Skip to content


       Szűrés lista

Hajdúhadházra gördült a cirkusz

Gyöngyöspata után Hajdúhadházra gördült a cirkusz, 2 hétig most meglesz mindenkinek a téma.
Két hét után pedig minden visszatér a régi kerékvágásba, a maga az alapprobléma nem lesz megoldva, és lehet, hogy nem is lehet megoldani.

1. A településen a betörések, lopások, szabálysértések szép lassan tönkreteszik a lakosok életét. Az "egy körzeti megbízott 3 falura" módszer a rendőrség részéről semmit sem ér.

2. A bűncselekmények mellé olyan incidensek is társulnak, amikkel a rendőrség már végképp nem tud mit tenni: leköpik, inzultálják, beszólnak az embereknek, magyarul egyes emberek "cigánykodnak".

3. Mivel a rendőrségnek nincs se embere, se pénze arra, hogy éjjel-nappal járőrözzenek az adott településen, az emberek a polgármesterhez fordulnak, hogy tegyen már valamit.

4. A polgármesternek elég kevés eszköze van, de támogatja egy polgárőrség felállítását.

5. A polgárőrség megkezdi a "munkáját", a "világ vicce" kategória pocakos nyugdíjas rendőr vezetésével, akit még a cigánygyerekek is hangosan kiröhögnek. A polgárőrség haszna csekély.

04:00-tól, remek jelenet, a polgárőrbácsi és cigánygyerekek, akik nincsenek iskolába, de majd úgyis mennek börtönbe.



6. A lakosságnak tele lesz a töke a rendőrséggel és a helyi polgárőrséggel, mivel semmilyen változás nem történik az ő biztonságuk javítására.

7. "Jöjjön bárki, akárki, csak legyen már végre közbiztonság" - mondják, és megjelenik a Szebb Jövőért Polgárőr Egyesület. Hívatlanul vagy a helyi lakosok által meghívva.

8. A lakosok nagy része örömmel fogadja őket, javul a közbiztonság. Tegnap, az első nap négy betörőt fogtak el Szebb Jövős polgárőrök.

9. A Szebb Jövőért Polgárőr Egyesület után menetrend szerint megérkezik emelt létszámmal a Készenléti Rendőrség, úgymond fenntartani a közbiztonságot, ami számukra azt jelenti, hogy a polgárőröket figyelik. Azonban közbiztonság éppen korábban nem volt, de akkor nem vonultak ki.

10. A lakosság kisebbik része óriási jajveszékelést csap. A kisebbségi önkormányzati vezető szavait issza a média, hiszen ők most "rettegnek". No igen, 200 polgárőr meg a polgárőrök miatt kiérkező Készenléti Rendőrség mellett nehéz éjszaka elindulni tyúkot meg fát lopni, uzsorát behajtani.

11. A kézzel fogható bűncselekmények (betörések, lopások) áldozatai immár senkit nem érdekelnek, őket nem kérdezik meg, de a helyszínre, a rettegő romákhoz megérkezik a TASZ, az LMP, Ungár Klára és a szokásos csapat, akik soha, egyszer sem mennek ki magyar lakosok, áldozatok panaszait meghallgatni, esetleg segíteni nekik. Ugyanis "a bűncselekmények megoldása a rendőrség hatásköre".
A TASZ, az LMP, Ungár Klára és a szokásos csapat, soha, egyszer sem mondja a romáknak, hogy ne lopjanak, hogy takarítsák ki a házakat és az udvarokat, hogy járassák rendesen oviba és iskolába a gyerekeket.
A TASZ, az LMP, Ungár Klára és a szokásos csapat, soha, egyszer sem mondja a romáknak, hogy ne vágják ki és ne tüzeljék el a gyümölcsfákat, hogy inkább ültessenek krumplit, zöldséget, és próbáljanak meg gazdálkodni.
Járóka Líviától Pintér Sándorig mindenki nyilatkozik, hogy "ami folyik megengedhetetlen, tűrhetetlen, a rendfenntartás állami monopólium", bla-bla-bla, de más nem történik.

Egy Hajdúhadház környéki gyümölcsös. Joggal hiányolhatóak a képről maguk a gyümölcsfák. A kép a Napló helyszíni riportjából van:



12. Egy kis időre fordul a kocka, magyar lakosok kapnak pár hét nyugalmat és közbiztonságot, a romák egy része pedig minden nap elmondja, hogy ők mennyire rettegnek, félnek, stb.

13. A Szebb Jövőért Polgárőr Egyesült elhagyja a települést.

14. Ugrás vissza az 1-es pontra, és minden kezdődik előröl.

Mi lenne a megoldás?
Az alapközhely, amit ilyenkor ellőnek, hogyha lenne munka, akkor dolgoznának és nem lopnának.
Nos, rengeteg munkanélküli magyar ember van, de nem mennek éjjelente tyúkot lopni. Orbán nagy ívű programot hirdetett (100 ezer közmunkás), ennek viszont elég nagy a költsége (szorozzuk fel a 100 ezer embert a minimálbérrel), és aki nem akar elmenni, az nem fog elmenni dolgozni. Kényszeríteni ugye senkit sem lehet, csak felkínálni a lehetőséget. Lopni csak kényelmesebb, mint 60-70 ezerért a tűző napon ásni a gátat.

A másik "megoldás", amin jelenleg is dolgozik a kormány, hogy ún. kríziscsoportot küldenének a helyszínre: "Kormánydelegáltakból, önkormányzati politikusokból és helyi kisebbségi vezetőkből álló válságmegelőző csoportokat állítana fel a kormány a gyöngyöspataihoz hasonló társadalmi feszültségek megelőzésére."
Most képzeljük el, hogy a kríziscsoport megérkezik a helyszínre és ... megkéri a romákat, hogy ne lopjanak és viselkedjenek rendesen? Mert ez így vicces jelenetnek tűnik, remélem megy majd velük egy tévéstáb ...

Viszont, ha polgárőrök járőröznek éjjel-nappal, akkor az mindenképpen visszatartó erő. Ha a mi utcánkban több betörés is előfordulna, érdekelne, hogy ki vállalja azt, hogy a saját szabadidejében (!) a saját pénzén (!) járőrözik? Felőlem a Bantu Négerek Önvédelmi Csoportja is lehetne, csak senki ne lopjon el a kertemből semmit.

Csak hogy a Gödörben ördögbotozó LMP-s is megértse, aki már a Nagykörúton kívül is rosszul érzi magát: vannak olyan emberek, akik csak az elrettentő erőből értenek. Igen, ez a rendőrség dolga lenne, de ők kurvára nem rettentenek el senkit. Úgy elég nehéz, hogy a szomszédos városban alszik a körzeti megbízott.

Pofonegyszerű: melyik településre mennél betörni?
Ahol tudod, hogy 3 falura jut 1 körzeti megbízott és nincs polgárőrség, vagy oda, ahol tudod, hogy folyamatosan járőröznek a polgárőrök?

