Skip to content


       Szűrés lista

Vállaljunk a következő kormány nevében

"Miért is ne?

Várhatóan nem mi leszünk azok.

Ráadásul akik lesznek, azok már megint nem jöttek el az antifasiszta tüntetésre.

Pedig tudhatnák, hogy "Magyarországon megjelent a verbális fasizmus, ez ellen minden demokratikusan gondolkodó embernek tiltakoznia kell, mert a sok millió ártatlan és értelmetlen áldozatot követelő a II. világháború is így kezdődött. "

De ezeknek ez smafu!

Biztos azért nem jöttek el, mert nem akarják elriasztani azokat a szavazókat, akikkel "összekacsintanak".

Mi bezzeg ott voltunk Ildikóval!! Meg Tibivel, Csabival, Zolival, Palival.....Persze nem a kampány miatt mentünk, de izé.......ha már ott voltam, puszizkodtam egy kicsit. Sose úszom meg az öreglányokat, jó hülye volt a Feri, hogy rászoktatta őket a smacira. Nem győzök borotválkozni, hogy mindig simák legyenek a vonásaim! Most is úgy kapkodtam, hogy véletlenül nem az Adidas-dzsekimet vettem fel, hanem a másikat.....Kicsit furán néztem ki a bal mellemen az antifasiszta kitűzővel, a jobbon meg a HH-val, de szerencsére senki nem tette szóvá.

Na mindegy, nem is erről a tüntetésről akartam írni, ez manapság tizenkettő egy tucat. Viszont amíg mi sétálgattunk meg jópofiztunk, Baja Feri (Baja Ferenc, a Magyar Szocialista Párt Innovációs és Informatikai Tagozatának elnöke !!!) előállt valami egészen szenzációssal:

Internetet mindenkinek! Alanyi jogon!

Vigyorgás nélkül bele tudta mondani a kamerákba, hogy "a következő parlamenti ciklusnak el kell érnie, hogy állampolgári jogon legyen hozzáférhető a legalább 1 Mbit/sec sávszélességű elérés a mindenkori minimálbér 3%-áért (ma kb. 2500 Forint)"

Írtak erről az egészről egy 7 oldalas anyagot is, de én már a harmadikon kifeküdtem.

"Célunk, hogy az Európai Unió a Föld legdinamikusabb tudásgazdasága legyen, és ebben Magyarország váljon a fejlődés egyik éllovasává!"

Nagy mókamester ez a Baja Feri, meg kell hagyni.

És nagyon okos! Ebből mi csak jól jöhetünk ki, nemhiába mi vagyunk az ígérgetés császárai. Ezek mosakodhatnak, tiltakozhatnak, de már le nem mossák magukról, hogy nem akarnak internetet adni a népnek. Bezzeg mi!

.....öööö, igazság szerint mi sem, de hát más kontójára könnyű ígérni, nemde kedves naplóm?"

zero:
A mazochisták egyből megtekinthetik a sajtótájékoztatót videón, most sajnáltam meg az összes sajtóst, akiknek az a munkájuk, hogy ilyen dögunalmas faszságokra kell járni, pártszékházról-pártszékházra ...

A 15 perces ultraszáraz bajaferi monológból kiszedtem a lényeget Nektek: "segíteni kell az internet terjesztését és infrastrukturális fejlesztését."

Ugye sejtjük, hogy mekkora biznisz azt a kibaszott üvegszálat lefektetni az utolsó kis faluig is?! Hiszen ha alanyi jogú a Zinternet, akkor ki kell építeni, hogy az utolsó eldugott tanyán is hozzá lehessen férni, ha akarja az illető, ha nem ... Ugye emlékszünk: Elender, Sulinet, Kóka Jani?

Nem alanyi jogú internet kellene, hanem a lehetőséget megteremteni, hogy a piacon valódi verseny legyen, és az embereknek legyen pénzük ezt megfizetni! Mert nem hiszem, hogy 10 millió embert csigázott fel a csintalan Baja Feri, hogy majd így, az alanyi jogú zinternet segítségével az "elektronikus közszolgáltatások így elérhetőek lesznek mindenki számára".

Komolyan, Feri? Szerintem az emberek előbb szeretnének enni, meg rezsit fizetni, aztán jöhet a számítógép meg az Internet. Aki szeretett volna internetet, az már bekötötte, aki meg eddig sem akart, annak 2500 forintért sem fog kelleni.

Inkább arról kellene számot adni Feri, hogy te és a pártod mit is tett az elmúlt 8 évben (8 év!) hogy mindenki hozzáférjen az olcsó szélessávhoz?

