Skip to content


       Szűrés lista

A hűség jutalma

"a munka nem szégyen, a munka eredményét se kell szégyellni, az ember kaparjon, gyűjtsön, építkezzen kockáról kockára. Aki erre nem képes, akinek nincs semmije, az annyit is ér."

Lázár definíciója alapján Papp Dániel sokat ér.
Munkájának is megvan az eredménye: ő a Böröcz István, a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) vezérigazgatója által kinevezett négy új főszerkesztő egyike.

Az MTVA vallási műsorokért felelős főszerkesztője lett Barlay Tamás, a Duna Televízió vallási műsorainak főszerkesztője. Az MTVA közéleti főszerkesztőségét ezentúl Gazsó L. Ferenc, az mr1-Kossuth Rádió intendánsa vezeti. Papp Dánielt, az MTI hírszerkesztőségének vezetőjét nevezte ki a vezérigazgató az MTVA hír- és hírháttér-főszerkesztősége élére. Riskó Géza, a Duna Televízió sportfőszerkesztője pedig az MTVA sportfőszerkesztőségének vezetője és az MTVA Divízió I. (Duna TV) igazgatója lett - ismertette Cserháti Ágnes, az MTVA szóvivője pénteken az MTI-vel.

Papp Dániel életrajza az Indexről:


A Külkereskedelmi Főiskola nemzetközi kapcsolatok szakán szerzett diplomát, majd elvégezte a Közgazdaságtudományi és Államigazgatási Egyetem nemzetközi kapcsolatok szakát is. Pályafutását a Magyar Rádióban szerkesztő-riporterként kezdte, majd dolgozott a regionális rádiók közéleti műsorainak szerkesztő-műsorvezetőjeként. 2004-től a Magyar Televízió Budapesti Regionális Stúdiójának szerkesztő-riportere volt. Ezután az Echo Televízió hír- és hírháttér műsorainak szerkesztőjeként tevékenykedett, majd a Magyar Hírlap belpolitikai rovatánál szerkesztő-újságíróként dolgozott. A Magyar Televízióhoz 2010 augusztusában tért vissza, ahol először az Új Média vezető szerkesztőjeként, később a Hír Főszerkesztőségen kamatoztatta szakmai tudását. A televíziós szakember két nyelven beszél, 32 éves, nős, két gyermek édesapja.

 

A hírekbe tegnap került bele egy kifejezetten kínos üggyel. Történt, hogy az Index, ez a mocskosszekértolóagymosottstbbanda felfedezte, hogy az MTV egy héttel ezelőtti Híradójában lejátszott, Papp nevéhez fűződő videó durva hamisítás.

A tudósítás szerint Daniel Cohn-Bendit nem válaszolt a riporter kérdésére, miszerint demokratikus értéknek tartja-e kiskorúak szexuális tárgyú megközelítését, majd később ki is megy, miközben a riporter még beszél.

El is hangzik, hogy "Később a sajtótájékoztató végét sem várta meg, távozott a teremből. Kérdésünkre csak Schiffer András, az LMP frakcióvezetője reagált."

Nos, az Index birtokába került vágatlan felvételből kiderül, hogy egyrészt válaszolt is a kérdésre, másrészt csak annak elhangzása után 30 perccel hagyta el a helyszínt.

Itt egy rövidített verzió:  

 

Cohn-Bendit válasza tehát:
"Soha nem állítottam, hogy ezt vegyék bele az Alkotmányba. Nagyon furcsa, hogy az önhöz hasonló fiatal újságírók késztetést éreznek arra, hogy a kormányt védelmezzék. Ma reggel adtam tíz interjút, de mindegyik során ugyanazokat a kérdéseket kaptam.Megkérdezték, beletenném-e a Marseillaise szövegét a francia alkotmányba. Isten ments! A Marseillaise, ha elolvassa a szövegét, meglehetősen véres mű. Nagyon-nagyon véres. A francia múlt szimbóluma, de semmi köze nincs a jelenhez.
Az alkotmánynak nem az a dolga, hogy életstílust definiáljon, hanem az, hogy egy demokrácia struktúráját meghatározza. Az életvitel magánügy. Elképesztőnek tartom, hogy egy olyan, rólam szóló vita, ami a franciáknál tíz éve volt terítéken, ennyire izgatja önöket. Nincs nekem ezzel semmi bajom, csak megjegyezném: akadt, aki amiatt bukott el egy választást a legutóbbi EU-választásokon, mert ezt boncolgatta. Ez egy lezárt ügy, a múlté. Mindenki megállapította, hogy a megfogalmazás nem volt szerencsés, igen, ezt mondtam, és ennyi, vége. Az, hogy ön ezzel hozakodik elő az én, a magyar demokráciát illető kritikámmal szemben, az az én véleményem szerint nem túl kulturált.
Továbbra is azt állítom, hogy egy alkotmánynak semmi köze nincs az életvitelhez, a hithez, az a feladata, hogy a demokráciát szabályozza. Éppen emiatt vélem úgy, hogy az alkotmányuk preambulumának szövege és zenéje nem illik egy, az elképzeléseim szerinti modern alkotmányba.
Azt feltétlenül hozzátenném még, hogy minden újságíró azzal érvel, hogy ez a többség akarata. Egy alkotmány nem a többség akaratát fejezi ki. Az a feladata, hogy rendszerbe szervezzen egy demokráciát, amiben a többség és a kisebbség együtt tud élni, és azzal a felhanggal íródott, hogy a ma többsége akár a holnap kisebbsége is lehet. Ez a demokrácia. Ahhoz, hogy többségről beszéljünk, nem elég a kétharmad, az emberek összessége kell, azaz 100%."

A harmadik bekezdés második felét a többség és az alkotmány viszonyáról jól megfogalmazta, tetszik.

Ennek ellenére Daniel Cohn-Benditet, a marxista anarchistából lett zöld liberálist abszolút hiteltelennek és súlytalannak tartom, egy hőbörgő provokátornak, ahogy Bede Márton is írja, csak vele ellentétben szerintem abszolút nem menő. Kit érdekel egyáltalán, hogy mit mond?
Viszont, ha a lányom felé közelítene, egész biztos, hogy a csirkevágó ollóm recés fejroppantó részével nyiszatolnám a farkát apró cafatokra...

Mert tagadhatja és megmagyarázhatja ő is, beszélhet felháborodottan lejáratókampányról Schiffer is, ez a tényeken nem változtat. Chon-Bendit 1975-ös, Le Grand Basar című könyvében szerepelnek ezek a mondatok: "Többször előfordult, hogy néhány gyerek kinyitotta a sliccemet, és elkezdett simogatni. A körülményektől függően mindig másként reagáltam, de vágyaik problémát okoztak nekem. Megkérdeztem tőlük: miért nem játszotok egymással? Miért engem választottatok, és nem a többi gyereket? De amikor ragaszkodtak hozzá, akkor én simogattam őket."

Valamint ezen a videón is ő szerepel (német felirattal itt):

 

Az óvodáról beszél, ahol dolgozott, és ahova 16 hó és 2 éves közötti gyerekek jártak. 

Hányingerem van, képtelen vagyok leiratot betenni, adjon hálát az égnek mindenki, aki nem érti, és érje be ennyivel, azt hiszem, elég egyértelmű:

 

Lehet, hogy soha nem perelték és ítélték el, de számomra akkor is csak egy gusztustalan, mocskos pedofil állat, akinek semmi keresnivalója a közéletben, és még kevesebb joga belepofázni mások dolgába.

Pláne olyan hozzáértéssel és felkészültséggel, mint a médiatörvényhez, mikor egy "Censored" feliratú Magyar Nemzet (!) magasba tartásával rettegett a magyar sajtószabadságért.

Ettől függetlenül az MTV vele kapcsolatban alkalmazott technikája minősíthetetlen.
Ugyanis jócskán túlmutat Cohn-Benditen.
Méghozzá vissza a múltba, a központból vezérelt agymosás világába.

Azt hittem először, hogy nincs annál lejjebb, mint mikor a köztévé hírt hamisít.
Pedig van. Mikor előléptetik a munkatársat, akinek ez a munka a nevéhez fűződik.
És meg is magyarázzák.

Először az összevágott videót:


"Mivel a Magyar Rádiónál és az MTV-nél nem kívántak nyilatkozni az ügyben, az  Index megkereste a közszolgálati médiumok tulajdonosa, a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap sajtófőnökét, Szabó Lászlót. Kérdésünkre, miszerint etikusnak és szakmailag helyén valónak tartja-e a tudósítást, ezt a választ kaptuk: "Az Ön által hivatkozott sajtótájékoztató videófelvétele teljes egészében rendelkezésre áll, így bárki megnézheti és megítélheti, hogy pontosan mi törtent. Daniel Cohn-Bendit nem válaszolt az MTI Hírcentrum tudósítójának egyértelmű kérdésére, majd később elhagyta a sajtótájékoztató helyszinét. Meggyőződésünk, hogy egy európai parlamenti képviselőnek kötelessége a sajtó kérdéseire megfelelő válaszokat adni."

 

Majd Papp Dániel kinevezését.

Szabó László, az MTVA kommunikációs igazgatója az Index kérdésére közölte:


"az Index információival ellentétben semmilyen botrány nem volt ma az MTVA-ban. És semmi meglepő nincs a kinevezésben: mégha egyetértenénk is azzal, hogy a tudósítással baj volt, akkor sem egy riport alapján kellene megítélnünk, milyen a munkája. Papp Dániel kinevezése régebben elő volt készítve, és ma megtörtént." Szabó László ugyanakkor megerősítette értesülésünket, miszerint az MTI Hírcentrumban és az MTVA-ban téma volt a Cohn-Bendit-riport, elmondása szerint "a megbeszélés vége az lett, hogy megállapították, a közszolgálatnak hitelesen és korrekten kell tájékoztatni a nyilvánosságot."

 

Hajrá fiúk-lányok, jó úton haladtok!
 

(Gyengébbek kedvéért: A hűség jutalma nem csak az előléptetés lehet, hanem az is, hogy egy "piti" kis híradóhamisítás miatt nem esik el tőle.) 

Címkék: fidesz kormány abszurd

A bejegyzés trackback címe:

https://vastagbor.blog.hu/api/trackback/id/tr892811430

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: A szabadpénz rendszere kizárja a spekulációt 2011.04.11. 10:35:37

  Íme a cenzúrázott interjú:   A kamatos kamat okozza a válságot  Gyulai Iván ökológus, a Miskolci Ökológiai Intézet igazgatója, a Nemzeti Fenntartható Fejlődési Tanács tagja szerint a pénzrendszer hibája okozza a gazdasági és a környez...

Trackback: Egy hír és egy „lehallgatott” telefon 2011.04.11. 07:00:45

A hír:Új alkotmány előkészületei folynak Líbiában - jelentették be vasárnap líbiai kormányilletékesek.A „lehallgatott” beszélgetés:-       Halló, Viktor?-       Én vagyok. Miben se...

Trackback: Pol. komm. egyszeregy: így kell verset rövidíteni 2011.04.10. 13:01:34

Sokáig tartott, de kis csapatunknak sikerült modellezni a március 15-i állami ünnepségen már bemutatott módszert: miként kell a közönség idejét megóvni egy fölöslegesen hosszú, túlírt vers lerövidítésével. Az elmúlt hetekben időt és energiát nem k...

Trackback: Törvényt sértett a Fideszért a hirdetési újság? 2011.04.10. 12:57:22

Legalább három törvény több paragrafusát is semmibe vette a hódmezővásárhelyi Szuperpress, hogy a Fidesznek segítsen megtorolni egy vírusvideót. Ha egy lerövidített hangfájl felbukkanása miatt törvénysértő hirdetést rendel és személyes adatokkal szóra...

Trackback: Schmitt-díjas hírhamisítás 2011.04.09. 21:08:11

A NER agitprop osztálya Magyar Távirati Iroda frissen létrehozott hírügynöksége, az MTI Hírcentrum letette narancssárga névjegyét a centrális erőtér mahagóni íróasztalára: Daniel Cohn-Bendit márciusban közleményben utasította el, hogy egyes magya...

Trackback: A cenzúra fordítva is működik 2011.04.09. 18:57:02

A közmédiumok megszállása és általában a sajtóra nehezedő nyomás nem csak azt eredményezi, hogy működésbe lép az öncezúra, bizonyos dolgokat nem mernek megírni, ha meg mégis, a merész újságíró az állását kockáztatja. Ennek a fordítottja is működik: meg...

Trackback: Főnök lett a hamisított Cohn-Bendit riport készítője 2011.04.09. 18:28:23

A hazug embert hamarabb kinevezik, mint a sánta kutyát....

Trackback: TV székház-felgyújtás helyett galambröptetés 2011.04.09. 17:11:57

  Mint megyebeli mindig is érdeklődve figyeltem a szűkebb pátriám eseményeit. Legyen az egy kis falu mondjuk Bakonybánk, vagy a megyeszékhely Tatabánya. Így az esztergomi történéseket is rendre követem, különösen az októberi önkormányzati vál...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tom.bradley 2011.04.09. 13:22:48

Épül már a káderrendszer, épül már

gauche caviar 2011.04.09. 13:22:56

hát te hülye vagy laspalmas ha ennyire rápörögsz erre a 'pedofil' vonalra. pont ugyanolyan ostobán ülsz fel az ilyen provokációknak, mint egy utolsó kereplős fidesznyik.

nem érzel semmi disszonanciát abban, hogy a mostani kijelentései teljesen okésak, de egy 30 évvel ezelőtti provokációi meg mindezt semmissé teszik? ugyanmár...

jozicsenko 2011.04.09. 13:26:11

@gauche caviar: egyedül hagynád vele a gyereked?

én nem...

sanity 2011.04.09. 13:31:54

Kón-Bandita foglalkozzon a saját dolgával, és adjon hálát az égnek, hogy még nem kasztrálta senki sem.
Egy ilyen beteges júdeainak semmi köze az Alkotmányunkhoz, bőven elég nekünk a hazai politikai garnitúra....

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2011.04.09. 13:33:36

@gauche caviar:

Van aki hirtelen felindulásból öl, van aki csak buliból.
Az eredmény ugyanaz.

873ujr3rk 2011.04.09. 13:36:22

nem olvas, nem értelmez, nem gondolkodik, csak ugat. balkánország, én így szeretlek írnám, de nem írom, mert hányok tőle.

Jurganov 2011.04.09. 13:39:39

@sanity: ez az, ne gondolkodj. csak összezavarna...
@gauche caviar: laspi anya, és mint ilyen idegenkedik a pedofiloktól. még akkor is, ha egészen másról lenne szó. vagy csak megpróbálta valahogy finomítani magát a hírt, vagyis, hogy amit a fickó mondott az igaz, a felvételt utána durván megvágták, hogy más értelme legyen, majd aki csinálta előléptették. na mondjuk ide, hogy jön az, hogy 30 évvel ezelőtt mit csinált és nem tudom, de valahogy biztosan...

873ujr3rk 2011.04.09. 13:39:53

"Lehet, hogy soha nem perelték és ítélték el, de számomra akkor is csak egy gusztustalan, mocskos pedofil állat, akinek semmi keresnivalója a közéletben, és még kevesebb joga belepofázni mások dolgába."

az a szerencse, hogy nem te, hanem egy demokratikus ország felvilágosult, értelmes szavazói döntenek erről, nem egy balkáni zugblogger.

.Pierre Bezuhov. · http://www.youtube.com/watch?v=ddk-Q6hXvFk 2011.04.09. 13:40:45

könnyű dolga van Pártunknak.
ha nagy a gebasz elrikkantja magát, hogy "liberális", a sok észlény pedig, aki hatalomba juttatta őket, ismét megjuhászodik, és azt tehetnek amit csak akarnak.

azon nyilván nem lepődik meg senki, hogy a kisnyilasok kohnozásra meg pedofilozásra izgulnak - ez alap. de hogy a közszolgálati média is ezzel nyomul.... azért mindig van lejjebb, ez most már tényleg aranyszabály.

MasterMason 2011.04.09. 13:40:50

Ha tényleg pedofil akkor irány a vatikán, ott a helye vagy a KDNP-be!

Link Elek 2011.04.09. 13:41:35

igazi fideszes ertekeket kepviseli a srac. nagy jovo all elotte.

Link Elek 2011.04.09. 13:42:35

@Free-Press:
zsido csaladba szuletettt. a vatikanban keresztre feszitenek.

Devil 2011.04.09. 13:43:15

@jozicsenko: "Lehet, hogy soha nem perelték és ítélték el..." .Ennyi. Ha a gyerekek szüleinek nem volt baja, akkor te a részletek (és monthatni a valós tények) ismerete nélkül, egy kiragadott szövegrészlt alapján miért hiszel el mindent amit belemagyaráznak abba amit mondott?

A posthoz: nem arról szól a vita hogy CB pedo-e. Arról szól hogy kritizálni merte Orbánt, méghozzá igen értelmesen. Ezért elő kellett ásni róla valamit amivel le leht járatni. Nem ő az egyetlen, gondolj Lendvaira. Vagy arra hogy miért csak MSZPs korrupciós ügyek vannak.

sanity 2011.04.09. 13:47:10

@Jurganov:
Nem fogok egy pedofil zsidót megvédeni csak azért, mert 10-ből kétszer esetleg mond valami normálisat is.
Ha azt hiszed, hogy azért írtam, hogy védjem a kétharmadot, akkor inkább Te gondolkodj el, ha már ilyen értelmiséginek hiszed magad. Narancsék cenzúráznak, Kohn-Bandita meg egy liberális hulladék. Biztos, hogy bármelyiket is védeni kellene?

873ujr3rk 2011.04.09. 13:47:17

@Devil: " Vagy arra hogy miért csak MSZPs korrupciós ügyek vannak.
"
8 évük volt h a fideszes önkormányzatis mutyit bebuktassák.
nem tették, mert azt gondolták örökké tart az alku és mindkét oldal bármeddig lophat.
ez elmúlni látszik, már csak viktorék tudnak lopni a komenisták kezéből minden fegyver kiesett. így jártak, nem tudom sajnálni őket, inkább örülök hogy a társadalmat 60 éve átszövő kapcsolatrendszerük most megszűnik. tudom most helyette fidesz, de ők talán hamarabb mennek a levesbe.

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2011.04.09. 13:47:30

Várom Lézerjani felháborodott nyilatkozatát az MTV eljárásáról.

Mert amit a kuruc csinált az ő videójával, az ehhez képest semmi, mégis teljesen kiakadt.

Őexc.Vitéz Bivalybasznádhy. Dr. Őfőméltóságu Úr 2011.04.09. 13:49:32

@Free-Press: Szerintem nem igaz amit mondott anno a sliccéről. Ez hülyeség. Gyerekek nem szoktak ilyent csinálni. Csak egy botrányhős akart lenni akkor is. De ha igaz még lehet katolikus pap is. És adományoz a saját zsebéből 1 millát az adósságcsökkentésre. Attól, hogy pedofil, zsidó, kommunista, vagy akárki is még bírálhat és véleményezhet.

gauche caviar 2011.04.09. 13:52:03

@jozicsenko: @Jurganov: @laspalmas: hogy kerek legyen a sztori:
"Annak ellenére, hogy a politikus ellen sosem indult per, és azok a gyerekek és szüleik, akik Cohn-Bendit lakásóvodájába jártak, kiálltak mellette, és levélben utasították vissza, hogy történt volna szexuális bűncselekmény, sokan úgy vélik, hogy a Grand Bazaarban leírtak önmagukért beszélnek. A politikus azóta maga is úgy gondolja, hogy a szexuális forradalom idején provokációnak és tabudöntögetőnek szánt könyvének néhány, a gyerekek szexualitását leíró mondata valóban elfogadhatatlan. Mint egy magát tisztázni kívánó, Klinkel igazságügyi miniszternek címzett levelében is olvasható: "Ha akkor többet tudtunk volna a gyermekek ellen elkövetett szexuális bűncselekményekről, nem írtam volna le ezeket a sorokat."
index.hu/kultur/media/2011/04/08/a_hircentrum_meghamisitja_a_hireket/

szóval CB-re uszulni itt, mint a legnagyobb pedofil Sátánra, erősen hisztéria. mert ugye, ha ő a nagy Sátán, akkor az uccsó 30 évben is minden anya azért imádkozott, hogy CB távol legyen tőlük?
Hagyjuk már ezt.
Pedofíliáról sztorizni 90%-ban csak hisztérikus állapotban lehet, fakadóan a cselekmény szörnyűségéből-emberi érzelmi mivoltából. De aztán amikor ez találkozik a politikai lejárató kampánnyal, hát akkor aztán semmi sem szabhat határt az eldobott agyaknak. (ilyen hisztériából meg már láthattunk idehaza nem keveset, legutóbb pl WestBalkán témakörben).

És tengernyi olyan alak oszt a magyar parlamentben akikre nem hogy a gyerekemet, de a kutyámat sem bíznák még 5 percre sem.

.Pierre Bezuhov. · http://www.youtube.com/watch?v=ddk-Q6hXvFk 2011.04.09. 13:55:09

@laspalmas: én azt vártam h a kuruc közzéteszi-e a hatalom durva hazugságát egy Cohn-nal szemben, de hát a náci vérük erősebb mint a szabadságharcosi :DD
ilyenkor nagyon jól pendülnek egy húron az alkotmányozókkal :)

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2011.04.09. 13:56:40

@Jurganov:

A hírt eszemben sincs finomítani, viszont az ördög ügyvédje sem kívánnék lenni.
Továbbá az MTV-s cucc a kínos kérdésekre, vagyis a pedofil vádakra alapul, ha megnézed.

es2300 2011.04.09. 13:57:13

mindigis azt gondoltam, hogy az ilyen ugyekben csak azok kiabalnak pedofiliarol, kik alszentseguk miatt maskor az amugy altaluk oly nagyon kedvelt temarol maskor nem beszelhetnek

vajon egy ovodai dolgozo eleteben nem teljesen hetkoznapi az amit elmond? vajon meglepeteskent er titeket az teny, hogy a szexualitas mar egeszen kicsi korban megjelenik? vajon az a felnott ki ezt tabuk nelkul egyszeruen, es amugy lathatolag vicces-provokativ cellal megfogalmazza, az hibat kovet el?

val 2011.04.09. 13:59:58

Jézusom, mikor a zsindex.hu ajvékol, hogy ferdítik a híreket az már a vég. (Mint a vízfejű bagoly a hangyának...)
Nem mellesleg ez az undorító féreg nem a kérdésre válaszolt és valóban elhagyta a sajtótájékoztatót annak vége előtt. Nem állítottak valótlant.
Az más kérdés, hogy egyoldalú volt a tudósítás, de azt hazugnak nevezni elég nagy bátorság lenne.

Egyébként is mi a búbánatos kakapörköltet keres itt ez a csigazabáló? Mi köze van ennek hozzánk? Kit érdekel, hogy neki (Cohn-nak) nem tetszik a himnuszunk és/vagy az alkotmányunk (legyen az bármilyen)? Minek tolja ide a pedofil pofáját? Ja és leglényegesebb kérdés: nem fél, hogy legközelebb szájon verik, mikor kijön a reptérről?

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2011.04.09. 14:00:45

@873ujr3rk:

A franciákra gondolsz, akiknek lassan nem lesz országa, olyan felvilágosultak?

sanity 2011.04.09. 14:01:28

@.Pierre Bezuhov.:
Felteszem Te sem lázadsz Budaházy miatt, amiért konkrét bizonyítékok nélkül tartják fogva, hős antifasisztám:)
Cozma gyilkosai meg 2 év után sincsenek a rács mögött, a fehér galléros egyedekről ne is beszéljünk....

gauche caviar 2011.04.09. 14:02:04

@laspalmas: miért is nem lesz országuk a franciáknak?

dr. Aullah 2011.04.09. 14:03:54

Hihetelen mennyire amatőr balfasz banda ez a fityesz... az összes szolgájával együtt. Szegény Palminak még szombaton is dolgoznia/idegeskednie kell ilyen miatt.

De azért látom, megjelent a sok fityiszdroid is :D

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2011.04.09. 14:04:34

@.Pierre Bezuhov.:

te meg örüljél a postnak, Zuglónál még igen reklamáltál

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2011.04.09. 14:05:23

@laspalmas: Sajnos,ha így folytatódik nekünk sem lesz.:((
Amúgy meg jaaaj laspalmas neked semmi sem tetszik?Bántják a bácsit, nem jó.Viszont akik bántják,neked azok sem jók.:))

antiszociálisCDtok 2011.04.09. 14:06:44

@val: Fizetett hirdetést olvastak... Sz@rt dobálni látom tudsz.

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2011.04.09. 14:06:48

@gauche caviar: igazából nagy mellényúlás ez a jobbos média részéről, mert egy abban az időben "divatos" provokatív polgárpukkasztó faszságon lovagolnak, ami már akkor nagyon gyorsan bebizonyosodott, hogy csak polgárpukkasztó botránygenerálás, semmi több.

viszont banditának vannak olyan dolgai politikai/közéleti vonalon amiket ehelyett elő lehett volna venni, hogy megmutassák a jóember gennyes lelkületét, ideológiai kurvaságát, hiteltelenségét, emberi jellemtelenségét.
tényekkel, adatokkal.

egy szaralak, megérdemli az ilyen fajta kellemetlenségeket amiket ez esetleg okozott, (egyáltalán nem hiszem, hogy zavarná, vagy kényelmetlen lenne neki) hogy meghamisítottak egy hírt vele kapcsolatban.

viszont az, hogy szaralak a bandita, nem homályosítja el azt, hogy mit jelent az, ha egy újságíró ezek után még újságíró maradhat, sőt vezető beosztásba kerül. a médium ami alkalmazza pedig még nem lett irtózatos büntetéssel, akár hosszabb idejű működési felfüggesztéssel sújtva.
a szaralaknál szarabb alakok vannak a média és az ország élén, ez csak ennyit mutat.

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2011.04.09. 14:07:06

@Aullah: Index -címlap,mindkét oldal képviselteti magát=háború.
Eközben lehet,viktor együtt borozik valahol fecóval.:))

dr. Aullah 2011.04.09. 14:07:21

@Tigeri: Az most nem fontos, hogy kivel csinálták. Gondolom a véleményét csak mellékesen mondta el.

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2011.04.09. 14:08:03

@Devil:

Szerintem a videóba nincs mit belemagyarázni.

És igen, amíg 90 éves öregek fejét követelik a zsidók, addig egy ballibsi 30 éves szavai/tettei se legyenek már tabuk. Köszi.

A szerelő 2011.04.09. 14:08:51

ez egy régi aljas húzás, hogy ha valakinek az állításait nem lehet tényekkel megcáfolni, akkor magát a személyt kell hiteltelenné tenni. de a fickó bármit is követett el, attól még lehet igaza! és ha ennyire támadják, sőt, még hamisítanak is, akkor az azt bizonyítja, hogy nagyon telibe talált! ilyen érvelés szerint akkor egyetlen gyanusítottat sem kell meghallgatni, mert úgyis hazudik.

"Az Ön által hivatkozott sajtótájékoztató videófelvétele teljes egészében rendelkezésre áll, így bárki megnézheti és megítélheti, hogy pontosan mi törtent."
erre meg annyit mondanék, hogy ha elkapnának engem hamis pénzzel, akkor mostantól lehet arra hivatkozni, hogy: de hát mindenkinek megvan a lehetősége az eredeti pénz megtekintésére, hát miért nem tette? és még lehetne sorolni számtalan példát ezzel a szánalmas magyarázattal szemben.

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2011.04.09. 14:09:59

@laspalmas:
a kuruc konkrétan nem csinált semmit, csak közzétette egy hanganyagot amit kaptak.

árammal átjárt kakkantott nyaktekercs 2011.04.09. 14:10:45

Kevés aljasabb posztot olvastam, pedig ismerjük a trágya baloldalt eléggé.
A munkatárs előléptetése a botrány miatt komoly veszélybe került. Árva szó sem igaz abból, hogy EZÉRT léptették volna elő.
Ha kiirtasz, blogger, ha nem, Goebbels vagy.

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2011.04.09. 14:12:01

@sanity:

A post minden szereplőjének kijárna egy lámpavas, és akkor még finoman fogalmaztam, mert eredetileg mg42-öt akartam írni.

insert random 2011.04.09. 14:13:57

Szálljatok már le a preambulumról, tökmindegy, mit írnak bele, úgyis csak szimbolikus szerepe van. Tőlem nyugodtan belekerülhet a szent korona, himnusz stb., ezek még nem köteleznek semmire. Ez olyan, mintha azon vitatkoznánk, milyen nyakkendőt illik felvennie a miniszterelnöknek. Az alkotmány többi részére már sokkal inkább lehet kifogás...

árammal átjárt kakkantott nyaktekercs 2011.04.09. 14:14:06

Amúgy hazugság az is, hogy Bandi gyerek minden kérdésre válaszolt. VOLT kérdés, amelyre válaszolt, VOLT kérdés, amely elől elmenekült.

Jó úton haladsz, baloldal, a totális erkölcsi nihilbe.

freemind93 2011.04.09. 14:14:20

engem is zavar h a poszt szarnyal a provokacioval, de ez meg a normalis embereknek is szive joga. szarok cb szemelyere, nem fogok nekiallni ervelni, megvedeni.

azonban, amit a fenti esetben mond, az egyszeruen all. amit az mti csinalt, az pedig kimeriti a hazugsag es hamisitas fogalmakat (de nem am a lazari ertelemben!). hova tovabb? meddig lehet elmenni ebbe az iranyba?

sanity 2011.04.09. 14:14:38

@laspalmas:
No igen, a csúnya rossz nyilas bácsit haza kell toloncolni Ausztráliából, de egy CB-nek lassan szobrot emel itt pár ütődött.....
Egyébként érdekes módon Bandita nem lázadt a demokrácia nevében, mikor a szlovákok bevezették a nyelvtörvényt. Ennyit az ő hitelességéről.
@Conv:
Big respect!

A szerelő 2011.04.09. 14:14:52

@árammal átjárt kakkantott nyaktekercs: akár igaz, akár nem, azért erős gyanúra ad okot a két időpont közelsége :) viszont mielőtt vádolsz, bizonyítanod kéne, hogy miért neked van igazad? mert ha tényleg már egy ideje aktuális a kinevezés, azt akkor sem MOST teszem meg! el elgondolkoztató mindenféleképp, hogy miért pont most történt!

insert random 2011.04.09. 14:15:53

@Conv: "igazából nagy mellényúlás ez a jobbos média részéről, mert egy abban az időben "divatos" provokatív polgárpukkasztó faszságon lovagolnak, ami már akkor nagyon gyorsan bebizonyosodott, hogy csak polgárpukkasztó botránygenerálás, semmi több."

Ott a pont!

Nurrddin 2011.04.09. 14:16:04

tudom, nem vagyok demokrata (számomra ez szitokszó) de én szemrebbenés nélkül bányába küldeném, mindazokkal akik védik vagy mentegetik

az mtv meg olyan amilyennek ismerjük, és "szeretjük"...
aki ezen meglepődik, az valahol máshol volt az elmúlt 60 évben, nem itt

árammal átjárt kakkantott nyaktekercs 2011.04.09. 14:16:28

@Conv: még várjuk meg a trágya baloldal "elgurultagyógyszered"-ezését, "kimenősanövérkéd"-ezését, kacagjuk magunkat egymilliomodszor is halálra a nívótlan mocskukon, oszt' jónapot.

Beszólt Conv, a libsi bérrettegő. Egy molylepke útnak indult, porcica kavarog. A hatás leírhatatlan!

val 2011.04.09. 14:16:31

@sanity: "Egyébként érdekes módon Bandita nem lázadt a demokrácia nevében, mikor a szlovákok bevezették a nyelvtörvényt. Ennyit az ő hitelességéről."

Ott a pont.

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2011.04.09. 14:17:03

@Aullah:

Hát igen, dolgoznom kell, de legalább ebédszünetben össze tudtam hozni a postot :)))

dr. Aullah 2011.04.09. 14:17:31

árammal átjárt kakkantott nyaktekercs

árammal átjárt kakkantott nyaktekercs 0 bejegyzést írt és 61 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

2011.04.07. óta tag.

