Skip to content


       Szűrés lista

Itt az idő élesben is kipróbálni a három csapást

Egy nap kellett, és szépen kezdenek jönni az információk az ámokfutó rendőrgyilkosról.

Egész egyszerűen nem hiszem el, hogy ilyen létezhet:

1. Poór Zoltánt 2009-ben az M5-ös autópályán már egyszer üldözték a rendőrök. A televízió szerint igazoltatni akarták, de férfi gázt adott, és megpróbált elmenekülni. Több autóval eredtek a nyomába, de csak úgy tudták megállítani, hogy kilőtték a kocsija kerekeit.

2. Poór Zoltánt legutóbb 2010. áprilisában (3 hónapja!) Budapesten fogták el lopás miatt. Akkor sem volt könnyű dolguk vele a rendőröknek, mert a kapitányságon törni-zúzni kezdett és megfenyegette őket.

Az esetnek Bartucz Zoltán, a Terézvárosi-Belvárosi Polgárőr Egylet egyik munkatársa is szemtanúja volt:
"Nagyon agresszív volt, rugdalta a kapitányságon az ajtót, a székeket, a végén már kéz és láb bilincs volt rajta, de akkor is elég fékezhetetlen volt.
Annyira be volt gőzölve, hogy végül mentőt kellett hívni hozzá, igazából nyugtatót követelt, ami miatt jött a mentő. A mentő elvitte őt a Merényi kórházba, több rendőr kíséretében, mert elég agresszív volt, több rendőrnek is nekitámadt, nemegyszer. Volt ott egy tolmácsnő, neki is nekitámadt, voltak ott sértettek, nekik is neki akart menni
".

A férfi végül másnap elhagyta a kapitányságot, de a szemtanúk szerint még ekkor is fenyegette a rendőröket, hogy megkeresi őket.

Tehát:
-2009-ben menekül a rendőrök elől, akik üldözik, és rálőnek az autóra, hogy meg tudják állítani.
-3 hónappal ezelőtt rátámadt a rendőrökre, és meg is fenyegette őket.

Mindezek UTÁN Poór Zoltán szabadlábon autózik a városban, bespeedezve (speedet találtak az autóban), és ÚJRA rátámad a rendőrökre és ÚJRA menekül.

Azt kell mondanom, hogy ez egyáltalán nem Poór Zoltán hibája. Márianosztrán ülve ugyanis nem könnyű BMW-vel menekülni. 

Mikor elkapták lopás miatt, és elővették az aktáját, akkor ott volt benne a 2009-es üldözéses-kerékkilövéses eset, pontosan ismerték rendőrök. De nem, nem varrták be előzetesbe.  Majd ezek után még a rendőrökre is támadt, meg is fenyegette őket, de még ekkor sem varrták be előzetesbe, hanem szabadon engedték!

Hát van még egy ilyen balfasz ország!?

Talán itt az idő bevetni a múlt hónapban elfogadott három csapást.

Apropó: Jelentkezzen, aki ismer olyan autószerelőt, akinek NINCSEN jogosítványa!

Címkék: rendőrség kávé helyett

A bejegyzés trackback címe:

https://vastagbor.blog.hu/api/trackback/id/tr582179193

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: A libapásztor ötletel 2010.07.30. 09:43:53

Dühöng a vérpopulizmus. Lúdas Mátyás a bankból hazafelé előbb Lázárhoz (Fidesz), majd Áderhez (Fidesz) ugrott be, mindkettőnek barackot nyomott a fejére, s intelemmel látta el őket: "ne legyetek már lükék! a jogállamiság nem jelent igazságoss...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

A Lesből Támadó Ruhaszárítókötél · http://www.planetside.blog.hu 2010.07.27. 15:54:30

Először tanúként hallgatják ki, mert akkor nincs joga hazudni, gyanusítottként meg van.

groggil 2010.07.27. 15:59:47

Elnézve a kitakaratlan arcról készült felvételeket, meg kell állapítani tényszerűen: ez a Poór Zoltán nem tűnik cigánynak...ez egy aljadék fehér, aki a cigány-gengszter mentalitást majmolta...ez tény.

Az is tény viszont, hogy Mo.-on, ha a mai kb. 10%-ról a cigók felmennek 20%-ra, ki fog törni valamiféle etnikai zavargás, pogromok, polgárháború...ez -akkor- kódolva lesz a rendszerben, mivel annyi segélyest, bűnözőt és antiszociális elemet nem fog tudni eltartani az ország, ráadásul úgy, hogy ezen rétegek "igényszintje" (már ami az anyagiakat illeti) folyamatosan nőni fog a média által is sugallt kép miatt...ezt csak bűncselekményekkel lesz képes előteremteni, ráadásul -szerintem- a fiatal cigánygyerekek körében elképesztő mértékben omlanak le olyan gátlások is, amik még mondjuk 50éve működtek az idősebb cigányokban. Előbb-utóbb felüti majd a fejét a valóban rasszista magyargyűlölet, mely tudatosan fel is lesz vállalva, mint az Usa némelyik gettójában a fekák részéről...onnantól meg valóban ördögi körről beszélhetünk, hiszen a többség -már csak önvédelemből is- egyre radikálisabb tömörüléseket fog támogatni, ill. önvédelmi szervezeteket fog létrehozni....aki ezt nem látja, vak. Tehát a békére (ha a mai helyzetet annak tekintjük) a zálog hosszú távon: a 10-12% alatt tartásuk lenne...ez nem fog menni, tehát nyugodtan lehet készülni a legrosszabbra. Minden évben nyugodtan lehet építeni egy-egy 1000fős börtönt, mert 10-20év múlva benépesülnek, garantáltan. Továbbá szép lassan el lehet mélázni a rendőrség duplázásán is, mert 10-20év múlva -az etnikai villongások korában- a mai 40ezer fős testület édeskevés lesz...Mo. az utolsó "boldog békeéveit" éli, ebben az Orbán-éra lesz az utolsó tényleg néhány cikluson át tartó "békeidő", látsólagos konszolidációval, de eközben a folyamatok a felszín alatt azok, amelyeket vázoltam...

molnibalage · https://militavia.blog.hu/ 2010.07.27. 16:00:52

@DocBulywood: Te sem láttál magyar átlagbörtönt bentről, az tuti...

huvosvadasz · http://huvosvadasz.blog.hu 2010.07.27. 16:01:22

A három csapás, az ugye három dobás magyarul. Namost, ha el is tekintünk ettől a demagóg szarságtól, hogy hú, találtunk egy embert, akinél ez működött volna, tehát a tv jó (nem mondom ,hogy rossz, de ugye az össz hasznosságát kell nézni), akkor is úgy a dolog működik, hogy egyre súlyosabb ítéleteket kap a csóka. Mondom ítéleteket. Ez meg ugye épp most vonult volna be letölteni valamit, a franc se tudja, hogy hányszor esett vissza, mert te pl. bár azt írod, hogy frankó dolog a három dobás, nem nagyon néztél utána, csak annak, hogy mikor viselkedett botrányosan a ficere.

Kivancsi 2010.07.27. 16:03:33

@Babu2000:
azthiszem...
a kommentek 95% -t nem kosszonne meg az 60 (vagy tobb) ingyenelo budos, fereg, gyoker, cigany...
bezzeg repjegyre volt penzuk... (gondolom a mi adoinkbol/segelyeinkbol) valszeg ott sem tudtak beilleszkedni..
kanadai allam meg nagyivben szart rajuk..
ott aztan ugathatott a gusztustalan dagatt ciganyfereg hogy mi van a jogaival..
Nem ertette senki se a magyart se a ciganyt...
Amilyen buburnyak sutyerak tahok.. angolul/franciaul nem tudnak...

Mondjatok meg kinek kellenek??
- nyelveket nem tudnak,
- szakmajuk nincs,
- dolgozni nem akarnak,
- beilleszkedni nem tudnak mar tobb mint 1000eve,
- ugatni meg a jogait kovetelni azt tudnak...

Szerintem gyorsan osszedobtak szamukra a visszarepjegyet csak szabaduljanak toluk..
az eletbe na lassak a magyarokat (ciganyokat)
majd mikor MI megyunk ki nyaralni majd pironkodhatok ezek a gyokerek miatt
mert olyan utleveluk van mint nekem..

