Skip to content


       Szűrés lista

A Zemberek így szóltak: "Viktor, segíts"

A fagyi visszanyal.
Orbán Viktor kapott egy kis ízelítőt, mi vár 2010 májusától. És ez hol van a leendő "Orbán takarodj!"-hoz képest? Ilyen szelíd "tüntetést" is rég láttam, de úgy látszik, a Miniszterelnök Úrnak ez is sok. Hány és hány alkalom volt, amikor a Zemberek nevében ígért, kért nyilatkozott. Most itt volt a Nagy Lehetőség, mikor közvetlenül kérték tőle, hogy segítsen ... Viktor nem segített, és mindezt megfejelte a hétvége egyik legütősebb nyilatkozatával.

A sztori dióhéjban: Meggyes Tamás, Esztergom fideszes és nem százas polgármestere kirúgatott 7 tanárt a Szent István Gimnáziumból. Meggyesről már volt szó itt a blogon: 320 milliós honlap, III. Richárd, a behajtási engedély, bloggert perel, feleségverés ...

A tanárok, diákok, szülők írtak egy nyílt levelet Orbán Viktornak, hogy segítsen ...


"Nyílt levél Orbánnak

Orbán Viktornak, Magyarország volt miniszterelnökének, a Fidesz - Magyar Polgári Szövetség elnökének és Esztergom Város díszpolgárának!

Mi, a Szent István Gimnázium szimpatizánsai, jelenlegi és volt diákjai és családtagjaik ezúton kell, hogy kérjük az Ön segítségét, hogy úgy is mint városunk díszpolgára tegyen valamit az ellen a méltánytalan bánásmód ellen, mellyel Esztergom város polgármestere és képviselő testülete iskolánk dolgaival kapcsolatban viseltettek és viseltetnek. Értjük ez alatt az iskola elhelyezésének körülményeit, működtetését, az iskolavezetés leváltásának módját és indokát, az új vezetés kinevezésének érthetetlen magyarázatát és személyét, a vezetés által kezdeményezett fegyelmi eljárások vállalhatatlan, demokratikus országban elképzelhetetlen folyamatát és eredményét, diákok, tanárok és szülők alkotmányos jogainak mérhetetlen sárba tiprását.

Határozottan elutasítjuk azt az eddig hozott intézkedések alapján aligha leplezhető önkormányzati szándékot, amely más fontosabb dolgokra hivatkozva, Szent István városában Szent István nevét viselő 323 éves iskola lezüllesztésével, annak esetleges megszüntetését és/vagy más iskolába való olvasztását szorgalmazza.

Nem értünk egyet a közakarat ellen hozott, szakmaiságot teljesen nélkülöző döntéssel, amely az iskola hírnevéhez, múltjához és értékrendjéhez méltatlan, nem hozzáértő, gyakorlatlan, a tantestület szétverésén munkálkodó vezetőt állított iskolánk élére, ezzel is gyorsítva annak ellehetetlenítését.

Kérjük, hogy minden lehetséges eszközzel segítsen nekünk abban, hogy közös erővel rávehessük a város vezetését, hogy - félretéve iskolánk iránti ellenszenvét - állítsa vissza a normális, nyugodt, önálló működéshez szükséges körülményeket, a hozzáértő iskolavezetést és tegyen meg mindent a közmegelégedésre történő mielőbbi végleges elhelyezés érdekében.

Mert egy diktatúra, sújtson akár egy országot, vagy csak egy önkormányzatot, semmilyen vonatkozásban nem lehet jobb, mint a szabadságra épülő demokrácia rendje.

Esztergom, 2009. szeptember 6.

Az aláírók"

A területet a demonstrációhoz a Jobbik foglalta el, de a tiltakozók nagy része a gimnáziumi diákok, tanárok és szülők voltak.



I.cs. írja az Index fórumom:


"A 300 fő feletti tömegből (308-an írták alá a Viktornak címzett levelet) kb 15-20 fő Jobbikos szervező volt. Ez most nekik a városban egy nagy pluszt hozhat, "ügyesek" voltak, hogy az interneten szerveződő polgári tiltakozást meglovagolva egyszerűen fogták és lefoglalták a teret a Jobbik nevében.

A libás tüntetők a Fidelitas és a Fidesz tagjai voltak, mindkét szervezet helyi elnökét láttam, de még Kesztölcről is hoztak nyugdíjas bányászokat, hogy többnek tűnjenek. Nem tűntek.

Azt tudni kell, hogy a háttérben komoly viták folytak arról, hogy a Jobbik "beelőzése", térfoglalása miatt mi legyen most - a szülők, szimpatizánsok csatlakozhatnak-e egy Jobbik bejelentésű tüntetéshez. De úgy gondoltuk, hogy nem lehet kihagyni ezt az egy lehetőséget arra, hogy Esztergom város díszpolgárának, Orbán Viktornak a figyelmét felhívjuk arra, hogy amit itt helyben az ő nevében is a helyi fideszesek művelnek, az minden, csak nem demokrácia. 308 zömében nem Jobbik szimpatizáns, csak a gyermekük, iskolájuk jövőjéért aggódó esztergomi és környékbeli polgár látta el aláírásával a levelet, melyet nem sikerült átadnunk a pártelnök úrnak."







































Orbán amúgy a KÉSZ konferenciára érkezett, és a szelíden demonstráló gyerekek miatt jobbnak látta, hogy a hátsó bejáraton keresztül távozzon a Szent Adalbert központból...

Kifelé menet a TV2-s riporter odadugta a mikrofont OV orra elé (piros pont érte), és "Az Ember, Aki Még Sohasem Hazudott" ilyet böffentett:


"Ha a polgárok nem elégedettek az önkormányzat működésével, megoldást csak a kormányzattól remélhetnek. Készülünk a kormányzásra, de egyelőre semmilyen eszköz nincs a kezünkben, hogy segítsünk az embereknek." - Orbán Viktor.

Vagyis ha az emberek elégedetlenek a fideszes (!) polgármesterrel, forduljanak a kisebbségi MSZP kormányhoz! Na, ettől azért dobtam egy hátast ... miért nem egyből a Zeurópai Únijóhoz?

És hogy még ebbe is bele tudta szőni, hogy "ha mi leszünk kormányon, akkor ebben is tudunk segíteni", az már a zsenialitás határát súrolja. Nem hiába tanítja Orbán a fideszes öntudatot a Lakiteleki Népfőiskolán ...

Szavazz ránk, és helyretesszük majd Meggyest.
Szavazz ránk, és csökkentjük a lakáshiteled.
Szavazz ránk, és minden bezárt vasútvonalat újranyitunk.
Szavazz ránk, és ...
Szavazz ránk, és ...
Szavazz ránk, és ...

Szép dolog a kampány Viktor, de istenem, 55-8 arányban mentek az MSZP előtt, ne mondd már mindenre, hogy szavazz ránk és akkor minden máshogy lesz ...

Mellesleg mivel Orbán Viktor az Atya és az Úristen egyszemélyben a Fideszben, elég lett volna berendelnie egy fejmosásra Meggyest Orbánhoz, és Meggyes helyre van téve, pipa, ügy lezárva.

Ha jól emlékszem, mintha már történt volna ilyesmi a Fideszben a "szociális népszavazás" előtt:


"A "szociális népszavazás" évében Orbán fontosnak tartja, hogy a helyi vezetők felsorakozzanak mögé. Nemcsak politikailag várja ezt el Orbán, hiszen a Fidesz elnöke úgy tartja, csak puritán arcot mutató politikusokkal lehet a népszavazáson sikert elérni. (...)
A Fidesz elnöke "önmérsékletre" szólította fe az övéit. A fideszes színekben megválasztott polgármesternek, alpolgármesternek, megyei közgyűlési elnöknek és alelnöknek azt írta, a szociális válságra, az emberek egyre nehezedő életkörülményire tekintettel ne terjesszenek a közgyűlések elé, és ne is támogassanak önkormányzati vezetők jutalmazásáról szóló indítványokat. (...)
A küldöttgyűlésen kézfelemeléssel megszavazták a párt alapszabályának módosítását, ennek értelmében új testület alakul a szövetségben: az Önkormányzati Képviselők Fóruma (ÖKF) – élén a párt elnökével. Az ÖKF felépítése egyszerű: a legfelső szinten Orbán Viktor áll, alatta találjuk az összes Fidesz által támogatott polgármestert és önkormányzati képviselőt "

Ó te jó ég, már Orbán Viktor ellen is tüntetnek, az MSZP nem is tudta megállni, hogy ne csapja le a labdát. Török Zsoltra bízták ezt a feladatot. Faszkorbácsot neki is:


"Orbán Viktor vasárnap Esztergomban a hátsó ajtón menekült ki a jobbikos tüntetők elől, amikor nyíltan színt kellett volna vallania. Hozzászokhattunk, hogy Orbán Viktor gyáva, és kettős beszédet folytat, de ez a mai menekülés a jobbikos tüntetők elől mindennél többet mutat.

Most sem lehetett megtudni, hogy a Fidesz elnöke egyetért-e a demonstrálókkal, akik a botrányokkal teli esztergomi fideszes polgármester ellen is tüntettek.

Tipikus orbániánus magatartás ez a gyáva menekülés, mert nem tisztázta a Jobbikhoz való viszonyát, pedig Vona Gáborral, a párt elnökével korábban közös polgári kört alapítottak."

Az ellenségem ellensége a barátom ... milyen szépen átpozicionálta a "fasiszta", "szélsőséges", "karanténba zárandó" "nácikat" -> "jobbikos tüntetőkké". Ilyenkor máris a demokrácia legszebb pillanata, hogy élve alkotmányos jogukkal, demonstrálnak a "jobbikos tüntetők", ugye Zsoltikám?

Az "orbániánus magatartás" szókapcsolat pedig szeretném, ha az Atkinson-féle Pszichológia könyben is szerepelne, mint a gyáva politikus definicója. 

(Egy valami biztos: a blog nem fog bezárni 2010 májusában V'bőrös események hiányában.
Magyarország tovább fog dübörögni ... csak megfordítjuk a sakktablát!)

(képek: Hírszerző és meggyesahibas.blog.hu) 
Még több kép: szeretgom.hu

Címkék: mszp orbán meggyes

A bejegyzés trackback címe:

https://vastagbor.blog.hu/api/trackback/id/tr731364205

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Orbán és a polgári törvényesség 2009.09.07. 19:33:17

"Ma a törvényesség helyre-állítása a legfontosabb feladat" - mondta tegnap Orbán Esztergomban. Egy olyan Fidesz vezette városban, amelynek az országban egyedülállóan két jegyzője van (s ez eddig 40 millió forint pluszköltséggel járt a város p...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nagyi Kedvenc Kisunokája 2009.09.07. 10:49:16

Hát, Vikikének itt lett volna a nagy lehetőség: Ha meglovagolja, és kivágja a polgármestert, mint ama bizonyos macskát, akkor biztos lehet benne, hogy megugrott volnaa népszerűsége a környéken. Nagyon. Így viszont a Jobbik kaszál egy nagyot, ha nyíltan szembeszáll a polgármesterrel. Így jártak.

Tapmancs 2009.09.07. 10:49:19

Én csak azt nem értem hogy több millió ember hogyan bízhat ennyire a Fideszben. A dumán kívül semmi érdemi dolgot nem tudtak felmutatni, pedig lehetőségük lett volna rá. Csak hát a szándék hiányzik, ugye...


OFF

A múltkor mondtam hogy a firefox elfelejti a bejelentkeztetésemet a fórumokba/oldalakba. Nos, ez csak firefox alatt jelentkezett, és egy böngésző újratelepítés megoldotta a problémát.

ON

RAMBO · http://szolo.blog.hu 2009.09.07. 10:51:18

Orbán Viktor nincs hozzászokva ahoz, hogy kellemetlen kérdéseket kapjon. Feketelistára teszi a TV2-t is, tokkal-vonóval. Nem sokat változott az elmúlt 8 év alatt, sajnos.

Édes Istenem, pár napja még azon röhögtem, hogy Fico milyen hülye, amikor arról szónokol, hogy a szlovák sajtóban a Sólyom-ügyben olyan cikkek is megjelentek, amelyek nem az ő álláspontját tükrözik.

Grafithuszar 2009.09.07. 10:52:06

Na Szép. Én mindig mondtam, a Fidesz nagyon ért hozzá hogy akármilyen nagy előnyt is ledolgozzon. Amiről Viktorék álmodoznak, a kétharmados többség, 100% hogy nem lesz meg, de nem a Jobbik miatt, hanem mert a Fidesz fogja elb@szni.
Tényleg fel nem foghatom hogy miért nem rángatják be Meggyest a székházba hogy jól leordítsák a fejét. Vagy ami még jobb lenne egyszerűen zárják ki a Fideszből. Mégis miért tartják bent? Választást úgy se nyernek már vele.... vagy talán a Meggyes által lenyúlt lóvék egy (nagy) része a Fidesz kasszában landolt? Nem lepődnék meg ha így lenne.....

denever · http://graveyard.blog.hu/ 2009.09.07. 10:54:09

zero, szerinted milyen jogi lépéseket tudna OV tenni?
mármint azok kívül, hogy kizárják a fideszből ezt az ámokfutót.

OV magyar állampolgár, a fidesz-mpp elnöke ugyan, de neki nincs jogosultsága leváltani egy város polgármesterét. ezt maximum az önkormányzati miniszter tehetné meg. talán.

az érem másik oldala pedig az, hogy ugyan a jogi keret nincs meg hozzá, de erkölcsileg igenis elfogadható az, ha a párt parlamenti frakciója - vagy az illetékes bizottsági tagok révén maga kezdeményezi az eszergomi polgármester visszahívását.
aminek vannak pozitív és negatív kicsengései is.

de Megyest, akármekkora gazember is, nem zsarolhatja OV. a színfalak mögött talán igen, de ezt biztosan nem mondja bele a kamerába.

a jogos út a népszavazás kiírása/népi kezdeményezés lehetne, amelyben az esztergomi polgárok követelik, hogy az önkormányzat oszlassa fel saját magát/vonja meg a bizalmat a polgármestertől. ha másra, erre talán jók a képviselőtestület tagjai.

Kartal (rezervált) 2009.09.07. 10:56:23

Viktor beismerte impotenciáját.
azt még lenyeltem, hogy retkes nem tudta kókát kirúgni, de hogy Viktor nem képes megzabolázni egy fideszes párttagot, az már sok. milyen miniszterelnök lesz így, ha a fidesz párttagok azt csinálnak amit akarnak, nem tudja őket kordában tartani?
ez persze csak költői kérdés volt...

beleszolok 2009.09.07. 10:59:17

Szerintem önkormányzati miniszter sem tudja leváltani a polgármestert. Valamit kellene csinálniuk ezzel a Meggyessel, de nem tudom, mennyi eszközük lehet.

Dr. Otto Von Schnitzelpusskrankengescheitmeyer 2009.09.07. 10:59:18

Azt megértem, hogy nem csaphatja ki a brét Viktorunk, hogy oké, kirúgjuk Meggyest. Nyilván ki kell vizsgálni mit cseszett el, satöbbi.
De könyörgöm, annyit legalább mondhatott volna Vikor király, hogy semmi para, megvizsgáljuk a helyzetet.
Aztán persze leszarják, de legalább nem azt válaszolja, hogy nem mi vagyunk kormányon, semmi közünk hozzá, kapjátok be.

Eh... megalakult már a Magyar Fasiszta Párt? Szavaznék rájuk.

eszkep 2009.09.07. 10:59:30

Zero, te nagyon el vagy tévedve!

"Kifelé menet a TV2-ős riporter odadugta a mikrofont OV orra elé (piros pont érte),"

Azért NEM jár pirospont, hogy a média teszi a dolgát! Azért viszont feketepont (sok-sok) jár, hogy ezt NEM teszik meg Bajnaival, nem tették Gyurcsánnyal, nem tették az MSZP valamennyi vezetőjével.

Tapmancs 2009.09.07. 11:00:54

@denever: mégis mit? Megfenyegeti hogy ha nem teljesíti az emberek kérsését, jövőre nem indulhat fideszes színekben, vagy most azonnal kizárják. Ennyit simán megtehet, valszeg nem is lenne hatástalan.

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2009.09.07. 11:04:02

@denever:

ne viccelj ...

behívják a Fideszes(!) polgármestert a Fideszes (!) központba és elbeszélgetnek vele, hogy vegyen vissza az arcából és ne legyen több botrány Esztergomban, mert ez árt a Fidesznek...

ennyi egyenlőre meg is teszi ...

Jancsibohóc /Bohócügyi Államtitkár/ · http://www.vanditdigital.com/ 2009.09.07. 11:06:08

Na még megvárom Viktor király szimpatizánsait, milyen ékességeket fognak idevésni.

"mer' ugyan mit tehetne visjuvahír viktorunk"

.D

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2009.09.07. 11:06:46

@eszkep:

ja .. de mivel nem vagyunk hozzászokva hogy csak úgy spontán kérdeznek, ezért lepődtem meg ... a háttérben Szijjártó milyen zavartan pillangat ...

z666 2009.09.07. 11:07:00

@Dr. Otto Von Schnitzelpusskrankengescheitmeyer:
"Eh... megalakult már a Magyar Fasiszta Párt? Szavaznék rájuk. "

Én is, én is!!

denever · http://graveyard.blog.hu/ 2009.09.07. 11:07:01

@Tapmancs:

ezt írtam is. de ettől még polgármester marad. és pont ugyanolyan hülye is, sőt, talán még dühösebb.
az ilyen lépéseket a főhadiszálláson intézik, nem a tv stúdióban.

ha pedig megérted, mi is a fenyegetés/zsarolás túloldali interpretációja, akkor vízionálhatod magad elé a ballib média szalagcímeit:

félelem és reszketés esztergomban:
a náci fidesz az alkotmányos önkormányzati rendszer ellen tör és maffiamódszerekkel irányít a háttérből.

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2009.09.07. 11:07:51

@Jancsibohóc /Cee'd KIA Fa Somat/:

én is ...

azt nem értem, hogy oké, valaki fideszes ..de miért nem lehet elismerni, ha valaki fasz volt? Vagy még most is az.
Meggyes pl ...

Dr. Otto Von Schnitzelpusskrankengescheitmeyer 2009.09.07. 11:07:55

@beleszolok: Kommunikáció. Viktor kiáll a mezőre, és elmondja, hogy Meggyesünk ellopta még a titkárnője szemüvegtokját is, és ezennel kizárjuk, de ti szavaztátok meg, törvényes lehetségünk nincs a polgármesteri megbízatásából való felmentésére.
Sem a gimnáziumotok igazgatójának leváltására. Sem a szemetes lépcsőház takarítására.
Oldjátok meg, gyerekek, mi megtettük amit lehet. Lámpavasat tudunk biztosítani, a többi a ti dolgotok.
Ez korrekt lenne.
Ráadásul (persze valójában fogalmam sincs, csak gondolom) Meggyes egy senki, nem hiányozna a Fidesznek egy teljesen hitelét vesztett paprikajancsi.

denever · http://graveyard.blog.hu/ 2009.09.07. 11:08:17

@zero:

de ezt nem lehet belemondani a televízióba. lásd amit Tapmancsnak írtam.
kommunikáció... érti? :-)

Mourinho már nem a király 2009.09.07. 11:08:43

Nagyon téved aki azt hiszi, hogy a Fidesz 2010 május előtt a kisujját is fogja mozdítani (sajnos). Nem fognak kockáztatni, főleg a saját portájukon nem kezdenek el vitázgatni.
Persze attól még hülyeségeket mondogatnak majd :S

Tapmancs 2009.09.07. 11:11:53

@denever: ja, polgármester marad, 1 évre. Azt azért sejti hogy a fidesz nélkül nem választanák meg újra, szóval elgondolkodna. Persze csak ha pm akar maradni.

Seduxen (már NEM dr.) 2009.09.07. 11:15:15

Egy kérdésem lenne a post kapcsán:

vúdöfákíz VIKOR? 2X is :)))

Petrow 2009.09.07. 11:15:15

Viki gyakorlatilag 2006 óta egy impotens pöcs a szememben, és az ilyen megnyilatkozásai ezt frankón igazolják is.
A jobbik kampánystábja pedig valóban megdolgozik a pénzéért, ügyesek.

@denever: ha jogi lépéseket nem is lehet tenni, de GESZTUSÉRTÉKŰ, hogy próbál-e tenni valamit ellene, vagy kussol, mint szar a fűben.
Ha ezt én teszem, vagy nem teszem el: szarnak bele.
Ha ezt egy 50sok támogatottságú párt vezíre mulasztja el: a fél országnak üzen vele.

Tapmancs 2009.09.07. 11:15:38

@zero: Szíjjártó... a hű fegyverhordozó. :D

nyg 2009.09.07. 11:16:08

Nem tudom, miért kell ezen rugózni. Ez egy tőről metszett jobbikos provokáció volt. (Valaki azt mondta, hogy a tüntetők nem jobbikosok voltak, hanem tanárok. Na ezt vajon honnan tudja. Rájuk van írva?) Ha odamegy a tüntetőkhöz, ma azzal lennne tele a sajtó, hogy lám a Fidesz és a Jobbik összeért, ha nem megy oda, akkor pedig ez a helyzet. OV nyilatkozata egyébként tényleg rossz.

martonx 2009.09.07. 11:17:07

Na ezt szeretem a Vastagbőrben. Mindenki megkapja a magáét rajta pártállástól függetlenül!

És ez jó, így kellene működnie egy normális demokrata újságírásnak.

Zero, mikor fogtok továbbképzést tartani a bal és jobboldali újságíróknak? Az indexes liberális faszokról nem is beszélve.

acel 2009.09.07. 11:17:44

Újabb 80% jobbikos város. Lesz még több is..
De lehet az mszp tör előre.

maldin 2009.09.07. 11:18:24

mint tudjuk,a hülyeség pártsemleges.Valszeg Meggyes a büdös életben nem lesz polgi,meg is tett érte mindent

anarcho78 2009.09.07. 11:18:35

ezt a nemkomplett cseresznyést már rég ki kellett volna baszarintani a közéletből. (ez még csak nem is ráutaló magatartás, pláne nem konkrét szidalmazás - ismerve a plgit, képes lenne beperelni szabad véleménynyilvánításért...)
meghalt egy diák, ki kell rúgni a tanárokat? mert? már bocsánat, de a srác öngyilkos lett. mi a faxom köze van ennek a politikához, hogy használhatja ezt fel egy fütyi saját politikai céljához?

ide a rozsdás bökőt, hogy legalább 2 éve már kinézte magának vmi multi a szent istván gimnázium helyét, megegyezett a polgival és most ők irányítják az egészet! nem lehetetlen? tragédiára hivatkozva zárassuk be a nagy múltú iskolát, jó pénzért eladjuk a "fődet", aztán menjen mindenki békességgel.

attól az embertől, aki Búbánatvölgyet a saját kényére-kedvére alakítja, feltúrja, tavakat szüntetett meg, alakít át, semmi jót nem várhatok. aki volt már ott, nézze meg a jelenlegi állapotokat. katasztrófa és hozzá nem értés (megszüntetni egy tavat kiszárítással nyáron úgy, hogy nem végeztek előtte felmérést - persze, hogy még mindig vizes, tele van kis forrással, jövő ilyenkorra sem lesz kész).

még egy apróság: olvassatok néha hídlapot. ha szeretnétek látni egy igazi meggyeshű városi hetilapot, nézzétek meg, még a neten is fenn van. borzasztó.

anarcho78 2009.09.07. 11:21:11

az újság védelmére legyen mondva, önkormányzati hetilap és mint ilyet, nyilván az önkormányzat pénzeli. de akkor is. bammeg, inkább adjon ki évente egy példányt önerőből, csak ne az orbitális fenéknyalás süssön belőle!

martonx 2009.09.07. 11:23:09

@anarcho78: Én meg tudom ajánlani az ellenkezőjét a Szegedi Tükör c. újságot.
Nálunk a komcsik vezetik a várost, ahogy hallgatlak kb. hasonló színvonalon, mint a Fityiszék Esztergomot...

:-(

Seduxen (már NEM dr.) 2009.09.07. 11:32:22

@martonx: @anarcho78: ilyen fasza kis kiadványok minden településen (meg fővárosi kerületben vannak).

Jó példa erre Zugló is (szadesz polgi): a Helyi Téma - nem éppen kormánypárti - megközelítéssel tálal bizonyos témákat, és a Zuglói Lapok dettó ugyanezen témákat "mosdatja" a polgi szájaíze szerint :))

amúgy komikus :)))

Virt02 2009.09.07. 11:37:09

Helyes a bőgés oroszlán! Hajrá vastagbőr!

Taktikai Atompingvin 2009.09.07. 11:37:30

Meggyes valszeg a következő önkormányzati választáson nem indul, már szerintem nem kicsit van vele tele a töke a városvezetésnek. Ha látványosan kirúgnák a sajtó is jobban felkapná az ügyet és a csapból is ez folyna. Amúgy meg LMPVS

wlakos 2009.09.07. 11:40:59

@nyg: Akkora jobbikos provokáció volt, hogy Orbán urat megzavarta a válaszban:) Remélem a kormányzásuk alatt nem fogják őket ilyen nehéz helyzetbe állítani:)

jpmjpm 2009.09.07. 11:43:51

Meggyes egy állat, ezt tudjuk. De kérdés, hogy OV ki tudja őt rúgni a polgármesteri posztjából? Mert szerintem egy fejmosás Meggyesnek egyáltalán nem használna, annyira elvakult a faszi.

Szóval milyen eszköze lenne OV-nak, hogy lépjen ez ügyben?

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2009.09.07. 11:46:40

off

Bajnai bocsánatot kér a szlovákoktól a pozsonyi Új Szó és a Sme mai számában

nol.hu/kulfold/20090907-illuziok_nelkuli__europai_megoldas_kell

on

anarcho78 2009.09.07. 11:50:05

@jpmjpm: mondjuk a választók megnyerése céljából, tényleg rendkívüli okokra hivatkozva kipenderíthetné a pártból. a probléma ott van, hogy valszeg rengeteg pénz forog Egomban, ami nem kis mértékben a fidesz pártkasszáját dagasztja.

olyan lehet az, mint egy vállalkozás másik városbeli irodája. az igazgató utálja az ottani ügyvezetőt, de nem rúgja ki, mert pénzt hoz - és abban ne legyen kétségünk, hogy a pártok már évtizedek óta pénzügyi vállalkozásként működnek...

Grafithuszar 2009.09.07. 11:51:54

@Seduxen: Helyi Téma hát igen... Újpesten is ez megy. Itt független a polgármester (tényleg az. Az Újpestért egyesület színeiben indul, nem pedig egy mondvacsinált "független" valamelyik párt színeiben) Most újítják fel a főteret. Az önkormányzatos lapban arról írnak hogy minden a tervek szerint halad, a helyi témában meg azt írják hogy késésben vannak, és ne készülnek el határidőre.... Én részemről itt bízok a polgiban. Majd meglátjuk hogy mi lesz a végén, brá azmár most is látszik hogy eznem egy 4-es metró :)

Félkupica_Fehér_Főnök 2009.09.07. 11:55:32

@jpmjpm: Minimum egy ígéret, vagy a tenniakarás látszata, nem pedig bújócska a tüntetők elől.

Az eset jól mutatja még a jobbik hűdenagy korrektségét is, egy civil mozgalom elől elfoglalni a területet, hogy a tüntetők kénytlenek legyenek az ő nevük alatt tüntetni, lóf*szt a seggükbe nekik is.

Mszp és Török Zsolt... tiszta szívemből kívánom, hogy májusban tényleg jöjjön értük a meseautó és elvigye őket egy kellemes, ám hűvös helyre.

Taktikai Atompingvin 2009.09.07. 11:55:38

"A Fidesz elnöke rámutatott, hogy ma a törvényesség helyreállítása a legfontosabb feladat.
Ki kell mondani azt, hogy a hatalommal való visszaélés, a törvények fölé helyeződés nem fogadható el, és meg kell szabadulni azoktól, akik ebbe a helyzetbe sodortak bennünket"
Azért nem csak bujkálás meg kormányra kenés volt, hanem a szokásos virágnyelvű, sokféleképpen értelmezhető szöveg is.

anarcho78 2009.09.07. 11:56:40

@zero: atyaég. külpolitika elégtelen?

"Mi magyarok örültünk, bár kicsit irigykedtünk is, amikor Szlovákia, a kezdeti elszigeteltség után bátor reformokkal sok tekintetben elhúzott mellettünk."

legutóbb akkor hallottam ilyesmit, amikor egy kollégámnak meg kellett szilárdítani a munkahelyét az egyik igazgató ülepének nyalogatásával.

Lecso (F*ck the Shit) · http://www.youtube.com/watch?v=OyxNgnQ9m30 2009.09.07. 11:56:53

ha viktor megígéri, hogy a talpnyalói kevesebbet fognak lopni, én rájuk szavazok....

de -szerintem- a fidesz (Fiatal-Idomított-Demokraták-Erszényes-Szövetsége) mostanában kissé beszűkült, élükön a szőke/szemüveges/zseléshajú hogyishíjjákkal, mert bármit is kérdeznek a médiumok ma egy erszényestől (lsd az előző z.jelet) mindíg ugyanaz a válasz: "szavazz ránk, mi jobban tudjuk majd!"

Villy 2009.09.07. 11:57:30

Meggyest a kormány jelöltette? Nem, a Fidesz.

A szoci reakció legalább akkora baromság, olcsó 0 szavazatot hozó próbálkozás.

BigBlueI 2009.09.07. 12:00:12

@nyg: Rosszul tudod. A Jobbik lépett időben, és lefoglalta a teret. Kb. 20-25 jobbikos volt ott, a többi szülő, tanár, gyerek és egyéb szimpatizáns, mint például én is. Előtte volt dilemma, hogy menjünk-e a tüntetésre, de aztán azt mondtuk, hogy a Szent István Gimnáziumért megyünk, nem a jobbikos tüntetésre (merthogy nem is az volt). Ha jól megnézed az összes portálon az összes képet, jól elkülöníthetőek voltak a jobbikosok és mi, többiek. És mivel ez egy kisváros - szinte mindenki ismer mindenkit - tudom, hogy ki merrefelé elkötelezett politikailag. Volt ott néhány mszps, emdéefes, de a nagy tömeg Fidesz szavazó volt korábban - jómagam is jobboldalinak vallom magam. Azért írom, hogy volt, mert rengeteg embertől hallottam már (és nem csak a mostani tüntetés kapcsán), hogy az ogy-választásokra inkább el sem mennek szavazni, ha OV továbbra is tutujgatja meggyest. Mások azt mondták, hogy akkor inkább a Jobbik.

