Skip to content


       Szűrés lista

Húzzatok bele: még több adóemelést, még több különadót!

"A jövő évi költségvetés stabil, kiszámítható, feladatközpontú költségvetés, amely egyben a Széll Kálmán-terv 82 százalékos teljesítését is megvalósítja." - foglalta össze Matolcsy az egész éves munkájának, a 2012-es költségvetésnek az esszenciáját.  Arról már nem tett említést, hogy ha tartották volna magukat a Széll Kálmán tervhez, akkor nem is kellene jövőre áfát emelni. Vagy hogy "rokkantnyugdíjakra 2012-ben többet költ az állam, mint idén".

A költségvetés a Nemzetgazdasági Minisztérium csapatmunkája, minden részlet aprólékosan ki van dolgozva, ki van számolva, le van modellezve. LOL, vissza kell fognom az ironiát, még egyesek félreértik :-)
Sajnos keveseknek adatott meg Magyarországon, hogy egy ország költségvetését megtervezzék, de családi költségvetést már biztos mindenki készített. A receptje pofonegyszerű: felírod az összes várható bevételt, melléírod az összes várható kiadást, ha a kiadás a több, akkor vagy lehúzol egy-két tételt, vagy valahonnan szerzel plusz bevételt. Lehetőleg ne hitelt. 
Ezzel szemben - leegyszerűsítve - az NGM-ben felkúrták egy táblára, hogy "kiadás: 14 527 milliárd", oszt nekiláttak összehányni a bevételi oldalt. Hát sikerült. Összehányták. Az adócsökkentés kormányának sikerült egy gyépés általános iskolás gyerek gazdasági szakértelmére lesüllyedni: attól veszi el a pénzt erővel, aki éppen szembejön vele. Ilyen adó, olyan adó, különadó, a sor végtelen, tegnap a Véleményvezér kapásból összeírt vagy 20 új adót. 

Sajnos még nem lestem el a nem ortodox gazdaságpolitikai minden mesterfogását a Mestertől, de Gyuri, nem a bevételi oldalhoz kellene szabni a kiadást? Nem tudom, csak kérdezem, hogy "nem ortodoxéknál" ezt hogy szokás csinálni, mert a PSZÁF kisfilmjében, amely nagy hatással volt mindannyiunkra, mintha pont így csinálnák volna ... szerintem Neked is meg kellene ezt nézni Gyuri!

Görögországban most csökkentették a nyugdíjakat és a közalkalmazotti fizetéseket 25%-kal, nem csak én tartok attól, hogy Matolcsy Gyuri "formabontó" gazdaságpolitikája minket is ide fog juttatni.


Csak csendben jegyzem meg: ha vajon anno, a régi szép időkben Gyurcsány Ferenc 1 év alatt előáll 20 új adóval, vajon hogy reagált volna erre a Fidesz? Egy halk "Gyurcsány, takarodj!"-al, nehogy véletlenül megtegye és a nyakunkba szakadjon a kormányzás?

Egy, az EGY napja zajlik a költségvetés vitája, de a képviselők egyéni indítványokkal máris megkezdték az amúgy is ingatag lábon álló (Matolcsy: 1,5%-os gazdasági növekedés lesz 2012-ben!) költségvetés szétbarmolását:



Ugye milyen szép, így egymás alatt sorban, még szerencse, hogy véget ért az elmúlt nyolcév, nem az emberekkel fizettetjük meg a válságot, valóban ez az adócsökkentés kormánya, és kiszámítható, tervezhető gazdaságpolitikát folytatunk.
 
Nézzük sorban:

Szociális hozzájárulás adó: Rogán Antal egyéni indítványa, a lényege, hogy a munkaadó által fizetett az egészségbiztosítási járulék, a munkaerő-piaci járulék és a nyugdíj-hozzájárulás helyett egy 27%-os adót szedne be az állam. És hogy miért kell ez az "átnevezés"? 
"A járulék egy olyan közteher, amelyhez az adófizető egy konkrét jogosultsága párosul: járulék után járadékra jogosult a fizető. Az adó ezzel szemben nem jogosít konkrét juttatásra, állami szolgáltatásra." - írja az origo.
Adó a járulékból, mindenki biztos nagyon boldog lesz, ha az eü és nyugdíjbefizetése után esetleg NEM LESZ JOGOSULT semmire. Talán kapsz, talán nem. Majd az állam eldönti.

Települési adók:
Már az is óriási vihart kavart, hogy a települések által kivethető ingatlanadó határát 3%-ra vitték fel, mikor a Bajnai által tervezett 0,25%-os (!) ingatlanadótól elájult a teljes Fidesz-vezérkar, hogy ez micsoda rettenetes nemzethalál lenne! Nos, megint ki más, mint Rogán kavart be újra, és azt a módosított adta be, hogy a települési adók esetében szinte minden, az önkormányzatok adóztatási szabadságát akadályozó törvényi korlátot töröljenek el. (A blogger pislog. WTF? Aztakurva!)
Minden adószakértő, politikus azzal nyugtat minden cikkben mindenkit, hogy LEHET hogy KIVETHET az önkormányzat ekkora adót, de úgysem fogja megtenni. Hát, most már a 3%-os limit se lesz... 
Uraim, Önön nem ebben az országban élnek? Ha nincs szabályozva, hogy mit, hogyan és mennyit, a leggátlástalanabb módon fogják ezt kihasználni. Naná, hogy kivetik. Most fogják államosítani a kórházakat, iskolákat, durván el fogják a pénzeket vonni az önkormányzatoktól, cserébe megkapják ezt a "Jolly Jokert". Mivel az iskolákon és a kórházakon kívül is működtetni kell a várost, így ha ehhez pénz kell, már megy is az ingatlanadó. Amúgy zseniális, hiszen a kormány szétteszi szépen a kezét, hogy nem ők voltak, ők aztán tényleg, sosem vetnének ki ingatlanadót! Egy 10 milliós lakás 3%-a 300 ezer forint, nem fogják tudni kifizetni az emberek, csak szólok. 

EVA:
Szegény EVA-ra ketten is rárepültek. Koszorús László eltörölné, Seszták Miklós felemelné 35%-ra. Tavasszal Orbán még azt monta, hogy az EVA jó dolog, azóta ezek szerint nagyot változott a világ. Amúgy egy ilyen horderejű dologban, minta EVA hogy mer egy képviselő bármit is mókolni? Az NGM-ból nem szólnak neki, hogy ne köpjön be a levesbe?

Közösségi közlekedési adó:
Mindig a végére kell hagyni a csattanót. A fél BÖSZ-csapat (György István, Bagdy Gábor, Németh Zoltán, Rogán Antal, Riz Levente) jegyzi ezt a szellemi végterméket. A vállalkozások fizessék be az iparűzési adó felét (1%) Budapesten, vidéken meg a negyedét (0,5) közösségi közlekedési adó néven. A befolyt pénzt a helyi közlekedésre kellene fordítani. Mivel az indítvány írói mind budapestiek, ez a terv egy különadó a BKV-nak, már ki is számolták, hogy "a helyi iparűzési adó felét jelentő bevétel (mintegy 85 milliárd forint) 90 százaléka, vagyis körülbelül 78 milliárd forint kerülne évente Budapesthez."
Tarlós és Vitézy nagyon örül a tervnek, Vitézy BKK-elnök még azt is elárulta, hogy "a közlekedési adó Franciaországban a tömegközlekedés finanszírozásának egyik fő formája."

