Skip to content


       Szűrés lista

Viki-Kriszti csere Brüsszelben

Új szelek fújnak Brüsszelben ...

Mohácsi Viki befejezte 5 éves "tevékenységét" Brüsszelben és hazaköltözött. Viki elmúlt 5 brüsszeli évéből maradandó nyomot csak az hagyott bennem, hogy senki más nem tudja olyan hamar letolni a "Brüsszel -> random magyar település" távolságot, mint "Repülő Viki" ... félelmetesen gyors ez a csaj.
Nos, Viki már hazajött, aggódunk is, hogy mihez fog kezdeni, talál-e magának a végzettségének/képességeinek való munkát? Főleg, hogy a pártja is erősen oszlóban van. Talán testvére, Mohácsi Erzsébet mellé benyomják az Esélyt a Hátrányos Helyzetű Gyermekeknek Alapítványhoz ...

Morvai Krisztina viszont most érkezett meg Brüsszelbe. A magukfajtáknak ott is a körmére lesz ám koppintva. Az első felszólalása olyan igazi morvais volt, eszméletlen, hogy fel tudja magát spanolni még egy röpke 120 másodperces beszédben is. Vagy lehet, hogy megkérte Göncz Kingát a női mosdóban, hogy szóljon be neki valami durvát, hogy emelkedjen egy kicsit az a pulzus ...



A videó első fele az Euronews riportjából való, ahol Viki, a Nagy Mesélő adja elő hazai élményeit, "remek" angolsággal. Teljes videó erre.

Viki a következő, (szerinte) megtörtént esetet meséli:
"It happened last Friday in my home at my home that in front of my house there is a pub where those Hungarian Magyar Gárda were drinking and shouted “Kill the gypsies ole-ole-ole-o ole-ole-ole-o Gypsy crime existing ole-ole”. These are normal words. My kids being pretend and they were they were shouting what’s going on here. We called the police and said that we are we have feeling that you should come here and get those people out of the street. And the person who picked up the phone at the police station, she was laughing."
Vagyis a házuk előtti kocsmában a Gárdisták berúgtak és azt énekelték, hogy "öld a cigányokat olé, olé, olé, a cigénybűnözés létezik olé,o lé" ... Viki felhívta a rendőrséget hogy vigyék el ezeket az embereket az utcából, de kinevették. Tiszta dráma...
Az "olé,olé,olé f@sszopó Újpest" rigmusról már hallottam, de ez a "cigánybűnözés létezik olé,olé" egy új költemény lehet ...

De még csak nem is Viki a legnagyobb vetítő, hanem Horváth Aladár, aki azt nyiltakozta, hogy “We need Europe to intervene. We must not wait for the United Nations troops to come in to protect out homes, until they’re massacared.” Vagyis: Nem szabd megvárni, hogy az ENSZ-csapatokat megérkezzenek, hogy megvédjék az otthonainkat, nem szabad megvárni, amíg lemészárolják az embereket ...

A három Jobbikos EP képviselő is bemutatkozott az Európa Parlamentben. Szegedi Csanád zöldfülű még ide, ő nem szólalt fel, csak beült Magyar Gárda egyenruhában a képviselők közé.
Sajnos nem tudta előre, hogy a fekete oroszlános mellény nagy félelemet fog okozni:
"Martin Schulz frakcióvezető (szociáldemokrata) elmondta, hogy német állampolgárként különösen érzékeny minden olyan viseletre, amely a náci vészkorszakot idézi fel. A képviselőcsoport a közlemény szerint egyhangúlag elítélte a Jobbik képviselőjének európai parlamenti akcióját: az ilyen katonai egyenruha viselése szerintük félelmet kelt, ami a XXI. századi Európában, bármely demokratikus intézményében elfogadhatatlan."

A szlovák parlament külügyi bizottság elnöke szerint "vulgáris, kocsmai módon adtak pofont a barátság, a szolidaritás és a nemzetek közti együttműködés értékeinek”, valamint „megvetésüket fejezték ki az európai integráció szellemével, gondolatával és céljával szemben". Ja, a oroszlános mellényke vágta haza a példamutató szlovák-magyar barátságot, melyet még a remek szlovák nyelvtörvény sem tudott megtépázni. Van vastagbőr odaát is ...

Balczó magyarul szólalt fel, Morvai viszont pöpec angolsággal nyomta. Teljes videó erre.
Mondjuk a "több száz embert megkínoztak a börtönben" kissé erős túlzás, Krisztina ...

Címkék: politika közélet szdsz jobbik

A bejegyzés trackback címe:

https://vastagbor.blog.hu/api/trackback/id/tr51256059

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hetfield 2009.07.20. 13:10:22

Nanááá hogy a te házaddal szembe járnak a gárdistások piálni, hát hova máshova?! :D

picur3ka 2009.07.20. 13:13:26

Istenem, a lo egyik oldalarol a masikra.

De Mohacsi meg mindig nyomatja, csak most mar a RomaNet is lehozza, hogy - a Cseh vizumugy kapcsan tett kijelentese, azaz, hogy roma csaladok szazai hagytak el Mo-t is az iden - mindenki mast szerint valotlan allitas.

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2009.07.20. 13:18:37

@picur3ka:

ja, azért tettem egy videóba a két Nagy Mesélőt ...;-)

DArchAngel 2009.07.20. 13:19:37

Remek képet alakítunk ki magunkról, csak gratulálni tudok mindenkinek.

Az EU intervenciós csapatokat meg lassan már én is várom, mert legalább rend lenne. Meg egy német, független könyvvizsgáló céget, hogy átnézze a politikai pénzügyeket, és kiosszanak nettó százezer évet a politikusoknak, barátaiknak és üzletfeleiknek.

Jancsibohóc /Bohócügyi Államtitkár/ · http://www.vanditdigital.com/ 2009.07.20. 13:20:18

Hazajött az egyik bohóc, kiment a másik. egyebet nem tudok mondani. Kéremkaccsojjaki!

mind2 (törölt) 2009.07.20. 13:22:51

Morvaira nagyon kiváncsi leszek, amikor mondjuk mezőgazdasági kérdésekhez szól hozzá, földügyhöz, stb.
Lehet, hogy megosztó személyiség, de egy biztos : elkezdte azt, amiért képviselővé választották.
És az sem mellékes, hogy nem nyökögi végig a felszólalást.
Egyébként most hallottam először EP felszólalást magyaroktól. Senki mástól nem hallottam, sem híradóban, se máshol. És ez is pozitív :)

bence84 2009.07.20. 13:23:00

A több száz lehet, hogy sok, de ezzel csak a helyzet súlyosságát akarta érzékeltetni. Nem mondhatta azt, hogy 67 db kínzás volt, de ebből 12 "csak" ujjtörés és "csak" 25 ember került intenzívre.

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2009.07.20. 13:23:29

én ezt már megcsináltam :)
www.youtube.com/watch?v=LBIiSe_Qu-c

Morvai jól beszélt, mohácsi most majd megy a testvéréhez, az erzsébethez tönkretenni a magyar iskolákat, ide jön majd darószi dávid, is, mind egy klánnak a tagja, a choli-klánnak

viszont nem tudtok egy videómegosztót indavideón kívül ahová 130 megát lehet felvinni?
a youtube jó lenne, csak folyton azt írja ki, h ismereten hiba. pedig 10 percen belül van. és 2 gigát is lehet oda.

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2009.07.20. 13:25:32

lehet az is kínzás, h nem kaptak vizet a börtönbe egyébként túlzásokba tényleg nem kéne esni, komolytalanít

Jim Raynor 2009.07.20. 13:26:00

nem értem, Vikikének mi baja vót a skandálással, hiszen ő maga mondta, hogy "These are normal words" ezek tehát normális, rendes, természetszerű szavak voltak...............

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2009.07.20. 13:27:51

@tesz-vesz:

nem tudom ..szerintem lenne fontosabb is ennél .. mondjuk hogy a meggy a barack meg az alma ott rohad a fákon, mert nem éri meg leszedni.

Mert 50 ft-árt veszik kilóját, de 300-ért adják.

Például.

Tízmázsányi, 150 ezer forint értékű nyári almát etetett fel malacokkal végső elkeseredésében a vásárhelyi Szél Gábor.

– A szívem szakad meg, de nincs értelme felszedni. Minden küszködésem ellenére sem bírom eladni – mérgelődött a férfi. – A családommal erre tettük fel az életünket. Ez jelentené a megélhetésünket. Megüt a guta, hogy a földön rohad a munkánk gyümölcse – mondta szomorúan Szél Gábor. Közölte: az alma kilójáért 50 forintot adnak a nagybani piacon, míg a vevők szinte háromszor-négyszer annyiért vásárolhatják meg.

www.delmagyar.hu/hodmezovasarhely_hirek/disznoknak_adjak_a_magyar_almat/2106146/

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2009.07.20. 13:29:09

@zero:

vagy a szlovák nyelvtörvény.

Ezek pont az EP-hez tartozó témák ...

Tilcsák Bea (törölt) 2009.07.20. 13:30:17

"Morvai Krisztina a 2006-os októberi rendőri brutalitás kivizsgálásában elvitathatatlan érdemeket szerzett, tevékenységével szembesítette az országot azzal, hogy mit tett a hatalom, ezért lett érdemes az Árpád-pajzsra – jelentette ki Szörényi Levente a Heti Válasznak adott interjújában. "

www.hirado.hu/Hirek/2009/07/16/09/Szorenyi_osmagyar_is_lehet_idegenszivu.aspx

öööö...izé 2009.07.20. 13:35:12

parádés...most más irányból röhögtetjük ki magunkat...szánalmas...én többet néztem volna ki ebből a nőből...diplomatának szar..

Tilcsák Bea (törölt) 2009.07.20. 13:36:54

Krisztinához?
- és a magyar rendőrségen van 101-es szoba is, ahol kínoznak?
- mert Iránban szabad? Kinában szabad? Hondurasban szabad? csak itt nálunk nem szabad?

VonPerez "kapus vagyok, nem csatár" 2009.07.20. 13:40:10

rohadjon meg a blogmotor, komolyan most már kezd idegesíteni...

ermi50xn6j2 (törölt) 2009.07.20. 13:40:50

Sok blogot szoktam megnézni, s ezt a Morvai videót már láttam a kurucon. Azt azomban Zero elfelejtetted megemlíteni,hogy a magyar tv -ben -egyikben sem- nem említették eme felszólalást, nem hogy a tartalmát. Reméljük, hogy egy kicsit kinyílik az EU képviselőknek a szemeik, és nem csak a lib. sajtó hazugságaiból téjékozódnak. Fel tudja hergelni magát Krisztina az biztos, de legalább jó angolsággal teszi, nem szánalmas makogással. Várom tőle a folytatást, már csak azért is mert felkérte a mezg. vállalkozókat, ti. a tejtermelőket, hogy írják meg neki tapasztalataikat a felvásárlás anomálákról. Más : ma láttam egy jellemző dolgot , ami felháborított. Mint egyedül élő kisnyugdíjas, előfizetek a helyi étteremben az ebédre. Az iskolai napközi konyhájárór hordják a rászorulók az ebédet ingyen, a családsegítő jóvoltából. Ez rendben is lenne, de az már mégis csak sok, hogy azo a cigány családok is ingyen kapják a kaját, akik a leggazdagabbak a kis városunkban. Ha még a gyereket küldenék az ételhordóval! Nem, jó cigány szokás szerint gépkocsival mennek el az ingyen ebédért.
Nekem 60000 a nyugdíjam, ha kifizetek mindent marad 15000. Még így is ha jön a két fiam közzül valamelyik, akkor nekik is adok, a gyermektartásdíjon felül. NIncs képen ingyen ebédet kérni, bár tudtommal nem is adnának.

csillagkúll · www.:madeinfidesz.eu 2009.07.20. 13:42:18

a szlovákoknak vastagbőrük van és Prokrivcsák Kriszitna meg ne túlozzon: nahát ezt a kettős mércét !!!!!! persze azért van nekem lófóbiám, ha lovat látok rögtön a szlovák nyelv törvényre gondolok a barátság meg mindenféle krisztusi együttérzéstől megáldottan

majomkutya 2009.07.20. 13:42:34

fura, h Brüsszelben is a jobbik a legnagyobb probléma...
Nem értem, h egy népviseleti mellény hogy lehet félelemkeltő?
Vajon az olyan beszari emberek, akik megijednek egy fekete mellénytől alkalmasak arra, h az európaiakat képviseljék?
Kezdeményezni fogom azoknak a cégeknek a megszűntetését, akik a mikulás mellé krampuszokat is kiközvetítenek, mert a gyerekekben a krampuszok félelmet keltenek!:D
beszarás, sőt többet mondok: KABARÉ!

VonPerez "kapus vagyok, nem csatár" 2009.07.20. 13:42:56

Az előbb írtam volna egy hosszabat, de mindegy, elveszett.. A lényeg kiröhöghetitek Morvait, de rajta látszik a tenniakarás. Lehet más jobban csinálná, sőt jobban értene hozzá, de érdekes módon eddig senki nem képviselte a magyar mezőgazdaság érdekeit. Morvai legalább akarja. Ezért a Jobbik sikere, mert hiába demagóg, hiába gyermeteg, akarják, csinálják és érzi a polgár, hogy csak ő hallgatja meg. Van ez az út, meg van a Kóka-féle, lecsapolják a mocsarat hozzáállás.

Morvai legalább kérdez:

kuruc.info/r/1/43800/

TaTa86. · http://archiregnum.blog.hu 2009.07.20. 13:43:23

"Mondjuk a "több száz embert megkínoztak a börtönben" kissé erős túlzás, Krisztina ..."

Én elolvastam a jelentést, és nem túlzás. Bár attól függ mit nevezünk kínzásnak. ÁVHs, Gestapós, Csekás mércével mérve királyi dolguk volt a raboknak, kerékbetörés valóban nem volt. Pszichikai terror, étel-, italmegvonás, kis "testnevelés" viszont volt, százszámra. Ezeket a mai jog kínzásnak hívja(, hát lehet, hogy elpuhultunk, de ez van).

Ezt olvastátok, Morvai nyílt levele Göncznek :): barikad.hu/node/32867

vero · http://anal0g.blog.hu/ 2009.07.20. 13:48:34

mohácsi nyelvtudásánál, csak morvai kiejése kegyetlenebb! :o))

így kell ezt. odabasz. nem nagyon fogják tudni lebeszélni.

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2009.07.20. 13:50:58

@TaTa86.:

Mu-ha-ha ...

"Tisztelt Göncz Kinga Képviselőasszony!

Olvasom, hogy Ön felháborodott a Jobbikos európai parlamenti képviselők által viselt ruházaton. Megértését kérve ezúton tájékoztatom, hogy öltözködéssel és szépségápolással kapcsolatban sem most, sem a jövőben nem Önre gondoltunk tanácsadóként. Annak eldöntését pedig bízzuk a választópolgárokra, hogy Szegedi Csanád öltözködése és megjelenése avagy az Ön öltözködése és megjelenése okoz-e több szégyent és kellemetlenséget Magyarországnak.

Üdvözlettel,
Morvai Krisztina"


Morvai kóstolgatja a Kócost xDDDDD

VonPerez "kapus vagyok, nem csatár" 2009.07.20. 13:51:46

@zero: Mielőtt megírod, nézz körül, kik és hogyan "röhögtetik ki magukat".

Az EU egy nagy színjáték, amit a Franciák a németek, az amcsik és az angolok rendeznek. A többiek csak statiszták.

wladyslawsky (törölt) 2009.07.20. 13:52:28

@zero: ha jól tudom, itt az iráni helyzetre való EU állásfoglalás kapcsán szólalt fel Morvai, oda meg szerintem semmi nem tartozik jobban, mint ez a felszólalás

nem tudom ki hogy van vele, de szerintem (is) kurvára álságos dolog lenne az EU-nak Iránt elítélnie, miközben a 2006. okt. 23.-i eseményekre semmit nem reagált, pedig az az Unión belül történt

picur3ka 2009.07.20. 13:53:08

@ermi50xn6j2:

Ilyeneket csak a rasszistak hazudnak ugyebar?


@majomkutya:

Ne felejtsuk el arrol a Schultz-rol van itt szo, azt hiszem, aki weimarnak nevezte az EP-t, mikor egyes kepviselok tiltakoztak a liszaboni egyezmeny szavazasa ellen, mondvan, hogy idejuk se volt elolvasni meg.

vero · http://anal0g.blog.hu/ 2009.07.20. 13:53:13

@zero: morvai levele göncovának.
aztaqurva! ez odabasz.

picur3ka 2009.07.20. 13:54:49

@zero:

Vagy a kozallapotok:

'Szerte a megyében dolgoztak tegnap a betörők.'

picur3ka 2009.07.20. 13:56:42

@zero:

Hat, ez a csaj, ugy latom, senkit nem kimel. Nagyon sok ellenseget lehet igy csinalni, kerem alassan.