Kérlek meséld már el, hogy 2 nap alatt ennyi komment ott a központban jónak számít? :D

Énbagoly 2011.04.09. 14:17:51

Én is anya vagyok, de jelen helyzetben kurvára nem érdekel, a DCB mi a faszt csinált régebben.
Itt egyáltalán nem ez számít.
Ebben a hírben csak az számít, hogy nálunk valaki hírt hamisított, és ezért még elő is léptették. Ennyi.

árammal átjárt kakkantott nyaktekercs 2011.04.09. 14:18:41

@A szerelő: azért, mert egy ilyen kinevezés időpontja hónapokkal hamarabb eldöntött tény. Ezt a trágya posztoló (a sajtószabadág nyálacsorgó szerelmese amúgy) szintén jól tudja, de a Táncsics Alapítvány csak hazugságra fizet.

árammal átjárt kakkantott nyaktekercs 2011.04.09. 14:19:58

@Énbagoly: hogy téged mi érdekel kurvára, leszarom, hogy a stílusodnál maradjunk. Ti üvöltöztök, ha pedofiliát érzékeltek. Kettős a mérce?

Herr SturmLikudnik · http://archiregnum.blog.hu/ 2011.04.09. 14:19:59

Hülye vastagbőr! Valaha a fidesz.hu is idézett titeket, lehettetek volna ti is főszekesztők, már meg is lett rendelve az audiSnyóc nektek, beépített blogmotorral. Erre itt a kételkedők szekerét húzzátok. Összenőttök a végén az összetartozikkal. A tudjátokkivel. Libsik vagytok, nácik, meg fletóisták. N-É-P-E-L-L-E-N-S-É-G-E-K. No, töröljétek a posztot, mielőtt a kubat... karácsonyi listán csak virgács jutna néktek. Fel lett állítva egy követendő példa a hű alattvalóknak, majd ti lesztek az elrettentés.

árammal átjárt kakkantott nyaktekercs 2011.04.09. 14:21:06

@Aullah: alantas, bolsi szemétség, amit művelsz, kisköcsög, és így, milliomodjára, még különösebben eredetinek sem mondható.

gauche caviar 2011.04.09. 14:21:07

@Conv: nekem nem kell mondani, én igyekszem első körben azt nézni, hogy mit mondanak, és csak utána hogy ki az aki mondja. de persze láthatóan van akit nem zavar a következetlenség:

@laspalmas: Látom kezdesz kicsit tényleg belehülyülni ebbe a postba. Most már a holocaust tömeggyilkosai egyenlőek egy 30 évvel ezelőtti lejárató botránnyal, ahol ráadásul még maguk az érintettek is jelezték, hogy részükről nincs gond.
Ez egy tipikus kijelentés-belebonyolódás részedről. Volt egy netto érzelmi alapú alapelképzelésed, aztán csak egyre jobban próbálod védeni azt ami már eleve borult.
"Lehet, hogy soha nem perelték és ítélték el, de számomra akkor is csak egy gusztustalan, mocskos pedofil állat, akinek semmi keresnivalója a közéletben, és még kevesebb joga belepofázni mások dolgába."
Ezzel a mondattal bakker @Laspalmas semmivel sem vagy jobb, mint azok az arcok akiket itt pellengéreztek ki nap, mint nap. Ugyanolyan szubjektív, zsigeri gyűlölet-alapú szemellenzős fröcsögés, mint bármely fideszíhívő-kurucinfós-mszp-s törzsszavazó május elsején.
Szedd össze magad, a Vastagbőr jó cucc, nem érdemes tönkretenni a 'brand'-et.

árammal átjárt kakkantott nyaktekercs 2011.04.09. 14:23:09

@A szerelő: a posztoló legalább annyit tud, hogy van ILYEN változat is, hiszen idézte. Így a saját idióta hiedelmében NEM lehet bizonyos, mégis tényként kezeli.

Mike36 2011.04.09. 14:23:39

látom a kommentelők számára, de a porszt írónak sem az a fontos, hogy az MTV hamísított, és az MTVA ezt normálisnak tartja sőt még jutalmazza is, nem
azon csámcsogtok mekkora pedofil CB
mi ez? nyugdijas tagozat?
vagy mégis ennyi, füleg szaros fideszfan van ebben az országban?

Goompah 2011.04.09. 14:26:10

"beletenném-e a Marseilles szövegét a francia alkotmányba"

Ezt az idézetet hol találtad? Csak mert az még mindig Marseillaise. Marseille a város neve. Olyan meg nincs, hogy Marseilles.

@gauche caviar: "szóval CB-re uszulni itt, mint a legnagyobb pedofil Sátánra, erősen hisztéria"

Nana. Védelmezed ezt a pedofil szennyet, védelmében ezt idézed:

"Ha akkor többet tudtunk volna a gyermekek ellen elkövetett szexuális bűncselekményekről, nem írtam volna le ezeket a sorokat."

Próbáld értelmezni. Azt írja, hogy nem írta volna le ezeket a sorokat. Nem azt, hogy nem tette volna meg, amit megtett.Magyarra fordítva: ha a könyve írásakor tudta volna, hogy később a pedofíliát súlyos bűncselekménynek fogják tekinteni, akkor nem vallotta volna be, hogy kisgyerekeket molesztált. :)

Tudom, nem sikk a Wikipediából idézni, de azért olvasd el:

"On the 31 January 2001 in the Berlin newspaper [4] published open letter to Cohn-Bendit from the former German Foreign Minister, Klaus Kinkel, demanding Cohn-Bendit clarify whether there was actual physical contact with the children. The Berliner Zeitung published Cohn-Bendit's response. He said that he was "not aware of the problem" (“das Problem nicht bewusst”). "We tried," ..."a collective discourse of a new sexual morality yet to be defined"( “in einem kollektiven Diskurs eine neue Sexualmoral zu definieren”). The reported sex scenes, were a "me-oriented self-reflection" (“ich-bezogene Selbstreflexion”). Cohn-Bendit, did not say there was no sexual contact with children. When interviewed on the 28 January 2001 by The Observer[5] Cohn-Bendit told the journalist, “I admit that what I wrote is unacceptable nowadays”."

Főleg erre figyelj: "Cohn-Bendit, did not say there was no sexual contact with children.". Vagyis CB nem mondta azt, hogy nem volt szexuális kapcsolata a gyerekekkel. Magyarul félrebeszélt, ködösített, de direkt hazudni azért nem mert.

Ennyit erről a szennyről.

gauche caviar 2011.04.09. 14:27:04

@Mike36: Nurridin megmondta a frankót :)
"Nurrddin 2011.04.09. 14:16:04
tudom, nem vagyok demokrata (számomra ez szitokszó) de én szemrebbenés nélkül bányába küldeném, mindazokkal akik védik vagy mentegetik

az mtv meg olyan amilyennek ismerjük, és "szeretjük"...
aki ezen meglepődik, az valahol máshol volt az elmúlt 60 évben, nem itt "

tehát amit beszélnek CB-ről az kész tény, az meg hogy hamisítják az MTV híreit, az nem ügy. :))

.Pierre Bezuhov. · http://www.youtube.com/watch?v=ddk-Q6hXvFk 2011.04.09. 14:27:46

@Conv: @Aullah:
nekem is feltűnt. a mandiner.hu hírek alatt szoktak ilyenek lenni.

"Conv, a libsi bérrettegő. " :D

árammal átjárt kakkantott nyaktekercs 2011.04.09. 14:27:50

@laspalmas: eredeti... Hány Ft-ot kaptál érte? (Ismerős a stílus, mi? - a baloldalról)

Ironfist 2011.04.09. 14:28:17

@laspalmas:
Inkább azt mondanám, hogy egy 90 éves embert, aki látott valakit, aki hallott valakiről, akinek a távoli rokona látott messzíről egy esetet, ahol megütöttek egy zsidót, azt ne kelljen már a sírig üldözni. Igen, borzalmas dolgok történtek a második világháborúban, na de az a nemzedék, aki még gyerek volt akkor, és alig emlékszik rá, az lassan meghal, mert olyan öreg. Erre azzal szoktak védekezni, hogy a népirtás nem évül el. Ja, akkor mennyivel is tartoznak nekünk a mongolok, meg a törökök?

@árammal átjárt kakkantott nyaktekercs:
Erre a hülyére meg minek reagáltok egyáltalán? Lehet látni, hogy fideszes bértollnok? Lehet. Lehet látni, hogy csak trollkodik? Lehet. Ismeritek az internetes trollokra vonatkozó első, és egyetlen szabályt, hogy "Don't feed the troll!"? Ismeritek (most már mindenképp). Akkor meg mit foglalkoztok ilyenekkel?

sanity 2011.04.09. 14:28:44

@gauche caviar:
Senki se vonja kétségbe, hogy a Fidesz milyen valójában, és mekkora visszaélések és pofátlanságok történtek ebben a lassan egy évben. Az emberek mégsem mennek el tüntetni, nem emelik fel közösen a szavukat a 2/3 ellen.
Az viszont visszataszító, hogy egy érdekdemokrata CB-t hősnek állítsunk be. Ezen kívül ha el követett pedofíliát, ha nem, ilyennel elég gusztustalan viccelődni is. Az ő erkölcsi szintjét mutatja.

gauche caviar 2011.04.09. 14:29:27

@Goompah: aha. persze.
na, osztán miért érdekes CB pedofíliája abból a szempontból, hogy mit mond az Alkotmányról?
vagy az mindegy, a lényeg a karaktergyilkosság?

stagolee 2011.04.09. 14:31:12

"Egy alkotmány nem a többség akaratát fejezi ki. Az a feladata, hogy rendszerbe szervezzen egy demokráciát, amiben a többség és a kisebbség együtt tud élni, és azzal a felhanggal íródott, hogy a ma többsége akár a holnap kisebbsége is lehet. Ez a demokrácia".

Mit nem lehet ezen érteni, vagy elfogadni? Idióták....pedofília, meg a faszom.
Kádár népének idegen a demokrácia fogalma.

gauche caviar 2011.04.09. 14:31:20

@Ironfist: "Erre azzal szoktak védekezni, hogy a népirtás nem évül el. Ja, akkor mennyivel is tartoznak nekünk a mongolok, meg a törökök?"
és a honfoglaló magyarokat akkor hol fogják elítélni?
öregem, ilyen ésszel, fegyver nélkül is...

árammal átjárt kakkantott nyaktekercs 2011.04.09. 14:31:57

@Ironfist: farkincám, most éppen a te sunyi baloldali aljasságod "eteti a trollt" - hogy libbant idiotizmusod műszavával éljek.

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2011.04.09. 14:33:06

@Képviselőné Háztartásbeli Andrea:
őőő a szélsőbalosdogmagyüjteményt egyszerűbb lett volna linkelni, és hitelesebb, mint népszavát :)

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2011.04.09. 14:33:18

@Énbagoly:

Nekem se a fideszmédia eljárása, se DCB nem tetszik, bár utóbbi legalább nem a mienk.

árammal átjárt kakkantott nyaktekercs 2011.04.09. 14:34:48

@sanity: így igaz.

Végülis megeshet, hogy nem volt szexuális interkurzus köszte meg egy kiskorú között, vagyis a bűnelkövezéskor alkalmazott fogalmak szerint még nem volt pedofil.

Ám amit kétségkívül, saját bevallása szerint művelt, az ma már okvetlenül pedofiliának számít. Az internetes képnézegetők miért lennének pedofilabbak a farokvakartató Daninál?

Ironfist 2011.04.09. 14:35:00

@gauche caviar:
Sikerült kiemelned egy olyan momentumot, amit én éppen nem hoztam fel példának, de lehetett volna. Gratulálok. Öregem, ilyen ésszel...

@árammal átjárt kakkantott nyaktekercs:
QQ, sírj csak, nem zavar :P

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2011.04.09. 14:35:18

@Herr SturmLikudnik:

"már meg is lett rendelve az audiSnyóc nektek, beépített blogmotorral"

Szólhattál volna előbb is! xD

árammal átjárt kakkantott nyaktekercs 2011.04.09. 14:35:59

@snakekiller23: sosem fogom megtudni, mit, mert a véleménynyilvánítási szabadság szájtépő fehér cápája kiirtotta, amire reagáltál.

árammal átjárt kakkantott nyaktekercs 2011.04.09. 14:37:02

@Ironfist: sírtam volna valahol? Nem tudni, mert kiirtottak pénzért.

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2011.04.09. 14:37:04

Jaj elnézést kérek mindenkitől!Ezt az árammal átjárt izét én csináltam néhány napja a vécén.
Ne haragudjatok!

stagolee 2011.04.09. 14:37:41

@Ironfist:

Nem, sajnos az idiotizmus nemzedékeken át öröklődik.

árammal átjárt kakkantott nyaktekercs 2011.04.09. 14:39:29

@gauche caviar: való igaz, a hatalmas vicc nem a mongolok környékén keresendő.
Hanem ott, hogy minden nap harminckétszer el kell siratni az antiszemitizmus elévülhetetlen bűneit, míg aki Rákosi és Kádár elévülhetetlen bűneit emlegeti, az egy MUCSAI PARASZT, AKI MINDIG A MÚLTON RÁGÓDIK.

mréveiller 2011.04.09. 14:40:14

leszarom Cohn Bendit. szerintem a franciák is így vannak vele

árammal átjárt kakkantott nyaktekercs 2011.04.09. 14:40:15

@snakekiller23: elvágódtál? Kibicsaklott a csuklód? Mesélj, milyen veszteségetek támadt.

Nurrddin 2011.04.09. 14:41:01

@gauche caviar: te engem ne dicsérgessél, mert attól is okádhatnékom van...

TaTa86. · http://archiregnum.blog.hu 2011.04.09. 14:41:43

Hát bizony a qrva anyjukat. Meg is érdemlik Dinnye Danit, méltó ellenfelek.

Sajnos ugyanolyan posztkomcsi a Fidesz is mint az MSZP.

Énbagoly 2011.04.09. 14:41:53

@laspalmas: DCB-t hagyd meg a saját országának. :) Vannak nekünk saját hülyéink. :S

Goompah 2011.04.09. 14:42:13

@gauche caviar: "osztán miért érdekes CB pedofíliája abból a szempontból, hogy mit mond az Alkotmányról? "

Ebből a szempontból lényegtelen. Na de hol találsz a kommentemben olyan állítást, hogy lényeges lenne?

"én igyekszem első körben azt nézni, hogy mit mondanak, és csak utána hogy ki az aki mondja. de persze láthatóan van akit nem zavar a következetlenség: "

Sokat számít az is, ki mondja. Mivel ugyanis senkinek nincs módja minden állítást, kijelentést személyesen ellenőrizni, meg kell válogatni, kinek hiszünk jobban és kinek kevésbé, mert a dolog nem kicsit bizalmi kérdés is. Kohn Banditának és nagyon kevésbé hiszek, gyakorlatilag azt sem hiszem, amit kérdez.

@sanity: "Egyébként érdekes módon Bandita nem lázadt a demokrácia nevében, mikor a szlovákok bevezették a nyelvtörvényt. Ennyit az ő hitelességéről."

Pontosan. Nem csak az számít, ki mit mond egy dologról, hanem az is, ki miről hallgat, mint szar a fűben.

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2011.04.09. 14:42:45

@gauche caviar:

nem mondtam, hogy egyenlőek, csak a kettős mércére hívtam fel a figyelmet, avagy a múltat csak egységesen lehet eltörölni: vagy mindenkinek vagy senkinek

sanity 2011.04.09. 14:44:35

@gauche caviar:
Akkor mutathatnál valami meggyőző forrást, hogy mégis kiket irtottunk mi ki honfoglaláskor:)
Egyébként egyetértek Ironfist-tel, ennyi erővel mi is kérhetnénk kárpótlást a tatár-török duó miatt, csak minket nem pénz éltet lépten-nyomon. Legalábbis engem biztos nem. Aztán lehet kifizetődőbb lenne, minthogy pap bácsik kéregessenek mindenféle alapba:)))))

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2011.04.09. 14:44:37

@árammal átjárt kakkantott nyaktekercs:

Hogy előléptették, az tény.
A hűség jutalma nem csak az előléptetés lehet, hanem az is, hogy egy piti kis híradóhamisítás miatt nem esik el tőle. Ezt érted?

árammal átjárt kakkantott nyaktekercs 2011.04.09. 14:44:56

@Tigeri: hát ez nagyon szép volt. Igazi baloldali vécébölcselet. Ahogy szoktátok. És ahogy szoptátok tavaly áprilisban...

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2011.04.09. 14:45:37

@Mike36:

"a porszt írónak sem az a fontos, hogy az MTV hamísított"

tényleg?

árammal átjárt kakkantott nyaktekercs 2011.04.09. 14:46:19

@laspalmas: képzeld, ezt értem. És ezt nagy hibának is tartom.
Valamiért azonban úgy gondoltad jónak, hogy nem ezt írod a posztodban, hanem helyette hazudsz egy hatalmasat.

Csak tudnám, miért... (ez most vicc volt)

árammal átjárt kakkantott nyaktekercs 2011.04.09. 14:47:53

@laspalmas: végre. Tehát ha szabad elítélni a nácizmust, akkor már ne ugassák le a Kádár ellen szövegelőket se azzal örökké, hogy faszikám, NE A MÚLTBAN VÁJKÁLJ...

.Pierre Bezuhov. · http://www.youtube.com/watch?v=ddk-Q6hXvFk 2011.04.09. 14:50:08

@laspalmas: nézd, nyilván fontosabb volt a maszopjancsik újabb bohócszáma, mint az állami szintre emelt hírhamisítás. én megértem :)

mondjuk a címmel meg DHC-s hisztivel megint csak lightos az egész, olyan ejnye-bejnye szagú.
a "hűség jutalma" az pl rajcsányiék weblapozása, krakkó elvtárs felkérése kategória ésatöbbi. ami az orrunk előtt megy, kérlek szépen, kőkemény pártállami módszerek napi rutinná fejlesztése... de hol van ez fontosságban mártáék zuglós bulijától vagy danielünk 30 évvel ezelőtti polgárpukkasztásától. sehol!! ;))

árammal átjárt kakkantott nyaktekercs 2011.04.09. 14:53:15

@.Pierre Bezuhov.: mondok neked egy kőkemény pártállami módszert, ha már Pieerre vagy, és erre a kősziklára épült Táncsics börtöne.

Például ha valakit a véleményéért elgázosítanak. Na, az egy kőkemény pártállami módszer.

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2011.04.09. 14:55:04

@árammal átjárt kakkantott nyaktekercs:
például amikor kirúgják egy bizottság tagjait mert ellentmondtak viktor névadási ötletének? :)

2011.04.09. 14:55:49

Annyiból pozitívum ennek a pedofil majomnak a szerepeltetése, hogy ez is megmutatta az LMP valódi arcát.

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2011.04.09. 14:56:04

S. Ábel is csak fantáziált arról hogy megöl 22 embert, de végül is nem tett semmit ...Bandit bá' is csak fantáziált kislányokról az oviban, teljesen normális és védhető dolog, nem is értem miért kötözködnek vele emiatt.

Az MTV-s faszinak (Papp Dániel) meg persze hogy el volt már döntve az előléptetés, az ilyen dolgokat nem egy nap döntik el, de a botrány után is kinevezték végül, sok mindent elárul...

Szar lehet a közszolgálati médiában dolgozni, de az állás mindenkinek fontos, csak ugye gyomor kell bemenni dolgozni.

Javallom nekik indítsanak álnéven blogot :)

sanity 2011.04.09. 14:56:37

Nálam a tv2-es leváltósdi viszi a prímet :) álamfő!

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2011.04.09. 14:57:45

@stagolee:

"A harmadik bekezdés második felét a többség és az alkotmány viszonyáról jól megfogalmazta, tetszik."

árammal átjárt kakkantott nyaktekercs 2011.04.09. 14:58:07

@Conv: nem a bizottságba delegáló szerv elvárásának megfelelően döntöttek. (Mint ha az ügyész a vádlott érdekeit védené, tudod?) Kivágták őket, mint macskát sz*ni. A lehető legjogosabban.

árammal átjárt kakkantott nyaktekercs 2011.04.09. 14:59:13

@imperial: ez kétségtelen. Szakasits Árpi bátyánk vígan bugyborékolhat odale az üstben.

árammal átjárt kakkantott nyaktekercs 2011.04.09. 15:01:13

@zero: csakhogy Bandi néni kifejtette, ma már nem vállalható, amit a pedofiliájáról akkor leírt. Tehát Bandita is egy "széljobb" náci bértollnok, mint mindenki, aki felemlegeti, amit művelt?

fedkvas 2011.04.09. 15:03:48

@sanity: hát kint sincsenek Rafaelék. az előzetes is a rács mögött lapul, ecsém.

fedkvas 2011.04.09. 15:06:52

@árammal átjárt kakkantott nyaktekercs: Nabokov Lolitája pont a hetvenes években volt igen menő. szerintem sznobokat pukkasztott Dani, polgárilag, de aztán ki tudja. Huxley sem volt pedofil, pláne nem pederaszta, mégis írt a utópikus jövő autoerotikusan nyalakodó kiskölykeiről. Cohn-Bendit meg főállású provokátor.

.Pierre Bezuhov. · http://www.youtube.com/watch?v=ddk-Q6hXvFk 2011.04.09. 15:09:42

@zero: biztos olvastad:

"Úgy tudjuk, a rádióban a hírt egy gyakornokkal olvastatták fel, mert senki nem vállalta, de a köztévében is felháborodást keltett a riport."
hirszerzo.hu/belfold/20110408_hamis_tudositas_cohn_bendit

873ujr3rk 2011.04.09. 15:12:57

@laspalmas: lol :)))
szeretnél te abban a lassan már nem is létező országban élni:)))

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2011.04.09. 15:13:43

@.Pierre Bezuhov.:

legközelebb már közmunkás vagy hajléktalan fogja felolvasni a híreket :)

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2011.04.09. 15:17:07

@imperial:

Igen, madarat tolláról, embert barátjáról. Jól mutat Schiffer DCB mellett.

snakekiller23 2011.04.09. 15:19:04

Eleve az a döbbenet a Hírlap és az Echo színvonala alapján, hogy onnan takarítónőnél komolyabb beosztásban bárkire is igényt tart jobboldal. MN, HírTV, Heti Válasz érthető, de a Széels-média azt gondoltam még a Fidesznek is vérciki. Bogár László, Szaniszló ugye nem kap pozíciót?

.Pierre Bezuhov. · http://www.youtube.com/watch?v=ddk-Q6hXvFk 2011.04.09. 15:22:47

@zero:
sztem Philipp, az intendáns szívesen vállalja :D

vagy esetleg még hozni kellene elvtársakat a hír/echo tv-ből. ott olyan jó átéléssel olvasták be mindig a "híreket" :)
a hörtévében van/volt egy olyan hosszú nyaki hírolvasó/műsorvezető nő, na az pl olyan undorral és megvetéssel ejtette ki a(z anno) kormányközeli neveket, hogy dőltem a nevetéstől :))
de mikor Vektor miniszterelnök úrral vagy egyéb fiatal demokratával parolázott szinte elcseppent a nyálban :DD

régi szép idők.... ;-))
tényleg néz még valaki hörtévét? milyen?
gondolom most már nem rémhír hanem jóhír tv :) lehetne akár evangéliumi tv is

ColT · http://kilatas.great-site.net 2011.04.09. 15:22:54

Mi is derül ebből ki?
- Egyik kutya, másik eb
- Aljadék aljadéknak nem mindig farkasa
- A rossz mindig elnyeri méltó jutalmát

TaTa86. · http://archiregnum.blog.hu 2011.04.09. 15:26:00

@árammal átjárt kakkantott nyaktekercs: Ez egy szabad ország, bármit vitathatsz! (Kivéve a holokausztot!)

kissiú 2011.04.09. 15:29:45

@árammal átjárt kakkantott nyaktekercs: "nem a bizottságba delegáló szerv elvárásának megfelelően döntöttek. (Mint ha az ügyész a vádlott érdekeit védené, tudod?) Kivágták őket, mint macskát sz*ni. A lehető legjogosabban."

Persze. Azt hitték, a szakértői bizottság arra való, hogy őszinte és szakmai alapokon nyugvó véleményt mondjon egy politikai előterjesztésről. Micsoda tévedés! Egyáltalán, melyik országban éltek ezek? Szerintem nem elég a bizottság felszlatás + a munkahelyről való kirúgatás, nyilvános önkritikát kellene gyakorolniuk a Teleképen, és kérniük a mielőbbi agyonlövetésüket.

sanity 2011.04.09. 15:31:17

@snakekiller23:
Nem hiszem, hogy Bogár vagy Szaniszló bármilyen pozíciót kapna, ők ahhoz túlságosan is szókimondó emberkék:)

KenSentMe 2011.04.09. 15:33:39

Az a szégyen, hogy ez a nem túl okos pedifil észben és erkölcsökben messze a kormányunk felett áll.. ez az, ami elkeserítő.

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2011.04.09. 15:38:01

@árammal átjárt kakkantott nyaktekercs:
természetesen ha a szakmai érvek ellentmondanak a szerv érdekének akkor a szerv érdekét kell nézni, nem a szakmai szempontokat, egy szakmai bizottságban.
értem trollocska :)

2011.04.09. 15:39:16

"Meggyőződésünk, hogy egy európai parlamenti képviselőnek kötelessége a sajtó kérdéseire megfelelő válaszokat adni."

Nekem ez ragadta meg a figyelmemet. Gondolom, nem csak EP-képviselőkre vonatkozik, hanem minden hazáját szolgáló magyar politikusra is.

Akkor hogy is van az, hogy a figurák gyakran csak kiállnak, eldarálják az aktuális mantrát, majd anélkül, hogy a sajtó kérdezhetne, levonulnak a pódiumról? Szerintem ez felháborító, és hasonló következetességgel tessék riportot csinálni belőle!

balfék 2011.04.09. 15:40:45

Csak a mihez tartás végett! A poszt írója sem különb Papp Dánielnél.
"Félrevezető és elfogadhatatlan eljárás egy könyvből néhány mondatot önkényesen kiemelni és a kontextusából kiragadva idézni. Az alaposan megcáfolt vádakat azóta kizárólag a szélsőjobboldali pártok próbálták feleleveníteni. Franciaországban a Nemzeti Front kivételével minden politikai párt visszavonta az állításokat és bocsánatot kért."

Annak ellenére, hogy a politikus ellen sosem indult per, és azok a gyerekek és szüleik, akik Cohn-Bendit lakásóvodájába jártak, kiálltak mellette, és levélben utasították vissza, hogy történt volna szexuális bűncselekmény, sokan úgy vélik, hogy a Grand Bazaarban leírtak önmagukért beszélnek. A politikus azóta maga is úgy gondolja, hogy a szexuális forradalom idején provokációnak és tabudöntögetőnek szánt könyvének néhány, a gyerekek szexualitását leíró mondata valóban elfogadhatatlan. Mint egy magát tisztázni kívánó, Klinkel igazságügyi miniszternek címzett levelében is olvasható: "Ha akkor többet tudtunk volna a gyermekek ellen elkövetett szexuális bűncselekményekről, nem írtam volna le ezeket a sorokat."

873ujr3rk 2011.04.09. 15:41:34

@Conv: hogyan mered elvárni h bármilyen beszélgetésben komolyan vegyenek, ha bár büszkén hirdeted honlapkészítő mivoltod, weboldaladból kiderül, hogy a legprimitívebb mailserver kezelése is meghaladja képességeidet és contactként gmailes postafiókot adsz meg ?
ha a vállalt szakmádban ennyire igénytelen vagy, miért lenne súlyod bármimásban ??

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2011.04.09. 15:44:07

@873ujr3rk: :))))))))) félelmetes vagy tesó :)

igen, amiatt, hogy ostoba vagy, és ezt büszkén hirdeted :)

TaTa86. · http://archiregnum.blog.hu 2011.04.09. 15:47:53

@balfék: Ohh, szegény Dinnye Dani csak szexuálisforrongott, és tabudöntögetett, pedig ha tudta volna!

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2011.04.09. 15:48:54

@árammal átjárt kakkantott nyaktekercs:

A kedvedért, rád való hivatkozással betettem a post végére. :)

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2011.04.09. 15:49:44

@.Pierre Bezuhov.:

sokkal szebb így egyben, előléptetéssel megspékelve, avagy türelem rózsát terem :))

Malachi 2011.04.09. 15:50:49

ez az írás így ebben a formában gigantikus öngól. esetleg lehetett volna egy külön fröcsögést írni a buzipedofilgeci kónbanditáról a kiskegyed kismama rovatába és egy másikat a hírhamisító hazug MTV-s Papp Dánielről, ide. külön-külön mindkettő súlyos probléma, de míg az egyikre semmiféle bizonyítékunk nincs, addig a másik itt játszódik a szemünk előtt, élőben, egyenesben. egy index cikk, egy hírszerzős írás, néhány felháborodott hang, ennyi. ja, meg egy előléptetés a rendes pártkatonának. tényleg itt tartanánk? ennyi? akkor szerintem húzzuk is le a rolót, mert ennek az országnak befellegzett.

valami isteni csoda folytán sikerült elzavarni az orosz komcsikat 20 éve, erre megkaptuk a nyakunkba az általuk kiképzett magyar tolvaj komcsikat. remélem még megérem, hogy felébred az ország ezeket is eltakarítjuk végre, örökre. adná az ég.

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2011.04.09. 15:51:00

@873ujr3rk:

dehogy szeretnék, persze te biztos jobban tudod

ColT · http://kilatas.great-site.net 2011.04.09. 15:53:30

@Malachi: "ja, meg egy előléptetés a rendes pártkatonának. "
Pedig ez így van, amióta itt gengszterváltás volt... :(

873ujr3rk 2011.04.09. 15:53:56

@Conv: azért, ha sikerült a mailserver, szakíts egy kis időt arra is, hogy a referenciáid linkjeit rendbetedd. a limetti például az arthurmadsenre mutat. lehet, hogy van benne csízió, de szerintem nem így tervezted. a varoskalauzt is kivehetnéd, hiszen már nem létezik:(

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2011.04.09. 15:56:16

@.Pierre Bezuhov.:

HírTv-ből Nagy Katalin a favoritom, azok a grimaszok megfizethetetlenek
www.hirtv.hu/musorvezetok/?article_hid=129642

es2300 2011.04.09. 15:59:03

@Conv: azert azon a honlapon tenyleg lenne mit helyretenni, pld en biztos nem vasarolnek semmilyen szolgaltast valakitol ki impavidus mortalium neven mutatkozik be, gondolom nem ez szerepel a szemelyidben, ez a teljes azonosulas virtualis szemelyisegeddel meglehetosen gyermekded

bocs az offert

sanity 2011.04.09. 15:59:31

@Malachi:
Nem isteni csoda volt, csupán módszerváltás következett:)

"remélem még megérem, hogy felébred az ország ezeket is eltakarítjuk végre, örökre. adná az ég." Ámen.

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2011.04.09. 16:06:06

@873ujr3rk:
elárulok egy titkot. ezek a referenciák díszek. az ingyenes munkáim. a hobby oldalam, ha úgy tetszik. nem a céges oldal.
a netről ezen oldal kapcsán szinte semmi megrendelésem nincs.
ezzel szemben bőven van munkám. az ország minden részéről. :)

azonban ugye te is viccesnek tartod, hogy te kamunickkel és semmi adattal, beszélsz véleménykomolyságról egy olyannak aki személyes elérhetőséget biztosít magáról? :)

és szakmai kérdéseket, mailserver kezelést feszegetsz egy egyetlen lekérdezéssel kideríthetően bérelt tárterülettel kapcsolatban?
bohóc vagy koma, ráadásul az ostoba fajtából :)

esef 2011.04.09. 16:08:35

oké, legyen Cohn-Bendit pedofil, de akkor Wittner Mária is lehessen nyilvánosan (akár már a ma esti híradóban is) egy ócska, kivénhedt kurva. merthogy az volt... vagy megint kettős a mérce?

es2300 2011.04.09. 16:20:14

@esef: ugyerted konkretan prostitualt volt? kep van? :)

asmodean 2011.04.09. 16:22:28

@873ujr3rk:
"mailserver kezelése is meghaladja képességeidet és contactként gmailes postafiókot adsz meg"

Én nem értek hozzá, de mi köze van a mailserver kezelésnek a gmailes címhez?

loldongs (törölt) 2011.04.09. 16:22:56

aki szerint DCB nem pedó, az melyik videót nézte, és melyik könyvét olvasta?

