Skip to content


       Szűrés lista

Rendőrt, katonát vagy ENSZ-békefenntartót minden településre!

Pedig tényleg egy remek kis poszttal szerettük volna indítani ezt a hetet, de sajnos máshogy alakultak az események...

Az utolsó 3 nap krónikája röviden, és nem teljes körűen:
Péntek: 30-35 fős "csoport" akart meglincselni egy 70 éves bácsit péntek délben Szolnokon, aki csak az akácoserdőt kívánta megóvni a fatolvajoktól. Légpuskával fenékbe lőtte az egyik támadóját, ezért a bácsi ellen (!) indított eljárást a rendőrség, "súlyos testi sértés kísérlete miatt" .
Sőt, az hüledező állampolgár még kapott egy kis okosítást is Szabó Z. őrnagytól:
"A törvényi szabályozás szerint jogos védelmi helyzetben először is a rendőrséget kell értesíteni. Abban az esetben, ha az elkövető a tetten érő személlyel szemben bármiféle erőszakot alkalmaz, akkor a jogos önvédelemnek azzal egy időben kell történnie, elhárítónak és a sérülés fokával arányosnak kell lennie."

Szolnok, megyeszékhely, nem valami putri a semmi közepén! Vajon hogyan reagálna Szabó őrnagy, ha őt üldözné 30-30 felfegyverzett, ordibáló "csoport" az erdőben? És miért nincs arról hír, hogy a TELJES 30-35 fős csapatot letartóztatták betörés, lopás, csoportos garázdaság és gyilkossági kísérlet miatt?

Péntek: Két család verekedett össze péntek délelőtt Sarkad főterén. Egy embert leszúrtak. Több résztvevőt letartóztattak.

Szombat: 20-30 fős botokkal, kerti szerszámokkal felfegyverkezett tömeg "tömeg" csalta tőrbe a rendőrjárőrt Hevesen, a Dankó Pista utcában. A tömeg életveszélyesen megfenyegette a rendőröket, majd öklükkel verték a kocsit, továbbá egy lapáttal is a jármű szélvédője felé ütöttek. A kiérkező "megerősített rendőri erők" a bűncselekmény elkövetőit elfogták, 8 embert állítottak elő a rendőrkapitányságra, ellenük - őrizetbe vételük mellett - csoportosan, felfegyverkezve elkövetett garázdaság megalapozott gyanúja miatt indult eljárás. A kilencedik gyanúsított kilétére is fényt derült, az idős asszonyt(!) egészségi állapota miatt nem állították elő, azonban az eljárást vele szemben is megindította a rendőrség.

20-30 főből 8-at? És a többi? Galacsin és tojásdobálásárt 2 év letöltendő, vidéken meg rendőrökre támadnak? Fényes nappal?! Képzeljük el, vajon mit élhetett át a két rendőr, akiknek 20-30 ember üti-veri az autóját... Ki csinálná ezt a munkát 100 ezer forintért? 
A rendőrség miért csak magyarokat oszlat előszeretettel?

Csak egy példa, vasárnapról: Magyar Gárda bejelentett, törvényes rendezvénye Ózdon. Megjelent olyan 200 "ellentüntető". Erre mi történt? A rendőrség megkérte a Magyar Gárdát, hogy hagyják el a helyszínt ... A rendőrség vajon miért nem oszlatta fel a tömeget? Ha jól tudom, február 1-től "aki visszaél gyülekezési jogával, például fenyegeti egy vele ellentétes célú csoport demonstrációját, az is börtönbe kerülhet." 


 

 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Vasárnap: Veszprém, megyeszékhely. Hajnalban a nyílt utcán meggyilkolják a román Marian Cozmát, a Fotex-Veszprém férfi kézilabdacsapat tagját, másik két tagját súlyosan megsebesítik. Rengeteg a szemtanú. Pontosan elmesélték, hogy mi történt. 30 fős társaság. Cigánymaffia. Enyingről. A teljes magyar sajtó szó szerint összefosta magát, hogy most akkor ezt hogy tálalják. Volt itt minden, "erőszakos csoporttól" a "rendőrség keresi az elkövetőket"-ig minden. Először a HírTV és az Echo számolt be, hogy roma elkövetőkről van szól, a többi média pedig a román sajtóhírekre hivatkozva (Valentin Ghionea, a Pick Szeged román szélsője nyilatkozott az Agerpress.ro portálnak) merte csak ezt a infót leírni. Persze a vasárnap esti TV2 Tényekben szó sem esett romákról ... A polkorrekt tájékoztatás egyik utolsó bástyája, mikor még ledőlt a Népszabadság, a Népszava vagy a 168 óra is.

Az enyingi maffia-cigányokról még ez a nyamvadt blog is beszámolt tavaly! Tessék, meg lehet nézni videón (!), ahogy 160 enyingi cigány menetel egyet a siófoki aranyparton. Nem gyros-ért mentek. Nyomozás? Semmi?

Egy kis enyingi életkép, csak hogy be tudjuk lőni, mivel is állunk szemben:  

"Maga csak ne sokat kérdezősködjön, mert úgy jár mint a leszúrt kézilabdázó. Itt olyan roma hadsereg van, hogy attól még a helyi rendőrök is félnek, egyikük szájába már dugtak pisztolyt, pedig csak igazoltatott egy vasakkal megrakott autót." 

Ezektől a személyektől az enyingiek és környékbeliek távol tartják magát, alvilági körökben is félelmet keltő, igencsak kemény, 100-150 fős társaságról van szó. Úgy hírlik, velük még a fehérvári maffiaper egyik vádlottja, Abu Mohamed sem mert kikezdeni. Elzavarták őt a városból.

Tudja, ezek olyan fickók, ha ők azt mondják itt a rendőrnek, hogy nem vagy te kíváncsi a csomagtartóra, akkor az a fiatal járőr úgy döntött, nem érdekli a jármű hátsó része. Nem érdemes ezekkel kötekedni, de még rájuk nézni sem tanácsos. Fegyverük van, s pillanatok alatt csapatokban is tudnak támadni. Mindenki tudja kikről van szó, de senki nem mer hozzájuk nyúlni. A rendőrség is arra büszke, hogy hány sebességmérőt helyez ki, nem arra, hogy őket rács mögé juttassa."

Draskovics készültséget rendelt el a rendőrségnél. Hogy ez pontosan mit jelent, homályban maradt. Sajnos, ide ez már kevés. Sima, mezei járőrök ide már kevesek. A liberálisok, jogvédők munkája beérett: "A rablók pedig gyakorta hangoztatták származásukat, mindennapossá vált a rendőröknek címzett "levetkőztetlek" szófordulat, amely bővebben kifejtve annyit tesz: a rasszizmus vádjával kirúgatlak az állásodból." Hogy lehet így normálisan dolgozni?

40 000 rendőr van az országban. Úgy látszik, a közbiztonság fenntartásához ez kevés. Persze a kormányunk a helyén van, és cselekszik. Lássuk a prioritási listát:
16 milliárd APEH jutalomra.
7 milliárd bútorra.
2 milliárd a rendőrségre.
Még pontosabb a kép, ha elolvassuk a Reakción, hogy a 2006-os zavargások után 3,2 milliárdért vettek tömegoszlató felszerelést a rendőrségnek.

Először is egyszer és mindenkorra le kell számolni a polkorrekt dumával, mert ez csak hergeli az embereket, és csak a kuruc.info látogatottságát növeli. A samsungsport.hu főszerkesztője, Szűcs Tamás legyen a követendő példa:


"Az pedig, hogy főszerkesztőként nekem kell jóváhagynom a félve igazat írni akaró szerkesztő szándékát, nevezetesen, hogy most akkor „le merje-e írni, hogy román hírforrások szerint – melyeket mellesleg a magyar rendőrök is megerősítettek – romák voltak a tettesek”, mélyen tükrözi a jelenlegi magyar helyzetet. Mocsai Lajosnak igaza van: „Egészen egyszerűen döbbenet, érthetetlen, felfoghatatlan, ami ebben az országban folyik!"


Másodsorban pedig sajnos számolni kell azzal a ténnyel, hogy a magyar állam és a magyar igazságszolgáltatás nem képes megvédeni. "Kék halál" a rendszerben. Hiszen ha a 211 cm (!) magas kézilabdázóval ez történt, akkor miben bízhat az "átlagember"? Minden sörözőben, szórakozóhelyen rettegjen az ember, mikor özönlik be egy csapat cigány és szúrják bele a kést? Ne is járjunk sehova, az a tuti? Maradjunk otthon, meg járjunk el dolgozni? Ezt tudja nekünk kínálni 2009-ben Magyarország? A húgaim vidéken félnek. A szüleim vidéken félnek. Én is félek Budapesten. Vajon mikor vezetik be a kijárási tilalmat? Még tavasszal? Még idén?

Olaszországban nem problémáztak sokat: 3000 olasz katonát vezényeltek ki tavaly nyáron a nagyvárosok utcáira járőrözni. "Az akció célja a biztonság növelése, és az állampolgárok megértik ezt" - közölte az olasz belügyminiszter. EU tagállam, ott lehet ilyet?

Ha magyar állam képességeit meghaladja saját állampolgárainak védelme, felőlem nyugodtan kivezényelhetik a katonákat az utcára, kérhetnek erősítést a NATO-tól vagy jöhetnek az ENSZ-békefenntartók is, nem érdekel. Féljen az, aki sáros. 

Csak azt nem tudom, hány halott kell még, hogy ennek vége legyen? 

Vajon hová indul most a Roma Polgárjogi Alapítvány "tényfeltáró" csapata? Sarkad? Heves? Veszprém?
Munk Veronika gépeli már legújabb esszéjét, a mélyszegénységben élő, nehéz szociális helyzetben tengődő enyingi romákról? 
Mohácsi Vktória, Mohácsi Erzsébet, Gusztos Péter, Horváth Aladár, Hell István, Iványi Gábor mikor adják ki a legújabb sajtóközleményüket?

A Magyar Cigányok Független Érdekvédelmi Szövetsége még egy napot sem tudtak várni, nekik már vasárnap este sajtóközleményt kellett kiadni. És meg lehet nyugodni, ez még csak a kezdet. Lesz itt még "egy sportoló miért táncolt éjszaka", és egyéb más finomságok is, ahogy azt a kiskunlacházi megerőszakolt Nóri eseténél láttuk:


"Kozák János ugyanakkor utal arra is, hogy "megdöbbenve olvasták internetes oldalakon, hogy a konkrét adatok ismerete nélkül többen tényszerűen állítják; az elkövetők cigány származásúak voltak".

Az MCFÉSZ a közleményében elmondja: "mint cigány emberek" tisztelettel kérik az ügyben nyilatkozókat, hogy az objektív tájékoztatás és a társadalom nyugalma érdekében kerüljék az egyébként is bűnbakkereső hangulat további szítását."

A rendőrség két gyanúsítottat már köröz. Az egyiket az osztrák határon fogták el. Van még vagy 28 másik elkövető. Raffael Sándor és Sztojka Iván (iwiw). Kettővel kevesebb bűnöző:














Bár az olaszliszkai gyilkosok sincsenek még elítélve ... szóval semmi sincs rendben. Miért nem lehet a közvélemény érdeklődését kiváltó eseteket gyorsított eljárással tárgyalni? Mért kell 2-3 évet várni egy elsőfokú ítéletre? És azonal megszüntetni a padlófűtésés magánbörtönöket, meg az összes ilyen kényelmi szolgáltatást. Aki BÜNTETÉST kap, az ezt érezze is odabent.

És a veszprémi embereknek is megvan véleményünk. Lehet felháborodni rajtuk, budapesti jogvédők:
 

Egy Seres László idézet a végére, a Hírszerzőről:
"Már régen nem csak arról kéne beszélni, hogyan integráljuk a romákat a köztársaságba, hogyan vetünk véget az iskolákon belüli önkormányzati elkülönítésnek (a közbiztonságilag problémás Miskolc például jogerős bírósági ítélet ellenére szegregál), hanem arról, hogyan asszimiláljuk kulturálisan és normakövetésileg, akit csak lehet. " 

"Asszimiláljuk kulturálisan és normakövetésileg". Ennyi. 

Címkék: közélet rendőrség

A bejegyzés trackback címe:

https://vastagbor.blog.hu/api/trackback/id/tr76930709

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Tudtad? 2009.02.09. 10:41:05

Az egyik szemem sír, a másik meg üveg Az utóbbi néhány hónap erőszakos cselekményei folytán lincshangulathoz közeli állapot alakult ki Magyarországon. Rekordokat döntöget az országban a bankrablások száma, a személy elleni erőszakos cselekményekhez h…

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hetfield 2009.02.09. 08:12:55

Szép arcú legények. Döbbenet, komolyan.

buckafej 2009.02.09. 08:22:09

7 év szoc-lib kormányzás és a politikailag korrekt szőnyegalásöprés eredménye itt van.

vero · http://anal0g.blog.hu/ 2009.02.09. 08:23:16

Abortuszra is több pénzt adnak az idén.

Totális támadás a magyar (normális) polgárok ellen. 2006-óta már azt sem mondhatjuk, hogy "csak éppen nem lövik őket".

Minden szinten, passzív és aktív módon folyik a megsemmisítő hadművelet.

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2009.02.09. 08:24:03

Félek. A saját országomban, egy EU-tagállamban, 2009-ben. És nem alaptalanul. Ez normális, Draskovics úr???

Jim Raynor 2009.02.09. 08:25:39

mivel Veszprémben születtem, különösen felháborít, hogy már békés szülővárosomban is rettegni kell az orkoktól......

1. Marian családjának a legőszintébb részvét, a sérülteknek mielőbbi gyógyulás!

2. említsük meg, hogy ezek a fiúk a szó szoros értelmében hősök voltak, a pultos hölgy védelmére keltek egy 30 fős bandával szemben. szegényeknek a "becsületes" cigány harcmodorral szemben esélyük sem volt.....

3. kíváncvsi lennék, ha mondjuk gusztospetike éppen ott szórakozott volna, vajon lett volna-e mersze szólni a hordának, hogy talán nem kellene fizetés nélkül távozni, ill. a pultost inzultálni? Félnivalód nem lett volna, ugye, kedves Péter, hiszen cigánybűnözés nincs, igaz? hogy baszná telibe a rézfaszú bagoly azt a liberális ánuszodat....

4. ha valaki elkezd rasszistázni, megkeresem, és fejberúgom.

5. remélem, igaz a hír, hogy Sesum apuka 300 vidám fiúval Mo-ra tart.......van egy pár hely, ahol kitörő örömmel fogadnák őket.......sajnos ez kell, betelt a pohár, ha a rendőrség nem tesz semmit, az állampolgárok fogják megvédeni saját magukat......leég pár cigánysor, és rend lesz.

p.s: a rendőrség inkompetenciáját jól tükrözi Szabó Z. őrnagy, akinek láthatóan fogalma nincs a jogos védelem intézményéről....

mind2 (törölt) 2009.02.09. 08:25:59

Olyannyira rasszisták, fasiszták és rohadt nácik vagyunk mi paraszt magyarok,( mert a cigányok így becéznek bennünket ) hogy lassan de biztosan hullunk mint a legyek. Talán fel kéne végre emelni a fejünket. A fene nagy rasszizmusunkkal a legjobbjainkat veszítjük el. Azt mondják a délszlávokra hogy kegyetlen emberek. Meglehet, de ők túlélik a cigányokat mi meg nem...

Noname Cowboy · http://www.rosevalley.hu 2009.02.09. 08:26:19

Most már jó lenne ha tudomásul vennék ami Pásztor Alber is mondott!!!!

Én sokszor jártam/járom Veszprém szórakozó helyeit. De eddig soha sehol sem voltak ilyen esetek.
De tényleg lassan mindenhol minden cigánytól félni kell???
A gusztos és mohácsi félék felbátorították őket.
Egyszerűen nem hiszem el, hogy idáig kellett fajulni a dolgoknak. Csodálkoznak, hogy ilyenek mint a Gárda létjogosultakká válnak??? Ha az állam balfasz megvédeni az állampolgáarait akkor magvédik magukat. Csak nehogy eldurvuljon!!!

R.I.P. Marian Cozma!!!

mind2 (törölt) 2009.02.09. 08:29:12

@mind2: A cigányok meg remélem őket nem fogják túlélni, ... soha nem gondoltam volna, hogy idáig eljutok az indulataimat tekintve. Szégyellem is, mégis azt mondom, hogy dögöljenek meg.

Kisangyal 2009.02.09. 08:30:54

De méééér csak kettőt keresnek a harmincból???

Noname Cowboy · http://www.rosevalley.hu 2009.02.09. 08:34:29

@Kisangyal: Na igen miért!!!!
Mindet elfogni!!!!!
Remélem Sesum apuka jön s enyingen rendet vág!

2009.02.09. 08:34:36

Nem látom a Mohácsi-növéreket, Horváth A.,a gusztustalan Gusztost , az ombudsmanust, és a sok tüntetö tarka-marhát! Most miért nem tüntetnek? Ez a libás politika hozadéka, mert nekik--a cigányoknak-- joguk van, és csak joguk! Kötelességük miért nincs? De mi van az olaszliszkai, a k.k.lacházi esettel, mert hallgat róla mindenki!Bizom benne, hogy az " Arkan-tigrisek" megteszik amit a magyar rendörök nem, mert rendnek kell lenni! Az elhunyt M. Cozma nyugodjon békében! A többi sérültnek minnél elöbbi gyógyulást kivánunk! De már Ózdon is keményedik a helyzet. A városlakóknak elegük lett a sok mocsokból és a bünözökböl!Most jelenleg nyugalom va. De meddig?

Seduxen (már NEM dr.) 2009.02.09. 08:35:05

"Sesum apuka 300 vidám fiúval "

Tudom, hogy ez a történet minden csak nem vicces, de ezen visítva röhögtem...

Ha Budapestre hozza őket a "dolguk", egy párat én is nagyon szívesen befogadok, és etetek, INGYEN!

Jim Raynor 2009.02.09. 08:35:23

@mind2:

nálam már annyira betelt a pohár, hogy már nem is szégyellem kimondani.......igenis dögöljenek meg, és csak remélem, hogy előtte a szerbek még jól meg is kínozzák őket...

a faszkivanmár attól, ami itt folyik.......

2009.02.09. 08:36:22

bocs: nyugalom van.

Hetfield 2009.02.09. 08:36:59

@Kisangyal: Mert a magyar rendőrség háromig se tud már elszámolni!

Carnivora (törölt) 2009.02.09. 08:40:02

sajnos ez egy szokványos hétvége csak most a cigányok nem egy átlagembert szúrtak le ...

Denimm 2009.02.09. 08:42:28

Azért már kezd ébredezni a magyarság is..Egyre jobban szaporodik a közbeszédben a téma.
Mondjuk az érdekes,hogy az eddig mindent "tagadó" RTL Klub és TV2 is egyre több olyan műsort mutat ami alkalmas az ember zsebében kinyitni a bicskát.
Ennek vagy van valami hátsó szándéka vagy kezdik érezni ,hogy kiesik az SZDSZ a közéletből és talán eltűnik a valóság cenzúrázott bemutatása.
Az a baj,hogy egy mérhetetlenül ostoba népcsoportról van szó.Ők nem fogják észrevenni ,hogy felhasználják őket meg azt,hogy ha a többségi társadalom agyát felb*szák akkor ők húzzák a rövidebbet.Olyan ez az egész mint valami betegség.Már a vidéki csendes városokat is megtámadta.

mind2 (törölt) 2009.02.09. 08:43:21

A Gusztos meg pofázik, hogy így Franciaország meg úgy, meg egy demokráciában ezt meg azt nem lehet. Könyörgöm. Néz ez tévét, olvas újságot ? A franciák - is - úgy utálják őket mint a szart. ÚTLEVELÜK kell, hogy legyen, és ha megállnak valahol a lakókocsijaikkal, pár nap után kivágja őket a városból a helyi önkormányzat. Miről beszél ez az alulművelt hülyegyerek ? Pont a franciák. Az USA - ban ha egy rossz mozdulatot teszel, ha egy félreérthetőt, röpül a golyó, és leszarják, hogy mit akartál csinálni. Itt meg vacognak egy rendőrautóban mikor a cigányok püfölik a kocsit ???? HOL ÉLÜNK ? Mi a szarért nincs joga belelőni valamelyikbe ? Életveszélyben voltak mind a ketten !!! Egyet a levegőbe, egyet lábba, aztán kész. Nem veszik észre , hogy már régen kihátráltak mögülök a gyáva libsik és csak a piszkos munkát testálják rájuk. ?

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2009.02.09. 08:44:53

@Seduxen:

Sajnos nem az a megoldás, hogy idejön 300 szerb rendet csinálni. Nem az ő dolguk.

Küldjék ki a kurva kommandót Enyingra, vigyenek be mindenkit, és aki nem volt Veszprémban vasárnap hajnalban az hazamehet. Első lépésnek elég.

Nem kell fosni, Ha lőnek, vissza lehet lőni ...

broafka 2009.02.09. 08:47:31

Bazmeg Dunaba kene loni ezeket, de komolyan. Ezt nem hiszem el, Pesten is ha mesz az utcan szembe jon mondjuk ket ilyen mocskos cigany es maris osszerezzen az ember, hogy vajon neked tamadnak-e.
Mikor fog mar tortenni itt valami? Nem unja meg ezt a kormany? Hogy a kurva anyjukba nem kepesek egy epkezlab rendorseget felallitani, ami megvedene, azokat a hulyeket, akik probalnak a sok szar ellenere megelni ebben az orszagban, es nem huzzak el a beluket mondjuk kulfoldre.
De felbasztak.

Noname Cowboy · http://www.rosevalley.hu 2009.02.09. 08:47:53

@zero: Igaz!

Baszki kaptak 3.2mrd Ft-ért védőfelszerelést!
Vagy azt csak a Kossuth téren lehet használni???
Most is bel lehet tenni őket a buszba. autópálya van végig. 1óra alatt ott vannak. Aztán el lehet a cigóknak gondolkodni, ,hogy mennyi az annyi?

Jim Raynor 2009.02.09. 08:49:44

@zero:

járőrözni meg páncélozott harci járművekkel kell, mint azt a szlovákok is csinálták 2004-ben.....

Virág et. 2009.02.09. 08:50:44

@zero: Így igaz. Az átkosban még meg is tették volna.

Arkant meg felejtsétek el. Az ő "katonái" nem kommandósok voltak, hanem útszéli rablók és gyilkosok, akárcsak Arkan maga, aki mellesleg Európában bankrablásból és emberölésből élt. A határig sem jutnak el.

Sajnos a védőfelszerelés sem a késtől, sem a pisztolytól nem véd.

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2009.02.09. 08:52:29

@Noname Cowboy:

Olvasd el az Ózdi cikket ami be van linkelve. Kiadták a parancsot a rendőröknek, hogy nyúlhatnak a cigányokik, vagyis nem oszlathatják.


Szerinted miért nem? Tele lenne a sajtó a brutális rasszista rendőrséggel.

Egyszerűen semmit sem tehetnek, meg van kötve a kezük. A jogvédők munkája totál beérett ....


Romániában már vasárnap délelőtt (!) részletesen beszámoltak, hogy cigányok voltak. Románia is előttük jár ...

Nanehogymá 2009.02.09. 08:53:00

@Carnivora: Sajnos igazad van, ez valóban "csak egy átlag hétvége volt"...:( anni különbbséggel hogy most egy híres embert késeltek meg.
De sajnos ezzel is ugyan az lesz mint Nóri esetével. Szépen a szőnyeg alá seprik az egészet.

A hétvégén nézem a híreket.
1.: A veszprémi eset.
2.: Jótékonysági összejövetel a hátrányos helyzetű újságíróknak.... Van a pofájukon bőr...

Kisangyal 2009.02.09. 08:53:12

@Hetfield: Na ezen nyerítettem a röhögéstől! :DDD

@zero: Egyetértek, eltaláltad a probléma gyökerét!
Az a baj, hogy mindenki a másikra vár és közben SENKI NEM TESZ SEMMIT!
Ha rugdosnak egy magyart az utcán elfordítják a fejüket...
Ajánlom a youtube kommenteket olvassátok, főleg az angol szövegeket! Igen érdekes dolgok alakulnak ott is!

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2009.02.09. 08:54:39

@broafka:

Igen pont ez a baj.
Hogy az ilyenek miatt a rendes, dolgozó roma is szenved.

Mert 2-3 roma felszáll a villamosra, mindenkienk görcseb rándul a gyomra, hogy vajon mi fog történni. És lehet, hogy pont a renders romák azok ... és utána meg simán mondhatják, hogy előítéletesek a magyarok.

Igen, azok vagyunk. Alaptalanul???

denever · http://graveyard.blog.hu/ 2009.02.09. 08:55:07

lassan bazmeg lehet megint ETA-t hallgatni.

"nem értem, hogy miért vagyok hazámban üldözött..."

csak most nem a zsernyákok meg az államvédelem lesz a nyomodban, hanem a kafferek

Seduxen (már NEM dr.) 2009.02.09. 08:56:44

@zero: "Sajnos nem az a megoldás, hogy idejön 300 szerb rendet csinálni. Nem az ő dolguk."

Ez igaz, de valakinek egyszer rendet kell csinálni... Ha ez a kurva ország, illetve a magyar királyi rendőrség erre képtelen...

