Skip to content


       Szűrés lista

TÉNY

Vannak, akik már megkapták a Békemenet-szervező CÖF által ígért "kiadványt", melyben Csizmadia László szerint elemezni fogják „az elmúlt 8 évben történeteket”. Sajnos, mi nem vagyunk a szerencsések között, de valaki volt olyan kedves, és elküldte nekünk. Azóta is fetrengünk a röhögéstől.

Néhány cím belőle a teljesség igénye nélkül:

"Gyurcsány a Bajnai-család alkalmazottja volt"
"Attila nemet mondott a Nyugat-Európa által kínált kényelmes életre"
"Kazub, a pólómágus segítség nélkül lett sikeres"
"Pataky Attilának a Békemenet ad erőt"

Aki nem hiszi, nézze meg a saját szemével:

(rákattintva teljes méretben olvasható az újság)

Kedvenc mondatom a 2. oldal lap alján olvasható, Fricz Tamás, a CÖF alapítója és szóvivője szájából: "Ha Bajnai újra visszajönne, mint ahogyan egyszer már visszajött Horn Gyula, Medgyessy Péter és Gyurcsány Ferenc, akkor mindent elveszítenénk, amit az elmúlt két évben elért az ország a szabadságért, függetlenségért, demokráciáért és a jó erkölcsért. Kár lenne az országért, kár lenne értünk!"

Azt is jó lenne tudni, hogy a 3 "utca embere" igazi-e (igazi, igaz a csongrádi Fidelitasban nyomul) vagy csak fantom, mint számos Békemenet-támogató? És vajon mennyibe kerül egy színes újság kiadása? Elég volt rá a kormánytól kapott civil támogatás? Csak impresszumra nem futotta belőle? Vagy szándékosan nincs a lapban? (Időközben megtaláltuk a csík-impresszumot a keresztrejtvény felett) Ne kíváncsiskodjon, reklamáljon senki? Hát a terjesztéssel mi a helyzet? Ki kézbesíti ki, a Posta (vajon mennyiért), vagy önkéntesek?
Megannyi kínzó kérdés....de azért jól szórakoztunk, köszönjük.

Ui.: a keresztrejtvény megoldása állítólag az, hogy "Álmodtam egy világot magamnak, itt állok a kapui előtt"
 
 

Címkék: fidesz propaganda összefogás bajnai békemenet

A bejegyzés trackback címe:

https://vastagbor.blog.hu/api/trackback/id/tr604948886

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Mese a földbegyalult királyságról 2012.12.05. 23:38:23

Franciaországban tévedésből földbe gyalultak egy kastélyt. A négyszögletű kerek erdőben azonban már meg sem lepődünk ezen. Itt mindennapos az ilyen tévedés. Egyszer volt, hol nem volt, a négyszögletű kerek erdőn túl, de az Óperenciás tengeren in...

Trackback: Helyreigazítás 2014 2012.12.05. 20:21:12

Lapunkat a 2007-es fiaskó után hét évvel ismét helyreigazításra kötelezte a bíróság. Lapunk 2013. december 10-i számában A szocilibsik aljas vezére  című cikkben - valótlanul állítottuk, hogy Bajnai Gordon az IMF egyes tagjaival titkos tárgyalás...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

villamos alóli kacaj 2012.12.05. 23:56:52

" ....mindent elveszítenénk, amit az elmúlt két évben elért az ország a szabadságért, függetlenségért, demokráciáért és a jó erkölcsért........, kár lenne értünk!"
Ha a mínuszt elveszíted, akkor az plussz, Fritz!
Értetek meg nemhogy kár nem lenne, hanem megváltás! De utána is maradjatok együtt (hogy könnyebb legyen rátok vigyázni).

zembertelen 2012.12.06. 00:01:20

A fosás újságot szül!

Prien-u47 2012.12.06. 00:07:54

@mexxx: ez semmi, anno Ceausescu elvtársat túl kevesen hallgatták az ENSZ-ben, így aztán beretusálták egy tömött teremben felszólaló előadó helyére. Sajnos véletlenül a hallgatóság soraiban is bent maradt. :)))

productmanager 2012.12.06. 00:10:07

Szögiék és az árfolyamrögzítéses végtörlesztés is óriási. Meg ahogy megköszönik, hogy az OTP nem számolt fel nekik semmit :-):-):-)
1. Ilyen konstrukció nincs: volt a végtörlesztés, most meg van az árfolyamrögzítés.
2. Törvény írja elő, hogy az árfolyamrögzítés díjmentes!
Baszd meg én ezeket felnyomom a PSZÁF-nál, vagy nem is tudom, hol.

Squid 2012.12.06. 00:30:12

@productmanager: Nyomd a homárra onnan menni fog magától a dolog!

KopaszMercis 2012.12.06. 00:44:02

@Balibgeczyk:
Igen, en is tisztan emlexem 2002-re... Milyen jo volt ugy alomra hajtani a fejem, hogy a fideszt kipicsaztak... :))

Meridian74 2012.12.06. 00:54:58

Visszasírjátok, Gyurcsányt és Bajnait? Ha sikerül ez nektek, azt mondom: meg is fogjátok érdemelni.

gigacherry 2012.12.06. 01:05:31

@Balibgeczyk: Az nevet, aki utoljára nevet? Nem az lenne a cél, hog yaz egész nemzetnek jó legyen, ne pedig csak a "nemzeti" fidesz-kdnp-nek?

ErtelmetlenSzajkarate (törölt) 2012.12.06. 01:05:58

Orbán egy ... [önmoderálva]

Azt a faszságot honnan szedte, hogy gázárat kell csökkenteni?
Lófaszt, energia világpiaci termék, a fizukat kell szintrehozni, hogy a normális árazott energiát meg tudja venni a magyar. Vagy kihal. De úgyis ez a cél, jól csinálod viktorpiktor.

gigacherry 2012.12.06. 01:10:58

Én Gordon helyében ezt a "sajtóterméket" is beperelném.

Catella 2012.12.06. 01:14:49

@KG2000: Tehát 1 év alatt zép:(

Catella 2012.12.06. 01:16:13

@Catella: (eltűnt a fele)
Helyesen: 1 év alatt 5%-ot nőtt?? Szép:(

on.the.road 2012.12.06. 01:20:44

Micsoda riadalom az ún. "polgári" (haha) oldalon! Alig várom, hogy megérkezzen a lap.
Nagyon érik ez a kormányváltás.
:)

uborkagyalu 2012.12.06. 01:26:15

Óvakodva minden túlzástól és ellenségeskedéstől, csak annyit javasolnék minden kormánypárti szimpatizánsnak: képzelje el, hogy amit ma lát, amilyen kormányzati intézkedésekről manapság hall, azt Gyurcsány csinálja - aztán képzelje el, hogyan reagálna ilyen esetben.