TaTa86. · http://archiregnum.blog.hu 2011.04.09. 16:29:11

@esef: A különbség, a kettő között, hogy Wittner nemzeti hős szabadságharcos, aki 13 évet ült börtönben, Dinnye Dani pedig jódolgában lázadt brahiból, amiért igazából semmilyen kár nem érte.

Szóval igen, kettős mérce a részedről.

(Nem mellesleg: Wittner nem megy ki a franciáknak, zsidóknak előadást tartani arról, hogy mi szerepeljen az alkotmányukban. A suszter marad a kaptafánál.)

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2011.04.09. 16:29:36

@asmodean: ennyivel máris többet értesz hozzá ;)

szerintem arra gondolt, hogy saját domaines, pl info@i-honlapkeszites.hu email címet használjak, bár ebben az esetben sem értem minek a mailserver kezelés. de majd szerintem megtudjuk a dolgot :)

jozicsenko 2011.04.09. 16:35:17

@873ujr3rk: ne írd, nem leszünk tőle bánatosak...

franciaországban, angliában, belgiumban volt idejük gyakorolni a demokráciát - nálunk pont az a bagázs ásta el, akit ez a féreg (dcb) istenít

@Devil: írták feljebb: ha rá kérdeztek, vagy ködösített, vagy azt mondta: 30 éves dolgokkal nyaggatják - hozzánk most tolta el a képét, tőlünk most kapja meg, nem 30 éve...
@gauche caviar: ahogy az angol fickó is mondta: autót nem venne tőlük: a magyartelevizió az a banda, akik a saját ostromjukról nem tudosítottak - folyamatosan szervilis kormánypárt banda, akik rettegnek a napi zsíroskenyérért...
dcb onnantól hogy pedofl, a számomra teljesen hiteltelen - mondhat bármit, lehet a világ legnagyobb zenésze/festője, stb, az nem teszi felejthetővé: gondolj polanskira: ha pedo, azért bünti jár (hiába áll mellé a lefizetett/elfáradt áldozata): furcsa hogy aki körön belül van, azt védeni kell (dcb, polanski, biszku), aki ellent mond, azt ki kell írtani (ahogyan a már emlegetett 90 éves öreget)

asmodean 2011.04.09. 16:38:33

@Conv:
Ja én azt hittem, hogy a legtöbb tárhely bérléssel jár a dominahez csapot mail is. Azt nem tudtam, hogy mindenkinek otthon egy postfixet vagy egy exchanget még be kell nyomni pluszba ehhez.

Bandúr Kandi 2011.04.09. 16:40:48

Már engedtessék meg: azért mert valaki egy regényben leír egy pedofil sztorit, még ne legyen már a magánéletében is pedofilnak megbélyegezve! Mi van Nabokovval? Ő is az? De ha már így prejudikálunk, akkor mi van az elcsendesített katolikus pedofil botrányokkal? Egy paphoz bátran odaengednéd a lányod ezek után is? Vagy hogy van ez?

Goompah 2011.04.09. 16:42:18

@Devil: "Ezért elő kellett ásni róla valamit amivel le leht járatni."

Nem kellett előásni, ő maga vallotta be a könyvében, amikor még azt hitte, jó poén kisgyerekeket molesztálni. Ezt már nem lehet visszaszívni, ezért nem is meri tagadni, csak ködösít.

Aszongya, rendszeresen a jobboldaliak támadják őt ezért. Érdekes ez az érvelés, a ballib oldalról sokszor visszaköszön. Aki bírálni meri őket, az fasiszta, antiszemita, szélsőjobbos. Tipikus aljas ballib érvelés.

Lucius Flavius Arrianus 2011.04.09. 16:43:08

A nyolcvanas évek második felében az MSZMP potentátjai - általában - már szégyellték, hogy folyton-folyvást hazudnak. Néha még bele is pirultak.
A FASZNER gyermekei nem szégyenkeznek, ha csaláson kapják őket.

nyekk 2011.04.09. 16:43:22

Akik idehívták ezt a gusztustalan handabandázó pedofil, anarchista jude ökröt, (ha jól tudom az utószadesz, az LMP) kapitális öngólt lőttek.
Még ha igaza lenne is (de nincs), akkor is hogy jön az a debil liberális majom ahhoz, hogy itt gyalázza a himnuszt, az országot. Ki a f...m kérdezte. Pofán kellett volna vágni egy sepenyővel, és szurokba, tollba hempergetve zavarni a határig. (Mint ahogyan a meghívóit is)

Goompah 2011.04.09. 16:44:29

@Bandúr Kandi: "Már engedtessék meg: azért mert valaki egy regényben leír egy pedofil sztorit, még ne legyen már a magánéletében is pedofilnak megbélyegezve!"

Ugye nem zavar, hogy nem regény, hanem valós történéseket ír le?

"Mi van Nabokovval? Ő is az?"

Na, a Lolita, az regény.

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2011.04.09. 16:44:29

@asmodean:
én is így tudtam a dolgot. ezek szerint akkor ketten tévedtünk.
ha érdekel a téma téged is, jelentkezhetnénk közösen egy képzésre 873ujr3rk-hoz, hátha ad mennyiségi kedvezményt.
Én úgy érzem szükségem lenne rá, mert valahol elmaradtam.

KenSentMe 2011.04.09. 16:48:14

@TaTa86.: Csak halkan súgom meg neked, hogy aki hős egy szabadságharcban, az meghal fiatalon.. aki nem hal meg, az legfeljebb a futásnak és a besúgásnak lehet a hőse - ezek mondjuk szép nemzeti értékeink, érdemes isteníteni őket.

egy maréknyi dollár 2011.04.09. 16:51:23

Itt tartunk.Videofelvételt hamisítanak minden következmény nélkül.Már botrány sincs.Nem foglalkoznak a leleplezéssel.Azt is mondhatták volna az indexeseknek:Ja.Így van.Viszont mit szólnak, milyen szép tavaszi idő köszöntött ránk hirtelen?Aviszonlátásra!
Ez félelmetes.
Cohn-Bendit szikrázóan értelmes pasas.Amit az alkotmányozásról, az Alkotmány lényegéről mondott, teljesen megállja a helyét.
Egy demokráciában.

JohnHenry 2011.04.09. 16:52:04

ez a poszt a hírhamisításról szól, vagy a hírben szereplő illetőről? a kettőt egybemosni ősi fideszes szokás...

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2011.04.09. 16:54:39

Bocs,de ki az aki tudta mondjuk úgy fél évvel ezelőtt,hogy ki ez a Cohn bendit?Mert én csak mostanában hallottam róla illetve olvastam a kurucon.Ki volt mit csinált?Annak idején ,mikor Kertész Imre nobel díjat kapott,akkor hallottam róla először.Jött a főnököm a pékségben,hogy ismerem e Kertész Imrét?Mondom persze,ő volt a dagasztóm a Százados úton.

stagolee 2011.04.09. 16:58:45

@nyekk:

Téged meg egy szívlapáttal kellene tarkón vágni, te barom.I
Olyanokból, mint te nem lehet országot, meg egyáltalán semmit sem lehet építeni.
Az alapanyaggal van itt nagy baj.

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2011.04.09. 16:58:47

@JohnHenry:
ha a hírben szereplőről nincs benne szó, akkor hogyan beszélsz a vele kapcsolatos hamisításról?

vagy azt mondod, bűntény történt, de hogy konkrétan mit és mivel kapcsolatban, azt már nem kell leírni?
tipikus libbant szokás.
miként a hírhamisítás tipikus mszp kormányzati szokás (magyarok nyulai robbantás, és bizonyítékok)... volt eddig, most már fityiszes is.
igazából semmi változás nincs csak a logo lett lecserélve.

Bloodscalp 2011.04.09. 16:58:49

@laspalmas: nagyonjó:) de még felhozhattad volna az előzményként, Kedves Vezetőnk vs C-B fight in Brüsszel, 1 perc alatt kiderült hogy van Fletónál is mocskosabb szemét a földön, csak mert csúnyán nézet a "MI" Viktorunkra, ami dajcstomit véve alapul már teljesítmény:)

Nagy Katalint én is bírom, Szerető szabit, és szilvesztert is:))) olyan szép csapat voltak....

@TaTa86.: ugye nem gondolod hogy Wittnernek van lövése az alkotmányozásról, vagy akár a jogról...

asmodean 2011.04.09. 16:59:21

@VRbagoly: Ezt mondjuk majd dumáld meg azért Klapka Györggyel, mert volt olyan pofátlan, hogy ő például nem halt meg egy szabadságharcban (és még sok más hős sem).

Bloodscalp 2011.04.09. 17:01:20

@laspalmas: és annyira bírom a papp danikat is...végzettsége alapján televíziót csak fotelből láthatna...elvileg

asmodean 2011.04.09. 17:02:16

@Conv: Má nem azért, de a robbantásos az nem is volt hamisítás. Volt robbantás vagy nem? Volt. Akkor meg a többi már csak részlet kérdés, hogy nem ők, nem akkor, nem azért. Tibi megmondta, hogy robbantottak bemutatta és kész. Náczi-e vagyol?

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2011.04.09. 17:07:46

@asmodean: elnézést kérek, elhatárolódok magamtól.

azAttis 2011.04.09. 17:08:22

és ezt a pedofilt ünnepli az lmp és hívta meg előadni a demokrácia nagy harcosaként. A hányinger kerülget.

KenSentMe 2011.04.09. 17:08:39

@asmodean: Klapka Györgyről állította bárki is, hogy hős? Jó, hogy kiváló üzletember és a bulvármédiának is egy prominens személyisége (sokkal több értéket hordoz pl. K.T. kisasszonynál), de még senkit se hallottam, aki hősként istenítené.

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2011.04.09. 17:10:01

@VRbagoly:

hát erre nem is tudom mit mondjak :))))))))))))))

asmodean 2011.04.09. 17:10:45

@VRbagoly: Barom. Komárom hőséről beszélek te szerencsétlen.

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2011.04.09. 17:12:30

@asmodean: szerintem pont hiányzott az általános iskolában amikor 1848-ról tanultak :)

Marcellusca 2011.04.09. 17:12:40

@laspalmas: Nekem is ez jutott eszembe és vártam a @.Pierre Bezuhov.: által vázolt megoldást.

De, lehet, hogy Bezunak igaza van.
Nagyobb faszisták, mint sértődöttek. :D

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2011.04.09. 17:13:39

@ColT:

csodálatos!
remélem levédetted :)

KenSentMe 2011.04.09. 17:13:52

@asmodean: Azt írtad, hogy: "ezt mondjuk majd dumáld meg azért Klapka Györggyel" .. egyértelmű, hogy nem Komárom hősére céloztál, hiszen ő már régen meghalt, és ha meghalt, hogyan dumálhatnék vele?

Dr. simonmondja. · http://off.blog.hirszerzo.hu/ 2011.04.09. 17:14:02

A kormány hírgyárának vezetésére hamisítással lehet pályázni.
Laspalmas.
Ez akkora erkölcsi fölényt jelez, hogy asszem győztünk a Nagy Gonosz Chon-Bendit fölött.

Lányod nehogy odaadd neki.
Örülök, hogy ilyen felelősen gondolkozol.

esef 2011.04.09. 17:15:12

@TaTa86.:
Szóval ha Cohn-Bendit is ülne pár évet valamiért, akkor rendben lenne az állítólagos pedofilsága?
Mécs Imre is ugyanolyan '56-os hős, aztán ugyanolyan semmirekellő az is. Göncz Árpád, a patkány is. Nem kell a kettős mércéhez ez a német-francia zsidó sem, van ilyen bőven kis hazánkban is.
Volt szoci városvezetők előzetesben, viktoriánusok meg élnek mint Lézer Vásárhelyen... (Meggyes, Kósa és a többi eladósító szintén...)
Teljes vagyonelkobzás és életfogytig tartó kényszermunka mindnek!
(Amúgy Wittner is ugyanazt a hibát követte el mint a nagyszüleim. Ő '56-ban jött haza, a(z apai) nagyszüleim meg '45-ben Ausztriából...)

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2011.04.09. 17:15:35

@Malachi:

sajna sok ember nem ismeri ki ez a Bendit bácsi, bele kellett írni kicsoda-micsoda

asmodean 2011.04.09. 17:17:51

@VRbagoly: Úgy van fokozd még :)))))))))))))

dr. Kóser Malac™ (a legnagyobb demokrata civil)! 2011.04.09. 17:17:59

@azAttis: Annyira rossz a helyzet, hogy az lmp-nek már importálnia kell a pedofil zsidókat! :)))

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2011.04.09. 17:18:10

@egy maréknyi dollár:

"Azt is mondhatták volna az indexeseknek:Ja.Így van.Viszont mit szólnak, milyen szép tavaszi idő köszöntött ránk hirtelen?Aviszonlátásra!"

:))))

KenSentMe 2011.04.09. 17:19:14

@asmodean: Az igazságon nincs mit fokozni.

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2011.04.09. 17:19:49

@Bloodscalp:

Honnan tudod, mik a követelmények egy tévés állásnál? ;)

Dr. simonmondja. · http://off.blog.hirszerzo.hu/ 2011.04.09. 17:21:26

@zero:
Az ovis munkája volt a csúcspont az életében.
Asszem elkaptátok a lényeget.
Az euparlamentben mindig tartanak egy pedofilt, hogy ordibáljon az euelnökökkel, és jó, ha tudjuk, hogy ez nem komoly, csak egy bébiszitter.
Viktor meg bátran legyőzte.

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2011.04.09. 17:21:37

@VRbagoly: de úgy nézem, tovább ennél süllyedni sem :)

nu pagagyí 2011.04.09. 17:21:57

Szerintem ne foglalkozzunk Cohn-Bendittel. Éppen elég baj nekünk, hogy a köztévé hazudik. Én kikérem magamnak, hogy az adómból fenntartott médium hamisítson. A selejtes seggnyaló szarrágókat küldjék vissza oda ahonnan jöttek, és ahol kitanulták a szakszerű hazudozás mesterségét.

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2011.04.09. 17:23:08

@VRbagoly:

asszem most kell elegánsan elhallgatnod hosszú időre :)))

Dr. simonmondja. · http://off.blog.hirszerzo.hu/ 2011.04.09. 17:23:53

@laspalmas:
Hamisítás - referenciamunkával ?
Videomelléklettel ?

KenSentMe 2011.04.09. 17:24:49

@Conv: Ha azok süllyednek, akik képesek szöveget értelmezni, és azok maradnak az ormok magaslatain, akik erre képtelenek, csak csürheként röhögni tudnak, és nem belátni, ha tévedtek - nos, akkor hosszú süllyedést kívánok magamnak.

KenSentMe 2011.04.09. 17:25:50

@laspalmas: Elkullogni mióta elegáns?

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2011.04.09. 17:26:50

@simonmondja.:
ez nem új, már az mszp-szdsz idejében is ez volt a követelmény csak akkor még miniszteri saját kézzel (szájjal) ment a prezentációja a hamisításnak. (gondolj a mgyaroknyulai féle robbantásra és bizonyítékokra)

Dr. simonmondja. · http://off.blog.hirszerzo.hu/ 2011.04.09. 17:27:28

@VRbagoly:
Ugyanmár. Biztos tanultál egy Klapkáról töriórán.
A klapkaság meg öröklődik.

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2011.04.09. 17:29:35

@VRbagoly:
azt hiszem bocsánatot kell kérnem tőled, igazad van.
teljesen természetes és nyilvánvaló, ha hősökről van szó és szabadságharcról, meg klapka györgyről akkor az aranykufár klapka jut eszébe az embernek :)

asmodean 2011.04.09. 17:30:00

@VRbagoly: Te ugye olyan ember vagy, aki ha azt írja egy készülék használati útmutatója, hogy "helyezd áram alá", akkor kiviszed az eszközt a legközelebbi nagyfeszültségű távvezeték alá, mert értelmezed és szószerint betartod, amit írt? :)))))

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2011.04.09. 17:31:41

mondjuk a hirben az van, hogy mar kinevezes elott allt, tehat ez az ugy csak nem gatolta a kinevezeset, nem ezert neveztek ki
azert az arnyalja a dolgot
amugy nekem8

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2011.04.09. 17:31:58

@VRbagoly:

Csak a további beégéstől próbáltalak megkímélni, de közben már elérted annak a kommentnek a szintjét, ami úgy szólt, hogy Csak az a magyar, akinek fáj Trianon, tehát pl Szent István nem (mivel ő nem élt már akkor ugye).

Dendrobatidae 2011.04.09. 17:37:32

A média világa mindig is kretének gyülekezőhelye volt. Buzik, pedofilok, zsidók, pénzért, szereplésért szopó-nyaló anyabaszók. Mégis, mi olyan különleges ezen a hamisításon? Tényleg nem értem.
De egyáltalán ki az a faszfej, aki mondjuk a közszolgálati-, vagy bármelyik kereskedelmi tv politikai híreit komolyan veszi?

KenSentMe 2011.04.09. 17:40:51

@asmodean: Az "áram alá helyezni" egy elterjedt modorosság használati utasításokban arra, hogy a készüléket csatlakoztatni kell a hálózati feszültséghez.. minden magyar anyanyelvű érti, és nincs, aki félreértené.

@Conv: Ilyenek az én hőseim.. lehet, hogy még az aranykufárokat is többre becsülöm Wittner Máriánál, feltéve, ha nem nyomtak fel senkit.. így alaposabban végiggondolva.

@laspalmas: Felesleges megmenteni bárkit is, hadd égjen mindenki a flame tüzén.

Bloodscalp 2011.04.09. 17:43:40

@laspalmas: én nem tudom, de média-kommunikáció valamire tippeltem volna...meg kéne kérdezni őket:) (persze válaszban nem reménykedve, az illúzió)

belzebubó 2011.04.09. 17:44:30

DCB annak az egyszerű ténynek köszönheti azt, hogy megúszta a pedofilbotrányt, hogy vele egyivásúak kölkei jártak az alternativ gyerekmegőrzőjébe, akik ahelyett, hogy vigyáztak volna a gyerekeikre ide beadták volt, hogy egész napra, hogy a szervezkedéseiket gond nélkül tudják intézni.

Biztos az itt iró LMP-sek is teljesen tisztában vannak azzal, hogy mit tettek a gyermekeikkel az RAF, vagy a Baader Meinhoff csoport tagjai péládul annak érdekében, hogy gond nélkül szervezkedjenek.

Amikor elindult a botrány kiálltak mellette, mivel egy platformon voltak.

Nem értem Schiffer nyilatkozatát a videón, hogy szégyen Mo-ra nézve, hogy 35 évvel ezelőtti dolgokat feszeget. A Sarrazin könyv idején Németországban is nagyon sokan feszegették CB ügyeit és azóta is. Amikor nekiment a cseh elnökség idején a cseh elnöknek, akkor Csehországban feszegették. Ő aki német és kijelentette németül nem hajlandó megszólalni Brüsszelben, aki a cionistákkal akiket később az igazi terroristáknak nevezett évekig cimborált és a vele szimpatizálók, akik elsősorban az egyházzal kapcsolatban pedofiliát kiáltanak és "fúj mocskos pedofil papok" érdekes látni most mennyire védik. Pedig azok is évtizedekkel ezelőtt történtek.

És hogy jön a poszthoz DCB múltja? Mert ezzel kapcsolatban kérdezték.

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2011.04.09. 17:49:54

@VRbagoly: ez nem igazán bizonyítja, hogy nem vagy hülye.

caralho voador 2011.04.09. 17:50:52

Kb. az első 15 kommentet bírtam elolvasni. Nem csoda, hogy ez az ország a végpusztulás felé tart. ENNYI PEDOFILMOSDATÓ KIBASZOTT, BETEG ÁLLATOT! És mindezt csak azért, mert ideológiailag egy platformra keveredtetek. A közös ellenséggel szemben még a sátán fekélyes kezét is megfogjuk, igaz?
És ha még nem is lenne pedofil, egy szemét, utolsó anarchista, komcsi terrorista, aki bizonyítottan emberhalállal járó terrorcselekményekben vett részt. Mindezt az emberiség történelmének egyik legnevetségesebb, szánalmasabb "forradalmának" égisze alatt, 68-ban. Legalább gondolkozzatok már, idióták. Unatkozó nyugati bölcsészgyerekek hirdetik a marxizmus nagyszerűségét akkor, amikor mi és sorstársaink javában szopjuk a vörös faszt. (Ti éltetik ezt a gecit, kedves következetes liberálbolsevik barátaim, akik 2006 kapcsán nem győztök habzó szájjal csőcselékezni.) Ráadásul még az unokáink is ennek a nagyszerű rendszernek a remek örökségébe rokkannak bele. Szuper.
Annyira szeretném, hogy egyszer az utcán beugasson egy ilyen bezuhovhoz hasonló, génhulladék kis provokátor.

KenSentMe 2011.04.09. 17:53:15

@Conv: Valóban nem, de a valódi életben ez amúgy is szinte lehetetlen ..te pl. tudod bizonyítani, hogy okos vagy?

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2011.04.09. 17:55:57

@VRbagoly: nem, de legalább nem hirdetem, hogy hülye vagyok :)

KenSentMe 2011.04.09. 17:57:08

@Conv: Viszont rendes tőled, hogy beismered.

Dendrobatidae 2011.04.09. 17:57:19

@VRbagoly: Neked nem kell bizonyítanod. A Kalapka Györgyös beszólásod már bizonyította, hogy hülye vagy mint a segg. Minek akarod ezt még fokozni?

Éhesló 2011.04.09. 18:00:56

Attól, hogy ezer blogban hazudják azt, hogy válaszolt ez a provokkátor, még nem lesz olvasható a válasza a kérdésre, miszerint demokratikus értéknek tartja-e kiskorúak szexuális tárgyú megközelítését.
A válasz ez lehetett volna, ha lett volna egy épeszű és egészséges embertől: nem.
Ha valódi liberális akkor: igen.
Esetleg bővitve: igen de.....
Ehelyett maszatol és hazudozik tovább, mint ahogyan megszoktuk a magukfajtáktól....
Aki tud olvasni és ért is magyarul az láthatja, olvashatja, értheti immár írásban is, hogy a riporter világos és egyértelmű kérdésére nem válaszolt a pedofil kohn bandita.
Akkor mit habosítanak még ezen?

chipanddale74 · http://www.autosvilag.com 2011.04.09. 18:01:50

Lassan minden ex Magyar Hírlapos megkapja a maga komoly pozícióját.

KenSentMe 2011.04.09. 18:02:32

@Dendrobatidae: Azért, mert valamit félreértettél, továbbá éppen azzal bizonyítanám a hülyeségemet, ha elkullognék. (Hiszen az azt bizonyítaná, hogy én is úgy gondolom, ahogy te gondolod.) Így viszont élvezhetem, hogy nyakamba szakad az internet, és egyszerre ezer hülye üvöltözi, hogy "hülye vagy, takaroggy". Egyszer próbáld ki majd, remek móka.

Dendrobatidae 2011.04.09. 18:06:29

@VRbagoly: Ki mondta, hogy kullogj el? Én biztos nem. Szerintem maradj... én csak annyit mondtam, hogy hülye vagy. Legalábbis a magyar történelemtudásod feltűnően hiányos - hogy finoman fogalmazzak.

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2011.04.09. 18:07:01

@Conv: @asmodean: @simonmondja.: @VRbagoly: Az semmi ahhoz képest,hogy én benéztem.Arra gondoltam,hogy ez a bagoly arról beszél,aki miniszter vagy mi volt pár évvel ezelőtt.Aztán nagy nehezen rájöttem,hogy azt Görgeynek hívták.:))

belzebubó 2011.04.09. 18:08:04

Sajnos a vágatlan video nálam nem nézhető. Az Index még mindig ilyen fos. A posztban az szerepel, hogy válaszol a kérdésre.
Valaki meg tudná nekem mondani, hogy mit?

Illetve az is érdekelne, hogy miért hagyja el a termet és mitől ilyen zaklatott Schiffer a kirohanás után?

val 2011.04.09. 18:13:26

@laspalmas: "hogy Csak az a magyar, akinek fáj Trianon, tehát pl Szent István nem (mivel ő nem élt már akkor ugye)."

Nem tudom, hogy min vesztetek össze, de baromságokat tényleg nem kellene leírni ebben a kontextusban. Hogy ki magyar azt tőled és tőlem sokkal okosabb, elismert emberek megmondták ezerféle módon. Az egyikbe majdnem beletrafáltál: "Magyar az, akinek fáj Trianon." /Illyés Gyula/

Krujs 2011.04.09. 18:13:46

balfasz... PedoMan a mi hős megmentőnk!!!!

.Pierre Bezuhov. · http://www.youtube.com/watch?v=ddk-Q6hXvFk 2011.04.09. 18:16:36

@caralho voador: "Annyira szeretném, hogy egyszer az utcán beugasson egy ilyen bezuhovhoz hasonló, génhulladék kis provokátor. "
mert mi lesz? megtámacc az uccán? az már nem cigánybűnözés? :) csak nem cigány vagy? :))

az a helyzet boborján, hogy nem védtünk senkit. kifejezetten sajnálom hogy DCH állt ki az ügy mellett, h éppen ő.
az a legnagyobb problémánk hogy hírt hamisít a hatalom, és neked, tökkelütött hülye gyerek, aki a hsz-ben kismilliószor kommunistázik ez nem probléma.

inkább told el a biciklit nyilas misi vagy borogass kukát, ha már ennyire tettrekész vagy ;-))
örvendtem.

kormányzó 2011.04.09. 18:17:38

Valamikor - hajdanában-danában - még a Csúcs volt a csúcs!Régi szép idők! Ma az echo a mérce?A vicsort nem a Széles- jókedv okozza!

gerdo 2011.04.09. 18:22:10

Jo hir, hogy pedofiliabol ki lehet gyogyulni! Cohn-bendit-nek legalabbis ugy tunik sikerult (ezen tul, nem fogom vedeni, mert ha jol sejtem az volt valoban, de ez a cikk nem errol szol). Kevesbe jo hir, hogy az MTV betegsege sulyosbodni latszik. Mar ugy tiz eve mondom, hogy az MTV-t be kell zarni, ugy ahogy van. Egyszeruen semmire nem jo, tobb kart csinal mint hasznot. Lenne jo helye annak a penznek amit rakoltunk.

belzebubó 2011.04.09. 18:22:43

@val: Ezt sokat kerestem, de nem találtam meg, hogy hol mondta Illyés. Meg tudnád mondani?
Remélem nem olyan mint a sokat idézett Szolzsenyicin idézet a kommunistákról, aminek szintén leltem nyomát hol irta le.

Szóval senki nem tudja, hogy mi volt DCB válasza?

Malachi 2011.04.09. 18:23:25

@belzebubó: kóhnbandi válasza megtalálható a posztban, a vastagon szedett "Cohn-Bendit válasza tehát:" szöveg alatt, idézőjelben.

val 2011.04.09. 18:25:14

@.Pierre Bezuhov.: Mi van ciki lett a pajti neve? Mi az a DHC? Írd csak le nyugodtan, hogy Cohn (vagy Kohn, ahogy tetszik).

(Tudom, az, hogy felemlegetik, hogy egy Cohn nevű képződmény pedofil (a saját életrajza szerint), az bizony antiszemitizmus.)

regress 2011.04.09. 18:32:26

@Malachi: nincs annyi lámpaoszlop,mint pap

belzebubó 2011.04.09. 18:32:32

@Malachi: Köszönöm, de nem az alkotmánnyal kapcsolatos válasza érdekel azt elolvastam, hogy mi a véleménye az alkotmány feladatáról helyes is, hanem arra mi a válasza amin kiborul Schiffer a vágott videón látni és mondja azt, hogy miért kell ezt 35 év után feszegetni. Tehát a pedofiliával kapcsolatos kérdés elhangzott-e és válaszolt-e és mitől rohan ki, mitől lesz ideges Schiffer.

A video inditásakor ez jelenik meg: "Kedves nézőnk! Úgy tűnik ön (sic!) külföldről néz minket. Tájékoztatjuk, hogy sávszélességünk nagy része Magyarországon érhető el, ezért külföldről nem tudjuk garantálni a zavartalan vételt. Köszönjük a megértést."

Sajnos az Index számos panasz és kérelem ellenére még nem jutott el oda, hogy egy normális megosztóra tegye a videóit.

majomkutya 2011.04.09. 18:32:57

A post első felében már attól féltem, hogy megvéditek Cohn-banditát. Akkor lehet, hogy töröltem volna a V'bőrt a könyvjelzők közül. De szerencsére nem. :D
Ismét nem csalódtam.
Azt viszont furcsállom laspalmas, hogy meglepődsz!
Cohn-bandit bírálta OV-t, így a riporteri produkció nem hinném, h a riporter döntése volt, szerintem kifejezetten elvárás volt (közölt, vagy burkolt, tökmindegy...)
Ezek ilyenek.
A fenenagy demokráciában nem tűrik az ellenvéleményt. Még akkor sem, ha komolytalan és hiteltelen (mint Cohn-bandita) és akkor sem, ha ártatlan (földrajzinév bizottság).
Ez van szép világban élünk.
Michael Moore filmjében hallottam: kb "Nem vagyok hajlandó ilyen országban élni, de arra sem vagyok hajlandó, hogy távozzak."
Ez tetszik!

.Pierre Bezuhov. · http://www.youtube.com/watch?v=ddk-Q6hXvFk 2011.04.09. 18:34:22

@val: "Mi az a DHC?" ez kérlek szépen elírás, mert gyorsírni azt nem tudok, de azért próbálok :))

és hogy lásd kivel van dolgod, nácikám, leírom szívesen. a magadfajta kurucnak tudom hogy ez kéjes öröm: Daniel Cohn-Bendit...Kohn..Kohn..Kohn..Kohn..Kohn..Kohn..Kohn..Kohn..Kohn..Kohn..Kohn

dávid-csillagot még nem tudok rajzolni karakterekből, de majd megtanulom....
így okés? ;)

majomkutya 2011.04.09. 18:34:28

@majomkutya: Ja! LAspalmas! NE gondold, hogy te nem vagy rajta a listán! Én is rajta vagyok.
Minden fasiszta rajta van :D
ÉS a lista nem tegnap készült, hanem már évek óta megvan nekik.

Virág et. 2011.04.09. 18:40:06

Cohn-Bendit-et soha nem gyanúsították, pláne nem ítélték el pedofíliával. Az egyetlen "vád" vele szemben a hippi-korszak közepén írt - mint később kiderült - fiktív történetekkel megtűzdelt "életrajzi" kötetének egy sora volt. Ez mai szemmel vállalhatatlan, akkoriban (1975) nem volt az, csak tabudöngető. Nyugodtan rábízhatja bárki a gyermekét, ezt meg is tették sokan akkoriban és a szülők és az akkori gyerekek egy emberként védték meg Cohn-Bendit-et a vádaktól és állították, soha nem volt semmi. Egy 36 éves történetet próbál most a Fidesz feléleszteni, egy olyat, ami ráadásul a wikipedián is szerepelt. Nagyon nyomozni sem kellett utána.

Ha már wikipedia, akkor az okoskodóknak ajánlom keressenek rá a következő kifejezésre is (magától egy átlag fidesz-szavazó úgysem tudja, mit jelent): argumentum ad hominem.

Azok, akik mentegetik az MTV minősíthetetlen hamisítását, azok gondolom a Teller-levél kapcsán is ilyen megbocsátóak voltak. Pedig az egy pártújság volt, nem is a köztévé.

lyken 2011.04.09. 18:43:53

Ugyan undorító, de nyilvánvalóan felsőbb utasítást követett, nem saját szakállára hamisított.

val 2011.04.09. 18:45:33

@.Pierre Bezuhov.: Megy ez neked bolsikám. ( Érdekes, hogy szellemi elődeidnek ez nem okozott ekkora gondot)

fokabacsi 2011.04.09. 18:48:29

@Virág et.: A kutyát nem érdekelné , hogy mit csinált , vagy beszélt 30 évvel ezelőtt. De ilyen zavaros előélettel elég furcsa, hogy erkölcsből tart kioktatást egy országnak! Ilyen előélettel inkább nem kellene szövegelni, mert hiteltelen hülye duma! Otthon szövegeljen! Ha van neki olyanja!

ingenium rusticus /nyomokban félázsiait tartalmaz! · http://kigondoltam.blog.hu/ 2011.04.09. 18:49:24

@Virág et.: Akkor egy kicsit az érvelési hibákról:

"Az "érvelési hiba" megjelölés némileg félrevezető. Azt a látszatot kelti, hogy az alábbi érvelések mindig hibásak, holott ez nem igaz. Valóban van köztük néhány, amely minden racionális vitában hibának számít (pl. a körbenforgás és a témaváltás. Mások azonban bizonyos kontextusokban erős érvnek tekinthetők. Vagyis az, hogy egy érvelési hibának nevezett érvelés valóban hibás-e, rendszerint a kontextustól függ. Például a személyeskedés lehet egy összefüggésben hibás, egy másikban viszont helyénvaló."