Komolyan Dávid? Most tényleg álljak neki és hasonlítsam össze a párizsi és a budapesti tömegközlekedést, a tarifákat, az fizetéseket, az adóterheket? Jól jönne ki ebből Budapest és a BKV? 

Van bőr a pofátokon különadót kitalálni a BKV számára, amiről mindenkinek ugyanaz jut az eszébe: ez egy szocialista nagyvállalat, ahonnan trükkök százaival lopták ki a pénzt.
Kapásból mondok 3 okot, hogy miért van csődbe a BKV:
1. A tulajdonos évek óta nem járul hozzá a működés finanszírozásához, így az még mindig a jegybevétel és állami támogatáson nyugszik, az elvárható 1/3-1/3-1/3 arány helyett.
2. A 45 milliárdos jegy és bérletbevételhez 50 milliárdos bérköltség tartozik. Sokan dolgoznak a BKV-nál, és sokat is keresnek. A 27 (!) BKV-s szakszervezetről már nem is írok.
3. Míg a MÁV és a Volán buszokon a nyugdíjasok csak 0 ft-os regisztrációs jeggyel utazhatnak, mely utazásokat az állam megtérít, addig a BKV-n semmi ilyen nincs. Nem tudjuk hányan utaznak ingyen, így azt az állam nem is tudja pontosan kifizetni, hanem ad egy bizonyos összeget a BKV-nak. A "nyugdíjasok ingyenes utazása" a legnagyobb tabu a Fideszben, szent és sérthetetlen...

Szóval a "francia-modellt" tessék akkor bevezetni, ha annyi és olyan metró és busz lesz, mint Párizsban, annyiba fog kerülni a jegy, mint Párizsban, és annyi is lesz a fizetésünk, mint egy franciának. Durva lehet a szegény párizsi lakosnak a 1,5 eurós jegyár, mellyel 90 percig utazhat korlátlanul (10-es tömbben 11 euró).

Inkább azon kellene agyalni Vitézy, hogy 2012-ben is lyukaszthatjuk a jegyet (ha éppen működik), mert 1 év alatt lófaszt sem sikerül megvalósítani a beígért, normális jegyrendszerből. Hogy minden metrózás előtt imádkozhatunk, hogy nehogy ez füstöljön el. Hogy nektek 7 (hetes) év kell egy rohadt metróállomás megépítéséhez.

Mindenki fizeti az adót, ami nem éppen Európa legkisebb adóterhe. Az államból kifolyik 14 527 milliárd, Budapest költségvetése pedig 530 milliárd. Oldják meg ebből a főváros tömegközlekedését. Az utasok becsületesen hozzáteszik az 1/3-ot, évi 43 milliárd jegybevétel formájában, és mindenki más még adó formájában is. De az milyen gazdaságpolitika, hogyha van egy finanszírozási probléma, arra kivetünk egy különadót? Mi lesz legközelebb, nem jut pénz a színházakra, legyen még egy 0,25-os különadó? Útfelújítás: különadó? Kórházak csődközelben: különadó? Ne zárjuk be az iskolákat: különadó?
 
Arról már nem is beszélek, hogy inkább csökkenteni kellene a vállalkozások terheit, nem pedig 50%-kal felemelni az iparűzési adót (vidéken csak 25%-kal).

Az egész ország csúszik át a szürke meg a feketegazdaságba, még annyi adóbevétel sem fog befolyni, mint idén, ami miatt újabb és újabb adókat találnak ki, újabb és újabb adóemeléseket eszközölnek (a chipsadót máris emelték), ami miatt még jobban megy át minden szürkébe...

Címkék: budapest gazdaság fidesz bkv válság

A bejegyzés trackback címe:

https://vastagbor.blog.hu/api/trackback/id/tr33332516

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Pöcsnek lenni nem pártpolitikai kérdés... 2011.10.28. 11:36:54

A címet olvasva valószínűleg sokan vigyorogva várják a folytatást, mert miről másról is lehetne szó, mint arról, hogy mi is mantrázni kezdjük: - Hát igen, a Viktorék, azok tehetnek mindenről! Hogy soha ilyen rossz még nem volt. Vagy ugyanazt tesszük pe...

Trackback: Jobban élünk, mint jövőre 2011.10.28. 09:40:49

A következő év átmeneti év lesz: igaz, hogy rosszabbul élünk, mint tavaly, viszont jobban fogunk élni, mint jövőre....

Trackback: Két ügy 2011.10.27. 23:12:21

p { margin-bottom: 0.21cm; }I. Miközben Hoffmann Rózsa Államtitkár Asszony úgy tesz, mintha több volna az általa felügyelt terület a főnöke számára puszta kellemetlen költségvetési kiadásnál, a megszorítások jelentős milliárdokkal érintik az oktatásügy...

Trackback: Magyarország bóvli? Frászt! 2011.10.27. 22:11:41

Én tényleg nem értem, hogy miért ez a hír napok óta. Most egy kicsit vonatkoztassunk el az aktuálpolitikától, és attól, hogy a mindenkori ellenzéki szempontból annál jobb, minél rosszabb az ország helyzete. Ennél sajnos most sokkal komolyabb a helyze...

Trackback: Gyurcsány-Szijjártó vita a Parlamentben 2011.10.27. 15:42:01

Először szólalt fel függetlenként Gyurcsány Ferenc, aki beszédében a jövő évi költségvetés tervezetét és a kormányt bírálta. A kormány „vad, jobboldali, konzervatív gazdaság- és társadalompolitikát folytat, szegényellenes és gazdagpárti” - összegzett Gyur…

Trackback: Gyurcsány-Szijjártó vita a Parlamentben 2011.10.27. 15:42:01

Először szólalt fel függetlenként Gyurcsány Ferenc, aki beszédében a jövő évi költségvetés tervezetét és a kormányt bírálta. A kormány „vad, jobboldali, konzervatív gazdaság- és társadalompolitikát folytat, szegényellenes és gazdagpárti” - összegzett Gyur…

Trackback: Segítek a kormánynak 2011.10.27. 10:15:06

Olvasom, hogy: Közösségi közlekedési adó bevezetését javasolják fideszes és kereszténydemokrata parlamenti képviselők az Országgyűlésnek, ezért szerdán módosító javaslatot nyújtottak be az egyes adótörvények és azzal összefüggő egyéb törvények módosítá...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2llkedő 2011.10.30. 16:55:16

@NYJetsTD: A nyet hazudik! börtönbe vele!

2llkedő 2011.10.30. 16:58:01

@NYJetsTD:

"""""Sôt, egy adott pontot átlépve a túlzott adóztatás és a túlhajtott állami újraelosztás éppen ellenkezô
hatást vált ki: a magas adóterhek miatt csökkenhet a gazdaság egészének teljesítménye, erôsödhet a gazdaság nem adózó (szürke) szektora, így végsô soron kisebb lehet a hátrányos helyzetûek megsegítésére szolgáló torta."""""
/Jövőkép 2009/

Lehet, hogy azt hitték, senki nem olvassa el?

2011.10.30. 17:01:57

@2llkedő: Nyugi, újraelosztásról szó sincs. Az adót besöprik, és aztán nyomtalanul eltüntetik.

