Skip to content


       Szűrés lista

Rendőrt, katonát vagy ENSZ-békefenntartót minden településre!

Pedig tényleg egy remek kis poszttal szerettük volna indítani ezt a hetet, de sajnos máshogy alakultak az események...

Az utolsó 3 nap krónikája röviden, és nem teljes körűen:
Péntek: 30-35 fős "csoport" akart meglincselni egy 70 éves bácsit péntek délben Szolnokon, aki csak az akácoserdőt kívánta megóvni a fatolvajoktól. Légpuskával fenékbe lőtte az egyik támadóját, ezért a bácsi ellen (!) indított eljárást a rendőrség, "súlyos testi sértés kísérlete miatt" .
Sőt, az hüledező állampolgár még kapott egy kis okosítást is Szabó Z. őrnagytól:
"A törvényi szabályozás szerint jogos védelmi helyzetben először is a rendőrséget kell értesíteni. Abban az esetben, ha az elkövető a tetten érő személlyel szemben bármiféle erőszakot alkalmaz, akkor a jogos önvédelemnek azzal egy időben kell történnie, elhárítónak és a sérülés fokával arányosnak kell lennie."

Szolnok, megyeszékhely, nem valami putri a semmi közepén! Vajon hogyan reagálna Szabó őrnagy, ha őt üldözné 30-30 felfegyverzett, ordibáló "csoport" az erdőben? És miért nincs arról hír, hogy a TELJES 30-35 fős csapatot letartóztatták betörés, lopás, csoportos garázdaság és gyilkossági kísérlet miatt?

Péntek: Két család verekedett össze péntek délelőtt Sarkad főterén. Egy embert leszúrtak. Több résztvevőt letartóztattak.

Szombat: 20-30 fős botokkal, kerti szerszámokkal felfegyverkezett tömeg "tömeg" csalta tőrbe a rendőrjárőrt Hevesen, a Dankó Pista utcában. A tömeg életveszélyesen megfenyegette a rendőröket, majd öklükkel verték a kocsit, továbbá egy lapáttal is a jármű szélvédője felé ütöttek. A kiérkező "megerősített rendőri erők" a bűncselekmény elkövetőit elfogták, 8 embert állítottak elő a rendőrkapitányságra, ellenük - őrizetbe vételük mellett - csoportosan, felfegyverkezve elkövetett garázdaság megalapozott gyanúja miatt indult eljárás. A kilencedik gyanúsított kilétére is fényt derült, az idős asszonyt(!) egészségi állapota miatt nem állították elő, azonban az eljárást vele szemben is megindította a rendőrség.

20-30 főből 8-at? És a többi? Galacsin és tojásdobálásárt 2 év letöltendő, vidéken meg rendőrökre támadnak? Fényes nappal?! Képzeljük el, vajon mit élhetett át a két rendőr, akiknek 20-30 ember üti-veri az autóját... Ki csinálná ezt a munkát 100 ezer forintért? 
A rendőrség miért csak magyarokat oszlat előszeretettel?

Csak egy példa, vasárnapról: Magyar Gárda bejelentett, törvényes rendezvénye Ózdon. Megjelent olyan 200 "ellentüntető". Erre mi történt? A rendőrség megkérte a Magyar Gárdát, hogy hagyják el a helyszínt ... A rendőrség vajon miért nem oszlatta fel a tömeget? Ha jól tudom, február 1-től "aki visszaél gyülekezési jogával, például fenyegeti egy vele ellentétes célú csoport demonstrációját, az is börtönbe kerülhet." 


 

 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Vasárnap: Veszprém, megyeszékhely. Hajnalban a nyílt utcán meggyilkolják a román Marian Cozmát, a Fotex-Veszprém férfi kézilabdacsapat tagját, másik két tagját súlyosan megsebesítik. Rengeteg a szemtanú. Pontosan elmesélték, hogy mi történt. 30 fős társaság. Cigánymaffia. Enyingről. A teljes magyar sajtó szó szerint összefosta magát, hogy most akkor ezt hogy tálalják. Volt itt minden, "erőszakos csoporttól" a "rendőrség keresi az elkövetőket"-ig minden. Először a HírTV és az Echo számolt be, hogy roma elkövetőkről van szól, a többi média pedig a román sajtóhírekre hivatkozva (Valentin Ghionea, a Pick Szeged román szélsője nyilatkozott az Agerpress.ro portálnak) merte csak ezt a infót leírni. Persze a vasárnap esti TV2 Tényekben szó sem esett romákról ... A polkorrekt tájékoztatás egyik utolsó bástyája, mikor még ledőlt a Népszabadság, a Népszava vagy a 168 óra is.

Az enyingi maffia-cigányokról még ez a nyamvadt blog is beszámolt tavaly! Tessék, meg lehet nézni videón (!), ahogy 160 enyingi cigány menetel egyet a siófoki aranyparton. Nem gyros-ért mentek. Nyomozás? Semmi?

Egy kis enyingi életkép, csak hogy be tudjuk lőni, mivel is állunk szemben:  

"Maga csak ne sokat kérdezősködjön, mert úgy jár mint a leszúrt kézilabdázó. Itt olyan roma hadsereg van, hogy attól még a helyi rendőrök is félnek, egyikük szájába már dugtak pisztolyt, pedig csak igazoltatott egy vasakkal megrakott autót." 

Ezektől a személyektől az enyingiek és környékbeliek távol tartják magát, alvilági körökben is félelmet keltő, igencsak kemény, 100-150 fős társaságról van szó. Úgy hírlik, velük még a fehérvári maffiaper egyik vádlottja, Abu Mohamed sem mert kikezdeni. Elzavarták őt a városból.

Tudja, ezek olyan fickók, ha ők azt mondják itt a rendőrnek, hogy nem vagy te kíváncsi a csomagtartóra, akkor az a fiatal járőr úgy döntött, nem érdekli a jármű hátsó része. Nem érdemes ezekkel kötekedni, de még rájuk nézni sem tanácsos. Fegyverük van, s pillanatok alatt csapatokban is tudnak támadni. Mindenki tudja kikről van szó, de senki nem mer hozzájuk nyúlni. A rendőrség is arra büszke, hogy hány sebességmérőt helyez ki, nem arra, hogy őket rács mögé juttassa."