Az egyik gyöngyöspatai lakos szépen összefoglalta és megírta egy nyílt levélben:


"Szeretnénk világossá tenni, hogy a sajtó jelentős részében gyerekcsínynek és apróbb lopásnak titulált „ügyek" valójában mit is takarnak. A folyamatos fenyegetettség és félelem, valamint megalázottság lett része számos, főleg idős ember mindennapjainak, főként a falunak azon a részén, ami az említett, társadalmi normákat megszegő családok közelében található. Kialakult a félelemkeltésnek és bűnözésnek egy fojtogató hálója: a deviáns csoportba tartozó gyerekek, tinédzserek nappal, a miséről vagy éppen a boltból hazatérő idős embereket nyíltan szidalmazzák, sok esetben le is köpik, táskájukat rángatják, őket kővel dobálják. Majd éjszaka bemennek a kertjükbe, fészerükbe, ahonnan ellopnak kisebb és nagyobb javakat.

Lehet ezeket „apróbb lopásnak" is nevezni, de a tevékenység olyan gyakori és módszeres, hogy a végeredmény tragikus: sok létminimum közelében élő idős ember kerül lehetetlen helyzetbe, amikor éppen ellopják tűzifáját, vagy annyira fosztogatják a kertjét, hogy föl kell hagynia a termeléssel. De a legfájóbb a pszichés hatás: a folyamatos rettegés miatt a megérdemelt nyugodt öregkor helyett mindennapi félelem és létbizonytalanság lett osztályrésze sok-sok embernek.

Föl szeretnénk arra is hívni a figyelmet, hogy a pusztítás akkor is pusztítás, ha nagyon sok apró mozdulat következménye. Az említett közösségromboló csoport miatt tizenöt év alatt eltűnt, romhalmazzá és pusztasággá vált a Kecske-kő harminc hektárnyi oldala, ami előtte Gyöngyöspata „nyaralónegyede" volt hobbikertekkel, pincékkel, gyümölcsösökkel. A karókat, oszlopokat tűzifának hordták el, a pincéket föltörték, számos esetben a cserép mellett még a tetőgerendákat is elvitték, a gyümölcslopás módszerét sokszor a faágak letörése és elvonszolása jelentette. Most úgy néz ki a terület, mintha bombatalálat érte volna. A termelés leállása miatti anyagi kár is hatalmas, szerény becslések mellett is körülbelül harmincmillió forint évente, de legalább ennyire fájó veszteség, hogy Gyöngyöspata egyik legfontosabb közösségi színterét veszítette el, vészesen rövid idő alatt.

A faluban két hétig tartózkodó Szebb Jövőért Polgárőrség tevékenysége országos szintű felháborodást váltott ki, de az éremnek másik oldala is van: a falu lakóinak nagy része úgy érzékelte, hogy összességében (nyilván ebben a jelen lévő rendőri erőknek is szerepe volt) két évtizede nem érzett nyugalom és biztonságérzet volt tapasztalható. A faluközpont hídján megszűnt a gyerekbandák vámszedése (szó szerint értendő!), az idősek nyugodtan el tudtak menni misére, a postára vagy a boltba, nem kellett feléjük repülő kődaraboktól, köpésektől, szidalmaktól tartaniuk, és éjszaka is nyugodtan alhattak."


Néhány fotó a gyöngyöspatai pincékről, gyümölcsösökről.

Lehet, hogy azt a két pofont a köpködő, vámszedő suhancoknak kellene kiosztani, Pintér úr!

Folytatás ...

Címkék: fidesz rendőrség társadalom cigány jobbik

A bejegyzés trackback címe:

https://vastagbor.blog.hu/api/trackback/id/tr772822297

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Haddelhadd-háza… 2011.04.14. 10:46:35

Megint tele van a média a Szebb Jövőért Polgárőr Egyesület utcai ténykedésével. Járőröznek vagy megfélemlítenek? Rendet csinálnak vagy fenyegetnek? Minden illetékes, vagy magát illetékesnek érző nyilatkozik, értékel, minősít, stb. A rendőrség mossa kez...

Trackback: 188. Magánrendőrség 2011.04.13. 11:31:44

Ma került ki az Indexre Plankó Gergő cikke, az Ahol megszűnt Magyarország címmel. A cikk nagyon érdekes és aktuális problémát ír le, erről már én is többször írtam a tavalyi év során.Az előzmények: Gyöngyöspatán a Jobbik nagygyűlést hívott össze, ...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2011.04.14. 18:59:29

@zero:
én nem tudom, ezek a nyomorultak tényleg nem fogják fel, hogy az emberek mindennapi életét, közvetlenül nem az teszi tönkre és nehézzé, hogy a gyurcsány, vagy az orbán, vagy akármelyik naponta hazatol egy talicska pénzt az adóból ellopva, hanem azok a bűncselekmények, amiket ezek a libbant hülyék megélhetési bűnözésnek neveznek.

ugyanis az közvetlenül érinti az embereket, hogy reggel felkel és kimegy a kertbe paradicsomért, akkor nincs egy darab sem, de még a palánták is ki vannak taposva, bemegy a tyúkokhoz tojásért, és se tyúk , se tojás, de még a fém zsanér is le van szerelve a kiskapuról, menne a füstölőbe a kolbászér, de a kolbász és sonka már nincs, és lám a fustölő sincs, a faanyag egy utcányira füstöl éppen el, vagy éppen megy az utcán és cigi kérés címén megállítva ha szerencséje van pofon nélkül odaadhatja a nála lévő pénzt a megélhetésinek.

persze nem baj, mert tudjuk a fityiszes pap bácsitól, a dolgozó polgároknak van pénze, akár mind adhatna 2 milliót, csak szarházi sunyi banda, ezért nem teszik, úgyhogy hazamegy újabb adag pénzért a megélhetési kéregető áldozata, azonban meglepve tapasztalja, hogy nem találja a szekrény mélyére rejtett zsáknyi pénzét, de hopp, a szekrényt sem.

igaz , ezek csak kisértékű lopások, rablások, besurranások, sehol nincsenek a 4-es metrós lopáshoz, vagy a többihez, de ezek azok amik a közbiztonság mibenlétét jellemzik. Szarom én le, hogy ellopták a már egyszer adóként elvett pénzemet a gyurcsányék vagy orbánék, csak amit meghagytak nekem saját használatra, azt hagyják meg mások nekem, az abból tégláról téglára épített életemet, javaimat ne vegye el senki.

Aztán, ha felemelem a hangom, hogy ezek tolvajok akik az év minden napján ebből élnek meg, és bűnözők, majd rájuk mutatok, ne mondja már meg nekem egy VI kerületi, pesti belvárosi seggfej, hogy én szarul látom a dolgokat, rasszista bunkó vagyok és nem az a megoldás, ha sittre vagy a világ végére kívánom őket, és úgy kompletten közösségestől a kurva anyjukba .
Fura módon amint ötévente valamelyikre kezet emel valaki bármelyik faluban tudnak ott ajvékolni a rajvédő gecik, de az öt év alatt a nap mint nap elkövetett bűnözésük áldozataiért egyik sem akar sírni, sőt mentegetik őket a megélhetési bűnözésre hivatkozva, meg gyerekcsínyként aposztrofálva a gyilkosságokat, biztos cigányozott azért szúrták le verték meg dumákkal.
persze, cigányozott, ezért megszúrta. majd elvette még büntetésből az óráját, a nyakláncát, pénzét. teljesen jogos.
de ha ő ellopja a motoros kerti-kapámat, és beleverek a fejébe egyet miatta, akkor az rasszizmus.

ha ő agyonver és megerőszakol egy nyolcvan éves öregasszonyt háromszáz forintért, akkor az a sanyarú sorsú életének a következménye, és a rasszista társadalom bűne, aki belekényszerítette ebbe, nem ő tehet róla.
ha én a telkemen a magánterületemen belül árammal védem a veteményesem, és erre figyelmeztetek mindenkit szóban és kiírással is, és ő mégis bemegy holtrészegen lopni és agyonüti az áram, akkor az bizony rasszista előre eltervezett gyilkosság.

