Skip to content


       Szűrés lista

Az illetékes helyettes figyelmeztetésben részesült - ennyi

No, pontosan egy héttel a Draskovics-videó kirobbanása után lezáródott az ügy, minden kérdésünkre "választ kaptunk".

Természetesen mindenki maradt a helyén, csupán az illetékes helyettes kapott figyelmeztetést. Hogy szóbeli vagy írásbeli figyelmeztetést kapott, nem tudjuk ...

Nézzük, milyen kommunikációs panelekkel próbáltak kimászni a pöcegödörből:

"Az Igazságügyi és Rendészeti Minisztérium tájékoztatója a kormányfőnek a "Magyarok Nyilai" terrorszervezet tevékenységével kapcsolatban kirobbant vitával összefüggésben.

A köztársaság rendőrségének erre illetékes szervezete, a Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI) eredményesen felderítette több, 2007-2008 során elkövetett, politikai motivációjú súlyos bűncselekmény valószínű elkövetőit.
E felderítés során megállapította, hogy a bűncselekmények elkövetését különböző nyilatkozatokban magára vállaló szervezet, a "Magyarok Nyilai Felszabadító Hadsereg" létezik, a politikai terrorcsoportokra jellemző módon szerveződik és újabb, még sokkal súlyosabb akciókra készül. Mindezt pedig azért, hogy a politikai döntéshozatalt szándékaiknak megfelelően befolyásolják.
Az NNI - hivatásának megfelelően - a készülő akciót időben megszakította és ezzel a Magyar Köztársaság történetének súlyos politikai terrorcselekményét akadályozta meg."

Itt jegyezném meg, hogy ha én a morgó szomszéd lábtörlőjét felgyújtom, az sima garázdaság, de ha "Noname Képviselő" lábtörlőjét gyújtom fel az politikai terrorizmus. Istenem, a világ legbénább terroristái jutottak nekünk. Másrészt 2002 óta mindenki ismeri Budaházyt. Ha a rendőrök orra előtt szervezte meg a "Magyarok Nyilait" akkor felvet egy sokkal súlyosabb kérdést: Mit is csinált a rendőrség és a titkosszolgálat az elmúlt 7 évben?

"Az NNI által feltárt bizonyítékok alapján az ügyészség, elfogadva az NNI minősítését, terrorcselekmény miatt, hatásköri okokból átvette és folytatja a nyomozást. A bíróság az eddig elfogott gyanúsítottakat előzetes letartóztatásba helyezte. Sőt, az ügyészség a cselekmények súlya és az elkövetés jellege miatt immár bűnszervezetnek tekinti a csoportot.
Az NNI sikere alapján döntött úgy az igazságügyi és rendészti miniszter, hogy több, kiemelkedő munkát végző vezetőjét és munkatársát elismerésben részesíti, amelyeket sajtónyilvános rendezvényen kívánt átadni.
A sajtó számára az NNI összeállított és átadott egy videó-válogatást, hogy tudósításukat megfelelő képanyaggal tudják illusztrálni."

1 hét alatt a "bizonyítékból" "illusztráció lett" ... hát nem érdekes?

"Ez a válogatás egyebek között tartalmazott egy mezőn végrehajtott robbantásról készült felvételt, amelyet - minden kétséget kizáróan - az egyik, egyébként a gyanú szerint a robbanószerkezeteket készítő gyanúsítottól lefoglalt számítógépen találtak. Az NNI azért döntött e felvétel átadása mellett, mert több más bizonyíték van arra, hogy a terroristák "próbarobbantásokat" hajtottak végre, tehát alaposnak látszott az a következtetés, hogy a felvétel egy ilyen robbantást ábrázol. Egyébként ezt támasztotta alá a felvétel készítésének és a fájl utolsó megnyitásának elektronikusan rögzített időpontja is."

"Alaposnak látszott az a következtetés" mu-ha-ha ...az ország legfontosabb bűnügyében a legfőbb, legprofibb, kiemelt tudású, tapasztalatú nyomozó hatóság ennyire profi? Vajon akkor milyen minőségű nyomozást folytatnak más esetekben? Amúgy mit bizonyít mikor nyitották meg utoljára a videót? Semmit ...