VonPerez "kapus vagyok, nem csatár" 2009.07.20. 14:01:17

@picur3ka: Aham, mert Göncová megalkuvó szar politikájával, meg rengeteg "barátot" szereztünk.

wladyslawsky (törölt) 2009.07.20. 14:03:21

@vero: Mi a probléma a kiejtésével ? Magyar akcentus érződik, na és? Aki tud angolul, megérti. (sőt, szerintem a nem-angol anyanyelvűek ÍGY jobban megértik; én pl. londoni tartózkodásom alatt az olaszok vagy a lengyelek angolját simán vágtam azonnal, de az echte angolokéval már komoly problémáim voltak)
Engem speciel az zavar, amikor egy magyar ember angol (de inkább amerikai) akcentust próbál magára erőltetni...

picur3ka 2009.07.20. 14:03:25

@VonPerez "kapus vagyok, nem csatár":

Nem ugy ertem en ezt, moszjo Perez, hanem, hogy sajat maganak szemelyesen fog sok ellenseget szerezni.

tudi 2009.07.20. 14:06:16

Hál isten haza kotródik az a szemét némber, aki ennyit ártott ennek az országnak.
Morvai nekem sem igazán szimpatikus,. de azért teszi a dolgát, hogy szólt a kinzásokért, hát miért ne, a drága eu nem győte elégszer emlegetni a gonosz iránt ahol kínoznak, de az ellen nem szól, hogy ülő embereket nem igazán volt ildomos lefujni könnygázzal, vagí okt 23 utánn sem igazán emelték fel a hangjukat. Mondjuk lehet, ha ezt a Zorbán csinálta volna meg jópáran az eu-ban vért hánytak volna.
Szegíny fricz-et hogy sajnálom megijedt egy fekete mellénytől nagyon félős lehet, biztos apukája mindig fekete köpenyben szokta ijesztgetni. Vagy csak szimplán irigy volt, hogy Szegedinek ilyen fess mellénye van, és szégyel oda menni kérni tőle egyet.

TaTa86. · http://archiregnum.blog.hu 2009.07.20. 14:06:24

@Tilcsák Bea: Magam részéről azt mondom, hogy előbb itt ne szabadjon, aztán lehet pofázni Iránnak. (Morvai is pont ezt mondta.)
Szemét dolog hogy Kínában ölik legújabban az ujgurokat, de engem csak jobban érdekelnek az itthoni események.
Az EU semmit nem szólt okt23ára (már 56ban sem), úgyhogy tényleg jó lenne, ha kicsit visszavennének.

(Egyébként persze ez nem így működik, az EP tényleg egy sóhivatal, Morvai meg csinálhat jó kis felszólalásokat, olyan túl sok következménye nem lesz. Berlusconi csinálta a legjobban, kiküldte a qrváit, hogy mindenki lássa: ennyit ér az egész. Ez a lejárat-nem járat le túl van spilázva. Ha valamivel lejárattuk magunkat az Gyurcsány és a jelenlegi gazdasági helyzetünk.
Annyi történhet, hogy az európai bölcsészeknek egyik fele most utál minket, márt nácziak vagyunk, a másik fele meg szeret minket pont ezért.)

vero · http://anal0g.blog.hu/ 2009.07.20. 14:06:38

@wladyslawsky: oh, pardon. akkor az is jó! :o)) ebben a nőben minden patent.

wladyslawsky (törölt) 2009.07.20. 14:08:10

@Tilcsák Bea: "Iránban szabad? Kinában szabad? Hondurasban szabad?"

Most mondhatnám, hogy igen, ott szabad, mert azok diktatúrák (vagy legalábbis valami hasonlók). Nem ott sem szabad. Viszont értékelendő náluk, hogy ők legalább nem hazudják magukat liberális demokráciának

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2009.07.20. 14:10:40

Morvai Krisztina.
Pórázon és szájkosárral kéne tartani, hogy finoman fogalmazzak...

majomkutya 2009.07.20. 14:11:10

@picur3ka: lehet, hogy Te "azt hiszed", hogy weimarnak nevezte, és ezzel milyen tökös gyerek lett nyomban, én viszont azt hiszem, h aki folyamat retteg olyan dolgoktól, amik valójában nem is léteznek az ne legyen képviselő, hanem inkább kezeltesse megát valami pszichiátrián, mert beteg.
Ha meg nem retteg, csak politikai érdekei miatt hazudja, akkor se legyen képviselő.
Nem tudom melyik a rosszabb.

wladyslawsky (törölt) 2009.07.20. 14:12:48

@vero: halottál már olaszt angolul beszélni ? A legkevésbé sem érdekli milyen az akcentusa, kb. pont leszarja. Ő olasz, tehát olasz akcentussal beszél - a magyar meg parázik, hogy "fúú csak be ne égjek"

.: mimino :. · http://chinacar.blog.hu 2009.07.20. 14:18:06

Krisztina az első igazán szimpatikus politikusnő az életemben!! Izgalmas 5 évünk lesz vele, velük, az biztos!! Hogy mit érnek el? Reméljük minél többet abból, amiért küzdenek!

picur3ka 2009.07.20. 14:18:36

@VonPerez "kapus vagyok, nem csatár":

Lehet, hogy szuksegunk van am ra. Vegre megneztem a videot is, semmi bajom nekem ezzel a beszeddel, sot teljesen egyetertek, soha rosszabb beszedet ne mondjon.

A kiejtese meg olyan, amilyen, tokeletesen ertheto, jobban, mint mondjuk, sok ir vagy skot ember.

Mourinho már nem a király 2009.07.20. 14:18:51

Morvai jogot végzett, szóval ő nyilván ezekben a kérdésekben fog felszólalni, a mezőgazdaság nem az ő területe.
Egyábként a Londoni Egyetem Kings College Jogi Karán tanult, ahol a Master of Law (LL.M) tudományos fokozatot nyerte el, tanított a wisconsini egyetemen, Strasbourgban is dolgozott egy évet, szóval sem az angolján nem kell meglepődni, sem a szakmai jártasságát nem kérdőjelezném meg igazából.

Ha a 21-ik század Európájában bárki viselete félelmet kelt, azon csak nevetni tudok, a volt Jugoszlávia területén kívül bárhol elképzelhetetlen bármilyen civil-félkatonai fegyveres akció. De persze ezt Németországból már nem lehet látni, főleg ha nem is érdekel senkit mi a valóság.

TaTa86. · http://archiregnum.blog.hu 2009.07.20. 14:19:42

@laspalmas: Igen, mert ő legalább harap.
A többi pincsikutya pedig pitizésen kívül semmihez sem ért.

VonPerez "kapus vagyok, nem csatár" 2009.07.20. 14:19:56

@laspalmas: Azt hittem Eörsire gondolsz, vagy Drazséra inkább...

wladyslawsky (törölt) 2009.07.20. 14:20:30

@laspalmas: Ezt részleteznéd egy kicsit? Esküszöm, el nem tudom képzelni, mi volt a probléma ezzel a felszólalásával. Elmondta, milyen gyalázatos dolgok történtek egy olyan országban, amely akkor már 2 éve az EU tagja volt. Ha egy ILYEN felszólalás nem erény egy magyar képviselőtől az EU-ban, akkor nem tudom mi az...

ermi50xn6j2 (törölt) 2009.07.20. 14:20:47

Picur3ka!

Lehet, hogy túl öreg vagyok már, de én nem vagyok rasszista, sem hazug, ha erre akarsz utalni. Ha akarod megmutathatom Neked is ha érdekelne egyáltalán

picur3ka 2009.07.20. 14:21:54

@majomkutya:

'lehet, hogy Te "azt hiszed", hogy weimarnak nevezte, és ezzel milyen tökös gyerek lett nyomban,'

Szovegertesi problema van itt es nem "azt hiszem", keress ra a videora, fent van a youtubon, segiteni fog megerteni, mit mondok. Nem kell meglepodni az urgen.

picur3ka 2009.07.20. 14:22:35

@ermi50xn6j2:

Vicceltem, Emi, vicceltem. Mi tudjuk ezt, de aki kimondja, az ugye, rasszistanak nyilvanittatik.

(F)ordító · http://aztirjaa.blogspot.hu/ 2009.07.20. 14:26:44

szűzbeszédnek lehengerlő volt. krisztina egy domina, ez nekem már bizonyosság.

One Bad Habit 2009.07.20. 14:27:43

"le-ole-ole-o ole-ole-ole-o Gypsy crime existing ole-ole".

Hát ettől padlót fogtam. :)
De ez ugye csak valami home video, nem pedig nyilatkozat vagy interjú?

vero · http://anal0g.blog.hu/ 2009.07.20. 14:33:27

@wladyslawsky: nem. nem hallottam. köszi, hogy szóltál.
marlon brando azzal vált népszerűvé fiatal színészként, hogy ny szinte minden akcentusát előadta, mások nagy mulatságára. még azok is nevettek, akikről szólt.
ne izgasd fel magad.

gyugyó 2009.07.20. 14:34:32

pont a szlovák dumál!?!? na ez a vastagbőr..

dzseebee 2009.07.20. 14:34:35

Nagyon örülök annak, hogy ezt a sárdobálást ki tudták vinni az Európai Parlamentbe. Őszintén. Tényleg.
Mindkettő ugyanolyan gyökér, Mohácsi is, Morvai is. Utóbbi ránézésre sincs rendben, tényleg sok baj van itt cigányostul, munkanélküliségestül, lopásostul, stb., de Morvait kiküldeni az EP-be olyan húzás volt, aminek sokáig fogjuk inni a levét.
Ezt az országot én nagyon szívesen itt hagynám. Nem azért, mert kevéske a fizetés, mert magas az ÁFA, meg egyebek. Azért, mert nem látom itt a jövőmet. Se szegfűbe, se narancsba, se madarakba... Csak az a baj, hogy ilyenkor meg beleütközök abba, hogy pl. az osztrákok nem kedvelnek minket. A szlovákok sem... Senki sem. Az ilyen Morvai félék ( a magukfajták ) pont ezt erősítik. Engem járatnak le az öltözködéses baromságaikkal ( őszintén, erre mi szükség volt? ), az én európai(!) jövőm alatt vágják ki a fát. Egy olyan ember pofázik odakint az EP-ben, aki alapvetően az egész úniót elutasítja. Keverik a sz*rt, én meg csak azon tűnődöm, ha egyszer sikerül innen legalább egyel nyugatabbra költözni, akkor ezt hogy magyarázom majd ki az ottaniak előtt...

Naumov 2009.07.20. 14:43:54

zero: A Mohácsi által hivatkozott rigmus tényleg létezik, egészen pontosan úgy hangzik, hogy "Cigánybűnözés, cigánybűnözés, i-ge-nis van cigánybűnözés", több focimeccsen (előtte, utána) hallottam már skandálni különböző szurkolótáborok előadásában. Ettől függetlenül persze Mohácsi mondanivalójából a valóságtartalmat tekintve még mindig egészen nyugodtan köbgyököt lehet vonni.

VonPerez "kapus vagyok, nem csatár" 2009.07.20. 14:47:49

@Pannonpuma: Miért is? Mert mások ráderőltették, hogy mi is a trend és rosszul érzed magad tőle, ha attól eltérsz?

Nem értek veled egyet, mitől ciki? Mi a ciki? milyen európai jövőd? Mi az európai jövő?

Parkőr (törölt) 2009.07.20. 14:49:00

@Pannonpuma:

gondolom ha shiftelsz nyugatabbra, akkor azt azért teszed, mert ott toleránsabbak, és jobbak az emberek, de ha ebben igazad van akkor ők biztosan tartózkodni fognak az általánosítástól, és nem morvai után fognak megítélni, hanem magad miatt nem?
Azért nyugat, ott nincs kirekesztés,csak azért mert magyar vagy nem fognak utálni, de ha meg igen akkor az fasizmus nem? pont az ami elöl menekülsz.
Én pl utálom az összes németet mert gyerekkoromban a balaton partján elvette a lángosomat 1. így az egész nép názi szemét.

belzebubó 2009.07.20. 14:51:40

Ha arra gondolok,hogy Viki azért ment ki Demszky helyére,mert az mégis elvállalta az indulást az önko választásokon...igy 2-szer is szivtunk, Demszky maradt itthon kártékonykodni,ez meg ott kezdte rontani a levegőt.

Morvai "érdekes" személyiségétől eltekintve sokan örülnének neki,ha ilyen "szarul" beszélnének angolul.Szókincse van,nyeltavtanilag is jól nyomja.Az ENSZ-ben azért szerzett gyakorlatot.
Német,olasz képviselők felszólalásait kellene itt meghallgatnia egyeseknek :)
Egyébként beszélhetne akár magyarul is,ott egy csomó tolmács akiket nagyon-nagyon sok pénzért alkalmaznak napi párórás munkáért,mert folyamatosan váltják egymást,ha elfáradtak.

majomkutya 2009.07.20. 14:52:04

@Pannonpuma: hehehe
ja, a szlovákok az öltözködés miatt utálnak minket, persze. Nem is azért, mert soviniszta bunkók és kisebbségi komplexusuk van és nem bírnak együtt élni a gondolattal, hogy bizony az ő történelmük tényleg elfér egy smsben.
Most úgylátszik, hogy az a bajod, h valaki megpróbál a kurva nagy ellenszélben is képviselni és nem csak a lábát ment lógatni az EU-ba.
Az érdekérvényesítés minenképpen konfliktusokkal fog járni, de szerintem inkább legyen pár konfliktusunk, de legalább tudjuk érvényesíteni az érdekeinket.
Szerintem ha így állsz hozzá, akkor tényleg hagyd itt ezt az országot a saját érdekedben.
És hidd el, akárhova is mész semmi hátrány nem fog érni attól, h a magyar képviselők hogyan öltözködnek.
Egyébként javaslom, h olvasd el ezt a Magyar Hírlap interjút Balczó Zoltánnal erről a hercehurcáról: kuruc.info/r/6/43930/

Seduxen (már NEM dr.) 2009.07.20. 14:53:01

@Parkőr: különösen az "oszik", mert a magyar-tenger partjára túlnyomórészt kelet-német barátaink jöttek :)))

a nyugat-német val'szeg inkább a szüleid sörét vette volna el :)))

belzebubó 2009.07.20. 14:57:02

@Pannonpuma: mi akadályoz,hogy otthagyd?

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2009.07.20. 14:59:35

@zero: igaz, de ami késik nem múlik és arra várhatunk, h a fides felhozza ezeket, egy nagy nullát fogja ő ezt felhozni.
olvassátok el, mint írt az lmp-s polgármester róluk az előző posztban.

Félkupica_Fehér_Főnök 2009.07.20. 15:00:18

@laspalmas: a feszülős bőrszerkót és a korbácsot se hagyd ki a felsorolásból :o)

amúgy jóreggelt, (eddig minden hozzászólásomat megrágta a blogmotor, majd undorodva kiköpte, talán ez most átmegy.)

vero · http://anal0g.blog.hu/ 2009.07.20. 15:03:09

@belzebubó: senki nem állította, hogy roszzul beszél. viszont senki sem cáfolta az akcentust.
a tudósoktól várom mohácsi nyelvtani hibáinak felsorolását.
miért van az, ha valaki állít valamit, ami nem elismerés, de még csak nem is kritika, azonnal rajzanak körülötte .
zero, mi ez? nyaló blog?

caralho voador 2009.07.20. 15:04:21

Látszik, hogy nem jársz meccsre, zero. Létezik a nóta, így hangzik, hogy: lalalalalalalala-lala, lalalalalalalalalala-lala, lalalalalalalalala, lalalalalala, i-ge-nis-van cigánybűnözés! :) Annak a zenének a dallamára éneklik (mármint ők, a piszok nácik, én soha), amit a Die Hard 3-ban lehet hallani, amikor Jeremy Irons fel-alá vonul a német zsoldosaival. :D
Schultz úrnak meg kíváncsi vagyok, ki írta a szövegét. Csak nem egy kócos asszony? Teljesen nyilvánvaló, hogy a fószer a magyarországi nemzetiszocialista mozgalmak egyenruháinak külalakjával kel és fekszik...

gcsabi 2009.07.20. 15:07:13

@Pannonpuma:
Szerintem menjél nyugodtan, ha rosszul érzed itt magad. A kutyát sem fog kinnt érdekelni, hogy hunnan jöttél. Egy osztrák, német vagy francia nagy valószínüséggel nem fog szeretni de nem azért mert magyar vagy, hanem mert nem osztrák, német vagy francia. Hidd el 100 ottani közül kb. 99-nek fogalma sem lesz, ki az a Morvai, kb 50-nek arrol sem túl sok mi az a Magyarorstág. Leginkább itthon szeretjük azt hinni, hogy mi nagyon érdekeljük a világot.
Amugy meg Morvai pont azt teszi amiért rá szavaztak, akár tetszik másoknak akár nem!
Ezt talán a többi politikusunk is kipróbálhatná egyszer!
Attól hogy birkulgatunk nem hiszem, hogy a szlovákok jobban fognak szeretni, hisz hiába voltunk kussba 40 évig, valahogy nem szerettek meg minket.

Parkőr (törölt) 2009.07.20. 15:11:04

@Seduxen: nazi vagyok nem teszek különbséget. új értelmet nyer a kollektív bűnösség németül beszélt, így mindenkit útálok aki németül szólal meg:)

ermi50xn6j2 (törölt) 2009.07.20. 15:11:58

Pannonpuma!

Neked vadlibának kellett volna születned. Olvastad már egyáltalán a Szózatot?

Seduxen (már NEM dr.) 2009.07.20. 15:13:18

@Parkőr: pfúúj fene a kirekesztő fajtádat... :)))

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2009.07.20. 15:16:01

@laspalmas: na eddig voltál szimpatikus, mind mind mese, h te keresztény vagy

ChainsawKiller 2009.07.20. 15:16:31

zero:
az "igenis van cigánybűnözés" szövegűt nem találom yt-on, de ez se rossz:

www.youtube.com/watch?v=xWXjHuWSHFs

Projectelf 2009.07.20. 15:17:52

"“Kill the gypsies ole-ole-ole-o ole-ole-ole-o Gypsy crime existing ole-ole”."

www.napiszar.com/wp-content/uploads/2008/03/080325keszulok.jpg

Seduxen (már NEM dr.) 2009.07.20. 15:18:21

Ahogy Morvai nagyasszony gesztikulál a videón, nekem a brazzers különféle videói jutnak eszembe, ahol ehhez hasonló "színészi teljesítménnyel" rukkol elő - különféle helyzetekben - a MILF, majd jön a nagyfarkú legény, és irgalmatlanul megdugja...

bocsánat az off-ért, de kovi figyelmébe ajánlanám :))) szerintem vinnék, mint a cukrot :)))

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2009.07.20. 15:20:32

@Pannonpuma: aki Morvait és mohácsit ugyanolyannak veszi, az szerintem analfabéta.