Draskovics készültséget rendelt el a rendőrségnél. Hogy ez pontosan mit jelent, homályban maradt. Sajnos, ide ez már kevés. Sima, mezei járőrök ide már kevesek. A liberálisok, jogvédők munkája beérett: "A rablók pedig gyakorta hangoztatták származásukat, mindennapossá vált a rendőröknek címzett "levetkőztetlek" szófordulat, amely bővebben kifejtve annyit tesz: a rasszizmus vádjával kirúgatlak az állásodból." Hogy lehet így normálisan dolgozni?

40 000 rendőr van az országban. Úgy látszik, a közbiztonság fenntartásához ez kevés. Persze a kormányunk a helyén van, és cselekszik. Lássuk a prioritási listát:
16 milliárd APEH jutalomra.
7 milliárd bútorra.
2 milliárd a rendőrségre.
Még pontosabb a kép, ha elolvassuk a Reakción, hogy a 2006-os zavargások után 3,2 milliárdért vettek tömegoszlató felszerelést a rendőrségnek.

Először is egyszer és mindenkorra le kell számolni a polkorrekt dumával, mert ez csak hergeli az embereket, és csak a kuruc.info látogatottságát növeli. A samsungsport.hu főszerkesztője, Szűcs Tamás legyen a követendő példa:


"Az pedig, hogy főszerkesztőként nekem kell jóváhagynom a félve igazat írni akaró szerkesztő szándékát, nevezetesen, hogy most akkor „le merje-e írni, hogy román hírforrások szerint – melyeket mellesleg a magyar rendőrök is megerősítettek – romák voltak a tettesek”, mélyen tükrözi a jelenlegi magyar helyzetet. Mocsai Lajosnak igaza van: „Egészen egyszerűen döbbenet, érthetetlen, felfoghatatlan, ami ebben az országban folyik!"


Másodsorban pedig sajnos számolni kell azzal a ténnyel, hogy a magyar állam és a magyar igazságszolgáltatás nem képes megvédeni. "Kék halál" a rendszerben. Hiszen ha a 211 cm (!) magas kézilabdázóval ez történt, akkor miben bízhat az "átlagember"? Minden sörözőben, szórakozóhelyen rettegjen az ember, mikor özönlik be egy csapat cigány és szúrják bele a kést? Ne is járjunk sehova, az a tuti? Maradjunk otthon, meg járjunk el dolgozni? Ezt tudja nekünk kínálni 2009-ben Magyarország? A húgaim vidéken félnek. A szüleim vidéken félnek. Én is félek Budapesten. Vajon mikor vezetik be a kijárási tilalmat? Még tavasszal? Még idén?

Olaszországban nem problémáztak sokat: 3000 olasz katonát vezényeltek ki tavaly nyáron a nagyvárosok utcáira járőrözni. "Az akció célja a biztonság növelése, és az állampolgárok megértik ezt" - közölte az olasz belügyminiszter. EU tagállam, ott lehet ilyet?

Ha magyar állam képességeit meghaladja saját állampolgárainak védelme, felőlem nyugodtan kivezényelhetik a katonákat az utcára, kérhetnek erősítést a NATO-tól vagy jöhetnek az ENSZ-békefenntartók is, nem érdekel. Féljen az, aki sáros. 

Csak azt nem tudom, hány halott kell még, hogy ennek vége legyen? 

Vajon hová indul most a Roma Polgárjogi Alapítvány "tényfeltáró" csapata? Sarkad? Heves? Veszprém?
Munk Veronika gépeli már legújabb esszéjét, a mélyszegénységben élő, nehéz szociális helyzetben tengődő enyingi romákról? 
Mohácsi Vktória, Mohácsi Erzsébet, Gusztos Péter, Horváth Aladár, Hell István, Iványi Gábor mikor adják ki a legújabb sajtóközleményüket?

A Magyar Cigányok Független Érdekvédelmi Szövetsége még egy napot sem tudtak várni, nekik már vasárnap este sajtóközleményt kellett kiadni. És meg lehet nyugodni, ez még csak a kezdet. Lesz itt még "egy sportoló miért táncolt éjszaka", és egyéb más finomságok is, ahogy azt a kiskunlacházi megerőszakolt Nóri eseténél láttuk:


"Kozák János ugyanakkor utal arra is, hogy "megdöbbenve olvasták internetes oldalakon, hogy a konkrét adatok ismerete nélkül többen tényszerűen állítják; az elkövetők cigány származásúak voltak".

Az MCFÉSZ a közleményében elmondja: "mint cigány emberek" tisztelettel kérik az ügyben nyilatkozókat, hogy az objektív tájékoztatás és a társadalom nyugalma érdekében kerüljék az egyébként is bűnbakkereső hangulat további szítását."

A rendőrség két gyanúsítottat már köröz. Az egyiket az osztrák határon fogták el. Van még vagy 28 másik elkövető. Raffael Sándor és Sztojka Iván (iwiw). Kettővel kevesebb bűnöző:














Bár az olaszliszkai gyilkosok sincsenek még elítélve ... szóval semmi sincs rendben. Miért nem lehet a közvélemény érdeklődését kiváltó eseteket gyorsított eljárással tárgyalni? Mért kell 2-3 évet várni egy elsőfokú ítéletre? És azonal megszüntetni a padlófűtésés magánbörtönöket, meg az összes ilyen kényelmi szolgáltatást. Aki BÜNTETÉST kap, az ezt érezze is odabent.

És a veszprémi embereknek is megvan véleményünk. Lehet felháborodni rajtuk, budapesti jogvédők:
 

Egy Seres László idézet a végére, a Hírszerzőről:
"Már régen nem csak arról kéne beszélni, hogyan integráljuk a romákat a köztársaságba, hogyan vetünk véget az iskolákon belüli önkormányzati elkülönítésnek (a közbiztonságilag problémás Miskolc például jogerős bírósági ítélet ellenére szegregál), hanem arról, hogyan asszimiláljuk kulturálisan és normakövetésileg, akit csak lehet. " 

"Asszimiláljuk kulturálisan és normakövetésileg". Ennyi. 

