Skip to content


       Szűrés lista

Úgy tűnik, Morvai hazudik

Kifejezetten kínos ez az egy igaz hazafyak pártjának.

A Jobbik-szóvivő esete is elég erős érvágás volt nekik, de azt még túl lehet élni. A másik fickó bulis képei szót igazából sem érdemelnek, talán csak annyit, hogy lám-lám ők is hús-vér emberek, akiket nem köt le 7/24-ben a bibliaolvasás és jurtakészítés. Viszont ebből egyenesen következik, hogy képmutatóak is, hiszen a víz és bor klasszikus esetével állunk szemben: nagyhangon hirdetett prédikációjukkal ellentétesen cselekszenek.

Ez pedig nem szép, nem egyenes dolog egyáltalán. Ez lenne szerintük a radikális változás? Csak addig rossz a rendszer, amíg nem ők élvezik?

Kampányolnak azzal is, hogy majd ők megszüntetik a mentelmi jogot, mert mennyire gusztustalan, hogy azt a politikusok a törvény alóli kibúvásra használják. Tényleg az, de nem csak Dávid Ibolya, Hagyó Miklós stb esetében, hanem Morvai Krisztináéban is!

Tegnap számolt be róla az Index, hogy a József nádor téren tiltott helyen és behajtási engedély nélkül parkolt szerda délután a Jobbik államfőjelöltje. A közterületesek éppen kerékbilincset raktak a kocsira, amikor Morvai visszatért, majd vitatkozni kezdett a közterületesekkel, és EP-képviselőket megillető mentelmi jogára hivatkozva akarta megúszni a bírságot.

A nagyasszony persze cáfolt, mint a kisangyal:


" Az Index híre hazugság, az ellenem március 24-én kiszabott parkolási bírságot a helyszínen kifizettem s a mentelmi jogomra nem hivatkoztam. Mi több a bírságot annak ellenére fizettem ki, hogy a parkolási társaságnak - rejtélyes okból - a helyszínre küldött vezető munkatársa mindenáron arra próbált rábeszélni, hogy éljek mentelmi jogommal és ne fizessek. (Az egész mentelmi jog témát a helyszínre irányított provokátor hozta fel - sikertelenül.)

Gyalázatosnak tartom, hogy az elmúlt húsz évben politikus bűnözők sora követett el - főként a nemzeti vagyon kárára - súlyos gazdasági bűncselekményeket úgy, hogy a mentelmi joga mögé próbált bújni. A Jobbik Magyarországért Mozgalom programjának kiemelt céljai között van az ilyen cselekmények miatti elszámoltatás, valamint a politikusok mentelmi jogának megszüntetése.

A Jobbik ellen, valamint személyem ellen indult rágalomhadjárat fő mozgatórugója pontosan ez, azaz a jelenlegi parlamenti pártok félelme az elszámoltatástól, a felelősségre vonástól. A személyemet illető rágalmakat eddig szó nélkül tűrtem, ennek azonban most vége. Mind a folyamatosan hazudozó Index hírportáltól, mind a hazug tényállításokat azok valóságtartalmának ellenőrzése nélkül átvevő egyéb sajtótermékektől követelem, hogy jelen közleményemet helyreigazításként közöljék. Ezen túlmenően az Index-el, s a többi érintett hírközlővel szemben büntetőeljárást és személyiségi jogi pert indítok, s minden lehetséges jogi eszközt igénybe veszek a március 24-i hazug hír közlése, s a továbbiakban még várható hazug állításaik miatt.

Tájékoztatom mindazokat, akik a Jobbik előretörésének megállítását várják a párt programjának elhallgatásától s a párthoz köthető személyek egyre durvább rágalmazásától: a magyar embereknek elegük van az ország kiárusításából és tönkretételéből, s pontosan tisztában vannak azzal, hogy valódi, azaz gyökeres, radikális változás csak akkor következhet be Magyarországon, ha az új erő, a Jobbik jelentős tényezőként kerül a parlamentbe. Éppen ezért a Jobbik előretörése megállíthatatlan, ezt a folyamatot a szokásos gyáva hazudozásaikkal nem fogják tudni megállítani, a magyar embereket nem tudják már becsapni, megvezetni .

Morvai Krisztina
a Jobbik EP képviselője"

 

Ezt már nem tudta szó nélkül megállni Rogán Antal, az érintett kerület fideszes polgármestere sem:


"Nem szólaltam volna meg Morvai Krisztina kerékbilincselési ügyében, ha mai közleményével nem rágalmazza meg a Belváros utcáin egyszerűen csak a munkájukat teljesítő közterület-felügyelőket.