TaTa86. · http://archiregnum.blog.hu 2009.07.20. 15:22:50

@tesz-vesz: Lol!
Ez ugye stílusparódia volt és nem komoly? :D

Horizont 2009.07.20. 15:23:31

Mohácsi több mint szörnyűség, nagyon jó, hogy hazajött.Valami süllyesztőben eltűnhetne.Még a cigányoknak se hiányozna.
Morvai Krisztina? Nem is tudom most akkor én milyen fajta vagyok, mert nem tudok szabadulni a csöbörből vederbe érzéstől. Sajnos én még az oroszt tanulós korszakból jöttem, fáj a szívem a korosztályunk elmaradt nyelvtanulása miatt. Azért mert olyan pojáca képviselőink voltak, vannak akik minden szívbaj nélkül kiálltak kiröhögtetni magukat az angolságukkal, most el kéne ájulnom attól, hogy Morvai normálisan beszél angolul? Én ezt alapnak gondolom. Nem a sarki éjjel-nappaliba ment dolgozni. A stílusa? Kiakasztó.Olyan mintha magát pumpálná egyfolytában. Igenis arrogáns.Ilyen helyen valamilyen diplomáciai érzék kéne legyen.Nem csak magát vagy a Jobbikot képviseli. Lehet, hogy minden úgy volt 2006-ban (na van benne túlzás), de nem kéne visszafelé menni. Nincs naprakész baj ma? Mit várt? Az EU visszamenőleg rendet vág a szemkilövető rendőrség között?
Na én nem vágyok a "magunkfajták" közé...

fraki 2009.07.20. 15:24:01

Ez a nő (morvai) szalonképtelen, visszataszító és tehetséges.

Egyébként az angolságok cikizésével le lehetne már állni, nagyon unalmas.

majomkutya 2009.07.20. 15:24:46

@tesz-vesz: alapból, hogy lehet egy cigányt egy kalap alá venni Morvaival?
A cigány bevallottan azért ment oda egyébkén, h a cigányokat képviselje. (azaz:védje a védhetetlent)
A jobbikosok meg azért, hogy az ország érdekeit.

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2009.07.20. 15:25:00

@caralho voador:

eszem megáll... Die Hard 3 zenéjére?

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2009.07.20. 15:27:46

bokros meg belépett az euroszkeptikusok frakciójába, vastag a bőr.
meg ha oda be tudott lépni, akkor nekünk magyaroknak már nem is kell belépni

picur3ka 2009.07.20. 15:28:43

@vero:

Kisse zavaros ez a tortenet eloadasa a Vikinek, meg lehet erteni a lenyeget annak, amit mondani akar, de a mondatszerkesztes, igeido, kotoszo hasznalat, meg ilyenek: we have feeling, kicsit olyan torni magyar jellegu. Na persze a megyo se volt jobb, Aderrol meg ne is beszeljunk.

Noname Watanabe 2009.07.20. 15:29:08

@Pannonpuma: Csak tessék, Fletó is megmondta, el lehet innen menni.
De ne gondold, hogy nyugaton bárkit is érdekel, hogy ki vagy, honnan jöttél. Mosogass, szedd a szemetet, és fogd be a szád.
A nagy és fennkölt európaiság szemfényvesztés, a közösség csupán gazdasági érdekeket szolgál.
A híres-neves "európai normák" szerint működő cégek b*szták tönkre pl. a magyar cukoripart. Ja, hogy pár százan az utcára kerülnek? Kit érdekel a nagy európai eszmék közepette...

Ja, Mohácsi és Morvai nem egy súlycsoport...

majomkutya 2009.07.20. 15:29:35

@Horizont: azt illik tudni, hogy annak kapcsolatban mondta el (szerintem is meglehetősen indulatosan, ami nem jó) amit mondott, hogy most pl Iránban balhé van és z EU siet elítélni. Annak kapcsán szólalt fel, h az EU akkor tudja megőrizni a hitelességét, ha csak olyan ügyekben ítél el nemzetközi porondon, amiben ő makulátlan.
Mivel Magyarország is EU és Magyarország egyáltalán nem makulátlan, ennélfogva az EU sem makulátlan emberi jogi szempontból (pl: kitüntetik a politikai utasitásra szemkilövető rendőrkapitányt).
Teccikérteni?

blerocs 2009.07.20. 15:32:07

@Pannonpuma: Ahogy én tapasztaltam, az osztrákok kedvelik a magyarokat, a múltkor Bécsben egy pali azt magyarázta, hogy szerinte a magyar nők dominák (neki a magyar felesége legalábbis az volt), nekik csak az arab bevándorlókkal van bajuik, mert azok nem kultúráltak.

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2009.07.20. 15:32:16

@majomkutya: tehát a cigány fajvédő, mely közelebb van a fasizmushoz, mint a biblia-idéző

TaTa86. · http://archiregnum.blog.hu 2009.07.20. 15:32:25

@Horizont: Sajnos sokakban sikeresen ültette el a rendszer és azok kiszolgálói a kirekesztéstől való eltúlzott félelmet. Te magunkfajta vagy, olyan akiért Morvai minden körülmények között kiállna.
Hogy jó módszerekkel vagy rosszakkal az vita kérdése. De ezt akkor is illik megbecsülni, mert kevés ilyen ember van.

Morvai nekem is sok, de éppen ezért jó. Ez az ország nagyon megszokta, hogy nem nyitjuk ki a szánkat, mindig csak szerényen kérünk, akkor is ha élet-halál kérdése a dolog, és ha visszautasítanak, akkor abba simán beletörődünk "Mi ezt úgy sem érdemeltük meg."-elv mentén.
A köv politikusnemzedék legalább látja, hogy nem csak pincsikutya lehet az ember, hanem anyatigris is. És akkor már tud találni egy arany közép utat.

VonPerez "kapus vagyok, nem csatár" 2009.07.20. 15:33:28

@majomkutya: "A jobbikosok meg azért, hogy az ország érdekeit."

Tehát akkor ő is a védhetetlent védi?:DDD

Parkőr (törölt) 2009.07.20. 15:35:32

@Wilbur Nárcisz-11 Swain:

Hát nem egy súlycsoport az tuti, nem tuom minek kellene történnie, hogy morvai megélhetési üldözöttként kerese kenyerét...
szegény viki hazajött , és azzal szembesült hogy a pártja tagjai azzal vannak elfoglalva hogy az égő házból minél több értéket magukkal cipeljenek, miközben egymást köpködik:)ebben a helyztben neki is meg kellett érteni, hogy az szdsz-nek már nem fontosak a cigók,
így lett megéhetési üldözött, harci médiacigány.

majomkutya 2009.07.20. 15:35:39

@VonPerez "kapus vagyok, nem csatár": nem, mert attól, h az országot beledöngölték az elmúlt 20 évben a szarba, attól még vannak érdekei.
Szerintem. Cáfolja ezt meg aki tudja!

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2009.07.20. 15:36:24

@caralho voador: @zero:

gould-amerikai üdvözlet
szerencsétek van pockok h járatos vagyok a komolyzenében :)
www.youtube.com/watch?v=KSe7WM9JP8Q

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2009.07.20. 15:40:51

@TaTa86.: hát...
mostmár nem laspi a kedvencem

picur3ka 2009.07.20. 15:42:22

@majomkutya:

Ebbol pedig erdemes idezni, mert szerintem, igaz:

Egy fideszes politikus is szóvá tette, hogy Szegedi Csanád a Magyar Gárda egyenruháját viselte az Európai Parlament alakuló ülésén. A Hócipő szerint az EP 733 képviselője "normális" ruhában jelent meg, kivéve az említett Szegedi Csanádot, illetve Morvai Krisztinát, aki sujtásos női felsőt, valamint önt, aki sujtásos atillát viselt. A ruha teszi az embert?
– Az a zsinóros magyar ünnepi öltözék, amelyet az alakuló ülésen Morvai Krisztina és jómagam viseltünk, pártpolitikai hovatartozástól függetlenül tetszést váltott ki a képviselők között. Legfeljebb az után érdeklődtek, hogy mely nemzethez tartozunk. Valóban voltak olyanok, akik úgymond "nem normális" ruhában jelentek meg, mint például az a fiatalember, aki kerékpárosinget viselt, nyilván a közlekedés e fajtája melletti elkötelezettségét hangsúlyozva. Ez ugyanúgy nem váltott ki megbotránkozást, ahogyan Szegedi Csanád emblémás és hátán hímzett fekete mellényét sem tekintette senki elítélendő eszmerendszerhez tartozó viseletnek.

Es egy hozzaszolas a temahoz a magyarokat lejarato angol nyelvu magyar blogrol:


"Krisztina Morvai and Zoltan Balczo, Jobbik's two other MEPs, were wearing coats associated with 19th-century Hungarian history."
What a brilliant prescedent.
I worked at the World Bank for a while, and there people from around the world are encouraged to wear national dress, and it's all the better for it.
What a wonderfully less dull and grey place the EU Parliament would be if we all did the same.
Hajrá Magyar!
bobscountrybunker at July 14, 2009 4:26 PM

majomkutya 2009.07.20. 15:48:00

@picur3ka: persze, h érdemes belőle idézni! Köszi.
Balczó elég értelmes ember szerintem.

Bit Rot 2009.07.20. 15:48:16

Morvai jól nyomja :-)

Teljesen jó a logika: az EU hogy akar Iránnal, stb-vel szemben emberi jogi kritikát megfogalmazni, ha házon belül ekkora brutalitások, jogtiprások vannak!?

VonPerez "kapus vagyok, nem csatár" 2009.07.20. 15:52:05

Van az a film, hogy: Vicki Christina Barcelona...

Majdnem minden stimmel...

majomkutya 2009.07.20. 15:54:32

@VonPerez "kapus vagyok, nem csatár": ????????????
Mért lenne védhetetlen a jogos érdek?
Pl: föld, ivóvíz, élelmiszerbiztonság, közbiztonság satöbbi.
Ez mért védhetetlen?

wlakos 2009.07.20. 15:57:50

@Pannonpuma:
Vagy 400.000 a jobbikra szavaztak, elsősorban az ő véleményüket képviseli. Valahol ott van az is akire te szavaztál /vagy nincs, ha véletlenül kevés szavazatot kaptak/, na attól kérd számon, hogy ne beszéljen hülyeséget.

VonPerez "kapus vagyok, nem csatár" 2009.07.20. 16:02:39

@majomkutya: Azért mert akik az ország érdekei ellen vannak, azok partnerre találtak a többi itthoni párt képviselőinek többségében. Leginkább MSZP-SZDSZ vonalon, de a fidesz se kutya, ha egy kis pénzezésről van szó.

Ergo itthon sem tud ellene mit tenni, kint sem fog. Szituációs példa: a Jobbik lenne mondjuk a kormánypárt. Az egész EU befeszülne Mo.-gal szemben és hiába mondanánk a nekünk tetszőt, vagy az igazságot, mi lennénk az egyetlenek, akik forgalommal szembe mennének.

Mi esélyt látsz, hogy bármit is keresztül lehet vinni, ami Barrosoék, vagy Merkelék érdekével szemben áll?

százfogú c.zenekar 2009.07.20. 16:04:33

Azért október 23-ához annyit hozzáfűznék, hogy a mocskos részeg csőcselék hány ember autóját gyújtotta fel, hány kirakatot tört be, hány kukát vert szét csak úgy poénból, szórakozásból...
Ne értsetek félre kurvanagyot bakizott a rendőrség akkor, sőt, a mai napig ezt teszi, de ha nem léptek volna közbe, akkor mi történik??? Szétszedik a faszakalapok a várost???
Ami később a rendőrőrsökön történt, az baromira vitatható...

VonPerez "kapus vagyok, nem csatár" 2009.07.20. 16:06:49

@majomkutya: Csak egy példa. Amit most akarnak elérni EU agrár rendszert, hogy itthon bevezessék, az az utolsó döfés lesz a magyar mezőgazdaság szívébe, mert úgy van kitalálva, hogy csak a nagyok kaphassanak EU-s támogatást. A kisbirtokosok végképp elvéreznek. Mégis keresztül akarják verni, mert Eu előírás. Csak éppen pont arra való, hogy mikor szépen idejön Fritz úr, megveszi legjobb minőségű földet Európában nálunk, csinál egy nagy gazdaságot és felmarja rá az EU-s támit...

Ugye érzed a fricskát, te meg veszed a Fritz kenyeret. Deutsche Qualität felirattal...

Gesundheit...

anti_troll (törölt) · http://senkinemmondja.blog.hu 2009.07.20. 16:06:58

Nem tudom mi a baj Morvaival.

Valószínűleg bennem van a hiba.

Tán ha több Orosz József interjút néztem(hallgattam) volna, ha Aczél Endre jegyzeteit olvasgattam volna szabad időben, ha a neten kizárólag Fletó blogját olvasnám + a Néphazugságot......

Tán akkor én is lennék annyira művelt, hogy megértsem, igazából kivel is van a probléma......

Soha, senki, semmilyen formában nem emelte fel a hangját európai ( akár ENSZ ) szervezetekben a magyarokat ért atrocitások ügyében.

Lehetne pedig hosszan sorolni Malina Hedvigtől a délvidéki magyar veréseken keresztül, a dunaszerdahelyi eseményeket, a romániai jogtiprásokat, a sorozatos, és büntetlen magyarellenes kirohanásokat stb.

Ugyan kérem, magyarázza már el valaki, hogy ki a bűnös? Az, aki fel merészeli emelni a hangját a 2006 őszi rendőri/ügyészi/bírói ( ugye ez így nagyon durva, pedig ha valaki belegondol, benne volt abba minden szervezet nyakig) jogtiprások ellen?
Azt kell fikázni, a stílusát, az angltudását, az öltözködését?

Nem azt kellene inkább számonkérni, hogy az elmúlt 5 évben mivel támogatták a képviselők a magyar érdekeket?
Ja hogy semmivel? Hol vannak az ő hozzászólásaik, javaslataik?

Én meghalgattam Morvai beszédét, nagyon tetszett, csak így tovább.

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2009.07.20. 16:11:16

@százfogú c.zenekar:

sajnos az egyik oldalt azt mondja CSAK molotovkoktél-dobálók voltak, a másik oldal pedig azt, hogy csak békés ünneplők.

Miért nem lehet kimondani, hogy voltak molotovkoktél-dobálók ÉS békés ünneplők ?

Az egyik jogosan kapta meg a verést a másik meg jogtalanul.

majomkutya 2009.07.20. 16:15:40

@VonPerez "kapus vagyok, nem csatár":
hááát, ez így elég meredek amit leírtál.
ezzel az erővel ne is csináljunk semmit.
sőt! hatalmazzunk fel másokat, hogy döntsenek helyettünk, rólunk!
TE EZT SZERETNÉD???
Egyébként az EU-nak nagyobb szüksége van ránk, mint nekik rájuk.
Érdekes, hogy a szlovák közállapotok miatt az EU nem feszül. Még az után sem, hogy a tótok kijelentették, h nekik az EU nem parancsolgathat, h Fico kijelentette, hogy a határok egyáltalán nem szűntek meg, csak az ellenőrzési pontok az ország belseje felé tolódtak. satöbbi - mindezt faji (értsd: magyarellenes) alapon.
MÉRT KELL NEKÜNK MINDÍG AZT LESNI, H MIT VÁRNAK EL TŐLÜNK?
"hiába mondanánk a nekünk tetszőt, vagy az igazságot, mi lennénk az egyetlenek, akik forgalommal szembe mennének."
Mért megy szembe a forgalommal az, aki autonómiát követel a felvidékieknek? Szerintem az megy szembe a forgalommal, aki nem adja meg azt egy felvidéki magyarnak, ami egy dél-tiroli olasznak jár.
Szerintem a másik oldalról kellene nézzük a dolgokat.

Horizont 2009.07.20. 16:17:09

@majomkutya:
Teccikérteni? Már előtte teccettem:)
És azt teccikérteni amit én írtam?

@TaTa86.:
"Morvai nekem is sok, de éppen ezért jó"
Azért jó, mert sok?? Nekem azért nem jó, mert sok.
"A köv politikusnemzedék legalább látja, hogy nem csak pincsikutya lehet az ember, hanem anyatigris is."
Csak én nem látom a következő nemzedéket?

majomkutya 2009.07.20. 16:18:16

@anti_troll: pontosan!
ma az a baj, h van sapka a fején, holnap az, h nincs.

picur3ka 2009.07.20. 16:19:20

@százfogú c.zenekar:

Nem erted te ezt a demokraciat, kerlek szepen. Ilyen csocselek sok buli alkalmas helyen megjelenik, na a demokraciaban jol kepzett rendorok ezeket fogdossak ossze, mi tobb, kepesek kiemelni oket a tomegbol.

Egy masik fajta demokraciaban pedig ezeket indokkent lehet hasznalni a tomeg szetveresere, mi tobb, ez az indok mestersegesen kepezhet, ilyen csoportok szallitasaval, mi tobb, ezeket lehet hagyni dulni, mikozben a bekes tomeget szetverni. Ilyenrol van felvetel is - sajnos, nincs idom most megkeresni - amint asszem a lovassag elhuz a torok-zuzok mellett, s neki a tomegnek.

