Skip to content


       Szűrés lista

Szalainé beperlése demagóg

Kissé felpörögtek az események a BKV háza táján.

Hagyó Miki alulmaradt a párharcban, kirúgták Molnár György titkárságvezetőt a hamis közlemény miatt, majd a több mint kétórás szerda délutáni koalíciós egyeztetést követően Demszky bejelentette, hogy visszahívják az igazgatóság és a felügyelőbizottság tagjait. Mindenki megy, kivéve Kocsist. Majd meglátjuk, mi lesz.

Viszont volt egy halk hír is a héten: Kiadta az [origo]-nak a BKV felügyelőbizottsága (fb) annak a zárt ülésnek a jegyzőkönyvét, amelyen Kocsis István BKV-vezért meghallgatták korábbi cége, a Magyar Villamos Művek (MVM) szerződéseiről, és ahol ő bemutatta a "közhiteles okiratokat", amelyek tisztázzák őt és kedves feleségét, Mrs Istvan Kocsist az offshore-vádak alól. A jegyzőkönyv 36 oldal, de ne várjatok csodát, nincs benne semmi. Semmi, ami Kocsisra rossz fényt vetne. Bár elég furcsa, hogy a BKV felügyelőbizottságának kellett kivallatnia Kocsist arról, hogy mit csinált az MVM-nél, de ha már így alakult, túlestek rajta.

Persze mindenkinek fúrja az oldalát a kiváncsiság, hogy mik lehetnek azok a "közhiteles okiratok", amikkel a vezéigazgató tisztázta magát és kedves feleségét, Mrs Istvan Kocsist az offshore-vádak alól. Nos, bármilyen meglepő, nem tudtuk meg.

"Az [origo]-nak Székely kedden azt állította, a Kocsistól kapott példányt visszaadta a BKV-nak, hogy a jegyzőkönyvhöz csatolják mellékletként. A BKV jogi igazgatója, Sziebert György viszont azt mondta kérdésünkre: a jegyzőkönyvnek nincs melléklete, a bemutatott irat nem maradt az fb-nél, azt Kocsis István magánszemélyként csak bemutatta."

Kocsis a közhiteles dokumentumokra hivatkozva jegyzőkönyvbe mondta, hogy "a sajtóban megjelent alaptalan vádaskodással kapcsolatban büntetőjogi felelősségem tudatában nyilatkozom, hogy személyem semmilyen hatósági vizsgálattal nem érintett".

Vagyis ha (még) nem nyomoznak utána, akkor ártatlan? Végülis...

Egy nagy, komolytalan semmi volt ez a meghallgatás. Ezt a résztvevők is érezték, elhangzott például a nagy derültséget keltő "Hol nyaraltál, István?" kérdés is.

Ugye mindenki el tudja képzelni a hangulatot?

Ahogy kávézgatnak, pogácsáznak, vihorásznak? 

Megvan mindenkinek Székely Gábor, a BKV felügyelőbizottságának (ex)elnöke? Aki egyben a főváros gazdasági bizottságának SZDSZ-es alelnöke? Meg a Szerencsejáték Zrt. vezérigazgatója is? Azé a Szerencsejátéké, ami hárommillió forintot költött reklámkeretéből egy olyan "civil" rendezvényre ("Sajtófeszt 2009 - A jövő Európája") melyen díszvendégként az MSZP vezető politikusai jelentek meg? Azé a Szerencsejátéké, ami tavaly tavasszal a sokszínűség (=romák) mellett kampányolt, most pedig a toleráns hétköznapokért?

(rákattintva nagyobb)

Egyáltalán hogy lehet az, hogy egy profitorientált állami vállalat társadalmi célú hirdetésekkel nyomja tele Budapestet?

Tudja ezt valaki?

És azzal tisztában volt valaki, hogy a felügyelőbizottságban nem csak politikusok, hanem szakszervezetisek is ülnek/tek? Személy szerint én nagyon megdöbbentem ezen. Nekik kellett volna legjobban verniük az asztalt, hogy minden disznóság derüljön ki, minden felelőst vonjanak kérdőre. Ehhez képest?!

Na figyeljetek, mutatok pár életképet az ülésekről.

Először is a főszereplők, a Felügyelő Bizottság (ex)tagjai:

- Székely Gábor elnök (SZDSZ, egyébként a tulajdonosi jogokat gyakorló Gazdasági Bizottság alelnöke)

- Szabadai Viktor (SZDSZ, fővárosi képviselő, egyben a Gazdasági Bizottságnak is tagja)

- Andó Sándor (MSZP, fővárosi képviselő, egyben a Gazdasági Bizottságnak is tagja)

- Balogh Pál (MSZP, fővárosi képviselő, egyben a Városüzemeltetési Bizottságnak is tagja)

- Kerekes Pál (MDF)

- Vitézy Dávid (FIDESZ-KDNP)

- Schumacher Ferenc (munkavállalói oldal, buszos szakszervezet)

- Szikszay László (munkavállalói oldal, buszos szakszervezet)

- Szabó István (munkavállalói oldal, trolibuszos szakszervezet)

Néhány remek szemelvény a működésről:

" A BKV Zrt. Felügyelő Bizottsága kijelenti, hogy a vonal független ellenőrző mérnöki feladatait ellátni nem tudja, ezért kéri a Fővárosi Önkormányzatot, hogy független ellenőrző mérnöki feladatok ellátására intézkedjen."

A határozatot a Felügyelő Bizottság 2 igen, és 6 tartózkodás szavazattal nem fogadta el. (2009.03.30.)

"VITÉZY DÁVID: Ha ezt ennyire le tudjuk egyszerűsíteni, én szívesen teszek ilyen határozati javaslatot.

ELNÖK: Próbáld meg, hátha megszavazzuk. Nagy baromság lenne, de próbáljuk meg.

VITÉZY DÁVID: Kérjünk egy tájékoztatót arról, finoman fogalmazok, hogy a BKV munkaszervezetében dolgozó tanácsadók és főtanácsadók díjazásának milyen elvei vannak, és ez milyen elvek alapján kerül kidolgozásra. Szerintem ez egy elég diplomatikus dolog.

ELNÖK: Azt gondolom, hogy az udvarosok fizetését és munkaszerződését is meg kellene vizsgálni.

