Skip to content


       Szűrés lista

Ki volt január legpofátlanabbja?

Jónapot kívánok, elteltek az ünnepek és a gyomrok, kezdetét veszi tehát a megszokott év végi Vastagbőr-szavazás (2008-as végeredmény, 2009-es végeredmény).

Két kampány, két választás, két garnitúra, megszámlálhatatlan nyilatkozat, rengeteg milliárd, sok-sok büntetőügy, számtalan törvény van mögöttünk...... szóval kutyakemény év volt ez a 2010-es.
A hagyományokhoz híven most is elkészítjük minden hónap összefoglalóját, és az általunk ott kiválasztottakból Ti dönthetitek el, hogy ki menjen tovább a január 3-i Nagy Éves Döntőbe.

Közben lehet emlékezni ("jé tényleg, ez mekkora köcsögség volt!"), csodálkozni ("olyan, mintha tegnap lett volna"), szitkozódni  ("pfejj...."), kinek hogy tetszik vagy éppen nem.

Nem is vesztegetem tovább a szót, repüljünk vissza az év elejére, nézzük a januárt.

Ütős évkezdet volt, pl. "tévedésből majdnem" kitüntettek egy vérbírót, lecsukták a BKV-jelkép Szalainét, a két nagypárt vállvetve harcolt a nyugdíjasok kegyeiért, megtudtuk, hogy a BKV-sztrájk nyereséges a cégnek, a szocikormány elkezdte a kampányt "muszájból", kitervelték a regisztrációs jegyet, és benevezték Budapestet az Európa Zöld Fővárosa című versenyre.
A 31 napos hónap 58 posztjából végül ezeket választottuk ki a toplistára:

1, Komment, PrintScreen, bögre!
Patek Gábor, a Societas kampányfőnöke meghirdette nagy netkampányát, felszólította az aktivistákat, hogy  fórumozzanak, blogoljanak. Ha választ kapnak a kommentjükre, az pluszpontot ér.  Nyeremények: póló, bögre, pendrive, fesztiváljegy, wellneshétvége.

2, A "szüneteltetett" vasútvonalak bontási terve
2009. december 13-tól a Bajnai-kormány jó néhány mellékvonalon "szüneteltette a személyszállítást". December 11-én született a MÁV-nál egy irat, miszerint 2010. január 31-ig az érintett vonalak ingatlanjait el kell adni, a jelző- és biztosítóberendezések bontási tervét el kell készíteni. A Közlekedési Minisztérium szerint az "intézkedések az állagmegóvást és vagyonvédelmet szolgálják".

3, Fidesz és a kampányfinanszírozás
Januárban kezdte Viktor a levelezést. Első alkalommal rögtön pénzt kért a Zemberektől, "még ma" jeligére, csekken. 9 nap múlva Szijjártó kiállt, bemutatta a -megszokott módon szar- választási plakátjukat, és felhívta a figyelmet arra, hogy a pénzügyeiket nem kéne firtatni, mert nagyon sok adományt kaptak.

4, Bajnai a minisztériumi cafetria-keretekről
Megmondta a szakértő miniszterelnök: szerinte nem magasak a br.450-850ezres összegek, mert "ingyen nem fognak dolgozni". Meg különben is, szegényeknek már csak ez van, 13.  havi fizetés nincs.

5, A szocik aranyköpései
Bár állítólag ekkor még nem kampányoltak, azért szépen kiállt a budapesti MSZP ünneplősben az óriásplakát elé, és csodálatosakat mondtak. Főleg a vonagáborosra borotvált Attila. Legnagyobb szállóige tőle "Az MSZP egy becsületes párt, becsületes emberek értékalapú közössége, és hinnie kell saját tisztességében." lett, de a  "Húzzuk ki magunkat, legyünk büszkék, valódi, igazi, nemzetmentő munkát végeztünk." mondat is nagyon ütős.

Szerintetek?

Címkék: szavazás visszatekintő2010

A bejegyzés trackback címe:

https://vastagbor.blog.hu/api/trackback/id/tr682521962

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Énbagoly 2010.12.27. 09:27:12

Hihi:)
Na, ezek közül most visszaolvasok. :)

Marcellusca 2010.12.27. 09:56:16

Nehéz, nehéz. :)

Most visszaolvasva kiderül, hogy a fityiszesek már januárban elkezdték a kuncsorgást, amit egész évben abba sem hagytak (tavaszi áradások, 2X; iszap-katasztrófa). :(((

Prof. William · http://profwilliam.wordpress.com/ 2010.12.27. 10:03:44

Egyértelműen a MSZP.

A "Az MSZP egy becsületes párt, becsületes emberek értékalapú közössége, és hinnie kell saját tisztességében." lett, de a "Húzzuk ki magunkat, legyünk büszkék, valódi, igazi, nemzetmentő munkát végeztünk." - hangzatú pofátlanság legvégső bizonyíték Isten nemlétére mert ha létezne ezután az arcpirító vastagbőrdíjas pofátlanság után tuti kénköves tűzeső pusztította volna el a felsorakozott MSZP vezetőket.