Itt a személyeskedés helyénvaló.

Secnir 2011.04.09. 18:49:50

háááát.
nem ismerem Bendit előéletét. Nem ismerem a munkásságát (egy EP képviselőét sem). Nem is olvastam tőle semmit
De nézzük a tényeket:
1. volt pedofílbotránya - de nem ítélték el, sőt a gyerekek szülei is kiálltak mellette.
2. egy EP képviselő interjút ad, ahol kérdésekre válaszokat ad. UTÁNA -mint mindenki más- távozik.
3. egy híradós összevágja az interjú anyagát, megmásítja a hangot és a hozzátartozó képet, illetve megvádolja az EP képviselőt pedofilíával.
4. ugyanezt a híradós felfelé ejtőernyőzik.

namármost.
az 1. számú nem érdekel. abszolúte. volt tárgyalás? volt. felmentették? fel. akkor csá.
innentől kezdve a 3. pont pedofilgyanús kijelentése-mivel egy EP képviselőről van szó- akár diplomáciai botrányokhoz is vezethet.
mi történt?
MÉG semmi.
3. pontban interjú megmásítása egyértelmű hamisítás. ezért minimum a szakmai kirekesztés jár(na).
tehát az 'újságíró'-t azonnal el kellene bocsájtani, ill. bocsánatot kérni a képviselőtől, illetve a néptől.
helyreigazítás.
NMHH.

belzebubó 2011.04.09. 18:50:00

@Virág et.: CBD nem csak leirta de tévéműsorban el is mesélte a saját szavaival is akkor éppen franciául feliratozva van németül. (youtube)
Az ő magán gyerekmegőrzőjébe nem "akárkik" jártak. Lásd: @belzebubó:

Akkor Te végre a többi kommentelővel ellentétben megnézted a nem hamisitott videót amit én sajnos techniai okok miatt nem tudok, de nagyon érdekel és meg tudnád válaszolni az imént feltett kérdésemet, miszerint mit választ hamisitottak, tehát mi volt a válasz és a kérdés amin Schiffer kiborul?

Virág et. 2011.04.09. 18:50:02

@caralho voador: Fogalmad sincs, hogy mi a különbség a Marxizmus és a szovjet típusú kommunizmus között, igaz?
Az meg van, hogy Cohn-Bendit gyerekként tüntetett az 56-os magyar forradalom mellett a szovjetek ellen? Gondolom ez sincs, nem fér bele a fekete-fehér világképedbe.

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2011.04.09. 18:52:23

@VRbagoly:

ja, de van az a szitu, ami már nekem kínos

Virág et. 2011.04.09. 18:54:49

@fokabacsi: Franciaország választotta őt az EP-be. Nekünk nem tisztünk megítélni őt, ahogy ők sem firtatják Deutsch Tamás vagy mások legitimációját. Egy EP képviselőnek pedig igenis feladata, hogy a tagállamok törvényalkotásáról véleményt mondjon. Ez része a munkájának. Különösen igaz ez az aktuális elnökséget betöltő ország alaptörvényéről.

@belzebubó: Elmesélte. A könyv megjelenése után. Ettől még tény, hogy az azóta már felnőtt egyik általa nevelt gyermek sem panaszolt semmit, illetve más bizonyíték sem jött elő. Nem lehet 2011-ben 1975-öt megítélni. Aki nem élt akkor (felnőttként), az nem is fogja.

Láttam a videót, de a kérdésed nem értem. Schiffer azon akadt ki, hogy értelmes kérdés helyett csak a szardobálásra futotta a királyi tévé riporterétől.

sanity 2011.04.09. 18:59:48

@stagolee:

Jah hogy Te ilyen Banditák hadoválása alapján akarsz országot építeni? Gratulálok.
LMP-vel meg CB-vel kézen fogva mehetsz is Amerikába akár:)

indapass90210 2011.04.09. 19:00:23

En csak azt szeretnem mondani mindenkinek, akinek kinevezessel kapcsolatban furcsa gondolatai tamadtak, hogy:

A GONDOLKODAS ZSIDO FURFANG!!!

.Pierre Bezuhov. · http://www.youtube.com/watch?v=ddk-Q6hXvFk 2011.04.09. 19:01:07

@val: nem hiszem h egymás szellemi elődeit kéne elővenni, pl. én se vettem a számra a majomembereket :) naugye!
aztán meg elvtesód sem vagyok, így a bolsevistázást is hanyagolhatod ;)

@Virág et.:
az utcakő gyermekeinek teccik történelemet oktatni.
micsoda végtelen naivitás =)
tisztelem!

Orbán Diktor (törölt) 2011.04.09. 19:03:56

@Malachi: "valami isteni csoda folytán sikerült elzavarni az orosz komcsikat 20 éve"

Ostoba vagy. 20 éve nem az orosz komcsik, hanem a szovjet hadsereg egységei állomásoztak itt. Őket meg nem elzavarták, hanem maguktól mentek ki, ahogy ebben a nagyhatalmak megállapodtak. Ha már így felhoztad a témát, nem tudod véletlenül, hogy a vörös hadsereg hogy került Magyarországra?

indapass90210 2011.04.09. 19:10:26

@Secnir: "interjú megmásítása egyértelmű hamisítás. ezért minimum a szakmai kirekesztés jár(na).
tehát az 'újságíró'-t azonnal el kellene bocsájtani"

Latszik, hogy nem dolgoztal allami szerveknel. Vegulis, mar nem ujsagiro, hanem fonok lett. Megszokott gyakorlat, hogy a beosztasukra alkalmatlan egyenekbol az allam iranyitasa ala tartozo szervezeteknel vezeto lesz.

belzebubó 2011.04.09. 19:13:01

@Virág et.: Nem igaz, nem a könyv megjelenése után mondta.

A Cohn videó gyors forditása, hátha segit azoknak akik sem franciául sem németül nem beszélnek. Egy kerekasztal beszélgetésben kérdezik mivel foglalkozik JELENLEG és meséljen az alternativ gyerekmegőrzőjéről:

"Van a féltékenység, a hűség,
Nagyon kevés orgia van Guth úr, nagyon kevés
-Annál jobb!
-Vagy annál rosszabb vagy sajnálatos, nem tudom. Úgy értem a sok orgia amit én...
Sok kábszer van, a könnyű drogok, mi védelmezzük ezt a hasis sütik nagyon fantasztikusak én mondom magának!
Ma este ettem is, meg kell mondjam fantasztikus! Fit vagyok, nyugodt, jól vagyok.

Vágás után:

Most kisgyermekekkel dolgozom Paul Guth. Ne tudja meg mit meg nem csinálnak velem. (Olálá rázza a kezét élvezettel.)
Riporter kérdése: Mi ez az alternativ óvoda?
9-kor reggel odamegyek az én 8 kicsimhez 16 hónapos és 2 éves kor közöttiek.
Megmosom a popsijukat, csiklandozom őket ők csiklandoznak engem és smúzolunk.

A fekete hajú mondja: Guth úr ez magának való de most komolyan! Igen tényleg, ha nincs túl sok smúzolás-mondja Guth az ősz hajú
-Csak akkor ha nincs sok smúzolás na de kérem Guth úr-folytatja Cohn- ez nevetséges!

-A smúzolásaival a fejében milyen ötletek születnek?-kérdezi Guth
-Magának miért nem jutnak erről eszébe ötletek?-válaszol Cohn
-Nem adok magának ötleteket Guth úr de tudja egy gyermek szexualitása valami fantasztikus!
Az embernek őszintének kell lenni, komolynak.
Az egész kicsinyeknél máshogy van. De a 4-6 éveseknél amikor egy 5 éves elkezdi magát levetkőztetni az nagyszerű mert ez egy játék egy eszementen erotikus játék.
Guth: teljesen összezavar
Cohn: Nem hiszem, hiszen ezt várta nem?

karloszky 2011.04.09. 19:13:32

Egy kis csúsztatás simán belefér egy ilyen Kohn Bandit lejáratásába. Tisztességes embereket lejáratni bűn, konbenditeket erkölcsi kötelesség. Ők se éppen fair eszközökkel élnek a lejaratókampányaikban, úgyhogy az a minimum hogy mellőzzük a korrektséget ilyenkor.

val 2011.04.09. 19:17:01

@.Pierre Bezuhov.: Következetes vagy te gyermekem, mint a kecskeszar. Először lenácizol, aztán lebolsizol? :) Jó'van tompika.

Virág et. 2011.04.09. 19:19:09

@belzebubó: Nem látom hogy ez miért is változtatna bármin is. Soha nem ítélték el ilyen bcs elkövetése miatt, de tudtommal még csak vádat sem emeltek ellene. Azért mert valaki ostobaságokat ír vagy beszél, még nem jelenti azt, hogy el is követi azokat a dolgokat. Nagyotmondás is létezik a világon. A tévéműsoros felvételből látod, hogy ez a téma akkor korántsem azt a hatást váltotta ki, mint amit ma tenne. Más idők voltak.

@ingenium rusticus /Csellók és gordonkák vegyesen.: Miért is?

karloszky 2011.04.09. 19:20:14

Egyébként is, hol van ez a kis semmiség pl. a Néphazugság 1:1-ben hamisított Teller-leveléhez képest , mikor is a lebukott Eötvös Pál FELFELÉ bukott, és a Magyar Újságíró Szövetség elnöke lett ???

Na én pl. pont ezért szavaztam a Fideszre. Tudtam hogy ott is lesznek problematikus dolgok, de NAGYSÁGRENDEKKEL kisebbek.

Örülök hogy nem tévedtem :))

Virág et. 2011.04.09. 19:21:35

Egyébként Cohn-Bendit élvezi a legjobban ezt a mostani helyzetet. Ő az örök lázadó, a konfliktuskereső ember. A fidesz ilyen szánalmas támadásai kontraproduktívak. Cohn-Bendit egy pontosan ilyen lejáratókampánynak köszönheti a rekordgyőzelmét az EP választásokon.

Virág et. 2011.04.09. 19:22:27

@karloszky: Ja, nagyságrendekkel kisebb, ha a KÖZMÉDIA ferdít, mint amikor egy PÁRTÚJSÁG. Gratulálok.

karloszky 2011.04.09. 19:28:22

@Virág et.: A ferdítés, meg a saját kreálmányú hazugság között NAGYSÁGRENDI eltérés van. Ha nem világos hogy miért, szólj, elmagyarázom.

Virág et. 2011.04.09. 19:29:39

@karloszky: Kérlek. Cserébe én is elmagyarázom, mi a különbség a magánpénzből működő PÁRTÚJSÁG és a közpénzből működő KÖZMÉDIA között.

karloszky 2011.04.09. 19:30:42

@Virág et.: Ez nem is konbandi miatt van, hanem a közvéleménynek kell bemutatni kik is azok akik a magyar miniszterelnököt okítgatják a magas lóról :))

belzebubó 2011.04.09. 19:31:37

@Virág et.: Az állitásodon változtat csak:
"Elmesélte. A könyv megjelenése után."

Hidd el nekem Cohn Bendit mindig is kiverte a biztositékot a németeknél már akkor is. Nekem elhiheted. De védett ember volt származása miatt, ráadásul aktiv cionista is egy időben. Ő lett volna az első aki antiszemitizmust kiált ennek kapcsán. A Joschka Fischeres kapcsolatai aki szoros kapcsolatban volt az RAF-fel, Baaderékkel, ezekről mindig beszéltek max. Mo-on nem. Az itt irogatók nagy része 10 éve azt sem tudta ez az ember él-e, mig Németországban mindig is nagy port kavart.
Azon kivül mint már irtam DCB és körei vitték oda a gyerekeket. Holló, hollónak...Soha senki nem tudta miből élnek, akkoriban Németországban az a hir járta, hogy a KGB pénzeli őket.

Zerot idézném: "S. Ábel is csak fantáziált arról hogy megöl 22 embert, de végül is nem tett semmit ...Bandit bá' is csak fantáziált kislányokról az oviban, teljesen normális és védhető dolog, nem is értem miért kötözködnek vele emiatt."

Virág et. 2011.04.09. 19:31:38

@karloszky: Miattam Manson vagy Ted Bundy a sírból is oktatgathatná bármelyik miniszterlenököt, ha IGAZA van, odafigyelek rá.

anyad2 2011.04.09. 19:32:31

A Lehet Más a Pedofília miért ennyire amatőr, hogy pedofil Cohnokat hoz ide megmondani, hogy probléma van az Isten, áldd meg a magyart kezdetű dolgokkal? :) Mit várnak ettől, szeretni fogják őket? EPIC. :)
Legalább változtassanak nevet. Javaslom: Lehet Más a Frakcióköltség.

Virág et. 2011.04.09. 19:33:02

@belzebubó: Nem kell nekem bemutatni. Nem értek egy DCB-tel, mint politikussal. De nem amiatt, ami miatt itt támadják. És ettől még a médiatörvény és az alkotmány kapcsán igaza van.

.Pierre Bezuhov. · http://www.youtube.com/watch?v=ddk-Q6hXvFk 2011.04.09. 19:33:15

@val: tényleg ennyire gyenge vagy fejben, hogy ecsetelni kéne a bolsik-nácik-nyilasok között fennálló eszmei kapcsolatot?
bizonyos csoportokat aktívan gyűlölnek, üldöznek, mert úgy érzik magukat igazán jól :)
de te ezt az érzelmi állapotot nyilván jobban le tudnád írni *az avatarodra pillantok*
egyéb kérdés?

Orbán Diktor (törölt) 2011.04.09. 19:35:26

@karloszky: "Na én pl. pont ezért szavaztam a Fideszre."

Pont ezért? Még szerencse, hogy nem az ellopott nyugdíjpénzekért...
Nem akarlak megdicsérni, igaz nincs is miért...

krakéler 2011.04.09. 19:37:22

ami az életrajzból kimaradt:

2004 – Papp Dániel, a Jobbik médiapolitikai kabinetvezetője

Valahol Máshol (lemondott Dr. Prof.) 2011.04.09. 19:37:26

Mondjuk ezen a sztorin én nem csodálkozom. A pártújság és a pártot kiszolgáló tévé ilyen elvek alapján működött, mivel a párt most maga a kormány így egyértelmű volt, hogy az állami tévébe beültetett csicskák hasonlóképpen járnak el az ellen, akire a vezér rámutat. Ennyi az egész. Június végén amúgyis vége az EU-s hacacárénak és ittmaradunk a magunk kis szemétdombján.

belzebubó 2011.04.09. 19:38:15

@Virág et.: Pont ezt irtam le, hogy az alkotmánnyal kapcsolatos kérdésre adott válasza helyes.

Engem az érdekelt volna, hogy azt állitja a megvágott video, hogy feltettek neki egy kérdést a pedofil dologgal kapcsolatban amire nem válaszolt.
Majd az Index feltesz egy videót amiben állitólag leleplezik, hogy válaszolt rá hazudik az MTV.
Erre a válaszra lennék kiváncsi ezért vegzálom itt a népet, mert szeretném tudni azt, hogy valóban válaszolt-e rá és mit ill. azt, hogy miért rohant ki?

Furcsán Fegyenc 2011.04.09. 19:41:58

médiagecik - dajcstomi stílusban!

Éhesló 2011.04.09. 19:42:25

@Baresi Boriska: boriska te hol olvastad kohn válaszát, mert sokan lennénk rá kíváncsiak és eddig még senki nem idézte sehol.

karloszky 2011.04.09. 19:43:26

@Virág et.: Muhaha. Táncsics -alapítvány tömése, állami reklámok,... magánpénzből, igen :D

ingenium rusticus /nyomokban félázsiait tartalmaz! · http://kigondoltam.blog.hu/ 2011.04.09. 19:44:08

@Virág et.: Érthetőbben: DCB- vel szembeni személyeskedés helytálló és nem érvelési hiba, (argumentum ad hominem) mivel egy pedofil 36 év után is pedofil (nem összekeverendő kisfiúk farkának leszopása [bár tudjuk ilyet nem tett] a szalámi lopással) bármennyire is szeretnék (a tudjuk kik) elbagatellizálni.

karloszky 2011.04.09. 19:46:04

@Orbán Diktor: Jogos az észrevétel, ott a pont. Rosszul fogalmaztam. Tehát: TÖBBEK KÖZÖTT ezért. :))

asmodean 2011.04.09. 19:46:54

@belzebubó:
Válaszolt rá, és itt már le is írták, hogy mit, ha nagyon érdekel, visszakeresheted.

karloszky 2011.04.09. 19:48:21

@Virág et.: Na ez pl. a különbség közöttünk.

anyad2 2011.04.09. 19:52:32

@belzebubó: A kérdés így hangzott: demokratikus értéknek tartja-e kiskorúak szexuális tárgyú megközelítését. Az index NAAAGY leleplezése szerint erre azt a kimerítő választ adta, hogy ő nem mondta, hogy ezt vegyék az alkotmányba. És még azt is mondta az index, hogy nem is akkor hagyta el a sajtótájékoztatót, hanem később. Az MTV anyagában pedig ez szerepel "majd később elhagyta a sajtótájékoztató helyszinét", tehát nem azt mondták, hogy azonnal elhagyta. Na ez volt az a hatalmas leleplezés.

Orbán Diktor (törölt) 2011.04.09. 19:52:49

@karloszky: Mi az, hogy "ott a pont"? Olyan hülyén hangzik...

Baresi Boriska · http://teheneszet.blog.hu/ 2011.04.09. 19:53:39

@Éhesló: nálunk azval van kitapétázva a klozett úgy, hogy az érdeklődő idiótákat mingyá' csatornaközelbe irányiccsuk...

majomkutya 2011.04.09. 19:56:20

@Virág et.: Ember! Önéletrajzi könyvbe senki nem szokott fiktív történeteket írogatni arról, hogy ő pedofil.
Aki meg olyan hülye, hogy egy önéletrajzi könyvbe ilyen dolgokat leír az vállalja is, hogy élete végéig fel fogják ezt hozni. És meg is érdemli.

ingenium rusticus /nyomokban félázsiait tartalmaz! · http://kigondoltam.blog.hu/ 2011.04.09. 19:57:14

@Virág et.: Aha! Értem a problémádat. Feltennék egy kérdést!

Ha Magda Marinkó kiváló író vénával lenne megáldva és kiadná a bölcsességek könyve hármat
milyen szájízzel olvasnád/fogadnád az ott leírtakat?

Orbán Diktor (törölt) 2011.04.09. 19:58:47

Véletlenül nem az volt a téma, hogy egy jobbikos nyomorékot felfelé buktattak?

sisifux 2011.04.09. 20:00:36

@caralho voador:
"Mindezt az emberiség történelmének egyik legnevetségesebb, szánalmasabb "forradalmának" égisze alatt, 68-ban."

Azért, a fülkeforradalom ebben felveszi a versenyt a 68-as forradalommal.

DCB pedofíliája a hamisítás szempontjából teljesen mellékes, de azért van egy komoly tanulsága ennek a felemlegetésnek. Már, ha képes valaki logikusan gondolkodni. Ugyanis ezen logika mentén is teljesen hiteltelen Vicc ez a Pali mint köztársasági elnök. Egy ember, akit ráadásul el is itéltek, DCB-vel szemben, nem képes értékelhető, figyelembe vehető véleményt formálni semmilyen kérdésben, pláne nem demokrácia és alkotmányozási ügyben. Ha már hitelességi kérdések is előkerültek.
Akinek pedig voltak valaha is illúziói Győzike (OV magyarul), demokratikus elkötelezettségéről, jobb ha leszámol velük, mert itt csak puszta és leplezetlen hatalomvágyról van szó, mint a példák sorozata bizonyítja. A blogban említett is ezt mutatja.

val 2011.04.09. 20:01:04

@.Pierre Bezuhov.: Na akkor kösd össze a marxista Cohnt Leninnel, majd Hitlerrel. Bolsevikozd le majd nácizd is le. :) Azt látom, hogy a bolsik elég hamar keverednek ellentmondásba saját magukkal, azt is hogy szövegértési problémáik vannak (csak tudnám, hogy miért művelik szép nyelvünket, hisz annyi más nyelv van még a világon, mondjuk román).

Tetszik az avatarom? Csak tán nem LMPs vagy (ki gondolná)? Van még itt bőven LMP témában: kuruc.info/r/22/58148/

Éhesló 2011.04.09. 20:01:45

@Baresi Boriska: sza. hely lehet a klozeted, ha kohn bámul rád sza.ás közben.
Bár lehet neked ez a kellemes...
Azért idézhetnéd mit VÁLASZOLT a pedofil terroristahaver mao-komancs haverotok a kérdésre amit megpróbáltak feltenni neki: "demokratikus értéknek tartja-e kiskorúak szexuális tárgyú megközelítését?"
Azt mondta rá hogy nem tartja fontos értéknek?
Vagy esetleg ténylegesen fontos demokratikus értéknek tartotta?

hagymásbab85 2011.04.09. 20:03:23

Aki kritizálni meri a fideszes médiát, az vigyázzon magára, nehogy egyszer csak megjelenjenek sötét színű TEK-es audik a házánál.

karloszky 2011.04.09. 20:04:28

@Éhesló: A HírTV-nek adott interjújában már az elején leszögezte, hogy arról őt ne kérdezzék, az ő jelenlétében ne is beszéljen róla a riporter. Igazi nyitott liberális.

a-kis-herceg 2011.04.09. 20:05:13

1011 éves feudalizmus

hűbéres rendszer, vazallusokkal. sok paraszt és (kis)királyok...

Nurrddin 2011.04.09. 20:05:57

@caralho voador: helyettem is taposd ki a belit...
én is megteszem helyetted ha alkalmam adódik

majomkutya 2011.04.09. 20:06:41

@sisifux:
"Azért, a fülkeforradalom ebben felveszi a versenyt a 68-as forradalommal."
Háááááá, ez marha jó.
Biztos úgy értette az illető, hogy a 68-as forradalom a leghitványabb forradalom volt a fülkeforradalom előtti időkben:)
Azóta új időszámítás van :D
Egyébként észrevettétek, hogy a kormány/Fidesz már egyre kevesebbet használja?

belzebubó 2011.04.09. 20:07:42

@anyad2: Értem, már és ezen rugóznak 2 napja, hogy ettől a Ny-Európában már abszolút súlytalan bohóctól ez egy válasz vagy sem. Vehetjük-e válasznak a kérdésre vagy sem.

Tényleg nem gondoltam, hogy az alkotmány feladatának elemzése volt egy eldöntendő kérdésre a válasz.

DCB pedig ne tegye magát, hogy csodálkozik az ő pedofilsége miért téma 10 év után Mo-on, mert a cseheknél is téma volt amikor nekiment a miniszterelnöküknek, csak ott nem volt egy LMP aki a csehek helyett az ex-cionista oldalára állt volna és folyamatosan őt tüzelte volna a háttérből, hogy orditozzon a miniszterelnöküknek és csinálja a hisztit.

majomkutya 2011.04.09. 20:07:55

@a-kis-herceg: ÉS mindezt mondja egy hús-vér herceg! :D
Némi ellentmondást látok...

ingenium rusticus /nyomokban félázsiait tartalmaz! · http://kigondoltam.blog.hu/ 2011.04.09. 20:11:21

@.Pierre Bezuhov.: Érdekes, hogy a kukákat szeretik és a tömegben bátrak.
Nem emlékeztet ez egy másik népcsoportra... :)

majomkutya 2011.04.09. 20:12:41

@belzebubó: A köztársasági elnöknek ment neki, de végülis tökmindegy.
Ez az igazi DCB:
Részlet a beszélgetésből:

Klaus (a cseh elnök): Örülök, hogy fogadhatom önöket a prágai várban, és örülök az eszmecserének, mert tudom, hogy nézeteimet és álláspontomat a sajtó gyakran démonizálja és kifigurázza. Itt a lehetőség arra, hogy álláspontjainkat szabadon és hamisítatlan formában ütköztessük. Én mindig azt mondtam, hogy Csehország számára az EU-tagságnak nincs alternatívája.

Cohn-Bendit: Az ön nézetei (a lisszaboni szerződésről) nem érdekelnek engem. Én azt akarom tudni, mit fog tenni, ha a cseh parlament két háza jóváhagyja a szerződést. Tiszteletben fogja-e tartani a népképviselők demokratikus akaratát? Önnek alá kell majd írnia a szerződést.
Így beszél egy áLLamfővel, az EP nevében. Egy igazi kultúrember. "Az Ön nézetei nem érdekelnek engem."

ColT · http://kilatas.great-site.net 2011.04.09. 20:14:41

@zero: Ókösz, de ezek nagyon régiek, nem mondod, hogy nem ismerted :)

ColT · http://kilatas.great-site.net 2011.04.09. 20:20:13

@karloszky: Jaj ezen akkorát szoktam röhögni, mikor egy vérlibsi mereven elutasít valamit...

sprenczl 2011.04.09. 20:20:46

Kohn Banita bekaphatja. A francia óvodások faszát ....
Szerintem rohadtul mindegy, hogy ez a senkiházi mit gondol bármiről is.

Melee 2011.04.09. 20:28:27

Látom sikerült elvinni a témát DCB irányába. Ez is megér egy misét, de jelenleg nem erről van szó.

Az MTVA előléptetett egy hamisítót. Jelen cikknek ez a témája. A lojalitás igazság és jog feletti védelmezése és díjazása a diktatúra jellemzője, nem a demokráciáé. Sajnos ez az eset is jól mutatja, hogy merre tartunk.

karloszky 2011.04.09. 20:32:25

@Secnir:

"innentől kezdve a 3. pont pedofilgyanús kijelentése-mivel egy EP képviselőről van szó- akár diplomáciai botrányokhoz is vezethet."

melyik Magyarországgal diplomáciai kapcsolatot tartó államot is képviseli a kónbandi ?

Virág et. 2011.04.09. 20:32:32

@belzebubó: A sajtótájékoztatót nemcsak DCB, hanem a Zöld Párt két másik prominense és Schiffer tartotta, a kérdésekre felváltva válaszoltak. A 19. percnél fel teszi a hazai tévé ifjú titánja a pedofilos kérdését, amire a DCB válaszol. Aztán 30 perccel később (az 1 órás sajtáj vége előtt 8 perccel) elmegy, mert megy a gépe. A kérdés, ami akkor elhangzik nem a pedofil témával kapcsolatos és nem is egyértelműen DCB-nek szól (más is kezd el válaszolni rá). Egyébként ott senkinek nem tűnt fel és ahogy befejződtek a válaszok, rögtön indokolta is a moderátor, hogy miért kell DCB-nek elmenni. Ebből lett összevágva az, hogy mintha a 19. percnél feltett kérdésre menekült volna el DCB.

@majomkutya: Ezt akkor vele beszéld meg.

@ingenium rusticus /Csellók és gordonkák vegyesen.: Szerintem, ha veszed a fáradságot és olvasol is írás mellett, akkor látni fogod, hogy erre már válaszoltam. Ha valaki valami értelmeset tud hozzáadni egy témához, akkor az illető személyére tekintet nélkül meghallgatom. Én ilyen furcsa szerzet vagyok.

Orbán Diktor (törölt) 2011.04.09. 20:33:15

@majomkutya: "Így beszél egy áLLamfővel, az EP nevében. Egy igazi kultúrember. "Az Ön nézetei nem érdekelnek engem."

Itt nem a kultúráról van szó. Az államfő ne maszatoljon. Így kellene kérdezni itthon is. Nem segget nyalni.

Orbán Diktor (törölt) 2011.04.09. 20:38:53

@sprenczl: nagyon hiányoztál már innen, szarházi
vége a való világnak?

Virág et. 2011.04.09. 20:41:36

@ingenium rusticus /Csellók és gordonkák vegyesen.: Az argumentum ad hominem épp ezt jelenti. Olyan érvelési hiba, ami épp azért hiba, mert nem az érvekkel foglalkozik (jelen esetben DCB kritikájával a médiatörvény és az alkotmány vonatkozásában), hanem a kritizáló személyével.

Ha egy elítélt bűnözőről beszélnél, akkor sem lenne igazad. De itt még csak ez sem a helyzet (ez pl a hiba a Magda Marinkos példáddal is), DCB ugyanis 2001-ben tisztázta magát a vádak alól.
Akit ennyire foglalkoztatnak a részletek, az nézze át a korabeli francia és német sajtót.

belepofazok 2011.04.09. 20:43:02

Milyen érdekes, ez egy durva csúsztatás. Ezt a csúsztatás sikerült észrevenni, tele is van vele a magyar sajtó.

Azt a kb. 1000 pont ugyanilyen csúsztatást, amit az index ad elő naponta... azt miért nem tetszettek egyszer sem észrevenni?

Virág et. 2011.04.09. 20:44:54

@belepofazok: Kérnék egy hasonló kaliberű példát az elmúlt egy hét minden napjára az indexről, de tudom hogy csak a szád jár és nem tudnál egyet sem mondani.

Secnir 2011.04.09. 20:46:33

@karloszky:
"melyik Magyarországgal diplomáciai kapcsolatot tartó államot is képviseli a kónbandi ?"

ööö...
...EP-ben? kvázi az EU-t.

Virág et. 2011.04.09. 20:46:43

Kíváncsi lennék, ha Viktor egyik sajtótájékoztatóját vágná így meg, mondjuk az ATV, az mekkora felháborodást váltania ki? Bayer Zsolt címlapos cikket írna, az itt kifogásokat keresők meg nem győznék ostorozni a ballibsi médiát.

Ez valahol nagyon szánalmas.

belzebubó 2011.04.09. 20:47:46

@Virág et.: Köszönöm a nagyon részletes választ. Igy világos.
Emiatt a senkiházi miatt felesleges volt Papp Dánielnek igy megmaradni emlékezetünkben és mindezt rögtön a startnál.

szigmasztar 2011.04.09. 20:50:25

@laspalmas: "nem mondtam, hogy egyenlőek, csak a kettős mércére hívtam fel a figyelmet, avagy a múltat csak egységesen lehet eltörölni: vagy mindenkinek vagy senkinek"
Nem hiszem, hogy párhuzamba lehet állítani azt, hogy valaki embereket kínzott/ölt meg néhány évtizede, azzal, hogy valaki undorító dolgokról beszélt. Nem kell eltörölni semmit sem; az előbbit karóba kell húzni, az utóbbit pedig mindenki bátran elítélheti.
@Ironfist: "Igen, borzalmas dolgok történtek a második világháborúban, na de az a nemzedék, aki még gyerek volt akkor, és alig emlékszik rá, az lassan meghal, mert olyan öreg. Erre azzal szoktak védekezni, hogy a népirtás nem évül el. Ja, akkor mennyivel is tartoznak nekünk a mongolok, meg a törökök?"
Hogyan lehet együtt kezelni valakinek a bűneit azzal, hogy az ősei milyenek voltak? A nácik gyerekeit sincs senkinek joga elítélni a szüleik miatt (nemhogy a mongolokat a tatárjárásért), ellenben azt, aki nyilasként segédkezett embercsoportok kiirtásában, azt büntessük meg akkor is, ha már a hamut mamunak mondja. Nem értesz egyet?

karloszky 2011.04.09. 20:53:15

@Secnir: Aztat ő nem képviseli. Ő az pártját képviseli. Az EU-t Herman Van Rompuy vagy éppen Manuel Barroso képviseli. Vagy szerinted ha egy XY balos/zöld képviselő lefasisztázza az EP-tag Szegedi Csanádot, akkor azzal az EU-t faisztázta le, és diplomáciai botrány lesz belőle ??? :D

Leülhetsz, 1-es.

Virág et. 2011.04.09. 20:54:28

@Secnir: @karloszky: Az EU-ban ő Franciaországot képviseli, ahogy Deutsch Tamás és Morvai Krisztina meg Magyarországot. Ugyanis ők (mi) delegálták (delegáltuk).

SAJNOS KIOPERÁLTÁK AZ AGYAMAT,EZÉRT TÜNTETNI JÁROK 2011.04.09. 20:56:18

Szerencsére az embereket már nem érdekli,hogy mit röfög egy pedofil féreg zsidó.