 Polgármesterként azonban kötelességem, hogy ezúton is megvédjem őket. Nem a közterület-felügyelők próbálták rávenni Morvai Krisztinát arra, hogy éljen mentelmi jogával, hanem épp az ellenkezője történt!

 Ha rögtön, szó nélkül kifizette volna a 7000 forintos büntetést, nem is tudnánk erről a kerékbilincselési esetről. Ha nem hivatkozik a mentelmi jogára, és nem mutatkozik be Európai Parlamenti képviselőként, a közterület-felügyelők még az iratait sem kérték volna el. Ha nem hivatkozik a mentelmi jogára, a közterület-felügyelőknek nem kellett volna felhívniuk a főnöküket, hogy megkérdezzék, mi a teendő ilyen esetben. Ha nem hivatkozik a mentelmi jogára, ma senki nem tudna arról, hogy Morvai Krisztina szabálytalanul parkolt, és ezért kerékbilincset kapott.

 Morvai Krisztina tegnap, amikor a József nádor téren megpróbálta levetetni autójáról a kerékbilincset, pontosan úgy viselkedett, mint Horváth Ágnes az Egészségügyi Minisztérium parkolójában. Azt gondolta, hogy a törvények felett áll, és neki Európai Parlamenti képviselőként nem kell kifizetnie azt a büntetést, amit az egyszerű embereknek!

 Felháborítónak tartom, hogy miután nem sikerült a mentelmi jog mögé bújva megúsznia a büntetést, most a vele szemben türelmesen eljáró egyszerű köztisztviselőket vádolja!

 A Belváros utcáin munkatársaim nap mint nap találkoznak nagy emberekkel , akik a hírnevük vagy a mentelmi jogul mögé próbálnak bújni a büntetés elől. Ezt nem engedtük eddig sem, és nem hagyjuk a jövőben sem! A törvényeket a képviselőknek is be kell tartaniuk. Sőt: nekik kell betartaniuk leginkább!


 Budapest, 2010. március 25.


Rogán Antal"

 

Ma kiderült, hogy ki hazudik.

Morvai az MTV reggeli műsorában elismerte, hogy tilosban parkolt, és mint mondta szégyelli is magát ezért, de szerinte a közterület-felügyelet főnöke provokálta, és ő akarta rábeszélni arra, hogy képviselői jogát kihasználva próbálja megúszni a büntetést. Morvai azt állítja, ő ekkor kezdett felháborodottan kiabálni, mert gyalázatos intézménynek tartja a mentelmi jogot a mostani formájában.

Morvai ugyanakkor azt is elismerte, hogy az EP-s igazolványával igazolta magát, de mint mondta azért, mert Brüsszelben a múlt héten minden igazolványával együtt ellopták a táskáját. A tévés interjúban később kiderült, hogy a jogosítványát mégsem lopták el.


 

Ez is érdekes, ez az össze-vissza habogás. Hát így viselkedik valaki, aki biztos abban, hogy ártatlan, és nem követte el azt, amivel vádolják? Szerintem nem.

Ezenkívül az V.kerületi polgármesteri hivatal az Index kérésére kiadta a Jobbik államfőjelöltjének (!) parkolási ügyéről készült jegyzőkönyvet jelentést.

 

 

Természetesen lehet mondani, hogy manipulált, utólag írták, meg különben is lejáratókampány, de akkor is kínos ez. Nagyon-nagyon kínos ez az egy igaz hazafyak pártjának.

Címkék: botrány jobbik

A bejegyzés trackback címe:

https://vastagbor.blog.hu/api/trackback/id/tr251871120

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Leszbipornót is nyom a gárdista (videó, 18+) 2010.03.28. 21:49:43

A füvezős-melegfelvonuláson pózolós Király András, a kereszt alatt bemutatós Kassab Adonis és a péniszpumpás Szávay István után itt a legújabb jófej jobbikos. A jövő csendőre, Müller Niki ugyanis gumibot helyett műpénisszel intézkedik.  ...

Trackback: 2. Mi történne, ha a Jobbik kerülne hatalomra? 2010.03.27. 11:49:46

Jön fel a Jobbik, mint a talajvíz. Vagyis inkább úgy mondanám, hogy jön fel a Jobbik, mint a szennyvíz. Nem is tudom, hogy ennek örülnünk kellene, vagy inkább könnyesre sírni mindkét szemünket. Én mindenesetre inkább sírok, hogy rengetegen vannak akik ...