Virág e.t: aki egy kicsit elmélyült a délszláv-polgárháborúban, az pontosan tudja, hogy Arkan-kapitány, és "legényei" mifélék. Éppen ezért lenne rájuk szükség...

denever · http://graveyard.blog.hu/ 2009.02.09. 08:58:52

a múltkor valaki nagyon okosan azt mondta, hogy

"ebben az országban 1989ben volt a rendszerváltás, de úgy látszik, a cigányoknak elfelejtettek szólni"

egy részről, persze. bár nagyon sok kisfaluból származó ismerősöm mesélt még a 80as évek eleji rendőrnyomozásokról a cigánysoron. ott nem merült fel a rasszizmus, meg a rasszista indíttatás, ha ki kellett deríteni ki lopott vagy rabolt. felmerült viszont a gumibot.

és ilyenkor rögtön beugrik a kép, amelyen Kolompár Orbán - Obamára utalva - arról filozófál, hogy mennyire reális idehaza egy cigány származású miniszterelnök vagy köztársasági elnök.

Prien 2009.02.09. 08:59:03

Aránytalanország állampolgárai vagyunk.
Viszont tartok tőle, hogy ez a felszültség nem véletlen, valakiknek jól jön.

Hetfield 2009.02.09. 08:59:41

Én már csak azt várom, hogy mikor gyilkolnak meg "véletlenül" egy rendőrt. Vagy mikor fogja egy rendőr meghúzni a ravaszt, mert félti az életét.

Hetfield 2009.02.09. 09:01:02

Amúgy Bayer írása telitalálat!

Virág et. 2009.02.09. 09:01:19

@Seduxen: Felesleges ilyen párás szemmel gondolni Arkan tigriseire. A "hírüket" a civilek elleni kegyetlenségükkel alapozták meg, azt pedig az évszázados, a Tito-éra által mesterségesen elnyomott gyűlöletük táplálta.

Ugyanaz a kategória, mint akik Afrikában kezeket vágnak le, meg terhes nők melleit.

redriot77 2009.02.09. 09:02:19

Szoktam néha ábrándozni, hogy miket vásárolnék, ha megnyerném a lottóötöst.
Ma felkerült a listára egy MG42-es, min. 10.000 lőszerrel, és vagy 10 tartalékcsővel. Nagyon kéne. Ha meglesz, valaki jön a hevedereket adogatni? :))))

Virág et. 2009.02.09. 09:02:44

@denever: Ezt mondom. Ugyanez az átkosban elképzelhetetlen volt.

Mert nemcsak a gumibot került eő, hanem a gépfegyver is, még ha nem is lőttek vele emberre csak mellé.

És ezek megtörtént esetek.

panki83 2009.02.09. 09:03:27

”Zsandárt közterekre kalodát és bitót! Botozással teremtünk majd européer nívót!”

Az általánosítás/előítélet az ami az emberiséget életben tartotta, nem pedig a liberalizmus.

Noname Cowboy · http://www.rosevalley.hu 2009.02.09. 09:04:28

@zero: Olvastam! Da az a baj, hogy a rendőrök nem tehetnek semmit!!!!
Ez a bajok fő forrása!
A rendőr a rend őre! Ennek kellene lenni a lényegnek. de ha a rendhez gumibot vagy fegyver kell akkor használja. Ne csak dísznek és nehezéknek legyen náluk.

Pancsera 2009.02.09. 09:04:30

@Hetfield: Ezt már én is várom. Addig a rendőrség hű talpnyalója lesz az elkúrmánynak. Akkor majd rájönnek (talán), hogy a élükön Drazsé semmit, de semmit nem tesz értük.
Hülye, hülyébb, leghülyébb, rendőr, postás, vasutas.

denever · http://graveyard.blog.hu/ 2009.02.09. 09:06:02

@zero:

nem azért, de mennyi kell még ahhoz, hogy ugyanaz legyen mint a fekáknál? ott teljesen elfogadott, hogy a rendes életmódot folytató afroamerikai népesség lenézi a szarba a bűnöző tesókat.

szerinted hogy érezheti magát az a cigány, aki adót fizet, dolgozik, stb és ráveti magát egy-két "abűnavérükbenvan" beállítottságú elem az újságban. most nekik legalább annyira szar, mint a nemcigányoknak. ott vannak a két tábor között - vélhetően _nem_kevesen_, akik "magyarnak" még túl barnák, de sittes/sittrevaló cigók között meg már nem tudnak/akarnak élni.

erre mondta hajdan Chris Rock, hogy:

"- tudjátok, kik rasszistábbak inkább? a fehérek vagy a feketék?
- ?
- a feketék, mert mi a feketéket is utáljuk!
....
- olyan ez, mint egy polgárháború. egyik oldalon vannak a feketék, a másik oldalon pedig a niggerek.
és bárhova megyünk, bármit akarunk, azok a kibaszott köcsögarcú niggerek jól szétbasszák az egészet."

en.wikipedia.org/wiki/Niggas_vs._Black_People

redriot77 2009.02.09. 09:06:31

@zero: "Mert 2-3 roma felszáll a villamosra, mindenkienk görcseb rándul a gyomra, hogy vajon mi fog történni. "

Gusztos még egyszer sem ült villamoson? Egyszer sem hallotta hogy: "eeeeeej, dikmá de csúúúúúnyán néz aza kopasz! Nédda' Rudika! Hehehehe, verjük mán meg geci!"

Egyszer sem kérték még meg hogy "aggyad má ide a telefonodat mer szétbaszlak!"

Csak egyszer, csak egyetlen egyszer érné valami hasonló élmény, úgy megnézném milyen fejet vágna ez a rohadt buzi!

denever · http://graveyard.blog.hu/ 2009.02.09. 09:07:30

@Virág et.:

ja. "nem szabad akarat hatására tett vallomás" :-D

Combi a ballibes Ferkófan 2009.02.09. 09:09:55

Draskó papa azért emelte a rendőrség készültségét, hogy egyes településeken ne legyen önbíráskodás.
Egyébiránt ideje lenne már egy pogromnak.

Kartal 2009.02.09. 09:10:30

Támogatnám az ötletet: egyet a levegőbe, egyet a lábba... hát bocs, pont artériát talált és elvérzett a támadó... pont akkor ugrott félre, és elvitte jobb heréjét a golyó... jogos önvédelem volt, végtagra céloztam...
A harmadik-negyedik ilyen eset után kicsit elgondolkoznának a cigányok. Talán. Akinek van mivel. A többi meg ott maradna. Ennyivel kevesebb segélyt kellene kiosztani, ügy lezárva.
Ja, és tényleg: 3000 fegyveres katonát az utcákra. Talán még én is jelentkeznék szerződésesnek, ha látnám valami értelmét.

Hetfield 2009.02.09. 09:12:19

@redriot77: Szerintem egy táblával a nyakában merné csak megcsinálni. "Gusztos Peti vagyok, szdsz-es politikus." Ez a védőpajzs.

leibolmaj 2009.02.09. 09:12:42

Basszus, ez a cikk akár a kávé helyett szekcióban is lehetne. Iszonyatos.

Hannibal22 2009.02.09. 09:16:24

A sárdobáló blog ismét hozza a tőle elvárható rasszistázást,egy nappal a veszprémi gyilkosság után!!!!!!Az eszem megáll.Ha egy fekete ember láttán félrehúzódunk,magunkhoz szorítjuk a táskánkat azzal MI provokáljuk ki a támadást!! A belem fordul ki az ilyen dumáktól

DexterMorgan78/Séfbácsi 2009.02.09. 09:16:29

És most az az elmebeteg ki fog állni ország világ szeme elé és elkezdi szajkózni, hogy ha szerbet bántanak szerb vagyok, ha románt akkor román, ha horvátot akkor horvát?? vagy ír egy blogbejegyzést a hétvégi pörköltről meg Tina Turnerről??
Az a kurva nagy helyzet hogy érdemi dolgokról nincs szó kúrmányzati szinten, welcome to the öszöd state. Az egész ország maga lett az öszödi beszéd.
Igen is minden tisztességes magyar állampolgár az szeretné látni hogy kimegy 2 osztag rebiszes darth vadernek öltözve és becibálja a rohadékokat, aki ellenáll azt meg jól megviperázni (persze ami csak egy veszélyes állat)

molaris 2009.02.09. 09:17:14

Tétessék törvénybe, hogy aki tagadja a cigánybűnözést, egyenlő büntetést kapjon egy holokauszt tagadóval. Mert mind a kettő egyformán pofátlanság. Ezt elő lehet segíteni tippadással. Meg kell súgni a védett népségnek, melyik másik védettnél van esély jelentős zsákmányra. Pillanatok alatt rend lenne.

Kampfer 2009.02.09. 09:19:32

Üdv Mindenkinek!

Seduxen! :)

Nos, mindjárt az elején megjegyezném, hogy a hírhedt hazai liboldó fajvédő zsidók eddig mélyen kussolnak... Talán bölcsen! Se a gusztostalan féreg, se a horn"picsa"gábor nem tépte még a pofáját és a mohácsivész shittoria is kussol!
Ami viszont érdekes volt, hogy ma reggel fél hétkor a napkeltében (hmmm... "érdekes" egy műsor pedig) fotóval névvel bemutatták az elkövetőket és kőkeményen kimondták, hogy cigányok és ismert bűnözők voltak! Félórával később a telaviv2 riportere a nagytudású azurákbuzi csabika faggatta a mégnagyszerűbb elméjű gyenesei nevű véglényt. Valami hasonló módon: néhány internetes cikk és komment szerint az elkövetők feltehetően cigány származásúak. Ha így is van, ki kell-e, ki lehet-e mondani ezt miniszter úr? A válasz: azt kell kimondani, hogy bűnözők voltak... Hmmm! A qrva anyádat gyenesei, te féreg! Egyébként meg az azurák is baszódjon meg!
Azt kell kimondani, hogy a cigányok beilleszkedésre képtelen, antiszociális lények! Azt kell kimondani, hogy a jelenlegi jogrendetlenség és joggyakorlat a helyzet kezelésére képtelen! Azt kell kimondani, hogy ez a szemét áruló hatalom minden eszközzel azon van, hogy ezt a tényt elkendőzze! Azt kell kimondani, hogy radikális változásokra van szükség, és végre a társadalom számára is elfogadható válaszokra, megoldásokra! És azt kell kimondani, hogy a pofázásból elég volt, tettekre van szükség! Megállítani a segílyezéseket, megállítani a folyamatos diszkriminatív intézkedéseket, amik a magyarságot érik! Elég volt már belőlük!
És végre nevén kéne nevezni azt is, hogy mindezt a hazai zsidó "elit" persze jóízűeket röhögve támogatja, illetve a szadesz révén tesz is mindezért! 7 év ámokfutás nemcsak gazdaságilag tette tönkre az országot!
Nos, mielőtt katona és rendőr kéne minden településre, előbb talán kellene egy hiteles, valóban MAGYAR rendőrség! Kellene egy hiteles és valóban MAGYAR jogrend! Kellene egy hazai állomásoztatású és valóban MAGYAR IRÁNYÍTÁSÚ honvédség! Kellene valóban MAGYAR politika és hazai patriotizmus! És mindezt ki kellene valóban mondani! Mindezek után pedig valóban minden egyes hazai négyzetkilométert hazai erők felügyeljenek és vigyázzanak! Aki pedig nem hajlandó a magyar társadalmi normákat elfogadni, az mehet, amerre akar! Ha nem, akkor számoljon a következményekkel!
Üdv!
Kampfer
(munkvera dögöljön meg!)

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2009.02.09. 09:19:40

@leibolmaj:

Nem a cikk iszonyatos, hanem ami ebban az országban történik ...

Projectelf 2009.02.09. 09:20:44

Nem az esethez kapcsolódik de ki tudja mi fejlemény van a kiskunlacházi gyilkossággal kapcsolatban? Ugyanerre a sorsra fog jutni ez az ügy is..elkapták a gyanúsítottakat és....ennyi. El lesz felejtve.

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2009.02.09. 09:22:00

@Kartal:

Amúgy azt én sem értem, ha belelő a lábába , majd utána kettőt a levegőbe, és nincs tanú, ki állapítja meg a lövések sorrendjét?

Azt kell vallani, a 2 figyelmeztető lövés nem használt, mit tudtam csinálni? Lábon lőttem ...

Héttörpe (törölt) 2009.02.09. 09:22:57

@hannibal22: "Ha egy fekete ember láttán félrehúzódunk,magunkhoz szorítjuk a táskánkat azzal MI provokáljuk ki a támadást!!"

Ez egyenértékű azzal, ha megerőszakolnak egy nőt és azt mondjuk, hogy azért történt, mert kihívóan öltözködött. Menjapicsábabazdmeg(igen, így)!

DexterMorgan78/Séfbácsi 2009.02.09. 09:25:02

@molaris:
Egyébként az amit a liberálisok csinálnak nem felbújtás?? 20 éve azt szajkózzák hogy így szegény cigányok meg úgy, mennyi pénzt tömtek programokba, hol a lé??? Elég volt nincs több pénz, nincs ingyenebéd, akkor kapjanak támogatást ha kivetik maguk közül az ilyen elemeket, olyan szabályozást kell hozni, aminek eleget téve megkapják a juttatásokat, és amik betartásával kialakul egy másik világszemlélet a soraikban. Akkor lesz változás de addig amíg egyáltalán az jut valamelyik rohadék eszébe: Kurva ánnyát a gádzsó rendőrnek híjjúk ki őket oszt ijjegyenek csak meg.
Gondolkozzunk már el ezen. Neked eszedbe jutna egy rendőrt azért kihívni hogy megfenyegesd??? És nem 8-an voltak ott sem.

senki_sem 2009.02.09. 09:25:06

Igen, amit írok, az rasszizmus. Azért vetem előre, hogy megspóroljam annak az idejét, aki ezt közölné velem.

Nos:
Vannak közöttünk emberek, akiknek nem kellene itt lennie. Nem kellene, mert az ő "emberi" jogaiknak védelmével mások, egy sokkal nagyobb létszámú emberi közösség alapvető jogaikat lehetetlenítjük el. Elveszik a nyugalomhoz, a biztonsághoz, a félelem nélküli élethez való lehetőség. A két ******* valószínűleg már összeütközésbe került a törvénnyel. Az, hogy ezt a gyalázatot megtehették, azoknak az embereknek a felelőssége, akik nem távolították el őket időben a társadalomból.
Az, hogy Enyingen ilyen emberek laknak, szégyene Magyarországnak. Az, hogy a rendőrök nem merik őket előállítani, az a rendőrség szégyene.
Amit pedig csinál(hat)nak, az mindannyiunk terhe.

A hatóság dolga az lenne, hogy - ha már megvédeni nem tudja - legalább tájékoztassa az embereket. Valahogy így:
"Kedves állampolgár! X.Y. polgártársunk -kép- bűnözésből él, és nem tudunk/akarunk fellépni ellene. Kérjük, ha megtámadják Önt, ne ellenkezzen, úgy esetleg túlélheti."

belzebubó 2009.02.09. 09:25:17

index.hu/bulvar/prikk0626/
Erre az ügyre emlékeztek?
Prikkel házaspár meggyilkolását megúszta Sz.Iván enyingi férfi,azt hitte már vizen jár.Ezt remélem nem fogja megúszni Sztojka.

"Az ügynek továbbra is hat gyanúsítottja van, de csak a ketten vannak előzetes letartóztatásban, két enyingi férfi, Sz. Iván és testvére R. Róbert"

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2009.02.09. 09:26:59

OFF

A MOCSKOS KURVA ANYJUKAT !!!!!!!!!!!!!!!

Itt az adócsökkentő csomag:
3 millió ft felett 36% helyett 38% lesz az SZJA!

index.hu/gazdasag/koltsegvetes/2009/02/09/indexen_az_adocsomag_szorostul-borostul/

movhu 2009.02.09. 09:29:12

Munka Vera megkövethetné magát, és írhatna arról, hogy mekkorát tévedett. Kíváncsi lennék, hogy amennyiben most az ő pasija lett volna az áldozat, akkor is olyan megértő lenne-e szegény megélhetési gyilkosokkal?

Virág et. 2009.02.09. 09:29:52

@molaris: Magyarországon a Holocaust-tagadás nem bűncselekmény, nincs jogszabályi szankciója.

movhu 2009.02.09. 09:31:36

Magyar Hírlap, csak egy mondatot idézek:

"Az égvilágon mindenki tudja, hogy cigányok voltak ezek a gyilkos állatok - megint cigányok-, de nálunk leginkább hírzárlat van"

Azt hiszem nagy a baj, ha az MH-ban ilyen jelenhet meg.

Seduxen (már NEM dr.) 2009.02.09. 09:32:11

@Virág et.: olvasd el még egyszer mit írtam... Pontosan tudom miféle állatok voltak, ezért lenne jó, ha rendet raknának. Szerinted mitől fosná össze magát inkább a szegény megélhetési védett fogyasztó: ha kimegy a kmb-s és elnézést kér, amiért él, vagy pár tucat - az allatnál alig különb - szerbtől?

Én valahogy nem tudok most hinni a jogállamiság eszméjében... Az szerintem ugyanis többszereplős játék. És ezek a férgek csak az erőszakból értenek...

Hannibal22 2009.02.09. 09:32:23

@Héttörpe: Lemaradt az idézőjel,nem én gondolom így.Amugy igazad van,menjen az ilyen a picsába,sőt a kurva anyjába!!Nagyon felbaszott a tegnapi eset,mi az isten folyik már itt??Nem gyertyát,putrit kell gyújtani..(jár a pofám nekem is csak...)

panki83 2009.02.09. 09:33:13

@Virág et.: és mit kap az, aki nem tagadja, viszont örül neki?
Vagy mondjuk ha én tagadom a honfoglalást, az miben más, mint a holokauszt tagadás?

DexterMorgan78/Séfbácsi 2009.02.09. 09:33:15

@zero:
reform adócsomag, szokásos hazug büdös geci kurva anyját.

DexterMorgan78/Séfbácsi 2009.02.09. 09:34:34

@movhu:
A magyar Hírlap évek óta az egyik legszókkimondóbb újság, azt hiszem (ez nem bántás) le vagy kicsit maradva. Szerző: Bayer Zsolt.

Kálmán 2009.02.09. 09:34:38

Sajnálatos esemény, részvétem az elhunyt Cozma családjának.

Ellenben:

Érdekesnek találom, hogy csak az idegenlégiósokkal történt ez, a magyar csapattagok merre voltak?

Hitelesnek tűnő információ szerint, egyébként is széthúzás volt az öltözőben a magyar és a légiós játékosok között, illetve - állítólag - a magyar játékosok látták, hogy az a 4-5 cigány,aki kötözködött, az enyingi maffia tagjai és nem mertek ez miatt semmit tenni. Cozma meg a két délszláv gyerek meg - a szláv habitusból eredően - nem hagyták annyiban, ők nem ijednek meg cigányoktól.

Ez lett a vesztük, Cozma-t meglepte kint a 4-5 cigány, s mivel a csapattagok közül csak ketten mentek utánna, nem az egész csapat, így könnyű prédák voltak.

A szerb vérbosszú meg igenis lesz - horváttal karöltve - nem csoda, hogy Enyingen megerősített rendőri jelenlét van. Csak azt nem értem, a magyar rendőrség miért megint a gyailkosokat védi, a mi pénzünkből???

wlakos 2009.02.09. 09:37:16

Üdv mindenkinek.
Igen egy átlagos hétvége volt amiből nem lett volna ügy ha nem egy híres emberrel történik. Részvétem Cozma családjának! Jobbulást kívánok a sérülteknek! Valamelyik buzi apeh-os mondta, hogy törvényben van leírva az hogy nekik jutalmat kell kapniuk, az is le van írva valahol hogy a közbiztonságért a kormányunk felel, vagy azt nem kell betartani, kedves vezetőink? Egy héttel a Miskolci rendőrkapitány úr nyilatkozata után történt mindez, hát a cigány fajvédők jól szemen köphetik magukat!

Virág et. 2009.02.09. 09:39:05

@panki83: Jogilag semmi következménye nincs egyiknek sem.

Félkupica_Fehér_Főnök 2009.02.09. 09:39:42

@zero: Felemelik az szja -mat, felemelik az áfa-kulcsot, mert olyan k.rva jól élünk ám, igazi gazdaságélénkító adóreform!

30 éves korom helyett, majd 40 évesen lesz lakásom, ahova talán megkockáztathatok egy kis trónörököst... köszi feró

Maximio 2009.02.09. 09:40:55

Megdöbbentő ez az egész történet. Egy dolgot szeretnék, de nagyon, a rendőrség különleges szolgálata most azonnal tegyen látogatást Enyingen, és szedjenek össze mindenkit, aki a veszprémi gyilkossággal vagy azok elkövetőivel kapcsolatba hozható. A jogvédők pedig az akcióval kapcsolatban befogják a szájukat, hagyják a rendőröket végezni a dolgukat.

senki_sem 2009.02.09. 09:44:10

@zero:

Kedves Zero!

Neked is be kell látnod, hogy a 13, havi nyugdíj, a segélyek és az egyéb kiadások miatt muszáj valahogy a bevételi oldalt erősíteni. Remélem Te nem vagy azok közül való, aki elvárja, hogy a segélyért ne autóval, hanem gyalog menjenek be. Ilyen rossz ember nem lehetsz :)

Combi a ballibes Ferkófan 2009.02.09. 09:44:51

@zero: bazz.............asszem lassan nekiállok csomagolni és elhúzni innen a retkes faszba.

Ferragamo 2009.02.09. 09:47:25

@belzebubó: Hihetetlen! Ezek tényleg bármit megtehetnek.

Kampfer 2009.02.09. 09:48:06

Itt csak azt a törvényt tartják (tartatják) be, ami a vörösférgek meg a zsidók érdekeit szolgálja! Az, hogy egy apehos vérszívó azért kap jutalmat, mert elvégezte a dolgát, ez már röhej...! Azért FIZETÉST szokás adni, nem jutalmat bazdmeg!!! Beszedték, amit más megtermelt, ezért ez a banda kap jutalmat??? Én az elvégzett munkámért fizetést kapok, bazdmeg, amit most már mégjobban megnyomnak adóval! A qrva anyját ennek a szemét zsidó kormánynak...! Mindnek, kivétel nélkül!
Az, hogy a rendőrség ismét bebizonyította a totál impotenciáját már szinte szánalmas... Ahogy olvashatjuk Enyingen évek óta ki sem mernek lépni emberek az utcára a cigányok miatt. Ezek is büntetett férgek, ismeri őket minden rendőrvezér! Mégsem tudtak csinálni semmit...! Vajon ha a II. kerületben élnének, akkor is simán megtehettek volna éveken át bármit? Vagy ha esetleg oldalbahuhgyozták volna a zsinagógát, akkor is csak ejnyebejnye lett volna? Akkor nem üvöltözött volna sem a gusztostalan, sem a shittoria, sem a háárec...? Hogy baszódna meg mindegyik az ipari áramon!
Szebb lenne a világ, ha a cigányok eltűnnének! Jobb világra ébredhetne minden ember!
Kampfer
(munkvera dögöljön meg!)

Seduxen (már NEM dr.) 2009.02.09. 09:49:26

@zero: hogy is szólt a múlt heti hvg-s cikk ferenc-bohóccal? "Nem lesznek trükkök"...

Anyád, de faszparaszt, remélem finom volt a kibaszott gulyás-levesed...

A_Harlem_Fekete_Führere 2009.02.09. 09:52:51

Én sajnálom a rendőröket, mert szerintem megtennék ők amit kell, ha hagynák. De amíg rendőr ezredesként egy mondatért (!!!!) búcsúzhatsz az állásodtól (jó, végülis maradt, de épphogy), addig törzsőrmesterként vajmi kevés lehetőséged marad.Pláne ha ezek tudják hol laksz....
Hadsereget viszont valóban kiküldhetnék. Persze csak ha valami mozgásteret is hagynak nekik, mert azért hogy a szemük előtt történjen, de ne tehessenek semmit azért kár...

Héttörpe (törölt) 2009.02.09. 09:53:22

@hannibal22: Elnézést, elgaloppíroztam magamat.

Dr. Otto Von Schnitzelpusskrankengescheitmeyer 2009.02.09. 09:53:48

@mind2: Nekem is az jutott az eszembe, hogy ha ez a rendőrautó-püfölősdit az USÁban játtszák el, akkor a vége 18 halott és két életveszélyes sebesült lenne.Persze egyik sem rendőr. És mit ad Isten, pont ezért nem is tudom elképzelni, hogy ilyesmi ott előforduljon.

A megélhetési jogvédő rohadékoknál kártékonyabb állatfajta nincs. A saját országukat belefullasztják a szarba, csak hogy politikai tőkét kovácsoljanak belőle, de még azt is elb*sszák.
Ha itt a közeljövőben valami komolyabb cigány-konfliktus lesz, akkor a szadesz végeleg eltűnik a sülylesztőben, és soha többé nem fog talpraállni.
A libsik olyanok, mint a hülyegyerekek, akik folyton rugdossák a méhkast, hogy a haragosukat csípjék meg a méhek.

a szoclib még kómában is lop 2009.02.09. 09:55:42

@zero:


aki a mai magyar gazdaságból kivesz évi 3milla+os fizetést

az nyugodtan adózzon is belőle szépen

acel 2009.02.09. 09:55:56

Zero,
Mivel jelentősen megemelték az alsó korlátot, emiatt a az a pluszt 2 százalék 4 millió bruttó körül jelenthet többlet adót csak. Érzékenyen érint az emelés? A ajs elnézést kér az apeh. ön abba a 5%-ba tartozik amely több adót fizet az emelés utan. köszönjük az adót elköltők nevében....