2llkedő 2011.10.30. 17:16:16

@Hörömpő Töhötöm: Igazad van! Az egy kommunista csökevény.

elektromotor 2011.10.30. 18:37:03

@Ironfist: Mint a bolsevisták. Te soha nem a témáról beszélsz! Teszek rád mit csinálsz!

elektromotor 2011.10.30. 18:52:47

@Ironfist: Ne tombolj. Nem érdekelsz.

Dour. 2011.10.30. 19:43:27

" nem csak én tartok attól, hogy Matolcsy Gyuri "formabontó" gazdaságpolitikája minket is ide fog juttatni."
Felvilágosította valaki a jelenlegi "profi" hozzá nem értőket, hogy a folyamatos adóemelés, emeli a munkanélküliek számát, és a közmunka program nem termel semmit, csak viszi a pénzt?

Ironfist 2011.10.30. 19:46:50

@Dour.:
Igen, szerintem ezt ők is tudják, de mivel az ő zsebük közben töltődik felfelé, az előbb az általam belinkelt arcot vágják, miközben ránk néznek.

2llkedő 2011.10.30. 19:50:25

@Ironfist:

""""""Érdemes elgondolkodni rajta...

Volt egyszer egy vak leány, aki gyűlölte magát amiatt, hogy vak. Mindenkit gyűlölt, kivéve a kedvesét.
A fiú mindig vele volt.
A lány egyszer azt mondta a barátjának: - Ha láthatnám a világot, hozzád mennék feleségül.

Egy napon valaki hozott neki egy szempárt.
Amikor levették lány szeméről a kötést, láthatta az egész világot, beleértve a barátját is.

A fiú megkérdezte: - Most, hogy látod a világot, hozzám jössz feleségül?
A leány a fiúra nézett, és látta, hogy vak. A lehunyt szemhéjak látványa szinte sokkolta. Erre nem számított.
Az a gondolat, hogy az élete hátralévő részében ezt kell nézze,
arra a döntésre vezette, hogy visszautasítsa a fiút.
A fiú csendesen könnyezett, majd pár nap múlva írt néhány sort:
- Vigyázz jól a szemeidre, mert mielőtt a tieid lettek, előtte az enyémek voltak!

Valahogy így működik az emberi agy, amikor megváltozik a helyzetünk.
Csak kevesen emlékeznek arra, milyen volt az életük azelőtt;
és ki az, aki mindig mellettük volt a nehéz időkben is...""""

Viktus 2011.10.30. 21:25:12

Ötvenen választották a polgármestert
Horváthné Kántor Klárát választották meg polgármesternek a Vas megyei Nagytilajon a vasárnap megtartott időközi választáson. A jegyző, Tóth Tamás közölte: a 118 szavazásra jogosult lakosból 50-en járultak az urnához, a leadott voksok közül egy volt érvénytelen.
-

Na minek oda polgármester? pénzkidobás ... meg jegyző ... vicc

xclusiv 2011.10.30. 22:52:21

@elektromotor: "Nem tudja a vörös barmok 12 évnyi elqrását másfél év alatt helyretenni?!
Hogy képzeli mégis?! Minek lett miniszterelnök , ha a 22 000 000 000 000 -ot amit a vörösök elloptak szétbarmoltak , elnokiásdobozoztak még nem tudta visszarendezni, kifizetni?! Mááá eltelt "másfélév" ?!
Mit csinált eddig?! Mit fognak az eetásak ellopni legközelebb?"

Na töki, matekozzunk.
2010-ben átvették a költségvetést 18615 milliárddal
Ez 2011 januárra 19043 milliárd lett, eddig lehet Bajnaiék sara, innen tisztán viktorék kőccségvetése van.
Ma ez 20626 milliárd. Úgy, hogy ebbe beleborítottak 1345 milliárd mnyp pénzt.
Számoljunk: 20626-19043+1345 = 2928 milliárd Ft a viktojék sara, a jelenlegi adósság 14,2%-át hozták össze 10 hónap alatt. A maradék 85,8% az e'mútnyócév, e'mútnegyvenév, és a többi.

Számolj, te szerencsétlen...

elektromotor 2011.10.30. 23:24:14

@xclusiv: Számolj, te szerencsétlen... 2002 : 52,6% GDP arányos államadósság . 0 ft devizahitel ! 300 000 000 000 huf. a kasszában!.
2010 , 82% GDP arányos államadósság MÍNUSZ 600 milliárd a kasszában.
Kit nézel hülyének te szerencsétlen?!
Soha nem szavaztam a Viktorékra!
De a vörösök megmutatták eddig ( 42+12év) !!!! Megnézhetjük magunkat!
Minket irígyel ajropa!
Szebb Jövőt!!
Ti már megmutattátok mit tudtok. Konyec!

Ironfist 2011.10.31. 00:29:30

@elektromotor:
"Kit nézel hülyének te szerencsétlen?!"

Feltételezem, hogy a megnyilvánulásaid alapján pont téged :D

"Szebb Jövőt!!"

Úúúú, elárultad magad, pöcsfej :D Menj inkább vissza a kurucinfóra betyárkodni, oda való vagy :P

@2llkedő:
Ja ez is egy olyan "megtörtént" eset, mint az amikor az apa villáskulccsal letörte véletlen a gyereke kezét? De miért írtad ezt most be?

2llkedő 2011.10.31. 06:56:27

@Ironfist:

Hogy mire írtam?

"Valahogy így működik az emberi agy, amikor megváltozik a helyzetünk."

Fidesz ellenzékben, fidesz hatalmon.

xclusiv 2011.10.31. 10:38:30

@elektromotor: "Számolj, te szerencsétlen... 2002 : 52,6% GDP arányos államadósság . 0 ft devizahitel ! 300 000 000 000 huf. a kasszában!.
2010 , 82% GDP arányos államadósság MÍNUSZ 600 milliárd a kasszában.
Kit nézel hülyének te szerencsétlen?!"

Téged. Nézzük a részleteket:
1. A fenti számok közül a +300 és a -600 is fenntartással kezelendő, mert mindkét évben 2 kormány volt, szóval mindkettő azt hazudik, amit akar
2. az előző hsz-odban még 12 év elkúrásáról és 22000 milliárd ft-ról beszéltél, az azért kicsit más.
3. A 0% devizahitel szép dolog, csak fidesz bevezette az államilag támogatott forinthitelt, annak a támogatására csak 2010-ben elment vagy 120 milliárd, összesen került vagy 1500 milliárd hitelbe, mivel a kassza minuszos volt. Szóval az átadáskori államasság 8%-át, a 30%-os államadósság növekedés negyedéért ez az egy fidesz döntés felelős.

"De a vörösök megmutatták eddig ( 42+12év) !!!! Megnézhetjük magunkat!"

A 42 évük nagy része (56 után) olyan volt, hogy egy alapvetően szar rendszerből kihozták a kb. legtöbbet, egészen élhető országot csináltak. A módszerváltás utáni 12 évükből az első 4 (Horn, Bokros) azzal telt, hogy a fogalmalmatlan antallék által szétkúrt országot visszarángatták a szakadék széléről, valami 80% körüli adóssággal vették át az országot és 60% körül adták át, az eredményeikből élt viktojék első kormánya az első 2 évben. Aztán jött a megyó-gyurcsány korszak, az elkúrás és tehetetlenség 6 éve, ez nem is kérdés. De utána Bajnai nagyjából rendbe kapta az országot (miután megzsarolta a szocikat), úgy adta át viktornak, Az azóta 10 hónap alatt elért GDP arányosan 15%-os államadósságnövelés az ő saruk!