VonPerez "kapus vagyok, nem csatár" 2009.07.20. 16:23:17

@majomkutya: Te félreértesz. Egy a véleményünk, csak én szkeptikus vagyok, miszerint tudnak-e elérni Morvaiék sikereket. A szlovák példa, jó példa, mert ők vannak olyan öntudatosak, hogy ki merték mondani azokat, amit írtál, mi meg kutyák voltunk (vagyunk).

simán lehetett volna vétózni a Románokat pl. nézd meg mit csinálnak a szlovének 3km tengerpart miatt a horvátokkal.

majomkutya 2009.07.20. 16:25:20

@picur3ka: meg mikor a rendőr ellopta a földön összerugdosott ember telefonját ami kiesett a zsebéből. Meg hogy ártatlan, munkából hazafelé tartó embereket is összevertek, meg kilőtték 14 ember szemét setöbbi, satöbbi...
utána meg azt mondták, h szakszerű volt és kitüntették gergényi elvtársat
ennyi, egyébként biztos vagyok benne, h nem lett volna autógyujtogatás ha a rendőrség nem így áll hozzá az egészhez, ahogyan a júl. 4. tüntetésen sem lett volna dobálás kurvaanyázás, zsidózás, ha a rendőrség nem fúj fél méterről békésen üldögélő emberek arcába könnygázt

majomkutya 2009.07.20. 16:26:44

@VonPerez "kapus vagyok, nem csatár": pontosan
de akkor nem azt kell fikázni aki megpróbál tenni valamit, hanem szerintem szurkolni kell nekik.
én szurkolok.

Tündér_Lala 2009.07.20. 16:44:21

Mohácsi kártékonyságát csak egy pozitívum árnyalja. Olyan nyilvánvalóan hazudozott, hogy aki csak valamelyest figyel és képben van rájöhetett, hogy miről szól a propaganda. (pld. amikor az olaszokhoz is elrohant amikor cigok ellen felléptek)

Morvaihoz. Vegyük tudomásul, hogy gyakran túl kultúráltak és konfliktus kerülők vagyunk. Érdekérvényesítés viszont viták, álláspontunk következetes képviselete nélkül nem képzelhető el. Hozzá szoktunk (szoktattak bennünket), úgysem érhetünk el semmit és így nem is érünk el semmit. Morvai az én izlésemnek is sok, de az eszemmel tudom, hogy - ha nem esik végletes túlzásokba - hatékony lehet érdekeink képviseletében, érvényesítésében.

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2009.07.20. 16:44:56

@zero:

"Megértését kérve ezúton tájékoztatom, hogy öltözködéssel és szépségápolással kapcsolatban sem most, sem a jövőben nem Önre gondoltunk tanácsadóként."

Ezen nem lehet csodálkozni. :)

"Annak eldöntését pedig bízzuk a választópolgárokra, hogy Szegedi Csanád öltözködése és megjelenése avagy az Ön öltözködése és megjelenése okoz-e több szégyent és kellemetlenséget Magyarországnak."

Ez nagyon kemény. :))

andreasue (törölt) 2009.07.20. 16:46:40

Kíváncsi lennék Vero angoljára. Az ivritje biztos jó.

martonx 2009.07.20. 16:53:05

Inkább 10 Morvai Krisztina képviseljen minket az EP-ben, mint egy Mohácsi Viktória.

UFF :-)

dr.justice 2009.07.20. 16:53:07

Egy dolog qrva érdekes. ( bocs, ha már más is mondta esetleg )

Mintha mindketten az országot fikázni és nem képviselni mentek volna oda.

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2009.07.20. 16:55:47

@TaTa86.:
@VonPerez "kapus vagyok, nem csatár":
@wladyslawsky:
@tesz-vesz:

Nem azt mondtam (túl szűkszavúan fogalmaztam, elnézést), hogy minden rossz, amit csinál. Ez például nagyon jó, hogy nem hagyja 2006.10.23-át elsikkadni külföldön. Összességében Morvaitól és a Jobbiktól van, ami tetszik, van ami nem, ez egy dolog. Viszont a h o gy Morvai csinálja...na az nem tetszik.

Személy szerint én sokkal többre tartom a furfangos diplomáciát a hangos hőbörgésnél, meg egy nő az legyen nőies, ne ilyen nemistudommitmondjak, mint Morvai Krisztina.

Persze tudom azt is, hogyha csak finoman csipogna valahol, senki nem figyelne rá, furfangozni meg csak kulcspozícióból lehet.

Szóval nehéz ügy...

majomkutya 2009.07.20. 16:57:44

@laspalmas: jól tette, h megírta a kócos "hölgynek"
ezzel a sok baromsággal (félelemkeltő, rasszista, szélsőséges) máshogy nem lehet vitázni

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2009.07.20. 17:04:01

@tesz-vesz:

Ne csináld...........légyszi......ígérem, jó leszek. :)

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2009.07.20. 17:09:18

@majomkutya:

Ja, Göncz biztos nem számított erre. xD
lehet, azóta is hápog.......

Yasashi Tanuki 2009.07.20. 17:10:07

Ez a "gipsy crime existing" c. dalszöveg a Mohácsi Viktória saját találmánya. Be kellene jegyeztetnie a Szerzői Jogvédő Hivatalnál, hogy ha a következő Jobbik korszakban ha netán divatba jönne a dalszöveg akkor kapjon utána valami kis pénzt. Jól jön minden eurócent most, hogy a havi 7 ezer eurós fizetés + költségtéritéstől elesett.

Véraláfutás 2009.07.20. 17:10:08

@dr.justice:

Mi a fikázás abban, ha egy tükröt tartanak az EU-nak emberjog kapcsán? XD

Bit Rot 2009.07.20. 17:30:57

@százfogú c.zenekar:
"Azért október 23-ához annyit hozzáfűznék, hogy a mocskos részeg csőcselék hány ember autóját gyújtotta fel, hány kirakatot tört be, hány kukát vert szét csak úgy poénból, szórakozásból..."

Hányat?
Tessék, halljuk a számokat?

Szerintem nem lehetett több 5-10 autónál, talán mind az MTV autója?
Nyilván ezek károk, és meg kell téríttetni a rongálókkal, ez a rendőrség dolga lenne.

Másrészt Párizsban 2008-ban 1000 autót gyújtottak fel "elégedetlen fiatalok".
Csak ennyi, hogy elégedetlenek, nem tetszik nekik.

Na, az a súlyos!

dr.justice 2009.07.20. 17:31:54

@Véraláfutás:

Az ország képviselete nem a negatívumok kidomborítását, a kormány, vagy egyes pártok bírálatát jelenti szerintem. Az ilyen jellegű problémákat itthon kell megoldani. Ott inkább Magyarország pozícióját erősíteni és nem gyengíteni kellene.

Biomechanoid · http://www.menekulttabor.extra.hu/forum/viewforum.php?f=1 2009.07.20. 17:33:50

@TaTa86.:
Ezt a hozzászólást Tesz-vesztől vártam volna. Pannonpuna menjen a csába.
Nem értem mi a baj, ha egy politikus szenvedélyesen védi nemzetét. Esküszöm, a magyar egy tróger népség. Tiszteltet a kevés kivételnek. Mi, akik a Jobbikra szavaztunk I. Viktor helyett, pont ezért szavaztunt rá, amit most Morvai bemutatott.
Mohácsi azt is mondta korábban, hogy őt a rendőrök is megállítják folyton, amikor Brüsszelbe megy, mert ő cigány, és a rendőrök meg rasszistákok, és megkérdezik tőle, hogy egy ilyen tetves cigány miként juthatott olyan jó kis kocsihoz, amivel jár. A gond ezzel az, hogy a rendőr max. tiszteleghet neki, mivel a képviselői igazolvány mentesíti az igazoltatás és intézkedés alól.

Biomechanoid · http://www.menekulttabor.extra.hu/forum/viewforum.php?f=1 2009.07.20. 17:45:24

@majomkutya:
Tévedsz! a jobbik nem képviseli az egész ország érdekeit. Abban ugyanis a tolvaj balliberális banda és holdudvara is benne van. Őket képviselje valaki más.
Faszikám, tudsz számolni? Hány éve volt 2006? Azóta mit tettek a Fideszes EP képviselők? Tömték a zsebüket és túrták az orrukat, mást nemcsináltak. Neked és az ostoba fajtádnak ez kell. Félmillióan mondtuk, hogy nekünk más kell. Ha minket képvisel Morvai, nekünk az elég. Te meg foglalkozz a führered bandájának felszólalásaival, ha volt és lesz egyáltalán. Drukkolj nekik, hogy jobbnál jobb pozíciókat szerezzenek, és tömhessék a zsebüket. Az ilyen szervilis lis buzik annak örülnek, ha a szájukba szaró vezérük és holdudvara gyarapodik.

Biomechanoid · http://www.menekulttabor.extra.hu/forum/viewforum.php?f=1 2009.07.20. 17:49:38

@dr.justice:
És Magyarország pozícióját a kussolás, a sunnyogás erősíti. Menj te a büdös picsába!

majomkutya 2009.07.20. 17:52:17

@dr.justice: igen, persze. Csak ott, ahol kitüntetik a szemkilövető rendőrkapitányt, gyurcsányi pedig ír egy szánalmas ("köszönöm rendőrök, h ilyen deréken szétvertétek az emberket...") blogbejegyzést ott hogy lehet ezt belföldön megoldani? Hmmm?
Ha meg nem lehet, belföldön megoldani, akkor csak kell tenni valamit. Nem tárhatjuk szét a karjainkat, mert ezzel azt üzenjük, h igen, velünk ezt is meg lehet csinálni minden további nélkül...

majomkutya 2009.07.20. 17:54:11

@Biomechanoid: ez az egész nekem szólt? Vagy csak az első bekezdés?

Sw4n 2009.07.20. 18:07:28

azon csodálkozom, hogy mohácsi viki ezt kihagyta a rigmusok közül:

www.youtube.com/watch?v=xWXjHuWSHFs

majomkutya 2009.07.20. 18:10:18

@Biomechanoid: ok, semmi gáz
lazíts:)
nem ér annyit a sok idióta, h felhúzd magad, de megértelek

dessert eagle 2009.07.20. 18:11:19

@dr.justice: Ne keverjük a hazai parlamenti választásokat az EP választásokkal! Az Európai Parlament képviselői EU állampolgárokat képviselnek. A Jobbik EP képviselői nem Magyarorságot képviselik az EP-ben, hanem azokat az uniós állampolgárokat, akik rá szavaztak. Persze annak a 400e szavazónak az éredekei vélhetően egybeesnek a magyarság érdekeivel, így valószínüleg elsősorban a magyarságot képviselik és nem csak szavazóikat.

Ugyanakkor ne feledjük, hogy ez nem magától érthetődő, hiszen volt már nem egy olyan magyarországi EP képviselő, aki nemhogy a nemzetet nem képviselte az EP-ben, de még az országot se!

Remélem Krisztina második felszólalása kevésbé lesz teátrális, valószínüleg ez csak gyakorlás kérdése, hiszen Balczóé kimondottan jó volt, látszott rajta, hogy volt már hasonló szituációban.

Én egyelőre elégedett vagyok EP képviselőimmel.

dr.justice 2009.07.20. 18:13:15

@Biomechanoid:

Nem az Európai Parlament a terepe a belpolitikai vitáknak ( te buta fasz - hogy a te szinteden válaszoljak ).
Nagy vonalakban egyetértek Morvai mondandójával, csak nem jó helyen adta elő szerintem. A sértegetést pedig mellőzd legközelebb, ha képes vagy rá. Köszi.

@majomkutya:

U.a. buta fasz nélkül. Szerinted az EU mi a lófaszt reagálhat erre ? Oldjátok meg bazmeg. Kb. ennyit.

Biomechanoid · http://www.menekulttabor.extra.hu/forum/viewforum.php?f=1 2009.07.20. 18:13:45

@majomkutya:
Gondolod, idegesítem magam? Én élvezem, ha libbancsokkal és fideszfanokkal kell kommunikálnom. Kár, hogy itt nincs annyi hülye, mint a Reakción!:-(

Biomechanoid · http://www.menekulttabor.extra.hu/forum/viewforum.php?f=1 2009.07.20. 18:19:45

@dr.justice:
Szerinted nem, szerintünk, sokunk szerint pedig igen. Ráadásul nem is belpolitikai vita, hanem súlyos emberi jogi probléma, amelyet az EU nem tűrhe(ne) meg a területén belül. Belpolitikai ügy akkor lesz, amikor a Jobbik a parlamentbe kerül, és határozottan kiáll a 2006-os rendőrterror okainak és elkövetőinek felderítése mellett. Addig azért kérjükcsak számon az über demokratikus EU-t, hogy mit gondol az ügyről, mert három éve kussolás van, és ez minket, magyarokat baromira bosszant. Tudja csak meg az EU, hogy Hungary ki akar lépni a szeméttároló funkciójából.

Jack da' Clown 2009.07.20. 18:21:07

@Biomechanoid:
"Kár, hogy itt nincs annyi hülye, mint a Reakción"

ezért személyes jelenléteddel növeled ezt a számot?

RussoSS (törölt) · http://devizaspekulans.blog.hu 2009.07.20. 18:27:40

@Jack da' Clown: megszólaltál..

Biomechanoid! Neked adom dzsák dá clónt!

;)

Biomechanoid · http://www.menekulttabor.extra.hu/forum/viewforum.php?f=1 2009.07.20. 18:29:14

No, azért a beszédet is meghallgattam végül. Bátorkodtam látatlanban kiállni Morvai mellett.

Nézzétek, puhapöcsök! Nektek ő tényleg too much. Mindazok, akik Mohácsi és Morvai mentális képességeit egyazon szintre igyekeznek helyezni, a szellemi éhenkórász jelzővel ki nem fejezhető sötét segglyukak. Ez a vehemencia, az a tűz! Fantasztikus! Csakis szuperlatívuszokban lehet róla megemlékezni. Ez egy politikus. Persze nem úgy, ahogy itthon megszoktuk: alacsony intellektusú, csapott homlokú neandervölgyiek ordibálása a parlamentben. Most érzem, hogy helyesen választottam, amikor a Jobbikot ikszeltem be.

gcsabi 2009.07.20. 18:29:36

@dr.justice:
Az egyik egy népet rasszistázott folyamatosan, a másik egy kormany diktatórikus módszereire hívja fel a figyelmet!
En azért elég markáns különbséget vélek felfedezni.

dr.justice 2009.07.20. 18:29:48

@Biomechanoid:

Ok. Az EU meghallgatja Morvait, aztán mit tesz szerinted ? Az EU nem hogy nem tűri az általad írt viszonyokat, de egyenesen leszarja ezt a kérdést. Neked úgy tűnt, hogy az EU-t eddig érdekelte, hogy a volt szocialista országokban ki, hogyan sérti meg az emberi jogokat ?

Biomechanoid · http://www.menekulttabor.extra.hu/forum/viewforum.php?f=1 2009.07.20. 18:33:44

@Jack da' Clown:
Már nem vagyok jelen a Reakción. Egy olyan kretén, mitn te is vagy, kitiltott. Nem bírták a gyűrődést. De ne félj, majd Falafel bácsi kezelésbe vesz téged, kis punciseggű!

dr.justice 2009.07.20. 18:35:02

@gcsabi:

Igazad van amellett, hogy mindketten túloztak- egyik nagyon a másik kicsit -, de azt nem hallottam egyiktől sem, hogy Magyarország egy fasza ország, tessék már szeretni/támogatni minket ( az országot és nem egy etnikumot vagy pártot ).

RussoSS (törölt) · http://devizaspekulans.blog.hu 2009.07.20. 18:36:36

@dr.justice: nem úgy tűnt, mivel senki sem emelte fel a szavát eddig...
nem várunk világmegváltást ezektől a beszédektől, de az eddigi hallgatások után az ember tényleg úgy érzeheti, hogy kiállnak a MAGYAROK jogaiért. ezenkívül az EU reformját is elősegíthetik az ilyen felszólalások, nem beszélve arról, hogy ha a az egyes külföldi nacionalisták is ilyen hangnemet fognak megütni, akkor talán nem jut az unió az USA sorsára...

gcsabi 2009.07.20. 18:41:50

@dr.justice:
Ha nem csalódom a tejtermelők ügyében mintha arra készülne.
4 év munkáját csak 4év munkájával lehet összehasonlítani. úgy, hogy egy kicsit még várjunk ...

szabogyula 2009.07.20. 18:49:15

@Bit Rot:
Szerintem az 5-10 felgyujtott MTV-s autónál a Wallis Zrt sokkal többet fog húzni / mármint kihúzni a zsebünkből / a következő negyven évben havonta .
De ez itt nem számit.

dr.justice 2009.07.20. 18:53:31

@Laibach:

Ez jó. Nekem is tetszenének valószínűleg. :)) Persze jó lenne, ha nem ebben merülne ki a munkája.

Laibach 2009.07.20. 18:57:37

@dr.justice: Igen jó lenne, de sajnos többet nem nézek ki belőle.

Marcellusca 2009.07.20. 19:48:58

Ez a szlovák külügyi akárki véletlenül nem a Horváth vezetéknevű őstót? Csak úgy mellékesen.

Na, mos'má' elóvasom a kommenteket is.
(Ha hajlandó lesz a blogmotor megjeleníteni. :D)

blás.hun2010=murderer 2,3-atm thief 7 year (törölt 2009.07.20. 19:55:50

A Fideszes,Mszpés felszólalók hol vannak?Mit nyomtak?Csak ,hogy lássuk az Isteni narancsok mit fognak ,.hogy fogják ,miként fogják csinálni....eztet'!!!

Véraláfutás 2009.07.20. 20:16:33

@dr.justice:

Csak azt hagyod ki a képből, hogy az EU akar magas piedesztáról osztani észt emberjogból, miközben a házatáján se fenékig tejföl az élet. Erre a kettős mércére hívta fel a figyelmet. Most sem látom mi volt ebben a rossz, vagy logikátlan lépés??

Hungary imidzsét meg nem ez tépázta meg már jó ideje, ez inkább olyan volt a részéről, mint mikor a porból felemeljük az arcunkat...