Amúgy meggyes már egy elszabadult hajóágyú, szerintem OV sem tudja, mit is kezdjen vele, és azt hogyan is csinálja. Mindenesetre rossz taktika volt OV-től, hogy nem jött ki hozzánk, fájdalmas volt látni a sok csalódott és elkeseredett arcot, sok gyerek (ÉRTED: LEENDŐ SZAVAZÓ) sírva fakadt. Pláne, hogy korábban egy kisgyermekes édesanyának ismételt kérésére - "az emberek a segítségét kérik", aztán "az emberek Öntől várnak segítséget" - azt mondta, hogy most dolga van, de utána kijön. Ez bizakodásra adott okot a tüntetőknek, és türelmesen, énekelve vártuk az előadás végét. Majd mikor kilopták a hátsó ajtón, csalódottan álltunk, majd elénekeltük a Himnuszt, és csendben távoztunk.

Még1x: rossz taktika volt, Viktor. Talán már te is tudod.

Villy 2009.09.07. 12:02:56

Meg a szoci nyilatkozatról annyit, hogy szelektíven elkerülte az a transzparens a figyelmüket, amin az állt, hogy Fidesz igen, Meggyes nem!

Seduxen (már NEM dr.) 2009.09.07. 12:08:33

@Grafithuszar: a zuglói polgármestert Weinek Leonárd-nak híjják. Többet nem is mondok...

f.m.j. 2009.09.07. 12:11:19

De sokak szerint mégis a Jobbik a dilettáns...

Én nem tudom, mert nem értek hozzá (csak véleményem van:)) de engem nem érdekel, hogy ki milyen nagytudású, hozzáértő. Álljon az emberek problémái mellé, és lássam a küzdeni akarást...

ezt a Fideszben nem látom, Orbánban meg már jóideje...
Nem tudom, talán fél, nem akar "politikai tőkét kovácsolni" az esztergomi esetből, úgyis ezt kapná a baloldaltól, de ki a fenét érdekel ma már, hogy mit mond a baloldal?

Igazam lett, mégiscsak készülnek majd a jó kis fideszes posztok... (sajnos, de ez van, és azért sajnos, mert nagy valószínűséggel ők sem fognak változtatni, és

VonPerez "kapus vagyok, nem csatár" 2009.09.07. 12:14:33

@zero: Na ezzel a linkkel, meg a mai posttal segítettél rájönni a lárváknak, hogy kik alkalmatlanok a ME-i pozicióra.

Viszont nincs alternatíva...

Hozzáteszem, Bajnai nyilatkozata európéer-ként indul , de a végén az a jobbikozás sállálázás, már kurvára nem kellett volna...

ylion, declared for Hungary, not for Kurvaország · http://quelthalas.hu 2009.09.07. 12:17:17

@nyg: a szeretgom-on már kb. 2 éve megy a történet, csak hát olvasni is kéne, nem csak írni. és azért nekik abszolút nincs közük a jobbikhoz, ők már akkor is ott voltak, amikor a jobbik még nem is ismert a helyről szart se.

Grafithuszar 2009.09.07. 12:24:08

@anarcho78: "Mi magyarok örültünk, bár kicsit irigykedtünk is, amikor Szlovákia, a kezdeti elszigeteltség után bátor reformokkal sok tekintetben elhúzott mellettünk."

Hát igen elég szánalmas. De mit vársz a külpolunktól?.

Részemről nem örültem és nem is irigykedtem, hanem leginkább Qrvára átkozódtam és szidtam a vezetőinket, amikor Szlovákia elhúzott mellettünk. A Baj csak az hogy hamarosan Románia is elhúz mellettünk....

*észkép nélkül jobb*(L42) · http://kulloszaggato.blog.hu/ 2009.09.07. 12:29:15

@Anthony - awkward silence:
És az is nagyon téved, aki azt hiszi, 2010-ben, a választások után, jobb lesz, és a fityisz a kisujját is mozdítja majd az emberekért. Ez a post a tökéletes példa arra,hogy viktorvitéz se különb a mostaniaknál.
Egyetlen politikust sem érdekel,mi lesz a néppel, scak az,mennyit tud zsebre tenni. Ez van.Tolvajok ezek mind.

Marcellusca 2009.09.07. 12:31:46

Hát így elsőre: Viktorka is bekaphatja!
De ezt már régóta mondom.
Láttam az eredeti híradást és egyből felqrtam magam.
Hol van a zemberek érdekeit képviselő, az ő érdekeit képviselő pártvezér? Ha már szemtől szemben kellene kiállni, az már nem megy? Elsunnyogunk a "felelősségre vonás" elől a hátsó ajtón? Csak a stadion közepén, többszáz elégedett fityeszes körében nagy a pofája?

A megfutamodásra úgy adta a fejét, hogy ő a "főnöke" a kiskirály Meggyesnek (,ha igaz zero gúglizása) Esztergom Díszpolgára (vazze, nem pont ezért kapta a "titulust?) és az önkormányzati gittegylet feje.
Gratulálok Viktor!
De a mellébeszélés az aztán megy. Ezerrel. És még meg sem kezdődött a kampány.

Azé' a maszopos nyilatkozat is megér egy misét!
Milyen jobbikos tüntetők?
Ezek nem jobbikosok, hanem a városukért (Szent István városáért!), a neves iskolájukért tüntető, békés, esztergomi ÁLLAMPOLGÁROK voltak.

na, mosmá elóvasom a kommenteket is. :)

drkovax 2009.09.07. 12:31:46

@csodagyerek:

Előtte Kötcsén is (de Esztergomban is) igyekezett lehűteni a saját táborban mutatkozó pozícióvadászokat. Hogy mennyi sikerrel, az később fog kiderülni (remélem, ki fog). Biztosan nem 100%-os lesz (mert van az a pénz ...). De aki 100%-ra számít az nem ismeri az emberi természetet. A nagyságred a kérdés. Ha megfordítják a mostani 80-20-as (90-10-es ?) arányt (alkalmatlan-alkalmas), akkor már nagyot alkotnak.
Hogy Meggyes akkora f@x, mint amennyire itt is utálják, azt (mesziről nézve) kétlem, de lehet, hogy pályázhat a "leggyengébb láncszem" címre, mert sikerült kétes helyzetekbe kerülnie (mert egy elváló feleség szavára mérget nem vennék, de ha más baromságot nem, de vagy azt, amiért válik, vagy hogy elvette, tuti elkövetett ..).
Egyébiránt a polgármestert leváltani nem lehet (még csak nem is helyi népszavazási téma) max a teljes önkormányzatot lehetne föloszlatni (ami meg azért nagyobb zajjal jár, mint amennyit MT kavar).

Na de most az szdsz,mszp,jobbik együttműködés majd mindent megold ...

TuRuL_2k2 · http://maglyatuz.hu 2009.09.07. 12:33:16

Szerintem nagy teher a Fidesznek Meggyes, viszont a következő önkormányzati választásokig túl sokat nem tudnak vele csinálni.

Combi a ballibes Ferkófan 2009.09.07. 12:36:44

@Jancsibohóc /Cee'd KIA Fa Somat/: ""mer' ugyan mit tehetne visjuvahír viktorunk"" :DDDDDDDDDDDDDD

Félkupica_Fehér_Főnök 2009.09.07. 12:37:25

@drkovax:
"Na de most az szdsz,mszp,jobbik együttműködés majd mindent megold ... "

lol

Taktikai Atompingvin 2009.09.07. 12:38:21

@drkovax: Saját magát tette leggyengébb láncszemmé. Viktorka meg katasztrofális hibát vétett amikor nem bődült bele a kamerába hogy csinálni fog valamit. Mert a Zemberek azt látták volna hogy a jókirály még a sajátjaitól is megvédi őket, a sajátjai meg látták volna hogy nekik sem lehet mindent

Szekuriti Blogger. · http://szekuriti.blog.hu 2009.09.07. 12:38:22

Navégre, már vártam a zero-s cikket így hét elején.

*észkép nélkül jobb*(L42) · http://kulloszaggato.blog.hu/ 2009.09.07. 12:40:38

lehet, nem tud semmit se tenni most OV, de ez a viselkedés, és ahogy hazudot, a tőle segítséget remélő népnek, ez a gerinctelen, aljas viselkedés, pontosan megmutatta viktor bensőjét. Ez az ember olyan, mint egy gusztustalan meztelencsiga, nyálkás, és gerinctelen.

jpmjpm 2009.09.07. 12:42:35

@Félkupica_Fehér_Főnök: Szóval érdemben semmit sem tudni, max. látszat intézkedéseket tenni? A zemberek problémáját nem tudná megoldani?

Plutonic 2009.09.07. 12:44:45

Örökbecsűt idézek: "Phej! Mocskosgecik!... (kiköp)".

Tapmancs 2009.09.07. 12:45:36

Szintén OFF, bocs

Azt hittem ilyen már tényleg nem lehet, de megnéztem az Erste honlapján, és igaz:

kuruc.info/r/26/46298/

www.erstebank.hu/hu/10033111.html

Azaz aki a hazai áruk beszerzését előnyben részesíti az importtal szemben, NEM KAPHAT HITELT. Ugyanígy jár aki az exportot szeretné belőle fejleszteni. Tehát a hitelből áttételesen a külföldi gazdaságokat támogatják.

Valaki magyarázza el hogy ez hogy lehet? Hogy lehetnek ilyen feltételek? Az oké hogy nem kötik ki hogy honnan vegyük az árut, na de azt előírni hogy NE itthonról?!

ON

Spielberg 2009.09.07. 12:48:16

nekünk szarral meszeltek...

IdősAsszony 2009.09.07. 12:49:02

Én megmondtam maguknak már korábban is, hogy az orbánizmus=fasizmus. Akkor maguk lehurrogtak, most be kell látniuk maguknak is.

*észkép nélkül jobb*(L42) · http://kulloszaggato.blog.hu/ 2009.09.07. 12:49:10

@jpmjpm:
Sebaj, majd mi is látszatra tesszük az X-et a neve mellé..miközben vigyorogva kisurranunk a hátsó ajtón.

drkovax 2009.09.07. 12:49:26

Éljen az szdsz,mszp,jobbik együttműködés első látványos eredménye.

Az az érzésem (igaz messziről), hogy a szeretgom és vidékén megalapozott (valószínűleg sértődöttségen/mellőzöttségen alapuló) Meggyes utálatot most igyekeznek kiterjeszteni a Fideszre/Orbánra ...

Lehet, hogy Meggyes a "leggyengébb láncszem" a megyei jogú városok fideszes pm-jei között (mert nyilván nem tudta kezelni a blogger álcában szerveződő szdsz-t, tehát nem jó politikus; zűrzavaros válást produkált, tehát rossz emberismerő/megbízhatatlan partner), de erősen az a gyanúm, hogy az evidenciaként tálalt ügyek egy jelentős részénél hiba elhinni a szeretgomos verziót ...

A pm elmozdításának az egyetlen törvényes útja (ha bűncselekményt nem lehet rábizonyítani), hogy az önkormányzat feloszlik. Nem tűnik ilyen súlyúnak a baromsága (majd legközebb nem indítják ...)

Aki meg Jobbikos tüntetésre megy, az ne lepődjön meg, ha Orbán nem áll le vele parolázni (vagy zavarja el - láthatóan - a Jobbikosokat, akiknél teljesen egyértelmű a provokációs szándék és a szdsz/mszp egyeztetés) ...

Agyalap 2009.09.07. 12:52:05

Muhaha! De sz@r lesz új lemezeket csináltatni az orbángépezetbe...
Sejtem, hogy kb ez lesz rajta:
- Az előző 8 év hibáit nem tudjuk egy csapásra megoldani...
- Mindez a szocialista kormányzás eredménye...

Ami kb így is van, de nem látom azt a fene nagy lendületet és ötletözönt, amitől majd elindulunk felfelé a gödörből...

*észkép nélkül jobb*(L42) · http://kulloszaggato.blog.hu/ 2009.09.07. 12:52:48

@IdősAsszony:
Még szerencse, hogy itt volt a PÁRT, és ők felemelték a náczi mocsokból a fénybe, és jólétbe a szegény náczi eszméktől elbutított, nyomorgó tömegeket. Mindenkinek jutott állás, autó, nyaralás, finom ételek, fizetés korlátlanul..és mi lettünk a zunió legjólétibb állama az elmúlt 8 év kiemelkedően magas színvonalú kormányzása alatt. Köszönjük, örök dicsőség a Pártnak.

ylion, declared for Hungary, not for Kurvaország · http://quelthalas.hu 2009.09.07. 12:54:13

@IdősAsszony: a fasiszta berendezkedésű állampok szélsőségesen rendpártiak voltak, kezdve rögtön Rómával. Úgyhogy, mélyen tisztelt sarlókalapácsos hölgyem, mellé tetszett lőni. Ilyet normális fasiszta nem engedne meg, hogy a helyi underlingje megtépázza az Eszméjébe vetett hitet. Pláne nem nyilvánosan.

Amúgy Meggyes visszahívását ha csak a képviselőtestület teljes feloszlatásával lehet elrendezni, akkor ebből májusig tényleg nem lesz semmi, az fix. Akkor ugyanis kockázatot kéne vállalni, az pedig Viktornak nagyon is nem tetsző dolog. Emiatt sem fasiszta, azok nem ilyen töketlenek, mint ő.

Utána viszont minden esélye megvan az ellengyelesedés negyedik fázisába lépni, jöhet a bukás.

A nyilatkozatokat meg majd akkor véleményezem, ha a vérnyomásom lemegy emberi értékre :-)

Agyalap 2009.09.07. 12:57:26

@IdősAsszony:
Nénike, maga csak szélesítse tovább a látókörét!
Látom, van még mit tenni az ügyben, csoda hogy azon a mikrométeres résen egyáltalán ki tud kandikálni. De hogy pont a baloldal jobbik oldalát vette észre... Ez ritkább mint egy lottó ötös.

Taktikai Atompingvin 2009.09.07. 12:58:05

@drkovax: Azért ne provokátorozzunk, ez az alak úgy szar ahogy van. A zűrzavaros válás pedig nem keverendő a családon belüli erőszakkal. Ha ez Mszp-s trükk lenne, már rég médiakampány lenne belőle.
@IdősAsszony: Tessék mondani mi a fasizmus ebben?

IdősAsszony 2009.09.07. 12:59:44

@ylion: Szóval maga revizionálja a rabszolgatartó, gyilkolásra épülő Római Birodalmat?

*észkép nélkül jobb*(L42) · http://kulloszaggato.blog.hu/ 2009.09.07. 13:00:20

@Agyalap: Na igen, eddig ugye volt, hogy azért nem mondjuk el a kivezető utat, mert a zemeszpéellopja. De lassan közelít az az idő,mikor elő kell állni a farbával, és nagy a baj, mert ötletekből komoly hiány mutatkozik fityisz fronton, mint ahogy az egész impotens kormányban. Érdeklődve várom viktor és ts. bukását, mikor rájön az ország, ő sem tudja megmenteni a hont a csődtől. Igen nagy pofára esés lesz.
Amúgy, véleményem szerint, nem is akarja, neki is csak nyűg vagyunk, szükséges rossz, aki megtermeli az ő jólétét, de sajna, sok gonddal is járunk..Ennek a hibának a kiküszöbölésén fáradozik a kormány és ellenzék régóta. lassan célt érnek.

Agyalap 2009.09.07. 13:02:27

@IdősAsszony:
Azzal a szemmel is lehet már valami - szürkehályog talán? Vagy agylágyulás miatt nem megy a szövegértés? Szóljon, megpróbálok lassabban és hangosabban írni...

f.m.j. 2009.09.07. 13:03:42

@IdősAsszony:

Tévedni tetszik. Orbán ugyanannak az alomnak a fattya, mint Gyurcsány, Kóka, csak más koliba jártak...

De tessék örülni, ennek az országnak hamarosan vége lesz, akkor Ön is megnyugodhat, és akkor nem kell ilyen nácioldalakra kommentelgetni... és békésen jobblétre szenderülhet :)
Kommunistákban gazdag mennyországot kévánok!

IdősAsszony 2009.09.07. 13:05:14

@Agyalap: Jobban tenné fiam ha tanulna egy kis tiszteletet.
@mókusfüles bukósisak: Ez magára éppúgy igaz.

ylion, declared for Hungary, not for Kurvaország · http://quelthalas.hu 2009.09.07. 13:05:35

@Agyalap: ezek a lemezek már sorozatgyártási fázisban vannak, hidd el. a tenni akarás meg érdekes dolog. oké, nem tudja leváltani most Meggyest. Viszont a népnek odalökhetett volna valamit. Pláne úgy, hogy az ottlevők javarésze amúgy stabil Fidesz-szavazónak tekinthető lenne. Még konkrétum se kellett volna, az ilyet rutinból kéne hoznia egy felkészült politikusnak. Pláne egy gyűjtőpárt elnökének.

@drkovax: nézd, ha semmi alapja nem lenne, akkor nem érdekelné a szart se a szeretgom arrafelé se. kb. olyan lenne mint a blikk: kinyitod, elolvasod, röhögsz rajta, majd más célra is felhasználható. nyilván erős torzítások is vannak vagy lehetnek a történetben. de - ismételten - felkészült, normális politikus ilyen támadási felületet nem hagy magán. pláne nem úgy, hogy közelegnek a választások. és amikor az egész indult, még bőven benne volt a pakliban, hogy előrehozott választások lesznek.

Viktor meg tényleg elszúrta most, ez egy remek alkalom lett volna úgy ígérni hogy neki nem kerül semmibe. Tetszeleghetett volna a megmentő szerepében, dróton rángatva Meggyest, hogy akkor most az lesz amit mondok, hamár ilyen béna fasz voltál. Pláne annak fényében, hogy azért Meggyes erősen megélhetési politikusnak tűnik; ez ziccer volt.

Valamennyit még visszahozhatnak belőle, ha berendelik a szépfiút, és leordítják a haját. Aztán "véletlenül" Meggyes olyanokat lép, ami ugyan mutatja a kézi vezérlés tényét, de legalább összhangban van azzal, amiben segítséget kértek Viktortól. Persze ha lett volna biznic, azzal várni kell még kicsit, de ez van, nem lehet mindig minden tökéletes, néha kell a gyalogáldozat.

f.m.j. 2009.09.07. 13:06:48

@IdősAsszony:

IdősEmber hol van? Nem szórakozna inkább vele? Vagy azt mán a sírba deportálta?

Agyalap 2009.09.07. 13:08:27

@*Kötélgyártó kisiparos*(L42):
Ez azért nem lehet így, mert logikai bukfenc.
Ha megszüntetjük a "tömegeket", - el lehet menni ugyebár - csak azt érjük el, hogy az értelmesebb, értékes rétegek távoznak. Mi marad? a szerencsétlen, nyomorult tömeg, akikből már pénzt csinálni nem lehet, legfeljebb ha eladják rabszolgának Afrikába, vagy a bőrüket feldolgozzák. Esetleg szervkereskedelem...

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2009.09.07. 13:08:49

@IdősAsszony:
Tehát Sztálin fasiszta volt? Vagy ő nem volt gonosz?

Orbán Viktor hazudott, ezáltal gonosszá = fasisztává vált.
Következésképpen Gyurcsány Feri és az MSZP aki hazudott éjjel, hazudott nappal, valójában fasiszta kormány.
Köszönjük, hogy megtudtuk az igazat egy vérMSZP-stől.

:)

Félkupica_Fehér_Főnök 2009.09.07. 13:09:33

@IdősAsszony: A kisunokája nem tud segíteni? Néhány cukorkáért biztos sokmindenre rávehető xD

(pl. elénekli az internacionálét és egyebek)

*észkép nélkül jobb*(L42) · http://kulloszaggato.blog.hu/ 2009.09.07. 13:09:42

@IdősAsszony: Te asszony, má megint ezen a náczi blogon kommentezel? Megtudja, ezt hű vezérünk neked annyi lesz, Húzzál haza, és csináld az ebédet, azt a terembúráját.
És ha má kommentelsz, akko meg a témához szólj, ne csak úgy általánosságban, nahát, micsoda céda teremtés...

IdősAsszony 2009.09.07. 13:10:26

@Conv: Sztálin elvtárs miért lett volna gonosz? Munkát és boldogságot adott a népnek.
@Félkupica_Fehér_Főnök: Az unokám iskolában van.

Seduxen (már NEM dr.) 2009.09.07. 13:11:17

@VonPerez "kapus vagyok, nem csatár": félreértettél. én nem arra akartam célozni, amire te gondolsz. ezúttal nem :)))

sokkal inkább arra, hogy neki is meg vannak ám a maga "kis" ügyei, volt olyan időszak, amikor ettől volt hangos a sajtó...

ylion, declared for Hungary, not for Kurvaország · http://quelthalas.hu 2009.09.07. 13:11:41

@IdősAsszony: Ön nem ért engem hölgyem. Kifejtettem miért nem lehet a Fidesz fasiszta. Egyszerűen ilyen lépéseket egy fasiszta, vagy akár rabszolgatartó, sőt, még egy tekintélyuralmi rendszer sem engedhet meg magának. Gyorsan ásná alá a rendszer működését, hiszen nincs meg a visszatartó erő, ami miatt a rend fenntartható.

Másrészt: a Római Birodalom korában a legjobb elérhető rendszert biztosította. Amikor már nem az tűnt a legjobbnak, el is bukott. Napjainkban pedig a berendezkedése nem is lenne életképes, csak extrém esetekben. Esetleg tessék tanulmányozni a császárság fénykorát, és összevetni Mussolini Olaszországával. Meglepően sok hasonlóságot fog találni.

Jelen helyzetben ez nem kívánatos berendezkedés ugyan,. ám a Bizánci Császárság berendezkedése sem, melyhez meglehetősen közel állunk. Amikor a törvény betűje csupán háttér a játszmákhoz, ahol a pletykák, rémhírek, háttérmegegyezések, és az esetenkénti orgyilkosságok működtették a politikai mindennapokat. Feltételezem, Ön sem kíván ilyen országot. Azonban nekünk ezt dobta a gép.

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2009.09.07. 13:11:41

@IdősAsszony:

Igen, bár nem kérték a munkát a legtöbben, s a boldogságot akkor kapták, mikor szabadultak, vagy meghaltak :)

magyar-magyar szótár 2009.09.07. 13:13:00

Jól kitolt velem az a Cigány Kishitler de Veryafeleségét* y Escobar! Szépen megírtam a cikkemet: "A Despota kézileg avatkozik bele helyiügyekbe, elővetítve ezzel az Egyszemélyes Napóleoni Diktatúrát" erre a geciajjas nem avatkozik be, kurvannya!

*Nem csak Meggyes very ám!

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2009.09.07. 13:14:07

Arra lennék kíváncsi, hogy Esztergom ura mit szólt a tüntetéshez? Nagyképű nyilatkozat, dühödt morgás, valami?

*észkép nélkül jobb*(L42) · http://kulloszaggato.blog.hu/ 2009.09.07. 13:14:11

@Agyalap: ezt te, és én, meg a többi náczi tudjuk,,de a vezetőket ez nem érdekli..ők most begyűjtik a száz-ezer milliárdokat, és fikarcnyit se érdekli őket, mi lesz továbbiakban a rabszolga adófizetők sorsa. Ők ennyi pénzből a Holdon is élhetnek, mi meg éhenhalunk..

f.m.j. 2009.09.07. 13:14:47

@IdősAsszony:

Annyira vicceseket tetszik mondani...

annyira groteszk, torz, beteg a gondolkodása, hogy csakis móka lesz, nem több, és nem kevesebb. Ugye meg tetszik érteni, ha ezt nem veszem komolyan, most pedig elköszönök, mert felesleges az Ön agyába már több értelmet csepegtetni... nem is felesleges, hanem lehetetlen, igen, ez a jó szó...

VonPerez "kapus vagyok, nem csatár" 2009.09.07. 13:17:30

@Seduxen: Nagyon jól tudom, mire céloztál!!:

by naczivadász:

"Napjainkat egyre vészesebben borítják be a burkolt zsidózós kijelentések. Szerkesztőink a három legnagyobb portál (index, origo, zoom) címlapját vette górcső alá, az eredmény elképesztő:"

"Egyes vallási csoportok szerint...": Enyhe zsidózás
"Gazdasági világválság": Kifejezetten aljas zsidózás
"A felsőtízezret nem érinti a...": Jóízű Zsidózás
"Isten áldja Magyarországot": Kirekesztéses zsidózás
"Büdös, kellemetlen szagok terjengtek...": Szégyentelen zsidózás.
"Történelemkutatók állítása szerint...": Holokauszttagadás, Zsidózás
"És az orrodat is tisztíccsa...": Zsidó vicc
"Spekulánsok miatt tegnap...": Aljas zsidózás
"Nemzeti Ünnep": Milyen jogon? Zsidózás.
"Pedofília, homoszexualitás": Egyértelmű utalás a zsidóságra
"Meg nem erősített források szerint...": Célzás a zsidóságra
"Atomhatalmak": Részben zsidózás
"Magyarország GDP-je...": Összefüggés keresés, Zsidózás
"Újabb mutyizás a metróépít...": Az!

molaris 2009.09.07. 13:18:03

Viktor most jól megmondta. Mit is? Na azt. Szerintem Delphoi-ban tanult. Mindenki értsen azt amit akar.
Már rég mondom: Fidesz kuss, akkor biztos a győzelem. Egyébként még ezt az előnyt is elbaltázzák.

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2009.09.07. 13:18:45

@Seduxen:

11 helyesírási hibát javítottam, most már csönd! :)

*észkép nélkül jobb*(L42) · http://kulloszaggato.blog.hu/ 2009.09.07. 13:19:09

@laspalmas: Vagy OV -nak meleg szavakkal gratulálás, és ajándékküldés, mert továbbra sem tett keresztbe Esztergom díszpolgára..Asszem a díszpéldány helytállóbb.
Nagyjából MT is azok közé tartozik, akik leszarják a nép szavát, ő a király, és ennyi. Zajong a nép? majd a sündőrség megoldja..

IdősAsszony 2009.09.07. 13:20:00

@mókusfüles bukósisak: Nem kértem magát, szemtelen tacskót, hogy tanítson.

Taktikai Atompingvin 2009.09.07. 13:20:54

@IdősAsszony: Mit tetszik gondolni Libertéről? Egyébként ha Sztálin elvtárs jó volt akkor Hruscsov elvtárs miért mondta azt, hogy nem volt jó?

f.m.j. 2009.09.07. 13:20:56

@laspalmas:

Pár óra, és nem indul a videó, törölték...

Ennyit a demolráciáról...

Tényleg. Mi fog itt változni, a Fidesz lesz?

Félkupica_Fehér_Főnök 2009.09.07. 13:22:27

@mókusfüles bukósisak: xD

Remélem egy percig sem gondoltad komolyan, hogy idős asszony tényleg egy önnálló entitás, és nem valamelyik gonosz náczi fórumtársad szórakozott veled, saját maga és a mi nagy örömünkre? :o)

*észkép nélkül jobb*(L42) · http://kulloszaggato.blog.hu/ 2009.09.07. 13:22:43

@mókusfüles bukósisak: igen, jól látod, a változás ennyi lesz. a fidesz lesz. pont.

f.m.j. 2009.09.07. 13:22:46

@laspalmas:

Nem indul a videó, nocsak...
Ennyit a demokrácáról...
Mi fog itt változni a ha ők lesznek?

f.m.j. 2009.09.07. 13:26:44

bocs a kétszerért...

@Félkupica_Fehér_Főnök:

nem, tényleg nem gondoltam, láttam már itt, és mindig vidám percet szerez nekünk

IdősAsszony 2009.09.07. 13:26:52

@csodagyerek: Náci blogmotor.

Sztálin

VonPerez "kapus vagyok, nem csatár" 2009.09.07. 13:28:17

@laspalmas: Huhh, még jó, hogy nem 8-at, vagy 88-at... a víz levert hirtelen...

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2009.09.07. 13:29:52

@drkovax:

lol ...ez jól esett, vmi ilyesmire vártunk ...

"szeretgom és vidékén megalapozott Meggyes utálatot most"

"blogger álcában szerveződő szdsz"

"szeretgomos verzió"

"Jobbikos tüntetésre megy"

"provokációs szándék és a szdsz/mszp egyeztetés"

Vona Gábor személyesen egyeztetett Lendvai Ildikóval és Retkessel meg a szeretgomosokkal hogy most aztán oda lehet baszni a Viktornak!

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2009.09.07. 13:32:25

Hűha, az új olvasóinknak IdősAsszony vmelyik vicces kommentelő másik nickneve ... de roppant szórakoztató, ezért nem lett még kitiltva :-)))

f.m.j. 2009.09.07. 13:33:55

@zero:

nem vagyok új olvasó, de te biztos látod... :)

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2009.09.07. 13:34:50

@mókusfüles bukósisak:

milyen videót töröltek? ami a posztban van? mert az megy ...

IdősAsszony 2009.09.07. 13:35:02

@zero: Köszönöm fiatalember, ahhoz képest, hogy reakciós fasiszta még ön a legudvariasabb az itteni csőcselék közül.

molaris 2009.09.07. 13:37:57

Szóval. Aki nem hülye és süket, az eltalálja a vakot, meg észreveszi, hogy Viktor süketelt. Most önkormányzati ügy, vagy kormányzati. Ha egy a válasz az ő saruk, ha kettő, akkor később sem - mint kormányzati tényező - tud beleavatkozni.
Avagy ők is le fogják sz&rni a törvényeket?

Roxvox 2009.09.07. 13:38:06

Ezt a Meggggyest ki kell küldeni az Unióba képviselőnek, oszt akkó le van váltva.

f.m.j. 2009.09.07. 13:38:26

@*Kötélgyártó kisiparos*(L42):

mégiscsak indul, de azért nem vagyok nyugodt, bár elképzelem, hogy a Veres, vagy a Draskovics hogyan reagált egy neki szegezett kérdésre, amit nem várt (A Veres konkrétan ölre ment volna, a Drasko pedig kivillantotta volna a fogait :))
De én is azt mondom, hogy ez az Orbán vagy gazember, vagy túl óvatos, mindegy, a Fidesz szépen dolgozza le az előnyét...

molaris 2009.09.07. 13:39:07

@IdősAsszony:
Csőcselék a kedves rokonsága Nagysád!

Taktikai Atompingvin 2009.09.07. 13:39:27

@IdősAsszony: Tessék? Akkor most ki a Gonosz? Sztálin elvtárs vagy Hruscsov elvtárs?

f.m.j. 2009.09.07. 13:40:06

@zero: egy ideig nem ment, de most újra (magam is észrevettem, csak elöbb óbégattam, mint kellett volna a további vélemény leírva), tehát nem aktuális, bocs :)

IdősAsszony 2009.09.07. 13:43:52

@csodagyerek: Egyik sem gonosz csupán Sztálin elvtárs kisebb jó mint Hruscsov elvtárs.

herr_der_erdinger 2009.09.07. 13:47:32

De nagy duma!
"Magyarország tovább fog dübörögni ... csak megfordítjuk a sakktablát!!" :)))

Egyébként Viktortól nem várható el más. Most is csak egyetlen dolog érdekli: Hatalomra kerülni minden áron! Közben pedig igazaból leszarja, hogy mi a baja az embereknek...

