Skip to content


       Szűrés lista

Megvan Nóri gyilkosa (?)

Elevenítsük fel az eseményeket:

2008. november 23-án hajnalban a kultúrházból hazafelé tartó 14 éves Horák Nórát megerőszakolták és megfojtották. Meztelen holttestét édesapja találta meg másnap. Senkinek nem kívánok hasonlót!

Fogalmam sincs, mi történhetett, csak elképzelni tudom. Mondjuk egy darabig várták haza a kislányt, aztán elaludtak a tévén. Reggel felébredtek, gondolták, Nóri alszik. Mentek ébreszteni, hát nincs sehol. Ijedelmet leküzdték ("nyugi, biztos egy barátjánál aludt"), végigtelefonálták az ismerősöket, a lány barátait. Na, ekkor jött az igazi, gyomorszorító félelem, de valószínűleg még akkor is nyugtatták magukat ("ez egy kisváros, nem eshetett baja"). Megszervezték a keresőcsapatot, apuka elment velük. Mentek, kerestek, kérdezősködtek, egyszercsak valaki felfedezte a földön fekvő lányt. Az apa elkezdett reménykedni, hogy talán csak részeg, de a szíve mélyén már sejtette, hogy baj van. Nagy baj. Futni kezdett, ahogy egyre közelebb ért, látta, hogy a lánya teljesen meztelen. És nem mozdul. Odarohant, ráborult, próbálta életre kelteni, majd ezt feladva legalább betakargatni meggyalázott testét. Mindeközben az őrület határán felfogta, hogy az imádott gyermeke, akinek kiskorában esti mesét olvasott, aztán megtanította biciklizni, később gyakorolta vele a matekot, hétvégén elvitte kirándulni, szóval akiért bármit megtett volna, ott fekszik holtan, miután megverték, megerőszakolták, megfojtották. Valószínűleg úgy rángatták el onnan...

A lány emlékére tartott demonstráción a város polgármestere, Répás József roma erőszakról beszélt, rendes vihart kavarva az országban. A média jobban foglalkozott a beszéddel, a megemlékezésen részt vevő Magyar Gárdával, Nóri iwiw-re feltöltött képeivel, mint magával a gyilkossággal.

Azóta eltelt több, mint 7 hónap, és egyre kevesebb hír szólt a nyomozásról, az utóbbi időben pedig teljes kuss volt. Nagy valószínűséggel tippeltünk arra, hogy a kislány brutális megölése a 11 millió forintos vérdíj ellenére bekerül a megoldatlan ügyek közé, pedig már február végéig 347 embert hallgattak meg, 92 DNS-mintát vettek, és több poligráfos vizsgálatot is elvégeztek. Eredmény nulla.

Egészen múlt hét péntekig, június 26-ig, mikor is felröppent a hír, hogy hajnalban elfogták a gyilkost, aki délután már beismerő vallomást is tett. A sajtótájékoztató résztvevői nem kívánták pontosan elmondani, hogy miként jutottak el a nyomozók az elkövetőhöz. Azt mondták, hogy az információszerzés módja államtitok(!). Tájékoztató a police.hu-n:

"Az ügyben 670 személyt hallgattak ki, illetve számoltattak el, 179 személytől vettek DNS mintát. Ezen túlmenően  21 fő poligráfos vizsgálatára is sor került.

A helyszínen rögzített nyomok szakértői vizsgálata soron kívül megtörtént. Az ügyben hemogenetikai szakértőt, orvosszakértőt, fizikai-kémiai szakértőt, nyomszakértőt rendelt ki a rendőrség.

A sértett mobiltelefonjának híváslistáját is elemezték, azonban az érdemi információt nem eredményezett.

A kitartó, áldozatos munka meghozta a várt eredményt. 2009. június 25-én egy DNS minta vizsgálatának eredményeként bizonyossá vált, hogy a nagy felháborodást keltő, brutális  bűncselekményt P. József 25 éves, kiskunlacházi lakos követte el. A férfit a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai lakásán elfogták. Előállítását követően részletes beismerő vallomást tett.

A bűncselekmény elkövetőjét az illetékes bíróság a mai napon előzetes letartóztatásba helyezte."

A gyanúsított P.József 25 éves helyi lakos, akit kicsit furcsának írnak le az ottaniak: "Lelki beteg lehetett, a családja miatt. A szülei elváltak, az apja alkoholista volt, ütötte az anyját. A válás után nem sokkal az apja meghalt, a testvére felakasztotta magát - szerelmi bánata volt -, majd az anyukája körülbelül 6 évvel ezelőtt meghalt rákban. Én az utóbbi években csak annyit láttam belőle, hogy járkál, köszön. Én nem gondoltam volna, hogy ő tette" , "Ápolatlan volt, nagydarab, és mindig büdös volt nála, patkányok is lehetnek ott bent. Dadogott is, és meglehetősen fura volt, de az nem látszott, hogy ilyenre képes."

A gyilkosság után Kiskunlacházán, a kurucon és úgy általában az egész országban felröppent hírekkel, híresztelésekkel ellentétben P.József NEM roma. Biztos sokan csalódtak, mikor ezt megtudták, én örülök ennek. Bele sem merek gondolni, mi lett volna Kiskunlacházán és az országban, ha cigány az elkövető....

P. Józsefnél a házkutatás során a porsívóban megtalálták Nóri táskáját, iratait, telefonját, nyakláncát. A házról a sajtóban megjelent "elhanyagolt", "rendkívül szemetes" jelzők semmit sem adnak vissza a horrorfilmbe illő valóságból.

 

Érdekes egy videó, szó se róla. Olyan jó kis propagandafilm. Hosszú percekig mutatják a plombát az ajtón, jól lássa mindenki, érintetlen területre mennek. Ennek ellentmond, hogy az egyik helyszínelő szeméthegyet, szekrényeket figyelmen kívül hagyva egyenesen a porszívóhoz megy. Nem módszeres kutatás közben ér oda hozzá, hanem határozottan, minden mást mellőzve előveszi és kinyitja. Látnok lenne? Vagy csak szimpla hazugsággal állunk szemben? Ugyanis azt nyilatkozta a rendőrség, hogy P. Józsefet péntek hajnalban fogták el (alig mertek bemenni egy kutyától!), péntek délelőtt mentek ki hozzá helyszínelni, és péntek délután tett beismerő vallomást.

Ha a nyilvánvalóan vágott filmet úgy vágták, hogy csak a lényeges részek (= bizonyítékok megtalálása) látszódjon, miért van rajta a redőnnyel való szerencsétlenkedés?

Szemmel látható az is, hogy 2 személyi igazolványt és 2 lakcímkártyát találtak. Kié a másik? Azé a nőé, akit P.József állítólag már korábban megerőszakolt,és akinek a története alapján eljutottak hozzá a rendőrök? Jó lett volna, ha ezt is megemlítik, nem beszélve a 4 darab mobilról, amit a sajtótájékoztatón kiraktak szépen Nóri iratai mellé, pedig biztos, hogy nem az övé mind.

Hogyhogy nincs elszakadva a nyaklánc? Az éjszakai sötétben, a süvítő szélben, hóesésben ez az esetlen, tapasztalatlan férfi elbíbelődött a kapoccsal? Kockáztatva azt, hogy meglátják? Vagy nem ott történt a gyilkosság, ahol megtalálták a testét? Hanem mondjuk bent a házban?

Csupa -csupa kérdés ez a megfejtésnek szánt videó.

Ami az ügyben a legfurcsább, hogy a vörös hajú P.József körülbelül 200 méterre lakik attól a helytől, ahol Nóri holttestét megtalálták. Ráadásul a pénteki nyilatkozatokból az derül ki, hogy a rendőrök a gyilkosság helyszínén talált vörös színű fanszőrzetből durván két hónapja tudták, hogy egy fehér bőrű, szőke vagy vörös hajú férfit kell keresniük.

Kérdések:

1, Nem vittek kutyát novemberben a helyszínelésre??? Ezek szerint nem, mert gyalogos nyomot 200 méteren nem vesztett volna el...

2, November 23-án megtalálják a fanszőrzetet, és következő év áprilisában tudják meg róla, hogy vörös színű? Vagy ennyi ideig tart kilogikázni, hogy az elkövető nagy valószínűséggel vörös, esetleg szőke hajú?

3, Ha tényleg találtak annak idején vörös fanszőrzetet, miért nem hozták nyilvánosságra azonnal? Remekül le lehett volna szerelni azokat, akik a kiskunlacházi sötét bőrű, fekete hajú, minden bizonnyal fekete fanszőrzetű cigányokat vádolták. Ne mondják, hogy a "nyomozás érdekeire való tekintettel, nehogy elszökjön az elkövető", mert nem hiszem el! Ezeknek hónapokig gőzük nem volt, kit keressenek, elég csak viszaemlékezni a nyilatkozatokra:

2008.12.29.: Ármos Sándor, Pest megye rendőrfőkapitánya

"Hamarosan eredmény várható az óriási közfelháborodást kiváltó kiskunlacházi gyermekgyilkosság ügyében. A nyomozás során már kétszáznál több tanút hallgattak ki. Szavai szerint "szorul a hurok" az elkövető körül."

2009.03.06.: Papp Péter, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi igazgatója

"Nem fogja megúszni a büntetést a 14 éves Nóri gyilkosa, mert a rendőrök - több száz kiskunlacházi férfi elszámoltatásán túljutva - immár a tettes búvóhelyének közelében járnak. Jelenleg a Kiskunlacháza térségében lévő településeket fésülik át a rendőrök, és a tanyavilágot is nagyító alá veszik. Napról napra bővül a kihallgatottak köre, és a DNS-minták vétele is folytatódik. Nagyon sok mindent tudunk a gyilkosról: ismerjük a szokásait, a habitusát, ám megnevezni még nem tudjuk az illetőt"

Szóval egyszer szorul a hurok, egyszer meg bővítik a kört, tényleg tök hiteles.

És mindezen játszadozás közben nem tűnt fel nekik P.József vörös hajú helyi lakos? Tényleg ennyire bénák? Vagy minket néznek hülyének?

4, Hogy lehet, hogy vörös szőrszálakat találnak, és nem viszik be első körben a gyilkosság helyszínétől kétszáz (!) méterre lakó vörös hajú, fiatal férfit? Csak két hete szerdán idézték be a rendőrségre!

"A kollégám kis híján lefordult a székről, amikor a vörösesszőke hajú férfi belépett az ajtaján", mondta Papp Péter, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi igazgatója.

Nem csodálom....

P.József természetesen tagadott, viszont önként adott DNS-t. (Ennyire ostoba hogy lehet valaki?) Múlt hét csütörtökön derült ki, hogy egyezik a két minta.

5, Hogyan magyarázzák azt az ellentmondást, sőt nagyon durva hazugságot, hogy azért vártak 3 hónapot a 10 millió forintos nyomravezetői díj kitűzésével, mert állításuk szerint annyi értékes nyom állt rendelkezésükre, hogy úgy gondolták, azok alapján villámgyorsan elkapják az elkövetőt? És tényleg, voltak értékes nyomok: DNS, vörös szőrszál. Volt 200 méteren belül egy olyan férfi is, aki a nyomok alapján azonnal képbe kerülhetett volna, mégsem került. Ebben óriási ellentmondás van.

Mindezek alapján joggal merül fel az emberben a kérdés: Biztos, hogy alapos, körültekintő és pontos munkát végzett a rendőrség?

Biztos, hogy (csak) P.József az elkövető? Biztos, hogy úgy történt minden, ahogy állítják?

Az is érdekes, amit a jobboldali radikálisnak egyáltalán nem nevezhető Stop írt:

"Hajni elárulta azt is, a faluban azt beszélik, hogy József a buli után leütötte Nórit, majd elvitte magához, és a házban ölte meg a lányt. Ezután pedig néhány barátja és a barátnője segített másnap, sötétedés után kivinni az erdőbe a holttestet. "Még meleg volt, amikor megtalálták" - ismertette a településen elterjedt pletykát a hölgy.

Egy polgárőr részben megerősítette ezt az információt, mint mondja, tudomása szerint öt embert gyanúsítanak a gyilkossággal összefüggésben. Ez a verzió egyébként azért életszerű, mert, mint ismert, az apa egész nap kereste Nórit, többször elsétált a helyszín mellett, mégis csak délután találták meg a lányt. József pedig egy utcányira lakik attól az erdőtől, ahol végül ráleltek a holttestre."

Persze ez lehet urban legend is, a rendőrség mindenesetre azt nyilatkozta, hogy "További elkövetők az ügyben nem jönnek szóba, mivel a rendőrség megállapította, hogy a gyanúsított tettét egyedül követte el."

"Korábban elterjedtek olyan hírek is, hogy több támadót keres a rendőrség - szóbeszédek szerint öt romát. Papp Péter szerint az okozhatta a félreértést, hogy a rendőrség az áldozat testén több helyen is talált DNS-eket. Amikor a szakértők közölték, hogy a különböző minták mind ugyanattól a férfitól származnak, már tudták, hogy egy gyilkost kell keresniük."

Ezt azért nyilvánosságra hozhatták volna, csak úgy a közvélemény megnyugtatása végett. A lány szüleinek sem mindegy a tudat, hogy egy vagy 5-6 férfi erőszakolta meg a lányukat...

Ezenkívül a rendőrség által közreadott sztori nem valami életszerű: Hajnali fél háromkor (ráadásul hidegben, szélben, hóesésben) a csinos, 14 éves Horák Nóra megáll beszélgetni a beszédhibás, csúnya, ápolatlan P.Józseffel, sőt még a fák közé is besétál vele cigizni? Ezt egyáltalán nem tudom elképzelni.

Ahogy az is furcsán hangzik, hogy P.József ELŐBB megerőszakolja, AZTÁN megfojtja a lányt, nehogy meghallja valaki a kiabálását. Ez nonszensz...

Úgy veszem észre, hogy a rendőrség hazudik az ügyben.

Hogy az egészben vagy "csak" a részletekben, azt nem tudom.

Azt sem, hogy miért. Kinek és mire jó ez a ködösítés egy kislány meggyilkolása kapcsán?

Mindenesetre a nyomozócsoport 9 tagja (Zsőtér Ferenc - rendőralezredes, Niedermüller Zsolt - rendőrezredes, Csapi Balázs - rendőralezredes, Rácz Péter - rendőrőrnagy, Jandricza Katalin - rendőrszázados, Rácz Tamás György - rendőrszázados, Erdélyi Szabolcs - rendőrszázados, Pusztai László - rendőrfőhadnagy, Burgermeiszter Zsolt - rendőrfőhadnagy) jutalomban részesült.

 

 

Címkék: közélet rendőrség pofátlan

A bejegyzés trackback címe:

https://vastagbor.blog.hu/api/trackback/id/tr271210898

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Havi Fricska 2009.06.29. 10:00:07

Magyar Bálint: "Slota kormányzott 7 évig"A magyarellenes szlovák politikus, Ián Slota ötlete volt a szociálliberális koalíció két ciklusának minden sarokpontja - vallotta be Magyar Bálint a Playboynak adott interjújában. 2002 óta érkeznek emailek bizonyo…

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

__ 2009.06.29. 08:41:41

"Bele sem merek gondolni, mi lett volna Kiskunlacházán és az országban, ha cigány az elkövető...."

de azért lenne rá igény, mi?

És az a verzió fel sem merül, hogy szimplán bénák voltak a zsernyákok? A hülye rendőr sztereotípia ilyenkor mér nem jön elő?

loop80 2009.06.29. 08:43:23

Szerintem is sok helyen "sántít" a hivatalos magyarázat.

Továbbra is az a véleményem, hogy csak rákenték ezt a gyilkosságot erre a szerencsétlen "péjózsefre".

De ha már rendőrség és nemi erőszak: A Zsanett-ügyben sem a rendőröknek hiszek, ott is bődületes baromságok hangzottak el a védelem oldaláról. (Az sem érdektelen, hogy ki védte a rendőröket.)

Aztán: 2006. október 23-a, ugye... Érdemes elolvasni ezen ügy kapcsán a Túlkapások c. könyvet. És megnézni a benne lévő képeket, az az igazi horror!

Vajon miért nem hiszünk a rendőrségnek/rendőrségben?!

DexterMorgan78/Séfbácsi 2009.06.29. 08:52:17

De szép kiscsaj volt:(
Az üggyel kapcsolatban csak annyit: Kaiser Ede, Mór stb.

DexterMorgan78/Séfbácsi 2009.06.29. 08:52:49

@DexterMorgan78/Séfbácsi:
És nem az elkövetőt akarom mentegetni, hanem csak annyit hogy a rendőrség sokszor iszonyatos hibákat vét.

Petrow 2009.06.29. 08:56:29

@DexterMorgan78/Séfbácsi: hogy kiegészítsem egy közelmúlt béli esettel: Tánczos Gábor...

picur3ka 2009.06.29. 08:58:35

Hat a rendorkutya, az egy igen erdekes felvetes, hiszen a leirasok alapjan meg az emberek is ereztek a szagat ennek a pacaknak.

Jurganov 2009.06.29. 09:01:01

tettest kellett produkálni, hiszen immáron a túlélés a tét a politikusoknak. szomorú ez a történet, ha nem ő a tettes de rákenik akkor azért, ha meg ő és eddig tartott elkapni akkor azért.

persze nem lehetetlen, hogy csak elviszi a balhét. mint a srác a makói ügyben. itt is mindenki tudja, hogy ki gyújtotta fel a szerencsétlen lányt, de nem nyúlnak hozzá. nem mernek. mert cigány.. nem cigányozni akarok ezzel, egyszerűen csak ez az igazság.

ha valakire rá lehet kenni akkor meg is van oldva az ügy. gyors, egyszerű.

Dr. Otto Von Schnitzelpusskrankengescheitmeyer 2009.06.29. 09:01:40

Én naiv vagyok, elhiszek mindent. Nem kell mindenben összeesküvést sejteni.

Jurganov 2009.06.29. 09:04:51

@Dr. Otto Von Schnitzelpusskrankengescheitmeyer:

ha valami úgy néz ki mint egy kacsa, úgy hápog mint egy kacsa, úgy jár mint egy kacsa akkor az valószínüleg egy kacsa. :)

Spielberg 2009.06.29. 09:07:14

de akkor mi??? mi az igazság? kicsit sok itt az urban legend. az az igazi probléma, hogy bármi van, mi nem hiszünk a rendőröknek. ráadásul valljuk be, cigányt vártunk! vért akartunk.
btw Szögi Lajost nem vörös szőrű elkövető verte agyon
Marian Cozmát nem vörös szőrű elkövető szúrta le...
szóval, akkor most mi van?

adequate courier 2009.06.29. 09:11:13

@Jurganov: Szegediként ez nekem kicsit új,nem ítélték a cigány srácot 14 évre? Vagy mindenki tud valamit amit én nem is hallottam?

irrelevant 2009.06.29. 09:13:04

Én határozottan úgy emlékszem, hogy a gyilkosság utáni néhány napon csoportosan elkövetett nemi erőszakról és gyilkosságról volt szó.

Tomcat állítólag utánanézett és arra jutott, hogy sehol máshol nem jelent meg ilyesmi, csak a kuruc.infón, így valószínűleg a kuruc találta ki.

Tudja valaki esetleg pontosan?

Marcellusca 2009.06.29. 09:22:02

Szép, összeszedett (már amennyire lehet) poszt, gratula!

Mint már hétvégén írtam: túl sok az "érdekes" és furcsa kérdés, sztori az ügyben.
@DexterMorgan78/Séfbácsi: -rel értek egyet. Nagyon Mór-szagú az ügy.
Vagy nem, de mint írtam, valakiknek az volt az érdeke, hogy az EP választások előtt ne derüljön ki, hogy nem roma az elkövető.
Vagy elkövetők???

emzperx 2009.06.29. 09:22:38

Pusoma Dénes ügy, Kaiser Ede ügy - Mór, Tánczos Gábor ügy, Tomcat bombagyára és akkor ez az ezer sebből vérző mese a lacházi ügyben. A rendőrségnek és az ügyészségnek egy szavát nem hiszem, nincs rá okom.
A végső politikai bukás közeledtével Drazséék bármeddig képesek elmenni, nincs vesztenivalójuk. Majd egy-két éven belül -esetleg- felmentik ezt a lúzert és lesz róla egy apró cikk valahol legalul.

Lenny [Cabdriver] (törölt) 2009.06.29. 09:23:14

A video porszívós részéhez: Nem lehet, hogy valami ivós komájának elkotyogta, hogy ott tartja a trófeáit, és ő sugott?

Akár ez a koma segíthetett is anno cipelni a lányt, vagy ilyesmi.
Aztán egy-két hete összekaptak valamin, és kipakolt a zsaruknak. Erről is, meg úgy általában az egész randaságról.
Most pedig takargatják, amíg a vallomása bezárul a kör ekörül a Józsi körül.

Csak tippelek. Ez a max,amit ki tudok préselni magamból összeesküvéselméletek nélkül.

PublicEnemy 2009.06.29. 09:23:21

Ez a történet nekem is sántít.Hónapokig nyomoznak,több száz embert kihallgatnak,és a végén rájönnek,hogy a szomszéd gyépés srác ölte meg.Ha valóban ő tette,akkor elég hülyének kellett lenni ahhoz,hogy ne találják meg előbb.
Azt is nehéz elhinni,hogy József nem szabadult meg Nóri dolgaitól,miután tudta,hogy az egész ország őt keresi....és pont egy porszívóban volt elrejtve.

Jurganov 2009.06.29. 09:23:55

@adequate courier: nem az a srác ül aki meggyújtotta. ez olyan 95%. az 5%-ot meghagyom a tévedés lehetőségének. de mivel a lány szülei is így tudják, csak meg lettek fenyegetve....

Lenny [Cabdriver] (törölt) 2009.06.29. 09:27:20

Helyesbítek: nem egy-két hete pakolt ki mondjuk(már ha létezik ez a koma egyáltalán), hanem amikor állítólag megállapították, hogy a hajszál vörös.

Csak valamiért védik. Legalábbis amíg vall. Vagy ezt ígérték neki a vallomásért.

rolika 2009.06.29. 09:27:56

Én magam is a vörös hajon akadtam fenn.
De most komolyan, nincs olyan sok vörös szőrzetű ember, ez jelzőfény lehetett volna a nyomozóknak...
Találnak vörös szőrt, lakik egy (vagy több) vörös fickó a közelben, már a DNS-vizsgálatot is rajta (rajtuk) kellett volna kezdeni!!! Ennyit tud a rendőrségünk???!

adequate courier 2009.06.29. 09:28:03

@Jurganov: Mondjuk a lecsukott srácnak sem fog megártani az a 14 év, de még a helyi újságban(DM) sem olvastam erről.

Jurganov 2009.06.29. 09:28:52

@PublicEnemy: na igen, ha legalább 1-2 filmet megnézett akkor tudja, hogy nem tartunk meg semmit. de még ezt sem.

Seduxen (már NEM dr.) 2009.06.29. 09:28:53

@otvospeter: "Én határozottan úgy emlékszem, hogy a gyilkosság utáni néhány napon csoportosan elkövetett nemi erőszakról és gyilkosságról volt szó."

nem tudom miért, de én is erre emlékeztem... valami azt súgja, hogy ez az ügy is "sántít". én szívből remélem, hogy tényleg az elkövetőt fogták el, ez esetben kívánom neki, hogy a műanyag lakat is rárohadjon...

Azt a felvétel pénteki megnézése után is megállapítottam, hogy nem lehet egy agysebész a pali, ha gyakorlatilag az ÖSSZES terhelő tárgyi bizonyítékot gondosan elrakosgatta a lakásában...

DexterMorgan78/Séfbácsi 2009.06.29. 09:34:39

Nem tudom lehet hogy a csávó az elkövető, csak az a kurva nagy helyzet, hogy eljutottunk oda 7 évnyi szocilibsi kormányzás után hogy már nem hiszünk el semmit a rendőrségnek, meg semmilyen hivatalnak. És ebben ez a tragédia....azt hiszem nem a financiális válság ami miatt vergődik az ország hanem a totális bizalmi válság, már semmit nem hiszünk , ez borzalmas.

f.m.j. 2009.06.29. 09:35:30

Laspalmas: gratulálok, pont ilyesmit vártam (Kolor nyilatkozata hiányzik egy kicsit, de csak egy kicsit :))

@Marcellusca: értelek, de melyik "oldal" érdeke kívánta így? Vagy szerinted a Jobbik (aki még bent sincs a parlamentben) ekkora befolyással bír?
Az MSZP meg miért ne engedte volna, hogy híre menjen, hogy fehért keresnek, hiszen akkor előbb bebizonyosodik, hogy tévedtek, akik cigány elkövetőt feltételeztek, és kifogják a szelet a Jobbik vitorlájából...
Nekem főleg a szavahihetőségét vesztett rendőrség miatt bűzlik az egész, az ilyen Draskovics-félék miatt is, róla konkrétan lerí a becsület, és tisztaszívűség... meg olyan szép is...

Seduxen (már NEM dr.) 2009.06.29. 09:37:12

@DexterMorgan78/Séfbácsi: ezért "tett" is a rendőrség az évek hosszú sora alatt, mert voltak ügyek, ahol váltig állították, hogy az elkövetők vannak meg, oszt kiderült - néhány év múlva -, hogy mégsem... szerintem ez is belejátszik. de igazad van, hogy az is, hogy a tetves politikusok annyiszor, és annyira megalázták, és a kis érdekeiknek megfelelően felhasználták/felhasználják/fel fogják használni a rendőrséget, hogy lassan azt sem hiszi el az ember, amit kérdeznek...

eszkep 2009.06.29. 09:38:16

Emlékezzünk, hogy a rendőrség az első sajtótájékoztatóban több, legalább három elkövetőről írt!