Virág et. 2011.04.09. 20:56:22

Amikor Orbán ment panaszkodni a Néppárthoz Gyurcsány miatt, akkor kit képviselt az Európai Néppárt elnöke? Vagy akkor az úgy rendben volt, mert a komcsik ellen más a mérce?

majomkutya 2011.04.09. 20:56:50

@Orbán Diktor: Értem én amit mondasz, csak nekem ezzel az a bajom, hogy ilyen stílusban a gyarmatok vezetőivel szokott tárgyalni a gyarmattartó.
Ez Cohn-Bendit. A stílus pedig maga az ember. Arra mindenképpen jó volt, hogy az LMP legalább lejáratta magát.

Orbán Diktor (törölt) 2011.04.09. 21:01:12

@belzebubó: "senkiházi"

Elolvasva a sok hozzászólást, nekem úgy tűnik, hogy az Orbán-hívők azért lovagolnak Cohn-Bendit múltján, mert a Kedves Vezetővel felmosta a padlót Brüsszelben. Különben soha nem hallottak volna erről az emberről. Hogy ebből mi a tanulság: egy magyar diktátor ne játsszon soha demokratát egy EU-parlamentben.

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2011.04.09. 21:13:14

@majomkutya:

Ismerhetnél már :))

Egyébként nem lepődtem meg... Abszurdisztánban? Min?

Orbán Diktor (törölt) 2011.04.09. 21:14:58

@SAJNOS KIOPERÁLTÁK AZ AGYAMAT,EZÉRT TÜNTETNI JÁROK: "Szerencsére az embereket már nem érdekli,hogy mit röfög egy pedofil féreg zsidó."

Jé, te ember vagy?
Az én nevemben miért beszélsz amúgy, paréj?

Boli – Ch.T. is, meg hát! 2011.04.09. 21:22:56

A fiatalabb kollégáknak, akik voltak oly bohók és nem élték meg a '90-es előtti éveket, szíves örömest ajánlom a történelmet és abból is a "Bolsevikok harcai" című fejezetet, vagy az '50-es évek magyar történelmét. A nagy vezér és cél érdekében hazudtak éjjel, hazudtak nappal, még a történelmet és a múltat is készséggel meghamisították, ha kellett átírták a híreket, ha kellett, kiretusáltak embereket a képekről (meg később az élők közül is) - persze csurrant-cseppent nekik ezért némi előny a PÁRT révén. De szigorúan megemlítem, hogy csak azok a rohadt (kommunista) bolsevikok voltak ilyenek, ezért azután tök szerencsések, hogy manapság ilyen nem is történik meg Európában! Bár ahogy nézem, manapság a legvadabb komcsi idők köszönnek vissza, úgyhogy tessék jól figyelni, mert ilyent (mármint ennyire gyökér, korlátolt és primitív hithű pártkatonákat és korlátolt képességű szellemi vezetőiket) nem igazán lehet találni, még Európa ezen felén sem! :( Szarrágó kis janicsárok ideje jött el, akik anyjukat is eladnák 10 forintért és egy "Büszkék vagyunk rád" feliratért! Tényleg szép világunk van... Aki nem olvasta Orwell, 1984 c. könyvét, még nem késő megvennie!

Malachi 2011.04.09. 21:23:25

@Orbán Diktor: azért ha kicsit megerőlteted magad és nem csak kötözködni akarsz, akkor szerintem biztosan megérted mire is gondoltam azzal, amit leírtam. egyéb esetben tökmindegy mit gondolsz, vagy hiszel.

belzebubó 2011.04.09. 21:26:43

@Virág et.: Én soha nem hallottam arról, hogy Ferkóval magából kikelve orditoztak volna. Ez azért nem Európai Néppárt tempó valljuk be. De remélem nem is tettek ilyet. Ez elég méltatlan lenne hozzájuk.

Malachi 2011.04.09. 21:29:16

@zero: ha olvasod a kommenteket, szerintem már világos, miért hibás ez az írás így, ebben a formában. igazából (a szokásos verbálhirigen kívül) mindenki szinte csak azzal foglalkozik, hogy pedo-e ez a figura, vagy nem. nem hiszem, hogy laspalmas ezt akarta - ha igen, akkor bocs. amúgy bőven elég lett volna egy mondat az állítólagos pedofil múltról. már ha tényleg arról akar szólni a poszt, hogy a magyar híradó hazudik.

karloszky 2011.04.09. 21:31:13

@Virág et.:

"Az EU-ban ő Franciaországot képviseli, ahogy Deutsch Tamás és Morvai Krisztina meg Magyarországot. Ugyanis ők (mi) delegálták (delegáltuk)."

Ha egyszer MI küldtük őket oda a szavazatainkkal,és nem a Magyar Állam delegálta őket, akkor hogy a bánatba képviselnék ők ott Magyarországot ???

Az európai parlamenti képviselők szabad mandátuma, 2. § "Az európai parlamenti képviselők megbízatásukat szabadon gyakorolják. Feladataik ellátása során teljes mértékben függetlenek, képviselői tevékenységükre nézve nem utasíthatók."

Bee-zony 2011.04.09. 21:34:52

@sanity: „Az emberek mégsem mennek el tüntetni, nem emelik fel közösen a szavukat a 2/3 ellen.”
Nana: Charta-csórta, márc. 15-ei szólásszabadságos demó, a mai szakszervezeti…
Lassan szaporodnak a tüntetések – végül is nem nagyon van olyan oldal, akiknek az érdekeit fityiszék még nem sértették; de az is biztos, hogy amíg nem össznépi, milliós nagyságrendű a dolog, addig lereagálják azzal, hogy „Na és? Lehet tüntetni, majd megunják, hazamennek”. Igen, ők is. Dettó.
Aki úgy gondolta, hogy a kormánypárt-ellenzék játékhoz kettévált bábszínház-társulat egyik fele különb… jó reggelt, fel lehet ébredni; kinyitni a szemeket, és felkelni.

Jelen helyzetben két értelmes és békés probléma-megoldó dolgot lehet tenni: az egyik a kivándorlás, a másik a pártalapítás; persze nem az n+1 demokratikus posztkommunista-kapitalista elvtársurasat, mert így csak a nevek változnának, a lényeg viszont maradna ugyanaz. Ahogy az LMP is inkább azt bizonyította, hogy Liberális Másik Párt, és nem azt, hogy más lenne a politika; ugyanazok az érdekcsoportok, ugyanazok a módszerek, ugyanaz az erkölcstelenségi és hülyeségszint… A politika majd akkor lesz más – sőt, jobb – ha a lényeget meghatározó paraméterek változnak.
Másik: a kivándorlás és a pártalapítás nem zárja ki egymást; az emigráns kormány kezd aktuálissá válni… zsidó-cigányországban, abszurdisztán-hátasztánban maradjon az, akinek ehhez van gusztusa, és jobban szereti, ha élettér helyett csatatér van; és egyre inkább az utóbbi.

Taxomükke (UK) 2011.04.09. 21:34:53

Nyugalom, már csak három évet kell kibírni. Megbuknak a fiúk megint, mint 2002-ben, mert nem vagyunk vevők a pofátlanságra, a pökhendiségre és a folyamatos képmutató hazudozásra.

belzebubó 2011.04.09. 21:41:19

@Secnir: Ha arra célzol, akkor valóban identitászavaros a fickó és erre minden oka megvan. :D:D
De a franciáknál elég nagy a támogatottsága, mások persze szégyenkeznek miatta. De mi is vagyunk igy pár politikussal igaz?

Virág et. 2011.04.09. 21:42:07

@belzebubó: Nem ordítoztak vele (egyébként DCB sem ordítozott Orbánnal, felemelte a hangját, de az inkább retorika, mint indulat - a franciák ilyen impulzívak), csak elítélték egy nyilatkozatban. Az épp elég. Akkor senki nem sírt, hogy "Magyarországot támadják". Senki nem vájkált a néppárti elnök múltjában a baloldali sajtóban.

@karloszky: ??? A magyar (francia) választók küldték oda azért, hogy a a magyar (francia) érdekeket képviselje. Ne keverd a szezont a fazonnal. A szabad mandátum elve nem azt jelenti, hogy beválasztanak és teszek azokra, akik beválasztottak, mert nem vagyok visszahívható. Az csupán azt jelenti, hogy a választók a kontrollt választási ciklusonként gyakorolják az adott képviselő felett. A magyar parlamentben is a szabad mandátum elve a domináns. Akkor szerinted egy egyéni választókörzetből bejutott képviselő nem a választókörzete érdekeit képviseli csak és kizárólag a párt érdekeit? Szerinted ha ez így lenne, ki választaná őt újra? Gondolod, hogy egy Tóth képes lenne sorozatban nyerni a XIII. kerültben, ha nem a kerület érdekeit képviselné? Vagy egy Kósa?

Virág et. 2011.04.09. 21:45:33

@karloszky: Ezt a gyöngyszemet csak most látom:

"Ha egyszer MI küldtük őket oda a szavazatainkkal,és nem a Magyar Állam delegálta őket, akkor hogy a bánatba képviselnék ők ott Magyarországot ??? "

Ez valami vicc? Szerinted ha valakit nem az állam delegál (a közvetett hatalmat gyakorló szerv), hanem a választók (a KÖZVETLEN hatalmat gyakorlók), akkor az már nem is az országot képviseli?

karloszky 2011.04.09. 21:51:49

@Orbán Diktor:

"mert a Kedves Vezetővel felmosta a padlót Brüsszelben"

Nyöhehe. De messze volt az a felmosástól :D Az, hogy egy félhülye valami idegrángásos idióta stílusában ordítozik meg hadonászik, az nem felmosás.

A felmosás az valami ilyesmi:

www.youtube.com/watch?v=0UrM64J7S_o

Nyugodt hangon, humorral, logikusan, darabonként ízekre szedni az ellenzék teljes érvkészletét, Vonától Schifferig. Az ilyesmi az eljesítmény - ordítozni meg hadonászni minden majom tud.

belzebubó 2011.04.09. 21:55:57

@Virág et.: Az bizony orditozás volt és fenyegetés, hogy nem vacsorázom egy ilyennel, stb., csinálta a szinházat amilyet Krisztina is néha, de mondjuk EU elnököt még nem láttam, hogy fenyegetett volna, aztán a többi meg röhög.
Valószinűleg nem egy megkattant zavaros elméjű alak, ilyenből azok között sincs sok. És a hatvanas évek óta provokál, valaki biztos fizeti ezért.
Volt már ott azért egy brit euroszkeptikus amelyik megpenditette Kovács múltját, jogosan.

DCB és a néppárti ezért nem egy súlycsoport ezt tudjuk. Sem botrányaikat tekintve sem a támogatottságukat tekintve. Ha ez nem orditozna minden soros EU elnökkel azt sem tudnánk, hogy léteznek ezek az álzöldek. Direkt csinálja és nincs szégyenérzete vagy gátlása ebből él.

karloszky 2011.04.09. 21:59:31

@Virág et.: Röviden: egy EP-képviselő NEM képviseli hivatalosan azt az államot, amelyből őt odaszavazták, ergo ha Ő bármit is mond bárkire vagy ŐRÁ bármit is mondanak bárkik, abból államközi diplomáciai botrány (mert erről ment a vita köztem a Sencir kollega között, amibe te belefolytál!) nem keletkezik.

Virág et. 2011.04.09. 21:59:59

@belzebubó: Miért kéne szégyenérzetének lennie? Aki politikusnak megy, az bírja a kritikát. Nézz meg közvetítést az angol képviselőház üléséről. Megy az odamondogatás mindkét irányba. Ez így van rendjén, ilyen a demokrácia.

Ezen megsértődni és egész pályás szardobálásba, hírhamisításba kezdeni - az kommunista módszer. Egy OKOS politikus - ha nem akar a felvetésekkel foglalkozni érdemben - megköszönte volna DCB kritikáját és elmondja neki, hogy megszívlelik azt. Aztán az egészet elfelejtik. DCB egy botrányhős, egész életét végigharcolta. Neki lételeme a konfliktus.

Virág et. 2011.04.09. 22:02:55

@karloszky: Fórumon nincs privát vita. Ezt csak a belefolyásról. Ha fórumra írsz, akkor az mindenkinek szól. Ha privát vitát akarsz, írj magánüzenetet.

Különbséget kell tenni aktuális kormányzat között és az adott ország között. A kormányzatot nyilván nem képviselik - nehéz is lenne ez pl egy MSZP delegálttól. Ettől függetlenül az államot, annak lakosságát, az országot, amely delegálta őket és annak érdekeit igenis képviselik.

belzebubó 2011.04.09. 22:10:43

@Virág et.: Erre nincs lehetőségem mifelénk nem mutogatnak közvetitéseket demokratikus európai országok parlamenti vitáiról véletlenül se. Majd ha neked sem lesz ilyen lehetőséged értem ezalatt, inkl. ezzel kapcsolatos youtube videók letiltva majd lehet sipákolni, hogy jaaj itt a diktatúra. Amig ilyet tud nézegetni, nem kell diktatúrát meg a sajtószabadság végét vizionálni senkinek.

A hamisitásról megvan a véleményem, le is irtam.

karloszky 2011.04.09. 22:11:27

"Volt már ott azért egy brit euroszkeptikus amelyik megpenditette Kovács múltját, jogosan."

Nigel Farage-ról van szó, hatalmas figura :))

Itt szól be Kovács Lászlónak, meglítve hogy anno komcsi aparatcsik volt és a diktátor Kádár barátja...

www.indavideo.hu/video/Nigel_Farage_Ki_kicsoda

A médiatörvény vitáján előadott monológja is hatalmas:

www.youtube.com/watch?v=56N5fBegSZw

Orbán Diktor (törölt) 2011.04.09. 22:12:28

@karloszky: "Az, hogy egy félhülye valami idegrángásos idióta stílusában ordítozik meg hadonászik, az nem felmosás."

Mondod te, csak hogy a tag egyáltalán nem fél hülye (nem Magyarországról delegálták). Inkább arra figyeltél volna, hogy mit mond. Az idegrángást inkább a Kedves Vezetőn véltem felfedezni (hihetetlen, hogy ugyanazokat a tüneteket produkálta, mint amikor Gyurcsány söpörte le a tévés vitában). Akkor már dadogott is dühében.
Amúgy meg ő is híven másolta DCB stílusát, amikor a saját híveihez szónokolt (papírról), nem is egyszer... A legnevetségesebb az a birkahad volt, amely képes volt vekkerrel a nyakában csápolni a Vezérnek.

karloszky 2011.04.09. 22:14:37

@Virág et.: Bocs, félreérthetően fogalmaztam. Fórumon egyértelműen nincs privát vita, ez evidens, én csak a kiindulópontra figyelmeztettelek, ami a "lehet-e vagy nem diplomáciai botrány?" kérdése volt. Mégeygszer elnézést!

Virág et. 2011.04.09. 22:15:40

@belzebubó: Hol beszéltem én diktatúráról? Magyarországon (még) nincs diktatúra. A kommunista módszer és a diktatúra között van egy hajszálnyi különbség. Egy híradás koncepciózus megvágása minden normális országban az illető azonnali eltávolítását eredményezné. Nálunk előléptetik. És mindezt a közpénzből fenntartott köztévénél, nem valami privát médiumnál.
Ha ezt a műsort a HírTV játssza el, tizedakkora sem lenne a felháborodásom.

Virág et. 2011.04.09. 22:19:09

@karloszky: Nincs okod elnézést kérni, kulturáltan vitázunk. Diplomáciai botrány nem lesz ebből, ebben egyetértünk.

Az én véleményem épp az, hogy az ilyen húzásokkal a Fidesz csak még inkább azt a képet erősíti meg magáról a többi EU tagállamban, hogy nem demokratikus módszerekkel kormányoz és hogy nem szalonképes. Ez nekik sem jó, nekünk sem jó. Ráadásul értelme sincs és sehová sem vezet. Ebből a harcból csak DCB jöhet ki győztesként.

Éhesló 2011.04.09. 22:23:18

@karloszky: ezek szerin nem válaszolt.
Amennyiben pedig nem válaszolt, akkor nem hazudott senki, csak a sok ballibbant és a zindex.
Más kérdés?

Éhesló 2011.04.09. 22:25:33

@Melee: semmit sem hamisított senki.
Kohn nem válaszolt a riporter kérdésére, pedig nem volt összetett kérdés.

nyekk 2011.04.09. 22:25:48

Mi ez a pazarlás az LMP-nél? Drága pénzen idehozatnak egy agresszív, agyatlan pedofil zsidót, mikor náluk is van eggy pár.

anyad2 2011.04.09. 22:27:55

@karloszky: Farage valóban demokratának nevezhető, legalábbis mindig rávilágít a visszásságokra (a legjobban a MSZPs "how red is his popo" performansz tetszett, mikor elegánsan mosta fel a padlót a cocalistánkal (Herczog Edit) miután az saját magát égette le). kepviselofunky.blog.hu/2009/12/01/how_red_is_his_popo

Ez a fószer legalább beszélni tud, nem úgy mint ez a Cohn nevű pedojancsi.

Éhesló 2011.04.09. 22:28:09

@Virág et.: milyen kérdésre és mit válaszolt kohn?
Azért idézhetnéd mit VÁLASZOLT a pedofil terroristahaver mao-komancs haverotok a kérdésre amit megpróbáltak feltenni neki: "demokratikus értéknek tartja-e kiskorúak szexuális tárgyú megközelítését?"
Azt mondta rá hogy nem tartja fontos értéknek?
Vagy esetleg ténylegesen fontos demokratikus értéknek tartotta?

Virág et. 2011.04.09. 22:29:38

@Éhesló: Lehet egy kérdésem? Ha írni megtanultál, hogyan lehetséges, hogy olvasni nem? Gondolom csak ezzel magyarázható, hogy nem olvastad el azt a bejegyzést sem, ami alatt azért osztod az észt. Pedig laspalmas még vastagbetűvel ki is emelte a választ, ha már a bejátszást lusta vagy megnézni.

Virág et. 2011.04.09. 22:32:28

@Éhesló: Nézd már meg a videót és ne kérdezz butaságokat. Egyébként a riporter KÉT kérdést tett fel és a kérdése kifejezetten az alkotmányra vonatkozott. Csak hogy megértsd DCB válaszát.

Robiman 2011.04.09. 22:40:49

Azt hittem először, hogy nincs annál lejjebb, mint mikor egy XXI. századi, európai államban rendőrnek titulált emberek hordái százszámra vernek véresre
tüntetőket, sétáló állampolgárokat, sörözőkben üldögélőket. Szemüket kilövik, börtönbe hurcolják, kínozzák és hamis vádakkal fogva tartják őket. Mindezt az állampolgárok pénzén.

Mindezt az adott nép idegen elnyomás elleni, világmegbecsülést kiváltó forradalma kitörése napjának ötvenedik évfordulóján.
Pár nap múlva kiderült, annál is van lejjebb. Mikor kitüntetik a munkatársat, akinek ez a "munka" a nevéhez fűződik.

Szerinted minek van nagyobb jelentősége 2006. október 23-ának, vagy annak, amiről írtál?!

Virág et. 2011.04.09. 22:44:52

@Robiman: És a kettő ugye kizárja egymást. Mert ha valaki ír az egyikről, elítéli az egyiket, akkor a másikat már nem is lehet. Vagy 2006. októbert 23. óta csak és kizárólag 2006. október 23-ról lehet írni.

Néha nem csodálkozok, hogy ott tart ez az ország ahol. Pontosan olyan politikusaink vannak, Gyurcsánytól Lázárig, amilyeneket megérdemlünk. Ilyen kaliberű választókkal.

petimegmondja 2011.04.09. 22:46:04

Klassz, amikor egy barom félrefordít valamit, mert rosszul bogarászott a szótárban és lövése sincs a kifejezés adott korban értett jelentéséről.
Szó sincs "slicclehúzásról". Vetkőztetésről van szó.
Egy olyan korban, amikor a szexualitást egy teljesen más irányból közelítették meg. A bigott kor után, a fogamzásgátló tabletta hozta szexuális forradalom idején.

Érteni kellene, hogy akkoriban nem álltak rendelkezésre tanulmányok, nem kutatták ezeket a kérdéseket. A pszichológusok sötétben tapogatóztak még.

A gyerekek szexualitását sem tudták még kezelni, értelmezni. Ma persze borzongunk, meg elítélünk mindent ebben a kérdésben és megint a bigott felé csúszunk, de minden, amit ma tudunk a hosszútávú hatásokról, arról, hogy mi jó és mi rossz a gyerekeknek, a '70-'80-as évek tapasztalatai alapján tudjuk.

Ne felejtsük el, hogy alig 15-20 évvel korábban, még azzal riogatták az onanizáló gyerekeket, hogy betegek lesznek az önkielégítéstől és megverték őket. '68 után jött a trend, hogy mindent szabad és semminek a kipróbálásában nem szabad meggátolni a gyerekeket.
A '90-es évek közepéig mindenki a helyén tudta kezelni ezeket a dolgokat, azután jött Dutroux és mindenki bekattant. Azóta kaptunk még Kampuscht, majd amstetteni rémet (Josef Fritzl) és manapság már olyan hisztérikus a hangulat, hogy anyuci már attól is retteg, ha a strandon bikiniben látják nőnemű csemetéjét...

Az én gyerekkoromban a babák meztelenül napoztak. Ma pelenkában viszik be a Balatonba...

Amikor Cohn-Bendit óvóbácsi volt, még senki nem gondolt semmi rosszra, ha az óvóbácsi megsimogatta a gyerekeket. Ma egyből az jut mindenki eszébe, hogy biztos "úgy" simogatta. Persze. Biztos mindjárt meg is ujjazta! Agyrém.
Az összes médiából ömlik a szexualitás, sőt a pornográfia, de ha az ötéves gyerek feltesz egy kérdést, a legtöbb szülő zavarban van. Nesze neked szexuális felvilágosodás, negyven év plurális társadalmi fejlődés. Ugyan ott tartunk, ahol ötven éve, csak most a gyerekekre vetítve...

Coh-Bendit ráadásul zsidó. Naná, hogy az összes aberrált beköszönt: liberális = zsidó = pedofíl. Öröm olvasni a sok értelmes kommentet...

karloszky 2011.04.09. 22:47:38

@Virág et.: Azért kértem elnézést, amiért Lázár János is: félreérthetően fogalmaztam, és a félreértett szavaim sértőek lehettek.

Éhesló 2011.04.09. 22:49:58

@Virág et.: nincs kiemelve a válaszából semmi, itt sem.
A kérdés egyértelmű volt, választ pedig nem adott rá.
A nevét meg írd le nyugodtan, nem ciki: daniel cohn bendit.
Csak az életútja a ciki és amiket tett.
No nem szakasits-schiffernek, mert vele egy húron pendülnek számos kérdésben, hanem a jóérzésű normális emberek többségének.

Virág et. 2011.04.09. 22:52:49

@Éhesló: A neve hosszú és leírtam már sokszor itt, ezért rövidítek. Így gyorsabb

A válasza szó szerint, magyar fordítással szerepel itt fenn, közvetlenül a video alatt. De javaslom, hogy nézd meg a videot is, mert abban szerepel a riporter kérdése is. Az egész csak 4 perc. Egyébként a riporter elégedett lehetett a válasszal, mert nem kérdezett vissza és később (amikor új kérdéseket tesz fel ugyanennek a csapatnak - ez a teljes felvételen látszik) sem tér erre a témára vissza.
Akármennyit mosdatod, a szerecsen szerecsen marad.

Robiman 2011.04.09. 23:17:11

@Virág et.: Szerintem igen! Legalábbis addig amíg nincs kibeszélve a dolog. Mert NINCS, ugye ebben nincs vita?!
Addig pedig mindannyiunk szégyene - a tied is! - ez a trágyadomb, ez az afrikai diktatúrákat is lepipáló 2006-os, tömeges undorbűn zéró következményekkel!

Egyébként én meg nem sértegettelek.

Forest (törölt) 2011.04.09. 23:30:03

Hmm, ez a Kohn-Bendit nagyon ért ahhoz, hogy finoman odab@sszon a tompaagyú seggnyalóknak :)
És ami a "legrosszabb" hogy (már megint) igaza is van.

Bee-zony 2011.04.09. 23:33:48

@Tibi bácsi: "Nyugalom, már csak három évet kell kibírni. Megbuknak a fiúk megint, mint 2002-ben..."
1950: Már csak 40 évet kell várni, és megbukik ez a szemét rendszer, és utána szabadság lesz.
2002: Már csak 8 évet kell várni, és megbukik ez a szemét Gyurcsány-banda, és utána már szabadság lesz.
2011: Már csak 3 évet kell várni, és megbukik ez a szemét Orbán-banda, és utána már szabadság lesz.
Onnantól hány évet kell már csak várni, hogy újra eljöjjön a „megváltó” politikai Mikulás?
A passzív várakozást, a másokra várást senkinek sem ajánlom, mert ha ezt teszi, így ezzel fog eltelni az egész élete. Rabszolgaként dolgozni, a halálra várni, és ennyi volt az élet – ez aztán a biorobot perspektíva.
Fejlődés? Jobb világot hagyni az utódokra annál, mint amilyet az elődök ránk hagytak? Politikai aktivitás? Küzdeni jó célokért jó eszközökkel és elérni a célokat?
Ismétlem: nem ajánlom senkinek a passzív várakozást.
Ha azt akarod, hogy jobb legyen bármi is, tegyél érte.
Mi az a jó, mint elérendő cél? Gondolkodni…
Hogyan lehet azt a jó célt elérni? Gondolkodni…
Ha már elméletben megvan a cél és a mód, utána következzenek a lépések a gyakorlatban. Cselekedni…
Ez így működik. Másképp nem. Másként csak arra lehet várni, hátha tesznek valamit a többiek. Ha meg nem tesznek, hát kisnyúl.
Nyugalom csak a sírban.

Bee-zony 2011.04.09. 23:38:59

@Virág et.: "Pontosan olyan politikusaink vannak, Gyurcsánytól Lázárig, amilyeneket megérdemlünk. Ilyen kaliberű választókkal."
2006-os külföldi tudósítói meglátás: aljasok a Parlamentben, ostobák az utcán.
A politikusok szemetek, a választók pedig hülyék, és ennek a kettőnek az elegyéből van az, ami.
Eléggé nehéz változtatni mind a két tényezőn, bár szerintem nem lehetetlen. Szándék, módszer és kitartás viszont kell hozzá.

Goompah 2011.04.09. 23:41:06

@belzebubó: "Nem értem Schiffer nyilatkozatát a videón, hogy szégyen Mo-ra nézve, hogy 35 évvel ezelőtti dolgokat feszeget."

Akkor a nácizmus idején történteket is szégyen feszegetni? Meg a kommunizmus bűneit is?

@petimegmondja: "Klassz, amikor egy barom félrefordít valamit, mert rosszul bogarászott a szótárban és lövése sincs a kifejezés adott korban értett jelentéséről. Szó sincs "slicclehúzásról". Vetkőztetésről van szó."

Na Peti, te aztán most lyól megaszontad. Lécci, magyarázd már el, mit lyelent ez a mondat: "On several occasions certain kids would open my fly and start to stroke me." Az "open my fly" soha nem lyelentett levetkőztetést, hanem a sclicc lehúzását vagy kinyitását. Na most akkor ki az a barom, aki rosszul fordít?

"A pszichológusok sötétben tapogatóztak még."

Aha, Cohn-Bendit meg pszichológiát tanult? Inkább szociológiát, már ha épp volt érkezése bemenni az egyetemre. Inkább nem volt.

Az előélete teljesen hihetővé teszi azt, amit a könyvében írt: "In Nanterre, Cohn-Bendit was a leader in claims for more sexual freedom, with actions such as participating in the occupation of the girls' premises, interrupting the speech of a minister who was inaugurating a swimming pool in order to demand free access to the girls' dormitory." (Wikipedia)

Amúgy a pasas egy nagy senki, még anarchista szemmel nézve is. Szintén a Wikipediából: "However Cohn-Bendit had already retreated on 10 May with a few friends to the Atlantic coast city of Saint-Nazaire, seeing that his Nanterre group had become a minority without political influence in the larger Paris students' movement. ... On the whole, Cohn-Bendit had participated little in the May 1968 Paris events, which continued without him, but he had become a legend, which was to be used later in the 1990s upon his return to France."

Vagyis a pasi lényegében csak ügyesen felépítette a semmire alapuló "hírnevét", miközben gyáván megfutamodott. Ez a szar alak még ahhoz is gyáva volt, hogy tisztességes anarchista legyen.

Dr. Verőköltő 2011.04.09. 23:46:14

Amúgy kedves szerző, ha szerinted ennek amúgy semmi köze Cohn-Bendit-hez akkor mi a ló...ért taglalod a cikk mintegy 3/4-ben???? Megint úgy mondunk rosszat a kormányról, hogy az közben annyira ne fájjon nekik!!!!!!

De hová tűnt Columbo felesége? 2011.04.09. 23:47:01

@petimegmondja:

Szeretném megköszönni, hogy mindezt leírtad, és megpróbáltál egy kis világosságot gyújtani a fejekbe. Köszönöm!.

Sokan elfelejtik itt: nem DCB vélt pedofil múltja itt asúlyos kérdés, hanem PD hírhamisítása, majd pár nappal későbbi kinevezése (és mindennek meszatolása). Normális országban ez kiverné a fejekben a biztosítékot, a delikvens meg mehetne a lecsóba: egy huszadrangú újság társasági rovatát se bízná rá senki.

Szóval bravo, tök jó ebben az országban.

JohnHenry 2011.04.09. 23:50:29

ha lehet egy jót zsidózni meg buzizni meg pedofilozni, akkor az se baj, ha a hírgyár gyártja a híreket és nem csak beszámol róla.

ez jön le a kommentekből.

emberkedek 2011.04.10. 00:10:55

Aki baszakszik a magyarokkal, az rábaszik.
Papp Dániel kinevezésének ez az üzenete. Ez egy szimbólum, aki nem veszi észre az balga.
A magyar nép legitim kormányának választotta a FiDESZt(elég magabiztos többséggel) és a demokratikus úton választott vezetőnket megalázta ez az ember(tranzitív minket is sértegettek, hogy neandervölgyi ősember szintjén állunk stb. ezt kéretik nem elfelejteni).
Tárgyaló és vitapartnerhez nem méltó módon beszélt vele, gyakorlatilag nem tiszteli a szuverén nemzetállamok vezetőit, pedig demokratikus úton választott vezetők.
Mellesleg nem válaszolt közvetlenül a kérdésre, hogy szerinte demokratikus érték e a pedofilizmus, ami világnézettől,vallástól függetlenül egy egyértelműen beteges dolog és elítélendő.
Egy egyszerű igen-nem típusú kérdés, ráadásul még a kerülőutas válaszában se egyértelmű a cáfolata(sőt offenzív választ ad), ki szelet vet vihart arat.

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2011.04.10. 00:15:45

@emberkedek:

fura, de ez sok mindent megmagyarázz.
csak hogy értem-e a dolgot: ezek szerint ahányszor szarba sem nézik ezentúl orbánt, vagy nem esnek hasra előtte, annyiszor kinevez valami jellemtelen szarházit vezető pozícióba?
nem lehet, hogy ez eddig is így volt?
a pártvezetés összeállítását elnézve jutott eszembe a kérdés.

asmodean 2011.04.10. 00:16:34

@emberkedek: Ja, keményen odabasztak DCB-nek, fel is pattintja az ereit szerintem emiatt.

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2011.04.10. 00:20:13

@emberkedek: a magyar nemzet szarba sem vételének, és fikázásának kapcsán nem lehetne ezt a határozottságot mondjuk arra az egyiptom, jordánia, szíria, libanon közti részre is kiterjeszteni, nem csak egy senkiházi szarrakásra, aki amúgy lófaszt nem jelent, hogy mit mond?

X-47B 2011.04.10. 00:35:15

@Tibi bácsi: Tanultak a hibáikból. Nézz körül, mi van. Lehet hogy lesz szabad választás, de addigra már nem leszünk, nem lehetünk szabadok. Közjogilag annyira bebetonozzák magukat, hogy akkor is ők fognak diktálni ha már nem lesznek hatalmon, olyan testületeken keresztül amibe az ő embeeiket ültették.
Jó példa erre a politikára Esztergom.
A megoldás: addig megállítani őket ameddig nem késő, hacsak nem akarunk elindulni egy putyini diktatúra irányába.