CoolBrady 2010.12.27. 10:04:08

Sajnos már olyan szinten van az ingerküszöböm, hogy egyik sem dobogtatja meg a szivem bőrvastagság szempontjából. Gyenge volt a január, de a következő néhány hónap majd helyretesz mindent, attól nem félek.

Valahol Máshol (lemondott Dr. Prof.) 2010.12.27. 10:08:19

De rég volt ez már. Kicsit "NBIII-as bajnokság" életérzés ez a lista, de a dunaparti örömifjaknak is idő kellett, hogy bemelegedjenek az év elején.

redriot77 2010.12.27. 10:11:10

@CoolBrady: ja ja. Egyik januári actionre sem rándult arcizmom sem: évközben viszont igazi hardcore fesztivál volt. :/ Lesznek itt még csemegék - pár nap és kihagyhatom a reggeli kávét.. :)

minimalista 2010.12.27. 10:13:16

"Az MSZP egy becsületes párt, becsületes emberek értékalapú közössége, és hinnie kell saját tisztességében."
Ezen örökbecsű már majdnem kiment a fejemből, de most, hála nektek...:D
Nem mellesleg szerintem, ha lehetne (és talán kéne, fontoljátok meg, Kedves Szerkesztők!) "az év vastagbőrös mondatát" is megválasztani, személytől függetlenül, a fenti aranyböfögés hosszú évekig abszolút első volna! ;)
@Prof. William: +1!

szmoker (Homo Trollicus) 2010.12.27. 10:25:56

Olyat majd lehet-e, hogy a szavazás összesített győztesének 3 év letöltendő akasztás a Hősök terén, a havidíjasaknak pedig fél év főbelövés?
Osztán akkor tiszta lappal indulhat az újév.

De rég is volt - Maschinengewehr zwei-und-vierzig :)

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2010.12.27. 10:36:21

353 szavazat és csak 9 komment? Ejnye....

jozicsenko 2010.12.27. 10:36:56

konkrétan várom a dübörgést :-))))

ami itt az év folyamán történt, a végén a legnácibb blogból a legótvarabb komancs blog lesztek, de nem baj...

(hamár az újpéter szerint szélső jobb lettetek...)

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2010.12.27. 10:38:39

@minimalista:

Lesz Év Mondata szavazás, most először! Mert kihagyhatatlan :))

2010.12.27. 10:46:05

Én legszivesebben mindnek adtam volna voksot--mert megérdemlik. Ám, mivel hogy kénytelen vagyok választani, igy a szocikra voksoltam. Szerencsétlen, idióta bagázs lettek!

igazságos 2010.12.27. 10:48:06

Matolcsy aranyköpéseit, beszólásait, amivel Magyarországot a csőd szélére sodorta, de a legeslegjobb a nyugdíj szappanopera Selmeczi Tolvaj Tescós Kiflis Gabriella vezetésével.

2010.12.27. 10:48:51

Magasan az mszp.

"Becsületes párt, nemzetmentő munka"...hihetetlen.

dr. Aullah 2010.12.27. 10:55:53

Ahhoz képest, hogy mik vannak itt... ez a hónap nem volt nagy eresztés. Mindenképpen az mszps beszólás a legdurvább.

sárkányfő 2010.12.27. 10:56:22

@laspalmas: mivel januárt vetted célba... most 12 napig lesznek posztok hónapról hónapra?... hű de izgi, mindjárt elaszom.

2010.12.27. 10:56:32

Ezt a Patekos dumát nem hallottam (ez valóban egy név?, vagy valami kamu? ), de biztos voltam benne, hogy ez van. Ott vannak minden fórumon, tele szarják az összes blogot a kommentjeikkel.

Ezek szerint jó érzékkel, egyszerűen negligálom az ilyen kommenteket, mintha ott sem lenne.

(Nagyon nem vagyok képben, az otthoni dolgokban, de a kommancsokat nagyon ismerem, és nem volt nehéz rájönni magamtól is hogy mi van. )

Kicsit Karcos 2010.12.27. 11:09:45

A becsületes emberek értékalapú közössége mindent visz, az akkora mondás volt, hogy még a bögreharcosok sem tudták se kiköpni, se lenyelni. Mondhatnám, olyan, mintha én költöttem volna egy ironikus pillanatomban.