Agyalap 2009.06.29. 09:38:19

Egyszerűen szánalmas, amit a rendőrség előadott az ügyben.

f.m.j. 2009.06.29. 09:38:25

Ja, nekem nincs egy olyan jó barátom sem, akit akkor hívhatnék, hogy segédkezzen holttestek eltüntetésében... ezen el kellett gondolkodnom.... következtetés: mindenki felnyomott volna még abban az órában---->nincs egy igaz barátom sem,brühühü....

S.O.A. 2009.06.29. 09:40:14

Javasolnám a CSI Miami meg a Gyilkos elmék forgatókönyv íróinak, hogy jöjjenek el Magyarországra jó pénzért továbbképzést tartani. Mert még ők is többet értenek a nyomozati technikákhoz a filmjeik alapján... Aki életében látott már egy részt is bármelyik krimisorozatból, az tudja, hogy nem csupán a DNS-re kell koncentrálni, hanem arra a dologra is, amiből a DNS mintát preparálni lehet (pl szőrszál). Azt meg valaki kideríthetné, hogy voltak-e kutyák a helyszíneléskor, mert komoly kétségeim vannak effelől...

eszkep 2009.06.29. 09:41:30

@DexterMorgan78/Séfbácsi: Bizony! Milyen országban élünk, hogy egy ártatlanul vádolt embert (!), kizárólag közvetett "bizonyítékok" alapján életfogytiglanra lehet ítélni???? Ráadásul azon tanúk ellen, akik alibit adnak a vádlottnak, büntetőeljárás indul hamis tanúzásért!!! És ha közben nem bukik le (véletlenül!) az igazi elkövető??? Őket is elítélik???Pofám leszakad...

Lenny [Cabdriver] (törölt) 2009.06.29. 09:45:23

@fmj:

Mindenki megtalálja a magáét. Egy ilyen senkiházi beteg féregnek nyílván senkiházi beteg féreg a "barátja".
Amúgy szándékosan nem a "barát" szót használtam, mert ide nem való.

Kartal (rezervált) 2009.06.29. 09:45:42

"Azt mondták, hogy az információszerzés módja államtitok(!)." Na eddig ilyet csak a legelvadultabb diktatúrákról hallottam. Angliában pl. azért nem (nagyon) állítják a bukott kémeket bíróság elé, mert a bizonyítási eljárás során az információgyűjtés módját is közzé KELL tenni, és ezt el akarják kerülni a titkosszolgálatok. Inkább vádalku, kitoloncolás szép csöndben... ja, hogy ott demokrácia van? Bocsi! Már csak az érdekelne, hogy akkor itt MI van?

Ezt a történetet kb. hét hónapja borítékolhattam volna: keresnek egy enyhén fogyatékos fehéret, akire rá lehet húzni vizes lepedőt. Ahogy megtalálták a bizonyítékokat, az valami botrány. Legalább ne mutatták volna be!

Egyébként nekem teljesen mindegy, cigány vagy sem, csak fogják meg a gyilkos(oka)t, és ne keveredjenek önellentmondásba közben. Na itt az utóbbi nem sikerült, szóval fenntartom a kétkedéshez való jogot.

A bocsánatkérésről annyit, hogy a lány halála volt ugyan az apropó, ami miatt elhangzottak a vihart kiváltó mondatok, de minden helyi lakos tudott valami cigányok által elkövetett szemétségről, ami miatt kiment a tüntetésre, szóval nem volt az annyira előítéletes és ok nélkül való támadás, mint most megpróbálják beállítani. Én akkor kérnék bocsánatot, amikor kolompár, mohácsi, és hazaárulásban jártas bűntársaik is bocsánatot kérnek Magyarország nemzetközi sajtóban való lejáratásáért, és helyreigazítást tesznek közzé mondjuk a BBC-n...

Ja, és: barikad.hu/node/31537

eszkep 2009.06.29. 09:45:57

@loop80: Azért azt se felejtsük el, hogy beismerte tettét a gyanusított.

reKorrekt 2009.06.29. 09:46:19

Van egy olyan sanda gyanúm hogy direkt tartották vissza az információkat és direkt tájékoztatták félre a közvéleményt, hátha valamelyik szélsőjobb társulat vagy a lacháziak felégetik a cigánysort és kibeleznek minden purdét. Aztán persze jöhettek volna azzal hogy "dehát nem is cigányok voltak, látjátok milyen kirekesztő előítéletes nácik vagytok?" Ez simán benne van.

DexterMorgan78/Séfbácsi 2009.06.29. 09:47:44

@eszkep:
Igazából nem tudom mit higyjek és ez a durva az egész ügyben. Sajnos van rendőr ismerősőm nem is egy és hallom hogy milyen állapotok uralkodnak a rendőrségen belül.

z666 2009.06.29. 09:47:49

Ez nagyon hasonlít a tíz évvel ezelőtti körmendi gyermekgyilkosságra, Tánczos Gábor meghurcolásásra.
Csak ott egy másik (szintén parazita) etnikum volt érintett...

f.m.j. 2009.06.29. 09:51:06

@Korrekt (Cum Deo pro Patria et Libertate):

és tökjó, hogy hiába vártak ilyenre... :)

@Lenny [Cabdriver]: persze, hogy nem barát :)

ja-ja, én vicceskedtem, de már tegnap szöget ütött ez a fejemben (te, gyere mán, me' van itt egy csaj, akit megöltem, segíccs má' kivinne, he---) morbid...

DexterMorgan78/Séfbácsi 2009.06.29. 09:52:08

@Korrekt (Cum Deo pro Patria et Libertate):
Na ezt már el tudom képzelni, ott bujkált ez a gondolat nekem is valahol a fejemben. Milyen jól hangzott volna ha rágyújtanak egy két cigány családra egy két putrit aztán meg előállnak a tettessel. Én csak egyben reménykedem, hogy ha kormányváltás lesz, ezekbe a dolgokba vagy közvetlenül (nyílt vizsgálat) vagy közvetetten (tudjátok szokásos kifúj egy hangfelvételt, vagy egy iratcsomót találnak a balaton mellett egy kukában) betekintést nyerhetünk.

f.m.j. 2009.06.29. 09:53:47

@z666:

Ebbe a Táncos-ügyben miért vagytok olyan biztosak? Bár én is így hallottam, igaz nem "igazi" újságból...

Marcellusca 2009.06.29. 10:04:18

@Lenny [Cabdriver]: Ez, szvsz, azért sántít, mert pölö én (lehet fikázni! :D) bármelyik HAVEROMat (ivócimborám nincs, mert nem folytatok italozó életmódot) felnyomnám 11 milláért. :)

Virág et. 2009.06.29. 10:06:30

laspalmas

Sikerült annyi sületlenséget összeírnod, hogy hosszú lenne mindenen végigmenni. Csak a legszembetűnőbb: a lezárt ház nem azt jelenti, hogy ott még nem járt rendőr! Sőt, épp az ellenkezőjét!

De itt a válasz: a cigányok voltak, a zsidók megbízásából. Véráldozatot akartak bemutatni, mint szegény Solymosi Eszteren, de ismét a judeobolsevista hatalmi elit elnyomja az igazságkeresőket és talál egy szegény bűnbakot. Akit a rendőrség pár óra alatt megtör (a CIA már Kiskunlacházán jegyzetel, mert nekik erre hónapok kellettek Guantanamoban) és mindent bevall. A DNS-t meg meghamisították.

Világos minden, szebb jövőt!

Yorick White 2009.06.29. 10:08:09

A kétkedésre mindenképp minden okunk megvan. Fura ez az ügy. De ha tényleg ez a szerencsétlen alak a tettes, akkor a tudatosan leépített rendőrség még szarabb állapotban van, mint hittük.

Csak az a baj, hogy a balliberálisok most megint azt mondják majd, hogy biztos csak azért kételkedünk, mert "csalódottak" vagyunk, hogy nem cigány az elkövető.

Pedig ez nem így van. Csupán kurvára sántít ez az egész. Remélem, nem egy újabb Tánczos-ügynek vagyunk a szemtanúi.

Jurganov 2009.06.29. 10:08:46

@adequate courier: lehet, hogy nem írta meg a DM, de hidd el. S. Norbert az elkövető. és nagyon szabadlábon van.(legalábbis így beszélik a népek. a PC jegyében ezt le kell írnom)

azt meg, hogy megérdemli-e a srác a 14 évet nem tudom.

DArchAngel 2009.06.29. 10:09:21

Azóta is nagy kuss van az ügyről. Mindenesetre érdekes, hogy teljesen ellentmondanak a most nyilvánosságra hozott adatok, és az elkövető az eddigi rendőrségi nyilatkozatoknak. Vagy az csak az "ellenség félrevezetése" lett volna? Mikor kerülnek nyilvánosságra a jegyzőkönyvek?

phaidros 2009.06.29. 10:09:28

A képen a csávó nem tűnik vörösnek.

Marcellusca 2009.06.29. 10:11:14

@fmj:

Lehet, hogy már "megfertőződtem" és ezért vízionálok elméleteket. :)
Nagyobb valószínűséggel hiszek az általad írt, rendőrségi szavahihetőség (esetleg szakértelem) verzióban.
De egyik sem jobb, mint a másik.

Lenny [Cabdriver] (törölt) 2009.06.29. 10:11:37

Ami pedig a kutyákat illeti, tényleg durva.

De azt is el tudom képzelni, ha használták őket egyáltalán, azok még a határőröktől megörökölt kutyák, nem nyomkeresők.
Ahhoz értenek kiválóan, és kölyök koruk óta arra képezték őket, hogy egy lezárt csomagtéren cigit, vagy narkót szagoljanak ki.
Nem arra, hogy esőben-sárban-hóban szaglásszanak.
Lehet, hogy zavartan járkáltak csak körbe-körbe, hogy hol a Marlboro.

Vagy hazugság hazugság hátán az egész, vagy csak egyszerűen ennyire xarul áll a rendőrség. Emberileg, eszközileg, erőforrásilag, mindenhogy.

Burleszk, ja.

VonPerez "kapus vagyok, nem csatár" 2009.06.29. 10:13:10

Jó post, szépen összeszedted las'. Én azért bízom benne, hogy a képen látható nyomozócsoport, főleg hölgy taggal, nem meri megcsinálni egy megerőszakolt kislány szüleivel, hogy politikailag "megfelelően" zárják le a gyilkosságot. Ekkora aljasságot nem merek feltételezni senkiről.

Egyébként Nóri apja állítólag hentes. Szerintem csak magára kellene hagyni P. Józseffel és kiderülne az igazság...

eszkep 2009.06.29. 10:14:28

@Virág et.: A zártosztályon is van internet? A gondozók gépközelbe engedtek? Úgy látom, neked még hosszú kezelésre van szükséged.

Jurganov 2009.06.29. 10:14:44

@Pierre (Bezuhov): ha nem jönnél ide, mindannyiónkat( és magadat is) megkímélhetnéd az idegességtől :)

f.m.j. 2009.06.29. 10:15:00

@Lenny [Cabdriver]:

"Lehet, hogy zavartan járkáltak csak körbe-körbe, hogy hol a Marlboro."

:D:D:D

A kutyáról csak annyit, hogy ezek a mi rendőreink be se mertek menni a házba előszőr egy kutya miatt... na ez a ciki, nem is kicsit :)
És akkor elvárják, hogy higgyek, meg bízzak a rendőrségben...

Virág et. 2009.06.29. 10:15:33

"1, Nem vittek kutyát novemberben a helyszínelésre??? Ezek szerint nem, mert gyalogos nyomot 200 méteren nem vesztett volna el..."

Szakadt a hó egész este. Friss havon nem hiszem, hogy bármilyen kutya nyomot fogna. Ráadásul egy valami ruhadarab nem ártott volna a gyilkostól. Pár fanszőrszál és némi ondómaradék nem gondolom, hogy elég.

"2, November 23-án megtalálják a fanszőrzetet, és következő év áprilisában tudják meg róla, hogy vörös színű? "

Isten hozott Mo-n! A TV-ben a CSI-ban nyilván két óra alatt kész egy DNS vizsgálat is. Mo-n kicsit lassabban őrölnek a malomkerekek.

"3, Ha tényleg találtak annak idején vörös fanszőrzetet, miért nem hozták nyilvánosságra azonnal? "

Minek? Hogy már akkor verjék az asztalt az emberek, hogy "indul a cigánymosdatás"? Van sapka, nincs sapka.

Virág et. 2009.06.29. 10:17:08

@eszkep: Megértem, hogy csalódott vagy. De nyugalom, csak azt mondták, hogy nem cigány az elkövető. Ettől még zsidó pl könnyen lehet.

Ne add fel a reményt!

f.m.j. 2009.06.29. 10:17:10

@Pierre (Bezuhov):

Akkor megint felszállhatsz a lovadra, és kilogavagolhatzs az éterből...
és írj be magadnak egy pirospontot, mert olyan okos kis látnok is vagy :) (tudod, szemét mondat mögött mosolypofi nem ír fölül mindent...)

Jurganov 2009.06.29. 10:17:51

@VonPerez "kapus vagyok, nem csatár": mit nem mernek megcsinálni? kapják a címet a titkosszolgálattól, ott megtalálják a bizonyítékokat. ha érzik is, hogy valami nem kerek attól még elfogadják azt, hogy ez van és nincs más. itt a bizonyíték, és amit lehet bizonyítani az történt, amit nem az meg nem is volt soha.

Seduxen (már NEM dr.) 2009.06.29. 10:17:53

@Virág et.: neked komolyan nem "bűzlik" semmi ebben az ügyben?

ha már megvan a feltételezett elkövető, akkor - éppen a sündőrség megtépázott renoméját visszaállítandó - praktikus lenne valamelyik nagyfejűnek kiállni, és érthetően elmagyarázni, hogy mi miért történt, és feloldani az ellentmondásokat. Most már nincs "nyomozás érdekeire hivatkozva". Mert a laikus már csak olyan, hogy kombinál, amíg érthetően meg nem mondják neki a frankót...

amúgy minden OK? mintha elgurult volna a gyógyszer :)))) te nem szoktál - ennyire - "ilyen" lenni :)))

bellone 2009.06.29. 10:19:28

Sajnos élő közvetítésben követtem az egész rendőrségi sajtótájékoztatót. A fejesek verbálisan pettingeltek nagy nyilvánosság előtt. Egymásnak és a késve érkező Miniszter Úrnak is többször köszönetet mondtak. Próbálták hangsúlyozni a heroikus küzdelmet amit sikeresen megvívtak, többször utaltak rá, hogy mekkora nyomás alatt, milyen nemtelen és megalapozatlan vádakat kaptak és mindezt olyan testbeszéddel és esetenkét a nagyságukat mutató "sztoriszerű", büszke megfogalmazásokkal, hogy sírni támadt kedvem.

Csak remélni tudom, hogy a család nem látta.

f.m.j. 2009.06.29. 10:19:29

@fmj: és mielött belekötnél, igen, elcsesztem, helyesen: kilovagolhatsz

Lenny [Cabdriver] (törölt) 2009.06.29. 10:19:29

@Marcellusca: Fel is nyomta végül. Lehet, eddig fosott ő is, mert benne volt a keze.
Talán véletlenül elkottyantott valamit, és a rendőrök lecsaptak rá. Ígértek neki mindenfélét, és kitálalt.

Vagy behívták valami más ügy miatt az őrsre, és bepánikolt. (De ez még mindig csak spekuláció, úgy, ahogy van.)

Virág et. 2009.06.29. 10:21:04

@Seduxen: Egész hétvégén a "szakirodalmat" olvastam és úgy tudtam, hogy kb ilyen írás lesz itt a Vastagbőrön.

Nekem semmi nem bűzlik. Ennyire hatékony a magyar rendőrség. Semennyire. Akkor találnak meg valakit, ha beesik a kapitányságra. Most is ez történt.

"Bele sem merek gondolni, mi lett volna Kiskunlacházán és az országban, ha cigány az elkövető...."

Semmi ahhoz képest, ami most van. Fejekben már úgyis mindenki eldöntötte az ügyet és ítéletet is hozott. Ezen a tények nem változtatnak.

Viktus 2009.06.29. 10:21:20

Nincsen meg, és sajnos nem is lesz ... ez a töketlen "rend"őrség csak a traffipaxozásra jó meg autósok sápolására.

index.hu/gazdasag/magyar/2009/06/29/az_mvm_a_vezer_felesegetol_berelt_szallodat/

ez ügyben is kíváncsi lennék hol tart a tisztelt hatóság ...

szmoker (Homo Trollicus) 2009.06.29. 10:23:29

"Bele sem merek gondolni, mi lett volna Kiskunlacházán és az országban, ha cigány az elkövető...."

Na hát pont ezért nem cigány, és pont ezért tartott eddig megtalálni - valakit. Akire rá lehet húzni.

Nemmellesleg Drazsénak és Benczének én azt sem hiszem el, amit kérdez.

Seduxen (már NEM dr.) 2009.06.29. 10:24:14

@Virág et.: "Nekem semmi nem bűzlik. Ennyire hatékony a magyar rendőrség. Semennyire. "

Annál inkább kellene, hogy valami HIHETŐ(nek tűnő) magyarázattal előálljanak... Szerintem...

Mert így - azon túl, hogy közröhej tárgyát képezik -, még a szavahihetőségük is erősen megkérdőjelezhető...

A DNS-vizsgálatra visszatérve: persze, hogy nem "c.s.i_miami"-időt futnak, de mennyi idő lehet egy kiemelt ügyben a vizsgálat? 1 hét? max 2?

moRtiZ 2009.06.29. 10:24:36

Hát nem nagyon tudok mit hozzáfűzni. Most így "örvendezhetnek" a fajvédők, hogy nem cigány volt az elkövető? Többszáz cselekmény közül egyet kihúzhatnak? Van "fucsaság" bőven ebben az ügyben, viszont ha tényleg ez az ember követte el ezt a borzalmas tettet, akkor kapjon érte méltó büntetést.

DexterMorgan78/Séfbácsi 2009.06.29. 10:24:44

@Virág et.:
Egy DNS vizsgálat még itt is csak max 1 hét. Ne legyél demagóg.

Virág et. 2009.06.29. 10:24:59

@Seduxen: Tudod, mi bűzlik nekem? Ez a hiszti, ami most megy a "közvélemény" részéről. Tudod, mire emlékeztet? A Chikatillo nyomozásra a Szovjetunióban. Ott is a cigányok, melegek, idegenek között keresték a gyilkost, mert "szovjet ember ilyet nem tesz".

Remek. Sikerült elérnünk, hogy szellemileg ott állunk mint 30 éve a kommunista rezsim. Csak most kivételesen nem az államhatalom a birka, hanem az emberek.

Pierre. Bezuhov · http://james.nerdiphythesoul.com/bennyhillifier/?id=gDIZyh4fk7U 2009.06.29. 10:26:26

@Virág et.:

nekem ezt tetszik a legjobban:
"P.József természetesen tagadott, viszont önként adott DNS-t. (Ennyire ostoba hogy lehet valaki?) "

szegény laspalmas nem tudta értelmezni a szöveget: itt arról volt szó, hogy DNS-mintát kértek tőle, oszt ezt vagy visszautasítja, akkor erőszakkal vesznek tőle, vagy belemegy.

Virág et. 2009.06.29. 10:26:48

@DexterMorgan78/Séfbácsi: Érdekes. Te mikor és hol szolgáltál, barátom? Tudod, pl 2000-ben az országban 1 helyen csináltak csak ilyet és fél éves listát kellett végigvárni, hogy sorra kerülj. Csak aztán hozták le megyére a berendezést. EU-s pénzből.

Olyan okos vagy és jól értesült. Gondolom több évadot is megnéztél a CSI-ból, igaz?

f.m.j. 2009.06.29. 10:27:17

@szmoker:

Én nem tudom mit kell azon aggódni, hogy mi lett volna az országban, ha cigány az elkövető...
Mert semmi nem lett volna, pár internetes blogolvasó-író kiadja a gőzt, feszülünk egy kicsit, aztán annyi. Eddig se történt semmi, amikor megtörtént a gadnai néni esete, amikor megtörtént a lányégetés, amikor megtörtént a Cozma-ügy...
Ahogy hallom más ül a lányégető helyett is, hát nem csodálatos? (már ha igaz)

VonPerez "kapus vagyok, nem csatár" 2009.06.29. 10:27:25

@Virág et.: Te biztos, hogy beteg vagy....

Kutyát mindig kell vinni, nem tudhatod! Azért nyomozókutya bazmeg!

"Minek? Hogy már akkor verjék az asztalt az emberek, hogy "indul a cigánymosdatás"? Van sapka, nincs sapka"

Pont a legnagyobb hiba a rendőrségtől és pont ezt kéri rajtuk számon a postíró is! Igenis nyilvánosságra kellett volna hozni, mert a cigányozást nem utólag kell kéjes vigyorral elhallgattatni, hanem megelőzni! mind mindent!

Tudod: eleve bűnmegelőzés!!!!

Csak nálunk szabadon engedik azt a roma gyereket is aki mindenhol hangoztatja, hogy le fogja szúrni az élettársát, még kést is találnak nála, de csak elengedik, hogy a végén tényleg leszúrhassa. Utána meg vonogatja a vállát a rendőrség, hogy tehetlen.

Hogyhogy nem bűnmegelőzés!!!!!!!!!!

Jurganov 2009.06.29. 10:27:53

@Virág et.:

"Sikerült annyi sületlenséget összeírnod, hogy hosszú lenne mindenen végigmenni. Csak a legszembetűnőbb: a lezárt ház nem azt jelenti, hogy ott még nem járt rendőr! Sőt, épp az ellenkezőjét!"

no, csak a kötekedés miatt:)
tehát: bementek a nyomszakértők, megtalálták a bizonyítékokat. EZT követően azokat visszatették ahol találták, kimentek, lezártak a helyszínt hozták a kamerát és újra bementek...ez annyira de annyira hihető. én ugyan nem olvasok szakirodalmat, de igazad lehet. én is valahogy így képzelek el egy normális nyomozásban lefolytatott bizonyítékkeresést.

Viktus 2009.06.29. 10:28:11

@loop80:

Na meg ne felejtsük el azt a kis bakit móri esetnél ... ki tudja már itt is mi az igazság ... a legkönyebb rákenni az ügyletet egy ilyen antiszociális félcsövire, aki hiába is védekezne a kutya nem hisz neki ott volt Kaiser Ede is a tökéletes bűnbaknak.

Virág et. 2009.06.29. 10:28:26

@Pierre (Bezuhov): Nem vesznek erőszakkal. Ahhoz gyanúsítani kell. Mondjuk, ha mindenki más önként ad, csak te nem, az cseppet gyanús lesz.

Nagy választása nem volt.

DexterMorgan78/Séfbácsi 2009.06.29. 10:28:44

@Virág et.:
nem nézel CSI-t mert idegesít benne a vörös hajú csávó. De mint említettem vannak rendőrségen ismerőseim és azért ilyen ügyekben nem fognak várni.okoska. Haverom mondta hogy ő azért imádkozott hogy ne kelljen az ügyön dolgoznia. szerencséje volt.

Lenny [Cabdriver] (törölt) 2009.06.29. 10:29:46

@Virág et.: A mónikashownban egy hét alatt megmondják, ki a gyerek apja.

DexterMorgan78/Séfbácsi 2009.06.29. 10:30:46

@Virág et.:
Ja és köszönöm hogy ekkorát csúsztatsz, tehát 2000-ben egy helyen csináltak ilyet (múlt időben) tehát 2009-ben egy ilyen ügyben 7 hónapot várnak. Gratulálok az eszmefutattásodhoz. Hoztad a formádat.

Virág et. 2009.06.29. 10:30:57

@VonPerez "kapus vagyok, nem csatár": Nyomozókutya azért nyomozókutya, mert "mindig viszik". Ez most komoly? Vagy viccelsz? Ugye viccelsz?

@Jurganov: Így csinálják pedig mindig, ha mutatni akarnak valamit a kamerának. Különben csak az üres házat filmezhetnék. A plomba az ajtón azt jelenti, hogy a rendőrség lezárta, mivel már jártak bent. Bementek, mindent megtaláltak, aztán hívták a kamerát, aki felvette, hogy mi hol van és aztán begyűjtik a bizonyítékokat. Miért, te hogyan csinálnád? Minden rendőr digitális kamerával rohangáljon?

Virág et. 2009.06.29. 10:33:15

@Lenny [Cabdriver]: Ahhoz nem DNS vizsgálat kell. Az apaság megállapítása egyszerűbben is megoldható,

@DexterMorgan78/Séfbácsi: Te szerencsétlen. Én - veled ellentétben - dolgoztam a rendvédelemben, ezért mondtam pontosan 2000-et, mert azt TUDOM, hogy akkor annyi volt.

Viktus 2009.06.29. 10:33:19

@Virág et.:

Jaja az lenne a pöpi felvétel, ahogy az elejétől élő egyenesbe mutatják, hogy az egyik csapat beviszi a cuccot jön a másik csapat az meg megtalálja :D

VonPerez "kapus vagyok, nem csatár" 2009.06.29. 10:33:45

@Pierre (Bezuhov): Faszság. Ha én bemegyek valahova és DNS mintát kérnek, akkor megkérdezem: Miért gyanusított vagyok? Ha azt mondják nem, akkor bizony megtagadhatom a mintaadást.

más kérdés, hogy itt egy gyengeelméjűvel állunk szemben állítólag, tehát valószínű, hogy könnyen rávették adjon mintát.

Seduxen (már NEM dr.) 2009.06.29. 10:33:59

@Virág et.: mondjuk ha a barma nem ad, akkor - bizonyíték hiányában gondolom - még kiengedik, és menekülhetett volna... okos.

Nézd, ez a te véleményed. Szerinted miért alakult ez így? hm? Semmi alapja nincs ugye?