Címkék: közélet rendőrség

A bejegyzés trackback címe:

https://vastagbor.blog.hu/api/trackback/id/tr100930709

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Tudtad? 2009.02.09. 10:41:05

Az egyik szemem sír, a másik meg üveg Az utóbbi néhány hónap erőszakos cselekményei folytán lincshangulathoz közeli állapot alakult ki Magyarországon. Rekordokat döntöget az országban a bankrablások száma, a személy elleni erőszakos cselekményekhez h…

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Jancsibohóc /Bohócügyi Államtitkár/ · http://www.vanditdigital.com/ 2009.02.09. 14:38:02

@mind2: A TB-t akkor is fizettem haza, amikor kint éltem. havi 4400 forintot ;)

Combi a ballibes Ferkófan 2009.02.09. 14:42:16

@Jancsibohóc: Az idő pénz ugye + benzinköltség is....hmm cirka 72ezerért elvállalom. Az pótolja 1 évi megnövekedett szja költségeim :)

a szoclib még kómában is lop 2009.02.09. 14:43:19


@cséf:
no ezzel semmit nem válaszoltál a kérdésemre

toxikus 2009.02.09. 14:51:05

Jancsibohóc 2009.02.09. 14:35:29
néháyn tucat család. bele se merek gondolni,h ez hány embert jeletn csótányéknál

Félkupica_Fehér_Főnök 2009.02.09. 14:52:19

@a szoci még kómában is lop:

"hanem hogy - a példánál maradva - a bútorasztalos munkával a társadalom fizetőképes keresletétől függ az életbenmaradásod"

De a "veszi ki a pénzt" kijelentésből milyen úton lehet eljutni a fenti definícióig?!?

Ráadásul a paraszt életbenmaradása függ többek között a szállítmányozójától, a kereskedőjétől, a traktorgyártótól, a traktorszerelőtől, a tápanyag beszállítótól, az állatorvostól stb. stb. stb.

Ezek nélkül könnyen megeshet, hogy végül tönkremegy és éhenhal.

A fenti listában jelenlévő szereplőknek ugyanígy megvan egy függőségi rendszere, ahol viszonylag egyszerűen kiderülhet az, hogy a disznótermelő +1 vasuti alkalmazottnak köszönhetően többet tud termelni, amivel már pont nem hal éhen.
(Ez csak egy hirtelen jött példa volt, a fantáziádra bízom.)

- Arra kérlek, hogy mivel nem egy városállamban élünk, így a hazai viszonyoknak megfelelően érveljünk. :o) -

aljasgomba 2009.02.09. 14:58:05

@a szoci még kómában is lop: mert fölöslegesnek tartottam, hogy a mikro-makroökonómia alapösszefüggéseit definiálva magyarázzam el neked. erre ne haragudj, de nincs energiám. egy szakmai vitaféleséget indítottál el, szakmai tudás nélkül. ilyen egyszerű.

a szoclib még kómában is lop 2009.02.09. 14:58:29

@Félkupica_Fehér_Főnök:

"egy ősközösségben és bármilyen cserekereskedelmeben lenne létjogosultsága egy fodrásznak, egy traktorszerelőnek és programozónak is. Már csak azért is, mert ha a parasztnak nem kellenének azok a szolgáltatások, amiket a fentiek adnak, akkor nem létezne sem fodrász sem semelyik"


ez így nem teljesen helytálló

a felsorolt és hasonló szakmák a szaporodó emberiség miatt alakultak ki alapvetően, a parasztnak önmagában nincs rájuk küönösebb szüksége:

ha a paraszt úgy dönt szarik mindnekire az a pár hektár kitermeli a neki kellő gabonát meg kineveli a neki kellő csirkét me eltartja a pár tehenét és neki ez megfelel akkor nem lesz szüksége se programozóra se fodrászra az ekevasat meg barterba lerendezi

a nagy embertömeg esetén viszont

1: már nem jut mindnekinek termőföld
2: ha a parasztban felpiszkálod az igényt, akkor azt mondja hogy jobb eszközökel és módszeerkkel megetrmelen én a sok éhenkórász városi patkánynak is a zabálnivalót és akor megveszek mindenfélélt amit mezőgazdaságból nem lehet előállítani

a paraszt egy csodálatos ember önmaga világában amit ráadásul saját maga számára fent is tud tartani, ha van esze hogy a kapzsiságot meg hiúságot félretegye

ezért rettegi minden rendszer a parasztot és üti-vágja

a szoclib még kómában is lop 2009.02.09. 15:02:01

@cséf:

ja bocs hogy belepofáztam

csak akkor nem tudom mi a fasznak vannak kinevelve a közgazdászaink ha az ilyen vitákba nem hajlandók a szakmai tudásukkal belépni

olyan ez baszki mintha az orvos még kérdésre se mondana semit a betegnek csak hozzábaszná a gyógyszert

márpedig ha kérdezel az orvos fog magyarázni

Seduxen (már NEM dr.) 2009.02.09. 15:07:09

@Jancsibohóc: "keleti országrészbe menekültek "

Kár, hogy a keleti országrészbe, és nem a keleti őshazába...

és most határolódjatok el tőlem, de nagyon...

Félkupica_Fehér_Főnök 2009.02.09. 15:09:31

@a szoci még kómában is lop:

De akkor miért nem rögtön a barlangokig megyünk vissza, parasztra sincs szükség... elég néhány vadász, aki fejbe tudja verni a mamutot. :o)

Ez már csak egy "mi lenne, ha" kérdés. Amiről el lehet beszélgetni, de a jelen helyzetünkkel kapcsolatban nem lehet érvnek használni, mert egyszerűen nem ez a helyzet.

Még akkor is, ha az utolsó kommenteddel egyet is értek, nem releváns.

mind2 (törölt) 2009.02.09. 15:09:38

@toxikus: több százat, majdnem ezres nagyságrendet : Elképzelem ahogy végigvonulnak az országon..:::)))

a szoclib még kómában is lop 2009.02.09. 15:17:13

@Félkupica_Fehér_Főnök:

"a paraszt életbenmaradása függ többek között a..."