De jó lenne végre már látni egy intelligens alternativát ebben a sártengerben! De ugy látszik hogy ennek még nem jött el az ideje. :(

molaris 2009.09.07. 13:50:39

@ótvarkéjenc:
Szeressük mi kérem a Fideszt, csak a Viktor zavar kissé.::))

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2009.09.07. 13:51:48

@ótvarkéjenc:

Itt vagyok, csak nem érek rá politizálni, mert az emberek problémáival foglalkozom.

:)

kadarpolgarsagotneketek! 2009.09.07. 14:03:07

Javaslom a Török képviselőnek, hogy ne telepedjen rá túlságosan a témára, ezzel csak árt a helyzeten. Sertepertéljen a saját portája előtt. Ráadásul még hülyeségeket is ír. Ez nem a Jobbik ügye, hanem az Esztergomi embereké. Szerintem az esztergomiak többsége sem örül, ha egy országos párt politikusa elbénázza a kezdeményezésüket. A város (eddig még fideszes kötődésű) polgárainak, és minden normális embernek, elég megküzdeni saját gondjukkal, rendet tenni a városban és eltakarítani a hiteltelen városvezetést. Ne tetézze ezt még azzal, hogy dezinformálja itten a népeket és pártok közti csatává zülleszti ezt az ügyet.
Elképzelheti, milyen elkeserítő egy fidesz szavazó polgár számára, hogy ilyen szánalmas körülmények között jelent (illetve tűnt el) Orbán Viktor. Itt nem maguknak, illetve a kormánynak kell rendet tenni, hanem a Fidesz vezetésének, beleértve az elnököt és a régió igazgatót. A többi fideszes politikus sem csukhatja be a szemét, ami Esztergomban történik, az tarthatatlan.

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2009.09.07. 14:18:57

@Roxvox:

Szerintem Meggyes Önkormányzati Miniszter lesz ....

herr_der_erdinger 2009.09.07. 14:33:09

3 gyerekes apa vagyok, van lakásom, kocsim. tulajdonképpen szeretnem kéne Viktort mert ös is sokgyerekes apuka, 3 szoba/4 kerékkel, és rendet akar az országban a lopkodások után.

De valahogy nem megy... Ha még öt valahogy még tudom tisztelni egy keveset, a körülötte álló óvodát, Szíjjártó Petikével az élen, már nem szivesen engedném a hatalom közelébe. (Már így is megszédült önnönmaga csodálatosságától.)

Ha ilyen töketlenül választja ki az öt körülvevöeket, akkor mit fog tenni ha tényleg élesben megy? Deutsch Tomikákkal és Sz Petikékel tölt fel minden pozíciót mert ök még hálásak, hogy képzettség és fikarcnyi munkahelyi tapasztalat nélkül királyok lehetnek, ugyan ugy mint ö maga??? Ma ez így müködik???

Vagy inkább volt komcsikkal mint Szürös Mátyás volt "ellenzéki" moszkvai nagykövet?

Röhej, röhej, röhej. Ezek sosem néznek tükörbe???

cotti 2009.09.07. 14:34:10

Gratulálok a posthoz, szóról-szóra azt fogalmazza meg, amit tegnap gondoltam, amikor olvastam az Esztergomból szállingózó híreket.

Szebb jövőt!

heima (törölt) 2009.09.07. 14:44:57

megint a szokásos primitív vastagbőrös politológiai járatlanság. az önkormányzat azért önkormányzat, mert a zemberek választják a helyi ügyeik intézésre, önkormányzati autonómia és társai. a kádári "demokráciatudat" legszebb megnyilvánulása, amikor a pártelnöktől várja a nép a megoldást a helyi ügyekben, itt meg megy neki a tapsikolás, a másik elbaszott magyar tudathasadás alapján, miszerint az a független, aki mindenhova odacsap egy jóízűt.

herr_der_erdinger 2009.09.07. 14:46:41

@IdősAsszony: Imádom azt a nosztalgikus kiskezit csókolom, akkor is, ha csak kamu a profil.
A sarló-kalapács viszont ugyanugy önkényuralmi jelkép (és igy tiltva van) mint pl. a horogkereszt. (Bár ide lassan a Dávid csillagot és fel kéne venni az amerikai zászló mellé).
@Zero: Szerintem ki kéne tiltani vagy logócserére felszolitani!

bng · http://emberitisztesseg.blog.hu/ 2009.09.07. 14:48:44

Talán most is az igazat kellett volna mondani. Miért nem lehet? Ja, ha mi kutyánk kölykéről van szó, akkor az igazság szelektív? Pedig nem olyan nehéz egyenes embernek lenni, nyílt tekintet, egy kis bátorság, és már mehet is. Vagy csak kisebb-nagyobb hazugságokkal lehet politizálni? Jó ez nekünk? Ezek szerint...

herr_der_erdinger 2009.09.07. 14:52:44

@cserepj: Szuper képek! Szíjjártó Petikét kicsit idösbíti. Már kinéz vagy 16-nak...

A "segíts Viktor" feliratok készítöi viszont rendesen pofára estek. Talán most felébrednek a nagy imádatból! :) Gratula a FIDESZ-nek az újabb 1000 szavazatvesztésért! A végén még (isten ments) koalicióra lépnek a Jobbikkal a hatalomért...

heima (törölt) 2009.09.07. 14:54:27

@ótvarkéjenc: na mert szerinted a segítsviktor táblát cipelő népek meg akarták oldani a problémát, nem lehúzni a sárba az embert.

herr_der_erdinger 2009.09.07. 15:10:14

@heima: Aki "segítsViktor"-t ír, az bízik a nagyvezirben, hogy ö majd minden bajra gyógyír lesz. Ezek estek most jól pofára, mert a nagyvezír faképnél hagyta öket...

heima (törölt) 2009.09.07. 15:15:04

@ótvarkéjenc: persze, persze, az asszertivitás teljes mellőzésével tüntetést rendeznek viktor ellen, mindezt pusztán rajongásból és szeretetből. meg persze meg akarják oldani a problémát.

ez pont olyan, mint ahogy ők is szeretik a viktort: ots.mti.hu/news.asp?view=2&newsid=57461

cukortartó · http://www.youtube.com/watch?v=0Q8vl8wFm7g 2009.09.07. 15:24:14

@heima: "...az asszertivitás teljes mellőzésével..."

Úgy érted belső harmónia, az érzések nyílt kifejezése és önbizalom nélkül?
Vagy az asszertivitás az valami civil szervezet?

herr_der_erdinger 2009.09.07. 15:30:13

@heima: Ez a cikk nagyon is igaz. Fityesz komáék sokat nem tettek a fizetésükért az elmult években. MIndenre nemet mondani, kivonulni, tüntetöleg távolmaradni. Eddig ennyire telett. Szerintem nem ezért lettek beválasztva a parlamentbe és nem ezért veszik fel a lóvét... Az ellenzék az nyújtson alternativát a kormánypárt munkájával szemben. A FIDESZ eddig csak annyit tudott, hogy "neazemberkkelfizettességmeg", meg "nemtárgyalunkazmszpvel", stb.
Valaki itt tudja közületek pontosan, hogy mi is az a nagyon tuti saját program amivel elhozzák a földi paradicsomot? Még a Jobbik is képes a programját kommunikálni. Ezzel szemben, Viktor a hétvégén teljes alkalmatlanságról tett tanúságot. Ez akar minden magyar miniszterelnöke lenni? Söt, még van aki hisz is neki???

Vájtbokszot akarok a cédulámra!

malacz rezignált · https://www.facebook.com/pages/Malacz69-vil%C3%A1ga/173965402643571 2009.09.07. 15:32:47

Csak most láttam, de ez egy faszányosan összerakott, igényes poszt. Gratula.

Én is erről pampogtam nemrég, h Orbán káderpolitikája csapnivaló, és ebben az is benne van, h képtelen odacsapni egyes vidéki, hótt lejáratódott fidesznyik polgármesternek, pedig hüddenagyon kéne.

Most már edelényi ügy is van...

Szedd össze magad Viktor, mert hamar elillan a népszerűség, ha hagyod a balfaszokat ventillálni

Taktikai Atompingvin 2009.09.07. 15:40:38

@malac69 zsákutcakutató és botrányfotós: Hát az Edelényi cigányellenes pógi nem fogja elvinni a szavazatokat...

Beer Ninja 2009.09.07. 15:45:26

Orbán Viktor nem 1 Mátyás király (az is csak a későbbi legendákban vált népét szerető igazságos királlyá a többiek balfaszkodása miatt). Ettől még mérföldekkel jobb lesz a kommancsoknál. Meggyest meg lője le valaki Bajnaiékkal együtt. :)

f.m.j. 2009.09.07. 15:45:45

@csodagyerek:

miért cigányellenes? Mert beszélt a tudatos magzatrontásról? Vagy az nem igaz? Ha meg igaz, akkor beszélnie kell róla nem? Mit gondolsz?

heima (törölt) 2009.09.07. 15:46:51

@cukortartó: nem, az egy kommunikációs/érdekérvényesítő módszert/technika, ami különösen hasznos, ha el is akarjuk érni egy probléma megoldását, és nem az a cél, hogy a viktort sarokba szorítsuk a telavivkettőn és megmutassuk az egész országnak jól, hogy a gonosz viktor nem segít.

heima (törölt) 2009.09.07. 15:49:09

@ótvarkéjenc: és valahol felsír egy gyermek. bocs, de ez nem az én szintem, van az ilyen magasröptű gondolatok cseréjére itt elég cimbi, velük meg lehet beszélni a mindegyikegyforma, mindegyiklopcsalhazudik stb stb című panelokat, köszi.

BigBlueI 2009.09.07. 15:57:59

@heima: "az önkormányzat azért önkormányzat, mert a zemberek választják a helyi ügyeik intézésre,"

Hát csak hidd ezt, ha hinni akarod. Ennek kellene természetesnek lennie, de közel sem az. Persze a világ boldogabbik részén az emberek olyat választanak a helyi ügyek intézésére, akit "ismernek", aki közülük való. De Esztergomban egy olyan volt hajléktalanra szavaztak, aki narancssárga pólót guberált magának és abban ment szavazni, hogy a korábbi "mocskoskriptokomcsijudeobolsevikpirosszemű" elődje által vezetett városnak ne kelljen adót fizetnie. Uff.

elfelejtette 2009.09.07. 16:02:37

En tudom am a megoldast mindket problemara, az orszagosra, es az esztergomira is.

1. Kormany levaltasara: 2010 tavaszan orszaggyulesi valasztasok lesznek, le kell szavazni a mostani kvazikoaliciot.

2. 2010 oszen onkormanyzati valasztasok lesznek, tobbek kozt Esztergomban is. A valasztasra jogosultak szepen szavazzak le Medgyest.

A Fidesz kaderpolitikajan van meg mit csiszolni, de hat ez van. 2006-ban tortent egy fideszes onkormanyzati kaderexpanzio, 2010-ben majd konszolidaciodik a helyzet.

cukortartó · http://www.youtube.com/watch?v=0Q8vl8wFm7g 2009.09.07. 16:05:42

@heima: Akkor fogalmazz te is "asszertívan"! (gondolok itt egyértelműségre, hasznosságra)

Ne olyan fura szavakkal, amiktől az emberek 70%a azért jön zavarba, mert életébe most hallja először,
a maradék 30pedig azért, mert legalább 20féleképpen lehet értelmezni, amit mondasz.

Float 2009.09.07. 16:16:41

Nemá, zero, b+
Most Te mien hivatalos formában képzeled el ezt az egészet? Mermár a párthatamilag szőnyeg szélére térdeltetés ideje hivatalosan és publikusan elmúlt. Egyetlen hivatalos indok sem létezik, ami alapján a vezír bele tud nyúlni a dolgok menetébe. Max odamegy tüntetni ő is a saját pártja egyik prominense ellen, az meg mekkora balfaszság (jobbfaszság) lenne már. Vagy odamegy tárgyalni vele -- milyen alapon??? Semmiféle rálátása nincsen az egészre, csak egyrészről a sírást látja, a másrészt a pattogó jobbikot, harmadrészt mégiscsak a pártjának egy képviselete, negyedrészt meg ott vannak a tapsoló ballibek, akik pláne hogy fűtenek. Itt csak szarba lehet lépni, pláne egy ballibes média tálalásában, mindezt egy látszólag 300+ ember miatt.

A Meggyessel kapcsolatban egy Belga szám jut eszembe, annak is az utolsó sora "Mi választottuk őket! Minket képviselnek." és ez mindent elmond... mifelénk is hasonló dolgok történnek, és mindenki tehetetlen.

A "nyilatkozatról" meg egyértelműen látszik, hogy váratlanul érte, és a válasz is leginkább a zellenséges riporternek szólt h a "te kormányod teszi ezt lehetővé"

cserepj · http://latinpince.blog.hu 2009.09.07. 16:29:04

@Float:

Azért odajöttek a tüntetőkhöz többen is azok közül, akik részt vettek a KÉSZ találkozón, és azt mondták, hogy hallották mi történt a városban, sajnálják nagyon a dolgot, és Meggyes tényleg vállalhatatlan jobb társaságban, pontosan ismerik. Azt is mondták, hogy remélik, történni fog valami mindezek után.

Meggyest egyébként nem engedték Orbán közelébe még egy kézfogásra sem.

Itt jött:

www.szeretgom.hu/content/57081-mosolyogva-erkezett

Itt ment:

www.szeretgom.hu/content/57107-tamas-is-megy

www.szeretgom.hu/content/57084-valamiert-azt-erzem-hogy-ez-a-mosoly-nem-oszinte

Itt meglátja Bejót:

www.szeretgom.hu/content/57109-meg-mindig-mosolyog-

cserepj · http://latinpince.blog.hu 2009.09.07. 16:33:03

Na, elrontotta, a 3. linken is még csak jön...

mindenbe belekotyogok 2009.09.07. 16:55:14

Bő 6 éve mondom, hogy Orbánékat el kell hajtani a faszba, mert nincs mire leváltani a mostani bagázst. Eddig ezért mindig én voltam a büdös komcsi zsidó, erre most azt kell látnom, hogy a vbőr a törzskommereivel együtt kezd bezsidulni? O.o

derelyegrádi szellem 2009.09.07. 16:58:46

@mindenbe belekotyogok:

akkor nálad is bekézdezek:

Ha orbánékat most "elhajtjuk a faszba", akkor ki fogja leváltania a mostani bagázst?

A Jobbik? A Mukáspárt? Vagy ki? Vagy maradjanak?

Hmmm?

tudi 2009.09.07. 17:01:49

A fidesznek csak azért van előnye, mert a zemberek utálják a maszopot, mint a szart. És kész semmi csak néha nyilatozgatnak meg ilyenek, de semmi, hogy mi ezt tennénk a komány helyében. A jobbik meg okosan csinálja, így szerezhet egy kis előnyt magának a térségben.

tudi 2009.09.07. 17:03:18

Ja azt meg nem hiszem ,hogy egy párt elnöke!!!! ne tudná jól leba.....-ni a párt egyik tagját, függetlenül attól, hogy ő polgármester, vagy egy mezei megyei, vagy városi elnök.

mindenbe belekotyogok 2009.09.07. 17:18:56

@denever: Most komolyan, Orbán, aki maga a Fidesz egy személyben, élet-halál ura a pártban, nem tud lemondatni egy egyszerű polgit? Hány példát hozzak amikor pillanatok alatt kicsinálta az esetleges vetélytársait az elmúlt pár évből?
Lehet elkezdeni megszokni, hogy ez lesz újra, ha ők kormányoznak, aki a belső körhöz tartozik, az érinthetetlen, azt csinál, amit akar.

mindenbe belekotyogok 2009.09.07. 17:25:35

@derelyegrádi szellem: Hja, most már a finishben könnyű előadni ezt az álszent dumát, főleg hogy a trónkövetelők közül a fidesz a kisebbik rossz. Lett volna rá 8! év baszki :P
Most meg beszopunk még minimum 4 évet, és csak bízni lehet benne, hogy majd a baloldalon alakul egy új tömegpárt a mostaniakat kizárva magából, mert enélkül a fidesz nem fog változni, az tuti.
Csak hát az idő, 8 év, +4 és még ki tudja mennyi utána?

elfelejtette 2009.09.07. 17:31:50

@tudi: Dehogynem tudna lebaszni, de azon kivul, hogy kiatkozza a Fideszbol, sokmindent nem tehet vele. Meggyes bunlajstroma eleg hosszu, es ezt erzik a Fidesznel is, es szerintem regota latjak ezt a balhesorozatot, de sok ertelme nincs nyiltan bajszot akasztani vele az onkormanyzati valasztas elott bo egy evvel.

derelyegrádi szellem 2009.09.07. 17:32:37

@mindenbe belekotyogok:

Ezt most nem értem amit írtál, baszki. Mire volt 8 év?

És mi abban az "álszent" amit írtam, kérdeztem? Válaszold meg, kérlek...

"Hány példát hozzak amikor pillanatok alatt kicsinálta az esetleges vetélytársait az elmúlt pár évből?"

Egyet. De konkrétumokkal, ha lehet.

zauberpferde (törölt) 2009.09.07. 17:38:48

Azért elég szarul érezhette magát O.V., rég nem volt ilyen élményben része. Valószínűleg elhitette magával, hogy vele ilyesmi már soha nem történhet meg. Nem csak a kormányzásra kell felkészülnie, hanem arra is, hogy egy-egy ilyen apró malőr közbejön majd.
Sőt lesznek még ilyenebbek is...

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2009.09.07. 17:39:28

@heima:

LOL ... te hülyének nézel minket? Persze hogy tudjuk hogyan választanak meg egy polgármestert, nem is azt írtam hogy Orbán mondassa le ...

Vagy nem tudsz olvasni?

"Mellesleg mivel Orbán Viktor az Atya és az Úristen egyszemélyben a Fideszben, elég lett volna berendelnie egy fejmosásra Meggyest Orbánhoz, és Meggyes helyre van téve, pipa, ügy lezárva."

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2009.09.07. 17:42:06

@heima:

Öregem, aki POLITIKUSNAK áll ne lepődjön meg ha "sarokba szorítják" ...

OV idáig elég jól megúszta, mivel erősen húz a HírTV/Magyar Nemzet/Lánchíd Rádió felé, ahol nem "szorítják sarokba"

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2009.09.07. 17:44:32

@Float:

Tényleg nincs rálátása?

Az összs polgármesternek OV a főnöke ... rövid póráz, bakker ...

www.hetek.hu/belfold/200612/rovid_porazon_a_part

Taktikai Atompingvin 2009.09.07. 17:44:40

@mókusfüles bukósisak: Azt, hogy vannak problémák a cigánysággal, az tény.De az is, hogy van aki ezzel akarja eladni magát. Osziról nem sokat tudok, de Szepessy például kifejezetten ilyen.

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2009.09.07. 17:45:37

@mindenbe belekotyogok:

"Magyarország tovább fog dübörögni ... csak megfordítjuk a sakktablát!"

mindenbe belekotyogok 2009.09.07. 17:53:25

Nemrég az mondták, hogy aki arra kíváncsi, hogy miként vezetik majd az országot, csak nézze meg Debrecent. Tartok tőle, hogy amikor Debrecent mondtak, valójában Esztergomra gondoltak.

belzebubó 2009.09.07. 17:53:50

OV mindig csak a sajátjainak és a sajátjai előtt tudott brillirozni. És az ő kvalitásait amit a sajátjai előtt előad még a baloldal is elismeri.De ebből már jó lenne kilépnie,mivel ő legtöbb tapasztalatot szerzett politikus a porondon,jó lenne ha változna ebben is.Ahogy sikerült megtanulnia beszélnie igy a rázós kérdésekre is meg kellene tanulnia végre,hogyan kell lépnie.
De várjuk meg a végét,mert Meggyes ügye még nincs lezárva ennyivel.

mindenbe belekotyogok 2009.09.07. 17:56:36

@derelyegrádi szellem: Hogy mire volt 8 év? O.o
Orbánék elhajtására és egy valóban jobboldali tömegpárt összehozására.

jozicsenko 2009.09.07. 18:00:37

@derelyegrádi szellem: Gondolom Fodor Gáborra gondolt, aki hipp-hopp átevickélt az szdszhez, de ott is csak akkor kapott lehetőséget, amikor már minden össze akart dőlni

@ótvarkéjenc: írtuk már itt korábban, beszéltünk róla sokszor: a jővőnket nem a fidesz vezérkarától kell félteni, mert ma már konkrétan visszasírjuk az ezüsthajót meg a kajaibrahimot, hisz ott max 1-2 MRD Ft volt a kár, ma az mszp egy ezressel vert rájuk, az okozott kár 1-2 EZER Milliárd Ft (a liberté szerű hülyegyerekeknek persze mindegy, a fizetett bérkommentelők azonnal összemossák őket)
nade: a lényeg, hogy az igazi veszélyt a másod-harmad vonalbeli janicsárok okozzák majd

és ez a polgármester Abszolút ilyen figura: hiába nyer majd Orbán, ha az egész jővője függ attól, hogy mennyire tudja az ilyen lokális tolvajokat, kiskirályokat megfogni

főleg, mert a népszabadság és a hetihetes minden apró hírt hetekig fog fenntartani és visszamutogatni rá...

Jack/rendetteremt/ · http://www.youtube.com/watch?v=SBPvrOdFm00 2009.09.07. 18:01:57

Ez alátámasztja,amit jósoltam 2010-re.Megnyeri a fityesz a választásokat és kiraknak egy táblát a Parlamentre,hogy "majd jövünk".Semmi mást nem kell csinálniuk,csak azt szajkózni,hogy 8 év alatt a maszop annyira tönkretette az országot,hogy bármit is tesznek a 4 év alatt nem lehet pozitív látszatja és máris megmagyarázták a ciklusukat+2014-ben ugyanezért következhetnek még egyszer.
A sok birka meg várja a csodát.Zorbán is tudja,hogy bármit megtehet a néppel,ezt a maszop már bebizonyította.

zauberpferde (törölt) 2009.09.07. 18:02:40

@belzebubó:
A koncertteremben a karmester, nem csak a jobboldali széksorokban ülő hallgatóknak vezényli zenekarát.
A másik oldalon ülők is megveszik a jegyet az előadásra.

Bár hol itt egy karmester?

Tündér_Lala 2009.09.07. 18:05:11

A FIDESZ is tömegpárt és akadnak benne vállalhatatlan emberek. Ha nem követ el nyilt törvénysértést, nehéz lemondatni. Ugyanakkor azért azt gondolom volna rá mód, hogy valahogyan megszorongassák a palit, bár lehet annyira elszállt már magától, hogy nem lehet mit kezdeni vele. Az embereknek pár biztató mondatot mondhatott volna, elég ócska dolog a hátsó kijáraton meglépni. Azt hiszem a stáb hibázott, nemigen hiszem, hogy a patás tisztában lett volna vele, hogy a JOBBIK tüntetők nem is jobbikosok hanem gyerekek, tanárok. Tény kérdés, hogy ez így hiba, de nem hiszem, hogy meghatározó.

belzebubó 2009.09.07. 18:06:48

@zauberpferde: akkor ezt a klisét,mostani helyzetre is nyugodtan ráhúzhatod.

elfelejtette 2009.09.07. 18:10:00

@jozicsenko:

"és ez a polgármester Abszolút ilyen figura: hiába nyer majd Orbán, ha az egész jővője függ attól, hogy mennyire tudja az ilyen lokális tolvajokat, kiskirályokat megfogni"

Velemenyem szerint elsosorban az orszagos politika a meghatarozo. Meggyes baromsagai eleg nagy sajtovisszhangot kapnak mostanaban, de nem hinnem , hogy jelentosen befolyasolna a Fidesz poziciojat. Azert nem egy Budapest vagy Debrecen kaliberu varosrol van szo.

cserepj · http://latinpince.blog.hu 2009.09.07. 18:10:17

@Tündér_Lala:

Meggyes országgyűlési képviselő, mentelmi joggal. Volt itt már rágalmazási ügy tavaly amiben a Fidesz frakció szavazatai mentették meg a bukástól.

Viszont listás helyen országgyűlési képviselő. Például erről a listás helyről lemondhatna... Ez nem Lengyel Zozó esete, aki nem pártlistáról került be, hanem egyéniből.

Meggyes jelenleg a mentelmi joga mögött bújkál, sőt - már 2006-ban az mentette meg egy hivatali visszaélés miatt indult büntetőügyben, ugyanis a jelöltté válásakor megállították az ügyet, majd az OVB megtagadta a mentelmi jogának felfüggesztését, ami miatt a több éve folyó büntetőügyet lezárták.

jozicsenko 2009.09.07. 18:24:26

@elfelejtette: mondd, mennyire emlékszel a 2002 elötti dolgokra?

hülyeségben otthon voltak, de hiába volt rengeteg jó ötletük, sikeres gazdaság politikájuk, kézközelben az euro, ha az egységsugarú bithuszár (=L) csak Kaya Ibrahimmal, tóthjózsival és a nemzeti szinházzal jön majd: ezt nyomatták, pedig egyik sem volt valami jajj, de nagy dolog (a tönkre tett HajdúBét miatt emberek haltak meg konkrétan, de nem tudok egy apeh-esről sem, aki felkötötte volna magát, mert Simicskáék eladták azokat a cégeket, illetve igen, az udvari építészasszony épülete futott be, de arról szó sem esett, hogy korábban a "gödör"-ben pl a metróból jöttek volna fel a vendégek, stb,stb, stb)

szumma: sok kis helyi hiéna ad annyi municiót az mszp-seknek, hogy csak azt ismételjék majd

hiába az államcsőd kormánya az mszp
hiába loptak szét mindent, ezer MRD Ft-os szinten
hiába csak a cigány és a nyugdíjas szavazata számított, nem az adófizetőké, stb

a végére oda jutnak majd az átlag szavazónál, hogy "egykutya, egytolvaj mind" =s akkor már el lesz felejtve a duplájára emelt államadósság, hisz ez is lop, az is lop...
(miközben a mértékről felejtkeznek el, ill. a cél AZ, hogy felejtsd el a mértéket, tegyél egyenlőségjelet az mszp és a fidesz közé)

ui: akárki hirdette is, ne jöjjön a kibulizottország.net-tel, mert ez a léptékváltás elég erős...

Tündér_Lala 2009.09.07. 18:27:51

@cserepj: Nézd konkrétan nem ismerem Meggyest és a város ügyeit. Egyet viszont tudok, a szennyezett vezetékes víz kapcsán hallottam róla elöször (amin egyébként elképedtem, hogy a XX-XXI. sz.-ban előfordulhat ilyesmi Magyarországon) és ott élek a gyanuperrel, hogy komoly érdekkörökkel kerülhetett összetűzésbe, akik ha akarnak kicsinálhatnak embereket.
A fidesz pedig vagy védje meg, ha idegileg tönkrement és nem képes józan mérlegelésre beszéljenek vele, vagy mit tudon én mit csináljanak vele. Tény, hogy ez így elég szerencsétlen.

Karcolt lendület 2009.09.07. 18:36:14

@zero:
A gond, ha ezt nyilvánosságra hozza (mármint, hogy esetleg leb..ta Meggyest, mint a pengős malacot), akkor jön a viktátorozás. Kommunikációs csapda - igaz, ahhoz képest is sikerült elég szarul megoldani a dolgot, ahogy azt kampányokban is jól megszokhattuk tőle.

==T== 2009.09.07. 18:38:00

@Tapmancs: Egy postot ez is megérne...

elfelejtette 2009.09.07. 18:40:51

@jozicsenko: "mondd, mennyire emlékszel a 2002 elötti dolgokra?"

Arra emlekszem, hogy megnyerhettek volna 2002-ben a valasztast, ha nem a ket fordulo kozott eszmelnek fel es inditanak offenzivat a csillagos eget leigero Medgyessyvel es az MSZP-vel szemben. Azota kisse megvaltoztak az eroviszonyok. Hogy mast ne mondjak, rohamosan oregszik / hal ki az MSZP egyik komoly bazisa. Az, amelyik pozitiv nosztalgiaval gondol a 70-es evekre.

zauberpferde (törölt) 2009.09.07. 18:44:16

@jozicsenko:
Lám-lám, eljutunk oda, hogy nyíltan kimondatik, a fidesz sem oly tiszta kezű, mint ahogy sokáig állította magáról.

Most itt az újabb érv, a mértékről, ki lop,lopott többet.

Kíváncsi vagyok, néhány év múlva, amikor a kamra kulcsa a fidesznél lesz, és visznek amit lehet, miről szól az újabb mese.
Kibúvó volt, van, lesz...

elfelejtette 2009.09.07. 19:00:03

@zauberpferde:

"Lám-lám, eljutunk oda, hogy nyíltan kimondatik, a fidesz sem oly tiszta kezű, mint ahogy sokáig állította magáról.

Most itt az újabb érv, a mértékről, ki lop,lopott többet."

Ne az egyszeri baloldali szavazo szellemi szintjebol indulj ki, ez nem a kapcsolat.hu, ahol a szeretett objektumnak szurkol mindenki, korra es nemre valo tekintet nelkul. Vagy te is azok kozul valo vagy , aki szerint mindenkinek takarodnia kell, es akkor majd az ures szekere benyomulnak a tisztakezuek? Akkor nem szoltam, tovabbi jo szurkolast.

Roxvox 2009.09.07. 19:00:18

@zero: Ha a Pintér jó lesz belügyminiszternek, akkor a Meggyes lehet önkorm.miniszter.
Csodás változások lesznek. :((((

Tündér_Lala 2009.09.07. 19:01:18

@zauberpferde:
Soha senki nem mondta - legalábbis itt - hogy hibátlanok.De alattuk működött az ország, működött a gazdaság és érzékelhető volt, hogy van elképzelés arról, mit kellene kezdeni az országgal.
A jelenlegi helyzet ezzel szemben gazdasági, morális, államigazgatási, társadalmi csőd helyzet.
Igen én a működőképes országot és a pespektivikus jövőképet választom. Lám-lám ...

elfelejtette 2009.09.07. 19:03:18

@Roxvox: Igen, igy lesz. Es persze Bogar Laszlo lesz a penzugyminiszter, mi pedig gyorsulo utemben vallunk le az EU-rol.

derelyegrádi szellem 2009.09.07. 19:12:23

@zero: Én nem akarok ezen vitatkozni, meg időm sincs most rám, de a Hetekre hivatkozni, mint forrásra, az nagyon meleg.

Tudod ott (Hitgyüli) a Németh Sanyi egyik gyereke írt filmkritikákat, de úgy ám, hogy nem is nézett filmeket, mert az a démonok birodalma.

Forrás: A Fesz van című könyv

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2009.09.07. 19:20:45

@Karcolt lendület:

Szar a szitu, de aki politikusnak áll, oldja meg ...

cserepj · http://latinpince.blog.hu 2009.09.07. 19:22:00

@Tündér_Lala:

"A fidesz pedig vagy védje meg, ha idegileg tönkrement és nem képes józan mérlegelésre beszéljenek vele, vagy mit tudon én mit csináljanak vele."