Nekem az egész történetben a legundorítóbb az a fasszopó kolor volt. Hogy nem volt 1 újságíró, aki helyretette volna azt a férget...

Viktus 2009.06.29. 10:34:33

@Virág et.:

Hm, akkor már érthető , miért vagy ennyire "okos" meg az is érthető a "rendőrség" , miért olyan vérprofi :P

Pierre. Bezuhov · http://james.nerdiphythesoul.com/bennyhillifier/?id=gDIZyh4fk7U 2009.06.29. 10:34:43

Én aztat mondom...hogy ha Horatio nyomozott volna, akkor 50 perc alatt meg lett volna a tettes, méghozzá az igazi, cigány tettes(ek). ez is bizonyítja a Magyar rendőrség dilettantizmusát.

DexterMorgan78/Séfbácsi 2009.06.29. 10:35:03

@Virág et.:
Anyádat minősitsd te szerencsétlen.

Virág et. 2009.06.29. 10:35:34

@Viktus: Soha nem voltam rendőr. Ezt a meccset évekkel ezelőtt lejátszottuk a hozzád hasonlókkal. Nem ismételném magam.

DexterMorgan78/Séfbácsi 2009.06.29. 10:36:29

@Virág et.:
ja és dolgoztál mi van kibasztak onnan is?? de csak jelzem nem 2000 van, hanem 2009. És gondolom kiemelt ügyeken dolgoztál, esetleg a szervezett bűnzösénél, ugye??

picur3ka 2009.06.29. 10:36:36

@Virág et.:

'Szakadt a hó egész este.'

Egyes helybeli kommentelok szerint meg nem is.

Nem tudom , kik mennyire ismerik itt a kutyakat, de a kutyad tudja, hogy sexeltel, maradjunk csak ennyiben.

Ha olyan lassuak a malomkerekek, hogy vizsgaltak meg 150 mintat nehany honapon belul, es mint mondtam, nyilvan ezeket osszevetettek a mar ismert mintaval. Mert mas ertelme egyebkent nem volt a vizsgalgatasuknak.

Mourinho már nem a király 2009.06.29. 10:38:25

A videó meg van vágva, ezzel nincs semmi gond szerintem.
A nyomozókutyák sem tudom mennyire fognak szagot, amikor előtte/közben esett az eső.

Itt a gond tényleg azzal van, hogy ha minden úgy történt, ahogy elmondta a rendőrség, akkor rohadt nagy bajok vannak, nem tudtak elkapni egy szellemi fogyatékost, aki 200m-re lakott a tett helyszínétől.

Eleg_Volt_a_hazaarulasbol! · http://ciganybunozes.blog.hu 2009.06.29. 10:38:31

Haliho!

Nekem a Kulonvelemeny cimu film jutott eszembe, a videot nezve.
Az a resze, mikor a fohos lelovi a szerencsetlent, akit felbereltek, hogy azt vallja, hogy megolte es megeroszakolta a fohos gyereket.
Ugye az agyon marha sok pedofil kep, a csakot kilovi az ablakon, jonnek a zsaruk es helyszinelnek.
- Tudod, hogy hivjuk azt, amit itt latunk? - idosebb zsaru a fiatalabbnak.
- Hogyan?
- Bizonyitekorgia. Tudod hany bizonyitekorgiaval talalkoztam 40 ev szolgalat alatt?
- 4-5-tel?
- Nullaval.


Nekem is ez a resze gyanus a dolognak. Annyi a bizonyitek, hogy a leghulyebbnek is leessen minden. Tetthely mellett, EGYEDULALLO, ertelmi fogyatekos, aki az osszes targyi bizonyitekot otthon tartja, es meg ismerte is a csajt allitolag...

Szoval ehhez jon meg draskovics gollam szavahihetosege /hirtvs heroinos balhe/ es maris megvan az elkoveto. Raadasul ne felejtsuk el, hogy igen nagy nyomas volt a rendorsegen ez ugyben, es erosen holtvaganyra jutottak. Egyszeruen meg kellett oldani az ugyet es csak ugy lehetett megoldani, ha kozben lecsillapitjak a jogos indulatokat: ciganyvedessel.

Annyira hulyere vesznek bennunket... Mellesleg mennyibol tartana legyartani/megszerezni ezeket a bizonyitekokat a titkosszolgalatnak? hehehe...

Szerintem siman nincsen megoldva, csak el akarjak tussolni, mert mar nagyon kenyelmetlen a dolog nekik.

Seduxen (már NEM dr.) 2009.06.29. 10:39:00

@DexterMorgan78/Séfbácsi: hagyd a faszba, ma ő is kicsit magas lóról osztja az osztanivalót, mondván "úgy tutta, hogy ilyen post lesz a 'bőrön".... (mondjuk akkor nem értem, minek olvasni??? na mindegy...)

Parkőr (törölt) 2009.06.29. 10:39:06

Azt vágjátok, hogy 1 óra alatt mindenki faszább rendőrnek képzeli magát mint Doszpod Péter és Rintintin?

Jurganov 2009.06.29. 10:39:15

@Virág et.: tényleg így csinálják? akkor bocsi, nem hiszem, hogy létezik nagyobb vicc ennél. vagyis a bizonyító erejű felvételek előtt(mit-hol-hogyan találnak) bemegy egy pár arc és átnézi? elrejthetnek/eltüntethetnek dolgokat,átrendezhetik a helyszínt és a felvételen majd az látszik? ez de komoly..

amennyiben ez valóban így történik azt hiszem semmit nem kell hozzáfűzni.

Virág et. 2009.06.29. 10:39:15

@Seduxen: A magyar rendőrség sosem volt hatékony.

@DexterMorgan78/Séfbácsi: Nem voltam rendőr, a rendvédelemben dolgoztam. Az tágabb fogalom. Jóval 2000 előtt elmentem, csak eddig tartottam a kapcsolatot emberekkel. Tudod, a belügy régen olyan volt, mint egy nagy család. Mindenki ismert mindenkit.

A személyskedésben igazad van, elnézést kérek.

@picur3ka (vergodik, mint az mszp: A sajtó írta a hóesést. Ez azért elég objektív dolog, utána lehe tjárni.
Szagminta nélkül mit követne a kutya?

Virág et. 2009.06.29. 10:40:54

@Jurganov: Ezért kell hatósági tanú a házkutatáshoz, hogy ne rejtsenek el semmit. De igen, így. Kivéve azokat az eseteket, amikor már a helyszínelőknél van kamera és mindent élőben vesznek.

Ez nem az volt.

Gondolod leplombálnak egy házat úgy, hogy be se mennek? És ha bent van pl még egy áldozat, akit fogva tart? Megvárják a kamerát?

Viktus 2009.06.29. 10:41:04

@DexterMorgan78/Séfbácsi:

Szerintem Virág lehet Draskovics , és álnéven így nyomul a nyeten :D

f.m.j. 2009.06.29. 10:41:36

asperjangyorgy.blog.hu/2009/06/26/elfogtak_horak_nora_gyilkosat

Mondjuk ez is kételkedő, de jó kis levezetések vannak benne :)

Pierre. Bezuhov · http://james.nerdiphythesoul.com/bennyhillifier/?id=gDIZyh4fk7U 2009.06.29. 10:41:54

@Parkőr: hát figyel! ha jól tudom 3 vagy 4 helyszínelős film is fut nálunk...szóval olyan ez már, mint a foci, mindenki ért hozzá, sőt egyesek már annál is jobban

Virág et. 2009.06.29. 10:42:29

@Viktus: Draskovics sose dolgozott a belügyben.

Seduxen (már NEM dr.) 2009.06.29. 10:42:47

@Virág et.: "Tudod, a belügy régen olyan volt, mint egy nagy család. Mindenki ismert mindenkit."

húúúh, mekkora magas labda... na jó, nem kezdek kombinálni "holmi római szám/római szám" alcsoportokkal :)))))))

Mourinho már nem a király 2009.06.29. 10:43:48

Ezért nem hiszünk nekik, az ilyen szánalmas nyilatkozazok miatt:
Egyszer "szorul a hurok" az elkövető körül."
Aztán meg:
"2009.03.06.: Papp Péter, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi igazgatója

"Nem fogja megúszni a büntetést a 14 éves Nóri gyilkosa, mert a rendőrök - több száz kiskunlacházi férfi elszámoltatásán túljutva - immár a tettes búvóhelyének közelében járnak. Jelenleg a Kiskunlacháza térségében lévő településeket fésülik át a rendőrök, és a tanyavilágot is nagyító alá veszik. Napról napra bővül a kihallgatottak köre, és a DNS-minták vétele is folytatódik. Nagyon sok mindent tudunk a gyilkosról: ismerjük a szokásait, a habitusát, ám megnevezni még nem tudjuk az illetőt""

Ha van egy kör, ami a falu, és szorul a hurok, akkor mért kifele kezdenek el nyomozni?...

DexterMorgan78/Séfbácsi 2009.06.29. 10:43:53

@Virág et.:
Na jó okés. Hagyjuk.
Nekem haverom mondta hogy kibaszott gáz az ügy, totál be volt mindenki kattanva náluk, kiválogatták a nyomozócsoportot, és tényleg azon imádkoztak hogy ne kerüljenek bele. És nem az ügy miatt, hanem a körítés miatt.

majomkutya 2009.06.29. 10:44:34

bűzlik ez az egész sztori...

Seduxen (már NEM dr.) 2009.06.29. 10:44:47

Ez mennyire komoly, hogy egyesek úgy rábuknak a nekik megfelelő kommentekre, mint gyöngytyúk a meleg takonyra :))) eddig Parkőr, és Virág e.t kommentje is fogyasztásra alkalmas volt :)))

Viktus 2009.06.29. 10:45:28

@Virág et.:

III/III-as csoportfőnökség aztán kis NBH? :P a gonosz Orbán meg elüldözött 2000 előtt?

VonPerez "kapus vagyok, nem csatár" 2009.06.29. 10:45:32

@Virág et.: " Tudod, a belügy régen olyan volt, mint egy nagy család. Mindenki ismert mindenkit."

Mert ez volt a lényeg, a dilettánsok, dilettánsok hátán, a léyneg a haverság, meg hozzá egy fél disznót azt emeszeljük a Józsi ügyét...

martonx 2009.06.29. 10:45:39

@Virág et.: Nekem egy bajom van az egésszel. Ha egy rendőr, akár csak megállít igazoltatni, és köszön, már azt se tudom elhinni neki.

Főleg mióta tudom, hogy a 24 órás szolgálat alatt a közlekedésieknek muszáj X Ft bírságot produkálniuk.

Emellett látva azt, hogy ahol szakértelem kellene, ott a nyomozóink rendre elvéreznek, akit pedig megtalálnak vagy fogyatékos, vagy komplett bolond (most Nóri gyilkosa, legutóbb magyarok nyilai, budaházy - aki külön megérne egy misét).
Valahogy nem tudok felállva tapsolni egy-egy rendőri sikernek, hanem automatikusan kételyek merülnek fel bennem.

Hülye amerikai filmek jutnak eszembe a tökéletes bűntényekről. Állítom hogy ma itt Mo-n bármelyik blog író-olvasó olyan gyilkosságokat tudna csinálni, hogy soha a büdös életben nem lenne meg a tettes.

Pierre. Bezuhov · http://james.nerdiphythesoul.com/bennyhillifier/?id=gDIZyh4fk7U 2009.06.29. 10:45:48

@Virág et.:

figyelj Virág! most hogy elmondtad nekik hogy megy ez valójában, jönnek az ÉRVEIK:
- te biztos rendőr vagy
- te vagy a Draskovics,
- te kém vagy
- ésatöbbi :))

Jurganov 2009.06.29. 10:47:44

@Virág et.: "pl még egy áldozat, akit fogva tart?" na de pont a porszívóban van az áldozat?

amúgy igen, úgy gondolom, hogy bemegy a sün a Htanuval, körülnéz majd plomba és várja a technikusokat. és azok használják majd a kamerát. számomra eléggé fura, hogy nem így történt, hanem úgy ahogy. ez eléggé sokat ront a rendőrség amúgy is rossz szavahihetőségén.

martonx 2009.06.29. 10:48:14

@Seduxen: Virág et-t bírom, mert értelmesen lehet vele beszélni, és megfontolandó dolgokat szól hozzá. A többiekkel meg általában egyetértek (lámpavas...) :-)
Azon kívül van pár kommentelő, akiknek felesleges válaszolni, mert annyira hülyék :-)

Virág et. 2009.06.29. 10:48:55

@Viktus: A Fidesz még sehol sem volt, amikor én már nem dolgoztam ott.

@martonx: Érdekes ez a szellemi fogyatékos téma. Ezt is csak a kurucon olvastam. Pedig csak annyi biztos, hogy beszédhibás, de ettől még akár miniszterelnök is lehetne.

Übermayer 2009.06.29. 10:49:37

felhívnám a figyelmet arra a hírre, amelyik megelőzte az elfogás hírét:: www.mno.hu/portal/646101 lehet, hogy ez az isaszegi állat volt a segítőtárs, csak most vádalku keretében gyorsan beköpte a lacházi állathaverját...

Parkőr (törölt) 2009.06.29. 10:49:57

A Kutya kontra hóhoz csak azért merek hozzászólni mert már láttam havat is meg kutyát is.
A hó mindenképpen tartósítja a szagmintát. Tehát a hóesés inkább megkönnyíti a nyomolvasást.

A helyszínen nem találtak semmit az elkövetőtől, így nehéz elindítani a kutyát, + mire a kutya odaért már régen 100 ember ment összevissza a környéken.
A kutya csak kutya nem látnok.Kivéve REX felügyelőt.

A házkutatáshoz meg annyit , hogy állítólag a beismerő vallmás után mentek felforgatni. Lehet hogy azért volt célzott a porszívó mert az ember eldadogta hogy hol van a cula.

Ez a vörös hajszál dolog viszont elég édekes

martonx 2009.06.29. 10:50:51

@DexterMorgan78/Séfbácsi: Ez jó. Egy nyomozó, aki azért retteg, hogy ne bízzanak rá nyomozást :-D

Sajnos a közalkalmazottaink jó része így áll hozzá a munkához.

Kifogás persze mindig van. Itt most éppen a körítés miatt nem akaródzott dolgozni....

Pierre. Bezuhov · http://james.nerdiphythesoul.com/bennyhillifier/?id=gDIZyh4fk7U 2009.06.29. 10:52:16

öö, igen ez nekem is feltűnt. Arról volt szó, hogy beszédhibás, arról nem, hogy szellemi fogyatékos....ez utólag került bele a sztoriba, természetesen a hiteles kurucoktól.

DexterMorgan78/Séfbácsi 2009.06.29. 10:52:37

@Parkőr:
Mondjuk ez nekem is fura, hogy hóban miért ne tudná követni a szagot a kutya. Főleg ha valaki állítólag enyhén szólva is büdös. Valószínú tényleg hogy faszán összejárkálták a helyszínt.

Viktus 2009.06.29. 10:54:05

@Parkőr:

"A helyszínen nem találtak semmit az elkövetőtől, így nehéz elindítani a kutyát"

Aham a DNS minta akkor miből származott? :P A kutya orránál meg kevés pontosabb mintavevő leledzik.

@martonx:

Érdekes a rettegés meg érdekes az egész ügylet, ha tényleg egy vörös hajú gyogyós volt az elkövető 200 méterre , és eddig tartott kinyomozni ...

martonx 2009.06.29. 10:54:18

@Virág et.: Nem olvasok kuruc-ot, mióta az agyatlan széljobb mocsárba alámerültek.
Nem tudom mitől gondoltam, hogy fogyatékos. A cikk olvastán a családi körülményektől, vagy a hozzászólások hatására ez ugrott be. Mindenesetre biztos nem egy IQ bajnok a csávó, ha nem is fogyatékos (mondjuk még ettől is lehet miniszterelnök).

Virág et. 2009.06.29. 10:55:39

Kutyákhoz nem értek. Van saját, de nem ilyen célra tartjuk.

Csak azt tudom nehezen elhinni, hogy 10-20 centi friss hó alól kiszagoljon valamit az állat. De lehet, hogy megy neki, elképzelhető. Szagminta akkor is kell, meg nem összetaposott helyszín.

Seduxen (már NEM dr.) 2009.06.29. 10:56:41

@martonx: abszolút jogos, de ma kicsit "furcsa" :)))

DexterMorgan78/Séfbácsi 2009.06.29. 10:57:24

@martonx:
Hát azért nem iylen egyszerű a helyezet:) Egyszerűen vannak melók amikkel tudod hogy nagyon meg tudnak szopatni, a rendőrnyomozók többsége nem egy ilyen celebzsaru mint doszpot, és kurvára nem akarnak szerepelni. Sőt nevüket sem akarják leírva látni egyetlenegy újságban sem, és nem azért mert szégyellik, hanem azért mert nem csak ilyen ügyekkel foglalkoznak. Szervezett bűnözésnél általában drogos maffiajellegű bűncselekmények után nyomoznak. Nekem az is fura hogy készült egy ilyen fénykép névvel stb. Tudom gáz,de én még nem találkoztam nem paranoid rendőrrel.

Seduxen (már NEM dr.) 2009.06.29. 10:59:12

@martonx: "Mindenesetre biztos nem egy IQ bajnok a csávó, ha nem is fogyatékos (mondjuk még ettől is lehet miniszterelnök). "

Miazhogy, nagyon is :)))) volt már pár ilyen IQ-ranger minelünk :)))

Eleg_Volt_a_hazaarulasbol! · http://ciganybunozes.blog.hu 2009.06.29. 11:01:09

ki a fasz ez a virag, hogy rola szolnak a kommentek? Egy provokator, ti meg hagyjatok magatokat provokalni.
ejh...

derelyegrádi szellem 2009.06.29. 11:01:44

Off, de ennél durvább "vastagbőrt" még nem igen láttam, hallottam:

"Egy, a brit cégnyilvántartásból letölthető nyilvános cégdokumentum szerint „Mrs Istvan Kocsis” a valódi tulajdonosa annak a brit bejegyzésű, offshore hátterű cégnek, amely nagyjából egymilliárd forintért adott bérbe egy horvátországi szállodát az MVM leányvállalatának, de a szerződésbontás után nem fizette vissza a bérleti díjat. Kocsis István, az MVM akkori, a BKV jelenlegi vezérigazgatója szerint sem neki, sem a feleségének nincs köze a céghez, és jogi lépésekre készül „névazonosság vagy rosszhiszemű névhasználat miatt"

Névazonosság, rosszhiszemű névhasználat, mi Kocsis? Hát persze. Ügyetlen vagy, és még ilyen átlátszóan hazudozol is, amikor megbuktál.

T. Ügyészség?

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2009.06.29. 11:02:01

Órási off:

10-szer lőttek a rendőrökre:
www.police.hu/friss/BAR_20090629_01.html

Drazsé megvárja az első halott rendőrt, vagy mikor mondja már hogy elég?

gghrtz 2009.06.29. 11:02:44

Én csak annyit fűznék a ügyhöz , lehet h nem cigány volt az elkövető , hanem fehér , de azt is vegyék figyelembe , hogy súlyosan lelki sérült volt P. József , ami a cigánybűnözőknél nehezen hihető , mivel nem irnám a lelki sérültség számlájára azt , hogy 20.000 Ft-ért elvágjak valakinek a torkát. ( És a többi esetet ne is említsük!)

Parkőr (törölt) 2009.06.29. 11:02:55

@Virág et.:

A hó nem akadály. simán kiszagol bármit.

@Viktus:

Gondolom, ondóból származott a minta.
A kutya csak kutya, ne várj tőle csodát.

Mondjuk valószínűbb, hogy mire a kutya odaért már vagy 30 ember összetaposott mindent.

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2009.06.29. 11:03:18

@derelyegrádi szellem:

Ja, ezen és kifeküdtem ... "John Smith" úgy gondolta jól kitol vele, és direkt Mrs István Kocsis nevet írt be ... eszem megáll!

VonPerez "kapus vagyok, nem csatár" 2009.06.29. 11:03:55

@Virág et.: milyen 10-20 centi hó te szerencsétlen????

eszkep 2009.06.29. 11:05:35

@Virág et.: Nem vagyok csalódott, pontosabban a rendőrség dilettantizmusa miatt. Egyébként ha nem lennél funkcionális analfabéta, felfognád, hogy a blogbejegyzés is eről szól. De te nyugodtan zsidózzál, meg cigányozzál tovább...

Jancsibohóc /Bohócügyi Államtitkár/ · http://www.vanditdigital.com/ 2009.06.29. 11:06:14

Hujúj mennyi okos GDP-termelő ember. Aztafasztaa....

Főleg a sok-sok örömflémelő...

VonPerez "kapus vagyok, nem csatár" 2009.06.29. 11:06:53

@Seduxen: " minelünk"

Ne kapcsolatkoggyá, mer' a Zsóttit fel lesz hívva az biztos!:DDDD

DexterMorgan78/Séfbácsi 2009.06.29. 11:07:11

@Parkőr:
Na jó humoros jelenet lehetett volna ha megszagoltatják az ondómintát a kutyával aztán minden arrajáró csávónak (esetenként nőnek) beszagol:)

Pierre. Bezuhov · http://james.nerdiphythesoul.com/bennyhillifier/?id=gDIZyh4fk7U 2009.06.29. 11:07:38

Hatalmas öngól Lacházán! - ez lett volna legtalálóbb cím

VonPerez "kapus vagyok, nem csatár" 2009.06.29. 11:07:49

@Jancsibohóc /Cee'd KIA Fa Somat/: Neszójjábe, mára mindent elintéztem. Én termeltetem a GDP-t nem pedig termelem!

Kapo vagyok itt a lagerben...

Kid Sampson (törölt) 2009.06.29. 11:08:08

@Virág et.: A képzett rendőrkutyák a légmentesen (!) záródó konzervdobozból is kiszagolnak néhány molekulányi heroint...
Az a "10-20 centi" (miért nem mindjárt két méter?) hó sem jelenthetett volna gondot...

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2009.06.29. 11:08:48

@fmj:

Kolornak külön rovata van nálunk. Mert megérdemli...

Virág et. 2009.06.29. 11:08:57

@Parkőr: Lehet.

@VonPerez "kapus vagyok, nem csatár": ??? Miért, ha egész este esik, akkor mennyi? 6-8? 2 cm? 11?

eszkep 2009.06.29. 11:09:11

@Virág et.: Mopst frankón komolyan be akarod nekünk adni, hogy egy szőrszálról 7 hónap alatt lehet megállapítani, hogy MILYEN SZÍNŰ???? Ez max. a kapcsolat.hu-n megy el...

DexterMorgan78/Séfbácsi 2009.06.29. 11:10:41

@zero:
Életszerű történet:) Hey Jack kéne valami fasza álnév ehhez a céghez. Hmm legyen mondjuk Mrs Kovacs?? Very good..:)

Virág et. 2009.06.29. 11:13:17

@eszkep: A DNS-ről beszéltünk vagy nem?

Jancsibohóc /Bohócügyi Államtitkár/ · http://www.vanditdigital.com/ 2009.06.29. 11:14:41

@eszkep: szerinte ez így megy, mert ez nem a szíeszáj...és ha ő mondja akkor biztos úgy van.

Én olyan 2 hétre saccolok egy DNS vizsgálatot az eredményig. Nála 7 hónap.

S.O.A. 2009.06.29. 11:14:59

Nem tudom egyszerűen megérteni akkor sem, hogy hogyan tudtak 7 hónapot tökölni ezzel az egésszel...
És most komolyan arra büszkék, hogy 200 métert tettek meg 7 hónap alattt? Bűzlik ez az egész...

eszkep 2009.06.29. 11:16:11

@Virág et.:
„Szakadt a hó egész este. Friss havon nem hiszem, hogy bármilyen kutya nyomot fogna."
Ezen a baromságodon jókat kuncogott a kollégám, aki határőr volt…

„Ráadásul egy valami ruhadarab nem ártott volna a gyilkostól. Pár fanszőrszál és némi ondómaradék nem gondolom, hogy elég.”

Ez bőven elég!

Minek? Hogy már akkor verjék az asztalt az emberek, hogy "indul a cigánymosdatás"? Van sapka, nincs sapka."

Tehát az szerinted „cigánymosdatás”, ha közlik, kit kell keresni??? Főleg, hogy vörös ember nem sok akad, tehát eléggé behatárolja az elkövetők körét!

VonPerez "kapus vagyok, nem csatár" 2009.06.29. 11:17:47

@Virág et.: Atyavilág és este 8-kor került oda a holttest vagy hajnalban???? Meg nézzél már meg pár archiv videót, hogy mennyi hó volt ott aznap?

10-20 centi. Hát igen neked az a 10-20 centi hiányzik, hogy logikusan gondolkodj...

eszkep 2009.06.29. 11:18:11

@Seduxen: Azt se felejtsük el, hogy a vízbe esett / ugrott francia lánynál 4 nap alatt volt eredménye a DNS vizsgálatnak!

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2009.06.29. 11:18:57

@Virág et.:

Sületlenség, hogy feltettem pár kérdést, ami foglalkoztat? Hááát....

Nyilván nem azt jelenti a lezárt ház, sőt, de akkor miért mutatják olyan nyomatékosan? Ez csak egy apró kérdés. Persze lehet véletlen is.

Amúgy az eddigi kommentjeid alapján többet vártam Tőled, mint Bezu szintű baromságokat.
Írd le normálisan, mit gondolsz, több szem többet lát.

derelyegrádi szellem 2009.06.29. 11:19:30

Hogy a témához is hozzászóljak:

Életszerű amit a rendőr csinál. Egy ilyen embernél aki (ami) így él, én is a személthalomban álló porszívóhoz mentem volna először, mert az tényleg teljesen "idegen" a helyszínen. Azt a rendeltetésére a gyanúsított - mint a mellékelt ábra is mutatja - biztosan nem használja. Én is azt néztem volna meg először.