Hogy miert nem a Lengyel elnok TU154 re kaptak ezek jegyet?? :):):)

BKV reszelő 2010.07.27. 16:03:41

@gauche caviar: Öreg, menj szépen a toleráns, löttyedt seggű néger rapperekkel teli amerikádba tolerálni! Itt meg végre kezdjék el a kurva fakabátok elkapdosni az ilyen moslékokat, mint ez a bmw-s paraszt és dugják őket sittre! Ha a bíró vagy a sztárügyvéd kihúzza ezeket, akkor meg ideje a bírák és ügyvédek ritkításának!

Homeoffice 2010.07.27. 16:05:31

@groggil:

Pontosan. Teljes mértékben egyetértek Veled.
A Netes közösségekben már nem határolódnak el az esetleges fegyveres rendfenntartástól sem bizonyos területeken.

klacus 2010.07.27. 16:06:03

Kezét lábát össze kötni, követ a nyakába, mehet a Dunába.
Ennyi. Nem kell ide bánya, meg golyó meg semmi, olcsó és zöld megoldás. A halak is zabálnak valamit. Igaziból már ennek a feléért is lehetne. Miért kell megvárni, hogy gyilkoljanak?

Egyébiránt meg csak megjegyzem halkan, hogy a Borsodi kis falvakban öreg néniket fosztogató / megerőszakoló / felgyújtó hírek nem kapnak ekkora visszhangot. Azokért nyilván nem kár....

A szélsőségek pont ezért terjednek elég gyorsan.

Seduxen (már NEM dr.) 2010.07.27. 16:06:09

@belagezabela: rendet kellENE tenni, mert az szerintem kristálytisztán látszik, hogy ami most van, az nem vezet sehova.

pontosabban DE, vezet. Ahogyan a Kőszívű ember fiai c. klasszikusban is elhangzott: "Ez az út egy magaslatra visz, de ennek a magaslatnak a neve: vérpad."

huvosvadasz · http://huvosvadasz.blog.hu 2010.07.27. 16:07:47

@groggil: Tehát nem cigány a csávó (hú, de stílusos vagyok), de azért csak odacigányozol egyet. Racionalizálni kell az érzelmeidet. Ha nem cigány, akkor cigány mentalitás. Azért cigány mentalitás, mert a cigányok szoktak, amikor meg a fehérek, akkor majmolják a cigánykat. Fasza logika, bár simán felcserélhető: na itt egy mocsadék fehér (vagy magyar, ha úgy tetszik), látod bazmeg, ez nem csak a boltban lop, ez rendőrt öl. Ilyenek ezek. A cigányok meg ezeket majmolják. furán hangzik mi? Hát kb. annyi az alapja, mint a te állításodnak.

Az etnikai zavargásoktól tartani viszont teljesen reális, igazad van, csak tudod ennek az oka pontosan a többségi társadalom jelenlegi (általad is bemutatott hozzzáállásában keresendő. Akit megpróbálsz lenyomni, vagy a társadalom perifériján tartani, az ha megerősödik létszámban, akkor megszívat. Erre nem az arányok (náci módszerekkel való) szabályozása a megoldás, csak ehez látni kéne, hogy a cigányokkal nem az a baj, hogy cigányok, hanem ahogy élnek. Azon meg hitleri módszerek nélkül is lehet változtatni. Persze ezt nehezebb elfogadtatni egy ilyen társadalomban.

Marcellusca 2010.07.27. 16:07:52

@Gunther: Dehogy kezdem. :)

Abban igaza van Szellemnek, hogy (nagy valószínűséggel) nem így kellett volna oszlatni.
Azóta voltak továbbképzésen. :D

grupi 2010.07.27. 16:09:51

1. Neki miért nem lőtték ki az egyik szemét?
(Attól biztos megnyugodott volna.)
2. Ha gárdista ruhába leült volna a földre, akkor biztos megbotozzák.
(Attól biztos beindulnak a rendőrök.)
3. A cigányokkal és a sztár/celeb ügyvédekkel mindig kivételeznek. Különben is a rendőr vétett, mert szar helyen állt. Már az alapoktatáson is elmondták, hogy az elfogni készült autót sem szemből, sem egyenesen hátulról nem közelítjük meg, mert kitörhet. Hibázott a rendőr, s különben holt térben volt.
(Császár Előd is megúszta 100 ezres büntivel, meg a felfüggesztettel.)
4. Ez a fickó nem veszélyes bűnöző.
A Budaházy-félék az már igen. Ezért a bánásmódbeli különbség.
(liberál-szociális, agy mosott ország,

HgGina 2010.07.27. 16:12:57

Igen, ilyen balfasz ország sok van.
Ilyen balfasz sündörség viszont nincs több a világon.

Homeoffice 2010.07.27. 16:15:00

@HgGina:

Megnyugtatlak hogy erről nem a közrendőrök tehetnek
a vezetőik nem merik elengedni a láncokat.
Szerinted, ha kihirdetnének egy ..khmm... rendrakást mondjuk borsodban , hány önkéntes jelentkezne?

stratez 2010.07.27. 16:16:27

Ha a 3 csapást a szocialisták nem szavazzák két éve, akkor a rendőrhadnagy most élne. Én nem a rendőrségen hajtanám be a család eltartását, hanem az MSZP-n...

klacus 2010.07.27. 16:18:37

@huvosvadasz: Jól látod.

Sajnos a magyarságban igen erősen kódolva van a cigány gyűlölet. Indok pedig mindig lesz, a hőzöngésre mind makró mind mikró szinten. Mert persze ki szereti ha kifosztják, legyilkolják, fenyegetik, kirabolják stb...

groggil hsz-ből lejött. Pedig van más út. A jelenlegi kormányzat talán eljut arra a szintre, hogy nem szaporítja nyomort a segélyezésekkel, és valóban az oktatás rájuk kényszerítésével, és ha kell de erővel is integrálja őket. Vagyis megmentünk benneteket, ha bele döglötök is. De ehhez a szavak nem elégségesek. Lehet itt várni a másik oldalról a megoldást, de az is hülye aki arra sokáig vár.

Az etnikai alapú villongásokra egyébként pedig nem a rendőrség hanem a hadsereg való mivel az eszköztára egy kicsit más jellegű. Mondjuk az elrettentő erő elég jó kifejezés, amikor egy falu főterén tökig felfegyverzett katonák posztolnak, az aluljáró mellett egy tank áll. Valószínűleg egy darab csirke sem fog eltűnni.
Ezt a Szlovákok megmutatták pár éve, illetve az Olaszok is tavaly, ha jól emlékszem.

Egyszóval ha valaki dilettáns akkor el kell ítélni. De attól, hogy elítélik, még nem jelenti azt, hogy minden fehér, ha a jóember tényleg az, bűnöző. Ha meg cigány akkor viszont azt jelenti? Ez is kettős mérce kedves mély magyarok.

Homeoffice 2010.07.27. 16:19:25

@stratez:

Súgok jó...? A kommunista utódpárt (Komcsi érában szétverték a a cigányokat enm egyszer, + kussoltak) sem nézte jó szemmel. A Szadesz tehet róla.
A farok csóválta kutyát....

Goompah 2010.07.27. 16:19:57

@eszkep: "itt bizony egy-két ügyészi és/vagy bírói fejnek kellene hullania!"