"Ti már megmutattátok mit tudtok. Konyec!"

Ti? Ki ti?
Úgy beszélsz, mint a vezénylő tábornok gyorsnaszádparancsnok elvtárs...

Ironfist 2011.10.31. 10:53:33

@xclusiv:
Hagyd csak, nem érdemes vele értelmesen beszélni. Azért tanulságos, amit beírtál, csak éppen electromotor egy olyan....*sigh* "ember", aki nem tudja eldönteni, hogy a Vona, vagy a Viktor seggét nyalja jobban, és ez a lelkében törést okozott, mert ugye azok ketten meg utálják egymást. Ezért ilyen retardált. Szóval ne próbáld meg meggyőzni, azt nem lehet. Röhögni nagyon jól lehet, kb mint a régi cirkuszokban az elefántemberen, a majomfiún, meg a szakállas nőn, de értelmet ne várj tőle.

@2llkedő:
"Fidesz ellenzékben, fidesz hatalmon."

Ja, értem. Csak azért annyi különbség van, hogy a fideszes ex-vak még most is hitegeti az újonnan lett vak férjnépet, hogy hozzámegy feleségül, közben meg már régen Abdullal, meg Csinggel kavar.

elektromotor 2011.10.31. 15:31:53

@Ironfist: Én eltudom dönteni szilárdan hogy te az én seggemet kinyalhatod.
Fényesre!

@xclusiv:
Felesleges hazudoznod. Meg kell nézni hol voltunk 89-re, mikor 70% körüli infláció után bedobtátok a törülközőt arra vigyázva ,hogy minden felelős helyen maradjon egy. Majd ideértünk a "Nemleszgázáremelés"-es hazudozás után, nem kell magyarázkodni.

elektromotor 2011.10.31. 15:40:28

"ugyanaz a Moody's minősített most le bennünket, aki az idén 32%-os gdp arányos államháztartási hiányt összehozó Írországot AAA kategóriában tartotta meg? "
Egyszerűbben: Ugyanaz a zsidó vircsaft, amelyik- akik ellen a Wall-Streeten tiltakoznak.

2llkedő 2011.10.31. 16:24:15

@elektromotor:

"Meg kell nézni hol voltunk 89-re, mikor 70% körüli infláció után bedobtátok a törülközőt arra vigyázva ,hogy minden felelős helyen maradjon egy."

Mi az? Hiányoltad 56-ot?

"""Nemleszgázáremelés"-es hazudozás után, nem kell magyarázkodni.""

Úgy gondolod, mint a nem lesz megszorítás, meg adót kell csökkenteni, meg 7%-os gazdasági fellendülés, meg egymillió munkahely, meg ......

2llkedő 2011.10.31. 16:26:01

@elektromotor:

"ugyanaz a Moody's minősített most le bennünket"

Tök minedegy, hogy neked mik a kényszerképzeteid, a piac mégis rájuk figyel. Te a fejedre is állhatsz, attól még a gazdasági szereplők az Ő véleményeikre hallgat.

xclusiv 2011.10.31. 17:30:45

@elektromotor: "@Ironfist: Én eltudom dönteni szilárdan hogy te az én seggemet kinyalhatod.
Fényesre!"

Elhiszem, hogy análisan szeretnéd, de pont Ironfist-től? Kis mohó...

"@xclusiv:
Felesleges hazudoznod. Meg kell nézni hol voltunk 89-re, mikor 70% körüli infláció után bedobtátok a törülközőt arra vigyázva ,hogy minden felelős helyen maradjon egy."

Jaja, nyilván:
1990: 66,3%
1993: 88,7%
1994: 86%
1997: 62,9%
1998: 61,1%
Legalábbis ezt hazudja az Államadósságkezelő Központ...
Link: http://www.akk.hu/kepek/upload/2006/Adósság%201990-2003.xls

"Majd ideértünk a "Nemleszgázáremelés"-es hazudozás után, nem kell magyarázkodni."

Nem, most a "ne a zemberekkel fizettessék meg", "megvédjük a mahánnyugdíjpénztárakat" és hasonlókat kellene...

Ironfist 2011.10.31. 17:40:54

@elektromotor:
Nem tiltottál le? A csudába, igyekeznem kell akkor még jobban felbőszíteni a kis kurucot :D

"Felesleges hazudoznod."

Így van Xclusiv. Ez a tények tudatos meghamisítása. Fel kell már állítani egy bizottságot, hogy vizsgálja ki, kik terjesztik ezeket az alaptalan rémhíreket! Nem süllyedünk, nem süllyedünk, nem süllyedüüüüünk!

elektromotor 2011.11.01. 10:50:10

@xclusiv:
@2llkedő:
@Ironfist:
Tetszik, ahogy itt veritek magatokat a földhöz.
Hajrá! :-))))

zrobasé 2011.11.01. 12:31:29

@elektromotor:
nekem meg a 308-as euro, meg a 420-as dizel tetszik...
Hajrá !

Horizont 2011.11.01. 13:00:05

@zrobasé: Hajrá Magyarország, hajrá magyarok!
Úgy szeretnék belelátni valami varázspálcával Orbán fejébe, hogy mit érezhet, mekkora lehet a csalódása neki(??), hogy 8 évet várt (aktívan) arra, hogy a bársonyszékbe csücsülhessen, arra méltatlan elődje után (ez igaz mondjuk) és nem jön össze semmi azóta se. Mert az egy dolog, hogy a kommunikációjuk milyen, és folyamatosan azt rikácsolják a nép szemébe, hogy jobban hisztek a saját szemeteknek mint nekünk?? De látja ő ami van, ezt még belőle is kinézem:) Meg van öregedve szegénykém!:) Ugye milyen könnyű volt ellenzékben lenni? Az arrogáns hatalom fitogtatásához bőven elég a 2/3, na de a megoldásokhoz édeskevés!!A varázspálcát arra is felhasználnám, hogy felolvasnám az "ígéret mondatait" neki és válaszolnia kéne rájuk....
Az MSZP meg ha bármiben megszólal hát a hideg kiráz, mert soha nem fogom elfelejteni nekik, hogy a 2/3-ot nekik köszönhetjük! De épeszű ember nem védheti a Fideszt se!
Úgy érzem ez az (ország)hajó már elment......
Még soha nem féltem így!! ('56-ban 2 éves voltam, arra nem emlékszem)
A rendszerváltás környékén voltak rossz érzéseim, de ez a mostani mindent visz!!

Ironfist 2011.11.01. 13:35:47

@elektromotor:
Háááhááá, a gyökér azt hiszi, hogy bárki beveszi, hogy az eddigi tehetetlen őrjöngése után egyszer csak ő itt nevetgél, mert - kapaszkodjatok meg! - még mi vergődünk! Ááááá XDDD Köszi kiskuruc, feldobtad a napomat :DD De mi lenne, ha inkább tombolnál tovább, az mondjuk pont ugyanilyen szánalmas, mint a hazugságod, csak hosszú távon jobban lehet rajtad röhögni :D

@Horizont: ÉS sajnos a többés még mindig olyan ostoba, hogy a fideszre szavazna, ha tehetné... Mondjuk van ez a másik, szellemileg sokkal leépültebb kisebbség, akik ilyen elektromotor jellegű... khm... "gondolkodással" bírnak, de őket meg nem kell komolyan venni, csak azért léteznek, hogy szórakoztassák a normális embereket. De mondom. Aki most menne szavazni, azok többsége a fideszre szavazna. Az a baj, hogy a szavazóképesek nagy többsége meg nem szavazna semmire. Így aztán a fityisz fog nyerni legközelebb is, és akkor vége az országnak. Vagy pedig elektromotorék meg tudják győzni a sok birkát, és akkor röhejállam leszünk Kurucisztán néven.