so it goes.

bandika gazdája 2011.04.14. 20:05:09

@Conv: A nem szegregált oktatásról: a melletünk lévő középiskolában két derék ifjú (közülük) berángatott egy lányt a WC-be, kést szorítottak a nyakához és megerőszakolták. Az igazgatónő értesítette a rendőrséget, akik elvitték nagyszerű ifjakat. De a történetnek itt nics vége! A minap derült ki, hogy a két nagyszerű fiatal kiccsaládja azóta rendszeresen zaklatja és fenyegeti a lány családját. De nem ám úgy, hogy beszólogatnak, á nem. Éjszaka átmásznak a kerítésen, a lány húgát, anyját megöléssel fenygetik, stb. A dolog odáig fajult, hogy a lány már rég nem mer iskolába járni, de mostmár a lány húga sem mer kimenni a házból, aki egy másik iskolába jár. Valószínű, hogy a fiatalabbik lány rendőri kísérettel fog iskolába járni, hogy ne kelljen megszakítania a tanulmányait. Itt ugatnak iskolai szegregációról, tessék! Ez kell?! No komment!

fokabacsi 2011.04.14. 20:48:58

"barikad.hu
2011, április 14 - 19:41

Kedves Sanyi bácsi!

Nagyon tetszik nekem Sanyi bácsi eltököltsége, hogy szeretett városomban, Hajdúhadházán rendet akar csinálni. A múltkor is azok a nagyfiúk kölcsönkérték a bicajomat, aztán nem akarták visszaadni. Amikor meg szóltam nekik, megvertek.

Anyukám azt mondta, ne bánkódjak, mert két hét múlva vissza fogom kapni.

Azóta már a hó is leesett, meg már a nagyapa megmetszette a fákat a kertben.

Alig várom a húsvéti nyuszit, hátha az visszahozza.

A Peti barátom mesélte, hogy a nagymamájának egyik éjszaka segíteni mentek a városszéliek. A kertből kivágták és összeszedték a fákat. Azt mondták, azért, hogy a nagymama nehogy elessen bennük a sötétben. A biciklijét is elvitték, mert hogy úgyse tud már ráülni. A kamrából is elvitték a krumplit, meg sok mindent, mert azt hitték, hogy oda érkezett az élelem segélyük.

Apukám szokta mesélni, hogy miket beszélnek az utcán azok, akik még ki mernek menni azután, hogy a nap lemegy. A kutyák állandóan ugatnak, a polgármester szerint a falusi turizmusnak köszönhető a sok arra járó ember. Azt is mondta, hogy valami begyűjtés van már megint, mert arany ékszereket vesznek el az utcákon járóktól.

Tessék elképzelni Sanyi bácsi, a szomszéd néni azt mondta, hogy a templomba járás veszélyes dolog. Bár a hittanon ezt még nem hallottam, de a közelben levő kocsma előtt, ahol málnaszörpöt is lehet kapni, láttam egy fekvő embert, akinek a száján hab jött ki. A nagyapával sétáltam, ő erősen fogta a kezemet és elhúzott onnan. Azt mondta utána, hogy az az ember sok sört ivott, és hogy a habját nem tudta lenyelni.

Az Isti barátom pedig, akinek rendőr a papája azt mondta, hogy sörösüveggel vágták el a torkát. Ezt már nem értettem, pedig apukám is szereti a sört, de nem szokott véres lenni.

Sanyi bácsi, tessék elképzelni, idegen emberek érkeztek a városba, mindegyik fekete munkaruhában. Tegnapelőtt már nem ugattak a kutyák éjjel, talán mert nyugodtan aludtak. Ezt mondták a társaim is az iskolában, akik eddig inkább szaladva jöttek az órákra, és együtt. Azok a feketeruhás bácsik csinálhattak valamit, hogy nem kell félni attól, hogy nálam fiatalabb gyerekek csapatostul masírozva erővel elvegyenek valamit tőlem, meg az öreg néniktől, bácsiktól.

Ezt nagyon köszönöm Sanyi bácsinak.

Azt szeretném kérni, hogy ne vigye el innen ezeket a feketeruhás bácsikat, mert ők nagyon aranyosak és barátságosak mindenkihez.

Anyukám azt mondta nekik, hogy a nyugalmat hozták nekünk, de ezt én még nem értem.

Már esteledik, de még kimegyek focizni a játszótérre, mert a többiek hívtak, és azt mondták, hogy most nem jönnek a városszéliek elvenni a labdánkat.

Csókolom, Gyuri."

Valahol Máshol (lemondott Dr. Prof.) 2011.04.14. 22:48:31

@zero: "még én sem ismernék fel egy nyilast..."

Felismerni nem kell. Elkérni a személyit, amennyiben nov 22 és dec 21 között született, már meg is van.

sanity 2011.04.14. 23:35:39

gauche caviar Te tényleg nyomorult vagy, de erről eddig is meggyőződhettem.
Azért jobbikos a vastagbőr, mert elismeri, hogy ha a Szebb Jövőért polgárőrség nem járőrözik valahol, akkor a közbiztonság kvázi egyenlő a nullával vidéken? Majd a hős antifasiszták meg az LMP fogja megvédeni a vidéki embert(lassan a városit is)? El kellene már felejteni az állandó nácizást, tényleg ez a legnagyobb probléma itthon??? A hozzád hasonló lelki sérülteken csak felhúzni tudom magam.

OFF: Mikor lesz már elkergetve a komplett politikai paletta? Meddig tűrik még az emberek ezt az égbekiáltó pofátlanságot?

picur3ka 2011.04.14. 23:52:37

@sanity:

Es, ki lenne helyettuk? Te indulsz?

Es, akarki lenne, nem az USA fogja neki ledobni, hogy mi van?

Almodj, kiralyfi!

sanity 2011.04.15. 00:14:48

@picur3ka/mesterhazymiklospart:
Bár álmodnék.......
Tudod mennék én, csak amíg a többség szemében is én vagyok a náci, és a hozzád hasonló okosok csak velem tudnak vitatkozni, addig csak a saját ismerőseimért teszem tűzbe a kezem.
Talán egyszer össze is fog ez a nép, bár nem rajtad fog múlni úgy érzem:)))

CD-R80 2011.04.15. 07:49:31

@Conv: Ennél jobban nem lehet összefoglalni.
De érdekes, ezeket a dolgokat soha nem magyarázza meg egyetlen faszfej sem.

prendick 2011.04.15. 09:09:13

@Conv: Igen, itt van a lényeg. Csak amikor ez ember ezt már századszorra is elmagyarázza, úgy érzi magát, mintha hülyéknek beszélne. Jönnek a bámész arcú széplelkek, a búra alatt élő okostojások és a megélhetési jogvédők, és látni a szemükön, ahogy input errorral lefagy a beviteli csatornájuk. Aztán beindul a fejükben a csökkenett mód és kiköpi a megoldást: "hát te rasszista vagy". Ettől megnyugszanak és újra egyszerű minden.