A konklúziót pedig rábízom mindenkire.

algi 2012.12.06. 01:32:10

@KG2000: És hogy hívjuk azt, aki az atipusos influenzajárvány idején az oltás ellen kampányol azzal, hogy helyette inkább sportolni kellene, és közben antibiotikumot osztogat (ami kifejezetten káros, ha a betegség elkapása előtt veszi be az ember)? Jelentem, a vírusba belehaltak emberek. Ez egyébként Kudlik Júlia és Kokó volt. Ők képviselték a Fideszt, amely a saját nevében nem merte bevállalni fullosan az áltudományos, életveszélyes oltásellenes kampányt (ahogyan a rasszizmust se merik nyíltan bevállalni), ezért csak éreztette, hogy nem kéne oltatni.

Nem kereszténybőrbe bújt pogány főpapok kellenek nekünk, akik az egész nemzetet feláldozzák az ezoterikus gazdaságtan oltárán, hátha a Nagy Turul kihúz minket a pácból, hanem két lábbal a földön járó emberek, akik normálisan beszélnek, nem lóg sámándob az oldalukon, és nem a füstjel a legmodernebb kommunikációs forma, amit ismernek.

komplikato 2012.12.06. 01:33:22

@Meridian74: Ha nem sírjuk vissza a Gyurcsányt és vagy nem hisszük, hogy a két ember egy és ugyan az vagy kifejezetten utáljuk mind a kettőt témának MI KÖZE ahhoz, hogy a "TÉNY" című több száz milliós (közpénzből persze) kiadott szennylap miket hazudozott össze??? Vagy csak jöttél bebüfögni ezt a hatalmas megalapozott, érvekkel és tényekkel alátámasztott "véleményt"? Legalább csak sima lelkes narancs komcsi vagy vagy fizetnek is érte?

komplikato 2012.12.06. 01:39:21

@gigacherry: "Én Gordon helyében ezt a "sajtóterméket" is beperelném."

Minek? Szerintem az sokkal értelmesebb, hogy a Haza és Haladás főoldalra kipakolta ezt a fost és mondatonként szétszedték mi az ami kamu belőle és miért. Aki minden szart bevesz, annak tök mindegy, de aki meg képes még gondolkodni az legalább oda eljuthat megnézi melyik oldali érveket támasztják alá a tények ...

@algi: OFF: Azt azért mondjuk el, hogy a méreg drágán és atom lassan kifejlesztett "híres magyar" oltóanyagot akkoriban nem tesztelték ám igazából terhes nőkön és nem voltak hajlandóak egyértelműen kijelenteni, hogy higany mentes ... De akinek volt egy csöpp esze megnézte mit lehet kapni. Elmondanám, hogy a magyar oltóanyag feléért volt olyan ami egyben volt H1N1 és normális influenza ellen, és nem 2x csak 1x kellett beadni, ráadásul be volt vizsgálva 3 kontinens összes valamire való országában.
Persze utólag ténylegesen kiderült, hogy túlárazott volt az az oltóanyag. Viszont egyértelműen káros volt oltás ellen és pont antibiotikummal agitálni.

dekol84 2012.12.06. 02:40:18

@Fing adót !!! orbánmentesítő (szarási adót is !): Te legalábbértesz valamihez! Nem úgy mint ez az elmebeteg zorbán, ez a mocskos diktátor kis fodstalicska!
FIDESZESEK ROHADJATOK MEG MIND!

nu pagagyí 2012.12.06. 05:43:33

Nem csodálom, hogy a Fidesz felesleges luxusnak tartja a tanulást. Nem nyugszanak addig, amíg le nem sűllyesztik az országot saját magukhoz. Ez a kiadvány azonban némileg elsietett. Ma még egy nyolc osztályt végzett segédmunkás is magasabb szellemi nívón áll, mint az áldiplomás, plágiumtudományokban jártas Fidesz-elit. A népnek még komolyan le kell butulnia arra a színvonalra, amelyet Fritz Tamás és a fényevő Pataki Attila képvisel ebben a tetemes közpénzből előállított, szánalmas kiadványban.

Bóvli Kapitány 2012.12.06. 06:34:18

@KG2000: Megbaszhatod a GDP arányos államadóságodat, amit egyszeri és megismételhetetlen elemekkel (mint pl manyup lenyúlás) csökkentettek, miközben:

"Egy év alatt 93 ezerrel emelkedett az adótartozást maguk előtt görgető magánszemélyek száma, a közadósságot felhalmozók tábora így megközelítette az 1,1 milliót. "

"Az előző havinál kicsivel kevesebben, a tavalyinál sokkal többen dolgoznak, de szinte csakis a közmunkák miatt, derül ki a KSH szerdán közzétett adataiból."

"Egyre kevesebbet vásárolnak a magyarok, idén kilenc hónapból már hatban csökkent a kiskereskedelmi forgalom, a 2005-ös szintet közel 12 százalékkal múlja alul az idei, és 2001-ben vásároltak annyit az emberek, mint idén. A jövő sem néz ki jól."

"A kiábrándító építőipari statisztikákkal összhangban vannak a lakásépítési adatok: idén mindössze 6500 új lakás épült, ami négyötöde az egy évvel korábbinak. Budapesten 60 százalékos volt a hanyatlás. "

"1995 óta nem fordult elő olyan eset, mint tavaly: a Magyarországon képződő, külföldi tulajdonost illető jövedelemnek mindössze 14 százalékát forgatta vissza nálunk lévő befektetéseibe, a többit kivitte az országból. A napokban megjelent előzetes nemzeti számlák statisztikából az is kiderül, hogy a megtermelt GDP-hez képest 5,2%-kal kevesebb jövedelem realizálódott a magyarok zsebében. "

"A harmadik negyedévben 5628 céggel szemben indult felszámolási eljárás. Ezzel az éven belül felszámolás alá kerülő cégek száma megközelítette a 18 ezret. A végelszámolások csökkenést mutatnak, mert a kényszer-végelszámolást felváltotta a kényszertörlés."

Folytassam? Minek, a világ minden ideje kevés lenne ahhoz, hogy a Fidesz ámokfutásának "eredményeit" felsoroljuk.