Nehéz ügy, mert Esztergomban 2 éve ex-lex állapot van, amióta a bíróság jogerősen visszahelyezte a fegyelmivel eltávolított jegyzőt, akit Meggyesék nem engednek vissza a hivatalba, ahová időközben törvénytelenül felvettek jegyzőnek valaki mást, aki ellen viszont még folyik a per, amit a megboldogult közigazgatási hivatal indított, hogy semmissé tegye a kinevezést. Rókafogta csuka, echte alkotmányellenes helyzet, de a mozgástér szinte 0.

Szóval én is megkaptam, hogy fizessek be ennyi és ennyi gépjármű adót, meg amannyi iparűzési előleget, aláírás: a jegyző, akit törvénytelenül neveztek ki nevében xy. Tfh. nem fizetem be, és bíróságra kerülünk, és bemutatom, hogy de a Magyar Köztársaság nevében kimondott ítélet szerint a másik faszi az igazi jegyző, nem ez akinek a neve itt van a fizetési határozaton. Elvileg simán megtehetem, sőt még én vagyok a jogkövető, nem?

szabogyula 2009.09.07. 19:22:04

@jozicsenko:
A kirohanásoddal :) , csak egyet tudok érteni .
Már hallom is : Á...lopnak ezek mind !
És a taktika még a végén beválik !

szabogyula 2009.09.07. 19:23:42

@ostoba 8o:
Arról nem is beszélve, hogy ez az egy ügy : Szalainé -BKV , simán visz mindent anyagi kár tekintetében ...és még nem vagyunk a végén ...

derelyegrádi szellem 2009.09.07. 19:28:40

@jozicsenko:

"de nem tudok egy apeh-esről sem, aki felkötötte volna magát,"

Én tudok. Egy Győr-Moson-Sopron megyei adónyomozó, ami ellen Keller elvtársék kedeményeztek eljárást (mert "részt vettek a nagy fideszes visszaélésekben"), öngyilkos lett még a büntetőeljárás vége előtt. A többieket a bíróság bűncselekmény hiányában kivétel nélkül felmentette. Őt már nem tudta, mert addigra meghalt.

Meg azt lenne még jó tudni, ha fideszesk akkora geci nagy tolvajok voltak, akkor miként lehet, hogy egyetlen egy esetben (133 eljárásból) sem lett elítélve senki.

Aki azzal akar megint előjönni, mert az ügyészség fideszes, annak elárulom, hogy ha az ügyészség (vagy a rendőrség, nyilván az is fideszes azóta is, 8 éve) megszünteti az eljárást, a sértett (az állam, Kellerék) pótmagánvádlóként folytathatja, és bíróságra viheti az ügyet. Pár esteben ez meg is történt, de azok is elvéreztek a bíróságokon.

Gondolom a Keller is fideszes, azért nem vitte mindet pótmagánvádlóként bíróságra, csak egyet kettőt, amit odavitt, azt meg direkt elbukta, mert - mint már mondtam - egy cirdes fideszes.

Én megértem akik haragszanak a fideszre meg Orbánra, mert elvesztettéka 2002-es választásokat, ekként nem csak magukkal de főleg velünk kibaszva, mert ránk szabadult ezekből a dilettáns, semmihez nem értő, tényleg szinte kizárólag tolvajokból álló banda, és az államcsődbe lopták, mutyizták és szerencsétlenkedték ezt az országot. Ez hibájuk, személyesen Orbáné is, róják neki fel ezt.

Tündér_Lala 2009.09.07. 19:29:54

@ostoba 8o: Azt hiszem 2-3 ügycsoport által okozott kár több, mint amennyit a Horn és az Orbán kormány alatt együttesen elloptak.

MACISAJT 2009.09.07. 19:31:25

A tegnapi tüntetésről.
Jóü és érdekes látni, menniyre lázba hozta egyeseket az esztergomi
MSZP+SZDSZ+MDF a Jobbik szervezésében kontra Fideszes polgármester 300 fős rendezvénye..:P

Pedig, hogy egy klasszikust idézzek: csupán "összenőtt ami összetartozik". Avagy a Zara-Rafael hiszterolibsi párostól( akik ezt az egész "háborút"elinditották Esztergom városvezetése ellen
és ami már eddig is egy diák halálába került) a Jobbikig, Török Zsolt ( MSZP) alámondásával..

És még néhány tény.
Meggyes Tamás 1998-tól Esztergom alpolgármestere. 1999. november 9. óta ügyvezető polgármester, miután dr. Könözsy László addigi polgármester lemondott.
2000. március 27-én időközi választásokon polgármesterének választották.
2006-ban a helyhatósági választásokon HARMADSZOR is polgármesternek választották 60,58%-kal.

2008 márciusában a polgármester NÉPSZAVAZÁST indított a város gazdasági programjáról, amit egyúttal bizalmi szavazásnak is nevezett az ő munkájával kapcsolatban. A referendumon az IGEN szavazatok nyertek.

Tetszettek volna, ugye máskor másra szavazni, ugye...
Orbánnak pedig igaza volt.
Csak sokaknak nem jutott eszébe, hogy ha szavazópolgároknak kifogása van az önkormányzat ellen- eddig fordulhattak a Közigazgatási Hivatalokhoz.
Sajnos-lásd Országgyűlés alkotmányos mulasztásai
c. fejezetet- "ezek" a közigazgatási hivatalokat is szétverték, jogköreiknek helyreállitása is minden bizonnyal a következő kormányra marad.


U.I.Ami pedig a Meggyes ellen inditott ( és nemcsak sajtó-, amit ellene konkrétan elkövettek az nem az MSZP/SZDSZ-es politikusok draskovicsi lábtörlőpörkölése volt, igaz a "politikai terrorizmus" kifejezés a ballibnek nem jutott ekkor az eszébe) hadjáratot illeti, csak emlékeztetek arra hogy Kósa Lajos is átélt már hasonlót...Nem is egyszer.(szopatott ő már a debreceni állomáson by Blikk, volt maffivezér by Népszava, sorolhatnám.)
A végeredmény meg ismert.

zauberpferde (törölt) 2009.09.07. 19:35:15

@elfelejtette:
@Tündér_Lala:
A szurkolás, a sportpályára való, az illúziók már rég elkoptak.
Nekem mindegy, hogy ki, de az azért nem mindegy, hogy hogyan teszi rendbe az elszabott dolgokat. Egy biztos, nem lesz könnyű dolga.
Ki ne szeretne rendes, működő ország jókedvű polgára lenni, akinek az a legnagyobb problémája, hogy a válogatott szerda este milyen összeállításban lép pályára Portugália ellen. Nem pedig a BKV, MÁV, stb. botrányokkal tömik a fejét nap, mint nap.
Egy biztos, csere kell, jó sok, jó alapos. Csak ha az első vonal ilyen, milyenek a "cserejátékosok"?
Riasztó! Nem?

derelyegrádi szellem 2009.09.07. 19:36:27

@zero:

fasza.

Csak azt mond meg nekem, hogy az ott írtakból hol következik ez:

"Az összs polgármesternek OV a főnöke ... rövid póráz, bakker ..."

Mert abból, hogy a mindekori pártelnük (msot éppen Orbán) a vezetője, ilyen (OV a fönöke, rövid póráz) konkrétan nem. Meg az sem, hogy bármelyik önkorámnyzat működésébe közvetlenül beleszólhat, de lehet, hogy van ilyen, csak én nem vettem észre.

elfelejtette 2009.09.07. 19:41:01

@zauberpferde: Botranyoktol mentes orszagot szeretnel? Marmint olyan partot szeretnel a hatalomba, amelyiknek az osszes polgarmestere illetve menjunk tovabb , osszes onkormanyzati kepviselo patyolattiszta, meg a gyanu arnyeka sem vetul rajuk? Letezett ilyen part a tortenelemben?

derelyegrádi szellem 2009.09.07. 19:45:40

@ostoba 8o:

Eza tipikus kommmer kármetés. Ha rájuk rábizonyosodik hogy lopnak (nem kicsit, nagyon) akkor az taktika, hoyg mindenki lop. Ezzel leglább döntelenre lehet menteni a dolgot.

Nem új dologról van szó, akit bővebben érdekel olvasal el Stephen Koch Kettős szrepben című monkáját, meg a Alger Hiss (ő ameirikai és a szovjeteknek kémkedett) történetét. Amikor ő lebukott (meg sokan mások is, a venona iratok kapcsán, sokan bírósági) gyorsan kiderült hogy Noel Field amerikai mesterkém (a valóságban ő is szovjet kém volt, csak valóban itt kémkedő amerikai nem volt) kémhálózatot hozott létre szocialista blokk legfelső vezetésében (Rajk ügy, és egyidőben a többi szoc országban lezajlott "ügyek")

Így megy ez kommeréknél.

És mint itt is látható, még most is működik valamennyire.

mind2 (törölt) 2009.09.07. 19:47:11

@zauberpferde:
" Kíváncsi vagyok, néhány év múlva, amikor a kamra kulcsa a fidesznél lesz, és visznek amit lehet, miről szól az újabb mese " - írod.

Nos a kamra kulcsáról MÁR nem kéne beszélni, a kamrában az IMF ül, mellesleg üres, mert 2002 óta sikeresen kipucolta a szoci kormányzatok sora.
Nos, mivel üres, és amivel a Fidesz szembenéz 2010- ben, az több mint embert próbáló lesz.
Az lesz a maga egyszerűségében a LEHETETLENSÉG.
Lehet már most is Fideszt, Jobbikot szidni, el lehet kezdeni, de ilyen lerongyolódott országot még egy kormányzat sem kap örökül, mint a jövő évi.
Ilyen nyomorral és gazdasági csőddel még Antalléknak sem kellett szembenézniük.
Szóval indulhat a sakál-vokál... DE ebből a szarból se a Vona, se az Orbán nem tud majd gyémántot csiszolni. És várat sem építeni !

Agyalap 2009.09.07. 19:52:22

@mind2: Na azért ennyire én sem vagyok naiv - az EUs pályázatok és támogatások durva milliárdokat csengethetnek be a kasszába. Ha nem is direkte a kasszába, de a fejlesztésekből bizony a fityesz is ki tudja lopni a pénzt,ha kicsit összeszedi magát...

Tündér_Lala 2009.09.07. 19:56:53

@zauberpferde: Ebben a rendszerben az ember kompromisszumokra kényszerül. Nincs olyan párt vagy politikai erő a mely maradéktalanul képviselné egy ember álláspontját meggyőződését. Azt kell választani aki az adott egyén álláspontjához a legközelebbi politikai platformot képviseli - a valóságban a gyakorlatban is (nem baloldalinak mondott nagytőkéspárt )
A csere csapat már kormányzott 4 évig. Nem hibátlanul - mint mondtam - de sok nagyságrenddel jobb teljesítményt nyujtva mint a mostaniak. Számomra egyértelmű a képlet.
Igen nagyon nehéz dolga lesz aki ebből élhető országot akar faragni és miután mást nem tudunk tenni szurkolunk nekik és ezzel magunknak is.

Tündér_Lala 2009.09.07. 20:05:40

@Tündér_Lala: Ja és ha vaklamennyire kikaparták a szarból az országot akkor jön majd valaki aki a "fennterthetó fejlődés" nevében közli, hogy az ország állapotához képest túl keveset adnak az embereknek. Ismerős ? D209.....

zauberpferde (törölt) 2009.09.07. 20:13:14

@mind2: Sajnos igaz, sőt szerintem még nem ez a legalja a lejtőnek.
Viszont annyi bevétel mindig is lesz , hogy a pártkatonák távozáskor megkapják az "obsitot", az újak meg a győzteseknek járó "hadizsákmányt".
Ebben semmi nem változik.

K.Jani 2009.09.07. 20:19:57

jó látni, hogy a fidesz dolgait is objektíven kezelítek. csak így tovább, egyenesen előre!!

jozicsenko 2009.09.07. 20:21:26

@mind2: nem féltem őket:
- a mezőgazdaság még magyar, onnan elég sok pénzt lehet kihozni - meg lehetne védeni a magyar mezőgazdaságot, cserébe viszont kérni KELL az adófizetést: a napszámost jelentsék be, legyen TB-biztosítása, stb, (cserébe pl máshol sokkal-sokkal kevesebb adminisztráció kellene, a HCCCP rendszer eltörlése, stb, stb: valamit valamiért)

-nagyon remélem, ráállnak a szlovák modellre: 3 gyerekig segély, utána adó (2002 elött terv volt!)

-egy állami cég vezetésében (felügyelőbizottság, Irányítótanács, stb) 3 fő a minimum, ami kell a müködéshez: nem is kell több: aki potyaelvtárs, kegyetlenül el kell zavarni, a halálfa retkes szárára...

- Kókáék rengeteg olyan szerződést kötöttek, ahol (PPP, M5ös pl), még hosszu évekig kell "rendelkezésre állást" fizetni, az M5ösnél konkrétan évi 22 MRD Ft-ot, még 25 évig: az helyből 500 mrd Ft megtakarítás lesz

@derelyegrádi szellem: szegény srác...

@zauberpferde: jjajjj, tudod mit? inkább idézek:
"G-dúrban zúgják a fákról a kabócák,
hogy láss csodát, láss ezer csodát"

(2002 elött is a Fidesznél volt a kamra kulcsa, oszt egy orosz, egy török meg egy dél-ázsiai összeomlás, egy kisebb Dot-com lufi kipukkadás, 2 árvíz és Torgyán apó mellett is képesek voltak magyarországot a régió vezető országaként irányítani: tényeket már csak azért nem írok, mert le lett írva kb 50*...)

llll5 (törölt) 2009.09.07. 20:25:16

@Jack/rendetteremt/: bizony, a sok birka várja a csodát.Ráadásul, azt hiszik, hogy Viki majd elszámoltat..arra nem gondolnak, hogy, ha akarta volna, ezt már 1998-2oo2 között megtehette volna..ehelyett a szövetségeseit verte szét..
@zero: OFF egy javaslat:Pokorni ügyei is megérnének egy posztot.Arra gondolok, amit a XII.kerülettel akar tenni.Egy kis adalék:www.kiralyhago.vilaga.hu
Ezen az oldalon is az "üzenetek-fórum"-ot érdemes elolvasni- egy fideszes kerület többsége áll szemben Pokorni idióta ötletével ON

analfaomega 2009.09.07. 20:25:31

@zero: Off.
Nem kért bocsánatot.
Szerintem ez egy inkább jól, mint rosszul sikerült írás, és a felsorolt teendők (nyelvtörvény megjavítása, határmenti térségek közötti kapcsolatok erősítése) is kifejezetten előnyösek magyar szempontból.
Csak a probléma ott van, hogy eddig sem a magyar fél viselkedett faszparaszt módon, így most sem lepődnék meg azon, ha abba a kinyújtott baráti jobba egyszerűen beleköpnének.

Zetek 2009.09.07. 20:33:00

Maestro!

Mi a jót kellett volna Orbánnak mondania? Idéző billogát körbe hordoztatva azonnal törvényszéke elé idézni a mókust? Ott helyben ítélkezzen és pallosjoga alapján azonnal hajtsa végre az ítéletet? A Jobbik nyomja, a nem változik semmi, ha a Fidesz hatalomra jut című dalát. Tegyék.

heima (törölt) 2009.09.07. 20:40:47

@BigBlueI: ez nem hit kérdése, hanem jogi tények kérdése. az meg az esztergomiak baja, hogy kit választanak meg, meg kit nem, engem nem hoz lázba.

analfaomega 2009.09.07. 20:41:47

@Tapmancs: Off továbra is.
Ez így elég durván hangzik, ráadásul, ha jól látom, mindez az Új Magyarország Fejlesztési Tervhez is kapcsolódik. Jó lenne tudni, hogy pontosan hogy is van ez. Erstések esetleg nincsennek erre?

heima (törölt) 2009.09.07. 20:43:41

@cukortartó: azért ülsz az internet nevű csoda előtt, hogyha egy idegen szóval találkozol, akkor pillanatok alatt rájöjj, hogy mi az. én is ezt teszem, adott szónak meg nem nagyok tudok más értelméről.

analfaomega 2009.09.07. 20:50:27

@Zetek: Senkit nem kellett volna felnégyelni vagy ilyesmi, de valaki, aki miniszterelnöknek készül annyit igazán megtehetett volna, hogy a főbejáraton keresztül távozik, és szóba áll azokkal, akik őt várják és tőle várnak valamit.

heima (törölt) 2009.09.07. 20:57:51

@zero: hát igen, konkrétan hülyének nézlek titeket. tudod, hogy hogy választják a polgármestert? kidobta a google, mint azt, hogy Teleki államtitkár, meg hogy Vadai államtitkár meg frakcióvezető-helyettes egyszerre?

Igen, lehet sarokba szorítani a Viktor, és erre élvezni, csak ez az adott problémán annyit fog segíteni, mint buzikon a felvonulás. Az asszertív módja a dolgok menetének, hogy a nyilvánosság mögött (!) megkeresik a szülők OV-t (vagy vlamelyik vezető fideszes oktatáspolitikust), bevetve helyi frakcióvezetőt, képviselőt, egyéni/listás ogy képviselőket, megyei közgyűlési elnököt stb. és ha jól csinálják, OV az informális (!) hatalmával, a Fidesz centralizált jellegéből adódóan még talán tényleg leszól a PM-nek, hogy ezt így ne. Garancia még ekkor sincs a sikerre, azt csinál a PM amit akar. Majd max nem indítja újra a Fidesz, de egy évig még ő ott a kiskirály. Ez a sztori, ha komolyan meg is akarják oldani a problémát.

Ehelyett rögtön agresszív nyíltlevéllel, meg tüntetéssel, díszpolgári címének felhánytorgatásával nyomultak a jólképzett játékosok, a probléma ugyan nem oldódott meg, de így legalább lehet nyomni a szokásos vastagbőrös nyálveréseket, hogy nemdolgozozzmegapénzérét, ugyanolyanmind stb stb.

Vagy most komolyan, elő kellett volna venni a kempingasztalokat, és jön az elintézzük, mint Demszky anno? Nagyon jól kezelte OV a sztorit, leépítette a hülyeséget a picsába. Btw van már kormányzati track recordja hasonló témában, anno a kormány kezdeményezte a hódmezővásárhelyi önkormányzat feloszlatását, tehát nem a levegőbe beszélt, amikor azt mondta, hogy lehet a kormányhoz fordulni.

heima (törölt) 2009.09.07. 21:00:17

@zero: Hetek, komolyan? A Hetek írása alapján te tényként bírod közölni hogy minden polgármesternek OV a főnöke? és ne nézzelek madárnak?

mindenbe belekotyogok 2009.09.07. 21:06:58

@heima: Nem mindnek, csak a fideszeseknek.

mindenbe belekotyogok 2009.09.07. 21:14:29

@jozicsenko: Ez a hivatalos fidesz mese. Az igazság viszont az, hogy az a szárnyaló gazdaság 2000ben érte el a csúcsát, ami fellendülését az előttük levőknek köszönhettek, 2002ben már egy erősen leszálló ágban lévő országot adtak át, amit viszont már ők csináltak.

heima (törölt) 2009.09.07. 21:16:50

@mindenbe belekotyogok: ok főnök, várd rád a kocsma a panel aljában, ott vevők a hülyeségre, engem felesleges fárasztani vele.

2009.09.07. 21:17:10

Ez a Patászorbán most ment oda??:DDD Dehogy bántja ez a Meggyest, kéz kezet mos, mit gondoltok, hova tűntek el a pénzek??? Áh, ment menteni a menthetőt, de ráfaragott...

heima (törölt) 2009.09.07. 21:17:49

@mindenbe belekotyogok: ja hogy te ilyen gigalol arc vagy, akkor már az előző is túl sok reakció volt részemről.

llll5 (törölt) 2009.09.07. 21:18:15

@heima: te nagyon nem ismered a Fideszt.Szerinted a szülőket fogadta volna bármelyik befolyásos fideszes politikus?Ugyan..gondolom, azt is helyesled, hogy Viki a hátsó ajtón át "menekült"el..

heima (törölt) 2009.09.07. 21:18:55

@Letícia-Charlotte in SBp: együtt szokták mosni a pénzt a szőlőbányában, néha segít nekik fletó is, mert mindegyikegyforma

2009.09.07. 21:22:23

@heima: így van, minen egy, ők is...:/// Ezért minek is választás?? Csak a pénzt dobjuk ki az ablakon!:)

heima (törölt) 2009.09.07. 21:22:25

@llll5: nem kell ehhez jól ismerni fideszt, én se mondanám magmaról, hogy ismerem, a dolgok intézésének a menete majdhogynem mindegyik pártnál, szervezetnél hasonlóan működik.

nem igazán lépi át az ingerküszöbömet, hogy melyik ajtón távozik. a riporternek pl pont megállt, képzeld el ezt bajnai/drazsé/veress stb vs hírtv viszonylatban.

heima (törölt) 2009.09.07. 21:23:11

@Letícia-Charlotte in SBp: nem tudtad hogy szíjjártónak és törökzsoltinak közös választásszervező cége van?

llll5 (törölt) 2009.09.07. 21:38:56

@heima: ..vagyis az általad leírt módon nem működik.Akkor miért javasoltad ezt a megoldást a szülőknek?Igen, valóban megállt a riporternek..és mondott egy kapitális baromságot, ez a Soros-taní tvány
@Letícia-Charlotte in SBp: hát, ja..sajnos, akikre érdemes lenne szavazni, azokat már leszalámizta Likud-Viki

heima (törölt) 2009.09.07. 21:41:07

@llll5: inkább ne próbálj meg következtetni, ugyanis kurvára nem megy.

jozicsenko 2009.09.07. 21:41:55

@mindenbe belekotyogok:

minden jó a baloldalé, minden rossz a patásorbáné

ez olyan "négyláb jó, kétláb rossz" izű, nem gondolod?

direkt nem fogok tényeket írni: ha akkora tolvajok lettek volna, akkor hogy lehet, hogy a gátlástalan fideszes lopások mellett csökkent a GDP arányos adósságunk, miközben a habtiszta mszp kormányzás jószándékú vezetése alatt valahogy kb a 2*ére nőtt az adósságunk? (GDP arányosan meg kb olyan 25-26%ponttal nőtt?)

a gazdasági sikerek mind horn és bokros eredményei, de 2002 utáni gyalázatos gazdasági adatok meg mind a patásördög műve?

bocs, mit szedsz?

(jap, apróság: amikor a "bokros"csomag /valójában Békesi-csomag, de ő belebukott, bokros meg szimplán végigvitte/ + privazitáció eredményei beértek -megint nem írok adatokat, a fizetett bérkommentelőket úgy sem hatja meg, csak félre viszik a dolgokat- , akkor tudod milyen beadvány hatására fizették vissza az államadósságunk kb 80%-át? sugok,nem mszp-s vagy szdsz-s volt...

másik apróság: horngyula szimplán elszórta volna a pénzt a szélbe, választási célokra, szóval ha legközelebb bármelyik baloldali agymosott azzal jönne, hogy hááát, könnyű volt, a bokros csomag után az öreganyám alatt is szárnyalt volna a gazdaság, no nekik üzenem: egy MDF-KDNP-s beadványra fizettük vissza az akkori államadósságunkat, nem mszp-s ötlet volt....

2009.09.07. 21:43:08

@heima: nem...de most már igen!:)

@llll5: Torgyánra gondolsz?:)

2009.09.07. 21:45:05

@jozicsenko: Ja, télleg, Vitya egy szent!:) Mikor lesz belőle mártír?:///

elfelejtette 2009.09.07. 21:46:22

@mindenbe belekotyogok: "2002ben már egy erősen leszálló ágban lévő országot adtak át, amit viszont már ők csináltak."

Ha ez a 3-4%-os leszalloag volt, akkor a mostani negativ elojelut, meg a 2007-os 1% koruli novekedesi adatok minek nevezed? Ne is mond, a korulmenyek, azok mindig keresztbetettek a hablelku szociknak.

heima (törölt) 2009.09.07. 21:50:08

@elfelejtette: a Viktor megakasztotta a reformokat a vizitdíjas népszavazással (amit nem mellesleg a szijjártó peti választásszervező cége intézett sokszázmilliárdért) és ezért nem dübörög már.

meg egyébként is, a viktor se tudta volna jobban, és nem is fogja, hiszen mindegyikegyforma!

elfelejtette 2009.09.07. 21:52:15

@heima: Tisztaban vagyok vele, hogy a szocik jot akartak, csak mindig kozbelepett a valosag.

llll5 (törölt) 2009.09.07. 21:56:15

@heima: én tudok következtetni veled ellentétben, de nem tudok olyan közönséges lenni, mint te..
@Letícia-Charlotte in SBp: a KDNP-re, az FKGP-re és a MIÉP-re.A kisgazdák nélkül a fidesz nem nyert volna 1998-ban és az tény, hogy sok kisgazda nem szereti Torgyánt, de Orbánt egyenesen gyülöli

heima (törölt) 2009.09.07. 21:57:56

@llll5: komolyan, tudsz, hát ehhez nagyon gratulálok, már várnak az igazán nem közönséges Urak a panelgarázs kocsmában, ott majd értékelni is fogják a tudományod.

elfelejtette 2009.09.07. 21:58:02

@heima: Egyebkent az elmult 8 evet mar annyifele interpretacioban lattam kifejteni, megis mintha sokan nem lennenek tisztaban azzal, hogy kb. mi tortent. Megprobaljak Fideszt ugy beallitani, mintha o elte volna fel az elodje altal felhalmozott tartalekokat, holott ezt Medgyessy megtette 2002-ben, es csak a hiteltboomnak koszonheto, hogy nem 2004-ben borult a bili, hanem kihuztak valasztasokig. Mi sem mutatja jobban, hogy mennyire szetkurtak az egesz kasszat, hogy 2006 ota gyakorlatilag csak doglodunk.

Es ezutan az egesz baloldal nagynra nyilt szemmel csodalkozik, hogy negativ kovetkezmenyi vannak a tenykedesuknek. Nem csoda, hogy nem ertik a helyzetet.

zauberpferde (törölt) 2009.09.07. 22:03:31

@jozicsenko: Várom a csodát...:)
Persze, a külső körülmények ellenére...
És mégis...
Mega siker...

Azon meg vidulnom kell, amint a piros selyeminges, rózsadombi kisgazdát említed, mint a bajok egyik okozóját.
Azért Torgyán apót ugye nem az IMF, vagy a keleti szél szabadította rá a szűzies koalícióra. Eu-s nyomás sem nehezedett az országra érdekében. Tetszik, hogy a természeti csapásokkal együtt említed áldásos tevékenységét. De arról elfeledkeztél, hogy a hatalom megszerzéséhez szükség volt a "fiúk" által lenézett kisgazdákra. Orbánnak nyilván megérte...

heima (törölt) 2009.09.07. 22:04:49

@elfelejtette: igazából már kevés olyan szerencsétlen van, aki isteníti az elmúlt 8 évet, a sztori most arról szól, hogy a Fidesz se csinálta jobban, csinálta volna jobban, és fogja csinálni jobban.

Erről a kőegyszerű sztoriról szól a Jobbik, az LMP, vagy akár ez az egész vastagbőr blog, csak megfordítják a sakktáblát.

2009.09.07. 22:06:23

@llll5: hát a miép meg a fkgp odalett, a KDNP meg Tömjén Sömjén Hüjén miatt múlt ki igazából...Szóval kiket is siratsz te itten?:)

llll5 (törölt) 2009.09.07. 22:07:00

@heima: huuh..a te szintedre nem megyek le, ezért a vitát veled lezártam..

heima (törölt) 2009.09.07. 22:11:40

@llll5: "a te szintedre nem megyek le" mondotta volt a zsidózó kisnyilas :D végre eljutottál idáig is

llll5 (törölt) 2009.09.07. 22:11:42

@Letícia-Charlotte in SBp: azt siratom, hogy Orbán szétverte a jobboldalt.A KDNP esetében abszolút igazad van, Semjén szégyellje magát

elfelejtette 2009.09.07. 22:15:10

@heima: A blog nem errol szol, inkabb csak nehany kommentelo probalja meg elhitetni ezt a marhasagot, pedig az az igazsag, hogy annal ahogy a szocik csinaltak, csak jobban lehetett volna. Ennel szarabbul kezelni a penzugyeket nemigen lehetett volna, legfeljebb del-amerikai banankoztarsasagoknak fordult elo.

Persze, jokat lehet rugozni a szokasos ragogumi temakon, hogy micsoda korona- meg torgyanterror volt, es aki a bulvarra fogekony, annak ez voros poszto volt, es az is marad, de ne csodalkozzon, ha sokan leszarjak.

llll5 (törölt) 2009.09.07. 22:15:16

@heima: te nagyon buta vagy, már bocs..én csak nem akartalak visszasértegetni-erre céloztam-de kiprovokáltad..no, több kommentedre már nem válaszolok

XSun (törölt) 2009.09.07. 22:17:31

Azt azért minden ovodás tudhatná hogy a Fidesz bizony kézivezérléső párt.
MIndenek felett a vezénylő tábornok van, ugye ismerős ez a kifejezés.

Viktornak csak annyit kellett volna tennie hogy odamegy az emberekhez és meghallgatja őket és azt mondja hogy megnézi hogy mit tud tenni értük.

Mit lehetett volna tenni a Megyes Tompikával.
Csak annyit hogy elbeszélget vele:
Nézd Tompika amit itt csinálsz az baromira árt a pártnak, ha továbbra is játszod itt a kiskirályt és nem adsz le az arcodból, akkor kizárunk a pártból csá.

Ha ezt megteszi a Viktor, azzal az emberek tudtára adja hogy a Fideszben nem tűrik el az efféle dolgokat mert nem méltók a párt szellemiségéhez, stb. stb. stb.
De a Viktor még ehhez is hülye.

elfelejtette 2009.09.07. 22:20:13

@XSun: "MIndenek felett a vezénylő tábornok van, ugye ismerős ez a kifejezés."

Vadai Agnes jellemzeset hasznaltad fel a Fidesz partszerkezetenek szakertesehez? :D Ez azert eleg gyenge.

heima (törölt) 2009.09.07. 22:21:35

@llll5: egyem az érzékeny lelkedet, de azért a zsidózás csúszott e nemes léleknek :D nevetnem kell, de ne aggódj, nem rajtad, hanem veled!