(...)

ELNÖK: Engem bizonyos titkárnők jogállása jobban érdekelne. (Derültség.) Na jó, menjünk tovább!

Tehát amit Dávid javasol, aki azzal egyetért, kérem, kézfelemeléssel jelezze! (3) Aki nem ért ezzel egyet? (4) Aki tartózkodott? (1)”


"A BKV Zrt. Felügyelő Bizottsága felkéri a vezérigazgató urat, hogy kezdjen tárgyalásokat dr. Szalainé dr. Szilágyi Eleonóra HR igazgató asszonnyal annak érdekében, hogy a végkielégítés és az egyéb juttatások mértéke a munkatörvénykönyve szerinti minimálisra csökkenjen."

A határozatot a Felügyelő Bizottság 2 igen, 1 nem és 6 tartózkodás szavazattal nem fogadta el.

A BKV Zrt. Felügyelő Bizottsága kéri, hogy igazgatói szintig a vezetők munkaszerződése, meghatározott alapilletményeik, juttatásaik kerüljenek bemutatásra.

A határozatot a Felügyelő Bizottság 2 igen, 2 nem és 5 tartózkodás szavazattal nem fogadta el.

 

Július 27-e volt az az ülés, amin Kocsist is meghallgatták, a másik téma pedig Szalainé volt:

Vitézy felvetette, hogy a pénzt meg kell próbálni először tárgylásos, majd ha az nem megy, akkor peres úton viszaszerezni. Erre a felvetésre válaszolt Székely Gábor elnök:

"Azért a demagógiának is van határa. Tehát azt gondolom, hogy a kollektív szerződést most utólag módosítani, és ezért ezeket az embereket perbe hívni, szerintem annyira felesleges és annyira demagóg, hogy az valami elképesztő."

Ugyanezen az ülésen Székely a következőket mondta a közpénzekkel gazdálkodó cégeknél dolgozó vezetők fizetésének korlátozása kapcsán:

"(..) Meg kell még egy dolgot mondani erről a dologról, hogy ha a mindenkori munkáltató, tehát nemcsak a vezérigazgató, hanem van egy csomó munkáltatója a cégnek, mert gondolom, le van osztva, ha azokat elkezdjük szabályozni, hogy mennyiért vehetnek fel embert, akkor elképesztően szar dolog jön ki belőle. Én már csináltam ilyet, úgyhogy higgyétek el."

Címkék: politika bkv abszurd

A bejegyzés trackback címe:

https://vastagbor.blog.hu/api/trackback/id/tr401356613

Trackbackek, pingbackek:

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Plutonic 2009.09.03. 12:43:14

@spájdernecc: Oksa! :))
Minden jó, ha TÉNYLEG jó. :)
A Te variációddal sincs semmi baj, ha működik.
Így legyen! :)

belzebubó 2009.09.03. 12:50:35

@fmj: keresztény gyülekezet? Na Te sem láttál mostanában Vidám Vasárnapot :)))
Büntiből végignézni ám! A végén a földön fekvőket akik a Shalom Jerusalem daltól elájultak!
www.youtube.com/watch?v=gD00pUQopcM

Fényhajú 2009.09.03. 12:51:40

@Geza: -amit te írsz az is egy lehetséges forgatókönyv,de van itt több is: pl:
www.polc.hu/konyv/kina__a_nagy_falat/182370/
erről esetleg véleményed van?-mert érdekelne.

Plutonic 2009.09.03. 12:55:31

@zero: Ez a Hitgyülis cikk most kiolvasztotta a biztosítékomat.....

f.m.j. 2009.09.03. 12:55:57

@belzebubó: :)

azért van ott zárójelben az "elvileg" szó

Németh Sándort nem sokra tartom, ha jól is kezdte,-'70-es évek vége- mostanra elkurvult, elzsirosodott (nemcsak testileg, szivileg is)

f.m.j. 2009.09.03. 13:11:41

@belzebubó:

a Hitgyülis zenéktől meg kiver a víz, utálom...

f.m.j. 2009.09.03. 13:44:18

@belzebubó:

bocs, még annyit, hogyha tudnák, hogy ezzel a dallal milyen gyilkos indulatokat generálnak a zsidókban... :)

Az ő hitük szerint a Megváltó még talán meg sem született, de ezt biztos tudod... :)

Plutonic 2009.09.03. 13:55:35

@fmj: Bennem is, pedig nem vagyok zsidó! :)))))
Csak iszonyúan irritál az a zene! :DDDDDDDDDDDD

belzebubó 2009.09.03. 14:00:45

@fmj: tesz-vesz blogján találtam én is a minap ezt a videót :)) nem ez a háttérzeném.
Az első sorokban ülő Hack Péter miért nem szól nekik? Ő csak tudja...

adhuvbeigiqe upiugtqeőoqőoqqe 2009.09.03. 14:05:09

A-KASZ-TÓ-FA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tündér_Lala 2009.09.03. 14:08:23

A dolog eredete kisértetiesen hasonlit az egykori gebines vendéglőkre, közértekre. Ezek a szállítóktól csak akkor kaptak megfelelő árút, ha renedesen megkenték őket. Ezek pedig hamar megértették, hogy ha kockázatot vállalva lopnak a szállítók kielégítésére, akkor már lopnak maguknak is.
Azt gondolom, hogy a jelenség hasonló elven jött létre, azzal a különbséggel, hogy miután a fő haszonélvező pártok hozták a tövényeket (hagytak kiskapukat) a kockázat minimálissá vált. Gyurcsány és az MSZP-SZDSZ vezetőinek erkölcsi példája nyomán pedig elszabadult a pokol és nem zsákszámra, hanem tehetautó számra hordják el a közpénzt. Száz csatornán folyik a pénz és mi egy hatalmi harc nyomán csak a jéghegy csúcsát látjuk és még így is csak röhögnek rajtunk.
A technokrata réteg pedig a fehérgalléros bűnözés olyan válfaját választotta (szintén törvényi lukak kihasználásával) amely alig lenyomozható. (A németek titkosszolgálati eszközökkel buktatták le -ellopatták a dokumentumokat a bankból - a saját vezetőik érintett részét) Velük összefogva valami európai megoldást kell hozni az adóelkerülés és szélhámoskodás megakadályozására.
A dolog olyan szinten disznó és pofátlan dolog, ami minden képzeletet felülmúló. A törvényi felelősségrevonást segítheti, hogy olyan szinten elbizakodott, felelősségrevonását elképzelhetetlennek tartó ez a réteg, hogy már a látszatra sem adnak. Amit lehet vissza kell venni, akit lehet be kell csukni. A cinikus tolvaly bandát pedig a közelébe nem szabad engedni többé közpénzeknek.
Az új hatalomnak pedig ezeket a kiskapukat be kell zárni és kőkeményen büntetni minden visszaélést. Sokkal jobban járunk, ha a pártok finanszírozását átlátható módon megoldjuk nyilván valamiféle korlátok közé kényszrítve őket, mert ha ez nem történik meg, talán kissebb szinten, de mindenki lopni fog. A kis lopásból pedig lesz a nagy és a saját zsebre történő lopás.