Ha pedig az államadósságnak örülsz, ne felejtsd el, hogy Csaucseszkunak sikerült gyakorlatilag lenulláznia Románia államadósságát. Kérdezd meg a népét, mennyire volt elégedett ezzel, illetve ennek árával.

nincs1itt 2012.12.06. 07:10:57

Fidióták, figyeljetek! Az állampapirok kamatait nem győzik felsrófolni, mivel a lőtéri blöki sem veszi. Ez azt jelenti, hogy amikor vissza KELL vásárolni azokat(ez is hitel, csak "szépen" mondja Matolcsy), 9-11%-os felárral kell tenni. Amikor az euró-zónában a hitelkamat a nulla felé konvergál, ez nem kis pénz. Ennek ellenére sem vásárolják, mert tisztában vannak azzal a "TÉNY"-vel, hogy nem tudja kifizetni a magyar állam. Miért nem?! Eccerű, mint a gondolkodásotok, termelő gazdaságra van szükség és nem közmunkásokra és presztízs-beruházásokra(értsd:stadionok és hasonlók), hanem eladható, exportálható termékekre, amelyek hasznot termelnek, ebből adó és egyéb járulék befizetések keletkeznek, amiből a hitel visszafizethető. A csúnya multik, akik gyakorlatilag eltartják a fideszt, meg lassan de biztosan elvándorolnak, olyan helyre mint Bulgária, ahol az átlagos adóterhelés 10%, viszont 1 Euro = 1,96 Leva, vajon ott Balkánon, hogyan csinálják? JA, nemjutott nekik Matolcsy, Orbán és hasonló "szakemberek"....

felcsutisuttyo 2012.12.06. 07:12:10

Ezzel a hazug lappal fogjuk betömni a Csizmadia és a Fritz és a többi hazug seggnyaló száját...addig tömüuk beléjük míg megfulladnak!!!! NEM LESZ ELFELEJTVE! Kormányváltás után elindul az igazságosztó kommandó !!!

exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus (törölt) 2012.12.06. 07:15:03

Én úgy tudom, hogy impresszum és ISBN szám nélkül semmilyen sajtótermék nem terjeszthető. Vagy ez csak egy több oldalas röplap?

Arra is kíváncsi lennék, hogy a hivatkozott celebritások, hírességek, élsportolók valóban adtak e interjút, látták e a szöveget, illetve ki, mikor és hol készítette az interjút. Ugyancsak kíváncsi lennék a felhasznált fotók eredetére, a felhasználási hozzájárulásra. Nagyjából ennyi.

Ha én felragasztok egy "elveszett a kutyám, ki látta?"" cetlit, azonnal szénné bírságolnak. A lakásomba ezt a szart minden további nélkül bedobhatják?

Azt meg sem kérdezem ez a nemtudommi színes szélesvásznú magyar őrkutya máslás... mibul?
Előkerült az előző érából a szappan-és kefeárus honleányhölgyemény?

Gandalf(helyett) 2012.12.06. 07:16:26

Óóó. Mindig úgy tetszenek ezek a fideszt istenítő hozzászólások. :-D :-/
Azt se felejtsük el, hányszor népszavaztatott a fidesz, ha valamit az előző kormány végre meg akart oldani (pl. 300 ft). Most már ugye ezt nehezebb osszehozni, mert az OVB-ben is ül 1-2 bérenc. Az AB is kapóra jött nekik akkor, most viszont ne pofázzanak bele holmi költségvetést erintő kérdésekbe, még ha ellenkezik az összes alapjoggal is.
Lehet itt fényezni a fideszt, de azért mi emlékszünk (és nem pártkiadványokból lökjük a szöveget).

dr.kakaósbögre 2012.12.06. 07:43:55

Végigolvasván a kommentáradatot azt megállapítást kell tennem hogy valami nagy baj lehet a Fidesz háza táján ha már csak ilyen trollokra telik.

nu pagagyí 2012.12.06. 07:52:07

@KG2000: Csak szólok, hogy az általad belinkelt ábrán a 77,04-es szám nem a GDP arányos államadósságunkat jelenti, hanem milliárd eurót.
(de.statista.com/statistik/daten/studie/198377/umfrage/staatsverschuldung-in-der-europaeischen-union/)

Ez a mai árfolyamon (284,53) kb. 21 920 milliárd forint. Összehasonlításként Bajnaitól 20 ezer milliárd alatti (2010.áprilisban 19 323 mrd) államadósságot vett át az "adósságcsökkentések" kormánya, amit ezek szerint máris 2000 milliárddal sikerült növelni, ráadásul úgy, hogy ehhez 3000 milliárdot loptak el magánemberektől. A Fidesz kormány eddigi ténykedése tehát 5000 milliárdba fájt az országnak.

Melchi Zadok 2012.12.06. 08:32:33

@dr.kakaósbögre: nincs ezen semmi meglepő. mára már csak azok kardoskodnak a fidesz mellett, akik menthetetlenül elmebetegek. ha visszagondolsz kb három-négy évet, egy poszt alatt zömében a fidesz pártján álló nickek kommentelgettek.
ezek szimplán eltűntek. az ilyen "gyurcsányadóhamisító", vidéki, desintergator, wmiki, blogger géza féle gyakorló idióták maradtak itt szórványnak.

ezek mind beteg emberek.

van egy másik típus, (pl. a macisajt alias szabó márk) akiket jól fizetett kamu pozíciókba emelt a fizet és onnan osztja munkaidőben a cinikus faszságait.
ez utóbbiak szimplán jellemtelen takonygerincű senkiházi paraziták...

ez maradt mára a fideszből a blogszférában.

kúrórudi 2012.12.06. 08:34:04

ez a fidesz kormány az elmúlt 22 év legaljasabb kormánya...

kúrórudi 2012.12.06. 08:35:46

@dr.kakaósbögre:
bizony. madarat tolláról kormány trolljairól ismerni meg....

szerencsére ezek alapján ez a kormány már kezd pánikolni... van okuk rá, az biztos.

Melchi Zadok 2012.12.06. 08:35:49

"jól fizetett kamu pozíciókba emelt a fidesz"

kúrórudi 2012.12.06. 08:36:22

madarat tolláról pártot trolljáról....

kúrórudi 2012.12.06. 08:40:16

TÉNY

ez a kormány minden idők legmocskosabb kormánya....

ideje lenne hangot adni enek az utcán.....

Orbángárda (törölt) 2012.12.06. 08:45:51

Kár, hogy ennyire elcsúszott a blog a szélsőség felé. Többre volt érdemes egykoron.

Zka77 2012.12.06. 08:49:05

@kúrórudi: döbbenetesen alacsonyra tették a mércét. És meglehet, simán újraválasztja őket a sok agyhalott.

ketroot 2012.12.06. 08:50:42

Na, retek fideszesek, az előző posztnál valahogy nagyon nagy kuss van.

Hogy-hogy?

kúrórudi 2012.12.06. 08:52:45

@Zka77:
újra hát.
a hazugságpolitika megint bejön.
pedig 2006 pont azt kellett volna tanítsa a magyar demokráciának h a választók totál hülyének nézése és a buta rövidtáú hazugságpoltika nem megy már... most orbánék kádári komcsi szintre emelték a hazugságpolitizálást... és ebben nem csak ez a szomorú önmagában... hanem az h ennek az az üzenete h ezt bizony meg lehet tenni tehát jó sokáig változni se fog... ez az ország egy nulla így.

kicscsávók 2012.12.06. 08:53:55

A Szögi házaspár sztoriját olvasva beszartam a röhögéstől.
Ennyi csúsztatás és fogalomzavar baszki, amit a gyökér békemenetesek megesznek. Annyira buták...