2009.09.07. 22:32:50

@XSun: nem hülye, csak Meggyes Tompika előre 20 évre kifizette a rengeteg milliárdból a székét a Vezírnek...Különben nem lenne ekkora a szája ...Orbánnak mert ezért nem lehet szava...Eccerű a világ, embörök!:)

llll5 (törölt) 2009.09.07. 22:34:46

@XSun: na, ez a lényeg!Ezt kellett volna tennie Vikinek, teljesen egyetértek veled
@heima: nem egészen értem, mivel én 1oo%-ig magyar vagyok, még az árja-törvénynek is megfelelek.A "bosszú népéről" megvan a véleményem, de ez a blog nem erről szól.Azért örülök, hogy velem nevetsz, aggódni meg nem szoktam

ylion, declared for Hungary, not for Kurvaország · http://quelthalas.hu 2009.09.07. 23:06:38

@derelyegrádi szellem: Keller egy bohóc, mindig is az volt. Mellesleg, ha NAGYON akarta volna, talált volna elég bizonyítékot. Függetlenül attól, hogy az illetékesek ártatlanok voltak-e vagy sem. Viszont a panem et circences alapelvből a cirkusz részt így is kipipálhatták. Aki felkötötte magát, az sajnálatos veszteség, de az ő szemszögükből pótolható kopóalkatrész.

paprika007 2009.09.07. 23:26:10

Hát igen. Ha valaki nem mond igazat azt a testbeszéd leleplezi a gallér alatti tarkó és nyakvakarás vagy szúnyogcsípés vagy füllentés jele.

ylion, declared for Hungary, not for Kurvaország · http://quelthalas.hu 2009.09.07. 23:38:03

@heima: Miért kell a bizánci utat járni még mindig? Háttéralkuk, zárt ajtók mögött? Miért nincs ennek hivatalos útja?

ylion, declared for Hungary, not for Kurvaország · http://quelthalas.hu 2009.09.07. 23:56:19

@Letícia-Charlotte in SBp: Nem sajnálom én Viktortól a szentséget, csak mihamarabb avathatnák már :)

cukortartó · http://www.youtube.com/watch?v=0Q8vl8wFm7g 2009.09.08. 00:13:57

@heima: Aha, mikor nem voltam biztos benne, onnan dobta ki, hogy az önbizalomra, szemkontaktusra, önmagunk és környezetünk elfogadására, meg ilyesmikre gondolhattál, amiket mellőztek a tüntetők.

Vigyázzál az ilyenekkel!

heima (törölt) 2009.09.08. 01:01:58

@llll5: "A "bosszú népéről" megvan a véleményem, de ez a blog nem erről szól"

persze h nem erről szól, de azért mindig sikerül elrejteni egy likudviktorozást csak úgy mellékesen. de persze csak úriasan, véletlenül sem közönségesen.

heima (törölt) 2009.09.08. 01:02:55

@llll5: jah és az meg messziről üvölt h 100% magyar vagy, gondolom általában be se kell mutatkoznod.

heima (törölt) 2009.09.08. 01:03:56

@ylion: nézd, nem muszáj a problémákat megoldani, lehet csinálni a semmit meg asztalt csapkodni is. ráadásul ezek 100% magyar módszerek!

ylion, declared for Hungary, not for Kurvaország · http://quelthalas.hu 2009.09.08. 01:11:51

@heima: nem értetted amit kérdeztem. nem a csapkodásra gondoltam, hanem mondjuk a polgármesterek visszahívhatóságára.
és speciel a képviselőknél is hasznos lenne.

mielőtt ütnéd a labdát tovább: nem, a pártállása nem érdekel. de ha valaki nem képviseli azok érdekeit, akik megválasztották, és elégedetlenek vele, igenis szükséges lenne, hogy leválthassák maguk, törvényes, hivatalos úton.

és nem csak Meggyesre gondolok, hanem pl. Hunvaldra is, illetőleg ha vidéken körbenézel, az extratahó kategóriába illő dolgokat szintén találsz, amik már erősen büntetőjog közeliek (pl. www.origo.hu/itthon/20080806-szemely-baranya-bikacsokkel-utott-a-polgarmester.html).

Tudom, ez túl idealista megközelítés, de mondjuk meg lehetne szabni egy jó magas arányt, mondjuk 80%-ot. Ha annyian utálják már a jóembert, akkor ott azért már lehet valami nincs rendben...

heima (törölt) 2009.09.08. 01:13:10

@cukortartó: www.lelkititkaink.hu/asszertivitas.html ez az első link, amit adott a google, idézem:

A"z asszertivitás olyan kommunikációs módszer, amely ötvözi az önérvényesítést és a mások érdekeinek figyelembe vételét, ezáltal elősegíti az erőszakmentes kommunikációt és hosszú távon a szociális hatékonyságot. Az asszertivitás tanulható, fejleszthető, s elsajátítása elősegíti és megkönnyíti a konfliktushelyzetek megoldását."

Szerintem elég világos. Ha ennyire nem megy a kontextusba helyezés, akkor tényleg nem tudok segíteni, bocs. De legalább kérdeztél, ez becsülendő.

heima (törölt) 2009.09.08. 01:16:54

@ylion: nézd, leírtam hogy lehet hatékonyan kezelni egy ilyen ügyet (nézeteltérés egy oktatási ügyben a PMel). most meg már az a cél, hogy hívják vissza a PMet? döntsük már el.

btw igencsak meggyőző számokkal győzött az ember, nem egyszer, nem kétszer, fentebb írták is az adatokat. de biztos nagyon szar lehet esztergominak lenni, megírta a hetek is meg a vastagbőr is.

XSun (törölt) 2009.09.08. 07:10:07

@elfelejtette:
Felhívom a figyelmed erre a cikkre ami a Demokrata c. újságban jelent meg sze, 2006-03-22 14:07

Nyílt levél a hadseregtábornokhoz
Vezénylő Tábornok Úr! Ha az áprilisi választásokat azért nyeri meg a posztkommunista bűnszövetkezet, mert a polgári erők néhány idiótája kötelességének érzi, hogy hibát hibára halmozzon, akkor jó, ha tudja, hogy eme idióták, ha százezer évig élnek sem lesznek képesek vezekelni azért a bűnért, amit a magyarság ellen követnek el.

2009.09.08. 07:24:18

@ylion: :DD Öntsék bronzba vagy aranyba!! És jó forróba, hogy minden porcikája megmintázódjon, ó de sokan lesznek, akik körülugrálják, mint Baált...:)

(Ám ha jobban belegondolok, nem is poén, mert minden önkormányzati irodába kötelező kellék lesz vagy 20 évig a kicsinyített mása gipszből...:((( ) Oszt állunk, mint a Bálám szamara...

Lodogi Pascal (törölt) 2009.09.08. 07:54:18

Amúgy jót röhögök azokon akik védik a mundért.
Nem veszik észre hogy ugyanolyan droidok mint akik a másik oldalon a Bajnai meg a Fletó seggét nyalják.

Ebből is látszik hogy a pártoknak sajna nem szimpatizánsai vagy támogatói, hanem rajongó tábora van.

A szimpatizáns vagy a támogató, jó értelemben megáénak érzi azokat a célokat és törekvéseket amit a párt a zászlajára tűz, ugyanakkor ha lát valami disznóságot akkor viszont nem habozik szót emelni ellene, hiszen ezek az ő pártját az ő eszméjét járatják le.
A rajongó, gyakorlatilag egy agyatlan droid aki épp azt szajkózza amit a fő fejesek mondanak akkor is ha a múlt héten az ellenkezőjét mondta.

Jó lenne ha a kedves választók a rajongó szerepből továbbfejlődnének a támogató szerepkörbe.

ylion, declared for Hungary, not for Kurvaország · http://quelthalas.hu 2009.09.08. 08:19:41

@Letícia-Charlotte in SBp: majd az ő kis plakátja lesz az Magyarországon, mint a Lenin kép az X polgártársban. Jelzi az idő múlását...

Amúgy meg MÉG nem hiszem hogy kötelező lesz :)

@heima: no, akkor fussunk neki, mert látom kissé szűken méri tudatod a megértést, a mellékelt példa ellenére is. A helyi ügynél a polgármesterrel helyi szinten próbáltak egyeztetni már.

A feje fölött való átnyúlások ugyan eleve nem szerencsések, de még talán ez volt a legkisebb rossz. Pláne hogy igencsak ziccer volt ez Viktornak is. Ha csak annyit csinál, hogy kimegy, átveszi a levelet, felvillant egy orbáni mosolyt, 5 percet beszél arról, hogy "meglátom mit tehetek", akkor megerősíti a fidesz bázisát a városban.

Másrészt a visszahívás intézménye bizony nagyon fontos lenne. Kicsit olyasmi biztosíték lehetne, mint ami a versenyszférában a kirúgás. Igaz, annál lightosabb, mert ugye én is eleve 80%-ot mondtam, hogy akkor már tényleg gondok vannak... a politikus éppúgy szakember kéne legyen, mint mondjuk az informatikus, az ügyintéző, stb.

A különbség ne az legyen, hogy a politikust csak 4 év múlva lehet felállítani, hanem az, hogy más területen dolgozik. Valamint: így a politikusnak elemi ÉRDEKE lenne tájékoztatni legalább propaganda szinten a lakosságot, hogy mi történik az ajtók mögött...

llll5 (törölt) 2009.09.08. 10:11:59

@heima: már bocs, de nem a Likud a Fidesz testvérpártja?Viktort pedig sokan így hívják..
Igen, én nem szégyellem, hogy magyar vagyok.Te pedig már bemutatkoztál:tudatlan és közönséges vagy..no, írj bármit, a többi kommentedre már tényleg nem válaszolok

llll5 (törölt) 2009.09.08. 10:15:18

@heima: ja és olvasd csak továbbra is a Heteket, az a te lapod, te szegény sorstalan..

Kodomo 2009.09.08. 10:16:51

A pártelnöknek lehetne ráhatása az azonos színű önkormányzatra. Mint már írták, a megélhetésinek látszó polgi egyrészt (megyei) listáról jutott a Parlamentbe, másrészt a kistelepülések kivételével, szinte mindenhol a pártra szavaznak a polgármester választáskor. Tehát nagy meggyőzőerővel rendelkezik a pártelnök, főleg a centralizált Fidesz esetében.
Ha akarná, az önkormányzat feloszlatását is elérhetné a fideszes önkormányzati képviselők által.
De nem akarja, és emögött én is olyasmit vélek, mint amit Letícia-Charlotte in SBp írt: (2009.09.07. 22:32:50 @XSun: nem hülye, csak Meggyes Tompika előre 20 évre kifizette a rengeteg milliárdból a székét a Vezírnek...Különben nem lenne ekkora a szája ...Orbánnak mert ezért nem lehet szava...Eccerű a világ, embörök!:) )

A múltkoriban volt a tvben valami ügy (talán vízprivatizáció), ami kapcsán a Parlament folyosóján kérdezték a Fidesz álláspontját, amit Meggyes Tamás vezetett elő. Jobban fexik a pártban, mint az kívülről látszik.

llll5 (törölt) 2009.09.08. 10:27:14

@Letícia-Charlotte in SBp: felöllem még nem is kellene bronzba önteni, elég lenne, ha visszavonulna.A Fidesz 3.-4. vonalában sok tisztességes, nemzeti érzelmű politikus van, aki nagyon örülne ennek

derelyegrádi szellem 2009.09.08. 12:27:59

heima!

Én értem, mit akarsz ebből kihozni, jelentős részben igazad is van.

De észrevételezném, hogy ez stílus akit itt nyomsz, elég bicskanyitogató. Mellőzd, ez nem alkalmas arra, hogy álláspontodról meggyőzz másokat.

Itt a törzskommentelők értelmes emberek, akik -ha nem ebben a stílusban adod elő - meg fogják érteni az álláspontodat, ha nem is értenek vele egyet. Ellenkező esetben többet ártasz, mint használsz.

Tapasztalatból mondom.

heima (törölt) 2009.09.08. 12:32:54

@ylion: @ylion: ha össze-vissza csapongsz, akkor valóban nehéz követni. Például most is ezerre állítottad a mellébeszélőkét, ezzel a PMmel már egyeztettek dumával, totál nem erről volt szó.

Még1x, gyengébbek kedvéért: ha az adott helyi ügyben eredményt is akar elérni az adott csoport, akkor mondjuk egy OV-től nem nyilvánosan kellene kérni, hogy éljen az informális hatalmával, mert akkor bizony nem fog segíteni. Amit leírtál, tökéletesen működik zárt ajtók mögött - nyilvánosan meg minimum Demszky szintű balfaszság kell hozzá, hogy valaki bevállalja.

Lefordítom egy példára, hogy jobban megértsd: Egy kisvárosban viszel egy éttermet, és hiába fizeted a védelmi pénzt a maffia egy kisfőnökének, mégis rendszeresen feltörik a helyet.

Problémamegoldás1: Nyílt levelet írsz a maffia nagyfőnöknek, tüntetést rendezel mikor épp átadja a helyi gyermekotthont (azt várva, hogy a boss majd hozzád lép és megígéri h majd intézkedik.

Problémamegoldás2: elmész a nagyfőnökhöz, talán még ajándékot is viszel (főleg ha épp a lánya esküvője van :D ), és vázolod a problémát, kihangsúlyozva, hogy mindig pontosan fizettél a Családnak.

Szerinted melyik lesz eredményes?

derelyegrádi szellem 2009.09.08. 12:37:12

@Lodogi Pascal:

én pl támogatója vagyok csak egy pártnak (a pártpolitikát szívből utálom), soha nem rajongója. Pl most a fideszt támogatom, mert CSAK ŐK TUDJÁk ezektől a semmihez nem értő banditátktól megszabadítani az országot. Ez az első és legfontosabb feladat, ezt kell megtenni, a többin majd később elvitatkozgatunk. (Aki az első lépést elbassza, az sehova nem ér oda, akárhova indult.)

De ha ezt fordítva tesszük, akkor bizony azzal csak és kizárólag a fentebb említett banditáknak segítünk.

Pedig ebből a feldatból már csak annyi lenne hátra, hogy a sorrendet tartsuk.... Ennyi...

llll5 (törölt) 2009.09.08. 12:43:17

@derelyegrádi szellem: teljesen igazad van heima stílusával kapcsolatban.Csak, sajna, nem fogja megérteni..

ylion, declared for Hungary, not for Kurvaország · http://quelthalas.hu 2009.09.08. 12:47:51

@heima: attól, hogy a második eredményes, az első meg nettó baromság, hadd ne örüljek, hogy:

1. az első verzió (Esztergom) esetén a Nagyfőnök le se szarta azokat, akik a segítségét kérték. Ez politikai hiba, függetlenül attól, hogy a nyíltleveles dolog baromság volt.

2. a második verzió meg a bizánci politikára emlékeztet, valamint a full bürokráciára (lásd Szovjetunió, '80-as évek, vagy akár kis hazánk is, szintén ugyanekkortájt)

3. hadd ne tetsszen az hogy nincs más út. Hogy nincs törvényes módja jelenleg egy megválasztott tisztségviselő visszahívására, akkor sem, ha kiugróan alkalmatlan a feladatára. Igaz, a versenyszférában nem ehhez szoktam, ott a visszahívás kicsit erősebb verziója, a kirúgás működik, néha kicsit még erősebben is, mint kéne.

És nem, nem csak és kizárólag Esztergom ügyében zavaró a dolog. Nem véletlen mondtam több más példát is. Annak fényében ugyanis, hogy ezek az emberek a választókörzetüket/településüket szolgálnák elvileg; nagyon nem úgy látszik. Igenis, extrém esetben lehessen visszahívni őket!

Sőt, adott esetben egy-egy kétségesebb húzásuk után igenis oda kéne állniuk a sajátjaik elé, és elmagyarázni nekik, miért is húzta azt, amit.

Tudom, ez idealista megközelítés. A tied pedig nagyon is realista. A nézeteltérés ebből adódik, semmi másból.

heima (törölt) 2009.09.08. 12:48:18

@ylion: Visszahívhatóság:

ad1: a politikus az politikus, nem egy szakma. igen kevesen is űzik főállásban.

ad2: nem a jogi szabályozással van a gond, hanem azzal, ha felrúgják a demokrácia íratlan szabályait, pl ha példád alapján egy megerősítő jellegű népszavazáson 80+% elutasítottság mellett nem mond le az ember (Fletó hozta be a politikába ezt a módit). Félő, hogy egy szigorított visszahívással csak intézményesíted ezt a negatív trendet.

heima (törölt) 2009.09.08. 12:55:40

@ylion:

1: mi az, hogy le se szarta, hagyd már abba a kavarást. megpróbálták vele felvenni a kapcsolatot, ahogy mondtam?

2: a világ így működik időtlen-idők óta. Manapság az EU pl kifejezetten. De puszta logika a dolog, ha informális segítséget kérsz valakitől, azt nem fogod formális úton kérni. Ha ez egy pártügy lenne, még valahol érthető is lenne, pl kettészakad az esztergomi alapszervezet és az egyik csoport kéri OVt, hogy tegyen rendet.

3. Az, hogy neked nem tetszik az ottani PM, nem biztos hogy az esztergomi választópolgárok zömének sem tetszik. Mondjuk a választási eredményei nem erről tanúskodnak.

heima (törölt) 2009.09.08. 12:56:56

@llll5: jól van Adolf, Rudolf már vár a köpiben, vele lehet megbeszélni a likudos dolgokat, tudod.

heima (törölt) 2009.09.08. 13:00:38

@derelyegrádi szellem: nincsen különösebb célom, így különösebb okom sem, hogy én legyek itt a mindenkikedvence.

"Itt a törzskommentelők értelmes emberek"

no comment

jozicsenko 2009.09.08. 13:20:27

@zauberpferde: megfogadtam, hogy nem írok tényeket, ettől Heima sem tud eltéríteni

amikor egy baloldai meg akarja határozni a különbséget a bal és a jobboldal gondolkodása között, első helyen jön a duma az észérvekről meg az érzelmekről

namármost, akárhogy nézem is, mostanra odajutottunk, hogy a jobboldal mondja az érveket (amiket IMF, EU, KSH hitelesített), a baloldal meg az érzelmeket (=tömény Orbángyülölet)

valahogy ez nem érdekel: akkor volt prosperitás (lesz@rom, hogy bokros miatt), ma nincs

akkor csökkent az adóteher, nőtt a minimálbér

ma csak az adónövelést tudják az efftársak zsolozmázni, semmi mást

ui: épp Quimby-t hallgattam, ott mondták ezt a sort, s igen, azért jöttem az természeti katasztrófákkal és Torgyánapóval, mert 2002 után Medgyesi & Gyurcsány egy páratlanul jó fellendülést hagyott ki, alzheimeres efftársaknak ajánlom figyelmébe, hogy 2006-2007 körül már jött a "konvergencia program", ami akkor egy 1,7-2%os gazd-i növekedést hagyott nekünk

amikor Szlovákiában még erősen 5-6-8%os növekedés volt

japp: aki szerint az mszp felhőtlen szárnyalását a gazgalád300Ft-os népszavazással akasztotta meg a Viktor, az ugyan kotródjon már el egy olyan helyre, ahol nem kell 60%os adóékkel számolni

(Elhiszi bárki is, hogy az akkori kezdő 300Ft-ot nem emelték volna egy év alatt a német 5eurós szintre???)

llll5 (törölt) 2009.09.08. 13:21:23

@derelyegrádi szellem: látod, mondtam, hogy nem fogja megérteni.Lásd a hozzám írt legújabb, minösithetetlen kommentjét.Szegény nem érti meg, hogy vitatkozni értelmesen csak úgy lehet, ha érvekre ellenérvekkel válaszolunk, nem pedig fröcskölödéssel

heima (törölt) 2009.09.08. 13:40:39

@llll5: majd pont egy zsidózó faszparaszttól kéne vitatkozni tanulnom :D

heima (törölt) 2009.09.08. 13:41:20

@jozicsenko: "megfogadtam, hogy nem írok tényeket, ettől Heima sem tud eltéríteni" ehhez nekem most mi közöm?

derelyegrádi szellem 2009.09.08. 13:50:39

@heima:

neked van valami baj a szemeddel?

Hol írtam én olyat, hogy így, vagy úgy kell elérned, hogy te legyél itt a "mindenkikedvence"?

meg aztán az ilyen szuperokos, vezérértelmiségiek (a Reakció blogról) miért értelmetlen mondatokban fogalmaznak? Ime:

"nincsen különösebb célom, így különösebb okom sem, hogy én legyek itt a mindenkikedvence."

He?

heima (törölt) 2009.09.08. 13:56:31

@derelyegrádi szellem: akkor kőegyszerűen:

nem vagyok Fidesz párttag, Fidesz politikus, nem életem a Fidesz, vagy annak akármilyen győzelme, ezért semmi okom nincs arra, hogy elővegyem az asszertív arcomat, és meggyőzzem az itt tobzódó szerencsétleneket, hogy OV jól járt el az adott ügyben. Nekem nem okoz törést, hogy ha ez a topic úgy marad meg valakiben, hogy jött a cúnya reakciós szuperokos közönséges fijjú és nem állt be a sorba tompikát meg viktorkát szidni.

mindenbe belekotyogok 2009.09.08. 13:57:11

@heima: Ki miként szocializálódott, aszerint méri embertársait. :P

heima (törölt) 2009.09.08. 13:59:38

@derelyegrádi szellem:

Dehogy zsidózott, hogy zsidózott volna, éppenhogy csak megjegyezte, hogy:

"és mondott egy kapitális baromságot, ez a Soros-taní tvány
@Letícia-Charlotte in SBp: hát, ja..sajnos, akikre érdemes lenne szavazni, azokat már leszalámizta Likud-Viki"

llll5 2009.09.07. 21:38:56

derelyegrádi szellem 2009.09.08. 14:05:55

@heima:

én is kőegyszerűen:

Olvasd el az én kommetjeimet, hogy beálltam-e orbánt szidni?

Mivel úgy láttam van valami betegsége a szemednek, segítek: NEM.

Volt olyan reakció a véleményemre, mint a tieidre?

Megint segítek: NEM!

Mi lehet ennek az oka? Na mi?

heima (törölt) 2009.09.08. 14:07:54

@derelyegrádi szellem: mondtam én, hogy beálltál a sorba? mondtam én, hogy más reakciót jöttek? és mondtam én, hogy érdekel, hogy milyen reakciók jönnek?

derelyegrádi szellem 2009.09.08. 14:09:22

@heima:
ezekben az idézetekben egész pontosan szerinted mi a "zsidózás"?

mindenbe belekotyogok 2009.09.08. 14:10:21

@elfelejtette: Elnézést, szó nem volt arról, hogy hű de jól megy nekünk most, én azt mondtam, hogy a '94-'95-ös mélypontot egy 2000-ig tartó emelkedés követte, onnantól meg folyamatos a csökkenés egész napjainkig. Vagyis a fideszes gazdasági csoda egy kamu. Elődeik népszerűtlen intézkedéseinek gyümölcsét élvezték míg tartott, ráadásul bőven elég lett volna annyi, hogy ha nem is folytatják amit azok elkezdtek, legalább nem basszák el, de még erre sem voltak képesek.
Majd meglátjuk mire képesek egy a '98-asra egy cseppet sem hasonlító helyzetben. Mert a neazemberekkelfizettessékmeg politika csak ellenzékben működik.

heima (törölt) 2009.09.08. 14:12:00

@derelyegrádi szellem: ugyan mi lenne, hiszen OV a Soros Alapítvány ösztöndíján tanult és a Likud a Fidesz testvérpártja. éppen tök véletlenül OV 4x évéből és a fidesz többszáz nemzetközi kapcsolatából éppen ez a két példa jutott eszébe.

Geza 2009.09.08. 14:12:43

@heima:
Teperté'73, nem unod még? Mer' én má' kezdem, úgyhogy megintcsak szűrőlistára teszlek.
A szokásos anyázást most mellőzném, nem vagy te annyira hülye (ha még öt IQ pontot összeszedsz, lehetsz akár sültkrumpli is), tudod magadtól is, hogy egész pontosan hová küldenélek.

mindenbe belekotyogok 2009.09.08. 14:12:59

@heima: hát ez megmagyarázza itteni munkásságodat te szegény :)

heima (törölt) 2009.09.08. 14:13:23

@mindenbe belekotyogok: lemaradtál a sztoriban, a Szerelő szakértői kormánya most mentette meg a hazát és helyezte röppályára a nemzetgazdaságot, Orbán ebből fog élni 8 évig!

heima (törölt) 2009.09.08. 14:14:36

@Geza: ok főnök, de alighanem rossz a házszám!

derelyegrádi szellem 2009.09.08. 14:16:01

@heima:

"és mondtam én, hogy érdekel, hogy milyen reakciók jönnek?"

háááát bazmeg nekem úgy tűnik válaszolgatsz rájuk elég szorgalmasan, de lehet, hogy rosszul látom.....vagy nálad ez a "nemérdekelnek" csalhatatlan jele...

derelyegrádi szellem 2009.09.08. 14:28:16

@mindenbe belekotyogok:

Hát ez nem egészen így van ám (annak ellenére, hogy szociék így szeretnék láttatni)

Nézd meg a gazdasági mutatókat, különösen a GDP növekedését 2001-ig (meg az államadósság
GDP arányos muttóját, meg a államháztartás hiányát is), mert az az utolsó teljes fidesz év, aztán hasonlítsd össze jelenlegiekkel, akik rádásul nem 4, hanem 8 évet kaptak.

@Geza:

ez tényleg mellé ment. :-)

derelyegrádi szellem 2009.09.08. 14:30:01

@heima:

mindezekkel én is tisztában vagyok, de EBBEN MI A ZSIDÓZÁS?

heima (törölt) 2009.09.08. 14:33:26

@derelyegrádi szellem: (figyelem, asszertivitás következik!) Valóban, félreérthetően fogalmaztam, nem arról van szó, hogy nem érdekel, hogy válaszolnak-e, vagy sem (bár), hanem azt akartam próbáltam jelezni, hogy mondjuk veled ellentétben nem igazán érdekel, hogy mi lesz a "vita" vége, nem akarok "problémát megoldani", elfogadtatni a kórussal, hogy nem OV hibázott adott esetben. Mindez azért, mert mint említettem volt, nem vagyok OV kutyája, ezért nem is igazán érdekel, hogy mit gondolnak a topic után a népek. Ha úgy tetszik, nulla asszertivitást vonultattam fel, bezárva a lehetőségét a megalázkodás nélküli konszenzusnak, ugyanez a sztori egyébként a szülők (?) vs Viktor történetben is.

Geza 2009.09.08. 14:33:52

@derelyegrádi szellem:
"ez tényleg mellé ment"
Akkor bocsánat, az utolsó pár komment alapján benéztem. Tévedni emberi dolog, sőt, még velem is megesik olykor :).
Köszi, hogy szóltál!

heima (törölt) 2009.09.08. 14:35:46

@derelyegrádi szellem: mondom, hogy nincs, teljesen véletlenül jutott eszébe emberünknek Soros György meg a Likud, amikor jelzőt keresett OV neve mellé :D

llll5 (törölt) 2009.09.08. 14:36:29

@derelyegrádi szellem: köszönöm.heima nem fog talalálni "zsidózást" a kommentjeimben, bármennyire is szeretné.Provokálni meg hiába provokál, mint látod a mocskolódásaira már nem válaszolok

heima (törölt) 2009.09.08. 14:36:41

@heima: (és mielőtt félreértenéd, nem tartalak téged OV kutyájának, mert érdekel a vita vége)

derelyegrádi szellem 2009.09.08. 14:41:57

@Geza:

szívesen.

@heima:

ha szerinted sincs, akkor meg ne írogass ide olyanokat, hogy "zsidózó faszparaszt".

Ugyanis ennek hamis vádját (vagy nem tudod mi az a "zsidózás", eredmény ugyanaz) csak a valódi faszparasztok forgatják (Bacher, Mester Ákos, Bolgár úr, Mészáros, stb). Nem elegáns társaság, én nem csatlakoznék hozzájuk, de te tudod..

heima (törölt) 2009.09.08. 14:45:35

@derelyegrádi szellem: "ha szerinted sincs, akkor meg ne írogass ide olyanokat, hogy "zsidózó faszparaszt"."

ez most komoly?

derelyegrádi szellem 2009.09.08. 14:47:31

@heima:

a te mai idioszinkráziád: az "asszertivitás" kifejezés. Mostanában tanultad?

"hanem azt akartam próbáltam jelezni, hogy mondjuk veled ellentétben nem igazán érdekel, hogy mi lesz a "vita" vége,"

illetve:

("és mielőtt félreértenéd, nem tartalak téged OV kutyájának, mert érdekel a vita vége)"

Most megkavartál...(esetleg ez is része az asszertivitásodnak, csak nem vagyok elég művelt?)

derelyegrádi szellem 2009.09.08. 14:49:00

@heima:
aha. Egészen addig, amíg le nem vezeted, mi volt abban a két idézett beírásban a "zsidózás".

cukortartó · http://www.youtube.com/watch?v=0Q8vl8wFm7g 2009.09.08. 14:52:05

Milyen vita? Nincs itt semmiféle vita.

Az van, hogy egy baromira terhelt csinovnyik hogy koccant egyet, kibaszta a kocsiajtót, és mosjólmegmongya a motschkos kocsmaproliknak.

Két -aljastetüzsidózóféreg!!!- közé pedig beszúr egy homályos jelentésű álértelmiségi szót, csak hogy mindenki tudhassa, hogy itten kulturált emberrel állunk ám szembe kéremszépen.
(De természetesen mindig ugyanazt a kettőt-hármat szövegkörnyezettől függetlenül.)

Dont worry be happy, érted...

heima (törölt) 2009.09.08. 14:56:07

@derelyegrádi szellem: "a te mai idioszinkráziád: az "asszertivitás" kifejezés. Mostanában tanultad? "

kedvenc szavam, kurva jó!

"Most megkavartál...(esetleg ez is része az asszertivitásodnak, csak nem vagyok elég művelt?)"

Nem, csak szeretsz egyértelmű dolgokat is félreérteni, ha minimális esélyed van rá.

Lássuk a félreérthetetlen verziót:

"és mielőtt félreértenéd, nem tartalak téged OV kutyájának, mert TÉGED érdekel a vita vége"

heima (törölt) 2009.09.08. 15:01:47

@derelyegrádi szellem: ok, ha ennyire le kell menni, akkor le kell, előre az állító mondatokkal:

zsidózó faszparaszt kolléga jelzőt keresett Orbán Viktor nevű vezető politikus neve mellé. Kétszer is, két egymás követő mondatban. Az a tény, hogy kettőből kettőben sikerült utalást tennie a zsidó témára (miközben OV-nek millió ilyen-olyan címe, tulajdonsága, a Fidesznek meg millió nemzetközi pártkapcsolata van Észtországtól Portugáliág), világosan megmutatja, hogy Adolfka bizony zsidózott egy jóízűt. Ami a kisebbik probléma, ez az álszent dehátnemiszsidóztam nemisértemmiértgondolod faszvakarás sokkal gázzab.

derelyegrádi szellem 2009.09.08. 15:03:02

@heima:

asszertivitás ide vagy oda, így már érthető, mit is akartál írni. Nem volt nehéz a megfogalmazása, másodikra sikerült is, gratula!