Baja Ferenc, mint informatikai kormánybiztos már 2009-ben meghirdette a "Nemzeti Digitális Közmű" programot, amely üvegszálas gerinchálózat segítségével elvinné az internetet minden településre. Ebből lett most az alanyi jogú internet olcsón ...

Vidéken (ahol több millió ember él), az nem verseny, hogy van az ADSL, oszt' csókolom.
A nagyvárosokban pedig ADSL vagy ha mázlis vagy, akkor valamelyik kábeles cég (UPC, Digi,T-Kábel stb), akié az az utca ...

Címkék: kampány politika mszp

A bejegyzés trackback címe:

https://vastagbor.blog.hu/api/trackback/id/tr831756186

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Seduxen (már NEM dr.) 2010.02.16. 11:41:27

@Ásómaci: azt már csak halkan teszem hozzá, hogy mi a zassonnyal - bocsánat, elég közönséges megközelítés lesz -, a gyermektervezés során (bezony, kedves barnabőrű, sűrűn elynomott nemzettársaim, ilyen fogalom is létezik, nem csak szarjuk bele a purdét a világba...) hetekig-hónapokig osztottunk-szoroztunk a "De mi lesz, ha..." kezdetű mondatokkal, igyekeztünk utánaszámolni aminek lehetett. Beleterveztük a lakáshitel-emelkedést, a rezsi-növekedést, stb. Azt tényleg nem, hogy a családi pótlék, vagy a gyed nemhogy NEM emelkedik majd, de CSÖKKEN.

Szóval még egyszer, hogy nyomatékosítsam: elmentek ti a büdös telibebaszott útszéli háromértszopok jó édes kurva anyátokba maszopos genetikai hulladékok, remélem egyszer eljő az Ítéletnap!

@Kartal (aki beleszól): "így hónapról hónapra elvagyunk valahogy" - ez valahonnan ismerős. Amíg a zasszony is dolgozott, és ketten éltünk 2 fizuból, az még hitel mellett is simán vállalható volt. Most 3-an az 1 fizuból + az egyébből... Egyre nehezebb...

arlequin 2010.02.16. 11:43:53

@Ásómaci: dehogynem! lesz még lejjebb! várj türelemmel. mi lesz itt, hajjaj! alig várom...

ColT · http://kilatas.great-site.net 2010.02.16. 11:45:27

"aki meg eddig sem akart, annak 2500 forintért sem fog kelleni."

De hát a T eddig is 1-2Mb/s -es ADSl-eket adott párezer Ft-okért... Majdnem mindenhova beköttethető... Itt Pécs környékén meg egy-két cég ad pl. mikrohullámú netet, ami szintén elmegy 1Mb/s-el.

Ezek (politikusaink) tényleg ennyire le vannak maradva? Húzzanak már el valahova...

kuki123 2010.02.16. 11:46:00

kuruc.info/r/35/55260/

hoppáhoppá

Eredménytelenül folyik szét sok száz millió
Hága Antónia: Üzletszerű kéjelgők szakosodtak a romafelzárkóztatásra • Meg kell nézni, jó helyre teszi-e az állam a pénzt

ingenium rusticus /nyomokban félázsiait tartalmaz! · http://kigondoltam.blog.hu/ 2010.02.16. 11:47:39

@Kartal (aki beleszól): Valahogy én is így. Nem használom a közösségi portálokat, de ahogy te fogalmaztál, szép lassan "informatikussá" képeztem magam.
Ez az, amit Jóskapista nem fog megcsinálni és egy botnet hálózat boldog tagja lesz.

arlequin 2010.02.16. 11:52:11

@Seduxen: mi öten vagyunk... 1 1/2 fizu. hitel. + kutya-macska. napról-napra. és tudjátok mit? ilyen gondtalanok még talán soha nem voltunk. mondta is az asszony, hogy kezdi megszokni és nem aggódik. mondom neki: látod nem hiába tépte a száját az a názáreti ürge... ;-)))

arlequin 2010.02.16. 11:54:08

@ingenium rusticus: soha semmiféle 'közösségi portált' nem használtam. nem is értem mitől közösség az? szép szavakat (csúnyákat is...) tudok mondani a másiknak/ra a neten, de az attól nem lesz közösség, legfeljebb 'brancs'

ColT · http://kilatas.great-site.net 2010.02.16. 12:02:40

@ingenium rusticus: ennyi... ha valaki akarja, magától is megtanulja.
Meg ha szüksége van rá a munkájához, és van annyi agya, hogy eljut addig, hogy neki jó, ha ér hozzá egy kicsit, akkor is megtanulja.
Ha nem akarja, meg nem fogja fel, hogy neki egy hasznos, akkor úgysem tanulja meg.

Ez nem csak az informatikával van így, hanem mindenel.