Ugye kiskuruc? Avagy elektromotor. Jól mondom? Na, menj szépen dicsekedni a kurucinfóra, meg a metapediára, hogy itt sikerült két értelmetlen szót ideböfögnöd a libsi bolsi vörös komcsi nemzetáruló hazaáruló antimagyarokhoz, és utána megengedem, hogy visszagyere engem szórakoztatni. Ügyes fiú, cukrot neki, meg szebbjövőt :D

Horizont 2011.11.01. 13:48:27

@Ironfist: Ha igazad van akkor el is gondolkozhatnál azon miért is lenne ez? Mert NINCS senki aki ha jönne hiteles lenne, akiből kinézhetnénk valami pluszt is. Hiába ekézed elektromotort ő meg téged!! Mindenki hisz(hinne) valamiben! Nem tudom miből gondolod, hogy a Jobbik rosszabb lenne? Annyit biztos tudna mint akik eddig voltak!És ha csak +1 lenne már megérné:) Ti ketten vagytok itt nekem régóta a minike példácska, hogy ilyen a magyar! Ekézés, anyázás, jottányi előbbre lépés egyikőtöknél se, és sajnos ÖSSZEFOGÁS sincs! Itt vagyunk nyakig szarban de ti csak fikázzátok egymást! Mintha attól jobb lenne! Ha nem vennétek észre közös szarban tapiskolunk. Nincs külön szar amit egymásnak szánnátok. Csak a közös van!!!! (Még a közös szar se hoz össze benneteket??:DDD) És abban benne vagyunk mindnyájan! Jobbos, balos, kurucos, szegény és gazdag, okos és buta, öreg és fiatal, cigány, zsidó, vallásos, ateista stb. Egyetlen nagy a probléma: magyarok vagyunk. Ez mindent elárul.

Ironfist 2011.11.01. 13:59:57

@Horizont:
"Ha igazad van akkor el is gondolkozhatnál azon miért is lenne ez? Mert NINCS senki aki ha jönne hiteles lenne, akiből kinézhetnénk valami pluszt is."

Tudom.

"Hiába ekézed elektromotort ő meg téged!! "

Haha, én nem ekézek, én trollkodom a kiskurucot :D Csak annyira sötét, hogy ez fel sem tűnik neki. Bár az is igaz, hogy a fajtájánál ez a normális beszélgetés, és lehet azt hiszi, hogy intellektuális vitát folytatunk. Ő meg nem ekéz, ő csak vergődik, és tombol. Meg most ezzel a hirtelen vigyorral azt hiszi, hogy jaj de felbosszantott XD Komolyan, akárhányszor erre gondolok, csak elkap a nevethetnék :D

"Nem tudom miből gondolod, hogy a Jobbik rosszabb lenne? Annyit biztos tudna mint akik eddig voltak!"

Onnan gondolom, amiket eddig mondtak, és tettek, az semmi más,, csak az előzekhez hasonlatos, dilettáns, demagóg baromság, csak éppen elektromotor a példa rá, hogy kuruckodással, ősmagyarkodással, és tahósággal - á lá "radikális viselkedés" - nyakon öntve.

"Ti ketten vagytok itt nekem régóta a minike példácska, hogy ilyen a magyar!"

Úúú, példa lettem? Csak nem? :D Hát igen, köszönöm anyukámnak, köszönöm apukámnak, a manageremnek, és a tanítómnak. Nem jöhetett volna létre ez nélkülük :D

"Ekézés, anyázás, jottányi előbbre lépés egyikőtöknél se, és sajnos ÖSSZEFOGÁS sincs! "

Dehogynem, összefogok én mindenkivel, aki az ilyen senkiken röhög. Magyar röhögőfront. Persze szigorúan nemzeti XD

"Ha nem vennétek észre közös szarban tapiskolunk."

Észrevettem. És azt is, hogy ha te látsz valakit, aki egy őrjöngő tehetetlenen röhög, akkor nem békíteni próbálsz, hanem mindkettőre rátámadsz. Ezzel igazolva, hogy vérbeli magyar vagy, akit te is emlegetsz :P

Horizont 2011.11.01. 14:20:18

@Ironfist:
Ahhh most jól lebuktam nem is tagadom: magyar vagyok! Miért békítenélek én, ha te úgy gondolod, hogy őrjöngő tehetetlenen röhög(sz)!!! Békítést is ki kell érdemelni!!! Én támadtam rátok????? Hűha!!! Mosolygok, somolygok itt magamban! Igen példák letettek, de nem pozitív, nem baj?

Ironfist 2011.11.01. 14:22:57

@Horizont:

"Miért békítenélek én, ha te úgy gondolod, hogy őrjöngő tehetetlenen röhög(sz)!!! "
Ja. Na ez után kellett volna kérdőjel :D

"Békítést is ki kell érdemelni!!!"
Kell a francnak a békítésed, csak tükröt tartottam eléd, nem tűnt fel? :P

"Igen példák letettek, de nem pozitív, nem baj?"
Nem, meg is köszöntem, nem tűnt fel? :D

Egyébként meg, ha mosolyogsz magadban, miért használsz ennyi mondatvégi írásjelet, hmm? Kezd felmenni a pumpa? :D

2llkedő 2011.11.01. 15:09:50

@Horizont:

"és sajnos ÖSSZEFOGÁS sincs! Itt vagyunk nyakig szarban de ti csak fikázzátok egymást!"

És van ötleted, hogy mihez kellene összefogni? Ha van, aki látja a szaadékot, akkor annak össze kellene fogni, és besegíteni a kocsi tolásába dalolva, hogy hamarabb érjünk a szakadékbe? Vagy mire gondolsz?

2llkedő 2011.11.01. 15:17:52

@Horizont:
"Mosolygok, somolygok itt magamban! Igen példák letettek, de nem pozitív, nem baj? "

És azt vajh megvizsgáltad-é, hogy ki az, aki észérvekkel próbálkozik, és ki az, aki a pártszöveget nyomja, mert önálló gondolata nincs?