Viktus 2009.06.29. 11:20:40

@Parkőr:

Az ondónál erősebb szagmintát kutya részére nem lehet prezentálni lásd. tesztoszteron stb.

"Szaglásuk érzékeny, kifinomult, ez az állat legfejlettebb érzékszerve. Emiatt használnak kutyákat eltűnt személyek vagy kábítószerek és robbanóanyagok felkutatására. Néhány fajtának fejlettebb a szaglása, mint másoknak: a német juhászoknak és a vérebeknek pl. sokkal hatékonyabb, mint a rövid orrú fajtáknak (pl. mopsz). Úgy becsülik, hogy a kutyák szaglása legalább százszor jobb, mint az emberé. A kutyáknak általában kétszázmillió szaglóreceptoruk van (az embereknek ötmillió), és agyuk szaglásér felelős része is arányosan nagyobb.
Az orruk köztudottan nedves, ez elősegíti a szaganyag érzékelését, és továbbítását az orrnyálka-hártyához, amely az orrban található vékony csontlemezkék felületét borítja. Ezen a tekervényes lemezfelületen megtapad az illatanyag, és ez indítja az ingert az agy szaglóközpontjába. A Jacobson - féle szerv az orrüreg nyálkahártyája alatt lévő vakon végződő járat, amelynek a szájpadlás felé is van kivezető nyílása. Fontos szerepet tölt be a nemi illatok érzékelésében és a megfelelő partner megtalálásában. "

Pierre. Bezuhov · http://james.nerdiphythesoul.com/bennyhillifier/?id=gDIZyh4fk7U 2009.06.29. 11:22:48

@laspalmas:

viszont én pont ilyen baromságokat vártam a posztba ...szóval legalább egyikünk nem csalódott ;)

Egaesz Homo 2009.06.29. 11:22:53

@eszkep: Igen mert ott volt bizonyos nemzetközi nyomás is.

eszkep 2009.06.29. 11:23:19

@Virág et.: "Ahhoz nem DNS vizsgálat kell. Az apaság megállapítása egyszerűbben is megoldható,"

Itt bukik ki, hogy mennyire sötét vagy, vagy egyszerűen hazudsz. Azt konkrétan tudom, hogy az egyetlen 100% pontos apasági teszt a DNS vizsgálat, és pontosan ezért alkalmazzák ezt!!!

Geza 2009.06.29. 11:23:35

@zero:
Ők is fehérek, nekik is alkotmányos joguk cigányok által meglincselődni.
Valahogy nem tudom sajnálni őket, megfőzték szépen, most meg néznek nagyokat, hogy ők is ezt kapják.
Kedves fakabátok: látom, kezditek látni, hogy mit segítettetek elérni, hát hadd üdvözöljelek benneteket itt, a kúrmányzati bráner lyukas végén. Nem, már kár rinyálni: megfőztétek, hát meg is eszitek velünk együtt. Nem, még csatlakozni is kár lenne, már fel van dobva a lecsó, és rátok is hullik: ezt elb@$ztátok, nem kicsit, nagyon.

picur3ka 2009.06.29. 11:24:31

@Virág et.:

'Csak azt tudom nehezen elhinni, hogy 10-20 centi friss hó alól kiszagoljon valamit az állat. De lehet, hogy megy neki'

Bernathegyi mentoszolgalat jut eszembe.

VonPerez "kapus vagyok, nem csatár" 2009.06.29. 11:24:53

@Viktus: Egyébként azért nem vittek nyomozókutyát, mert azok ált. németjuhászok. Érted? NÉMET...ergo NÁCZI...

eszkep 2009.06.29. 11:25:34

@zero: Nem látom a cikket, hogy a rendőrök hány célzott lövést adtak le a támadókra...A magyar rendőr már visszalőni sem mer! Nevetséges. Mi kellene ahhoz, hogy egy rendőr hazsnálni MERJE a szolgálati fegyverét???

Virág et. 2009.06.29. 11:25:45

@eszkep: "Ez bőven elég!" Ezt nem hiszem el.

"Itt bukik ki, hogy mennyire sötét vagy, ..."

Te hülye vagy. Szerinted mióta van DNS vizsgálat és mióta állapítják meg orvosi úton az apaságot? Melyik volt előbb?

Miért kell okoskodni?

@laspalmas: Részben megtettem feljebb.

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2009.06.29. 11:26:16

@Virág et.:

1,A hó nem egész este szakadt, hanem hózápor volt. Nézd csak vissza a meteorológiai oldalak archívumát. Reggelre nem volt hó.

A még meleg áldozat holttestén a megerőszakolója, gyilkosa, kirablója elég sok nyomot, szagmintát hagyhatott. Főleg, hogy oda-vissza sétált az állítólagos tetthely és az út meg a lakása között.

2, nem a dns-ről van szó, hanem a szőrszál színéről. Gondolom, nem kell képzett laborosnak lenni, hogy észrevegyék: vörös

3, ebben igazad van, de most lehetne rá hivatkozni, és máris hitelesebbnek tűnne a rendőrség

Egaesz Homo 2009.06.29. 11:26:16

Mellesleg megjegyezném, ha akárki fia cigányt mutatott volna be a rendőrség, bizonyíték, akármi nélkül, szinte biztosra veszem, hogy ez a poszt nem született volna meg. Bár a fickó vörös hajú, akkor meg tuti zsidó...

Viktus 2009.06.29. 11:26:27

@picur3ka (vergodik, mint az mszp:

A csúnya kutyácska még lavina után több méter hó alól is kiszagolja a delikvenst ... de földrengéseknél is elég jó hatásfokkal működnek ...

eszkep 2009.06.29. 11:26:31

@Virág et.: Mint már - konkrét ügy kapcsán - írtam a DNS vizsgálat is négy nap alatt elkészül...

Virág et. 2009.06.29. 11:27:23

@eszkep: "Azt konkrétan tudom, hogy az egyetlen 100% pontos apasági teszt a DNS vizsgálat, és pontosan ezért alkalmazzák ezt!!! "

Arra mutass rá, hogy ennek hol állítottam az ellenkezőjét.

eszkep 2009.06.29. 11:27:30

@Egaesz Homo: Pontosan! A franciáknak nem merték előadni azt az uninteligens hülyítést,amit nekünk...

szmoker (Homo Trollicus) 2009.06.29. 11:28:56

Virág et, te szándékosan csúsztatsz folyamatosan?
Mert ha tényleg szakember vagy, akkor az igen-igen szomorú.

Ha meg szándékosan, akkor miért?
Anyagilag megérni segget csinálni a szádból?

Viktus 2009.06.29. 11:29:07

@eszkep:

A rendőrtől a cigus lazán elveszi a fegyverét :D lásd. legutóbb Olaszliszka ... nem is adnék lőfegyvert a rendőröknek, ahogyan biztonsági népeknek sem teljesen felesleges az nem veszi el tőlük, aki nem akarja.

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2009.06.29. 11:30:11

@Virág et.:

Tévedsz, ne általánosíts. Nekem teljesen mindegy, bármennyire is nem hiszed, hogy ki tette. De bizonyítsa be a rendőrség minden kétséget kizáróan. Az a dolguk. Az államtitokra hivatkozás és az ellentmondásba keverdés nagyon hiteltelenné teszik őket.

Egaesz Homo 2009.06.29. 11:30:47

@eszkep: Nem biztos, hogy ez tudatos lehet, hogy tényleg hülyék.

Virág et. 2009.06.29. 11:31:30

@laspalmas: 1. Nem tudom, mennyire befolyásolja a hó a szagmintát. Laikusként gondolnám, hogy nem tesz neki jót 1 cm friss hó sem, de látom itt sok a nyomszakértő (akik a másik írás alatt - mint kiderül - egyben pénzügyi szakértők is, csupa polihisztor!), ezért nem vitatkoznék, hanem elhiszem amit eszkep határőr (autentikus forrás, hiába) barátja mond. Szagminta azért nem árt, ezt külsősként is elhisszük,nem? Három szőrszál meg két csap felszáradt ondó szerintem nem elég. Elég biztos vagyok benne, hogy nem elég, mert meg sem tudják szagoltatni azzal a szerencsétlen állattal anélkül, hogy meg ne sérüljenek. Ezek mikromaradványok.

2. Egy vörös fanszőrszáltól még lehet akárki és akármilyen is az elkövető. Ahhoz, hogy kaukázusi, hogy férfi, hogy milyen a hajszíne stb, ahhoz több kell, mint a szemrevételezés.

eszkep 2009.06.29. 11:32:13

@Virág et.: Itt: "Ahhoz nem DNS vizsgálat kell. Az apaság megállapítása egyszerűbben is megoldható,"
Ezt arra válaszoltad, hogy a "Mónika Show-ban" hogyan, és mennyi idő állapítják meg, ki a gyerek apja.
Örülök, hogy emlékeztetni kell arra, hogy mit hazudsz össze-vissza...

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2009.06.29. 11:32:27

@Pierre (Bezuhov):

Nem vagyok jogász, de laikusként úgy tudom, hogy erőszakkal csak gyanusítottól vesznek DNS-t. Akkor erről még szó nem volt. Ha igen, miért nem azt mondják?

Pierre. Bezuhov · http://james.nerdiphythesoul.com/bennyhillifier/?id=gDIZyh4fk7U 2009.06.29. 11:32:45

@Egaesz Homo:

csak részben igaz amit mondasz.
Ha egy db cigányt mutattak volna be, akkor ugyanúgy ez lenne stájsz. Kérdőjel a címben, meg minden gyanús.
Ha min 5 db cigány vertek volna vasra, nos, akkor igen, akkor már minden szép és tiszta lenne, semmi sem lenne gyanús és kétséges.

"Bár a fickó vörös hajú, akkor meg tuti zsidó..."

Az poén ebben, hogy a kuruc sztem napokon belül felkutatja P. Jószef izraelita felmenőit, vagy már fel is....??

Egaesz Homo 2009.06.29. 11:32:56

Megint előjött ez a konspirációs faszság, mindenki cigányt várt, erre előkerül valami fehér fazon, akkor jönnek az okos és felvilágosult kommentek, hogy ez biztos a kormány érdeke, majd felmentik, nem így volt, mocskos cigányok... Szánalom.

Virág et. 2009.06.29. 11:33:25

@eszkep: Akkor a gyengébbek kedvéért. Ahhoz NEM KELL DNS vizsgálat, de nyilván a DNS vizsgálat is kimutatja.

Te szándékosan kötekedsz?

derelyegrádi szellem 2009.06.29. 11:34:24

@zero:

Elképesztő. De az is, hogy ez a csóka akkora fasz, hogy a saját (felesége) nevére csinálja a céget. Utána meg mindenkit hülyének néz. Pedig az ő.

Normális országban természetesen már ma estére bűnügyi őrizetben lenne. Itt nem lesz.

eszkep 2009.06.29. 11:35:53

"de látom itt sok a nyomszakértő (akik a másik írás alatt - mint kiderül - egyben pénzügyi szakértők is, csupa polihisztor!)"

Hány éves vagy fiacskám??? Látom te sem voltál katona / határőr. Szerinted télen a határőr, amikor még nem volt hőkamera a saját szaglására támaszkodva kolbászolt éjszaka a pusztában???

Virág et. 2009.06.29. 11:35:57

@laspalmas: Hol volt itt államtitokra hivatkozás? Egyáltalán, mi itt az államtitok?

Be is bizonyítják. Épp azt teszik. Egyezik a DNS, egyezik a szőrszál, van beismerés és közvetlen tárgyi bizonyíték a terhelt lakásán.

A tévedések elkerülése végett, itt TE állítasz, nem a rendőrség. Te állítod, hogy "ellentmondások" vannak, pedig nincsenek, csak szokásos magyar rendőri bénázás, lassúság. A rendőrség a maga részéről letett valamit az asztalra. Azt most hagyjuk, hogy milyen későn és akkor is csak a vakszerencsének köszönhetően. Ez is megérne egy misét, de most nem ez a téma.

RussoSS (törölt) · http://devizaspekulans.blog.hu 2009.06.29. 11:36:02

Én csak annyit mondok, hogy:

Mór, Drazsé, Veres+Drazsé vs. Hír-TV, Budaházy, koncepciós-perek, szocializmus-effektus, fajvédelem.

Egyetlen szavukat sem hiszem el...

Egaesz Homo 2009.06.29. 11:36:25

@Pierre (Bezuhov): Tulajdonképpen igazad van, a kuruc még nem hozta elő. Pedig a csaj vérét biztos maceszba keverték.

derelyegrádi szellem 2009.06.29. 11:37:19

@Virág et.:

Hát az apaság vélelmének fennálláshoz nem kell (törvény is felállít ilyet). De a megdöntéséhez KELL. Meg az apaság megállapításához is KELL.

eszkep 2009.06.29. 11:37:58

@Virág et.: Látom, van némi problámád a racionalitásérzékeddel... 180 kommentnél tartunk, mert te képtelen vagy felfogni miről szól a poszt, zsidózól, cigányozól, és hülyeségeket beszélsz.
És én "kötekedek"...

VonPerez "kapus vagyok, nem csatár" 2009.06.29. 11:38:14

@Pierre (Bezuhov): Jajj, hogy Mr. Wolf-ot idézzem a Ponyvaregényből:

Ne kezdjük itt egymás f.szát szopkodni...

Pierre. Bezuhov · http://james.nerdiphythesoul.com/bennyhillifier/?id=gDIZyh4fk7U 2009.06.29. 11:38:28

@laspalmas:

tökmindegy, mert már Virág is megírta. Ha megtagadod a DNS-adást, akkor az már szinte beismerő vallomás. A srácnak ekkor már el lehetett borulva az agya, bepánikolt, és próbált kapálózni...hátha mégse mutatják ki az egyezést a mintával...stb, stb.
ilyen felfokozott lelki állapotban azért necces számonkérni a hidegfejű racionális gondolkodsát.

Virág et. 2009.06.29. 11:39:33

@derelyegrádi szellem: Az orvosi vizsgálat kell, nem a DNS vizsgálat. Amit ma DNS vizsgálaton értünk, az egy új, alig pár évtizedes eljárás. Ezelőtt is volt apaság (orvosi) megállapítása, csak épp nem DNS vizsgálat alapján. Mert egyébből is kiderül.

A DNS vizsgálat ennél alaposabb, a rokonsági fokon túl teljesen egyedi képet ad az érintettről.

VonPerez "kapus vagyok, nem csatár" 2009.06.29. 11:40:21

@Virág et.: laspalmas KÉRDEZ te szerencsétlen, KÉRDEZ, azért van egy olyan bekezdés, ami úgy kezdődik:

KÉRDÉSEK...

Istenem...

Egaesz Homo 2009.06.29. 11:40:44

@Pierre (Bezuhov): Arról nem is szólva, hogy ez az amúgy is labilis fickó, milyen állapotban lehetett az elmúlt 7(?) hónapban mikor látta mekkora, országra kiterjedő ügy lett a dologból.

derelyegrádi szellem 2009.06.29. 11:40:48

@Egaesz Homo:

Nekem különösebb bajom nincs veled, de ezt a "csaj vérét macesze keverték" dumát valahol majd máshol jó.

Akivel itt humorizálsz, azt a lányt MEGÖLTÉK. Ne "csaj vérétezd" már itt. Köszi.

Egaesz Homo 2009.06.29. 11:42:10

@derelyegrádi szellem: Ha ez vigasztal nem a csajjal humorizálok hanem veletek.

derelyegrádi szellem 2009.06.29. 11:43:22

@Virág et.:

Ballábbal keltél ma, vagy elvesztettél megint egy fogadást, vagy mi van veled? :-)

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2009.06.29. 11:43:46

@Pierre (Bezuhov):

Örömködj csak, másra úgyse vagy jó....

@Egaesz Homo:

Te meg képzelődj nyugodtan..

Virág et. 2009.06.29. 11:44:17

@Egaesz Homo: derelye védelmében, ő még egy szót sem szólt az ügyről.

derelyegrádi szellem 2009.06.29. 11:44:28

@Egaesz Homo:

Azt nyugodtan. Csak azt ne, amit kértem.

Virág et. 2009.06.29. 11:47:12

@derelyegrádi szellem: Szerinted nem hihetetlen, ami megy? Kiderül, hogy mégsem az történt, amit szajkóz mindenki, kb mint az Ártatlan Józsika - Mortimer ügyben. És erre mi a válasz? Nem az, hogy fület farkat behúz és hallgat, vagy kiáll a nyilvánosság elé és elismeri a hülyeségét mindenki (mint ahogy anno tette TGM), hanem jön a kérdőjel keresgélés, az összeesküvés elméletek gyártása. Aki valahol konspirációt akar látni, az látni fog, ezen nem lehet semmilyen tényekkel változtatni.

Virág et. 2009.06.29. 11:48:54

@Virág et.: Vagy hogy a rendőrség döntéseit elfogadjuk, ha épp pl Zuschlagot vagy Hunvaldot fog el, de megkérdőjelezzük, ha nem egy cigányt találnak mint gyilkost? Mindegy milyen "ellentmondásokat" vázolunk fel, ez van a mélyén.

Viktus 2009.06.29. 11:49:35

@Virág et.:

1. Szerinted pl. lavina cuccokhoz minek viszik a kutyát? hű társként legyen kit simogatni a mentőalakulatoknak? :D Ember legalább logikád lenne.

Nézzük a szőrszálakat ... rendelkezésre áll egy faluban pár vörös szőrszál , akkor én rendőrként naív módon elsőként a vörös-szőkés embereknél kezdenék el vizsgálódni , de én nem vagyok no1 magyar nyomozó ... főleg az olyan vörös-szőkés személyeknél , akik az elkövetés helyszínének környékén leledzenek. Falun ez bizonyára nagyon komoly kihívás, akik egy környéken azt is tudják egymásról ki mikor megy szarni kb. ...
Az ondó kérdése is érdekes nemi erőszaknál bizonyára mivel minta van nem gumiban folytatta ezt a tevékenységet, és valószínűleg nem két csepp mintáról van szó ...
Gondolom már tapasztaltad, hogy ejakulációnál nem két cseppecske cseppen ki. Egyébként a kutyák az ilyen szagokat méterekről megérzik , ahogyan a menstruáló nők szagát is simán ... de arra még pl. a szarvasok is képesek alapban, akiket még nyomozásra sem alkalmazzák.

2. "Egy vörös fanszőrszáltól még lehet akárki és akármilyen is az elkövető. Ahhoz, hogy kaukázusi, hogy férfi, hogy milyen a hajszíne stb, ahhoz több kell, mint a szemrevételezés. "

Szerintem az alapvető vizsgálatnál kiderül, hogy nem festi a fanszőrzetét, és egy falusi környezetben egy hullát nem egy átutazó hurcolgat ide-oda , tehát valószínűleg helyi a delikvens. Valószínű nem egy nő bocsátott ki magából ondót így a DNS vizsgálat előtt valószínűsíthető férfi hagyta maga után a mintát. Viszonylag vörös fanszőrzettel ritkán rendelkeznek barna, fekete hajú férfiak ... egy faluban meg tömegével nem élnek vörös-szőkés hajú népek ...

Seduxen (már NEM dr.) 2009.06.29. 11:52:52

@laspalmas: van egy kurva kézenfekvő megoldás, csak szólok...

f.m.j. 2009.06.29. 11:57:57

Azt már megtudtuk Virág et-tól, Bezuhovtól, Egaesz Homotól, esetleg Parkőrtől (nem emlékszem mindenkire, bocsánat) hogy mi miért vagyunk hülyék, a kételyeinkkel, kérdéseinkkel, a szerintük cigány elkövetőt remélő vízióinkkal (és juszt sem magyarázkodom), a rendőrségben nem bízásunkkal, stb. stb., meg hogy szerintük mi mit gondolunk,, milyen összeesküvéselméletekben szeretünk tobzódni, persze csakis a kuruc -szerintük általunk- autentikusnak tartott híradásaiból merítve, tájékozódva, mert mondom látnokok, és értelmiségiek...

Azt az egyet viszont nem sikerült megtudni, hogy ők mit gondolnak valójában, nem sikerül fellelni bennük az embert, főként ha ilyet olvasok, hogy a "csaj vérét belekeverték a maceszba"...

Viktus 2009.06.29. 11:58:35

@Virág et.:

Itt az a hihetetlen, hogy ennyi ideig tartott a nyomozás miközben ilyen nyomok álltak a rendelkezésükre. Mi a szart csináltak hónapokig?

Elkeserítő, ha az elkövető nem egy ilyen butácska barom kb. soha nem kapják el. Nem is csodálkozom, hogy a cigó vadászokat sem találják sehol ... jól leamortizálták ezt a rendőrséget traffipaxozó, büntiző parkolóőr szintet hozzák.

Pierre. Bezuhov · http://james.nerdiphythesoul.com/bennyhillifier/?id=gDIZyh4fk7U 2009.06.29. 11:58:40

@Seduxen:

valami konkrét az ügyhöz? vagy csak engem vegzálsz ó bölcsek, bölcse!

@laspalmas: hát én ezt nem örömködésnek nevezném, hanem szánakozásnak - de már előttem 2-en megírták: nem tudtok veszíteni, önkritikát gyakorolni, belátni, mea culpázni...csak összeesküvés-elméletek, és csapkodás Virág et. és az én irányomba...

Virág et. 2009.06.29. 11:58:45

@Viktus: Nem akartam ilyen mélységben belemenni, de legyen.

Kutyát kitárgyaltuk már. Kiskunlacháza nem falu, hanem egy város, 9000 lakóval. Az elkövető pedig akár máshonnan is származhatott volna.

"Gondolom már tapasztaltad, hogy ejakulációnál nem két cseppecske cseppen ki."

Nem akartam, de legyen. Beleélvezett? Elélvezett? Gumit használt? Honnan ismered a részleteket?

"Viszonylag vörös fanszőrzettel ritkán rendelkeznek barna, fekete hajú férfiak ..."

Ez látod, nem igaz. Egy-egy szőrszál alapján nem lehet levonni ilyen következtetést. Szőkéknek is van fekete fanszőrzetük pl.

"Valószínű nem egy nő bocsátott ki magából ondót így a DNS vizsgálat előtt valószínűsíthető férfi hagyta maga után a mintát."

Az ondót nyilván, de a szőrszálat miért is? Akár a szórakozóhely WC-jében is rátapadhatott.

Valószínűsítesz és véleményezel. De ez már csak utólagos okoskodás. A rendőrségnek tények kellenek és konkrétumok, hogy gyanúsíthasson.

kill004 2009.06.29. 11:59:09

@Egaesz Homo: "Ha ez vigasztal nem a csajjal humorizálok hanem veletek. "

Nem tudsz magyarul? CSAJ.... lány baszod, lány. Ezt az ótvar cigány dumát...

Virág et. 2009.06.29. 11:59:40

@Viktus: Ez teljesen jogos meglátás. Azért kapták el, mert besétált és mintát adott. Ilyen a magyar rendőrség.

beleszolok 2009.06.29. 12:00:25

@Virág et.: "Szagminta azért nem árt, ezt külsősként is elhisszük,nem?"

Legalább az látszik, hogy nem rendőrkutya voltál 2000 előtt, amikor a belügyben dolgoztál. Szagminta logikusan akkor kell, ha egy kifejezett szagot kell követni a szagdzsumbujból. Egy tisztásról elfele vezető szagminta követéséhez nem feltétlenül kell szerintem. Btw, a farkasfalka sem a szarvas alsónadrágja alapján keresi meg a célpontot. :Đ

Seduxen (már NEM dr.) 2009.06.29. 12:00:52

@Pierre (Bezuhov): mert mennyi konkrétumot írtál öcsisajt... csak szopkodod a faszát azoknak, akik ejakulációdhoz megfelelő kommentet írnak, ugye -e kiskancsó?

f.m.j. 2009.06.29. 12:01:03

@Virág et.:

Mikor húzta be a fülét-farkát Mohácsi, vagy Kolor?

Ezzel nem azt akarom mondani, vagy az eléggé ilyen hülye érv lenne, ha pl. Répás azért nem kérne bocsánatot, mert a másik se tette...

Ennél ez sokkalta árnyaltabb, és nagyon el van mérgesedve már ez a seb... senki se hibás, és mégis mindenki az... gondolom érted...

Virág et. 2009.06.29. 12:02:09

@fmj: Legalább hallgatott és nem azt kezdte el boncolgatni, hogy de Mortimer nem is cigány és mégiscsak rasszista vagy hogy a rendőrök csak bemártják a másik cigányt. Kb ez zajlik most, ha nem vetted volna észre.

Persze mindenki csak kérdez. A kuruc is csak kérdéseket tesz fel.

Dr. Otto Von Schnitzelpusskrankengescheitmeyer 2009.06.29. 12:02:18

@DexterMorgan78/Séfbácsi: Szerintem nem borzalmas, éppen, hogy gondolkodásra serkenti az istenadta népet. Arra ösztönöz, hogy elsőre semmit ne higgy el, mindennek nézz utána több forrásból is, mindig gondolkozz el.
Köszönjük, MSZPSZDSZ.
Köszönjük, hogy a valódi demokratikus, önszerveződő társadalom felé terelgetik sokat szenvedett népünket. Ámen.

Egaesz Homo 2009.06.29. 12:02:22

@kill004: Úristen, azt hittem ezek az emberek nem valódiak.

belzebubó 2009.06.29. 12:04:02

@Virág et.: Nem.Van egy a DNS vizsgálatnál sokkal alaposabb,a mitokondiális DNS vizsgálat.Annak az ideje elég hosszú,kb. 2 hónap,de akkor sem 5,ahogyan ezt feljebb irtad,miszerint szerinted normális ,hogy ez áprilisban derült ki,mert lassan őrölnek a malmok...Nem. A legalaposabb mitokondiális vizsgálat is 2 hónapig tart.

