Skip to content


       Szűrés lista

Nem a szavak, hanem a tettek

Nézegetem ennek a Balázs Józsefnek a parlamenti adatlapját.

Önálló indítványok száma: 0.
Felszólalások száma: 3. Kemény ...
Végzettség: jogi szakokleveles közgazda, ELTE, Jogi Továbbképző Intézet.
Nyelvvizsgák száma: 0.

Nagyréde polgármestere, Gyöngyös országgyűlési képviselője, a Számvevőszéki és költségvetési bizottság tagja. Oszt' csókolom.

Ez az ember lenne Heves megye atyaúristene? A polgármestereknek ennek az embernek kell benyalniuk? Milyen forrást hagy ő jóvá, milyen pénzekről dönt ez az ember?

"Forrás oda megy ebben a térségben, amit én jóváhagyok. Amit én nem hagyok jóvá, oda nem megy forrás. Ezzel az írással meg ezekkel a dolgokkal ezeket a csapokat te elzártad magad előtt, ezt vedd tudomásul. Ilyen stílussal és mentalitással túlságosan sok mindenre ne számítsatok."
"Különféle polgármesterek vannak a térségben, de egyvalamit senki sem enged meg magának, ha velem akar együttműködni, hogy a személyemet és munkámat gyakorlatilag kritizálja."

Mire fel ez a nagy arc? Mit tett le az "asztalra", mint képviselő? Semmit? Csak úgy alapból nem szeretjük a kritikát?

Ennél szürkébb fideszes képviselő talán nem is létezik, de ha még ennek a szürkejóskának is van annyi hatalma, hogy a megyéjében kiskirály legyen, és pénzeket osszon, akkor tényleg elég nagy a baj.
Mi lehet akkor pár szinttel feljebb? Ahol valóban van hatalom, pénz és döntési jog?
 
Tényleg kíváncsian vártam, hogy a pofonegyszerűen egyértelmű hangfelvétel után mit lép a Fidesz.
Megszabadul ettől színtelen-szagtalan képviselőtől?
Foggal-körömmel védekeznek?
"Manipulált felvétel", "kiragadott szavak a szövegkörnyezetből", a "szokásos" ballib-széljobb lejáratókampány a szegény derék fideszes képviselő ellen?


A megfejtés egészen meghökkentő és bravúros, évek óta nem olvastam ilyen zseniális sajtóközleményt. Úgy reagálni, hogy nem is említjük meg a képviselőt és a botrányos ügyet, ilyet tényleg csak a legnagyobbak tudnak "alkotni", gratulálunk Gulyás Gergőnek!


"A Fidesznél azt valljuk, hogy nem a szavak, sokkalta inkább a tettek beszélnek. A jövőben Juhász Oszkár is bizonyíthat. A Jobbik frissen megválasztott gyöngyöspatai polgármesterjelöltjének – akinek ezúton is gratulálunk a választáson elért eredményéhez és munkájához sok sikert kívánunk – most megadatott a lehetőség, hogy bebizonyítsa, hogy a cigányozáson és zsidózáson kívül más válaszok is adhatóak az ország, esetében egy helyi közösség problémáira. A Jobbik és az általa Gyöngyöspatára vezényelt "polgárőrség" eddig csak indulatokat korbácsolt a településen. Csak úgy mint a helyi eseményeket fel és kihasználó LMP is. Úgy látszik a Jobbik és az LMP rövid időn belül, immáron sokadszor, egymásra talált.

Mi azt szeretnénk, hogy az új polgármester a település problémáit valóban kezelni tudja, függetlenítve magát pártja szélsőséges ötleteitől és "megoldásaitól". Nyilván ez minden gyöngyöspatai lakó érdeke is. Amennyiben Juhász Oszkár a Jobbik cigányozásra és zsidózásra korlátozódó politikáján túl is tenni akar Gyöngyöspatáért, abban a térség fideszes országgyűlési képviselője feltétlen segítségére lesz.
Jó együttműködést kívánunk!"

 
Nem a szavak, hanem a tettek? Mit tett Balázs József az elmúlt 14 hónapban, mióta képviselő? Azonkívül persze, hogy felmarkolta a fizetést?

Címkék: fidesz abszurd pofátlan

A bejegyzés trackback címe:

https://vastagbor.blog.hu/api/trackback/id/tr643082815

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Dermedt társadalom 2011.07.22. 06:03:00

Fölháborodott és elképedt megnyilvánulások kísérik Balázs József helyi potentát telefonba mondott szavait. Pedig az elhangzottak aligha a rendszer kivételei. Mifelénk minden arra sarkallja a döntési helyzetben lévőket, hogy saját, szubjektív értékeik é...

Trackback: "Nem történt fenyegetés" - számolt be a Magyar Nemzet a zsaroló hangfelvételről 2011.07.21. 16:52:20

A gyöngyöspatai polgármestert megfenyegető Balázs József hangfelvételéről egyetlen hír számol be a Magyar Nemzetben. Ennek címé, idézőjel nélkül: Nem történt fenyegetés.A cikkben egy szóval sem említik meg, hogy a fenyegetésről hangfelvétel van. A ci...

Trackback: Nálunk a tetvek beszélnek 2011.07.21. 09:56:50

„A Fidesznél azt valljuk, hogy nem a szavak, sokkalta inkább a tettek beszélnek.” „Nem emlékszem, hogy kezdődött, már senki sem tudta. Egyszer csak lett egy apró, sötét sárga pont a Papa halántékán, ami ilyen narancs, majd inkább vérnaranc...

Trackback: Trackback-politikusok 2011.07.21. 00:35:09

A héten újabb alkotmánymódosítás történt, a korkedvezményes nyugdíjjal kapcsolatos javaslat beterjesztője Balsai István és Lázár János mellett Talabér Márta volt. Ha alkotmány, akkor az első kettő, na de e legutóbbi miért? Nem ilyen nevek szoktak alkot...

Trackback: Magyar népmesék 2011.07.21. 00:30:53

Egyszer volt, hol nem volt, egy polgármester bácsi. A polgármester bácsi jól összeveszett a képviselő bácsival és nagyon haragudtak egymásra.Nosza, fel is hívta az egyik a másikat, és a képviselő bácsi megmondta a polgármester bácsinak, hogy ez így nem...

Trackback: A csapok záródnak 2011.07.20. 20:51:28

A nemzetközi helyzet fokozódik. Ahol nem vagyunk mi, ott az ellenség. A fülkékben végbement forradalom kerékkötői nem akarják megérteni a nemzeti együttműködés rendszerét, ezért szükség van a megbízható elvtársakra a társadalom minden posztján. Mit tak...

Trackback: Fenyegetik a gyöngyöspatai polgármestert 2011.07.20. 16:47:16

“Forrás oda megy ebben a térségben, akit én jóváhagyok. Akit én nem hagyok jóvá, oda nem megy forrás. (…) Figyelj, te ezzel az írással, ezekkel a dolgokkal ezeket a csapokat elzártad magad elől, ezt vedd tudomásul.” – mondta a F...

Trackback: Lakóövezeti Együttműködési Rendszer 2011.07.20. 14:21:11

 Jó, ha az ember figyelmesen olvasgatja a híreket. Sokat lehet tanulni belőle. Most például Gyöngyöspata okán tanultam egy jó módszert. Mégpedig Balázs Józseftől a  Heves megye fideszes országgyűlési képviselőjétől. Eddig az ő módszeréről egé...

Trackback: Déjà vu 2011.07.20. 12:12:57

Amikor a tegnapi gyöngyöspatai hírt olvastam a Balázs József vs. Juhász Oszkár beszélgetésről, rögtön beugrott egy emlék. Ugyanis nem először lett hír abból, hogy fideszes képviselő zsarolni próbálta a vetélytársát. Íme egy tudósítás a 2006-os választá...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Énbagoly 2011.07.20. 11:42:21

Ez van. Ez az ember kimondta azt, amit minden fideszes gondol. Ők az istenek, a többieknek kuss.
Csak még kezdő, és nem tanították meg arra, hogy hogyan kell semmit mondani, miközben beszélnek. De majd kiokosítják őt is.

dr. Aullah 2011.07.20. 11:48:04

Ez a sajtóközlemény ez nem arra válaszol, mint amit kérdeztek. Eléggé undorító ez a rész:
"Amennyiben Juhász Oszkár a Jobbik cigányozásra és zsidózásra korlátozódó politikáján túl is tenni akar Gyöngyöspatáért, abban a térség fideszes országgyűlési képviselője feltétlen segítségére lesz."

K*rva anyátok mocskos patkányok, remélem lógni fogtok.

Darkwill · http://vilagokarca.blog.hu 2011.07.20. 11:48:22

Mondjuk ezzel a közleménnyel ki is nyitották a csapda ajtaját.
Mivel érdemben nem reagáltak a helyi megmondóemberük szavaira, erősen él bennem a gyanú h Juhász Oszkár támogatása szó szerint csak közlemény. Semmit sem fog kapni, aztán majd ráverik h miatta nem változott semmi a környéken...

f.m.j. 2011.07.20. 11:49:44

a cinizmus határtalan, és ez se most kezdődött, és mielött ugranának egyesek, nem is az elmúlt 8 évben
mióta hatalom létezik, és megmételyezi a lelküket egyeseknek, ez azóta van
hogy honnan ez a pökhendiség? megmondom: az ördögtől van, és az a legszebb benne, hogy észre sem veszik a csapdát,... de mindenki elnyeri a a "jutalmát"

eric · http://vastagbor.blog.hu 2011.07.20. 11:55:05

Atyaéh nagyon gáz közlemény. De már megszoktuk ezt az arrogáns stílust. kb az üzenete annyi, hogy Juhásznak nincs szava mert Jobbikos, de persze mi majd segítjük ennek ellenére is. Le se fogják szarni, sőt ahol lehet keresztbe tesznek majd neki.

Ásó[Mosó]Maci (Dr. nélkül) 2011.07.20. 11:55:56

Ez a válasz nem Juhász Oszkárnak szól, hanem Balázs Józsefnek. Méghozzá koki és saller:
"Amennyiben Juhász Oszkár a Jobbik cigányozásra és zsidózásra korlátozódó politikáján túl is tenni akar Gyöngyöspatáért, abban a térség fideszes országgyűlési képviselője feltétlen segítségére lesz"

minimalista 2011.07.20. 11:57:58

Én is csatlakozom, gratulálok gulyásnak! Gyönyörűen bemutatta, hogyan működik a gyakorlatban a "cigányozás" és "zsidózás" mint adu ász bárminemű problémára! Ez ugyebár a végső érv, ezzel mindent el lehet intézni, ilyen helyzetekre van kitalálva, hogy érdemleges válasz nélkül ellehetetlenítsük, befeketítsük ellenfelünket. Ez egy rendkívül divatos módszer a politikában, amit az átlagember gondolkodás nélkül bekajál.
Szép volt geri, csak előre, ennél mélyebbre már úgy sem süllyedhettek!!!