Goompah 2011.04.10. 00:41:38

@Zébácsi: "Sokan elfelejtik itt: nem DCB vélt pedofil múltja itt asúlyos kérdés, hanem PD hírhamisítása,"

Mindkettő súlyos kérdés. Szememben az a legsúlyosabb, amelyikre ez az ingyenélő pedofil szemétláda nem adott választ, nem ad választ már évtizedek óta. Pedig elég közvetlen és egyértelmű volt a kérdés.

És igenis sokat számít a pasas múltja. Függetlenül attól, ki hogyan viszontul a Fidesz-kormányhoz, súlyos sértés és Magyarország megalázása, hogy az EP egy ilyen múltú embert küld ide.

egyenlítő 2011.04.10. 00:51:13

@belzebubó: Azért rohant ki, mert ment a repülője :-)

gergo1000 2011.04.10. 01:06:35

Ha szó szerint nézzük, akkor valóban igazat állított az MTV.
1. Cohn-Bendit vagy ki a fene, tényleg nem válaszolt a kérdésre. Erőteljesen kitért előle.
2. Később tényleg elhagyta a termet a sajtótájékoztató vége elött.

Az más kérdés, hogy mégis mást sugallt, mint a valóság, de sajnos a magyar sajtó a cikkeiben a 99%-ban ezt teszi. Lásd az index cikkét és ezt a posztot is, ahol az az állítás szerepel, hogy válaszolt a kérdésre.

De hová tűnt Columbo felesége? 2011.04.10. 01:26:00

@Goompah:

Minden bizonnyal igazad van, csakhogy e blog témája nem DCB előélete, hanem PD hamisítása. Bár ezt eflogadom, hogy a blog (ha hinni lehet a címnek, és valóban a hamisítással kívánna foglalkozni), kicsit rosszul súlyoz a témát illetően (szereplők, előzmények, történés, utóhangok).

Persze, nekem is felmegy a pumpám, amikor szememben egyáltalán nem euorpéer alakok osztják az észt, ebben igazad van.
Csak ilyenkor mindig eszembe jut: mi kiket küldtünk ki Brüsszelbe, és kiket ültettünk saját Parlamentünkbe.

Szóval jobb, ha kifelé nem pofázunk mert ehhez (ti. hogy miylen politikusaink vannak, és miért választjuk őket újra meg 4 évente), nem a DCB félék tehetnek, hanem mi magunk.
Annak meg, amit PD és díszes kompániája csinál, számomra igen rossz üzenete van.

dr. Trebitsch 2011.04.10. 02:06:25

1. Magyar sajtó: Kár ezen rágódni, a magyar sajtó mindig hazudott és hamisított az újságíró és a lap beállítottsága szerint. Így volt és eztuán még inkább így lesz, mert a hazugságot úgy tűnik ezután még bőkezűbben fogják jutalmazni, ha az tetszik a hatalomnak.
2. DCB "asztalon" tartása logikusan beleillik a FIDESZ taktikájába. Minél több szart tart középpontban, annál inkább úgy tűnik, hogy ők nem annyira szarok. Ha hagyták volna az MSZP-t eltűnni a süllyesztőben, és DCB sem foglakoznának, akkor ezek a szarok nem bűzlenének, és akkor érezni lehetne, hogy már a FIDESZ is büdös.

Öveges 2011.04.10. 03:11:50

Mit mond (ír) az ember, és mit csinál.
Szerintem a politikusokat, lakájaikat is a tetteik szerint kéne megítélni, rendszertől függetlenül.
mek.oszk.hu/03600/03629/index.phtml

Orbán Viktorból minden próbálkozása ellenére sem lesz Esterházy Péter.
index.hu/kultur/2011/04/09/esterhazy_szerint_vedhetetlen_a_preambulum/

nemzetikonyves · http://www.gyepu.hu 2011.04.10. 03:15:12

Lehet kissé megkésve csatlakoztam be, de ez a göndör arc ott a videókon hogy van még mindig szabadlábon?

cicmen (törölt) 2011.04.10. 03:22:02

Kóhn a bandita most Grűn a pandúr szerepében tetszeleg! Ez le van szarva! A köztévében is volt már vaskos hamisítás. Bánó bácsi tette! Az sem volt semmi! Ő is le van szarva!

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2011.04.10. 05:40:03

@cicmen: Bano nem csinalt semmit, egesz kozelrol iosmerem a tortenetet

petimegmondja 2011.04.10. 05:51:12

@Goompah:

Olvasd el az eredeti francia verziót...

Mióta az első emberszabású lemászott a fáról, de már előtte óta is, egészen a legutóbbi időkig igen nagy számban váltak gyerekek mai elnevezésével "szexuális zaklatás" alanyává.
Valahogy túlélte az emberiség és immár lassan 7 milliárdan itt vagyunk most is.
Mivel eléggé tabu téma volt, senki nem foglalkozott vele behatóan. A szexuális forradalom korában volt olyan vélekedés, hogy a gyerekek+szex csak az álszent, bigott előítéletek miatt sorolandó az elítélendő kategóriába, tehát le a korlátokkal! A gondolat, hogy a szex örömforrás, tehát a gyerekeknek is az, teljesen plauzibilisnek tűnt.
Később a pszichológusok el kezdték vizsgálni a kérdést és kiderült, hogy a gyerekeknek mégsem olyan jó ez. Sőt, egyes gyerekek a felnőttek szexuális közeledése miatt egész életükre mentális zavarokkal fognak küzdeni.
A belgiumi Dutroux botrány azután az egész világot felrázta. Az újságírók felkapták, mert rájöttek, hogy a sima erőszak az öböl-háború, majd a balkáni válság és Ruanda korában már nem elég megrázó. Mivel a "rabszolganő" fantázia a hetero férfiak jó 90%-nak ott bizsereg az agyában, az erre analóg "védtelen gyerek" szinte mindenki tudatalattijában kiveri a biztosítékot. A nőknél dettó. Mondjuk ott inkább a "megerőszakoltatás" fantázia a trigger, de ez mindegy. A lényeg, hogy a pedofil téma jól eladható, arra manapság - és mondom, Dutroux óta - mindenki ugrik. A sajtóoffenzíva sikeres volt, ma már teljes a hisztéria.
30 évvel ezelőtt, ez a hisztéria még nem volt és ma felelősségre vonni valakit olyan mondatokért, amelyek megírásuk, vagy méginkább megtörténések idején még messze nem számítottak botrányosnak, teljesen abszurd.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2011.04.10. 07:01:23

@petimegmondja: Csakhogy ő azóta is így gondolja...

@X-47B: Szarnék én rá (a többséggel egyetemben) milyen párt van hatalmon, amíg jól megy az ország szekere.
Felőlem elszórakozhatnának a mutyijaikkal, feltéve, ha a népesség nagy részének nem az a legnagyobb baja, hogy van-e munkája, és ha igen, akkor hogyan él meg a fizuból.

Az a baj a jelenlegi kormánnyal, hogy lehetősége lenne gatyába rázni az országot, de a módszereikből ítélve, hát kétséges, hogy ez összejön-e.

igényes 2011.04.10. 07:05:59

Ez is egy szép írás az MTI-től!

Huszonkét európai ország szakszervezetei tüntetnek Budapesten
2011. április 9. 15:28
Huszonkét európai ország 45 szakszervezete képviselteti magát az Európai Szakszervezeti Szövetség (ETUC) és a magyar érdekképviseletek közös budapesti tüntetésén, a résztvevők az Európai Unió és tagállamainak kormányai által bevezetett megszorító intézkedések ellen tiltakoznak, társadalmi igazságosságot, társadalmi párbeszédet követelnek, illetve több és jobb munkahelyet az európai fiataloknak. A szervezők szerint mintegy 40 ezren vesznek részt a rendezvényen, a rendőrség mindössze annyit közölt, hogy "egy igen nagyszabású, többezres tömeg részvételével zajló európai rendezvényről van szó".

anyad2 2011.04.10. 07:38:08

@JohnHenry: "ha lehet egy jót zsidózni meg buzizni meg pedofilozni, akkor az se baj, ha a hírgyár gyártja a híreket és nem csak beszámol róla."

Na, csak előkerült. Ha egy pedofil zsidó (Cohn) jön ide és mondja a pofánkba, hogy probléma van az "Isten, áldd meg a magyart" mondattal (himnuszunk első sora), az a magyarok részéről önmagában antiszemitizmus.
Aki ezt hallani merészelte, netán a híradóban látni is, vagy bárhol el merte olvasni, az antiszemita, hova tovább NÁCI.

igényes 2011.04.10. 07:41:47

@anyad2: Érdemes megnézni az MTI közleményét a tegnapi demonstrációról. Valahogy kimaradt a lényeg belőle.

Hírek
Tizenkét pont a szakszervezet követeléseiről
2011.04.07
Megkezdődött a hazai érdekvédelmi rendszer szétverése, a kormány fittyet hány a szociális párbeszédre, egyéni indítványok alapján, szakmai egyeztetés nélkül dönt emberek millióit érintő munkajogi kérdésekről.

A Munka Törvénykönyve tervezett változata szerint a kormány egyértelműen lepaktál a munkaadókkal, s a dolgozókat a cselédkönyvi rendszer idejére emlékeztető kiszolgáltatott helyzetbe hozza. Ez ellen már tiltakozni sem lehet hatékonyan, az új alkotmány ugyanis gyakorlatilag megfosztja a munkavállalókat az alapvető joguktól, a sztrájk lehetőségétől. A VDSZ évek óta harcol a korengedményes és a korkedvezményes nyugdíj megtartásáért, ezért annak eltörlése esetén, ”hadüzenetként” szolidaritást vállal a fegyveres testületek tagjaival.

Európa munkavállalói Budapesten demonstrálnak április 9-én; több tízezer szakszervezeti képviselő érkezik Budapestre, hogy - szokás szerint - az EU soros elnökségi tisztét betöltő országban tiltakozzon globális munkajogi problémák ellen. A 40 ezer tagot számláló vegyipari szakszervezet (VDSZ) ezt az alkalmat ragadja meg arra, hogy egész Európa figyelmét felhívja a hazai szakszervezeti problémákra, pontosabban arra, hogy a kormány semmibe veszi a szociális partnereket és rendre visszaveri egyeztetési kísérleteiket. A 2010 előtti kormányok csak akkor fogadtak el munkajogi tárgyú jogszabályokat, ha ahhoz a munkáltatói és munkavállalói oldal is hozzájárult. Ha nem volt egyezség, a kormány visszalépett. Most viszont egyéni képviselői indítványként mennek át a törvényjavaslatok – megkerülve az egyeztetési kötelezettséget –, nincs OÉT (Országos Érdekegyeztető Tanács) ülés, és a szokásos kormányegyeztetési eljárás is kimarad. Ez ellen a „módszer” ellen nincs nemzetközi jogorvoslat sem, nincs olyan közösségi szabály, amely megvédi a magyar munkavállalókat. Nem működik a szociális párbeszéd, a kormányjavaslatok az utolsó pillanatban, gyakran csak a sajtón keresztül jutnak el a szakszervezetekhez. A hazai érdekvédelemnek tehát nemzetközi jogszabályi segítség nélkül, bár a külföldi szakszervezetek támogatása mellett kell kiharcolniuk a munkavállalók jogait.

A VDSZ 12 pontba foglalta a kormányzati intézkedésekkel kapcsolatos kifogásait és követeléseit.

A szervezet kifogásolja – egyebek mellett – a sajtószabadság csorbulását, a médiatörvény nyomásának hatására ugyanis az újságírók öncenzúrára kényszerülnek, s ennek következtében egyre kevesebb érdekvédelmi témájú írás jelenik meg a közmédiában.

A VDSZ látszatfoglalkoztatás helyett valós, képzésen alapuló új munkahelyeket követel. A szakszervezet elutasítja a fél áron, fél bérért elv alapján működő közmunkarendszert.

A szakszervezet elvárja, hogy alapvető jogaik érvényesítésének érdekében a munkavállalók is Alkotmánybírósághoz (Ab) fordulhassanak, s a grémium csorbítatlan hatáskörrel dönthessen a rájuk bízott ügyekben. Az új alkotmány-tervezet korlátozza az Ab tevékenységét, s ez a munkavállalói jogokat is csorbítja.

A vegyipari ágazat alkotmányba foglalt, szociális és egészségügyi ellátási alapjogot követel, mert a tervezet szerint ezekhez nem lesz joguk, például azoknak, akiknek nyugdíjuk sem lesz. A VDSZ elfogadhatatlannak tartja, hogy az új alkotmány-tervezetében sehol nem szerepel a szakszervezet és a munkához való jog definíciója.

A kiszámítható nyugdíjrendszer kiharcolása, a korengedmény és a korkedvezmény megtartása és a veszélyes munkakörökre való kiterjesztése évek óta a VDSZ egyik legfontosabb célkitűzése, amelyet a 12 pontban is megfogalmaztak. Korengedményes és korkedvezményes nyugdíjazást veszélyes és embert próbáló munkakörökben!

A nyugdíj nem játék – vallják a VDSZ-nél, ezért megbocsáthatatlan bűnnek tartják a nyugdíjrendszer szétverését, mert ez – úgy vélik – egyben az emberek jövőjét is elbizonytalanítja. Amennyiben érdemi egyeztetés nélkül kíván a kormány a nyugdíjrendszerről dönteni, a VDSZ egyfajta „hadüzenetként” szolidaritásba lép a fegyveres testületek tagjaival.

A 12 pontos követelésben a szakszervezet a több kulcsos adó bevezetését szorgalmazza azért, hogy a gazdagok is részesedjenek a kereset-arányos teherviselésből. A szakszervezet szakértői úgy vélik, egyértelmű, hogy a kormány egykulcsos adórendszere megbukott, s az alacsony keresetűek mellett az államháztartás is igen rosszul járt, s a szűk középréteg is fokozatosan elszegényedik.

Töröljék el a tisztességes dolgozókat sújtó 98 százalékos büntetőadót, s ezzel a kollektív szerződés alá tartozók kerüljenek ki a büntetőadó hatálya alól – követeli a vegyipari érdekvédelem.

Valós és megegyezésre törekvő érdekegyeztetést követel a szakszervezet, mert ez az EU alapértéke és szégyen, hogy ezt éppen az unió soros elnöke nem látja be. A VDSZ elfogadhatatlannak tartja, hogy nem működik az országos érdekegyeztetés (OÉT), és korlátozzák az ágazati párbeszéd bizottságok munkáját.

A munkavállalók sztrájkjogtól való megfosztását elképesztőnek és minden nemzetközi gyakorlattal ellentétesnek tartja a VDSZ.

Cselédtörvény helyett munkavállalókat védő Munka Törvénykönyvet követel az érdekvédelem. A szervezet szakértői szerint az új Munka Törvénykönyvének egyes kitételei, különösen az atipikus foglalkoztatás – távmunka, részmunka, munkaerő-kölcsönzés, határozott idejű foglalkoztatás – megerősítése egyértelműen a kormány és a munkáltatók összekacsintása, amely akár rabszolga-sorba taszíthatja a dolgozókat.

A vegyipari ágazat a köztisztviselők indoklás nélküli felmondásának eltörlését követeli annak ellenére, hogy ez ügyben a napokban kedvezően döntött az Alkotmánybíróság. A VDSZ szerint ugyanis hiába a pozitív határozat, ha az új Munka Törvénykönyve lehetőséget biztosít majd az indoklás nélküli felmondásra azzal, hogy alig tartalmaz majd dolgozói alapjogokat.

--------------------------------------------------------------------------------

Mit akarnak a magyar szakszervezetek?

12 pont

1) Sajtó szabadságot!

2) Valós új munkahelyeket!

3) A munkavállalók alapvető jogaik érdekében fordulhassanak a teljes jogait gyakorló Alkotmánybírósághoz!

4) Szociális és egészségügyi ellátás alapjogát az Alkotmányba!

5) Alapjogokat a szakszervezeteknek és a munkavállalóknak az Alkotmányba!

6) Kiszámítható nyugdíjrendszert! Korengedményes és korkedvezményes nyugdíjazást veszélyes és embert próbáló munkakörökben!

7) Több kulcsos adót, hogy a gazdagok is részesedjenek a kereset arányos teherviselésben!

8) Töröljék el a tisztességes dolgozókat sújtó 98%-os büntetőadót!

9) Valós és megegyezésre törekvő érdekegyeztetést a munkahelytől az országos ügyek eldöntéséig!

10) Sztrájkjogot!

11) Cseléd törvény helyett, munkavállalót védő Munka törvénykönyvet!

12) Indoklás nélküli felmondás tilalma!

RAMBO · http://szolo.blog.hu 2011.04.10. 08:48:42

Én nem lepődök meg azon, hogy semmilyen botrány nem volt: MOST éppen lebuktak, na és? Van bármi következménye? Semmi. Még a folyamatban lévő kinevezés sem áll meg. Bocsánatkérés? Ugyan már! "Szóba került" - de semmi más.

Melee 2011.04.10. 09:00:17

@Éhesló: Hasonlítsd össze a hírműsorban leadott riportot és a vágatlan változatot, és gondold meg, hogy ha ezt Orbánnal tenné egy francia hírműsor, akkor is ugyanezen a véleményen lennél-e.

Az igazi Sipi - Citizen of European Union (törölt) · http://www.youtube.com/results?search_query=ud+zrt 2011.04.10. 09:06:16

tetnyleg ilyen sok az ostoba, bunko troger ebben az orszagban..?

van egy nagyon egyszeru kerdesem.

hany gyereket dugott meg cb?

Gazz 2011.04.10. 09:37:32

Ellenzéki politikusnak ezek után nem igazán kellene szóba állni ezzel az "újságíróval".
Történt már ilyen, a nakeltés arcokat is ellehetetleníteték az előző ciklusban. Ez a firkász kiérdemelte, hogy menjen vissza az Echo-ra, az az ő színvonala.

Jurganov 2011.04.10. 10:03:30

@laspalmas: hát, a post arról szól, hogy a hatalom hírt hamisít és mindezt úgy mintha ez lenne a természetes. ezzel szemben szándékosan belekeverted a fickó múltját, egészen nagy súlyt adtál neki-vagyis egészen valószínű, hogy a célod az volt, hogy elvedd a mondandód élét. mondjuk megértelek, a mai világban vigyázni kell, hogy ne írjon az ember semmi rosszat a pártról, hiszen jön érte a sötét Q7...

Baldrick68 2011.04.10. 10:26:33

Eszem ágában sincs védeni Kóhn Bandit de ez a pedofil dolog a számomra nem teljesen kerek.
Ha jól tudom akkor pont nyugaton veszik a pedofíliát nagyon komolyan.
Számomra elég fura hogy ha ez a pacák hírhedt okleveles cégéres pedofil hogyan lehet hogy szabadlábon van sőt még EU képviselő is lehet.

Emlékeztetnélek mindenit arra hogy Polanskit az FBI évtizedekig üldözte egy hajdanvolt pedofil ügy miatt.
A német nyomozóhatóság értesítette a magyar hatóságokat hogy magyarországon gyermekpornó képeket töltenek le. Így jutottak el az egyik magyar paphoz akinek a gépén gyermekpornó képek voltak.

Valahogy nekem úgy tűnik hogy ott ezt a dolgot véresen komolyan veszik és a hatóságok üldözik is (nem mint nálunk). Így ezek után elég furcsa hogy ez a fickó egyáltalán szabadlábon van.

Baldrick68 2011.04.10. 10:29:15

www.antidogma.hu/node/2775

"Baranyában pedig évek óta szóbeszéd tárgya volt, hogy mi zajlik a püspökségen, sőt egy ízben interpolos rendőrségi figyelmeztetés alapján tiltott pornográf képek letöltése miatt házkutatást is tartottak a püspökségen. (Februárban az egyházmegye egyik papja Bólyban le is bukott pedofil képek birtoklásával www.antidogma.hu/node/2729 , rá is a német rendőrök hívták fel a magyar hatóságok figyelmét.)"

Baldrick68 2011.04.10. 10:32:07

A fenti cikket csak azért linkeltem be hogy lássátok, külföldön ezt a pedofil dolgot elég komolyan veszik akár még határokon is átnyúlnak ha kell.

Goompah 2011.04.10. 10:41:15

@Baldrick68: "Ha jól tudom akkor pont nyugaton veszik a pedofíliát nagyon komolyan."

Mostanában. 30+ éve, amikor Cohn-Bendit pedofilkedett, nem annyira, legalábbis Európában nem. (Polanski ügye Amerikában volt.) Mostanra meg már érinthetetlenné vált. Te is olvastad, mit mondott: aki ezért őt támadja, az szélsőjobbos. Az antiszemitát és a fasisztát talán nem mondta, de jöhet majd az is.

Az egykori anarchista szépen betagozódott az establishmentbe, lett belőle az EU szalonanarchista zöldje. :) Végül is jól beleillik a politikai kasztba, azt hiszem, életében nem dolgozott egy napot, lévén hivatásos forradalmár. :D

Baldrick68 2011.04.10. 10:46:13

@Goompah:
Ez a nem dolgozott egy napot rész illik a hazai politikusok 98% -ra is.

JohnHenry 2011.04.10. 10:49:16

@Baldrick68: erről eszembe jutott, hogy nyugaton komolyan veszik, nálunk meg magas állami kitüntetéssel jutalmazzák az eltitkolóját vagy épp csak simán nyugdíjazzák. de mivel a mi kutyánk kölyke, bizonyára a "mi pedofilunk jó pedofil".

Virág et. 2011.04.10. 10:54:22

@Goompah: Nem egészen. Cohn-Bendit azt mondta, hogy őt eddig ezzel kizárólag csak a francia szélsőjobboldal támadta. Nem azt, hogy aki támadja az náci. Ez óriási különbség. Az egyik ellenőrizhető tény, a másik ostoba vádaskodás.

balfék 2011.04.10. 10:59:09

@Goompah: Akkor most döntsétek el, dolgozott az óvodában , vagy nem?

sárkányfő 2011.04.10. 11:10:00

bocs az off-ért, de szerintem van itt hazánk számára is követendő katalán példa.

Miután a spanyol hatóságok nem engednek népszavazást csinálni, a katalánok csináltak egy sajátot. Nem hivatalos, de nyomásgyakorlásnak biztos jó:
www.origo.hu/nagyvilag/20110409-fuggetlensegi-szavazas-kataloniaban-utolso-fordulo-barcelona.html

Itthon az alkotmányról lehetne ilyen népszavazást tartani, ha már a hatalom ez hivatalosan akadályozza. A neten is lehetne valami nagy szavazás valahol.

on

Goompah 2011.04.10. 11:17:14

@Virág et.: "Nem azt, hogy aki támadja az náci."

Hol írtam, hogy ezt mondta? A kommentemben nem is szerepel a náci szó. Olyan állításomat cáfolsz, amit nem is írtam. :D

@balfék: Aha, szeretnéd munkaviszonyként elismertetni a gyerekek molesztálását? Hajjaj!

brooks was here 2011.04.10. 11:19:34

Komolyan nem ertem, min megy a vita itt. Hogy jon ide a jobb vagy baloldalisag? A Magyaregy hazudott, hamisitott. Miert erzi par ember, hogy megkell vedenie a kormanyt? Ami Cohn-Benditet illeti, egy provokator, semmi tobb, ebbol el a hatvanas evek ota, komolyan gondolta a kerdezo, hogy akkor most porba donti a kerdes es sirva hazamegy? Nem ertem, mi volt az elgondolas. Nem ertem, miert gondolja a vezetes, hogy Europaban is eleg az, hogy valakinek beszolunk, mert a lakossag ugyis beveszi es onnantol tenykent kezeli. Mar bocsanat, de ki a faszt erdekel? Kivancsian varom, mi is az en szerepem. Vedem a zsidokat, vagy a pedofilokat, esetleg libsi vagyok? A gondolkodast probaljak kiirtani, sokakbol nem volt nagy projekt.

Virág et. 2011.04.10. 11:23:25

@Goompah: Igaz, bocsánat. Azt írtad, aki őt támadja, az szélsőjobbos. De ez sem pontos, mert nem az a szélsőjobbos, aki támadja, hanem akik eddig ezzel támadták, azok a francia szélsőjobb voltak. Érezhető a különbség.

Ellensúly 2011.04.10. 11:26:44

Akkor a 400-as hozzászóláshatáron egy frappáns megjegyzés:

Megvan a jobboldal Bánó Andrása!

prof.cartouche 2011.04.10. 11:28:56

Papp Dániel ?! Hja, ahol eldugul a reterát, ott feljön a szar !!

anchor 2011.04.10. 11:49:14

@jozicsenko: Én a tizenkilenc éves keresztlányomat sem, pedig ő simán leszedné a fejét.

balfék 2011.04.10. 12:00:09

@Goompah: Úgy látom te csak írni szeretsz olvasni nem!
"Félrevezető és elfogadhatatlan eljárás egy könyvből néhány mondatot önkényesen kiemelni és a kontextusából kiragadva idézni. Az alaposan megcáfolt vádakat azóta kizárólag a szélsőjobboldali pártok próbálták feleleveníteni. Franciaországban a Nemzeti Front kivételével minden politikai párt visszavonta az állításokat és bocsánatot kért."

Annak ellenére, hogy a politikus ellen sosem indult per, és azok a gyerekek és szüleik, akik Cohn-Bendit lakásóvodájába jártak, kiálltak mellette, és levélben utasították vissza, hogy történt volna szexuális bűncselekmény, sokan úgy vélik, hogy a Grand Bazaarban leírtak önmagukért beszélnek. A politikus azóta maga is úgy gondolja, hogy a szexuális forradalom idején provokációnak és tabudöntögetőnek szánt könyvének néhány, a gyerekek szexualitását leíró mondata valóban elfogadhatatlan. Mint egy magát tisztázni kívánó, Klinkel igazságügyi miniszternek címzett levelében is olvasható: "Ha akkor többet tudtunk volna a gyermekek ellen elkövetett szexuális bűncselekményekről, nem írtam volna le ezeket a sorokat."

Goompah 2011.04.10. 12:04:44

@Virág et.: Ezek szerint azt állítod, hogy Németországban soha nem támadták a pedofília vádjával? Én másképp tudom.

Goompah 2011.04.10. 12:06:17

@balfék: Te meg csak ész nélkül idézgetni. Érted is, amit idézel? Hol is cáfolták meg alaposan a vádakat? Ja, hogy Kohn Bandita azt mondta, hogy nem igaz?

balfék 2011.04.10. 12:07:13

@Goompah: Hol is bizonyították a vádakat?

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2011.04.10. 12:08:06

bár már elmondtam, banditát valós és a társadalomra, emberi életekre sokkal veszélyesebb és valós viselkedései/tettei, jellemtelen ideológiai ide-oda csapódásai miatt egy szaralaknak tartom, de egy nagyon elhibázott lépésnek tartom ezt a pedofília dolgot hánytorgatni, lévén szó sincs erről.

kíváncsi vagyok melyikőtök olvasta a könyvet.
főleg azok közül akik a könyvben írtakat hozzák fel vádnak, mert szerintük azok egy önvallomás.

annyi történt, hogy egy politikai vonzatú könyvet írt a szexuális forradalom korában, amely könyv tele van hazugságokkal és nem valós történések valósként beállításával, polgárpukkasztó stílussal és hülyeségekkel.
bandita nem hülye.
akkor amikor a szexuális szabadosság éppen a tetőfokán volt egy ilyen polgárpukkasztó gondolatmenet ami akkoriban divatos téma volt, - akkor kezdődtek a viták a gyermekek és felnőttek közti szexuális kapcsolatokról, a filozófiai ideológiai megújulás eredményeként, elővéve a régi filozófiai és etikai vonalakat, megreformálásra, liberlizálásra - a napi közbeszéd témája volt a fiatal értelmiség körében. ( az ókori rómában és görögországban, mindennapos és elfogadott volt a dolog, ahogyan a zsidók körében is. az európai barbár hordák az indiaiak, a kínaiak is elfogadottnak tartották, a japánoknál máig kultusza van a dolognak. a kereszténységben sem volt tabuként, vagy bűnként kezelve a dolog)

a pszichológia fejlődésének, a személyiségfejlődés tanulmányozásának köszönhető a dolog, hogy felismerték, milyen személyiségzavarokat, mentális károsodásokat okozhat a dolog. (persze ez a társadalomszociológia szempontjából véve konkrétan az újkori társadalmi berendezkedésre illeszkedik a megítélés változása)
szóval ez a bandita gyerek beleírt a könyvbe, hogy visszhangja legyen, egy aktuális témát ami a közbeszédet foglalkoztatta. mindezt a maga jól felfogott, tudatos provokatív módján.

tudni kellene mi az a pedofília, ha már annyit beszél itt róla mindenki.
a nemzetközi vélemények szerint a pedofília betegség, a parafíliák családjába tartozik, éppen úgy mint a fetisizmusok, vagy az akrotomofília, a biasztofília, a gerontofília, és a zoofília, stb.
itthon személyiségzavarként van aposztrofálva.
az egészségügyi világszervezet a betegségek nemzetközi osztályozása alkalmával pszichiátriai betegségként határozta meg.
az elmebetegségek egyik formája tehát, amely befolyásolja a cselekedeteit a betegnek.

nem maga a pedofília büntetendő, hanem a cselekedet amelyet kivált, azonban, ha elkövetnek valamit, mivel betegség, nem is szexuális bűnözőként kezelik és büntetik a pedofilokat, hanem betegként kezelik.
ez a fajta pszichiátriai betegség nem befolyásolja a gondolkodást, a helyzetfelismerést, éppen ezért is bűncselekmény amit elkövetnek a betegek, mert tisztában vannak azzal, hogy amit tesznek az törvénybe, jogszabályba ütköző.

banditát a könyvben írtak alapján a fentebb írt "divatos téma" vitájában szemben álló ellenfelei, akik mellesleg politikai ideológiai ellenfelei is voltak, jelentették fel.
igen, lehet azon meditálni, hogy bandita milyen okból állt ki az írásával a pedofília mellett, azonban a feljelentés utáni meghallgatások és a szakértői vélemények megállapították, hogy nincs szó esetében ilyesmiről.
egyszerűen egy polgárpukkasztó marha, aki ahhoz gyáva, hogy saját kezűleg tevőlegesen harcoljon, ahhoz tehetségtelen, hogy önállóan érvényesüljön, viszont nagyon jó érzékkel kommunikál és jól ismeri fel mikor és hol, milyen kommunikációval tudja magára felhívni a figyelmet a saját előbbre jutása érdekében.
Amint ezt politikai karrierje fényesen bizonyítja is, akár az ideológiai pálfordulatai által.

szóval, ott tartottam, hogy ez a banditagyerek egy végtelenül gusztustalan seggfej ugyan, de nem pedofil gyermekmolesztáló, még a könyvében írtak és az azt követő botrányt és "hírnevet" meglovagoló vele készített riportokban elhangzottak ellenére sem.

van ennek a banditának sok egyéb a jellemtelenségét és a hiteltelenségét nyilvánvalóbban bizonyító tény is az életútján, amivel valóban meg lehet kérdőjeleztetni bármit amit mond, vagy egyáltalán a jogosultságát, hogy megszólaljon magyarországon, vagy magyarországgal kapcsolatban.
nagyon nagy lúzerség ezt a pedofil dolgot előszedni, elhibázott lépés volt.

mindemellett az, hogy ezt az elhibázott támadást ebben a formában, egy hamisított hírközléssel próbálják beerőltetni a fejekbe, az az idiotizmus csomolungmája.

balfék 2011.04.10. 12:12:21

@Goompah: Azt hiszem te fordítva ülsz azon a bizonyos dakota lovon! Egy meg nem történt dolgot, hogy tudsz bebizonyítani?

koncerttahó 2011.04.10. 12:15:32

@Baldrick68: Polanskit olyannyira üldözték, hogy az elmúlt 30 év alatt hajaszála sem görbült, meg legjobb rendező Oscar-t kapott. Házi őrizetbe baszták vagy két hónapra, ez ám a bünti bazzeg.

Hepci · http://gasztrojazz.blogspot.com 2011.04.10. 12:23:49

Egy apró észrevételem lenne. Ha ragozzuk ezt a faszkalapot, az nem Bendit-et, hanem Bendit-t... :)

Goompah 2011.04.10. 12:25:23

@balfék: Ő maga vallotta be a könyvében. Vagy azt már ciki lenne idézned? Dakota lovon meg a kurva anyukád ül.