BTM · http://dokumentalis.blog.hu 2009.09.03. 14:35:37

Esetleg ha nem lennének pártok, nem kéne őket finanszirozni sem.

Geza 2009.09.03. 14:37:21

@Fényhajú:
Nem olvastam, így véleményem sincs igazán róla. Érdekes kérdés persze, mert Kína a mi kis szargolyónk háromtonnás gorillája (aki kb. oda ül, ahová akar), de ez most eléggé átrendeződőfélben van.

Kína mostanság eléggé pragmatikus vonalát adja elő a kommunizmusnak ('a macska színe mindegy, a lényeg az, hogy fogjon egeret'), plusz a gazdaságuk válság ide vagy oda, konstans növekszik, akkor azt kapjuk, hogy mesterien alakítottak ki egy működő, hatékony, centralizált társadalmat, azaz a kommunizmus ecsetjével felrajzolták megint a jó öreg piramis-szervezésű társadalmukat, ami már évezredek óta üzemel az ő viszonyaik között.
Ha ehhez hozzávesszük, hogy népesség szempontjából India nemsokára utoléri őket, és az indusoknak némiképp jobb a megítélésük a világ szemében (értve ez alatt hogy nem áll mindenki ellenük), akkor Kína valószínűleg nem kezd el arcoskodni, hanem szép csöndben intézi a dolgait, lassacskán (náluk ez évszázadokat jelent!) rendezi a viszonyait a szomszédaival, akik közül kettő (India és Oroszország) szintén nagyhatalom, ráadásul nem ebből az eszelős nyugati kultúrkörből való, és végül jó eséllyel összehoznak egy kölcsönös érdek-elismerésen (és nem háttér-fenyegetéseken) alapuló szövetséget.
(Ha még ehhez a trióhoz hozzáveszed a csendes Brazíliát, akkor 'BRIC' néven találsz is már valami ilyesmit...)

Másrészt viszont az egyke-politikájuknak köszönhetően egyre nő náluk az egy főre jutó eltartandók száma, plusz mivel mindenki fiúgyermeket akar(t) és mivel a kvázi-szabad abortusz miatt a lány-magzatoktól módjuk is volt megszabadulni, ezért az ivararány elég erősen a férfiak felé tolódott náluk. Nomármost, nehéz társadalmi teher + rossz távlati (családalapítási) kilátások + sok fiatal és elégedetlen férfi a történelem során eddig mindig háborút eredményezett. Ez persze lehet belháború pl. a kormányzatuk megdöntésére, valamilyen szempont szerinti belső irtóhadjáratra (a verseny csökkentésére), de ennél sokkal valószínűbb a komolyan visszacsapni nem tudó külországok lerohanása. Mongólia, a Kis Tigrisek, Óceánia mind potenciális célpontok, mert miattuk senki sem ugrana neki Kínának. Persze, ha pár éven belül nekilátnak erős népesedés-korrekciós dolgoknak, még simán talpraállnak max. két generáción belül, az meg nekik nudli.
Apropo, van még egy megoldásuk: civil expanzió, azaz nagytételű kivándorlás. Tul.képpen ez is egyfajta inváziós lépés, hiszen így simán 'elfoglalhatják' pl. a gyéren lakott Szibériát, vagy akár Közép-Európát is, bár én a helyükben inkább Ausztrália felé kacsingatnék.
Huntington meglátásai többé-kevésbé még mindig állni látszanak, bár az már újdonság, hogy pl. Kína és Oroszország elég jó kereskedelmi kapcsolatot igyekszik kiépíteni Iránnal, aki pedig a jelenlegi muszlim világ de facto központja lévén egy másik 'civilizáció' mag-állama.

Igazából ott billeg az összes elmélet, hogy mind számol az Usával, részint mint fenyegetéssel, részint mint aggresszorral, úgy katonai mint gazdasági értelemben, márpedig ez leáldozóban van, másrészt pedig Európát ezen elméletek praktikusan homogénnek veszik, mert az utóbbi 6-7 évtizedben nem volt pol.korrekt dolog nemzeti viselkedést tanúsítani. Mint minden hazugságra épülő dolog, persze ez sem tűnik túl tartósnak...

Igazság szerint a kulcsmozzanat az lesz, amikor eltűnik a most izraelnek nevezett folt a térképről, mert onnantól az usát senki sem fogja a saját érdekei ellen való kardcsörtetésre sarkallni, Európának se lesz ki miatt pol.korrektkednie, a gazdasági élet is nyugodtan visszaállhat a hitel-alapú gondolkozásról az érték-alapúra, de mindez akkora változást jelent (és a visszarendeződésnél akkora dolgok múlhatnak légypiszoknyi apróságokon), hogy ezt lehetetlen még becsülni is.

Rövidebben is összefoglalhattam volna mindezt persze: 'Kína? Fassetuggya :) !'

Mourinho már nem a király 2009.09.03. 14:52:26

@Geza: ezt már szeretem, amikor Huntingtonokat emlegetnek egy kommentben :)

doberman 2009.09.03. 14:59:34

Ez a Székely még egy nagy alfája és ómegája a hazai korrupciónak, izraelita pénzszivattyúnak.

Nem értem, miért nem merül fel gakrabban a neve, már hosszú ideje nyitogatja a pénzcsapokat.