Én például szerettem volna rasszista lenni, de nem ment. Mert ugye kénytelen vagyok elismerni, hogy egy cigánynak joga van a fajtája védelméhez. Ellenben elnézve ezeket az isten barmait, ahogy a saját ordító ostobaságukkal bontják le a saját társadalmukat, egyre többször gondolok arra, hogy a fehérembernél nagyobb marha nem jár mostanság a Földön. Gyanúsan kezd kialakulni bennem a fehérellenes rasszizmus.

Úgy néz ki, nagy pofon kell ahhoz, hogy a fehérember magához térjen. Csak kár, hogy ezt a pofont az unokáinknak borítékoljuk, akik teljes joggal fogják leköpködni a sírjainkat, amiért kisebbségé lettek a saját földjükön, a mi hibánkból.

picur3ka 2011.04.15. 09:16:28

@sanity:

Adna az isten, hogy en almodom! Nekem azonban ugy tunik, hogy a magyar kormanynak igen kicsi mozgastere van, lett legyen kormanyon barki.

asmodean 2011.04.15. 11:30:43

A távolban felsír egy gyermek:

jogtalanul.blog.hu/2011/04/15/gyongyospata_emberkozelbol?utm_source=ketrec&utm_medium=link&utm_campaign=index

Ez nagyon komoly: "gyermekeket sem kímélő cigányozás" :)))))

sanity 2011.04.15. 12:30:35

@picur3ka/mesterhazymiklospart:
A 20 éve hatalmon lévő garnitúra persze, hogy a külföldi érdekeket szolgálja, ez számomra is evidens, és akkor nagyon finom voltam és nőies:)
Ennek ellenére bízom benne, hogy vannak még olyan emberek itthon, akiket nem lehetne megvenni kilóra, és az első útjuk nem a Siratófalhoz, hanem mondjuk Erdélybe vezetne.

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2011.04.15. 13:03:05

@asmodean:

na ja, mert a cigány kicsinye az a purgyé bazzeg ezt sem tudod?

a marhának a kicsinyére se azt mondod, hogy marha, hanem hogy bornyú.

picur3ka 2011.04.15. 15:03:04

@Seduxen:

'tudomása szerint nem működnek más fizetős szálláshelyek'

Minek is?
' a polgárőröket helyi lakosok fogadják be éjjelente'

A nacik.

hoplita 2011.04.15. 18:26:31

".....
A polgárőrök, ahogy korábbi cikkünkben is írtuk aláírásgyűjtésbe kezdtek. Ennek célja, hogy megkérdezzék a helyieket maradjanak-e a településen. „Pár óra alatt több mint 3000 támogató aláírás gyűlt össze, azaz a helyi, választásra jogosult lakosok több, mint fele már támogatásáról biztosította a Szebb Jövőért Polgárőr Egyesület tagjait” – nyilatkozta Vona Gábor a barikad.hu-nak. A Jobbik pártelnöke közölte, az aláírók közül többen cigány származásúak. Ez is cáfolja azt a híresztelést, hogy nem a közrend védelme érdekében, hanem a romák megfélemlítése miatt járőrözik a Szebb Jövőért Polgárőrség Hajdúhadházon...."

Ajjaj, náculnak a népek, piszkosul.:DD

hoplita 2011.04.15. 19:11:27

"Nemkívánatos személlyé nyilvánították Pintér Sándort Hajdúhadházon
A Hajdúhadházon kedd óta járőröző Szebb Jövőért Polgárőr Egyesület nevében Rubi Gergely jobbikos parlamenti képviselő mai sajtótájékoztatóján bejelentette: "nem kívánatos személlyé" nyilvánították Pintér Sándor belügyminisztert Hajdúhadházon, s felszólítják, hogy mondjon le."

:DDDD

causa sui 2011.04.15. 19:33:33

Innen üzenem Pintér miniszter úrnak: REMÉLEM TUDJA, HOGY A TŰZZEL JÁTSZIK!

hoplita 2011.04.15. 19:51:18

@causa sui:
Pintér az eszköz, ne feledd.
Orbán, az a kis pöcs játszik itt a tűzzel....hogy szakadt vóna az annyába a feje.

Kartal (rezervált) 2011.04.15. 19:53:28

@bandika gazdája: nem mondod, hogy ez nálatok történt! Na ezen most konkrétan lehidaltam.

@causa sui: nem tudom mit művel Pintér miniszter úr, de jó lenne, ha elgondolkozna azon, hogy az a többség, ami őket megszavazta, most a polgárőrökre szavazott. Pillanatok alatt 3000 aláírás jött össze - köztük cigányoké is -, hogy a polgárőr egyesület maradjon ott helyben...

De jó, ne legyen jobbikos polgárőrség. Legyen rendőrség, fogják meg a garázda és bűnöző elemeket és zárják be. Legyen végre közbiztonság! Ezek a srácok sem jókedvükben járőröznek ott, hanem mert a bűnözés és terror miatt élhetetlen lett a környék! Még az Origo is megírta: a helybeliek arra panaszkodnak, hogy a rendőrség nem tesz semmit a rend helyreállítása érdekében. Tessék mondani kedves miniszter úr, vizsgálta valaki a panasz jogosságát? Vagy csak szép színes grafikonokat lobogtatva bizonygatták, hogy áááá, ott nincs is bűnözés, minden rendben van... Közben van a faszt.

Kartal (rezervált) 2011.04.15. 19:57:49

@hoplita: hát nem tudom. Tartok tőle, hogy Orbán is csak eszköz. Különben ezért jó az egyszemélyi irányítás. Nem kell az egész bagázst cseszegetni, elég ha csak a főnökre mordulnak rá, és rögtön vissza is dobja pl. az oktatás átalakításáról szóló tervet. Nehezen jöttem rá miért, de aztán megvilágosodtam:
fmh.hu/belfoldi/20110415_egyeztetes_zsido_kozozssegekkel
Kimaradt belőle a holokauszt! :D

hoplita 2011.04.15. 20:18:19

@Kartal (rezervált):
Igazad van, ő is csak egy hitvány báb. semmi több.
De legalább apránként lehull a lepel......hátha nyiladozik az agyhalott fityiszzombik értelme is.:)

causa sui 2011.04.15. 22:53:01

@hoplita: nem vagyok benne biztos.

de
21.25: Információink szerint sikerült beszélni az ügyeletes katonai ügyésszel. Nemsokára részletekkel is szolgálunk.

22.13: Kulcsár Gergely a barikad.hu kérdésére elmondta: a katonai ügyészség ügyeletesének elmondása szerint nem ők az illetékesek az ügyben, feljelentést a Nyomozó Ügyészségen lehet tenni. Ott ellenben nincs ügyeletes, így a feljelentés hétfőre marad. Kulcsár Gergely megerősítette: mindenképp megteszik a feljelentést.

Érdekel, ebből mi lesz.

Kartal (rezervált) 2011.04.16. 10:07:30

Most őszintén, mi a tököm ez? Rosenfeld Matyi reinkarnálódott, vagy mi???

08.50: A képviselők, a barikádTv stábja illetve a barikad.hu helyszíni tudósítói elindultak Hajdúhadházról Debrecen felé. A 4-es számú főúton azonban a rendőrség megállította a konvojt, és tüzetesen átvizsgálták a járműveket. Még a csomagtartót is kipakoltatták. A rendőrök fokozott közúti ellenőrzésre hivatkozva kutakodtak az autókban.

(Honnan a faszból tudták, hogy na ezekben az autókban vannak a jobbikosok? A rendőrség rendszám alapján nyilvántartja a lakosság pártállását, vagy ez hogy van most???)