2009.07.20. 20:27:05

Morvai önfelheccelése iszonyat jó, olyan fokozatmentesen pörgeti fel magát, hogy nehéz észrevenni a ritmusváltásokat. Egyszer csak azon kapod magad, hogy már a vörös mezőben van a fordulatszámmérő. A végéről csak egy asztalracsapás és egy "Hogy azt a csibánkos kurva cirkuszt már!" hiányzik.

Nem vagyunk hozzászokva a Morvai-féle izom-ars-oratoriához. Csak a bágyadt mosolyú, pipogya, kéztördelős, elnézéstkérős hígfos "politizáláshoz". Morvai még jobb lenne egy kis zenei aláfestéssel, Csanád vihetne magával egy kazettás magnót, és amikor Morvai belekezd, benyomná a Thunderstruckot, először pianóban, majd szépen hangosítaná Morvai fordulatszámához igazodva. A végén Morvai összetörné a mikrofont, és rárúgná a pultot az előtte ülőre...

www.youtube.com/watch?v=mcKLqO789RU

cybergyerek 2009.07.20. 20:28:20

@Pannonpuma: a német nem azért fog "herr ungarn"-nak, az osztrák "auslander"-nek, esetleg az angol "paki"-nak hívni, mert Morvai Krisztina gárdamellényt húzott, hanem mert az elmúlt évtizedekben a magyarok, és a többi nyugatra vándorló keleti, vagy középeurópai nép (szerbek, törökök, románok, stb.) eljátszották sok esetben a becsületét az adott nemzetnek. Emlékszünk még a "magyar, ne lopj" táblákra Bécsben...

Amúgy Morvai hozzáállását korrektül jellemzi egy ügyes, vagy épp ügyetlen riporteri kérdés, hogy
-mit gondol, minek köszönheti a sikerét? saját magának, vagy a jobbiknak? (nem biztos, hogy pontos)
Erre az volt a válasza, hogy nem azzal kéne foglalkozni, ki kinek a kije, nem róla szól ez a dolog, hanem a választókról.
Ehhez tartja magát, nem fog senki kedvéért jópofizni, meg polkorrektkedni. Dolga van, ezért ment, erre kapta a felhatalmazást 430ezer embertől. Ha emiatt nem ülnek oda hozzá a büfében a többiek, épp le fogja szarni.

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2009.07.20. 20:29:01

@Biomechanoid:

Szívesen látunk, de kérlek mellőzd a változatos jelzőket a többiek megszólításánál. Köszönöm.

cybergyerek 2009.07.20. 20:30:28

@Wilbur Nárcisz-11 Swain:
"Ja, Mohácsi és Morvai nem egy súlycsoport..."

ja... ezt majd elfelejtettem...

Marcellusca 2009.07.20. 20:30:59

Én igazából arra lettem volna/lennék kíváncsi, ha a két luvnya egyszerre van kint. Mert így, hogy egyszer az egyik és tálal, amit tálal, aztán a másik és tálal (egészen mást), amit tálal?
A (valaki által már említett) ló másik oldala.
A czigóseggnyaló szoci után a czigógyűlölő náczi?
Az egész komolyságát elveszi. Jót röhögnek (ha egyáltalán foglalkoznak vele) kint, hogy akkor most mi van Hunniában? Csak szélsőségek vannak? Normális ember egy se? (Ja, de. A Dajcs Tompika, mert neki normális nővadászási ösztöne van. :D)

Azt mondom várjuk ki a végét (vagy legalább 1 évet), hogy mit csinálnak! Fellángolásnak jó volt.
Bár, szvsz, kicsit uncsi és okafogyott a 3 évvel ezelőtti dolgokon rágódni. Ilyen alapon visszamehetnénk egészen ...

cybergyerek 2009.07.20. 20:35:54

@dr.justice: ez azért elég durva volt, már ne haragudj... jól képben vagy hallod...

2009.07.20. 20:36:51

@Marcellusca:
Tompi, szerintem, már Barosso lábszárát is meghuppogatta, mint a kutyák :)
Kíváncsi vagyok, hányszor fog felszólalni, vagy csak a büfénél fog "Na, mi a helyzet?"-ezni az EP-s MILF-eknek havi másfél milkáért.

Marcellusca 2009.07.20. 20:42:43

@Ifj. Báró Loff-Ász Jóska: Ja, ja! Hátha a Don dob valami "csontot" a fiatal kiskutyának! :D

És pontosabban: Na, mizu? a pontos kérdés. (Lásd: Diszkópatkányok!) xD

cybergyerek 2009.07.20. 20:43:19

@Bit Rot: ööö az elégedetlen fiatalokról csak annyit, hogy mihaszna, lébec, harmadgenerációs bevándorlógyerekekről van szó, akik szar helyre születtek, mert a francia nép lassan kezd rájönni, hogy az arabok minden négyzetmétert elfoglalnak. Ők azért "tüntettek", mert az őseik által befoglalt föld nem kívánja őket tovább etetni, és ahelyett, hogy hazamennének, inkább felgyújtanak mindent, mert az a mocskos rasszista franciáké.

2009.07.20. 20:47:27

@Marcellusca:
A Joey-s "na, mi a helyzet" az igazi, minden más csak gyenge utánzat :)

picur3ka 2009.07.20. 20:54:56

"Emlékszünk még a "magyar, ne lopj" táblákra Bécsben..."

Felmegy az agyvizem ettol. Na, emlekszunk, hogy a legtobb a Balatonnal turista iparban dolgozo utalattal meselte el, hogy az osztrakok fizetes nelkul tavoznak. Ki irt ki mit itthon? Ennyit errol.

Kulonben, ezen nepek osszessege gyakran koszonheti ezt a minositest kissebsegeinek. Egy es ugyanazok vagyunk ugyanis. Jo napot.

Véraláfutás 2009.07.20. 20:59:02

@ostoba 8o:

Tömény baromság, majd pont egy ügynök böffeneteinek kell hitelt adni... kacag a vakbelem.

picur3ka 2009.07.20. 21:02:56

@cybergyerek:

Nagy kulonbseg van itt, ne haragudj. Az arab bevandorlok regebbi/szinte jelenlegi francia gyarmatokrol vannak eredendoen. Gyuloletuk es koveteleseik magyarazhatoak valamelyest.

Semmi hasonlo a ciganysag Mo-i barmikori helyzetevel kapcsolatban - kiveve 1 ev nemet megszallast - nem hozhato fel.

Vagy a nepek politikai demonstraciojaval kapcsolatban. Semmi politikai hasonlosag nem nagyon van .

picur3ka 2009.07.20. 21:07:55

@Ifj. Báró Loff-Ász Jóska:

Ez jo. Fuggetlenul az ember parti-politikai hovatartozasatol. Kivanatos, hogy egy politikus beszedet tudjon tartani, ami figyelmet kivan, esetleg dramaian kepes legyen szonokolni. Nagyon kivanatos a sok alvos uborka helyett.

gcsabi 2009.07.20. 21:31:25

Én emlékszem még '89-ből egy hasonlóan vehemens szakállas srácra a hősök teréről , akinek a beszéde a fél országnál kiverte a biztosítékot.
Aztán tessék , mivé lett :(.

Marcellusca 2009.07.20. 21:38:10

@gcsabi: Úhú, milyen igaz!
És mit fogsz ezért kapni. :D

picur3ka 2009.07.20. 21:41:10

Es joggal. Eleve erdektelenkent kezdeni es hogy ez meg erv legyen, komolyan, be vagytok rugva, vagy mi van?

Biomechanoid · http://www.menekulttabor.extra.hu/forum/viewforum.php?f=1 2009.07.20. 21:43:07

@laspalmas:
Jelzős szerkezetek nélkül pont olyan lenne netbeszélgetni, mintha egy közepesen drága helyen söröznénk, és folyton megállna a beszélgetés, mert a karótnyelt pincér tízpercenként érdeklődne, kérünk-e még valamit.
Gőzöm sincs, ki alkotta meg laspalmast, és nem is nagyon érdekel. Hozzá itt nincs szavam. Biztos nagyon érdekes ember lehet, tele életvággyal, tettrekészséggel és egy csomó szimpatikus tulajdonsággal. Nyilván egy asztalnál ülve sok közös témánk lenne, és jól szórakoznánk. A blogon viszont kreatúrák beszélgetnek, nem hús-vér emberek. Ha virtuális manifesztációink is olyan karámvilágba kényszerülnek, mint a valós énünk, elég nagy baj van. Alig hiszem, hogy tudnál olyat mondani/írni, amin Biomechanoid megsértődne. Még az sem volna gáz, ha Hegedűs Bélát (én) ócsárolnád. Bár nem tartom helyesnek a virtuális konfliktusokat a valós világba áthelyezni. Akkor lenne problémánk, ha a családomat, a valós családomat belekevernéd. Volt rá példa, elégtételt vettem. Szóval, maradjunk a virtualitásban, és ne vigyük túlzásba a művieskedést a művilágban. Fogjuk fel lazán. Aki itt is a kispolgári énjét erőlteti, az egy fantáziátlan kretén, a legminimálisabb kreativitásnak is híján tengődő retardált. Te nem tűnsz ilyennek. Én meg úgy teszek ezután is, ahogy máskor. Ha ez kitiltást eredményez, akkor így jártam.

Biomechanoid · http://www.menekulttabor.extra.hu/forum/viewforum.php?f=1 2009.07.20. 21:48:47

@Marcellusca:
Az olyanok miatt, mint te, EU-ra sem lenne szükség. Rábasználak egy kibaszott sziklára, oszt észak felé fordítanálak, hogy érezd a törődést.

Marcellusca 2009.07.20. 21:51:21

@Biomechanoid: Vazze, ugye, hogy tudsz Te mindenféle jelzős szerkezet nélkül is kommentelni. :)
Ne gondold, hogy azért mert tele rakod a mondandódat hülyébbnél hülyébb jelzőkkel, akkor nyomatékosabb. Értünk mi a szép szóból is. A személyeskedés (hacsak nem tényleges ismertség) nem dívik erre felé. És ez nem műviesekedés.

És kikérem magamnak, én hús-vér, ÉRZŐ ember vagyok (mégha ez nem is mindig látszik), nem egy kreatúra.

Marcellusca 2009.07.20. 21:55:45

@Biomechanoid: Most mi a fasz bajod van? Sértegetni tudsz csak, Te kis kretén, vagy van valami mondanivalód is?

Még jó, hogy az előbb dícsértelek, hogy tudsz normális is lennei, de ezek szerint tévedtem!

De megint csak fröcsögsz. Mindaddig, amíg egyáltalán lesz valaki aki szóba áll Veled.
Vagy nem kapsz banánt.

Biomechanoid · http://www.menekulttabor.extra.hu/forum/viewforum.php?f=1 2009.07.20. 21:57:26

@Marcellusca:
A valóságban egy tudat nélküli mohának neveztelek, csak bonyolítottam egy picit, és lám, össze is zavartalak. Céltalanul nem jelzőzök. Ha azt hiszed, hogy Kovács Lujza vagy akkor is, amikor a blogba írsz, kurvára hülyébb vagy még annál is, mint elsőre lemoháztalak.

Horizont 2009.07.20. 22:05:52

@Biomechanoid:
Hát öregem neked jelzős szerkezettel és azok nélkül is komoly problémáid lehetnek.Még ha 16 éves lennél, de így? Ez itt nem menő, itt EMBEREK beszélgetnek egymással nem kreatúrák.
Nagyon jó fejnek gondolod magad, mi?

Marcellusca 2009.07.20. 22:09:32

@Horizont: Ne szívd fel magad! :)
Ő tényleg csak egy provokátor. :)
Csak nem pártvonalon. :D

Jack da' Clown 2009.07.20. 22:09:50

@Biomechanoid:
@Horizont:

Ez a biomechanoid egyébként mi a trutyi? Olyasmi,mint a biciklispostás? Fémvázon élő szövet?

Horizont 2009.07.20. 22:25:37

@Marcellusca:
Még mindig le tudok döbbenni azon, hogy emberek névtelenül mit képesek megengedni maguknak? Csodálkozunk, hogy itt tartunk? Már többször írtam erről nem csak a politikai elit tehet, hanem az ilyen "fémvázon élő szövet" ahogy @Jack da' Clown: írta. Még szomorkodni is tudok ilyeneken, aminek azért örülök:) (képzavar)

gcsabi 2009.07.20. 22:26:02

@Biomechanoid:
Ha már régebbóta érzed magad kreatúrának, keress fel bizalommal inkább egy pszichiátriai blogot!

Marcellusca 2009.07.20. 22:35:21

@Horizont: Egyesek pont a net arctalansága mögé bújva arcátlankodnak. Ettől lesznek bátrak és azt gondolják, bármit megengedhetnek maguknak.
És azt hiszik ez a menő.

TaTa86. · http://archiregnum.blog.hu 2009.07.20. 23:33:16

@tesz-vesz: De most komolyan mi a rákért kell mindenkit lezsidózni, akivel nem értesz egyet?
Szerintem meg lehet érteni azokat is akinek Morvai nem szimpatikus, és ők is megérthetik miért van az, hogy valakinek meg az. Ennyi.

@Horizont: Morvai nekem sem a politikusideálom, DE: Azért jó, mert ilyen is kell. Nem jó az, ha az inga csak egyik felé leng ki, esetleg a többi mind "középen" áll. Ha Morvaiból lenne 100 azt mondanám, hogy ez így bizony sok. De csak egy van belőle, és eddig bizony nagyon ordított ennek az egynek a totális hiánya.
Nem tudom, hogy vagy vele, de én már nagyon unom ezeket a dörzsölt agyontaktikázó politikusokat.
Hogyha Morvait meg egy Gönczöt, vagy Smith-et összehasonlítod, kijön az arany közép. Ha egy Mohácsit meg egy Dajcsot, akkor még nagyon távol vagy...

Horizont 2009.07.20. 23:51:41

@TaTa86.: Igazad van nagyon unom már ezeket akik vannak. De szeretnék egy olyan politikust aki intelligens, okos, szerény, önzetlen, becsületes, alázatos a népe felé, a hazáját szerető, stb. stb. tehát egy embert aki amire felesküdött azt tűzzel vassal véghez viszi. Na megyek aludni és tovább álmodom...
Most tényleg az lesz a többség szemében a jó politikus aki hű de megmondta a magáét, hű de kiosztott mindenkit, hű de üvöltözött mindenhol és mindenkivel, hű de nem fél senkitől? Hűha:)
Oké van akinek bejön Morvai, de felmagasztalni, csodát várni nem kéne tőle sem! Csodák nincsenek! Még a Jobbikban se...Reménykedni azt lehet. A szebb jövőben:)
(A nőket jobban irritálja Morvai stílusa)

TaTa86. · http://archiregnum.blog.hu 2009.07.21. 01:02:10

@Horizont: Amit te szeretnél, azt úgy hívják megváltó. Van egy "jó hírem"(, amennyiben nem vagy zsidó): A megváltó már eljött 2000 éve. :)

Morvai valószínűleg nem fog változni, ő ilyen. Őt bizony mindig is egy szűk réteg fogja csak elfogadni. És így sose lesz mainstream, ettől nem kell félni. (És ez így is van jól.) Vona az aki fel fog nőni ugyanúgy, ahogy Orbán felnőtt, és lehet széles körben elismert és elfogadott politikus. (Szigorúan feltételes módban, addig még nagy utat kell megtennie.) Remélhetőleg a szelekció javít rajta valamit.

Morvait felmagasztani szerintem nem olyan nagy bűn, mint mondtam ő a maga nevében egyedülálló, és mint ilyen értékes.

Én nem tartozom a "Párt" hívő tagozatához(, és a V'bőrön szerintem senki sem), jól tudom mit lehet várni tőle, és mit nem. De ismétlés a tudás anyja. :)

Mr Falafel · http://menekulttabor.blog.hu/ 2009.07.21. 07:19:43

@Horizont:
Nem túl elegáns a döglött oroszlát rugdosni. Miután kitiltottatok innen, akkor mersz veszettül csaholni, mert egy félművelt gyökér vagy. És nem kreatúraként, hanem EMBERKÉNT. Istenem, Horizont nevű ember!

@Marcellusca:
Ugyan, mohácska, áruld már el, hogy miért kellene bárkinek is az arcát adnia ehhez a szennyhez, amit a blogélet jelent? A végén blogdiplomát akarsz kapni, te szellemi éhenkórász, vagy mit? Vállveregetést olyan entitásoktól, akiknek nincs anyagi kivetülése, így esélyed sincs rá, hogy megérintse a válladat? Szánalmas egy hülye vagy.
Egyébként pedig éppen tegnap este írtam le a személynevem. Az iwiw-en rá lehet keresni, sokan megtették már. Ugyanis a személyem nem titok tárgya.

@gcsabi:
hidd el nekem, pszichológus segítségére nektek volna sürgős szükségetek, akik azt hiszitek, hogy a virtuális lényetek azonos a valóságossal. Én csak tudom, mivel hülye bölcsész vagyok (by vastagbor), és éppenséggel szakterületem a pszichológia. Akármilyen fasza gyereknek akarsz itt mutatkozni, a blogolás nicknéven egy szerepjáték. Ha elhiszed, hogy a valós éned egyezik a virtuálissal, a megőrülés határán jársz.

No, további jó balfaszkodást!

üdv

a néha Biomechanoid

Nzoltan 2009.07.21. 07:28:49

@Tündér_Lala:
Az enyémnek nem sok, én meghúznám.:P

Mr Falafel · http://menekulttabor.blog.hu/ 2009.07.21. 07:29:21

@laspalmas:
Végezetül annyit mondanék én, a virtuális entitás, akinek nem szükséges kulturált lényként viselkednie, mivel nincs társadalmi státusza, hogy Te, aki virtuális entitásként is EMBER vagy, annyi kulturáltság kellett volna, hogy szoruljon beléd, hogy a kitiltás tényét közzéteszed ott, ahol ultojára írtam, vagy szóltak hozzám. Én így tennék, ha EMBER volnék.