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2011.07.20. 11:58:08

@Aullah:

"Jó együttműködést kívánunk!"
majd utána elhalkuló, gúnyos MU-HA-Ha .....

NYJetsTD 2011.07.20. 11:59:13

Miért is nem csodálkozom... Egyik zsarol, lebukik, következmény=0
Másik válaszol, kiröhög, mellébeszél, következmény=0
Kapják be mind a ketten egymásét. Fidesz fanok szintén.

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2011.07.20. 12:01:31

@minimalista:

Pedig amúgy Gulyás egy fiatal, értelmes képviselő. Érdekelne, hogy vajon hogy tud reggel a tükörbe nézni?
Vagy meló=meló, kiadták neki a feladatot és megírta?

Mert ha jól megfizetnek, akkor én is tudok ilyeneket írni :)

cserepj · http://latinpince.blog.hu 2011.07.20. 12:02:00

Nem értem. Tesztelni kell Poltékat. Fel kell jelenteni Balázst (vagyis ismeretlen tettest) befolyással üzérkedés meg vesztegetés, esetleg kényszerítés, vagy mindezek előkészületének gyanújával, aztán Polték vakarják ki, ha tudják.

arlequin 2011.07.20. 12:08:44

@minimalista: @zero:
én is gratulálok gulyásnak. blikk-információ-t is lehetett volna írni fejcím gyanánt.

nyilván az alkotmány-előkészítő bizottság egykori elnökeként sok-sok tapasztalatot szerzett a jobbikkal történő jövőbeni 1üttműködéshez

nem gondoljátok?

Viktus 2011.07.20. 12:12:39

@zero:

Mégpedig igen jól fizetett meló :P mondjuk eddig Szijjártó tolta ezeket a bölcsességeket ő most nyaral?

minimalista 2011.07.20. 12:20:03

@zero:
Az biztos, hogy értelmes, csak a gerinc és jóindulat hiányzik belőle, legalábbis ezen közlemény alapján. Valószínűleg nem is ő írta, csak a nevét adta hozzá - ez a munkája. Ha azt el is fogadjuk, hogy csak a nem kevés pénzért teszi, az biztos, hogy az alapvető elveket, amit a jogon a fejébe vertek, már rég elfelejtette.

@cserepj:
"Mert ha jól megfizetnek, akkor én is tudok ilyeneket írni :) " - tudjuk, hogy már fizetnek a libsibolsik, felesleges ez a burkolt "kámingáut"! :D

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2011.07.20. 12:20:33

Én azt is megmondom, hogy miért ez lett a reakció:

fedor.blog.hu/2011/07/20/dej_vu_12

minimalista 2011.07.20. 12:21:45

Bocsi, az előző @zero: -nak ment, csak félrenyomtam @cserepj: !
Az ötlet jó, csak nem működhet. Ezért van polt.

dr. Aullah 2011.07.20. 12:21:53

Tudom, hogy ez a fityiszes hülyeség is nagyon NAGYON kemény, de azért remélem ez is meg volt mindenkinek:

OFF

kerekagy.blog.hu/2011/07/19/egy_veres_biciklit_tekerunk_mindannyian

ketroot 2011.07.20. 12:22:30

www.kormany.hu/download/d/56/00000/politikai_nyilatkozat.pdf

Ezt a nyilatkozatot, kemény kötéssel, jó szárazon kéretik feltolni Balázs- és Gulyás úr ánuszába!

Köszöntem.

minimalista 2011.07.20. 12:25:43

@arlequin:
Szerintem a blikk ennél a közleménynél általában véve sokkal konkrétabban fogalmaz, ráadásul hitelesebb is! Legalább mellékeltek volna képet egy k.táborról, esetleg putrisorról, az sokat javítana az összhangon...

InTheGajd 2011.07.20. 12:35:05

lmp mszp habzos szajas nyilatkozat volt mar, ahol elitelik ezt a fajta arroganciat es azonnali lekoszonest kovetelnek?!

arlequin 2011.07.20. 12:37:37

@ketroot: nem-nem. ezt maga hegedűs lórántné ratifikálta s.k.
ez rendben van. érted?
@minimalista:
mármint a hitelességére gondoltam. például a blikk hátlapján garfield és a vicc abszolúte hiteles. ahogy belül a 'bélám beszól' is hiteles. az egy hiteles újság kérem!
ha nem is frank-hiteles...
k.tábor? közegészségügyire, esetleg köztisztaságira gondoltál?

ketroot 2011.07.20. 12:40:06

@arlequin:

Üsse kő, akkor legyen valami más... Legyen Tolsztoj Háború és békéje.

Viktus 2011.07.20. 12:48:25

M@Fedor:

A fidesz ellenzékből sok mindent nagyon másképpen értelmezett-kommunikált ...

arlequin 2011.07.20. 12:51:16

@ketroot: az legalább nem ennyire kibírhatatlanul hosszú és csak egy ember írta alá három helyett...

cserepj · http://latinpince.blog.hu 2011.07.20. 12:55:36

@minimalista:

Tudom, hogy ezért van Polt, de olyan jó olvasgatni a vergődését az ügyészeknek ahogy mosdatják a szerecsent. Na meg ha egy wikire feltolnánk, hogy az ügyészek miatt mikor mi miért nem bűncselekmény, az igen komoly muníció Strassburg idejére, akkor amikor jönnek majd a koncepciós eljárások, ugyanezen ügyészektől..

kyncza 2011.07.20. 12:57:14

Érdekes...ha nem a szavak számítanak, akkor mit veri a nyálát a lézerjani, hogy a Jobbik zsidózik, meg cigányozik?

Ennek a faszinak annyira tenyérbemászó arca van, hogy nem hiszem, h még nem ütötte meg senki csak azért, mert meglátta.

teefau 2011.07.20. 12:57:15

"Csak úgy alapból nem szeretjük a kritikát?"
A kritika veszélyesebb mint a kábítószer, ők gondosan óva intenek minket ettől.

cserepj · http://latinpince.blog.hu 2011.07.20. 12:57:44

@minimalista:

Nekem pl. van olyan ügyészségi határozatom, hogy valaki (mentelmi joggal) azért nem követett el közérdekű adatokkal visszaélést, amikor az adatkérésemre a törvényes határidőn belül semmilyen választ (elutasítót sem!) nem küldött, mert én végül egy évvel később, egy polgári pert megnyerve, igaz hiányosan és nem teljes körűen, de kaptam némi nyilvános közérdekű adatot...

cserepj · http://latinpince.blog.hu 2011.07.20. 12:58:49

@cserepj:

Ez kb olyan, mintha azt mondanák, hogy azért nem követett el valaki gyilkosságot, mert a vallása miatt úgyis az örök élet várta.

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2011.07.20. 13:10:50

Tegnap az első 10-ben elhangzott már:

"Énbagoly · bagolyblog.blog.hu/ 2011.07.19. 12:15:51
Figyelemelterelésnek mindig jó lesz ez a falu. Lehet szidni rajta keresztül a jobbikot, hogy miért nem csináltak kánaánt."

TaTa86. · http://archiregnum.blog.hu 2011.07.20. 13:15:47

@minimalista: A legviccesebb benne, hogy már néhány éve nem így van. Az szdsz 2009-es buktája (62.000 + 1 szavazó) igen világosan megmutatta, hogy senki nem kíváncsi erre a halandzsára.

Azzal, hogy Gulyás megint felhozza a zsidókat, cigányokat már nem a Jobbikot hozza kínos helyzetbe, hanem a zsidókat és cigányokat, akiket összeköt a hatalommal való üzérkedéssel.

Viktus 2011.07.20. 13:47:47

@laspalmas:

Mindjárt tud majd a jobbik respektálni, hogy Balázs úr elzárta a forrásokat :P ebből a szempontból is öngól, ha nem menesztik. Ez ugyanaz nagyjából, mint Gyurcsány politikai vergődése akármikor bedobható jolly joker az öszödi hangfelvétel ... a fidesz ellen meg Pata esetében ez a Balázs féle kinyilatkoztatás.

szénhidra 2011.07.20. 13:56:06

ez az ügy túlmutat Gy.patán, hiszen a többi, térségi település (polgármester) is nézhet, mert rájuk is ez vonatkozik. egy-két megerősítés mondjuk jó lenne.
most ennyi kiderült, meglátjuk a további reakciókat...

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2011.07.20. 13:57:08

@zero:

"Vagy meló=meló, kiadták neki a feladatot és megírta?"

Vagy nem ő írta, de nem tudja, ki volt? :)

f.m.j. 2011.07.20. 14:00:49

a fidesz ugyanúgy nem meneszti a kínos embereket, mint az mszp, vagy bármelyik annakidején, hogy ennek a túlzott önhittség az oka, vagy a vízfejűség, vagy a süket fülek, és odáig már nem érnek fel a józan hangok, vagy mindez együttvéve, azt nem tudom, de hogy senki mást nem hibáztathatnak azért, hogy a jobbik nyer sorra falvakat, térségeket, csak magukat
és ha a jobbik is hiteltelenné válik (vannak erre jelek) akkor azokat is lehúzza a nép a wc-n, előbb-utóbb, végülis az szdsz is kinyírta magát
itt már jó nem lesz, erre kell berendezkedni, túlélni... mindenki jobbat érdemelne annál, mint amit itt szépen kialakítottunk magunknak, de ennyi, és így sikerült...

Secnir 2011.07.20. 14:06:30

nem is olyan szürke eminenciás ő.
Pintérhez hasonlóan (habár őt nehéz lepipálni földbirtokosság tekintetében ugye) földet földre halmoz. Felvásárolja az országot:
vagyona
Gyöngyös - 89 m² lakás
Nagyréde - 2113 m² kert (+pince +présház)
Nagyréde - 19750 m² víztározó
Nagyréde - 863 m² telek
Nagyréde - 10091 m² szőlő
Nagyréde - 4981 m² szőlő
Nagyréde - 2828 m² szőlő
Nagyréde - 1035 m² ingatlan, rajta 112 m² lakóház
Nagyréde - 511 m² kert
Gyöngyössolymos - 2929 m² szőlő
Gyöngyöstarján - 3001 m² szántó

nem is tudtam, hogy van valami Nagyrédén, ami nem az övé.
én meg szégyellem magam, hogy csak egy kis kertes házra futotta....