Goompah 2011.04.10. 12:28:51

@balfék: Ja, nem csak a kurva anyukád ül a dakota lovon, hanem az egész pereputtyod, akik személyeskedésre fanyalodnak, ha kifogynak az érvekből. Én nem személyeskedtem veled.

dean23 2011.04.10. 12:31:01

Kurva száját Danikának!

Jurganov 2011.04.10. 12:36:07

@Goompah: most épp te személyeskedsz.

Goompah 2011.04.10. 12:39:58

@Jurganov:

Amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten. Baszod, nehogy már engem ekézz, ha reagálok a bunkóságára. A vitát balfék már úgyis befejezte, mert a személyeskedése kizárja a vita folytatását.

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2011.04.10. 12:41:28

@Goompah: te tudod egyáltalán miféle dolog az a dakota ló? :)

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2011.04.10. 12:48:46

csak azért kérdem mert ilyen anyázós szintre kiborultál rajta, és személyeskedésnek vetted :)

Jurganov 2011.04.10. 12:50:34

@Goompah: csak azért ekézlek mert szólt egy pojénosat, te meg azonnal a qrva anyjával jössz. az számomra most teljesen lényegtelen, hogy igazat adok-e akármelyikőtöknek-mielőtt ez is felmerülne-de inkább hagytad vna figyelmen kívül/vagy válaszoltál volna valami hasonlóval. no offense, csak leírtam, hogy miért szóltam bele :)

igényes 2011.04.10. 12:51:08

Nagyon elítélem a pedofilokat, de az unokáim aranyosak, ahogy fürdenek, és szép bőrük feszes, meg stb.

Nem is értem a nudista életmóddal vajon bajuk van valakiknek? (Nem vagyok nudista sem, nem is voltam ilyen helyen, de tudom vannak nudisták, akik szintén viszik gyermekeiket olyan helyekre, ahol természetes a meztelenség, persze nem fajtalankodnak, gondolom én.

Nagyon szükséges megnézni, honnan is indult ki a pedofilizmus, hát nem az egészséges családoktól.

Sajnálatos tény, hogy Semjén gyilkolásra szólítja fel, vadászként a vadászokat, és sajnálatos, hogy Harrach Péter dolgoztatja hétvégén a saját gyermekét bruttó 130 000 forintért.

Pándy Andrásról esetleg emlékezzünk meg az alkotmány kapcsán, vagy inkább hitvallás!

Modern Da Vinci kód: pedofilbotrányok Belgiumban
Még XVI. Benedek is szót emelt annak kapcsán, hogy a belga rendőrség házkutatást tartott a helyi katolikus egyház székhelyén és egy bíboros házában, miután helyi papokat szexuális visszaélésekkel vádoltak meg. A pápa sajnálatosnak nevezte a fellépést a pápa a belga püspöki konferencia elnökének, André-Joseph Léonardnak írott üzenetében. Belgiumot az elmúlt években több pedofil-botrány rázta meg.

2010. július 02., 05:47 [A+ A-] [Nyomtatás] [Küldés e-mailben] Ossza meg!
facebook

iwiw

Múlt csütörtökön a brüsszeli ügyészség nevében húsz rendőr tartott házkutatást a mechelen-brüsszeli főegyházmegye központjában. Püspökök mobiltelefonjait, számítógépeket koboztak el. Még a nemrégiben nyugdíjba vonult Godfried Daneels bíboros gépét is elvitték. Az ügyészség szóvivője, Jean-Marc Meilleur szerint ugyanis elképzelhető, hogy az egyház fontos információkat tart vissza.

HIRDETÉS

A belga érsekség meglepőnek nevezte az ügyészség fellépését. Mint Léonard érsek fogalmazott, az igazságszolgáltatásnak nem az a dolga, hogy "újraírja a Da Vinci kódot", ennek ellenére megérti és mindenben támogatja a rendőrséget. Míg Tarcisio Bertone vatikáni bíboros államtitkár "régi kommunista egyházüldözést" emleget, addig a belga közvélemény a pápa szavain háborog, és mindeközben a katolikus egyház a rendőrséggel együttműködve próbálja megnyugtatni híveit s visszaszerezni bizalmukat.

A belga igazságszolgáltatás és a belga katolikus egyház eddigi magatartása és együttműködése ugyanakkor európai és világszinten egyaránt példamutatónak mondható.

A Belga Királyság az 1990-es évektől kezdve az Európai Unió, a sör, a csokoládé és a csipke mellett gyakran pedofilbotrányai miatt jelenik meg a világsajtóban s emiatt rögzül az európai köztudatban. A belgák persze küzdenek ellene, de nincs mit tenni: amint megnyugszanak a kedélyek, ismét újabb botrány pattan ki, s az álmos, apró országban, mely az Európai Unió fővárosát is magáénak mondhatja, még nagyobbat szól a rémtett. Állandó feszültséget teremt a radikális lépéseket váró belga közvélemény és az óvatoskodó, az állampolgár alapvető jogaira, magánélete védelmére akkurátusan ügyelő törvényhozás (bizonyos esetekben a belga katolikus egyház) között.

A "civilek" listája a magyar származású Pándy Andrással kezdődött, akit 2002-ben ítélt életfogytiglanra a brüsszeli bíróság hat családtagja meggyilkolásáért. Ugyanebben az évben fiát, András Áront is őrizetbe vették, mert azzal fenyegetőzött, hogy "folytatja apja művét". A fiatalember azóta is pszichiátriai kezelés alatt áll.

A belga közvéleményt az ügy azóta sem hagyta nyugodni: a Nieuwsblad nevű flamand újság honlapja például márciusban hírt adott arról, hogy a helyi önkormányzat elrendelte Pándy molenbeeki házának lerombolását, hogy a telekre lakóházakat építhessenek, s egyben megsemmisíthessék a történtek helyszínét.

A sor folytatódott Marc Dutroux-val, akit négy gyilkosságért - bár állítólag jóval többet követett el - nyolcévi tárgyalássorozat után ítéltek életfogytiglanra.

Ezután jött a francia származású "ardenneki rém", Michel Fourniret, akit Franciaország is körözött; majd vele körülbelül egy időben Abdallah Ait Oud, a marokkói-libanoni származású belga, akit két kislány megerőszakolásáért és haláláért nyilvánítottak bűnösnek.

Az ítélet majdnem minden esetben az életfogytiglan volt, azaz tíz, maximum húsz év - tényleges életfogytiglan Belgiumban nem létezik. A büntetés jó magaviselet esetén harmadolható, illetve a börtönből szabadult tiszta lappal kezd, róla információ nem adható ki (az egyesült államokbeli gyakorlattal ellentétben). A belga jog nagy hangsúlyt fektet az emberi jogok tiszteletben tartására; emiatt a nyomozás is nehézkesen halad, sok időt vesz igénybe.

balfék 2011.04.10. 12:51:12

Itt valakinek elgurult a gyógyszere! Ha minden íróra ráhúznánk a könyvében írtakat furcsa világ jöhetne! Nem tudom ki személyeskedik , de azt igen kinek penetráns a stílusa. Kurva anyázni mindenki tud. Ez a végső érv.

nu pagagyí 2011.04.10. 12:52:34

@Conv: Szerintem Cohn-Bendit tevőlegesen részt vett a 68-as párizsi diáklázadásokban, sőt egyik vezetője volt. Pont egy olyan pofátlan és képmutató rendszer ellen lázadt fel amilyenné a Fidesz tenné hazánkat. Ahol közpénzből lehet kockáról-kockára építkezni és lenézni azt, akinek nics elég vastag bőr a pofáján az érvényesüléshez. Ahol pedofil papok oktatnak erkölcsre, miközben a gyerekmunkát készítik elő, ahol egyfolytában a népre hivatkoznak miközben megfosztják a jogaitól. Ehhez asszisztálnak a jobboldali szennymédiában iskolázott tehetségtelen csúszómászók. Itt egy egész országot akarnak zsebre vágni. Neked is feltűnhetne már.

samer 2011.04.10. 12:57:05

@balfék: Ez nem írói mű hanem önéletrajz...
@nu pagagyí: Köszönjük! Csúsztassunk, általánosítsunk, célozgassunk, mára bebizonyosodott 1968 csődje.
Ja és nektek szeretettel, így megy ez CB-nél...
32 évet kapott egy pedofil rabbi
Börtönbüntetésre ítéltek hétfőn New Yorkban egy rabbit, aki többször is molesztált egy 16 éves fiút - közölte a brooklyni ügyészség. Harminckét évet kapott.

Az 59 éves Baruch Lebovits rabbit március elején találták bűnösnek. A vád szerint 2004 és 2005 során nyolc alkalommal molesztált egy akkor 16 éves fiút.
A rabbi legkorábban 10 év és 9 hónap büntetés letöltése után kérheti szabadlábra helyezését. A brooklyni rabbi ellen két további pedofil ügyben is vádat emeltek.
(MTI)

Jurganov 2011.04.10. 13:01:17

@igényes: öööö...ennek mi értelme volt? de most komolya, nem sajnáltad a copy-paste-t, de mi értelme volt?

igényes 2011.04.10. 13:02:35

@Jurganov: Finoman akartam írni, hogy a legtöbb pedofil a KDNP eszményképeiből jön elő!

Jurganov 2011.04.10. 13:12:17

@igényes: amennyiben nem tűnt fel, itt eléggé másodlagos a pedofil vonal, még ha egyesek azt erőltetik is elterelve ezzel a cikk igazi lényegét.

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2011.04.10. 13:12:45

"Nagyon szükséges megnézni, honnan is indult ki a pedofilizmus, hát nem az egészséges családoktól."

jaj bazzeg.
egyrészt nincs olyan, hogy pedofilizmus, másrészt a pedofília görög szó és gyermekszeretetet jelent, újkori kifejezésként egy betegség neve. viszont ez emberi történelemben csak egy nagyon rövid idő óta betegségként tekintendő jelenség.
egészen az újkorig természetes és elfogadott dolog volt.
ma is sok helyen semmi kivetnivalót nem találnak abban, ha egy gyerek szül, sőt már csecsemőkorban egymáshoz adják a gyerekeket, mi több a szülők már gyerekkorban megmutatják a szexuális közeledés formáit. igen ezek nem az európai újkori civilizáció területén élő népek.
tudni kell azonban, hogy még a 800-as években és a 900-as évek elején magyarországon is elfogadott volt a gyermek-gyemek és felnőtt-gyermek házasság.

nem olyan túl régóta van a pedofília mint betegség elnevezés fogalomban, és a betegségből eredő cselekedetek büntetése sem.
a cselekedeteket azért büntetik, mert a gyermek szellemileg éretlen, nemisége formálódó, szexualitása kialakulatlan, ezért nem képesek helyesen értékelni a szexualitást.
mindez azonban az újkori civilizáció és életmód, életszemlélet eredménye. nagyon helyes és szorgalmazandó a mai társadalmi berendezkedésben a dolog, de ez nem volt mindig így, nem volt mindig a társadalmi közeg a jelen formájában.
a gyermek-felnőtt szexuális kapcsolat egyidős az élettel, gondolj az állatokra pl. de ugyanez a helyzet a gyermek-szülő kapcsolattal is. nem volt még olyan régen amikor nem volt elítélendő a családon belüli házasság és ritka sem a testvérem az anyám vagy apám jelenség.
a mai civilizációs és társadalmi berendezkedésben bármilyen módon (erőszak, késztetés) történő ráhatás a gyermekekre testi és szellemi fejlődésüket negatívan befolyásolhatja. a védendő érték: a gyermek egészséges fejlődése a ma a köztudatban élő felfogás szerint.

pándy nem pedofília miatt lett elítélve
a sor nem folytatódott dutrouxal, mert őt 1985-ben ítélték el először gyermeklányok elrablásáért, tehát jóval hamarabb. ebben az esetben sem a pedofília miatt büntették miként 2004-ben sem.

amúgy minden ok abban amit írtál, csak részleteiben, így egészében nem :)

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2011.04.10. 13:17:05

@nu pagagyí:
nekem?
kár, hogy egy büdös szót nem értettél abból amit írtam :)

vastagbor.blog.hu/2011/04/09/a_huseg_jutalma/fullcommentlist/1#c13164663
"viszont az, hogy szaralak a bandita, nem homályosítja el azt, hogy mit jelent az, ha egy újságíró ezek után még újságíró maradhat, sőt vezető beosztásba kerül. a médium ami alkalmazza pedig még nem lett irtózatos büntetéssel, akár hosszabb idejű működési felfüggesztéssel sújtva.
a szaralaknál szarabb alakok vannak a média és az ország élén, ez csak ennyit mutat. "

olvasd el a végét még egyszer :)

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2011.04.10. 13:21:16

@igényes: igen, bocs, hogy lehagytam a megszólító linket.

sisifux 2011.04.10. 13:39:52

@samer:
"Köszönjük! Csúsztassunk, általánosítsunk, célozgassunk, mára bebizonyosodott 1968 csődje.
Ja és nektek szeretettel, így megy ez CB-nél..."

Azon lehetne vitatkozni, minek a csődje bizonyosodott be. Azért OV 1 éves uralkodását nem tekinteném diadalmenetnek, inkább csődnek.
Viszont a köztv hírhamisítása és DCB pedofília vádja 2 külön történet, egymással nem függ össze, és csak rosszindulattal kapcsolható össze. Egyébként, bizonyításra szorul, hogy a pedofília miként zárja ki a demokráciáról, vagy bármi másról a helytálló, valós helyzetértékelést.
Ezek után feltenném a kérdést, miként is lehet Magyarországnak közlekedési törvénysértésért elítélt elnöke, aki a fenti logika alapján semmilyen kérdésben nem képes valós helyzetértékelésre. Most nem akarok azon poénkodni, hogy ez ebben az esetben sajnos ráadásul igaz is. Viszont az a kérdés is joggal tehető fel, milyen a helyzetértékelése annak a miniszterelnöknek, aki ilyen embert nevez ki államfőnek.
Vagyis a hamisítás attól függetlenül hamisítás, hogy pedofíliával besározott személy, csaló vagy törvénytisztelő állampolgár állítja.

cicmen (törölt) 2011.04.10. 13:57:04

A k.va annyát az LMPnek! Összeállnak ezzel a köcsöggel is aki sértegeti az egész országot! A libsik természetesen nem tartoznak szorosan az országhoz. De hát! Madarat tolláról, az LMPt meg erről a szarházi Kóhnról!

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2011.04.10. 14:00:31

@Virág et.:

Ezt látod, elhiszem.
Így tud a szegény meghurcolt szerepében tetszelegni az arra fogékony esernyősök előtt.

dr. Trebitsch 2011.04.10. 14:37:07

Érdekes ez a Magyarország, jó hogy elmentem. Tényleg mindenki azon versenyzik, hogy ki a szarabb alak? Ha találnak a jobbosok egy olyan baloldali alakot, aki szarabb náluk, akkor akár milyen szar alakként viselkedtek ők maguk, már erény a tettük? (És fordítva is így van!) Azért szeretem ezt az országot, ahová mentem, mert itt nem szokás kirakni az asztalra egy nagy rakás szart, aztán dicsekedni, hogy különbek vagyunk a rakás szarnál! Innen tényleg büdösnek érzik már Magyarországot.

val 2011.04.10. 14:51:28

@Trebitsch: "Érdekes ez a Magyarország, jó hogy elmentem."
Azért csak visszajársz, mint a kopogós szellem.

dr. Trebitsch 2011.04.10. 14:56:30

@val: ez természetes, mindig reménykedik az ember, hogy jobb lesz, ezt reméltem a választások után. De így legalább az megvan, hogy jól döntöttem.

Bee-zony 2011.04.10. 16:39:16

Hogy meg lehet állapítani a kommentek alapján, hogy ki a zsidó és ki a fideszes; és a közös vonást is: egyiknek sincs elegendő erkölcsi érzéke ahhoz, hogy észrevegye a saját defektjét, hogy erkölcstelen dolgokat és a hozzá tartozó személyeket védenek, a zsidók a pedofil zsidót, a fideszesek a hírmanipulálót.
X. Y. a mi emberünk, a mi kutyánk kölyke – vagy disznaja – és minden meg van neki bocsátva, őt nem bántjuk, úgyhogy minden esetben csak a másik lehet a hibás.
A kosz mindig az üveg túlsó oldalán van – alapállás. Az objektív szemlélő pedig azt látja, hogy az üveg mindkét oldalán van kosz, és hogy mindkét oldalon állók foglalkozhatnának a sajátjukkal, akkor szűnne meg; de ehhez képest elfogultak, és vastagon kilóg a „lóláb” mindkét társaságnál.
Nem mondom, hogy nem egymást érdemlik; csak egymást, egészen a teljes lenullázásig, mert a zsidónak mindig igaza van, ha mégsincs, lásd az első pontot; nem, a magyarnak van mindig igaza, ha mégsincs, lásd az első pontot…
Nagy az Isten állatkertje, és most éppen a „két kakas a szemétdombon” című tragikomédia folyik.
Amire itt normális ország lesz, még sok víz lefolyik a Dunán.
A normális ország pedig csak akkor lesz, ha mindegyik oldal elismeri, hogy hibázott az emberük ebben és ebben, és hogy megérdemelte a büntetését.
De ez már egy másik világnézet – nem a bűn- és bűnöspártoló bűnszövetkezeti.
Nem igaz magyar az, aki nem a magyarok pártján van; nem igaz zsidó az, aki nem a zsidók pártján van.
Még ebben az egyszerű esetben is legalább 3 nézet van; két elfogult-egyoldalú, és egy objektív.
Fejlett lények nem szállnak be a kakasviadalba, és nem is tetszik nekik.
Akármelyik kakas győz, attól még kakas marad, a kakas-agyával együtt.

Horizont 2011.04.10. 17:00:53

@Trebitsch:
Tudod ebben az országban ami a hazád mellesleg nem csak (szar)politikusok élnek!!!
"Innen tényleg büdösnek érzik már Magyarországot." Akkor fogd be az orrod......
És soha nem tagadd meg a szülőfölded!

gramercy 2011.04.10. 17:08:14

vancouver is sounding more and more inviting

Goompah 2011.04.10. 17:11:39

@Jurganov: "válaszoltál volna valami hasonlóval."

Ha téged az utcán valaki pl. a barátnőd előtt picit arcul csap, akkor picit visszacsapod? Vagy inkább lekensz neki egy emberes pofont? Sehol nincs előírva, hogy sértésre csak hasonló súlyúval lehet válaszolni. Aki érvek helyett személyeskedik, az már úgyis lejáratta magát mint vitaképes partnert.

@sisifux: "miként is lehet Magyarországnak közlekedési törvénysértésért elítélt elnöke"

Én sem becsülöm Schmitt Pált semmire, de az nem törvénysértés, hanem szabálysértés volt. Sokkal kisebb a súlya.

"Vagyis a hamisítás attól függetlenül hamisítás, hogy pedofíliával besározott személy, csaló vagy törvénytisztelő állampolgár állítja."

A poszt főtémája valóban nem CB pedofil múltja, de mivel az inkriminált műsorban erről is kérdezték, jogos erről is beszélni. Főképp mivel a feltett kérdésre valóban nem adott választ. Az nem válasz, hogy eddig is csak szélsőjobbosok vádolták ezzel. Válasz az lett volna, ha kijelenti, hogy soha nem volt szexuális kapcsolata kisgyerekekkel. Ilyen kijelentést viszont SOHA nem tett.

@nu pagagyí: "Szerintem Cohn-Bendit tevőlegesen részt vett a 68-as párizsi diáklázadásokban, sőt egyik vezetője volt."

Nem igazán. Már az elején otthagyta, aztán csak az imázsát építgette. Tipikus élősdi.

Szerintem nagyon jól csinálta a Tibi 2011.04.10. 17:22:29

"Valójában ezek a cselekedetek mind kivétel nélkül az idősebb generáció ellenirányulnak, tekintet nélkül arra, hogy milyen politikai nézeteket vallanak. A baloldali radikálisprofesszorokat nem kevésbé szidták a baloldali radikális diákok, mint a jobboldaliak, Marcuse-t egyszer a kommunista diákok Cohn Bendit vezetésével a lehető
legdurvábban szidalmazták, olyanagyalágyult vádakkal illetve őt, mint például hogy a CIA ügynöke. A támadást nem az motiválta,hogy más politikai irányzathoz, hanem kizárólag az, hogy más generációhoz tartozik.
Ugyanúgy nem tudatosan, hanem érzései alapján tartja az idősebb generáció ezeket azállítólagos tiltakozásokat azoknak, amik valójában: gyűlölködő hadüzenetnek és szidalmazásnak.Ez a gyűlölet - amelyről már elmondtuk, hogy rokonságban áll az etnikai gyűlölettel - gyors és veszélyes módon eszkalálódik. Mint tapasztalt etológusnak, nehezemre esik, hogy ne haraggal nézzek a jómódú kommunista Cohn Bendit szép kék ingére, csak rá kell nézni az arcára, hogymegtudjuk, pont ez az, amit el akar érni. Mindez minimálisra csökkenti a megértés esélyét."

Konrad Lorenz: A civilizált emberiség nyolc halálos bűne (1973)

Az emberek nem változnak. "décébé" - professzionális asztalraszaró

Goompah 2011.04.10. 17:24:08

@Bee-zony: "Hogy meg lehet állapítani a kommentek alapján, hogy ki a zsidó és ki a fideszes; és a közös vonást is: egyiknek sincs elegendő erkölcsi érzéke ahhoz, hogy észrevegye a saját defektjét, hogy erkölcstelen dolgokat és a hozzá tartozó személyeket védenek, a zsidók a pedofil zsidót, a fideszesek a hírmanipulálót."

Hú, de megaszontad a frankót, persze a megfellebbezhetetlen igazság toronymagas piedesztáljáról letekintve ránk halandókra.

Miből gondolod, hogy fideszes az, aki támadja ezt a senkiházi, ingyenélő, öntelt pedofilt (akár zsidó, akár nem, ez e szempontból érdektelen)? És miért lenne zsidó az, aki védi - avagy szerinted a zsidók úgy en bloc pedofilek?

Én pl. undorodom ettől a CB-től, de a Fidesz alkotmánytervezetéért sem rajongok. Akkor én most mi vagyok? Talán belga (Alfonzó után szabadon)?

Goompah 2011.04.10. 17:36:11

@Szerintem nagyon jól csinálta a Tibi:

Konrad Lorenz szerintem Cohn Bendit-vel kapcsolatban csak ott téved, hogy a dolog gyökerét a pubertás fejlődési zavaraiban keresi. Szerintem CB már eleve ilyennek született, benne van a vérében. És ebben ne tessék antiszemita felhangot keresni, nemzsidóban is létezik ez a típus.

Secnir 2011.04.10. 18:25:04

@Rock 'n Roll Nigger:
Polanskit talán kár idekeverni.
ő egy 17 éves bigét húzott meg. Amikor én 17 voltam, én is húztam meg 17 éveseket. Még 16-ost is. Akkor én is pedofil vagyok? Amikor 17 évesen 18 évest húztam meg, akkor pedofiliára bujtogattam?

ne essünk már át a dakota ló túloldalára, kérem.

Secnir 2011.04.10. 18:28:21

@Rock 'n Roll Nigger:
..további példa Jerry Lee Lewis. Egy 16 éves csaj a koncertje után elcsavarta a fejét. Igaz, 24-nek sminkelte magát. Lefeküdt vele, aztán feljelentette, hogy megerőszakolta. Persze az USA-ban egyből pedofiliát meg gyermekerőszakot kiáltottak. Jó kis per volt belőle...

Éhesló 2011.04.10. 18:37:26

@Melee: nos van pár fontos különbség (buktor nem pedofil, nem maoista anarchista, nem támogat terrorista szervezetet) de ezen túl is hiába várom a válasz már 36 órája.
Te sem írtad le mit válaszolt egy egyszerű eldöntendő kérdésre kohn banditaa (mivel nem válaszolt a kérdésre).
Jobb helyeken ilyen alakokkal szóba sem állnak (ez egyébként szakasits-schiffert és a posztszdsz lmp-t minősíti).

Ezen az sem segít, ha ezer blogban üvöltöznek hamisításról, bár kétségtelenül mozgósítja az egyharmadnyiról lassan-lassan felhízó hívőcsapatot..

Bee-zony 2011.04.10. 18:38:49

@Goompah: „Én pl. undorodom ettől a CB-től, de a Fidesz alkotmánytervezetéért sem rajongok. Akkor én most mi vagyok?”
Ha végigolvastad az egészet, nem csak az elejét, akkor láthattad, hogy 3 kategóriáról volt szó, nem csak 2-ről, és eszerint pl. lehetsz objektív szemlélő, Jobbikos, vagy akár egyéb kategóriájú is, mert az sem volt kizárva, csak nem akartam minden lehetséges esetet megemlíteni…
Ha egyik sem vagy, akkor te vagy az az óvodás, aki azt játssza, hogy „az mind te vagy, de én mi vagyok?”.

„Hú, de megaszontad a frankót, persze a megfellebbezhetetlen igazság toronymagas piedesztáljáról letekintve ránk halandókra.”
Olyat még nem írtam, hogy fellebbezésnek helye nincs; azt a bíróság szokta írni (főleg amikor nem igazságot oszt, hanem jogot, az erősebb kutya jogát).
Annak viszont örülök, hogy rátaláltál Istenre :))) Már nem éltem és írtam hiába. Bár nem én vagyok a nagy I-betűs, és halandó is vagyok, de már jó nyomon jársz. Kicsit kevesebb szarkazmus, nagyobb odafigyelés, és meglesz a legfejlettebb (feltételezett) élője is a világnak.

Secnir 2011.04.10. 18:39:22

ami pedig DCB könyvét illeti, a Le Grand Basar-t: én nem olvastam. DCB-t nem ismerem.
viszont
valakire azt mondani, hogy pedofil, az nagy felelősség. ugyanis vagy van ellene egy olyan bírósági határozat, mi kimondja, hogy pedofíliában bűnösnek találták - vagy van a nyilatkozó kezében olyan bizonyíték, hogy pedofil. ebben az esetben fáradjon be a legközelebbi őrsre, és tegyen feljelentést.
én egy anarchista könyvét, akinek az élete abból áll, hogy gyújtogat és lázít, nem tartanám mérvadónak, hiszen lehet, hogy azért ír benne ilyeneket, hogy foglalkozzanak vele, ill. olyan dolgokkal, amik a normális ember életében tabunak számítanak. simán benne van a pakliban ez is.

Éhesló 2011.04.10. 18:42:39

@Secnir: hazudsz. de ez nem meglepő.
kuruc.info/r/39/35578/
Ha ez neked nem kóser forrás itt egy másik:
hvg.hu/panorama/20090218_roman_polansy_nemi_eroszak_megrontas
Szóval várok egy alapos mea culpát itt és most tőled.

Secnir 2011.04.10. 18:59:06

@Éhesló:
"Te sem írtad le mit válaszolt egy egyszerű eldöntendő kérdésre kohn banditaa (mivel nem válaszolt a kérdésre)."

értelmi sérültek kedvéért leírom azt, ami miatt megy a balhé:
1. DCB tartott interjút Budapesten. vágatlan verzió fent indavideón. 57 perc. kérdéses rész 18 percnél. kb 48 percnél távozik.
2. minek írja le, amikor ott van feljebb:
"Cohn-Bendit válasza tehát:
"Soha nem állítottam, hogy ezt vegyék bele az Alkotmányba" kezdettel.

tehát akkor milyen kérdésre nem válaszolt?

Secnir 2011.04.10. 19:02:04

@Éhesló:
mármint mit hazudok?

szerintem te nem Éhesló vagy, hanem Sötét Ló.

Éhesló 2011.04.10. 19:23:04

@Secnir: van bőr a pofádon rendesen!
Ezt hazudtad:
" ő (mármint polaqnsky-liebling) egy 17 éves bigét húzott meg."
a 17 éves 13 volt.
Mert a magadfajtáknak ennyire telik.

Secnir 2011.04.10. 19:29:47

@Éhesló:
bocsi, rosszul emlékeztem. Az nem hazugság, hanem az öregség hátránya.
amúgy nem válaszoltál, hogy DCB a riporter mely kérdésére nem válaszolt?

Éhesló 2011.04.10. 19:36:42

@Secnir: a kérdés ez volt (a magadfajták kedvéért):
"...demokratikus értéknek tartja-e kiskorúak szexuális tárgyú megközelítését, ..."
Mivel e egy egyszerű eldöntendő kérdés, ezért nem gondolom, hogy bárhol olyasmi lenne olvasható, miszerint igen, blablabla. Az sem, hogy nem, blablabla.
Tehát nem válaszol az egyszerű és világos kérdésre.
Helyette mellébeszél, az újságírót és az alkotmánytervezetet, a demokratikus többség demokratikus hatalomgyakorlásának módját fikázza.

Ezért hazudoztok itt szakmányban, hogy mentegessétek ezt a pedofil maoista anarchista szemetet, akivel rendes ember szóba sem áll, csak holmi posztszdsz-es szakasits ivadék.

koncerttahó 2011.04.10. 19:59:18

Most kapcsolok, hogy ezeken a képeken nem is Pokorni van.

Secnir 2011.04.10. 20:14:35

@Éhesló:

"A Daniel Cohn Bendit úrhoz lenne két rövid és gyors kérdésem, az egyik ööö hogy tegnapi konferencián említette hogy ööö ön szerint kirekesztő az, hogy a magyar himnusz első sorával kezdődik az alkotmánytervezet azt szeretném megkérdezni, hogy a jelenlegi ööö alkotmányban is ööö mint nemzeti jelképre hivatkoznak a himnuszra ön szerint az, ööö miért lenne demokratikus probléma a jelképre hivatkozva az új alkotmányba és ezt belefoglaltatjuk, a másik ööö kérdésem pedig szintén a konferenciára hivatkozva ön azt is mondtam hogy a családban a nemzetben a hűségben az emberek többsége nem hisz, ezért ez nem lehet az összetartozás alapja, és ez demokratikus problémát vet fel, hogy ezt az alkotmányba foglaljuk, ööö nos ööö hivatkozva itt az ön korábban könyvében írtakra mivel ugye magyarországon több mint négymillió ember él családban hisznek a családban nemzetben, ön ööö a khm az ön szerint értékrendszerben kiskorúak szexuális célzatú megközelítése demokratikus értékrendszerbe beletartozik-e."

konkrétan ez volt (a profi) újságíró kérdése. ebben hol látod az általad leírtakat? én sehol.
viszont erre a ööö profi módon ööö feltett kérdésre khm ööö válaszolt.
erre a két kérdésre(?) még magyarul sem lehet válaszolni, én visszakérdeztem volna, hogy : elnézést, mit kérdezett 1 perc 4 másodpercben?

Éhesló 2011.04.10. 20:54:39

@Secnir: nehéz úgy vitázni veled, hogy a saját írásodat sem olvasod el.
Nos a kérdés ez volt (a te interpretációd szerint, valamint a felvétel 1perc 02-től):
"...az ön szerint értékrendszerben kiskorúak szexuális célzatú megközelítése demokratikus értékrendszerbe beletartozik-e?"
Erre nincs válasz. Pedig egyszerű kérdés, lehet röviden, vagy hosszabban válaszolni: igen blablabla, nem, blablabla.
De nincs rá válasz.
Sehol.
Helyette a kérdező kioktatása van.
És ezt habosítjátok már több mint egy napja, mostmár vagy 10 postban, mintha számítana, hány helyen hazudtok megállás nélkül.

Secnir 2011.04.10. 21:08:55

@Éhesló:
ok, rendben, kezdjük.
"...az ön szerint értékrendszerben kiskorúak szexuális célzatú megközelítése demokratikus értékrendszerbe beletartozik-e?"
helyesen így KELLETT VOLNA feltenni:
"...az ön értékrendszerÉbe A kiskorúak szexuális célzatú megközelítése beletartozik-e?"
vagy
"...az ön szerint A kiskorúak szexuális célzatú megközelítése A demokratikus értékrendszerbe beletartozik-e?"

mivel azonban faszul tette fel a kérdést, ezért -gondolom én- a szinkrontolmács küszködött, és VALÓSZÍNŰLEG ezt fordította le:
"...az ön szerint a kiskorúak szexuális célzatú megközelítése egy demokratikus értékrendszerbe beletartozik-e?"

számomra nyilvánvaló, hogy ezt a salátát, amit a "riporter" kinyökögött magából, lefordítani nem lehet. ezért helyes válasz sincs rá. de DCB-nek -nagyjából- sikerült.
az csak egy dolog, hogy a te ultranacionalista jobb féltekédben ilyen fel sem merülhet. gondolom, a kurucinfón nem kaptál irányadó utasítást, hogy önálló gondolkodás esetén mi a teendő. Ez van.