Nzoltan 2009.07.21. 07:40:55

Szerintetek volt a végén orgazmusa, vagy azt is levágták mint a tapsot?

Nzoltan 2009.07.21. 07:41:35

@Nzoltan:
...mármint a videóból?

Nzoltan 2009.07.21. 07:46:41

@Ifj. Báró Loff-Ász Jóska:

A legjobb a parlamenti közvetítés. Mint az alsó tagozatban:
-Janika állj fel, és olvasd fel a szöveget!
....
-A mondat végén felkiáltó jel van!
...
-Na, akkor fussunk neki mégegyszer!
...
-Janika leülhetsz, egyes!

Horizont 2009.07.21. 07:51:00

@Mr Falafel:
"Én így tennék, ha EMBER volnék. "
De nem vagy az te bunkó paraszt!

gcsabi 2009.07.21. 07:53:48

@Mr Falafel:
valamikor ovis koromban volt a csoportban egy kiskölök, aki egy kekec, kiállhatatlan kis pöcs volt, utálta is mindenki. De neki az volt a heppje, hogy mindig közénk járt homokozni, aminek mindig az lett a vége, hogy vagy megverte valaki, vagy megetettük homokkal.
én akkor sem értettem miért erőlteti olyanokra magát, akikkel utálják egymást, de ezótá rájöttem vannak ilyen figurák. Igaz ezt még most sem értem, de te vagy a pszichológus, nem én.
Amúgy lehet, hogy megdöbbent téged, de én a "valós" világban is igy viselkedem, ilyen a véleményem a világról és nyugodt lélekkel képviselem is azt. Ráadásul ugyanilyen stílusban, legfeljebb tágabb keretek közt, mint amit egy pár soros koment megenged.
Nekem nincs szükségem-és szerintem az idejárók legtöbbjének sem,-hogy egy kreált virtuális személyiségen keresztül éljem ki az elfolytott személyiségemet. Próbáld ki bátran te is! Öntsd rá cizellált külturénedet a környezetedre ,ott is biztosan szeretni fognak, ha nem akkor az egész világ csak balfaszkodik, nem is érdemes komolyan venni.

eszkep 2009.07.21. 08:04:25

@százfogú c.zenekar: Gyengébb szellemi kapacitással rendelkezők kedvéért jegyezzük meg, a rendörautót nem okt 23-án gyújtották fel...

Zero!
"Mondjuk a "több száz embert megkínoztak a börtönben" kissé erős túlzás, Krisztina ..."

Mondjuk, még az amúgy jobboldalinak nem nevezhető Index cikksorozatából is kiderül, hogy nem túlzás! Kéne tájékozódni bloggírás előtt!

eszkep 2009.07.21. 08:06:29

@zero: Igen, csak az a kínos, hogy kb. 50 ranalírozót kellett végigterelni az egész belvároson, hogy a FIDESZ rendezvényét is szét lehessen verni...

VonPerez "kapus vagyok, nem csatár" 2009.07.21. 08:30:00

@Mr Falafel: Bocs, hogy beleszólok, de egy kicsit eltaktikáztad magad. Vicces, mikor az ilyen pszichopatának készülők, egyetemi időszakban olyan mindenki felett állónak képzelik magukat, meg olyan kurva nagy megmondóembernek. Sajnos több ilyen is volt életem során, de mindenki megnyugodhat, ők is beálltak a sorba és te is be fogsz. Lefordítom: van esély, hogy rendbejöjjön a háborgó lelked világa!:DDD

VonPerez "kapus vagyok, nem csatár" 2009.07.21. 08:32:45

OFF:

A célpont már lassan egy éve megénekelte, hogy Kékesi az egyik legnagyobb hunyó a terézvárosi ingatlanpanamában...

index.hu/belfold/2009/07/21/gyanusitott_lehet_egy_mszp-s_kepviselo/

De a veszprémi fideszes játék sem rossz!

ON

Prinzessin Erbsen (törölt) 2009.07.21. 08:41:19

azért ha nem teszik a kép amit látsz, nem a tükröt kell összetörni

Marcellusca 2009.07.21. 08:50:09

@Mr Falafel:
Ha már így megszólítottál (így, új identitással, mint skizó), elmondanám, hogy a valós életben is ilyen vagyok (szvsz az itteni többség is). Általában megmondom a magamét és védem az igazam, csak nem mindegy, hogy miként teszem.

Pszichomókus, mi?
Az, hogy egyhez jársz kezelésekre még nem azt jelenti, hogy te is azzá váltál.
Tudod honnan lehet megkülönböztetni a rendelőben a pszichológust/pszichiátert a betegétől?
...?
A pszichomókus felől nyílnak az asztalfiókok!

Az, hogy bunkó módon, arctalanul (qrwára nem vagyok kíváncsi a wiw-es adatlapodra!) osztod az észt, még közel sem vagy akkora arc, mint Csernus doki!
(Az más kérdés és most nem a vita tárgya, hogy Csernus mekkora arc vagy mennyire szakember!)

@gcsabi:
@VonPerez "kapus vagyok, nem csatár":
Az ilyeneknek úgysem tudjátok/tudjuk megmagyarázni, hogy mi a probléma. Szerintük mindenki hülye, csak ők helikopterek.

Wahari 2009.07.21. 09:11:11

@Marcellusca:
Nekem úgy tűnt, mintha elköszönt volna. Aligha hallja, amit utána kiabálsz. Talán, ha a szádból kilógó kapanyelet is utánahajítanád.

Nálunk a menekülttáboron nem szokás az elüldözött után kiabálni. Örülünk, ha elment. Ilyen egyszerű.

Én viszont megnézném a te adatlapodat, te orczáját felvállaló, otrombán nem megnyilatkozó, csupa kedves szóval elárasztó kommentíró.

VonPerez "kapus vagyok, nem csatár" 2009.07.21. 09:17:05

@Wahari: Azért ezt a logikát fésüld át. Vasárnap otthon ebédeltek, én gyorsan berohanok az ebédlőbe, odaszarok az asztal közepére, majd elrohanok. Te elkezdesz utánam kiabálni és utána még valamelyik családtagot lebaszna, hogy te vagy a paraszt mert utánam kiabálsz...

Kiváncsi lennék a reakciódra....

reKorrekt 2009.07.21. 09:31:00

@Wahari:
- wtf menekülttábor?
- ki nem szarja le hogy ott mit szoktatok?
- lol?

Wahari 2009.07.21. 09:31:58

@VonPerez "kapus vagyok, nem csatár":
Érdekes hasonlat, csak nem arra, ami itt történt. Én itt nem vagyok családtag, érthető módon nem is szeretnék az lenni. Elsősorban az általad is képviselt szellemi(etlen)ség miatt.
A miénken kívül négy blogot pásztázok. Egy itt kommentelő ajánlotta, hogy nézzek be ide. Érdekesnek gondoltam, hiszen a goldenblog-ban is versenyben vagytok. Itt megkíséreltem felhívni a figyelmét egy olyan kommentelőnek, aki más helytelen viselkedését erősen kritizálta, hogy miként lehet valaki elegáns és stílusos. Ő ezt elutasította, és inkább az elüldözött alpári stílusában kezdett óbégatni. Ha ezért engem feddés illet, nem bánom.

gcsabi 2009.07.21. 09:34:23

@Wahari:
Ne ess tévedésbe! azilyen azért visszajön elolvasni miket irnak róla, ugyanis ez elengethetetlen a megcélzott orgazmus eléréséhez!

TaTa86. · http://archiregnum.blog.hu 2009.07.21. 09:36:06

@eszkep: Na ja. Durva, hogy még a jobboldalon is milyen fokú tájékozatlanság van okt23al kapcsolatban.

Sajnos a fidesz összeveszett az elveivel, és külön lakásba költöztek(, a gyerekeket meg elosztották egymás között). Így nem sürgős nekik, hogy elmagyarázzák, inkább megy a lapítás.
Pedig ha erre még akkor erősebben ráfeküdnek, most többszörösen visszajönne az a szavazat, amit ezzel vesztettek volna.

Wahari 2009.07.21. 09:36:50

@Korrekt (Cum Deo pro Patria et Libertate):
Köszönöm kedves szavaidat, s hogy csatlakoztál az alpári viselkedésben az előtted szólókhoz.
A menekülttábor egy olyan fórum, amelynek tagjai 10 éve fórumoznak együtt. Mi nem szarunk olyan sűrűn a szánkon, mint te, de megértjük, ha valaki csak erre képes.

Wahari 2009.07.21. 09:40:26

@gcsabi:
Az "ilyen" vélhetően nem tudná türtőztetni magát, és beszólna. Már, ha "ilyen" lenne.

VonPerez "kapus vagyok, nem csatár" 2009.07.21. 09:44:00

@Wahari: Kicsit hiperszenzitívek vagyunk nemde?

"Azért ezt a logikát fésüld át". Amennyiben ez "feddés", akkor nem tudom, kicsit elcsúszott az arányérzékem.

Senki nem mondta, hogy ez egy család, vagy családtag stb. Az csak a hasonlat volt. Írhattam volna azt is, hogy haverjaiidal ebédelsz stb. Tudod, ez csak egy hasonlat volt.

Kicsit érdekes dolgokat látsz bele, de az már a te lelkiismereted...

A blogot meg a postok alapján itéld meg, ne a kommentelők alapján, ugyanis a kommentelők között mindig akad olyan, aki nem szimpatikus.

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2009.07.21. 09:45:04

@Mr Falafel:

Elárulok valamit: én nagyon jószívű vagyok, nem banolok senkit csak úgy, figyelmeztetés nélkül (Bohóc János erre a tanú), adok egy esélyt a változtatásra.

Téged is szépen megkértelek, hogy normális hangnemben írj, majd felálltam a géptől, mivel van más dolgom is.
Most visszaolvasva látom, hogy a kérésnek abszolúte nem tettél eleget, márpedig a beokádós vendéget minden házibuliról kivágja a házigazda.

Zero, mint bloggazda így tett veled is, gondolom este utánam jött valamikor a blogra, és olvasta az irományaidat. Egy hétre kivágott az ocsmány stílusod miatt, ezt megírta mélben is.
Sértődésre tehát nincs semmi okod, csak szégyenkezhetsz a bunkó stílusod miatt.

Viszont még mindig előtted a lehetőség embernek lenni, nem ilyen virtuális nagyhangú tahónak, és visszajönni kulturáltan véleményt cserélni másokkal.

Szép napot.

NoNight · http://anothernonight.blog.hu/ 2009.07.21. 09:51:00

Nos, M. Krisztina valóban nem nyomja rosszul a nyelvtant, de ezzel a hangsúlyozással (és hangszínnel) inkább egy balkáni sztyuvira vagy angoltanárnőre emlékeztetett. A feje úgyszintén.

Mégse ez az, ami miatt majdnem sokszor felnyerítettem - ami elég kényes dolog az egyterű irodában - hanem ahogy a "húsz éves emberi jogi tapasztalatáról" beszél. Nos, aki képes olyan szinten jogászkodni néha, amely még a Barátok közt szintjén is alsórendű volna (pedig ott aztán képesek olyan dolgokat rittyenteni, amelyektől már egy másodéves joghallgatónak is égnek áll a szőr a hátán), az jobban teszi, ha inkább kussol.

(Emberileg sincs róla sokkal jobb véleményem, de nem elsősorban a politikai nézetei, hanem a magánéleti erkölcsi tartása miatt...)

wladyslawsky (törölt) 2009.07.21. 09:56:36

@dr.justice: az EU tag Magyarországnak egy "oldjátok meg bazmeg", Iránnak meg elítélő nyilatkozat ? Rendben. Viszont akkor még inkább szükség van az ilyen felszólalásokra, hadd tudják meg minél többen, mekkora egy hipokrita gittegylet is ez az EU

reKorrekt 2009.07.21. 09:58:22

@Wahari: 10 éve? Húúúú. Most azt sem tudom melyik sarokba szarjak hirtelen.

Azokkal értek egyet akik szerint Morvai pontosan azt csinálja amiért rájuk szavaztak az emberek, amit elvárnak tőlük. Meg lett mondva hogy nem bratyizni és mutyihaverokat gyűjteni mennek ki, hanem a magyarok érdekeiért fognak kiállni. Aki Morvai és mohácsi megnyilvánulásai közt párhuzamot vél felfedezni, az enyhén elmeroggyant :) okait fentebb már más is levezette.

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2009.07.21. 10:01:11

@Wahari:

Köszönjük az egyáltalán nem alpári szavaidat.
A blogot ne a kommentelők alapján ítéld meg, a bloggazda csak a postokért felel.
Ha összességében sem tetszik, amit olvasol, akkor nyomj a piros ikszre...

Horizont 2009.07.21. 10:05:03

@TaTa86.: Komolyan érdekelne, hogy a Fidesz miért így viselkedett okt. 23. után? Nem is a "kihasználásra" gondolok, hanem csak úgy az élet rendje szerint. Mivel igazságtalan volt, részese lett ő is, és ellenzékben is vannak? Itt is valami susmus van?

Wahari 2009.07.21. 10:06:53

@Korrekt (Cum Deo pro Patria et Libertate):
Hallod, annyi körülötted a szar, hogy meg sem tudod enni.
Nem mellesleg pont azzal értesz egyett a témához kapcsolódó részben, akit segítettél elkergetni. :-)))

Eleg_Volt_a_hazaarulasbol! · http://ciganybunozes.blog.hu 2009.07.21. 10:13:49

Zero: altalaban kedvelem a posztjaidat, de ezzel most nem ertek egyet.

Zero, es a tobbi Morvai fikazonak:

Kerdesem lenne par...

1. az nem bantotta a csorotoket hogy egy sikhulye, rosszindulatu, cigany no az orszag ellen uszitott, marhasagokat beszelt, amit aztan viszont lattunk a sajtoban. Nem volt belole rinya, hogy huzzon a rakba stb.

2. felszolal egy tanult magyar a hazajaaert. Szenvedelyesen. Oszinten. Igaz, a kinzasokkal nem ertek egyet, de tobb ertelmes es valos dolog volt a beszedeben, mint a mohacsi egesz eleteben.

Erre mi van?? Itt van par "magyar", vagy legalabbis ideszuletett ember, aki elbol elkezdi fikazni, meg hogy ot ne kepviselje, mert ot kepviselik a szocik meg a fityisz stb.

Ember! Te nem erzed magadat magyarnak? nem jo, hogy vegre valaki nem csak felveszi a penzet, hanem felhivja a problemakra a figyelmet? Nem jo, hogy kepviselik a magyar erdekeket, nem csak nyuljak a penzeket, mint pl. a goncc kinga nagymama? Nem szeretned, ha buszke, es nagy nemzet lehetnenk? Nem szeretnel semmit, amiert ez a no kialt?

Tenyleg nem ertem ezeket a magyar embereket, miert vannak azok ellen, akik a magyarok erdekeit vedik.. tul sok volt a kommunizmus, beledkodoltak hogy utald nemzetedet?

Tenyleg, komolyan kerlek benneteket: aruljatok el, miert faj nektek az, ha a magyar erdekek es problemak felszinre kerulnek? Komolyan erdekel.
Nem hiszem hogy ez volt Morvai utolso beszede es a tobbi dolog miatt nem fog felszolalni.

Fityiszesek: mondjatok valamit, amiben a fityiszes kepviselok az elmult 5 evben felszolaltak es az asztalra csaptak az euban. Mszpsek, valaki?

Ennyire benne van az emberekben a kussol, csihadj feeling? Senki nem akarja felemelni a fejet ujra?

nem ertem en ezeket a magyarokat...

Wahari 2009.07.21. 10:15:51

@laspalmas:
Amit olvasok, nagyon sokszor és sok helyen nem tetszik. Mégis olvasom. Maga a blog.hu egy kalap szaharint nem ér, de a tájékozódás nem árt. Titket is olvasni foglak továbbra is, de nem erőltetem az írást, ne aggódj a színvonal miatt. Csupán azért szólaltam meg, mert a magukat jókirályfinak feltüntetők pont olyan alpári stílusban kezdtek acsarkodni egy olyan kommenter után, akit pont ezért tiltottak ki. A Zero tolerancia a beltenyészet tagjaira nyilván nem vonatkozik. Nyugi, tudom, minden blogon így van. Még nálunk is van csordaszellem, csak mi soha nem tiltottunk egyetlen embert sem. Kövezz meg, de én nem tartom elegánsnak, ha olyat illetünk szitokszókkal, aki nem tudja megvédeni magát.

gcsabi 2009.07.21. 10:16:14

@Wahari:
Visszaolvastam a "barátunk" első két hozzászólását.
Az elsőben a csába küldte az ügyfelet a másodikban sikerült pár sor után: " Az ilyen szervilis lis buzik annak örülnek, ha a szájukba szaró vezérük és holdudvara gyarapodik."-ig eljutnia.
Ez szerintem "ilyen" már ha az azt jelenti , hogy roppant energiával keresi, hogy valaki elküldje a annyába. Az "ilyen" ember a szemembe egy szánalmas mazohista barom, aki élvezi, ha gorombáskodnak vele.
Ahogy Von Perez írta imád az asztalra szarni!

TaTa86. · http://archiregnum.blog.hu 2009.07.21. 10:18:31

@Horizont: Jó kérdés. Ha nem akarok semmilyen összeesküvés-elméletbe belemenni, akkor szerint itt annyi történt, hogy a fidesz egyszerűen elkényelmesedett.
Nem volt konkurrencia (akkor is 2 r-el 'csög firefox), azt pedig láthatták, hogy a kormány úgyis elqrja. Akkor minek erőltessék meg magukat, miért kockáztassanak?
A másik, hogy OV kiégett, feladta az elveit, és a rövidtávú szavazatmaximalizálásra tett fel mindent. Ez már látszott a 2006os választásokon is. Akkor sem jött be. (A fidesz tagsága meg szégyellje magát, ha más nem, nekik kellett volna nyomást gyakorolni.)