Virág et. 2009.06.29. 12:05:49

@beleszolok: Értem. Szóval az sem zavarja a kutyát, ha körbejárkálják a helyszínét. Szagminta sem kell neki, pontosan tudni fogja, ki a gyilkos, és még véletlenül sem az áldozat vagy a kereső rendőrök vagy az apa szagát fogja hazáig követni.

Ennek ellent mond a Discovery Channelen futó Állítólag című sorozat, ahol a legjobb szaglással rendelkező kutyafajta kergette az egyik műsorvezetőt (bőséges szagminta alapján), de a városban elveszítette a nyomát.

Mindenhol máshol megtalálta.

Persze, lacháza nem San Fransisco, de azért talán nem mellékes ez sem.

Ha ilyen egyszerű lenne a nyomozás, hogy viszünk egy kutyát, akkor minden helyszínre csak egy négylábút kéne venni, nem? Minek nyomozni, szaga mindenkinek van.

Virág et. 2009.06.29. 12:06:38

@belzebubó: Várólista. 179 embert vizsgáltak. Csak ebben az ügyebn. 179-et.

2000-ben a várólista (!) volt 6 hónap. Nem a vizsgálat.

f.m.j. 2009.06.29. 12:07:44

@Virág et.: de nemcsak Mortimer volt, ott is nagyon elhamarkodták a rasszista indokokat...
Meg aztán cigány kisebbségi vezető volt az is, aki remélte, hogy rassziasta okok lesznek a háttérben (Kállai Jenő? ezt nemtom pontosan)
Az ügy akkor is bűzlik, gyanús, nekem főleg a rendőrség töketlensége miatt, és aztán fényezik magukat a semmiért...

Egaesz Homo 2009.06.29. 12:08:08

@kill004: Az olyanok mint te. Most komolyan képes vagy ebbe belekötni?

Virág et. 2009.06.29. 12:08:51

@fmj: A fényezés nem jogos, csak a véletlennek köszönhetik a sikert.

A többi töketlenkedés pedig pontosan azt támasztja alá, hogy itt kérem rendes nyomozás zajlott.

f.m.j. 2009.06.29. 12:10:56

@Virág et.: ?

rendes nyomozás=töketlenkedés? Oké, biztos úgy érted, hogy mert Magyarországon vagyunk... :)

Viktus 2009.06.29. 12:13:30

@Virág et.:

A honlapja szerint "Köszöntöm Önt Kiskunlacháza Nagyközség megújult internetes oldalán, az új kiskunlacházi honlapon." ergo nem város , hanem nagyközség ami egy falu fajta. Egyébként, ha még város is lenne egy kertvárosi részen én is megmondom a környékemen kik vöröses-szőkés szőrzetűek.

"Ez látod, nem igaz. Egy-egy szőrszál alapján nem lehet levonni ilyen következtetést. Szőkéknek is van fekete fanszőrzetük pl."

Igen ez jogos ebben a példában, de itt megint nem ártana, ha logikáznál picit nem olyan megerőltető. A vörös fanszőrzet egyedi nincsen oda-vissza kompatibilitás ... barna hajú ember nem nagyon rohangál vörös fanszőrzettel ... na meg a természetes vörös szőrzetű emberekre jellemző még pl. a szeplők jelenlétte meg ilyesmi. Kiskunlacháza meg nem a skót felföldön van, ahol nagyobb létszámban leledzhetnek vöröses szőrzetű humanoidok.

A cigányok közt meg kb. olyan ritka a vörös szőrzet, mint a fehér holló ... mégis elsőnek cigány gyerekeket mutogattak a jónépnek ...

Sőt álmába is ráragaszthatta v.ki ... jól van nem tudom a szórakozási szokásaid , de a tökömre még egy szórakozóhely wc-jében sem tapadtak szőrök.

"Valószínűsítesz és véleményezel."

Igen ez a nyomozati munka alapja , úgy hívják nyom, aztán azon kellene dolgozni, hogy ezek közül a nyomok közül melyik lehet a befutó ...


"De ez már csak utólagos okoskodás."

Igen, mert eddig nem tették közzé ezeket az információkat ...

"A rendőrségnek tények kellenek és konkrétumok, hogy gyanúsíthasson. "

Igen ez elvileg így van a gyakorlatban pedig, ha gyanúsít a rendőrség v.mivel, azt így nem írja le a jogi bizbaszok miatt, hanem tanúként rendez nálad házkutatást ... -

Seduxen (már NEM dr.) 2009.06.29. 12:13:45

@Egaesz Homo: igen, Bezu, pont én... oszt mi a bajod ezzel?

kill004 2009.06.29. 12:14:21

@Egaesz Homo: Ó, ezt a ballibtől tanultam.

Egaesz Homo 2009.06.29. 12:15:19

@Seduxen: Nem vagyok Bezuhov.
@kill004: Ügyes fiú(?) vagy.

DexterMorgan78/Séfbácsi 2009.06.29. 12:17:53

@Dr. Otto Von Schnitzelpusskrankengescheitmeyer:
Na igen, csak lehet hogy kicsit túl nagy ár ezért nem?? Valahogy mindig úgy gondoltam 2006 ősze után hogy a morális válság mint jelenség annyira káros nem lehet, de eltelt 3 év és még több, ha jellegében nem is ugyanolyan, de "mondanivalójában" hasonló esemény történt, és szerintem ez tényleg többet árt mint bármi más. Ha igazoltat egy rendőr egy fiatal lányt kinek ne jutna eszébe a "zsanett-ügy", senki nem tudja hogy mi az igazság (rokonom együtt dolgozik a gyanúsított rendőrökkel, ő azt mondta hogy 3-ról egyszerűen nem tudja elképzelni hogy benne lettek volna ilyenben, de a 4. rendőrröl bármit...), a szlovák terroristázás (kommandós mesterlövészekkel díszített Nemzeti Múzeum), az hogy nem hihetünk a pénzügyi adatoknak, ez a híres hírhedt magyarok nyilai (lábtörlő és veteményes gyújtogató, csintalanverő) stb. Bárki tudna sorolni még egy két esetet.
Attól félek hogy átesünk a ló túloldalára, és abból megint csak baj lehet. Persze ehhez tényleg kellene egy morális megtisztulás a közéletben, de sajnos ebben a dologban kibaszottul szkeptikus vagyok.

Seduxen (már NEM dr.) 2009.06.29. 12:18:15

@Egaesz Homo: akkor újfent kérdezem: mit fáj ez neked érvbajnok 2.0? vagy nálad a csaj vérét macesze keverték lenne az érv?

SirBors · http://kisby.blog.hu/ 2009.06.29. 12:20:12

Vagy a rendőrök kikurt bénák, vagy meg van rendezve az egész ügy. Mindkét eset nagyon elszomorító.

Virág et. 2009.06.29. 12:20:56

@Viktus: Nagyközség lenne? Rendben, attól még 9000-en laknak ott. Ami nem kevés. Városnak sem.

A cigányos részt meg kitárgyaltuk másokkal. Vagy a sajtó/közvélemény nyomására vagy saját maguktól, de nyilván elsőnek a cigányok felé indultak el. Ami nem is volt baj, mert így egyértelműen kizárhatták őket már az elején.

Abból se vonj le messzemenő következtetéseket, hogy valamit nem kommunikálnak. Attól még tudhatnak róla és felhasználhatják a nyomozás során. Csak épp annak nem minden része nyilvános.

dr.justice 2009.06.29. 12:21:58

Én Virággal értek egyet.

- Mondta a rendőrség korábban, hogy cigány az elkövető ? Nem.

- Elfogadható, ha a rendőrség a nyomozás érdekében elhallgat információkat a nyilvánosság elől, esetleg valótlanságokat közöl ? El.

- Érzelmi alapon lehetne kritizálni az összes nyomozás eredményét, vagy bármilyen hírt ? Igen, de pusztán az érzelmekre hagyatkozva nincs sok értelme.

- Van itt olyan aki a konkrét tények részletes ismeretében nyilatkozik ? Kétlem.

- Egyébként lehetnek hülyék a rendőrök ? Igen.

- Lehetnek hülyék a tisztelt olvasók ? Igen.

Egaesz Homo 2009.06.29. 12:22:28

@Seduxen: Pontosan mi miatt is kéne érvelnem?

Jurganov 2009.06.29. 12:23:38

@Virág et.: ha 200 m-en elveszíti, szereljék le. az a kutya nem jó semmire. és az összejárkálást azért ne azonosítsuk már azzal, hogy l gázolajat locsolnak szét. akik ott voltak azoknak tudniuk kellett mit és hogyan csinálnak.

@Pierre (Bezuhov): azért mert valaki paranioás még nem biztos, hogy nem üldözik :)
gondolom téged sem a kérdések, sem a nyilvánvalóan érdekes/hiányos tények nem zavarnak. töretlenül szajkózod a saját hülyeségedet és ha valaki kiröhög akkor azt sérelmezed, hogy nem értenek egyet veled...rofl

Viktus 2009.06.29. 12:25:30

@Virág et.:

"Ami nem is volt baj, mert így egyértelműen kizárhatták őket már az elején."

Elég profin tették ezt a hatóságok lett belőle cigánybűnözős bankett , gárda felvonulás meg kb. az emberek jórésze nem akarja bevenni az utólagos vöröses-szőrzetes dumát, mert elképzelni sem tudja, hogy a rendőrségünk ennyire a béka segge alatt leledzik.

Felhasználhatják jah ... látjuk milyen hatékonyan használták fel ...

f.m.j. 2009.06.29. 12:25:57

@Kartal (reloaded):

Köszi, tényleg a Teleki volt... a mai napig nem kért bocsánatot. Ő sem... de nem is kell, csak ne jöjjenek azzal, hogy a magyarok rasszisták, meg egyéb, ennyi elég is lenne...

Seduxen (már NEM dr.) 2009.06.29. 12:26:31

@Pierre (Bezuhov): nincs olyan szerencsénk, hogy elküldjenek liberté után a 62419 cimborád után...

a láttá' már tükröt, azt kérdezed te szerencsétlen??

Tudod kérdőmondat végén KÉRDŐJEL van... A kisegítőben ezt nem tanítják?

belzebubó 2009.06.29. 12:26:33

@Virág et.: a szőrszálnak a vizsgálatáról beszélek (nem a vett mintákról),arról derült ki ,hogy vörös,állitólag csak áprilisban,miközben ez 2 hónap alatt elkészül és ez sokkal alaposabb mint a sima DNS vizsgálat. Ez egy fokozottan kiemelt ügy,ilyeneknél azonnal csinálják,legalábbis a Zsanett ügynél ahol nem gyilkosságról volt szó,2 hónap mitokondriális vizsgálati időről irtak.Szerinted itt miért ködösitenek?

Egaesz Homo 2009.06.29. 12:28:07

@Seduxen: Alapvetően te személyeskedsz, de persze minket kéne elzavarni nem? Mert te jó és igaz vagy.

Pierre. Bezuhov · http://james.nerdiphythesoul.com/bennyhillifier/?id=gDIZyh4fk7U 2009.06.29. 12:28:51

@Jurganov:

dehogynem, már korábban kifejtettem. Szetm elég sokáig tartott a nyomozás, és épp a választások utánra lett meg... ha a gonosz kormány konspirált volna az ügyben - ahogy itten sugallják, mint mindig - akkor ezt jún 7-e előtt kellett volna nyilvánosságra hozni. Az időhúzással és a cigányok iránti feszültség növelésével csak egy párt jár jól, ez nyilvánvaló, de mivel a VB nem ilyen profilú, ez természetesen szóba sem kerül

f.m.j. 2009.06.29. 12:30:08

@Egaesz Homo: te egészen olyan vagy, mint Liberté, vagy tán egészen azonos?

Seduxen szerint Bezu is te vagy, ha jól értem... lacan-i tükörstádium, vagy mifene? Keresd csak magad nyugodtan (élénken emlékszem Bezuhovicsra, amikor nagyon bemérgedt, mert különböző neveken visszajövőnek sejtettem, de hát én nem vagyok olyan "okos, mint "Ti" , és fenntartom magamnak a tévedés jogát.... :):):)

Viktus 2009.06.29. 12:30:51

@dr.justice:

- Nem mondta csak egy csapat cigány kölköt vettek elő elsőként. :D Nem mindig kell beszélni azt utánna a népnyelv megteszi :P

- Igen elfogadható, ha nem ilyen egyértelmű jelek vannak. A környékbeli Mari nénihez odamennek, hogy ismer e arra szőkés-vöröses úriembert kb. már azon a héten beidézhették volna az elkövetőt vizsgálatra ...

- Nem érzelmi alapú kritika, hanem egyszerűen felfoghatatlan racionális alapon, hogy itt tart a rendőrség a 21. században.

- Ez jogos nincsen, de a rendőrség mit élvez abban, hogy így lejáratja magát? ők teszik közzé, milyen nyomorgia állta a rendelkezésükre mégis pöcsöltek hónapokig...

- Lehetnek még nem hülyék is az állományban? :P

- Igen lehetnek lásd. Pierre stb. :D:P

beleszolok 2009.06.29. 12:31:09

@Virág et.: Én úgy gondolom, hogy eredetileg nemigen volt összejárkálva, mert ugye viszonylag kevesen járkálnak az erdő szélén egy gyilkosság helyszínén. Onnan, hogy megérkeznek a rendőrök, meg még kevésbé. Azt a pár fals nyomot (megtaláló, kovács II tizedes, stb) gyorsan ki lehet zárni, és az erdő szélén sokáig zavartalanul ott kell lennie a jó nyomnak. Minimum a község határáig, de megkockáztatom, hogy egy ilyen után a kertek alatt oson haza az elkövető, illetve, ha a házától is a legjobb fedésben hozta a testet, és ott is megy vissza akkor dupla.

Seduxen (már NEM dr.) 2009.06.29. 12:31:28

@Egaesz Homo: neked semmi miatt. ezt bezutól se várjuk el...

Egaesz Homo 2009.06.29. 12:32:26

@fmj: Nézz vissza ha van időd és türelmed, elég régóta kommentelek itt igaz nem sokat.

f.m.j. 2009.06.29. 12:32:28

@Pierre (Bezuhov):

de ezt miért akarná a kormány?

A Jobbik, bármennyire szeretnéd, nincs akkora befolyással, hiszen még a parlamentben sincs bent...

misikeh[jogsértő módon félelmet keltve fotózott] ( · http://video.google.com/videoplay?docid=-8266131592631747056&hl=en 2009.06.29. 12:40:01

Virág et.

DNS vizsgálathoz:
dns.lap.hu/
Valamint a 11 millás nyomravezetői díjból kijött volna:
- egy zsír szekvenáló, hogy szétbontsák a DNS-t az ujjlenyomathoz.
- a PCR (hogy felszaporítsák a szőrszálból nyert DNS-t.
- egy fasza gél-elektroforézises kütyü, ami már egyből digitálisan letárolja a futási adatokat, nem kell kézzel összehasonlítani minden egyes DNS mintát
- enzimek, vegyszerek, előre öntött géllapok, hütyü-mütyü - egyéb fogyóanyagok.
- a szakképzett személyzet
ezek birtokában kb. egy hát alatt meg lett volna a több száz minta összehasonlító vizsgálata, köszönöm, ennyit szerettem volna mondani.
Ja egen, meg valaki aki ostorral üti a laborosokat, mert a tapasztalatom szerint hajlamosak a hereverélésre :)

DexterMorgan78/Séfbácsi 2009.06.29. 12:40:40

@fmj:
Hát ahhoz egy kurva nagyot kell kampányolnia aZ MSZP-nek és az SzdSz-nek hogy a Jobbik nagyobb párt legyen:)

f.m.j. 2009.06.29. 12:45:08

@DexterMorgan78/Séfbácsi:

Ilyen öngólosakra gondolsz, amit legutóbb rittyentettek?

Aha, mivel nem tanultak a hibáikból, vagyis ugyanazt a szöveget nyomatják, csak durvábban, szerintem is nekik kampányolnak igazából, a Jobbiknak semmit se kell tenni, csak kart karba öltve végig nézni, hogy nyírja ki saját magát a baloldal...

f.m.j. 2009.06.29. 12:48:15

@Pierre (Bezuhov):

aha, nagyon veszélyesek (beszámoló a pontyfogó kupáról... :):):)))

DexterMorgan78/Séfbácsi 2009.06.29. 12:49:08

@fmj:
És milyen igaza van. nem az a baj kolorral hogy cigány, hanem az hogy ő képviseli őket.

Pierre. Bezuhov · http://james.nerdiphythesoul.com/bennyhillifier/?id=gDIZyh4fk7U 2009.06.29. 12:50:53

@fmj:

már megint nem vagy képben ;))

látod ugye, hogy ott Posta Imre könyveit reklámozzák... na, nézz utána a derék embernek!
meg a főtitkáruknak is!

DexterMorgan78/Séfbácsi 2009.06.29. 12:51:01

@Seduxen:
na igen nem tudom volt e róla poszt, de megérne egyet hogy próbálták ellehetetleníteni a TMRSZ vezetőjét....

f.m.j. 2009.06.29. 12:59:48

@Seduxen:

Erre csak azt tudom mondani, hogy bizonyára nem lenne ilyen, ha az állam, kormány tenné a dolgát (ahogy ezt a volt mineln. is oly szépen kiadta ukázba valakiknek)
Az új politikai erő, mivel feltörekvőben van, próbálja magát erőssé tenni, megszervezni, intézményesíteni... Mindenki izmozik, gyúrnak tavaszra:))
Ennek a rendőrségnek, ami az állam seggét hivatott védeni nagyon meg kéne újulnia, tisztulnia, ebben egyetérthetünk, nem?

@Pierre (Bezuhov):

Posta Imréről hallottam, ő is jó kis összeesküvéselméletes csávónak van kikiáltva, de mint minden ilyent az idő fog bebizonyítani, hogy igaz-e, vagy sem (lásd az általam kedvelt, -és mindig hivatkozom is rá- reakciósok sötétség délben-féle oknyomozás, melynek lényege: összeesküvéselmélet szaga volt a levélnek erősen, de legalább a 30%-a valóban megtörtént)

Geza 2009.06.29. 13:05:43

@fmj:
"...szerintem is nekik kampányolnak igazából, a Jobbiknak semmit se kell tenni, csak kart karba öltve végig nézni, hogy nyírja ki saját magát a baloldal..."
Én már csak azon merengek, hogy ne járjunk úgy a Jobbikkal, mint az argentinok Carlos Menemmel... (Nagy zajjal és nagy reményeket ébresztve kirakta Alfonsín szűrét, hogy aztán még vadabbul privatizáljon, és már ne legyen más, aki meg őt túrná ki onnan.)

DexterMorgan78/Séfbácsi 2009.06.29. 13:06:03

@Pierre (Bezuhov):
Röhejes, de szerintem az is hogy a blogíró felnagyít egy ilyen pitiáner dolgot.... régi közhely, de diplomával nem osztanak észt. egyébként egyetlegy észrevételem van, ma magyaroszágon szerintem egyetlen egy szakma van ahol 10 emberre jutó zsidógyülölők száma kirívóan magas, és ez a rendőrség, közrendőröknél rebiszeseknél kevesebb felsőbb szinten nyomozóknál több. Hogy miért?? Hát az egy jó kérdés, de érdemes elbeszélni egy VI. kerületi nyomozóval, milyen könnyű egy olyan ügyben intézkedni, nyomozni ahol a sértett zisdó, vagy az elkövető, vagy mindkettő:)

f.m.j. 2009.06.29. 13:08:51

@Geza:

sajna ez sem kizárt..., én nem hiszek senkinek, de valakinek muszáj :) ezzel nem mondom, hogy a Jobbiknak igen...

Pierre. Bezuhov · http://james.nerdiphythesoul.com/bennyhillifier/?id=gDIZyh4fk7U 2009.06.29. 13:08:53

@fmj:

Idézet Posta Imrétől, aki a TMRSz ikonja, mondhatni hőse. Az újságuk szerkesztője.

"Jelen helyzetünkben antiszemitának lenni hazafias kötelessége minden honvédőnek!"

illetve ajánlom végigolvasni a TMRSZ honlap vendégkönyvét stb megnyilvánulásait, maga a szakszervezet elhatárolódik azoktól természetesen - ennyit tudnak, mást nem. na, ezután lehet azt mondani, hogy a Jobbiknak nincs kompetenciája a rendőrségnél....

maxwell murder 2009.06.29. 13:13:29

elég érdekes ez az egész. mindenesetre Répásnak nem kell bocsánatot kérnie, hiszen tudjuk,látjuk,halljuk cigánybűnözés igenis létezik Kiskunlacházán is, még ha ezt nem is ők követték el, viszont számtalan mást igen a településen + az országban.

DexterMorgan78/Séfbácsi 2009.06.29. 13:13:41

@DexterMorgan78/Séfbácsi:
Ja és az jellemző a rendőrségi állapotokra, hogy hogy lehetett Salgó ex- főkapitány fia, isi után egy kerületi rendőrség vezetője.

DexterMorgan78/Séfbácsi 2009.06.29. 13:15:45

@maxwell murder:
Jó szerintem sem kell bocsánatot kérnie, persze azt azért tudjuk hogy ez az eset volt az amiért ennek hangott adott, az utolsó csepp a pohárban pont nem az volt. de a tényeken nem változtat, hogy kurva nagy problémák vannak a cigánysággal, és aki ennek az ellenkezőjét állítja az hazudik.

Aradebil 2009.06.29. 13:16:04

kuruc átvette ezt az írást,gratula laspalmas,hivatalosan is náczi lettél!:)

f.m.j. 2009.06.29. 13:17:14

@Pierre (Bezuhov):

ez tényleg elég antiszemitán hangzik, de vajon miért mond ilyet egy ember? ezzel nem azt akarom mondani, hogy jogos, vagy ilyesmi. De miért mond ilyet valaki?

f.m.j. 2009.06.29. 13:18:59

@fmj:

ja, és maradok mostmár a Nóri támájánál...

Inkább válaszolj arra, amit jóval fennebb már megkérdeztem tőletek :)

Pierre. Bezuhov · http://james.nerdiphythesoul.com/bennyhillifier/?id=gDIZyh4fk7U 2009.06.29. 13:24:38

@fmj:

eléggé úgy hangzik? :D hát, akkor olvasgasd még ezt is, hogy ne legyen kétséged. www.postaimre.com/

"de ezt miért akarná a kormány?"

nem azt mondtam, hogy akarná, hanem, hogy ha valóban akarta volna, akkor épphogy hamarabb hozatja nyilvánosságra. ergó ez a száll full logikátlan

Pierre. Bezuhov · http://james.nerdiphythesoul.com/bennyhillifier/?id=gDIZyh4fk7U 2009.06.29. 13:25:46

@Aradebil:

jé, tényleg! :D
én is gratulálok, a zsák csak megtalálja foltját :)

Seduxen (már NEM dr.) 2009.06.29. 13:34:39

@fmj: ezt már kibeszéltük milliószor. ez esetben viszont jobbik (és az egész "jelenség") is életképtelen lenne, mert ugyan kit érdekelne, hogy ők mit mondanak, vagy mit képviselnek? de a jelenelgi gazdasági-szociális-morális helyzet ebben az országban pont megfelelő táptalaj a jobbiknak... (meg a hasonszőrű pártoknak szerte ojrópában...)

Jurganov 2009.06.29. 13:39:10

@Pierre (Bezuhov): banyek, te nem gyenge sz*rkeverő vagy :) kérdeztem már, de megkérdem újra:
ezért neked fizetnek, vagy csak nincs aki szóljon hozzád?

f.m.j. 2009.06.29. 13:43:35

@Pierre (Bezuhov):

Amit meg te mondasz az meg azért logikátlan, mert ha már tudták, hogy vörös az emberük, és nem roma, akkor nem kellett volna ilyen tévedésbe hagyni a kiskunlacháziakat, tágabb közvéleményt... az is igaz lehet, hogy igenis arra vártak, hogy valakinek bedurranjon a feje, és tegyen valamit (akár látva a rendőrség teszetoszáskodását) és én külön nagyon örülök, hogy a rasszista magyarok csak nem indultak romaölőbe... és örülök, hogy elkapták (de muszáj hozzátenni, ha ugyan azt kapták el, akit kell, és ez a kétely nem a romákra vonatkozik:))

Tündér_Lala 2009.06.29. 13:46:53

Végig olvastam már elnézést az egész szájtépést.
Az, hogy az elfogott gyanusított nem cigány, az örvendetes, mert az etnikai ellentétek szempontjából előnyös. (Senkinek sem érdeke az ellentétek növelése. Ugyanakkor ebből eredően politikai kérdés is.) Sajnos a cigány etnikum bűnhöz való viszonyán azonban ez nem változtat. A bűn elkövetőket továbbra is bujtatni, védeni fogják és ezen ez az eset nem változtat.
Az ellenvéleményen levőknek: Azt mondják, hogy ez egy következmények nélküli ország. Pozíciókat tekintve az, de a közvéleményt tekintve messze nem az. Sok-sok eset de főleg Mór után a hitelességben megrendült a bizalom. Ezen nagyon egyértelmű és nagyon jó (ha tetszik őszinte minden tekintetben hiteles) kommunikációval lehet segíteni. Ez a rendőrségnek ezúttal pedig nagyon nem sikerült. Ellentmondásokat hagytak, nyilvánvalóan vágott, dokumentálásra alkalmatlan videó felvételt adtak közzé stb,stb.
Összességében egyet mindenképpen leszögezhetünk: Sokkal jobb munkát várunk. Ha pedig bebizonyosodna, hogy koncepciós (politikai) döntés áll a háttérben és ez kiderül, akkor végképp tönkre tették a társadalomhoz fűződő bizalmi kapcsolatot.

derelyegrádi szellem 2009.06.29. 13:53:46

@Virág et.:

Én az alábbiként látom dolgot:

Én személy szerint megnyugvással vettem tudomásul, hogy nem cigány az elkövető. Nem akarnék Kolompár szintjére lesüllyedni, de most mondhatnám én is (a hogy Kolompárék szokták, ha az), hogy nincs cigány vagy nem cigány elkövető, csak bűn van, de nem teszem. Azért vettem tudomásul megnyugvással, mert az más nagyon sok lett volna.