"A nyomozás adatai alapján tehát indokolt volt az NNI azon következtetése, hogy a felvételen látható robbantás a "Magyarok Nyilai" egyik "próbarobbantása". Ezt a következtetést az NNI tényként kezelte, ennek megfelelő tájékoztatást adott az igazságügyi és rendészeti miniszter számára, és ennek alapján a miniszter is hasonló utalást tett a sajtó számára. Most már egyértelmű, hogy sok félreértés elkerülhető lett volna, ha az NNI tájékoztatójában a levont következtetést megalapozott feltételezésként és nem tényként kezeli. Erre tekintettel az NNI illetékes vezetője még vasárnap felajánlotta lemondását, ennek elfogadását a miniszter azonban nem tartotta indokoltnak.
A közvélemény ugyanakkor joggal tart igényt teljesen pontos tájékoztatásra. Ennek elmaradása miatt az NNI igazgatója és illetékes helyettese - akik egyébként kiemelkedő munkát végeztek ebben az ügyben is - figyelmeztetésben részesült."

A szokásos kormányzati felelősségvállalás ... mint minden más esetben, kerestek egy beosztottat, akire ráverték a balhét.

"A sajtóban megjelent hírek alapján az NNI vizsgálja a "bonyhádi robbantás" és a "Magyarok Nyilai" közötti összefüggést, annál is inkább, mert az NNI által nyilvánosságra hozott felvétel - az eddigi adatok szerint - korábban sehol sem volt látható.
A felvétel bemutatását az ügyészség azért engedélyezte, mert az a büntetőeljárásban nem szerepel bizonyítékként, mivel a felderített bűncselekményekkel csak közvetett kapcsolatban áll."

Mi a tökömet vizsgálnak még? A bonyhádi srácok bevallották, hogy feltolták a netre a videót.

"Összefoglalva:

A rendőrség ebben az ügyben eredményes, elismerésre méltó, jó munkát végzett.

E munka bemutatása során azonban tényként kezelt - és ennek alapján így tett az igazságügyi és rendészeti miniszter is - egy megalapozott következtetést, melynek egyes részleteivel kapcsolatban tisztázandó aggályok merültek fel. Az így okozott pontatlan tájékoztatásáért a rendőrség és a minisztérium a közvélemény elnézését kéri.

Fontos tanulság, hogy egy, a közvélemény egészének jogos érdeklődésére számot tartó ügyben különös figyelmet kell fordítani a tájékoztatás valamennyi részletére.

A miniszteri megszólalások esetén különösen fontos, hogy csak többszörösen ellenőrzött információ kerüljön nyilvánosságra.

Ugyanakkor teljesen alaptalanok azok a vádak, amelyek az ügyben megszólalókat félrevezetéssel, különösen pedig bizonyítékok "meghamisításával" illetik, hiszen ilyenre nyilvánvalóan nem került és nem is kerülhetett sor.

Azok a korábbi kormányzati döntések, amelyek a terrorizmus elleni rendőrségi fellépés feltételeit javítják, teljes mértékben indokoltak, mert valós veszéllyel kell szembenéznünk.
 
Kormányszóvivői Iroda"

Bajnai Gordon kormányfő bizalma továbbra is töretlen Draskovics Tibor iránt, a jövőben is ő vezeti az igazságügyi tárcát.

Szakértői kormány, mi? Egy ilyen ügyet egy ilyen gyalázatosan gyenge sajtóközleménnyel lezárni - példátlan.

A Fidesz szerint ennyivel nem lehet megúszni.
Fogadni nem mernék rá...

Még kilenc hónap, ha nem lesznek elhalasztva az országgyűlési választások ... ki tudja, mire képesek ezek?
 

Címkék: politika botrány

A bejegyzés trackback címe:

https://vastagbor.blog.hu/api/trackback/id/tr361283279

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: A nagy BB camouflage 2009.08.04. 10:32:27

Újabb "őszödi beszédre" készül a kormány - tudta meg a Havi Fricska szerkesztősége. Bajnai Gordon - az Apró Piroska által befenyített Gyurcsány Ferenc zsarolásának engedve - arra kényszerítette Draskovics Tibort, hogy nyilvánosan vallja be a...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bélapáti Béla 2009.08.03. 09:11:47

Hát, igen, a következmények nélküli ország ugyi...
Amúgy mit szóltok az újabb sörétes gyilkossághoz? Nektek nem volt egy olyan érzésetek, hogy a drazsé-bukta után hamarosan ismét meg kell halnia néhány szerencsétlen cigánynak, hogy legyen terrorveszély, meg náci masírozás? A felsíró gyerekekről nem is beszélve...