Carnivora (törölt) 2009.02.09. 09:58:05

@Maximio:

Mi döbbentett meg? évek óta ez folyik az országban ... felénk pl. már minden discot bezártak a környékbe az etnikum ilyesfajta murijai miatt ... annyi különbség volt a hétvégén, hogy három külföldi sportolót öltek be így nagy botrány lett belőle, ha egy szimpla átlag magyar polgárt szúrtak volna sima apróbetűs hír lenne a bűnügyi rovatban. -

acel 2009.02.09. 09:58:32

csak hogy legyen jó példa is, múlt héten este 11-kor kellett gázszerelót hívnom, jütt is és B. úr korrekt munkát végzett. Az asszony kicsit aggódott, de megnyugtattam, dolgozik, nem olyan mint a többi.

geistwald · http://geistwald.blog.hu/ 2009.02.09. 09:58:37


"Asszimiláljuk kulturálisan és normakövetésileg. Ennyi."

Nem, nem ennyi. Mert van, akit lehet, és van, akit nem lehet.

belzebubó 2009.02.09. 09:59:39

@Vizibusz: Ennél komolyabb??? Mi kell még? Már rég eltünt.

VonPerez "kapus vagyok, nem csatár" 2009.02.09. 10:00:32

@Seduxen: Tegnap nálam elszakadt valami. Kapcsolatról is kiregeltem (töröltek). Szép levélváltásom volt a moderátorokkal is.


Magyarország teljesen meghasonlott. Ha a cél, hogy a cigányokkal vezettessék le az emberek dühét, hogy az ne a kormányra zúdúljon, akkor jó irányba haladnak. Csak szerintem ne kapjuk be a horgot.

Először a Drazsé első fogait kell betolni a shothun csövével, hogy csak úgy recsegjen és csak utána a Sztojka féléknek.

Kampfer 2009.02.09. 10:00:39

@Vizibusz: Ezek sajnos nem a saját országukat rohasztják le, hanem a magyarokét! Nem tudom elfogadni, hogy ez a horn"picsa"gábor, a gusztostalan féreg és a mohácsivész shittoria országa! Ez a mi otthonunk, magyaroké, sváboké, szlovákoké, szerbeké, horvátoké, románoké, szlovéneké, akik itt élünk, ide születtünk, akik teszünk is ezért az országért valamit, tökmindegy mi az anyanyelvünk! Nos, akikről Te írsz, egyik ilyen csoporthoz és egyik kisebbséghez sem tartoznak... Ők egy másik khm... nép(?) A cigányok meg ugye az ő ostoruk...
Egyébként meg a szadesz pusztulása (minden értelemben) garanciája lehetne az ország és a magyarság túlélésének! Nagyobb kárt okoztak és okoznak a puszta létezésükkel, mint a XV. USAAF a bombázásaival!
Kampfer
(munkvera dögöljön meg!)

Berci_JCHC (törölt) 2009.02.09. 10:01:19

Mint már oly sok helyen leírtam, a gyanúsítottak norvég bálnavadászok voltak, és a Balatonon voltak vendégmunkában.

Az enyingi bagázs meg egy terrorszervezet. Kéretik úgy kezelni őket. Pont.

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2009.02.09. 10:01:43

@Seduxen:

Vagy jól érezte magát a Tina Turnen koncert VIP páholyában ...

Tapmancs 2009.02.09. 10:03:38

Már nem is tudok mit mondani, csak csikorgatom a fogaimat és ökölbe szorul a kezem...

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2009.02.09. 10:04:03

@a szoci még kómában is lop:

Te hülye vagy ... Tudod te mennyi az éves bruttó 3 millió havonta?

br, 250 000 ... ez olyan geci sok?

Megsúgom, ez az átlagkereset ...

Bruttó 6 millió felett adózzon 38%-ot ..

A felét leadózom beszod .. Szlovákiában meg csak 19%-ot ...

Seduxen (már NEM dr.) 2009.02.09. 10:06:19

@zero: ja... szegény megérdemel egy kis pihenést, még VASÁRNAP is "dolgozott" az állatja, ennek eredménye az általad belinkelt indexes cikk...

@VonPerez: találtam ott még egy agysebészt, asszem Humanista a neve. Tartottam egy kis fejtágítót neki II. VH témában. (Először a "dicső vörös hadsereg" kijelentése nyomán kúrtam fel az agyamat, majd amikor elkezdte fejtegetni, hogy soha nem volt olyanról szó, hogy a második frontot a Balkánon nyitnák, és különben is mennyire egyedül harcoltak a hős szergejek a fasiszta métely ellen... DÖBBENET bazdmeg, 2009 Magyarország...)

Virág et. 2009.02.09. 10:07:08

@a szoci még kómában is lop: És mi van azokkal, akik EXPORT cégeknél dolgoznak és nem a magyar gazdaságból veszik ki, hanem éppen külföldről hozzák be ide a tőkét? Azok is dögöljenek meg az adóterhek alatt?

denever · http://graveyard.blog.hu/ 2009.02.09. 10:08:12

@a szoci még kómában is lop:

kolléga, ha mindenki 19%ot adózik, akkor aki kétszer annyit keres, az kétszer annyit fizet. a sávok az adóelkerülés melegágyai.

senki_sem 2009.02.09. 10:08:19

@Berci_JCHC:
Az enyingi bagázs meg egy terrorszervezet. Kéretik úgy kezelni őket. Pont.
-------------------------------


Talán kérni kérne az USA-t, hofy Guantanamon helyezhessük el őket. :)

VonPerez "kapus vagyok, nem csatár" 2009.02.09. 10:08:54

@Seduxen: Tudom, ő volt az aki kifejtette, hogy a Gulág semmi volt a német táborokhoz képest, mert onnan hazaengedtek és nem azért kerültél a gulágra, mert az voltál aki, hanem amit tettél. Na ezt még elértem, hogy töröljék...mindegy is, remélem az iylet egyszer körbeállja néhány Sztojka....

mind2 (törölt) 2009.02.09. 10:08:58

@Vizibusz: nemcsak a szadeszt küldték el tegnap az anyjukba a veszprémiek a sportcsarnoknál, hanem az mszpéseket is. Behúztak a csarnokba, mert nem bírták a megjegyzéseket.
Egyébként az USA - ban demokrácia van kisgusztos ? Vagy nincs ? Simán azt tenném, amit már írtam. Egyet a levegőbe, aztán lábon., meg megint lábon, az miért aránytalanság, ha védekezem a lincseléstől ? Sok balfasz rendőr, nem bennünket kéne verni, mikor esik már le nekik úgy állományilag ?????

a szoclib még kómában is lop 2009.02.09. 10:09:31

@zero:

nem tudom mivel keresel netto 250e-t

a legkorábban 30évesen megszerezhető SZAKorvosi végzettséggel


a nettó kereset 110e


tudom, közalkalmazott, de aligha ér kevesebbet a nemzetgazdaság szempontjából a munkája mint egy papírtologató közgazdászé/jogászé/firkászé, némileg több felelősséggel

ő hogy építsen 110e nettóból egzisztenciát?

(tudom, minek tanult orvosnak, hisz nem kötelező)

belzebubó 2009.02.09. 10:10:44

@a szoci még kómában is lop: mennyi netto is 250.000 bruttó? Ugye igy már nem olyan sok.Viszont ennyit keresnek a legtöbben.

Héttörpe (törölt) 2009.02.09. 10:12:45

Nem tudná vki becopyzni Bayer jegyzetét. Az istenért se tudom elérni a Magyar Hírlap honlapját, viszont kíváncsi vagyok rá. pls!

Tarackos Sül (törölt) 2009.02.09. 10:14:10

@zero:

irónia-mód on

Bezony, burzsoáfasiszta túlfizetett állampolgárka vagy, most aztán lelepleződtél . . .

/ irónia-mód vége

Ezzel a keresettel amúgy már gazdag vagy errefelé, mert az emberek többsége a létminimumon (sem) él. És nem adócsaló-paradicsomról beszélek, sajna nem olyan jó a helyzet :S

De mikor veszik már észre, hogy megfojtják ezt a k*rva gazdaságot? Basszus, ha így megy tovább, maholnap előállítanak az APEH megjutalmazott (okos kutya, ügyes kutya) vérebei a sarki közértben, mert kifli helyett kalácsot vettem (és én galád hazaáruló, szezámmagost). Eszemfaszom megáll.

Virág et. 2009.02.09. 10:15:15

@a szoci még kómában is lop: Na igen, de az orvos kiviheti a tudását külföldre, ahol megfizetik. A jogász, aki a MAGYAR jogot tanulta ezt nem teheti meg, ide van láncolva, kint semmit nem ér a tudása.

Egyébként ne irigyeld annyira a jogászokat, a többség a te 100-110-es nettód körül keres a közigazgatásban.

a szoclib még kómában is lop 2009.02.09. 10:15:26

@Virág et.:

a magam részéről

az építőipari lánctartozások (nem "körbe"tartozások) környékén néznék szét alaposan, ahol MILLIÁRDOKAT lopnak el a főválalkozók, akiknek van egyszem bérelt 10 nmes "irodájuk egy titkárnővel meg telefaxszal, aztán egyik pillanatról a másikra elszivárognak, amikor már elég pénzt visszatartottak az allvállakozóktól me az apehtól

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2009.02.09. 10:16:04

@a szoci még kómában is lop:

www.inforadio.hu/hir/gazdasag/hir-245939

"A teljes munkaidőben alkalmazásban állók átlagos bruttó keresete az év első tíz hónapjában 195.100 forint volt, ezen belül a vállalkozásoknál dolgozóké 188.700 forintot, a költségvetési szervezeteknél alkalmazásban állóké 214.700 forintot ért el.

Január-októberben a nemzetgazdasági átlagos nettó kereset 120. 200 forint volt, ezen belül a fizikai foglalkozásúaké 89.700 forint, a szellemi foglalkozásúaké 154.200 forint."

A nettó 154 200 az bruttó 273 828.

broafka 2009.02.09. 10:17:25

Legalább a cigány témában nagy az egyetértés. Még, hogy széthúzó a magyarság :).
Egyébként hasonló összeesküvést sejtek én is, mert így legalább van min forrongani, és sok ember figyelmét elvonja ezzel a kormány a saját kis húzásairól (Mint pl. az IMF átbaszása).
Még jó, hogy mi ilyen multi-task kompatibilisek vagyunk, és a cigány kérdés mellett nem siklunk el a kormány szarrágásai mellett:).
Amúgy sajnos ebből az ügyből max. a külföldi diplomáciai nyomás hatására lehet valami, ha magyarokat nyírtak volna ki, akkor szarna rá még a hazug média is.
Elszomorító, hogy milyen állapotok vannak itt.
Szívem szerint én is fognak a pakkom, aztán irány a nyugat.

Feketedisznóvágás1 2009.02.09. 10:19:54

ÁÁÁÁ

balogartúr megint kinyitotta az ordás száját! olvassátok el!

BESZARTOK

arturbalog.blog.hirszerzo.hu/?todo=entry&vid=11599

Float 2009.02.09. 10:20:11

Szegyen ez a Magyarország...

Kivándorlok nagycsaládostul, és majd szlováknak mondom magam

Feketedisznóvágás1 2009.02.09. 10:20:42

könyörgöm, ezzel az "értelmiségi" cigányt valaki verje már össze. Ilyen nincs! Hol él ez? a marson?

mind2 (törölt) 2009.02.09. 10:22:06

@Tarackos Sül: Ez volt az Apehos jutalék, azért hogy a bőrünket is lehúzzák, meg családokat tegyenek tönkre teljesen. És sorolja cinikusan az a cigány kormányszóvívő, hogy nem akarja a fidesz meghatározni, hogy a feri mit nézzen meg a színházban ? Nem, nem akarja. ÉN AKAROM meghatározni, mert az én bőrömet nyúzza, és dolgozzon éjel-nappal a hivatalában, és ne tegyenek úgy amikor összeülnek vasárnap, mintha valami kegyet gyakorolnának, meg jajistenem túlóráznának az országért. A nyugdíjasok meg menjenek a picsába, félig agyhalott banda a többsége, mert nekik JÁR, hát nekem is jár abból amit megkeresek, és a f.sz kivan attól, hogy gyomorgörcsöt kapok a levonásaimat látva a bérpapíron. A párom 7 napból hetet dolgozik, mutatja a könyvelő cetlijét, mire, mennyit utaljon, már előre 2009 - re, ELŐRE adózzon a tavalyi alapján, bassza meg, azt se tudjuk, lesz-e munka, és ebből tartjuk az ilyen sztojkákat. Félek stroke- ot kapok. Ezzel kelek, ezzel fekszem.

Félkupica_Fehér_Főnök 2009.02.09. 10:23:17

@a szoci még kómában is lop:

Te idióta gyökér!

Havi 138 ezret jelent nettoban az az évi 3 milla!
Egy átlagos segélyen elé család ennél jelentősen több támogatást kap.

És mit jelent az, hogy a gazdaságból veszi ki a pénzt? Egy asztalos megtermel egy évben 3,2 mio HUF értékű bútort, akkor a gazdaságból veszi ki a 140 ezres fizetését?!? Rohadjál meg!

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2009.02.09. 10:24:45

A rendőrök Enyingen vannak, Sztojkáékat védik:

"Fokozott rendőri készültség van Enyingen, a harmadik gyanúsított, Sztojka Iván lakhelyén. A helyiek attól félnek, hogy a megsérült szerb kézilabdázó, Zarko Sesum apja beváltja ígéretét, és megpróbálja felelősségre vonni fia támadóit."
www.hirtv.hu/belfold/?article_hid=257534

Ilyen egyszerűen nincs!!! Kapnák el a bandát inkább, ahelyett, hogy őrzik őket!

Tarackos Sül (törölt) 2009.02.09. 10:25:32

@mind2:

Ne aggódj, én pl. még nálad is szarabb helyzetben vagyok. Kelet-Mo, per pillanat munka nélkül. Épp pesti állláshirdetéseket nézek, amint tudok, megyek fel. Itt még a remény sincs, amely pedig elvileg halhatatlan.

Seduxen (már NEM dr.) 2009.02.09. 10:27:31

@a szoci még kómában is lop: BRUTTÓ 250. Csak a tisztánlátás kedvéért. Az olyan 135.000 nettó...

a szoclib még kómában is lop 2009.02.09. 10:27:45

@Félkupica_Fehér_Főnök:


mindenki a nemzetgazdaságból veszi ki a pénzt (jó, exportosok nem)

azok akiktől a bútorért cserébe pénzt vesz el az asztalos, talán szarják a pénzt?

Tarackos Sül (törölt) 2009.02.09. 10:28:20

@Seduxen:

Most letámadtátok, pedig szerintem ő NETTÓ 250-et értett.

broafka 2009.02.09. 10:28:33

@laspalmas: aztabüdöskurva, no comment.
Abszurdisztán, komolyan.

f.m.j. 2009.02.09. 10:28:43

Az nem lehet, hogy az itt a baj, hogy itt fröcsögünk, és kiadjuk a gőzt a gép elött ülve, meg azt hazudjuk magunknak, hogy mi bátran kiállunk magunkért, másokért, meg attól, hogy szabadon, és bátran leírjuk, hogy fasszopó gyurcsány, meg geci Gusztos, ezzel el is párolog a harag, (köztudott, hogy az emberi elme felejt, a rosszat törli, az idő is nagy úr, meg ludas ebben) ... szóval csak azt akarom kimekegni, hogy eladtuk a szabadságunk, és nem tudom miért, mert engem spec nem kérdeztek meg, és tudtommal nem kaptam még semmit:)... szóval ciki a szerbekre várni, hogy majd helyettünk elintézi a mi cigányainkat (most arról beszélek, akiket kell, pc letudva, de nem is érdekel, ennyire hadd legyek már nem az)
És eszembe jut Sütő András Advent a Hargitán című drámáéja, amin gimis koromban zokogtam, (és nem a szerelmi szál miatt), hanem mert ott az egyik kulcsmondat kb: még a kiáltás jogát is elvették tőlünk

DexterMorgan78/Séfbácsi 2009.02.09. 10:28:46

@Tarackos Sül:
A lepény elsőnek a remény hal meg utoljára:)
Bocs.)

Maximio 2009.02.09. 10:29:42

@Carnivora:
Mindig megdöbbenek, minden ilyen eseten. Főképp azon, hogy megtörténhet, és utána elmarad az igazságszolgáltatás. Persze tudnom kellene, hogy mennek itt a dolgok, de valamiért még mindig azt hiszem, hogy egy normális országban élek. Pedig tisztában vagyok az ellenkezőjével.

Félkupica_Fehér_Főnök 2009.02.09. 10:30:06

@a szoci még kómában is lop:

Te mi a szarról beszélsz?
A megtermelt javak után az állam adóztatása von ki forrást a gazdaságból, te kretén!

Persze egy közalkalmazott szintén ebből a pénzből él, tehát a gazdaság csecsét szopja, de egy versenyszférában dolgozó termelő maga a gazdaság.

Tarackos Sül (törölt) 2009.02.09. 10:31:31

"Megmozgatnak jövőre 1000 milliárdot"

Ezek a Feriék de jó passzban vannak . . .

Ahogy Idősasszony mondaná: Kívánok a Drága Miniszterelnök Úrnak Jó Erőt és Kitartást a Nagy Nemzeti Reformprogramjának a véghezviteléhez. Én és családom teljes bizalmát vetem a Miniszterelnök Úrba!

XD

DexterMorgan78/Séfbácsi 2009.02.09. 10:32:22

@zero:
jó lenne ha most azonnal eljönne onnan az összes rendőr, oldják meg maguk ha "olyan kemények".

dobray · http://mandiner.blog.hu/ 2009.02.09. 10:32:31

a támadássa arányos védekezés, ha öregbácsit megtámadja 30 ember, akkor szerintem a rájuk való lövöldözés teljesen arányos

belzebubó 2009.02.09. 10:33:37

@a szoci még kómában is lop: alapvető közgazdaságtani hiányosságaid vannak,ami nem is lenne baj,de az már baj,hogy ezt te nem is látod,viszont bután érvelsz vele.Valószinüleg sosem tanulták gazdaságtant,akik közülünk tanultak,most csak mosolyognak.Elmagyarázni pedig most nem fogom neked,mert ez nem az a hely,de ajánlom neked olvass mielőtt ilyeneket irogatsz:"azok akiktől a bútorért cserébe pénzt vesz el az asztalos" tehát az asztalos ezzel kiveszi a gazdaságból a pénzt logika nem jó.

Ne folytasd,mert ez már fáj és nem vagy egy súlycsoport ebben a témában többünkkel.

Spielberg 2009.02.09. 10:34:35

KIBASZOTT DZSIPÓK!
Sztojkáéktól be vannak szarva, sose viszik be.

Seduxen (már NEM dr.) 2009.02.09. 10:35:28

@Tarackos Sül: akkor előbb olvasson. tudomásom szerint az adósávok meghatározásánál MÉG MINDIG bruttó összeg értendő... vagy nincs tisztában a BRUTTÓ - NETTÓ különbségével, vagy "dikklexiás" :)))

belzebubó 2009.02.09. 10:36:17

@a szoci még kómában is lop: SOHA,semmilyen országban nem beszélnek adórendszerrel kapcsolatban nettó fizetésről,de általában nettó fizetésről nem beszélnek.Ha ilyet hallasz egy reform kapcsán ahol fizetésről beszélnek,akkor mindig bruttó.Bocs,de ez itt tényleg nem a dedóvó.

Hetfield 2009.02.09. 10:36:42

@dszg: Tényleg, ezt nem sikerült megértenem. Ha 30-an rámtámadnak, akkor mi az arányos védekezés? Keressek gyorsan 29 segítőt? Vagy osztódjak? Gusztos Petike segítségét fogom kérni :D

a szoclib még kómában is lop 2009.02.09. 10:36:56

@Félkupica_Fehér_Főnök:

1. bunkókám

a termelő munkaerőt helyreállító orvost nem nevezném a gazdaság csecsét szopónak

a hivatalban körmöt reszelő ügyintézőpicsát igen


2. egy olyan országban, ahol az államadósság 60+% senki sem a saját munkája eerdményéből él

anélkül a hitel nélkül ugyanis nem tudnák megveni a te szaros bútorodat sem, hiába gyártod

és akkor te se élnél meg barátom

Seduxen (már NEM dr.) 2009.02.09. 10:37:49

@Tarackos Sül: most lebuktál... "kedves" Egy idős asszony :))))

@a szoci még kómában is lop: na jól van, betudjuk a felfokozott idegállapotnak :)))

movhu 2009.02.09. 10:39:43

Akkor egy kis munkáltatónak ennyibe kerül>>>bruttó>>>nettó

202.200>>>150.000>>>103.215
335.700>>>250.000>>>143.000
469.200>>>350.000>>>190.000
669.450>>>500.000>>>260.500

dobray · http://mandiner.blog.hu/ 2009.02.09. 10:40:38

Persze Munk Veronikát nem lehet kommentelni a Zindexen...

És ami a hírekben nem szerepel (tokaji rokonok mesélik az eseteket)l: behajt a cigó a A6-os Audival (azaz nem szegény) a benzinkútba Szabolcsban, tankol 19 ezerér', majd elhajt fizetés nélkül - ami a rendőrség suerint csak szabélysértés, nem keresik, ellenben a benzinkutas fizetésébő levonják. Bevett módszer.
Vonaton, szórakozóhelyen állandóan molesztálják a csajokat (számos esetről van tudomásom, gyakorlatilag állandó veszélynek vannak kitéve a lányok, elállják a vécét és kirabolják őket, nekiállnak velük szemben...khm.... nem részletezem). Erdőszélen megerőszakolják, ottahgyják holtan. Öreg nénik nem mernek egyedül bootba menni, mert vagy az utcán támadják meg őket, vagy kirabolják a házukat addig.
Terhes cigányasszonyok ütögetik a hasukat és gyógyszereket szednek, hogy szellemi fogyatékos legyen a gyerek, mert arra több pénz jár. Van olyan caslád, sok gyerekkel havi 600 ezret keres munka nélkül. És emellett költzönek be folyamatosan Ukrajnából és Szlovákiából, foglalkják el a házakat,és azt kiabálják, hogy mit akartok magyarok, hamarosan mi leszünk az urak itten. És hasonló szorikat tudok a nyóckerből is. Emellett annyit követelni, hgoy az elkövetőt akkor is büntessék meg, ha épp cigány, azt hiszem, egyáltalán nem rasszizmus.

A nyóckerben rendszeres, hogy a pereputty tiszteletét teszi a tanárnál, hogy megleckéztesse, vagy a gyermek diáktársánál az iskola folyosóin, az iskolaépület előtt, és összeverik. Rendőrség emberhiáynra hivatkozva nem hajlandó állandó őrt krendelni, bagatellizálja az ügyeket. És még a nyócker kertvárosi részein is előfordul, hogy megtámadják az iskolás gyerekeket (például az öcsémet) úgysztintén általános iskolás korú elkövetők, akikkel a rendőrség nem foglalkozik. Pedig késsel szaladgálnak. És vlahogy az összes ilyen esetről kiderül, hogy cigányok voltak. Mert bunkó, defektes magyarok bőven vannak, de ilyet azok se tesznek, ehhez más szocializáció kell.

Réka ‎ · http://blog.rekafoto.com/ 2009.02.09. 10:41:57

nem úgy volt, hogy a Gárdának lesz egy ügyeleti száma, amin majd lehet hívni őket, ha gáz van?
Azzal mi lett?
Vénasszonyok gyülekezete az is...
Bezzeg a tökös olasz legények elintézték: felgyújtották a putrivárost, meg bevetették a hadsereget. berlusconi pedig igazat adott nekik.
Ők nem kaptak megrovást az EU-tól, érdekes...

Seduxen (már NEM dr.) 2009.02.09. 10:42:54

Na most basz szét az ideg....

Ez ez.... ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ. Hogy a jó édes anyád inkább szecskavágó lett volna "kedves" ferenc...

"Kit érdekel ilyenkor, hogy az elmúlt tíz évben a felére csökkent a gyilkosságok, emberölések száma Magyarországon, hogy az emberölések felderítési mutatója 95 %, az egyik legjobb Európában. Kit érdekel a statisztika, amikor brutális emberölés rázza meg az országot. Értelmetlen, és erőszakos halállal végződik egy veszekedés egy éjszaki bárban. Kit érdekel, amikor az önmagában is szörnyű tett még drámaibb társadalmi következményekkel jár, mert az áldozat egy jól ismert és példaképpé emelkedett sportoló, egy város hőse, miközben az elkövető vélhető roma származása még tovább feszíti a társadalmi ítéletek és előítéletek egyre fojtogatóbb hálóját.