A rendőrség ezt az elkövetőt (a duma ellenére, azért nem tűznek ki díjat, mert forró nyomon vannak) véletlenül fogta el. A rendőrségi tájékoztatást (nevezhetjük hazudozásnak), munkát joggal lehet nyilván kifogásolni. Laspalmas kérdései is többnyire jogosak.

De: egyelőre úgy tűnik ELFOGTÁK az elkövetőt, és a lényeg ez. Hogy mennyi idő alatt, hogyan, ez a B oldalra tartozik. Most ELSŐSORBAN nem ez számít., hanem az, hogy MEGVAN az elkövető. Amiért - tekintet nélkül minden másra - elismerés illeti a rendőrséget, és az ügyben résztvevő nyomozókat. Minden más másodlagos.

(De még ettől függetlenül is, hazudozni nem kéne, mert azt egyrést már KURVÁRA UNJUK, másrészt ha ezt gyakran csinálják, akkor más senki nem fog nekik hinni, ha igazat is modnanak. És az nagy baj. Amikor hazudni kéne, akkor inkább ne mondjanak semmit. Megtehetik.)

Én így látom.

Parkőr (törölt) 2009.06.29. 13:56:13

@fmj:

Nem esik túl jól, hogy Bezuhovval egy szövegkörnyezetben említettél:)

Én nem mondtam hogy hülyék vagytok,csak azt , hogy ez a rendőrködés, amit néhányan művelnek nem természetes, mindenkinek olyan nyomozati szaktudása lett pár óra alatt, hogy nem is értem minek 2 év a rendőrszakközépben utána meg a rendőrtisztin 3.

Az elhangzott kételyek némelyike valós, és én sem tudom hovatenni , de szerintem túlzás azt gondolni, hogy csak azért mert nem akartak cigány elkövetőt inkább meghamisítottak mindent és megneveztek bűnbaknak egy embert aki beismerő vallomást is tett.

derelyegrádi szellem 2009.06.29. 14:02:08

@Virág et.:

Ja és észrevételezném, hogy mind Zuschalgot, mind Hunvaldot az ügyészség "fogta el", nem a rendőrség. A rendőrség csak fedezte Zuschlag ügyét, amit kiválóan bizonyítanak az ügyben keletkezett lehallgatási jegyzőkönyvek, így különösen az, ami cusli és az MSZP-s miniszter (lampert mónika) államtitkára/tanácsadója között folytak. Meg nem véletlenül kellett a megyei rendőrkapitányak is nagy csendben távoznia, még a tárgyalás sorozat megkezdése előtt.

f.m.j. 2009.06.29. 14:04:22

@derelyegrádi szellem:

na, akkor mégiscsak a Fidesz irányíccsa az ügyészséget :):):)
a rendőrség meg tiszta, és nem a hatalom seggét védelmezi, még nagyobb :)

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2009.06.29. 14:10:52

@Virág et.:

"A sajtótájékoztató résztvevői nem kívánták pontosan elmondani, hogy miként jutottak el a nyomozók az elkövetőhöz. Azt mondták, hogy az információszerzés módja államtitok(!). "

belzebubó 2009.06.29. 14:12:33

@Parkőr: Ezt én sem hiszem,hogy vele vitetik el teljesen a balhét,de a posztban lévő megmagyarázatlan és ellentmondásos dolgok sokunkat érdekelnek.Jó lenne egy tiszta magyarázat a rendőrség részéről,nem pedig fél órás egymás fényezését hallgatni a sajtótájékoztatón a magyarázatok helyett.

Ez olyan mint a foci,ahhoz is mindenki ért :)

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2009.06.29. 14:13:46

@Pierre (Bezuhov):

Nem nevezném tökmindegynek, hogy bunkó is vagy, meg hazudsz is.

"szegény laspalmas nem tudta értelmezni a szöveget: itt arról volt szó, hogy DNS-mintát kértek tőle, oszt ezt vagy visszautasítja, akkor erőszakkal vesznek tőle, vagy belemegy. "

Esetleg nyomhatnál egy meaculpát, mostanában sokszor jössz vele.

dr. Aullah 2009.06.29. 14:20:38

Engem más is nagyon zavart: Reggel hallgattam a rádiót, ahol BEMONDTÁK, HOGY MÉGSEM CIGÁNY SZÁRMAZÁSÚ TETTE.

Ezt így simán.

Bezzeg, amikor rasszista magyarokról volt szó... Aztán amikor kiredült, hogy cigány ölte a sajátját akkor semmi ilyen nem történt. Kettős mérce...

Pierre. Bezuhov · http://james.nerdiphythesoul.com/bennyhillifier/?id=gDIZyh4fk7U 2009.06.29. 14:33:25

@laspalmas:
bár végül nem derült, ki hogy ekkor gyanúsított volt-e már vagy sem, ergó nem tudunk igazságot tenni, azért én benyomom:

mea culpa!

Már csak azért is, hogy lásd, van olyan, aki képes ilyenre... Tőled ez távol áll.

Seduxen (már NEM dr.) 2009.06.29. 14:46:32

"A megerőszakolt nő nem tett feljelentést, a nol.hu szerint akkor derült fény az esetre, amikor a helyben topogó nyomozás során "valaki elszólta magát a nyomozók előtt az esetről". A nő személyleírást adott támadójáról, ekkor másokkal együtt P. Józsefet is beidézték "rutin kihallgatásra"."

hvg.hu/itthon/20090626_kiskunlachaza_gyilkossag_gyanusitott.aspx

ez alapján feltételezem, hogy tanúként hallgatták ki...

simple_io 2009.06.29. 14:59:18

Azért a cigány "csínytevés" erősen jelen van a kiskunlacházi hétköznapokban:

www.youtube.com/watch?v=_CgSJEGTCuw&NR=1

Geza 2009.06.29. 15:04:05

@Parkőr:
Azért ahhoz sem kell madárnak lenni, hogy egy tojást feltörve észrevegyük, hogy záp.
Már megbocsáss, de aki azért nem csak a csi-től a maunikásóuig lát el, az azért különösebb kriminalisztikai előismeretek nélkül is észrevesz pár különbséget a 'kántor és derrick' c. film házkutatási jelenete és aközött, ahogy akár egy laikus keresne valamit egy koszlott hodályban.

Elsőre kifogni a porszívót és abban elsőre a bűnjeleket. Nem a mellette, körülötte lévő szatyrokat, azokhoz hozzá se nyúlni, teljes magabiztossággal direkt a porszívóhoz - hát persze, csak abban szokás a rabolt szajrét tartani - ez csak közismert, nem?
Természetesen a telefonok is az első szemétkupacból kerültek elő, semmit sem kellett pl. bezacskózva elszállítani, hogy hozzá lehessen férni a többihez. Nem a szekrényekbe volt téve, nem fiókba, nem az ágy és a fal közé, semmi ilyesmi.

Teljes magabiztossággal direkt telitalálat. Bravo.
Már csak arra lennék kíváncsi, hogy vajon Kántor ugatta le nekik szag alapján, Uri Geller érezte meg, vagy honnan a fenéből tudták előre, hogy mit és hol kell keresniük?

Ez elment volna egy szocreál érából származó cirill jerü-kategóriás krimibe, de így nevetséges.
Illetve hát ha hozzávesszük, hogy ennyire hülyének néznek mindenkit, akkor inkább siralmas.

LeMond 2009.06.29. 15:08:54

Ez az egész történet nagyon sántít. Hosszú ideig több elkövetőről volt szó. Aztán egy nagy, sötét autót kerestek, akinek ilyenje volt lacházán, mindet ellenőrizték, korra, bőrszínre, nemre tekintet nélkül. Még a tanyavilágot is átfésülték, de csak 7 hónap múlva, a tetthelytől 200m-re lakik a gyanúsított. Ez a vörös-szőkés duma is gyanús. 4-5 hónap kellett mire rájöttek, hogy az elkövető vörös. A gyilkosságot kizárt, hogy egyedül el tudta volna követni valaki.
És a legfurcsább, hogy semmi érdemi eredményt nem tudtak a rendőrök semmilyen üggyel kapcsolatban felmutatni és most, mikor a HÍR TV-s drogügy, egyre jobban kezd kikristályosodni és Draskovics egyre mélyebbre csúszik benne, jól jön végre vmi siker sztori.
Kár hogy a héten szabadságon van.

LeMond 2009.06.29. 15:13:08

A Nóri meggyilkolása után volt még egy ügy, ami igen, rejtélyes módon nem kapott szinte semekkora nyilvánosságot. Szintén nemi erőszak és gyilkosság, az áldozat kb 30 körüli fehér bőrű nő. Kb. két héttel a Nóri ügy után történt Ráckevén - lacháza melletti település- Pokolhegyen, ahova fehér embernek nem ajánlják egyáltalán azt sem, hogy rágondoljon, hogy odamegy. Erről azóta is csend van. üdv

picur3ka 2009.06.29. 15:28:48

@LeMond:

Ez a szemettelepi ugy, vagy egy masik?

Ez biztos meg nagyobb allamtitok.

maxwell murder 2009.06.29. 16:20:19

kuruc mostanság milyen sokszor linkel titeket:)

Parkőr (törölt) 2009.06.29. 16:23:28

@belzebubó:

Egyetértünk, legyen magyarázat a rendőrség részéről, megelőzendő a fölösleges összeesküvéselméletek kialakulását.Az a sajtótájékoztató amit láttunk botrány volt.
(nem lesz)

@Geza:

Nekem az a feltevésem, hogy egyrészt vágva van a video, másrészt meg a beismerő vallomás után tartották a házkutatást, így kb tudhatták hogy mi hol van.
A videó elég gáz amúgy mint valami elbaszott "álreality"

Nekem inkább ez a vörös fanszőr sántít, ennyire nem lehetnek hülyék, hogy hónapokig nem találják a gazdáját egy 5000 Fős községben.

A cigány elkövetőről szóló hírek meg akár kapóra is jöhettek a rendőrségnek mert amígy a tettes azt hiszi , hogy cigányt keresnek addig nyugton van , nem menekül, és nem kezdni el rohamtempóban megsemmisíteni a bizonyítékokat.

Ezek csak feltevések,próbálok jóhiszemű lenni, nem tudom mi az igazság sajnos a jelenlegi rendszerben simán benne van az is hogy nektek van igazatok.

PiciFaction 2009.06.29. 16:38:50

Sajnálatos módon rasszita kérdés lett az ügyből és a feltételezett gyilkos kiléte sem fogja visszahozni Nórit.
Ezzel a 7hónap után ismét felbolygatott üggyel nem azt sikerült elérniük amit szerettek volna "megnyugatatni a népet a gyilkos elkapásával" hanem csak ismét felszínre hozták a történetet ami mindanyiunknak fájó pont.
Ismét egy indok, hogy arról lehessen beszélni ki volt és ki nem volt az elkövető.
Ettől a nyilvánvalóan átlátszó hírtől senki nem nyugodott meg....

K.Jani 2009.06.29. 16:40:27

ez az űgy (is) bűzlik.

Jurganov 2009.06.29. 16:40:33

@Parkőr:
"mert amígy a tettes azt hiszi , hogy cigányt keresnek addig nyugton van , nem menekül, és nem kezdni el rohamtempóban megsemmisíteni a bizonyítékokat."

ezzel csak az a baj, hogy én nem tudok értelmes magyarázatot arra, hogy miért tartotta meg. ha megtartotta mert a cselekményre emlékeztette akkor miért rejtette el, ha meg nem akkor miért pont oda ahol ha nem ő a tettes akkor sem találná meg...

a beismerő vallomást meg láttuk anno kulcsárnál, hogy hogy működik...

azért ha tényleg ő a tettes rohadjon meg a sitten.

PiciFaction 2009.06.29. 16:40:40

Jah igen és habár Nicknevem van nem szeretek ebben az ügyben álnéven írni:
Klemencsics Ádám, Kiskunlacháza

szmoker (Homo Trollicus) 2009.06.29. 16:59:27

Híresek vagytok, laspalmas, minden nácziakok titeket olvas! :)
kuruc.info/r/35/42833/

SirBors · http://kisby.blog.hu/ 2009.06.29. 17:03:53

hamár kuruclinkelgetés, egy két érdekes adalék az ügyhöz:

kuruc.info/r/35/42838/

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2009.06.29. 17:06:46

lasp,
"Biztos sokan csalódtak, mikor ezt megtudták"

ez feltételezés.
ezt már tegnap írtad a sárdobálón. most képzeljük el, mikor kideürül: nem cigány, és erre:
-á csalódott vaygok" ???- vagy most hogy?!
egy átlagember nem olyan mint Teleki László cigány fasiszta

tudi 2009.06.29. 17:11:29

Szomorú, hogy ide sűlyedt a sündörség, hogy a forró nyomok ellenére 7 hónapig nem találták a tettest. Mondjuk az tényleg rossz, hogy nem fogadom el, amit a rendőrség, a rendészeti miniszter mond, vagy legalábbis kétkedve fogadom, vajon miért, mert nem hazudtak nekünk, vgy netán nem a sünök verték véresre az okt-23.-i tüntetések résztvevőit és ártatlan bámészkodókat, vagy nem a rendészeti miniszter akart drogot csempésztetni egy tv munkatársainak autójába, mert tették a dolgukat és piszkos ügyeket lepleztek le. Ezt a bizalmi válságot a rendőrség nagyon nehezen fogja kiheverni és rendbehozni.

Jancsibohóc /Bohócügyi Államtitkár/ · http://www.vanditdigital.com/ 2009.06.29. 17:13:57

Én ezt linkelem:

bombagyar.hu/index.php?post=2345

..és ezt emelném ki:

"Várjuk tehát a most vélt erkölcsi győzelmük felett önfeledten pezsgőző fajvédők válaszait arra a sok száz nevet tartalmazó listára, amelyről most egyet diadalmasan kihúzhattak vastag, vörös filctollal. Ha csak ez az egy név lett volna ott, jogos lenne bocsánatkérést követelni. "

reKorrekt 2009.06.29. 17:23:02

Baltával, kövekkel és lőfegyverrel rontottak a rendőrökre

Rátámadt az intézkedő rendőrökre három férfi Drávakeresztúron. Az egyenruhásokra egyikük tíz lövést adott le fegyveréből, a másik baltával, a harmadik pedig kövekkel és üvegekkel támadt az egyenruhásokra.

Vasárnap éjjel a Baranya megyei Drávakeresztúron a rendőrök szomszédok közti vita okán, egy helybeli családnál próbáltak intézkedni, ám megérkezésükkor már az utcán ellenállás fogadta őket. A három fivér egyike baltával rontott az egyenruhásokra, a másik pedig üvegeket és köveket kezdett hajigálni feléjük. A harmadik testvér lőfegyverével vette célba a járőröket: legalább tíz lövést adott le irányukba. A kilőtt golyók szerencsére mind célt tévesztettek. A három támadó azzal fenyegetőzött mindeközben, hogy felgyújtják a szomszéd házát.

A járőrök értesítette kommandósok nagy erőkkel vonultak a helyszínre, s pillanatok alatt földre teperték, és lefegyverezték a három testvért. A helyszínen egy távcsöves légpuskát, valamint egy gázfegyvert foglaltak le a rendőrök; a fegyvereket jelenleg szakértők vizsgálják.

A három férfit őrizetbe vették, ellenük hivatalos személy elleni erőszak, csoportos garázdaság, valamint többrendbeli zaklatás miatt indult eljárás. A megtámadott rendőrök közül senki sem sérült meg. Egyelőre meg nem erősített információk szerint a rendőrökre támadók romák voltak.

(HavariaPress)

lakatos_talan 2009.06.29. 17:27:06

@Korrekt (Cum Deo pro Patria et Libertate):

És ez? Ez is ma történt...

forum.index.hu/Article/showArticle?na_start=50&na_step=50&t=9193159&na_order=


MAJDNEM OLASZLISZKA PESTERZSÉBETEN

Körülbelül 30 perccel ezelőtt, nem messze pesterzsébeti lakóhelyemtől történt egy baleset. Egy biciklijével szabálytalanul közlekedő 14 év körüli roma gyereket elütött a főútról érkező autós. A kocsit egy fiatal nő vezette, 7 év körüli gyermeke a hátsó ülésen ült. A biciklis gyerek a fején sérült, erősen vérzett, és hamar el is ájult. Azonnal hívták a mentőket, és a környékbeliek is segítségre siettek, előkerültek az elsősegély dobozok. Néhány perc elteltével elkezdtek érkezni a cigány gyerek családtagjai, és szerencsére egy rendőr járőr is arra járt. Amint a roma tömeg elérte a 6-7 főt hőbörögni, átkozódni kezdtek, és neki akartak esni a vétlen sofőrnek. Ha a rendőrök nem érkeznek ki ilyen hamar, egyértelmű, hogy Olaszliszka megismétlődött volna. A rémülettől megszólalni sem merő nőt a rendőrautóba ültették, majd kisgyermekét is átvitte hozzá az egyik rendőr. A túlerőben lévő cigányok közben a nő autóját kezdték rugdosni, ütögetni, és azt kiáltozták neki, hogy "meghalsz a családoddal együtt". A gyerek nagyanyja az egyik rendőrt kezdte ütni. Szerencsére közben folyamatosan érkezett a rendőri erősítés, így 10 perc után ismét a rendőrök lettek túlerőben, és ez lassan lecsendesítette az indulatokat. A sérült gyereket nemrég szállították kórházba.

Ez az eset még mondhatni szerencsésen zárult. De mi a teendő, ha nem érkezik ki a rendőr időben? A cserbenhagyásos gázolás súlyos bűncselekmény. De mi van akkor, ha a gázoló továbbhajt egy utcányit, felhívja a rendőrséget, és csak akkor megy vissza, ha azok kiérkeztek? Büntethető-e ilyenkor a vétlen sofőr, ha a cigány családtól egyértelműen közvetlen életveszélyben volt?

simple_io 2009.06.29. 17:36:06

A rejtélyes Flórián téri (felismerhetetlen) hulla:

hunhir.hu/index.php?pid=hirek&id=20639

reKorrekt 2009.06.29. 17:39:50

Vannak még életrevaló németek: tiszteletre tanítja a cigányt a germán kolléga:

kuruc.info/r/22/42837/

:D

f.m.j. 2009.06.29. 17:45:40

@Korrekt (Cum Deo pro Patria et Libertate):

Van egy gondolatom: nagyon nem a megfelelő ember kapta azt a pofont, ez csak egy szerencsétlen flótás volt..., ez nekem így nem tetszett... meg láthatóan sokkal erősebb volt a német a nyeszlettkétől, szóval nagy hőstett... :)

reKorrekt 2009.06.29. 17:51:00

@fmj: nem tudok németül, nem értettem mit szólt be a cigány. Kihallatszik?

f.m.j. 2009.06.29. 17:52:36

@Korrekt (Cum Deo pro Patria et Libertate):

szerencsétlennek ideje se vót megnyikkanni... és én se tudok németül :)
De azért szánom a nyeszlettet...
Jöjjön ide a német, és vágja nyakon a Sztojka családot, na azt tunnám bírni :)

f.m.j. 2009.06.29. 17:53:49

@fmj: ...elfelejtettem elhatárolódni...

a PC jegyében: A drazsét is, meg a verest is kupán vághatja

Horizont 2009.06.29. 17:56:51

laspalmas gratulálok a poszthoz! ( bár a Kuruc kihagyhatott volna).
Csak úgy tallóztam a kommentek között!
Még ennyi összeesküvés elmélet se jönne össze, ha a rendőrség őszinte lett volna, vagy legalább most őszinte lenne. De mit is mondhatnának? Draskovics, Bencze vagy a nyomozók vezetője? Emberek 7 hónapon keresztül szakmailag nem álltunk a helyzet magaslatán, ráadásul engedtük, hogy a politika beleugasson, hagytuk a félretájékoztatást, utána egyszer sem tettünk helyreigazítást, mert nem akartuk bevallani, hogy halványlila elképzelésünk sincs a megoldásról. Ha az a nő nem beszél a régi erőszakolásról, és ez miatt nem hívjuk be tanúként, ebben a büdös életben soha nem akadtunk volna a gyilkos nyomába, 200 méter ide vagy oda.
Kb. ezt mondhatnák. De ezt nem fogják soha kimondani.Tudjuk, hogy volt Mór, Pusoma Dénes! És mi kitudja hány tévedés! Őszintén mire fel tüntették ki a nyomozókat? Még a közelébe se kerültek a gyilkosnak!
Ez a gyilkos nem értelmi fogyatékos, csak beszédhibás és lelkileg beteg.Disznóólban élt. A porszívóhoz azért nyúlhattak egyből mert lehet, hogy akkor már vallott? (Én nem is látom vörösnek!)
Ráadásul én sem gondolom, hogy bocsánatot kéne kérnie a polgármesternek, pláne nem hogy Kolompár kéri.
Attól még a faluban gond van a rossz cigányokkal!
Sajnálom, hogy ez a "cigány volt, nem volt cigány" kérdés elviszi azt a megelégedettségünket, hogy meg lett a gyilkos! És.még azt is sajnálom, hogy nem arra koncentrálunk, hogyha tényleg bebizonyosodik a bűne, akkor ott rohadjon meg a börtönben!

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2009.06.29. 18:00:34

ha nem is volt cigány, de úgy élt mint egy cigány.
egyébként milyen érdekes, h megőrzi a lány cuccait, minek? és miért a porszívóba rejtette? miért nem elásta vhol egy zacskóban? ha már annyi esze nincs h elégesse
megrendítő egyébként végignézni.

"Papp Péter szerint az okozhatta a félreértést, hogy a rendőrség az áldozat testén több helyen is talált DNS-eket. Amikor a szakértők közölték, hogy a különböző minták mind ugyanattól a férfitól származnak, már tudták, hogy egy gyilkost kell keresniük."
ez mekkora baromság már!
egyébként nem hiszem h túl kéne bonyolítani az ügyet

gidabiga 2009.06.29. 18:04:03

nem olvastam végig az összes kommentet, sajnos csak a feléig meg a végét, nem tudom, ez volt-e már

interjú Kiskunlacháza polgármesterével.
www.magyarhirlap.hu/cikk.php?cikk=171904

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2009.06.29. 18:06:43

jézusom! ezt miért hagyjátok ki? részlet a stop. huból, mszp lap, itt ír greczy is:

"A feltételezett elkövetőt a szomszédok csendes fiúnak írták le, aki nem volt túl kommunikatív és a külsejével sem törődött. Mindig fekete ruhában járt, néha bakancsot is húzott"

www.stop.hu/articles/article.php?id=510672

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2009.06.29. 18:11:36

@tesz-vesz: undorító hatásvadász a cím is:
"Vallott a kiskunlacházi gyilkos! Újabb részletek!"

a képen pont nincs fekete ruhában. valószínűleg így zajlott le, mikor akomcsi riporter lemegy beszélgetni a szomszéddal:
- és milyen volt az elkövető? mlyen szokásai voltak?
-csendes volt stb
-és fekete ruhában és bakancsba szokott járni?
-nem nagyon
vagy:
-egyszer már láttam

ebből lett a "Mindig fekete ruhában járt, néha bakancsot is húzott"
miért nem mondják ki?:
sortores.blog.hu/2009/06/09/kurva_nagy_szarban_az_orszag_itt_vannak_a_radikalisok

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2009.06.29. 18:14:26

@gidabiga: "Például az olyan esetek is nagyban hozzájárulnak ehhez, mint az, hogy Kolompár Orbán, az Országos Cigány Önkormányzat elnöke pénteken ide sietett, és sajtótájékoztatót tartott az önkormányzat épülete előtt. Kigyúrt embereivel elállták a bejáratot, és beszólásaikkal, megjegyzéseikkel és hangoskodásukkal megfélemlítették az ott dolgozókat."

kolompár, kötél

nyílméregbéka 2009.06.29. 18:19:21

@lakatos_talan: ez nem lehet kérdés, persze hogy azonnal el kell hajtani onnan, HA egyértelműen életveszélyben van!!
Olaszliszka óta egyébként már történt egy pontosan ugyanilyen eset. A sofőr továbbhajtott és távolabb megállt, onnan hívta a zsarukat (az elsodort cigánygyereknek itt sem lett baja) - de a csőcselék kirontott a putrikból, és (figyelem!): nekirontottak AZ ELSŐ ARRA JÁRÓ autósnak! Akinek köze sem volt az esethez. Mer' ők "azt gondolták" hogy az gázolta el a gyereket.

Ennyit erről. El kell hajtani, igen, az életed fontosabb.