Solmenir 2010.02.16. 12:10:13

Szép, szép, amikor nincs választás, akkor megadóztatnák, ha választás van, alanyi jogon adnák. De őszintén, ki lepődik meg ezen? :D

Vámos Sándor · http://passport.blog.hu/ 2010.02.16. 12:16:52

@Seduxen: Nálunk 3 gyerek, lazán megélünk, nyaralásra és kocsikra is jut - Németországban. Mert amikor a főgenya megmondta, hogy el lehet menni, nah, akkor tipliztünk - egyelőre nem bántuk meg, mert a gyerekeinknek így biztos jövőt tudunk biztosítani. Nejem remekül érzi itt magát én kevésbé, de ez van.

Vámos Sándor · http://passport.blog.hu/ 2010.02.16. 12:19:59

egyébként ezek a barmok azt nem értik meg, hogy az internet csak egy eszköz, ugyanúgy, mint a lapát vagy a kalapács, csak egy kicsit kompexebb. De, mivel még egyikkel sem kerültek közelebbi ismeretségbe, csak a lózungokkal tudnak dobálózni.

Seduxen (már NEM dr.) 2010.02.16. 12:21:46

@koborló: tudod az a baj, hogy ez egyre gyakrabban kerül szóba nálunk is otthon... mert ez szerintem baj. nem "nekünk" kellene elmenni innen, hanem azoknak kellene "elköltözni" valahova egészen máshova, akik ide juttatták ezt a "kurva országot".

ha nem veszed tolakodásnak, Te mit dolgozol kint? (és főleg: milyen képesítéssel?)

DexterMorgan78/Séfbácsi 2010.02.16. 12:23:29

Azért valahol meg van annak a diszkrét bája ahogy az antifasiszták tartják napi szinten a fasizmust egy remélhetőleg egyre vékonyodó réteg számára. Mi volt előbb az ezredforduló után a fasizmus vagy az ellene való tüntetés?

badblood 2010.02.16. 12:24:29

@Lecso (F*ck the Shit):
Én bevallom, a sörrel meg tudnának venni... :)) A jelenlegi minőségében az örök élet nem érdekel :))

ColT · http://kilatas.great-site.net 2010.02.16. 12:27:48

@DexterMorgan78/Séfbácsi: Na igen, érdekes nézőpont, de nem hülyeség :D:D:D
A komcsiknak muszáj egy ellenségkép :D

Vámos Sándor · http://passport.blog.hu/ 2010.02.16. 12:33:31

@Seduxen: Nekem viszonylag egyszerű volt a kijövetel, mert mér viszonylag régóta próbáltak kihozni ide. Otthon saját - meglehetősen jól prosperáló cégem volt - itt alkalmazott vagyok, de sebaj, mert szabadidőm, mint a tenger. Egyébként automatizálási programozó vagyok, jelenleg az új generációs ICE (német szuperexpressz) fedélzeti programját fejlesztjük. Jellemzően mérnökökre, ápolókra és jó szakemberekre mindig komoly a kereslet, (nézz körbe a www.monster.de-n) és a munkavállalás is sokkal egyszerűbb, mint amilyennek tűnik.

ingenium rusticus /nyomokban félázsiait tartalmaz! · http://kigondoltam.blog.hu/ 2010.02.16. 12:48:07

@Anthony (kick-ass):
Valahogy kiesett a fejükből az a népi bölcsesség, miszerint télen hideg van bazmeg!

mry314 2010.02.16. 12:51:01

@Seduxen: Ja, hogy a kafetéria megadóztatását már ne is említsem...

A témához: Olyan országban, ahol a mobil internet vásárlásakor megkérdezik, hogy hol fogom használni, mert nincs mindenhol kiépítve a rendszer, minek mindenhova mazzagot fektetni?!?!?!

Hogy mérnem születtem én politikusnak? (Költői kérdés volt! Azért a gerincem hiányozna!!! :) )

ColT · http://kilatas.great-site.net 2010.02.16. 12:55:22

@ingenium rusticus: Eddig csak a hóról felejtkeztek el rendszeresen...

Érdekes módon, a pécsi Széchenyi tér, az EKF rendezvények egyik fő színhelye sem készült el "valahogy".
Ugye a megnyitó úgy volt megtartva, hogy a burkolatot gyorsan összecsapták, és volt egy közlemény, hogy január végére rendesen összerakják.
Na nem hogy január végére, de így február közepén, nem hogy el nem készült, de még csak egy darab melóst se látni...

reKorrekt 2010.02.16. 13:00:22

Kedves naplóm!
Ezen búcsúsorokat már kötéllel a nyakamban írom neked. És most kirúgom a széket magam alól...

taps taps

Seduxen (már NEM dr.) 2010.02.16. 13:03:51

@koborló: nu igen, mindig megállapítom, hogy csak motíváció kell a nyelvtanuláshoz :))) ez egyre erősödik :)

köszi a választ

@mry314: nu igen, az ÜCS megadóztatásával egyidejűleg van egy diszkrét bája, hogy az efftásak ezt kínálják a nyugdíjasoknak (meg a 75rugó "fejpénzt"). Abszolút igaz, hogy gerinces létformáknak nem ajánlott a politikusi pálya. szerencsére a hazai garnitúra ebben a "betegségben" nem szenved...