Félkupica_Fehér_Főnök 2009.07.21. 10:20:01

Édes Istenem!

Kinyitott az állatkert?
A mikroközösségekkel az a legnagyobb baj, hogy ha úgy gondolják, hogy ők már kijárták a nagycsoportot és megunták a saját homokozójukat, akkor elkezdenek új homokozót keresni maguknak, ráadásul azt hiszik, hogy a világ összes homokozó lapátja az ő birtokukban van. Sajnos hamar rájönnek, hogy vannak még rajtuk kívül is kiscsoportos foglalkozások, ekkor a meghasonulás előtt rendszerint elkezdenek tombolni, majd lenyugodnak és szépen hazamennek. :o)

@Wahari: Juteszembe’, Te tartod magad vitaképes embernek?

öööö...izé 2009.07.21. 10:21:52

@Eleg_Volt_a_hazaarulasbol!:

az 1. ponthoz: de igen, bántotta a szemét a vastagbőrnek, elég, ha rákeresel a nevére itt a blogon, bár úgy látom, ennyi fáradságot nem veszel, szóval megteszem helyetted, csak kattints a linkre:

vastagbor.blog.hu/search?searchterm=moh%C3%A1csi+vikt%C3%B3ria&searchmode=OR&submit=Keres%C3%A9s

2. pont: a szenvedélyességnek megvan a maga helye, leginkább nem első felszólalásként kell alkalmazni, amikor még senki nem ismer, mert elkönyvelnek egy ripacsnak, aztán azt sem veszik komolyan, amit kérdezel, nemhogy azt, amit mondasz...lényegtelen a mondanivaló igazságtartalma...

nem a személlyel van gond elsősorban, hanem a stílussal..

Wahari 2009.07.21. 10:27:21

@Félkupica_Fehér_Főnök:
Nem. Az mind te vagy! Hát én mi vagyok?
Lényeg: veled nem szívesen vitatkoznék. Nekem is megvannak a magam korlátai.

Wahari 2009.07.21. 10:30:02

@gcsabi:
Sajnálom, de nem tudom érthetőbben kifejezni magam. Kitiltották, mert ne tartotta a be a játékszabályokat. Ez helyes. Az nem helyes, hogy ti, miután őt kitiltották, akkor kezditek zúdítani rá a szitkokat. Sajnálom, de számomra ez nem elegáns.

NoNight · http://anothernonight.blog.hu/ 2009.07.21. 10:30:03

@wladyslawsky:

Baló György feleségének lenni önmagában sokat elmond - és ezt is politikai felhangok nélkül mondom!!!

De azt is tudom róla az egyetemi tevékenységei kapcsán, hogy amennyiben megtettek neki néhány "fizikai értelemben vett szivességet", akkor ő is előnyökhöz juttatta az illetőket...

Véraláfutás 2009.07.21. 10:32:34

@no-night:

Ő legalább angolul és érthetően beszélt.

"Nos, aki képes olyan szinten jogászkodni néha, amely még a Barátok közt szintjén is alsórendű volna (pedig ott aztán képesek olyan dolgokat rittyenteni, amelyektől már egy másodéves joghallgatónak is égnek áll a szőr a hátán), az jobban teszi, ha inkább kussol."

Valami konkrétumot esetleg? Ez amolyan homályba vesző utálas, nincs neki foganatja.

Wahari 2009.07.21. 10:34:21

@TaTa86.:
Máshol leírtam már azon véleményem, amely szerint a Fidesz 4 évig lesz hatalmon. Várhatóan az ő négy évük alatt enyhül a gazdasági válság, és ők tényleg tudnak valami jobb megoldást, mint a mostani kormány töketlenkedése. Azonban a jobblét rengeteg korábbi passzív választópolgárt visszatéríti korábbi státuszába, és nem megy szavazni. A Jobbik is megállapodik egy 5-6%on. Mi, baloldali emberek vagyunk többen az országban. 2014-ben ez jusson mindenkinek eszébe, amikor a Fidesz ismét választásokat veszít.

Félkupica_Fehér_Főnök 2009.07.21. 10:40:11

@no-night: Baló Györgynek lenni lehet az igazi életérzés :o)
Hmm, jöhetnek a fincsi egyetemi bulvár és disznósztorik.

@Wahari: Csalódtam benned, azt hittem egy - két "szar", vagy hasonló állagú dolog kicsúszik a szádon. Mindenesetre úgy gondolom, hogy mindkettőnknek csak javára fog válni, ha nem kezdünk el kommunikálni egymással. Szép napot, professzor úr!

mind2 (törölt) 2009.07.21. 10:40:21

@Wahari: választásokat veszít, és egy másik jobboldali párt kerül hatalomra... a'la Lengyelország ;)
A Fidesz jelenlegi balratolódását ( passzivítását..stb ) egyre kevesebben nézik jó szemmel a jobboldalon, és ez, - bár azt hinnénk - de bizony nem a baloldal maradványainak kedvez. Hanem egy másik - valódibbnak tűnő - jobboldalnak. szvsz :)

Wahari 2009.07.21. 10:41:00

@no-night:
Hogyan kerülhetnék olyan helyzetbe, hogy kölcsönös szívességet tehetnénk egymásnak a Krisztinával?

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2009.07.21. 10:41:14

@eszkep:

Olvastam Bodoky cikksorozatatát, a "több száz embert megkínoztak a börtönbe" szófordulatra nem emlékszem

Wahari 2009.07.21. 10:45:06

@mind2:
Csak azt ne mondd, hogy a Jobbiknak! Nem szeretnék prejudikálni, de a Jobbik képtelen megregulázni önmagát, és szalonképes pártként képviselni valamilyen világnézetet. A Fidesz pedig nem fog balra tolódni, mert deizmussal súlyosan fertőzött.

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2009.07.21. 10:46:18

@Wahari:

Mivel ez a mi kis homokozónk, aki ideszarik a homokba, azt kivágjuk.
Ha nem tetszik ez a szabály. menj, csinálj magadnak egy saját homokozót.

Horizont 2009.07.21. 10:50:09

@TaTa86.: Na én is valami ilyesmire gondoltam.Kösz.
Minden ember változik a hosszú évek alatt, csak nem mindegy merre! Aki most huszonéves az nem emlékezhet Orbán Viktorra. Fantasztikus volt, nagyon csíptem.Pláne a temetésen elmondott beszéde után.Ma is beleborzongok amikor azt mondta a 7. koporsóba mi vagyunk! De szép fokozatosan "kiszerettem" belőle. Na tett is érte!
Teljesen megértem, hogy ilyen 20 év után mindenki arra vágyik, hogy jöjjön egy olyan mint Morvai és jól odamondja!! Csodát akkor se kell várni.

Wahari 2009.07.21. 10:51:04

@zero:
Nem vagy egy bonyolult lélek.

mind2 (törölt) 2009.07.21. 10:51:35

@Wahari: a Fidesz tele van rossz kompromisszummal a szavazatmaximálás miatt...és egyre több ex emeszpéssel és további pártos ejtőernyőssel... a hitvonal azért látványosan gyengül. Persze nem felsővezetői szinten, hanem az alsóbb szervezeti formákban. A patkányok egyik hajóról átugrottak a másikra....
és hogy ez ne legyen szembetűnő, inkább visszafogja a kommunikációt.
A Jobbiknak meg lesz ideje. Ha elég okosak, nem jutnak a Miép sorsára... de ha években mérünk, jöhet más jobboldali párt is..

mind2 (törölt) 2009.07.21. 10:53:17

Pfff. most nézem, mi ment itt korábban :(

picur3ka 2009.07.21. 10:55:14

@VonPerez "kapus vagyok, nem csatár":

Peldaul:

Wahari 2009.07.20. 16:56:28
@Grift:
Hagy már ezt az arisztokrata lovaglónadrágos stílust, mert úgy pofán baszlak, hogy lenyeled a monoklidat.

Wahari 2009.07.21. 10:56:38

@mind2:
Én ne hiszem, hogy akkora a politikai játszótér, hogy újabb pártoknak is helye lenne. Hacsak nem a régi pártok kilépett tagjai dobnak be valami új nevet. Aztán az élet rám cáfolhat.

gcsabi 2009.07.21. 10:56:52

@Wahari:
Üldögél az ember egy barátságos kocsmában és sörözgetés közben beszélget az ismerőseivel. Egyszer csak a másik boxból átesik valaki, beleköt alpári stílusban mindenkibe, majd kidobják. Azért még az asztalnál egy darabi még téma marad, pedig csak akkor hallja az illető, ha hallgatódzik. Nem azért marad téma mert elegáns vagy sem, egyszerüen egy ideig foglalkoztatja az asztaltársaságot.
Amugy tényleg kezdjük túltárgyalni. Nem ér ennyit....
Ja és miből gondolod, hogy Ti baloldaliak vagytok többen?

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2009.07.21. 10:58:22

@Wahari:

rendben, akkor ezt azt hiszem lezárhatjuk.

Sajnos 1-2 hetente, egy-egy troll-invázió kapcsán mindig eljön ez a hálátlan téma ...:-(
Kicsit már unalmas ...

Wahari 2009.07.21. 10:58:56

@picur3ka:
Megbocsáss, de Grift és köztem bizalmas viszony van. Mi ketten ezt kölcsönösen megengedjük a másiknak. Azt be kell vallanom, hogy a hozzád hasonlóak miatt célszerű lenne szmájlit használnom.

Wahari 2009.07.21. 11:00:50

@zero:
Nézd, én nem értem, miért kell mindenkit trollozni, aki nem ért veletek egyet. Szerintem a véleményem eléggé kulturáltan fogalmaztam meg. Sokkal cizelláltabban, mint azok, akikkel vitatkoztam. Miért fáj ez neked ennyire?

dr.justice 2009.07.21. 11:02:24

@wladyslawsky:

Az EU tag Németországot, Ausztriát, Szlovákiát "megbüntették" azért mert egy másik EU országot szeméttárolónak nézett, szennyezi a folyóját, vagy a másik EU tag náluk élő tagjait nem engedi az anyanyelvén megszólalni bizonyos esetekben ?

Félkupica_Fehér_Főnök 2009.07.21. 11:02:42

@Wahari: Ja, megnézzük mi lesz a felállás a választási rendszer megreformálása után, amikor egy 20 és egy 50 ezres választókörzet nem azonos mandátumot fog jelenteni.

A baloldali szavazó nem fog automatikusan a baloldalinak nevezett pártra szavazni. Már csak azért sem, mert magát nem baloldalinak definiálja. Az mszp-s, meg a vérkapitalista szdsz-es felfogás messze van ezektől az emberektől, nem hiába a balos kampányt folytató Jobbik szedte meg magát a korábban szocialista "fellegvárakban".

Mondhatnám azt is, hogy ha '14-ben visszajönnek ezek a majmok, akkor megeszem a kalapom.

dr.justice 2009.07.21. 11:05:04

@dr.justice:

Szerintem ilyesmikkel kellene foglalkozni az EP képviselőinknek.

Wahari 2009.07.21. 11:05:51

Elnézést, távoznom kell. Zéró úr törli a hozzászólásaimat.

TaTa86. · http://archiregnum.blog.hu 2009.07.21. 11:11:38

@Wahari: Meglátjuk. Cinikus érv, de attól még igaz: 4 év alatt pedig elég sok nyugdíjas fog meghalni, és a fiatal(abb) korosztály(ok)ban egyértelmű a jobboldal fölény.
A másik dolog: én nem látom azt a baloldali elitet amelyik hiteles tud lenni. Az mszp-szdsznek kaputt, a többiek meg még sehol sincsenek. Az LMP alkothat, de én elképzelhetetlennek tartok 2014re egy LMP kormányt.

A kulcs itt a Jobbik szereplése, Vona nem Csurka. A Jobbik tele van fiatal arcokkal, akiknek meg kell érniük. A válság szintén az ő szekerüket tolja. Egyet értek mind2el, Budapestre is megjöhet a varsói gyors.

Valóban a "baloldali" emberek vannak többen, de nincs semmiféle "mi". Van egy 6milliós baloldali tömeg, kohéziós erő nélkül, értékek, elvek nélkül. Egyáltalán nem biztos, hogy "baloldali" pártra szavaznak, az sem, hogy szavaznak. (Ez már csak azért is érdekes, mert nincs jobboldali párt Magyaroszágon. Az kb a KNEPnél kezdődne.)

gcsabi 2009.07.21. 11:13:47

@mind2:
Tudom nem reprezentatív, de elég sok ismerősöm "is" nem azért szavazott a Jobbikra, mert fan. Sokan kezdik megunni a cseberből -legfeljebb kicsit nagyob-vederbe helyzetet.
Sokan reméljük a jobbik kicsit felkavarja a 20-év alatt kialakult politikai pocsolyát, és gondolkodásra -nem szavazat maximáló hülyítésre-készteti a pol. "elitet". Sajnos eddig nem sok nyomát látom. Szerintem egyik párt sem tudja a helyére tenni az EU-s választás eredményeit. A régi, lejárt technikákkal próbálják kezelni, holott épp ez az egyik alap probléma.

TaTa86. · http://archiregnum.blog.hu 2009.07.21. 11:15:15

@Félkupica_Fehér_Főnök: Ne nevezzük már az szdszt kapitalistának/neolibsinek. Annyira illik rájuk ez a két fogalom mint szociáldemokrata az mszpre.

Félkupica_Fehér_Főnök 2009.07.21. 11:23:17

@TaTa86.: neolibsit nem írtam, vérkapitalástát igen, szerintem ez találó jelző rájuk nézve.

TaTa86. · http://archiregnum.blog.hu 2009.07.21. 11:27:46

@Félkupica_Fehér_Főnök: neolibsit más írta. XD
Én nem látom, hogy miért kapitalista az aki a haveri miniszterelnöktől kapott állami pénzen szedi meg magát.
Inkább maffiamentalitás. Az szdsz pillanatok alatt elvérzene egy kapitalista rendszerben. Sőt még így is elvérzett, pedig rengeteg aduja volt.

NoNight · http://anothernonight.blog.hu/ 2009.07.21. 11:30:49

@Véraláfutás:

atv.hu/hircentrum/090330_morvai_fenyegetese_bajnainak__reszketni_fogsz__hazaarulo_.html

Aki képes azt sugallni, hogy a miniszterelnököt a nép választja Magyarországon... egy átlagdemagógnál ez még oké, meg ott, ahol a közlekedéshez sz...t se értő városvezetők pontonhidat akarnak, de ha valaki olyan mond ilyet, akinek ez a végzettsége...

picur3ka 2009.07.21. 11:38:23

@Wahari:

En miattam teljesen felesleges smilie-kat hasznalni, mert csak irasjelek jonnek le. Ja barati meccs, azt megertem, persze ennek semmi koze Falafelhez vagy Bio-hoz, meg ahhoz, hogy az emberek megbeszelik-e vagy sem.

En kulonben szeretem az ilyen barati rangadokat:

@Korrekt (Cum Deo pro Patria et Libertate):
Hallod, annyi körülötted a szar, hogy meg sem tudod enni.
Nem mellesleg pont azzal értesz egyett a témához kapcsolódó részben, akit segítettél elkergetni. :-)))

Félkupica_Fehér_Főnök 2009.07.21. 11:48:33

@TaTa86.: Hmm, akkor maradjunk annyiban, hogy valahogy nevén szeretném nevezni azt a valamit, amit az szdsz eddig képviselt, így értettem a vérkapitalistának nevezett _nem_ kapitalista vonulatot. xD

TaTa86. · http://archiregnum.blog.hu 2009.07.21. 12:00:07

@Félkupica_Fehér_Főnök: Oké. Egyébként veled fogadtam egy sörbe, hogy a szadesz meg az elempé fog-e közösülni?

Félkupica_Fehér_Főnök 2009.07.21. 12:03:06

@TaTa86.: Nem tudom, hogy én voltam -e, illetve erre a kérdésre válaszolhatok majd inkább egy év múlva? :o)

Lenny [Cabdriver] (törölt) 2009.07.21. 12:32:51

Kicsit off, de asszem megérte azt a printscreent, és érintőlegesen külügy-téma:

kepfeltoltes.hu/090721/t_rk_p_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

1914-es Európa térkép Hollywood módra.

wladyslawsky (törölt) 2009.07.21. 12:56:02

@dr.justice: na, hát pont erről van szó. maradjunk csak a 2006-os eseményeknél: elítélte az EU ? nem. akkor viszont Iránt elítélni emberjogi okokból eléggé álságos dolog

az általad írt témákkal KELL foglalkoznia egy eu képviselőnek, egyetértek, de itt morvai az iránt elítélni készülő eu határozathoz szólt hozzá

wladyslawsky (törölt) 2009.07.21. 12:58:33

@no-night: bocs, de az első érved harmatgyenge, a második meg bizonyíték hiányában a nullával egyenlő

amúgy a morvaival szembeni jogász-szakmai kifogásaidra lettem volna inkább kíváncsi

wladyslawsky (törölt) 2009.07.21. 13:14:23

@TaTa86.: és melyik lehetőségre tettél ? (szerintem: hivatalosan nem, amúgy igen)

Félkupica_Fehér_Főnök 2009.07.21. 13:23:18

@TaTa86.: De igen, velem fogadtál.