Többet keresek, mint amennyit el tudsz költeni! 2010.12.27. 11:13:15

Egyetlen furaságot találtam az interjúban: Anikó asszony a családi pápalátogatásról ezt mondja: "A választások óta ez volt az első alkalom, hogy együtt utaztunk Viktorral. Fél évig én sem voltam vele sehol, annyi munka várt itthon is."
Mintha júniusban arról zengett volna Szijjártó szóvivő, hogy miniszterelnök Bulgáriába ment nyaralni a családjával. Sőt, mintha onnan üzent volna levélben, hogy Schmitt Pált akarná elnöknek. És mintha az a furcsaság is megesett volna, hogy a nyaralás miatt elmaradt valami Merkel-Orbán találkozó.
Tudom, hogy nem tartozik ránk, és röstellem is, hogy megkérdezem: hol volt Orbán, amikor Bulgáriában volt? Ez az ünnepi légkör talán alkalmas az igazmondásra. Ha máshol nem, a Heti Válaszban egy Hogyan szilveszterezett a Miniszterelnök Úr-interjúban.

Andrassew Iván

Diktatúra Pécsett, új céget foglalt el a Fidesz! 2010.12.27. 11:26:44

Az orbanista , szíjj ártó szégyen kormányunk!

Diktatúra Pécsett, új céget foglalt el a Fidesz! 2010.12.27. 11:32:55

A szocik a másodikak, a papír kétharmados handabanda kormány után!

Straight 2010.12.27. 11:36:04

Kezdem egyre inkább azt hinni hogy ez az ország reménytelen. Nyakára ült egy uralkodó elit aki tökéletesen hozzá nem értő rendkívül nagy arcú és önző. Ha az ország érdeke néhol motoszkál is a fejükben az csakis az abszolult sokadlagos kérdés lehet. Nincsennek önálló ötletek mindent más országról másolunk ha pedig mégis vannak akkor annak a megvalósítását és kommunikávióját egy 10-12 éves gyerek jobban megvalósítja. példaként természetesen a nyugdííjügyet említhetjük. Kormány viselkedése: Mit csináltok a nyugdíjpénzekkel? válasz: elvesszük. Miért? válasz: csak. 12-13 éves gyerek: 1.kérdés: Apu ide tudnád adni ezt a pénzt? miért? Kéne egy új videókártya a számítógépembe és akkor karácsonyra nem kell egy egész gépet venni. Az mszp nem épül ujra mint új párt és alternatíva az szdsz nek hála istennek már a hullája is kihült Az lmp olyan mint a kdnp. Tudjuk hogy van de nem tudjuk hogy miért. A jobbik egy rossz vicc buta agresszív és rasszista. A fidesz meg... Én bítztam bennük és az első lépéseiket még támogattam is. azt mondtam a választások után 1 év bizalmi időt kapnak hogy egy működőképes koncepcióval előálljanak. Az idő lassan lejár. Egyetlen probléma van. Nincs alternatíva. De még a láthatáron sem. Egy ötletem maraad csupán. Importáljun tel aviv ból zsidó politikusokat. Azok legalább a pénzcsináláshoz értenek.

Diktatúra Pécsett, új céget foglalt el a Fidesz! 2010.12.27. 11:37:38

A fidesz simlik, amikről nem szerettek beszélni!
1. Szabad voltMagyarországon 500 ezer darab karórát venni 70 millió forintért, majd egy vanuatui off-shore céget is közbeiktatva eladni 350 millió forintért.
2. Szabad volt ugyanezekre az órákra közbeszerzési pályázatot kiírni, a pályázatra alvállalkozóként Globe Trotters Kft. néven céget alapítani, az órákat pedig 402 millió forintért eladni a Millenáris Kht.-nek. Szabad végül ezeket az órákat ingyen szétosztani.
3. Szabad volt az órákra kiírt pályázatból származó pénzt továbbadni más vállalkozásoknak, majd e vállalkozásokat színlelt szerződésekkel fantomizálni.
4. Szabad volt a Millenáris Kht. vezetőjeként a két évre szóló 3,4 milliárd forintos költségvetést egy év alatt elkölteni, majd kormánygaranciával 1,5 milliárd forint hitelt felvenni.
5. Szabad volt fél év alatt a Millenáris Park őrzés-védelmére egy vidéki rendőrkapitányság éves költségvetésének megfelelő összeget, mintegy 100 millió forintot elkölteni.
6. Szabad volt a Millenáris Park medencéiben úszkáló halak etetésével megbízott dolgozónak havonta 120 ezer forintot fizetni.
7. Szabad a park vendégkönyvét, a Millenniumi Kódexet 7,5 millió forintért őriztetni a Köztársasági Őrezreddel.
8. Szabad eladni ingatlanjainak 95 százalékát, majd szabad az ebből származó bevételt - szemben az eredeti tervekkel - nem az új MTV székház felépítésére, hanem az intézmény működésének finanszírozására fordítani
9. Szabad a kiadások folyamatos növekedéséhez hozzájárulni, hogy a kormánypártok szívének kedves cégek (például Ezüsthajó Kft.) több száz millió forintos megrendelésekhez jussanak.
10. Szabad a Szabó László Zsolt által irányított MTV-nek, a költségvetési intézmények közül egyedüliként a már levont adókat, és járulékokat nem befizetni az államkasszába, hanem - többek között - a külső gyártók kielégítésére fordítani.
11. Szabad a fideszes többségű parlamentnek 2001-ben az MTV 10 milliárd forintnyi adó- és járulékfizetését elengedni.
12. Szabad az amúgy is meglehetősen nagyvonalúan összeállított terven felül 3 milliárd forintot fizetni külsős műsorkészítőknek.
13. Szabad az MTV költségvetését a veszteséges gyártói szerződésekkel évente 6,5 milliárd forinttal megterhelni.
14. Szabad az - Orbán Viktorhoz közel álló - Vitézy László cége által készített műsorok minden percéért 76-220 ezer forintot fizetni, miközben az MTV belső gyártásában készülő anyag egyetlen perce 7-20 ezer forintba került.
15. Szabad a Vitézy-féle vállalkozásoknak és az Ezüsthajó Kft.-nek összesen mintegy 2,5 milliárd forintnyi értékű megbízást juttatni, becslések szerint mintegy 1,5-2 milliárd forinttal túlfizetve e társaságokat.