Ásó[Mosó]Maci (Dr. nélkül) 2010.02.16. 13:04:44

Hogy tudjuk, hogy milyen jóképű ez az ember, aki ilyen okosságokat mond!

www.parlament.hu/kepviselo/kep/b127.jpg

reKorrekt 2010.02.16. 13:09:03

@Seduxen:
Mi az: 20 kilós és legel?
Januártól te.

:)

mry314 2010.02.16. 13:09:36

@reKorrekt: Még mindig aktuális? :)

Vámos Sándor · http://passport.blog.hu/ 2010.02.16. 13:11:45

@Seduxen: Ha komoly szaktudással rendelkezik, a németek simán elfogadják, hogy a nyelvtudásod hmm. kihívásokkal küszködik. Ha valamennyire tudsz németül és angolul, és tényleg jól eladható a szaktudásod, itt el fognak fogadni. Ez nem Anglia vagy Franciaország..

Seduxen (már NEM dr.) 2010.02.16. 13:12:46

@reKorrekt: monnyuk az rám férne, hogy egy pár kilót ledobjak :)

ha már a "norbi-módszer" nem jött be, legalább a maszop-módszerrel ledobok pár kilót :))))

mry314 2010.02.16. 13:13:52

@Seduxen: Ez csak természetes! Hiszen a mostani nyugdíjasok (Apám szokta mondani: a Hippik... :) ) építették fel a cucializmust! ŐK! megérdemlik!!! Nekünk pedig meg kell hunyászkodni a nagyságuk előtt!!! Hogy mé' nem tudtak annó az ámerikaiak kicsit tovább jönni?! (Akkor most mi lennénk kb. Osztrákia szintjén!)

Seduxen (már NEM dr.) 2010.02.16. 13:21:15

@mry314: szerintem ennél egyszerűbb az ok: ők (=nyugdíjasok), többen vannak, mint az adófizetők. Ráadásul a nyugdíjasok közül talán még valakiket meg tudnak győzni, hogy rájuk szavazzon. Mást már nem nagyon... (Szerencsére)

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2010.02.16. 13:25:58

Ezek hülyék basszátok meg! Internet mindenkinek,aztán olvassák a sok Vastagbőrt meg Kurucinfot és még jobban megutálják a szocikat.

Vámos Sándor · http://passport.blog.hu/ 2010.02.16. 13:27:04

@Seduxen: Ezért kellene a szavazati jogot érettségihez ÉS iskolához, adófizetéshez kötni.

Ásó[Mosó]Maci (Dr. nélkül) 2010.02.16. 13:28:02

@Seduxen: Mondjuk ha az internet minden nyugdíjasnál bent lenne, valószínűleg nagy öngólt rúgnának a Maszoposok. Mert egy idő után már nem csak a TV2-retekklub és Bánóandrás szintjén értesülnének a"tények".ről, hanem lehet, hogy kutakodnának az interneten. Sőt, lehet, hogy rátalálnának a V'bőrre. Utána meg még az is előfordulhat, hogy elgondolkodnának az olvasottakon.
Bár lehet, hogy naív vagyok.

Seduxen (már NEM dr.) 2010.02.16. 13:32:42

@Ásómaci: @Tigeri: szerintem max néhány oldalban korlátoznák az internet-elérést:

www.mszp.hu
www.lendvaiildiko.hu
www.orbanviktormagaazordog.hu

:)))

@koborló: az adófizetésnél dőlne meg a dolog, mert mi lenne a NORMÁLIS nyugdíjassal, és az iskolással? Szerintem inkább a helyszínen kellene egy - tényleg - egyszerű tesztet kitölteni. ALAP általános műveltségi dolgokkal. És ha az nem megy, akkor viszonylátás...

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2010.02.16. 13:33:57

@ColT:

+ telefonvonal, T-Com előfizetés 4000 ft / hó ....

Seduxen (már NEM dr.) 2010.02.16. 13:35:46

beszarok: www.lenvaiildiko.hu az LÉTEZIK :)))

na ez esetben egy döbbenetes hír:

www.lendvaiildiko.hu/belfold/bovebben/a-szegyen-napja-1001

Kész, vége a demokráciának, felebarátaim! Kezdjük el rámolni a bőröndöket, én már hallom a bakancsok csattogását gyönyörű multikulti fővárosunk utcáin...

mry314 2010.02.16. 13:35:49

@Seduxen: Tudom, tudom lemaradt a :) a komment végéről...