Zka77 2012.12.06. 08:59:34

@algi: vírus ellen antibiotikum? Még a hülye informatikus fejjel is tudom, hogy ez baromság :)

Zka77 2012.12.06. 09:01:25

@kicscsávók: azt észrevetted, hogy az orvos kedvence az Edda? Olyan szépen klappol minden! :D
Amúgy is tök normális és irigylésreméltó, ha valaki napi 2 órát tud családozni, mert a többit végig kell dolgozza, hogy ne haljanak éhen. Igazán érdemes ezért itthonmaradni. Kurva anyját annak, aki a világraszarta ezt a propagandaanyagot.

kúrórudi 2012.12.06. 09:01:26

@kicscsávók:
ez a kormány a hazudozás kormánya

Netuddki. 2012.12.06. 09:07:34

Milleniumi országjáró? Emlékszik még valaki?

Ami meg ebből az új lapból érdekel az az, hogy milyen pénzt költöttek rá? A hasonló kategóriájú szennylapok mint a blikk is kemény piaci alapon működnek, és nem ingyen osztogatják. Nem érdekel ha valaki annyira hülye, hogy ilyenekre költi a pénzét, de ha közpénzt költöttek rá akkor az bizony sikkasztás és börtönbe a felelősökkel!

Netuddki. 2012.12.06. 09:13:52

@kicscsávók: Nemrég valamelyik blogoló hiányolta, hogy hol vannak most a tüntetések a kormány megszorításai ellen. Hol vannak a zemberek akik a gyurcsány kormány idején az utcára vonultak? Hát ott vannak, a békemenetben. Az orbán különbejáratú ölebei. Akkor is az orbán érdekében vonulgattak, most is, csak más táblákat nyomtak a kezükbe.
Remélem eljön még az idő Magyarországon amikor ciki lesz politikusoknak a nem éppen értelmileg eleresztett emberek felhasználása a saját megélhetési politikai céljaik érdekében...

kúrórudi 2012.12.06. 09:14:51

@kovi1970:
a te pénzeden hazudoznak neked ezek a köcsögök. utcára kell menni nincs más választás! el kell söpörni ezt a mocskos kormányt mert szétveri a demokráciát. ne hagyjuk.

ketroot 2012.12.06. 09:16:59

Egyébként, ha jól emlékszem Orbán a 2006-os választásokon mondta, hogy azok, akik elmennek szavazni, aszerint szavazzanak, amit tapasztalnak a Kormányzás tevékenysége miatt, és ne higgyenek a pártkampányoknak.

Hát ezt kívánom én is a következő választások idején.

kúrórudi 2012.12.06. 09:19:41

fideszfanoknál szektaelőríás volt az agy eltávolítása

Peetee 2012.12.06. 09:20:15

Ennél még a Blikkbwen is több igazság van.
Az egész úgy ahogy van egy nagy túlzásokkal telefogalmazott hazugság!
Egy nagy kamu; valótlanságokat állít, miközben az adott témához szorosan kapcsolódó fontos részeket elhallgatja. Ez így hazugság; egy kurv@ nagy átverés.

A szeretetszolgálat Mikulásgyárat üzemeltet, a Fidesz meg hazugsággyárat!!!

reszeg tengeresz 2012.12.06. 09:20:17

Ha nincs szdsz meg gyurcsany, ezek soha nem kaptak volna 2/3ot. Ezen tessek gondolkodni, hogy ez kinek a hibaja!

Netuddki. 2012.12.06. 09:20:58

@kúrórudi: "a hazugságpolitika megint bejön."

Ó! Ezt tévedés spontán szerveződésnek beállítani. Egyre inkább látszik, hogy egy (felülről) jól szervezett kampányról van szó. Most érett be az orbánnak a "hozzon mindenki mégegy embert" szlogenje. A szervezőket jól megfizetik, pár hülyét aki nem tud mit kezdeni a szabadidejével meg mindig lehet találni akit ki tudnak az utcára állítani. Ne hogy bárki is azt gondolja, hogy itt bármiféle spontán utcáravonulgatásról van szó. Ez semmi más mint a fidesz permanens kampánya, ami kb. 2002 óta tart...

kúrórudi 2012.12.06. 09:23:05

@reszeg tengeresz:

"Ha nincs szdsz meg gyurcsany, ezek soha nem kaptak volna 2/3ot. Ezen tessek gondolkodni, hogy ez kinek a hibaja!"

jaj ne nevettesd ki magad... az meg h 2006ban gyurcsány nyert az meg az orbánék buktájának hibája...

a gyilkos meg nem az anyja hibája h megszülte igaz?

hagyjuk már ezt a butaságot. orbánék tetteiért orbánék a felelősek. pont.

nu pagagyí 2012.12.06. 09:32:15

@reszeg tengeresz: "Ha nincs szdsz meg gyurcsany, ezek soha nem kaptak volna 2/3ot. Ezen tessek gondolkodni, hogy ez kinek a hibaja! "

Én elgondolkoztam. Úgy vélem a "zemberek" hibája, hogy ezek 2/3-ot kaptak, ezért a csorbát is csak ők javíthatják ki.

coni 2012.12.06. 09:34:46

Eleinte azt hittem, hogy az IMF, majd a Bajnait lejárató kampány a Béke menettel karöltve (az már nem is kérdés, hogy ugyanaz pénzeli ezeket) olyan primkó, hogy csak az agyhalottakhoz jut el.
Nos, vagy sok az agyhalott, vagy teljesen elzárták az emberek egy részét a "való világtól" de vannak akik tényleg elhiszik. Mondjuk ezek csak akkor mennek regisztrálni ha Simicska busszal értük megy, ezért potenciálisan (remélhetőleg) nem választók.

dunaparti 2012.12.06. 09:36:07

Szemet újságok mennek a kukába be sem viszek a lakásba , nem szennyezem a levegőt ezekkel.

kvadrillio 2012.12.06. 09:44:06

BRAVÓÓÓÓÓÓÓÓ!!!!! MECSODA ÁMOKFUTÁS ITT !!!!!:o)
700 KÖRÜLI HSZ-EK !
ÁLMOMBAN 2 MACSKA VOLTAM ÉS BESZÉLGETTEM EGYMÁSSAL...1-2 PERCENKÉNT VOLTUNK SOKAN ITTEN-E...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
MENNYI NICK EGYRAKÁSON !!!!!!!!

Melchi Zadok 2012.12.06. 09:55:30

@Orbángárda: a "többre volt érdemes egykoron" kijelentésed valami kitekert eufemizmus lenne a feltétel nélküli szervilizmusra vonatkozóan?

Melchi Zadok 2012.12.06. 10:02:16

@reszeg tengeresz: elgondolkodtam: azoké az agyatlan majmoké, akik képesek voltak elhinni, hogy a fidesz ennél csak jobb lehet.
ezek az emberek vagy default idióták, vagy pedig 1998-2002 között tapsolóslepkét tologattak, esetleg szimplán leszarták hogy mi történik magyarországon.

senki másnak nincs mentsége arra, hogy a fideszre szavazott.