Prinzessin Erbsen (törölt) 2009.08.03. 09:14:53

@Bélapáti Béla: már számítottam erre, mert az elézőeket már már elfelejtették, csupán a tragédiát, az emberek félelmét gátlástalanul kihasználó biztosítási csalót sikerült leleplezni.

Csillagszemű Juhász 2009.08.03. 09:15:19

A Magyarok Nyilai vagy mi szerintem nem is létezik. Ez az ügy nem biztos, hogy hozott pár ezer MSZP szavazót...

Bélapáti Béla 2009.08.03. 09:19:28

@Prinzessin Erbsen:
Elég gyanús nekem, hogy a szőrnyű magyarvérnyulakat akik felgyújtottak 2 lábtörlőt, sikerült elkapni, de a cigányok gyilkosait eddig még nem... Tényleg, az NBH ellen melyik szervezet illetékes ha nyomozni kell?

rolika 2009.08.03. 09:26:01

@Bélapáti Béla: Hát bakker, ezt akkor már nem tudják Budaházyékra ráhúzni... Pedig biztos szerették volna.

@Csillagszemű Juhász: Nem tudom elképzelni Budaházyékról, hogy egy ilyen nevű szervezetet hozzanak létre. Annyira szánalmas hülyeség már a neve is.
Meg tényleg, Budaházy fokozottan a rendőrök orra előtt volt az utóbbi években, hogy tudott terrorszervezetet létrehozni? Az egekig bűzlik az egész.

Prophet 2009.08.03. 09:29:28

Állítólag a cigányok házáról az alábbi feliratot vakarták le - mielőtt megérkezett volna a sajtó: "Drazsé itt járt" és alatta ez állt: "Nem is..."

Potyoló 2009.08.03. 09:36:41

Ez az újabb cigánylövészet vagy titkosszolgálati akció (figyelemelterelés a Drazsé-buktáról, illetve "náciveszély" előállítás), vagy a szokásos uzsorás történet.

Hogy ontopic is legyek: ez az egész "magyarok nyilai" ügy egy NBH-s akció, erősen kilógó lólábbal.
A kérdés csak az, hogy Budaházyt megvezették, és valamelyi cimborája a beépített ember, esetleg ő maga a fedett ügynök.

Noname Cowboy · http://www.rosevalley.hu 2009.08.03. 09:46:19

Ez az egész egy katasztrófa. Visszatérünk vele az 50-es évek korába. Ez egy konspirációs ügy. Kitaláltak valamit ahhoz kellett egy ember. Ezek alapján az ürgebőrbe kötött bombák is csak illusztrációk egy kitervelt politikai balhéhoz!

kyncza 2009.08.03. 09:47:01

Szánalmas az egész ügy!
Innentől megkérdőjelezhető az egész rendőrség, NBH, NNI munkája, a vélt bizonyítékok, amiket tényként a bíróságon felhasználnak ellened, és esélyed nincs védekezni, hiszen ők a nyomozók...nagyon durva.

Lehet, h ezt is ki kéne kommunikálni a EP-re, hogy ugyanmár világítsanak át pár embert (lehetőleg uránnal), hogy mi folyik itt...

Bélapáti Béla 2009.08.03. 09:49:49

Hogy én is ontopicoljak egy kicsit, engem leginkább ebben az esetben is az döbbent meg, hogy mennyire nincs viszhangja az egész történetnek. A világ bármely országában, beleértve a fejlődő Mianmart, egy ilyen "baki" után fejek hullanának, és min. 1 ember rituális öngyilkosságot követne el a parlament lépcsőén a bámulo sokaság örömére, itt meg mindenki megvonja a vállát egy 'oszt?-al... A Fidesz megint nem jutott tovább a szájkaraténél; szerintük ennyivel nem lehet megúszni... Ez aranyos, erre meg drazsé kb. annyit mond, hogy szerintem meg de. Érdekes, hogy most a Jobbik is nagyon hallgat. Én valami nagyobb felhördülést vártam volna a részükről.
Komolyan, ilyen "ellenzékkel" tökre benne van a pakliban, hogy jövőre kiderítik, hogy OV a magyaroknyilai emberbőrbe varrt bombája, amivel az országgyűlést akarták felrobbantani, ezért rendkívüli állapotot kell hirdetni, behívni a NATO csapatait és bizonytalan időre elhalasztani a választásokat. Persze Bajnai vállalná a Nagy Demokrata Türannosz tisztséget, de szigorúan kijelentené, hogy nincsenek politikai ambiciói...