Horizont 2011.07.20. 14:07:26

Én ezen a vidéken élek. Nem lepődtem meg Balázs József mondatain. (Pedig én szoktam naiv és optimista lenni.) Tényleg bárki hitt abban, hogy a pályázati pénzek elbírálódnak és a jó elnyeri méltó jutalmát (munkáját)??Itt vidéken igenis kiskirályok vannak. Mondjuk helyi szinten vannak átfedések a pártok között, ha az érdekük úgy kívánja. Gyöngyös és környékén 16 év után győzött a jobboldal. A vörös megye:)) Az előző kiskirályt Magda Sándornak hívták. Nem is "kis" hanem "nagy" volt, de csak királyságban. Mert amúgy....:( Meg lehet nézni a Károly Róbert főiskolát és a tasspusztai oktatóközpontot hogyan virágoztatta fel, miután ő a rektor.Ők már úgy élnek itt, hogy egy telefon ide, egy másik oda!! Balázs József annyit tett, hogy az előző éra alatt felvállalta, hogy ő jobboldali polgármestere Nagyrédének, és beszólogatott néha a szociknak. Na aztán ezért le is aratta a jutalmát, mert ő lett a képviselőjelölt. A Fidesznek tök mindegy volt ki, csak legyőzze Magdát. És úgy ahogy tiszta legyen a jelölt. Az emberek nem is ismerték Balázst, csak fideszes legyen és odahúzták a jelet. Na azóta se sokat hallani róla, de látom kivirult a kiskirálysága, ennek egy része meg a sok sok seggnyalónak is köszönhető. Inkább az önkormányzattal foglalkozna, mert állítólag a csődbejelentés előtt állnak.
Be kell jutni a húsos fazék mellé, és utána csak arra kell koncentrálni, hogy ott is maradhasson, és közben jóllakjon és nagy fazékban haza is vigyen belőle. Hogy közben van aki éhezik? Na és?Kit érdekel?

Isten bizony arra vágyom, hogy a következő vagy egy előrehozott választáson mindegyik pártnak (főleg a Fidesznek) legyen egy hatalmas pofára esése és győzzön a Jobbik!!!!Sok mindenért kárpótlást kapnék:DDDDD

ermi50 2011.07.20. 14:08:43

IGEN. ASZERÉNYSÉG NEM A KÉPVISELŐ UR SAJÁTJA. DE A REGGELI NAPKELTÉBEN EZ A JUHÁSZ SEM A VÁLASZTÉKOS SZOKINCSÉVEL TUNT KI.

Secnir 2011.07.20. 14:11:04

mondjuk lehet, hogy amikor Balázs képviselő azt mondta, hogy elzárja a forrásait, akkor konkrétan a víztárolójából érkező vízre gondolt, hogy most már Gyöngyöspatára víz sem fog menni....

f.m.j. 2011.07.20. 14:12:18

@Secnir: legyen vele boldog, azon a helyeken egymaga beindíthatja a közmunka programot :)

mim 2011.07.20. 14:19:50

A politikában a semmittevés is egy lépés, illetve cselekedet. Pédául: passzív támogatás/ ellenzés, valamint szándékos "vakság". Továbbá a memóriazavar és a tesze-tosza cselekvésminta gyakran a legértékesebb tulajdonság. Mivel a hallgatás = beleeggyezés.

tutikáosz 2011.07.20. 14:29:26

Jó ez. Profi. Reagál is, meg nem is. Rákoppint az idióta Balázsra, meg nem is. Megnyugtatja az igazmondó Juhászt, meg nem is.

f.m.j. 2011.07.20. 14:33:07

@ermi50: de talán jóindulatú, és tényleg tenni próbál azokért az emberekért
szerintem jobbikosnak lenni ciki, hiába miért égetné magát? ebből akkora pénze nem lesz, hogy nagyon megérné neki megvetettnek lenni, és a forrást ő maga apasztotta el, ezt világossá tette a kis pökhendi fideszes gazember

szmoker (Homo Trollicus) 2011.07.20. 14:44:42

Sok szutyok jellemtelen csavargó.
Tróger senkik, söpredék.

"Ezekhez képest a meztelen csiga valóságos gerincoszlop!"

dr. Aullah 2011.07.20. 14:46:25

@tutikáosz:

Te miről beszélsz? Mit olvastál? "Reagál is, meg nem is. Rákoppint az idióta Balázsra, meg nem is." Mi a faxról beszélsz? Ez nem reagál semmire, nem koppintrá a balázsra.

Ja most rájöttem a trükkre. Látom most regeltél, most vetettek be ide. Üdv Fideszdroid /wave. Eszkep-pel mivan mostanában?

Secnir 2011.07.20. 14:49:06

@f.m.j.:
szerintem ott fut is. közmunkában kivezényli a sárgalábúakat a szőlőbe. állam fizeti, ő meg fölözi.
simán el tudom képzelni.

minimalista 2011.07.20. 14:58:42

@TaTa86.:
Szerintem évek/évtizedek óta folyamatosan így van: ha sarokba szorítanak, húzd elő a "zsidó" avagy "náci" lapot a pakliból és a társadalmi (elő)ítélet segedelmével megmenekülsz. Az igaz, hogy ezt a módszert az szdsz fejlesztette tökélyre, mi több, csak ebből állt! :)

@cserepj:
Ezért mondom, hogy reménytelen az egész....
Most, ahogy végigfutottam a Btk-t, hirtelen nemigen találtam olyan tényállást, amit a telefon alapján rá lehetne bizonyítani, ráadásul ilyenért szerintem még soha nem ítéltek el senkit: az egész vezető réteget kéne akkor lecsukni!

Agyalap 2011.07.20. 15:01:13

@Secnir: Csak egy kis kertes házra futotta? Akkor annyit is érsz...
Ja persze ezt nem úgy kell értened - ezt már Jani apánk is megmondta :-)
Meghát én is értéktelen vagyok - pláne még hitel is van a házunkon.

Valamit elszúrhattunk, az államigazgatásban van a pénz. (ezek szerint ott dolgoznak igazán jól az értékes emberek)

bandika gazdája 2011.07.20. 15:35:13

@Secnir: Mer nem építkeztél kockáról kockára. Annyit is érsz!

Secnir 2011.07.20. 15:43:48

@bandika gazdája: @Agyalap:
kockáról kockára építkeztem. izé, tégláról téglára.
nekem is van bankhitelem.

hiába, aki 91 óta polgármester megszakítás nélkül, annak van mit a tejbe -akarom mondani a bankszámlára- aprítani...

bandika gazdája 2011.07.20. 15:46:58

@Secnir: Na látod! Akkor svájci frankód is van. (Kaptál hitelbe!) Mint a kis Lázár Boldinak. Jó parti vagy. Irigylem az asszonyt.

tudi 2011.07.20. 15:54:25

Az még hagyján, hogy egy szürke kisegér, de hogy egy marék esze sincs az meg pláne. Telefonba a mai világban ilyet nem mondunk b+, négyszemközt esetleg, arról nem is beszélve, hogy ezzel egy nagyon jó kampánytémát adtak a Jobbiknak. Ez a nyilatkozat meg hab a tortán.

bohocugyi allomtitkar 2011.07.20. 16:34:31

nem tudom miert vartatok mast?

emlekszik meg valaki BAGO ZOLTAN fideszes kepviselore?
par eve hasonloan megfenyegetett egy MDF-es kepviselojeloltet es elmeslte hogy a Fidesz ugymukodik mint egy RT. aztan nem hogy elszegyelte vlna magat, hanem feljelentette az altala megfenyegetett MDF-es fickot es meg is nyerte a pert. ezek utan mit csodalkoztok?

[ google: bago zoltan romsics imre ]

KovA 2011.07.20. 16:40:56

Az ilyen konkrétumokat mellőző befenyítés - általános duma az együttműködésről - általában a korrupcióba való betörés eszköze...
Az együttműködés azt jelenti, hogy úgy jutsz közpénzhez, ha mi mondjuk meg kit kell megbíznod.

gaga 2011.07.20. 16:46:35

A csávó arca olyan, hogy nyugodtan elmehetne járási párttitkárnak 40 évvel ezelőtt.
Ebben az országban van egy örök párttitkár arca a helyi despotának, tökmindegy, hogy szoci-e avagy fideszes.

Squid 2011.07.20. 16:53:41

@zero: "Pedig amúgy Gulyás egy fiatal, értelmes képviselő. Érdekelne, hogy vajon hogy tud reggel a tükörbe nézni?
Vagy meló=meló, kiadták neki a feladatot és megírta?

Mert ha jól megfizetnek, akkor én is tudok ilyeneket írni :) "

Zero Zero Zero...

Hogyhogy sem te sem más nem ismeri fel! Ez itt kérem a híres Csubakka védelem a nyilatkozatban, hogyhogy nem esett le?

:D

nu pagagyí 2011.07.20. 16:59:15

Én kifejezetten élvezem. Mindkét fél kíváló képviselője fajának, megérdemlik egymást. Fordított helyzetben, fordított szereposztásban hallgathatnánk a perpatvart.

cserepj · http://latinpince.blog.hu 2011.07.20. 16:59:20

@minimalista:

A kényszerítés hasonlít. Annak is a kísérlete. Fenyegetés megvalósult, és talán jelentős érdeksérelemnek tekinthető, ha a falu nem jut pályázati pénzhez. És arra akarta kényszeríteni ezzel a fenyegetéssel, hogy ne írjon róla kritikát.

És talán még a befolyással üzérkedés jöhet szóba: "Aki arra hivatkozással, hogy hivatalos személyt befolyásol, a maga vagy más részére jogtalan előnyt kér vagy elfogad, ". Maga részére jogtalan előny: megintcsak a kritikától való megszabadulás lehet az. Pályázatokról, közpénzekről döntés helyszínén nem ritkák a hivatalos személyek, és nyilván nem a képviselő a döntéshozó, tehát ha mégis vétót tud emelni ebben a kérdéskörben, az azt mutatja, hogy hivatali hatalmán túl képes befolyásolni hivatalos személyeket, nem?

A dolog igazából onnantól érdekes, ha EU pénzek is a képbe kerülnek. Lefordította már valaki a faszi kijelentését Brüsszelnek?

makacshalacska 2011.07.20. 17:02:46

Ez a nyilatkozat vagy mi, űbergáz.A fidesz se az mszp, se asz szdsz hibáiból nem akar tanulni?

sárkányfő 2011.07.20. 17:05:24

Az elmúlt 1 hét botrányai:
- dohánylobbi korrupció beismerés
- Orbán papa védett lápon túr
- képviselő fenyeget, zsarol - tagadja, lebukik

Most megmondom előre, h egyiknek se lesz semmi következménye.
Sőt, miután kiszárítják a falut, még a polgármesterre fogják kenni, h milyen béna, mint Esztergomban.

Azért persze éjen a NER...

clegane 2011.07.20. 17:12:18

hihetetlenül cinikus, arrogáns, mindenkit semmibe vevő, hülyének néző nyilatkozat.
persze annak, hogy esetleg szóban megfeddik BJ-t, ugyanúgy zérus jelentősége / következménye lenne, de hogy meg sem próbálják, az túlzás. mintha nem is demokráciában élnénk, ahol számít, hogy mit gondol a köz, mer a végén esetleg nem szavaz oda, hanem vmi kimondatlan diktatúrában. de most komolyan, az ilyenek után ki az az ordas vadbarom, aki képes a fityiszre szavazni? nem az a kérdés, hogy mind ezt csinálja, hanem hogy legyen már valami visszatartó ereje annak, ha valaki ennyire nyíltan teszi. hánynom kell, komolyan, fizikailag rosszul vagyok ezektől a szarháziaktól. brrr de elegem van!

aha, persze 2011.07.20. 17:16:59

1: Ez a nyilatkozat nem gáz: zseniálisan fogalmazták meg, amit B. J. alpárin. A nyilatkozat tartalma Magyarországra nézve gáz csupán. Azzal meg nem törődik senki se.