Fényhajú 2009.09.03. 15:12:27

@Geza: köszönöm a választ!:)

Noname Cowboy · http://www.rosevalley.hu 2009.09.03. 15:12:50

@doberman: Jaja sűrűbben forduljon elő a neve a gyanusítottak sorában!

Tündér_Lala 2009.09.03. 15:20:37

Boccs ! A "tolvaly" természetesen tolvaj. Hogy hogy sikerült....
óóóóókos Kúúútya !

dézi 2009.09.03. 15:46:24

@Noname Cowboy: khmmm a magyarországi fő moszadosnak? Az már valóban maga a csoda lenne.

Marcellusca 2009.09.03. 16:46:16

Bakker!
Eltűnök másfél órára és itt a sok olvasnivaló.
Szófosásotok volt? :DDDD

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.09.03. 16:52:11

@mind2:

Budapesti vagyok születésem óta. Minden fontos tüntetésen kint voltam, mégsem változott semmi, és még mindig itt van a nyakunkon Demszky. Mégis mit csináljak azon túl, hogy megpróbálok a legtöbb embernek segíteni?:( Robbantsam föl a metrót, párnázzam ki az összes ember könyökét, aki belémvágja a villamoson, csináljak hídblokádot, vagy dobjam meg tojással valamelyik fővárosi képviselőt?... Hasztalan.

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.09.03. 16:53:27

@Viktus:

Ráadásul elvárja, hogy hozzá hasonlóan viselkedjenek azok, akik ősei között szintén voltak zsidók.

Plutonic 2009.09.03. 16:53:55

@Mj: Adogasd a töltényhevedert nekem meg Marcellusca-nak! :)))

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.09.03. 16:58:29

@fmj:

Seres Mária tök mindegy, hogy kihez tartozik, enélkül is borzasztó amatőr kérdéseket akar népszavazásra bocsátani. Ha már egy szimpatikus, érdekeit nagy arányban érvényesíteni tudó és valóban független civil szerveződést keresel, ha még nem tettem volna, tudom ajánlani a Nagycsaládosok Országos Egyesületét.:) (Ne tévesszen meg, hogy az értékrendjük miatt a Fidesz is szeret tőlük ötleteket lopni, az egyesület ugyanis régebbi, mint bármelyik parlamenti párt.)

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.09.03. 17:03:02

@fmj:

Vannak átmenetek is, ott vannak például a székely szombatosok, vagy zsidózók is. A falurombolás jelképének számító Bözödújfaluban például békében éltek egymás mellett a katolikus, unitárius és az ortodox hívekkel együtt.

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.09.03. 17:03:41

@fmj:

Ezt még tesz-vesz linkelte, és tényleg ő volt az.

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.09.03. 17:10:38

@fmj:

Az elméletek nem történnek meg, az ugyanis a valóság.:) Ez nekem már olyan fokú összeesküvés-elmélet, mint az, hogy az egyik feltételezett cigánygyilkos azért volt Izraelben, hogy ügynöknek képezzék ki...

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.09.03. 17:13:24

@mind2:

Azért elég tág kategória ez a '89 után születettek köre... Beletartozik például rengeteg cigánygyerek, diszkópatkány, drogos, fehérnéger rapper, önmagát vagdosó emós, és még sorolhatnám. Én meg '89 előtt születtem, és mégis tele van már a nem létezőm is...:-/

Kartal (rezervált) 2009.09.03. 17:15:03

@zero: csessze meg! eezek után nincs olyan összeesküvés-elmélet, amit el ne tudnék hinni.

@derelyegrádi szellem: abszolút támogatlak. kár, hogy ez itt álom marad.

@Plutonic: egyetértek.

@mind2: van egy ilyen ötvenes munkatársam, mutatta a Jobbik pártigazolványát. belépett. és ha ez így megy, akkor lehet, én is követem.

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.09.03. 17:30:18

@Marcellusca:

Rajtam ne kérd számon, mert szinte egész nyáron egy betűt se írtam.:P

Kartal (rezervált) 2009.09.03. 17:31:21

@Mj: én nem jártam ki tüntetésekre (mondjuk itt a párezer fős faluban ennek esélye sem volt :D ), de pontosan ezt érzem. változást akarni odafent kell, és ha ott nincs meg az akarat, akkor mi itt lent megdögölhetünk.

ahogy meg is döglünk.
barikad.hu/node/35451

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.09.03. 17:32:08

@Kartal (a morc):

Ha tanácsolhatom, előbb várd meg, hogy mit csinál a Jobbik a parlamentben.:-/

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.09.03. 17:37:50

@Kartal (a morc):

Változást akar majdnem az egész ország, úgyhogy remélem, nemsokára ez majd felülre is begyűrűzik, és nemcsak akaratban, hanem tettekben is megmutatkozik. Mert ha nem, tényleg az Isten irgalmazzon...

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.09.03. 17:38:24

Ja, egyébként elkeserítő és vérforraló a cikk, ha tényleg így igaz.

K.Jani 2009.09.03. 17:40:02

T. Köcsög magyar választópolgár!


Úgy érzem, hogy az elmúlt napokban nyilvánosságra került adatokkal kapcsolatban, egy-két kérdés tisztázásra szorul. Az sejlik, hogy 20 évvel a rendszerváltás után, még mindig nem vagy tisztában a demokrácia játékszabályaival!

Igen, 299.-Ft.-ért ebédelek, és 18 millió a benzinpénzem. És?

Egyrészt faszközöd van hozzá, másrészt meg ez nekem (legálisan) jár.
Hallom a rikácsolásod a társadalmi igazságosságról, meg az elosztásról, meg a sok bugyuta, idealista blablád, hogy nekem miért igen, neked meg miért nem.

Azé' bazmeg, mert Te egy fingszita kis pöcs vagy, én meg az elit.
Azé' bazmeg, mert én hozom a törvényeket! Magamnak. És ha megszopod, - mert én úgy gondolom, hogy meg kell, hogy szopd - akkor így jártál.
Majd négy év múlva szavazol, anyádra.

Mit cincogsz? Visszahívás? Te kis fasz!
Hát azt a telibebaszott alkotmányt is én írtam, gondolod, hogy megtettem neked azt a szívességet, hogy beleírtam, hogy visszahívhass?