"kedvenc szavam, kurva jó!"

ne legyél már ilyen slampos baszki, ez a szó most interperszonális léted eszkatológiai manifesztációja, a kerigma....

heima (törölt) 2009.09.08. 15:04:19

@cukortartó: jó látni az érvek tengerét. mindent elárul egyébként, hogy a lehető legelső alkalommal, amikor érvek jelentek meg a topikban, elment a sztori szerény személyem felé. ennyire nem megy srácok?

heima (törölt) 2009.09.08. 15:06:17

@derelyegrádi szellem: (elsőre is teljesen érthető volt, kicsit otromba is így ez a szóismétlés, de mindegy, nem kenyerem a nyelvészkedés)

derelyegrádi szellem 2009.09.08. 15:07:40

@heima:

Értem, és akkor kit is zsidózott le? Orbánt? Sorost? Vagy - csak a vicc kedvérét - a Likudot?

Nos?

Vagy "zsidó témára" utalás az önmagában zsidózás?

Hát ez úgy tűnik tényleg gáz lesz....

heima (törölt) 2009.09.08. 15:09:40

@derelyegrádi szellem: a Fideszt. (zsideszt).

"Vagy "zsidó témára" utalás az önmagában zsidózás?"

ilyen álszent és otromba módon igen.

derelyegrádi szellem 2009.09.08. 15:17:08

@heima:

"nem kenyerem a nyelvészkedés"

pedig esküdni mertem volna, de aztán rájöttem hogy az asszertivitás az alfabetikus sorrend miatt nagyon elöl van az idegen szavak szótárában, és ezek szerint addig jutottál, de mindegy, ezt is becsülni kell a mai világban.

Segítek, hogyan kell azt a mondatot megfogalmazni, hogy érthető is legyen, meg ne is tartalmazzon szóismétlést, íme:

"és mielőtt félreértenéd, nem tartalak OV kutyájának, mert TÉGED érdekel a vita vége"

Ugye?

Ez azért mehetett volna önerőből is egy ilyen virtigli értelmiséginek, a "kocsmai prolik blogján", ember!

derelyegrádi szellem 2009.09.08. 15:22:12

@heima:

"a Fideszt"

Hűű barátom. Tehát ha valaki utal arra, hogy OV Soros ösztöndíjas volt, akkor az "lezsidózza" a "fideszt". Ez nagyon ott van, legalábbb olyan jó, mint lendvai ildikó érve, hogy a fidesz azért szélsőséges, mert OV egy polgári körben volt Vona Gáborral.

"ilyen álszent és otromba módon igen."

jaaaaa! Ha te ezt mondod, az attól önmagában biztos úgy is van.

Valami komolyabb érvrendszer?

heima (törölt) 2009.09.08. 15:22:34

@derelyegrádi szellem: egész jó szénnéoltás, egy tízes skálán erős nyolcas!

heima (törölt) 2009.09.08. 15:29:55

@derelyegrádi szellem: ez viszont kikúrt gyenge.

Se Soros Györgyről, se a Likudról nem volt szó, emberünkben mégis ez jutott eszébe jelzőhasználatnak, ez bizony nem más, mint primitív zsidózás.

A példád meg szar, akkor inkább már árpádsáv- miért pont azt választják a sok közül viszonylatot kellett volna említeni, ha már. De ez még az árpádsávnál is primitívebb sztori.

mindenbe belekotyogok 2009.09.08. 15:37:09

@heima: Akkor jó lesz neked. Én meg tavasszal külföldre távozom és nekem is jó lesz :)
Azért néha majd visszanézek ide irigykedni kicsit :)

derelyegrádi szellem 2009.09.08. 15:53:55

@heima:

ne, ebben még van téma.

"Se Soros Györgyről, se a Likudról nem volt szó, emberünkben mégis ez jutott eszébe jelzőhasználatnak"

És akkor mi van?

Ha érdekel, én sem örülök a Soros-ösztöndíjnak, de NEM azért, mert Soros György zsidó. Egészen másért, nevezetesen a Soros Alapítvány itteni tevékenysége miatt. Nem lehet,, hogy más is így van ezzel?

Továbbá a LIKUD testvérpárnak sem, de NEM azért mert a Likud egy izraeli párt, hanem pl azért, mert olyanokkal van koalícióban (Sahsz, stb., akik az arabokat/palesztínokat deprtálnák, faji alapon diszkriminálják, mondjuk ki: náci ideológia alapvetésen vannak), ha a fidesz hasonló ideológiájú pártokkal nem koalícióban lenne, hanem egyáltalán szóba állna, akkor a Likud testvérpárt prominensei bizony vért hánynának felháborodásukban, a többiről nem is beszélve. Lásd a Szabadságpárt/Néppárt esetét Ausztriában.

Dénes Balázs (vs. Demcsák Zsuzsa) arckifejezésével kérdezem: Ezt érted?

Létezik ám értelmes élet az örökös "zsidózott" szájhabzáson túl is. Ezt tudtad?

(u.i izé, hoppppáá bocsánat: Post Sriptum: Az árpádsávos okfejtést nem igazán értem, de lehet, hogy ez megint az én hibám, mint az előbb is)

llll5 (törölt) 2009.09.08. 16:36:13

@derelyegrádi szellem: tökéletesen leírtad azt, hogy én miért nem kedvelem Sorost ill. a Likudot-ill. azokat, akik velük szóbaállnak ill. ösztöndijat fogadnak el tőlük.De ettől még engem heima nyugodtan sértegethet, jókat nevetek rajta:))

llll5 (törölt) 2009.09.08. 16:50:33

@derelyegrádi szellem: bocs, egy kérdés:heima a Reakció blogról "jött"?Mert, akkor már értem, hogy miért ilyen..Anno ugyanis a Tékozló Homáron Pokorni XII.kerületi-igencsak heves ellenállást kiváltó-terveiről volt szó.A vita normális hangvételben folyt, amíg oda nem tévedt a fent emlitett blogról valaki, akinek érvei nem voltak, csak fröcskölödött

derelyegrádi szellem 2009.09.08. 16:56:28

@llll5:

az igazsághoz azért az is hozzátartozik, hoyg OV-t soros ösztöndíjas likudviktorozni azért nagyon durva leegyszerűsítés, meg utóbb szemlélve igaztalan is, mégha nem is zsidózás.

Azért ha már itt tartunk, talán az elmúlt 50 év legjobb magyar miniszterelnöke volt (ha szeretjük, ha nem). A pártja meg olyan, amilyen, de jelenleg nincs jobb, legalábbis olyan, aki le tudná váltani a jelenlegi kurzust. És most ez a legfontosabb. Minden más sokadrangú.

derelyegrádi szellem 2009.09.08. 17:16:12

@llll5:

Igen, én legalábbis ott láttam. Egyszer többen szóltak, hogy menjek a reakcióra, mert helyzet van (akkor ment a goldenblog szavazás, és sérelmezték a virtigli értelmiségiek a reakcióról, hogy egy ilyen "kocsmai proliblog", mint a vastagbőr vezet előttük).

Akkor nem volt időm bekapcsolódni, de a főokosokat megjegyeztem magamnak. És akár hiszed, akár nem, az egyik ez a heima volt.

Ma itt volt (nem is kellett utána menni), és kihasználva az adódó alkalmat, egy kicsit fel is próbáltam. :-)

És a kéz felírta neki a falra: "Mene tekel ufarszin"
;-)

heima (törölt) 2009.09.08. 17:16:19

@derelyegrádi szellem: persze, mindent meg lehet magyarázni, csak az a kérdés, hogy érdemes-e. És mondom, még csak nem is az a gáz, hogy emberünk hozta a szokásos zsideszezést, egészségére, csak akkor legyen már gerinc beismerni, ne ezt az szar mentegetősdit nyomni.

llll5 (törölt) 2009.09.08. 17:20:30

@derelyegrádi szellem: ebben igazad lehet/likud-viktorozás, soros-ösztöndijas/, de a nemzet nagyrésze márcsak így nevezi.
Veled szivesen vitatkozom, mivel te érvelsz, ezért, ha megengeded, leírnék néhány ellenérvet, amiért szerintem Orbán nem volt jó miniszterelnök/persze, ettől még lehet az elmúlt 5o év legjobb miniszterelnöke, csakhát a vakok között a félszemü is király/:
-nem volt elszámoltatás, ehelyett a saját szövetségeseit szalámizta le
-Délvidék:a délszáv háború után békésen visszakaphattuk volna
-Joszip-Tot botrány:rendkivüli kormányülést kellett volna összehívni, ehelyett a fiuk elmentek focizni/!/
-2oo2-ben egyértelműen elcsalták a választásokat, Viki mégsem rendelte el a szavazatok újraszámlálását/pedig még a Fidesz emberei ültek az OVB-ben/
-stb.
Abban egyetértek veled, hogy jelenleg nincs más párt, amely letudná váltani az MSZ/M/P-t.Szélesben nagyon bizott sok ember, de sajnos, hiába

heima (törölt) 2009.09.08. 17:28:05

@derelyegrádi szellem: nézd, én értelmes arcnak néztelek, de annyiszor mész le alfába, hogy kezdek ebben kételkedni. de mondjuk ha az a célod, hogy eltakarodjak innen, akkor nagyon jól csinálod. (fogadjunk most ezt sem érted).

Szóval akkor debilül: Az árpádsávos zászló újkori használatára szokták mondani, hogy a sok történelmi zászló közül miért sikerült pont ezt az egyet kiválasztani, amikor is ehhez bizony csúnya dolgok kötődnek. Erre az álszent széljobber válasz, hogy akármihez kötődik, így is a történelmi zászlósor része.

Ugyanígy lehet véletlenül a semmiből, totál off módon OV elé likudot meg sorosgyurit rakni, majd szar dumával mosdatni, de hát azért jutott eszembe, mert egyébként csúnya likud meg csúnya sorosgyuri, véletlenül sem azért, mert milyen jól lehet vele sugallni, hogy a fidesz (bocsánat, zsidesz) is a zsidók kezében van.

Csak ugye még az első esetben mégis egy nemzeti jelképről van szó, utóbbi esetben még ennyi mentőöv sincs.

llll5 (törölt) 2009.09.08. 17:29:13

@derelyegrádi szellem: írtam, neked egy választ, de nem ment át, később, újra megpróbálom.A lényege azért:a likudviktorozásban, Soros emlegetésében igazad van, de a nemzet nagy része márcsak így emlegeti.Vicces, hogy heima ír "zsideszezést", holott én ezt a szót le sem írtam..node, a Reakció-blog stílus mindent megmagyaráz

derelyegrádi szellem 2009.09.08. 17:29:26

@heima:

ezt már múltkor is elolvastam tőled, tudom, hogy hihetetlen, de fel is fogtam, viszont jó lenne valami érv.

"persze, mindent meg lehet magyarázni, csak az a kérdés, hogy érdemes-e."

ezt nem tudom, de ha valakiről azt állítod, hogy "zsidózott", akkor azt feltétlenül meg kéne magyarázni (mivel, kit, hogyan), gondolom én. Ezzel még adós vagy.

A "zsideszezés" hol volt, mert eddig erről nem volt szó?

heima (törölt) 2009.09.08. 17:31:36

azért jó látni, hogy az alaptéma helyett még mindig szerény személyemet próbáljátok feldolgozni, komolyan, mint amikor az idegen nagycsopis megjelent a homokozóban. lényeg a felnőtt lelkivilág!

llll5 (törölt) 2009.09.08. 17:32:04

@derelyegrádi szellem: no, mégiscsak átment a válaszom/17:2O:3O/

heima (törölt) 2009.09.08. 17:35:08

@derelyegrádi szellem: látom te szereted a körhintát, de én nem annyira, és le is szálltam már róla. leírtam mindent szájbarágósan is, lehet értelmezni, ha nem megy, nem tudok segíteni.

(bár kicsit sajnálom, hogy neked nem szúrja a szemed)

derelyegrádi szellem 2009.09.08. 17:45:42

@heima:

"nézd, én értelmes arcnak néztelek"

megtisztelsz.

"mondjuk ha az a célod, hogy eltakarodjak innen, akkor nagyon jól csinálod."

Nincs ilyen célom (szívesen vitatkozom/értek egyet veled is). Csak annyi, ha velünk akarasz diskurzust folytatni, akkor add meg módját, ez a "kocsmai proliblog" felütés nagyon szar, és hát csúnyán vissza is üthet, ugye.

"Szóval akkor debilül: Az árpádsávos zászló újkori használatára szokták mondani, hogy a sok történelmi zászló közül miért sikerült pont ezt az egyet kiválasztani, amikor is ehhez bizony csúnya dolgok kötődnek. Erre az álszent széljobber válasz, hogy akármihez kötődik, így is a történelmi zászlósor része."

ez tényleg úgy sikerült, nem hazudtál. A válasz helyes egyébként (nem csak a széljobberek válaszolják ezt, a mérsékeltek is), különösen egy olyan országban ahol 40 év kommunista terror után minden további nélkül lehet CCCP pólót; Che Guevara pólót/újságot/transzparenst, lenin fejet bronzból, meg ilyesmiket venni, hordani, közszemlére tenni, sőt me (gyircsi) még pózol is előtte. Itt ne szúrja már senkinek a szemét az árpád sávos zászló, ami egy régi magyar jelkép. Egyébként ha van ilyen igény, irány a jogalkotó (mszp-szdsz többség van, kérem), és felvenni a tiltott önkényuralmi jelképek közé. Ezt valami miatt nem tették ildi néniék. Vajon miért?

"véletlenül sem azért, mert milyen jól lehet vele sugallni, hogy a fidesz (bocsánat, zsidesz) is a zsidók kezében van."

ez a következtetés (ami szigorúan Tőled származik) már valóban súrolja a zsidózás határát, de a paranoiáét meg be is szakítja. Nekem nem ez jött le belőle, de lehet te túl sok kurucot olvasol, én túl meg keveset.

f.m.j. 2009.09.08. 17:51:35

@derelyegrádi szellem:

heima ilyen liberté-féle a jobboldalról?

derelyegrádi szellem 2009.09.08. 17:53:59

@heima:

ez megint egy jammerolás. Érvelést!

Meg a zsideszezés pontos helyének megjelölését. (Már persze a tieden kívülire gondolok.)

és valami még előbb elkerülte a figyelmemet, úgyhogy újra:

"véletlenül sem azért, mert milyen jól lehet vele sugallni, hogy a fidesz (bocsánat, zsidesz) IS (kiemelés tőlem, D. Sz.) a zsidók kezében van."

Kifejtenéd ha megkérlek, hogy szerinted még mi, és ki van a zsidók kezében....erre tényleg kiváncsi lennék....

heima (törölt) 2009.09.08. 17:55:13

@derelyegrádi szellem: a párhuzamot nem értetted, erre próbáltam rávilágítani, nem vitát kezdeni az árpádsávos zászlóról, még csak nem is a saját véleményemet írtam le.

"Nekem nem ez jött le belőle, de lehet te túl sok kurucot olvasol, én túl meg keveset."

látod ez könnyen meglehet. :)

heima (törölt) 2009.09.08. 17:58:56

@derelyegrádi szellem: a likudviktor meg sorosviktor nem elég zsideszezés?

"Kifejtenéd ha megkérlek, hogy szerinted még mi, és ki van a zsidók kezében....erre tényleg kiváncsi lennék...."

Maximum azt tudom kifejteni, hogy a suttogó propaganda alapján mi van. Kb. minden, megmondta Simon bá is.

derelyegrádi szellem 2009.09.08. 18:07:59

@heima:

tehát a "suttogó propaganda" és simon bá miatt írtad oda azt az IS-t?

ugyan, ugyan

egyébként te nem zsidózol itt véletlenül a saját ezirányú értékrendedet alapul véve?

gondolok itt erre: "Kb. minden, megmondta Simon bá is."

Mert értem én a célzást, hogy ezek a zsidók felvásárolták egész Magyarországot, és "simon bá" még ezt nyíltan be is mondja...

heima (törölt) 2009.09.08. 18:16:54

@derelyegrádi szellem: ez így nagyon erőtlen, bár törökzsolti remek hangvételű MTI közleményt bírna írni belőle, de azért nézzük meg a citált mondatot még1x, kiemelve a fontos részeket:

"mert milyen jól lehet vele SUGALLNI, hogy a fidesz (bocsánat, zsidesz) is a zsidók kezében van."

Ebből próbálod kihozni, hogy mindez az én véleményem. Hát hajrá, bár lehet majd kell venned hozzá pár órát Ron Werbertől :D

heima (törölt) 2009.09.08. 18:18:21

@derelyegrádi szellem: "Maximum azt tudom kifejteni, hogy a suttogó propaganda alapján mi van. Kb. minden, megmondta Simon bá is. "

Meg őszintén, ebben mi nem volt világos, ennyire megzavart a vessző?

derelyegrádi szellem 2009.09.08. 18:24:08

@heima:

Csak arra vagyok kiváncsi, amit az IS alatt értettél, ha nem lett volna világos eddig.

"IS" nélkül, így-e:

mert milyen jól lehet vele SUGALLNI, hogy a fidesz (bocsánat, zsidesz) a zsidók kezében van.

arról szól, hogy a kommentelő - szerinted - mit akart sugallni, ez eddig oké.

a probléma az IS-el van, mint már említettem...

Tehát?

P.s. Arra meg határozottan megkérnélek, hogy törökzsoltival egy szövegkörnyezetben ne emlegess. Köszi. :-)

derelyegrádi szellem 2009.09.08. 18:25:30

@heima:

minden világos volt, még a célzást is értettem, mint írtam is már.

Ezért kérdeztem, amit kérdeztem.

heima (törölt) 2009.09.08. 18:36:20

@derelyegrádi szellem: és mégis mitől olyan hihetetlen, hogy a kommentelő (szerintem) azt akarja sugallni, hogy a Fidesz IS a zsidók kezében van? Ami egyébként igen csak egy közszájon pörgő vélekedés, ellentétben pl azzal, hogy csak a Fidesz van a zsidók kezében?

P.s.: lépj túl akkor a szintjén. odaadtam az ujjam, hogy legyen egy kis sikerélményed, most meg már a karom kell? túl nagy falat lesz az még neked, ez még csak a 8as szint :)

heima (törölt) 2009.09.08. 18:39:37

@derelyegrádi szellem: ez önmagában ellentmondás, ha érted, akkor nincs kérdés :)

derelyegrádi szellem 2009.09.08. 18:43:13

@llll5:

ne haragudj, rólad megfeledkeztem:

"-nem volt elszámoltatás, ehelyett a saját szövetségeseit szalámizta le"

Ez baj, de lássuk be, sokkal kevesebb ok is volt rá. Sajnos Orbán azt hitte ha a győzők nagyvonalúságával áll hozzájuk, akkor majd mások lesznek.Tévedett. De legalább a bőrén érzete a tévedés súlyát. Így remélhetőelg tanult belőle.

Azokat a szövetségeseket abban formában le is kellett szalámizni (Torgyán, Bartók) Helyes meglátás volt.

-Délvidék:a délszáv háború után békésen visszakaphattuk volna

Én nem így látom, tudomásom szerint szerint volt Nyugaton ezirányú tapogatózás, de a "szó sem lehet róla" választ kaptak.

"-Joszip-Tot botrány:rendkivüli kormányülést kellett volna összehívni, ehelyett a fiuk elmentek focizni/!/"

Ezért miért kellet volna? Ez egyszerű nyomozó hatóságra tartozó ügy. Bárcsak most is ennyit lehetne felsorolni, mint joszip tót, meg kaya ibrahim....

"-2oo2-ben egyértelműen elcsalták a választásokat, Viki mégsem rendelte el a szavazatok újraszámlálását/pedig még a Fidesz emberei ültek az OVB-ben/"

Szerintem is volt csalás, de nem vagyok meggyőződve arról, hogy a fidesz emberei ültek a OVB-ban. Ha nem, az is az ő hibájuk, naivságuk. De azt nem is ott kellett volna megakadályozni, hanem a szavazatszámláló bizottságokban. Ott bizony végzetesen naiv emberek ültek fidesz részről. Volt sok helyen, úgy "számolták" meg a szavazatokat, hogy a fideszes megbízott ott sem volt. Végzetes hiba volt, remélem tanultak belőle.

derelyegrádi szellem 2009.09.08. 18:49:24

@heima:

a kommentelő kizárólag OV ről írt, és ebből még te beteg logikád szerint is csak a fideszre nézve állítható, hogy azt kívánta sugallmazni, amit állítottál.

Emiatt lóg ki az IS a mondatból, mert az már belőled jött.

Érted, vagy hagyjuk?

derelyegrádi szellem 2009.09.08. 18:55:18

@heima:

"P.s.: lépj túl akkor a szintjén. odaadtam az ujjam, hogy legyen egy kis sikerélményed, most meg már a karom kell? túl nagy falat lesz az még neked, ez még csak a 8as szint :)"

Jaaaa. Kongnitív disszonáns-e vagy? Olvassgas egy kicsit...

Magadra is hagylak, mert mennem kell. Ha esetleg a mai teljesítményedet értékelve elsírnád magad (ok lenne rá), megértenélek. A Budapest Tv is bezárt, sok lesz ez így neked egyszerre... :-)

heima (törölt) 2009.09.08. 19:02:39

@derelyegrádi szellem: ok, nézzük a bekezdést teljes egészében:

"Ugyanígy lehet véletlenül a semmiből, totál off módon OV elé likudot meg sorosgyurit rakni, majd szar dumával mosdatni, de hát azért jutott eszembe, mert egyébként csúnya likud meg csúnya sorosgyuri, véletlenül sem azért, mert milyen jól lehet vele sugallni, hogy a fidesz (bocsánat, zsidesz) is a zsidók kezében van."

Ez szerintem tiszta, egyértelmű beszéd, még pusztán formállogikailag is megállja a helyét, mivel értelemszerűen nem csak egy dolog van a zsidók kezében.

Szép próbálkozás, de kevés vagy még ehhez, majd legközelebb, talán.

heima (törölt) 2009.09.08. 19:04:48

@derelyegrádi szellem: most komolyan feltetted a napodat arra, hogy jó beszóljál a csúnya reakciós fijúnak? nőjetek már fel b+.

elfelejtette 2009.09.08. 19:20:43

Talaloskerdes: Ha Orban a hatso ajton at tavozott, Gyurcsanyt pedig a foldalattival menekitettek ki a melegfelvonulasrol, akkor Bajnai vajon hogyan fog evakualni veszely eseten?

cukortartó · http://www.youtube.com/watch?v=0Q8vl8wFm7g 2009.09.08. 19:33:17

@elfelejtette: Mint az okoslány a Mátyáskirályos mesében.
Pucér seggel, halászhálóba burkolva egy gúnáron "lúdagolva".
Pont úgy, ahogy jött.

llll5 (törölt) 2009.09.08. 20:16:10

@elfelejtette: nőnek öltözik?:))
@derelyegrádi szellem: semmi gond, élvezet volt olvasni a heimával való vitádat,bár érveid csak neked voltak:))Én tényleg nem akartam arra utalni, hogy Orbán vagy a Fidesz vagy akárki is a zsidók kezében lenne, de ezt heimának hiába is mondanám...egy biztos:eddig sem kedveltem a Reakció-blogot, ezután sem fogom/heima kedvéért:nem a zsidók miatt:))/kedvelni
No, akkor a lényegre térve:-nem volt elszámoltatás, ehelyett a saját szövetségeseit szalámizta le:ebben a kérdésben amint látom ,nagyrészt egyetértünk.Azt kétlem, hogy tanult belölle, de ne legyen igazam.A szövetségesek leszalámizásában sem teljesen értek egyet:csak egy pl.-t mondok:ugye 1998-ban Fidesz csak úgy tudott választást nyerni, hogy az FKGP 82 képviselő-jelöltjét visszaléptette a javára.2oo2-ben és 2oo6-ban egyedül már nem tudott nyerni.
-Délvidék:erőteljesebb külpolitikát kellett volna folytatni, ennyi.Ez azóta sem megy a Fidesznek-lásd a Lisszaboni-szerződés olvasatlanul/!/történő megszavazása
-Joszip-Tot botrány:igazad van , ez de jure büncselekmény, ám de facto politika, ezért kellett volna minimum egy rendkivüli kormányülést összehívni
-2oo2-es választások:Ficzerétől kezdve a "legutolsókig"a Fidesz meghatározó emberei ültek az OVB-ben, ráadásul még Pintér volt a belügyminiszter.Igen, nagy hibát követtek el, egyetértünk

abandi 2009.09.08. 21:05:37

Én nem értem, hogy a Likud Viktor miért szitokszó?
Csak betagozódik a világpolitikába, hiszen nem lehet mindenki a maga gazdája.
Csak a cigányok...
Meg némely zsidó...
A maradék, meg kit érdekel?

heima (törölt) 2009.09.08. 21:13:42

@abandi: ha csak ezt nem értenéd...

abandi 2009.09.08. 21:25:51

@heima:
Hát nem vagyok egy túlképzett senki, ezért elnézem a friccskádat.
De tudd: ha iszo'k, elgépelek!

kill004 2009.09.08. 21:39:40

@abandi: @heima: A szomszédba' Oli bá' azt mondta, aki három pöttyel fejezi be a mondatot az buzi. Elhiggyem-e?

abandi 2009.09.08. 21:49:58

@kill004:
De csak miután, a lámpavas miatt kiutál...t!
Anális-moráls-e?

kill004 2009.09.08. 21:53:43

@abandi: Egyébként zero főnök miatt itt sem lehet lámpavasazni. Így köll írni: LMPVS...

heima (törölt) 2009.09.08. 21:54:27

@kill004: aztán biztosan úgy volt e a sztori, nem véletlenül inkább, hogy aki kényszeredetten hárompontozik, az buzi? vetem magam a hárompötty vizsgálat alá, csak ide írtam annyit, hogy referencia legyen. Találtál mennyit is? 1-et?

2009.09.08. 21:58:35

@llll5: Ja, addig tisztességes, amíg 3-4. vonalban van..utána kurvulnak el...:(((

kill004 2009.09.08. 22:00:31

@heima: Ó, ember, ne vegyél mindent ilyen komolyan. Sok benned a görcs.

kill004 2009.09.08. 22:14:26

@heima: Valahol kering a kommentem. Na mégegyszer: Ó, ember, ne vegyél mindent ilyen komolyan. Sok benned a görcs.

llll5 (törölt) 2009.09.08. 22:34:09

@Letícia-Charlotte in SBp: igen, ez általában így van.Azért én szerencsére láttam kivételeket e szabály alól, még 1998-2oo2 között az Országgyűlésben.Hogy azóta mi van ott, azt nem tudom

2009.09.08. 22:37:14

@llll5: Szerinted?:) Nekem nincsenek illúzióim...://

llll5 (törölt) 2009.09.08. 22:49:55

@Letícia-Charlotte in SBp: hát, a mostani Országgyűlést alapul véve nekem sincsenek illúzióim.....://Megmondom őszintén, én pont ezért bíztam Széles Gáborban, hogy alakít egy új, nemzeti pártot.Minden esélye megvolt rá:milliárdos, média-birodalma van, stb.Valamiért mégsem tette, sajnos

2009.09.09. 07:20:34

@llll5: Széle Gáborban bíztál?? Mit gondolsz, hogy és miért került a Kádár-érában a legjobb helyre és lett, illetve engedték akkor milliomosnak lenni?? Akkora komcsi, hogy nem igaz...neki a jobboldalasdi bíznisz, semmi más!! Hiány volt rá, volt/van piaca, és megcsinálta, és a osztja a jobboldalt, mint egy komcsinak illik, nem hiszem egy szavát se, amit papol.

*észkép nélkül jobb*(L42) · http://kulloszaggato.blog.hu/ 2009.09.09. 07:27:23

milyen jó már, hogy ez a szuperüberértelmiségi zsidózó faszparaszt idejött, így legalább vagy 100 kommenten keresztül egyáltalán nem a poszthoz kapcsolódó, egymást fikázó, személyeskedő hangú, céltalan, és érdektelen "vita" alakult ki, 2 ember közt. Gratulálok, de lámpavasazni azt nem lehet.
Nem beszólni akarok, de ezt lehet? offolni a blogot egy parttalan, meddő vitával?
Akkor maschinengewer is meg lámpavas is lehet.

derelyegrádi szellem 2009.09.09. 10:26:23

heima · www.youtube.com/watch?v=59BR6DcTiRA 2009.09.08. 19:02:39

heima · www.youtube.com/watch?v=59BR6DcTiRA 2009.09.08. 19:04:48

Srácok, melyikőtök törte fel a heima regisztrációját, hogy a nicknevével csúnyán visszaélve (neve alatt kommentelve) teljesen nevetségessé tegye?

Ez nem volt szép! :-)

/egyébként azt a valakit az asszertivitás teljes szövegbeli hiánya buktatta le. Mert a heima szigorúan asszertivitív, ehhez ragaszkodik :-)/

llll5 (törölt) 2009.09.09. 11:40:39

@Letícia-Charlotte in SBp: tiszteletben tartom a véleményedet, lehet, hogy te többet tudsz Szélesről, mint én és ezesetben nyilván konkrét tényekkel tudsz szolgálni, hogy "mekkora komcsi".Ha konkrétumokat írnál, megköszönném/ezt őszintén, nem gúnyolódásból kérem/.
De addig is ne felejtsük el, hogy a jelenlegi pártokban is nagyon sok volt komcsi van.Az én szempontomból ezesetben az MSZP irreveláns és az SZDSZ is, mivel egyikre sem szavaztam/szavaznék soha.
Nézzük a Fideszt, néhány politikusának múltját tekintve:1,Kövér László-az MSZMP Társ. Tud.Int tagja volt 2, Szita Károly-aki Krakus Péter fedőnéven ügynök volt 3, Rogán Antal-ex-KISZ vezér 4,Martonyi János-aki 1989-ben/!/lépett be az MSZMP-be/ez a legjobb:nem tudta, hogy már vége a bulinak?:))/és még lehetne sorolni.A Fidesznél ez azért aggályos, mert-elméletileg -egy jobboldali párt.
Visszatérve Szélesre:én nem tudok róla, hogy a gengszterváltás elött bármilyen politikai tisztséget betöltött volna, de javíts ki, ha nem így van.Viszont remek gazdasági szakember, az Antall-kormány minisztere lett volna és ezt Antall fura módon megakadályozta, ugyanazon okból, amiért a Lakitelki alapitókat/!/ nem engedte a kormányába

mindenbe belekotyogok 2009.09.09. 11:42:02

@derelyegrádi szellem: Időnként felvillantod egy értelmes ember képét, aki tisztában van azzal, hogy a gazdasági folyamatok nem úgy működnek, mint ahogy egy sötét szobában felkapcsolod a villanyt, de aztán lerombolod ezt az imázst. :)

heima (törölt) 2009.09.09. 11:53:11

@mindenbe belekotyogok: pedig igazából a gazdasági folyamatok úgy működnek, hogy a Lajos felkapcsolja, a Viktor meg le!

llll5 (törölt) 2009.09.09. 12:40:19

@*Kötélgyártó kisiparos*(L42): te itt egy vélt/segítek:valójában meg nem történt/"zsidózás "miatt pampogsz.Az nem zavar, hogy a Vastagbőr másik 2 posztján "cigányoznak"ezerrel?Ja, azt lehet??Gyanús vagy nekem.....