Egyik oldalról fogy az értő, nyugodt, elemző szavak magyarázó ereje és társadalmi tere, másik oldalról pedig növekednek az indulatok. És ahol megjelenik az indulat, ott nagyjából vége a nyugodt számvetésnek és cselekvésnek. Hősök és bűnbakok, áldozatok és romlott bűnözők vannak együtt ebben a tragikus képben. A leghatározottabban kell fellépni az erőszak ellen. Ha kell, több rendőrrel, több eszközzel, nagyobb megbecsüléssel, szinte bármi áron. Addig kell cselekedni, amíg lehet, nem megvárni, hogy az előítéletekből és az önbíráskodásra késztetésből kezelhetetlen társadalmi jelenségek sűrűsödjenek össze.

Olvasom a jelentést, hogy ma az elkövetéssel gyanúsított személyek közül kettőt elfogtak, egyet még keresnek. E tekintetben gyors volt a rendőrség és eredményes. A bűnre sem az elesettség, sem a szegénység nem magyarázat, sem egyik, sem másik nem menti a bűnt.

A bűnre nem mentség, ha valaki a társadalom egyik vagy másik szegletéhez, csoportjához tartozik. Sem mentség, sem ürügy nem lehet a társadalmi hovatartozás, sem előnyös, sem hátrányos megkülönböztetésre nem lehet alap. Nekünk a bűnt egyenlő mércével kell mérni, és ha kell, a legkeményebben fellépni ellene, és úgy látom, hogy most kell.

És van még valami: egy szerb, egy horvát és egy román játékos küzdött egy magyar város, Veszprém sikeréért. Természetes volt számukra, hogy szerbként, horvátként, románként nem egyszerűen itt élnek, hanem egy magyar közösség sikereit gazdagítják, identitását erősítik. Becsülöm őket ezért és köszönöm nekik. Bár most nem ez a legfontosabb, nem tudom megállni, hogy meg ne kérdezzem: vajon az árpádsávos zászló alatt masírozó szélsőségesek ezt is értik-e?"

REPMEN IN DAS HÁUZ 2009.02.09. 10:43:01

Nevetseges ami abban az orszagban tortenik, aki teheti jojjon el de gyorsan.

a szoclib még kómában is lop 2009.02.09. 10:43:33

@belzebubó:

alapvető ismereteim vannak és nem alapvető hiányosságaim: valóban nem csípőből tüzelem az aktuális gdp-adatokat

így valóban hamarabb eljár néha a kezem mint a szakmai rutinom, de téged azért nevelt ki kötsögjuppi közgazdásszá az adófizetők pénze, hogy figyejjé és helyesbíts


:)))))))))

Eleg_Volt_a_hazaarulasbol! · http://ciganybunozes.blog.hu 2009.02.09. 10:43:40

Szanalmas ez az orszag! A boon.hu-nal nem lehet a ciganyos cikkeket kommentalni, miota a pasztor albert balhe volt es a nep kinyilvanitotta az akaratat.

Az origon tegnap mikor neztem tobb mint 3000 hozzaszolas volt, most le vannak tiltva...

cenzura es sajtoszabadsag... rulez....

mind2 (törölt) 2009.02.09. 10:43:56

@a szoci még kómában is lop: Tudod te mit ér az apénz ? Na elmesélem.Több gyerekünk van ! Egy gyerekcipő ( olyan amiben nem rohad le a láb ! 7 évesnek ! ) 8-10 ezernél KEZDŐDIK. De csak a kaja a suliban illetve napközi, osztálypénzek, tisztasági csomagok, nyelvórák, edzés kb. havi 40 - 45 ezret visz el. De ebből még nem vettem ruhát, könyvet, nekik .... a kaja, az energia, a mosó- tisztítószerek... semmi nem marad a fizetésemből és egyszer sem mentünk el ebédelni, kirándulni, sehova. Az egy darab hitelünk már a pároméból megy a biztosításokkal együtt, és hozzáteszem, munkája egyre kevesebb, ami megvolt, azt nem fizetik ki, és csak annyit látok, hogy mostmár egy fillért sem tudok félretenni rosszabb helyzetekre....
És tehetetlen vagyok, és dühös. Nagyon- nagyon dühös.

Carnivora (törölt) 2009.02.09. 10:44:15

@Feketedisznóvágás1:

Ez egy igen érdekes elmebeteg szerintem direkte fizetik ezért ...

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2009.02.09. 10:45:39

No, az MSZP máris leszűrte a tanulságot:

" veszprémi gyilkosság olyan társadalmi folyamatokat erősít, amelyek a Jobbik malmára hajtják a vizet- mondta Mesterházy Attila, az MSZP frakcióvezető-helyettese.

Mesterházy az ATV Reggeli Jam című műsorában elismerte, hogy a jogos a brutális gyilkosságot követő felháborodás, „különösen Veszprémben, ahol az elmúlt 10-15 évben nem volt ilyen súlyú bűncselekmény.” A szocialista politikus szerint azonban az esettel kapcsolatos rasszista beszólások olyan társadalmi folyamatokat erősít, amelyek a Jobbik malmára hajtják a vizet.

A frakcióvezető-helyettes nem ért egyet azokkal a sajtóban megjelent elemzésekkel, amelyek a kormány lemondását és előrehozott választásokat sürgetnek. Erről írt többek között Babarczy Eszter a hvg.hu hírportálon, és Gavra Gábor, a Hírszerző főszerkesztője is. „Ezek a cikkek is csak a válságot erősítik” – mondta Mesterházy, aki szerint az érintett újságíróknak „érdemes lenne megvárni, amíg a kormány közzéteszi a gazdaságélénkítő csomagját, „és megnézni az intézkedések tartalmát.”

atv.hu/hircentrum/2009_feb_mszp__veszprem_a_jobbik_malmara_hajtja_a_vizet___video.html

LOL
Éés szegény Babarczy Eszter erősíti a válságot ...

Félkupica_Fehér_Főnök 2009.02.09. 10:48:17

@a szoci még kómában is lop:

Értem, tehát a termelő annyit vesz ki a "nemzetgazdaságból" , amennyit a megtermelt javai után nem hajlandó befizetni az államnak. Az ezt kiszolgáló apparátust nem a gazdaságból fizetik, vagy nem akkora mértékben, lassan még termelni is ők fognak. Logikus.

Miért, egy termelő miből él? Mondd azt, hogy a hitelből... muhhaha!

A termelő réteg egy év alatt megtermeli az egész államadósság 150% -át, tehát ebből te kihozod, hogy az állam tartja el! Igaz lenne, ha az adósságot és annak kamatait nem kéne visszafizetni.

Jancsibohóc /Bohócügyi Államtitkár/ · http://www.vanditdigital.com/ 2009.02.09. 10:51:18

Zero! Elvileg a Kronen Zeitung is írt a tegnapi esetről. Ha fordítással együtt átküldöm az eredeti cikket, kirakod?

belzebubó 2009.02.09. 10:51:36

@Dinin: tegnap az Index fórumon minden topikot töröltek ami a veszprémi dologgal foglalkozott, a másik tegnapi és a cigós poszt alá folyamatosan leirtam,miket töröltek.A lázadásra való tekintettel visszarakták a veszprém-ugye nem igaz topikot.Veszprém város lapját sem lehetett elérni.Reggel az indexen az ingatlanbedőlős topikot is törlték,mert túl sokan szereztek onnan infót,hogy milyen levelet kell irni a PSZÁF-nek és túl sokan irták le a nyomorukat.Folytassam?

Maximio 2009.02.09. 10:52:22

@zero:
Kurvannyát Mesterházinak. Az persze nem esik le neki, hogy a Jobbik erősödéséért felelős társadalmi folyamatok elindulásáért az MSZP-t micsoda óriási felelősség terheli. Milyen jó, hogy van a Jobbik, lehet rasszistázni, hát csoda, hogy nyomják őket a szocik....

denever · http://graveyard.blog.hu/ 2009.02.09. 10:52:40

@a szoci még kómában is lop:

kispajtás - az államadósság napi devizaárfolyamon számolva a tavalyi GDP 70%a fölött van.

belzebubó 2009.02.09. 10:53:18

@a szoci még kómában is lop: csak nem Magyarországon és nem a te adódból.De egyébként megint minden stimmel.

Combi a ballibes Ferkófan 2009.02.09. 10:54:41

@a szoci még kómában is lop: Kérlek szépen, mielőtt megpróbálnál bármivel is érvelni, tedd már tisztába magad a közgazdasági alapfogalmakkal. Kezdhetnéd mondjuk a bruttó és nettó közötti különbséggel.

Seduxen (már NEM dr.) 2009.02.09. 10:55:14

@denever: én asszem beszüntetem a blog, és hírportál olvasást... sehova sem vezet. max agyvérzéshez, de azt a luxust nem engedhetem meg magamnak. egy gyerkőcöt fel kell neveljek...

Jancsibohóc /Bohócügyi Államtitkár/ · http://www.vanditdigital.com/ 2009.02.09. 10:56:31

Seduxen. Agyvérzés helyett csinálj mellé még négyet, és megszűnnek az anyagi gondjaid. Persze vedd csak fel bátran az Orsósmagnó családnevet.

a szoclib még kómában is lop 2009.02.09. 10:57:28

@belzebubó:
az unijóban nettó befizető magyarország, hála kovácslaca ésatöbbi hatékony tevékenységének
;)

Az EREDETI 2009.02.09. 10:57:50

@laspalmas: hihetetlen! már rég bent kéne őket őrizni a sitten....

Feketedisznóvágás1 2009.02.09. 10:57:51

myvip.hu/main.php?redir=/profile.php%3Fuid%3D2344051

Németh győzőnek, a harmadik gyilkosnak myvip adatlapja! UNDORÍTÓ

Tilcsák Bea (törölt) 2009.02.09. 10:57:51

az Index szerint Váradi Piroska azt nyilatkozta, hogy nincs tudomásuk arról, hogy roma lenne a két (három) elkövető. mindezt azután, hogy leírja, hogy Rafael és Sztojka.
VP ezen szavai már(3 óra múlva) nem találhatóak meg az ominózis index-cikkben.

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2009.02.09. 10:57:53

@Seduxen:

"Bár most nem ez a legfontosabb, nem tudom megállni, hogy meg ne kérdezzem: vajon az árpádsávos zászló alatt masírozó szélsőségesek ezt is értik-e?"


Bakker, nki még most ez jut az eszébe?
Ez tényleg elmeroggyant ..


Azt ugye tudjátok, ha kihirdetik a rendkívüli állapotot, akkor nem lehet feloszlatni az Országgyűlést?

Kampfer 2009.02.09. 10:58:39

@Seduxen: Ne aggódj, értjük. Értem...! Masírozni ugyan nem szoktam, de Árpád-sávosom nekem is van! Kár azokért az emberekért...! A cigányokért nem lenne...!
Kampfer
(munkvera dögöljön meg!)

Ejoy 2009.02.09. 10:59:54

Ma reggela nepkeltáben egy szdszes politikus beszélt a jelenlegi helyzetről:
Megtudhattuk, hogy mi vagyunk a hibásak, mert sikertelenül hajtottuk végre a "roma integrációt".
Tehát ezek a fital emberek nem járnának rabolni, ölni, ha sikerülne munkát találni nekik a helyi szövetkezetben!

gratulálok uram.

Tudja mit bassza meg!

denever · http://graveyard.blog.hu/ 2009.02.09. 11:00:28

@Seduxen:
hát ez az. basszus, lehet, hogy az életemben nem kell több kávét innom ezután a hét után.

feri meg a románok ellen vonuló árpádsávokról habog a napi betevőjében. ilyet max az ovisok csinálnak. becsukom a szemem és akkor engem se látnak.

belzebubó 2009.02.09. 11:00:48

@a szoci még kómában is lop: ha te tudnád én honnan irok,nem az unió térképét néznéd,meg sem találnád és EU tag sem volt még akkor Mo...:)))

Köszönjük Emese!

leibolmaj 2009.02.09. 11:01:53

@zero: én is így értettem...
amúgy van két (vidéki) rendőr ismerősöm (még véletlenül sem felvágásból írom), mind a kettő szerint van cigánybűnözés, sőt ott, ahol ők teljesítenek szolgálatot szerintük csak cigányokhoz kell vonulni.
Azt viszont magyarázza meg nekem bárki, hogy ha mindenki látja a bajokat, mindenki látja, tudja, hogy itt 10 év múlva nem lesz Magyarország (ha minden így marad), akkor miért nem teszünk valamit???

Tilcsák Bea (törölt) 2009.02.09. 11:02:58

Szabó Z őrnagytól kérdezném, hogyan valósítaná meg az arányos önvédelmet 30 felfegyverzett romával szemben.

feltétel: maradjon életben.

Combi a ballibes Ferkófan 2009.02.09. 11:04:08

@zero: Dehogynem fel lehet oszlatni az országgyűlést. Nézd csak meg a Battlestar Galactica tegnapi részét. Úgy felolszatták az országgyűlést, hogy ihajcsuhaj :)

a szoclib még kómában is lop 2009.02.09. 11:04:19

@belzebubó:

"meg sem találnád" - csak nem egy szíriuszi magyarhoz van szerencsém? :)

Tilcsák Bea (törölt) 2009.02.09. 11:05:11

@zero: aztán utána meglátogatják otthon a kiscsaládot, míg szolgálatban van a rendőr....
jobb az, ha a szerbek jönnek.

a szoclib még kómában is lop 2009.02.09. 11:06:22

@belzebubó:

egyébként persze ha azt nézem, hogy nem eu és most mo-on de. 11 van, lehet hogy kelet felé kellene keresgetnem...

Tilcsák Bea (törölt) 2009.02.09. 11:07:35

"Asszimiláljuk kulturálisan és normakövetésileg"

Nos, eljutottam oda, hogy ne. Ne asszimiláljunk senkit.
Aki magától nem akar beilleszkedni, minek erőltetni?
Hadd érvényesüljön az evolúció és a kiválasztódás.

mind2 (törölt) 2009.02.09. 11:08:43

@leibolmaj: mert hideg van , esik a hó, fúj a szél, és te hiába tennéd méltósággal, lenne 20- 50 ökör, akik egyébként MINDENHOL ott vannak, ugyanazok a személyek, már felismerem őket. Voltak már a Miép zászlaja alatt is, mindig ugyanazok a figurák... és mindent tönkretesznek.
Őket veszik a tévék, nem az ötvenezres békés tömeget, áááá nem.
Egyébként meg simán szétveretne a draskovics, mert nem jelentetted - kértél rá engedélyt - ..ennyi.

zala 2009.02.09. 11:10:07

Remélem jönnek azok háromszázan délről.
Remélem tisztességes emberek kapják az elkövetők szerveit.

öööö...izé 2009.02.09. 11:10:52

beszéltek itt a jövőről sokat, a 3 millás határról, satöbbi, csakhogy ezek a dolgok még sokat változhatnak egy választás után...
ami választás előtt van:
Az alsó szja-kulcs a mai 18-ról 19-re, a felső 36-ról 38 százalékra emelkedne, a sávhatár pedig a mai évi 1,7 millió forintról lényegesen kitolódna, 2,2 millió forintra.

Szóval ne a jövő elképzelt idehazudott "könnyítése" legyen a téma, hanem hogy most, idén, ezen kormányzás alatt a bérterhek így csökkennek...

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2009.02.09. 11:13:59

@Lukrécia Bögre:

Aki nem akar asszimilálódni, az ne kapjon az államtól egy forintot sem.

Elég tágas Európa, lehet más országban és élni ...

Jack/rendetteremt/ · http://www.youtube.com/watch?v=SBPvrOdFm00 2009.02.09. 11:15:57

Kicsapódott bennem az összes biztosíték.Ezt a buzi drazsét bebasznám a legundorítóbb cigánytelep kellős közepébe azzal a felkiáltással,hogy "tetvek,fél kiló arany van a gyomrában",aztán hajrá.Megnézném,hogy hány pillanat alatt kapnák szét..
Most mazsolázom az egyik gyilkos köcsög adatlapját,a feltöltött 4 képe alá rengetegen írnak.Az egyik alá már majdnem ezren írtak.Már olvastam egy cigány kommentárját is,aki elküldte a vérbe.

Seduxen (már NEM dr.) 2009.02.09. 11:16:45

@Jancsibohóc: jó, és ha éppen plazmatv-re, vagy dezodorra támad kedvem, leugrok a sarkadi tecsóba, ha meg a gőzt akarom kiengedni, lemegyek a legközelebbi dizsibe, és agyonkéselek pár gádzsót... És telekütrötölöm a kibebaszott sajtót, hogy kirekesztés, meg rásszizmuuus...

A büdös kurva anyját az összes patkánynak, aki azzá tette ezt az országot, ami most....

DexterMorgan78/Séfbácsi 2009.02.09. 11:17:53

@Combi/SzalonFasiszta/SzemétNáci:
hehe hívjuk ide admiral adamat:)
Egyébként meg bármelyik rendőrt kérdezel, egyik sem mondaná azt ha négyszemközt vagytok, hogy nincs cigánybűnözés, mert van. Egyik ismerősőm mesélte hogy a válság begyűrűzött a bűnözök közé is, múltkor telefonon panaszkodtak egymásnak hogy basszus nincs mit ellopni, nem éri meg a fáradtságot...múltkor olyan párbeszédet hallottak, hogy elloptak 30db tusfürdőt:)

Tilcsák Bea (törölt) 2009.02.09. 11:18:00

@zero: az átlagkereset mo-i szinten 115 ezer, budapesti szinten 125ezer.

Félkupica_Fehér_Főnök 2009.02.09. 11:18:41

@Lukrécia Bögre:

Na igen, de az európáer kultúrában már rég nem a természetes szelekció az úr.

A jelenlegi helyzetben a szelekciós nyomás azoknak kedvez, akik nem stresszelik magukat a munkahelyen, 0 munkából vígan megél.

Ők hoznak létre jelentősen több utódot, márpedig a szelekciónak csak és kizárólag az utódnemzés szolgál merőszámul.

Combi a ballibes Ferkófan 2009.02.09. 11:18:46

Ha bevezetik az új adósávokat akkor 72ronngyal ugrik meg az adóm per év. Kurva anyád Feri!

Véraláfutás 2009.02.09. 11:19:55

Vicchalmaz ez az ország

Tilcsák Bea (törölt) 2009.02.09. 11:20:02

@Virág et.: menjen el maszek ügyvédnek.
jahogy annyit nem tud...?

Jancsibohóc /Bohócügyi Államtitkár/ · http://www.vanditdigital.com/ 2009.02.09. 11:20:37

„akárkik is a bűnösök, azok elsősorban magyarok, és csak utána vallhatják magukat bármilyen kisebbséghez tartozónak".

Ezzel a kijelentéssel remélem sikerül majd pár újvidéki magyart ismét agyonveretni, ugyanis a szerbek annyit tudnak: magyarok voltak az elkövetők.

Mosdassuk ezeket az ocsmány férgeket.

Debreczenyi János te análbavert buzi.
Cigányfajvédők nektek is a Blahán pipázó kurva anyátokat.
...a felsorolás még nem teljes ;)

Carnivora (törölt) 2009.02.09. 11:22:48

kapcsolat.hu/blog/a_hetvegi_brutalis_keselesrol nocsak a miniszterelnök úr is elismerte, hogy roma származású elkövetők voltak míg a magyarországi szerviens média tagadja a tényeket ...

Combi a ballibes Ferkófan 2009.02.09. 11:24:01

@Lukrécia Bögre: Nettó. Nettó 125k = kb 207k bruttó
Nettó 115k = kb 181k bruttó

Félkupica_Fehér_Főnök 2009.02.09. 11:26:16

@Combi/SzalonFasiszta/SzemétNáci:

Mit gondoltál, eddig a bruttó fizetésed majdnem 50% -át kivetted a nemzetgazdaságbú' !!!

Rohadjon meg az ilyen, most már csak a 45% -át fogod tudni ellopni az országodtól, de még ez is rohadt kizsákmányoló, ingyenélő tolvaj mentalitás... :o(

Jancsibohóc /Bohócügyi Államtitkár/ · http://www.vanditdigital.com/ 2009.02.09. 11:30:56

Szerintem is jó írás. olyannyira, hogy akár át is lehetne venni tőle ;)

Seduxen (már NEM dr.) 2009.02.09. 11:31:01

@Carnivora: nem egészen, ott van a VÉLHETŐ szó is... Csak nem vártad, hogy ez az agybeteg faszállat életében először ŐSZINTÉN ír valamiról? Ez esetben is jobb lett volna, ha kussban marad a barma...

Tarackos Sül (törölt) 2009.02.09. 11:32:27

@zero:

Jaja, fél éve azt mondtam faternak, hogy "Majd figyeld meg, kihírdeti a szükségállapotot, és nem lesz még választás se!". Kiröhögött, bár én sem gondoltam komolyan. De hazugságból és nyakatekert hatlami harcokból jeles, Ifjú Szocialista Gyurcsány Feriből simán kinézem . . .

Combi a ballibes Ferkófan 2009.02.09. 11:37:37

@Félkupica_Fehér_Főnök:
Bruttó 300.000Ft a fizum. Ez nettó 166. Most lesz belőle 160, ami havi szinten nem tűnik ekkora érvágásnak. De ha hozzávesszük az áfaemelést akkor helló. Spórolás lakásra? Muhaha. Életem végéig albiban fogok rohadni.

kopaszfarkas 2009.02.09. 11:37:38

Soha semmiben nem szurkoltam még a szerbeknek, de most remélem gyorsabbak lesznek, mint a magyar rendőrség.

Sokat gondolkoztam már azon, vajon mit tennék, ha 10-20 késekkel-viperákkal-baseball-ütőkkel felszerelkezett kigyúrt cigány rontana be a kricsmibe és elkezdene verni mindenkit. Valszeg bebújnék valami sarokba és rettegnék, hogy csak engem ne.
Ennek a 3 srácnak a példája ezt mutatja: ha az ottani normálisabb emberek összefognak és együtt a mocskokra rontanak, lehet hogy most több a halálos áldozat, de hullott volna a patkányok közül is. És ha az orkok azt látják, hogy megszűnik a szabadrablás, hogy ők is vesztenek, ha a magyart ölnek, lehet visszább fogják magukat.

Az ember a saját személyiségén nem sokat tud változtatni, de én most megigérem magamnak, hogy többet nem fordulok el.

mind2 (törölt) 2009.02.09. 11:38:14

@Tarackos Sül: kijárási tilalom...stb. Jajj de megnyalná a száját.., kérdés, hogy a rendőrség elég - e rá. Mert hadsereg nincs. Ördögi forgatókönyv. És a teljes bedilizés jeleit mutatja egyébként. Már annyira sem tudja koordinálni a mimika- testbeszéd kettőst, mint eddig.Szegény hazám :(

a szoclib még kómában is lop 2009.02.09. 11:40:34

@Félkupica_Fehér_Főnök:

csiha tee

természetes hogy mindenki a "nemzetgazdaságbú'" veszi ki a pénzét, de

MINDENKI a nemzetgazdaságból veszi ki a pénzét, bizony a bútorasztalos is

(jó, tudom, az exportosok nem)

potrzebie 2009.02.09. 11:40:49

csak azt nem tudom, hogy ha összes rendőr Enyingen várja a szerbeket, akkor ki fog lecsapni a hologram nélküli dvd-re filmet író kollégistákra....

Johnny336 2009.02.09. 11:41:18

kapcsolat.hu/blog/a_hetvegi_brutalis_keselesrol

Nemtom linkelte-e valaki, de az utolsó mondat büntet.
Meg az egész írás is.
"A bűnre sem az elesettség, sem a szegénység nem magyarázat, sem egyik, sem másik nem menti a bűnt.

A bűnre nem mentség, ha valaki a társadalom egyik vagy másik szegletéhez, csoportjához tartozik. Sem mentség, sem ürügy nem lehet a társadalmi hovatartozás, sem előnyös, sem hátrányos megkülönböztetésre nem lehet alap. Nekünk a bűnt egyenlő mércével kell mérni, és ha kell, a legkeményebben fellépni ellene, és úgy látom, hogy most kell."

Mintha nem mondogatták volna milliószor, hogy megélhetési bűnözés. No most akkor mégsem mentség?! 'Nyádpics...

Berci_JCHC (törölt) 2009.02.09. 11:42:08

@zero:

+1
Korrekt, nagyon korrekt. És teljesen igaza van.
A tisztességes romáknak igenis fel kell emelniük a hangjukat, és kiközösíteni azokat, akik a sajátjaikat húzzák le a mocsárba.
A rendőrség kezére játszani azokat, akik köztük vannak, és gazemberek.

Ez lenne a normális. Minden közösségben.

Tilcsák Bea (törölt) 2009.02.09. 11:42:16

@Combi/SzalonFasiszta/SzemétNáci: igen, nettó.
hozzátesezm, én éhenhalnék belőle itt bp-en.

XSun (törölt) 2009.02.09. 11:45:19

"Asszimiláljuk kulturálisan és normakövetésileg"
Asszimilálja őket a BORG.

belzebubó 2009.02.09. 11:47:37

@Johnny336: dehogy! Amióta Kuncze meghonositotta kártékony belügyminiszterkedése óta a "megélhetési bünözés" fogalmát,már kitaláltak egy sokkal jobbat.Majd arra fogják: indulati bünözés,már pontosan meg is fogalmazták mi az:
"Az alkalmi indulati bűnöző esetében olyan személyről van szó, aki a külvilág provokációjára bűncselekményben megnyilvánuló indulatkitöréssel válaszol. Az ilyen magatartás tanúsításánál az intellektuális kontroll átmeneti kikapcsolódásáról van szó" - írja az ezzel a témával foglalkozó egyik szakcikk.