Diktatúra Pécsett, új céget foglalt el a Fidesz! 2010.12.27. 11:39:58

A pofátlanságok:
1. Szabad az Ezüsthajónak 469,5 millió forintot kifizetni Orbán Viktor miniszterelnök és a kormánytagok politikai tevékenységének dokumentálására. Szabad ezért mindössze 296 filmet, valamint fotókat készíteni. (A szerződésekről a KEHI megállapította: a felvételekre kötött eseti szerződések, valamint az ezek költségvetését tartalmazó mellékletek elnagyoltak, a vállalkozó számára egyoldalúan kedvezőek.)
2. Szabad az OK-nak még 30 millió készenléti díjat is fizeti az Ezüsthajónak, azt követően is, hogy az Állami Számvevőszék indokolatlannak találta a kifizetést.
3. Szabad a Happy End Kft.-nek a mobilvécéket forgalmazó Toi Toi Kft.-től 260 ezer forintos listaáron a 2000. augusztus 20-i ünnepségekhez illemhelyeket bérelni, majd 6 és fél millió forintért - 25-szörös áron - az Országimázs Központnak leszámlázni.
4. Szabad az OK-nak 2000 augusztus 20-án a millenniumi ünnepségekre kiugróan sokat, összesen 975 milliót elkölteni.
5. Szabad a sidney-i olimpiai győztesekről óriásposztereket készítenie a Happy Endnek, a költségvetést pedig ugyancsak eltitkolni.
6. Szabad Sidney-ben az olimpián magyar kulturális és gasztronómiai napokat szervezni a Happy Endnek 143 millió forintért.
7. Szabad az OK-nak reklámozni a filmszemlét, arculattervezőként pedig a Happy Endet megbízni 20 millió forintért.
8. Szabad az OK-nak 51 millió forintot elkölteni az Orbán Viktor washingtoni kitüntetésére utazó magyar művészekre.
9. Szabad emellett a Miniszterelnöki Hivatal által elkülönített pénzekből kulturális ismeretterjesztésre, programajánlókra 740 milliót, költségvetési kiadványokra 390 milliót, gazdaságfejlesztési eszközcsomagra 1,47 milliárdot szintén az OK-nak adni.
10. Szabad a Happy Endnek Mádl Ferenc államfői beiktatási ceremóniájára 120 millió forintot kifizetni közbeszerzési pályázaton.
11. Szabad egy amerikai gyorsétterem-hálózat visszamaradt készletéből hamburgert és egy ismert sörmárkát formázó (vörös csillag) rakétákat is fellőni a 2000-es millenniumi tűzijátékon. Majd mindezért a Happy Enden és az Ezüsthajón keresztül két cégnek több mint 230 millió forintot kifizetni. Az üzletet pedig Wermer András anyósának amerikai cégén keresztül lebonyolítani.
12. Szabad később úgy érvelni, hogy az Országimázs Központ az Állami Számvevőszéknek tartozik elszámolni a közpénzekkel, nem pedig a sajtónak. Mindezt azután, hogy az Országimázs Központ akkori vezetőjének azzal hárítani el az árat firtató érdeklődését, hogy az ünnepi bejgli árát sem kérdezzük meg a nagymamától a karácsonyi vacsorán, így a polgároknak szóló ajándék ára sem publikus.