Seduxen (már NEM dr.) 2010.02.16. 13:36:57

Jááááj:

"hungaronácik"

kész, beszarok... Ennek a szanyinak is elmentek otthonról...

Ásó[Mosó]Maci (Dr. nélkül) 2010.02.16. 13:40:03

@Seduxen: Úristen!
Ez a Szanyi, ez beteg!
És mi történt itt 1949-től 40 éven keresztül, kedves képviselő elfftárs??? Melyik pártnak az utódpártjának a tagja?
mindenesetre a romagyilkosságokról ismét csak egy másik blog jut eszembe:
olajos.nolblog.hu/archives/2009/08/26/Szuletett_gyilkosok/

zsoltix 2010.02.16. 13:42:06

Ahol mobiltelot lehet hasznalni, ott netezni is lehet. Szoval marha nagy ujitas ez a netet mindenkinek dolog.

Seduxen (már NEM dr.) 2010.02.16. 13:44:13

@Ásómaci: "Gyilkoltak hazánkban embereket bőrszín alapján a minap? Gyilkoltak"

mi az, hogy, nagyon is:
- Olaszliszka
- Pesterzsébet

... és még lehetne sorolni

szóval ebben igaza van ennek az elmeroggyantnak

Ásó[Mosó]Maci (Dr. nélkül) 2010.02.16. 13:45:28

@Seduxen: Teszemétrasszistanáczi! Ezt nem így gondolta! :)

Homeoffice 2010.02.16. 13:50:52

Szerintem szüntessük meg az összes NEMZETI (FÚJ HAZAIAS SZEMÉT RASSZISTA NÁCZIII) Ünnepet!
ez egy soviniszta csökevény!
Különben is ezzel megkülönböztetjük magunkat az itt élő külföldiektől!
Fúj szemét mocskos Dolog!
Bögre?

Seduxen (már NEM dr.) 2010.02.16. 13:53:05

@Ásómaci: jaa, bocsánat. Tehát feltehetően azokra az "ügyekre" gondolt, ahol a társadalom legelnyomottabb, legkiszolgáltatottabb rétegéből gyilkoltak le embereket, és kb az ügyek nettó felénél kiderült, hogy vagy uzsora, vagy biztosítási csalás, vagy "pénzügyi elszámolási vita" áll a háttérben? én kérek elnézést...

Seduxen (már NEM dr.) 2010.02.16. 13:55:00

@Gunther: én inkább az együvé tartozást erősítendő szeretném "átvenni" az ÖSSZES ország nemzeti ünnepét. Természetesen - fizetett - MUNKASZÜNETI NAPPAL, hogy méltóképp' meg lehessen ünnepelni... :))

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2010.02.16. 13:55:26

@Seduxen: Baszod! Nem olvastam végig de olyan volt mintha a Náczivadászt olvastam volna.

Ásó[Mosó]Maci (Dr. nélkül) 2010.02.16. 13:55:37

@Seduxen: Nyilván nem gondolhatott Pesterzsébetre vagy Olaszliszkára. Mivel ott a szegény elnyomott romák annyira meg voltak félemlítve! Ha volt a magyaron sapka azért, ha nem, azért.

Seduxen (már NEM dr.) 2010.02.16. 13:58:40

@Tigeri: azért az (=náczivadász) egy fokkal súlyosabb :))) én mindig visítva röhögök, amikor olvasom :)))

@Ásómaci: ááá, értem. Tehát szanyi elvtárs szerint a "megdöglessz magyar" felkiáltással elkövetett lincselés az csak "gyerekcsíny". mindent értek, nincs több kérdésem :)))

Ásó[Mosó]Maci (Dr. nélkül) 2010.02.16. 13:58:54

@Ásómaci: Tudom, ez nem jó poén.
Egyébként Szanyi tipikusan megélhetési rettegő. Ennél jobban már csak Debreczeni retteg.

arlequin 2010.02.16. 13:59:21

@Gunther: nem nem bögre fiacskám. körletet. azt fogsz kapni ha mégegyszer ezzel viccelődsz te aljadék kommunista ökör. (most elragadtattam magam bocs)
(vihetek OV-nak személyesen félcédulát...izé, kopogtatót)

én házkutatásit vinnék ezeknek 'kopogtató'-gyanánt.
az a pár tíz grammnyi kokain ami mindig van náluk elég lenne a vádemelésre.
ez a házmesteri kölök is ölég anyagos-gyanús...