08.55: A bíróság épületébe a sajtót beengedték, a képviselőket is. Egyébként azt a felvilágosítást kapták, hogy mindösszesen 15 fő vehet részt a tárgyaláson. A kettős mérce iskolapéldája persze megjelent a debreceni bíróságon is. Az épületben ruházatátvizsgálás folyik, mindenkit megmotoznak- az épületbe érkező cigányokon kívül. A rendőrség tájékoztatása szerint mindenkit megmotoznak nem lévén fémdetektor. Egy bírósági dolgozó szerint ellenben azért nem motozzák a cigányokat, mivel ők egy másik tárgyalásra érkeztek. Ki tud eligazodni ilyen kusza információk között?

(Én azért megkérdeztem volna a rendőrt: a cigányt miért nem motozod meg, büdös, vagy mi van? Rasszista vagy, nem nyúlsz a cigányhoz?)

09.10: A legfrissebb hírek szerint a tárgyalás 10 órakor kezdődik. A tárgyalóterem folyosóján felsorakozott 12 golyóálló mellényt (!) viselő rendőr. Alakzatban állnak. Ki hitte volna, hogy öt terroristát állítottak elő tegnap...
goo.gl/ViPDU

Erre már nem is tudok mit mondani. Amennyiben Pintérék terve az, hogy a Jobbik szavazóbázisát kibővítik, hogy egészséges harc bontakozzon ki a következő választáson a Fidesz és a Jobbik között, akkor NAGYON JÓ ÚTON HALADNAK! Csak így tovább Pintér úr, előttünk a szakadék, de mi nem hátrálunk, ugye? Tessék már mondani, a rendőrgyilkos bűnözővel is így keménykedtek? Vagy azt elfogása után még megitatták, egy szál bilincsben lökdöste két rendőr, és nyilatkozhatott a tévének is?

Most már tényleg kételyeim vannak, hogy a Rendőrség kiket is véd igazából: a törvénytisztelő állampolgárokat vagy a bűnözőket...

Nurrddin 2011.04.16. 11:35:51

egyszerű mint az egyszer egy...
fenét védi a bűnözőket... magát védi a hatalom és az elit
számára minden önszerveződés életveszélyes, ezért próbálja a csírájában elfojtani az általa és rá veszélyesnek ítélteket
a lelkesedésük olyan nagy, hogy észre sem veszik, ezekkel az akcióikkal a saját bukásukat siettetik
nem most, lehet egy két év, lehet több, de hogy mindenképpen robbanni fog az biztos

pedig lenne egyszerűbb megoldás is
rendet kéne rakni, és értelmetlenségében a gárdák egyszerűen eltűnnének
hogy miért nem ezt választják, arra is van pár tippem...

dr. Aullah 2011.04.16. 12:02:37

VÉGRE TÖRTÉNIK VALAMI! Végre azt csinálják a Jobbikosok, amit vártam tőlük: Beintettek a kormánynak és az ott lakók mellé álltak.

Kartal (rezervált) 2011.04.16. 12:36:10

www.youtube.com/watch?v=5RbRDiF9oBY

5.50-től egy fideszes véletlenül igazat mondott :DDD
Majd kap Orbántól, hétfőn kereshet is magának más munkát.

@Nurrddin: én nem tennék egyebet, mint alkalmaznám a Szebb Jövőért Polgárőr Egyesületet. Hatékony, fegyelmezett, van tekintélye - majdnem mindenben ellentéte a rendőrségnek.

Kartal (rezervált) 2011.04.16. 15:01:19

Opplá! :DDD

"14.44: A tárgyaláson tehát szabadlábra helyezték a tegnap előállítottakat. A rendőrség természetesen nem fogadta el a bíróság döntését és fellebbezett.
Az indoklásban elhangzott: az aláírásgyűjtés nem olyan magatartásforma, amely szembemenne a társadalmi együttélési normákkal. Az öt előállított személyből ráadásul csak három polgárőr volt, a másik kettő civil. A polgárőrség alapszabályzata eleve kizárja a garázdaságot, épp a garázdaság ellen alakulnak a polgárőr egyesületek. A bíróság megállapította azt is, hogy egy törvényesen bejegyztett, tehát törvényesen tevékenykedő polgárőrségről van szó.

A három cigány tanút, aki az ülésteremben tartózkodott, kiküldték a tárgyalóteremből. Ők napok óta provokálják a polgárőröket, de a bírónő kijelentette: semmi közük a jelen tárgyaláshoz, így tanúként sem hallgathatók meg."

Na ez most mire volt jó?

picur3ka 2011.04.16. 15:08:47

@Kartal (rezervált):

Nagy erellyel, hivatalosan eljartak. A mindenfele humbug jogi szervezeteknekl egy szavuk nem lehet.

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2011.04.16. 15:11:15

@Kartal (rezervált):
"Na ez most mire volt jó? "

:) arra, hogy nyilvánvaló legyen, a bíróság szerint teljesen jogszerűen működik a szebb jövőért polgárőrség, és joga van ott járőrözni ahol akar :)

fokabacsi 2011.04.16. 15:35:17

A kézzel fogható bűncselekmények (betörések, lopások) áldozatai immár senkit nem érdekelnek, őket nem kérdezik meg, de a helyszínre, a rettegő romákhoz megérkezik a TASZ, az LMP, Ungár Klára aFASZ, és a szokásos buzi csapat, akik soha, egyszer sem mennek ki magyar lakosok, áldozatok panaszait meghallgatni, esetleg segíteni nekik. Ugyanis "a bűncselekmények megoldása a rendőrség hatásköre".
A TASZ, az LMP, Ungár Klára és a szokásos csapat, soha, egyszer sem mondja a romáknak, hogy ne lopjanak, hogy takarítsák ki a házakat és az udvarokat, hogy járassák rendesen oviba és iskolába a gyerekeket.
"A TASZ, az LMP, Ungár Klára és a szokásos csapat, soha, egyszer sem mondja a romáknak, hogy ne vágják ki és ne tüzeljék el a gyümölcsfákat, hogy inkább ültessenek krumplit, zöldséget, és próbáljanak meg gazdálkodni.
Járóka Líviától Pintér Sándorig mindenki nyilatkozik, hogy "ami folyik megengedhetetlen, tűrhetetlen, a rendfenntartás állami monopólium", bla-bla-bla, de más nem történik."
Hogy meg tudnám én simogatni ezeket Fa testápolóval! Azt sem tudnák mennyire és hányfelé szaladjanak! Idióta bérrettegő hulladék horda.

Nurrddin 2011.04.16. 16:39:56

@Kartal (rezervált): nem jött össze nekik... rossz bírót találtak, de szerintem keresnek majd megfelelőbbet...

puskaporos hordón ülnek a barmok, és a gyufával majomkodnak

Kartal (rezervált) 2011.04.16. 17:02:41

@fokabacsi: a cigányok vinnyogása az égig hallatszik, a magyarok panasza Magyarországon le van szarva.

@Nurrddin: ettől tartok én is. Nem csak ostobák, de kitartóak és szorgalmasak is...

bandika gazdája 2011.04.16. 17:21:54

@Nurrddin: Tévedsz, nem magukat védik!

bandika gazdája 2011.04.16. 17:26:30

@Kartal (rezervált): 94 óta nem voltam szavazni, (megfelelő jelölt híján) de Pintér rá fog venni úgy látom!