Diktatúra Pécsett, új céget foglalt el a Fidesz! 2010.12.27. 11:42:12

Van még:

Soha nem loptam!" - elképesztő fideszes botránylista
Gyanús milliók repkednek az ellenzéki önkormányzatoknál
Debrecen, Püspökladány, Győr, Nagykanizsa és még hosszú a sor, ha a Fidesz–KDNP-s vezetésű, gyanús ügyletekről is elhíresült településekről van szó. Míg az ellenzék folyamatosan a szocialistákra mutogat, korrupcióval, lenyúlásokkal vádolva őket, addig a saját házuk táján előforduló számtalan gyanús ügyről hallgatnak.
Csaknem 100 millió forint kár érhette a XVII. kerületet, amikor a fideszes irányítású önkormányzat szakszerűtlenül vonta össze a korábban „szolid nyereséget” termelő két gazdasági társaságát.
A legolcsóbb ajánlatot választotta a XVI. kerületi, Csömöri úti csapadékcsatorna építésekor a fideszes önkormányzat, hogy később túlmunkák elfogadásával minden más ajánlatnál drágábbá tegyék, „így szivattyúz¬va ki a pénzt az önkormányzat zsebéből. az építkezés egy európai uniós beruházás keretében valósult meg; egy gödöllői székhelyű kft.-vel bruttó 346 millió forintos szerződést kötött az önkormányzat, ám később a kivitelező további 160 millió forintot kért a túlmunkákért, amelyből 130-at meg is kapott.
milyen bűncselekmény történhetett a Fejér Megyei Energia Szolgáltató Nonprofit Kft. ügyében, amely 15 év alatt 5,8 milliárd forinthoz juthat a fideszes többségű megyei önkormányzattól. szerint a megyei önkormányzat egy magáncéggel közösen kft.-t hozott létre, amelynek 15 évre ingyenesen vagyonkezelésbe adta az általa fenntartott iskolák, szociális intézmények fűtési rendszerét. Mindezért a kft. egy összegben, előre 502 millió forint bérleti díjat fizet ki. Csakhogy az önkormányzat megtéríti a kft.-nek a fűtéshez felhasznált energia árát, illetve szolgáltatási díj címén havonta több mint 32 millió forintot fizet. Ez pedig összesen csaknem 5,8 milliárd forintos tétel.

Esztergom város 200 millió forintért adott el egy telket a Giegler Kft.-nak, amit, miután a vállalat mélygarázst épített a helyszínen, 1,4 milliárdért vásárolt vissza. Szakértői vélemények szerint egy gépkocsibeálló értéke 1 millió és 1 millió 250 ezer forint közzé tehető, Esztergom azonban négymilliót fizetett értük. A Komárom-Esztergom megyei rendőr-főkapitányság ezen és egy másik ügy miatt áprilisban hűtlen kezelés miatt nyomozást is indított. A vízügyi felügyelők a Duna-Ipoly Nemzeti Park igazgatóságától kapott bejelentés alapján augusztusban helyszíni ellenőrzést tartottak a Búbánatvölgyben a fideszes Meggyes Tamás polgármester házának közelében. Megállapították, hogy a hivatalos közlésekkel ellentétben nem a terület karbantartása folyik, hanem létesítési engedéllyel nem rendelkező tókialakítási munkák kezdődtek meg.
Kövér Laci elintézi
Júliusban ügyészségi bejelentés született Fót – fideszes támogatással megválasztott – KDNP-s polgármestere, Mádly Zsolt ellen egy előkerült titkos hangszalag miatt. A felvételen egy, a Pest megyei pártvezetés tulajdonában lévő cég ügyvezetőjével egyezkednek arról, hogy egy útfejlesztési pályázaton nyert munkáért járó 30 millió forintot miként osszák el. A szalagon elhangzik, hogy honorálták már a Hír Tv-t, a Lánchíd Rádiót, és „baj esetén” Kövér Lászlóhoz, a Fidesz választmányi elnökéhez lehet fordulni.
Elítélt alelnök
Virág Lászlót ültette néhány hete a fideszes debreceni önkormányzata és a cég külföldi tulajdonosa a helyi A.K.S.D Városgazdálkodási Kft. ügyvezetői székébe. Virág Lászlót, a Hajdú-Bihar megyei önkormányzat korábbi alelnökét különösen nagy vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés bűntette és magánokirat-hamisítás vétsége miatt 2007 decemberében jogerősen 1 év 6 hónap börtönbüntetésre ítélték.
Szijjártó Péter korábban sokat emlegetett Audi A4-ese is Győrből érkezett. A Fidesz-elnöki kabinet vezetője ugyanis a helyi női kosárlabdacsapat elnöke, s mint ilyennek a csapat autót bérel neki. Úgy, hogy a kosárcsapat városi költségvetési támogatással – tavaly 41 millióval, 2007-ben 25 millió forinttal – is gazdálkodik.

ampierre 2010.12.27. 11:44:32

@Többet keresek, mint amennyit el tudsz költeni!:
Valószínűleg úgy értette, hogy "KETTESBEN"
hiszen nem azt írta, hogy a Családdal, hanem "Viktorral"..

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2010.12.27. 11:53:13

@Vonjuk vissza a "nagy felhatalmazást" a Fidesztől!:

Figyelj, ide több oldalt ne rakj be. Elég a link, hogy Népszava meg Fideszfigyelő. Esetleg nyiss egy saját blogot.

szmoker (Homo Trollicus) 2010.12.27. 11:56:35

@Straight: "Egy ötletem maraad csupán. Importáljun tel aviv ból zsidó politikusokat."
Azbesztmegbaszta.