Ásó[Mosó]Maci (Dr. nélkül) 2010.02.16. 14:00:34

@Seduxen: Természetesen! :D Megélhetési bűnözés=> pipa!
Önvédelem=> fasiszta csőcselék megnyilvánulása!
:D

Marcellusca 2010.02.16. 14:00:46

Húúúúú, L'Palmas! Te borotválod? :DDDD
Na, jó, inkább óvasok tovább. :)

arlequin 2010.02.16. 14:02:03

@Seduxen: és a többi nemzet fizetne nekünk amikor ünnepeljük azokat.
elég kemény lenne a tibeti-kínai, vagy magyar-román-szlovák-szerb-horvát bulikon a hangulat ;-)))

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2010.02.16. 14:03:07

@Seduxen: Néha istentelen nagy barmok tudnak lenni :)))) Én is sokszor kifekszem tőlük.:))

Seduxen (már NEM dr.) 2010.02.16. 14:04:02

@Ásómaci: aki szintén ott volt szombaton az anti-zikkáj parádén, ha jól tudom...

Seduxen (már NEM dr.) 2010.02.16. 14:06:51

@Tigeri: nekem ez az egyik kedvencem:

www.naczivadasz.com/index.php?q=elie_wiesel_judapesten

FD /Félős Dávid/: Shalom kedves Elie! Minek köszönhetjük ezt a rendkívüli látogatását itt, az új hazában?
EW /Elie Wiesel/: Elsősorban a pénznek, elég jó gázsit kaptam.
FD: Én mást is hallottam…
EW: Na jó, bevallom vonzanak a magyar kisfiúk is.
FD: Ugye, ugye. És miről fog beszélni a Parlamentben az alattvalóinak?
EW: Természetesen a Holokausztról.
FD: Szokott másról is beszélni?
EW: Nem.
FD: Mi a véleménye a mai magyarországi helyzetről?
EW: Lesújtó, úgy hallottam, hogy ismét építik a táborokat és folyamatosan irtják a zsidókat az utcán.
FD: Ez bizony igaz, nagyon nehéz a helyzetünk, csupán a folyamatos kárpótlás az, ami reményt ad. Szerencsére azért vannak bíztató jelek, hiszen Simon Perez is kijelentette, hogy felvásároljuk Magyarországot.
EW: És hála Jahvénak ez rendben is folyik…
FD: Hallott a Magyar Gárdáról?
EW: Igen, ők ölték meg Tom Lantost és ők robbantották ki a gazdasági válságot.
FD: Bizony, látom mielőtt idejött, hiteles forrásokból tájékozódott az itteni helyzetről.
EW: Azt is hallottam, hogy romákat is irtanak.
FD: Mindenkit, aki nem magyar. Hallott arról, hogy ismét működik az ÁVH?
EW: Miért, volt amikor nem működött? Nagyon jó szervezet, csak zsidók irányítják.
FD: Mi jut eszébe Draskovits Tiborról?
EW: Derék zsidó ember, bár ő inkább a középkorú férfiakat szereti.
FD: És Vona Gáborról?
EW: Holokauszt!!!
FD: Mi a további programja?
EW: Először állami pénzből finanszírozott kóser díszvacsorán veszek részt, utána találkozom a Lauder iskola 8 éves diákjaival. Természetesen csak a fiúkkal.
FD: Az finom lesz. További jó szórakozást és földvásárlást kívánunk önnek a naczivadasz.com nevében.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2010.02.16. 14:13:40

@volánrulz: Tán csak nem valami temető rejtőzik az épület alatt? /Stephen King után szabadon/

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2010.02.16. 14:14:20

@Seduxen: Borsodban jártam, áldozatszámláló,Ferge Zsuzsa,Kirajzás,stb :))

Seduxen (már NEM dr.) 2010.02.16. 14:15:23

Véletlenül a birtokomba került az "Utolsó vacsora" című festmény, ezt holnap meghirdetem a vaterán. Eredeti festmény, itt van egy fénykép róla:

www.kepfeltoltes.hu/view/100216/az_utols__vacsora_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Marcellusca 2010.02.16. 14:28:17

@ingenium rusticus:
"
Ami ezzel megszaporodna:

- A napiszar látogatottsága. " - Oszt', az mé' baly? :)))
Ha nem töccik, mönnyé a csibef@sz.c..-ra! :DDDD

arlequin 2010.02.16. 14:33:04

@Seduxen: aztán ne feledd visszakérni az áfáját...