Trackback: Valami virágzik 2010.03.26. 21:04:34

 Először egy kis mea culpa. Bodoky Tamás nevét rosszul írtam, Bokody volt, próbáltam javítani, de ha valahol még rosszul van jegyezve, kérem bátran jelezzék, mégse lenne jó, ha az útókornak ezt hagynám hátra.   Alapjában nincsenek nagy terv...

Trackback: Morvai kerékbilincse újratöltve 2010.03.26. 20:13:44

Csatlakozni szeretnék a Vastagbőr, valamint Yorick mai posztjához a korrekt (és nem elvakult) hozzáállás miatt. Ismételten meg kell említenem Morvai Krisztina kerékbilincses ügyét. Hogy miért? Mert a képviselőasszony a mai nap folyamán sajno...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lone Wolf 2010.03.26. 18:28:43

ÚGY! ÚGY! Senkit sem szabad kímélni! Vastapsot Laspalmasnak! :-)

A témát, (fél?)offban meg ma részemről kiveséztem, meg úgy a teljes jobbikot... Úgyhogy csak annyit, hogy teljes egészében egyet értek az értékeléseddel!

arlequin 2010.03.26. 18:32:11

nem adnám oda fél kezemet, de szívesen látnám hányan írták alá a jegyzőkönyvet, illetve a jelentést...

the játszótér · http://thejatszoter.blog.hu 2010.03.26. 18:32:34

Én tudom mi történt. Roma volt a parkolóőr.

Jack/rendetteremt/ · http://www.youtube.com/watch?v=SBPvrOdFm00 2010.03.26. 18:33:28

Most néztem meg a kérdéses videót,nekem is feltűnt,hogy hirtelen meglett a jogosítványa..
Az objektív tájékoztatás reményében várjuk szemtanúk jelentkezését.. :-)
Továbbra is azt mondom idén kiderül,hogy érdemes e még ebben az országban maradni.Mert ha az folytatódik,ami eddig (erre rendkívül nagy az esély,függetlenül a következő parlament összetételétől),akkor tipli,én nem kívánok ehhez tovább asszisztálni..

InTheGajd 2010.03.26. 18:34:22

Lehet mocskolni vagy szindi a jobbikot, esetleg pitianer ugyekeit felnagyitani, de en akkor is rajuk szavazok. Elegem volt a tizenakarhanyev semmittevesbol es all ellenzekekbol es a rigyo kispartokbol, akik ida oda rakjak a segguket. Ok akarnak valamit letenni az asztalra, meg akarjak szuntetni ezt az aldatlan allapotot, nosza lassuk, adjunk nekik eselyt. De konyogorom, nem akarok meg 4 ev toketlenkedest, ujabb hazugsagokat es all ellenzekesdodit es nem akarom, hogy majd 3 ev es 11 honap mulva ujra fontos legyek a partoknak.

Lone Wolf 2010.03.26. 18:39:17

@Tickitucku:

Pitiáner? Azért nem egészen. Amennyiben ez igaz, akkor egy olyan pártról beszélünk, ami még benn sincs a parlamentben, de az egyik képviselője, már így viselkedik. Mit várhatunk tőlük később?

Auris 2010.03.26. 18:42:06

Én már leírtam a véleményemet.

Hülye az, aki elhiszi, hogy bármely pártban csak szüzhajadonjámborok, szeplőtelenek és a becsületkódexbe illő illusztrációk vannak.
Ne legyünk naivak. Minden pártben lesznek botlások, csalások, még bűnözők is. Minden pártnak lesz klientúrája, akiket valamilyen szinten pozícióba fognak hozni. Erről szól a politika. Valamely preferált társadalmi csoport helyzetbe hozása, képviselete. Ez alól még a néppártok sem tudják kivonni magukat.

DE! Korántsem mindegy, hogy az ilyeneket a "rendszer" hibaként kezeli és korrigálja, vagy maga a rendszer a mutyizás, jattolás, maffia.... (lásd BKV). Korántsem mindegy, hogy mindeközben képviselik-e az állam, a nemzet érdekeit, és élhető ország jön létre, még akkor is ha néhány morzsát "elhordanak a hangyák".