Grafithuszar 2009.08.03. 09:53:13

Hát igen, szokásos magyar sztori. Amúgy szerintem hallunk még az NBH robbangatásairól....ööö akarom mondani a Magyarok Nyilai robbangatásairól. Csak idő kérdése, hogy "a terrorizmus veszélye miatt ideiglenesen elhalasszuk az országgyűlési választásokat" Mint tudjuk a szociéknál az "ideiglenesen" az kb. 40 évet jelent...

gcsabi 2009.08.03. 09:54:41

@Potyoló:
Itt már egy ménesre való lóalkatrész kandikál kifelé.
El se bírom képzelni, ha ilyen gondosan vizsgálják a felmerülő adatokat, mi lenne a vád, ha a Fürész1-5 lett volna a számítógépen!

Haloperidol 2009.08.03. 09:55:22

Édes istenem, ANNYIRA szeretném, ha végre egy NORMÁLIS terrorcselekmény lenne Magyarországon. Ahol tényleg komoly baja lesz valamelyik disznónak, aki már évtizedek óta szívja a vérünket.

B+, ebben is van mit tanulni az IRA-tól, az ETA-tól. Azok legalább VALAMIT elértek.

De hát még EBBEN IS dilettáns ez az ország...

Csillagszemű Juhász 2009.08.03. 10:01:11

Az is teljesen életszerű, hogy ha én cigányt akarok ölni rasszizmusból, akkor nem az első putriba lövöm szájba a kancigót, hanem gondosan megkeresek egy olyan családot, ahol még normális életet élnek. Ja és figyelek arra is, hogy lehetőleg gyerek is legyen. Félek, az összeesküvés elmélet már nem elmélet.

kyncza 2009.08.03. 10:01:52

@gcsabi: Fűrész....hehehe...ez üt!!

Előre (vagyis a 4. résztől utólag) megfontolt, több emberen különös kegyetlenséggel elkövetett gyilkosság:)

picur3ka 2009.08.03. 10:16:38

A nyomozas soran bebizonyosodott, hogy LETEZIK ez a szervezet.

Ugyes fogalmazas, mindent bele gyerekek! A valodi bizonyitekokat meg nem tarjak fel. Mercsak.

Aham.

Noname Cowboy · http://www.rosevalley.hu 2009.08.03. 10:20:37

@picur3ka: Talán alapító okirattal támasztják alá??
Vagy mi az ami bizonyítja egy ilyen gittegylet létét?

Hetfield 2009.08.03. 10:24:11

@picur3ka: Vajon mi lehet erre a bizonyíték? Megtalálták a névjegykártyájukat?

-Magyarok Nyilai Terrorszervezet-

Gondja van a szomszédjával? Utálja a politikusokat? Hívjon minket, majd mi segítünk!

Tel: 1-800-NYULAK

Droli · https://soundcloud.com/drolimusic 2009.08.03. 10:29:51

Olyan postásbicikli-ügy feeling... ott is elővették a huszadik beosztottat, s ráverték az egészet.

picur3ka 2009.08.03. 10:39:50

@Noname Cowboy: @Hetfield:

Nem is rossz otletek ezek sracok, meg a vegen megcsinaljak!

Magyarok Nyulai Alapitolevel es Bulla, hazhoz megyunk Surgossegi Terrorszolgalat cegbejegyzese.

Buda bortonbe, garda betiltva, most kit fognak okolni vajon a roma no lelovesevel, hajjaj.

Noname Cowboy · http://www.rosevalley.hu 2009.08.03. 10:41:02

@picur3ka: Hát ez most jó kérdés. :-)
De nem is futkorászik Mohácsi Viki meg a Kolor se! Valahogy csendben vannak.

Ivanhoe 2009.08.03. 10:42:42

@Noname Cowboy: Csak törik a fejüket, hogy ki legyen az új közellenség, ahhoz pedig idő kell.