Seduxen (már NEM dr.) 2010.02.16. 14:37:29

@arlequin: tényleg! miután az egész ügy "kifutna", még főzőcskézhetnék is a Hal a tortán-ban :))

Ásó[Mosó]Maci (Dr. nélkül) 2010.02.16. 14:42:26

@Seduxen: Meg előadásokat tarthatnál a főiskolán :D

Marcellusca 2010.02.16. 14:43:59

@Seduxen: Hinnye, bazmeg, ez ütős vót! :)

"... akkor mi, a normális többség legyünk ott a gáton!" - Ja! Úgyis jön nemsokára a zöldár. Még az sem baj, ha véletlen odavesztek.

Vagy nem arra a gátra és fizikai munkára gondolt?

Ásó[Mosó]Maci (Dr. nélkül) 2010.02.16. 14:46:04

@Marcellusca: Szerintem Szanyi "Sólyomegyparaszt" Tibor nem gondolkodik. Nincsenek ilyen emberi megnyilvánulásai. Ő csak retteg!

Seduxen (már NEM dr.) 2010.02.16. 14:52:20

@Ásómaci: kérdés, hogy a különösen nagy kárt okozó csalás miatt hol ülnék? Mert ha Szombathelyen, akkor megéri. De ha a "Venyigében", akkor már nem annyira...

@Marcellusca: szerintem kár lenne a "gátig" kivinni őt. Közelebb lenne a Kossuth-térhez a rakpart. Kábuuuum...

Smacika 2010.02.16. 14:53:35

Volt egyszer már valami elmecsökkentnek ötlete arra, hogy adóztassák meg a netet. Szerintem ez lehet most is a háttérben. Mindenki megkapja alanyi jogon, de akár kötelezően is, aztán rábasznak valami ordas nagy hazugsággal némi sarcot, mert az áfa nem elég.

Marcellusca 2010.02.16. 14:59:55

@Smacika: Ja, ja! Ebben már rutinjuk van.
Anno bedumálták az embereknek, hogy olajjal fűteni sokkal olcsóbb, mint szénnel/fával.
Le is bontották a cserépkályhákat és vettek olajkályhát.

Pufff, mingyá' megemelték a HTO árát.

Később jött, hogy villannyal mégócsóbb fűtni.
Sok bikra megint cserélt.

Pufff, megemelték a villany árát.

És következett a gázzal fűtés.

De ezt már mindenki ösmeri: "Nem lesz gáz-áremelés!"

Smacika 2010.02.16. 15:00:12

Na most elolvastam a kommenteket is, látom már laspalmas belinkelte az ökröket.
@Seduxen: Nem volt rossz az interjú.
Az a szoci mészáros meg fogja be a pofáját.
Ha a buzeránsok vonulhatnak, a többi szakkör miért nem?

Gerusz · http://gerusz.blogspot.com 2010.02.16. 15:02:17

Az egészben valóban az a szenzációs, hogy ahol igény volt a netre, ott már lehet piaci alapon is ugyanennyiért kapni. Vajon itt is lesznek védett fogyasztók, akiknek az internetét a szomszédság fizeti?...

Smacika 2010.02.16. 15:02:53

@Marcellusca: Két éve, mikor sikerült nagynehezen saját házat venni, mindenki leidiótázott, mert nem gázfűtésre, hanem fatüzelésű, vízrendszerű kandallóra álltunk be.
Mostanra kiderült, hogy jól döntöttem.

Seduxen (már NEM dr.) 2010.02.16. 15:03:25

@Smacika: "többi szakkör " :)))))))))))))

emzperx 2010.02.16. 15:09:28

Mellesleg ezek a nyomorékok még a demagógiában is csak mások ötletét lopják. Ezt eredetileg Seres Mária küldte el több támogatójának, amiben viszont volt egy a pártok állami támogatását és a parkolócég maffia megszüntetését célzó indítvány is, amit valamiért kifelejtett ez a fasszopó.

Smacika 2010.02.16. 15:09:45

@Seduxen: Nem akartam senkit megsérteni, hogy lenácizom, mert valóban lehetnek olyanok, akik esetleg csak az akkor hősi halált halt nagyapjuk tiszteletére akarnak végigsétálni az útvonalon, és nem értenek egyet a szélsőségesekkel. Szegény szoci barom el sem tudja már képzelni, hogy pont nem akarnak a hősök terén zsidót égetni, meg az andrássyn sortüzet zúdítani párszáz cigóra.

Seduxen (már NEM dr.) 2010.02.16. 15:11:47

@Smacika: szerintem tiborunk a megélhetési rettegő iskolapéldája, aki annyit "rettegett" már az elmúlt pár évben, hogy nem csak azt kommunikálja, de már EL IS HISZI, hogy itt napjában - masírozó Waffen-SS alakulatok, meg Gestapo különítmények - zsidók, cigányok, és kommunisták ezreit lövik a Dunába...