"Arra kérlek, hogy mivel nem egy városállamban élünk, így a hazai viszonyoknak megfelelően érveljünk."

egyrészt jogos, nem városállamban élünk, de nem volt még száz éve se, hogy bizony nem volt takarmnyszállítmányozás (út se nagyon) meg állatorvosi hálózat sem, mindnet a tanyán oldotak meg így úgy

a paraszt ha jut termőföld, akkor a legposztmodernebb táradalomban is félrevonulhat és kirekesztheti magát a közöségből ha neki az nem tetszik, ő nem lesz rájuk szorulva ha hajlandó bizonyos kompromiszumokat megkötni


minden más szofisztikáltabb/specializált szakma (mint mondjuk a csak bútorazstalos iparos és nem általánoságban ács) csak egy nemzetgazdaságban (oké, már egy nagyobbacska városállamban is) működőképes, (illetve eleve abban születik meg rá az igény)


nem tudom így érthető-e már, hogy mit értek az alatt, hogy nemzetgazdaságból "veszi ki" a pénzét - mert hát végülis te ezen akadtál meg

a szoclib még kómában is lop 2009.02.09. 15:20:35

@Félkupica_Fehér_Főnök:

azért nem a barlangokig, mert a termelő-teremtő munka egyszerűen az ember pszichés szükséglete

bunkót lóbálni az még csak a bonobó majmok szintje

cucuka75 2009.02.09. 15:28:44

@Andaxinház:

Na oké, de azért a név már megint csak utal valamire,nem?? :-)) Akár milyen agyon-szolizot!! :-)

belzebubó 2009.02.09. 15:29:37

@a szoci még kómában is lop: "olyan ez baszki mintha az orvos még kérdésre se mondana semit a betegnek csak hozzábaszná a gyógyszert "

1.kérdezel te is én is,nem pedig elkezdek vitába szállni és megygőzni arról amit ált.isk. biológia órán tanitanak.Ennyi a különbség csak. De ha te vitába szállsz az orvossal is,hát lelked rajta...
2.őt azért fizetik,hogy ha kérdezel válaszoljon a normális keretek között.
3.szakmai kérdésekről,hasonló hátterü emberrel fog vitatkozni egy szakmabeli.Rengeteg fórum van az indexen ahol egyet és mást el tudsz olvasni,ha kérdezel.Az pont ezért van.

picur3ka 2009.02.09. 15:40:24

'ha nincs tanu'? lol Van vagy 30/40/50 meg az egesz falu, aki ott se vot...

Szoval, az oreget letartoztattak? Tudjuk-e egyaltalan hogy barki is megserult, vagy csak mindenki hazaszaladt es ugy, de ugy felnek, hogy el se mer a meglott gyerek menni az orvoshoz, ott fog meghalni horzsolt serulesekkel a feneken...

Mit fog kapni a papa?

S mit maceraltak 2007-ben az onvedelmi torvennyel/jogszabalyokkal?

Plutonic 2009.02.09. 15:45:48

@Seduxen: Viccelsz?
Ma már lenáczisztam magamat is és nem határolódtam el! :)

szmoker (Homo Trollicus) 2009.02.09. 15:48:59

Csak annyit szeretnék a témához hozzátenni, hogy amikor muterom meghallotta a hírt (63 éves, nyugger, Maszop-szavazó, agymosott), aszongya "ezek biztos cigányok voltak".

Vazzeg mi lesz itt, hogy már a vérnyugdíjasok sem hiszik el, amit a tévében az arcukba tolnak?! (sőt, most hogy elveszik tőle/tőlük a 13. havi nyugdíjat, ami ugye jár, igencsak háborog. Mer' az jár!)
Az mekkora szopolás lesz, ha elvesztik őket is, mint szavazókat - ki marad?
A czigányok?

DexterMorgan78/Séfbácsi 2009.02.09. 15:51:22

@szmoker:
Azok sem mert nem fognak merni mögéjük állni. El fog remélem jönni a pillanat amikor véget ér a látványkormányzás és nevén fogják nevezni a dolgokat, persze ehhez a jelenlegi garnitúrának el kell takarodni.

a szoclib még kómában is lop 2009.02.09. 15:54:53

@Andaxinház:


tartok tőle, hogy akik az mszpt kézben tartják, azok már a fideszt is megvették

Véraláfutás 2009.02.09. 15:56:36

"Azután a fodrász, programozó, bútoros a paraszttól kapott pénzből vesz egy disznót, mert megéhezett és itt a kör bezárult. Ez egy zárt gazdaság, ebből csak az vesz ki pénzt, aki a fizetését az adott gazdaságon kívül költi el."

Az utóbbi csak egy olyan közegben lenne igaz, ahol nem lenne kamat a rendszerben (ez most állam/bank tök mind1). Mivel a kamat az értékközvetítő eszközből generál többletet. Ergo, ha egy zárt rendszerben van egy adott mennyiségű közvetítő eszköz (pénz), de a pénzből nincs elég mennyiség a gazdaságban, akkor maga a fizetőeszköz önálló értékkel bír. (BANK: kamat > több fizetőeszközt kell visszaadni, mint amennyire szűkség volt > több vonódik ki a gazdaságból, mint amennyi bement > hiány teremtődik > igény > BANK)

Ha ezt megfejeljük a kincstárjegyek-állam-bank háromszöggel, még kevésbé rózsás képet kaphatunk a "zárt" rendszerünkről.

Szerintem hagyjuk az idealizmust másra.

a szoclib még kómában is lop 2009.02.09. 16:08:46

@Véraláfutás:
"Mivel a kamat az értékközvetítő eszközből generál többletet."

a kamat tehát - egyúttal - inflációt generál?


mikor nincs "elég" pénz a rendszerben?

belzebubó 2009.02.09. 16:20:00

@a szoci még kómában is lop: Igen.Mit gondolsz miért ér 1 dollár mást 1945-ben,1950-ben vagy ma?De ugyanez elmondható a forintról és akkor elég ha 10 év távlatában nézed.

a szoclib még kómában is lop 2009.02.09. 16:27:57

@belzebubó:

"Igen.Mit gondolsz miért ér "

magam is így gondoltam, csak már gondoltam rákérdezek

belzebubó 2009.02.09. 16:34:11


@a szoci még kómában is lop: www.zeitgeistmovie.com/
első 15 perc.Van hozzá magyar felirat,úgy talán könnyebb megértened.

Perverzsrac 2009.02.09. 16:37:19

@Seduxen: csatlakozom. és most NEM határolódok el...

Perverzsrac 2009.02.09. 16:39:52

@a szoci még kómában is lop: röviden, tömören: TE hülye fasz/picsa. Ennyi a véleményem rólad. Takarodj a kapcsolatra és akkor finom voltam. Vagy gyere ki a mulató elé és megbeszéljük...

Tilcsák Bea (törölt) 2009.02.09. 16:41:24

@hannibal22: megoldás akkor is csak a tettekből lesz, nem a szavakból.