Horizont 2009.06.29. 18:23:59

@tesz-vesz: Kolompár a börtönbe siethetne! Nem tartóztatják le már soha? 10 millió nem pénz? Van képe pofázni:(

"megőrzi a lány cuccait, minek? és miért a porszívóba rejtette? "
Ezt a rohadékot nem lehet emberi mértékkel mérni, ne keress logikát a tettei között! Látod hogyan élt, milyen családi terheltséggel. Nem normális és nem ember! Elment a gyászmenetbe is, állítom, hogy nem félrevezetésből tette! Borzalmas ez az egész!

gidabiga 2009.06.29. 18:37:01

elég szövevényes az egész.
de ha biztosan ő a gyilkos és egyedül, akkor tartsanak egy mindenre kiterjedő sajtótájékoztatót, hogy még kétség se merüljön fel.


a hétvégén a balatonfüredi Hal- és Borünnepen sündőrség fotózta a rendezvényen részt vevőket, valamit a borsátrarknál ülőket.
nem tudom magán- vagy hivatalos céllal-e.
mindenesetre érdekes és felettébb nyugtalanító.
az már csak hab a tortán, hogy a biciklizőket szondáztatták.
és nagyon sok rendőr volt, pedig itt még sosem volt attrocitás.

TaTa86. · http://archiregnum.blog.hu 2009.06.29. 18:37:32

@Horizont: Erről jut eszembe, a (mindenkori) kormány amelyik volt szíves a lipótot bezáratni, nem érez valami felelősséget?
Ez a szörnyű gyilkosság nem történt volna meg ha megfelelően kezelik, azt a nyilvánvalóan beteg "embert".
Így nem csak egy áldozat van, hanem kettő!

nyílméregbéka 2009.06.29. 18:37:39

már többen írták, de azért még egyszer megemlítem, hogy ha vörösesszőke fanszőrzetet találtak még novemberben (több, mint fél éve!!), akkor ugyan miért is vettek DNS-mintákat gyakorlatilag az egész cigánysortól. Nem, nemcsak a Sztojka fiúktól, hanem SOK cigánytól. Na miért?
OK, olyan van, hogy egy szőke/vörös ember fanszőrzete sötét. De fordítva, hogy egy sötét hajú (mondjuk cigány) fanszőrzete szőke legyen, olyan a világon nincs!
Itt van elkeverték a DNS-mintákat, vagy ekkora f*sz a rendőrségünk.
Mellesleg a "DNS-minta" az csak egy kis nejlonzacskó, benne valami szösszel - tök simn elképzelhető, hogy szimpla baromságból, vagy jó pénzért elcserélték, összekeverték a bűnjeltárban. Sajnos ezt nem tudom kizárni :-(

És még valami. Ha ez a gyilkosság akkora indulatokat szított a cigányok ellen, akkor miért nem szólt legalább EGY MONDATOT bárki a rendőrségtől, hogy: "Hé, szálljatok le a romákról, egyértelmű bizonyítékunk van rá, hogy nem cigány a tettes!" (A bizonyíték mibenlétét nem kellett volna elmesélni, csak legalább annyit, hogy nem cigáyn.)
De ilyet nem mondtak, csak lapultak, mint szar a fűben. Miért??

Na, szóval nem vagyok madárka, nekem bűzlik ez az ügy.

szabogyula 2009.06.29. 18:40:02

@nyílméregbéka: És ha jól tudom , jogilag nem számit " cserbenhagyásnak " , ha a baleset után megtámadnak, elmész, és telefonon értesited a rendőrséget.

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2009.06.29. 18:43:53

"az információszerzés módja államtitok"
ne ez meg mi? talán inkább nyomozati titok, rendőrségi titok, államtitok hogy lehet? csak akkor ha politikai az ügy.
vagy vmelyik III/III-mas keze van a dologban? Drasko megint belenyúlt az ügybe?
nevetséges azt mondani h államtitok, hiányoltam a cikkben a ki az a hajni? ra adott választ.

"Ármós Sándor az MTI kérdésére közölte, hogy a nyomozás során bővült a kör, amelyben az elkövetőt keresték. Így került képbe egy csoport, amely nagyjából abban az időpontban érkezett a településre, illetve vált ott szét, amikor a bűncselekmény történt. Ennek a csoportnak volt a tagja P. József is."
kuruc.info/r/2/42695/
mondjuk ti is átvettétek a kuruc mentalitást, hogy tán nem is ő a gyilkos

Horizont 2009.06.29. 18:53:21

@TaTa86.: Ez igaz! Csak az a helyzet, hogy ezen az "emberen" senki nem látott semmit. Valószínű az "otthonában" nem járt senki, mert azért akkor csak feltűnt volna valami. A szomszédok is mit mondanak? Csendes, magába zárkózó volt. Ma már ilyen nem tűnik fel senkinek. Még dolgozni is eljárt. De mivel családilag terhelt volt, valószínű nem tudott normális (nő )kapcsolatot létesíteni.Majd még ezt kideríti a szakember gondolom.

Azon felháborodtam, hogy mi a francnak kellett tele kürtölni így utólag a médiát, hogy ez a szegény kislány a meggyilkolása előtt elszívott a gyilkosával egy cigit.Tudom ez kicsi dolog ebben a szörnyűségben, de nem kellett volna. Felesleges semmire nem volt jó:(

K.Jani 2009.06.29. 18:56:42

@lakatos_talan:
jó hogy bemásoltad, mert az indexrőlmár törölték. no komment.

K.Jani 2009.06.29. 19:00:48

@antiNobilis':
nem is tudom, hogy mit szóljak. rettenetes. és a hallgatás, ami körülötte van, az is.
a cikk két dolgot mos össze.( orr az agyba és felismerhetetlen holtest) viszont az ismerősők hozzászólásai elgondolkodtatóak.

Jurganov 2009.06.29. 19:00:59

@Horizont: tudod hogy élt? mit csinált? honnan? a felvételből? mint kiderült akár át is rendezhették a helyszínt (kommentek eleje). úgyhogy...

tudi 2009.06.29. 19:03:55

@Horizont: De egyvalamire talán, belerúgni egyet Nóriba a halála után, nekem is undorító volt, aki leírta, elmondta azt verné meg az egész enyingi cigánymaffia.

derelyegrádi szellem 2009.06.29. 19:05:25

@ostoba 8o:

A cserbenhagyást és segítségnyújtás elmulasztását kevered (az újságírók 99 %-a szintén)

A cserbenhagyás az, ha személyi sérülés nélküli közlekedési baleset helyszínét adataid megadása (vagy a már kihívott rendőr bevárása) nélkül elhagyod, valamint az is, ha ezt úgy teszed, hogy nem győzödsz meg arról, van-e sérült, vagy egyéb segítségre szoruló személy.

A segítségnyújtás elmusztása (közlekedési esetnél, ez azon túl is megvalósítható) pedig az, ha személyi sérüléssel is járó baleset helyszínét segítségnyújtás nélkül elhagyod. Amit te firtatsz az az utóbbi. Az, hogy elhajtasz, de közben szólsz a mentőknek az elég (megvalósítod a cselekményt) , mert addig is míg megérkeznek, a tőled elvárható segítséget nyújtanod kell.

Ezért kéne az ilyen cselekményeket (baleset, majd a vezető/utasai ütlegeslése) nagyon szigorúan büntetni (megérne egy minősített esetet is), mert a vezetőnek súlyos dilemmát okoz, ugyanis a jogszabályok betartása az életébe/testi épségébe is kerülhet. Mert vagy megáll, és esetleg agyonverik, vagy elhajt ettől tartva, de akkor esetleg emiatt a sérült esetleg meghal, ő meg súlyos büntetést kap, ez kettős joghátránnyal jár a jog szempontjából.

A jogalkotónak kéne lépnie, az ilyen eseteket minősített esetként definiálni, törvénybe iktatni, mind a garázdaságnál, mint a testi sértésnél, és nagyon súlyos büntetést kilátásba helyezni érte. Aztán egyet-kettőt ki is szabni (3-4 éveket), mindjárt jobban meggondolják.

grupi 2009.06.29. 19:10:55

A magyar rendőröktől, a rendőrségtől nem új, hogy elkövetőt, vagy tettest kreáljon.
Én nem hiszem, hogy H. Nórát ez a magányos elkövető ölte, s gyalázta volna meg. Főleg nem úgy ahogy előadják, vagy beállítják.

Emlékezzünk Táncos Gábor esetére, ott sem teljesen világos a képlet, az elítélt pedig végig tagadott, az ügyvéd pedig szintén hiszi az ártalanságát.

Aztán a móri bankrablásnál is csináltak gyilkost, hosszú nyomozás során. Ez a teória egészen addig állt, amíg véletlenül ölük be nem hullott az igazi elkövető. A móri gyilkosságért az ártatlanul bíróság elé állítottakkal szemben már rég folyt és (le)zajlott a per. A bíróság is képes elítélni az ártatlanokat és a bizonyítottság hiányában szenvedőket bizonyos ügyek érdekében.

Ezért, és a rendőrségi magatartás, a hiteltelenségük okán sem hiszem, hogy ez a csöves ölte volna meg a fiatal lányt. A most megtalált cuccokat valahonnan összeguberálta, ez még nem bizonyíték. A rendőrség megint taktikázik és politikai elvárásokat teljesít.
Amolyan draskovics hatás ez.

nyílméregbéka 2009.06.29. 19:12:16

@derelyegrádi szellem: igazad van, már megbocsásson a világ, de ha szabálytalanul elém pattan egy cigánygyerek és megkarcolja őt a kocsim sárhányója, eszem ágában sem lesz hagyni, hogy a 45 fős családja lemészároljon. Kicsit sok ilyen eset történik, hovatovább már minden autósnak a vérében lesz, hogy ilyen esetben elhajt és telefonál. Távolabbról!!

szabogyula 2009.06.29. 19:14:35

@derelyegrádi szellem:
Természetesen értem, de természetesen egy életszerű helyzetben , mondjuk nyócker, Dankó utca , " mondd te mit választanál ? "
Ha jól tudom egyébként ma megszigoritották a BTK.-át . / is / Nem is kicsit. Mindjárt kikeresem.

Tündér_Lala 2009.06.29. 19:17:55

@derelyegrádi szellem: És ha nem én okoztam a balesetet ?
85 körül volt pomázon egy olyan eset, amikor részeg cigók motorral az árokba mentek. Megállt egy autó, hogy segítsen a fickót féholtra verék, az asszonyt megerőszakolták szintén a gyerek szeme láttára. Ez is segítség nyújtási kötelezettség alá esik nem ?

Horizont 2009.06.29. 19:21:22

@Jurganov: nem éltem vele, tehát semmi se biztos!
Azért nem kell nagy fantázia hozzá ha megnézi az ember hol, hogyan élt, mit mondtak róla a szomszédok, milyen volt a családja stb. Ezért gondoltam róla....
(és én nem hiszek se az átrendezésben, se az összeesküvésben)

dessert eagle 2009.06.29. 19:22:44

@tesz-vesz:
Gondolkodtam, hogy hozzászóljak-e vagy sem, de látom másnak is feltűnt ami nekem is.
Mi a bánatért lett államtitokká minősítve az információszerzés módja?
Megnéztem az államtitkokról szóló hatályos törvényünket és az álamtitokköri jegyzékben (az a lista, hogy milyen adatokat milyen okból lehet államtitokká minősíteni) nem igazán találtam olyan kategóriát, ami szóba jöhetne.
(Ami esetleg mégis, az kissé abszurd:
15. A fegyelmi, büntető- és egyéb hatósági ügyek azon adatai, amelyek államtitok megsértésével kapcsolatban keletkeztek.
21. A Magyar Honvédség és a rendvédelmi szervek ellenőrzéseiről készített jelentések, amennyiben azok a titkos információgyűjtés, titkos adatszerzés körébe tartozó eszközök, erők és módszerek alkalmazására, valamint az államtitok körébe tartozó adatokra, témákra (is) vonatkoznak.
22. A Magyar Honvédség és a rendvédelmi szervek terrorelhárítás, valamint a szervezett bűnözés felderítése érdekében megvalósuló együttműködésében keletkezett olyan adatok, amelyek nyilvánossága az együttműködés eredményességét negatívan érintené.)

Viszont a minősítési eljárás elég hosszadalmas, így meg is van a magyarázat a 7 hónapra!

szabogyula 2009.06.29. 19:26:41

@Tündér_Lala:
Ma valahol hozzá akartam szólni. Ez lett volna a hozzászólásom:
És olyanról tudtok hogy cigányok elütnek egy magyart, és a magyarok kaszával, vascsövekkel felfegyverkezve meg akarják lincselni az elkövetőt ?
De most tényleg !!
Csak elment a netem !!

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2009.06.29. 19:28:25

@Seduxen: ezt a szakmai megállapodást minden pártnak elküldték, csak az szdsz szólt vissza, h kösz nem, de csak a jobbik egyezett bele a szakmai megállapodásba az összes párt közül.
szima judit a jobbik ep delegáltja volt, de lehet azért csak h a drasko-bence féle perek ne akadályozzák, ugyanis ez a két tetűféreg mindent megtesz hogy ellehetetlenítse a törvényes és igazi érdekvédő szakszervezet munkáját.

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2009.06.29. 19:29:33

@ostoba 8o: nem, ezért is van a cigánybűnözés szavunk.

derelyegrádi szellem 2009.06.29. 19:30:05

@Tündér_Lala:

Így van. Nem csak akkor kell segítséget nyújtanod, ha te okoztad, hanem mindig, ha valaki segítségre szorul, mert élete, vagy testi épsége közvetlen veszélyben van. Ez általános emberi parancs, amit a Btk is átvett, tényállást csinált belőle, és szankcionál.

Akkor is nyújtanod kell a tőled elvárható segítséget, ha valaki télen félmeztelenül a hóban fekszik mozdulatlanul, mentőt kell hívj, és addig míg megérkeznek, a tőled elvárható segítséget nyújtani vagy köteles. Egyébként helyes szabály.

@ostoba 8o:

pont emiatt írtam amit rítam. Ezért kell az ilyet nagyon súlyosan büntetni. Mert kiszolgáltatott helyzetben van az illető, vagy agyonverik, vagy bűncselekményt kénytelen elkövetni. Pont emiatt.

Egyébként én, ha egyedül vagyok és van nálam fegyver, akkor megállok. Ha nincs, és mondjuk családdal vagyok, akkor nem. Inkább börtönbe megyek, minthogy esetleg a feleségemet meg gyerekeimet összeverjék, megöljék. Mert akkor úgyis odamegyek, csak sokkal hosszabb időre.

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2009.06.29. 19:32:58

@Pierre (Bezuhov): azért mert Posta Imrének igaza van, most őszintén, kit érdekel az antiszemitizmus Magyarországon jelenleg?! ért itt bárkit amiatt atrocitást mert zsidó??? nem. senkit nem vertek meg amiatt, itt ha valakit dunába lőnek az nem azért lesz mert zsidó, hanem mert hazaáruló. ja hoyg ma az mszp-szdsz-esek szinte mind zsidók...

itt senkit nem érdekel az antiszemitizmus csak a 200 000 zsidót és pár buzit. tehát téged kétszeresen is érint.

nyílméregbéka 2009.06.29. 19:35:25

A poszt témájához még egy utolsó apróságot megemlítenék.
Barátom járt Lacházán, a gyilkosság után pár nappal. Mesélte nekem, de több kiskunlacházi lakos is megírta itt a neten, hogy az utcákról szó szerint eltűntek a cigányok. Még rögtön a gyilkosság után - nem volt sem felvonulás, sem Kuruc-cikkek, sem a polgármester beszéde a rasszista erőszakról! Csak maga a gyilkosság történt meg, majd a következő napokban egyszerűen felszívódtak, elbújtak a cigányok. Volt, aki el is költözött Szabolcsba a rokonaihoz.

Miért?

dr.justice 2009.06.29. 19:36:37

@grupi:

"Emlékezzünk Táncos Gábor esetére, ott sem teljesen világos a képlet, az elítélt pedig végig tagadott, az ügyvéd pedig szintén hiszi az ártatlanságát."

Aztaqrva. Ilyen hülyeségekkel ne gyere légyszíves. Az esetek többségében tagadni szoktak - ilyen súlyos bűncselekményeknél az átlagosnál is nagyobb arányban - az ügyvéd pedig nem mondhatja, hogy a védence bűnös, pláne ha az tagad. Tánczos Gábor pedig gyerekgyilkos. Tudomásul kellene venni.

Az, hogy a rendőrség, az igazságszolgáltatás tévedhet benne van a rendszerben, nem lehet teljesen kiküszöbölni. Ez van. Emellett a legtöbb esetben a valódi tettest büntetik meg. Hidd el.

Ja, és emelje már magasra a kezét, aki soha nem tévedett. Köszönöm.

reKorrekt 2009.06.29. 19:37:48

@Korrekt (Cum Deo pro Patria et Libertate): természetesen nem P. József vádalkujára gondolok.

szabogyula 2009.06.29. 19:37:53

@derelyegrádi szellem:
Egyetértünk. Szerintem ez egy "új" jogi helyzet.
Ilyet , hogy NYILVÁN NEM szándékosan valaki elüt valakit, és ahelyett hogy a rokonok, " barátok " segitséget hivnának, és adnának ....
ahelyett támadnak.....
No komment

picur3ka 2009.06.29. 19:38:40

@nyílméregbéka:

'már többen írták, de azért még egyszer megemlítem, hogy ha vörösesszőke fanszőrzetet találtak még novemberben (több, mint fél éve!!), akkor ugyan miért is vettek DNS-mintákat gyakorlatilag az egész cigánysortól. Nem, nemcsak a Sztojka fiúktól, hanem SOK cigánytól. Na miért?'

Talan, mert tobb elkovetorol volt szo, akkoriban?
Meg persze, a bunozes sokszor egy szakma, erdemes arra szetnezni, akikrol tudunk ezt azt, ahelyett, hogy elindulnank a telefonkonyv szerint.

'OK, olyan van, hogy egy szőke/vörös ember fanszőrzete sötét. De fordítva, hogy egy sötét hajú (mondjuk cigány) fanszőrzete szőke legyen, olyan a világon nincs!'

Sajnos - bar a vorosseg ciganyok koreben igen ritka, barmilyen formajaban, sot, azt gyanitom, ehhez kevereknek kell lenni -, ez egyebkent valamelyest gyakori. Nagyon sokan szakallt/bajuszt nem novesztenek, mert voros a hajuk szine ellenere. Gyakran a fanszorzet halvanyabb szinu, mint a haj.

Tehat, fanszorzetbol magabol nem tudhatjak, hogy az elkoveto vorosesszoke haju es feher boru, ehhez mas, egybehangzo nyom/info is kell.

Ennek ellenere, ezt a vonalat mindenkeppen erdemes forszirozni, hiszen a vorosseg aranya az osszlakossagban, 2-5% kozott mozog. Mar ugye, ha ezt tutira tudjak, ha meg csak masfel honapja tudjak, akkor az valoszinu nem a nyomokbol van, hacsak valaki nem felejtette el elovasni a lab riportot.


'Itt van elkeverték a DNS-mintákat, vagy ekkora f*sz a rendőrségünk.
Mellesleg a "DNS-minta" az csak egy kis nejlonzacskó, benne valami szösszel - tök simn elképzelhető, hogy szimpla baromságból, vagy jó pénzért elcserélték, összekeverték a bűnjeltárban. Sajnos ezt nem tudom kizárni :-('

Hat ez itt abszurdisztan, de a DNS minta nagyon serulekeny, sok olyan eset volt mar a vilagban, hogy kontaminalodott.

'És még valami. Ha ez a gyilkosság akkora indulatokat szított a cigányok ellen, akkor miért nem szólt legalább EGY MONDATOT bárki a rendőrségtől, hogy: "Hé, szálljatok le a romákról, egyértelmű bizonyítékunk van rá, hogy nem cigány a tettes!" (A bizonyíték mibenlétét nem kellett volna elmesélni, csak legalább annyit, hogy nem cigáyn.)
De ilyet nem mondtak, csak lapultak, mint szar a fűben. Miért??'

Mert nincs ilyen meg olyan bunozes, meg csak ilyen meg olyan elkoveto sem, ok mindig csak azt mondjak, hogy milyen allampolgar. Mintha az esetleg szemelyleirasban segitene, erted.

Csak remelni tudom, hogy a szakman beluli szemelyleirasok masok, mint amit publikalnak. A multkor olvastam vagy husz keresett szemely leirasat ebbol 1 mondta: kreolos es 1 mondta: feher. A lakossag segitsegere nyilvan nem tartanak igenyt szvsz.

'Na, szóval nem vagyok madárka, nekem bűzlik ez az ügy.'

Buzlik minden, sajnos.

derelyegrádi szellem 2009.06.29. 19:43:45

@dr.justice:

Az enyémet láttad!

Olvasd el az Index cikkét a Btk. módosításról. Ennyi hülyeséget régen láttam összeírva, kezdve a BTK (sic!) rövidítéssel.

Új büntetőjogi kategóriának tartja a többszörös visszesőt....

A többit nem is sorolom.

Áááá, hagyjuk.

derelyegrádi szellem 2009.06.29. 19:45:16

@derelyegrádi szellem:
@dr.justice:

"Az enyémet láttad!"

Mármint a feltett kezemet....:-)

Tündér_Lala 2009.06.29. 19:48:53

@derelyegrádi szellem: Kössz ! Erre gondoltam, így teljes. Egyébként az eset akkor hatalmas felháborodást keltett és kirívó volt. Ma hovatovább megszokott.
Igen a törvényalkotónak reagálnia kellene, mert ha a helyzet tovább romlik emberiesség ide vagy oda mindenki sorsára hagyja a sérültet. A BTK módosításban nincs erre utaló jel.

picur3ka 2009.06.29. 19:58:11

En nem ertem ezt a hiteteket a torvenyben, meg a modositasaban, most komolyan azt hiszitek, hogy azok, akik ilyesmit csinalnak, tisztaban vannak az allampolgari kotelessegeikkel? Vagy ez barmi modon hatassal van/lesz rajuk?

Itten valami 'igehirdetore' van szukseg, persze annak igen bator embernek kell lennie es jo, ha 7 elete van.


En egyebkent jelentkezem arra, hogy sokszor tevedtem mar, Dr Justice.

dr.justice 2009.06.29. 20:01:45

@derelyegrádi szellem:

Először nem tudtam mit akarsz mutatni. Azt hittem ismerkedni akarsz. Bocs, de én nem vagyok ööööööö liberális. :D

Tündér_Lala 2009.06.29. 20:04:21

@dr.justice: Tévedni egy dolog, rosszul hiteltelenül kommunikálni kettő. Különösen amikor etnikai feszültségről van szó, amelynek eszkalálódása sem emberileg sem politikailag nem kívánatos. Ebben az esetben már majdnem bűn.

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2009.06.29. 20:06:52

@dessert eagle: államtitok, a barmok.
nem akarják h kiderüljön a megerőszakolt nő vezette a bűnös nyomára őket.
nélküle semmi se lenne

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2009.06.29. 20:08:26

@Pierre (Bezuhov): nem mert csak az utolsó sor magánjellegű. a többi építő kritika.

dr.justice 2009.06.29. 20:10:21

@derelyegrádi szellem:

Rendpárti. Én eddig azt hittem azok a nácik meg a Fidesz. Elég nagy zagyvaság az indexes cikk, viszont a jogos védelem köre tágításának örülök. Ha valóban így van. Nem ismerem a konkrét törvényszöveget.

dr.justice 2009.06.29. 20:14:34

@Tündér_Lala:

Hát, szerintem nem tanítanak kommunikációt a rendőröknek. Majd Batiz.

Tündér_Lala 2009.06.29. 20:17:22

@dr.justice: A kommunikáció nem feltétlenül egyenlő a hazudozással. :)

dr.justice 2009.06.29. 20:24:33

@Tündér_Lala:

Igaz. Utoljára írom le a következőket.

- Nem kötelesek a nyomozás minden mozzanatáról beszámolni.

- Szándékosan is nyilatkozhatnak valótlanságot a nyomozás érdekében.

- Olyan is lehet, hogy a nyomozás során megdől egy korábbi teória.

- Lehetnek hülyék is, ahogy bárki.

Tündér_Lala 2009.06.29. 20:27:53

@dr.justice: Így ok. Nem kekeckedni akartam.

picur3ka 2009.06.29. 20:32:30

@dr.justice:

Ne haragudj, most mar, hogy tobbszorre felteszed, meg kell kerdeznem, van erre valami jogi formula, ami ezt lehetove teszi a rendornek, mint eljarast, mer akkor ne csodalkozzunk, ugye:

'Szándékosan is nyilatkozhatnak valótlanságot a nyomozás érdekében.'

Ha ilyen van, jogilag, akkor elmennek a faxomba a demokraciajukkal.

Ha meg nincs, akkor, torvenytelenul jarnak el.

Nem nyilatkoznak, az igen, de hazudni, most komolyan?

dr.justice 2009.06.29. 20:44:25

@picur3ka (vergodik, mint az mszp:

Te még nem hallottál olyat, hogy valaki hazudik, amikor nyilatkozik. Hol élsz ? Ha a nyilatkozattal nem követ el bűncselekményt - pl. becsületsértést, rágalmazást - , akkor megteheti.

Szerinted a következőt kellett volna nyilatkozniuk ? Van egy gyanús, egyedül élő vörös hajú férfi a teleülésen, de még nincs ellene elég bizonyíték, majd ha lesz, újabb sajtótájékoztatót tartunk.

Még egy dolog. Van vörös hajú cigány, szőke is. Sőt olyan is van, hogy két fehérnek néger gyereke születik. Hittétek volna ?

reKorrekt 2009.06.29. 20:56:36

@picur3ka (vergodik, mint az mszp: Tényleg nem hallottál még erről? Kevés sorozatot nézel :) Leginkább a sorozatgyilkosos sorikban láttam (pl. Criminal Minds) ilyesmit és tök jogos és érthető okból tették. Pl. kiugratták vele a nyulat a bokorból vagy a későbbi pontos beazonosíthatóság miatt félrevezették a közvéleményt (pl. a hírekben a fülére kötött görcsöt, de valójában az orrára). De nem akarok okoskodni hisz én is csak filmekben találkoztam vele...