Meridian74 2012.12.06. 10:02:23

@komplikato: egyik sem kisbarátom, én jobbik szimpatizáns vagyok. de sebaj, így legalább előránthatod az antiszemita kártyát (a sötét hülyézés nem állja meg a helyét, mert mint egyszer márt említettem, hivatalos mérések alapján is nem átlagos iq-val rendelkezem), az manapság már kötelező a köreitekben. pedig nem antiszemita vagyok, hanem anticionista. bár, valószínűleg nem fogod fel ésszel mi a kettő közötti a különbség.

de ha már a konkrét megfogható tényeknél maradunk, lehet hogy sokba került ez a kiadvány, amiben én mint korábban írtam nem találtam semmi röhögnivalót, legfeljebb patakira gondolok, december 22-én, ugyanis élénken emlékszem a 2006, 2008, 2009, 2010-es évekre. 2007-re nem emlékszem, mert asszem akkor nagyon dübörgött a "pannon puma".

djsanyi · http://borbanavigasz.blog.hu/ 2012.12.06. 10:08:33

@Lencsés lstván: aztán csörög-e rendesen a kassza Pistuka? :-D

Lófasz Hadnagy - A Magyar Köztársaság Állampolgára 2012.12.06. 10:11:16

@melchi zadok:

Pontosan. Ráadásul annó rengetegen megmondták/megmondtuk, hogy már az is gáz, ha ezek a faszkalapok kerülnek kormányra, de ha 2/3-uk lesz, az katasztrófa. Természetesen mi voltunk a huhogók, (bér)rettegők, meg minden más egyéb, most meg nézhet nagyokat a sok ránk akkor legyintő, mint kezdő buzi a gőzfürdőben, hogy minden szavunk valóság lett, sőt. Nincs mentség a fityiszre szavazásra.

Melchi Zadok 2012.12.06. 10:11:30

@Meridian74: az intelligencia-hányados valójában lószart sem mutat meg az ember személyiségből.
természetesen semmi sem fekete és fehér (bármennyire is szeretné a jobbik ezt láttatni az emberekkel) így a jobbikos halmaz sem ennyire egyszerű. természetesen vannak magas intelligencia hányadossal bíró jobbikosok, meg vannak a vértahó őrültek (ez utóbbi csoportok egyik gyűjtőhelye pl a magyarsziget, illetve az összes hasonló szatelit bohócegylet a 64 vármegyétől kezdve a gój motorosokig.
a jobbikos halmaz közös eleme a sikertelenség, a szorongás, a kisebbrendűségi érzés, plusz az ellenségkeresés, ami elsősorban a semmitmondó jelentéktelen életükből fakad.
egészséges lelkületű emberből sohasem lesz jobbikos.
ez a nagy helyzet.

komplikato 2012.12.06. 11:00:33

@Meridian74: OFF: Nem gondolom, hogy minden Jobbik szimpatizáns antiszemita lenne, de még magáról a Jobbikosokról se mind gondolom, bár utóbbiaknak nehéz lehet akkor ott épp elmével kibírni. Felmérés szerint a jobbik szimpatizánsok 47% kirekesztő csak.
Az IQ-ról nem gondolom, hogy meghatározza az embert, az egy probléma megoldó képesség, nem mutatja az illető személyiség jegyeit, mennyire antiszociális, mennyire humánus, stb. Átlag pszichopatáknak is magas. Ha nem vagy magasan iskolázott és nem használod ki, akkor elkótyavetyélt adottság. Ismerek olyanokat akiknek magas, még sem tudnak jól érvelni és fordítva. Önmagában vitaalapnak kevés. /OFF

kifordított nagyanyó 2012.12.06. 11:27:00

A zasszonynál láttam tegnap egyet de nem tudtam elolvasni,pedig én is akarok röhögni.
Ilyen poszt és csak most érek ide.
A sok köcsög fideszgeci megelőzött.
De a tetves kurva anyátokat viki!
Erre van pénz és energia gecik?!

Bryan élete 2012.12.06. 12:13:53

@reszeg tengeresz:"Ha nincs szdsz meg gyurcsany, ezek soha nem kaptak volna 2/3ot. Ezen tessek gondolkodni, hogy ez kinek a hibaja! "

A tied te pöcs, aki beszopta a sok maszlagot és rájuk szavaztál!

clegane 2012.12.06. 13:23:17

ha újraválasztják ezt a kormányt, lobbizni fogok Izraelben, hogy dobjanak ránk taktikai atombombát

komplikato 2012.12.06. 13:39:48

"Mint ismeretes, a békemenetet is szervező Civil Összefogás Fórum és más civilszervezetek egy kampánykiadványt juttattak, juttatnak el a háztartásokhoz. Ál-civilek által folytatott álságos kampány ez, melynek finanszírozási háttere is ellentmondásos.

A Magyar Szolidaritás Mozgalom felháborítónak tartja, hogy százmilliókat képesek egyes "civil" szervezetek költeni lejárató-kampányokra, kiszolgálva ezzel a regnáló hatalom érdekeit és céljait.

A Magyar Szolidaritás Mozgalom arra kéri az állampolgárokat, hogy ne dobják el Tény című kiadványt, hanem juttassák el címére, vagy az interneten meghirdetett gyűjtőhelyek egyikére. A papírgyűjtésből befolyt összeget a Szolidaritás jótékony célra (ételosztás) fogja fordítani.

A gyűjtés helye: 1068 Budapest, Benczúr utca 45., illetve helyi szervezeteink kitelepüléseinél (www.szolidaritas.org/files/1/kitelepulesek.pdf)

Magyar Szolidaritás Mozgalom"

:D

Ez mekkora ötlet!

komplikato 2012.12.06. 13:42:04

@Spániel: Én nem a Fidesz-re szavaztam, de sajnos igaza van,a 8 év első 6 évének töketlenkedése alapozta ezt meg és ez alól a maradék 2 év kármentesítése se menti fel őket ez alól. Ezért vannak sokan dilemmában, mert látszik a Fidesz IS olyan alkalmatlan (ha nem inkább), mint az elődje, és most nem tudják kire szavazzanak ...

Szúrófény 2012.12.06. 13:54:48

@független000000: Dessewfy József gróf meg azt írta a Felsőmagyarországi Minervában (megjelent Kassán) 1820 körül:
„Némelyik kormány olyan, mint az andalúziai kecskék szarva, kemény, tekervényes és üres.”
Alább meg:
„… micsoda állapot az, mikor az állam elválasztja a maga érdekét a polgárokétól, a maga hitelét a kifelé a belföld nyomorára alapítja, s az egész népességet két részre osztja, csalókra és csalatottakra
, azonban soha olyan kormánynak jó vége nem volt, amely kezet emelt a modern, demokratikus társadalom leghatalmasabb tényezője, a sajtószabadság ellen.”

ati27 2012.12.06. 14:16:45

Na de most ki olvassa ezt el? (Szerencsére engem talán nem fognak megtalálni ezzel a szarral.. :) )

decens 2012.12.06. 15:11:10

@MolnarErik:
Én egy 3200 fős kis faluban lakom, ahol akkor megyek be a jegyzőhöz (és bárki más) amikor időm van rá. Ergo, bármikor tudok majd regisztrálni.
A linkelt esetben a nagyeszű emeszdépés hájtömeg saját számítása szerint átlagosan 25000 választópolgár jut 1 jegyzőségre. Ez a szám nálunk és még több ezer településen eleve kizárt, vagyis minden simán, nyugodtan fog lezajlani. Ahol meg többen vannak, ott a hivatal is legalább arányosan nagyobb, tehát ott sem okozhat gondot a regisztráció.
A sok aggódónak, akik már előre arról kárognak, hogy mi lesz, ha a választáskor derül ki, hogy valaki regisztrációja "elveszett", csak annyit mondok: választási értesítő!