Inkább exportáljuk a "sajátjainkat" el innen a picsába.
Izrael vagy Szibéria, nekem mindegy.
Na jó, nem mindegy, Szibériában hamar megdöglenének, legyen mégis inkább Szibéria akkor már.

sannya 2010.12.27. 11:59:55

@Vonjuk vissza a "nagy felhatalmazást" a Fidesztől!:

gratula...
jossz itt olyan ugyekkel,amikkel keller elvtars vert pis@lva sem tudott mit kezdeni...
ostoba partmantra,semmi tobb...osztogatjak meg a bogret???

szerencsetlen...

cornwall 2010.12.27. 12:01:07

Fuu, nehéz kérdés.. :)

Így visszanézve egyik se égbekiáltó pofátlanság, de a "becsületes emberek értékalapú közössége", meg a societas bögre is szállóigévé vállt azóta..

2010.12.27. 12:02:37

@szmoker /segílyes/: A kereskedelem akkor jó, ha kétoldalu. Exportáljuk Izraelbe Gyurcsányt meg Kókát cserébe! :-)

jozicsenko 2010.12.27. 12:06:34

@Vonjuk vissza a "nagy felhatalmazást" a Fidesztől!:

hmmm, ilyen listám nekem is volt, megkeresem majd neked

a nevedhez: 4 évig szabad megülni a seggeden és várni: ha orbán megtudta tenni 2006 őszén, te is megülhetsz: van négy éved, pihenjél, vagy menjél külföldre dolgozni: utána arra a handabandára szavazol, akire akarsz...
nu, a lista:
1. Három év letöltendő börtönbüntetésre ítélte első fokon a Fővárosi Bíróság pénteken Csonka Gábort, aki korábban Lendvai Ildikó (MSZP) frakcióvezető kampányfőnöke, illetve Kovács László egykori szocialista pártelnök titkára is volt.
2. Első fokon négy év hat hónap börtönbüntetésre ítélték sikkasztásért Ispánki László volt szocialista önkormányzati képviselőt. Az általa vezetett Terézvárosi Vagyonkezelő Rt. pénzéből 2003-ban 120 milliót kivett a trezorból és ellopta. A volt képviselőt a tárgyalóteremből egyenesen a börtönbe vitték.
3. Zuschlag meg az alapítványok, kb 50 millió
4. Weiszenberger meg az eu-s pénzek
5. évi 5 MRD költségtéritésre, a Tisztelt Házban, mostmár adózva, de magasabb adóalapból
6. Leisztinger és befektetései: Kopaszi-gát, Szeged (ahol ugye a fürdő kútjait is át akarták adni az elvtársak, épphogy megmaradt városi tulajdonban...)
7. Hunwald, milliárdok, magánrepcsi, autócsodák, penthouse, lakások a városban szétszórva
8. Nyékes Béla, volt mszp-s választmányi tag, millás sikkasztás
9. Megyeri híd, kifizetetlen alvállalkozók
10. kormánynegyed: 10 mrd ft a semmibe
11. Szetey és a kormányzati alkalmassági tanulmányok
12. BKV-s ruhák
13. BKV, vezetőség: lecsukják vagy körözik a HR, az Informatikai, a Jogi vezetőjét, a szóvivőt
14. M6: súlyos milliárdok, pl völgyhídra a semmire, alagút a dombba (tényleg büszke vagy rá?)
15. Veress János üzletfelei és fiai... (adócsalók és zsarolók, ugye?)
16. Batiz és a 20e Ftos albérlete (szociálisan rászoruló, azért kapta...)
17. a Veres fiúk és a rendezvényszervezési etika (=zsaroljuk a büféseket, ugye)
18. a zsidó negyed (elbontják, eladják piti pénzért)
19. kilóra megvett cigányság, választás idején
20. szdsz-es választási csalás, elnökválasztásnál
21. szdsz-es választási csalás, a Ferencvárosban
22. BKV-s luxuskocsik, luxusbuszok.
23. BKV-s luxustanulmányok: kisföldalatti és társai: tanulmányok jó pénzért a semmire...
24. m6-os csalások, m6-os alagutak
25. a munkaügyi főgóré hülyeségei: maga a főfőnök igazolja a csalásokat????
26. 4es metró: 200 mrdról 500 fölé (600 fölé?)
27. Sas József, az adócsalás és a Kossuth díj
28. egy majdnem szóvivő, aki lebukik egy óvoda leszólásával, a férje meg a Koszi-klánhoz sorolható, de persze ez mind a fidesz hibája...
29. Pécs és EKF, az mszp 2-3 éve alatt: 5 garnitúra vezetőség, milliók a semmibe...
30. Verók
31. Deme Gábor, a csepeli gyilkos/tolvaj mszp-s
32. Kőröshegyi völgyhíd, 88 MRD-ért
33. az eladott Máv-Start (2 mrd egy névtelen cégnek, semmiért...)
34. Weiszt és a boríték egy számtech boltból
35. Főtáv, 180 millió Ft egy cégért a fővárostól
36. símán átjátszották volna a magánnyugdíjpénztárak 3000 mrd ft-ját a bankoknak (tag helyett ügyfél leszel: a pénzed náluk marad, neked pár év nyugdíj)
37. Hagyó Miklós viccei...
38. BKV, Eleonóra, nyugdíjasnak százmillás végkielégítés...
39. Az Alstrom kocsik, amiknél vismaior, ha szarul dolgoznak...
40. A Bkv szerződései: lehet francia bírósághoz menni, ha baj van
41. a világ legjobb üzlete a H1N1 vakcina, ugye? főleg ha offshore cég kapja: 2 mrd a semmire...
42. sztojka katalin, aki az szdsz holdudvarában csalt a cigányholocausttal (épp most kapott 5 év börtönt, elötte meg az osztrákoktól több millió Ft-ot?)
43. az un LEADER-program: pénz kisfalvaknak (az ötlet jó!), de a koordináló cég sehol: eltünik, elérhetetlen, akár a pénz...
44. Bábolna, Mszp-s polgármester és a jóára földek
45. Páty, Sukoró, Csepel: KingCity, casinok vagy luxus lakóparkok?
46. Pécsi Tudományegyetem: enyhe botrány az egyetemi közbeszerzéseknél: az utolsó két embert tényleg azért nem vitték el, mert valakinek dolgoznia is kellett volna? elötte hány embert vittek be a rendőrségre?

