képe...:DDDD
Igaz még az elején tartunk, de akkor is....
Remélem jövő ilyenkorra el is felejtjük ezt a nímandot, mert a nagyágyúk rácsos képei fognak itt tucatszám linkelve lenni.
Álom, álom....:)

abandi 2010.01.10. 20:41:57

@Kartal (aki beleszól):
Az a csilagokháborúja x-részében szerepló dagadt izé...rabszolga kereskedő jut eszembe róla...

abandi 2010.01.10. 20:54:23

@Talon Karrde:
Oké, kösz!
Gusztustalan féreg mindkettő!

2010.01.10. 21:02:20

@Talon Karrde: Attól függ, meddig ér el az érintettek keze.Mert az, hogy moby dick miatt nem állították le a zsarukat, egy dolog, de lehet, hogy ha már hagyó vagy dempszli bajszát kezdik huzogatni, akkor azért nekik is az orrukra koppintanak, és végül szalainét is tisztára mossák, felmentetik, mint tocsik mártát.
Minden esetre moby dick jól taktikázik, ameddig békin hagyták, kussolt, most viszont, hogy szorul a hurok, igyekszik minél több és befolyásosabb személyt belekeverni, hátha valamelyiknek lesz annyi pártkapcsolata, hogy a közelgő választásokra való tekintettel valahogy elkenje az ügyet.

derelyegrádi szellem 2010.01.11. 17:03:48

Elrendelték az előzetest is, így hát: "Kucu néni sonka lábán börtönbe döcög"

süti beállítások módosítása