*észkép nélkül jobb*(L42) · http://kulloszaggato.blog.hu/ 2009.09.09. 12:56:53

@llll5: te viszont szövegértési gondok miatt nem érted, mit olvasol..segítek: én a post offolása miatt szóltam. Mutasd már meg, hol zsidóztam? meggyanúsítani, valótlan tényekkel, azt szabad? gyanús vagy te nekem..

*észkép nélkül jobb*(L42) · http://kulloszaggato.blog.hu/ 2009.09.09. 12:59:06

@derelyegrádi szellem: Természetesen, a te ésszerű érvelésedet nem tartom parttalan vitának.Te csak reagáltál a provokátor tisztességtelen hozzászólásaira:) slapp, slapp:D

llll5 (törölt) 2009.09.09. 13:17:37

@*Kötélgyártó kisiparos*(L42): félreértettem, mea culpa!A "zsidózó faszparaszt"kifejezést heima használta teljesen alaptalanul rám, ezért azt hittem a kommented velem kapcsolatos.Elnézést kérek tőled!

llll5 (törölt) 2009.09.09. 13:24:00

@*Kötélgyártó kisiparos*(L42): még valami:a poszt szétoffolásásában igazad van.Köszönjük meg heimának....a történet ugyanis azzal kezdődött, hogy én azt írtam neki,-normális hangvételben-hogy nem ismeri a Fideszt..innentől kezdve kezdett el engem és gyakorlatilag az összes törzskommentelőt sértegetni, teljesen szétoffolva ezzel a posztot..

*észkép nélkül jobb*(L42) · http://kulloszaggato.blog.hu/ 2009.09.09. 13:30:42

@llll5: Semmi baj, én is félreérthetően írtam..és sajnos, mindig van pár ilyen hülye, aki ezt élvezi.Semmiről nem ír, egyetlen szón lovagol, és csak arról beszél..félelmetes.

heima (törölt) 2009.09.09. 13:36:19

@derelyegrádi szellem: te vagy itt a törzskommenter, megkérdezhetem tőled, hogy gyakran alakul ki itt ilyen buzikör, egymás faszának lelkes szopkodásával? :)

f.m.j. 2009.09.09. 13:45:39

@heima:

jujj, de kemény valaki, aztaaa!

szerinted a vitás kérdések, félreértések emberi módon való kezelése egyenlő azzal, amit leírtál egy már blogosszlengben is agyoncsépelt hasonlattal? :)
(csak azért nem írom le, mert úri családból származom:))

*észkép nélkül jobb*(L42) · http://kulloszaggato.blog.hu/ 2009.09.09. 13:45:51

@heima: sajnos ritkán, csak akkor, ha betéved egy buzi, mint te, és ő végre leszopja az összes kommentelő faszát. Jöhetnél gyakrabban, te kis homi...:D

Tündér_Lala 2009.09.09. 13:47:55

Heima-val nem érdemes foglalkozni, de nem az álláspontja (ha jól vettem ki), hanem a stilusa miatt. Valódi álláspontját korlátozottan lehetett megismerni sznob és zavaros fogalmazása miatt, ugyanakkor akkora arca van, mint ide Lacháza és számára mindenki hülye.

f.m.j. 2009.09.09. 13:48:58

@Tündér_Lala:

mondom én, egy liberté, csak jobbról...

heima (törölt) 2009.09.09. 13:58:05

na itt az ideje hogy az óvónéni rendet tegyen:

ad1: legalább kétszer jeleztem, hogy le lehet cuppani jeles személyemről, és a tárggyal foglalkozni, de a kiscsopi nem volt rá vevő

ad2: adott tárgyban világos és közérthető álláspontot írtam le, többször is kifejtve gyengébbek kedvéért, és miután itt a kiscsopi nem igazán tudott érdemben reagálni rá, utána indult el a kisebbségi komplexus feldolgozása a kiscsopi részéről

ad3: rég láttam ilyen ennyi gyermeteg, jellemgyenge, agyatlan lúzert egy rakáson. a libsik a zindexfórumról talán.

ad4: semmi közöm a Reakcióhoz.

llll5 (törölt) 2009.09.09. 14:01:57

@*Kötélgyártó kisiparos*(L42): ez nagyon tetszett!/mármint, amit heimának írtál/:)))))

Geza 2009.09.09. 14:09:12

@mókusfüles bukósisak:
Akkor hát nem csak nekem tűnt annak :) !

llll5 (törölt) 2009.09.09. 14:21:34

@Tündér_Lala: igazad van, én pontosan ezt teszem.Amióta heima sérteget, nem válaszolok neki , ennyi.Az meg, hogy továbbra is sérteget, túlzottan nem izgat, nem vagyok egy sértődékeny tipus, lepereg rólam

f.m.j. 2009.09.09. 14:30:13

@heima:

na, ez a kommented döntötte el végleg, hogy hova is tegyelek. (Bár nem gondolom, hogy ez lényeges, nem is neked írok valójában:))

Tipikus rossz óvonéni hozzáállásod van, aki lenézi a rájuk bízott kisgyerekeket, és érezteti a hatalmát felettük. Szerintem jó politikus lennél...
A zeneszám meg annyira szar, hogy csak nézek, hogy lehet ilyen kemény nézetekkel, hozzászólásokkal ilyen zenét felvállalni? De persze ez mellékes, ízlésekről nem lehet érdemi vitát folytatni, csak ez is segített jellemedet betájolni, erre jutottam: seggfej vagy, kalapkabát...

heima (törölt) 2009.09.09. 14:33:47

@mókusfüles bukósisak: alighanem ez lesz az, amikor a tárggyal foglalkoztok, nem velem :D:D:D

milyen zeneszám te szerencsétlen?

f.m.j. 2009.09.09. 14:44:15

@heima:

ott van a neved mellett, te szerencsétlen

heima (törölt) 2009.09.09. 14:48:20

@mókusfüles bukósisak: láttál egy videot a nevem mellett, és te ebből arra következtettél, hogy kizárólag a zenei értéke miatt lehet ott?

mi is erre a jó szó, várjunk csak, megvan: agyatlan proli.

de jó látni tényleg, ahol véletlenül sem velem foglalkoztok, kerülitek az off látszatát is, kizárólag Esztergomról megy a nyálverés :D

llll5 (törölt) 2009.09.09. 14:52:16

@mókusfüles bukósisak: ne törödj vele abban is hazudott, hogy semmi köze a Reakció-hoz.Érdemes megnézni az adatlapján:a legtöbbet oda kommentelt.A tények makacs dolgok:))

heima (törölt) 2009.09.09. 14:57:42

@llll5: ehhez gratulálok ifjú Sherlock, na és ha éppen egyik kedvenc hobbim a libsik oltogatása lenne (nézz oda pont az micsoda véletlen), és ebből következően a legtöbbet libsi blogokba kommentelnék, akkor liberális lennék?

(derelyegrádi szellem: remélem nem erre gondoltál amikor arra céloztál, hogy ide értelmes emberek járnak)

llll5 (törölt) 2009.09.09. 15:13:57

@heima: kivételt teszek,válaszolok neked :idézet tőled:"semmi közöm a Reakcióhoz"-na ,ennek mondanak ellent a tények, erre céloztam/vagyis ennek semmi köze ahhoz, hogy milyen beállitottságú vagy/.Ja és ehhez nem kell nyomozni, az Adatlapodat bárki megtekintheti.Az újabb sértegetésedre csak egy mondattal reagálok:te embernek is hitvány vagy.
Ui:ez tényleg kivétel volt, írj nekem bármit, többet nem reagálok

f.m.j. 2009.09.09. 15:18:22

@heima:

agyatlan proli még nem volt, eddig csak a mucsaiszarfaszmagyar volt :):)

vicces a vergődésed egyébként, meg amúgy te kicsit sem foglalkozol a személyekkel... tükör van?

Amúgy mi a bajod? Ezt próbálom kideríteni (mondjuk agy nélkül nehéz, ugye)

Tudod mit? Továbbiakban leszarlak, több hozzám intézett szót tőled nem fogadok.

@llll5:

:)

heima (törölt) 2009.09.09. 15:23:02

@llll5: bár két napja csak velem foglalkozol, aranyos h nem érdekellek :D:D

nem vagyok Reakció szerző, nem ismerek egy reakcióst sem személyesen, nem járok a rendezvényeikre stb. stb. mégis mitől lennék reakciós?

adolfka, menj vissza inkább a kocsmába embereket csoportosítani, mondom ott értékelni fogják.

heima (törölt) 2009.09.09. 15:25:28

@mókusfüles bukósisak: aha, az előbb még amiatt ment a sírás, hogy mennyi az off, most meg már engem kell felderíteni? LOL :D

bele bírtál kötni egy aláírás videoba (amiről egyébként jól eséllyel fogalmad sincs h mi), és utána csodálkozol hogy fasznak néznek? mi a következő, előveszed a nicknevemet?

get a life.

f.m.j. 2009.09.09. 15:45:39

@mókusfüles bukósisak:

csak kiegészítem magam, nyugi, mert a nagy siettségben ez lemaradt: ez a mucsai dolog pont a reakcióról jött, ezért szünt meg számomra 2. legkedvesebb blognak lenni :)
Nem, nem kell itt senkit se felderíteni, mint mondtam agyatlan is vagyok, plusz proli is, és még nő is, így kicsit fáj, amikor lefaszoznak, de ez már legyen az én gondom, azért túl fogom élni :) asszem ha hitvány ember teszi, még dícséretnek is vehetem... mi van még? mit hagytam ki? Ja! Miért is kéne valakinek a nickjével foglalkozni?

llll5 (törölt) 2009.09.09. 15:53:57

@mókusfüles bukósisak: ooh, volt itt már minden heima részéről:))Most az "Adolfka", meg, hogy "kocsmába küld"-ez a sláger nála:))Ja, meg, hogy" 2 napja vele foglalkozom"-csak éppen ennek az ellenkezője az igaz:))Helyes, hogy te sem válaszolsz neki többet.Ha mindenki ezt tenné, akkor is kommentelgetne itt magában vajon?:))

f.m.j. 2009.09.09. 16:11:51

@llll5:

szerintem letudtuk, túléltünk sokkal durvábbakat is :):)

f.m.j. 2009.09.09. 16:20:06

@llll5:

van a reakción egy figura (mavo) na, az sokkal durvábban osztja, és még okos is, csak nagyon agresszív, félelmetes, egy éteri hóhér :):):) csoda, hogy ide még nem akadt, bár szerintem mi itt primkó véglények vagyunk,- neki tényleg- ahogy okoshejma volt szíves titulálni :)

derelyegrádi szellem 2009.09.09. 16:30:03

@Geza:

pedig nem ő. Csak a betegségük ugyanaz, ezért produkálnak hasonló tüneteket. :-)

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.09.09. 16:35:07

Jézusom, de jó, hogy erről is lemaradtam...

llll5 (törölt) 2009.09.09. 16:46:33

@mókusfüles bukósisak: hát, felöllem jöhet ez a mavo, láttam már olyan nethuszárt, aki személyesen azért nem volt annyira bátor:))Igaz, ez már egy 1o évvel ezelötti történet és nem vagyok rá túl büszke

2009.09.09. 23:38:06

@llll5: sajnos konkrétumokkal nem tudok szolgálni...kihagytad a fideszből szarosmátytás, pozsgay elvtárs MSZMP KB tagokat, vikidálgyuszóka stb besúgókat.....stb.

f.m.j. 2009.09.10. 07:35:39

@Letícia-Charlotte in SBp:

hát igen, ezért mondom én mindig, hogy ugyanazon alom fattya mind, csak más koliba jártak :)

és ja, ahogy a Jobbik környékén is feltűnt Kiszely István nagy ősmagyarságkutató, aztán akkora besúgó volt, mint a huzat, szóval nem lesz itt soha megtisztulás, katarzis, újrakezdés...

Thulsa Doom (törölt) 2009.09.10. 08:49:53

Méghogy OVi részesítse fejmosásban Meggyest, vagy rúgja ki!... Micsoda naiv kis emberkék!

Ha Viktor behívatná magához és megpróbálná félreállítani, csak annyit mondania: Ha én bukok, te is buksz velem bazdmeg!!
Ezek mindent tudnak egymásról, senki nem mer lépni mert mindenki szaros köztük. Ez egy szép nagy család, Mszpstől, Fideszestől.

Ez a rendszer megreformálhatatlan. Úgy fog megbukni mint a kádár-rendszer, vagy még úgyabbul!

llll5 (törölt) 2009.09.10. 12:04:41

@Letícia-Charlotte in SBp: igen, valóban nem volt teljes a lista.De Szűrös, Pozsgai és Vikidál nem Fidesz-tagok
@mókusfüles bukósisak: bizony, így van.Ráadásul van egy közös tanítómesteerük is, Stumpf István , a volt III/3-as belügyminiszter veje.
A Jobbik esetében nálam mindig egy kérdés merül fel:vajon ki pénzeli őket?

ermi50xn6j2 (törölt) 2009.09.12. 20:19:10

Hát gyerekek, én végigolvastam az összes konnentet, öreg fa@ létemre, de amit ez a heima művelt, az már nálam is kiverte a biztosítékot, pedig már sok mindent megéltem.Ez arra a nyavajás libertére emlékeztet. Szavakon lovagolni, nyomatni a sznob értelmiségi dumát, faszparasztozni, s még neki nem tetszik ha valaki kiejti a száján a zsidó szót, mégha nem is így direkt formában.Hát én kijelentem, ez egy frusztrált zsidó, akinek az agyára ment a sok- pfúj náci- ebben a kis megnyomorított hazában. Már libertének is írtam, ha nem tetszik itt, menj fiam izraelbe.

llll5 (törölt) 2009.09.13. 11:28:27

@ermi50xn6j2: mondanom sem kell, teljesen egyetértek veled."..ez egy frusztrált zsidó,.."-ez nekem is eszembe jutott, valószínüleg így is van

2009.09.13. 12:32:25

@llll5: lehet, hogy nem tagok, de én nem szívnék velük egy levegőt, s mögém se ülhetnének fel a pulpitusra....Pozsgaynak a neje az 60-70-es években a Kecskeméti Tanítóképzőben annyi "E" kategóriást (pl. ref/evangélius/unitárius papok gyermekei, klerikális rokonok, kulák, vagy katonatiszt felmenők stb.) szórt ki, mert hogy pártidegen és rendszeridegen, és kártékonyak a szocialista embertípus kinevelésére. Ha azok a megnyomorítottak mesélnének...és akkor most ott pózol a jobb oldalon, a keresztény eszmék mentén? Szóval ezek teljesen elhiteltelenítik őket, mint ahogy Szűrös is. Aki mint volt moszkvai nagykövet, vajh mit tudhat másokról, hogy van pofája odatolni és nyugodtan ott üldögélni?

2009.09.13. 12:36:43

@ermi50xn6j2: @llll5: vagy provokátor. Mindegy, lényeg, hogy a lelki betegek orvoshoz menjenek, de itt kezeltessék magukat. :D

2009.09.13. 12:45:26

@Letícia-Charlotte in SBp: jaj, NE itt kezeltessék magukat, sorry!:(

heima (törölt) 2009.09.13. 13:06:59

Foglaljuk össze, mit árult el ez a topic az itteni játékosokról:

Gyermeteg: egy hatéves gyermek lelki- és gondolatvilágát bírtátok felmutatni. Klikkesedés, kicsinyes bosszúvágy, hazugságok*, sértődések, beszólási-megszégyenítési kényszer.

Agyhalott: az általam leírtak kb 80%-át nem bírtátok feldolgozni. Na nem azért, mert olyan bonyolult gondolatok lettek volna, csak éppen egy agyhalottnak nem ez az első dolga, hanem keres magának néhány hívószót, korábbi nickekhez próbál kötni, besorolni. A reakciós vonal különösen tetszett, főleg hogy mavo is reakciós lett. Az meg már sajnos alap, hogy a vita/érv/ellenérv hármas fogalmának feldolgozása lehetetlen feladat.

Képzetlen: na nem úgy általában, biztos vagyok benne, hogy sok jó informatikus, mérnök, rendőr, bérszámfejtő, esztergályos stb ír ide. De a jogi/politológiai/gazdasági területen súlyos deficitek vannak. Ami önmagában nem is baj, mert nekem meg a CNC esztergálás nem megy, sőt még csak nem is arról van szó, hogy akkor nem lehet nektek politizálni/nekem esztergálni, csak éppen a kellő alázatot kellene belevinni a történetbe, ha már.

Proli: mindenki, aki mást mond, mint a horda, sőt esetleg ha még érvei is vannak, vagy akár használ 1, azaz 1 db idegen kifejezést (amire nincsen jó magyar szó egyébként) akkor az csúcsértelmiségi/zsidó/sznob stb.

A baj az, hogy a hülyeséggel nem vagytok egyedül, sőt, elég magas a debilarány, de talán nem annyira, mint a világ segglyukaiban. Kicsit a "Last king of scotland" c filmre hasonlít a dolog, amikor is a nép lelkesen üdvözli Idi Amint, majd pár év múlva az ő halálának örömére rendez karnevált a tömeg. Hogy aztán hatalomra juttassa a következő diktátort.

heima (törölt) 2009.09.13. 13:12:29

@llll5: "meg, hogy" 2 napja vele foglalkozom"-csak éppen ennek az ellenkezője az igaz:)"

de azért valljuk be, ez a legnagyobb sztár :D:D:D:D

jógyerek 2009.09.13. 13:26:43

@llll5: Senki nem pénzeli a Jobbikot. Az alapszervezetek tagsági díjaiból, szimpatizánsok felajánlásaiból és saját pénzből végezzük a lakossági fórumokat, stb... Nálunk még a szóvivő is fizetés nélkül végzi a munkáját és erre büszkék vagyunk! Szebb Jövőt!

2009.09.13. 13:41:28

@heima: szóval te - nagyeszű - jogász vagy?:)

2009.09.13. 15:01:45

@heima: akkor ha csak nick vagy, mi alapján oltod és kéred számon itt a népet?

"De a jogi/politológiai/gazdasági területen súlyos deficitek vannak."

Te miért vagy vele telített?? Nálad van a bölcsek köve? Akkor add elő!!

" Ami önmagában nem is baj,"

Még szép, hogy ezt elismered...

"mert nekem meg a CNC esztergálás nem megy,"

Na most én pl. nő létemre tudok CNC esztergálni, akkor te kevesebb vagy nálam?? Én pl. ezt nem hiszem.

"sőt még csak nem is arról van szó, hogy akkor nem lehet nektek politizálni/nekem esztergálni, csak éppen a kellő alázatot kellene belevinni a történetbe, ha már."

Te beszélsz az alázatról? Milyen jogon?

Figyelmedbe ajánlom Naftali Kraus szavait (Az ősi forrás, Fórum Rt. Kiadó Budapest1990. 305. oldal)

"Akik közélettel foglalkoznak, tegyék azt önzetlenül.". Vagyis ne dicsekedjenek el tetteikkel, ne próbáljanak hasznot húzni a tevékenységükből, mert minden sikerük a közösség érdemében történik és atyáik érdemében, mely érdem örökkön tartó."

heima (törölt) 2009.09.13. 15:22:34

@Letícia-Charlotte in SBp: "akkor ha csak nick vagy, mi alapján oltod és kéred számon itt a népet? " "Milyen jogon?"

Ez most miért jogi kérdés? Milyen jogon, nick jogon.

"Te beszélsz az alázatról?" Miért, láttál már engem CNC marásról, bélműtétről, hídtervezésről stb. okoskodni?

llll5 (törölt) 2009.09.13. 15:36:47

@Letícia-Charlotte in SBp: mindkét hozzászólásoddal egyetértek.Főleg, hogy, amint látom, heima még mindig provokál.Remek választ írtál neki, de ha most majd téged kezd el sértegetni, ne törödj vele, egyszerüen ne válaszolj neki, én is így teszek.Egyébként biztos nem jogász, arra én már rájöttem volna:))
@jógyerek:hát..én elhiszem neked, hogy te így tudod.Sok jóhiszemű ember van a Jobbikban, elhiszem, hogy te is tisztességesen végzed a pártmunkát, bár én nem hiszek a Jobbikban.Szebb Jövőt és Szabadságot Budaházynak!

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2009.09.13. 15:45:25

@heima:

Nem óhajtok különösképp beleszólni a "vitába", mindössze annyit jegyeznék meg, hogy a te véleményed nem valami etalon, ami előtt le kell feküdnie másoknak. Te így gondolod, más másképp, ilyen a világ, törődj bele.

Ha pedig kevésbé lennél nagyképű, nagyobb sikered lenne a kommentelők között is.

llll5 (törölt) 2009.09.13. 15:46:37

@Letícia-Charlotte in SBp: ja, ami még nagyon tetszett heima összegzésében:"..jogi/politológiai területen....súlyos deficitek vannak"Ilyen jót már rég nevettem:))Ha lennének heimának érvei, akkor e két területen lefolytatnék vele egy vitát, de így felesleges:))

llll5 (törölt) 2009.09.13. 15:50:06

@laspalmas: ha akarnék sem tudnék vitatkozni veled.Tökéletes érvet írtál le.

heima (törölt) 2009.09.13. 15:56:53

Ilyen az, amikor IIII5 nem velem foglalkozik:

llll5 2009.09.13. 15:36:47
llll5 2009.09.13. 11:28:27
llll5 2009.09.09. 15:53:57
llll5 2009.09.09. 15:13:57
llll5 2009.09.09. 14:52:16
llll5 2009.09.09. 14:21:34
llll5 2009.09.09. 14:01:57
llll5 2009.09.09. 13:24:00
llll5 2009.09.09. 13:17:37
llll5 2009.09.08. 20:16:10
llll5 2009.09.08. 17:29:13
llll5 2009.09.08. 16:50:33
llll5 2009.09.08. 16:36:13
llll5 2009.09.08. 14:36:29
llll5 2009.09.08. 13:21:23
llll5 2009.09.08. 12:43:17
llll5 2009.09.08. 10:15:18

Bele se merek gondolni, hogy mi lenne, ha velem foglalkozna :D:D:D

heima (törölt) 2009.09.13. 16:00:29

@laspalmas:

nem volt róla szó, hogy az én véleményem etalon lenne.

említettem már, nem igazán érdekel a népszerűség.

2009.09.13. 16:11:09

@heima: nem, valóban, de amiben ooskodsz, az köröbelül annyit tesz ide a témához, a poszthoz, mint a CNC-esztergálás...:D

Szóval jó lenne tudni, miért hiszed magad ilyen okosnak...

@llll5: én nem vagyok sértődős....aha, te vagy jogász?:D

@laspalmas: nem érti szerintem, mit és miért írtad. Hogy nincs köze az írásodhoz, kommentjeinknek a kommentjeinek? Én úgy látom, őt nem zavarja...Végül is szólás szabadság van, vagy nem?;)

2009.09.13. 16:13:12

@Letícia-Charlotte in SBp: "okoskodsz, az körülbelül" sorry...:/

heima (törölt) 2009.09.13. 16:19:43

@Letícia-Charlotte in SBp: nézd, teljes ontopic szóltam hozzá az elején, próbáltam leépíteni is a hülyeséget, de nem volt vevő rá a közönség, így lett a topic fő témája az aláírásom, kommentelési szokásaim, fogalmazási képességeim, szerény személyem. Hát ez valóban nem Ad Hozzá Értéket.

2009.09.13. 16:23:44

@heima: igen ám, de kinek mi a hülyeség?

www.youtube.com/watch?v=uqh_kWyj_iM

Ez egy nehéz definíció, mert pl. neked mi?:)

heima (törölt) 2009.09.13. 16:31:36

@Letícia-Charlotte in SBp: szerintem elég világosan jeleztem, amikor azt írtam pl h nekem ezt ne, lehet mondjuk a kocsmában nyomni, ott lesz rá vevő. De hát nem jutott el az agyakig az információ, inkább ment a pörgés, hogy a cúnya reakciós fijjú sértegetett.

2009.09.13. 17:39:39

@heima: tudod, azt gondolom, hogy ha kocsmainak is tartod az itteni kommentelést, akkor legalább fel kellett volna mutatnod valamit, ami miatt ezt "felemelhetted" volna a te szintedre. És nem túl bölcs dolog valakit "lekocsmázni", azaz elítélni és várni hogy majd beszéde elegyedik veled. A reakciója normális, sértegeted és megvédi magát, még ha oly bölcseket is mondasz és még ha igazad is van.

Szóval az alázat jó szó volt, de azt hiszem, illetve úgy látom, pont belőled hiányzott...:D Gyakorold még, biztos sikerülni fog a kommunikáció, ha tényleg akarod.

heima (törölt) 2009.09.13. 18:13:48

@Letícia-Charlotte in SBp: "akkor legalább fel kellett volna mutatnod valamit" nem volt vevő a fikázáson felüli gondolatokra.

"azaz elítélni és várni hogy majd beszéde elegyedik veled." te, nem volt elég világos, hogy pont hogy nem akartam beszédbe elegyedni azzal, akivel közöltem, hogy fárasszon mást a hülyeséggel? a reakciója akkor lett volna normális, ha ezt az infót feldolgozza, de inkább elindult az óvoda.

"Szóval az alázat jó szó volt, de azt hiszem, illetve úgy látom, pont belőled hiányzott...:D Gyakorold még, biztos sikerülni fog a kommunikáció, ha tényleg akarod."

Látom nem igazán sikerült értelmezni azt a bekezdést, és már megint csak a hívószó és az arra felépített képzelgések maradtak meg.

Nézzük még1x:

"Képzetlen: na nem úgy általában, biztos vagyok benne, hogy sok jó informatikus, mérnök, rendőr, bérszámfejtő, esztergályos stb ír ide. De a jogi/politológiai/gazdasági területen súlyos deficitek vannak. Ami önmagában nem is baj, mert nekem meg a CNC esztergálás nem megy, sőt még csak nem is arról van szó, hogy akkor nem lehet nektek politizálni/nekem esztergálni, csak éppen a kellő alázatot kellene belevinni a történetbe, ha már."

Azaz lássuk állító tőmondatokban, ha itt tényleg minden ennél összetettebb dolog problémát okoz:

-mindenki más területhez ért, mások az erősségei
-ez nem zárja ki, hogy olyan területen nyilvánítson véleményt, aminek nem szakértője
-(sőt, sok területen, mint pl. a (köz)politika, még tanácsos is)
-de érdemes a korlátainkkal tisztában lenni, és visszavenni a nagy szavakból, ha előbbi eset áll fenn (azaz kellő alázattal hozzáállni a témához)

Kezded már érteni, vagy még mindig azt hiszed, hogy itt egymással szemben kéne alázkodni?

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.09.13. 18:17:07

@heima:

Tehát te vagy politológus vagy, vagy alázatos?:)

2009.09.13. 18:29:04

@heima: ja, hogy te azért vagy itt, hogy meg mond a tutit?? Vazze, ez nem jött le...De szerintem nemcsak nekem...Mik a referenciáid, hogy higgyünk is neked??? Csak úgy, bemondásra már ne már hogy adjunk a szavadra!! Egyébként jelzem, itt mindenki a tutit nyomja, szóval nárciszkám, eltévedtél, ha nem megfelelő a tükör, asszem mégis csak benned van a hiba!:D (Ne a tükröt okold, ha a képed ferde: Gogol)

heima (törölt) 2009.09.13. 18:42:53

@Letícia-Charlotte in SBp: j"a, hogy te azért vagy itt, hogy meg mond a tutit??" hát ezzel beállhatsz a sorba, vigasztaljon h nem te vagy az első, akiből előjött az alárendeltségi komplexus. Komolyan nem esett még le, hogy nem magamról írok, hanem rólatok? Egyáltalán nem arról van szó, hogy én itt (mondjuk a post eredeti témájával kapcs) megmondtam a tutit, szívesen vártam volna világos ellenérvelést, ami rámutat, hogy hol hibázok (értsd: vita), de mégis csak neked lett igazad, mindenki csak a tutit nyomta (meg persze a velemnemfoglalkozást :D), agy nélkül.

2009.09.13. 18:45:21

@heima: jó, megértettem. S ezennel befejeztem a beszélgetést veled, mert ennyi telik tőlem.

További jó szórakozást és azért gyere majd máskor is!:DD

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.09.13. 18:54:47

@heima:

Akkor viszont nem helyesek a kategóriáid. Lásd: "-de érdemes a korlátainkkal tisztában lenni, és visszavenni a nagy szavakból, ha előbbi eset áll fenn (azaz kellő alázattal hozzáállni a témához)"

heima (törölt) 2009.09.13. 19:03:32

@Mj: miért, mi bennük a rossz?

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.09.13. 19:10:58

@heima:

Állításaid szerint ha valaki nem ért valamihez - nem az a szakmája, de ildomosnak tartja a hozzászólást -, akkor kellő alázattal szóljon hozzá a témához. Tehát ha politikai témához szólsz hozzá, és nem vagy politológus, akkor azt kellő alázattal kell megtenned. Te mind a politológus szakmát, mind az alázatot tagadtad. Így már érthető voltam?

heima (törölt) 2009.09.13. 19:18:28

@Mj: és szerinted a közéleti-politikai jártasság a politológusi diploma függvénye? nézzük mit írtam:

"mindenki más területhez ért, mások az erősségei"

ebből hogy jött ez a szakbarbárság?

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.09.13. 19:30:48

@heima:

Te a jártasságot szakmákhoz kötötted, lásd: nem szólsz bele a CNC esztergálásba, mert nem vagy CNC esztergályos. A te analógiádat alkalmaztam a politikára is, hiszen az is egy szakma.

A saját véleményem viszont az, hogy amint tudjuk, Magyarországon mindenki ért: a történelemhez, a politikához, a focihoz, a programozáshoz, a környezetvédelemhez és még sorolhatnám. Ennek okán kocsmai szintű beböffentésektől Tölgyessy-ívű elemzésekig bármivel találkozhat az ember, így magára vessen, ha túl nagyok voltak az igényei, és koppant egyet. A helyedben előbb megpróbálnék szimpátiát ébreszteni magam iránt, ha egy új társaságba csöppenek, és csak utána mennék bele szőrszálhasogatásokba vagy provokatív feltételezésekbe.

heima (törölt) 2009.09.13. 19:46:56

@Mj: "Te a jártasságot szakmákhoz kötötted" nem, nem, te kötötted szakmához a dolgokat, pl Letícia is remekül ért a CNChez, pedig ha jól sejtem, nem a szakmája:) Én azért nem szólok bele a CNC esztergálásba, mert nem értek hozzá, és nem azért mert nem ez a szakmám. Sajnos a kettő (hozzáértés-szakma) Magyarországon sok esetben nem fedi egymást.