Ironfist 2011.11.01. 16:57:43

@2llkedő:
Sajnos ezt nem veszi észre, mert csak azt látja, hogy egy ember erőlködik, majd megfeszül, hogy bosszúságot okozzon nekem, én meg csak nevetek rajta. És ettől azt hiszi, hogy két rongyos koldus vagyunk, akik a sárban ütik egymást. Egyébként ki mondja itt most a pártszöveget? Elektromotor? Ő ugyan nem, ő nem fideszes, hanem Rákóczista. Vagyis kuruc, na. Ő a magyar, mi meg a vörösök, nem tudtad? :D Hát én se, de kedves, tisztelt, és megbecsült elektromotor nagyúr volt olyan udvarias és felvilágosított róla, hogy aki nem zsidózik, és cigányozik, és kommunistázik artikulálatlanul, teli torokból, orrba-szájba, az ő maga is cigány, zsidó, és főleg kommunista. Csak ő ezt a következő módon fejezi ki: "Har... har... röffröff... zsidó vagy... kurva anyád... nem azt mondod... röff... amit én?... vörösbarom... grrr..." Na mármost, tudom, hogy ez így értelmetlen, de fáradtságos munkával kiderítettem, vajh mit is akarhat ez a magát magyarnak, sőt magát Magyarnak tartó, de valójában teljesen senkiházi, szebbjövőző, árpádsávos kiskuruc, mégpedig azt, amit mondtam az elején. Ti., hogy mi mind zsidók vagyunk, eg libsibolsik. :D

Hmm, kíváncsi vagyok, van-e annyi IQ-ja, hogy ebből megérti már végre, hogy nem mérgelődök, meg tombolok rajta, hanem úgy oltom a hülye barmot, mint még soha senki senkit. Ha ezt felfogja, akkor hős leszek, mert felrobban a feje az idegtől :D Ha nem fogja fel, akkor meg újfent saját magát jellemzi :D

2llkedő 2011.11.01. 17:07:52

@Ironfist: Az is egyfajta pártszöveg, amit mond (vagy röfög).

Éhes makk disznókat álmodik. Márpedig nagyon éhes az a makk.

Ironfist 2011.11.01. 17:15:31

@2llkedő:

Végülis a Jobbik is egy párt. =)

Horizont 2011.11.01. 17:20:33

@Ironfist: Miért menne fel a pumpa? Ettől? Viccelsz? A sok jel csak azért van, hogy nyomatékosítsam neked a gondolataimat:) Arra valók, nem?

@2llkedő: Az én "hozzájuk szólásom" nem arról szólt, hogy megállapítsam ki nyomatja a pártszöveget, ki magyarkodó, ki nem. Csak régóta olvasom a pengeváltásaikat. Nem kell mindent politikai szemmel nézni, lehet emberi mércével is. Ennyi.

2llkedő 2011.11.01. 17:23:24

@Horizont: A kérdésemre is válaszolsz? Mámint hogy miben kéne összefogni? Az ország szakadékba tolásában?

Ironfist 2011.11.01. 17:24:24

@Horizont:
"Miért menne fel a pumpa? Ettől? Viccelsz? A sok jel csak azért van, hogy nyomatékosítsam neked a gondolataimat:) Arra valók, nem?"

Nem. A nyomatékosítás az akkor van, ha egy felkiáltójelet használsz. Hozzáteszem, a magyar helyesírásban ezt így is kell. Ha meg sokat használsz egyszerre egymás után, akkor kb a chat.hu-s színvonalat ütöd meg, amikor valaki mérges, és úgymond kiabálni akar. A helyesírásra még a kurucinfón is figyelnek (és figyeltetnek), pedig az amúgy nem valami színvonalas honlap.színvonalas

Ironfist 2011.11.01. 17:29:35

@2llkedő:
"A kérdésemre is válaszolsz? Mámint hogy miben kéne összefogni? Az ország szakadékba tolásában?"
Na igen, abban aztán hiába is vár tőlem bárki összefogást.

2llkedő 2011.11.01. 17:36:05

@Ironfist: Pedig lehet, hogy az lenne a jó. Hamarabb túllennénk a dolgon.

Horizont 2011.11.01. 17:41:59

@Ironfist: Figyu ne kötözködj velem és ne oktatgass, nem vagyok elektromotor:) Nem tudom hány éves vagy, de megsúgom neked én már korosodó,(:DD) és azt is megsúgom, hogy örülök, hogy ennyit is megtanultam!:DDDDD

@2llkedő: Bocs, lehagytam!Miért kéne abban összefogni, hogy előbb betoljuk az országot a szakadékba? Írtam én ilyenről? Arra gondoltam történetesen az összefogással kapcsolatban, hogy vannak akik egymást szó szerint basztatják, semmi észérvek, csak a fröcsögés, holott nem egymást kéne bántani, mert azzal nem lépünk előre, és nem is érhetünk el semmit. Lehet, hogy amúgy se, de legalább a komfortérzetünk jobb lenne! Ja és nem csak a politika van az életben, bár eléggé átitatódott vele a mindennapjaink. Pl. mind a ketten zrikáltok itt engem is pedig én még én egy jó szándékú nőszemély vagyok, és lám mégis:DDD

elektromotor 2011.11.01. 17:43:20

Hallgass picivel tobb Boros Imret, meg Bogar Laszlot, a kormany 3% ala vitte a koltsegvetesi hianyt, a folyo fizetesi merlegunk pozitiv, a forintnak joval jobban kellene allni.
Igen am, csakhogy elkezdett a kormany a bankok tyukszemere lepni, nosza erre a birodalom visszavagott, kicsit megbolonditjak a piacot a kereskedelmi bankok, megpedig a nalunk elhelyezett forint tartalékok segitségével. NINCS ILYEN HOGY MAGYAR GAZDASÁG, ezt kellene erteni kedves forumozok!a globalis nyugati birodalom egyik felperiferikus gyarmata vagyunk, ehhez idomuló mozgástérrel, meg egy csomó "nagytudású" elaggott balfasz vörössel!

2llkedő 2011.11.01. 17:44:52

@Horizont: Látod, erre írtam, hogy van az egyik oldal, akinek vannak érvei, és van a másik oldal, akinek csak pártszövegei vannak. Melyikkel kellene összefogni szerinted?

elektromotor 2011.11.01. 17:45:25

@Ironfist: Nyugszik az ápolt!
Nyugodtan abbafejezheted ezt a törökzsótis dumát is . A kutyafasznyit sem érdekel.

2llkedő 2011.11.01. 17:46:44

@elektromotor:

"Ha egy állapotot nem tudunk megváltoztatni, akkor saját magunkat kell megváltoztatnunk." (Viktor Frankl)

elektromotor 2011.11.01. 17:47:24

@Ironfist: Nyugszik a beteg!
Nem tombol vörös fejjel, mert megüti a guta!

Horizont 2011.11.01. 17:48:00

@2llkedő: Ha normális emberek gyülekezete lenne ez az ország akkor mindenkinek mindenkivel:D

elektromotor 2011.11.01. 17:55:01

@Horizont:
A magyarországi baloldal mindig elköveti azt a hallatlanul nagy ostobaságot, hogy jelen morális állapotok közepette a nemzetközinek mondott, ám valójában külföldi zsidók véleményére hivatkozik. Ezzel egyértelműen kategorizálja saját magát is a magyar zsidó státuszába, aki úgy jelenik meg, mint a mindennel ellenkező, amit a magyar többség akar.
Mert az tény, hogy a magyar többség változást akart, megunva a baloldali vircsaftot.
Innen nézve teljesen irreleváns, hogy egyébként Orbán gazdaságpolitikája egy csőd, mert csak az számít, hogy a hatalomkiépítési metodikájában figyelemreméltó vonulat a baloldalinak és liberálisnak mondott, ám valójában posztkommunista-rákosista ÁVH-s nemzedék visszaszorítása, ami pedig a magyarok legfőbb óhaja.
A becsületet Bakáts Tibor váltja szalámira, egy magyar szalámit adna azért, ha Bakátsot börtönben látná.
Ezt nem bírja elviselni Elek István, és az őt delegáló rákosista ÁVH-s nemzedék.

elektromotor 2011.11.01. 17:56:27

@2llkedő: Idomultak is rendesen 42 évig!
Csak most túlcsordult!