De nem fog. Emlékszel még Kaiser Edére, akit a móri gyilkosságok miatt jogerősen ítéltek el - hiányos és kizárólag gyenge lábakon álló közvetett bizonyítékok alapján? Aztán csak jóval később derült ki, hogy (ebben legalábbis) ártatlan. Aki elítélte, még ma is bíró, holott ilyen műhiba után normális országban max. futballbíró lehetne.

grupi 2010.07.27. 16:22:06

@huvosvadasz:
Nem ide tartozik, de Te annak a cigánynak, aki nem dolgozik, mert nem akar, csak a segélyt várja, azzal mit tennél?
Azzal a cigánnyal, aki nem dolgozik, mert nem akar, de kurvákat futtat és abból él, mit tennél?
Azzal a cigánnyal, aki nem fizeti a rezsijét, csak a társadalmon élősködik mit tennél?
Azzal aki nem becsüli meg a kapott szociális juttatást, lepusztítja kapott lakást, elissza, elfüstöli a pénzt, nem iskoláztatja a gyereket, mit tennél?
Ha a Te kislányod mellé egy ilyen büdös káromkodó férget tennének, miközben gyermeked anyjának, nevelőjének is lekevernének egy-egy taslit, mit tennél?
Ha meglopnának, adnál még?
Ha melléd költöznének két oldalról, akkor a sajátodat is ott hagynád, feladnád, vagy inkább magad is befogadnál még vagy két családot?
Szerinted Siófokon csoportosan cigányként masírozni olyan mint a szivárvány parádézni?
Szerinted szórakozóhelyeken késeiktől rettegni normális dolog, vagy a Cosma gyilkosság is csak egy olyan egyedi/elszigetelt eset volt, mint a Fidesz nagygyűlés utáni rendőrattak?
Szerinted mi a birói gyakorlat és a társadalmi igény?

sanyisanyi 2010.07.27. 16:22:25

Sajnos Magyarországon egyeseknek ma mindent szabad.
Legyen szó akár fehérgalléros, akár cigány bűnözőkről.

A becsületes állampolgároknak pedig ott szívják a vérét ahol tudják. És ezen nem változott semmi az elmúlt 20 évben, akár Mszp, akár Fidesz legyen kormányon. Pintér is csak azon dolgozik, hogy minél több céget védjen a cége, az állampolgárokért semmit.

Maffia ország...

klacus 2010.07.27. 16:23:21

@Gunther: Egy sem, mert a rendőrök igen jelentős része gyáva és szar alak. Ez persze személyes tapasztalat, biztos nem jó arcokat ismerek...

Borsodba kell vezényelni, mondjuk a Tatai lövészeket, meg valamelyik harci helikopter ezredet, esetleg pár mély felderítő szakaszt na az majd rendet rak....

klacus 2010.07.27. 16:26:17

@sanyisanyi: Hát miért nem kérsz ajánlatot a Pintér cégétől? Hátha megvéd...

A politika ilyen.

KCB 2010.07.27. 16:31:15

Én még a barátnőjét is lecsuknám 1-2 évre hogy egy ilyen szar mellett volt.
Az hogy még szaporítaná, attól nagyobb bűn nincs rohadt kúrva, legalább az arcát mutatták volna.

groggil 2010.07.27. 16:31:32

@huvosvadasz:
Ne haragudjo már meg a világ: azért "cigánymentalitásoztam", mert azért azt tudjuk, hogy a rendőrre támadós esetek túlnyomó többsége hozzájuk kötődik...előre is mondom: ne gyere 2006-al, mert az egyszeri alkalom volt újkori történelmünkben, még akkor is, ha a végjátéka 2007-re is áthúzódott...
Abban úgy látszik, hogy egyetértünk, hogy benne van a levegőben egy etnikai polg.háború, az okokban nem értünk egyet: ugyan mi a túrót tudna még tenni a többségi társadalom ennek elkerülésére? Tolta (és még valószínűleg egy darabig) tolni is fogja a temérdek zsetont...új házak kiutalása a lelakottak, nem tudom én már hányféle iskolába járást ösztönző programok, a magyarok számára ismeretlenül bőkező segélyezés...mi kéne még? Azon meg ne csodálkozz, ha az agresszív viselkedésük miatt mindenki, aki teheti, menekül a közelükből (lakóhely ill. iskola vonatkozásában). Az etnikai tömbökbe munkahely sem fog menni, mert nincs az a vállalkozó (hacsak nem Teréz Anya), aki olyanokat alkalmazna, akiknek térdig ér a priusza, miközben válogathat a min. érettségizett munkanélküliek között. Ma már egy átlagos esztergagép-kezeléshez alapfokon min. tudnod kell angolul, mert számítógépen végzed a beállításokat, baszki...miről beszélgetünk, hogy "a többség miatt van"?? A rendőrre támadó hevesi, gödöllöi, olaszliszkai cigányokat ki fogja felvenni bármire is dolgozni, amikor ismétlem: válogathat a priusz- és agresszió nélküli fehérek közt?? Itt az agresszió a kulcs, egyébként!! Már szinte mindenki retteg a cigányoktól, ha egy csapat szembejön az utcán, mert nem tudod, mikor mire és hogy reagálnak majd...

És még vegyük hozzá azt is, hogy előbb-utóbb hathatós sunyi uszítással a nagy jogvédők el fogják hinteni a sok primitív fejben azt (már tele van némelyik cigány oldal ezzel, egyébként), hogy reálisan követelhenek maguknak egy cigány-országot Mo. területéből...ez, ha elterjed, iszonytató károkat fog okozni, mert mivel alkotmány kategorikusan védi az ország területi egységét, ezt a primitív észjárásukkal egy újabb "jogfosztásnak" fogják megélni, még jobban növelve majd a többség iránti rasszizmusukat. Nagyon pesszimista jövőt látok felsejleni, nincs erre megoldás...szerintem ez ki fog sülni.

Goompah 2010.07.27. 16:32:43

@huvosvadasz: "ehez látni kéne, hogy a cigányokkal nem az a baj, hogy cigányok, hanem ahogy élnek. Azon meg hitleri módszerek nélkül is lehet változtatni."

Hát, eddig nem nagyon sikerült, sem az utóbbi 20 évben, sem az azt megelőző akárhány évtizedben, évszázadban.

"Persze ezt nehezebb elfogadtatni egy ilyen társadalomban."

Kivel is kellene elfogadtatni? A nem cigányok eddig is elfogadták, legalábbis nem tudok arról, hogy hitleri módszerek alapján bármiféle cigányirtás zajlott volna Magyarországon. (A 2. világháborúval ne gyere, ott mindenkit irtottak.)

KCB 2010.07.27. 16:32:53

Amúgy a bírókat is lehessen felelősségre vonni, ha egy orvost lehet, akkor lehessen ezeket is mert ha hibáznak, bizony sok ember élete mehet tönkre.

tlvajferi 2010.07.27. 16:34:50

"Hát van még egy ilyen balfasz ország!?"

Igen, ez a gyurcsányi magyarország és hagyományai...
Mellesleg a zorbán is szépen folytatja...

klacus 2010.07.27. 16:34:55

" @grupi: Nem ide tartozik, de Te annak a cigánynak, aki nem dolgozik, mert nem akar, csak a segélyt várja, azzal mit tennél? "

Segély off. okés, de akkor adj neki munkát baszod.. Ha a segély off akkor majd Piri nénitől vesz el 10 x er nagyobb kárt okozva... Azért elgondolkodtató...

"Azzal a cigánnyal, aki nem dolgozik, mert nem akar, de kurvákat futtat és abból él, mit tennél?"

Szerintem börtönben a helye, mint a nem cigány kurvákat futtatónak is...
Egyébként ha a Magyar társadalom nem lenne ilyen prűd akkor a marihuána ellenorzott legalizálásával, és a piros lámpás ügyletek legalizálásával igencsak vissza tudná szorítani a bűnözői körök igen jelentős részét. Nem kevés bevételt generáleva "kurva ország" lakóinak...

" Ha a Te kislányod mellé egy ilyen büdös káromkodó férget tennének, miközben gyermeked anyjának, nevelőjének is lekevernének egy-egy taslit, mit tennél? "

Ezt azt hiszem most rendezték el, a gyorsított eljárásos ügylettel.

" Ha meglopnának, adnál még?
Ha melléd költöznének két oldalról, akkor a sajátodat is ott hagynád, feladnád, vagy inkább magad is befogadnál még vagy két családot? "

Nekem van itt pont két szép cigány szomszéd is. A klasszikus seftelős, segélyből élős fajta. A szomszédból nem lopnak. Nekem van vagy 8 kamera a házamon, meg két elég nagy kutya is. Ez egyenlőre elég. A személyes élményt ne keverjük a startégiai megoldásokkal, mert mindig vérfürdő a vége.

és a többi ugyanez...

Szóval szerintem van más megoldás.

grupi 2010.07.27. 16:35:18

@Goompah:

Számtalan rossz, hibás és alaptalan bírói ítélet születik hazánkban.