Két lábbal a földön gyerekek!!!!

loláb 2010.03.26. 18:43:25

Ezzel a történettel alapvetően három probléma van:

Egyrészt Morvai hazudott a közterületesnek, hogy nincs nála pénz, majd a végére csak sikerült találni 7 ezer forintot, hogy kifizesse a büntit. Ez, azon felül, hogy hazudni nem szép dolog, még ráadásul rettenetesen pitiáner is. EP képviselőként havi kb 1 milliót szakít, alapdíj és költségtérítés címén ugyanis ennyi jár minden EP képviselőnek.

Másrészt, a hiradások szerint nagyhangon kiabált Morvai az utcán. Hát, had ne mondjam, ez melyik népcsoport szokása. Mindenesetre egy, az utcán hisztiző nőt akar a jobbik köztársasági elnökasszonynak jelölni? Még viccnek is rossz.

Harmadrészt, az ominózus volt-e nála igazolvány kérdés? Ez is hazugság, és a nézők hülyének nézése.

Egyébként, tévedés ne essék, ez nyilván nem a bkv ügyekkel egy súlyú eset, hanem inkább a ciki kategória. Valamint azt jelzi hogy a jobbik is nyilvánvalóan csak addig van a mentelmi jog ellen, ameddig nekik nincs. Mint ahogy a "politikusbűnözést", azaz a pozíció halmozást is csak addig tiltják, ameddig más pártot érint, tudtommal egyik jobbikos önkormányzati képviselő sem jelezte, hogy ha bejut a parlamentbe, akkor lemond az önkormányzati képviselői mandátumáról.

kisby 2010.03.26. 18:43:28

Ha jól értem ezt a jelentést az az illető írta aki rá akarta venni hogy élljen a mentelmi jogával( már Morvai álítása szerint). Ebben az esetben viszont ezt több mint butaság lenne döntő bizonyítéknak nevezni. Van még bizonyítéknak a fotó a tilosban parkolásról, amit viszont elismert.

Mondjuk ha igaz ha nem, kínos. Az igazság minden bizonnyal úgy se fog 100%ig kiderülni ha csak valami élelmes ember nem rögzítette az esetet, addig pedig pár emberben a legnagyobb marhaságok is megragadnak.

Tzimisce · http://tzimisce.blog.hu 2010.03.26. 18:46:41

Na akkor egy kis belső info. Nem konkrétan az ügyről, mert nem ismerem a belvárosi köztereseket, de el tudom mondani, mi ilyenkor az eljárás, mert voltam én is közteres.

Akkor ha valaki mentelmi jogra hivatkozik, és ezt igazolja, akkor a szabálysértési eljárást nem lehet indítani ellene. Feljelentést meg lehet tenni, de az esetek többségében nem történik semmi, lényeg az, hogy a mentelmi joggal rendelkezőket nem lehet akadályozni semmiképp. A közteres tanácstalan volt, hogy mit tegyen, ezért felhívta a főnökét, hogy akkor mi legyen, mert ugye ő a fotót elkészítette, nem akart emiatt meghurcolást. Az is lehet, hogy tényleg javasolta neki a "főnök", hogy hivatkozzon erre, mert akkor ugye el kell engedni, de az eljárás ettől még elindítható. (Más kérdés, hogy a sajtóvisszhangon kívül semmi nem lesz belőle)
Ez az egyik fele. A másik fele a jelentés. Mivel rendkívüli esemény történt, a közteres főnöke megkérte az illetőt, hogy írjon egy jelentést a dologról, hogy mi is történt tulajdonképpen. Ezt jó eséllyel aznap este, vagy másnap kellett megírnia. Ergo a történtek után, de szerintem teljesen korrekt jelentés, leírja a lényeget.

Charybdis 2010.03.26. 18:46:43

Ez gáz, ha tényleg így van.
De ez mégiscsak egy 7000 forintos tétel, nem 70 milliós lopást akart megúszni, mint az MSZP-nél.

arlequin 2010.03.26. 18:51:11

@Tzimisce:
naszóval.
a jelentés ezek szerint azt mondja morvai hazudott afelől, hogy van-e nála pénz.
ez tény.
ha a jelentéstevő azt mondta, hogy hivatalból szabálysértésit kell indítania, akkor viszont magában a jelentésben hazudott.
ez is tény.
továbbá. miféle súlyosabb következményről beszél a jelentéstevő?
naggyon zavaros...

picur3ka 2010.03.26. 18:54:36

@Charybdis:

Annal cikibb, szerintem. Akkora ugynek sok ev borton tetje van. Ez csak szimplan nem torvenytisztelo magatartas az en azt csinalok amit akarok fajtabol, nincs mitol felni vagy menekulni ebben a szcenarioban, egy brusszeli ebed ara.