2: Valószínűleg csak az ördögöt a falra festő öregasszony és az alkohol beszél belőlem, de nem csodálkoznék, ha néha történne egy-két baleset néhány polirtikussal, esetleg nyíltan erőszakos cselekmény áldozátává válna. Nem azt mondom, hogy ez járható vagy járandó út, hanem hogy a fagyi néha visszanyal. Míg az egyiknek -többek között- a pénzmegvonás a fegyvere, a másiknak a kés/pisztoly/molotov-koktél.

3. Hogyhogy mit tett B. J.? LÁZÍTÓ VAGY, ÉS ANARCHISTA! Kérkekszépen, felhívta az új polgármestert, és tájékoztatta a támogatási rendszerrel kapcsolatos tényekről.

4. Egy hónap múlva senki nem emlékszik már erre a sztorira.

Doña ¡Cara(mba)! 2011.07.20. 17:18:02

Ez a nyilatkozat "gyurcsányi" magaslatokban szárnyal. Kéne még egy kis tánc, egy eltévedt árvalányka, netán néhány idézet Lendvai Ildikótól. Esetleg a nem így gondolta, csak kiszaladt a száján kezdetű strófa. Bizony, bizony, "NEM CITROM EZ, HANEM NARANCS" - mondta Virág elvtárs,

ulvang 2011.07.20. 17:20:44

A beszélgetésben elhangzó mondatok közül nekem az tetszett legjobban, amelyben a a fideszes úgy érvel, hogy amennyiben te a segítségünket kéred, akkor .... Milyen segítség? Az európai és/vagy magyar adófizetők pénzének elköltése/elherdálása szerinte segítség? Segítség!

sankó panza 2011.07.20. 17:23:12

balázs joci (így kisbetűvel) szerintem gyorsan le kéne mondani, összeszedni a kis putyerkát és kiköltözni valamelyik szőlőbe! aztán örülj , ha valaki nem tol egy ipari méretű cukorrépát a fényesre ült popsidba!

Emiksz 2011.07.20. 17:24:40

2006, október, Lamperth miniszter azt találta mondani egy hangfelvételen, hogy a területfejlesztési pénzeket továbbra is a a kormány határozhatja meg, függetlenül a fidesz önkormányzati győzelmeitől.
Mi volt ekkor a hivatalos fidesz reakció?
"Navracsics Tibor frakcióvezető a beszéd kapcsán elsősorban a kormányfőt bírálta, mert szerinte Gyurcsány Ferenc korábban azt ígérte: a kormány pártállástól függetlenül együttműködik az önkormányzatokkal, Lamperth szavai viszont ennek ellent mondanak.

Tessék, lehet bizonyítani, hogy most különbek, mint az MSZP! Ehhez először is ki kel rúgni a Balázs Józsefet. Ha hazudott, azért, ha igazat mondott, akkor jelen esetben méginkább.

aeidennis 2011.07.20. 17:27:11

Úgy tűnik a Fidesz-Jobbik összekacsintás a gazdasági-pénzügyi oldalon még nem zökkenőmentes...

Asztalos Gábor 2011.07.20. 17:28:33

Tipikus szadeszes szöveg.
Aki beszól az nácikok, őket meg kirekesztjük.

fokabacsi 2011.07.20. 17:34:51

@Asztalos Gábor: Csodálom, hogy a náci bakancs csattogás, a masírozás, félelemkeltés nem lett felemlegetve! Esetleg a fekete egyenruha! És ilyenek ülnek a parlamentben! Dupla píízért!

Rókakígyó 2011.07.20. 17:55:30

Valszeg tényleg nem volt törvénybeütköző a képviselő úr mondandója. van ebben örömteli dolog is, kb azt az örömöt érzi, mint amikor a román a szlovákot gyilkolja. Ha ez öröm. Ami furcsa, hogy mostanában semmi sem szivárog sehonnan hír formájában. Emlékszem az átkosban minden napra volt valami sikkasztásos, korrupciós ügy, amit innen-onnan szedtek elő. Ez vajon azt jelenti, hogy már nincsenek ilyen ügyek? Esetleg nem szivárog semmi? Ez azért lehet, mert ennyire összetartóak a vezetőink? Legalább a szociknál a Puchék bedobták az öszödi beszédet. Igaz törvénysértő abban sem volt semmi az égvilágon. Hiába hosszú távon is meg kell élni a politikusnak, ennek meg a választások megnyerése a záloga, minden áron. Ahhoz meg ugye fegyelem kell.

Member · http://lehetvelem.blog.hu 2011.07.20. 18:02:32

Eleve nem értem, hol van itt az összeférhetőség? Egyértelmű, hogy Józsi a saját településének kádját tölti meg a források csapjából.

orgoványi erdőjáró 2011.07.20. 18:02:50

Ezt a faszkalap Balázs Józsefet már tegnap ki kellett volna rúgni a retekbe. Surmó, kommunista mentalitású csákmáté.

laci_52 2011.07.20. 18:03:56

@Énbagoly: Okosat szóltál, jogos a két pont!

TaTa86. · http://archiregnum.blog.hu 2011.07.20. 18:33:01

@minimalista: Aztán nézd meg mire ment vele az SZDSz! Egy idő után minden unalmassá válik. Még a nácikártya is.

sanya64 2011.07.20. 18:34:43

"A Jobbik és az általa Gyöngyöspatára vezényelt "polgárőrség" eddig csak indulatokat korbácsolt a településen."

Ennél jóval több történt, hiszen a hivatalban lévő, és mint kiderült, erőtlen polgármester visszavonult, és lám, jobbikos vezetésű lett a település, elindulhat a rendteremtés, amit még drága Pintér úr is annyira, de annyira akart, mint emlékszünk...

vegyük mán észre, hoppá van, a jobbik megtalálta a szisztémát, amivel más településeken is hasonlóképpen járhat el, hasonló eredményességgel...

Karipapa01 2011.07.20. 18:37:02

Az a bizonyos forrás nem a mélyentisztelt képviselő úr pénze, hanem mi többiek fizetjük be adó formájában az államkasszába kizárólag azért, hogy hazánk települései és az ott lakó emberek körülményei fejlődjenek, javuljanak. Nem túl lelkesen, néha keservesen, de kiperkázzuk. Hogy merészeli ezt bárki a saját öntömjénezési céljaira felhasználni?? Nem azért dolgozom keményen, hogy Balázs József elvtársat megtapsolják és dicsérgessék, arra a pénzre nekem is szükségem lenne, ha nem is olyan nagy összeg. Ö azzal lett megbízva, hogy ezt a pénzt célszerűen, ésszerüen ossza el az igényeknek megfelelően, nem pedig az ő igényei szerint. Úgy érzem, ez az ember alkalmatlan erre a feladatra. Remélem a főnökei -ha vannak- ők is így éreznek.

rókafogta 2011.07.20. 18:39:58

Mit lépne a FIDESZ? Majd jön Szíjártó és elmondja azt nem úgy kell érteni hanem amúgy! Egyébként B.J.nek tőlem lehetne 6 elemije is ha értelmes lenne ha tenne valamit ha nem élne vissza a hatalmával , ha nem csak a zsebét tömné és ha büszke lehetne a munkájára! Vagy hallottam volna eddig arról mily hatalmas fejlődés indult a polgármestersége alatt, és nem akkor kerülne szóba a neve amikor baromságot mond csinál

troll ellenpólus · http://trollhitvallas.blog.hu/ 2011.07.20. 18:44:20

Aha... mi is történt pontosan? A cigány- és zsidógyűlöletre építő Jobbik a helyi egyszerű emberek megtévesztése, a békés cigány-magyar együttélés megzavarása, az emberek egymás ellen fordítása, az indulatok szítása (gy. k. "szarkavarás") segítségével megszerezte a hőn áhított gyöngyöspatai polgármesteri széket, most meg visítanak, hogy a kormány adjon extra pénzt, sok-sok-sok-sok pénzt a község rendbetételére? Azt kellene tudomásul venni, hogy Gyöngyöspata, még ha az LMP-Jobbikos szabadcsapatok napi gyakorlóterepe volt is az elmúlt fél évben, csak ugyanolyan település, mint az összes többi. Nem jár több pénz, nem jár kiemelt támogatás - azért meg, hogy a Jobbik bizonyíthasson, pláne nem. Ezt saját erőből kellene elérni, nem a kormány pénzén: lehet megvalósítani a jobbikos csodaprogramot ugyanannyi pénzből, mint ami máshova is jut. Ez van, kedves szélsőjobbos és -balos elvtársak. Nosza, lássatok munkához!

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2011.07.20. 18:46:54

@troll ellenpólus:
:))))))))))))))))))))))))))))))) "békés cigány -magyar együttélés megzavarása" :))))))))))))))))))))

Boli – Ch.T. is, meg hát! 2011.07.20. 18:46:58

"Mit tett le az "asztalra", mint képviselő?" Mit, mit? Amit a többi... A pártkassza feltöltésében jeleskedett ez az elvtárs is és ennyi épp elég!
Kirúgni??? Megőrültetek! Még elkezdene pofázni, hisz hol lehetne még annyit kaszálnia, mint jelenlegi "posztján"?
Egyik komcsi csőcselék helyett itt a másik komcsi csőcselékünk, akiknek a működéséhez képest az olasz maf és fia kiscserkészek, kezdő zsebmetszők!
Éljen a NER, éljen Orbán Viktor! A Párttal, a néppel egy az utunk...
Aki nincs velük az rohadt hazaáruló (no meg a pénzügyileg vesztes oldalon lévő) - bár a gerincemet legalább megtartom, ellentétben az ilyen szarzsákokkal és férgekkel szemben. De - és tessék ezt megjegyezni - ők a sikeremberek, a VALAKIK, a hitelesek... Állítólag! No, de jön még kutyára dér! A süllyesztő ezeknek is eljön, mint vörös elvtársaiknak.
Elvtársak, narancskomcsi barátaink! Döntsetek, kinek hisztek! A szemeteknek, a fületeknek, vagy a pártnak...
A sok droidnak ez nem szól, hisz ott szemernyi kétség fel sem merül, ők csak a PÁRTNAK, hisz a többi csak hamisítás lehet!
A feszület mellett otthon remélem megvan Orbán Viktor képe, ahogy egy rendes MAGYAR EMBERNEK illik! Este ima érte és lelki üdvéért, a templomban pedig a volt párttitkár és munkásőr elvtársak mellett talán még jut hely! Nem biztos, mert az MSZMP-s párttagok is ott tolonganak...
A példakép, tudjátok, KÍNA, az ilyen szarrágókat kivégezteti. Majd nálunk is lesz ilyen elvtársak? Mert akkor rend lesz, de addig...

Karipapa01 2011.07.20. 18:56:32

@troll ellenpólus: mondta Balázs József és elégedetten összedörzsölte a kezét: ez van elvtársak!