Csak egy-egy eset kapcsán derül ezekre fény. A bírói kart, és az egyes bírákat senki nem marasztalja el, a bírói tanács nem veti ki
Az elmúlt években politikai és kormányzati elvárásnak is megfelelő ítéletek születtek. Erre megvoltak a bírák is, és már a tárgyalásoknál ezekre osztották az ítélkezést.
Nem véletlen, hogy sem az Agro Bank, sem a Posta Bank, és sem a K and H Bank esetében nem történt érdemi szabadságvesztéssel járó példás büntetés.
Más ügyekben, mint a Whisky-s rabló, Császár Előd, stb szintén fura ítéletek születtek.
Sok kisebb esetben meg rendre engedik szabadlábra az előzetesbe helyezett bűnözőket. Lásd mostani eset is.
Hát, nem hiszem hogy itt és most jól működik az igazságszolgáltatás.
(A rendőrök meg védik egymást, hamisan tanúskodhatnak, hazudhatnak, nem tudják ki volt ott, stb. - vallják büntetlenül a bíróságnak. A bíró meg kajálja és nem indít eljárást ellenük, nem bünteti őket még hamis tanúzásért, vagy bizonyítékok eltitkolásáért sem.)

Dr.Zomboss 2010.07.27. 16:36:12

Nem értem.Ez a tag indomagyar?Vagy mindegy, csak lehessen cigányozni.

Goompah 2010.07.27. 16:36:47

@Kerek Perec: A bírókat csak bírók vonhatnák felelősségre, abból meg kb. az sülne ki, ami az orvosi műhibaperekben történik: szépen kimossák egymást a szarból, nagyon durvának kell lennie egy orvosi vétségnek ahhoz, hogy következmánye legyen.

Kivancsi 2010.07.27. 16:42:10

@groggil: meg van a megoldas!!!

Kulon orszagot akarnak!!!
Kapjanak egy megyet!
Koltozzon oda az osszes,
alapitsanak allamot,
valasszanak kiralyt amit akarnak...
Nem is erdekel!!

Aztan ebben szep uj orszagjukban eljenek egyutt, tamogassak egymast stb...

MI felhuzzuk a vasfuggonyt a hatarkent...
vagy falat emelunk...
kerhetnek vizumot Mo-ra..
termeszetesen kapnak egy nagy lofaszt...

Good luck cigok :):):)

eletben nem latjuk oket ::):):)

tlvajferi 2010.07.27. 16:42:30

ja, és mi a fenének kell a három csapás?!

egyből akasztani!
az én pénzemen ne etessék a börtönben!

klacus 2010.07.27. 16:42:36

@Goompah: Juhhuhuj akkor vond felelősségre Te.

Nyilván Te vagy Robespierre. Valami kib. ott népvezér. anyám borogass, Te is nyilván évekig magoltad a római jogot.... értesz hozzá, úgy mint a focihoz is, meg az atomerőművekhez.

Goompah 2010.07.27. 16:42:44

@grupi: Na igen, Diós Erzsébettel az élen.

2010.07.27. 16:44:29

kimondhatom: a magyar bíróságnál szarabb banda nincs a föld hátán. talán burkina fasoban esetleg...

klacus 2010.07.27. 16:49:18

@Goompah: Nem igazán, csak nem értem, hogy pl egy bírói döntést, hogyan akarsz felülbírálni, úgy hogy azt ne bíró tegye. Egy dolog van. Nyilvánosan. Csakis. Sajnos a mostani kormányzati irány is sok minden csak nem nyilvános.

Akkor ha egy ilyen bírói tévedést pl az MTA által kijelölt jogi fórum a TV2-n közvetítve sajtói közbekérdezős szünetekkel tárgyalna, hatékonyan időlimittel, valószínűleg nem lenne elmismásolás, meg unalom.

groggil 2010.07.27. 16:50:29

@huvosvadasz:
"ehez látni kéne, hogy a cigányokkal nem az a baj, hogy cigányok, hanem ahogy élnek. Azon meg hitleri módszerek nélkül is lehet változtatni."

Ezt pedig nem is értem: miért is lenne hitleri módszer, ha az állam valamilyen támogatási eszközzel (adójóváírás pl.) azokat szaporítaná, akik valóban nagy eséllyel az igáslovai (dolgozó középosztály) lesznek a társadalomnak, minden szinten, nem pedig eltartott bűnözői? Miért is hitleri, ha végre a magyarság szaporítására koncentrálna egy kormány? Akkor te nem ismered a hitleri módszereket!
Hozzáteszem: a kulcs a békére a 10-12% lenne, ill. az ez alatt tartásuk. Ezt -aki affinis az ilyenfajta dolgokra-, jegyezze meg. Jegyezze meg ezt a mondatot, és emlékezzen rá 10-20év múlva. Meggyőződésem szerint minden %pontnyi növekedésük azt messze maghaladó problémákat fognak jelenteni, mert a folyamatok begerjesztik egymást. 20-nál nagyon kemény világ lesz, csak a fejünket fogjuk kapkodni. Nem érdemes kipróbálni! Amikor csicska lesz anyádból, hidd el, nem fogják megkérdezni, hogy te korábban "jogvédő" voltál e!

groggil 2010.07.27. 16:55:23

@Kivancsi:
Melyiket adnád oda szívmegszakadás nélkül? Mo.-ból egyébként háború nélkül -Trianon miatt- nem lenne könnyű elszakítani akárcsal 1m2 is...Szerbia ezt úgy "könnyebben" benyeli, hogy jelentős területeket kapott a 2.vh. után...de még úgy se...
Egyébként meg az élet sajnos úgyis megoldja, valószínűleg effelé haladnak majd a dolgok...csak attól tartok, nem egy megye lesz az, hanem 2-3-4 É-Kelet Mo.-ról...persze nem 10, hanem 50-80éves távlatban gondolkodva...

Periwinkle (aka A 40-es fantomja) · http://cido.blog.hu/ 2010.07.27. 16:55:58

@groggil: "Abban úgy látszik, hogy egyetértünk, hogy benne van a levegőben egy etnikai polg.háború"

Áh, akkor te is jöhetsz mellém, Kaviár barátunk köteléről lógni, kedves borúlátó kolléga! :DDD Nekem legalábbis hasonló felvetésemre válaszolva ezt javallotta délután a maga szuperpíszí-hipertoleráns stílusában...

@Dr.Zomboss: Sajnos az utóbbi. :( Valaki elkezdte, és azóta csak hízik az OFF. :D

@klacus: "Segély off. okés, de akkor adj neki munkát baszod"
Nem tudom, neked mik az eddigi tapasztalataid, de én a többi ismerősömhöz hasolnóan KERESNI szoktam a munkát, nem pedig várni, hogy ADJANAK.
Sok dologban egyetértek veled (a hadsereg bevetése rendteremtése és a szlovák-modell átvétele különösen tetszik), de ez a szótévesztés picit szúrta a szemem. :)

ketroot 2010.07.27. 16:57:07

@Herlock Sholmes:

Köszönöm! :)

Van belőle egy tüske itt a polcomon, emlékbe:D

jozicsenko 2010.07.27. 16:58:19

@_Toto_: ööö, ezt ismerem: ha azt mondod, hogy betörtek hozzád, azt mondják hagyd őket, majd elmennek, a rendőrségnek nincs rá autója - ha azt mondod, fegyvered van és lelövöd mindet, akkor 3 percen belül kiérnek azokkal az autókkal, amik az elöbb még nem voltak...

lovacska30 2010.07.27. 17:00:16

@Kivancsi: igen ez a külön orszag nekem is tetszik.. miert ne kaphatnanak 20 meteres szögesdrottal körbekeritve benne 320.. ha sajat orszaggot szeretnenek (ha mar ugy is a fel fizetésünket oda adjuk egy darabon kipróbálni megér.. legalabb egy helyen lennének, és amit megkapnak onna a magyarok szabadon kiköltözhetnének megkaphatnak az uj lakasokat amiket a romaknak szannanak amugy is..

lovacska30 2010.07.27. 17:04:35

@groggil: melyik reszet.. hat nem tudom pontosan most mennyien vannak de reszaranyosan... kapnanak egy nagyobb varosnyit vagy ket varosnyit valahol a tanyavilagban es osszak be.. ott aztan megtermelhetnek az elelmüket vagy az allatok ennivalojat h legyen hus meg tej.. nem kellene sok embert sem atköltöztetni, egyszerü lenne a hatarokat szemmel tartani.. en el tudom kepzelni...

klacus 2010.07.27. 17:08:51

@Periwinkle (aka A 40-es fantomja):

A probléma az, hogy nem arra szocializálódott hogy munkát keressen. Mert régen sem kellett keresnie. Egyszerűen megmondták neki, hogy mész a TSZ-be ládát szögelni, disznót nevelni stb.