Noname Cowboy · http://www.rosevalley.hu 2009.08.03. 10:46:46

@Ivanhoe: Miért nem szólnak annak aiknek eddig. Pl a hárombetűseknek :-)))

jozicsenko 2009.08.03. 10:48:53

már bocs, de a Nemzeti Bohóc Hivatalt minek tartják?

elvtársak elfekvő helye lett?

DArchAngel 2009.08.03. 10:51:09

Naná, hogy nincs és nem is lesz semmi következménye. Ebben az országban ezek a kiskirályok mindent megtehetnek a felelősségre vonástól való legkisebb félelem nélkül.
Kéz kezet mos. Ha a Fidesz komolyan gondolja a számonkérős dumát, akkor alaposan fel kell kötnie a gatyáját, mert esetleg kiderülhet róluk is ez-az.
Kellene egy független nyomozószerv az ilyen korrupciós nyomozásokra, mint az USA FBI.

Jack da' Clown 2009.08.03. 11:02:28

@DArchAngel:

Már úgy érted, hogy az FBI nyomozna itt nálunk?

Mert ha nem úgy, akkor mellélőttél, tekintve hogy az FBI az USA-ban is a szövetségi kormány/elnök alá van rendelve.

NoNight · http://anothernonight.blog.hu/ 2009.08.03. 11:04:58

"Itt jegyezném meg, hogy ha én a morgó szomszéd lábtörlőjét felgyújtom, az sima garázdaság, de ha "Noname Képviselő" lábtörlőjét gyújtom fel az politikai terrorizmus."

Ezt sajnos nem a mostani dilettáns banda hozta be, hanem az eggyel korábbi, de másik oldali garnitúra. Lásd azt, amikor O.V. nejének az autóját próbálták megfújni...

Jack da' Clown 2009.08.03. 11:07:30

@no-night:
Fu akkro hagyjuk is ezt a kényes témát ...

:D

DArchAngel 2009.08.03. 11:13:43

@Jack da' Clown: "mint az USA FBI" nem egyenlő "az USA FBI"

Jack da' Clown 2009.08.03. 11:19:20

@DArchAngel:
mint írtam ez sántít, merhogy az FBI nem független, közvetlenül a szöv. kormány alá van rendelve

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2009.08.03. 11:59:24

@Noname Cowboy:

Más dolguk van, ennyit elárulok. A többit holnap. ;)

Polgárlány 2009.08.03. 12:12:51

@Bélapáti Béla: Miért hallgat a Jobbik? Mert az ő ellenfelük nem az MSZP, bármi legyen is a látszat.

molaris 2009.08.03. 12:38:07

Valóban szokatlan a mély csönd. Senki nem ordibál a fajvédők közül. Lehet, hogy ők is rákérdeztek:
- Már fél öt?

Szorgos Lajhár 2009.08.03. 12:57:16

@no-night: Más kérdés, hogy én Orbán helyében visszautasítom, hogy a nejem közpénzen terepjárót használjon. Ennél lényegesebb, mit ugatott össze a média a HŐS KORMÁNYŐRNŐ miatt, akitől egy többszörösen büntetett alak azt kapta, amit megérdemelt. Még a whiskys (kb. "népi hős") ügyében írottaknál is aljasabbakat pofáztak.

Szorgos Lajhár 2009.08.03. 13:06:05

Én hajlok arra, hogy Budaházy fizetett provokátor - l. hónapokon át tartó "bújkálását", és mitadisten márc. 15-én történt elfogatását. Jó kis provokáció volt - éppen a Fidesz nagygyűlésének végén. Más kérdés, hogy pár szakiskolás futballhuligán turbómagyaron kívül nem özönlött a nép az Aradi utcában kiszabadítani a hőst. Ha provokátor, akkor kitalálói és működtetői most elérkezettnek látják az időt, hogy bekasztlizzák, hiszen gyakorlatilag betöltötte a küldetését, ui. tömegmozgósító ereje a nullához közelít. Ez esetben kérdéses, hogy Gyurinak mikor esik le a tantusz, pánikba esvén felismerve, hogy hosszú évekre is lesittelhetik. Vö. a múlt heti tudósítást, miszerint akár életfogytiglanit is kaphat. Hogy ekkor milyen reakció telik ki tőle, esetleg töredelmesen bevallja, hogy ő mindvégig utasításra, pontos menetrend szerint cselekedett??? Nekem a merénylet délutánján pánikba eső Oswald ugrik be. Ha pedig magányos idealista hőzöngő, akkor Lenin elvtárs is megnyalná a 10 ujját, hogyaszongya elkellene még egy pár a hasznos idiótáknak ebből a fajtájából.