Horizont 2011.07.20. 18:58:12

@troll ellenpólus:
Szerintem te egy kommunista vagy!Álcázva!
Milyen békés cigány-magyar együttélésről írsz te?? Láttál te már cigányt? És voltál már olyan faluban ahol nagyon sok cigány él? Vagy csak Budáról osztod az észt? Ott tuti békesség van!
"most meg visítanak, hogy a kormány adjon extra pénzt"
Honnan szedsz te ilyen ökörségeket?Bizonyítékot!!
Úristen ilyen embereket mint te is....

fatia-negra 2011.07.20. 19:00:38

@zero: van az a pénz....

nem újdonság hallhattuk, meggyestomcsi pincei 2/3-os beszédében is...
visszaszerezzük a kasszát, nem hagyjuk hogy más turkáljon benne...

fides maffia telepedett a zország kasszára...
nehéz lesz őket elzavarni! emberek kaszára!

Nurrddin 2011.07.20. 19:02:12

@troll ellenpólus: azt kívánom neked, hogy a nyugdíjas éveidet ilyen békés cigány-magyar együttélésben töltsd el...

micsoda emberek jelennek meg itt néha...

2011.07.20. 19:08:46

Tudom, hogy az index is így idézte, de nem az hangzott el a felvételen, hogy:

"Forrás oda megy ebben a térségben, amit én jóváhagyok."

Hanem az, hogy:

"Forrás oda megy ebben a térségben, AKIT én jóváhagyok."

És bár az első verzió alapján is szimpatikus az úriember, de a második, helyesen idézett változatban mégiscsak árulkodó az az "akit". Ti. itt személyekről van szó. Potentát pajtás személyeket "hagy jóvá".

Boli – Ch.T. is, meg hát! 2011.07.20. 19:11:37

@fatia-negra: "emberek kaszára!" A narancskomcsik meg a halá.fas.ára... :) Vörös elvtársaikat még kritizálni merik. Belharc lehet akkor a kommunistáknál?

is 2011.07.20. 19:13:21

a FIDESZ 15 eve csak a sarat kepes dobalni masokra. ezzel csinaltak ki Bokrost, Medgyessyt, Gyurcsanyt, David Ibolyat, Torgyant, most jobbikot, meg az LMP-t is. aki ezek kozul egynek is bedolt, es tenyleg elhitte, amiket a FIDESZ roluk mondott, az lassankent atgondolhatja. enm inkabb ugy van-e, hogy megiscsaka FIDESZ a hunyo, es nem mindenki mas a hulye?

troll ellenpólus · http://trollhitvallas.blog.hu/ 2011.07.20. 19:17:48

@Conv: Nézzél picit utána, barátom, milyen kedvező bűnügyi statisztikái voltak Gyöngyöspatának, MIELŐTT az SZDSZ-LMP-s meg jobbikos, véderős partizáncsapatok betették volna oda a lábukat. Most már valószínűleg nincsenek: a következő választáson, mint nemrégiben megtudtuk, koalícióra is készülő szélsőjobb és szélsőbal egyesült erővel gondoskodott az emberek összeugrasztásáról. A jobbikos-szélsőbalos gyöngyöspatai machinációkat egyébként parlamenti eseti bizottság is vizsgálja már. Amíg nincs eredmény, addig csak gratulálni tudunk az elvtársaknak, szép teljesítmény!!

Link Elek 2011.07.20. 19:19:37

ugy latom meg mindig nem ertitek.
2/3-al megnyertek, hogy ok uralkodnak a magyarokon.
uroljetek, hogy egyelore meg pofazhattok.
de ha allami penzt akartok akarmire, akkor kuss. es edzetek a nyelveteket, sok a szaros segg amit ki kell nyalni

bandika gazdája 2011.07.20. 19:19:42

@troll ellenpólus: A mi társaságunkban ilyenkor azt szokták mondani: "te má' ne igyál többet"!

TaTa86. · http://archiregnum.blog.hu 2011.07.20. 19:21:09

@troll ellenpólus: Hát ha kedvező volt a statisztika, akkor minden rendben van! XD

Karipapa01 2011.07.20. 19:22:47

@troll ellenpólus: "A jobbikos-szélsőbalos gyöngyöspatai machinációkat egyébként parlamenti eseti bizottság is vizsgálja már. Amíg nincs eredmény, addig csak gratulálni tudunk az elvtársaknak, szép teljesítmény!! "
Mármint a vizsgálódó elvtársaknak. Tényleg szép teljesítmény!

TaTa86. · http://archiregnum.blog.hu 2011.07.20. 19:25:30

@is: Jah, szegény Medgyessy, szegény Gyurcsany, pedig olyan ártatlanok voltak! Például ő soha, de soha nem osztottak volna pofára pénzt! Neeem, egyszerűen nem olyan emberek voltak. Az az áldott jó Medgyessy is, hát csak önként jelentkezett a diktatúra ügynökének a karrierje miatt, hát más ez is bűn?
Óhh ez a két szegény pára, csak mert lenullázták 7 év alatt az országot, mindenki őket gyalázza! A Viktor hibája, ő tehet mindenről! Még jó, hogy van néhány morális vátesz a magyar ugaron aki felemeli a szavát! Felnézek rád "is", csak így tovább!

@bandika gazdája: Érdekes, felénk azt mondják: "Inkább igyál, az legalább látszik rajtad." XD

Member · http://lehetvelem.blog.hu 2011.07.20. 19:30:13

@troll ellenpólus: Remélem tudod, hogy ennek az egész őrületnek a megelőző eleme, hogy a Fidesz-MSZP demagógiaháborút megunó emberkék emelték ilyen szintre a Jobbikot, mert már egyszerűen nem tudnak kiben hinni! És ez hihetetlenül gáz, amikor már a szélsőjobb tűnik hitelesnek.

A Fidesz a rendszerváltás előtt megtanulta, hogyan döntsön meg egy hatalmat a saját fegyvereivel, majd felépítette ugyanazt a saját embereivel. És mivel tudják, hogyan dönthető meg egy diktatúra, ismerik az ellenszérumot is.

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2011.07.20. 19:34:10

@troll ellenpólus:
:)))))))))))))))))))))))))))
mondok neked egy valós statisztikát:
van 1 gyilkosság és 15 rablás 70 betörés, 190 besurranásos lopás, ezek egyikének sincs meg a tettese. emellé van 1 asva feljelentés, kimennek lefoglalnak egy számítógépet, rajta 176 másolt szoftverrel, melyekről nincs vételi bizonylat, eredetirat. van tehát 176 felderített bűncselekmény. a statisztika szerint 177 bűncseleményben indítottak eljárást, ami során felderítettek és sikeresen lezártak 176 bűncselekményt. a statisztika: 177 indított eljárásban 176 felderített bűncselekmény = 99.9%-os felderítési arány.

a gyöngyöspatai bűnügyi statisztika a régi polgármester szerint is azért volt olyan, meg a megyei rendőrfőkapitány szerint is, mert fél százalékát rögzítették a jelentett a bűneseteknek.
egyrészt mert a 20 ezer huf érték alatti bűncselekmények nem bűncselekmények, hanem csak szabálysértések, amiket nem is a rendőrség vizsgált, hanem a jegyző hatáskörébe tartozik, másrészt nem is jelentették éppen emiatt a károsultak, hogy ma reggelre is "ellopták egy tyúkom".

no de úgy tűnik a cigányok is benácultak gyöngyöspatán. most, hogy eltűntek onnan a fideszes és más balos libbantak, és nem csak azok hangja hallatszik, bizony előkerültek azok a cigányok is, akiknek igenis tetszik a jobbik által tervezett érpataki és tiszavasvárii modell bevezetése.
www.youtube.com/watch?v=-YUkD3wf40Q

reálisan 2011.07.20. 19:41:57

Szaporodnak, lassan beborítanak minden Index felületet a liberális fröcsögések. Ez nem baj, mert senki nem veszi ezeket komolyan, csak az aki írja, meg egy két hasonszőrű, aki rendíthetetlenül hozzászólásokat irogat ide. Gondolom megnyugtatja őket a tömeges egyetértés, mert tömegben bátrabban lehet fröcsögni. Jó ez, mert kibeszélik magukból életük keserűségét. Azért is jó, mert legalább addig se csinálnak mást, ami esetleg káros! Ennek csak nincs értelme. A többség legyint rájuk. És ez így van jól.

bájgúnár 2011.07.20. 19:45:44

2002 után is ezért az aroganciáért buktatok.Hiába hiszitek hogy felejtődik ez az eset mert NEM!
Qurva nagy meglepi lesz.Hiába várjátok a külföldi szavazatokat mert kevés lesz nektek azis.Nem ezért vállaltuk a rendszerváltást!Mentek a levesbe ahogy az mszp-szdsz-mdf.Ja és lesz számonkérés amihez annyira ragaszkodtok.

bájgúnár 2011.07.20. 19:48:08

@Link Elek:
Állitólag amióta hatalmon vannak azóta egyiküksem használ WC papírt.Bársonyos nyelvek lágyan csapkodják ...

igazságos 2011.07.20. 19:50:35

Szerintem meg a fideszesek érzik a vesztüket, egyre jobban félnek a Jobbiktól, ezért még most próbálják ellehetetleníteni őket. Jobbikos pali megmutatta, hogy kell a kisebbséggel is elbánni, akik ugye nagyon összetartóak, de ha összezavarják őket, akkor szétszélednek. Ezt a taktikát érdemes a jövőben alkalmazni.

Ez a Balázs pali meg nagyon kezdő, amatőr, lúzer, hogyhogy nem tanították még meg neki, hogy telefonba nem pofázik ilyet az ember??? A viselkedése azt jelenti, hogy már nagyon elkanászkodtak, úgy gondolják, mindent megtehetnek, arrogánsak, lekezelőek, mindenki más mehet a fenébe, míg egy ilyen mezei fideszes képviselő is lehet atyaúristen.

Ezért az arroganciáért bukni fognak, de nagyot. Külföldiekre számítanak, de majd benézik azokat is, ugyanis a külföldiek szokása, hogy szeretik hátbatámadni azt, aki kenyeret adott nekik. Gyurcsány meg a mai napig röhög a markába, a nagy számonkérés miatt.

nu pagagyí 2011.07.20. 19:52:40

@reálisan: Most szarban vagy mi? A Fideszt is szereted meg a Jobbikot is. Végtelen ciklusba estél. Ha feldolgoztad a mézesbödönért folyó perpatvart szívesen várja mindenki értékes gondolataidat.