Seduxen (már NEM dr.) 2010.02.16. 15:13:39

@Smacika: "mert valóban lehetnek olyanok, akik esetleg csak az akkor hősi halált halt nagyapjuk tiszteletére"

Ááá, ez nekik annyira elképzelhetetlen. Ezeknek mindenki, aki a korabeli - akár magyar, akár Wehrmacht - egyenruhát viselt, az fasiszta, náci, ergo megérdemelte a sorsát. Ja, meg a civilek is, legyenek akár budapestiek, akár drezdaiak...

arlequin 2010.02.16. 15:18:33

@Smacika: én is azon gondolkozom, hogy bevezetem a vizet a cserépkályhámba...

Smacika 2010.02.16. 15:42:36

@arlequin: Nem piskóta meló, úgyhogy csak szakinak engedd! Ügyes vízszerelő kell, meg a cserépkályhás is ott kell legyen végig. Ahogy a cserepes rakja a kályhát, a vizes úgy hajtogatja bele a csövet, egyszer láttam két szakit, nem keveset szoptak vele. Az enyém készen vásárolt, úgyhogy ezt megúsztam.

latte · http://midterms.blog.hu 2010.02.16. 15:53:25

A net terén nincs igazi verseny Magyarországon, sok helyen még a bevezetés is körülményes és persze pofátlanul drága. Az antifasizmus meg minden rendes társadalomban a punkok dolga, akik verekednek a szkinekkel, nem a kormánypártté.

arlequin 2010.02.16. 16:18:41

@Smacika:
OFF
van egy jobb megoldás, nevezetesen a tűztér mögé kell beépíteni egy nagy víztartályt. most hallottam. innentől keletebbre általánosan használt.
ON

Arivistus 2010.02.16. 16:29:01

Szerintem a dolog lényege az, hogy az MSZP szavazóbázisa nem éppen internetfüggő, Societas-trollból meg kevés van.

Az bal oldalnak tehát erősíteni kell ezen a fronton. Adnak internetet a 800.000 cigánynak, azoknak van idejük, és ha belőlük csak 10% tud írni olvasni, az már 80.000 troll, na ennyivel már a teljes magyar webet szét lehet barmolni. A Societas csak gyenge előőrsnek fog tűnni ezekhez képest.

tudi 2010.02.16. 16:59:56

Ingyeinternet, ingyenáram, ingyenkenyér mikéne még ingyenlakás, ingyenautó, Sebaj ezzel már 2014-re készülnek, majd az akkori kampányban újra ígérik a "jóléti rendszerváltást", és a zingyennetet mindenkinek.
@Arivistus: Jah meg a májvip is telelesz még több magamutogató rajnindzsával.

vomit 2010.02.16. 21:00:36

esztorszagban csakugyan alapjog az internet. de a kommerek ugyis belehuznak, es siman megelozhetik oket, ahogy a kornyezok orszagokat az ejro bevezetesevel.
slashdot.org/article.pl?sid=03/07/06/1748224
In 2000, the parliament, perhaps inspired by their new gizmos, passed a law declaring Internet access a fundamental human right of its citizenry.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2010.02.16. 22:35:33

@zero: Na ja. Mondjuk azért ezt is sokan ki tudnák fizetni ha akarnák.
Egyébként azt is mondhatnánk, hogy van mindenhol net, ahol telefon : a T-nek még él a betárcsázós szolgáltatása, ami ugyan lassú, de döcög.

arlequin 2010.02.16. 23:47:29

@Kartal (aki beleszól):
"kepmutatas.hu/"

itt csak egy baj van. én távolról sem vagyok semmiféle demokrácia híve...

ez akkor engem diszkvalifikál?

a 'sok' demokratának pedig üzenem: csináljanak demokráciát egy családban...

ja, hogy ott nem fog működni?!

ja, hogy emiatt sehol sem működik?! hát tessék levonni a következtetéseket...

no jó gondolkozást ;-)))

Kartal (rezervált) 2010.02.17. 00:16:59

@arlequin: én a demokrácia híve vagyok. kivéve, ha én vagyok a főnök, mert akkor a többeknek KUSS!
mintha csak szdsz-es lennék xD

arlequin 2010.02.17. 00:28:40

@Kartal (aki beleszól): ácsi, ácsi. vicces ez, de inkább kukkants utána ennek a demokrácia-katyvasznak... nehogymá a nyáj szavazza meg hogy merre van a legelő...
most pedig elhantolom magam. jó éjt

greybull 2010.02.18. 10:04:33

a baloldalra az a jellemző, hogy sosem ismerte az által oly hőn megváltani igyekezett szegény jó népet. Ma sem ismeri, fogalma sincs, hogy mi van vidéken, vagy akár csak a panelprolinál! A tudatlanság - halálos. Remélem a szocik bele is fognak ebbe dögleni.

süti beállítások módosítása