Négy év, kis köcsög! Négy év! Ez a rendszer a négyéves diktatúrák sorozata!
Buktam már meg az elmúlt tizenöt évben, egyszer is? Tessék?
Láttál Te már időközi választást, ebben a kurva országban? Nem figyelsz, kis fasz!

Tényleg, kire szavaztál tavasszal? A komcsikra, vagy a Fideszre?
Tudod miért kérdezem?
Mert még azt sem vetted észre, hogy ez is kurvára mindegy.
Én bazmeg, ha megyek szavazni, beviszem a fülkébe a kutyám, rászaratom a szavazólapra és azt adom be. Mert mindegy, hogy ki mellé húzod az ikszet, érvényes-e a szavazatod vagy sem. Mindenképpen rám szavazol!

Mert egyedül belőlem választhatsz. Én egy vagyok.
Az elit. A Z E L I T!

Szociáldemokrata, liberális, szocialista, meg konzervatív.
Ezt a szart is meg lehet veled etetni? Öcsém, hogy Te mekkora fasz vagy!
Szerinted a büfében van jobbos és balos szendvics? Ugyanazt a kenyeret zabáljuk, ugyanazt a tehenet fejjük, csak a székházra teszünk ki más-más logót, hogy tudjad, éppen melyikünk szónokol, napirend előtt.

A világ nem vízszintesen van felosztva, jobb és baloldalra, hanem függőlegesen, fentre és lentre. Ja, a fent én vagyok, a lent meg Te!

Te kis paraszt! "A törvény szerződés, gazdagok és szegények között." - azt hitted vicc, mi?

Még pofázol, hogy elkúrtuk, elkúrták az országot?
És gondolod, hogy nem szarok bele vastagon? Engem addig érdekel a szaros hazád működőképessége, amíg az képes kitermelni a benzinpénzem, meg az illetményem.
Az meg egyelőre nincs veszélyben. Zsé van, főnök és kontroll nincs. Ergo, szarunk bele!

Tudom, neked ez most nagyon nem tetszik.
Há' nyazsgem!
Vagy tudod mit? Menj le tüntetni! Azt nem szarjuk le, gondolod? Menj le és rázd a nyálad a Kossuth téren, de ha nem tud elaludni tőled a gyerek, ígérem, szétbaszatom a fejed a Benczével. Mellesleg, utálom ezt a seggnyaló csókát, de hát minden házba kell valaki, aki leviszi a szemetet.

Visszatérve a benzinpénzemre, kurvára utálom ha a zsebembe turkálnak.
Igen, öt milliárdot basztunk el, majd' négyszázan.
A vizitdíj meg 10 millió emberen hoz vagy másfél milliárdot. Igen bazmeg, spórolni kell! Gondoltad, hogy majd én kuporgatok?

Ne kezdj el rinyálni, hogy a nyomorult nejeddel, és a két kibaszott kölyköddel éltek 120 nettóból! Unalmas!
Közölöm veled, hogy kurvára beleszarok!

A két szaros gyereked is csak annyira érdekel, hogy ne dögöljön éhen, hogy legyen majd, akivel tíz év múlva is magamra tudok szavaztatni.
Egyébként meg mit ugatsz? Nem tetszik a proliélet?

Neked is áll a zászló, lehetsz Te is politikus! Ha nem, akkor meg kuss!
Te választottad, szavad nem lehet!

Négyszázan. Igen, ennyien vagyok! Emlékszel még, hogy ezt a kampányt is, (mint mindegyiket) úgy kezdtük, hogy most aztán kisebb parlament lesz?

Lett? Na látod! Hogy a saját munkahelyemen csináljak létszámleépítést?
Hehehe.

Miért, szerinted mi a faszt kezdenék a Laci fiammal, ha nem tudnám betolni képviselőnek? Legyen prolimunkásköcsög, mint Te? Viccelsz, ugye?

Szóval, Kedves Köcsögmagyarpolgár!

Sajnálom, hogy ilyen módon és ilyen stílusban kellett tudomásodra hoznom, amire magadtól is rájöhettél volna. Mivel nem csak birka, hanem barom is vagy, erre a megoldásra miattad kényszerültem.

Nem akartalak megbántani, és az önérzeted sem akartam agyonbaszni, de minek után Te akkora pöcs vagy, hogy képtelen voltál a tények segítségével a valóságos helyzeted meghatározni liberális demokráciánkban, így ez a levél nem más, mint a Te nyelvedre lefordított helyzetelemzés.

Most, hogy tudod már, hogy hová sorold magad, szeretnélek megkérni, hogy a fentiek figyelembevételével a pofádat evésre használd, és most húzzál vissza dolgozni, köcsög!

Európa 2009. Budapest

Marcellusca 2009.09.03. 17:41:53

@Mj: Nem, nem. :D
Mint látom, Te azóta ontod a szavakat. :DDDD

belzebubó 2009.09.03. 17:49:14

@Mj: sajnos igaz,több tévé is lehozta a kollégái csak megerősitették és annyi ereje még volt,hogy maga mondta el a mentősnek mi a helyzet.
www.hirtv.hu/belfold?article_id=285657&highlight_text=%E9henhalt

f.m.j. 2009.09.03. 17:53:06

@Mj:

és ők is izraeli zászlóval mennek Istentiszteletre? :)

ha egyszer valaki keresztény lesz, többé nem zsidó, és nem pogány... csak ennyi, röviden, de annyira talán nem érdekes

(Pál össze is veszett Péterrel azért, mert Péter amikor zsidókkal volt, úgy élt, mint zsidó-étkezési szokásokban- amikor meg pogányokkal volt, vígan zabálta a bálványáldozati tiltott étkeket--- ez képmutatás, ill. önteltség)

f.m.j. 2009.09.03. 17:53:43

@K.Jani:

ezt a Pilu írta, és már régi, de nagyon igaz :)

Kartal (rezervált) 2009.09.03. 17:55:43

@derelyegrádi szellem: én a rendőrök helyében kihívtam volna az Új Gárdát :DDD

@Geza: most már tényleg nem tudom eldönteni, hogy ennek az elméletnek van-e valami alapja. pedig egyre több helyen botlok bele...

f.m.j. 2009.09.03. 17:56:45

@Kartal (a morc):

egyébként én is ilyen vihar elötti csendet érzek...

de nem akarom, hogy igazam legyen...