éééééésss!

ezennel, a Tékozló Homár népének és a Vastagbőr bal-jobb oldali tagozatának nevében, a Varánusz sakktagozatának felhatalmazásával, a Subba vigyázó szemeitől kísérve, az Index ősanya áldásával a Nagy Sakktáblán lefokozlak Éhes (Sötét) Lóból, Sötés Gyaloggá. Törzstagok és ős-sakkozók számára, megszólításod: Sötét Paraszt.

tessék átnevezni a nicket, vagy újat regisztrálni. Ha nem tetszik, menj el a legközelebbi sámán-bisztróba, vagy a kurucinfó átoklevételi tagozatához, és ott reklamálj...

Éhesló 2011.04.10. 21:24:31

@Secnir: a személyeskedésed nem feledteti a válaszodban eldugott beismerést: kohn barátod bizony nem válaszolt a neki feltett egyszerű kérdésre.
Sehol.
Ami tehát számomra nyilvánvaló, oda pár óra alatt eljutottál te is.
Nem volt tehát hiábavaló az erőfeszítésem és a hazugságaid sorozatos cáfolata.
Az pedig, hogy kohn nem válaszolása tolmácshiba miatt történt-e, vagy azért mert mostanra már ez a hétpróbás gazember is cikinek érzi fiatalkori önmagát indifferens, mint ahogyan az is, hogy szerinted hogyan kellene valakinek kérdeznie.

X-47B 2011.04.10. 21:30:00

@Éhesló: Ha megdöglött a lovad, szállj le róla.

X-47B 2011.04.10. 21:40:37

@Éhesló: Remélem ezentúl Orbán parlamenti "válaszait" is simán kivágják, ha egy mitugrász szerkesztő úgy gondolja hogy nem válaszolt a neki feltett kérdésre.
Meg a fidesz aparátcsikok hazugságai sem fognak megjelenni a médiában, ha valamilyen logika alapján belátható (de legalább 1 ember elhiszi) hogy hülyeséget beszélnek. Végülis a média dolga nem a tájékoztatás hanem az ítélkezés, nem?
Nagyon várom már ezt az időt!

Secnir 2011.04.10. 21:47:52

@Éhesló:
nesze Sötét Paraszt:

"Az életvitel magánügy. Elképesztőnek tartom, hogy egy olyan, rólam szóló vita, ami a franciáknál tíz éve volt terítéken, ennyire izgatja önöket. Nincs nekem ezzel semmi bajom, csak megjegyezném: akadt, aki amiatt bukott el egy választást a legutóbbi EU-választásokon, mert ezt boncolgatta. Ez egy lezárt ügy, a múlté. Mindenki megállapította, hogy a megfogalmazás nem volt szerencsés, igen, ezt mondtam, és ennyi, vége. Az, hogy ön ezzel hozakodik elő az én, a magyar demokráciát illető kritikámmal szemben, az az én véleményem szerint nem túl kulturált."

Éhesló 2011.04.10. 21:49:36

@X-47B: nemlétező választ nem lehet kivágni.
A többit lásd fent.
De ha te megtalálod kohn barátotok válaszát egy egyszerű eldöntendő kérdésre, akkor szívesen elolvasom, meghallgatom.

Éhesló 2011.04.10. 21:52:51

@Secnir: bunkókám, nem érted a magyar nyelvet, igaz?
Melyik része nem világos ennek?
A kérdés ez volt (a te interpretációd szerint, valamint a felvétel 1perc 02-től):
"...az ön szerint értékrendszerben kiskorúak szexuális célzatú megközelítése demokratikus értékrendszerbe beletartozik-e?"
Erre nincs válasz. Pedig egyszerű eldöntendő kérdés, lehet röviden, vagy hosszabban válaszolni: igen blablabla, nem, blablabla.
De nincs rá válasz.
Sehol.
Helyette a kérdező kioktatása van.
És ezt habosítjátok már több mint egy napja, mostmár vagy 10 postban, mintha számítana, hány helyen hazudtok megállás nélkül.

Secnir 2011.04.10. 21:59:50

én vagyok a hülye. minek állok le egy szellemi sérülttel diplomáciai válaszok analizálásáról beszélgetni? persze, bunkó vagyok.
Please,don't food the troll....

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2011.04.10. 22:10:31

@Éhesló:
figyelj ide te ló.

a kérdés az alkotmányozás kérdéskörében hangzott el a demokrácia kritizálásának kapcsán .
az alkotmányozás kapcsán a kérdésre elég releváns a válasz:
"Az életvitel magánügy. Elképesztőnek tartom, hogy egy olyan, rólam szóló vita, ami a franciáknál tíz éve volt terítéken, ennyire izgatja önöket. Nincs nekem ezzel semmi bajom, csak megjegyezném: akadt, aki amiatt bukott el egy választást a legutóbbi EU-választásokon, mert ezt boncolgatta. Ez egy lezárt ügy, a múlté. Mindenki megállapította, hogy a megfogalmazás nem volt szerencsés, igen, ezt mondtam, és ennyi, vége. Az, hogy ön ezzel hozakodik elő az én, a magyar demokráciát illető kritikámmal szemben, az az én véleményem szerint nem túl kulturált."

ha nem a kérdéskörben a demokrácia kritizálása kapcsán feltett kérdésre vagy kíváncsi, hanem csak erre a részletre amit kiragadtál az összefüggő kérdéssorból, akkor az összefüggő válaszból is ragadj ki részt: "Elképesztőnek tartom... nem"

a tanácsomat, mint nem bandita rajongóét (erős finomítása a valóságnak) fogadd meg.

.Pierre Bezuhov. · http://www.youtube.com/watch?v=ddk-Q6hXvFk 2011.04.10. 22:12:14

ahogy kurmányunk halad előre a szellemi leépülés rögös lenini útján, egyre erőszakosabb és grafománabb rohamdroidok lepik el a blogokat.

korábban még malac meg zöldkutya formában, manapság nyaktekercs- és lójelmezben. érdekes :)

Éhesló 2011.04.10. 22:18:56

@Conv: a kérdés - amire nem kapott választ - nem az alkotmányozásról szólt.
Nos a kérdés ez volt (a te interpretációd szerint, valamint a felvétel 1perc 02-től):
"...az ön szerint értékrendszerben kiskorúak szexuális célzatú megközelítése demokratikus értékrendszerbe beletartozik-e?"
Erre nincs válasz. Pedig egyszerű kérdés, lehet röviden, vagy hosszabban válaszolni: igen blablabla, nem, blablabla.
De nincs rá válasz.
Sehol.
Helyette a kérdező kioktatása van.
És ezt habosítjátok már több mint egy napja, mostmár vagy 10 postban, mintha számítana, hány helyen hazudtok megállás nélkül.

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2011.04.10. 23:29:21

@Éhesló:

nem, te ló, a kérdés így hangzott:
"ön azt is mondtam hogy a családban a nemzetben a hűségben az emberek többsége nem hisz, ezért ez nem lehet az összetartozás alapja, és ez demokratikus problémát vet fel, hogy ezt az alkotmányba foglaljuk, ööö nos ööö hivatkozva itt az ön korábban könyvében írtakra mivel ugye magyarországon több mint négymillió ember él családban hisznek a családban nemzetben, ön ööö a khm az ön szerint értékrendszerben kiskorúak szexuális célzatú megközelítése demokratikus értékrendszerbe beletartozik-e"

Goompah 2011.04.10. 23:50:59

@Secnir: "én egy anarchista könyvét, akinek az élete abból áll, hogy gyújtogat és lázít, nem tartanám mérvadónak,"

Ez esetben a magyar alkotmányra tett megjegyzéseit is hasonlóan nem mérvadónak kellene tekinteni. Mert ha valaki hazug és hiteltelen, akkor az hazug ls hiteltelen.

"Az, hogy ön ezzel hozakodik elő az én, a magyar demokráciát illető kritikámmal szemben, az az én véleményem szerint nem túl kulturált."

Erre a korrekt válasz az lett volna, hogy legalább ennyire nem kulturált kislányokat fogdosni, és ezzel még könyvben dicsekedni is. Továbbá az sem kulturált, ahogyan CB Václav Klaus akkor cheh elnökkel beszélt, valaki korábban idézte. Szóval Kohn Bandikának nem kellene mástól a kulturáltságot számon kérnie. Bagoly mondja verébnek: nagyfejű.

"mivel azonban faszul tette fel a kérdést, ezért -gondolom én- a szinkrontolmács küszködött, és VALÓSZÍNŰLEG ezt fordította le:"

Ez mind csak a te feltételezésed. Ne becsüld alá a szinkrontolmácsokat! Egy időben én is szoktam szinkrontolmácsolni, történetesen politikai témákban. El sem hiszed, mennyire meg lehet érteni (és lefordítani) a nyelvtanilag nem teljesen helyesen megfogalmazott szövegeket is, amikor az ember agya teljesen a megértésre és tolmácsolásra van kihegyezve. Én egész biztosan nem úgy fordítottam volna le a szöveget, ahogyan te gondoltad, márpedig kétlem, hogy a műsor szinkrontolmácsa rosszabb lenne nálam.

X-47B 2011.04.11. 00:08:11

@Goompah: "Ez esetben a magyar alkotmányra tett megjegyzéseit is hasonlóan nem mérvadónak kellene tekinteni. Mert ha valaki hazug és hiteltelen, akkor az hazug ls hiteltelen. "

Lám-lám akkor mit mondjunk egy olyan emberről aki először be sem akarta engedni a pápát az országba akkora liberális volt - de aztán maga ment a seggét kinyalni és a barátjáról aki akkora keresztény hogy a házassági hűséget házasságon kívüli gyermekkel (és számtalan házasságtöréssel) pecsételte meg (azóta szegény heveny elmezavar áldozata lett).

X-47B 2011.04.11. 00:11:48

@Éhesló: Amit a kérdés után mond, az a válasz (csodálom ha ezt magyaráznom kell). Ő annak szánta, tessék leadni. És egyébként értelmes is (szemben a magyarul is nehezen értelmezhető kérdéssel): ha valakit érdekel a pedofilozós vita, nézzen utána a francia médiában.

Goompah 2011.04.11. 00:51:15

@X-47B:

Az a tény, hogy nem CB az egyetlen hiteltelen ember, még hiteltelen ember marad.

A pedofilozós vitában (nem tudok elég jól franciául) az az érdekes, hogy még most is él. Ami nem lenne így, ha CB határozottan és egyértelműen kijelentette volna, hogy nem volt testi/szexuális kapcsolata azokkal a gyerekekkel. Valami okból azonban ezt soha nem jelentette ki. Most, Magyarországon sem.

Baldrick68 2011.04.11. 06:42:54

Valahogy ma reggel eszembe jutott.

Emlékeztek még erre?
www.youtube.com/watch?v=2cX80z6TRc0

Jó kis ütős videó ahol Grehund polgártás szépen összefoglalta a Gyurcsány kormány "eredményeit".

Az ojjektivitás jegyében már epedve várom a következő videót amiben Viktorékat veszik górcső alá.
Vagy arra várhatok?

f.m.j. 2011.04.11. 08:05:58

@Secnir:

jó az a 17 13-nak is, de ki számolja, igaz? :)

f.m.j. 2011.04.11. 08:18:53

@Baldrick68: hát azt legfeljebb nem a Greyhund fogja megcsinálni... legyen valaki ilyen ügyes a másik táborból, rajta! Senki nem tiltja meg, egészen biztos lenne mit mesélni, egy év telt el, de hátrafelé megyünk minden vonalon, az tuti...

fokabacsi 2011.04.11. 08:53:41

@Goompah: Egyszerűbb mellé beszélni!

Float 2011.04.11. 08:58:47

Kéne még pár transzvesztita nekrofil kisebbségi külföldi, aki megmondja nekünk, hogy itt mindenki szarházi, és legyen mondjuk egy hazafias párt, aki teljesen mellénnyel támogatja, és szervezi a konferenciákat a férgeknek. Aztán legyen megint egy tudósítás, amit ebaszottul megvágnak, és akkor azt akasszák fel, aki ebaszta a tudósítást, még csak véletlenül se a többit.

Nem hiszem el basszus hogy ilyen van ebben a világban... Hányan tapsolnak ehhez már télleg?!

f.m.j. 2011.04.11. 09:17:08

@petimegmondja: assztanemjóját a sok felvilágosult de Sade márkijának...

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2011.04.11. 10:36:41

a fejlett nyugat.
ugye

a pedofilokat is tolerálja.
főleg ha kohnnak hívják vagy polanksinak.
ők akármit tehetnek

Viktus 2011.04.11. 10:40:20

index.hu/gazdasag/magyar/2011/04/11/mindenkinek_kolcson_kell_a_munkas/

Na ezeket kellene még rögtön betiltani ... eleve kevesebb pént kap a melós a kölcsönzőn keresztül másrészről a 3-6 hónapos wc papír szerződések rohadt stabil jövőt adnak ...

MNOP 2011.04.11. 10:42:35

ez egy szabadelvű köcsög; a liberálisok mintapéldánya. Vasrúddal kellene az ilyet megkínálni. Ha ezt ilyen színben állítják be, az nem oszt nem szoroz

eszkep 2011.04.11. 11:02:35

@igényes: Hát ez vicces írás, bárhonnan is származik. A poszt akár erről a marhaságról is szólhatna…

„Megkezdődött a hazai érdekvédelmi rendszer szétverése”
Ez kimondottan örvendetes! Majd ha már 1 (egy) szakszervezet lesz a BKV-nál, térjünk vissza a kérdésre.

„A Munka Törvénykönyve tervezett változata szerint a kormány egyértelműen lepaktál a munkaadókkal, s a dolgozókat a cselédkönyvi rendszer idejére emlékeztető kiszolgáltatott helyzetbe hozza.”
??? Ez értelmetlen hülyeség… Esetleg kifejthetnék bővebben, főleg ezt a cselédkönyves vonulatot. Ilyet utoljára pont a Schiffer mondott a parlamentben.

„Ez ellen már tiltakozni sem lehet hatékonyan, az új alkotmány ugyanis gyakorlatilag megfosztja a munkavállalókat az alapvető joguktól, a sztrájk lehetőségétől.”
Igazából ennek pont az ellenkezője igaz, mert ha a két fél nem tud megegyezni az elégséges szolgáltatás mértékéről, a bíróság dönt megadott időn belül.

„A VDSZ évek óta harcol a korengedményes és a korkedvezményes nyugdíj megtartásáért, ezért annak eltörlése esetén, ”hadüzenetként” szolidaritást vállal a fegyveres testületek tagjaival.”
Végre eltörlik! (remélhetőleg)

„A 2010 előtti kormányok csak akkor fogadtak el munkajogi tárgyú jogszabályokat, ha ahhoz a munkáltatói és munkavállalói oldal is hozzájárult. Ha nem volt egyezség, a kormány visszalépett.”
Muhaha! Gyurcsány pont erről volt „híres”…

A szervezet kifogásolja – egyebek mellett – a sajtószabadság csorbulását, a médiatörvény nyomásának hatására ugyanis az újságírók öncenzúrára kényszerülnek”
Muhaha… Ez a elmélet már december végén is ciki volt, most meg április 11-én már teljesen marhaság a tapasztalatok alapján.

„ ennek következtében egyre kevesebb érdekvédelmi témájú írás jelenik meg a közmédiában. „
Ezt a hírportálok szerkesztőivel kellene megbeszélni.

„A VDSZ látszatfoglalkoztatás helyett valós, képzésen alapuló új munkahelyeket követel. A szakszervezet elutasítja a fél áron, fél bérért elv alapján működő közmunkarendszert. „
Gyurcsányt, Bajnait kérdezzék meg, miért triplázódott meg a munkanélküliek száma 2002-2010 között.

„A szakszervezet elvárja, hogy alapvető jogaik érvényesítésének érdekében a munkavállalók is Alkotmánybírósághoz (Ab) fordulhassanak, s a grémium csorbítatlan hatáskörrel dönthessen a rájuk bízott ügyekben.”
Nem lenne egyszerűbb a munkaügyi bírósághoz fordulni? Mindenki, minden marhasággal az Alkotmánybírósághoz akar már menni…

„A VDSZ elfogadhatatlannak tartja, hogy az új alkotmány-tervezetében sehol nem szerepel a szakszervezet és a munkához való jog definíciója. „
Nem mintha eddig definiálva lett volna…

„A kiszámítható nyugdíjrendszer kiharcolása, a korengedmény és a korkedvezmény megtartása és a veszélyes munkakörökre való kiterjesztése évek óta a VDSZ egyik legfontosabb célkitűzése, amelyet a 12 pontban is megfogalmaztak. Korengedményes és korkedvezményes nyugdíjazást veszélyes és embert próbáló munkakörökben! „
De lehetőleg mindenki mehessen el 36 évesen nyugdíjba! Nesze neked kiszámítható nyugdíjrendszer…

„A 12 pontos követelésben a szakszervezet a több kulcsos adó bevezetését szorgalmazza azért, hogy a gazdagok is részesedjenek a kereset-arányos teherviselésből.”
Nem tudom feltűnt-e? Most van kereset-arányos teherviselés. Aki ezt másképp gondolja, nem tud százalékot számolni. Érvek persze vannak a kétkulcsos adó mellett, de nem ez.

„Töröljék el a tisztességes dolgozókat sújtó 98 százalékos büntetőadót”
Hazánkban egyetlen dolgozó sem fizet „98 százalékos büntetőadót”. Már csak azért sem, mert végkielégítést már csak akkor kaphat, amikor megszűnik a munkaviszonya…

„A munkavállalók sztrájkjogtól való megfosztását elképesztőnek és minden nemzetközi gyakorlattal ellentétesnek tartja a VDSZ. „
Erről már volt szó. Senki nem fosztott meg senkit a sztrájkjogtól.

„ A szervezet szakértői szerint az új Munka Törvénykönyvének egyes kitételei, különösen az atipikus foglalkoztatás – távmunka, részmunka, munkaerő-kölcsönzés, határozott idejű foglalkoztatás – megerősítése egyértelműen a kormány és a munkáltatók összekacsintása, amely akár rabszolga-sorba taszíthatja a dolgozókat.”
Ez a demagóg „rabszolgasors” duma azóta ciki, hogy anno Izaura kiszabadítására pénzt gyűjtött a sok barom. Megjegyzem , ezek szerint az EU-ban „rabszolgatartás” dívik, mert pont a távmunkában vagyunk drasztikus lemaradásban az EU-s átlaghoz képest (20% vs 3-4%).

Jurganov 2011.04.11. 11:56:41

@eszkep: omg, mostmár 100%, hogy te a pártközpontból kapod az utasítást... rólad a "pofa be" című fim egyik mondata jut eszembe:" ilyen levés neuronnal nem születik ember". vagyis te szándékosan nem mondasz igazat.
a cikkhez pedig ismét meg kell jegyeznem, hogy amennyiben az volt a cél, hogy szándékosan el legyen tolva a hangsúly a hamisításról a mocskolódás irányába -akkor jól sikerült.

Virág et. 2011.04.11. 12:15:21

@Goompah: Terelsz. Nem az én állításaimról beszéltünk, hanem hogy mit mondott Cohn-Bendit. Ő pedig ezt mondta, szemben azzal, amit te írtál (hogy ti. aki őt ezzel támadja, azt ő máris leszélsőjobbozta).

Goompah 2011.04.11. 15:20:49

@Virág et.: Logika, Virág elvtárs, logika! A logika nem imperialista csökevény, nem ám! Ahogy az akvárium sem az. Ugye akváriuma sincs, elvtárs?

Ha ő azt mondja, hogy a szélsőjobbosok támadják ezzel, senki más (és hát ezt mondja szerinted is), akkor az őt támadók a szélsőjobbosok egy részhalmazát alkotják (hiszen feltehetőleg azért nem minden szélsőjobbos támadja őt). Ebből logikusan következik, hogy aki őt támadja, az egyben szélsőjobbos is, hiszen beletartozik a szélsőjobbosok halmazába is.

Szóval nem én terelek, elvtársam, hanem Ön mosdatja a szerecsent.

Goompah 2011.04.11. 15:26:23

Ugye ez tipikusan a "nem minden rovar bogár, de minden bogár rovar" esete. Rovar=szélsőjobbos, bogár=támadja Bandikát. Tehát ha valaki bogár (=támadja Bandikát), akkor az kényszerűen rovar is (=szélsőjobbos), mégpedig épp Bandika azon definíciója szerint, hogy őt csak a szélsőjobbosok támadták eddig pedofíliával (ahogyan minden bogár rovar). Következésképpen semmi terelés nincs abban, amikor azt állítom, hogy Bandika leszélsőjobbozza az őt támadókat.

Így már teccik érteni, elvtársam?

▓▓▓▓▓☻ ©╞╕ چ ذ җ € η ☻ ▓▓▓▓▓ · http://blog.hu/user/45354/tab/activity/mindate/2007-07-23T16:48:05+02:00 2011.04.11. 17:27:51

@Goompah:
Szerintem meg pont nem. Nem többet és nem is kevesebbet állít, hogy eddig csak a nagyon jobberek támadták ezzel. Ebben nincs benne az, hogy következéskébb aki most támadja az szjobbos. Ebben az van, hogy csak a legsúlyosabb szélsőség, aki kitartott a támadások mellett, öcsisajt ne máááááááár...
Vagy halmazelmélet, ha úgy szimpatikusabb:
van a szélsőjobb halmaz
van az őt támadók halmaza
van ezeknek egy uniója
aki most ezzel támadja egyértelműen kerülhet az unióba, ráadásul nagyobb eséllyel, de ez nem alapvetés, hisz ott a kissebb, vagy épp jelenleg üres támadó halmaz. Amennyiben a jelenleg támadó szélsőjobber, akkor a támadó halmaz üres marad, így a két alaphalmaz meg még egyezik is. De ez nem jelenthető ki a nyilatkozatából.

Goompah 2011.04.11. 21:06:21

Megfeledkezel arról a lehetőségről, hogy a támadó automatikusan szélsőjobbossá minősíttetik. Ahogy nálunk mindenki automatikusan megkapja a náci vagy fasiszta jelzőt, ha nem ért egyet a ballibbel.

Melee 2011.04.11. 21:49:08

@Éhesló: DCB nem konkrét választ adott a kérdésre, de nem is ment el, miként azt a hírműsor mutatta. Valamint elhangzott a következő is: "Később a sajtótájékoztató végét sem várta meg, távozott a teremből. Kérdésünkre csak Schiffer András, az LMP frakcióvezetője reagált."
Ez sem igaz, miként a vágatlan felvétel is mutatja.

Ha már a kérdések meg nem válaszolásánál tartunk, te arra nem válaszoltál, hogy ugyanez lenne-e a véleményed - korrekt, hiteles tájékoztatás -, ha Orbánnal játszaná el ugyanezt a francia tv?

J. László egy bolsevik (törölt) 2011.04.11. 21:49:09

@eszkep: Vajon hol tartanánk most, ha a vezíred betartotta volna a hazug ígéreteit, például a 14. és 15. havi nyugdíjat fizet a szavazóinak? Vagy benzin-támogatást ad az ingázó autósoknak?
Tudod, hogy ez mennyi államadóssággal járt volna, te szerencsétlen Orbán-droid?

J. László egy bolsevik (törölt) 2011.04.11. 22:03:51

@eszkep: "a két fél nem tud megegyezni az elégséges szolgáltatás mértékéről"

Igazi szakszervezet nem egyezkedik "elégséges szolgáltatásról". A sztrájk ereje éppen a teljes leállásban van, régen ezért munkások haltak meg. Milyen nevetséges lett volna, ha Lech Walessa leállt volna egyezkedni Jaruzelski tábornokkal "az elégséges szolgáltatásokról"...
Szánalom van itt, nem szakszervezet... 25 év alatt meg kialakult az új rabló elit...
Egyél szárított tehénszart, droid.

Éhesló 2011.04.11. 22:11:45

@Melee: örülök, hogy végre beláttad, kohn nem válaszolt a neki feltett egyszerű kérdésre.
Már csak azt kellene megérteni, hogy ezek után a riporter jogosan állapítja meg, anélkül lépett le, hogy válaszolt volna, továbbá, hogy a megjelentek érdeklődést megköszönve elköszönt volna tőlük.
Mert egy bunkó.
A buktorra vonatkozó kérdésre válaszoltam (jobban mint kohn a neki feltett kérdésre): nemlétező választ nem lehet kivágni, tehát ha buktor nem válaszol a neki feltett kérdésre, akkor azt nehéz lenne kivágnia bárkinek is, legyen az a kohn francia haverja, vagy más ballibbant sajtópatkány.
Ha meg válaszol, de kivágják, hát úgy járt.
Nem az első eset lenne, amikor valakit agyonhallgat, vagy meghamisít a ballibbant média (elég bánóra, vagy a néphazugságos tellerlevélre utalnom nem?).

Goompah 2011.04.11. 22:53:59

@Éhesló: Értelmes embernek eddig is elég világos volt, hogy 1) nem válaszolt a kérdésre (az, hogy semmitmondóan jár a szája, még nem válasz), 2) elment válaszadás nélkül. Én nem is értem, hogyan lehet ezt másképp magyarázni. Aztán párszáz kommentben olvasni, hogy néhányan mégis próbálják kimagyarázni a magyarázhatatlant. Az meg talán nem várható el a műsortól, hogy még vagy 20 percig mutassa azt a patkányt.

Virág et. 2011.04.12. 09:55:32

@Goompah: Összekevered a logikát a szándékos csúsztatással és belemagyarázással. Az ugyan nem imperialista csökevény, hanem szimpla korlátoltság. Magadra veheted.

Mivel a szellemi képeségekkel szerényebben rendelkező emberek is internethez jutnak manapság, ezért leírom szájbarágósan, hogy te és Éhesló is megértsétek. Nehéz feladat lesz, de ez az utolsó próbálkozás.

A riport ezt kérdezte (nem szó szerint, de kb): Az Alkotmánnyal kapcsolatosan Ön kifogásolta, hogy a Himnuszból egy részlet belekerült, valamint hogy a család a hűség stb. demokratikus értékként szintén az alkotmányba kerültek. Ön - tekintettel a 75-ös könyvében megjelent kijelentéseire - demokratikus értéknek tarja ezzel szemben a gyerekek szexualitását?

Erre DCB válasza tejlesen részletes és egyáltalán nem kerüli ki a kérdést. DE az MTV nem is azt állította, hogy DCB megkerülte a kérdést (ez is hazugság lett volna, de kisebb súlyú), hanem hogy elmenekült a kérdés elől.

LEfordítom full retardáltra (látom muszáj). Képzeld el, hogy a gonosz ATV Kálmán Olgája van a szépreményű hazafi, Papp Dániel helyett a kérdező szerepében, a válaszadó pedig a szemét libsi pedofil DCB helyett a haza vezércsillaga, Schmitt Pál Köztársasági Elnök Úr, barátoknak csak álamfő. Olga megkérdez Pált, hogy elnök úr, ön tényleg ennyire szervilis? Mire pál azt mondja, hogy nem és kikéri magának, majd fél óra múlva elmegy a sajtájról. Erre az ATV leadja, hogy Schmitt Pál elmenekült a kínos kérdések elől.

Az is rendben lenne, igaz?

Istenen, minek is fárasztom magam.

Virág et. 2011.04.12. 10:01:49

Az meg már csak hab a tortán, hogy kettőtökön kívül mindenki érti, hogy Papp Dániel nem kérdést tett fel és nem választ várt (mivel a kérdés ostoba és a válasz rá is egyételműen nem), hanem konkrétan támadta a riportalanyt.

Nem gondolom, hogy ti ezt nem tudjátok, inkább azt gondolom, hogy szándékosan maszatoltok, hogy a nyilvánvaló hazugságot mentegessétek. Azt nem értem, miért. Jobban alszotok tőle? Vagy mi az oka? Fordítva már az asztalt vernétek felháborodásotokban (és okkal).

Melee 2011.04.12. 14:36:26

@Éhesló: 1. A kérdésemre, hogy ha ugyanezt eljátszaná a francia tv Orbánnal ugyanígy reagálnál-e nem válaszoltál.
2. "Nem az első eset lenne, amikor valakit agyonhallgat, vagy meghamisít a ballibbant média (elég bánóra, vagy a néphazugságos tellerlevélre utalnom nem?). "
Valóban nem. De ez nem jogosítja fel a jobbkormány-médiát sem a hamisításra. Amit a ballib média tett az hamisítás. Miként az is, amiről most vitázunk.

fokabacsi 2011.04.12. 17:35:32

@Melee:" A kérdésemre, hogy ha ugyanezt eljátszaná a francia tv Orbánnal ugyanígy reagálnál-e nem válaszoltál."
Nem értem a kérdésedet! A Kohn meg hiteltelen így is meg úgy is! Gondolod , hogy a Francia TV hazudik? Az csak bolsiéknál szokás.
Orbán nem bzi! Nem értem mit kifogásolsz?!

CICMÓK 2011.04.12. 20:44:13

Hamisított híradás! Ez várható volt! Ez van! Nem kell ide cenzor, cenzúra! MŰKÖDIK AZ MAGÁTÓL IS! ÖNCENZÚRA! A baj az, hogy az ilyen hamis tudósítás nem cenzúra, hanem erkölcstelen hazugság. Aki ilyenre képes azzal nincs mit kezdeni.
MINDEN TISZTESSÉGES, ERKÖLCSÖS ÚJSÁGÍRÓNAK, SZERKESZTŐNEK BOJKOTTÁLNI KELL A PAPP DÁNIEL ÁLTAL KÉSZÍTETT ANYAGOKAT!!! AZOKAT IS AMIT AZ ÁLTALA VEZETETT SZERKESZTŐSÉG AD KI!!!
Nincs más megoldás?

Éhesló 2011.04.13. 20:58:43

@berciXcore: a jobbiknál mint pártnál végzett médiamunka "kizáró ok"? Akkor a komplett MTV-t dunát, rádiót és MTI-t be lehetett volna záratni már 1990-től, mert nem lett volna személyzete, se portás, se takarító..

Baldrick68 2011.04.14. 08:23:12

Kedves "jobberek" akik annyira de annyira pipák vagytok a pedofilokra.
Ne legyetek rájuk mérgesek pártunk és államunk se bántja őket, sőt kitünteti.

A pedofilok védőszentje
w.blog.hu/2011/04/14/a_pedofilok_vedoszentje#more2824845

Éhesló 2011.04.15. 22:46:55

@Baldrick68: nem ártana ha nem hazudnál, ha már oly érzékeny vagy ballibbant haverjaiddal a "hamisításra".
A kitüntetett - az eddig róla ismertté vált információk alapján - nem pedofil, szemben a magáról ekként nyilatkozó kohn haveroddal.
Amennyiben tudsz a kitüntetettről ilyen információt ne habozz, mutasd meg nekünk.
Ha meg nincs ilyen információd, akkor nem ártana ha elnézést kérnél a hazugságodért, már ha érted amit írok itt.

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2011.04.25. 07:14:14

@Virág et.:

Egy helyen rontottál csak: a szervilis szó túl bonyolult :))

KenSentMe 2011.04.25. 08:48:12

@Virág et.:

"Olga megkérdez Pált, hogy elnök úr, ön tényleg ennyire szervilis? Mire pál azt mondja"

Mire Pál azt mondja: Most maga sérteget engem? Lehet, hogy nem vagyok már fiatal, de tudja meg, hogy nem minden idős ember szervilis. Képzelje, voltam neurológusnál, megvizsgáltak, és teljesen ép a memóriám. Nem szoktam elfelejteni dolgokat, hogy volnék már szervilis?

Az ATV-sek egész nap a fejüket fogják, majd szuicídium által csöndben exitálnak, míg a Magyar Nemzetben egészoldalas cikk jelenik meg, hogy SP milyen bátran kiállt magáért a gaz ellennel szemben.

süti beállítások módosítása