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2009.02.09. 11:49:32

"Derzsi Péter közölte: a három feltételezett elkövetőt már ismeri a rendőrség, hiszen mindhárman büntetett előéletűek, a többi mellett erőszakos cselekmények, garázdaság és testi sértés miatt. Úgy tudni, a saját társaságukból kiválva, önhatalmúlag követték el a bűncselekményt. "

inforadio.hu/hir/belfold/hir-256177

a szoclib még kómában is lop 2009.02.09. 11:51:27

@belzebubó:

"a külvilág provokációjára bűncselekményben megnyilvánuló indulatkitöréssel válaszol. Az ilyen magatartás tanúsításánál az intellektuális kontroll átmeneti kikapcsolódásáról van szó"


mindenkinek kellemes KIKAPCSOLÓDÁST tavaszal


:)))))))))

Félkupica_Fehér_Főnök 2009.02.09. 11:53:08

@a szoci még kómában is lop:

És ki teszi bele a pénzt a "nemzetgazdaságba"?

Légy szíves erre válaszolj
(A hitelt nem fogadjuk el, mert mint írtam a hét év alatt felduzzasztott államadósság közel 150% -át, egy év alatt megtermeli a gazdaságunk.)

Szóval ki teszi bele a pénzt, amit a rohadék melósok kivesznek belőle? Az a melós, aki a fizetése 50+ % -át befizeti az államnak, a munkáltatója ennek a dupláját befizeti utána.
Így utólag a kretén jelzőért elnézést kérek, de cseppet elszakadt a cérna ezektől az érvektől. Vagyis attól, hogy szerinted aki netto 138 ezret keres, az megérdemli a szja emelést, ettől még most is agyf.szt kapok.

@Combi/SzalonFasiszta/SzemétNáci:
Tudom miről beszélsz, saccra ugyanabban a helyzetben vagyunk.

Félkupica_Fehér_Főnök 2009.02.09. 11:58:20

@belzebubó:

Beszámíthatatlan, közveszélyes egyed - kényszer-gyógykezelése kötelező!

Carnivora (törölt) 2009.02.09. 11:59:34

@zero:

A többi 27 meg szotyizott vagy mi?

Tarackos Sül (törölt) 2009.02.09. 12:01:14

@Combi/SzalonFasiszta/SzemétNáci:

Sajna még nem tartunk az "árulókat kivégezzük" résznél. Pedig szívesen megnézném élőben, vagy akár az m1-en!

Tilcsák Bea (törölt) 2009.02.09. 12:01:56

na, kiszámoltam 3,72 m-nál 4967 ft-tal több a nettó a reformos adósávokkal.

kirúgunk a hámból, asszem.

na nem ebből, hanem amit mellé kapok.

__ 2009.02.09. 12:07:01

Azt hiszem, ezekhez mind kiküldhetné Drazsé az embereit.

iwiw.hu/pages/user/friends.jsp?userID=12905748

Jack/rendetteremt/ · http://www.youtube.com/watch?v=SBPvrOdFm00 2009.02.09. 12:13:01

@XSun: Te viccelsz?Rögtön hazavágnák a kollektívát.. ;-)
Vinnék a színesfémgyüjtőkhöz a borg kockákat az összes dolgozóval együtt..

Hannibal22 2009.02.09. 12:13:39

sztojka iwiw képe alatt már több mint ezer vélemény van.Unatkozóknak ajánlom olvasásra:)

a szoclib még kómában is lop 2009.02.09. 12:15:11

@Félkupica_Fehér_Főnök:

"És ki teszi bele a pénzt a "nemzetgazdaságba"?"

a pénzt a jegy- ill. hitelező bankok természetsen


az értéket a természet (faanyag, ásványkincs, vízbázis, termőföld) mely értéket közvetlenül saját munkájával a bányász paraszt favágó nyer ki.

a bútorasztalos is csak átalakít valamit amit nem ő termelt meg, de pl. ugyanezt csinálja egy mérnök is csak magasabb szinten

a büdösjuppi jogfosztász/közgarázdász mint "munkaszervező" meg lefölözi az egészet a kamatos kamattal :)

DexterMorgan78/Séfbácsi 2009.02.09. 12:22:27

@Jancsibohóc:
mennyi van neki?? Tegnap este azt hiszem 81 volt?? (kérem a válszt munkaidőben nem tudok iwiwet nézegetni:)

Jancsibohóc /Bohócügyi Államtitkár/ · http://www.vanditdigital.com/ 2009.02.09. 12:23:23

Egyik üzenet az iwiw-jéről:

xxxxxxxx xxxxxxx | Üzenek
z a cigó annyira bóvli, hogy még az Iwiwen is Myvipes kép van kint!

wáhá

Jancsibohóc /Bohócügyi Államtitkár/ · http://www.vanditdigital.com/ 2009.02.09. 12:24:51

@Dexter Morgan78: Mán csak 67 tesvíre van :(

Még egy üzenet:

xxxxxxxx xxxxxxxxxx | Üzenek
Biztos ami biztos, aki még nem törölte magát az ismerősei közül, az már ne is tegye: a jelenlegi 70 lúzert elmentettem, hátha kérik a szerbek..."

Muháhá

Véraláfutás 2009.02.09. 12:25:06

www.youtube.com/watch?v=tenxzoqP2dM

:))) Elszólta magát, vagy szimplán hülye? Ezek szerint a konklúzió az, ha nem adnak pénzt, akkor az kevesebbet ártott volna a romákoknak, sőt ha fizetnek ők is, az kifejezetten jó lenne? :D

Az összeg nagyságába meg nem is akarok belegondolni, és abba se, hogy annak a jelentős része, mely csatornákon kikhez oszlott szét az unióban...

Atrox 2009.02.09. 12:27:06

A kézilabdázó édesapjának tulajdonában van Szerbia legnagyobb vagyonvédelmi és testőrcége, mely jelentős testőrállománnyal rendelkezik. A cég kiszolgált katonákból - a hírhedt bosnyák-, horvát- és magyargyilkos Arkan kapitány tigriseiből verbuvált személyek gyüjtőhelye...felkeszített és (a gyilkos cigányokhoz hasonlóan) kegyetlen emberek. Ezekből állított össze most egy 300 fős bandériumot a felháborodott szülő, hogy megbosszulja fia halálát.
Idézet a gyászoló apától: "Azok, akik megtámadták a fiamat nem fognak egykönnyen elmenekülni előlem. Nem fogok a magyar rendőrségre várni! Háromszáz kommandóssal megyek a fiam támadóiért..."

Remélem sikerrel járnak :)

Bit Rot 2009.02.09. 12:29:52

Miért csak 3 embert köröznek, amikor 20-30-an voltak a hírek szerint!?!?

Hajrá szerbek!!!

Plutonic 2009.02.09. 12:30:17

Na akkor most kijelentem, hogy rasszista vagyok, mert általánosságban utálom a cigányokat.
Tisztelet a kivételnek, de nem vagyok hajlandó elhatárolódni magamtól.
Mi a faszt lehet itt mondani?
Minden napra jut legalább egy balhé, ami cigányokról szól és egyre keményebb dolgok.
A héten lesz genocídium is?????
Azért, mert én magyar vagyok?????
Basszák meg!!!!

Johnny336 2009.02.09. 12:32:36

@Dexter Morgan78:
Bezzeg a kommentelés megy ezerrel, mi? Ezért van ilyen hiány, meg begyűrűző válság, mert senki nem termeli a GDP-t, csak melegszik az irodában! :D

Egyébként 67 ismerős. Szerintem van néhány szintén rosszarcú megélhetési védendő fogyasztó ismerőse, akik talán így a kékek látókörébe kerülnek! (elképzelt álomvilágban élek, tudom... :D)

Félkupica_Fehér_Főnök 2009.02.09. 12:34:58

@a szoci még kómában is lop:

Ez több helyen hibás.

-Egy bútoros, mérnök, programozó nem átalakít, közgazdasági szempontból új javakat hoz létre, javakat termel.
2007 -ben a gazdaság 25 374 milliárd forintot termelt, ez mind valami új jószág/szolgáltatás létrehozásából/adásából jött össze.

Effektíve ez azt jelenti, hogy ennyi értékű + józság keletkezett, ennek a bankok egy részét legfeljebb hitelezték, amit persze kamatostól, haszonnal visszaszedtek.

Az jól hangzik, hogy az örök gonosz, a bankok állnak minden mögött, de ettől még nem lesz igaz. Bankok sem létezhetnének, ha a gazdasági termelés nem haladná meg a bankok pénzéhségéből való vállalkozói ’veszteséget’.

Persze mondhatod azt, hogy én mint informatikus nem is termelek semmit, de egy néhány ezer soros programkód mind jogilag, mind gazdaságilag ugyanolyan terméknek/jószágnak számít, mint egy kg kenyér.

Bit Rot 2009.02.09. 12:35:32

@zero:
"No, az MSZP máris leszűrte a tanulságot:
" veszprémi gyilkosság olyan társadalmi folyamatokat erősít, amelyek a Jobbik malmára hajtják a vizet- mondta Mesterházy Attila, az MSZP frakcióvezető-helyettese.""

NEM a veszprémi gyilkosság erősíti a folyamatokat.
Hanem drazsé és a rendőrök balfaszsága!
Már rég fel kellett volna számolni az enyedi maffiát!

Hannibal22 2009.02.09. 12:36:44

Ez se rossz(iwiw): "Lassan az ismerőseid száma eléri az IQ-dat, retkes cigány!"

DexterMorgan78/Séfbácsi 2009.02.09. 12:41:21

Egyébként az az elszomorító és egyban tragikus ha az utóbbi két hét eseményeit figyelmbe veszem,kezdve miskolccal, akkor egy normális országban már rég repült volna a belügyminiszter meg a főkapitány. ennyi balfaszkodást mellébeszélést.....szánalmas.

a szoclib még kómában is lop 2009.02.09. 12:42:03

@Félkupica_Fehér_Főnök:

persze, terminus technicus tekintetében igazad van a "jószág"gal meg "termeléssel" kapcsolatban - részben ezért is tartunk ott ahol, hogy virtuális dolgoknak adunk/tulajdonítunk valódi értéket (pl. a pénznek kamattal, pedig a pénz önmagában csak vécépapírnak jó)

meg lehet nézni archív hírekben hogy a comex gold ára illetve a kereskedelem valós aranyellátottága hogy alakult

Tilcsák Bea (törölt) 2009.02.09. 12:42:42

a képek kommentjeinek száma nagyon komoly...
én: 108 hozzászólás
*I*V*Á*N* : 56 hozzászólás
My Car : 56 hozzászólás
komával : 1286 hozzászólás

Eleg_Volt_a_hazaarulasbol! · http://ciganybunozes.blog.hu 2009.02.09. 12:47:10

nem mindenkinek van iwiwje, masolhatnatok belole par dolgot...

Jancsibohóc /Bohócügyi Államtitkár/ · http://www.vanditdigital.com/ 2009.02.09. 12:47:15

Aki a szerb üdvhadsereg nagy cigányégető akciójára maszturbál, el kell keserítsem őket, hogy vízumot nem adnak fél óra alatt. :(

Tilcsák Bea (törölt) 2009.02.09. 12:48:16

"Lakatos xxxxxxxx
Öcsém Ügyes vagy ez kellet nekünk Miskolc meg Kiskunlacháza után!Enyi eszed hogy a francba lehetett de ha már csinálsz dolgokat akor azt ne egységesen miránk tedd hanem csak önmagadnak csinálj gondot és a te családodnak én nem ismerlek nem is akarlak de bazdmeg ijen idiota miért vagy?Remélem büntetésed méltó"

Véraláfutás 2009.02.09. 12:50:09

@Félkupica_Fehér_Főnök:

(A hitelt nem fogadjuk el, mert mint írtam a hét év alatt felduzzasztott államadósság közel 150% -át, egy év alatt megtermeli a gazdaságunk.)
Erről tudsz valami konkrét adatot, linket? (érdekel)

Tilcsák Bea (törölt) 2009.02.09. 12:50:59

@Dinin: mosolygós lányok, családanyák, intelligens emberek keltek ki ellene, és használnak olyan szavakat, amiket nem idéznék....
sok-sok felkiáltójel mellett halált kívánnak rá.

Carnivora (törölt) 2009.02.09. 12:51:32

@Jancsibohóc:

Meg minek jelentené be előre? pénze van, ha akarja a börtönben kifilézteti ezeket a cigókat a többi cigóval ...

gloire · http://alkaloida.blogspot.com/ 2009.02.09. 12:53:14

Jól tudom, hogy a rendkívüli állapotot csak Sólyom László hirdetheti ki?

Jancsibohóc /Bohócügyi Államtitkár/ · http://www.vanditdigital.com/ 2009.02.09. 12:54:43

Pontosan! A világon sok-sok szerb csúnyabácsi éldegél. Én nem azt mondom, hogy nem fognak átjönni megbosszulni, mert ez nem az a félős népség. De azért ezeket a mesehíreket hagyjuk már hogy:

"átjöttek má' a határon gecc, és enyinget felgyújcsák bázmeg"

Eleg_Volt_a_hazaarulasbol! · http://ciganybunozes.blog.hu 2009.02.09. 12:55:03

mondjuk a boon.hu -n levo magyarellenes roman szovegek remelem csak vicc.... mert a vegen meg magyarokat olnek meg a cigok miatt. aztan majd gonc kinga megy elpirulni es sirva kullog haza... mert semmit nem tud elintezni.

magyarorszagon csak a magyarokat nem lehet vedeni...

Félkupica_Fehér_Főnök 2009.02.09. 12:59:38

@a szoci még kómában is lop:

Ez rendben van, de nem tartozik a témához.

A világon mindennek csak virtuális értéke van, a kenyérnek, az ingatlannak, a wc-papírnak, mindennek.
Ha megugrik valahol az életszínvonal, akkor egyenes arányban meg fog ugrani a kenyér ára is, de még a kibányászott szén ára is. Ahol sokan vennének házakat, ott megugrik a telek ára, majd néhány év után az akkor megvett házad lehet, hogy csak a felét fogja érni. A pénzzel is ugyanez a helyzet.

Ettől függetlenül a nemzetgazdaságba ugyanúgy beletartozik a programozó, a szénbányász, a suzuki gyárban dolgozó melós is. Az egyik megtermel valamit, amit a másik nem tud megtermelni és kicserélik a termékeket. A cserét persze a pénz közvetítésével hajtják végre, de a lényegen nem változtat. A banok sem lógnak ki a sorból, a pénzre ugyanúgy érvényes a keresleti-kínálati összefüggés.

Ha neked nincs pénzed megvenni a vetőmagot, akkor pénzt vásárolsz a banktól, a termelésedből adódó bevételből pedig megfizeted a pénz árát a banknak, kamat formájában.

Hannibal22 2009.02.09. 13:05:24

@Lukrécia Bögre: Teszik ezt névvel,fotóval,nem nickek mögül! Ez biztató!

Véraláfutás 2009.02.09. 13:10:17

@Félkupica_Fehér_Főnök:

Csak azt az apróságot kihagyod, hogy alacsony a tartalékráta a bankoknak, ami lehetőséget teremt a lufipénz generálásához, > kockázatos kölcsönöket generálhattak, ami mögött nem volt ténylegesen meg a fizikai pénz... aztán amikor többet kellet a zsebbe nyúlni, nem volt meg a szűkséges tartalék és jött a dominó. Csak azért nem rogyott be teljesen, mert most az adófizetők pénzeivel pótolják a hiányt világszerte.

Félkupica_Fehér_Főnök 2009.02.09. 13:11:49

@Véraláfutás: Nem kellenek hozzá konkrét adatok, mert az államadósság mértékét az éves gdp termelés % -ban határozzák meg. (Illetve egy ilyen meghatározásra válaszoltam a fenti hozzászólásomra.)

Ha azt mondja "a szoci még kómában is lop" , hogy gdp arányosan 60% -os az államháztartási hiány, akkor abból egyenesen következik, hogy a hiány 166,66% -át termeljük egy évben :o)

Mondjuk most a gyenge forint miatt 70% körülre saccolják az államadósságot, de ez az érték még így is 143% körülire tehető.

(A 2008 -as számok még nem nyílvánosak, de ha érdekelnek a puszta számok is, akkor 2007 -re megkereshetem őket.

2007 -es GDP: 25 374 milliárd HUF
2007 végi államadósság: 15 586 milliárd HUF)

-> GDP arányos államadósság: 61,4%
--> Az államadósság 162% -át termeltük meg 2007-ben)

Prinzessin Erbsen (törölt) 2009.02.09. 13:12:00

Adna az isten, hogy a romanok elegtetel vegyenek, megiigerem hogy soha többe ki nem ejetem , hogy ösi roman szokas, es a nyustyut is törlön a szotarambol!

a szoclib még kómában is lop 2009.02.09. 13:12:08

@Félkupica_Fehér_Főnök:

"megfizeted a pénz árát a banknak, kamat formájában"

viszont korántsem mindegy hogy ezt kamat vagy kamatos kamat formájában történik

valamint a bank valójában-lényegben semmilyen kockázatot nem vállal


érdemes ebből a szempontból egy pillantást vetni az iszlám hitelezési rendszerre

Jancsibohóc /Bohócügyi Államtitkár/ · http://www.vanditdigital.com/ 2009.02.09. 13:13:36

"A cigányozó miskolci rendőrkapitány felfüggesztése, majd visszahelyezése után Gyurcsány általánosságban elítélte azt, aki cigányozik. Pásztor esetében mindössze arra szorítkozott, hogy ő magánemberként nem nyilvánít véleményt, miniszterelnökként viszont köteles elfogadni az országos rendőrfőkapitány megállapítását, miszerint Miskolc első rendőre csak tényeket közölt."

Ezek az index-es ratyik is ott vannak a szeren.

Seduxen (már NEM dr.) 2009.02.09. 13:13:57

@Jancsibohóc: szerinted mennyi időbe telne nekik bejutni az országba? akár legálisan... átruccannak Szlovéniába, onnan Ausztria, és éljen schengen...

Amúgy én sem hiszek benne, hogy idelátogatnak, pedig lenne pozitív hozadéka...

Jancsibohóc /Bohócügyi Államtitkár/ · http://www.vanditdigital.com/ 2009.02.09. 13:17:57

Szerinted a határrendészetnek meddig tart kivennie a sorból a szerbeket? :) Hidd el nekem, hogy a rémhírek hatására mindenhol jobban figyelnek ;) Azért mert téged nem állítanak meg magyar rendszámmal, az nem jelenti azt, hogy egy konvoj belgrádi, vagy suboticai rendszámú autót nem fognak ;)

Noname Cowboy · http://www.rosevalley.hu 2009.02.09. 13:18:26

Ezek a cigók most nagyon darázsfészekbe nyúltak.
Remélem a darazsak elintézik őket.

Félkupica_Fehér_Főnök 2009.02.09. 13:18:42

@Véraláfutás: Ez most a jelenlegi gazdasági helyzet oka, de nem mondtam, hogy ez nem így történt. (Még csak szóba sem hoztam a válságot.)

A kockázatos kölcsönök mögött pluszban ott voltak az ingatlanok virtuális értékei is. Az egész válaságot az ingatlanárak drasztikus csökkenése generálta. A kereslet csökkenésével fellépő elértéktelenedés döntötte be az ingatlanos alapokat.

Ez teljesen tiszta,de ettől még ugyanígy mindennek virtuális ára van, más nem is lehetne neki. (Vagy ha igen, akkor az már nem egy kereslet-kínálati összefüggés lenne.)

spájdernecc 2009.02.09. 13:20:12

@Jancsibohóc:
van annyi osztrák rendszámú szerb autó....
nézz végig egyszer péntek délután a 81-esen

Lunitari 2009.02.09. 13:20:37

@Prinzessin Erbsen: Nem Románok hanem Szerbek és a Románok bűneit ez nem nagyon törölhetné egyébként sem el (1848-49). Minden bűnözőt(itt a fehér kopasz terepjárósokat is értem) börtönbe, a börtönben száraz kenyér és kényszermunka, nem TV szoba meg konditerem. 30 lincselő akkor 30 letartoztatás és gyorsított eljárásban 10-15 év.

Félkupica_Fehér_Főnök 2009.02.09. 13:21:05

@a szoci még kómában is lop:

Ez már csak egy 'hitvita'.
Én sem értek egyet a hitelezési rendszerrel, de nem is erről kezdtünk el beszélni. Pusztán azt írtam le, hogy jelenleg ez így működik, hogy ez jó -e vagy sem, abba nem mentem bele.

Véraláfutás 2009.02.09. 13:23:18

@Jancsibohóc:

Az utóbbi időkben a "mainstream" media nagyon lejáratta magát, és hála az internetnek egyre kisebb a manipulatív holtterük, és ha növekszik a ferdítések/csusztatások/elhallgatások mennyisége, úgy nő az interneten az alternatív információkat közlő blogok száma :)

Az újságírók maguk ellen fordítják a munkájukat a csinovnyik elvhűség oltárán. Itt is érvényes a szelekció :)

(Csak hab a tortán, mikor olyat hallok ismerőstől, hogy újságíró barátjának tele a töke a kozmetikázással, és a polkorrekt íráson való egyensúlyozáson...)

Jancsibohóc /Bohócügyi Államtitkár/ · http://www.vanditdigital.com/ 2009.02.09. 13:23:23

@spájdernecc: Még mindig Bécsből ingázok Abszurdisztánba tésvír nagyjából kéthetente ;) de majd ígérem végignézem egyszer a 81-est is! :)

Ettől még a 300 fegyveres abszurdum...

Prinzessin Erbsen (törölt) 2009.02.09. 13:23:30

Minden nap azt olvasom itt, hogy ez mar türhetetlen, nem mehet igy tovabb, megis tovabb megy minden, a szenvedelyek elcsitulnak, a halottakat eltametik. - de SOHA SOHA NEM TÖRTENIK SEMMI

Jancsibohóc /Bohócügyi Államtitkár/ · http://www.vanditdigital.com/ 2009.02.09. 13:24:39

Jut eszembe, olyan 3 fele adom a Kronen Zeitung-os cikk fordítását, az eredetivel együtt...

spájdernecc 2009.02.09. 13:25:19

@Jancsibohóc:
ha tényleg az öreg csetnik emberei elég 30 is :)

Jancsibohóc /Bohócügyi Államtitkár/ · http://www.vanditdigital.com/ 2009.02.09. 13:26:25

Biztos, hogy lesz valami revans, de nem abban a formában ahogyan szajkózzák. Én a szerbekkel nem igazán húznék ujjat ;)

DexterMorgan78/Séfbácsi 2009.02.09. 13:28:07

Mondjuk azt ne felejtsük el hogy nem magyar rendőrők hanem osztrákok fogták el a két ganét. Kíváncsi vagyok ott mertek a rasszistázni mikor kissé eréjesebb megrángatták őket.

najwa 2009.02.09. 13:29:14

@Prinzessin Erbsen: Hát nem és nem is fog, még az a 'tisztelt vezetők' érdekében nem áll, hogy a törvényeket betartassák. Csak nálunk 'demokrácia' van, és úgy tűnik, hogy ez a fogalom felülírhatja a törvényeket, az alkotmányt... És hát a büntetésvégrehajtó intézetek nem konditeremmel felszerelt motelek lennének, hanem valódi büntető intézmények ugyebár....

a szoclib még kómában is lop 2009.02.09. 13:30:09

@Félkupica_Fehér_Főnök:

igaz, de akor miről is vitázunk amúgy?

egy darab szénnek vagy véka gabonának azt hiszem nagyon is van nemcsak virtuális értéke, hanem valós, mondjuk "felhasználási" értéke

ennek az értéknek a tekinetében valóban igaz az, hogy "a nemzetgazdaságba ugyanúgy beletartozik a programozó, a szénbányász, a suzuki gyárban dolgozó melós is. Az egyik megtermel valamit, amit a másik nem tud megtermelni és kicserélik a termékeket"

az arany is bírt nemcsak virtuális értékkel azáltal, hogy ritka és nehéz munkával előtermthető


a "legal tender" viszont megnyitotta az utat a válságok előtt és a "legal tender" révén még az is elvész, hogy ezekből a válságokból az igazi tanulságokat vonjuk le: a gazdasági "növekedés" (a kapzsiság) nem fenntartható

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2009.02.09. 13:30:37

@zero:

Szerintem régóta erre megy ki az egész. Bár nem tudom, pénz nélkül mit csinálnak ebben a kibaszott országban ezek a senkiházi politikusok.

spájdernecc 2009.02.09. 13:30:40

91-92 ben egyszer volt valami affér az arabok meg a romák között a déli part futtatási jogaiért, vagy valami ilyesmi.
rendünk éber őrei sajnos a 7-sen visszafordították az egyik érdekelt felet

Seduxen (már NEM dr.) 2009.02.09. 13:31:25

@Jancsibohóc: előbb kellett volna gondolkodni a pörkölt-magyaroknak... amúgy nem hiszem, hogy libasorban 300-an jönnének ide (ez nem a spártai-film :)))) ).