@kisby:

Hazudik. A csaj. Nincs erre mas szo.

2010.03.26. 18:55:46

Ha orbánnak is csak 7000 Ft-os parkolási ügyei lennének, akkor talán lenne esélye szentként megjelenni az elvetemült Morvai mellett. Csak van egy apró hiba: hogy százmilliószámra lopta a pénzt az országblamázs központtal, ezüsthajóval, meg a többi ügyével. Lehet, hogy Morvaiék se lesznek különbek, de a többiről már tapasztalatból tudjuk, kifélék-mifélék. Én hazardőr vagyok: Morvaira teszek. És ha netán nem válnak be, akkor jöhet a Morvai takarodjozás. Addig kuss, és el a kezekkel tőle!

loláb 2010.03.26. 18:56:45

@loláb: Ja, a negyedik probléma ezzel az egésszel, az összeesküvés elméletek gyártsa. Ha az ember hibázik, akkor vállalja a következményeit. Az egészről Kis Ernő dandártábornok esete jut eszembe, aki, miután piásan összezúzta a szolgálati autót, és igazoltatták, kitalálta, hogy az alteregója vezette a kocsit, és őt szedték ki a kollégák.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2010.03.26. 18:58:54

": nagyhangon hirdetett prédikációjukkal ellentétesen cselekszenek."
Szerintem meg az, hogy néha ők is buliznak, nem jelent semmit, amíg nem verekedbek pl., vagy nem tesznek egyéb törvénybe ütközőt.

A jegyzőkönyv mondjuk mindegy, abba azt írnak amit akarnak. Én is tapasztaltam már ilyet. :(

Ami felháborító, számomra, hogy "a József nádor téren tiltott helyen és behajtási engedély nélkül parkolt szerda délután a Jobbik államfőjelöltje. "
Ennyi. Felelős politikus ilyet nem tesz. Felelős ember sem. Az már csak hab a tortán, hogy még ki is akar bújni alóla. 7000Ft az sok egy EP-tagnak? Bocs.
A mentelmi jogot meg igenis szüntessék csak meg.

Tzimisce · http://tzimisce.blog.hu 2010.03.26. 19:00:29

@arlequin: Gondolom a hivatalból indított feljelentésre gondol. Egyébként ez egy hülyeség, mert bár ő hivatalból elindítja, a hatóság meg hivatalból törli a szabálysértési ügyet, az okból, hogy a mentelmi jog miatt (ha nem mond le róla helyben) a személy nem büntethető. Ez csak jogi hablaty. Azért kell megindítania, mert különben előveszik, hogy mi az, hogy xyz-nek leveszi a bilincset. (korrupció lehetőség, ezért nagyon elővették a felügyelőket az elmúlt években)

Az meg, hogy Morvai hazudott a pénzről meg a tökmindegy kategória. Rengetegen csinálják ezt, aztán mégis kiderül, hogy van náluk pénz. Szerencsére én nem voltam bilincses, csak sokkal beszélgettem.

nyugatioldal 2010.03.26. 19:01:29

Én szerinte a Patás 0rbán volt a provokátor, aki beöltözött ezúttal parkolóőrnek,s egy hatalmas kolbásztöltővel kényszerítette a Krisztinát.

unknown_blogger · http://www.tulajdonkeppen.blog.hu 2010.03.26. 19:03:37

Helyesírási hibával hivatalos közleményben? Ejnye, no.

"Index-el?" És mi lesz az Indexszel? Ez a kérdés, válasszatok!
Na bekussolok, mielőtt valaki beperel vagy lehazaárulóz.:)

cogitoergosum1 2010.03.26. 19:03:42

Hihetetlen de műxik. A nép beveszi.
A mutyipártok pár hónapja kitalálták a stratégiát, hogy elhallgatás helyett legyen tele a Jobbikosok viselt dolgaival a sajtó, amin az egyszerű pórnép elszörnyülködhet és eltérítheti tőlük őket.
Én akkor nem hittem, hogy az emberek beveszik. De mégis, hihetetlen. Maradnom kellett volna a fityeszben, akkor nekem is leesne most egy-két mutyi.