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.09.03. 17:57:58

@Marcellusca:

Valamikor be kell hozni a lemaradást.:)

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.09.03. 17:58:33

@belzebubó:

Akkor a véleményem nem változott.:(

lajafix 2009.09.03. 18:00:57

@DexterMorgan78/Séfbácsi: attól hogy nyugdíjas még járhat ha ügyesen szerződik. Nem jogtalan csak...

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.09.03. 18:01:40

@fmj:

Olvass utána a szombatosoknak, többször be is perelték őket, végül az 1800-as évek végén számos tagjuk úgy döntött, hogy ha már ennyire utálják őket, akkor áttérnek az ószövetséget előtérbe állító keverék keresztény hitről a zsidó hitre. Aztán deportálták is őket a II. világháborúban.

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.09.03. 18:02:51

@Kartal (a morc):

Abból még, hogy sok helyen tolnak valamit a képünkbe, az nem következik, hogy igaz.:-/

Kartal (rezervált) 2009.09.03. 18:03:36

@Mj: na igen. lehet úgy járunk velük, mint a fityisszel, nem lehet tudni. de reménykedni lehet :)

Isten irgalmazzon, mert akkor nem lesz húsz éve az országnak. nekünk sem.

egyébként én nem látok gyűrűzésre utaló nyomokat, és "ismerve" a jelen (parlamenti párt)politikusokat, már nem is reménykedek.

minél jobban megismerem a magyar közállapotokat, annál vonzóbbnak találom Kenyát...

Kartal (rezervált) 2009.09.03. 18:12:10

@Mj: mondtam én ilyet? Mj, te ma folyamatosan félreértesz. vagy mi.
én tudom a legjobban, hogy ha hatmilliárd légy lótrágyát eszik, attól nekem még nem kell azt enni. pedig ha ennyien szeretik, biztos finom... XD

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.09.03. 18:15:22

@Kartal (a morc):

Azt még nem lehet tudni, hogy hogy járunk a Fidesszel, mert az éppen jövőre és azután fog kiderülni. A Jobbik viszont pont azért tud annyira hangos lenni, mert még nem került be a Parlamentbe, és nem derültek ki még a nagy nyilvánosság számára sem a piszkos ügyei, sem a krónikus szakemberhiánya.

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.09.03. 18:18:34

@Kartal (a morc):

Miért, mikor értettelek még félre?:-O
Nekem csak abból van személy szerint elegem, hogy én is egyre több helyről hallok összeesküvés-elméletes blődségeket, és már allergiás vagyok rájuk.:-/

molaris 2009.09.03. 18:25:36

Annyi mindenben majmoljuk a külföldet. Talán ez esetben a kínai módszert kellene átvenni. Az első néhány nyilvános fővétel, akasztás talán észre térítené ezt a trágya bandát.

Kartal (rezervált) 2009.09.03. 18:36:33

@Mj: a fityisz egyszer már (le)szerepelt, nekem belőlük annyi épp elég volt.

az összeesküvés-elméletekről nem én tehetek, én is csak beléjük botlok, de én szeretem boncolgatni őket. nagyon kevés állja ki a logikus ész próbáját, viszont azok elég ijesztőek (most példát ne kérj, durva műszak van mögöttem, az agyam szétcsúszott, alig tudom fiú vagyok vagy lány).

Tündér_Lala 2009.09.03. 18:38:38

@Mj: Miután a média folyamatosan és gátlástalanul hazudik, az emberek a hír forgácsokból próbálnak ésszerű magyarázatot találni a folyamatokra.
Bizonyos folyamatok intézkedés nélkül hagyása pedig elképesztő ostobaságot vagy (nem tudok mást mondani) szándékos országrontást és hazaárulást tükröz. Az azért nyilván nem igaz, hogy ott a döntéshozók között mindenki ostoba, akkor meg mi a magyarázat.
Az emberek csupán megpróbálják megérteni, hogy mi történik velünk.

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.09.03. 18:54:46

@Kartal (a morc):

Ebben a tekintetben tökéletesen egyezik a véleményem Szellemével. A Fidesznek abszolút önös érdeke is az elszámoltatás, éppen ezért leszek kíváncsi, hogy mi lesz belőle. Főleg azért, mert 1998 és 2002 között teljesen más volt a helyzet.
Én már túl vagyok a boncolgatás időszakán kb. 3 éve - minden elmélet azért lehet sikeres, mert található benne valamiféle logika -, úgyhogy mindenkitől elnézést kérek, ha már csak ilyen reakciókra vagyok képes, de tényleg unom már.:-/

Kartal (rezervált) 2009.09.03. 18:58:47

@Mj: "A Fidesznek abszolút önös érdeke is az elszámoltatás, éppen ezért leszek kíváncsi, hogy mi lesz belőle." én nem leszek kíváncsi. én félek tőle. már előre.

ó, én az elmúlt húsz évben boncolgattam az ilyen elméleteket, és még nem unom :)

egyébként ilyen téren teljesen egyetértek @Tündér_Lala véleményével.

szabogyula 2009.09.03. 19:00:15

Újabb posztok ?
mavfigyelo.blog.hu/2009/09/03/900_ezer_forintos_havi_juttatas_a_mozdonyvezetonek
A pontos neveket már törölték, biztos arra járt a TASZ .
Egyébként meg ...

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.09.03. 19:01:12

@Tündér_Lala:

Mindezt már én is végiggondoltam jónéhányszor. A tévedések és elméletek hibái azonban főleg abban rejlenek, hogy a kitalálóinak (és terjesztőinek) fogalmuk sincs az adott rendszer bürokratikus vízfejének a működéséről, és ennek a helyébe csak a gonoszságot képzelik bele. Például hogy lehet az, hogy a nővérem elkötelezett jobboldali, aztán mégis neki kellett megcsinálni az elb@szott egészségügyi törvény szakmai részét? Vagy ő is egy összeesküvés része lenne?:)
Amúgy mint tudjuk, az ember által létrehozott rendszerekben jónéhány fogaskerék ostobaságból, lustaságból, kapzsiságból, önzésből vagy éppen a szex miatt nem forog úgy, ahogy kellene.