Perverzsrac 2009.02.09. 16:46:31

@a szoci még kómában is lop: kezdjük azzal, hogy olyan nincs, hogy fizetőképes kereslet. lásd közgazdaságtan alapjai. Te paraszt

a szoclib még kómában is lop 2009.02.09. 16:47:18


@Perverzsrac:

óó bazz, te barom, ha olvasnál, mielőtt kinyitod nagyra a pofád

a szoclib még kómában is lop 2009.02.09. 16:49:34

@belzebubó:

kösz, ment angolul is, már láttam

az viszont még nem derült ki, hogy mikor is nincs "elég" pénz egy gazdaságban. deflációban? vagy mi mutatja meg?

Perverzsrac 2009.02.09. 16:49:38

@Seduxen: csakazértsem határolódom el...

Perverzsrac 2009.02.09. 16:56:45

@a szoci még kómában is lop: nem olvaslak, mert 2 kommented alapján kiderült hogy súlyosan értelmi fogyatékos beképzelt fasz vagy. Maximum belédverni lehetne némi értelmet.
A továbbiakban megkérlek még egyszer: takarodj a kapcsolatra az elvtársaidhoz, hozzám meg inkább ne szólj paraszt.

belzebubó 2009.02.09. 17:06:05

@Psychonaut: te voltál aki pár napja itt leirta a film cimét?

Plutonic 2009.02.09. 17:45:44

@belzebubó: Igen! :)
Aktív figyelője vagyok annak az oldalnak.
És tetszik, hogy vannak, akik maguktól is megtalálják. :)

Véraláfutás 2009.02.09. 17:47:31

@a szoci még kómában is lop:

Sosincs elég pénz a rendszerben, mert maga a rendszer predesztinált :)

a szoclib még kómában is lop 2009.02.09. 17:54:37

@Véraláfutás:

akkor vissza kell menni a földekre és a hiteles john deer helyett két szürkemarhát járomba fogni

belzebubó 2009.02.09. 17:58:35

@Psychonaut: én nem magamtól,hanem akkor tőled találtam rá.Nagyon szórakoztató volt,köszönöm.
Az eleje rendben, a közepe szintén,bár konkrétan az argentin helyzetről nem beszélt, utána volt egy kis összeesküvés elmélet akkor kezdett elrugaszkodni.
A végén,amikor arról beszélt,hogy NY-ból-Sanghai-ba olyan Shinkansen -szerü vonattal megyünk 6500 mérföldes sebeséggel 2 óra alatt a föld felett vagy alatt egy csatornában utazva, mindezt úgy,hogy nem terheljük a környezetet és még túl is éljük,na akkor leállitottam. Arról,hogy az ahhoz szükséges javakat,hogyan tudjuk előállitani környezetbarát módon,nem beszélt.Mert amit ott bemutattak,iszonyatos ipar kell,hogy mögötte álljon.Ez lett volna a lényege.Igy kissé utopisztikus.A technológiai részéről nem tudok nyilatkozni,ahhoz nem értek de gondolom egy pilóta vagy mérnök fogja a fejét.Ettől függetlenül tetszett és jó ha megnézik minél többen.Az utolsó fél órát nem néztem meg.

Plutonic 2009.02.09. 18:01:10

@a szoci még kómában is lop: Tapasztalatból tudom, hogy ha sikerül befogni őket, akkor benne leszel a hírekben is. :D
Na jó, ez némi túlzás. :)

picur3ka 2009.02.09. 18:04:20

Erdekes ujvideki blog report egy szerb jatekos interjuja alapjan, aki latta a videot, ugy hangzik:

alternativa.7hatar.hu/aggregator/sources/23

picur3ka 2009.02.09. 18:06:26

Ja, es a C-press bezart...

Egy ember kommentalt valahol Ujvidekrol ma ( Knin?), hogy teljes lincs hangulat van ottan a hirrel kapcsolatban.

Plutonic 2009.02.09. 18:09:10

@picur3ka: Hát, lehet, hogy Karton City ismét felgyullad....

belzebubó 2009.02.09. 18:14:53

@picur3ka: engem az Index Fórum,ahol több éve fórumozok a következő mondatom miatt kimoderált a veszprémi topikból,amit éjjel egyszer töröltek en bloc,aztán visszaraktak 1 óra múlva.Küldött egy cimet,hogy hová fordulhatok reklamálni,de ott nem fogadja a maileket.Mások is igy jártak.Ez aztán az 50-es évek.A hsz-edet elküldik mailbe,hogy emiatt történt a moderálás.Valaki megjegyezte hogy több visszafogottságot a kommentelőknek,erre én válaszoltam:
"Ugye ezt a gyilkosságot elkövetõ évek óta Veszprém környékén élõ terrorizálóknak irtad!"

Úgy jártam mint ma Von Perez kolléga a Kapcsolaton.Szépen vagyunk.

Félkupica_Fehér_Főnök 2009.02.09. 18:20:11

@Véraláfutás:

Ugyanebben a hozzászólásomban írtam, még az Általad idézett rész előtt:

"A Te logikád alapján egészen kicsire lehetne szűkíteni a kört. Ha kicsit átgondolod, akkor rájössz, hogy azt mondod, hogy a pénzügyi szektoron és az import termékeket vásárlókon kívül senki nem vesz ki pénzt, legalábbis a logikád ide vezet."

"A fenti két kategórián kívül mindenki más valamilyen terméket árul a parasztnak, favágónak, bányásznak, stb."

Sajnos már elég régóta nem lehet engem idealizmussal vádolni :o)
Ha még egyszer elolvasod a kommentet, akkor kiderül belőle, hogy "szoci" (@a szoci még kómában is lop:) alapvetését próbáltam továbbvinni és rámutatni a hibáira.

A bankokat azért kellett kizárnom az elején, mert "szoci" "nemzetgazdaságába" nem fér bele semmi az őstermelőkön kívül. (így már okés?)

(Csak miután szóba került a nemzetgazdaság, rögtön utána ezt valami önfenntartó gazdaság vagy gazdálkodás(?) alapján próbálta meghatározni, ott már annyira elvesztem, hogy inkább feladtam)

Plutonic 2009.02.09. 18:27:06

@belzebubó: A csúsztatások valóban ott vannak.
és engem azért zavart, hogy gyakorlatilag mindenféle szellemiséget elvetnek.
Viszont amiket össze lehet hozni az egyéb okosságokból, az nagyon rendben van.
Egyszerűen azért, mert a saját életemben is használható. :)
Egyébként nagyon szívesen, mert ötletek tud adni és ez a lényege, nem a mindenáron követés. :)
Én sem követem! :D

Félkupica_Fehér_Főnök 2009.02.09. 18:30:05

@picur3ka: Hamarosan jönnek megint a magyarverések is, mert ugye az elkövetők "elsősorban magyar állampolgárok, még akkor is, ha kiderül, melyik kisebbséghez tartoztak."