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2009.02.09. 13:32:43

@Seduxen:

A rohadt elmebetegje még most is a szélsőségesekkel, meg az árpádsávokkal van elfoglalva, nem igaz, hogy nem szól neki senki, hogy hagyja már abba az ámokfutását.

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2009.02.09. 13:36:18

@zero:

Nem vagyok jogász távolról sem, de aki nem avatkozott közbe, ill. később nem köpte be az elkövetőket, az valami társtettes féle, nem?

Félkupica_Fehér_Főnök 2009.02.09. 13:36:29

@Seduxen: Legalább lesz mindenki számára elfogadható indok, hogy miért vezénylik utcára a hadsereget :o)

belzebubó 2009.02.09. 13:36:46

@laspalmas: mit akarunk?OV-ről egy szót sem ejtett.:)))

Félkupica_Fehér_Főnök 2009.02.09. 13:37:18

@laspalmas:
+ segítségnyújtás elmulasztása
+ 30 an balhéztak, az meg minimum garázdaság

Félkupica_Fehér_Főnök 2009.02.09. 13:42:29

@a szoci még kómában is lop:

A vita ott kezdődött, hogy szerinted aki fizetést vesz fel, az a magyar gazdaságból veszi ki a pénzt.

"aki a mai magyar gazdaságból kivesz évi 3milla+os fizetést."

Ezt írtad arra, hogy a brutto 250 ezer fölötti fizetésűeknek emelik a szja terheit, és ez milyen jól van így.

a szoclib még kómában is lop 2009.02.09. 13:42:32

@belzebubó:

na meséjj, te valószínűleg valahol úgyis arrafele császkálsz épp

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2009.02.09. 13:43:21

@Jancsibohóc:

Nemtom Jancsi, szerinted bejelentik a helyi Blikknek, hogy elindulnak, aztán szépen konvojba állva átjönnek a határon terepszínű cuccban, kézigránátba öltözve, udvariasan előkészítve az útleveleket? Én nem így képzelem...

cucuka75 2009.02.09. 13:43:29

@Carnivora:
Ez nagyon kemény:
"elkövető vélhető roma származása"!Küldjön már valaki szerencsétlennek képet az elkövetőről!
Ez tényleg ennyire hülye!?!

Jim Raynor 2009.02.09. 13:44:00

@Félkupica_Fehér_Főnök:

nana, társtettesnél a segítségnyújtás elmulasztása nem értelmezhető.......

belzebubó 2009.02.09. 13:44:00

Az Index ma megint alakit:

"A szerb sajtó arról nem ír, hogy kik voltak a kézilabdázók támadói, a beszámolók név nélkül "magyar huligánokról" tesznek csak említést. A Vajdaság Ma magyar nyelvű hírportál összefoglalója ebben is veszélyt vél felfedezni. Mint írja, "ezek után nem kell majd csodálkozni azon, ha a következő napokban a vajdasági magyarnak az arcába vágják, hogy lám, ilyenek vagytok, ti magyarok".

Jancsibohóc /Bohócügyi Államtitkár/ · http://www.vanditdigital.com/ 2009.02.09. 13:44:44

@laspalmas: Pedig ha a Blikkben bejelentenék, akkor te első ízben másolnád ide a hírt..én így képzelem ;) Mondj még okosat kérlek...

DexterMorgan78/Séfbácsi 2009.02.09. 13:47:11

@cucuka75:
Miért úgy néz ki mint egy roma???:) Kissé sokat szolizott, meg pofára gyúrt.

Seduxen (már NEM dr.) 2009.02.09. 13:50:11

@laspalmas: az semmi, most kaptam meg a magamét, mert az elkövetőket nemes egyszerűséggel ÁLLAT-nak tituláltam... jöttek rögtön a kirekesztéssel, az oktatás, meg a kitörés lehetőségének hiányával... gyakorlatilag a szokásos sztereotípia: a társadalom a hibás, szegény pörkölt-magyarok csak áldozatok (MÉG nem azok, de remélem hamarosan AZZÁ válnak...)

Bocsánat, úgy látszik a maradék kulturális máz is lekopott... Elégtételt AKAROK :(((

DexterMorgan78/Séfbácsi 2009.02.09. 13:50:24

Szombaton, amikor megjelent Iszony című írásom ezeken a hasábokon, nem gondoltam volna, hogy 24 óra múlva az iszony fokozódik. De sajnos így lett. Vasárnap reggel hívtak barátok Veszprémből, hallottam-e mi történt. Erdélyben vagyok, nem hallottam semmit. Hát elmesélték.

Elmesélték, hogy szombat éjjel meggyilkolták a veszprémi kézilabda csapat nagyszerű beállósát, a hatalmas méretű, kedves, mosolygós román mackót, Marian Cosmát. A segítségére siető Zarko Sesun-t, a szerb nemzetiségű fiút úgy fejbe rúgták, hogy koponyaalapi törést szenvedett, míg Ivan Pesic-et, a horvát származású kapust vesén szúrták. Egy román, egy szerb és egy horvát fiú ünnepelt szombat este a veszprémi bárban. Csapattársuk, Iváncsik Gergő kisfiának születését. Egy román, egy szerb és egy horvát fiú ünnepelte egy magyar kisgyerek világra jöttét. Akik jó szívvel és naivan megálmodták az Európai Uniót, akik jószívűen és naivan hittek és hisznek a békés egymás mellett élésben, biztos mindig ilyesmiről álmodtak. Ünnepeltek a fiúk, ünnepelt a csapat. Egy román, egy szerb, egy horvát és a magyarok. És akkor rájuk rontott 15-20 cigány, és gyilkolni kezdett.

Álljon itt mindjárt betűhíven egy részlet a Népszabadság online vasárnapi tudósításából: "A rendőrség kérésére a jelen lévő játékosok nem nyilatkozhatnak arról, hogy mi történt az éjszaka második felében, az egyetlen nevét is vállaló forrás az ügyben egyelőre Hunyadfalvy Ákos, az MKB Veszprém kézilabda klub elnöke. Hunyadfalvy tájékoztatása szerint hajnalban egy húsz-harminc főből álló társaság jelent meg a bárban, akik nehezményezték, hogy nem mehetnek be, mivel a rendezvény zártkörű. Az idegenek szóváltásba keveredtek több játékossal is, de külön kipécézték maguknak Cozmát, a csapat 211 centiméter magas beállósát, illetve annak barátnőjét. Az összetűzés azzal folytatódott, hogy az ismeretlenek kirángattak magukkal az utcára Cosmát. A csapattársai közül Sesum és Pesics azonnal utánuk mentek, hogy segítsenek neki. Az események annyira gyorsan történtek, hogy mire a csapattagok többsége odabent felfogta volna a helyzetet, odakint már meg is történt a tragédia. A támadók az utcára érve azonnal késsel többször is megszúrták a román kézilabdázót, az egyik döfés Cosma szívét érte, aki azonnal meghalt. A segítségére siető Pesicset vesén szúrták, Sesumot leütötték és fejbe rúgták, majd az elkövetők elmenekültek a helyszínről. A sérült sportolókat a veszprémi kórházba szállították"

Aki a Népszabadság online idézett tudósításának elolvasása után cigányokra tippel, jól teszi. S most nézzünk meg egy beírást a veszprémi online számtalan beírásából is, ezt is betűhíven közlöm, a hibákkal együtt:
"Na figyeljetek elmondom mi volt. Most derült ki hogy unokatesóm férje is ott volt,(nagyon jóba vannak iváncsikékkal) Na szoval. ivancsik gergő, sesum, pesic cozma és unokatesóm férje elmentek egy helyi discoba ami egyébként egy jóhirű egyáltalán nem putri, megünnepelni gergő kisfiát..Este 11 körül beállitott 15 cigány és belekötött cozmaba hogy ha olyan kemény menjen ki az utcára verekedni..cozma nem kart de kirángatták. Akkor előkerültek a KARDOK meg a kések és cozmat agyon szurkálták, sesum pedig kiakart menni neki segiteni, de agyonrugdosták szószerint.Pesic is kiment, őt is összeszurkálták. Balázs(unokatesóm férje) és gergő bent maradtak a szorakozohelyen. És hivták a mentőket. A 15 cigány 3 autoval eliszkolt. '0 perc mulva kiért 3 mentő és nem vitték korházba mint azt itt irják HANEM ott probáltá ujraéleszten cozmát ám ez nem sikerült. Pesic és sesum az intenziven van, balázs barátomat lelki trauma érte, gergő pedig elsem hiszi a történteket. Remélem nincs több kérdés. mindenki vonja le ebből amit szeretett volna..."
Ehhez sincs mit hozzáfűzni.

S nézzük meg azt is, mit írt a romániai média az esetről mindjárt vasárnap délelőtt: "Öt-hat roma származású személy volt a támadó abban az incidensben, melynek során vasárnap hajnalban szíven szúrták Marian Cozma román kézilabda-játékost - mondta az Agerpres hírügynökségnek Valentin Ghionea, a Pick Szeged kézilabdacsapat ugyancsak román játékosa. Elmondta: Marian Cozmának esélye sem volt a túlélésre, miután szíven szúrták, hiába érkezett azonnal a helyszínre a mentő, és próbálta két órán keresztül újraéleszteni.

Ghionea szerint a rendőrségnek rövid időn belül sikerül majd azonosítania az elkövetőket, mivel az éjszakai szórakozóhely közelében felvevőkamera van felszerelve. A játékos kijelentette: a támadók öten-hatan voltak, mégpedig roma származásúak. Cristian Gatu, a román kézilabda-szövetség elnöke a Realitatea hírtelevízió által idézett NewsIn hírügynökségnek elmondta: Marian Cozma néhány barátjával egyik csapattársa gyermekének megszületését ünnepelte az említett szórakozóhelyen. Az incidens szemtanúi állítólag elmondták: egy másik asztalnál roma származásúak egy csoportja ült, azokkal keveredtek összeütközésbe."

Vasárnap délutánra a román média már sokkal pontosabban számol a tragédiáról. Elmondják, hogy egy 25-30 fős cigány banda végzett Cosmával, mert az a cigányok által kiszemelt barátnője védelmére kelt.

(Érdemes megjegyeznünk, hogy amikor 2006. augusztus 20-án megtörtént a budapesti, négy halálos áldozatot követelő tragédia a vihar miatt, a magyarországi médiában előbb ismeretlen áldozatokról, utóbb "két ismeretlen román állampolgárról" beszéltek. Eközben a román közszolgálati televízió a késő esti híradójában már megszólaltatta a két erdélyi magyar áldozat családját)

Amúgy mindezeken túl a Kossuth Rádió déli krónikájában az hangzott el vasárnap, hogy a "másik társaság" fizetés nélkül akart távozni a bárból, s amikor a pincérnő rájuk szólt, úgy megütötték, hogy eltört az állkapcsa. Cosmáék ekkor keltek a nő védelmére, s ekkor gyilkolták meg a román fiút, és sebesítették meg két társát. A veszprémi tudósító azt is elmondta, hogy évek óta ismerik ezt a bandát Veszprémben, amely hosszú ideje terrorizálja a várost.

Ami a romániai médiában magától értetődő természetességű hír, az idehaza suttogás tárgya. Az égvilágon mindenki tudja, hogy cigányok voltak ezek a gyilkos állatok - megint cigányok-, de nálunk leginkább hírzárlat van. Barátaim felháborodástól és fájdalomtól fuldokolva mondják a telefonba, hogy amikor elmentek a tett helyszínére, ahol hatalmas tömeg gyűlt össze, a kivezényelt rendőrök közül többen a foguk között szűrve, éppoly felháborodottan és fájdalomtól letaglózottan sziszegték: "Igen, cigányok voltak... De nem mondhatunk semmit..."

Veszprém polgármestere pedig arra hívta fel a figyelmet, hogy az elkövetők elsősorban magyar állampolgárok, még akkor is, ha kiderül, melyik kisebbséghez tartoznak.

Nem. Az elkövetők nem magyar állampolgárok. Ahhoz, hogy valaki magyar vagy akármilyen állampolgár legyen, ahhoz embernek kell lenni. Ezek pedig nem emberek. Hanem állatok. És a vesztünkre törnek.

Amúgy minden tisztességes, velünk élő, velünk együtt szenvedő vagy éppen boldoguló cigány honfitársunk ember és állampolgár. De sajnos a cigány etnikum rengeteg tagja felmondta az együttélést, és felmondta az emberséget. Sajnos ők állatok, veszedelmes vadállatok, és ekként kell viszonyulni hozzájuk. (Miképpen vadállatok a móri mészárosok is, persze. Csak az ő tettükre soha nem próbált meg semmilyen felmentést keresni a liberális értelmiség, és nem foglalkoztak családi hátterükkel meg a nehéz sorsukkal...)

Évek óta mondogatjuk, hogy az SZDSZ "jogvédőinek" irracionális és beteg magatartása nem vezet sehová. Hogy az MSZP meghunyászkodó, mindig a bűn pártját fogó gyáva sunyisága botrány és tragédia. Hogy a rendőrség megfélemlítése az ilyen és ehhez hasonló ügyekben anarchiához fog vezetni. Hát tessék: egy román fiú halott, egy szerb és egy horvát fiú élete romokban, és 15-20 vagy akárhány állat meg szabadlábon. És a nép suttog, és befelé nyeli kínját, és sorolja napi tapasztalatait más állatok viselt dolgairól. A vidék Magyarországán megszűnt a közbiztonság, falvainkban öregeket lopnak és gyilkolnak meg naponta, gyermekeinket erőszakolják meg és gyilkolják meg, tanárainkat pedig meglincselik a gyerekeik szeme láttára. Naponta vernek és aláznak meg tanárokat és tanárnőket az iskoláinkban - mind-mind-mind cigányok! A rendőrök meg foguk közt szűrik a szót, félve és dadogva és rettegve és ökölbe szorult kézzel: tudjuk, kik voltak... Cigányok voltak...

Olvasom a híradást, mi is történt azon a szombaton, fényes nappal, Hevesben. Ez történt: "Rendőrökre támadt egy húsz-harminc fős csoport szombaton Heves városban - tájékoztatta a rendőrség az MTI-t. A rendőrjárőr azért ment a helyszínre, mert telefonon bejelentés érkezett a helyi kapitányságra, miszerint a Dankó Pista utcában tömegverekedés zajlik. A tömeg akkor állta körbe az autót, amikor az a helyszínre érkezett; az emberek egy néhány nappal korábbi intézkedés miatt vonták kérdőre az autóban ülő rendőröket, amikor a járőrök egy körözött személyt kerestek. A támadók botokkal és kerti szerszámokkal felszerelve körbevették a rendőrautót, életveszélyesen megfenyegették a bent ülő rendőröket, öklükkel verték az autót, illetve lapáttal hadonásztak a jármű körül - közölte a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője. A rendőrök segítséget kértek, majd kiérkező kollégáik közreműködésével elfogták a támadásban közvetlenül résztvevőket."

S akkor most megkérdezem: ez hogyan történhet meg? Az Egyesült Államokban, ha a rendőr megállítja az autómat, addig nem szállhatok ki, míg ő erre engedélyt nem ad. A kezemet jól látható módon a kormányon kell tartanom, és ha csak egyetlen félreérthető mozdulatot teszek, rám fogja a pisztolyát. Ha pedig megtámadom, gondolkodás nélkül agyonlő. Ha egy vízi pisztollyal támadom meg, akkor is. Mi az, hogy egy húsz-harminc fős csoport ásókkal meg kapákkal fenyegeti a rendőröket, ráadásul azért, mert azok elő akarták állítani egy körözés alatt álló hordatagjukat? Miképpen eshet meg ilyen 2009-ben Európa kellős közepén? Mi az, hogy a rendőrök nem lövik azonnal agyon az összeset? Hát hol élünk mi, a szentségit neki!!!
Itt élünk.

Itt élünk, ahol ha egy közismert cigány bűnöző család házára molotov koktélt dobnak, akkor a rendőrség tíz perc múlva milliókat ajánl fel annak, aki a tettesek nyomára vezeti őket. De ha egy magyar kislányt megerőszakolnak és meggyilkolnak brutálisan, akkor nem ajánlanak fel egy büdös vasat sem. Azt hazudják, azért nem, mert rengeteg nyom maradt az elkövetők után, és mindjárt elkapják őket. S eltelt azóta három hónap… És nincsen tettes.

Itt élünk, ahol a lincselő állatokat három év alatt sem sikerül elítélni, sőt, az egyiket már haza is engedték, mert letelt az előzetesben tölthető ideje. Ott élünk mi, ahol egy lincselő állat most otthon van, zabálja a jó simbáló pörit, és nagyokat röhög a hülye "magyar parasztokon" a gádzsókon. És ha így megy tovább, akkor szép lassan haza megy az összes állat. És majd elterjed közöttük, hogy magyart lincselni remek szórakozás, és nincsen mitől tartani, az előzetesben jó meleg van, meg napi háromszori meleg étel, aztán úgyis mindenki mehet haza, Isten hírével.

Itt élünk mi, ahol halálra szurkálnak egy román mackót, aki életében nem ártott a légynek sem. Aki kiváló sportoló volt. Aki nem csinált semmit. És életveszélyesen megsebesítenek egy szerb és egy horvát fiút, akik szintén nem csináltak semmit, és ugyanolyan kiváló sportemberek voltak. Ha életben maradnak, pályafutásuknak akkor is vége. Mindezt Veszprém belvárosában. Egy elegáns szórakozóhelyen. Aztán nézzük a földet, és azt mondják a rádióban, hogy ismeri a várost ezt a bandát, mert évek óta terrorizálják a környéket. Igen? És akkor miért vannak szabadlábon, kérdezem én. Sőt, van egy sokkal jobb és relevánsabb kérdésem is: miért vannak még életben? És miért szűri foga között a rendőr a szót, hogy tudjuk kik voltak, tudjuk, hogy cigányok voltak, csak nem mondhatunk semmit?

Miért olyan nagyon bátor és nagyon határozott a magyar rendőrség, ha hatvan meg hetven éves öregasszonyokat kell összeverni egy békés tüntetésen, meg fiatalemberek szemét kell kilőni azonosítószám nélkül, és miért tojja össze magát minden rendőr, ha ki kell menjen a cigánysorra, gyilkos meg rabló állatok közé?

Hát most tényleg elég volt!
Most betelt a pohár! Most a velünk élő tisztességes cigányokon a sor legelébb. Most fogják magukat, az összes cigány értelmiségi, meg cigány szervezet, meg cigány önkormányzat, meg az összes nyomorgó de becsületes cigány, és azonnal adjon ki egy nyilatkozatot, melyben kijelentik: semmi közük a velük azonos etnikumból származó gyilkos és rabló és lincselő és tanárverő állatokhoz. Semmi közük azokhoz, akik felrúgták az együttélés és emberség minden parancsát. Jelentsék ki, hogy nincsen megélhetési bűnözés, de igenis van egyre brutálisabb cigánybűnözés, és ők ezt nem hajlandók eltűrni.

Jelentsék ki, hogy velünk együtt követelik a zéró tolerancia azonnali bevezetését. Minden faluban, az összes cigánysoron a becsületes cigányok haladéktalanul menjenek be a legközelebbi rendőrőrsre, és adják rendőrkézre a velük élő bűnözőket. Tegyenek feljelentést, vagy vigyék is be mindjárt a közéjük furakodott, közöttük bujkáló és őket veszélyeztető állatokat.

Az SZDSZ azonnal kérjen bocsánatot a magyar társadalomtól, hogy szemforgató, hazug és farizeus politikájával jelentős mértékben hozzájárult ahhoz, hogy a dolgok idáig fajuljanak. Tegye ezt azonnal az MSZP is. Draskovits mondjon le. Remek értelmiségieink írjanak nyílt levelet, amelyben megkövetnek bennünket, amiért a Zámolyon gyilkoló cigányok pártját fogták és segítettek nekik abban, hogy egészen Franciaországig meneküljenek, megúszva így a jogos büntetést. Térden állva kérjenek bocsánatot, amiért rasszista hírébe keverték a magyar nemzetet aljasságukkal és ostobaságukkal. S tették ráadásul mindezt egészen pitiáner politikai okokból.

Ezzel párhuzamosan a rendőrök kapjanak tűzparancsot, ha bármilyen támadás éri őket, miközben munkájukat végzik. Rendőrt soha többé ne lehessen meghurcolni azért, mert kimondta az igazat, vagy mert a munkáját végezte. Erősítsék meg a rendőrséget, hozzanak létre azonnal falurendőrséget, nem lehet többé Magyarországon olyan település, ahol nincs állandó rendőrőrs, legalább két rendőrrel.

A falusi rendőrök kapjanak lakást és plusz járandóságokat. A kormány jelentse ki, hogy nincs többé megélhetési bűnözés, nincs többé értékhatár, meg efféle marhaságok. De van zéró tolerancia. Aki ellop egy tyúkot, kapjon két évet. Ha másodszor is ellopja, kapjon tízet, mint visszaeső. New York-ból így lett a világ egyik legbiztonságosabb városa.

Akit pedig pusztán bőrszíne vagy származása miatt bántalmaznak, a bántalmazónak éppúgy nincs semmiféle kegyelem és felmentés. A zéró tolerancia visszafelé is érvényes!

(p.s.: Ha pedig ezt a 15-20 gyilkos állatot nem kerítik kézre nagyon hamar, akkor baj lesz… Nagyon nagy baj. És nem a többségi társadalom lesz a hibás és a vétkes. S ha kézre kerültek ezek az állatok, akkor nincs ám három éves per, meg százezer oldal perirat, meg a szar kenegetése, hogy ki rúgott és ki szúrt. Életfogytigot az összes állatnak, aki szombat este ott volt! Betelt a pohár!)

Bayer Zsolt

DexterMorgan78/Séfbácsi 2009.02.09. 13:51:12

bayer magyar hírlapos cikke, páran kérték.

belzebubó 2009.02.09. 13:52:00

@Jancsibohóc: de elég,ha 1 Eu-s országba kapnak vizumot,azzal mozoghatnak az EU-n belül.Találnak ott egyet-kettőt akinek éppen lesz vizuma 1 EU-s országba.

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2009.02.09. 13:52:43

@belzebubó:

Tudod, mit akarok? Hogy Feriék rohadjanak meg. Meg azok is, akik nem bírnak ember módjára élni, viselkedni.

a szoclib még kómában is lop 2009.02.09. 13:53:48

@Félkupica_Fehér_Főnök:

"aki fizetést vesz fel, az a magyar gazdaságból veszi ki a pénzt"

ezt most is fenntartom, azzal a kiegészítéssel, hogy ezt a "nemzetgazdaságot" egyelőre a külföldi hitelek működtetik a korábbról összegyűjtött adósságok és kamataik miatt

(nem azt mondom hogy ne tudná magát futtatni, de jelenleg a külföldi hiteleknek szolgáltatták ki)


a bányászok parasztok stb azok, akik nem a nemzetgazdaságból veszik ki a pénzt, ők egymás közt barterral, mindenféle nemzetgazdaság nélkül is nagyon jól meglennének

igen tudom ősközösség meg korai feudalizmus önnellátó gazdálkodás majorság stb, de amikor a csoda kapitalizmus összeomlik az ő szofisztikált gazdaságával akor mindig ide történik visszatérés

Jancsibohóc /Bohócügyi Államtitkár/ · http://www.vanditdigital.com/ 2009.02.09. 13:55:13

@belzebubó: De a vízumot nem két perc alatt állítják ki, de már ezt kitárgyaltuk fentebb, meg azt is hogy abszurdum az egész.

Amennyiben mégis bekövetkezne a nagy tisztogatás, hidd el nekem én leszek az első aki pezsgőt fog bontani. Valami jó drágát. ;)

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2009.02.09. 13:58:25

@Seduxen:

Olvastam a kommentjeidet, látom, hogy elszakadt a cérnád, ahogy az enyém is. A kapcsolatosokat hagyd a francba, kár ezt a rövid életet felesleges dolgokra pocsékolni.