Nurrddin 2011.04.16. 18:00:07

@bandika gazdája: magukat és a gazdáikat, illetve azok érdekeltségeit

Kartal (rezervált) 2011.04.16. 18:01:52

@bandika gazdája: erősen zászlójukra tűzték a Jobbik felemelését, az biztos. Ha ez így megy tovább, legközelebb nem az mszp lesz a második erő, hanem a Jobbik. A Fidesz mindent meg tesz, hogy ez így legyen, én meg szorítok nekik :DDD

bandika gazdája 2011.04.16. 18:15:04

@Kartal (rezervált): :-) Az a bajom, hogy nálunk a jobbikosok seggfejek. "Meg is szűntek." Ezért nem szavazok én!

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2011.04.16. 18:18:54

@bandika gazdája:
2010. július 21-én újjáalakult a Jobbik Kecskeméti Szervezete.

bandika gazdája 2011.04.16. 18:43:30

@Conv: Majd utánanézek kik azok. Az a jó egy ekkora városban, hogy lehet tudni, hogy ki kicsoda!

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2011.04.16. 19:02:46

@bandika gazdája:
valami építőmérnök az új elnök, (Kovács László) ennyit tudok. és nincsenek sokan.

viszont, ha jól tudom a nemzetőrség az egészen erős kecskeméten.... bár ők nem politikai párt, sőt kifejezetten elhatárolódnak minden politikai párttól, szóval rájuk szavazni nem lehet.
közülük ismerek párat, ők normális értelmes társaság.

bandika gazdája 2011.04.16. 19:42:48

@Conv: Jól tudod! Én is ismerek kettőt, aranyosak, segítőkészek, olyan értelemben nem politizálnak, hogy nem balhéznak, de elsőként ott teremnek ahol kell. (Árvíz, vörösiszap, stb.) Egy házban laktunk egy darabig, hajnalban kitette a kukámat, hogy ne kelljen korán kelnem, megnyírta a füvet az udvaron. Úgy tudom, még szavazni sem volt, mert ő is úgy gondolta mint én, hogy nincs kire. Kovács László nevű építőmérnük nem ugrik be, pedig jó csomót ismerek.

Ásó[Mosó]Maci (Dr. nélkül) 2011.04.16. 20:43:18

www.fn.hu/belfold/20110415/jarorozes_hajduhadhazon/

'„Miért pont ide jöttek a gárdisták? Na, mé’?” – kérdi tőlünk egy húsz körüli srác, mintha nem tudná a választ. „Betörők meggyilkoltak egy idős asszonyt. Ezért választották Hajdúhadházát.” „Ja, hát az nem volt igazi gyilkosság. Bement pár gyerek az udvarába, a férfi meghallotta, kijött, pofán verték, aztán kijött a nő is, és ő is kapott. Mondom, nem volt gyilkosság.” Mosolyog. Támasztja tovább a kerítést. Néz.'

Kartal (rezervált) 2011.04.16. 20:43:23

@Conv: épp most tervezem a belépésem :DDD
Pont mert nem politizálnak. És rokonszenvesek a céljaik.

Kartal (rezervált) 2011.04.16. 20:59:10

@Ásó[Mosó]maci: pofán verném őt is, hogy a kezem a feje hátulján jön ki.

"Nemzetközi Keresztény Roma Missziós Egyház" - na ezen most behaltam. Egyébként ahhoz képest, hogy FN, viszonylag korrekt cikk.

Ez bazmeg nagyon durva:

"„Felváltva alszunk az urammal – így az asszony. - Ő amúgy is koránfekvő, fél nyolckor már ágyban van, éjfélig pihen, addig én eltévézek, aztán cserélünk, és hajnal négykor megint. Ha nagy ritkán elmegyünk itthonról pár órára, felkapcsoljuk a villanyt és a rádiót.”
Az apró fürdőszobaablakok mindenütt rácsozva. „Ott szokták betolni a kisgyereket, az meg kinyitja belülről az ajtót. Vettem egy gázpisztolyt, ha rám törnek, beléjük eresztem a tárat. Nem félnek ezek semmitől, de én sem. Meg nekem amúgy is mindegy, éltem már több mint hatvan évet, dolgoztam annyit, mint egy állat, ha agyonvernek is, viszek magammal párat a túlvilágra.” "

És ezt nem cigány mondja, bassza meg!
Pintér, hol a sereged? A magyarok rettegnek a mocskos bűnözőktől, akik - mint a polgármester elmondta - cigányok! Vagy az nem baj, hogy a magyarok Magyarországon a 21. században a saját otthonokban rettegnek, csak az a baj, ha pár cigány vonyít, mikor bakancsot lát?

Vááá, iinkább iszok egy kávét, ideges lettem.

Kartal (rezervált) 2011.04.16. 21:13:28

Ezt találtam:
www.nkrm-egyhaz.eoldal.hu/cikkek/kirandulas.html

Mindjárt így kezdődik:
"Nemzetközi Keresztény Roma Missziós -Egyház
Jézus az út az étet és az igazság"

Hát az az igazság, hogy meg kellene tanulni magyarul helyesen írni, és csak utána honlapot készíteni :(

Ásó[Mosó]Maci (Dr. nélkül) 2011.04.16. 21:13:35

Szomorú és dühítő!
És a megélhetési jogvédőket kellene odaköltöztetni!

Nurrddin 2011.04.16. 21:15:02

@Kartal (rezervált): bennem is a tehetetlen düh munkál...

Ásó[Mosó]Maci (Dr. nélkül) 2011.04.16. 21:15:38

@Kartal (rezervált): "Aki étet, italt adott, annak neve legyen áldott!"
- Ottó etté???
- Nem! Ottó két té!
:-DDD

Nurrddin 2011.04.16. 21:23:08

@Kartal (rezervált): ez mi ez?

kedvenc linkek:

* BIBLIA
* Busz menetrend
* Citromail.hu
* FACEBOOK
* freemail.hu
* gmail.com
* IWIW
* Máv- vonat menetrend
* MY-VIP
* T-mobil
* Vodafone.hu

a többi "hitéletbeli" link, meg egyenesen a havanna agapé csoport oldalára visz
ez nagyon gyenge kamu...
böngésszétek, én most böngészgetem, kösz Kartal ezért a gyöngyszemért!

bandika gazdája 2011.04.16. 21:24:01

@Kartal (rezervált): Ne igyál éjszakára kávét te! (Bár én tudok tőle aludni, de én nem vagyok normális.)

Ásó[Mosó]Maci (Dr. nélkül) 2011.04.16. 21:30:14

@Nurrddin: @Kartal (rezervált): Ez szánalmas!
Ezek a földből kinövő egyházak is csak arra jók, hogy adót csaljanak.

Kartal (rezervált) 2011.04.16. 21:33:22

@Ásó[Mosó]maci: miért, szerinted én mi vagyok? :D

Olvasd el a vezetőjük nyilatkozatát az FN.hu-n:
„Itt, kérem, drasztikus fellépéssel vannak, holott semmi kompetenciájuk nincs erőszakos viselkedésű magatartást folytatni, pedig nekünk semmi szükségünk nincs arra, hogy sehonnan jött bitang emberek oldják meg a közbiztonság statisztikáját, és azt is el kell mondanom, hogy engem és a családomat tegnap a vasútállomásnál mindenféle faszszopó cigányoknak lehordtak…”
Ez Lendvai Bátor Zsolt, az egyház vezetője. Gratulálok neki.