Plutonic 2009.02.09. 18:34:36

@Félkupica_Fehér_Főnök: Azért ne feledjük, hogy a szerbek is tudnak hülyék lenni, mint bárki más, de azért a cigány nagyon nem úgy néz ki, mint a magyar....

picur3ka 2009.02.09. 18:58:47

@Félkupica_Fehér_Főnök:

Sajnos, a szerb sajto 'magyar huliganokat' nevez meg, gratis a nagyon PC lehozatala a 'magyar ' hivatalos szervek nyilatkozatanak. Mindenki okosabb mint mi. Sajnos.

Jancsibohóc /Bohócügyi Államtitkár/ · http://www.vanditdigital.com/ 2009.02.09. 19:00:15

Aszongya' a zertéelhíradóú, hogy már éjjel megpróbálták megbosszulni a történteket, de a derék készenléti rendőrség bevédte a koszos purdékat. híjnye

+ az a felvétel nyilvános, amikor menekül a beállós a retkesek elöl. Fent van a zertéel portálján.

Jancsibohóc /Bohócügyi Államtitkár/ · http://www.vanditdigital.com/ 2009.02.09. 19:16:36

A híradóson gondosan ki van takarva a büdös retkek faszravert pofája, ami a kurucos az cenzúrázatlan.

belzebubó 2009.02.09. 19:31:39

@Jancsibohóc: miért takarják ki? Közösen követték el.Mind ellen elfogatóparancs kellene már rég.Még ki is takarják,felháboritó!

Jancsibohóc /Bohócügyi Államtitkár/ · http://www.vanditdigital.com/ 2009.02.09. 19:41:33

Az.
De mondok jobbat. Ígértem mára egy osztrák lap témával kapcsolatos fordítását, amit holnapra halasztok. De annyit elmondok elöljáróban, hogy a cikk nem tesz említést az elkövetők származásáról, és ami mégérdekesebb az az, ami a fórumon megy. A kommentelők 99%-a minket szid, hiszen ők nincsenek tisztában azzal, hogy büdös retkes fostos cigányok voltak az elkövetők. Van egy kommentelő, aki próbálja ecsetelni, hogy bizony füstösök voltak az elkövetők, mire az a válasz jött, hogy az ottani bevándorlókkal való problémákhoz képest a mi cigányügyeink elenyészőek.
Tehát akkor a konklúzió: megint mi "magyarok" vagyunk az ocsmány barbárok

Véraláfutás 2009.02.09. 19:54:36

@Félkupica_Fehér_Főnök:

Ja vágom, arról a vitátokról az elején lecsúsztam :) Hála az égnek :))

belzebubó 2009.02.09. 19:56:12

@Jancsibohóc: valaki azt irta,hogy egy egész fórumot töröltek,mert az egyik beirogató Szerbiából leirta,hogy lincshangulat van a városban a magyarok ellen.Nem tudom,hogy ott pontosan tudják-e,hogy kancigányok csinálták.
Olasz oldalakon sem irják le,hogy cigányok sem az ausztrál oldalakon.Sehol sem.Reuters adja ki a hirt.

misikeh[jogsértő módon félelmet keltve fotózott] ( · http://video.google.com/videoplay?docid=-8266131592631747056&hl=en 2009.02.09. 20:04:08

@Psychonaut:
@belzebubó:
Szó szerint venni merészség, ott ötletel az ürge (ötletelésről: 1999-ben gondoltad-e, hogy a mobil eszközzel a zsebedben e-mail-ezel, csevegsz, videót nézel rajta, fényképezel, zenét hallgatsz?), de az utolsó fél órában hangzik el a lényeg:
Van elég tiszta, olcsó és könnyen kinyerhető energia.
A következő kérdést kell feltennünk: Cui prodest?
Kinek az érdeke, hogy fennálljon a jelenlegi status quo? Nem a tiéd, nem az enyém, nem a többi 7 milliárd emberé.
Végezetül:
Mundus vult decipi, ergo decipatur.
Ennyit szerettem volna mondani.

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2009.02.09. 20:06:06

Mohácsi kisasszony nem hazudtolja mge önmagát:

"Ideje lenne befejezni a cigányság kollektív büntetését, és tudomásul venni, hogy a roma közösség - mint ahogy a magyar társadalom is - egyénekből áll, és minden állampolgár, legyen az magyar vagy roma, tetteinek következményeiért egyénileg kell, hogy feleljen. Szomorú, hogy ma Magyarországon egy tragikus kimenetelű bűncselekmény apropót ad a cigánygyűlölet ilyen fokú fellángolására"
www.hirado.hu/Hirek/2009/02/09/18/mohacsi.aspx

Jancsibohóc /Bohócügyi Államtitkár/ · http://www.vanditdigital.com/ 2009.02.09. 20:08:23

Mohácsi Viktória számára a holnapi nap folyamán rendelek az eBAY-ről két vagon állófaszú gorillahímet, és felépítem saját illegális internetes pornóbirodalmam. Első filmem címe: Gorillákkal töltött sokat pofázó cigánykurva.

Véraláfutás 2009.02.09. 20:17:34

@Jancsibohóc:

Kiváncsi lennék ki finanszírozza ezeket a módszeres magyarok elleni uszítást, lásd állatvédőék, stb. (csak nem itthonról remélem)

Jancsibohóc /Bohócügyi Államtitkár/ · http://www.vanditdigital.com/ 2009.02.09. 20:19:53

Azon körök, akiknek jó ez a jelenlegi állapot.
Gondolj csak bele, amíg a népnek azon fő az agya egyre nagyobb hőfokon, hogy már megint mit csináltak a retkesek, addig elterelődik a figyelem a mutyizásokról..De ez csak egy elmélet a sok közül, hogy miért is lehet jó ez....

Véraláfutás 2009.02.09. 20:27:57

@laspalmas:
Hjajj, MohiVik ... most erre már mi értelmeset lehetne mondani, ahh. Engeme egy agymosott ideológiailag átitatott reflexkáderre emlékeztet, abból a keményvonalas ötvenes évekből. Tudod, akinek csak pár megkopott klisére tellik, de azt mindig megfelelő átéléssel , de ugyanolyan tudatlansággal tálalja a plebs felé. Ja és ne felejtsük el, mindig a legrosszabbkor képes a dörgedelmeit a nyakunkba ugatni. Mindig csak egyféle séma van a számára, lapozni nem szokott a klisékönyvében, kinézni belőle meg pláne nem.