Bit Rot 2009.08.03. 13:11:03

"sokkal súlyosabb akciókra készül. Mindezt pedig azért, hogy a politikai döntéshozatalt szándékaiknak megfelelően befolyásolják."

De mik ezek a szándékok?
Mik a Magyarok Nyilai szándékai?

Erre miért nincs sehol válasz?

Ha nem világosak, vagy inkább: nincsenek is a Nyilainak szándékai, akkor milyen terrorszervezet ez?
Elmondom: semmilyen.

Noname Watanabe 2009.08.03. 13:12:33

Javaslom, hogy a következő álterrorista-csoportot a kormány nevezze el valami női néven (az ETA meg IRA mintájára...) hm... nézzük csak... legyen Viki! (és a vérgárdanáczikok (szigorúan állami fizetésből) sörételjék tele mohácsi vikike hátsóját. Ez újabb néhány ezer rettegő szavazót hozna Libáséknak.

ermi50xn6j2 (törölt) 2009.08.03. 13:13:30

Egy köztes országnak, csak köztes politikusokjutnak. Úgy látszik jó volt a multkori kommentemben a megérzésem, drazsét megvezette az NNI. Nem indián közmondás, hanem magyar: Amilyen a mosdó, olyan a törülköző.

kacsa! 2009.08.03. 14:29:43

@laspalmas: Kolor biztos tárgyaláson van, de Vikike hol van? :D

habba habba · http://twitter.com/ezazbazmeg 2009.08.03. 14:38:57

Hmm, a fidesz szokás szerint kikéri magának.

www.plt.hu/video/fmh/relaunch.pdf

Hányadszor is?

Projectelf 2009.08.03. 15:30:14

@habba habba: Ahányszor elhangzott a "Gyurcsány monnyon' le!"

NoNight · http://anothernonight.blog.hu/ 2009.08.03. 16:43:06

@Szorgos Lajhár: Remélem, a nagybetűs kiemelés csak irónia volt... mert jellemző, hogy azokat senki nem avatja "hőssé", akik sokkal nehezebb fiúkat kapnak el, és nem egy autólopási kisérlet során... és még utána is meghurcolják őket, amiért a gyanúsított emberi méltóságába gázolnak...

Lodogi Pascal (törölt) 2009.08.03. 17:44:53

Ez a magyarok nyilai olyan mint a magyar narancs.
Kicsit sárga kicsit savanyú de a miénk.
Ebből is látszik hogy milyen elbaszott ország vagyunk még terroristából is csak a selejt jutott... :D:D

K.Jani 2009.08.03. 18:24:44

annyira groteszk már az egész ország, hogy két dolgot lehet tenni. vagy agyvérzést kapni,vagy csak röhögni az egészen.

szanalmas 2009.08.03. 19:59:10

Szerintetek lesz ítélet a Nyulak ellen a 2010-es választásokig?

(Most az mellékes, hogy milyen alapon terroristáznak le embereket jogerős bírói ítélet nélkül, meg az is, hogy milyen alapon nyilatkoznak egy folyamatban lévő ügyről tényszerűnek beállított vicces bizonyítékok alapján.)

min0rity r3port · http://m0r3.blog.hu 2009.08.03. 20:56:53

Lógnak már? Nem? Akkor mit politizálunk?

ColT · http://kilatas.great-site.net 2009.08.05. 01:21:27

"Másrészt 2002 óta mindenki ismeri Budaházyt. Ha a rendőrök orra előtt szervezte meg a "Magyarok Nyilait" akkor felvet egy sokkal súlyosabb kérdést: Mit is csinált a rendőrség és a titkosszolgálat az elmúlt 7 évben?"
Traffipaxolt vaze! Meg igazoltatott. Meg tömeget oszlatott :D

ColT · http://kilatas.great-site.net 2009.08.05. 01:24:39

"a büntetőeljárásban nem szerepel bizonyítékként,"
De akkor meg a Drazsé honnan szedi hogy bizonyíték? :D

Amúgy az ügyészség illustzrációként is adta át ha jól tudom, csak ez a hülye mondta hogy bizonyíték :D

süti beállítások módosítása