Ironfist 2011.11.01. 17:58:03

@elektromotor:
Tehát nem fogtad fel. Örülök, mert így továbbra is van kin szórakoznom, kiskuruc. Szomorú vagyok, mert élő példa vagy rá, hogy hová süllyed értelmileg az emberi faj. Arra mondjuk nem feleltél, hogy miből gondolod, hogy ez tombolás, meg hogy én vagyok az ideges, és nem te, de úgy tűnik addig nem terjed amúgy sem túl tág értelmed, hogy ezekre megfelelj. Te eldöntötted, hogy én márpedig ideges vagyok rád, és kész. És erőlteted, erőlteted, vered magad a földhöz, és akkor is márpedig szerinted én vagyok az ideges. Szánalmas vagy, és röhejes. :D Na mindegy. Ugass kutya, hadd röhögjek még. :) Ugass, kiskuruc :D Mondjuk az is érdekes, hogy te skizofrén vagy? Vagy miért írsz be kétszer egymás után kvázi ugyanolyan tartalmű röfögést? :D
Mondjuk örülök, hogy belátod már, hogy beteg vagy, de ha ápolt lennél, nem jutnál nethez, szóval majd ha bezárnak téged a sárgaházba, kurucfag :D

Horizont 2011.11.01. 18:09:09

@elektromotor:
Ajajj "belédfuttam" én is! Milyen ÁVH-s rákosista nemzedék visszaszorításáról írsz? Uram atyám! Akikre te gondolsz azok örülnek ha éjszaka ki tudnak menni ötször pisilni és el is érnek a WC-ig! Van Orbán politikájában figyelemre méltó vonulat? Nofene...

2llkedő 2011.11.01. 18:10:44

@elektromotor: Te a béka seggéhez is liften jársz, annyira sötét vagy!

2llkedő 2011.11.01. 18:12:00

@Horizont: Ej-ej! Mán te is fiam (lányom) Brutus (Brutusenka)?

Ironfist 2011.11.01. 18:13:07

@Horizont:
Tudom, hogy 57 éves vagy, én is ki tudtam számolni. De a kötözködést te kezdted, kioktatni meg nem akartalak, csak kérdeztél valamit, és válaszoltam rá.

Horizont 2011.11.01. 18:13:37

@2llkedő: De én szépen írok neki (is) :DDDDD

Horizont 2011.11.01. 18:16:36

@2llkedő: De én szépen írok neki (is) :DDDDD

Ironfist 2011.11.01. 18:24:25

@Horizont:
Én meg trollkodva. És? Egyrészt nem értem, miért baj ez neked, másrészt meg ugyanolyan hangnemben válaszol neked is, mint nekem, akkor meg mi a különbség?

elektromotor 2011.11.01. 18:32:10

@Ironfist: Te firkálsz nekem fél oldalakat te szerencsétlen.Vedd már észre, a fasorban sem vagy!

2llkedő 2011.11.01. 18:33:11

@Horizont:

Tudod vannak a versenytáncosok, és vannak a kezdők, akik megtanultak egy pár lépéskombinációt és ettől azt hiszik, ők is versenytáncosok. Visont ha nincs kályha, amitől elindulhatnának, egymás lábára lépnek, míg a versenyáncosok szépen suhannak a parketten. Nos nekik a kályha a bankok, a külföldi zsidók, a szemkilövés, offshore, stb.

elektromotor 2011.11.01. 18:33:45

@Horizont: Pl: Baueleltás, és tsai! !
Vagy ők nem arra szocializálódtak?

Ironfist 2011.11.01. 18:34:58

@elektromotor:
Igen, írok neked fél oldalakat. Ez szórakoztat, hogy te meg ettől idegbajt kapsz, hiába mutatod az ellenkezőjét :)

elektromotor 2011.11.01. 18:41:00

@2llkedő: Nektek meg a : "masírozás, bakancs csattogás, egyenruhás bűnözés, náciakok,
faszisták, ordaseszmék.........! " stbstb.
Én is tudok ilyeneket firkálni.
Csak nem látom sok értelmét.
Nem itt élek reggeltől estig.
Most pl. egy felület szerelt ic-t cseréltem egy csepptöltőben.
Te meg benne vagy a seggébe.
Ezért nézek fel rád.

elektromotor 2011.11.01. 18:41:45

@Ironfist: Mééééég! Firkálgass. Vegyél be nyugtatót.

Horizont 2011.11.01. 18:42:49

@elektromotor:
Te ÁHV- rákosistákról írsz akiket MOST kell eltakarítania Orbánnak minden magyar óhajára! Neveket írj!!!!

@Ironfist:
Még nem vagyok 57, kikérem magamnak majd csak mikuláskor. 56 vagyok:DDDDDD
Ja lapozzunk no, mert nyújthatjuk, hogy ki mit hogy de sok értelme nincs:)

2llkedő 2011.11.01. 18:45:00

@elektromotor:
"Nektek meg a : "masírozás, bakancs csattogás, egyenruhás bűnözés, náciakok,
faszisták, ordaseszmék.........! " stbstb."

Ezt elmagyarázhatnd, kikről írtad!
Kik azok a Nektek?

Ironfist 2011.11.01. 18:46:41

@elektromotor:
Kezded átvenni, hogy mit írok? Hmm, mikor is hallottam utoljára ilyet... "utánozós majom, felmászik a falon"... ja igen, oviban. De te tényleg képtelen vagy felfogni, hogy te vagy az, aki retardált, és én vagyok az, aki ezen szórakozik, ugye? :) Anyád büszke lenne rád, jó kis selejtet sikerült csinálnia :D

Ironfist 2011.11.01. 18:51:33

@Horizont:
Bocs, nem akartalak öregíteni :D

@2llkedő:
"Ezt elmagyarázhatnd, kikről írtad!
Kik azok a Nektek?"

Nem fogja elmagyarázni. Ahhoz túl hülye, hogy felfogja, mit kérdeztél.

elektromotor 2011.11.01. 19:02:50

@Horizont: Éppen eleget volt a fajtájuk hatalmon.
Keressenek értelmes nemzeti jövedelmet termelő elfoglaltságot.
@Ironfist: Nyugodj már le és ne tombolj.Felesleges.

2llkedő 2011.11.01. 19:02:57

@Ironfist: Ha egy elektromotor túlpörög, akkor az nem ég le? Lehet, hogy le kék kapcsolni a vellanyt?

Ironfist 2011.11.01. 19:04:05

@2llkedő:
Igazság szerint nem túlpörgött, hanem kapcsolási hibás. Nem fogja fel, hogy ha őt majd szétveti az ideg, az nem azt jelenti, hogy az lenne ideges, aki őt bosszantja :D

Horizont 2011.11.01. 19:07:12

@elektromotor: Talán ha értelmesen válaszolnál a kérdésemre! De csak vagdalkozva beleüvöltesz a világba, vagyis a Vastagbőrbe...aztán nem fejted ki, a saját mondandódat se.

Ironfist 2011.11.01. 19:10:45

@Horizont:
Látod? Nem hiába, és öncélúan oltom a fejét. :)

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2011.11.01. 19:20:31

@Ironfist: Nem ám szidod a rendes jobbikosokat kisköcsög!Még hogy prinmitívek vagyunk?
Most jöttem egy IQ tesztről szerencsére negatív.:))))
Szerintem meg ez a csávó akivel veszekszel inkább naribari.