Muszály volt menni mert különben jött a rendőr és aggatott. Ez volt a KMK. Ez megszűnt, mert jogállam lettünk. Neki sajnos jogában áll nem dolgozni, és szépen lassan törvényen kívülieké válni.

Ha nem adsz neki valamit, akkor, mivel létezni kell, valamit valahonnan valakitől el fog venni.
Egymástól veszik el a leghamarabb, lásd csicska rendszer, uzsora, ha ez kimerűl akkor jön Mari néni kakasa, meg Pista bácsi kukoricája, nyugdíjjá és/vagy élete.

A segélyezés azonnali leállítása igazi katasztrófát fog okozni ott, ahol ez az egyetlen direktíva jelenleg.

lovacska30 2010.07.27. 17:11:04

no megneztem 5-700e közé teszik a szamukat.. a tanyavilagban egy egy Budapesti helyen elfernenek mindennel együtt.. nem kellene sok emebrt kiköltöztetni onnan, es lenne helyük megtermelni az ennivalojukat.. könnyen szemmeltartható a határ..

=Daniken= 2010.07.27. 17:11:44

@belagezabela: bocs, de legyünk már pontosak...
ez nem dzsip volt, hanem egy minimum 15 éves 5-ös bmw, az indexes videón is látszik.
ennyi buta embert, akik csak ezt tudják szajküzni, hogy a BMW-s...
baszki, ez egy kicseszett ostoba semmirekellő gazember bűnöző. tőlem egyébként menekülhetne bármivel, akkor is sitteljék le, ilyen a világon nincs. láttátok az interjút vele? hát az sötét éjszaka hozzá képést napégés....ez már nem a szocializmus, ahol a bmw luxus, egy ilyen autót 2-6-800 ezerért meg lehet venni. de a sajtó imádja felfújni, a többi tájékozatlan irígy barom meg szajkózza a hülyeséget...ettől függetlenül hihetetlen hogy mit meg nem lehet ebben az országban tenni, nem csodálom, hogy akinek esze van, nem segít a zsarknak, mert ha te kerülsz bajba, még ahhoz is lúzerek, hogy téged megvédjenek...nem hogy a lopott kocsidat megtalálják...

Joindulat SC 2010.07.27. 17:13:23

egy ember nem attól lesz bűnöző, mert cigány (bocsánat roma származású)
viszont a kommentek 80%-ból ez jön le
Itt minden nagy magyar cigányozik és lóbálja az árpádsávos zászlót
Pedig lehet ,hogy tényleg csak iskolába kéne járatni a kisebbséget is. (ha roma volnék lehet én se adnám be a gyerekem egy olyan iskolába ahol a díszmagyarok gyerekei azonnal kiközösítik,mert azt látják otthon, hogy a roma az nem ember)
Tény ,hogy sokkal többen kérnek (vagy élnek) segélyből közülük de ez talán annak is köszönhető, hogy kevesebb a munkalehetőségük. (nemmondom benne van az is ,hogy már úgy állnak hozzá ,hogy minek dolgozni kapunk segélyt oszt jól van)

Lehet munkához kellene kötni, vagy mittudomén....
Amúgy meg groggil már leírta a lényeget szerintem.

@stratez:
ha szabadságon van a rendőr akkor is élne, vagy ha 5 m-el arrébb áll.Ha jól tudom a rendőrségen senki nem hajt be semmit.Ezt így szokták.... ha hősi halát hal egy rendőrük annak családjáról gondoskodnak a lehetőségeikhez képest.Gondolom a kollégái többet tudnak tenni a családért mint maga a rendőrség.
Sajnálom őt meg az apa nélkül maradt gyerekét is az özvegyével együtt.De sajnos ez benne van a pakliban. Veszélyes munka a rendőröké.

Gondoljunk csak a Kossuth téri tüntetésekre kivezényelt rendőrökre. Nekik milyen lehetett szemben állni az idióta agyatlan tömeggel? Senki nem kérdezte meg őket ,hogy akarják-e. Megkapták a parancsot és mehettek. Az okos magyar meg lázadt amikor könnygázt kapott... esetleg gumilövedéket.

na mindegy ... nem írok többet ,mert már nagyon off.

Csak még egy szösszenet

Poór Zoltánt tessék elítélni! Nem kell ide 1-2-3 csapás. Gondatlanságból elkövetett emberölés, hivatalos személy ellen elkövetett emberölés , gyilkosság, előre megfontolt szándékkal elkövetett gyilkosság.Nem tudom mit lehet ráhúzni de a sokból 1-2-t biztos

Goompah 2010.07.27. 17:13:49

@klacus: "Juhhuhuj akkor vond felelősségre Te. Nyilván Te vagy Robespierre. Valami kib. ott népvezér. anyám borogass, Te is nyilván évekig magoltad a római jogot.... értesz hozzá, úgy mint a focihoz is, meg az atomerőművekhez."

Kissé változtatnod kellene az agresszív stílusodon, te szerencsétlen flótás! Szüleid nem tanították meg neked, hogy ha normális hangon szólnak (nem is hozzád), akkor min. nem illik a másikat ócsárolva reagálni? Semmivel nem provokáltam ki azt a stílust, ahogyan reagáltál a hozzászólásomra. De ha nem ettél bolondgombát, akkor nálad ez permanens állapot. Annál rosszabb, a bolondgomba hatása legalább elmúlna. :(

"csak nem értem, hogy pl egy bírói döntést, hogyan akarsz felülbírálni, úgy hogy azt ne bíró tegye."

Hol írtam, hogy ne bíró tegye azt?

"Akkor ha egy ilyen bírói tévedést pl az MTA által kijelölt jogi fórum a TV2-n közvetítve sajtói közbekérdezős szünetekkel tárgyalna"

Ahhoz először egy bírói fórumnak ki kellene mondania, hogy bírói tévedés (sőt jelen esetben Justizmord) történt. Erre az igazságszolgáltatás mai belterjes, túlságosan hierarchizált és tekintélyelvű rendszerében kevés esélyt látok.

kvadrillio 2010.07.27. 17:17:52

Ez egy annyira értelmes, intelligens, okos, rafinált, szimpatikus, kedves, nyílttekin tetű, őszinte, kulturált, mint a szakadt papucsom talpa.
Nem. Annál azért több !...a papucsom talpa....

3csapáshelyett 10-et érdemel.

..sajnálom a rendőrt és a családját.....egy ilyen lepukkadt tróger miatt meghalni.......