Egyébként üdítő látni ebben a blogban ezt a túltengő fröcsögést a regisztráció ellen.
Jó kis biztonsági szelep.
Lehet, hogy itt a kommentelők 99%-a ballibsi, de azért ha összevetjük az Operaháznál és a millás, bajnais csődület összesített létszámát akármelyik békemenet egyedüli létszámával, nagyon világos kép alakul ki a pártatlan nézelődő számára is.
Szóval hajrá ballibsik, millások gyúrjatok a regisztrációra, mert lemaradtok! :-)

Melchi Zadok 2012.12.06. 15:18:48

@komplikato: a "Fidesz IS olyan alkalmatlan (ha nem inkább), mint az elődje"

a félreértések elkerülése végett; egyáltalán nem komálom az mszp-t.
VISZONT most már tényleg elég ebből a mismásolásból. ha hasonlítani kellene ezt a fideszt valamihez, akkor az a 80-as évek elejének kádár rezsimje lenne, azzal a kivétellel, hogy a kádár éra adott egyfajta lét és közbiztonságot.

gyurcsány vs orbán? mintha a bárányhimlőt hasonlítanád az AIDS-hez.

tudjátok az a döbbenet, hogy debreczeni józsef összes armageddon-víziója megvalósult orbánnal kapcsolatban.

Melchi Zadok 2012.12.06. 15:28:39

@decens: lehet, hogy újat mondok, de akinek nem tetszik ez a jobboldalinak hazudott populista szarhalmaz (értsd fidesz) az nem feltétlenül ballib.
tudom, tudom, kurva nehéz kiszakadni abból a fekete/fehér világképből amire a szektásodott tudatod kétségbeesetten kapaszkodik.
de ha jobban belegondolok, lényegi különbség nincs egy fidesz rajongó és egy 8 éves down kóros kisfiú között.
de valami mégis van. egy 8 éves down kóros nem tud annyit ártani a hazájának mint ti.

zeddez 2012.12.06. 15:30:29

@nu pagagyí: ami azt jelenti, hogy az adósság 25%-l nőtt 2 év alatt :P

csak egy néző 2012.12.06. 15:36:52

@decens:
Komám látszik,hogy neked ovodában gumicsizma volt a jeled.A regisztráció,csak egy gumicsont ahhoz képest,amit a fityesz elókészít a választási csalásához. Nem lesz utaztatás,bableves,de lehet majd levélben szavazni,és már előre törvénybe iktatták,hogy a levélben szavazók adatait,számárol sem lehet nyilvántartást készíteni.Nem véletlen dicsekszik Tömjén Zsóti,hogy milyen sok újmagyar állampolgár van már eddig is.

Bryan élete 2012.12.06. 16:29:35

@komplikato: rendben, első hat év töketlenkedés. De ez a mostani kettő egy országromboló ámokfutás, és még nincs vége. DE: mindennek ellenére vezet a fidesz. Hogy van ez?

Melchi Zadok 2012.12.06. 16:30:02

@decens: Latod, ennyrte ecceru fideszesnek lenni.

titan 2012.12.06. 17:12:57

@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: szeretnék kérdezni valamit: mi a véleményed arról a metróvezető hölgyről, aki az Orbán-kormán miatt kilakoltatással kellett volna szembenézzen, és emiatt inkább kiugrott a lakása ablakán, és szörnyethalt? Van még más ilyen példa is.

titanmanus 2012.12.06. 18:07:45

Inkább örüljetek a kiadványnak! Most az utolsó falusi néni is megismerte Bajnait és sajnálni kezdte! ;)

Lehet csak én vagyok így, de én nem ismerek fideszest. Egyszerűen egyet sem. Most nem azokról az importált emberekről beszélek akiket egy kis kajáért buszoztattak fel. Vagy lehet ismerek sokat, de akkor nagyon nagyon kussolnak.

titanmanus 2012.12.06. 18:13:06

@komplikato:
>>Ha nem sírjuk vissza a Gyurcsányt és vagy nem hisszük, hogy a két ember egy és ugyan az vagy kifejezetten utáljuk mind a kettőt témának MI KÖZE ahhoz, hogy a "TÉNY" című több száz milliós (közpénzből persze) kiadott szennylap miket hazudozott össze??? <<<

Minden szóbeli és írott fúromon ez megy. Pl
Állítás: -ez a törvénymódosítás nem lesz jó a kormény részéről, mert nem tárgyal az érintettekkel vagy mert,...
Válasz onnan: MEER a GÚCSÁNY meg a BAJJNAJI bezzeg jobban csinálná mi?!!?, az kő nektek vissza!!!

Ööö mi van? Ők hogy kerültek szóba? Ez az egyetlen érvük. Már ha az...
Ha leég a főzelék az is Gyúcsány meg Böjnai,... :D

TanyasiEdömér 2012.12.06. 18:35:28

Most már akár Gyurcsányt is visszasírom. Pedig akkor azt gondoltam, hogy annál lejjebb már nem lehet menni.

ijontichy 2012.12.06. 19:22:56

Hehe... hallom Fricz fogainak vacogását: "Ha Bajnai újra visszajönne... akkor mindent elveszítenénk, amit az elmúlt két évben" összeloptunk az országtól.
Ritka gusztustalan mixtúra lett ebből a konzervatív selejt + pártállami selejt házasságból.

decens 2012.12.06. 19:25:02

Azon röhögök magamban, hogy mennyire megy itt a személyeskedő ocsmány mocskolódás. Jellemző erre a bagázsra!
Én csak annyit írtam, hogy a nyugdíjamból megtámogattam ezt a kiadványt egy befizetett csekkel, de ennek ürügyén lettem én már 8 éves down kóros kisgyerek is!
Nem baj, lepereg!
Jó ez a hely, le lehet ereszteni a fölösleges gőzt!

decens 2012.12.06. 19:38:13

@titanmanus:
" Most nem azokról az importált emberekről beszélek akiket egy kis kajáért buszoztattak fel...."
1) Tipikus felsőbbrendű bunkópesti duma, ahol a vidéki ember csak FEL jöhet a főfaluba...
2) Én ott voltam mind a három, (egyesek szerint kettő és fél) békemeneten de se kaja, se pia nem volt, hanem csendes békés, méltóságteljes kivonulás egy ügy támogatására.
Az ellenkezőjét csak azok huhugják akik a Népszavából tájékozódnak.
3) Mivel vidékről csak járművel lehet eljutni Budapestre ezért ki vonattal, ki kocsival (pl. én), ki pedig busszal érkezett.
400 ezer embert pedig elég nehéz lett volna megkajáltatni, mégha zsíros kenyeret adtak volna is.