Ki a f@szom hallgat még rá?

Jancsibohóc /Bohócügyi Államtitkár/ · http://www.vanditdigital.com/ 2009.02.09. 20:34:55

Na ez se gyenge:

Derzsy Péter elmondta, hogy "ez a három ember elkülönülve a többiektől balhézott" a bárban. Mint mondta, a rendelkezésre álló adatok alapján "nem verték meg a pincérnőt, csak inzultálták", nem verekednek, csak pofont adnak, "láthatóan várták a megfelelő időpontot és embert és sajnos ennek során találták meg a későbbi áldozatokat".

Ha "csak" pofont adnak, az nem testi sértés?

A többi barmot meg miért is nem gyanusítják?

belzebubó 2009.02.09. 20:37:46

@laspalmas: kollektiv büntetést befejezni? Vikike! Mit is csináltok ti és a hasonlóak a németekkel úgy 50 éve? Ja,azt szabad...

Véraláfutás 2009.02.09. 20:43:23

@Jancsibohóc:
Jajj ezzel, most jól felhúztál itt este!!!

Egyébként meg, ha nekem valamelyik bíró akié lesz az eset,nem előre kitervelt, aljas szándékból, aljas módon elkövetett gyilkosságal sitteli le, az elmehet a sunnyogóba.... Belekötnek, verekednek, kint bevárják, (erőszakos balhés csávók, nem most fog kést előszőr) és szívtájékra késsel támad, ne mondja nekem valaki, hogy a fentiek nem állnak rá, mert az húzza le magát a budin!
Azt a patkányt, amelyik az elhunyton segítőt fejbe-szemen rúgta (tipikus gyáva patkány, orvul támad) meg amelyik szintén orvul vesén szúrt, szintén szigorú hosszú szabadságvesztésre ítélni. Rohadjanak a börtönben az ilyenek, nem szabadba valók.

Ja és még ezeknek jár a telefon, nagy lófasz a seggükbe, az való nekik.

Jancsibohóc /Bohócügyi Államtitkár/ · http://www.vanditdigital.com/ 2009.02.09. 20:55:42

Sztojka Iván ismerősei rohamosan fogynak iwiw-ről.. Már csak 46-an vannak. Tegnap 110-en voltak még....

belzebubó 2009.02.09. 21:01:52

"A sajtótájékoztatón Hunyadfalvy Ákos, az MKB Veszprém KC társadalmi elnöke azt mondta, hogy "25-30 cigány elkövető Veszprém belvárosában egy szórakozóhelyen előzmény, indok nélkül megtámadott vétlen, ártatlanul ott szórakozó embereket", s e támadás következtében egy kézilabdázó meghalt, kettő pedig súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett. Az elnök egyenesen azt állította, hogy "vannak cigány elkövetők, van cigánybűnözés Magyarországon, aki ezt máshogy gondolja, lapozgassa a jogtudományi egyetemek kriminológiai, kriminalisztika tankönyveit"."

FIDESZ sajtótájékoztató.
Zero! A csapat nem Fotex hanem MKB Veszprém már,de az sem biztos sokáig,mert a szponzorok nem tülekednek érthető módon.

Jancsibohóc /Bohócügyi Államtitkár/ · http://www.vanditdigital.com/ 2009.02.09. 21:08:45

Az MKB teljes támogatásáról biztosította a csapatot a tragédia után. Szerintem ezzel nem lesz gond.

picur3ka 2009.02.09. 21:12:04

@Jancsibohóc:

'Tehát akkor a konklúzió: megint mi "magyarok" vagyunk az ocsmány barbárok'

Nem is beszelve, hogy cigany kultura=magyar kultura sok kulfoldi eszlenynek.

Nem kell ide semmi mas modszeres csak a cigany kultura es elnyomatas modszeres terjesztese Mohacsiek altal.

belzebubó 2009.02.09. 21:17:43

@Jancsibohóc: most hallgattam a Kossuthot 11 szponzori szerződés jár le,ezért kicsit aggódnak.Reméljük az MKB valóban támogatja tovább.

dr.justice 2009.02.09. 21:44:34

–Én csak annyit mondhatok, hogy nem tudom, miből él a Sztojka család – mondja Tóth Dezső, Enying polgármestere. – Ivánt gyerekkora óta ismerem, tanítottam őt az általános iskolában, a mai napig köszönő viszonyban vagyunk. De arról nem tudok, hogy bármit is dolgozna. Csak azt látom, hogy szépen gyarapodik.


Csak azt nem tudom ilyenkor hol a bús picsában vannak a kiváló munkájukért szarrá jutalmazott APEH alkalmazottak.

Mr. Acid 2009.02.09. 22:55:10

@belzebubó:
A szegedi MKB bankon (a Kárász utcától 15 méterre) ma fekete zászló volt kitűzve. Nem hiszem, hogy kihátrálnának.

XSun (törölt) 2009.02.09. 23:24:02

Írtam a kapcsolat. hu egy bejegzést:
Felhívnám a figyelmét mindenkinek aki azt állítja hogy nincs "cigánybűnönözés" az olvassa el ezeket:
Harmincöten üldözték a bozótban mezítláb menekülő férfit
www.szoljon.hu/jasz-nagykun-szolnok/kek-hirek/harmincoten-uldoztek-a-bozotban-mezitlab-menekulo-ferfit-209676

Családok verekedtek Sarkadon, egy embert megszúrtak - frissítve
www.beol.hu/cikk/209795

Ez a legjobb:
Lapáttal támadtak a rendőrökre a Dankó Pista utcában
www.heol.hu/heves/kek-hirek-bulvar/lapattal-tamadtak-a-rendorokre-a-danko-pista-utcaban-210104

Azért azt elmondanám hogy más demokratikus országokban pl. USA ha ilyet próbáltak volna tenni
akkor ott a rendőrök gondolkodás nélkül tüzet nyitottak volna a támadókra.
Gondolkodjunk el egy picikét nem érzi senki durvának hogy rendőrökre támadnak?