Asztalos Gábor 2011.07.20. 19:53:45

@Conv:
Csak az lehetett.
Szoláriumozott gárdisták évtizedek óta cigánynak maszkírozva bűnöznek.
A béke szigete Gyöngyöspata!
Megnéztem a gugli mapson, egyetlen cigányt sem láttam lopni. Tehát nem is létezhet ilyen! Menjünk tekerni a gödörhöz a rasszizmus ellen, így leszünk a trendik!

tede 2011.07.20. 20:02:07

Nekem már nagyon tele van a burám azzal, hogy a tőlem elvett, kipréselt és keservesen megkeresett adót ilyen politikusok osztogassák a kényük-kedvük szerint.
Mit képzelnek mégis ezek, kinek a pénzét osztogatják?

regress 2011.07.20. 20:07:45

@reálisan: te elmebeteg csak egy-két hozzád hasonló irkál hülyeségeket,na húzzál a kurva anyádba

Green Tech Castle 2011.07.20. 20:08:16

nagyon nagy arca lett orbán-nak, majd kapnak akkora verést a választásokon hogy úgy járnak mint az mszp.....mindig rájuk szavaztam, de ekkora gyökerek még soha nem voltak mint egy éve már..óriásit csalódtam bennük és ezt megtorlom...sokad magammal többet ezekre egy szavazatot se

Green Tech Castle 2011.07.20. 20:09:44

ezekkel a szövegekkel szinte minden nap találkozom...tőlük....ocsmány egy banda lett..a Jobbik előre tör...választást nem fog nyerni, de annál többet kap majd mint utoljára

nu pagagyí 2011.07.20. 20:12:48

@Green Tech Castle: Jobbik még hatalmon sincs és máris olyan a stílusa mint a Fidesznek. Mégis mit vársz tőlük?

Green Tech Castle 2011.07.20. 20:14:10

Nem is lesz hatalmon és én se szavazok rájuk - jön egy új erő minden bizonnyal, megvárjuk kik lesznek

citizen queen 2011.07.20. 20:16:39

@makacshalacska:
Ez a nyilatkozat vagy mi, űbergáz.A fidesz se az mszp, se asz szdsz hibáiból nem akar tanulni?

Úgy látszik, nem. Márpedig ez egyenes út a bukta felé, amint azt a maszop-szadesz duó esetében láthattuk már, hála a jó Istennek.

Goompah 2011.07.20. 20:21:14

@Darkwill: "Semmit sem fog kapni, aztán majd ráverik h miatta nem változott semmi a környéken... "

Ez után az eset után nehéz lesz.

?aztaaa? 2011.07.20. 20:22:44

ha esetleg valakinek lett volna ketsege hogy hogyan zajlanak a dolgok a fidesz korul is. Sajnos kiabrandito ez az egesz. Szajkarate eveken keresztul, aztan meg ilyenek.... es fel nem fogom hogy miert nem penderitik ki ezt az idiotat a lazar+Szijjarto duoval egyutt ????

Megjegyzem gyori vagyok, mintahogy a Szijjarto is. Itt csak nevetnek az emberen. Egy gatlasos luzer, akinek eleteben nem volt alkalmazotti munkahelye, csak a fityesz.... lovese nincs a valosagrol, az "kinti" eletrol... sajnos

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2011.07.20. 20:25:44

www.youtube.com/watch?v=VCYN2x2050Y első rész
www.youtube.com/watch?v=2acY8kpK66s második rész
www.youtube.com/watch?v=HwbjX19WILU harmadik rész

mijafaszomvanezekkelacigyánokkal, mit istenítik itt a nácimodellt?

citizen queen 2011.07.20. 20:29:07

@TaTa86.: Jah, szegény Medgyessy, szegény Gyurcsany, pedig olyan ártatlanok voltak! Például ő soha, de soha nem osztottak volna pofára pénzt! Neeem, egyszerűen nem olyan emberek voltak. Az az áldott jó Medgyessy is, hát csak önként jelentkezett a diktatúra ügynökének a karrierje miatt, hát más ez is bűn?
Óhh ez a két szegény pára, csak mert lenullázták 7 év alatt az országot, mindenki őket gyalázza! A Viktor hibája, ő tehet mindenről! Még jó, hogy van néhány morális vátesz a magyar ugaron aki felemeli a szavát! Felnézek rád "is", csak így tovább!

:DDDDDD

Is-en kívül van még kábé öt indexes jólbejáratott nick, akik még mindig gyurcsányékat istenítik minden fórumon. Szegénykéim...

ketroot 2011.07.20. 20:49:09

@troll ellenpólus:

Látom elkezdődött a műszakod! :D

Jobraát 2011.07.20. 21:21:26

@rókafogta: Nézzük csak milyen alternatívák vannak:

1. kirúgják Balázs-t és nem kap Pata támogatást
2. kirúgják Balázst és támogatást kap Pata
3. Nem rúgják ki Balázs-t és nem kap Pata támogatást
4. Nem rúgják ki Balázs-t és támogatást kap Pata

Mit mondhat a Jobbik:
1. látjátok nem csak az ember rossz, hanem a rendszer is
2. milyen ügyes az új polgármester mert elintézte, hogy Pata támogatást kapjon, ráadásul erős is mert kirúgatta Balázs-t
3. azért nincsenek eredmények, mert Balázs-t nem rúgták ki
4. no lám, hogy megijedt az ogy képviselő úr, mégiscsak van támogatás?

melyik esetben nem szenved presztízs veszteséget a FIDESZ? Mindegyik rossz neki! Mit csinál? a legkisebb rosszat választja!

No melyik a legkisebb rossz?

A Jobbik, bármelyik esetet nézzük győztesen jön ki a csatából, mert minden válasz jó válasz!

gyilkos fűegér 2011.07.20. 21:21:59

Látom nem esett le senkinek, hogy Troll Ellenpólus parodizál...

igazságos 2011.07.20. 21:23:38

@gyilkos fűegér: látom, nem vágod, a szomorú magyar valóságot. :D

ColT · http://kilatas.great-site.net 2011.07.20. 21:24:20

Heh.
És mennyi ilyen ember van.

Hülyeségből pofázom itt, hogy a képviselőknél is kellene minimum végzettséget bevezetni?
Illetve tárcáknál a minisztereknek-államtitkároknál szakirányút?

gyilkos fűegér 2011.07.20. 21:28:43

@igazságos:

"Lázár János a Fidesz Seggluka" még jobban tolta, csak ő a jobbereket parodizálta, néha be lehetett szarni tőle.

RAMBO · http://szolo.blog.hu 2011.07.20. 21:32:59

Ezért mondom régóta, hogy a világon semmi értelme nincs (a hatalmaskodáson kívül persze) az egyéni képviselők megválasztásának. 100%-ban listára kéne szavazni, akkor nincs kompenzáció, és kész.

csárli hárper 2011.07.20. 21:51:15

az volt már hogy minden fidesznyik szarházi?

ketroot 2011.07.20. 21:59:13

@gyilkos fűegér:

Azért én még Idős Asszonyt is hiányolom!

pszicho pete · http://elitklub.blog.hu/ 2011.07.20. 22:04:12

Csak azt tudom mondani, hogy egy országnak olyan a vezetése, amilyet a nép megérdemel. Ez minden szempontból igaz: egyfelől a választások során a zemberek választják meg a sok senkiházi ingyenélőt, másfelől pedig mi hagyjuk, hogy itt ugráljanak a fejünkön, ahelyett, hogy mozdulnánk. Csak azt tudom mondani, hogy megérdemeljük.

Imre Laci · http://magyarasztal.blog.hu 2011.07.20. 22:17:24

Ha Kubatov maradhatott a helyén, akkor majd pont Balázs Józsefet menesztenék? Ugyan kérem...

Krujs 2011.07.20. 22:24:14

Ahoz képest hogy Gyurcsány Ferenc volt Magyarország miniszterelnöke ez az ember és titulusa kismiska...

vasgyuszi 2011.07.20. 22:26:55

Akasztófára való gennyedékek ezek, pártállástól függetlenül!

Imre Laci · http://magyarasztal.blog.hu 2011.07.20. 22:28:42

Csupán azt szeretném megkérdezni, hogy pontosan hogy válhatott egy ilyen végzettségű (?!) emberből országgyűlési képviselő jelölt?! Hogy adhatta áldását egy ilyen emberre a helyi Fidesz? Azt érdemes tudni, hogy egy párton belül mindenki fölfelé törekszik, tehát nem egy embert kell maga alá gyűrnie annak, aki jelöltetni szeretné magát! Aki pedig listáról jut be, annak pedig azért kell csatáznia, hogy a listán minél feljebb kerüljön, hogy biztosan bejusson!

Akkora trollokkal van tele a Fidesz, hogy már egy ilyen suttyó is képviselő lehet náluk???

Valahol Máshol (lemondott Dr. Prof.) 2011.07.20. 22:29:57

Ha Meggyes Tamás maradhatott akkor ez a koma szóra sem érdemes.... két hét múlva a nevére sem fogok emlékezni.

Bockó · https://muslimstatistics.wordpress.com/ 2011.07.20. 22:42:03

És mit tehetünk az ilyen szardarabokkal, mint Balázs Józsi, ebben a gyönyörű demokráciában?

nepszavazo.com · http://www.nepszavazo.com 2011.07.20. 22:47:05

Nem értem a felvetést se. Látott már valaki értelmes, művelt, empátiával rendelkező, legalább egyvalamihez értő, saját munkájával egzisztenciát teremtől olyan országgyűlési képviselőt, aki legalább az utcai kéregetők kalapjából nem lopja ki a pénzt?

Aki ilyet látott hazánkban, szóljon, lássuk ki légyen szemünk fénye!

fatia-negra 2011.07.20. 22:50:32

@nepszavazo.com: egy van... de csak elvileg politikus... gyakorlatilag épp a különbözősége miatt nem nevezhető annak... nem is tud előretörtetni és gázolni mindenkin...

German Shepherd 2011.07.20. 23:04:18

Én nem szavaztam a Fideszre. Ti se tegyétek. Így 2014-ben távoznak. Add tovább!
Addig pedig megvetés és passzív rezisztencia.
Vagy leleplezése a simulékony, mocsok, hazug kommunikátoraiknak.

GS

German Shepherd 2011.07.20. 23:05:43

jav. kommunikátorainak

- - -

Megvetem ezt a bagázst. És megvetem azt is, aki életre hívta őket. (GYF és a nép.)

gpetersz 2011.07.20. 23:24:56

Ugyan... min lepődtök meg? Hogy a "TSZ Elnök" tovább él?
Ugyan kérem...

Szarból nem lesz más csak szar.

regisztráltnév 2011.07.20. 23:35:24

Csak úgy egy kis olvasni való, bár inkább a képviselőknek kellene postáznom, vagy személyesen felolvastatni velük!
www.168ora.hu/buxa/a-kepviselo-ha-sved-70219.html ----- ha embernek svéd képviselője van!

kulfold.ma.hu/tart/cikk/b/0/64108/1/kulfold/A_sajat_utcajaban_takarittatott_a_hamburgi_parlament_elnoke__belebukott_a_botranyba?place=srss

nyugaton komoly dolgokért mondanak le egyesek! Könnyen el lehet csúszni a jégen!

naiv legényke 2011.07.21. 00:54:59

Én most ennek a Gulyás Gergőnek a jövőjén kezdtem el gondolkodni.
Mert ebben a történetben nekem nem Balázs esete a nagy eset, mert az teljesen tipikus. Mondott valamit, ami sokak szájából elhangzik, valaki megörökítette, azt hisszük, belebukik, aztán találgatjuk, hogy igen vagy nem.
De ez a Gergely, Ez nem egy Balázs szintű figura. Ebből még a Fideszben sem 12 egy tucat. Mert ez úgy tud mondani valamit, hogy nem mondja, meg azt is tudja, hogy nem mondja, mégis mondja. Kész politikus, nem kell neki fejlődnie.