(úgy szeretem, hogy a dér kiül az üveg oldalára, szóval jó hidegen)

TaTa86. · http://archiregnum.blog.hu 2009.07.21. 13:25:36

@wladyslawsky: Én arra, hogy nem fognak együttműködni.
A szavazóbázis persze nagyon nem diszjunkt. Viszont mint az előbb is írtam, az lmp előtt nem 5%os távlatok állnak, ha jól csinálják.
Márpedig aki hozzáér az szdszhez az halál fia, a nagy biznisz most a zavarosban halászásban, vagyis a bizonytalanok besöprésében van.

És továbbra is fogadok akárkivel egy sörikében! :)

Horizont 2009.07.21. 15:17:15

@Lenny [Cabdriver]: Azt mondják most is kb. így tudják hol van Magyarország!. Tényleg durva!

Lenny [Cabdriver] (törölt) 2009.07.21. 15:29:57

@öööö...izé:
Én se értem. Az még belefér ebbe a filmkategóriába, hogy tévednek 50-100-200 évet, de ez akárhogy nézem, sehogyan, semmikorra se jön ki.

Ilyen sosem volt, se előtte, se utána.
Ezt nem másolhatták le semmilyen korból.
Még csak alapul se vettek semmilyen térképet.
Saját kútfőből, lett kitalálva, megrajzolva. De hogy miért pont így, arról fogalmam sincs, és őszintén szólva bele se akarok gondolni.

Maga a film amúgy az egyik kedvencem, és az is marad.
Többször adta a tv is, csak most vettem észre ezt a pár másodperces malőrt az elején.

Prinzessin Erbsen (törölt) 2009.07.21. 15:56:56

nehogy véletlenül bárkit kizárjatok a blogról, ez adja savát borsát, hogy másnak más véleménye van, utálnám ha mindenki ugyan abban a szólamban énekelne

amúgy meg itt a többség ugysem a saját arcával jelen, birja ki a kritikát!

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2009.07.21. 17:28:11

@Wahari:

nem töröltünk semmit és troll az aki troll.
nem rólad volt szó.

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2009.07.21. 17:33:08

@Prinzessin Erbsen:

véletlenül biztos nem :)

Horizont 2009.07.21. 18:27:51

@Prinzessin Erbsen: Ha te azt kritikának nevezed amikor ocsmány és undorító stílusban kiosztanak, akkor kapjál ilyeneket. Én a kritikát elviselem, vitatkozni szeretek, de mit lehet ilyen magasröptű mondatokkal kezdeni: "Menj te a büdös picsába! félművelt gyökér vagy.Szánalmas egy hülye vagy." ?? (ez mai termés). Nem vagyok ilyenhez szokva, hál istennek! És nem is akarok.

dextercapo 2009.07.22. 12:11:27

a bortonben megkinzottakra gondolva , eszembe jut hogy mintha Morvai anyank egy vizsgalat felet vezetett volna a temarol . beszelt az emberekkel , tanukkal , resztvevokkel . ha o azt mondja hogy tobb szaz , akkor hajlok ra hogy elfogadjam a velemenyet .
az eu addig tamogatta a szocikat minden eszkozzel a fidesz elleneben , hogy most a nyakukba kapjak a jobbikot a tullendules miatt . megerdemlik - es mi is megerdemlunk vegre olyan politikusokat akik hajlandoak felallni az elveikert . mi lenne ha mondjuk a raba habzasa , a szentgotthardi szemetegetomu , a hatarra telepitett behajtani tilos tablak ugyeben az osztrakoknak egy igazi tokos politikussal kene targyalniuk ? ebben a noben tobb ero/gerinc van mint az egesz politikai elitunknek nevezett pasztell-pink gyumolcskocsonyaban

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2009.07.22. 15:35:07

@TaTa86.: k a k i f zsidózta le laspit???
eszednél vagy???

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2009.07.22. 15:48:38

@Mr Falafel: dr dzsekil és mr hyde.
dr jekill jobban fekszik mindekinek.
nem akarok beleszólni ebbe nem tudom az előzményeket.

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2009.07.22. 15:54:52

@Wahari: te mondtad a szent koronára h micisapka ugye? a reakción.

TaTa86. · http://archiregnum.blog.hu 2009.07.22. 15:56:13

@tesz-vesz: "na eddig voltál szimpatikus, mind mind mese, h te keresztény vagy "
Akkor lehet, hogy én voltam paranoiás, de nekem ez kódolt zsidózásnak tűnt.

@picur3ka: Őszintén szólva nekem halvány fingom nincs arról, hogy a fidesz mi a rákot csinál kint. Végre legalább hajlandóak valamit közölni...

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2009.07.22. 15:58:58

@picur3ka: csalódtam tőkés lászlóban..
a többin meg se lepődök.
de tényleg. a fidesz mit csinálta akkor?
tata is ezt mondta, h semmit se tettek nem feküdtek rá eléggé arra az ügyre, én is így látom, akkor mit csináltak?
mert amit ide leírtak valahogy nem hangzottak el, tán egy beszédben kéne mondani a vikinek, esetleg a minielnök vitán, ez így semmi

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2009.07.22. 16:06:57

@TaTa86.: hát nem, én csak azt zsidózom, aki már irreálisan gyűlöli a keresztényeket, magyarokat pl liberté.
ilyenért? ennyire ismersz??? ráadásul kedvenc posztírom ....
csak a keresztények másról szólnak, nem a felesleges ingerlésről

TristanSXT 2009.07.22. 21:41:17

Mint tudjuk, az "olé" vagy "ollé" eredetileg Allah volt, ezért akik abban a kocsmában voltak (és ittak :P), hithű muzulmánok voltak.

Felháborít Mohácsi Viktória intoleranciája a muzulmánokkal szemben. Azt hiszem, tűrhetetlen, hogy valakit a vallása miatt egyszerűen el akarjanak vitetni a rendőrökkel.

Egyébként azt én is megnézném, hogy hogyan néz ki, amikor azt éneklik: van cigánybűnözés, olé, olé.

Ja, azt tudtátok, hogy aki képviselő volt az EP-ben, 1000 eurós "nyugdíjat" kap a mandátuma lejárta után?

TristanSXT 2009.07.22. 22:41:56

Képzelem, miket énekelgethettek még:

"Roma holokauszt, olé, olé"

"Cigányok szegregációja, olé, olé"

"Negatív diszkrimináció a cigányokkal szemben, olé, olé"

"Sztereotíp gondolkozás a cigányokkal szemben, olé, olé"

dextercapo 2009.07.23. 01:35:08

@TristanSXT: nem is tudom . biztos az en fantaziam gyenge , de azt hogy van ciganybunozes olle olle , ha valaki reszegen helyesen ki tudja enekelni ugy hogy az meg valahogy dallamos is legyen ... az nem gardas , hanem ostehetseg :)
bar albaniara is nehez rimet talalni :)

37_'etrebiL 2009.07.23. 07:57:06

@tesz-vesz:

"hát nem, én csak azt zsidózom, aki már irreálisan gyűlöli a keresztényeket, magyarokat pl liberté."

hát te beteg vagy, májfrend :D

molaris 2009.07.23. 09:52:00

@Wahari:
Kedves kommentelő társunk!
Eddig milyen néven futottál?- mert a stílus ismerős, csak a 21.- én regisztrált neved új. Kapd be!- ez csak egy ajánlat, de azért csak nyugodtan.

"zero"!- azért valóban lehetnél körültekintőbb, mielőtt belövöd a postot. Tényleg bántóan sok a ténybeli hiba!
@tesz-vesz:
Ne edd Magad!- most amint érzékelem "Wahari" lett. Különben "tata" jól látja a dolgot, én is ezt kérdezem. Mit tettek 5 év alatt?- mert amiket a mai sajtóban összehordanak Pál Uramék, az mosakodás, de nem eredmény.

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2009.07.23. 10:06:17

@Wahari:

"@picur3ka:
Megbocsáss, de Grift és köztem bizalmas viszony van. Mi ketten ezt kölcsönösen megengedjük a másiknak. Azt be kell vallanom, hogy a hozzád hasonlóak miatt célszerű lenne szmájlit használnom."

Reakción:
"Wahari 2009.07.21. 13:53:22
@Grift:
Nemrég idéztek tőlem a vastabőr nevű elmegyógyintézetben, hogy én téged milyen szavakkal illettelek. Bátorkodtam leírni, hogy viszonyunk a kölcsönösségen alapul. Rosszul tettem, hogy ezt mondtam?
Válasz erre
Grift · gozdom.blogspot.com/ 2009.07.21. 14:03:47
@Wahari:
legalábbis nem pontosan. bár amennyiben a cár, és a téli palotát ostromlók viszonya kölcsönösségen alapul, vagy ha a lapostetű és a nemiszerv viszonya is, akkor lehetséges.
Válasz erre "

reakcio.blog.hu/2009/07/20/mi_a_baj_seres_mariaval/fullcommentlist/1#c6546907

Ciki...

Horizont 2009.07.23. 10:33:03

@laspalmas:
Ez nagyon! Ha a ez a véleménye "vastabőr nevű elmegyógyintézetben" minek jár ide? Az biztos, hogy nem ápoló lenne hanem ápolt :))

picur3ka 2009.07.23. 10:36:41

@laspalmas:

Elment sirni a reakciora. Besz&ras.

fakutya 2009.07.25. 04:17:29

Tisztelt Morvai Krisztina!

Ön a múlt héten az Európai Parlament második ülésnapján az Iránról szóló vitában az egyperces felszólalások között felvetette azt a párját ritkító rendőri brutalitást, amely a magyar polgárok jogait lábbal tiporta a magyar forradalom ötvenedik évfordulóján Budapesten.

Az Európai Néppárt magyar képviselői csaknem három esztendeje folytatják harcukat a baloldali magyar képviselők és hazai kollégáik, valamint a magyar sajtó egy jelentős hányadának folyamatos hazaárulózása közepette azért, hogy a polgári szabadságjogok durva sérelme európai nyilvánosságot nyerjen és a jogsérelmeket orvosolják. Ez a szívügyünk! E küzdelmet persze nem mindig koronázta siker, de nem tudjuk elfogadni, hogy az Európai Parlamentben e területen végzett munkánkat bárki is hamis színben tüntesse fel, vagy megkérdőjelezze elkötelezettségünket. Ezért szeretnék felhasználni az alkalmat, hogy a nekünk írott levele kapcsán tájékoztassuk a szélesebb nyilvánosságot a legfontosabb lépéseinkről.

1. A parlament múlt heti alakuló ülésén Jerzy Buzek parlamenti és Jose Manuel Barroso európai bizottsági elnököknek átadtunk egy a 2006 jogsértésekről szóló, képekkel gazdagon illusztrált könyvet.

2. Bodoky Tamás Túlkapások című könyvét, amely az egyik internetes hírportálon megjelent a 2006-os októberi jogtiprásról szóló oknyomozó cikkeket és képeket tartalmazza az európai parlament fideszes képviselőinek kezdeményezésére fordíttatta le és adta ki az Európai Néppárt képviselőcsoportja.

3. Az előbbi könyv bemutatója alkalmából Strasbourgban, a parlament épületében fotókiállítást rendeztünk 2006 október 23-a megrázó fotóiból. A kiállítást Révész Máriusz és Balog Zoltán nyitotta meg, és megtekintette Jacques Barrot, az Európai Bizottság szabadságjogi ügyekért felelős biztosa is. A brutális képek kiállításáért külön meg kellett harcolni, mert a parlament széplelkű bürokratái óvni kívánták a nagyközönséget a vér látványától.

4. Képviselőink már rögtön az események után majd később is több alkalommal angol, német és francia nyelvű anyagokban tájékoztatták képviselőtársaikat arról, hogy mi történt 2006 október 23-án Budapesten.

5. Korábban szintén kezdeményeztük és támogattuk a Herczeg Géza volt alkotmánybíró vezette bizottság által létrehozott, október 23-i jogsértésekről szóló jelentés angolra fordítását és európai terjesztését.

6. Wilfried Martens az Európai Néppárt elnöke (aki a rendőri brutalitást megelőző nagygyűlés egyik szónoka volt), Hans Gert Pöttering és Joseph Daul a néppárti képviselőcsoport elnökei több nyilatkozatban ítélték el a rendőri brutalitást és durva jogsértéseket. Az európai szocialisták vezetőinek európai szellemiséggel ellentétes nyilatkozatai magyar elvtársaik védelmében ezekre válaszul születtek.

7. A Fidesz képviselői mind a plenáris ülésen, mind a szabadságjogokkal foglalkozó bizottság ülésein számos alkalommal elítélték az október 23-i jogsértéseket.

8. Több néppárti képviselőtársunk járt Budapesten azért, hogy elítélje a jogsértéseket többek között Antonio Tajani olasz, Elmar Brok német, Vytautas Landsbergis litván politikusok.

9. Kezdeményezésünkre a jogi bizottság külön napirendi pontként foglalkozott a gyülekezési jog magyarországi korlátozásával október 23. után.

10. Ön Morvai Krisztina, a jogvédők és az áldozatok képviselőivel együtt részt vett a néppárt által 2006 decemberében a parlamentben tartott nyilvános meghallgatáson, amelynek témája az októberi rendőri brutalitás volt.

11. 2007 elején Budapesten a képviselői irodaházban tartottunk meghallgatást Gál Kinga szervezésében ugyanerről. Felszólaltak az Európai Bizottság, az Amnesty International képviselői.

12. A Fidesz európai képviselői több alkalomban tájékoztatták írásban és szóban is az unió legfelsőbb vezetőit Jose Manuel Barroso, bizottsági elnököt, Franco Frattini, majd Jacques Barrot néppárti belügyi biztosokat arról, ami 2006 októberében történt.

13. Franco Frattini biztos az unióban szokásos gyakorlattól eltérve kérdőre vonta a magyar igazságügyi minisztert az események miatt, és Magyarországra utazott tájékozódni. Budapesti látogatásán kezdeményezésünkre találkozott az Országgyűlés emberi jogi bizottságának tagjaival, és mi szerveztük meg neki az áldozatok és jogvédők képviselőivel való találkozót is amelyen Ön, Morvai Krisztina is ott volt. A látogatás után a biztos javaslatokat fogalmazott meg, többek között a gumilövedékek betiltását szorgalmazta.

14. Jacques Barrot 2009 tavaszi magyarországi látogatásakor kezdeményezésünkre szintén tárgyalt Balog Zoltánnal az emberi jogi bizottság elnökével, a megbeszélés fő napirendi pontja szintén 2006 októbere volt.

Ön is tudja, a szabadságjogokért való küzdelem folyamatos és kitartó munkát igényel. Jól tudjuk, hogy egy egyperces hozzászólással nem lehet egy csapásra elérni, amit évek kemény munkájával is csak részben sikerült. Képviselőnk erőfeszítései azt szolgálták, hogy soha többé a 2006. október 23-aihoz hasonló ne történhessen meg Magyarországon. Tettük mindezt a magyar baloldal és a magyar sajtó nem szűnő támadásai, az európai közvélemény és sajtó érdektelensége közepette. De voltak olyanok is mint az Ön, akik annak ellenére, hogy tudták, mit teszünk mi az ügy érdekében, mégis pártpolitikai érdekeiket követve hangzatos nyilatkozatokat tettek arról, hogy az "európai képviselők nem csinálnak semmit".

Az új európai parlamentben a szocialisták gyengülése miatt új lehetőségek kínálkoznak, hiszen várhatóan csökken annak a vehemens ellenállásnak az ereje, amivel mi az elmúlt években ebben az ügyben szembesültünk. A Fidesz felelőssége megnőtt, hiszen a magyar polgárok 56 százaléka belénk helyezte a bizalmát és az új törvényhozásban a korábbinál több és magasabb tisztséget töltünk be. Mi minden esetre tovább küzdünk.

Kérjük, ne nehezítse ezt a munkát vállalhatatlan megnyilvánulásokkal. A politika - elvek, értékek és érdekek összecsapásának a terepe. Kérjük Önt, hogy ebben a harcban ne gyengítse a szabadságjogokért küzdők oldalát olyan kijelentésekkel, mint amit Göncz Kinga öltözködésére tett. Az ő külügyminiszteri tevékenységét katasztrofálisnak tartjuk, de politikai tevékenységének bármilyen lesújtó bírálata sem vezetne oda bennünket, hogy őt emberi méltóságában sértenénk meg. Vannak határok, amelyeket nem lehet következmények nélkül átlépni.

Üdvözlettel:

Schmitt Pál, az Európai Parlament alelnöke

Tőkés László, a néppárti magyar képviselőcsoport tiszteletbeli elnöke

Szájer József, az Európai Néppárt Képviselőcsoportjának alelnöke

Gál Kinga, a szabadságjogokkal foglalkozó bizottság első alelnöke

fakutya 2009.07.25. 04:18:58

@fakutya:
Még hozzátenném, hogy ennyi idős korban, ilyen karrierrel a háta mögött egy közszereplő már megtanulhatott volna viselkedni.
Nem attól radikális valaki, hogy úgy sivalkodik mint egy piaci kofa. :(

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2009.07.26. 12:07:40

@fakutya: nem attól radikális, h nem sunyog, hanem úgy bezsél mint egy magyar politikus.
akárcsak Rácz úr

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2009.07.26. 12:16:59

@TristanSXT: meddig kapja?:O
ja hát ezért fogják be a pofájukat
szerintem az eu egy nagy nulla. a parlament, írnak pár vékoyn füzetet, aki azt elolvassa szerintem hülye, semmiről nem szólnak.
nézzétek meg a posztunkat az unióról , tök jó :D
az blogomon

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2009.07.26. 12:19:41

@fakutya: nem feküdtek rá eléggé az ügyre

menedzser23 (törölt) 2009.08.21. 01:09:42

Morvai folyékonyan, értelmesen beszélt angolul. Valakinek ez még az anyanyelvén sem jön össze... Azonkívül Morvai Magyarország érdekeit képviseli, és minden magyar állampolgár boldog lehet, hogy egy többdiplomás EU képviselőnk is van végre.

süti beállítások módosítása