És hogy a fő témánál maradjunk.
Enyingen rettegnek Arkan kommandósaitól
www.indexveszprem.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=1209:enyingen-rettegnek-arkan-kommandosaitol&catid=94:veszprem&Itemid=799

Felhívnám a figyelmet ezelre a sorokra:

" Maga csak ne sokat kérdezősködjön, mert úgy jár mint a leszúrt kézilabdázó.
Itt olyan roma hadsereg van, hogy attól még a helyi rendőrök is félnek,
egyikük szájába már dugtak pisztolyt, pedig csak igazoltatott egy vasakkal megrakott autót -
így fogadták az indexveszprémet az egyik enyingi kocsmában,
ahol olyan hír járja, hogy Marian Cozma és a veszprémi kézisek támadói a településhez köthetők."
...
" Tudja, ezek olyan fickók, ha ők azt mondják itt a rendőrnek,
hogy nem vagy te kíváncsi a csomagtartóra, akkor az a fiatal járőr úgy döntött,
nem érdekli a jármű hátsó része. Nem érdemes ezekkel kötekedni,
de még rájuk nézni sem tanácsos. Fegyverük van,
s pillanatok alatt csapatokban is tudnak támadni. Mindenki tudja kikről van szó,
de senki nem mer hozzájuk nyúlni. A rendőrség is arra büszke, hogy hány sebességmérőt helyez ki,
nem arra, hogy őket rács mögé jutassa - mondták nekünk az egyik enyingi szórakozóhelyen,
ahová nem tehetik be a lábukat ezek a személyek,
mert a tulajdonos csak klubtagsági igazolvánnyal rendelkezőket lát szívesen a sörözőbe."


Ezek után azt kérdezném a miniszterlenök úrtól hogy nem érzi hogy valami aprócska gond van a közbiztonsággal?????

XSun (törölt) 2009.02.09. 23:24:33

Erra válasz a követlező volt:
Értesítünk, hogy az általad létrehozott #417901 azonosítójú, Gyurcsány Ferenc blog komment tartalom moderálásra (Törlés) került a moderálási alapelvek (kapcsolat.hu/page/moderate) következő pontja(i) alapján:

- 4.4 Általánosan elfogadott normákba ütközik.

A moderátor a következő megjegyzést fűzte hozzá a döntéséhez:

A linkek felesleges indulatokat gerjesztenek

Amennyiben nem értesz egyet a döntéssel, a fellebbezés módozatait itt találod:
kapcsolat.hu/page/moderate

Kapcsolat.hu

Véraláfutás 2009.02.10. 00:36:14

Mit kűzdötök azzal a tapló kapcsolattal? Az egy szimpla szócső, a struccoknak, a pojácától. Agyhalottakhoz beszélni? Ennyi erővel zabot hegyezni is értelmesebb tevékenység...

a szoclib még kómában is lop 2009.02.10. 09:41:44

@Félkupica_Fehér_Főnök:

"miután szóba került a nemzetgazdaság,..."

eleve azzal kezdődött, amin besértődtél

"... rögtön utána ezt valami önfenntartó gazdaság vagy gazdálkodás(?) alapján próbálta meghatározni..."

???

"... ott már annyira elvesztem"

ebben azt hiszem leginkább a sértődésed a hibás

Spielberg 2009.02.10. 09:47:41

mi a fasznak írtok a Kapcsolatra???

Seduxen (már NEM dr.) 2009.02.10. 10:20:25

@Jancsibohóc: Te, az az agika47 mekkora egy tirpák büdös paraszt... szívesen tarkón simogatnám egy kurva nagy szívlapáttal... többször is. mondjuk a moderátor is megbaxhatja a kurva anyját, a válaszom (amúgy teljesen normális hangnemben) nem került ki, de még csak nem is jelezte, hogy miért nem... büdös kommancsok :)

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2009.02.10. 10:35:24

@Seduxen:

Sedu, hagyd már őket, mielőtt agyvérzést kapsz. Hiányoznál. :)

Seduxen (már NEM dr.) 2009.02.10. 10:47:18

@laspalmas: ez egyfajta küldetéstudat :) Az a fajta sötétség, ami ott van, az rémisztő. Az egyik agybarom (igen "A könyvtáros") most osztja az észt, hogy miért nem kerestek más normális elfoglaltságot a kézisek, mint az éjszakai élet... Az eszem megáll bazdmeg, az áldozatokat tenni felelőssé? Milyen kifacsart gondolkodású agy képes ilyet kitalálni???

S.O.A. 2009.02.10. 11:22:24

Milánka84 SEM hazudtolja meg önmagát:

"Ideje lenne befejezni a cigányáság kollektív ártatlannak nyilvánítását, és tudomásul venni, hogy a roma közösség - mint ahogy a magyar társadalom is - egyénekből áll, és minden állampolgár, legyen az magyar vagy roma, tetteinek következményeiért egyénileg kell, hogy feleljen. Szomorú, hogy ma Magyarországon egy tragikus kimenetelű bűncselekmény apropót ad a fajvédő bűnpártolók undorító népbutításainak..."

Higany 2009.02.10. 19:21:21

index.hu/kultur/media/2009/02/10/gyurcsany_bojkottot_hirdetett_a_magyar_hirlap_ellen/

B+
Amúgy általában nem szoktam egy húron pendülni Zsoltival, de ebben a cikkében fején találta a szöget.
Ferike nem így gondolta...

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.02.10. 20:32:12

@Seduxen:

A kiskunlacházi gyilkosság kapcsán is voltak idióták, akik Nóri öltözetét hibáztatták az egészért... Agyament.

belzebubó 2009.02.10. 20:49:09

@misikeh: hány állami vállalat hirdetett ott? Tudja valaki? Még hány olyan állami cég maradt amelyik megengedheti magának a hirdetést ? MÁV? BKV?
Nem hiszem,hogy eddig szivesen hirdettek Széles Gábornál.Eddig is le volt tiltva szerintem,csak nem csináltak hozzá szinházat.

belzebubó 2009.02.10. 20:55:25

Azért én az ő helyében pont most Bayer Zsocát nem csesztetném. Ez pont nem jó időpont,túl nagy az egyetértés ebben a kérdésben,ha balos ha jobbos a nyugger.
De egyre jobb,mert tudják hogyan kell szavazatokat veszteni.Rohan a vesztébe.

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2009.02.10. 20:55:29

Reggelig bírjátok ki, Zero már megírta a postot. :)

belzebubó 2009.02.10. 21:01:02

@laspalmas: öröm,boldogság :)
Kibirjuk!

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.02.10. 21:41:23

@misikeh:

Ezt már vagy féltucatszor linkelték, csak délután, holnap poszt is lesz belőle.:)

süti beállítások módosítása