s az egésznek az ára: több, mint 10ezer MRD Ft-tal nőtt az államadósságunk, eurónk sehol, hitelünk szintén...

japp: a fentiekből egyik sem öregebb 8 évesnél, de te csak gyere kajaibrahimmal és az olcsó karórákkal...

ui: mindenki másnak: ezt a fenti listát kb 1/2 - 3/4 éve csináltam, most hirtelen javítottam rajta, de nagyjából jelzi az mszp-t...

jozicsenko 2010.12.27. 12:09:07

@laspalmas: bocs, ezt közben írtad: ha a fenti srácot törlitek, akkor a listám is értelmetlen lesz (nem kár érte), megtennéd, hogy a hosszu listámat is kiiktatod majd? előre is köszönöm!

Logan Grimnar 2010.12.27. 12:11:27

@Vonjuk vissza a "nagy felhatalmazást" a Fidesztől!: szép volt ferike, most menj vissza katus mamához és rakd vissza bele az infúziós tűt, mert kiesett!

a "becsületes emberek értékalapú közössége" mindent visz :-)))

jozicsenko 2010.12.27. 12:21:35

@Vonjuk vissza a "nagy felhatalmazást" a Fidesztől!:

"artozik elszámolni a közpénzekkel, nem pedig a sajtónak. ": ezt kérlek fejtsd ki a méregdrága margithíd és az index kapcxsolatában is, ok?
"7,5 millió forintért őriztetni a Köztársasági Őrezreddel.": még jobb, mint az In-Kal, nem?
"..olimpián magyar kulturális és gasztronómiai napokat szervezni a Happy Endnek, 145 millióért" : mert a pekingi sok mrd-os offshore cég a kifizetetlen kínai alvállalkozókkal elfogadható, ugye?

Marcellusca 2010.12.27. 12:22:14

@Vonjuk vissza a "nagy felhatalmazást" a Fidesztől!:
@jozicsenko:

Ezekkel, tudjátok, mit bizonyítotok?

Azt, amit már évek óta szajkózok:
EGYIK KUTYA, MÁSIK EB!!!

Sz@rházi mind!!!

makacs szennyeződés 2010.12.27. 12:34:55

úristen.
és tényleg, mik jöttek még január után. én most mégis kivételt tettem, és a fideszre ixeltem, mert akkor annyira mély kuss volt arról, hogy "lám, mi adományokból kampányolunk". pedig a legelején lehetett tudni, hogy ilyen dedós, szíjjártói módon fogják fehérre mosni a lopott pénzt. és simán benyelte mindenki. begyűjtünk pár tízezrest a droidoktól, és abból kampányolunk el százmilliókat. szánalom.

de mindegy is, közben az jutott eszembe, hogy azért nagyon remélem, hogy a blog anyagából azért van 2-3-4 biztonsági másolat, mert egyszer tényleg könyvben kéne kiadni.

ez a blog igazi, sűrű esszenciája az abszurdisztáni bunkótársadalom hétköznapjainak.
"Ha egyszer lesz egy rendszerváltás, ez a blog lesz a vádirat."
tökéletes meghatározás.

yanchi345 2010.12.27. 12:36:21

@Marcellusca: hát igen, a régi szép idők, amíg kért a fidesz, nem vett, ragadott.
Meg a becsületes párt, az mszp. Na, ja. Nem lehetne mindkettőt együtt elzavarni? Mert engem baromira nem vígasztal, hogy az előző garnitúra is lopott, amikor ez is csak fosztogatni tud, mint egyszeri hazafi a tévé büféjében.