Lone Wolf 2010.03.26. 19:04:15

@ColT:

"Ennyi. Felelős politikus ilyet nem tesz. Felelős ember sem. Az már csak hab a tortán, hogy még ki is akar bújni alóla. 7000Ft az sok egy EP-tagnak? Bocs.
A mentelmi jogot meg igenis szüntessék csak meg."

Na igen... Ez felett az "apróság" felett eddig valahogy elsiklott a figyelmünk. Pedig, ez az egésznek az apropója! És itt kezdődik az egész a néni szabályt sértett.

Lone Wolf 2010.03.26. 19:06:03

@ColT:"Ami felháborító, számomra, hogy "a József nádor téren tiltott helyen és behajtási engedély nélkül parkolt szerda délután a Jobbik államfőjelöltje. ""

/önkijavítás/ Természetesen erre a részre kívántam utalni.

arlequin 2010.03.26. 19:06:41

@Tzimisce: nálam nem tökmindegy. soha nem szenvedhettem a morvait különösképpen, a stílusától egyenesen zsibogni kezdett a tenyerem. most sem akarom megítélni. viszont ha valaki EP-képvieslő stb akkor ezt nagyon-de-nagyon tudatosan kell tennie. a tilosbanparkolást pedig úgy kellene vegye, mint egy drága félórát és fizessen, mint a katonatiszt. büntetőjogászként erre nagyon oda kellene figyelnie. ha ebbe bele/lebukott, akkor ez isten ujja, és jobb most, mint később... de még nem vagyok meggyőzve

Jack/rendetteremt/ · http://www.youtube.com/watch?v=SBPvrOdFm00 2010.03.26. 19:13:13

Szerintem ez komolyabb.. : mandiner.blog.hu/2010/03/25/politikusbunozes_csaladi_lenyulas_es_csaladi_adozas

A szóvivő esete nem egy könnyen emészthető falat..nekem a torkomon akadt..
Azok a képek 2008. júniusában készültek és kerültek fel a netre (ebből nyilvánvaló,hogy az a profil,amely tartalmazza őket valódi és a nevezett személyhez köthető),a füvezősek pedig 2010. március 14-én (vagy az állítólagos lejárató barát ismerte a jelszavát és az tette fel /erről egy szó sem volt sehol sem/ vagy a szóvivő maga töltötte fel,mert TÉNYLEG ilyen hülye,hogy nem gondolta,hogy ezeket bárki megtalálhatja).Mindenki azzal jött utána,hogy hát lemondott..tényleg ilyen hülye valaki,hogy azt gondolja,hogy ez nem derülhet ki?Nem első dolga az,hogyha belép egy pártba,hogy ezeket eltünteti?
Meg a közleménye.Az külön kinyitotta a bicskát a zsebemben."Mindenkinek vannak ilyen dolgai fiatal korában".Lófaszt a seggébe.Sem rólam,sem az ismerőseimről nem tudott volna senki ilyen képeket és videókat csinálni.A drogot sem próbáltam soha és nem is fogom.Pótszerek nélkül is jól tudom magam érezni.
"Évekkel ezelőtti képek".Volt olyan Jobbikos,aki ezt a médiában gyerekkori képekként kommunikálta!Egy szakállas férfi mióta gyerek?Milyen évekkel ezelőtti?1,5 éve volt az egész.
Ez rendkívül kellemetlen és ciki,mert ha azt feltételezzük,hogy a képek elkészítése után AZONNAL szakított ezzel a hedonista életmóddal és azt nézzük,hogy a szóvivői tisztsége alapján mikor léphetett legkorábban a pártba,akkor bizony a gyökeres megváltozásának ideje néhány hónapra vagy napra (!) tehető.Ennek a valószínűsége pedig elhanyagolható.
Ha pedig ilyesmi derül ki valakiről,akkor elvárható,hogy szépen,csendben és kussolva mond le ahelyett,hogy még piszkálja a parazsat az emberek talpa alatt..

nyugatioldal 2010.03.26. 19:13:50

@cogitoergosum1: Akkor szerinted is a fideszmaszop kényszerítette a Morvait, hogy totál szabálytalan parkoljon, majd a mentelmi jog mögé bújva próbálja megúszni? Közben, meg utána is össze vissza hazudozzon?