Seduxen (már NEM dr.) 2009.02.09. 13:58:56

@Jancsibohóc: ja, és természetesen hozzá magyar kényszertömött liba máját fogod kétpofára zabálni, mi ? :)))))))))

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2009.02.09. 14:00:35

@Jancsibohóc:

Hagyjuk ezt a gúnyolódást, most egyáltalán nem vagyok olyan hangulatban. Kösziiii

Félkupica_Fehér_Főnök 2009.02.09. 14:01:47

@Jim Raynor: Igen, szerintünk társtettes, a rendőrség szerint meg "csak" nézelődők voltak. Erre írta laspalmas, hogy ha még csak nézelődők lettek volna, akkor is járna nekik büntetés, mert jelen pillanatban úgy néz ki, hogy három roma kivételével megússza az egész banda a veszprémi gyilkolászást. Legalábbis a nyilatkozatokból az tűnik, hogy sokan erre játszanak.

mind2 (törölt) 2009.02.09. 14:02:51

@laspalmas: csatlakozom. szó szerint. így van.
@Seduxen: nem tudom, hogy melyik volt az a pillanat, amikor rólam a maradék is lekopott. Ott tartok, hogy nem is bánom. Olyanok vagyunk otthon, hogy ha az egyikünk nem őrjöng, akkor megteszi helyette a másik. Nem szabadna, hogy így legyen, mert a gyerekek miatt vissza kéne fogni magunkat.
Már nem bírja el az agyunk, a gyomrunk, a szívünk, totál tele vagyunk mindketten. Mint az űzött vadak. Akiket most még ketrecbe is zártak.:(((

Jancsibohóc /Bohócügyi Államtitkár/ · http://www.vanditdigital.com/ 2009.02.09. 14:02:52

@laspalmas: Te jöttél ismételten okoskodni, szerinted ma kinek van "olyan" hangulata? ízirájder Kösziiiii

Jancsibohóc /Bohócügyi Államtitkár/ · http://www.vanditdigital.com/ 2009.02.09. 14:03:32

@Seduxen: szerintem kényszerből fogom tömni magamba a B52-es pizzát :D

Seduxen (már NEM dr.) 2009.02.09. 14:03:42

@laspalmas: de ennyire nem lehetnek sötétek... az egyik agyhalott "szociális munkásnak" készül. na kíváncsi leszek mennyi idő múlva rabolják ki, erőszakolják meg a kis "védencei". de az akkor barom, hogy biztos akkor is saját magában keresné a hibát, meg tenné fel a kérdést: Mit tehetnék még értük, amikor locsolják rá a benzint...

aljasgomba 2009.02.09. 14:05:03

Sziasztok! már egy jó ideje követem a blog munkásságát, eddig viszont csak olvasgattam, nem szóltam hozzá semmihez, viszont most kiborított eme újfajta közgazdasági szemlélet.
@a szoci még kómában is lop: az érvelésedben 2 alapvető problémát látok.
1: csak egy szempontból tudod nézni a dolgot, egy féle modellt, perspektívát nézel, kezelsz -- ez nem gond csak gondolkodj!
2: a közgazdasági, pénzügyi ismereteid hiányosak, egy rendes információs háttér nélkül nehéz vitázni ( értelmesen ), hiszen ugyanazt mondod más szavakkal! magadat ismétled

Jancsibohóc /Bohócügyi Államtitkár/ · http://www.vanditdigital.com/ 2009.02.09. 14:05:11

Seduxen te nyomod még a kapcsoalt.hu-t? :) Hogyan lehetne már szociális munkás, amikor mindenki könyvtáros? :)

aljasgomba 2009.02.09. 14:06:29

ezt tényleg mindenféle lebecsülés nélkül írtam és előre is elnézést a kellemetlenségekért

mind2 (törölt) 2009.02.09. 14:06:32

@Jancsibohóc: vagyunk egypáran akik idegesebbek vagyunk a kelleténél, nézd el nekünk. Neked megvan a távolság, könnyebb a lelked mert téged nem nyom agyon ez a sok szar...Itt még az is megőrül egy idő után, akinek fát lehetett hasogatni a hátán. Eddig.

Seduxen (már NEM dr.) 2009.02.09. 14:08:54

@Jancsibohóc: aha, reménytelen "harcomat" folytatom... De minek? A személyi kultusz ott nagyban folyik...

@mind2: el is hiszem, kb mi is így vagyunk, bár nálunk inkább én vagyok a szószóló... inkább nem is nézek híreket, felesleges, szegény gyerkőc megretten...

Jancsibohóc /Bohócügyi Államtitkár/ · http://www.vanditdigital.com/ 2009.02.09. 14:09:11

@mind2: Tévedsz, mert csütörtök óta abszturdisztánban tartózkodom, és egy ideig itthon is leszek. A páromtól szedem per pillanat a kinti infókat a vasárnapi eseményekkel kapcsolatban. Sőt mondok jobbat. Szombat éjjel, nálunk is csinálták a feszkót környékbeli településről származó dzsipszik...de az ugatáson kívül hála istennek semmi nem történt.

Jim Raynor 2009.02.09. 14:10:45

@Félkupica_Fehér_Főnök:

így már ok, písz! remélem a szerb legények nem fognak jogászkodni, csak teszik, amit kell.....:D :D

mind2 (törölt) 2009.02.09. 14:11:46

@Jancsibohóc: szóval kalandvágyból itthon vagy ? És mi a visszhang ( Germániában jól tudom ? )

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2009.02.09. 14:13:09

@Jancsibohóc:

Ja, ha leírom a véleményem, az okoskodás? Elnézést...

Plutonic 2009.02.09. 14:15:09

@laspalmas: Az elkúrt magyar ipari posztban már fejtegettük ezt a témát. :)
Olvasd el, mert nagyon érdemes!
A poszt végén vannak a linkek. ;)

mind2 (törölt) 2009.02.09. 14:15:12

@Jim Raynor: senki nem beszél arról, hogy most is sok szerb él itt nálunk. minek jönnének kintről ? És a vendégmunkások Ausztriában,..stb. Ugyan már.
de azért az milyen abszurd, hogy szinte reménykedve gondolunk a szerbekre : "végre valaki rendet tenne "
Ez is csak azt jelzi, hogy az Államban és szerveiben semmi bizodalmunk. Hova jutottunk te jó Isten :::((((

Jancsibohóc /Bohócügyi Államtitkár/ · http://www.vanditdigital.com/ 2009.02.09. 14:15:55

Még elmesélek annyit, hogy onnan jöttek a raj gyerekek, ahonnan ezek a purdék(Enying és társai). Hazajövetelem elsődleges oka az, hogy labancföldön is érezhető a válság, munka nincs vagy alig, így itthon kell elkezdenem a boldogulást. Odakint kicsit jobban is érződik a kaki, hiszen ott volt honnan pottyanni, már ha tetszik érteni miről beszélek. De nevezhetjüj kalandvágynak is :)

a szoclib még kómában is lop 2009.02.09. 14:16:21

@cséf:

akkor milyen szempontot ajánlasz még?

a jelenlegi mechanizmus szerint működtetni a gazdaságot akkor is abszurd, ha nincs most ez a válság

és még most is ennek a mechanizmusnak a megmentésén fáradoznak

vagy mélyebb dologról van szó? nem tudunk úgysem felülemelkedni a kapzsidágon és úgysi a végsőkig feszíti a húrt az emberiség és minden összeomlás után újra csak a saját kapzsiágának szolgáatába áll?

belzebubó 2009.02.09. 14:17:01

@Jancsibohóc: Ha valaki schnegeni-vizumot kér,azt nem 3 napra adják ha mondjuk 3 napra akar jönni,hanem egy bizonyos periódusra a C tipusút pl.3 hónapra.Ha még 5 napig érvényes akkor beutazhatnak Magyarországra.Tehát ha van olyan akinek van schengeni vizuma amit Németországba vagy Ausztriába vagy bármely EU-s országba való beutazásához kapott akkor azzal simán bejönGondolom nem a sezrb magyar követségen állnak épp sorva kérvénnyel a kezükben.

Jancsibohóc /Bohócügyi Államtitkár/ · http://www.vanditdigital.com/ 2009.02.09. 14:17:32

@laspalmas: Elnézem neked, de én ezt inkább szimpla kötöszködésnek nevezném. A frusztráltságodat nem rajtam kell levezetni. Köszi-puszi

mind2 (törölt) 2009.02.09. 14:20:09

@Jancsibohóc: igen tetszik érteni, :)
Pályázati tanácsadás nem érdekelne ? Most virágkorát éli ez az üzleti vállalkozási forma;)
Hirtelen más nem jut eszembe, mondanám hogy kezdj el politizálni és indulj választáson, de az veszélyes szakma lesz nemsokára ;)

a szoclib még kómában is lop 2009.02.09. 14:22:08

@Félkupica_Fehér_Főnök:

ja és ezt a "veszi ki a pénzt"-et nem úgy kell érteni, mint ahogy a segílyes cigány veszi ki


hanem hogy - a példánál maradva - a bútorasztalos munkával a társadalom fizetőképes keresletétől függ az életbenmaradásod


egy paraszt meg ha úgy gondolja szarik a társadalomra meg annak fizetőképes keresletére


(nem véletlenül kell őket tönkretenni legyen szó akár kommunizmusról, akár kapitalizmusról)

Jancsibohóc /Bohócügyi Államtitkár/ · http://www.vanditdigital.com/ 2009.02.09. 14:23:41

@mind2: Jártam pénteken a munkaügyi központban, ahol nem voltak kecsegtetőek a hírek. Az álláshírdetős automata még az 50000 ft alatti keresetes szűrésre is azt írta ki hogy: error :)

Jim Raynor 2009.02.09. 14:24:49

@mind2:

ez van........ezen ne lepődjünk meg egy olyan országban, ahol a rendőrség CSAK ÉS KIZÁRÓLAG tüntetők szemenlövéséhez ért..........ez az ország egy gigalol......

misikeh[jogsértő módon félelmet keltve fotózott] ( · http://video.google.com/videoplay?docid=-8266131592631747056&hl=en 2009.02.09. 14:25:32

Hajh, amit hozzá tudnék szólni, az már szállóige lett... (meg képregény is (-:)
RIP Marian Cozma!
Avenge them dudes!

Jancsibohóc /Bohócügyi Államtitkár/ · http://www.vanditdigital.com/ 2009.02.09. 14:26:02

@Combi/SzalonFasiszta/SzemétNáci: De az alkalmi munkavállalói kiskönyvemet (ez kell a szórakozóhelyen való munkavállaláshoz) megcsinálták 3 hét alatt ám! bizony! 3 hét alatt lezárták az adóévet, és nyomtak bele egy pecsétet (ez cirka 10 perces munka)

Seduxen (már NEM dr.) 2009.02.09. 14:28:59

@Jancsibohóc: velkám cú dö hángörijjen bánáná zéjertéé :))))

Félkupica_Fehér_Főnök 2009.02.09. 14:34:06

@a szoci még kómában is lop:

A Te logikád alapján egészen kicsire lehetne szűkíteni a kört. Ha kicsit átgondolod, akkor rájössz, hogy azt mondod, hogy a pénzügyi szektoron és az import termékeket vásárlókon kívül senki nem vesz ki pénzt, legalábbis a logikád ide vezet.

A fenti két kategórián kívül mindenki más valamilyen terméket árul a parasztnak, favágónak, bányásznak, stb. Amivel a fentiek valamilyen természetes szükségletét elégíti ki. (Mint ahogy egy ősközösségben és bármilyen cserekereskedelmeben lenne létjogosultsága egy fodrásznak, egy traktorszerelőnek és programozónak is. Már csak azért is, mert ha a parasztnak nem kellenének azok a szolgáltatások, amiket a fentiek adnak, akkor nem létezne sem fodrász sem semelyik.) :o)

Azután a fodrász, programozó, bútoros a paraszttól kapott pénzből vesz egy disznót, mert megéhezett és itt a kör bezárult. Ez egy zárt gazdaság, ebből csak az vesz ki pénzt, aki a fizetését az adott gazdaságon kívül költi el.

Ennél szájbarágósabban nem tudom leírni.

Combi a ballibes Ferkófan 2009.02.09. 14:34:18

@Jancsibohóc: Nem tudom mennyit fizettél érte, de annyiért én is bármikor megcsinálom 3 hét alatt :)

aljasgomba 2009.02.09. 14:35:07

@a szoci még kómában is lop: még kérdésedre válaszplva: például olvass, tanulj többet erről a témáról, ami igen egyszerűnek tűnik, ugyanakkor rettentő bonyolult, ha verifikálni kell a kis elméleteket. nagyobb tudással már megjönnek a kételyeid a saját elméleteid iránt. hidd el! még mindig negatívum nélkül, kioktatás-mentesen

Jancsibohóc /Bohócügyi Államtitkár/ · http://www.vanditdigital.com/ 2009.02.09. 14:35:29

"Az Index Enyingen tartózkodó munkatársa úgy tudja, hogy a veszprémi gyilkosság elkövetésével gyanúsítottak családjai az éjszaka folyamán a keleti országrészbe menekültek a rokonaikhoz. A város egyébként teljesen üres, nem sok járókelőt látni az utcán, azt mondják az emberek, hogy mindenki csak a legszükségesebbek elintézéséhez mozdul ki otthonról, elmegy bevásárolni, elviszi iskolába, óvodába gyereke"

Már látom is a következő index cikket.

A Szegíny Romákok családjai rettegésben kell hogy éljenek, mert a rászisták fenyegetik ezen becsületes polgárokat, akik:

"Az enyingi lakosok tájékoztatása szerint néhány tucat családdal van probléma Enyingen, ami azt jelenti, hogy hosszú évek óta lakásmaffiaként működnek a városban, kiszolgáltatott, egyedülálló emberektől szedik el lakásaikat, házaikat, a helyiek mutattak több ilyen házat is. Arról is beszéltek, hogy emellett egyre többet foglalkoznak azzal, hogy szórakozóhelyeken védelmi pénzt szednek, amihez prostituáltak futtatása és kábítószer-terjesztés is párosul. A lakosok azt gyanítják, hogy a veszprémi esetnek is ehhez lehetett köze"

mind2 (törölt) 2009.02.09. 14:36:20

@Jancsibohóc: pedig ideje lenni komolyan venni az álláskeresést ! Gondolod, majd mi tartjuk el kalányosékat, meg raffaellékat egyedül. Tessék járulékot fizetni, mint mi ::))

Jancsibohóc /Bohócügyi Államtitkár/ · http://www.vanditdigital.com/ 2009.02.09. 14:38:02

@mind2: A TB-t akkor is fizettem haza, amikor kint éltem. havi 4400 forintot ;)

Combi a ballibes Ferkófan 2009.02.09. 14:42:16

@Jancsibohóc: Az idő pénz ugye + benzinköltség is....hmm cirka 72ezerért elvállalom. Az pótolja 1 évi megnövekedett szja költségeim :)

a szoclib még kómában is lop 2009.02.09. 14:43:19


@cséf:
no ezzel semmit nem válaszoltál a kérdésemre

toxikus 2009.02.09. 14:51:05

Jancsibohóc 2009.02.09. 14:35:29
néháyn tucat család. bele se merek gondolni,h ez hány embert jeletn csótányéknál

Félkupica_Fehér_Főnök 2009.02.09. 14:52:19

@a szoci még kómában is lop:

"hanem hogy - a példánál maradva - a bútorasztalos munkával a társadalom fizetőképes keresletétől függ az életbenmaradásod"

De a "veszi ki a pénzt" kijelentésből milyen úton lehet eljutni a fenti definícióig?!?

Ráadásul a paraszt életbenmaradása függ többek között a szállítmányozójától, a kereskedőjétől, a traktorgyártótól, a traktorszerelőtől, a tápanyag beszállítótól, az állatorvostól stb. stb. stb.

Ezek nélkül könnyen megeshet, hogy végül tönkremegy és éhenhal.

A fenti listában jelenlévő szereplőknek ugyanígy megvan egy függőségi rendszere, ahol viszonylag egyszerűen kiderülhet az, hogy a disznótermelő +1 vasuti alkalmazottnak köszönhetően többet tud termelni, amivel már pont nem hal éhen.
(Ez csak egy hirtelen jött példa volt, a fantáziádra bízom.)

- Arra kérlek, hogy mivel nem egy városállamban élünk, így a hazai viszonyoknak megfelelően érveljünk. :o) -

aljasgomba 2009.02.09. 14:58:05

@a szoci még kómában is lop: mert fölöslegesnek tartottam, hogy a mikro-makroökonómia alapösszefüggéseit definiálva magyarázzam el neked. erre ne haragudj, de nincs energiám. egy szakmai vitaféleséget indítottál el, szakmai tudás nélkül. ilyen egyszerű.

a szoclib még kómában is lop 2009.02.09. 14:58:29

@Félkupica_Fehér_Főnök:

"egy ősközösségben és bármilyen cserekereskedelmeben lenne létjogosultsága egy fodrásznak, egy traktorszerelőnek és programozónak is. Már csak azért is, mert ha a parasztnak nem kellenének azok a szolgáltatások, amiket a fentiek adnak, akkor nem létezne sem fodrász sem semelyik"


ez így nem teljesen helytálló

a felsorolt és hasonló szakmák a szaporodó emberiség miatt alakultak ki alapvetően, a parasztnak önmagában nincs rájuk küönösebb szüksége:

ha a paraszt úgy dönt szarik mindnekire az a pár hektár kitermeli a neki kellő gabonát meg kineveli a neki kellő csirkét me eltartja a pár tehenét és neki ez megfelel akkor nem lesz szüksége se programozóra se fodrászra az ekevasat meg barterba lerendezi

a nagy embertömeg esetén viszont

1: már nem jut mindnekinek termőföld
2: ha a parasztban felpiszkálod az igényt, akkor azt mondja hogy jobb eszközökel és módszeerkkel megetrmelen én a sok éhenkórász városi patkánynak is a zabálnivalót és akor megveszek mindenfélélt amit mezőgazdaságból nem lehet előállítani

a paraszt egy csodálatos ember önmaga világában amit ráadásul saját maga számára fent is tud tartani, ha van esze hogy a kapzsiságot meg hiúságot félretegye

ezért rettegi minden rendszer a parasztot és üti-vágja

a szoclib még kómában is lop 2009.02.09. 15:02:01

@cséf:

ja bocs hogy belepofáztam

csak akkor nem tudom mi a fasznak vannak kinevelve a közgazdászaink ha az ilyen vitákba nem hajlandók a szakmai tudásukkal belépni

olyan ez baszki mintha az orvos még kérdésre se mondana semit a betegnek csak hozzábaszná a gyógyszert

márpedig ha kérdezel az orvos fog magyarázni

Seduxen (már NEM dr.) 2009.02.09. 15:07:09

@Jancsibohóc: "keleti országrészbe menekültek "

Kár, hogy a keleti országrészbe, és nem a keleti őshazába...

és most határolódjatok el tőlem, de nagyon...

Félkupica_Fehér_Főnök 2009.02.09. 15:09:31

@a szoci még kómában is lop:

De akkor miért nem rögtön a barlangokig megyünk vissza, parasztra sincs szükség... elég néhány vadász, aki fejbe tudja verni a mamutot. :o)

Ez már csak egy "mi lenne, ha" kérdés. Amiről el lehet beszélgetni, de a jelen helyzetünkkel kapcsolatban nem lehet érvnek használni, mert egyszerűen nem ez a helyzet.

Még akkor is, ha az utolsó kommenteddel egyet is értek, nem releváns.

mind2 (törölt) 2009.02.09. 15:09:38

@toxikus: több százat, majdnem ezres nagyságrendet : Elképzelem ahogy végigvonulnak az országon..:::)))

a szoclib még kómában is lop 2009.02.09. 15:17:13

@Félkupica_Fehér_Főnök:

"a paraszt életbenmaradása függ többek között a..."

"Arra kérlek, hogy mivel nem egy városállamban élünk, így a hazai viszonyoknak megfelelően érveljünk."

egyrészt jogos, nem városállamban élünk, de nem volt még száz éve se, hogy bizony nem volt takarmnyszállítmányozás (út se nagyon) meg állatorvosi hálózat sem, mindnet a tanyán oldotak meg így úgy

a paraszt ha jut termőföld, akkor a legposztmodernebb táradalomban is félrevonulhat és kirekesztheti magát a közöségből ha neki az nem tetszik, ő nem lesz rájuk szorulva ha hajlandó bizonyos kompromiszumokat megkötni


minden más szofisztikáltabb/specializált szakma (mint mondjuk a csak bútorazstalos iparos és nem általánoságban ács) csak egy nemzetgazdaságban (oké, már egy nagyobbacska városállamban is) működőképes, (illetve eleve abban születik meg rá az igény)


nem tudom így érthető-e már, hogy mit értek az alatt, hogy nemzetgazdaságból "veszi ki" a pénzét - mert hát végülis te ezen akadtál meg

a szoclib még kómában is lop 2009.02.09. 15:20:35

@Félkupica_Fehér_Főnök:

azért nem a barlangokig, mert a termelő-teremtő munka egyszerűen az ember pszichés szükséglete

bunkót lóbálni az még csak a bonobó majmok szintje

cucuka75 2009.02.09. 15:28:44

@Andaxinház:

Na oké, de azért a név már megint csak utal valamire,nem?? :-)) Akár milyen agyon-szolizot!! :-)

belzebubó 2009.02.09. 15:29:37

@a szoci még kómában is lop: "olyan ez baszki mintha az orvos még kérdésre se mondana semit a betegnek csak hozzábaszná a gyógyszert "

1.kérdezel te is én is,nem pedig elkezdek vitába szállni és megygőzni arról amit ált.isk. biológia órán tanitanak.Ennyi a különbség csak. De ha te vitába szállsz az orvossal is,hát lelked rajta...
2.őt azért fizetik,hogy ha kérdezel válaszoljon a normális keretek között.
3.szakmai kérdésekről,hasonló hátterü emberrel fog vitatkozni egy szakmabeli.Rengeteg fórum van az indexen ahol egyet és mást el tudsz olvasni,ha kérdezel.Az pont ezért van.

picur3ka 2009.02.09. 15:40:24

'ha nincs tanu'? lol Van vagy 30/40/50 meg az egesz falu, aki ott se vot...

Szoval, az oreget letartoztattak? Tudjuk-e egyaltalan hogy barki is megserult, vagy csak mindenki hazaszaladt es ugy, de ugy felnek, hogy el se mer a meglott gyerek menni az orvoshoz, ott fog meghalni horzsolt serulesekkel a feneken...

Mit fog kapni a papa?

S mit maceraltak 2007-ben az onvedelmi torvennyel/jogszabalyokkal?

Plutonic 2009.02.09. 15:45:48

@Seduxen: Viccelsz?
Ma már lenáczisztam magamat is és nem határolódtam el! :)

szmoker (Homo Trollicus) 2009.02.09. 15:48:59

Csak annyit szeretnék a témához hozzátenni, hogy amikor muterom meghallotta a hírt (63 éves, nyugger, Maszop-szavazó, agymosott), aszongya "ezek biztos cigányok voltak".

Vazzeg mi lesz itt, hogy már a vérnyugdíjasok sem hiszik el, amit a tévében az arcukba tolnak?! (sőt, most hogy elveszik tőle/tőlük a 13. havi nyugdíjat, ami ugye jár, igencsak háborog. Mer' az jár!)
Az mekkora szopolás lesz, ha elvesztik őket is, mint szavazókat - ki marad?
A czigányok?

DexterMorgan78/Séfbácsi 2009.02.09. 15:51:22

@szmoker:
Azok sem mert nem fognak merni mögéjük állni. El fog remélem jönni a pillanat amikor véget ér a látványkormányzás és nevén fogják nevezni a dolgokat, persze ehhez a jelenlegi garnitúrának el kell takarodni.

a szoclib még kómában is lop 2009.02.09. 15:54:53

@Andaxinház:


tartok tőle, hogy akik az mszpt kézben tartják, azok már a fideszt is megvették

Véraláfutás 2009.02.09. 15:56:36

"Azután a fodrász, programozó, bútoros a paraszttól kapott pénzből vesz egy disznót, mert megéhezett és itt a kör bezárult. Ez egy zárt gazdaság, ebből csak az vesz ki pénzt, aki a fizetését az adott gazdaságon kívül költi el."

Az utóbbi csak egy olyan közegben lenne igaz, ahol nem lenne kamat a rendszerben (ez most állam/bank tök mind1). Mivel a kamat az értékközvetítő eszközből generál többletet. Ergo, ha egy zárt rendszerben van egy adott mennyiségű közvetítő eszköz (pénz), de a pénzből nincs elég mennyiség a gazdaságban, akkor maga a fizetőeszköz önálló értékkel bír. (BANK: kamat > több fizetőeszközt kell visszaadni, mint amennyire szűkség volt > több vonódik ki a gazdaságból, mint amennyi bement > hiány teremtődik > igény > BANK)

Ha ezt megfejeljük a kincstárjegyek-állam-bank háromszöggel, még kevésbé rózsás képet kaphatunk a "zárt" rendszerünkről.

Szerintem hagyjuk az idealizmust másra.

a szoclib még kómában is lop 2009.02.09. 16:08:46

@Véraláfutás:
"Mivel a kamat az értékközvetítő eszközből generál többletet."

a kamat tehát - egyúttal - inflációt generál?


mikor nincs "elég" pénz a rendszerben?

belzebubó 2009.02.09. 16:20:00

@a szoci még kómában is lop: Igen.Mit gondolsz miért ér 1 dollár mást 1945-ben,1950-ben vagy ma?De ugyanez elmondható a forintról és akkor elég ha 10 év távlatában nézed.

a szoclib még kómában is lop 2009.02.09. 16:27:57

@belzebubó:

"Igen.Mit gondolsz miért ér "

magam is így gondoltam, csak már gondoltam rákérdezek

belzebubó 2009.02.09. 16:34:11


@a szoci még kómában is lop: www.zeitgeistmovie.com/
első 15 perc.Van hozzá magyar felirat,úgy talán könnyebb megértened.

Perverzsrac 2009.02.09. 16:37:19

@Seduxen: csatlakozom. és most NEM határolódok el...

Perverzsrac 2009.02.09. 16:39:52

@a szoci még kómában is lop: röviden, tömören: TE hülye fasz/picsa. Ennyi a véleményem rólad. Takarodj a kapcsolatra és akkor finom voltam. Vagy gyere ki a mulató elé és megbeszéljük...

Tilcsák Bea (törölt) 2009.02.09. 16:41:24

@hannibal22: megoldás akkor is csak a tettekből lesz, nem a szavakból.