Ásó[Mosó]Maci (Dr. nélkül) 2011.04.16. 21:33:22

Meg mi ez, hogy Nemzetközi Keresztény Roma Missziós-Egyház? Ez kirekesztő! Nem roma már nem is lehet tagja?
Baloldalt legfölső link: Elérketőség.

Ásó[Mosó]Maci (Dr. nélkül) 2011.04.16. 21:35:59

@Kartal (rezervált): Olvastam! Én linkeltem! :-)
Ez a sehonnan jött bitang emberek oldják meg nekünk a közbiztonság statisztikáját, olyan, minthogy folyamatban vannak a papírok!
www.youtube.com/watch?v=jR9BPSqFQZE&feature=grec_index

Kartal (rezervált) 2011.04.16. 21:54:31

@Ásó[Mosó]maci: Tudom. De olvassák el a többiek is :)
Szólni kell Cohn-Benditnek, hátha ezzel is akadna egy kis problémája, nemcsak a magyar Himusszal...

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2011.04.16. 22:31:27

@Kartal (rezervált): @Ásó[Mosó]maci:
Hajdúhadház polgármestere, Csáfordi Dénes közölte, hogy bár a férfi előszeretettel emlegeti magát, mint a Nemzetközi Romamisszió Szakszolgálat vezetőjét, ilyen szervezet a bíróság által nincs is bejegyezve

Kartal (rezervált) 2011.04.16. 22:32:41

@Conv: :DDDD
Ott a telefonszáma is! :DDD

Kartal (rezervált) 2011.04.16. 22:34:23

@Conv: de van nekije honlapja, és ez a lényeg.

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2011.04.16. 22:35:43

@Kartal (rezervált): de a levél alapján már érthetőek a helyesírási hibák az oldalon? :)

Kartal (rezervált) 2011.04.16. 22:38:52

@Conv: eddig is érthetőek voltak :)
Oktatnék én neki hittant asszem...

Kartal (rezervált) 2011.04.16. 22:44:57

@Conv: és ki az, aki azonnal gyilkolással fenyeget?
youtu.be/5RbRDiF9oBY

Kartal (rezervált) 2011.04.16. 22:48:55

@Conv: feltéve, ha a cigánysoron jársz :)

Kartal (rezervált) 2011.04.16. 23:02:01

@eMM2: és persze a rendőrség őt védi. Hát így már érthető...

bandika gazdája 2011.04.16. 23:06:08

@Conv: @Kartal (rezervált): Majd nem röhögtök, ha álamfő lesz!

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2011.04.16. 23:07:59

miért nem? én a mostanin is röhögök :)

Kartal (rezervált) 2011.04.16. 23:25:14

@Conv: ha ő lesz, akkor nem fogsz. Meg én sem.

Mi van, itt senki nem alszik?

picur3ka 2011.04.16. 23:31:57

@Kartal (rezervált):

Meg nem. Az en csladomban mindenkinek termeszetesen tobb alvas szuksegeltetik, mint nekem, szoval itt rohogok es bosszankodok a hireken, mikor mindenki szunnyog.

picur3ka 2011.04.16. 23:34:02

@Conv:

Muhaha. Beszaras, ezek a cigany mondasok.

Kartal (rezervált) 2011.04.16. 23:36:09

@picur3ka/mesterhazymiklospart: mi meg éjszakai baglyok vagyunk. Amikor lehet.

Horizont 2011.04.17. 09:35:16

Pintérnek miért nem lehet a hangját se hallani????
Tényleg nem tudom, meg nem is értem!

Kartal (rezervált) 2011.04.17. 11:23:56

@Horizont: Ajánlom Pintér figyelmébe az alábbi felvételt. Csak mert mindenkinek alkotmányos joga a van a félelem nélküli nyugodt élethez. MINDENKINEK! A felvételen beszélő magyarnak is, nem csak a cigányoknak!

www.youtube.com/watch?v=WAoKu5iNGNQ#t=1m14s

Valahol Máshol (lemondott Dr. Prof.) 2011.04.17. 14:44:06

@Kartal (rezervált): Ezt kellene mutogatni a nézettebb magazin- és hírműsorokban. Közvetlen azután, hogy bejátszották a "cigánybűnözés nincs", meg a "két hét alatt rend lesz" hazugságokat.

Horizont 2011.04.17. 15:06:02

@Kartal (rezervált):
Tényleg hol a jó büdös francba van Pintér meg Orbán is?Ilyen tutyi-mutyikat mint ezek a politikusok most és régen is! Hihetetlen ami itt megy! Hírek oda vissza. Egyik nagyobb baromság mint a másik!
A sok bába közt meg elvész a gyerek!

Klubrádió: "Óriási a feszültség Gyöngyöspatán, tegnap este kővel dobták be egy cigánysoron lévő ház ablakát. Este a Véderő, a Betyársereg, a Titkolt Ellenállás és a Szebb Jövőért szervezet több tagja részegen ostorokat csattogtatva vonult fel és halállal fenyegette a romákat. Közben katonai kiképzőtábor építésébe kezdett a Véderő paramilitáris szervezet nem messze a romák lakta területtől."
Index: "Az intézkedő rendőrök azt állapították meg, hogy nem történt bűncselekmény, ezért az ügyben eljárás sem indult."
Index: "Farkas János, a Roma Polgárjogi Mozgalom országos alelnöke elfogultnak tartja a Heves megyei rendőrséget, ezért szeretné, ha Gyöngyöspatán ezentúl a Budapesti Rendőr-főkapitányság intézkedne. " Már kívánságműsor is megy!!

f.m.j. 2011.04.17. 15:19:21

@Horizont: hm... az index, amint a Klubrágyóra hivatkozik... gyönyörű, és főleg elfogulatlan...
ti komolyan elhiszitek, hogy a törvénytelen polgárőrség (azt sem tudom melyik cselekszik törvénytelenül) amelyik elvileg azért ment oda, mert meg akarják védeni a szerencsétlen embereket, az garázdálkodok...
Én is azt kérdezem, hogy a magyar rendőrség, aki rendesen teszi a dolgát??? És akkor nem kéne bandériumokba szerveződni...

amúgy meg, nagyon tervezetten, és tudatosan történnek a dolgok, nekem olybá tűnik
nagy szerencséjük van, hogy nem történt semmi, mert a hülyemagyarfasisztákok nem akarnak ölni... akik ölnek, azok is állami megrendelésre csinálják... tiszta tudathasadás az egész ami itt megy

f.m.j. 2011.04.17. 15:20:46

@f.m.j.: "Én is azt kérdezem, hogy a magyar rendőrség, aki rendesen teszi a dolgát???"
A hol van kérdés lemaradt... :)
azért is maradt le, mert annyira nincs...