Goompah 2010.07.27. 17:20:17

@Joindulat SC: A 3 dobás (nem csapás!) rendszerére pedig szükség lenne. Az USA-ban ez azt jelenti, hogy a 2. visszaesés után a bírónak nincs mérlegelési lehetősége, köteles a legsúlyosabb büntetést kiszabni.

xenuka 2010.07.27. 17:29:22

Hogy egyértelmű legyen:
1. az elkövető cigány
2. be volt lőve mint az állat
3. megölt egy rendőrt
4. ittas is volt
5. már több bűncselekményt is elkövetett ezt megelőzően

Kérdések:
1. Miért nem ül börtönben?
2. Miért nem lőtték a fejét?
3. Mióta tart egy előzetesben tartott ember sajtótájékoztatót?
4. Ki az aki ezt az egészet engedi?
5 Mikor rúgják ki a rendőrkapitányt ezért?

groggil 2010.07.27. 17:29:54

@Joindulat SC:
"egy ember nem attól lesz bűnöző, mert cigány (bocsánat roma származású)
viszont a kommentek 80%-ból ez jön le
Itt minden nagy magyar cigányozik és lóbálja az árpádsávos zászlót
Pedig lehet ,hogy tényleg csak iskolába kéne járatni a kisebbséget is. (ha roma volnék lehet én se adnám be a gyerekem egy olyan iskolába ahol a díszmagyarok gyerekei azonnal kiközösítik,mert azt látják otthon, hogy a roma az nem ember"

Szajkózol egy olyan balliberális dogmát, amiről mindenki tudja -te magad is-, hogy nem igaz...
Senki sem mondja azt, hogy "minden roma bűnöző"...(istenem, de jó, amikor Ádámtól és Évától kell elmagyarázni mindent, de szeretem)...az a tény, hogy iszonytató nagy veszteséggel "dolgoznak", társadalmi szinten is vállalhatatlan veszteséggel "dolgoznak", azaz szülnek gyereket...tehát: engedtessék már meg, hogy én speciel roppantmód nem örülök, amikor karonülő cigánygyereket látok, mert tudom, hogy igen nagy eséllyel bűnöző lesz/lehet (de min. társadalmi értelemben mihaszna, eltartott), annak meg hadd ne örüljek, hogy talán akit most látok, az lesz a 10-ből az az egy vagy két kivétel...mert sajnos mögégondolom a "veszteséget" is, így pedig nem csak hogy nem rózsás a kép, hanem egyenesen tragikus.
Iskolában kiközösítés??? Ember, hol élsz? Azokkal a történetekkel van tele a sajtó (ja, nem a Népszava és a nol), ahol a túlkoros cigánygyerekek fenyítik, rabolják, zsarolják, verik az iskolában a magyar gyerekeket...milyen befogadásról/ill. annak elmaradásáról beszélünk?

xenuka 2010.07.27. 17:30:56

Bűnösök közt cinkos aki néma!

RENDŐRÖK MIKOR VERITEK MÁR PÉPPÉ A FEJÉT AZ ILYEN CIGÁNYFÉRGEKNEK?

PeriAttila 2010.07.27. 17:32:44

Nem a rendőrök döntik el, hogy ki marad rács mögött és kit engednek ki. A balfasz liberális bírókat kéne végre rávenni, hogy ne engedjék ki a bűnözőket!

Goompah 2010.07.27. 17:34:50

@groggil: Ismerek egy családot, mama 100% cigány, papa 100% magyar. A gyerekeken világosan látszik a cigány származásuk. Viszont a mama tisztán járatja őket, jól tanulnak az iskolában, nem drogoznak, nem bántanak senkit. És érdekes módon az iskolában senki nem piszkálja őket a származásuk miatt.

Persze biztos vannak ellenpéldák is.

German Shepherd 2010.07.27. 17:36:51

Vessük már össze, hogy történhetett volna ez az USA-ban.
Teljesen nyilvánvaló, hogy az autópályás kalandja után dutyi. (De nem 1-2 évre.)
De könnyen lehet, hogy véletlenül eltalálják a csávót, nem csak a kocsi kerekét.

Utána lopás - akkor már 5-10 év lett volna (per has).

Most meg, önmagában azért, mert rendőrt veszélyeztetett: lelőtték volna, minden további nélkül - a moslék szarházit.
Az autószerelő 'vállalkozót'.

Goompah 2010.07.27. 17:38:34

@Goompah: Ugyanennek a cigány nőnek előző házasságából van két lánya, ők 100% cigányok. Mindkettő rendesen dolgozik, az egyik már férjhez is ment magyar férfihoz, jól élnek, tisztességes saját vállalkozásuk van. Elmondásuk szerint soha nem érte őket hátrányos megkülönböztetés a származásuk miatt.

Sajnos erre is tudok ellenpéldát.

tudi 2010.07.27. 17:39:47

Szép kis alak, a kapitányságon, mikor bühöngött, nem mentőt kellett vona hívni hozzá, hanem belelőni egy elektromos sokkolót, attól biztos elnyugodott volna.

German Shepherd 2010.07.27. 17:40:19

Xenuka:
1. Miért nem ül börtönben?
Jó kérdés.
2. Miért nem lőtték a fejét?
Féltek.
3. Mióta tart egy előzetesben tartott ember sajtótájékoztatót?
Amióta a TV2 ezt engedélyezi, meg a csávó hülye ügyvédje, mellesleg.
4. Ki az aki ezt az egészet engedi?
Jelenleg Pintér Úr és az ig.ügy.m. úr, ha van még olyan.
5 Mikor rúgják ki a rendőrkapitányt ezért?
Nem tudom, mi a rendőri eljárásrend ilyen esetben, egyébként.

vidéki suttyó 2010.07.27. 17:45:55

Nem három csapás, hanem három DOBÁS.

bonobonohu · http://bono.hu 2010.07.27. 17:46:23

szerintem már egy csapás is elég, nem kell három. hóhérbárddal. a nyakára.

dipl-o-mata 2010.07.27. 18:03:36

@Joindulat SC: gondolom szociológus vagy?Akkor sorolj fel 10 olyan országot ahol sikeresen integrálták a cigányokat, oké elég lesz 5 is.És ilyenkor szoktam ajánlani, hogy be kell költözni egy borsodi faluba ahol még a szart is kilopják alólad miközben rajta ülsz.

xenuka 2010.07.27. 18:26:33

Az ugye megvan, hogy stól andrás gázolásának narkó ügyében a közlekedésieknek kell nyomozniuk!

Gondolhatjátok milyen eredményes a nyomozásuk drogügyben a közlekedésieknek.

Persze így már le lehet írni: a rendőrség eredménytelenül nyomozott stól drogügyében.

hoplita 2010.07.27. 18:28:04

@dipl-o-mata:
Sőt, EGY is elég lesz.....:))))

A hasznos idióták egyike...van belőlük, sajnos.

Horizont 2010.07.27. 18:39:24

Annyi a komment, hogy képtelen voltam mindent elolvasni.
Teljesen mindegy. hogy ez a kigyúrt barom cigány-e vagy sem. Itt nem ez a lényeg. Vajon mennyi ilyen szemét állat él köztünk ÍGY !!!!! Azt sem tudjuk kik vezetnek ilyen állapotban és hazaérünk-e ma vagy a szeretteink hazaérnek-e. Ez a férfi ha 106 csapást, dobást kapna ez akkor is ilyen lenne. Ennek nem fog semmi használni. Sőt a börtönben csak rá fog tenni egy lapáttal, miután munka nincs bent majd még jobban kigyúrja magát. Agyilag meg még jobban leépül.
Hihetetlen, hogy megengedték, hogy "sajtótájékoztatót" tartson egy ilyen semmi szenny ember. Szinte élvezte. Az is hihetetlen, hogy ezeknek van ügyvédjük. És védi:(
A rendőrséget viszont megvédeném, ahhoz ami ma itt van ,nem hiszem, hogy ők lennének a felelősök. Hosszú folyamat eredménye. És a jogszabályok. Tessék ott a kétharmad változtassák meg ami rossz. Remélem ez a patkány megkapja végre a büntetését.
Nekem is pont Stohl jutott eszembe. Ugyanaz kisebbe. Csak ő véletlenül nem rendőrrel találkozott. Ő is ismételt. Csak őt mennyien védték, elnézték neki mert ő a Buci.(ka)
És bocsánatot kérnek megáll az eszem!!!
Ennek a rendőrgyilkosnak 3. csapásnak vagy dobásnak ami hasznos is lenne és tanulna belőle (más) csak egy giotin-t tudok elképzelni!
Nem lesz itt jobb semmi. Bár Pintér nagyon fényezte magát tegnap Kálmán Olgánál:(

SimiTomi 2010.07.27. 18:52:13

@belagezabela: Na, akkor ugye még semmit nem tudunk erről, csak annyit, hogy a paraszt köcsög megölt egy rendőrt.

wrong 2010.07.27. 19:49:34

@klacus:
sztem a te problémád az, hogy egyre több ember van arra szocializálódva (jogosan) h az ilyen ballib maszlagokat ne nyeljék be, miszerint szegény cigányok nem tudnak mit kezdeni azzal, hogy nincs munkájuk, és csak úgy lógnak az éterben érezve szegény korgó gyomrukat. miért pont nekem kéne munkát keresnem neki, ő miért nem teszi meg ezt a saját maga érdekében? azért, mert mindig az egyszerűbb utat választja, ami egyben törvénytelen is.lop, csal, öl. és ez nem indok, nem ok, hogy a cigányok többségét kimosdassa akárki. érdekes, ilyenkor hogy kussol a TASZ, az elempé meg az elvtársaik, de ha valaki megvédi egy cigánytól az életét, vagy az élete munkáját, akkor ezerrel pofázik. mert nem ő adja oda a tulajdonát, az életét. az ilyen fajvédőknek ugyanerről szól az élete: a semmittevésről. pedig volt idejük bőven, 8 év ballib kormányzás, h az ő kegyeltjeik életét és életmódját megváltoztassák. nemsikerült. akkor jön a szigor, aki öl, az életfogytiglan, aki nem dolgozik, ne is egyék. csumi

grupi 2010.07.27. 21:49:58

@klacus:
"Nekem van itt pont két szép cigány szomszéd is. A klasszikus seftelős, segélyből élős fajta. A szomszédból nem lopnak. Nekem van vagy 8 kamera a házamon, meg két elég nagy kutya is."