átlátó 2011.07.21. 01:55:06

Köszönöm szépen, hogy érdemei ellenére ennyit áldoztál az idődből erre a lófasz kinézetű izére. :)

1rem1 Art · http://1rem1.com 2011.07.21. 02:26:11

Ez a seggfej egy járási első titkár.

ha még van valaki, aki tudja mi az

ilyeneket kaptatok a fülkeforradalomtól:)

nu pagagyí 2011.07.21. 06:29:52

Balázs elvtárs vagyonnyilatkozata szépen példázza miért is tartunk ott, ahol. Ő is egy olyan földbirtokos akinek nulla jövedelme képződik tetemes szőlő, víztároló(!), szántó stb. tulajdonából. Következésképpen nem ad senkinek sem munkát, nem fizet be vagyona működtetéséből egy vasat sem adóban, nem járul hozzá sem szűkebb környezete, sem az ország boldogulásához. Összes bevallott jövedelme közpénzből származik.

fehéregér 2011.07.21. 08:07:08

@Nurrddin: Sok hülye. Ha tőlem hallod először, az a te sötétségedet bizonyítja; létezik békés cigány-magyar együttélés. Egészen addíg, amíg a magadfajta rasszista idióták bele nem rondítanak.

fedkvas 2011.07.21. 08:45:52

@Aullah: de lehet úgy is venni, miszerint ha a Jobbik konszolidált lesz (nem zsidajozik, norvégozik), akkor támogatni fogják helyi szinten - ami értelmezhető úgy is, hogy szólnak ennek a tarisznyának, hogy vegyen vissza az arcából, és működjön együtt. de lehet úgy is venni, hogy csak a szokásos pofán-köplek-elkenem-röhögök-azt-jó-nekem sztiló.
ez tényleg egy profi nyilatkozat, gerinctelen, akasztanám, de megizzad a homlokuk fideszéknek, mire kimunkálták, és elégedetten tekintettek rá, mint fáradalmas munkájuk gyümölcsére. okkal tették, eleve néhány eszkepen kívül senki sem gondolja, hogy ezek emberfélék, inkább valami agresszív, parazita puhatestűek.

fedkvas 2011.07.21. 08:49:04

@fehéregér: létezik, de rasszisták nélkül is borulni szokott. mint a kun-magyar együttélés, olyan ez, nem olyan szintű, mint a szlovák-magyar vagy román-magyar konfliktus, utóbbiakhoz tényleg kellenek nacionalisták.

Meleardil Eressea Iluvadan 2011.07.21. 08:55:29

@fehéregér: Gondolom a neved az általad delirált kis állatkákból származtatott. :D

Egy genetikailag letisztult liberális. Mottód:
"Mindenkinek joga van a véleményemhez!"
Innentől persze az eltérő véleményűek sötétek és/vagy rasszisták.

Nem várom el tőled annak felismerését, hogy ezzel a felütéssel egyszersmind súlytalanná is tetted barmiféle későbbi érvelésed. Azt sem hiszem, hogy valaha felismered, mennyire elege van sokaknak abból a fajta virtuális valóságból, amit ti egyedül létezőnek ismertek el. Azt sem feltételezem, hogy önérdekből harcolsz hazugságok fenntartásáért. Azt meg pláne nem kívánom neked, hogy saját, netán szeretteid kárán ismerd fel a valóságot. Talán az egyetlen, számodra építő kívánság az lehet:
szépen lassan nőjél föl, lehetőleg még nyugdíj előtt.

Meleardil Eressea Iluvadan 2011.07.21. 09:09:08

@fedkvas: Nem, nem nacionalisták, hanem soviniszták. Baromira nem mindegy. Egyébként ezekkel a témákkal kapcsolatban rendszeres egy logikai hiba. Nem a háborúhoz kell két fél, hanem a békéhez. A békétlenséghez bőven elég, ha egyvalaki rombol. Az meg, hogy az esetek többségében ki rombol és ki épít elég egyértelmű. Pár demagóg példa. Ritkán hallom, hogy agresszív nyugdíjashordák dézsmálgatnák a szorgos cigányok veteményesét és háztájiját. Az is ritka a hírekben, hogy a románoktól és szlovákoktól elrabolt területeken a soviniszta magyar kormányzat románellenes és szlovákellenes törvényekkel igyekezne visszaszorítani az anyanyelv használatot, valamint célzott betelepítésekkel és etnikai tisztogatásokkal igyekezne a nemzetiségi arányokat a magyarok javára eltolni. Nem is beszélve ezen nemzetiségek kollektív bűnösségének az alkotmányba való beiktatásáról.

Namost innentől kiken is múlik az a fennen hangoztatott békesség?

vicsigabi · http://vicsigabi.blog.hu 2011.07.21. 09:10:13

"Ennél szürkébb fideszes képviselő talán nem is létezik"
mondjuk talán a pomázi, bár ezt a hozzáállást én nem szürkének nevezném

bájgúnár 2011.07.21. 09:13:09

@regisztráltnév:
Mert a svédek hozzánk képest csórók! Mi megtehetjük birja a nép szusszal,idegekkel,jámborúl,beletörödve!Hogy a csába tudott ez a nemzet 1848ban 1956 ban forradalmat csinálni?Gyanitom ehez is a zsidókra volt szükség.

Nurrddin 2011.07.21. 09:13:34

@fehéregér: lehet hogy létezik valahol, (ahogy a párhuzamos vonalak is találkoznak a végtelenbe) de gyöngyöspatára nem igazán az idilli harmónia volt a jellemző

mindenesetre neked is hasonló jókat kívánok nyugdíjas éveidre amint a troll haverodnak

Nurrddin 2011.07.21. 09:18:47

@Meleardil Eressea Iluvadan: küzdünk a trollokkal évek óta.... néha már kezdek belefáradni a tanult és a született ostobákkal való vitákba
mindenesetre jó látni hogy régi harcostársak se adják fel

üdv
orhan a BGy-ról

zxn · http://online-munka-file-feltoltes.blog.hu 2011.07.21. 09:27:26

@troll ellenpólus:
Gratulálok!
Igen, Gyöngyöspatán idilli volt az élet.........a cigányoknak:
-bármit megtehettek
-bármit elvehettek
-bárkit megverhettek
-bárkit terrorizálhattak
-stb...

Meleardil Eressea Iluvadan 2011.07.21. 09:36:29

@Nurrddin: Szia Orhan! Rég láttalak. Jó tudni, hogy még téged sem sodort el messzire a trolltakony hömpölye.

Krumpli Bogart 2011.07.21. 09:50:11

@regisztráltnév:
Nagyon tetszik a 168 óra cikkének tartalma. Csak az az ici-pici problémám van ezzel, hogy 2011. február 18-án közölték le, Lázár Jánossal összefüggésben.
Pedig a svéd képviselőt már jóval a 2/3-os fidesz-kormány hivatalba lépése előtt is így javadalmazták. Akkor is, amikor a pl. Nyakó-házaspár külön autóval utazott a közpénzből, meg amikor Szili Katalin kapott dupla térítéseket, minden "pinciója" után párhuzamosan.
Na, akkor kellett volna közölni ezt a cikket. De nem közölték. És ettől lesz számomra teljesen hiteltelen a média. Ugyanolyan hiteltelenek, mint azok a politikusok, akiknek a seggét nyalják a koncért.
Félreértés ne essék, ki nem állhatom a Lézerjanit, utálok minden korrupt embert.

rókafogta 2011.07.21. 10:14:36

@Jobraát: Szijjártó Petya megmagyarázza ,hogy az nem úgy van,mi értjük rosszul,nekik ez tulajdonképp siker!

OftF 2011.07.21. 10:48:14

Azért mindenkinek szurkolok, akik megpróbálják összemosni a Jobbikot az LMP-vel, kemény meló, de fel a fejjel, 2/3-dal sikerülhet!

Meleardil Eressea Iluvadan 2011.07.21. 11:28:10

@OftF: Összemosni azt lehet, de keveredni nem fognak, mert egyik sem engedi a színét. :D

Már ha szabad továbbgördíteni a metaforát...

TaTa86. · http://archiregnum.blog.hu 2011.07.21. 11:39:01

@citizen queen: Igen. Valamilyen furcsa logikától vezérelve levezetik, hogy ha Orbán pont ugyanazt csinálja, mint azok, és mi ezért elkezdjük utálni, akkor Gyurcsány meg Medgyessy szimpi lesz.

Pedig emlékezhetünk: Lampert is elmondta, hogy ők osszák a pénzt.

citizen queen 2011.07.21. 12:03:14

@TaTa86.: Itt tévednek hatalmasat ezek az idióták. Mert lehet, hogy jópár ilyen húzás után nem szavazok többet a Fideszre, de hogy gyurcsányra akkor se, ha a kezemet levágják, az tuti.

rianna 2011.07.21. 12:06:11

@igazságos: szörnyűek ezek a külföldiek, be sem kellene őket engedni az országba. Nem szégyellik magukat magyarnak tartani.

fedkvas 2011.07.21. 12:30:47

@Meleardil Eressea Iluvadan: szó se róla, most mi vagyunk szopóágon, de azért a nemzetek születésének hajnalán (XIX. század) rendesen megküzdöttünk ezért, csodálkozni is nehéz rajta.

elviekben két út van:
-hagyjuk magát kitombolni a gyermeklelkű sovinisztát
-adunk nekik egy-két szeretetteljes pofont (cigánynak, szlováknak, románnak)
-harcba küldjük saját gyermeklelkű sovinisztáinkat
első az MSZP-verzió, harmadik a Fidesz-Jobbik-féle (a Fidesz cigányok esetében MSZP-verzióra tért át, a Basescu-Orbán duálunió miatt nemsokára a románok esetében is)

Meleardil Eressea Iluvadan 2011.07.21. 13:48:26

@fedkvas: "adunk nekik egy-két szeretetteljes pofont (cigánynak, szlováknak, románnak)"

Én ezt a verziót támogatnám, de pont ezt nem képviseli senki. Ugyanakkor ha csak abból a kettőből lehet választani, hogy vagy nyalogatom a cipője talpát annak, aki az arcomon tapos, vagy ledobom, karót ragadok és piszkosul odasózok, hát akkor százszor inkább az utóbbi, meg ha nem is legintellektuálisabb cselekedet a listán. :P

Bee-zony 2011.07.23. 00:32:52

Nem a szavak, hanem a tettek; igen, csakhogy ők már szavakban is bűnöznek, nem csak tettekben.
Van néhány bűncselekmény, aminek az a lényege, hogy ki mit mond, pl. az életveszélyes fenyegetés, zsarolás, csalás…
Egy példa: „Telefonos csalókat fogott a rendőrség
Száznál is több embert vert át hat sásdi csaló az elmúlt hónapokban... Az elkövetők vaktában hívtak fel embereket és busás nyereményt ígértek.”
index.hu/bulvar/2011/07/18/telefonos_csalokat_fogott_a_rendorseg/

Ők is csak szavakat mondtak a telefonba, már az is bűn? (Igen.)