Horizont 2011.04.17. 15:38:42

@f.m.j.: Azt se fogom fel normális paraszti ésszel, hogy miért engedi a hatalom a (rém)híreket is terjedni! Tényleg miért van olyan csendben Pintér? Nem is látni. Nem mintha annyira hiányozna, de balhé van, nem is kicsi és a miniszter sehol. Kussban van!Ezeknek halványlila gőzük sincs mi van vidéken! Nem is érdekli őket! Az viszont izgatja őket, hogy kik nyitották ki a tűzcsapokat az Andrássy úton. És kivitték a bontóbaltákat a laktanyákból!:) Nem eleget!!A francba!

f.m.j. 2011.04.17. 16:00:13

@Horizont: "És kivitték a bontóbaltákat a laktanyákból!:) Nem eleget!!A francba! " :):):)
ez nagyon találó, és nagyon nevetnék, ha nem volna sírnivaló ez az egész
és fönt pöffeszkednek, mi meg lent, mint valami jobbágyok, várjuk a túlvilági életet :):) -mert nekik akkor lesz cudar, és én mégse cserélnék velük, így, ilyen áron fönt lenni nincs gyomrom... pont azért nem is fönt vagyok, hanem lent... :)
persze tudom, el kell menni, haj, de az nem olyan egyszerű egyeseknek, másoknak igen, de az nem én vagyok, és én nem tudok mások lenni

bandika gazdája 2011.04.17. 16:09:58

@Horizont: Te meg min csodálkozol? Hol van Pintér? Ott ahol Gergényi volt 2006-ban. Egy fotelból osztja az észt, hogy kit kell nyakonvágni, és kit nem szabad. (Fülén a telefonnal.)

Horizont 2011.04.17. 16:29:02

@bandika gazdája:
Hajdú-Bihar megyei területi cigány kisebbségi önkormányzat elnöke: "ezt a problémát nem lehet masírozással, egyenruhába öltözve, katonai bakancsok csattogtatásával kezelni, a problémát tízmillió magyar fogja megoldani a mindenkori kormány támogatásával." ???????????
Roma evangelizációs nap! Na basszus ez igen!

@f.m.j.: Átértékelem az eddigi véleményem és igen ha most lennék fiatal elmennék!(nagy sóhaj)
Ez a "bontóbalta" nagyon megtetszett :)))

Horizont 2011.04.17. 16:59:40

@bandika gazdája: Lebontanék egy-két (vagy sok) barmot vele:DDDDDDD

fokabacsi 2011.04.17. 20:01:33

"ezt a problémát nem lehet masírozással, egyenruhába öltözve, katonai bakancsok csattogtatásával kezelni, a problémát tízmillió magyar fogja megoldani a mindenkori kormány támogatásával."
Szerintem azt ne várjátok meg! Álljatok neki saját magatokat rendbe tenni. Mert ha a tízmillió magyar türelme elfogy akkor nektek már késő lesz! És ezt jó indulattal mondom!

fokabacsi 2011.04.17. 20:08:15

Egyébként ez a mondat az, amit minden kretén meg tud tanulni két nap alatt ! Aztán megoldás helyett , ezt ismétlik, mint a szerencsétlen kataton elmebeteg: "ezt a problémát nem lehet masírozással, egyenruhába öltözve, katonai bakancsok csattogtatásával kezelni, a problémát tízmillió magyar fogja megoldani a mindenkori kormány támogatásával."
Ennyire telik! Ennyi eszük van!

Kartal (rezervált) 2011.04.17. 20:24:55

@fokabacsi: igen, én is azon csodálkozok, hogy politikusként annyi eszük van, mint egy marék szárított lepkének. Keresem a háttérben az okokat, hogy mit miért tesznek, aztán rá kell jönnöm, hogy szimplán hülyék, nem tudnak két napra előre tervezni, nem képesek kiszámítani az ellenfél következő lépését mégcsak hozzávetőlegesen sem. Mennek, mint egy szemellenzős gólem, neki a falnak... Nem hátrálnak. Aztán majd vonyítanak, amikor öt-hat millió magyar türelme elfogy és úgy dönt, holnaptól megvédi saját magát. Idióták.

Kartal (rezervált) 2011.04.17. 20:31:39

@Horizont: anyám borogass! Katonai kiképzőtábor... ezt így le lehet adni??? Bár ha az égő kettőskeresztet le lehetett adni élő egyenesben... Én beperelném az összes ilyen médiamocskot terjesztő pánikkeltő rohadékot. Elfogulatlan tájékoztatás, mi?

Ma kezembe került a Vasárnapi Hírek, komolyan kezet kellett mossak utána. Annyit köpködtek benne a Fideszre, hogy a nyál csorgott a lapokról. Méghogy elfogulatlan.

bandika gazdája 2011.04.17. 20:32:16

@fokabacsi: Márpedig ezt egyenruhában kellett volna (már rég) megoldani, mert az "egyenruhának" b....k meg EZ A DOLGA! Rendet tartani.

bandika gazdája 2011.04.17. 20:35:50

@Kartal (rezervált): Te mé' olvasol minden szart? (Igaz, én is mindig azt papolom, hogy ismerni kell mind a két fél álláspontját! Csak már nem bírja gyomrom. Lassan egyiket sem!)

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2011.04.17. 20:52:08

Zikkájl náczikok!
Erről a mindkét fél dologról jut eszembe.Régebben olvastuk rendszeresen a 168 órát.
Ma ritkábban kerül a kezembe és csak röhögök az olyanon,amikor a Zagyva féle fenyegetőzésról írtak.A cím piros betűkkel:A gyűlölet szigete.

Nurrddin 2011.04.17. 21:12:27

@Tigeri: ha jobban figyeltél volna, tudnád, hogy azért vona nagyon lebaszta zagyvát
merthogy nem váltotta be az ígéretét, milyen dolog már az hogy csak mondja, de nem teszi meg? a jobbik szavahihetősége került veszélybe!
:)
érdemes sasolni a finn választást...
nemrégiben betelepült pár aranyos cigó..
úgy néz ki még megnyerik a választást a PS-nek :D
Háháhá :D

Horizont 2011.04.17. 22:04:42

@Kartal (rezervált): Elfogultság?? Azért egy aljas dolog, mert a gyűlölet oltárán beáldozzák a tartalmat, a megoldást, a közös célt, az erkölcsöt mindent az égvilágon. Csak az számít melyik oldalon állnak és oda nyalnak. Közben velünk a NÉPPEL mi van?? Leszarják! Lassan be kell oda érni az életünknek, hogy MI is leszarjuk őket. Mindet!!

Kartal (rezervált) 2011.04.17. 23:07:21

@bandika gazdája: há hónnan tuttam vóna, hogy mi az? ottan vót, beleóvastam. többet nem teszem :D

@Horizont: én nem tudom őket leszarni. Szeretném látni élőben nagyjainkat, hallgatni lánglelkű szónoklataikat, szemükben figyelni a Magyarországért lobogó tüzet... miközben az optikai irányzék szálkeresztjének világító piros pontját a homlokukra igazítom... :DDD

fokabacsi 2011.04.18. 06:34:54

@Kartal (rezervált): @bandika gazdája:
A "sportmotor üzenőfalon találtam: APEH levél:
"Tisztelt Címzett! Mellékelten visszaküldjük a 2010. évi adóbevallását kijavításra. Ugyanis az "Eltartottak" oszlopba nem írhatja, hogy "kormány, parlament, állami és helyi hivatalnokok és több százezer cigány".
Mééééé? Há nem ez az igazság? :-)))

mutant · http://universal.blog.hu 2011.04.18. 11:39:25

"a deviáns csoportba tartozó gyerekek, tinédzserek nappal, a miséről vagy éppen a boltból hazatérő idős embereket nyíltan szidalmazzák, sok esetben le is köpik, táskájukat rángatják, őket kővel dobálják. Majd éjszaka bemennek a kertjükbe, fészerükbe, ahonnan ellopnak kisebb és nagyobb javakat." A szülővárosomban is ez megy sajnos:-/

süti beállítások módosítása