Rwindx 2010.12.27. 12:39:23

Elég egyértelmű a januári szavazatom.

2010.12.27. 12:39:48

@jozicsenko: na ezért a kommentedért jár neki egy bögre, minimum.

IGe · http://vilagnezet.blog.hu/ 2010.12.27. 12:48:13

A LEGNAGYOBB POFÁTLANSÁG KIMARADT!!!!!!!!!!!!

A médiafőcenzor Szalai Annamária homoerotikus szexlapszerkesztő múltja:

www.pilu.blog.hu/2010/02/06/ime_az_ortt_hivatalos_lapja

2010.12.27. 13:18:59

@jozicsenko: én meg kimásolom és terjesztem, hogy ne vesszen kárba a munkád

minimalista 2010.12.27. 13:38:44

OFF

"A magyar elnökség fő feladata ráadásul a közös gazdasági kormányzás alapjainak lefektetése lesz, olyan szabályok elfogadása, amivel a tagállamok és a Bizottság beleszólhatnak egymás költségvetéseibe."

Erről eddig nem is hallottam. Amikor beléptünk az unijóba, ilyenekről még nem volt szó. Mikor drágalátos parlamentünk teljes egyetértésben elfogadta helyettünk, választók(!) helyett az ójrópai alkotmányt, már lehetett sejteni, hogy mi készül.
De ez így most eléggé pofán vert.
Gyönyörű és ugyanakkor végtelenül szomorú azt látni, ahogy a "Nemzeti Együttműködés Kúrmánya" számolja fel nemzeti szuverenitásunk utolsó morzsáit is...

Viszlát, Magyarország!
Viva Világkormány!

ON és bocsi

Horizont 2010.12.27. 14:08:51

Érdekesek vagyunk mi emberek. Ez a félév (ami persze nagy csalódás azoknak akik optimistán várták a nagy csodát) képes egyeseknél elhomályosítani az elmúlt évek "hőstetteit". Már ki vannak készítve a 100-as papírzsepik, hogy telesírják az MSZP utáni vágyakozás könnyeivel!
Most visszamentünk időben januárig!
"Húzzuk ki magunkat, legyünk büszkék, valódi, igazi, nemzetmentő munkát végeztünk." !!!!!!!!!
Ennél ütősebb, pofátlanabb mondat nem kell, ez mindent visz, pláne miután tudjuk milyen munkát végeztek és tudjuk, érezzük a hatását is!!
A Fidesz értékelés csak ezután jön, jöhet...

kacsa! 2010.12.27. 14:48:31

MSZP toronymagasan vezet :) Jogosan!

Roxvox 2010.12.27. 15:51:48

@Vonjuk vissza a "nagy felhatalmazást" a Fidesztől!:

Nekem a fenti szavazatokból úgy tűnik, az Mszp elvesztette a választást.
@kacsa!:

Mit vezet áramot, vagy kecskét?

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2010.12.27. 15:52:02

Az első nem vészes,a többi négy annál inkább.A végére maradtak a szocik.

tudi 2010.12.27. 17:38:31

Hát elég nehéz volt a választás, ha nincs a Mesterházy, akkor a bögrések lettek volna a nyerők, de az "becsületes emberek értékalapú közössége" mindent vitt.

Kartal (rezervált) 2010.12.27. 18:21:11

@jozicsenko: nálam a WarCry dübörög :D

Durva a mezőny, na, nehéz a döntés. Asszem a maszop viszi a bögrét, és ebben miden benne van.

Kartal (rezervált) 2010.12.27. 18:27:01

@Vonjuk vissza a "nagy felhatalmazást" a Fidesztől!: @jozicsenko: Szerintem egy maffia mind a kettő. De ha választani kell a szar és a szar között, akkor már inkább a fidesz, bár nem rájuk szavaztam, és nem is fogok.

2010.12.27. 21:08:31

@minimalista: No hiszen, kecskére bízzák a káposztát. Lesz majd itt olyan közös gazdasági együtműködés, hogy megemlegetik. Amúgy meg az eu bekaphassa, ha nem tetszik nekik a médijatörvényünk, akkor zárjanak csak ki nyugodtan. Én már alig várom, hogy elvehessem a disznótól a játékát és újra moslékkal etethessem. :-) Amúgy van egy olyan sanda gyanúm, hogy evvel az egész eu-izével mégiscsak a nyugatiak járnak jól valahogy, ha nem így lenne, akkor ugyan miért vernék magukat ennyire azon, hogy nálunk milyen törvények vannak? Márpedig a tolvaj csak ne háborogjon, ha csattan a kezin a bilincs.

süti beállítások módosítása