Seduxen (már NEM dr.) 2010.03.26. 19:14:49

fenntartva, hogy Morvai szerintem egy vállalhatatlan figura, egy kérdésem lenne:

Mi alapján látjuk bizonyítottnak, hogy hazudott? Ez tipikusan egy állítás-egy tagadás. Ő mond 1 verziót a közteres a másikat. HOL a bizonyíték? Az EGYIK ÉRINTETT JELENTÉSE? Ha ír a nagyasszony UTÓLAG egy jelentést, akkor lesz post arról, hogy hazudott a közteres muki ? Ez a muhahahaha kategória. Egy fényképfelvétel, egy hanganyag? Semmi ?

Ettől függetlenül szomorú, hogy ilyen megtörténhetett. Kussolva ki kellett volna fizetni a cehhet, és távozni.

Lone Wolf 2010.03.26. 19:17:23

@Seduxen:

Te is megfeledkeztél az egész apropójáról! IDÉZEM:

@ColT:"Ami felháborító, számomra, hogy "a József nádor téren tiltott helyen és behajtási engedély nélkül parkolt szerda délután a Jobbik államfőjelöltje.

Ez azért az ő pozíciójában nagyon nem okés! A többi, már csak a hab (hal) a tortán.

blás.hun2010=murderer 2,3-atm thief 7 year (törölt 2010.03.26. 19:18:10

Rogán Anti oktat a zetikáról a narancsos húgyos pártjának kabátkája mögül,funny.

Thulsa Doom (törölt) 2010.03.26. 19:24:07

Nekem is sérti a fülemet Morvai picsogása, meg a stílusáért sem vagyok oda, de ez a cikk egy rakás szar! Rogánra hivatkozva cáfolni Morvait???? Bazdmeg! Tóni még az anyját is megbaszná, ha arról van szó, hogy két percet szerepelhet a TV-ben. Ő lenne a cáfolhatatlan igazságosztó? Vagy a szerencsétlen parkolóőr, akit úgy rúg ki az állásából, ha nem azt mondja amit a főnöke elvár tőle, hogy a lába nem éri a földet?
Lehet utálni Morvait, de azt kizárt dolognak tartom, hogy ilyen hibát vétene. Rogán meg társalogjon a barátnője szarási szokásairól a bulvársajtóban, azt hihetőbben adja elő.

kisby 2010.03.26. 19:25:03

@Lone Wolf:

"@ColT:"Ami felháborító, számomra, hogy "a József nádor téren tiltott helyen és behajtási engedély nélkül parkolt szerda délután a Jobbik államfőjelöltje. "

Ez lenne felháborító a dologban? Szerintem hosszú évek alatt Gyurcsányt és Orbánt is büntették már meg tilosban parkolásért, gyorshajtásért, vagy valami hasonló kaliberű dologért. Nem hiszem hogy ez lenne a történetben a legnagyobb tragédia.

Kun András 2010.03.26. 19:27:45

EZ bizonyíték? Hogy Arrogáns-Hacker Anti "meg kell, hogy védje a munkájukat végző dolgozóit"?
Hogy mit művelnek, műveltetnek ezek a zsideszes kiskirályok az alájuk tartozó beosztottakkal, azt mindenki megnézheti az esztergomi példán, ahol Meggyes Tamás parancsára tépkedik a közterületesek a Jobbik plakátjait.
Ha valaki szerint az bizonyíték, hogy "született egy jegyzőkönyv", akkor szívesen kiállítok neki egy hasonlót arról, hogy megállapítom, elismerte, hogy hülye.

BESZARTAK zsideszes mórickáink és most minden napra kitalálnak valamit, amit idézhet a Hírtv, Magyar(?) Nemzet, Bájer Zsoci, a TV2 (itt milyen szépen összejátszanak a vörösökkel), a Telaviv-Klub...

Kicsit Karcos 2010.03.26. 19:27:48

Ha Morvai hazudott, vagy a mentelmi joga mögé próbált bújni a bírság miatt, akkor vállalhatatlan, amit történt.

Ugyanakkor van itt néhány kérdés:

például, miért írta jegyzőkönyvnek az Index a jelentést (laspalmas, és Te miért nem voltál figyelmesebb, amikor átvetted / kijavítanád)?

Az ott lévő indexes újságíró vagy a sok szemtanú egyike hogy-hogy nem csinált / nem publikált hangfelvételt?