Melchi Zadok 2012.12.06. 21:02:52

@decens: persze, hogy lepereg. az idióták már csak ilyenek. személyeskedésre meg mocskolódásra panaszkodni egy olyantól, aki bayer zsolti mögött mosolygott ájult arccal minden eddigi békemeneten, hogy is mondjam.... eléggé röhejes

te elhiszed, hogy mi vagyunk meg ők. te elhiszed azt, hogy aki nem úgy gondolkodik,mint te az a nemzet ellensége. te elhiszed azt, hogy megvédik a nyugdíjpénztárakat, aztán meg elhiszed azt is. hogy a gyerekeid és az unokáid érdekében nyulták le. te elhiszed, hogy itt ebben az országban minden rendben van, a soha nem látott csődhullám, a háromszoros bóvli kategória, a régiótól történő egyre gyorsuló leszakadás, a gazdaság kiherélése, a beruházások leállása, gazdasági recesszió, növekvő munkanélküliség, a demokratikus értékrendszer semmibevétele, a totalitárius hatalmi centrum szisztematikus kiépítése mind mind csak az eu és az imf által gerjesztett rosszindulatú hangulatkeltés. és elhiszed, hogy nincs tandíj. igen, te ezt mind elhiszed, sőt mindent, amit orbán mond neked.

nem azért vagy egy idióta, mert a nyugdíjadból ilyen szánalmas faszságokra költesz. a gond ott van, hogy hiszel is benne.

titanmanus 2012.12.06. 21:25:11

@decens: van egy kis gond. Székesfehérvári vagyok, itt is élek. :-D Igaz ma tenyleg voltam BP - en tanfolyni. 2002ben a figyiszre szavaztam, de aztan olvasni kezdtem balra is... Lehet en is lelepek innen, sok értelmes es már mozdulni nem képes család marad, sajnalom, meg marad egy naaaagy rakás iq fighter mint te akik ittmaradnak felégetni mindent. NEM fideszesekkel van baj, hanem azokkal akik nem húzzák ki a fejüket a seggukbol vagy kedvenc politikusaik seggebol.

decens 2012.12.07. 15:23:51

@titanmanus:
Kár az izzításért!
Nem vagyok dieselmotor, hogy beinduljak.

titanmanus 2012.12.07. 15:33:14

@decens:
Isten ment ettől, izzítani a nőket szomtam! :D ;)

decens 2012.12.07. 16:24:50

@titanmanus:
No látod, lehet normálisan is csevegni!
Írtad, hogy lehet, hogy lelépsz innen.
Látod amikor én voltam olyan fiatal, mint te most, akkor nem lehetett lelépni. Sőt, amikor életemben először jutottam ki "nyugatra" (Angliába) 37 évesen, akkor is a feleségemet és a két lányomat mint túszt kellett itthon hagynom. Aztán később már magyarországi multi cégnél 22 évet dolgozva rengeteget jártam a világban Afrikától Amerikáig, ahol mindenhol szakemberként dolgozni voltam. Ha akartam volna, elmehettem volna és legalább háromszoros pénzt kaphattam volna. Maradtam, és most, már nyugdíjasként sem bántam meg.
Csak annyit mondok, lehet "lelépni", de tudás nélkül kint is csak másodrendű polgár és mindenki keze lába maradsz.
Ha van tudásod, akkor is másodrendű állampolgár maradsz kint.
Ha van tudásod és sikerül nagyon jól beilleszkedned, akkor is jó eséllyel hiányzik a haza.
Akinek pedig nem, azokért nem kár.

titanmanus 2012.12.07. 16:37:49

Biztos, hogy hiányozna az itthon. De egy családi házért itthon 30-40 évig gyűjthetek, szakemberként (IT) meg ott 5 év alatt összejön. Pár kollégám is kiment, hogy összeszedik magukat 2 év alatt, és most belegondolok hogy 6 éve mentek és még nem jöttek vissza... Egy jó gimis barátom is most megy el, mert 2 gyerekkel a hátán megszűnt a munkahelye. Nem akar menni, de nincs választása. Ez a NEM mindegy, itthon aki nem politikus, annak jó eséllyel nincs munkája. Szemész barátom egyetemet végzett, szakvizsgázik és kezdő orvosként 98-at kap kézhez. :O Azt mondta, hogy nyári melóban a műanyag gyárban többet kapott. Ez gáz, nem csodálom hogy ők is elhúznak.
Persze nem most kezdett mindenki elmenni, hanem már 10 éve, de az hogy az arány a 2,5x -ére ugrott 1,5 éve az mutat valamit.
Amúgy értékelendő, hogy nem csak a MNO -t olvassa. :) A hírtv -t nézem meg 2-3 naponta, már nem annyira pártkatona mint 2 éve, de még néha most is jóket röhögök. :)

decens 2012.12.08. 13:48:39

Véletlenül megint – Bayer Zsolt véleménye

Gyurcsány Ferenc szakdolgozata ügyében már írtunk a véletlenről, s megemlítettük a mélyen marxista Semprun véletlenről alkotott axiómáját. De mert ismétlés a tudás anyja, hát álljon itt még egyszer: „A véletlen az a szükségszerűség, amelynek be kell következnie.”
Maradjunk annyiban, hogy nagy úr ez a mi kis rossz külsejű, púpos, büdös szájú véletlenünk. Most éppen a „zsidózás” és az „ellenzsidózás” körül sertepertél. Most? Nem csak most. És éppen ez az elgondolkodtató.
Az ugyanis a helyzet, hogy Magyarországon a rendszerváltás óta, ha a szocialisták és a liberálisok nehéz helyzetbe kerülnek, véletlenül mindig történik valami, ami megsegíti őket.

Magyarországon véletlenül mindig valami „zsidózás” történik, Magyarországon véletlenül mindig valami „antiszemitizmusféle” nyáladzás segíti meg a baloldalt. Nincs még egy hely a földön, ahol ilyen „fontos szerepet” töltene be a közéletben az „antiszemitizmus” – miképpen olyan hely sincsen a földön még egy, ahol a lakosság (nép, nemzet, tömeg, sokaság, tessék választani!) ennyire nem foglalkozik amúgy sem a zsidókkal, sem a svábokkal, sem semmivel. Ha megfelelő alakok megfelelő eszközökkel nem emlékeztetnék erre állandóan a magyar lakosságot (nép, nemzet stb.) magától sosem tudná, hogy itt egyáltalán vannak zsidók. Annak ellenére nem tudná és nem érdekelné, hogy térségünkben egyedül hazánkban élték túl nagy számban a vészkorszakot a zsidók – de ez egy másik történet.