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.09.03. 19:03:02

@Kartal (a morc):

Jobb félni, mint megijdeni.:)
Gratulálok, én már megcsömörlöttem tőlük teljesen.:-S
Tündér Lalával én is egyetértek, csak én már túl vagyok a megértés stádiumán.:-/

Tündér_Lala 2009.09.03. 19:11:40

@Mj: Egyenlőre én is a fidesz-ben látom a megoldást és remélem nem csalódok. Ha mégis akkor nagy a baj, mert szerintem alternatíva nem látszik.
A jobbik csupán néhány létező és katasztrofálisan félrekezelt társadalmi probléma szóvátételének köszönheti létét, népszerűségét, de valós, végrehajtható megoldást tőlük sem lehetett hallani. A kemény odamondás és a rendvédelem önmagában nem elégséges, nem megoldás, főleg hosszú távon.

belzebubó 2009.09.03. 19:16:23

Hogy visszatérjek a poszthoz.Laspalmas csodálkozott,hogy BKV-nál a szakszervezetek miért nem emelik fel a hangjukat. Na erre a MÁV-nál sem kell várni,ott a szakszervezetis vezetők havi 11 millát osztanak szét maguk közt.
mavfigyelo.blog.hu/2009/09/03/900_ezer_forintos_havi_juttatas_a_mozdonyvezetonek

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.09.03. 19:31:47

@Tündér_Lala:

Minden szavaddal egyetértek. De most tényleg mennem kell.:(

Tündér_Lala 2009.09.03. 19:39:02

@Mj: Azt én is érzékelem, hogy az állami információs csatornákat - reményeim szerint csak részben - tönkre tették és ami a legnagyobb baj, hogy úgytűnik nem tudják és nem is akarják tudni, hogy mi történik az országban. Ráadásul a legkissebb gondjuk is nagyobb ennél. A politikai harc, az embereik feneketelen zsebének megtöltése ( kurcsány: "igen, tudom-tudom az is fontos"), a maradékból a legfontosabb ágazatok életben tartása stb lefoglalják az energiákat.. A lényeg a valódi elhivatottság teljes hiánya és a PC viszhangoktól való félelem, holott a valódi előrejutás érdekében ezek egy részét igenis le kellene szarni.
Hosszú, bonyolult és valódi széles látókörű és bátor embereket kívánó feladat.

szabogyula 2009.09.03. 19:40:52

@belzebubó:
Adja Isten hogy elkezdjenek kidőlni a csontvázak .
Ámen .

belzebubó 2009.09.03. 19:41:08

www.inforadio.hu/hir/belfold/hir-301003

"Ha valóban felkínálják a Fidesznek a BKV felügyelőbizottsági (fb) elnöki posztját, akkor azt valószínűleg elfogadják és Vitézy Dávid lesz az fb elnöke - mondta Tarlós István"

Marcellusca 2009.09.03. 19:50:18

@belzebubó: Csak adjanak neki jogokat is!
A szájtépés már kevés.

belzebubó 2009.09.03. 19:58:00

@Marcellusca: minden állami cégnél az FB elnöke ellenzéki kellene legyen,mint ahogy a szakszervezeti vezetők se a vállalattól kellene fizetést kapjanak munkájukért mint az imént általam belinkelt MÁV cikkben.
Az fb dolga az ellenőrzés,eddig Székely nem adta át a papirokat,mivel állitólag szerinte a munkaszerződések nem az fb hatáskörébe tartoznak.Remélem ezen változtatni fog Dávid.

DexterMorgan78/Séfbácsi 2009.09.03. 20:03:44

Hehe a kis fideszes srácot akarják megtenni felügyelőbizottság elnöknek:)Na erre kíváncsi leszek:)

belzebubó 2009.09.03. 20:11:21

"Az MSZP-SZDSZ-koalíció jövője szempontjából súlyos, rendkívül egyoldalú, barátságtalan lépésnek tartja a fővárosi MSZP azt, hogy Demszky Gábor munkáltatói jogkörében Horváth Csaba (MSZP) főpolgármester-helyettesre bízta a BKV felügyeletét
Az MSZP fővárosi frakcióvezetője közölte, hogy a kialakult helyzetet a párt fővárosi és országos vezető testületei elé tárják. Rámutatott, hogy a főpolgármester egyoldalú döntésének akár az is következménye lehet, hogy a szocialisták komolyan elgondolkodnak a koalíción.

Előfordulhat olyan eset is például, hogy az MSZP két főpolgármester-helyettese nem kívánja tovább ellátni feladatait, "magyarul lemond, akkor kívülről is lehet támogatni a koalíciót" - szögezte le. "


Na hétfőre lehet vége a koalának a fővárosban is?

belzebubó 2009.09.03. 20:18:34

Horváth Csaba egy egyenes tiszta ember ifjú kora ellenére. Aki nem emlékezne egy hir 6 évvel ezelőttről:
"Horváth Csaba, a II. kerület szocialista polgármestere az Origo.hu internetes újságnak elismerte, hogy üzleti kapcsolatban állt a Britton Kft.-vel. Horváth ismerte Kulcsár Attilát, a brókerbotrányban elhíresült üzletembert, akivel találkozott is. A polgármester közölte, hogy reklámügynöksége 2002 novemberében kötött üzletet a Brittonnal"

www.fn.hu/archivum/20030905/ket_mszp_polgarmester_elismerte/?action=nyomtat

2009.09.03. 20:42:28

@belzebubó: na azért...a z iróniaért 5 pont, de én először még azt hittem, komolyan gondolod....Székelyt biztos leállította valaki, ha beperlik, és visza kell fizetni Elonorónak a pízt, akkor akkor a szadesz miből fizeti ki a 2010 kampányt??? És az az Andó ülk ott, akit Kispesten fenékbe rúgtak a szadeszos panama miatt??? Vagy ez olyan gyakori név???

2009.09.03. 20:44:32

@DexterMorgan78/Séfbácsi: kis fideszes történetesen Vitézy, azaz Hankiss Ágnes fia???