Minek 8 kamera? - Tőled mint szomszéd nem lopnak. (Máshonnan igen?)
Egész nap ki figyel 8 kamerát? - Mekkora házban laknak a szomszéd cigók? - vagy Te magad, ha ennyi kell két szomszédhoz?
Ennyi kamera egy házra nem jelent parát, félelmet, vagy éppen rasszizmust?
És mi vitt rá arra, hogy a szeretett szomszéd cigányokat két elég nagy kutyával is hergeld?

Mindezek kapcsán felmerül a kérdés, hogy miként közlekedsz ki-, be a házadból köztük, vagy ha ennyire kirekesztő vagy, akkor kérdés, hogy a helyi boltban ki és mi véd meg velük szemben.
Vagy oda is viszed a kutyát és a kamerát? Ha pedig nem kell, akkor a házhoz minek is? (Tőled a szomszédtól nem lopnak.)

Leeroy of SMV Design 2010.07.27. 23:02:55

@Brudekk: Ezzel az a baj, hogy Arizonában tudod télen nem -15 meg efféle hőmérséklet uralkodik. Persze mondhatnók, hogy dögöljön meg a g3c! bűnöző, dehát ha egyszer sittre ítélték és nem csonttá fagyasztásra...

klacus 2010.07.28. 05:02:41

@Goompah: Visszaolvasva azt hiszem meg kell kövesselek. Ne haragudj! Nincs mentségem. Paraszt voltam!

klacus 2010.07.28. 05:25:07

@grupi: Minek 8 kamera? - Tőled mint szomszéd nem lopnak. (Máshonnan igen?)

Céges telephely, jobbnak láttam a telket bekamerázni. A két széles sávon megy távfelügyeletre. de ez általában Post humus ér valamit...

Máshonnan biztosan, pl télen tűzepet játszanak, és nagy üzemben hurcolják a fát. Szépen felvágják, majd a fehér ember félpénztért megveszi. Pl az utcában lakó összes többi nem cigány nyugdíjas. Februárban panaszkodott az egyik jó munkás ember, hogy nem bírják kielégíteni a keresletet, árat kell emeljen... egyébként ha seftről van szó, valóban nem vitás olyan szervezettek, hogy az hihetetlen. De hát ebben van rutinjuk.

Azért ha nem lenne kereslet, akkor nem lenne kínálat alapon, elképzelhető, hogy a tőlünk 500 méterre kezdődő állami erdő nem egy fasor lenne már csak ha ez nem így menne...

"Mindezek kapcsán felmerül a kérdés, hogy miként közlekedsz ki-, be a házadból köztük, vagy ha ennyire kirekesztő vagy, akkor kérdés, hogy a helyi boltban ki és mi véd meg velük szemben."

Szerintem személyeskedve senki az égadta egy világon soha sem fog megoldani semmit. Egyébként kocsival járok ki be ha érdekelnek a részletek. A helyi boltban pedig rend van. Nálunk a kisebbség tényleg az. Egyébiránt próbálkoznak, boldogulni, alkalmi munkákat vállalnak, napszám, fűnyírás stb. Nagy lincselés meg késelés, hordában vonulgatás nem dívik errefelé.

Most egy útépítés előtt van a település a kisebbség napszámban hordta a földet a régészeti feltáráson. Én nem akarom védeni kollektíve a cigányságot, de szerintem azért mert valaki úgy nő fel, hogy a környezetében senki sem dolgozott ilyen - olyan okból kifolyólag, akkor hogyan várod el tőle:
a hogy tanuljon úgy mint a középosztály béli
2. hogy megértse azt, hogy dolgozni kell, sokat és keményen.

Itt egy akkora Állami felelősség van a háttérben, amit elképesztően próbálnak 20 éve maszatolni. Pont az a liberális politika, ami a rendszerváltás után jött, és elvileg meghozta a többség szabadságát, elengedte 1990-ben a kezüket és előidézte azt ami ma van. Mert egyszerűbb volt a GDP X százalékát kiállítani egy biankó csekkre, mint elismerni azt, hogy a nyomort szaporítjuk, a családi intézményeken, és az úgynevezett szociális hálón keresztül.

A jelenlegi kormányzat azon elképzelése, hogy a gyerek járjon iskolába, és ott tanuljon meg tisztességesen viselkedni, szerintem egy hosszú kivezető út első lépése. A kérdés az, hogy a vajon a sokat istenített pedagógia képes lesz-e olyan alanyokat biztosítani akik ezt komolyan is veszik, vagy csak melegedni járnak be a fiúk meg a lányok. Mert nyilván azért valljuk be az elefántot sem egyszerű repülni tanítani, itt azért nagy úttörő munkára van szükség. Nyilván nagy szükség lenne kifejezett roma pedagógus képzésre, ami pl nincs.

trojka 2010.07.28. 07:48:22

A "három csapás" abbol fog állni, hogy a cigány ha jol megverte a magyart, joga lesz még plusz háromszot jol belerugni...

2010.07.28. 08:09:33

@Kivancsi: Hitler Polinéziába akarta őket telepíteni.

Periwinkle (aka A 40-es fantomja) · http://cido.blog.hu/ 2010.07.28. 11:13:30

@klacus: Igen, ezt én is értem, de nem hiszem, hogy tekintettel kellene erre lennünk. Te említetted a szlovák példát, szerintem megvalósítható.
Segélyezési rendszer drasztikus átalakítása > roma éhséglázadások > hadsereg bevetése rendteremtésre > rend és kuss.
Páran elhagyják az országot (örömmel integetek is nekik), a többi pedig megtanulja, hogy "melózol vagy sittre mész, X nincsen, mert eltartani nem fogunk te szaporodógép". Villám-szocializácó! :D

Kartal (rezervált) 2010.07.28. 14:38:39

@groggil: hoppá, nagyon egyetértünk. Egyébként amiről beszélsz, az nem lesz, hanem van:
kuruc.info/r/26/62753/
kuruc.info/r/35/62851/
És ez csak két példa a rengetegből.

Leeroy of SMV Design 2010.07.28. 16:11:45

Szerintem pedig nem felületi kezelés kell "három csapással" meg börtönépítgetéssel, hanem munkahelyeket kéne teremteni az iskolázatlan tömegeknek, ahogy az "átkosban" volt pl. a bányászat. Akármi volt XY szakmája vagy akár nem is kellett, hogy legyen, a bánya meglehetősen magas társadalmi megbecsültség mellett felszívta a munkaerőt. Persze tudom, nem ugyanaz a szitu; Kína eluralta a könnyűipart, a kitermelt nyersanyagok meg kutyának nem kellenek - dehát itt lépnek be a képbe az új kormány nagy szavai, azaz a munkahelyteremtés. Oldják meg a fentiek szellemében, teremtsék meg újra a kétkezi munka becsületét, ezzel egyidőben vágják vissza a segélyezést, ezzel (ideális esetben) automatikusan megoldódhat a közbiztonság kérdése is.

trojka 2010.07.28. 19:11:43

@Yann Le Pentrec:
Totalisan igazad van. Csak az a baj, hogy valami marhak kitalaltak anno, hogy a banyaszat kis honunkban már nem kifizetödö, többet kell ráfizetni, mint amennyi a haszon. bezartak minden banyat, lett légyen az szén, vasérc, réz, bauxit, kö, vagy a fene tudja még mi. Gyorsan gondoskodtak arrol is, hogy nehogy megegyszer ujra lehessen nyitni (elárasztás, berobbantas, stb.) Most mindent importálunk, mivel ebben a bizniszben mindenki benne van, aki csak a közelebe tud jutni. nem számit, hogy a ketkezi munkások (nem kellene felulképzettek legyenek) igy elveszitették a munkahelyuket. az "örök életen át tanuás" (az is hulye volt, aki kitalalta) mit adott azoknak, akik elveszitették ugy 40-60 ávesen a munkahelyuket...egy nagy...sz...t. Tessek nekem megmondani, ott fenn ki képezi magat, ha s...be rugják...rögtön talal maganak más munkahelyet, még ha totálisan hulye is hozzá...lehetöleg, a havi fizu duplaja legyen. Hat, ennyit az egeszröl diohéjban...