Perverzsrac 2009.02.09. 16:46:31

@a szoci még kómában is lop: kezdjük azzal, hogy olyan nincs, hogy fizetőképes kereslet. lásd közgazdaságtan alapjai. Te paraszt

a szoclib még kómában is lop 2009.02.09. 16:47:18


@Perverzsrac:

óó bazz, te barom, ha olvasnál, mielőtt kinyitod nagyra a pofád

a szoclib még kómában is lop 2009.02.09. 16:49:34

@belzebubó:

kösz, ment angolul is, már láttam

az viszont még nem derült ki, hogy mikor is nincs "elég" pénz egy gazdaságban. deflációban? vagy mi mutatja meg?

Perverzsrac 2009.02.09. 16:49:38

@Seduxen: csakazértsem határolódom el...

Perverzsrac 2009.02.09. 16:56:45

@a szoci még kómában is lop: nem olvaslak, mert 2 kommented alapján kiderült hogy súlyosan értelmi fogyatékos beképzelt fasz vagy. Maximum belédverni lehetne némi értelmet.
A továbbiakban megkérlek még egyszer: takarodj a kapcsolatra az elvtársaidhoz, hozzám meg inkább ne szólj paraszt.

belzebubó 2009.02.09. 17:06:05

@Psychonaut: te voltál aki pár napja itt leirta a film cimét?

Plutonic 2009.02.09. 17:45:44

@belzebubó: Igen! :)
Aktív figyelője vagyok annak az oldalnak.
És tetszik, hogy vannak, akik maguktól is megtalálják. :)

Véraláfutás 2009.02.09. 17:47:31

@a szoci még kómában is lop:

Sosincs elég pénz a rendszerben, mert maga a rendszer predesztinált :)

a szoclib még kómában is lop 2009.02.09. 17:54:37

@Véraláfutás:

akkor vissza kell menni a földekre és a hiteles john deer helyett két szürkemarhát járomba fogni

belzebubó 2009.02.09. 17:58:35

@Psychonaut: én nem magamtól,hanem akkor tőled találtam rá.Nagyon szórakoztató volt,köszönöm.
Az eleje rendben, a közepe szintén,bár konkrétan az argentin helyzetről nem beszélt, utána volt egy kis összeesküvés elmélet akkor kezdett elrugaszkodni.
A végén,amikor arról beszélt,hogy NY-ból-Sanghai-ba olyan Shinkansen -szerü vonattal megyünk 6500 mérföldes sebeséggel 2 óra alatt a föld felett vagy alatt egy csatornában utazva, mindezt úgy,hogy nem terheljük a környezetet és még túl is éljük,na akkor leállitottam. Arról,hogy az ahhoz szükséges javakat,hogyan tudjuk előállitani környezetbarát módon,nem beszélt.Mert amit ott bemutattak,iszonyatos ipar kell,hogy mögötte álljon.Ez lett volna a lényege.Igy kissé utopisztikus.A technológiai részéről nem tudok nyilatkozni,ahhoz nem értek de gondolom egy pilóta vagy mérnök fogja a fejét.Ettől függetlenül tetszett és jó ha megnézik minél többen.Az utolsó fél órát nem néztem meg.

Plutonic 2009.02.09. 18:01:10

@a szoci még kómában is lop: Tapasztalatból tudom, hogy ha sikerül befogni őket, akkor benne leszel a hírekben is. :D
Na jó, ez némi túlzás. :)

picur3ka 2009.02.09. 18:04:20

Erdekes ujvideki blog report egy szerb jatekos interjuja alapjan, aki latta a videot, ugy hangzik:

alternativa.7hatar.hu/aggregator/sources/23

picur3ka 2009.02.09. 18:06:26

Ja, es a C-press bezart...

Egy ember kommentalt valahol Ujvidekrol ma ( Knin?), hogy teljes lincs hangulat van ottan a hirrel kapcsolatban.

Plutonic 2009.02.09. 18:09:10

@picur3ka: Hát, lehet, hogy Karton City ismét felgyullad....

belzebubó 2009.02.09. 18:14:53

@picur3ka: engem az Index Fórum,ahol több éve fórumozok a következő mondatom miatt kimoderált a veszprémi topikból,amit éjjel egyszer töröltek en bloc,aztán visszaraktak 1 óra múlva.Küldött egy cimet,hogy hová fordulhatok reklamálni,de ott nem fogadja a maileket.Mások is igy jártak.Ez aztán az 50-es évek.A hsz-edet elküldik mailbe,hogy emiatt történt a moderálás.Valaki megjegyezte hogy több visszafogottságot a kommentelőknek,erre én válaszoltam:
"Ugye ezt a gyilkosságot elkövetõ évek óta Veszprém környékén élõ terrorizálóknak irtad!"

Úgy jártam mint ma Von Perez kolléga a Kapcsolaton.Szépen vagyunk.

Félkupica_Fehér_Főnök 2009.02.09. 18:20:11

@Véraláfutás:

Ugyanebben a hozzászólásomban írtam, még az Általad idézett rész előtt:

"A Te logikád alapján egészen kicsire lehetne szűkíteni a kört. Ha kicsit átgondolod, akkor rájössz, hogy azt mondod, hogy a pénzügyi szektoron és az import termékeket vásárlókon kívül senki nem vesz ki pénzt, legalábbis a logikád ide vezet."

"A fenti két kategórián kívül mindenki más valamilyen terméket árul a parasztnak, favágónak, bányásznak, stb."

Sajnos már elég régóta nem lehet engem idealizmussal vádolni :o)
Ha még egyszer elolvasod a kommentet, akkor kiderül belőle, hogy "szoci" (@a szoci még kómában is lop:) alapvetését próbáltam továbbvinni és rámutatni a hibáira.

A bankokat azért kellett kizárnom az elején, mert "szoci" "nemzetgazdaságába" nem fér bele semmi az őstermelőkön kívül. (így már okés?)

(Csak miután szóba került a nemzetgazdaság, rögtön utána ezt valami önfenntartó gazdaság vagy gazdálkodás(?) alapján próbálta meghatározni, ott már annyira elvesztem, hogy inkább feladtam)

Plutonic 2009.02.09. 18:27:06

@belzebubó: A csúsztatások valóban ott vannak.
és engem azért zavart, hogy gyakorlatilag mindenféle szellemiséget elvetnek.
Viszont amiket össze lehet hozni az egyéb okosságokból, az nagyon rendben van.
Egyszerűen azért, mert a saját életemben is használható. :)
Egyébként nagyon szívesen, mert ötletek tud adni és ez a lényege, nem a mindenáron követés. :)
Én sem követem! :D

Félkupica_Fehér_Főnök 2009.02.09. 18:30:05

@picur3ka: Hamarosan jönnek megint a magyarverések is, mert ugye az elkövetők "elsősorban magyar állampolgárok, még akkor is, ha kiderül, melyik kisebbséghez tartoztak."

Plutonic 2009.02.09. 18:34:36

@Félkupica_Fehér_Főnök: Azért ne feledjük, hogy a szerbek is tudnak hülyék lenni, mint bárki más, de azért a cigány nagyon nem úgy néz ki, mint a magyar....

picur3ka 2009.02.09. 18:58:47

@Félkupica_Fehér_Főnök:

Sajnos, a szerb sajto 'magyar huliganokat' nevez meg, gratis a nagyon PC lehozatala a 'magyar ' hivatalos szervek nyilatkozatanak. Mindenki okosabb mint mi. Sajnos.

Jancsibohóc /Bohócügyi Államtitkár/ · http://www.vanditdigital.com/ 2009.02.09. 19:00:15

Aszongya' a zertéelhíradóú, hogy már éjjel megpróbálták megbosszulni a történteket, de a derék készenléti rendőrség bevédte a koszos purdékat. híjnye

+ az a felvétel nyilvános, amikor menekül a beállós a retkesek elöl. Fent van a zertéel portálján.

Jancsibohóc /Bohócügyi Államtitkár/ · http://www.vanditdigital.com/ 2009.02.09. 19:16:36

A híradóson gondosan ki van takarva a büdös retkek faszravert pofája, ami a kurucos az cenzúrázatlan.

belzebubó 2009.02.09. 19:31:39

@Jancsibohóc: miért takarják ki? Közösen követték el.Mind ellen elfogatóparancs kellene már rég.Még ki is takarják,felháboritó!

Jancsibohóc /Bohócügyi Államtitkár/ · http://www.vanditdigital.com/ 2009.02.09. 19:41:33

Az.
De mondok jobbat. Ígértem mára egy osztrák lap témával kapcsolatos fordítását, amit holnapra halasztok. De annyit elmondok elöljáróban, hogy a cikk nem tesz említést az elkövetők származásáról, és ami mégérdekesebb az az, ami a fórumon megy. A kommentelők 99%-a minket szid, hiszen ők nincsenek tisztában azzal, hogy büdös retkes fostos cigányok voltak az elkövetők. Van egy kommentelő, aki próbálja ecsetelni, hogy bizony füstösök voltak az elkövetők, mire az a válasz jött, hogy az ottani bevándorlókkal való problémákhoz képest a mi cigányügyeink elenyészőek.
Tehát akkor a konklúzió: megint mi "magyarok" vagyunk az ocsmány barbárok

Véraláfutás 2009.02.09. 19:54:36

@Félkupica_Fehér_Főnök:

Ja vágom, arról a vitátokról az elején lecsúsztam :) Hála az égnek :))

belzebubó 2009.02.09. 19:56:12

@Jancsibohóc: valaki azt irta,hogy egy egész fórumot töröltek,mert az egyik beirogató Szerbiából leirta,hogy lincshangulat van a városban a magyarok ellen.Nem tudom,hogy ott pontosan tudják-e,hogy kancigányok csinálták.
Olasz oldalakon sem irják le,hogy cigányok sem az ausztrál oldalakon.Sehol sem.Reuters adja ki a hirt.

misikeh[jogsértő módon félelmet keltve fotózott] ( · http://video.google.com/videoplay?docid=-8266131592631747056&hl=en 2009.02.09. 20:04:08

@Psychonaut:
@belzebubó:
Szó szerint venni merészség, ott ötletel az ürge (ötletelésről: 1999-ben gondoltad-e, hogy a mobil eszközzel a zsebedben e-mail-ezel, csevegsz, videót nézel rajta, fényképezel, zenét hallgatsz?), de az utolsó fél órában hangzik el a lényeg:
Van elég tiszta, olcsó és könnyen kinyerhető energia.
A következő kérdést kell feltennünk: Cui prodest?
Kinek az érdeke, hogy fennálljon a jelenlegi status quo? Nem a tiéd, nem az enyém, nem a többi 7 milliárd emberé.
Végezetül:
Mundus vult decipi, ergo decipatur.
Ennyit szerettem volna mondani.

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2009.02.09. 20:06:06

Mohácsi kisasszony nem hazudtolja mge önmagát:

"Ideje lenne befejezni a cigányság kollektív büntetését, és tudomásul venni, hogy a roma közösség - mint ahogy a magyar társadalom is - egyénekből áll, és minden állampolgár, legyen az magyar vagy roma, tetteinek következményeiért egyénileg kell, hogy feleljen. Szomorú, hogy ma Magyarországon egy tragikus kimenetelű bűncselekmény apropót ad a cigánygyűlölet ilyen fokú fellángolására"
www.hirado.hu/Hirek/2009/02/09/18/mohacsi.aspx

Jancsibohóc /Bohócügyi Államtitkár/ · http://www.vanditdigital.com/ 2009.02.09. 20:08:23

Mohácsi Viktória számára a holnapi nap folyamán rendelek az eBAY-ről két vagon állófaszú gorillahímet, és felépítem saját illegális internetes pornóbirodalmam. Első filmem címe: Gorillákkal töltött sokat pofázó cigánykurva.

Véraláfutás 2009.02.09. 20:17:34

@Jancsibohóc:

Kiváncsi lennék ki finanszírozza ezeket a módszeres magyarok elleni uszítást, lásd állatvédőék, stb. (csak nem itthonról remélem)

Jancsibohóc /Bohócügyi Államtitkár/ · http://www.vanditdigital.com/ 2009.02.09. 20:19:53

Azon körök, akiknek jó ez a jelenlegi állapot.
Gondolj csak bele, amíg a népnek azon fő az agya egyre nagyobb hőfokon, hogy már megint mit csináltak a retkesek, addig elterelődik a figyelem a mutyizásokról..De ez csak egy elmélet a sok közül, hogy miért is lehet jó ez....

Véraláfutás 2009.02.09. 20:27:57

@laspalmas:
Hjajj, MohiVik ... most erre már mi értelmeset lehetne mondani, ahh. Engeme egy agymosott ideológiailag átitatott reflexkáderre emlékeztet, abból a keményvonalas ötvenes évekből. Tudod, akinek csak pár megkopott klisére tellik, de azt mindig megfelelő átéléssel , de ugyanolyan tudatlansággal tálalja a plebs felé. Ja és ne felejtsük el, mindig a legrosszabbkor képes a dörgedelmeit a nyakunkba ugatni. Mindig csak egyféle séma van a számára, lapozni nem szokott a klisékönyvében, kinézni belőle meg pláne nem.

Ki a f@szom hallgat még rá?

Jancsibohóc /Bohócügyi Államtitkár/ · http://www.vanditdigital.com/ 2009.02.09. 20:34:55

Na ez se gyenge:

Derzsy Péter elmondta, hogy "ez a három ember elkülönülve a többiektől balhézott" a bárban. Mint mondta, a rendelkezésre álló adatok alapján "nem verték meg a pincérnőt, csak inzultálták", nem verekednek, csak pofont adnak, "láthatóan várták a megfelelő időpontot és embert és sajnos ennek során találták meg a későbbi áldozatokat".

Ha "csak" pofont adnak, az nem testi sértés?

A többi barmot meg miért is nem gyanusítják?

belzebubó 2009.02.09. 20:37:46

@laspalmas: kollektiv büntetést befejezni? Vikike! Mit is csináltok ti és a hasonlóak a németekkel úgy 50 éve? Ja,azt szabad...

Véraláfutás 2009.02.09. 20:43:23

@Jancsibohóc:
Jajj ezzel, most jól felhúztál itt este!!!

Egyébként meg, ha nekem valamelyik bíró akié lesz az eset,nem előre kitervelt, aljas szándékból, aljas módon elkövetett gyilkosságal sitteli le, az elmehet a sunnyogóba.... Belekötnek, verekednek, kint bevárják, (erőszakos balhés csávók, nem most fog kést előszőr) és szívtájékra késsel támad, ne mondja nekem valaki, hogy a fentiek nem állnak rá, mert az húzza le magát a budin!
Azt a patkányt, amelyik az elhunyton segítőt fejbe-szemen rúgta (tipikus gyáva patkány, orvul támad) meg amelyik szintén orvul vesén szúrt, szintén szigorú hosszú szabadságvesztésre ítélni. Rohadjanak a börtönben az ilyenek, nem szabadba valók.

Ja és még ezeknek jár a telefon, nagy lófasz a seggükbe, az való nekik.

Jancsibohóc /Bohócügyi Államtitkár/ · http://www.vanditdigital.com/ 2009.02.09. 20:55:42

Sztojka Iván ismerősei rohamosan fogynak iwiw-ről.. Már csak 46-an vannak. Tegnap 110-en voltak még....

belzebubó 2009.02.09. 21:01:52

"A sajtótájékoztatón Hunyadfalvy Ákos, az MKB Veszprém KC társadalmi elnöke azt mondta, hogy "25-30 cigány elkövető Veszprém belvárosában egy szórakozóhelyen előzmény, indok nélkül megtámadott vétlen, ártatlanul ott szórakozó embereket", s e támadás következtében egy kézilabdázó meghalt, kettő pedig súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett. Az elnök egyenesen azt állította, hogy "vannak cigány elkövetők, van cigánybűnözés Magyarországon, aki ezt máshogy gondolja, lapozgassa a jogtudományi egyetemek kriminológiai, kriminalisztika tankönyveit"."

FIDESZ sajtótájékoztató.
Zero! A csapat nem Fotex hanem MKB Veszprém már,de az sem biztos sokáig,mert a szponzorok nem tülekednek érthető módon.

Jancsibohóc /Bohócügyi Államtitkár/ · http://www.vanditdigital.com/ 2009.02.09. 21:08:45

Az MKB teljes támogatásáról biztosította a csapatot a tragédia után. Szerintem ezzel nem lesz gond.

picur3ka 2009.02.09. 21:12:04

@Jancsibohóc:

'Tehát akkor a konklúzió: megint mi "magyarok" vagyunk az ocsmány barbárok'

Nem is beszelve, hogy cigany kultura=magyar kultura sok kulfoldi eszlenynek.

Nem kell ide semmi mas modszeres csak a cigany kultura es elnyomatas modszeres terjesztese Mohacsiek altal.

belzebubó 2009.02.09. 21:17:43

@Jancsibohóc: most hallgattam a Kossuthot 11 szponzori szerződés jár le,ezért kicsit aggódnak.Reméljük az MKB valóban támogatja tovább.

dr.justice 2009.02.09. 21:44:34

–Én csak annyit mondhatok, hogy nem tudom, miből él a Sztojka család – mondja Tóth Dezső, Enying polgármestere. – Ivánt gyerekkora óta ismerem, tanítottam őt az általános iskolában, a mai napig köszönő viszonyban vagyunk. De arról nem tudok, hogy bármit is dolgozna. Csak azt látom, hogy szépen gyarapodik.


Csak azt nem tudom ilyenkor hol a bús picsában vannak a kiváló munkájukért szarrá jutalmazott APEH alkalmazottak.

Mr. Acid 2009.02.09. 22:55:10

@belzebubó:
A szegedi MKB bankon (a Kárász utcától 15 méterre) ma fekete zászló volt kitűzve. Nem hiszem, hogy kihátrálnának.

XSun (törölt) 2009.02.09. 23:24:02

Írtam a kapcsolat. hu egy bejegzést:
Felhívnám a figyelmét mindenkinek aki azt állítja hogy nincs "cigánybűnönözés" az olvassa el ezeket:
Harmincöten üldözték a bozótban mezítláb menekülő férfit
www.szoljon.hu/jasz-nagykun-szolnok/kek-hirek/harmincoten-uldoztek-a-bozotban-mezitlab-menekulo-ferfit-209676

Családok verekedtek Sarkadon, egy embert megszúrtak - frissítve
www.beol.hu/cikk/209795

Ez a legjobb:
Lapáttal támadtak a rendőrökre a Dankó Pista utcában
www.heol.hu/heves/kek-hirek-bulvar/lapattal-tamadtak-a-rendorokre-a-danko-pista-utcaban-210104

Azért azt elmondanám hogy más demokratikus országokban pl. USA ha ilyet próbáltak volna tenni
akkor ott a rendőrök gondolkodás nélkül tüzet nyitottak volna a támadókra.
Gondolkodjunk el egy picikét nem érzi senki durvának hogy rendőrökre támadnak?


És hogy a fő témánál maradjunk.
Enyingen rettegnek Arkan kommandósaitól
www.indexveszprem.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=1209:enyingen-rettegnek-arkan-kommandosaitol&catid=94:veszprem&Itemid=799

Felhívnám a figyelmet ezelre a sorokra:

" Maga csak ne sokat kérdezősködjön, mert úgy jár mint a leszúrt kézilabdázó.
Itt olyan roma hadsereg van, hogy attól még a helyi rendőrök is félnek,
egyikük szájába már dugtak pisztolyt, pedig csak igazoltatott egy vasakkal megrakott autót -
így fogadták az indexveszprémet az egyik enyingi kocsmában,
ahol olyan hír járja, hogy Marian Cozma és a veszprémi kézisek támadói a településhez köthetők."
...
" Tudja, ezek olyan fickók, ha ők azt mondják itt a rendőrnek,
hogy nem vagy te kíváncsi a csomagtartóra, akkor az a fiatal járőr úgy döntött,
nem érdekli a jármű hátsó része. Nem érdemes ezekkel kötekedni,
de még rájuk nézni sem tanácsos. Fegyverük van,
s pillanatok alatt csapatokban is tudnak támadni. Mindenki tudja kikről van szó,
de senki nem mer hozzájuk nyúlni. A rendőrség is arra büszke, hogy hány sebességmérőt helyez ki,
nem arra, hogy őket rács mögé jutassa - mondták nekünk az egyik enyingi szórakozóhelyen,
ahová nem tehetik be a lábukat ezek a személyek,
mert a tulajdonos csak klubtagsági igazolvánnyal rendelkezőket lát szívesen a sörözőbe."


Ezek után azt kérdezném a miniszterlenök úrtól hogy nem érzi hogy valami aprócska gond van a közbiztonsággal?????

XSun (törölt) 2009.02.09. 23:24:33

Erra válasz a követlező volt:
Értesítünk, hogy az általad létrehozott #417901 azonosítójú, Gyurcsány Ferenc blog komment tartalom moderálásra (Törlés) került a moderálási alapelvek (kapcsolat.hu/page/moderate) következő pontja(i) alapján:

- 4.4 Általánosan elfogadott normákba ütközik.

A moderátor a következő megjegyzést fűzte hozzá a döntéséhez:

A linkek felesleges indulatokat gerjesztenek

Amennyiben nem értesz egyet a döntéssel, a fellebbezés módozatait itt találod:
kapcsolat.hu/page/moderate

Kapcsolat.hu

Véraláfutás 2009.02.10. 00:36:14

Mit kűzdötök azzal a tapló kapcsolattal? Az egy szimpla szócső, a struccoknak, a pojácától. Agyhalottakhoz beszélni? Ennyi erővel zabot hegyezni is értelmesebb tevékenység...

a szoclib még kómában is lop 2009.02.10. 09:41:44

@Félkupica_Fehér_Főnök:

"miután szóba került a nemzetgazdaság,..."

eleve azzal kezdődött, amin besértődtél

"... rögtön utána ezt valami önfenntartó gazdaság vagy gazdálkodás(?) alapján próbálta meghatározni..."

???

"... ott már annyira elvesztem"

ebben azt hiszem leginkább a sértődésed a hibás

Spielberg 2009.02.10. 09:47:41

mi a fasznak írtok a Kapcsolatra???

Seduxen (már NEM dr.) 2009.02.10. 10:20:25

@Jancsibohóc: Te, az az agika47 mekkora egy tirpák büdös paraszt... szívesen tarkón simogatnám egy kurva nagy szívlapáttal... többször is. mondjuk a moderátor is megbaxhatja a kurva anyját, a válaszom (amúgy teljesen normális hangnemben) nem került ki, de még csak nem is jelezte, hogy miért nem... büdös kommancsok :)

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2009.02.10. 10:35:24

@Seduxen:

Sedu, hagyd már őket, mielőtt agyvérzést kapsz. Hiányoznál. :)

Seduxen (már NEM dr.) 2009.02.10. 10:47:18

@laspalmas: ez egyfajta küldetéstudat :) Az a fajta sötétség, ami ott van, az rémisztő. Az egyik agybarom (igen "A könyvtáros") most osztja az észt, hogy miért nem kerestek más normális elfoglaltságot a kézisek, mint az éjszakai élet... Az eszem megáll bazdmeg, az áldozatokat tenni felelőssé? Milyen kifacsart gondolkodású agy képes ilyet kitalálni???

S.O.A. 2009.02.10. 11:22:24

Milánka84 SEM hazudtolja meg önmagát:

"Ideje lenne befejezni a cigányáság kollektív ártatlannak nyilvánítását, és tudomásul venni, hogy a roma közösség - mint ahogy a magyar társadalom is - egyénekből áll, és minden állampolgár, legyen az magyar vagy roma, tetteinek következményeiért egyénileg kell, hogy feleljen. Szomorú, hogy ma Magyarországon egy tragikus kimenetelű bűncselekmény apropót ad a fajvédő bűnpártolók undorító népbutításainak..."

Higany 2009.02.10. 19:21:21

index.hu/kultur/media/2009/02/10/gyurcsany_bojkottot_hirdetett_a_magyar_hirlap_ellen/

B+
Amúgy általában nem szoktam egy húron pendülni Zsoltival, de ebben a cikkében fején találta a szöget.
Ferike nem így gondolta...

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.02.10. 20:32:12

@Seduxen:

A kiskunlacházi gyilkosság kapcsán is voltak idióták, akik Nóri öltözetét hibáztatták az egészért... Agyament.

belzebubó 2009.02.10. 20:49:09

@misikeh: hány állami vállalat hirdetett ott? Tudja valaki? Még hány olyan állami cég maradt amelyik megengedheti magának a hirdetést ? MÁV? BKV?
Nem hiszem,hogy eddig szivesen hirdettek Széles Gábornál.Eddig is le volt tiltva szerintem,csak nem csináltak hozzá szinházat.

belzebubó 2009.02.10. 20:55:25

Azért én az ő helyében pont most Bayer Zsocát nem csesztetném. Ez pont nem jó időpont,túl nagy az egyetértés ebben a kérdésben,ha balos ha jobbos a nyugger.
De egyre jobb,mert tudják hogyan kell szavazatokat veszteni.Rohan a vesztébe.

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2009.02.10. 20:55:29

Reggelig bírjátok ki, Zero már megírta a postot. :)

belzebubó 2009.02.10. 21:01:02

@laspalmas: öröm,boldogság :)
Kibirjuk!

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.02.10. 21:41:23

@misikeh:

Ezt már vagy féltucatszor linkelték, csak délután, holnap poszt is lesz belőle.:)

süti beállítások módosítása