A mi mostani történetünk főszereplője pedig a véletlen.
Az a véletlen, amelyik „antiszemitizmus” és „zsidózás” képében mindig a baloldal segítségére siet, és mindig a legkényesebb pillanatokban. Így érkezett Magyarországra annak idején Szabó Albert, majd így pózolt a kamerák kereszttüzében Bácsfi Diána is.

Ők is azok a véletlenek voltak, amelyeknek mindenképpen be kellett következniük. Néha persze még a véletlen is lebukik véletlenül. Ez történt például akkor, amikor a véletlen rosszul vette fel vagy rosszul törölte le a mustert, és mindenki „Árpi bácsija” ott maradt a levegőben lebegve, mint Hamlet atyjának szelleme a helsingöri vár fokán.
A véletlen legutóbb Gyöngyösi Márton képében jelentkezett.

A szocik és Bajnai éppen azon tanakodtak, hogy mit is mondjanak a kö­zeljövőben, miképpen magyarázzák az „együttet” és a „különt”, továbbá azon dolgoztak a spin doctorok, hogy mi a jó válasz a „mit is csinált Bajnai Gordon Gyurcsány minisztereként” és a „mit is csinált Bajnai Gordon miniszterelnökként” kérdésekre.
És ekkor a véletlen felöltötte magára Gyöngyösi Márton elegáns öltönyét, csini kis nyakkendőjét, bement a parlamentbe, és nekilátott eszement módon és ostobán és hülyén zsidózni.

Igen. Ez csak a véletlen lehetett. Ez nem lehetett Gyöngyösi Márton, hiszen Gyöngyösi Márton Európát, sőt világot látott tehetséges ifjú, aki iskoláit Dublinban és Nürnbergben végezte, Gyöngyösi Márton szólni tud más nyelveken is, Gyöngyösi Márton minden bizonnyal kezet mos vécé után, és látott már könyvet életében – ami azért nem mondható el mindenkiről az ő kis csapatukban. Summa summarum, Gyöngyösi Márton magától nem lehet ekkora nagy barom.

Az ellenben tény, hogy a Gyöngyösi Mártonnak öltözött véletlen átkozottul jó szolgálatot tett véletlenül a hazai baloldalnak. Ismét. Lassan tíz napja szó sem esik egyébről, mint a „zsidózásról”, „antiszemitizmusról”, a magyarok és az ország rettenetes szellemi-lelki állapotáról. A nyugati sajtó ismét rávetette magát a koncra, a dögevők megkapták a dögöt – minden működik, ahogyan szokott. Bajnaiéknak nem kell beszélniük múltjukról, jelenükről s jövőjükről, arról, hogy ki, mikor és kivel, lassan Gyurcsány is kivirul, Mesterházy pedig lehet akkora bunkó, amekkora bunkó valójában, senkit sem érdekel.

Mindenki a magyar „antiszemitizmus” és „zsidóellenesség” otthonos, büdös kis mocsarában dagonyázik.
A Fidesz meg egy színpadra áll Bajnaival és Mesterházyval, valami rettenetes és leküzdhetetlen megfelelési kényszertől vezérelve. Bizony, szeretett barátaim, ismét itt a nagy tanulság: ha el kell határolódni a menetrendszerűen megérkező és mindig hajszálpontos véletlentől, akkor bizony el kell határolódni. Eddig minden stimmel. De határolódjunk el egyedül. Határozottan, keményen – de egyedül. Nem állunk egy színpadra Mesterházyval és Bajnaival. Mert amióta odaálltunk velük egy színpadra, azóta minden csatornájukból és kloákájukból az folyik, hogy mit tettük rosszul és miért. Hogy miért nem hamarább, miért nem keményebben, miért nem előre, miért nem még mindig, hogy miért nem Orbán és miért nem mond le, és hogy miért vagyunk mi ugyanolyanok, mint a Gyöngyösi nevű véletlen abban a pillanatban is, amikor éppen elhatárolódunk tőle, és egyáltalán…

Megint azt hittük, hogy ha odaállunk velük egy színpadra, akkor majd úriemberek lesznek? Persze hogy azt hittük. Mert javíthatatlan, gyógyíthatatlan hülyék vagyunk a megátalkodott kereszténységünkben, azért. De tanulni soha nem késő. Tehát nincs alku: ezekkel nem közösködünk semmiben.
S ami a lényeget illeti: ott hagytuk el a Gyöngyösi Mártonnak öltözött véletlent, hogy a világlátott ifjú magától nem lehet ekkora nagy barom.

De ha magától nem, akkor mitől?
Nos, ha erre a kérdésre keressük a választ, akkor a kérdések kérdésénél tartunk, s ha egyszer erre a kérdésre választ kapunk, akkor tudni fogunk mindent erről az elmúlott húsz esztendőről.
De ez nem most lesz.

Ugyanis én sem tudom a választ. Csak összeesküvés-elméle­teim vannak és paranoiáim, és végtelenül nagy szeretettel ragaszkodom mindegyikükhöz. És megnyugtat az a tény, hogy nálam csak a Jobbik paranoiá­sabb, és csak a Jobbik nagyobb híve az összeesküvés-elméleteknek. A Jobbik, amelyik minden lapulevél alatt egy zsidót vél felfedezni, és minden cigányban egy gyilkos zombit. S ebben a furkó bonyolultságú világban még senkinek sem szúrt szemet közülük, hogy honnan is érkezett a Gyöngyösi Márton nevű véletlen?

Nos, lássuk! A hivatalos életrajz szerint: „(Gyöngyösi Márton) 2004 decemberében hazaköltözött Magyarországra. 2005 februárjától adótanácsadóként dolgozott a KPMG magyarországi leányvállalatánál, a budapesti cég banki és pénzügyi részlegén. 2007 augusztusa és 2010 január­ja között az Ernst & Young nemzetközi tanácsadó cégnél volt társasági és nemzetközi adószakértő a cég budapesti irodájának adóosztályán.”
Nos, hát akkor jó töprengést mindenkinek!

(u.i.: most érkezett a hír: kilépett a Jobbikból Rozgonyi Ernő, aki eztán függetlenként folytatja munkáját. Valaki szóljon Vonának, hogy majd ne felejtse el lekapcsolni a villanyt!)

Bayer Zsolt

lujo22 2012.12.09. 13:19:48

Idézet a cikkből:
Nincs még egy hely a földön, ahol ilyen „fontos szerepet” töltene be a közéletben az „antiszemitizmus”
sztem ezt kellett volna írnia:
Nincs még egy hely a földön, ahol ilyen „fontos szerepet” töltene be a közéletben az zsidóság

A jobboldal foglalkozik velük rendszeresen. Most olvastam, Pécsen, amelyik a legnagyobb zsidó hitközség, kb 80-an gyakorolják a hitüket. Ilyen kevés ember képes az országot anyagilag tönkretenni? :DD

süti beállítások módosítása