2009.09.03. 20:54:11

@belzebubó: ja de, a X. kerület, jól tudod, kösziIdebuktattá??? Ez is jól ismerte Kulcsárt, ráment a barátságra Kőbánya költségvetése...!! Szerintem ez se véletlenül most derült ki, Eleonóra nem akart fizetni valakinek, vagy a Fidesznek akart és a szoci-szadesz kicsinálta....

2009.09.03. 20:59:29

@Letícia-Charlotte in SBp: kösziIdebuktattá= köszi! Idebuktatták (mármint Andót)???

@belzebubó: tényleg? És miért? Nem jattolt??

belzebubó 2009.09.03. 21:00:06

@Letícia-Charlotte in SBp: mármint ő nem Eleonórát akarta konkrétan kicsinálni,hanem azt aki aláirta a szerződését még jóval Kocsis megérkezése előtt.Az Balogh volt.Aki pedig tudott mindegyik szerződésről,az Hagyó.Mindkettő ki lett csinálva.

belzebubó 2009.09.03. 21:01:31

@Letícia-Charlotte in SBp: 100 millából jattolni Kocsisnak? Többszörös milliárdos Kocsis!

Marcellusca 2009.09.03. 21:04:04

@belzebubó: De sok pénznél jobb a több. :)))
Sok kicsi sokra megy. :)))

Soroljam még?

Ezeknek az Isten pénze sem elég.
Mindaddig amíg van mit lenyúlni.

2009.09.03. 21:05:50

@belzebubó: helyes, ilyen emberből kell több asszem...Milliárdos?? Minek vállal akkor ennyi és ilyen melót???

belzebubó 2009.09.03. 21:13:19

@Letícia-Charlotte in SBp: Miért vállal? Mert ilyen melók elvégzése az ő munkája. MVM,Paksi Atomerőmű,pártpénzutalós offshorecégek,ő mindenhol ott volt.Ha érdekel,elég jól összeszedte Laspalmas az egésznek a politikai hátterét,itt nem zsebekről szól a sztori hanem pártkasszákról.
Az első sorban belinkelt posztjai után,I.,II,III.IV., és a tegnapi BKV V.rész után,megvilágosodsz :)))
vastagbor.blog.hu/2009/09/02/bkv_a_szinfalak_mogott_v_resz_feketemunka_a_biztonsagi_cegnel

2009.09.03. 21:18:33

@belzebubó: áhá, ő a stróman...Mindent értek, köszi. Mondhatjuk, szánalmas, ennyire eszköznek lenni és még ki se tud belőle szállni...úszhat a pénzben, de még sem szabad....

belzebubó 2009.09.03. 21:20:11

@Letícia-Charlotte in SBp: de már egy tavalyi V'bőr poszt is foglalkozott azzal,milyen nagyszerű jolly joker is ő.
vastagbor.blog.hu/2008/08/25/kocsis_mint_bkv_elnok

redcard · http://redcard.tumblr.com/ 2009.09.03. 22:18:22

hogy ismét ON: nézzétek meg a bodoky cikk kommentjeit, annak is a vége felé (most 220 körül van)
a csávó nagy pártkasszatömő, az egyetlen kérdés, hogy hova nem jutott

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.09.03. 23:13:22

@belzebubó:

Ne is mondd, nekem is polgármesterem volt.:-/ Anyósjelölt egyik bérlőjének üzleti partnere volt, és innen az infó, hogy szimpla maffiózó a srác. És miután csúnyán kikapott nálunk 2006-ban, el is indult a bukás fölfelé vezető rögös útján. Jövőre akár még főpolgármester-jelölt is lehet belőle...

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.09.03. 23:18:52

@Tündér_Lala:

A probléma lényege szerintem abban rejlik, hogy a jószándékú és becsületes politikusok alacsony, szakmai szinteken maradnak. Aki pedig mégis följebb kerül, azt előbb-utóbb berántják a haveri pénzek - előbb a jószándékúságát használják ki, aztán maga is átszocializálódik -, és onnantól semmit sem mondhat és semmit sem tehet úgy, ahogy tisztességes énje sugallná. És akkor ne beszéljünk a nagytöbbségről, akik már a tisztesség szót is elfelejtették.

analfaomega 2009.09.04. 01:38:35

Ez az egész felügyelőbizottságosdi egy nagy semmi. Ha ezek rendesen dolgoznának (azaz felügyelnék amit rájuk bíztak), akkor sok minden nem itt tartana. De nyilván sose csinálnak semmit, gondolom ezt a fent leírt összejövetelt (amit láthatóan a résztvevők sem tudtak komolyan venni) is csak azért kellett megejteni, mert már túl nagy volt a nyomás.
Az egész csak arra jó, hogy fb tagként némi zsebpénzhez jussanak az arra "érdemesek".

analfaomega 2009.09.04. 01:44:53

@Mj: Nem tudom, van-e egyáltalán olyan, hogy "jószándékú és becsületes politikus" (nekem ez már oximoron), de ha esetleg lenne, igazad van, ebben a közegben nem juthat semmire. Ha elindul felfelé, vagy kicsinálják, vagy szépen olyan lesz, mint a többi, mert csak úgy van esélye.

abandi 2009.09.04. 01:48:05

@analfaomega:
jajdemennyireigazadvan!!!

abandi 2009.09.04. 01:49:32

@Mj: neked is jajdemennyireigazadvan!!!

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.09.04. 02:46:05

@analfaomega:

Ismerek becsületes politikust - nem ebből él meg -, ezért mertem ilyet állítani.:)

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2009.09.04. 06:22:44

@belzebubó:

Ez lehet a magyarázat arra, hogy a mozdonyvezetők miért nem sztrájkolnak soha.
Nagyon visszás, hogy a cég fizeti a szakszervezetist. Ezzel máris értelmét veszti a pozíció.

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2009.09.04. 06:27:24

@belzebubó:

Nincs mit tenni, itt csak ilyenek vannak, akik szerepelnek az archívumban. Ez az igazán szégyenteljes az MSZP-re nézve.

molaris 2009.09.04. 07:39:03

Ide is ugyanazt tudnám leírni lényegileg, mint a Kárász poszt végéhez.

Kodomo 2009.09.04. 10:14:56

@VonPerez "kapus vagyok, nem csatár":
Székely Tamás a tipikus...

Jóideje Gábor... és jóideje Székely. :)

süti beállítások módosítása