Ironfist 2011.11.01. 19:32:11

@Tigeri:
:D
Lehetséges. Tudod, aki nem viszi túlzásba amagyarkodást, mint ez a szebbjövőző kuruc, azzal nincs bajom, akkor se, ha jobbikos. Nekem van két jobbikos barátom, de érdekes, ők tudnak viselkedni. Elektromotor meg nem. Ő egyszerűen egy ilyen senki, és kész. Ha őrá mondok valamit, akkor akinek nem inge, ne vegye gatyára :D

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2011.11.01. 19:48:30

@Ironfist: Nézd! Én régen röhögtem viktoron,mikor hazaárulózott.Most én hazaárulózom le többek között őt.De ha jól emlékszem te is hazaárulóztál már,mikor elküldted valahova vidékit.
Legalább is asszem te voltál az.

Ironfist 2011.11.01. 19:50:30

@Tigeri:
Nem hiszem, a hazaárulót mindig megkérdem, hogy akkor mégis melyik külföldi kormánnyal, vagy hadsereggel működik együtt hazánk megszállása érdekében? :P

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2011.11.01. 19:54:27

@Ironfist: Nekem már akkor is hazaáruló ha nagy anyagi kárt okoz vagy sokat lop.Anyagias vagyok.

Ironfist 2011.11.01. 20:04:14

@Tigeri:
Ezt kár volt leírnod, mert most mindjárt jön elektromotor, és megmagyarázza, hogy zsidó vagy :D
Egyébként az nem hazaárulás, hanem sikkasztás, meg hűtlen kezelés.

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2011.11.01. 20:15:26

@Ironfist: Hát ha nagy tételben csinálod és eladod az emberek jövőjét akkor az.

Ironfist 2011.11.01. 20:19:27

@Tigeri:
Pedig nem. Olvasd csak el a Büntetőtörvénykönyvet!
Hazaárulás a következő:
"144. § (1) Az a magyar állampolgár, aki abból a célból, hogy a Magyar Köztársaság függetlenségét, területi épségét vagy alkotmányos rendjét sértse, külföldi kormánnyal vagy külföldi szervezettel kapcsolatot vesz fel vagy tart fenn, bűntettet követ el, és öt évtől tizenöt évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.

(2) A büntetés tíz évtől húsz évig terjedő vagy életfogytig tartó szabadságvesztés, ha a hazaárulást

a) súlyos hátrányt okozva,

b) állami szolgálat vagy hivatalos megbízatás felhasználásával,

c) háború idején,

d) külföldi fegyveres erőnek behívásával vagy igénybevételével

követik el.

(3) Aki hazaárulásra irányuló előkészületet követ el, bűntett miatt egy évtől öt évig, háború idején két évtől nyolc évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő."

Se több, se kevesebb.

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2011.11.01. 20:35:45

@Ironfist: A súlyos hátrányt okozva pl belefér az én kitételembe.Csak a büntetéseket találom kevésnek.

elektromotor 2011.11.01. 20:42:14

@Ironfist: Nem tudod te mit böfögsz.
Még szóra sem érdemesítlek, teszek rád!

Ironfist 2011.11.01. 21:57:38

@elektromotor:
Na @Tigeri: látod, itt van a szélsőjobb embere, aki miatt ég az egész oldal feje :D

elektromotor 2011.11.01. 22:38:52

@Ironfist: Beteg vagy te, és nem tudod mit makogsz és kinek.
Félcédula.

elektromotor 2011.11.01. 22:40:01

@Ironfist: Te meg a viselkedés?! :-)))
Szerencsétlen.

Ironfist 2011.11.01. 22:47:53

@elektromotor:
Sokszor szeretnél még álmosollyal, de valójában majd szétrobbanva, idegtől remegő kézzel beírni nekem még valamilyen random sértést? XD Ha igen, lásd ki vagyok, ezt is megengedem neked. Csak nyugodtan, magadat járatod le :D

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2011.11.02. 06:41:30

Pár napig nem nézünk ide Zeroval, és tessék....

Először egy jótanács: Ha valakit nagyon utálsz, válasz helyett a szűrés gombra kattints. Ha annak 3-nál többször érzed szükségét megnyomni, válaszd helyette a jobb felső szürke X-et.

Aztán: Aki ocsmányságot okádva, és/vagy "én szartam a spanyolviaszt, akinek más a véleménye valamiről, az rohagggyonmegazannnyába"-stílusban akar, ill. képes csak kommentelni, az inkább neki se álljon. Idő és kedv hiányában random idenézés alapján, azonnal, mérlegelés nélkül tiltjuk ki, aki nem hoz egy bizonyos szintet. Ne kelljen már IQ-hoz kötni a kommentelést.....

Gyengébbek kedvéért: a baromállatokat kibaszkodjuk a blogról, örökre.

Ja, és nem számít, hogy valaki törzskommnetelő, vagy csak véletlenül ette ide a rosseb.

Szép napot mindenkinek.

Viktus 2011.11.02. 12:14:53

Jövőt kutat, hosszú távú iparági fejlesztési irányok kijelölését, nemzetgazdasági stratégiai kérdések eldöntését segíti a száz fővel, évi 1,2 milliárd forintból működő, újonnan felállítandó Nemzeti Stratégiai és Tervezési Hivatal az [origo] információi szerint.
-

Csókosokra mindig akad pár milliárd ...

asmodean 2011.11.02. 12:20:54

@Viktus:
Szvsz 1 éven belül államcsődöt fog jelenteni az ezoterikus gazdaságpolitikánk, kell a pénzt menteni na.

csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj! 2011.11.02. 12:37:27

@Viktus: Bazz, tervhivatal...ezek után még mi jöhet elvtársak?

Viktus 2011.11.02. 13:01:46

@csizsikpizsik:

Hamarost ideje lesz pl. azemeberek bankbetéteinek megmentésének :D

bandika gazdája 2011.11.02. 13:58:00

@Viktus: Mégegy hivatal megőrülök! Ahelyett, hogy minden másodikat (minimum) bezárnák. Megy a termelőmunka az országban keményen! Mikor kiszámoljátok hány embert tart el valaki aki tényleg dolgozik, gondoljatok erre is, mert ezeknek az adóját is a te adódból fizetik. És nem minimálbéren lesz a takarítónő sem, biztosíthatok mindenkit!

bandika gazdája 2011.11.02. 14:00:24

Ja és, ezek osztódással szaporodnak. Csinálnak egy vízfej semmit sem csináló hivatalt, akik hogy ne kelljen dolgozni, majd "szakértők" hadát foglalkoztatják egy valag pénzért! Heuréka!

2011.11.03. 21:01:14

Nyílik a bicska a zsebemben:
www.origo.hu/itthon/20111103-afaemelesbol-fedeznek-a-helyi-fejleszteseket-a-fideszesek.html
7 bőrt lenyúznak rólunk és mi lesz belőle? Újabb térkövezés, cikornyás kandelláberek, és persze az ezzel járó nokiásdoboz forgalom. Aki még egyszer azt meri mondani, hogy a fidesz egy kicsit is más, mint a maszop, úgy pofán baszom, hogy az eget is nagybőgnek nézi!

2011.11.05. 13:26:14

Rájöttem, honnan olyan ismerős a fidesz adópolitikája:
youtu.be/a1cs3djbpQA?t=2m49s

süti beállítások módosítása