"így magára vessen, ha túl nagyok voltak az igényei, és koppant egyet." ez nagyon nagy igazság, nem is értettem, hogy mire számítottak az arcok, amikor már az aláírásommal meg az egy darab idegen szó használatával jöttek.

"bármivel találkozhat az ember" Ez is nagyon nagy igazság, én is több nicket olvastam már több felületről is, akik többet mutattak a hivatalos megmondóknál is.

"A helyedben előbb megpróbálnék szimpátiát ébreszteni magam iránt, ha egy új társaságba csöppenek" Még mindig nem célom a népszerűség:)

"és csak utána mennék bele szőrszálhasogatásokba vagy provokatív feltételezésekbe." Mint például hogy OV nem a zördög, mert a hátsó ajtón ment ki és nem kezdett el problémát megoldani Demszky módra?

llll5 (törölt) 2009.09.13. 19:50:37

@Letícia-Charlotte in SBp: igen, jogot végeztem.Ez nem érdem, csak tény.

2009.09.13. 19:55:28

@llll5: oks, ösmerem ezt az érzést!;)

@Mj: azt hiszem hogy heima barátunk unatkozik és itt gyakorol. Melyik szakma a kekeckedés vagy szőrszálhasogatás?:DD

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.09.13. 20:10:31

@heima:

Oké, akkor szerinted nem kell a szakmát gyakorolni ahhoz, hogy egy bizonyos dologban jártasak legyünk, így már minden tiszta. Ezzel egyet is tudok érteni. Én pl. konyítok valamelyest a fotózáshoz, pedig én már nem lettem fényképész, mint a dédapámig bezárólag a felmenőim.

"Sajnos a kettő (hozzáértés-szakma) Magyarországon sok esetben nem fedi egymást."

Istenem, erre hány meg hány példát föl lehetne hozni autószerelőktől postásig.

"Még mindig nem célom a népszerűség:)"

Akkor ne csodálkozz, ha anyáznak.:P Mondjuk az, hogy a végén már lezsidóznak, nemhogy érv nélküli utolsó baromság - bocs ermi és IIII5-, de még magas labda is.

"Mint például hogy OV nem a zördög, mert a hátsó ajtón ment ki és nem kezdett el problémát megoldani Demszky módra?"

Én nem ezt tartom szőrszálhasogatásnak vagy provokációnak. De még céltalannak se. Inkább azt, amit Szellemmel folytattál, vagy amikor a személyeskedéseken lovagoltál. Vannak dolgok, amelyeken felül kell emelkednie az embernek, különben csak karakter- és időpocsékolás az egész.

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.09.13. 20:11:54

@Letícia-Charlotte in SBp:

Én azért teszek vele egy próbát, Liberténél bejött.:)
Ezek alapján lehetne politológus is, de állítása szerint nem az.:)

2009.09.13. 20:13:42

@llll5: többek között...nem érdem, hanem tény.:D

@Mj: Oks, csak nyugodtan, én nagyon élvezem, ahogy érvelsz!:)

heima (törölt) 2009.09.13. 20:19:41

@Mj: "Oké, akkor szerinted nem kell a szakmát gyakorolni ahhoz, hogy egy bizonyos dologban jártasak legyünk, így már minden tiszta."

Hát tisztának éppen nem mondanám, nem volt erről szó.

"Istenem, erre hány meg hány példát föl lehetne hozni autószerelőktől postásig." Bizony, elég itt körbenézni:)

"Akkor ne csodálkozz, ha anyáznak.:P" Nem hat meg, zsidó is voltam meg náci is, túlélem.

"Én nem ezt tartom szőrszálhasogatásnak vagy provokációnak. De még céltalannak se"

Pedig ez lett volna itteni jelenlétem célja. Arról nem tehetek, hogy valakit ez az információ annyira kiakasztott, hogy minden áron a fogalmazási képességem, aláírás youtube videom, vagy a végzettségem kellett foglalkoznia. Annyiban igazad van, hogy megvan az a rossz tulajdonságom, hogy általában válaszolok arra, ha hozzám szólnak. Néha akkor is, ha nem kéne.

llll5 (törölt) 2009.09.13. 20:28:26

@Mj: nincs miért haragudnom, ermi feltételezett valamit heimával kapcsolatban, én arra reagáltam-szintén csak feltételezésként.
A politológusokról viszont eszembe jutott egy régi történet:anno az Ellenzéki Kerekasztal egyik ülésére nem ment el egy fideszes politikus aláírni egy megállapodást.Na, erre egy politológus írt erről egy könyvet, amelyben elég bőven kifejtette, hogy miért nem írta alá a fent emlitett politológus a megállapodást.Késöbb az érintett személy nyilatkozott arról, hogy miért nem írta alá, a magyarázat egyszerű volt:elaludt és nem ért oda:)))

llll5 (törölt) 2009.09.13. 20:31:52

@Letícia-Charlotte in SBp: ok, leesett.Bocs, de csak nemrégóta kommentelek, nem ismerem ezeket a netes jeleket

2009.09.13. 20:53:05

@llll5: szerintem semmi gond, nagyon jól vetted a lapokat!:D

llll5 (törölt) 2009.09.13. 21:05:51

@Letícia-Charlotte in SBp: köszi szépen!OFF:tudom, hogy ciki, de pl. ez a "jel"/:D/, mit jelent?ON

2009.09.13. 21:14:06

@llll5: :D = teli szájjal vigyorgás, :)= mosoly, egyetértés, ;) = kacsintás; :I = tanácstalanság; :/ = csalódottság; :P= kinyújtott nyelv .

:D

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2009.09.13. 21:27:19

Ezt a heima vs mindenkit meg fejezzük be, már nagyon unalmas.

Térjünk vissza a kiindulóponthoz: Esztergom, Meggyes, tüntetés, Jobbik, iskolások&szülők, Orbán.

Személyeskedés és nagyképűség nélkül hallgattassék meg minden vélemény.

Hajrá! :)

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.09.13. 21:29:08

@heima:

"Hát tisztának éppen nem mondanám, nem volt erről szó."

Akkor miről volt szó, ha nem az előbbi két, általam felvázolt lehetőségről?

"Bizony, elég itt körbenézni:)"

Bárhol nézel körül, "szakértőket" mindig találsz.

"Nem hat meg, zsidó is voltam meg náci is, túlélem."

Akkor viszont azt is éld túl, ha a youtube-os videóddal vagy a végzettségeddel foglalkoznak, és lépj át rajta.

"Pedig ez lett volna itteni jelenlétem célja."

Ez azért érdekes, mert te is egészen másról kezdtél beszélni, és nem törekedtél rá, hogy erre reagáljanak. (Ugye egy vitához legalább két fél kell.) Inkább maradtál a céltalanságoknál.

"Arról nem tehetek, hogy valakit ez az információ annyira kiakasztott, hogy minden áron a fogalmazási képességem, aláírás youtube videom, vagy a végzettségem kellett foglalkoznia. Annyiban igazad van, hogy megvan az a rossz tulajdonságom, hogy általában válaszolok arra, ha hozzám szólnak. Néha akkor is, ha nem kéne."

Na pont ez a lényeg, hogy olyanokra és olyan stílusban válaszoltál, amilyenekre és ahogyan nem kellett volna ahelyett, hogy maradsz az eredeti gondolatodnál.

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.09.13. 21:32:53

@llll5:

Ez az "Arany János mit gondolhatott a vers írása közben" típusú baromkodások analógiája.:)

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.09.13. 21:37:19

@laspalmas:

Pedig most akartam rávenni heimát, hogy kezdje elölről, hátha nem terelődik el a szó az orbános véleményéről.:)

Amúgy Orbánon abszolút látszik, hogy már most választási lázban ég. Majdnem minden problémára ugyanis csak ezt tudja mondani: "válasszatok minket, majd a mi kormányunk megcsinálja". Konkrétan viszont egyáltalán nem reménykedem abban, hogy a Meggyes nevű kiskirályt el fogja tudni távolítani. Egyrészt nyilván haver, másrészt értékes infókat tudhat a főnökről is, amiknek nem biztos, hogy ki kéne derülniük. És ezek is csak találgatások.

llll5 (törölt) 2009.09.13. 22:04:37

@Letícia-Charlotte in SBp: köszi szépen!
@laspalmas: ???
@Mj: bizony!:)Egyébként Meggyest még talán el fogja tudni távolitani, bár lehet, hogy igazad lesz és mégse..lásd 2oo6-ban Rogánt is megpróbálta, de nem sikerült neki..Pokornit sem tudta félreállitani, bár nagyon szerette volna..

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.09.13. 22:07:06

@llll5:

És ehhez képest is igaz a megállapítás, hogy nem a Fidesznek van elnöke, hanem Orbánnak van pártja.
Amúgy Deutsch Tamás sem marad kint, jön vissza a kampányra.

llll5 (törölt) 2009.09.13. 22:15:34

@Mj: teljesen egyetértek!Valóban egyszemélyes párt a Fidesz.Ha Orbán mondjuk visszavonulna, szétesne az egész párt-mondjuk, én nem bánnám, mert véget érne a kétpárti egypártrendszer:D
Tompika meg nem oszt-nem szoroz:D

2009.09.13. 22:26:39

@Mj: Dinka Tooommmpiikkkaaaa visszatér? Ójaj ne...illetve a szocik örülnek majd!:)

llll5 (törölt) 2009.09.13. 22:36:07

@Letícia-Charlotte in SBp: ez nagyon találó jelző Tompikára:)Hát, ha még tudnád, hogy államvizsgázott le-kissé megkésve-az ELTE-n:D
@laspalmas: visszatérve a kiindulóponthoz:Orbán ezzel a 2/3-os többséget eljátszotta. A Jobbik lépése meg valóban ügyes volt, de én nem vagyok benne biztos, hogy jövőre bejutnak az Országgyűlésbe.

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.09.13. 22:48:08

@llll5:

Orbán nem vonul vissza, hiszen egyrészt egy politikusi karrier a halálig tart, másrészt a cél előtt lébecol, harmadrészt neki is küldetéstudata van.

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.09.13. 22:50:32

@Letícia-Charlotte in SBp:

Na, ez a komment is elveszett.:-/
Szóval örülni fognak a szocik, az biztos. Csak azt nem tudom, hogy ha most az ellenzék ellenzéke, akkor hogy fognak viselkedni a valódi ellenzékben? Kormányozni akarnak majd?:)

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.09.13. 22:53:24

@llll5:

Ehhe, ha jól emlékszem, akkoriban diplomázott ott a nővérem meg a sógorom, és mesélték a sztorit.:)
Szerintem kicsit meredek feltételezés egy, a választások előtt 7-8 hónappal lezajlott interjút 2/3-os fordulópontnak titulálni. Aki emiatt nem szavaz Orbánra, az amúgysem szavazna rá.
A Jobbik szerintem be fog jutni 5-15% között, csak majd utána ábrándulnak ki belőle gyorsan és tömegesen.

2009.09.13. 22:54:34

@llll5: 9 évre rá...a Zorbán elintézte...:) Vagy valami mást is tudsz?? Mesélj!:D

2009.09.13. 22:56:30

@Mj: ki tudja...Isten útjai kifürkészhetetlenek...;)

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.09.13. 22:58:48

@Letícia-Charlotte in SBp:

Meg a szocikéi is.:) De lehet, hogy csomóé majd a börtönbe vezet.:)

llll5 (törölt) 2009.09.13. 23:07:52

@Letícia-Charlotte in SBp: így van, Orbán intézte el:)Azt tudni kell-mintegy előzményként-hogy általában az egyetemen 2-esnél jobb jegyei nem voltak.Sokszor kért halasztást, arra vonatkozóan, hogy leállamvizsgázhasson, ezt többször meg is kapta, mégsem ment el államvizsgázni.Aztán jött Viktor ukáza és az államvizsga a következőképpen zajlott:a biztonsági emberek hermetikusan lezárták a fél egyetemet, Tompika bement egy szobába/!/egy tanárral..szószerint beszélgettek és láss csodát, diplomás ember lett:D

2009.09.13. 23:17:32

@llll5: niemand. Ennyi. A doktori cím miatt se lett okosabb.

llll5 (törölt) 2009.09.13. 23:22:03

@Mj: igen, valóban nem akar visszavonulni, ezt én is tudom:)De, ahogy a mondás tartja, semmi sem lehetetlen, csak a csodákra kell várni még egy kicsit.
A 2/3-ban és a Jobbik kérdésében más az álláspontom.Az elöbbi "csak" megérzés, az utóbbival kapcsolatban viszont van néhány érvem:1, Miért jutott be az EP-be a Jobbik:a,Balóné b, a cigánykérdésben hangoztatott álláspontja miatt
2, azóta Vona és Balóné között nincs teljes összhang
3, néhány hónap alatt a Jobbik népszerűsége 8%-ról 5%-ra csökkent
4, Vona nem egy karizmatikus vezető, nincsenek szakpolitikusaik-értsd:ha mondjuk a Jobbik alapithatna kormányt, kik lennének a miniszterek?Ezeken a dolgokon a választók is el fognak gondolkodni és-szerintem-ez ki fog hatni a következő választáson való szereplésükre

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.09.13. 23:32:56

@llll5:

Más kronológiában gondolkodunk, de sok mindenben egyezik a véleményünk. Például bármi történhet még áprilisig, de az biztos, hogy nem fogjuk megtudni, hogy mi miatt nem lett meg a 2/3, ha nem lett meg.
Én sokáig belülről láttam a Jobbikot, és még most is tudom, hogy a cigánykérdés és a közbiztonság tematizálása már önmagában elég nekik a küszöbhöz addig, amíg a kormány impotens és polkorrekt. Hozzá jön még, hogy Drazséék mártírokat csinálnak a gárdistákból, és a szavazók azt hiszik, hogy a Jobbik hiteles csak azért, mert még csak egy újságot tudott ellopni. (Már ha tudnak erről.) Nem is beszélve arról, hogy rengeteg protest szavazó és kiábrándult MSZP-s fog rájuk szavazni azért, mert utálja a Fideszt vagy a kétpártrendszert. Gondolkodást meg ne is várjunk a választók 80%-ától, amikor érzelmek alapján szavaznak.:-/ A fordulópont szerintem akkor fog eljönni, amikor bekerülnek, és kb. ugyanannyira tudnak majd tevékenyek lenni, mint a MIÉP, olyan szakértelemmel, mint Kovács Pisti. Egyébként meg fogsz lepődni, de Vonának már többé-kevésbé megvan az árnyékkormánya, csak attól a szakértelemtől mentsen meg a Jóisten.:)
Pár hónap alatt mért százalékokra én nem esküszöm, főleg nem 7-8 hónappal a választások előtt. A közvélemény-kutatások egy valamire jók: befolyásolni a szavazói hangulatot.

llll5 (törölt) 2009.09.14. 00:45:25

@Mj: amit leírtál, az abszolút logikus.Elismerem, az érveid meggyőztek/azt kivéve, hogy bejut-e majd a Jobbik/, nem is nagyon tudok bármit is hozzátenni.2 dolgot azért kiemelnék a kommentedből, mert nagyon tetszett:1,"Gondolkodást meg ne is várjunk a választók 8o%-tól..."-no, én ezért vezetném be a cenzusos választójogot.Persze, nem arra gondolok, hogy csak a diplomások, stb. választhassanak, hanem egy egyszerűbb megoldásra.Pl.mielött a választásra jogosult bemegy a szavazóhelyiségbe, töltsön ki egy néhány kérdésből álló kérdőívet és ha helyesen tölti ki, csak akkor szavazhasson.2,a Jobbikra alkalmazott MIÉP-es Kovács Pistis hasonlatod nagyon jó!Végezetül egy kérdés:-amire, ha nem akarsz válaszolni, nem fogok megsértődni-mondanál egy-két nevet Vona árnyékkormányából?

heima (törölt) 2009.09.14. 13:38:09

@Mj: "Akkor miről volt szó, ha nem az előbbi két, általam felvázolt lehetőségről?" Ehhez először annak a definícióját kéne elfogadni, hogy milyen az, amikor vlaki ért vlamihez (tehát nem feltétlenül kell pl úgy kezdenie egy kommentet, h "ugyan nem értek hozzá, de a véleményem az...", azaz némi alázattal). Te eddig a papírt, majd a gyakorlatot/szakmát bírtad hozni, mint referenciát, amik bár rettentő fontosak ugyan, de teljes körűnek azért nem mondanám, éppen ezért tisztának sem:)

"Akkor viszont azt is éld túl, ha a youtube-os videóddal vagy a végzettségeddel foglalkoznak, és lépj át rajta." Én túlélem, nem engem minősít.

"Ez azért érdekes, mert te is egészen másról kezdtél beszélni" Persze, kend már rám.

"Na pont ez a lényeg, hogy olyanokra és olyan stílusban válaszoltál, amilyenekre és ahogyan nem kellett volna ahelyett, hogy maradsz az eredeti gondolatodnál."

"Mindenkinek megadni, ami neki jár"

heima (törölt) 2009.09.14. 14:02:31

@laspalmas: ok, lássuk a már elhangzottakat még1x:

Alapvetően OV-nek erős jogosítványai vannak, mint pártelnök, ezenkívül jelentős informális (nem hivatalos) hatalommal is bír, ami jelentheti azt is akár, hogy esetleg önkormányzati ügyekben is tud hatni a fideszes arcokra. (de az egy üres szoci legenda, hogy minden fideszes PM főnöke, hogy egy személyben viszi az ügyeket a fideszben, hogy semmi nem történik a tudta nélkül stb.). Ha bárki (civilként) azt szeretné, hogy számára OV (vagy akármelyik vezető politikus) informális hatalma útján nyújtson segítséget, akkor célszerű maradni az informális úton, mert nyilvánosan nem fog belefolyni egy önkormányzati ügybe, önkormányzati autonómia, egyebek. Persze ez sem garancia a sikerre, OV lerázhatja a civileket, vagy vallhat kudarcot Medgyessel is, végül is hivatalosan nem főnöke (PM minőségében), nem rúghatja ki. De mindenképpen ez a célszerű először, persze csak ha a cél érdekében eredményeket akarunk elérni.

És az a cél nem az, hogy telenyomjuk a blogoszférát meg a baller sajtót azzal, hogy OV nem segít/OV a hátsó ajtón ment ki/OV Medgyesst odaadta az MSZPnek stb stb., mert ha igen, akkor remekül sikerült.

Medgyesshez: nem különösebben érdekfeszítő számomra egy kisvárosi PM, még akár az is lehet, hogy ő ott a Don, de szvsz bármelyik PM-ről össze lehet dobni egy fikablogot/kampányt, láttunk már eleget korábbról is (pl Debrecen). Viszont az ember választási számai magukért beszélnek (ráadásul PM-ként indul, ahol a pártnak kisebb a jelentősége, mint egy OGY választáson), ha jól számolom 3* választották már meg.

Lehet, hogy a zembereket nem 1 db ember udvarrahajtási problémái (btw mutassatok egy Esztergom méretű önkormányzatot, ahol nincs területrendezési/ingatlan vita) vagy a PM magánélete érdekli, hanem a városuk helyzete? Lehet, hogy csak békében akarnak élni, nem mindenáron találni egy fideszes politikust, akit lehet cincálni, hogy nehogy jobbernek nézzék a blogunkat?

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2009.09.14. 21:15:59

@heima:

Abban egyetértünk, hogy az érdemi döntéseket szűk körben, zárt ajtók mögött hozzák, és nem az utcán. Tényleg elég hülyén nézett volna ki Orbán, ha ott az emberek előtt nekiugrik a polginak, és szidja-veri felváltva....

Viszont! Ha valaki politikus, pláne a közelgő választások megnyerésére igencsak esélyesnek látszó párt vezető embere, akkor legyen diplomatikus, kedves és megnyerő a NÉPpel. Ha hívják, menjen és foglalkozzon velük.

Szerintem simán odamehetett volna a tüntetőkhöz, 1 perc alatt elmondhatta volna, hogy "Mielőbbi találkozót sürgetek a polgármester úrral, remélhetőleg sikerül majd mindenki számára megnyugtató módon rendezni a vitás kérdéseket a városban." Ennyi! Tulajdonképpen egy neszesemmifogdmegjól, egy ingyenes GESZTUS. Ami növelte volna a Fidesz népszerűségét, szemben a kimeneküléssel.

Az számomra is rejtély, hogy ha a polgi tényleg ilyen, mint ahogy a hírekből lejön, akkor hogy választották meg háromszor is? Ő a legkisebb rossz? Ezt a titkot az esztergomiak tudják.
Biztos, hogy békében akarnak élni, a legtöbb ember már csak így van ezzel. De tudod vannak olyanok, akiknek a békés életbe az is beletartozik, hogy nem hunyja le a szemét, ha valami nemtetszőt lát, hanem igyekszik tenni ellene. Ha tudomásod van bármely más polgi ügyeiről, ne habozz, küldd el. Pártállás nem számít.

Hogy a blogunkat milyennek (jobbos-balos-libsi-egyéb) tartod, az hidegen hagy. Viszont az jó lenne, ha Esztergom első emberének nevét egy részben róla szóló postnál, 500 komment fölött helyesen írnád le: MeGGYes Tamás.

abandi 2009.09.14. 21:24:22

@laspalmas:
Az most mellékes, hogy a "heima" nevű (jó helyesíró) lealázza a lámpavas osztogatókat?
Miért kell ezzel foglalkozni?
Én speciel támogatom a heimaféléket, amíg nem realizálódik az elméletük.
Utána ő is jó lesz kötélverőnek, ha nem túl hülye...

abandi 2009.09.14. 21:29:00

@abandi:
Persze és természetesen én továbbra is a lámpavas építésre szavazok!

llll5 (törölt) 2009.09.14. 21:36:09

@laspalmas: ha ez az ajánlat rám is vonatkozik, máris javasolnék egy témát:Pokorni a lakók tiltakozása ellenére tönkre akarja tenni a XII.kerületet..egy kis adalék:www.kiralyhago.vilaga.hu

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2009.09.14. 22:28:11

@llll5:

No, megnéztem.
Szerintem nem egy nagy durranás, a civilek általában tiltakoznak minden ilyen fejlesztésnél, aztán valahol félúton megbékélnek a polgival.

llll5 (törölt) 2009.09.14. 22:37:51

@laspalmas: de itt a fél kerület tiltakozik!Lesz demontstráció is.Érdemes elolvasni az idézett honlapon az üzenetek -fórum rovatot.Azonkivül ez nem fejlesztés, hanem visszafejlesztés..már írt róla az Index és még a Magyar Nemzet is, igencsak szidva Pokornit....

2009.09.14. 22:38:42

@llll5: :)))

@heima: jé, te vagy a Vitya?:)))

llll5 (törölt) 2009.09.15. 01:22:19

@Letícia-Charlotte in SBp: "heima:jé, te vagy a Vitya?:)))"Ez nagyon jó!Most nem fogok tudni aludni a röhögéstől)))

llll5 (törölt) 2009.09.15. 07:21:33

@laspalmas: "Szerintem nem egy nagy durranás"-neked , mert gondolom nem a XII.kerületben élsz.Mivel, gondolom nem tájékozódtál megfelelóen, elmondom neked, hogy kb. akkora horderejü ügy, mint Meggyesé Esztergomban.Nem véletlenül foglalkozott vele több napilap, az Index, a Lánchíd Rádió, stb.Szomorú, hogy az empatikus képességed a nullához közelit.....

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2009.09.15. 16:49:10

@llll5:

Ne haragudj, de hadd döntsem el én, hogy miről írok....

Egyébként jobb szeretem az olyan témákat, amik nem kapnak nyilvánosságot máshol, nem ír róluk se az Index, se más. Lásd BKV-s postjaim.

Amúgy sajnálom a XII. kerületieket, de ez a hír már szinte nem is hír, annyi arcátlanság történik mindennap, hogy már az egekben van az ingerküszöbünk.

llll5 (törölt) 2009.09.15. 22:05:27

@laspalmas: rendben, tudomásul vettem.Én csak javasoltam egy témát, de semmi gond ,a Vastagbőr nélkül is legyőzzük Pokornit....

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2009.09.15. 22:08:03

@llll5:

Szurkolok nektek meg a gesztenyefáknak.

2009.09.15. 22:43:02

@llll5: hát nem?? Csak mantrázik ez is, mindentől függetlenül...

llll5 (törölt) 2009.09.16. 00:34:33

@laspalmas: nagyon szellemes vagy..://
@Letícia-Charlotte in SBp: ez jó!:))))Lehet, hogy holnap már szájkaratézni is fog......

2009.09.16. 07:58:57

@ylion: :) Jó reggelt! Ki nyert?:)

@llll5: :DD Na akkor tuti ő lesz...:)

ylion, declared for Hungary, not for Kurvaország · http://quelthalas.hu 2009.09.16. 08:28:22

@Letícia-Charlotte in SBp: ne is emlegesd, Pippo "Lesenszületett" Inzaghi két góljával az öregfiúk-válogatott. Marseille - Milan 1-2 (0-1) Gólok: Heinze, illetve Inzaghi (2)

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2009.09.16. 09:26:34

@llll5:

Őszintén mondom, de most már fejezzük be ezt a témát légyszi.

llll5 (törölt) 2009.09.16. 12:10:09

@laspalmas: nézd, te kezdted.Lásd:2oo9.o9.13.21:23:25:"És hány szobás lakásod van?"-értelmetlenül belémkötöttél, de ez még nem zavart.Aztán javasoltam egy témát, amit el sem olvastál, majd tettél egy gúnyos megjegyzést.De, én nem vagyok sértődékeny, az ilyen dolgok leperegnek rólam, úgyhogy a témát-kérés nélkül is-lezártam.

llll5 (törölt) 2009.09.16. 13:57:44

@Letícia-Charlotte in SBp: igen, szerintem is:)Bár ma még nem jött szájkaratézni, igaz nem mondta a múltkor, hogy:"I'II be back":DD

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.09.17. 21:13:53

@llll5:

Ez a tesztes szűrő nekem is eszembe jutott, de nem tartom reálisnak a bevezetését.:-/
Nem mondok neveket, ha nem haragszol. De legyen elég annyi, hogy kb. olyan kaliberű emberek, mint Novák Előd harmadéves politológus hallgató felesége, aki "oktatásügyi szakértő", és kb. annyira belsős az oktatásügyben, mint az összes hallgatótársa.

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.09.17. 21:14:55

@heima:

Látom, semmi értelme nincs a beszélgetésünknek, úgyhogy én itt udvariasan véget is vetek ennek.

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.09.17. 21:22:10

@llll5:

Laspalmas azt a kommentet valószínűleg viccnek szánta, utalva egy régi, sorozatban kitiltott ismerősre, Libertére, aki erre szeretett fölvágni. Szerintem akkor te még nem kommenteltél ide, úgyhogy ha adhatok egy jó tanácsot, inkább kérdezz előbb, és utána alkoss ítéletet.

llll5 (törölt) 2009.09.17. 22:56:21

@Mj: megfogadom a tanácsodat:)Bár én erre nem akartam felvágni, ezt kiolvashatta volna a kommentemből.Nincs is mire felvágni, én nem azt nézem, hogy kinek milyen végzettsége van, hanem azt, hogy milyen ember.Azt meg nem tudom, ki az a Liberté:))Ja és kérdeztem is elötte, nem válaszolt, de mindegy ,ezt a témát már lezártam:)
A tesztes szűröt valóban nehéz lenne megoldani, pedig nagyon hasznos lenne:)
Nem haragszom, hogy nem mondasz neveket, abszolút megértem, hidd el:)
Az tényleg durva lenne, ha Novák Emőke felesége kapna egy poziciót:-/
Egyébként jöhetnél gyakrabban a Vastagbőrre, nagyon jó a politika- és a történelem-szemléleted!:)

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.09.17. 23:56:57

@llll5:

Nézd, Laspalmas nem nagyon ér rá minden kommentre válaszolni - ahogy én sem, pedig igyekszem:( -, úgyhogy ezek után talán érthetőbb számodra, ha félreértések keletkeznek, ő pedig nem simítja el az ezekből születő ellentéteket.
Amikor idetaláltam, hónapokon keresztül olvastam a kommenteket is, így a legtöbb törzskommentelő már "ismerős" volt, amikor végül én is bekapcsolódtam a kommentözönbe. A te esetedben viszont ez nyilván nem így történt, úgyhogy segítségképpen csak annyit mondanék Libertéről, hogy folyamatosan provokálta a törzskommentelőket, aztán elkezdett személyeskedni, végül azt is megtudhattuk, hogy hány szobás lakása van, sikeres vállalkozóként hány hétig nyaral egy évben, és milyen szuper mocival rendelkezik. Aztán ki lett tiltva egy párszor - akkor én éppen hetekig nem voltam gépnél, így csak kommentmorzsákat olvashattam vissza -, és mostanában nem háborgatja a társaságot. Egyébként én jót vitatkoztam vele, és nem váltam el tőle haragban, de én szinte mindenkivel jól el tudok vitázni.
A tesztnél ráadásul jönnének a divatérvek, hogy jaj, de hát általános választójog, alkotmányos jogok, és hány milliárdba kerülne ez...
A csaj ráadásul van vagy 22 éves.:)
Jövök én, amint csak tudok, csak hát ugye életem is van, főzni is kell, meg tanítási gyakorlatot vezető tanárt is kéne vadásznom magamnak, ha már a beosztott nem tudott elvállalni.:-/ Egyébként a történelemszemléletet főleg a Pázmány töri szakján eltöltött 5 év alatt csöpögtették belém.:)

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2009.09.18. 07:41:18

@Mj:
@llll5:

Így igaz, vicc volt, csak lemaradt a smiley. Bocs, most pótolom. :)

llll5 (törölt) 2009.09.18. 15:41:58

@laspalmas: akkor, bocs és elnézést kérek:)
@Mj: köszönöm a magyarázatot:)Hétfőig nem leszek lap-top közelben, utána "I'II be back"-ahogy Kalifornia kormányzója mondaná:))

Ppix 2010.10.06. 22:07:53

@denever:
Talán ezen a ponton érdemes (stílszerűen Meggyes módi szerint) felhívnom a fidesz rajongókat, hogy behúzott farokkal somfordáljanak haza, és akkor jöjjenek ide újra, ha értelmesen el tudják magyarázni, hogy Orbán Viktor, aki tehetett volna arról, hogy ne ezt a vadparasztot jelölje újra országgyűlési képviselőnek és polgármesternek mégsem tett semmit.
Nemes egyszerűséggel szart a Zemberek fejére.

Mindezt azután, hogy a bátor, aki még soha sem hazudott, a hátsó kijáraton kerülte el a tüntetőket. Ennyit a nemzeti együttműködésről, meg a többi hangzatos lózungról.
Rongy emberek ezek mind, akár vörösek, akár narancssárgák.

süti beállítások módosítása