A tettek hangosabban beszélnek a szavaknál, az igaz, de van, amikor a szavak is elegendőek a bűncselekményhez, mint pl. egy vesztegetési ajánlat; és így legalább jobban látszik, hogy a Fidesz a bűncselekmények milyen széles skáláján „játszik”.

A magyarországi politikai elit produkciójának egyik lényege, hogy minden disznóságot meg tudnak magyarázni. Nem azt mondják, hogy elnézést, baj van, és kijavítottuk a hibát, hanem pszichopatához illően megmagyarázzák, hogy ahogy van, az úgy helyes, sőt, az áldozat a hibás.
Erre az a logikus válasz, hogy nem fogadom el a választ. (Csak még mindig túl sokan vannak híján a logikának, aminek a folyománya, hogy az aljasok megvezetik az ostobákat.)
Egy pszicho-trükk a sorban: Chewbacca védelem
hu.wikipedia.org/wiki/Chewbacca_v%C3%A9delem

Van az ügynek folytatása, úgyhogy ez eddig rendben van:
Feljelentette a gyöngyöspatai polgármester a fideszes Balázs Józsefet
index.hu/belfold/2011/07/21/lazar_nem_mulhatnak_fejlesztesi_penzek_egy_polgarmester_partallasan/

Az „elit” tevékenységének másik lényege, hogy a szófosásaik, mellébeszéléseik és egymást-kimosdatásaik közepette mit tesznek a kezükkel… és így züllik az ország, és lesz a térség elsőjéből az utolsó, amelyik talán még Albániával versenyképes. Nem érdemes itt se várni, se asszisztálni a történésekhez, mert ez idő szerint Magyarország a becsületes embereknek békaperspektívát és nyomort tud nyújtani. Más ország pl. azt, hogy ott a minimálbérből is meg lehet élni, és hajléktalanként is emberibb élet érhető el; nem hoznak visszamenőleges hatályú törvényeket, nem akarják lenyúlni az emberek magánvagyonát, jobb a közbiztonság, stb.
Miért kellene egy életet leélni a pokolban, amikor vannak jobb helyek is?
Mert ez a hazánk. Hát, akinek tényleg ott van az igazi hazája… és olyan, mint a magyarországi többség, az meg is érdemli. Aki meg nem ezt érdemli, az szavazzon lábbal, mert mi jobbat tudna tenni ilyen többség mellett? A csoda kiváráshoz kellene az örökélet, hogy ne csak a csalók és balekok nagyon sokadik epizódja legyen az élet nevű műsor. Örökélet nincs – bár ígéret lehet, hogy lesz rá valamelyik szélhámos társaságtól; és a kétfarkú kutyáék legalább annyival különbek a többieknél, hogy ők nem valósítják meg az ellenkezőjét annak, mint amit ígértek. Gyurcsorbán és bandájánál az örökélet = gyors tömeghalál. Ha gyors tömeghalált ígérnének, az is egyenlő lenne a gyors tömeghalállal, csak ők olyat nem ígérnek.
Aki továbbra is bedől a csalók ígéreteinek, és nem lép a szomszéd zöldebb rétjére, az továbbra is sok rosszra, és még rosszabbra számíthat.

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2011.07.23. 15:08:33

Nem akarom védeni ezt a férget de nagy részét simán kimagyarázhatnák úgy hogy nem akarunk együttműködni csúnya szélsőségesekkel de nincs ennyi eszük/nem akarják/leszarják/megtehetik.Ilyen faszokat.

fokabacsi 2011.07.23. 19:43:03

"a hőn áhított gyöngyöspatai polgármesteri széket, most meg visítanak, hogy a kormány adjon extra pénzt, sok-sok-sok-sok pénzt a község rendbetételére?"
Pont a fajtád at, amelyik annyira harcol az "egyenlő bánásmódért! Akkor most mi is van?! Mindenki egyenlő?! Akkor ki is a "hülyepolitikus" ? Érdekes , hogy milyen "náci" módon kirekesztők tudtok lenni, ti a nagy "demokraták!"

kuki123 2011.08.02. 21:19:31

Na hölgyeim és uraim ezt szedjétek össze:

ÚGY GONDOLOM EZ AZ ÉV VASTAGBŐRE , NEM LEHET ÜBERELNI:

NEM A SZAVAK, HANEM A TETTEK! és tényleg

kuruc.info/r/26/82929/

Nyugodtan fenyegethet, zsarolhat egy jobbikos polgármestert a fideszes képviselő az ügyészség szerint

Elutasította a Központi Nyomozó Főügyészség Juhász Oszkár feljelentését, amelyet annak kapcsán tett meg Gyöngyöspata polgármestere, hogy Balázs József fideszes országgyűlési képviselő megfenyegette őt, mondván elesik majd a központi forrásoktól a sokat megélt falu, ha a Jobbik jelöltje lesz a polgármester.

Az indoklás szerint nem egyértelmű, hogy a Gyöngyöspatát megfenyegető fideszes Balázs József „milyen minőségében járt el”, és „milyen konkrét támogatás” megvonását helyezte kilátásba. Bűncselekmény azért sem állapítható meg az ügyészség szerint, mert a fenyegetés „a jövőre vonatkozott”.

KIEMELNÉM MÉGEGYSZER:
Bűncselekmény azért sem állapítható meg az ügyészség szerint, mert a fenyegetés „a jövőre vonatkozott”.
KIEMELNÉM MÉGEGYSZER:
Bűncselekmény azért sem állapítható meg az ügyészség szerint, mert a fenyegetés „a jövőre vonatkozott”.
KIEMELNÉM MÉGEGYSZER:
Bűncselekmény azért sem állapítható meg az ügyészség szerint, mert a fenyegetés „a jövőre vonatkozott”.
KIEMELNÉM MÉGEGYSZER:
Bűncselekmény azért sem állapítható meg az ügyészség szerint, mert a fenyegetés „a jövőre vonatkozott”.
KIEMELNÉM MÉGEGYSZER:
Bűncselekmény azért sem állapítható meg az ügyészség szerint, mert a fenyegetés „a jövőre vonatkozott”.
KIEMELNÉM MÉGEGYSZER:
Bűncselekmény azért sem állapítható meg az ügyészség szerint, mert a fenyegetés „a jövőre vonatkozott”.
KIEMELNÉM MÉGEGYSZER:
Bűncselekmény azért sem állapítható meg az ügyészség szerint, mert a fenyegetés „a jövőre vonatkozott”.
KIEMELNÉM MÉGEGYSZER:
Bűncselekmény azért sem állapítható meg az ügyészség szerint, mert a fenyegetés „a jövőre vonatkozott”.

NA ORBÁN GYURCSÁNY MEGGYESI ÖSSZES KOMCSI ZSIDÓ SZARHÁZI KURVA ANYÁTOK KIBASZOTT KURVAGECIJÉT MINDEGYIK MEGDÖGLIK

KINYÍROM AZ ÖSSZES KIBASZOTT KURVA SZARHÁZ AKI TÖNKRETTE AZ ORSZÁGOT!

HA JÓL ÉRTEM SEMMIT NEM KÖVETTEM EL MERT:

Bűncselekmény azért sem állapítható meg az ügyészség szerint, mert a fenyegetés „a jövőre vonatkozott”.

AZTÁN FOLYTATÁS

Juhász Oszkár, Gyöngyöspata jobbikos polgármestere 2011. július 21-én feljelentést tett Balázs József fideszes országgyűlési képviselő, az Észak-magyarországi Regionális Fejlesztési Tanács tagja ellen, miután az egy telefonbeszélgetésben kategorikusan kijelentette, hogy amennyiben jobbikos polgármestere lesz a falunak, Gyöngyöspata nem számíthat pályázati pénzekre. A Központi Nyomozó Főügyészség július 25-i keltezésű, ma nyilvánosságra került határozatában - bűncselekmény hiánya miatt – a feljelentést elutasította.
Az ügyészség a kényszerítés és a hivatali visszaélés bűntette tárgyában vizsgálódott, majd megállapította, hogy egyik esetben sem történt törvénysértés.
Kényszerítés azért nem történt az ügyészség szerint, mivel „konkrét, jelentős érdeksérelem” nem merült fel.
Ennél sokkal érdekesebb a hivatali visszaélés tényállásának vizsgálata, melyet az ügyészség meglehetősen kreatívan értelmezett. Az indoklás szerint ugyanis nem egyértelmű, hogy a telefonbeszélgetés alkalmával Balázs József „milyen minőségében járt el”. Ha ugyanis a fejlesztési tanács tagjaként, akkor nem tekinthető hivatalos személynek, ha pedig országgyűlési képviselőként, akkor „a beszélő nem jelölte meg konkrétan, hogy milyen támogatás, forrás jóváhagyásáról van szó”, ezért nem történt bűncselekmény.
A dr. Vida József főügyész által jegyzett határozat legelképesztőbb indoklása szerint „a beszélgetésben feltételesen felvetett intézkedés vagy annak elmulasztása a jövőre vonatkozik (sic!), ez a tény pedig eleve kizárja az elkövetési magatartás megállapíthatóságát.” Magyarul: mivel Balázs József nem a múltban fenyegette meg Juhász Oszkárt, hanem a jövőre vonatkozólag, nem történt bűncselekmény.
„Elfogadhatatlannak tartom az ügyészség határozatát, és jogászaink jelenleg is dolgoznak azon, hogy milyen módon tudunk érvényt szerezni az igazságnak” - nyilatkozta a barikad.hu-nak Juhász Oszkár. A gyöngyöspatai polgármester szerint az emberek igazságérzetét mélységesen felháborító határozattal a kormány zöld utat kapott a fenyegetés rendszerének intézményesítésére, a magyarországi demokrácia állapota pedig folyamatosan közelít az 50-es évek gyakorlatához, amikor is a regnáló hatalom minden eszközt bevethetett hatalma fenntartása érdekében.

EGYSZERŰEN ILYEN NINCS, SOKMINDENT ELHITTEM A KORRUPCIÓRÓL A SZARHÁZI EMBEREKRŐL DE EZ AZÉRT MÁR NAGYON ODABASZ!

AZON CSODÁLKOZOK HOGY TÉNYLEG NEM FOGOK (JÖVŐIDŐ BEFIGYEL!) EGY TANK GÁZOLAJAT MEG 3 MŰTRÁGYÁS ZSÁKOT ÉS REPÍTEM (JÖVŐIDŐ BEFIGYEL) A GÚS PICSÁBA AZ EGÉSZ PARLAMENTET MINT A NORVÉG AGYBAJOS...

süti beállítások módosítása