Leeroy of SMV Design 2010.07.28. 19:30:18

Igen, erre írtam azt, hogy a bányászaton és a megtermelt javakon már túlléptünk, viszont két pofára van harsogva a munkahelyteremtés, nem kevesebb, mint 1 millió 10 év alatt. Gondolom tudják is a mikéntjét, bár az új kormányzat számos eddigi bullshitje és lufipolitizálása fényében nem remélek túl sokat...

martonx 2010.07.28. 21:55:17

index.hu/kulfold/2010/07/28/cigany-rendor_haboru_franciaorszagban/

olvastátok? Nálunk mikor lesz végre ilyen tökös a rendőrség?

DocBulywood 2010.07.29. 13:55:58

@eszkep:

Könyörgöm, akasszák már fel! Mit babusgatják?

Jason Bourne 2010.07.29. 14:56:45

A pór zoli féle javíthatatlan bűnözők miatt kár, hogy eltörölték a halálbüntetést. A társadalom kártevője.
Nyugtatót követel, meg rátámad a rendőrökre. Az ilyen faszfejeket mé nem lehet viperával elverni vagy sörétessel fejenkű'dni?

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2010.07.29. 17:10:11

Ami nagyon fontos:
Nyugodjék békében Radovic Dusán
www.mno.hu/portal/727687#

Horizont 2010.07.29. 17:22:28

@laspalmas:
Fiatalembert temetni, iszonyat.
Nyugodjon békében.
Gondolatban én is elhelyeztem egy szál virágot neki!

Horizont 2010.07.29. 17:24:56

@laspalmas:
Fiatalembert temetni iszonyat.
Nyugodjon békében.
Gondolatban én is elhelyeztem egy szál virágot a sírján!

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2010.07.29. 18:24:04

@martonx:

tömören: soha

Ha a romák megostromolnák a Parlamentet, még akkor is bocsánatot kellene kérni tőlük.

Dr. Klein Imre · http://subnormalia.blog.hu 2010.07.30. 10:35:31

Mondjuk valamit rohadtul nem értek: mi jelentősége van annak, hogy cigány-e a csávó? Nem legyünk mán véridióták, emberek...

Amúgymeg nem a "három csapás" hiányzott, hanem a meglévő törvényeink használata...

2010.07.30. 10:45:58

@Jason Bourne: azért kezdjük a történetet ott, hogy ki az a bíró, névvel, lakcímmel, aki az első erőszakos bűncselekménye után szabadlábra helyezte ?

CD-R80 2010.07.30. 11:11:56

@Klein Imre: jajaja, legyünk toleráncosak.. az úgy illik. Csak a rasszistafasiszta franciák mondanak ilyeneket.

Dr. Klein Imre · http://subnormalia.blog.hu 2010.07.30. 11:24:30

@CD-R80: Nem hinném, hogy a franciák emberebbek volnának nálunk. A problémafókuszált magyarok is mondhatnak ilyeneket...

Kartal (rezervált) 2010.07.31. 15:26:45

Bréking nyúz!
Rendőr ismerős elmondta, hogy miért egyszál bilincsben kísérgették az utcán azt a mocskot. Provokálták, hogy szökjön. Akkor teljesen jogosan lőtték volna agyon.

Ami meg a származását illeti, a Tiszalökön megölt Kóka Jenőről írták:
“Kóka szőke és kék szemű volt, vélhetően nem nézték cigánynak, mégis megijedt, hogy az autó nélküli férfiak, miután papírjait átadta nekik, azt kérdezték: hol lakik.”
Ha egy szőke, kék szemű ember lehet cigány, akkor ez a rohadék is lehet cigány.

lehr 2010.08.31. 15:43:08

@klacus: Szép,csak már régen elkéstél.
Az egész nyugati világ ezzel a problémával küszködik.Szerintem ne legyenek illúzióid, nincs elég idő,pénz,akarat, stb. az általad vázolt hosszú menetelésre.Ne hidd hogy ez engem lelkesít,de pl.65 éve nem volt Európában igazi háború,kihaltak , az azt átélő nemzedékek,akik tapasztalták minden szörnyűségét.A mai fiatalok számára videojáték az egész.A másik oldal:Légyszi magyarázd meg az illetőnek,mennyivel szebb hatkor dolgozni menni,mint BMW-vel furikázni.Ez a gyerek inkább meghal, de nem adja alább.Ez olyan ellentét ami nem oldható.Pl.Róma sem tudta megszelídíteni a barbárokat,egy ideig tudt őket fékezni, etetni.Aztán, minél többet adott annál több kellett.Míg a római polgár filozófiát,addig a barbár gyilkolni tanult. Érdekes, nem a filozófia győzött-legalábbis rövidtávon semmiképpen sem.
A mai barbár,a ki felfalja a modern Rómát, az antiszociális ember,szerintem már új fajta-homo novus:más értékrenddel él,szaporább,agresszívabb.MENJ KI AZ UTCÁRA, és látni fogod, mert küllemében is messze elüt a békés robotostól.Nem bőrszín,azaz nem csak bőrszín kérdése.
Meg külömben is , ott a számtan, az nem csal.Számoldd ki hogy az elöregedő,fogyó, nem deviáns társadalom,pl.Magyarországon-meddig képes megfelelő ellátást nyújtani ennek a növekvő populációnak.Én mondok 10 évet. 10 év alatt te nem változtatsz meg semmit,ellenben ellenben duplázódik a deviáns csoport létszáma.Mi magyarok , állítólag királyok vagyunk halmazelméletben Megoldás?Nincs megoldás.Fagylalás,lefojtás, elodázás,ennyit tudunk tenni,aztán robban.Cáfoljatok , kérlek.

lehr 2010.08.31. 16:26:36

@Klein Imre: @Kartal (jogsértő fekete mellényben): @Yann Le Pentrec: OK.Ez jól hangzik.De most hogy képzeled:Egy masszívan átkriminalizálódott csoportnak hogyan ecseteled a mindennapi kemény munka szépségeit?Képzeljük el hogy a siófoki felvonulók,lelkesen rezet bányásznak, havi 90.000-ért?Az ezeknél a fiúknál egy nap alatt elfogy.

lehr 2010.08.31. 17:13:43

@Klein Imre: Vagy ott van Amerika. Emlékeztek még a hátranyúlós nőre a z autópályán rendőri ellenőrzés közben?Lelőtték,mert nem tartotta fel a kezét.
Na most ez szörnyű. De helyzet volt.Elvárható egy törvénytisztelő állampolgártól,hogy tegye ,amit az intézkedő rendőr mond.Később ,az intézkedés után, alkalmilag feljelenti,a úgy gondolja inkorrekt volt.Ez a jogállam.
Mi itt emberek szépen beleszoktunk abba,hogy a rendőrt,sőt most már a rendőrkapitányságot megtámadják(népes család)Az orvost ,tanárt megverik.A közhivatalnokot megfenyegetik.
Az általam nem szeretett Moldova Gy. könyvének címe:Érik a vihar.
Akit érdekel,olvassa el, de van egy másik könyve:Bűn az élet-1986.-ból.Ez a pasa már akkor érezte,ennek jó vége nem lehet.

süti beállítások módosítása