Az más kérdés, hogy ha a hazugság/félretájékoztatás nem közvetlenül a nyomozást segíti, szolgálja (hanem más érdekeket).

picur3ka 2009.06.29. 21:12:08

@dr.justice:

Szoval, nincs ilyen jogallas. Koszonom.

Nem, nem kellett volna nyilatkozniuk semmi hulyeseget, teljesen egyetertek, ez magaban foglalja a hazudgalast is szerintem, itt kulonbozunk, ha ez allambiztonsag, akkor nem, de ez az ugy nem tartozik oda.

@Korrekt (Cum Deo pro Patria et Libertate):

A sorozatok es a valosag 2 kulon dolog, ez a legnagyobb problema az altalanos koznepi velemennyel, hogy azt hiszi, a nyomozas ugy megy, mint XYZ sorozatban a tv-en.

Ha a rendorsegnek joga lenne hazudni en kepes leszek korbeszarni az akarki barmilyen emlekmuvet, csak hogy ne legyek megkulonbozteto, tobbet is egymas utan.

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2009.06.29. 21:14:56

@Pierre (Bezuhov):

"bár végül nem derült, ki hogy ekkor gyanúsított volt-e már vagy sem"

De hisz a rendőrség azt nyilatkozta, hogy önként adott DNS-mintát (tehát NEM volt gyanúsított).

Eddig nem úgy volt, hogy feltétel nélkül elhiszel nekik mindent?

picur3ka 2009.06.29. 21:20:12

Még egy dolog. Van vörös hajú cigány, szőke is.

Van bizony, meg kek szemu es egyeb, na de ezek a nepek legalabb felevezrede itt elnek. Jol ossze vagyunk keveredve. Lehet, hogy ezert lop szinte mindenki?


Sőt olyan is van, hogy két fehérnek néger gyereke születik. Hittétek volna ?

Van ilyen, de - mivel a sotetebb genek altalaban dominansak, nem minden esetben - erdemes ilyenkor megnezni a postast.

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2009.06.29. 21:21:43

@Jurganov:

Nem lenne különösebb gond a sztorival, ha nem 200 méterre lakott volna a faszi a tetthelytől. Így viszont bűzlik.
Ennyire nem lehetnek bénák, ezt már rég tudniuk kellett.

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2009.06.29. 21:27:23

@tesz-vesz:

Ne mondd, hogy pl. a kurucon nem lett volna diadalittas, "énmegmondtam" hangulat, ha cigányt/cigányokat tartóztatnak le.

Pierre. Bezuhov · http://james.nerdiphythesoul.com/bennyhillifier/?id=gDIZyh4fk7U 2009.06.29. 21:42:31

@laspalmas:

szolid megfogalmazása annak a tények, hogy ott (és itt is természetesen)mindig diadalünnep van, ha kiderül, hogy cigány volt az elkövető=ha kolompárék cirkusza után kiderül hogy cigányok öltek cigányokat.

az is ""érdekes""" hogy akkor a kegyelet tiszteletbe tartása nem élvez olyan prioritást, mint Nóri esetében.

hát, igen....

grupi 2009.06.29. 21:42:39

@dr.justice:

Ne legyél őrült! Gyilkosságban és az igazságszolgáltatásban nincs helye a tévedésnek.

Mi lenne, ha a legközelebbi hozzátartozódat csuknák le, vernék agyon tévedésből?
Akkor az is beleférne?
Tudod, nálam nem.
És sokunknál szintén nem.

A rendőrség, az igazságszolgáltatás nem lehet az aktuál politika játékszere.

Ezt, ezeket nem fedezheted, és nem mentheted fel csak úgy bemondásra, és bocs tévedtünk beszólással.
Ébred fel, rázd meg magad ember és gondolkodj.

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2009.06.29. 21:42:42

@gidabiga:

"a hétvégén a balatonfüredi Hal- és Borünnepen sündőrség fotózta a rendezvényen részt vevőket, valamit a borsátrarknál ülőket."

Ez érdekesen hangzik. Talán kerestek valakit?

dessert eagle 2009.06.29. 21:48:11

Én nem csodálkoznék, ha a fickó "öngyilkos" lenne az előztesben, hiszen szegényt a családi háttere -mint tudjuk - hajlamosítja erre.

Kíváncsi vagyok kihúzza-e a bíróság elé állításáig.

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2009.06.29. 21:49:11

@tesz-vesz:

"Biztos, hogy alapos, körültekintő és pontos munkát végzett a rendőrség?
Biztos, hogy (csak) P.József az elkövető? Biztos, hogy úgy történt minden, ahogy állítják?"

dr.justice 2009.06.29. 21:52:55

@grupi:

Álmodni lehet, de ilyen álom után kiábrándító az ébredés. Azt pedig nem értem, hogy a politika hogyan kapcsolódik a tévedéshez.

dessert eagle 2009.06.29. 21:56:15

@grupi: A tévedés kiküszöbölése érdekében törölték el a halálbüntetést.

dextercapo 2009.06.29. 22:02:00

van valami nagyon furcsa ebben az egeszben .
a fanszorzet alapjan eleg biztosra lehet mondani azt hogy az elkoveto szoke vagy voros - hany kiskunlachazi van aki ilyen hajszinu ? ha a test fellelesi helyetol tagulo korokben mindenkit aki megfelel ennek kihallgatnak es dns mintat vesznek tole mennyi ido lett volna ketszaz meterig eljutni ?

nekem ez ugy nez ki hogy a rendorseg szerint Norinak mar mindegy , a tarsadalmi beke kedveert bealdoztak egy gyereket aki mar visszaterni is felne lachazara , tehat a bortont valasztja a "meguszta , de o a gyilkos" helyett .
ha a rendorseg megtalalta ezeket a nyomokat , akkor miert halgattak ki , miert vettek dns mintat es miert vetettek ala poligrafos vizsgalatnak a helyi roma "epitesivallakozo" csaladot ?

most pedig elokerul a nemcigany "maganyos gyilkos" ez buzlik , messzirol .

kotne fel egy zart logikai lancra magat az aki megint mori modszerrel probalja igazolni a rendorseg letet .

reKorrekt 2009.06.29. 22:11:23

Íme egy kedves kis esti, alvás előtti gondolatsor a balogartúró blogról, csak nekünk, magyaroknak (mint a cimkéből is látszik):

Mi van Nácik!? Közületek való volt Nóri gyilkosa is?
Ekkora beégést!
Nácik és Kuruc .fingósok!
Meg a többiek!
A több százezer cigány Holocaust áldozat után megint gyarapodott a számlátokon a rasszizmus által elkövetett a cigánygyilkosságok száma! Megint a cigányságot gyilkoltátok meg!
Vittétek a cigányságot nap, mint nap a Duna partjára főbe lövetni a médiáitokon keresztül, azzal a Náci váddal, hogy egy becstelen, aljas, brutális, gyilkosságot a cigányok követtek el !
Ezt harsogtátok!
Rasszisták!
Ártatlan cigány fiatalokat zaklatatok, majd vádoltatok, és megaláztátok őket ország világ előtt, mert rájuk fogtátok azokat a tetteket, amelyek az Árja Nácikra jellemző és NEM a Becsületes Cigányságra!
Ez hányadik ártatlan cigányáldozat már a Ti rendszeretekben?
Mi 300 000 az, az 300 000 Holocaust áldozatról indulunk meg 800 000 rendszerváltási cigányáldozatról!
Meg azokat is, számoljátok bele, akik rasszizmusotok miatt nem élhetnek emberhez méltó életet, vagyis meg kell, hogy tagadják a cigányságukat, különben éheznének ők is ,mint a többi cigány, akik vállalják azt, hogy cigányok!
Ez KB még 200 000 ember!
Tudtok számolni Nácikáim ki követett el több gyilkosságot?
Rasszisták!


A poszt cimkéi külön mókásak:
Címkék: vona gábor cigány cigányok jobbik magyar krisztina morvai nácik politikai politika társadalmi társadalom zsidó

picur3ka 2009.06.29. 22:12:29

@dessert eagle:

Ez egy komoly dolog, szerintem is, valoszinu kihuzza, bar nem ismerem. ie, lehet, hogy gyagyasabb annal, hogy felfogna, mi tortenik.

Ha csak arra gondol az ember, hogy a rendoroket tavol tartotta a kutya ideig-oraig, mindent eltuntethetett volna ezalatt. Nyilvan:

a) nem fog fel sokat ebbol
b) semmi koze

Utobbi sajnos, felmerul, mint korabban kifejtett sokak altal.

Muci nevű ló 2009.06.29. 22:20:20

Nem olvastam végig az összes kommentet, de másnak is feltűnt, hogy
"A sértett mobiltelefonjának híváslistáját is elemezték, azonban az érdemi információt nem eredményezett."
aztán meg megtalálják a mobiltelefont a házkutatás során?

simple_io 2009.06.29. 22:21:46

Valaki összefoglalhatná, hogy mit tudunk az ügyben.

1. A nyomozás azért tartott idáig, mert a lánynak az ismeretségi körét térképezték fel. Viszont a gyilkos nem volt ismerőse.

2. Egy apának, aki vélhetőleg megerőszakolta a lányát, egyik fiának barátján keresztül jutottak el P. Jóskához.

3. P. Jóska anyja 6 évvel ezelőtt meghalt rákban. Ekkor magára maradt a Jóska?

4. 5 évvel ezelőtt megerőszakolt egy nőt. A nő nem akar együttműködni a rendőrséggel.

5. Pócsai Jóskát tanúként hívták be, így adott DNS-mintát. Részleges beismerő vallomást tett.

6. A Nóri mobilját, táskáját csak hosszas kutatás után találták meg. (ellentétben a videofelvétellel)

7. A lakásban volt világítás. (ellentétben a videofelvétellel, ahol vacakoltak a tönkrement redőnnyel)

8. Az erőszak a házon kívűl, a bokros helyszínen történt. Ezt egy véres cigarettacsík (Bond?) igazolja.

9. A szobában többfajta cigitípust is találtak. Más mobiltelefonokat is mutattak.

reKorrekt 2009.06.29. 22:38:03

Most mondjam hogy a 24-ben míg az aksi a telefonban van addig be tudják mérni? :)

(csak nálam bagzik a blogmotor? Antinobilis' 6. pontjától...)

simple_io 2009.06.29. 22:49:08

@Korrekt (Cum Deo pro Patria et Libertate): A gond az, hogy hiába tudják bemérni, ha az egész nagyközséget egy-két cella fedi le, ami nagy valószínűséggel a templomtoronyra van felszerelve.

reKorrekt 2009.06.29. 22:49:37

@Korrekt (Cum Deo pro Patria et Libertate): (hümm, csak nálam, nagyítva volt az oldal, rámlóghatott egy div)

reKorrekt 2009.06.29. 22:52:06

@antiNobilis': "Állítólag" a mikrofont is be tudják kapcsolni távolról. Persze csak amíg nem merül le az aksi... nem mintha a hallott hangokból feltétlenül lehetne következtetni a hollétre. Bár akár ez is történhetett, hisz államtitokra hivatkoznak, ez megy ugye nemzetbiztonsági módszer...

Lenny [Cabdriver] (törölt) 2009.06.29. 22:57:05

@Korrekt (Cum Deo pro Patria et Libertate):
Ez az a film, amiben a 6kbos biztonsági camos b/w képet úgy feljavítják, hogy még az is látszik, mi tükröződik a szemén a fickónak a folyó túloldalán, vagy az egy másik?

Lenny [Cabdriver] (törölt) 2009.06.29. 23:11:58

A második részét sajna nem láttam.
De el tudom képzelni, hogy még ezt is belerakták.

Abban van az az Echelonos önjáró számítógép is, ami állandóan figyeli az embereket a kamerákon, és küldi az smst, hogy melyik gépen kell játszani a kaszinóban, hogy elvidd a Jackpotot,

és ha nem engedelmeskedsz, kiszámolja, mikor fog jönni az autó, ha lelépsz az úttestre?

Izgisebb ez a mese, mint gondoltam. :)

K.Jani 2009.06.29. 23:26:24

@laspalmas: off
tisztelt szerkesztőség. ha van 50 perc szabad időtök, ezt feltétlen nézzétek meg. persze mindenkinek ajánlot!
az első 30 perc egy személyes példa, utána varga istván beszél a kőkemény valóságról, ingatlanmaffiáról.
www.onlinetv.gtk.hu/falcon_tv/tv_mediaplyer.php?servercim=MAGYAR_IDO_12.flv

K.Jani 2009.06.29. 23:27:58

@K.Jani: devizahitelek más szemszögből

simple_io 2009.06.30. 00:13:10

Amikor még a cigányok voltak a bűnösök:

Megvananka tettesek épp most mondta a lacházi ismerős, ráadásul az egyiket meg is ölték vagy megöngyilkolta magát, mert ő köpött. Ja és az, hogy hogy kapták el őket mutatja, h nem voltak magas IQ-val megáldva. Miután merőszakolták és megölték Nórit a bugyiját és a mobiltelefonját elvitték a mobilt pedig használták is, ráadásu Sztojkáék odaadták a ráckevei tetteseknek így kapták el őket is, ugye bemérték a telefont meg lekérték a cellainfókat és máris megvoltak. Amelyik tettes meghalt az adta oda a telefont a ráckeveieknek vagy azért lett öngyilkos mert félt a bosszútól vagy éppen, hogy "segítettek" neki az öngyilkosságban.

tokmányos 2009.06.30. 03:19:47

Móri bankrablás!!!!???? Mi van ??? Kozma meggyilkolása MI VAN ????No meg a többi MI VAN ???-kérdezhetnénk-.Milyen korrekt információt vártok ettől a korrupt cigány,zsidó védő,és kiszolgáló rendőrségtől.(tisztelet ,és elnézést a kivételnek).Mindenesetre azért már 40-43 évesen el tud menni nyugdíjba 100%-os nyugdíjjal! Ahhoz nem hülye . A melós meg dögöljön meg több mint 40 évi robot után mert még nincs 62 éves.??? A cikkhez szólva :meggyőződésem ,hogy valamilyen cigány vonzata van a kislány megölésének.Sőt...Az eltusolásnak lehetséges oka lehet pl.a karvalyok,a maszsatosok,még nem találják megfelelőnek az időt egy belső forrongás kirobbantására.Mely ürügyet szolgálna a magyar nép végső megsemmisítésére!Ez lehet magyar -cigány ellentét, de lehet buzi -heteró, lehet munkanélküli-és még éhbérért dolgozó stb...

tokmányos 2009.06.30. 04:07:30

@Horizont: Később vettem észre az írásodat .Örültem,hogy voltak közös gondolataink.Én nem tartottam fontosnak a nyomozati eredmények ecseteléséhez való hozzászólást.Miután a porszívóból gumikesztyűvel kivett iratokat ledobálja a zsaru a koszba.....

Nzoltan 2009.06.30. 07:54:53

Na, az észlények néhány hónap alatt összerakták, hogy a vörös fanszörzet vörös elkövetőt takar. Igy legalább fél év alatt megtalálták a 200 méterre lakó fazont. Bele se merek gondolni mi lett volna, ha drazsééknak Belfastban kellett volna keresgélni.:-P

Mint tűt a szénakazalban....

Nzoltan 2009.06.30. 07:55:41

Amúgy nem olyan ritka a vörös cigány. Nekem osztálytársaim is voltak azok.

Nzoltan 2009.06.30. 07:57:45

Ha a csávó be volt már kattanva, simán lehet hogy ő volt. De drazséékból kinézem, hogy kerestek egy balekot meg egy pszihológust. Legalábbis a hírtévés eset óta nem csodálkoznék rajta.

Nzoltan 2009.06.30. 08:05:13

Érdekes a videó. Mióta helyszinelők vannak, azóta alap, hogy az elsők között nézik át a porszívót. De mi a faszé van a táska a porszívóban?
Ugyanakkor a rendezőnek adjunk egy pirospontot, mert nem sikerült volna ilyen drámaira a felvétel, ha felkapcsolják a villanyt.:-P
Amúgy az is elgondolkodtató, ha államtitok a nyomozás egy része, akkor minek mutogatják a nagy(muhaha) leleplezést?

Nzoltan 2009.06.30. 08:05:50

Valamit akartam írni 400. hozzászólásnak.:-)

jooagi 2009.06.30. 08:14:55

Kevesebb 24-et, Colombót kellene nézni.

A Magyar Királyi rendőrség töketlenségéről van szó, és nem titkolózásról, vagy részletek eltusolásáról. Sokan nyilatkoztak sokfélét, ebből adódhatott a kavarodás.

Ennyi.

Eleg_Volt_a_hazaarulasbol! · http://ciganybunozes.blog.hu 2009.06.30. 10:58:56

@nyílméregbéka: Sajnos azota megint elpofatlanodtak de nagyon...

Remelem jon par gardista a ciganygyulesre, kulonben rohadt nagy eroszak lesz ott...
Tomegben ezek a tetvek igen batrak.

gidabiga 2009.06.30. 11:12:48

@laspalmas:

nem tudom.
annyit nem ittam, hogy oda merjek menni megkérdezni :D
pedig erősen gondolkodtam rajta :)
mindenesetre nagyon furcsa és nagyon nem tetszett.
ilyet korábban itt nem láttam.
ez nem egy kormánypárti rendezvény, lehet, hogy azért :)

derelyegrádi szellem 2009.06.30. 12:28:48

@dr.justice:

"Sőt olyan is van, hogy két fehérnek néger gyereke születik."

Ez ugye nem veletek esett meg? És neked ezt mondták, van ilyen.... :-)

Nekem az új Btk "szigorítással" az bajom, hogy nem az. Csak annak próbálja eladni a jelenlegi hatalom politikai alapon, módon, és okokból. Úgy szigorít, hogy nem, sőt részben enyhít (olyan gyurcsányos :-)). A büntetés részbeni felfüggesztésének lehetőségével (így - részben - felfüggeszthető válnak a 2 évnél hosszabb kiszabott szabvesztések). Aminek lehet létalapja, csak nem most és nem itt, és nem egy "szigorítónak" eladott Btk módosításban.

dr.justice 2009.06.30. 12:52:55

@derelyegrádi szellem:

Az én gyerekeim fehérek, a feleségem is, sőt a postásunk is. :)

Kíváncsi lennék a törvényszövegre, de ( lusta vagyok ) nincs időm keresgetni.

derelyegrádi szellem 2009.06.30. 12:54:17

@dr.justice:

Akkor más csak te lehetsz néger! :-)

Don Pármezán 2009.06.30. 13:03:28

Vagy hülyének néznek minket, vagy ennyi hülyét foglalkoztat a rendőrség, az illetékes szerv...

dr.justice 2009.06.30. 13:08:07

@derelyegrádi szellem:

Lehetséges, sokszor annak érzem magam. :)

picur3ka 2009.06.30. 13:27:42

Foleg Viragnak, annak elleneben, amit DNS vizsgalatok idejerol mondasz, a mai Magyarorszagon ez ilyen gyorsan mukodik, hogy: pentek hajnalban elfogjak, kesobb a nap folyaman bevallja, mintat ad es a penteki Nepszabi lehozza, hogy a polgi informacioi szerint a minta egyezik, ezt hetfon a rendorseg megerositi. Ilyen gyors tud lenni.

picur3ka 2009.06.30. 19:19:17

@picur3ka (vergodik, mint az mszp:

Vagy meg penteken? Nem emlekszem, mar.

Szoval, megneztem ezt a videot megegyszer. Szep a rend a vitrines szekrenyben, hehe.

Vagy hat igazolvany-feleseget szednek ki abbol a taskabol, biztos vagyok benne, hogy a tovabbi vizsgalat soran feny derul ra, hogy kike.

grupi 2009.06.30. 21:08:39

@dr.justice:

Majd ha a Te szemed lövik ki hozzá nem értésből, vagy Téged sittelnek le tévedésből, majd akkor állj ki ilyen hevesen és védd a barom sünök érdekeit.
És akkor a kóter káros következményeiről, rád gyakorolt hatásáról, még nem is beszéltünk.

Szerintem most is gyilkost kreáltak, vagy jobb esetben ahogy Te mondod, tévedtek; - hosszú vajúdás után.

Ma ezen baromi tévedések okán nem akaszthatják fel a valódi gyilkosokat, és ezért kell őket rácsok közt életük nagy részén át, kitartani.

dr.justice 2009.06.30. 21:27:25

@grupi:

Mit fröcsögsz ? Megjött ? Én nem védek senkit, de az emberek tévedhetnek. Szerintem ezzel a témát túlbeszéltük.

havi 2009.07.01. 11:56:17

MEGOLDÁS HALÁL BÜNTETÉS VISSZA ÁLLÍTÁSA
EZ LENNE AZ IGAZI ELÉGTÉTEL!

Arnica 2009.07.01. 20:24:51

"179 személytől vettek DNS mintát"

Gondolom, jó sok fekete fanszörzetűtől is. Érdekes, hogy senkinek nem jutott eszébe ide írni, hogy a rendőrség a későbbiekre nézve "spájzolt be" :P

kwallet 2009.07.02. 00:06:55

vagy ciganyok voltak megis, es ez az egesz kamu es tereles h ne legyen lincseles. srac meg bunbak. ennyi.

Hooligan1994 2009.07.02. 20:03:34

Te jó Isten én megörülnék,ha ilyen házba kéne laknom és ien ember közelében te jő ég!Nem csodálom és én se hittem volna,h ien ember ienre képes cöhh...

picur3ka 2009.07.03. 11:23:10

Szegrol-vegrol tovabb alakul az ugy:

www.mti.hu/cikk/398110/

craft 2009.07.25. 15:06:31

@nyílméregbéka: Valószínűleg cigány stricik kapták el Nórit, elvitték, megerőszakolták, valószínűleg orális közösülésre akarták kényszeríteni, valószínűleg hátrafeszíthették a fejét, akkor törhetett el a nyaki gerince, ettől aztán megijedtek a strigók, nylonzacskót húztak a lány fejére és kidobták a kiserdőben. 1990 óta 25000 ember tűnt el Magyarországon nyomtalanul, és minden kisvárosban megvannak a többnyire cigány stricik, akik leány-, és drogkereskedelemmel foglalkoznak. Ezeket jól ismerik a rendőrök, de semmit sem tesznek ellenük, végül is a mai világot a pénz irányítja, és egy lányt 15-20.000. Euróért adnak el a stricik Nyugat Európában. Tehát bőven van pénzük Audikra, Mercedesekre, BNW-kre, sztár ügyvédekre (Bárándy familia),rendőri vezetők megvesztegetésére, villákra,noha munkahelyük nincs ! (Hol van ilyenkor az APEH?!)Ezért aztán sérthetetlenek, a rendőrség a valódi tettesek helyett bűnbakokat keres és talál (Mór, Ophelie,akiről most derült ki, hogy nem akkor éjjel esett a Dunába, hanem legkorábban 10 órával később, amit furcsa mód a francia szakértőknek kellett megállapítaniuk, vagy itt van legújabban Balla Irma fiának az esete, akit saját anyja meggyilkolásával vádoltak és tartottak jogtalanul börtönben egy egész évig). Nóri mobilja a gyilkosoknál volt, és az első információk szerint (de hamar elfelejtettük ezt is!) a mobil helymeghatározása alapján kapták el a tetteseket, és a lány bugyiját is megtalálták náluk,majd a politika utasítására szabadon engedték őket és DNS vizsgálatra hivatkozva (Tudjuk Ophelie esetében, milyen megbízhatóak a magyar szakértői vizsgálatok!) biztosan kijelentették, hogy nem az öt cigány az elkövető! Mi lehet a magyarázata a nyomozás államtitokká nyilvánításának? MEG KELLETT SZABADULNI A MAGYAR GÁRDÁTÓL, EZÉRT MINDEN OLYAN ÜGYET EL KELLETT TUSOLNI, AMI A GÁRDA LÉTÉT INDOKOLNÁ? (CSODA,HOGY A MARIAN COZMA ÜGYET NEM TUDTÁK ELTUSSOLNI, ÉS HÁLA A SZERB ÉS OSZTRÁK RENDŐRÖKNEK A TETTESEKET IS ELFOGTÁK). Az nem igaz, hogy hét hónap kellett a tett helyszínétől 200 méterre lakó, vörös fanszőrű, kutyák által beazonosíthatóan büdös, a lány mobiltelefonját magánál tartó tettes elfogásához! Miért júniusban kapták el? Mert a magyar gárda kijelentette, hogy augusztusban megkeresi a valódi tetteseket. A gárdát pedig betiltották,és most a Jobbikot is be akarják tiltani. MILYEN ORSZÁGBAN ÉLÜNK?! IGAZA VAN POSTA IMRÉNEK,MIKOR AZT MONDJA,HOGY AZ ORSZÁGOT A MAFFIA IRÁNYÍTJA. DE MINDEN NÉPNEK OLYAN VEZETÉSE VAN,AMILYET MEGÉRDEMEL!!! Kár, hogy az önző,ostoba,potyaleső,lusta többség miatt a nemzeti elkötelezettségű kisebbségnek is szenvednie kell!

f.m.j. 2010.01.04. 22:57:40

@laspalmas:

de akkor miért kellett 345 DNS mintát megvizsgálni, meg szélesíteni az elkövetők körét, ha ennyire egyértelmű volt? Jó, legyen P. József, szegény Nórinak már úgyis mindegy, de nekem sántít, és bűzlik is az egész

fokabacsi 2010.01.05. 10:49:24

Akkor sem lesz meg a gyilkos ha tetten érik.Ez ugyanaz mint Mór !! Valamit produkálni kellett.

fokabacsi 2010.01.05. 10:55:05

"További elkövetők az ügyben nem jönnek szóba, mivel a rendőrség megállapította, hogy a gyanúsított tettét egyedül követte el." Ugye milyen érdekes? Romavédelem felsőfokon.

süti beállítások módosítása