Hihetőnek hihető a sztori - és ezzel, azt hiszem, nem mondtam semmit.

picur3ka 2010.03.26. 19:28:55

@Seduxen:

Jok a mellei nekije, de ennyire elvakult nem lehetsz.

cogitoergosum1 2010.03.26. 19:30:56

@nyugatioldal:
a teljes igazságot csak az tudja, aki ott volt.
A fent körülírt elhatározás óta külön jól fizetett stáb foglalkozik azzal, hogy a Jobbikot besározza. Ez tény. És csak azon lepődtem meg, hogy ilyen jól műxik. Amikor az egész ki lett találva annak adtam hangot, hogy az emberek nem fogják bekajálni és csak olaj lesz a tűzre. Tévedtem remekül műxik.
Az emberek azzal foglalkoznak, hogy a szóvivő részegen hülyeségeket kiabált, buzikkal pózolt és nem gondolkoznak el azon, hogy vajon miért ezt látják. Ebből a kontextusból a másik oldal jobb e?
Pl. a leendő csúcsminiszter viselt dolgaiból csak az ami sajtónyilvános és tényeken alapul sokkal súlyosabb egy parkolási bírságnál, de miután nincs a nép elé tolva, nem is gondol rá.
Orbán valóban a legjobb választás amúgy rövid távon, hiába van megkötve mindenben a keze, hiszen a főnökei is tudják, hogy bizonyos engedmények kellennek ahhoz, hogy 2014-ben ne a kezelhetetlen Jobbik kerüljön hatalomra.
Nem vagyok Jobbik szavazó, távol élek a hazámtól.

alfa.orionis 2010.03.26. 19:32:19

Kerékbilincselőnek alapból nem hiszek, azt meg hogy így séróból nyomja a mentelmi jog és szabálysértés szavakat, oszt még összefüggést is talál közöttük, azt pláne nem hiszem! :)
És most akkor kijött a parkolófőnök vagy sem?
Nem arra vártak fél órát?
Ha kijött, miért nem szerepel a jelentésben, hogy -tájékoztattam a főnököt, aki kijött elsimítani az ügyet?

Mondjuk azt azért el tudom képzelni, hogy Krisztina ordított egy párat, én már majdnem megvertem egyszer egy ilyen kretént. Megbüntettek (Centrum, hogy rohadjon meg!), mert lejárt a parkolójegyem, ezután a közterületesek meg felrakták a kerékbilincset is, mert szerintük meg ott meg sem lehetett állni.

Szekuriti Blogger. · http://szekuriti.blog.hu 2010.03.26. 19:37:37

Hát nem tudom, mindenki azt mond, amit akar. Érdekes módon az egész sajtó tele van ezzel, de HOL VAN AZ ELŐZŐ PL. CSAK 10 DB CIKKBEN LEÍRT DISZNÓSÁG VALAMELYIKE a sajtóban? Az nem fáj vazzeg, csak a 7000 Ft?

eszkep 2010.03.26. 19:37:49

Szó se róla tényleg kínos, főleg az ügy bagatell jellege miatt. Ilyen marhaságot választások előtt...
Bárcsak a kormányzó pártoknak is holmi parkolási bírságolás lenne a "legkínosabb"!

Szekuriti Blogger. · http://szekuriti.blog.hu 2010.03.26. 19:38:27

@Szekuriti Blogger: mármint az előző 10 Vastagbőr-cikkben leírt disznóságokról beszélek, ileltve arról, hogy azokról miért nem hallani?

eszkep 2010.03.26. 19:38:31

@Szekuriti Blogger: Igen, a ballib média "hírérzékenysége" kicsit "érdekes"...

ufó - tardai arc, modoroschan küldi a szlenget 2010.03.26. 19:40:23

havi 1 millát szakít
vs.
pénz nélkül mászkál a belvárosban

teljesen hihető ...

kriszti !
én hiszek tenéked, de tényleg ..., komolyan ...
:DDDDD

Kicsit Karcos 2010.03.26. 19:41:39

Kérdés még számomra: miért kellett _személyesen_ megjelennie a főkalauznak? Miért nem volt elég, ha telefonon elmondja, mi ilyenkor a teendő? Pl. fizessen és levehető a bilincs, vagy marad a bilincs és viszlát, Miért várta meg / kellett megvárnia Morvainak a főnököt a fizetéssel? Elment-e Morvai ATM-hez esetleg időközben?

Nekem nem olyan egyértelmű ez a sztori, mint egy kép egy házibuliból, ahol sörözik valaki.

Gezo 2010.03.26. 19:42:40

Nekem meg ugy tunik, laspalmas hazudik.

Kicsit Karcos 2010.03.26. 19:44:30

@eszkep: nem az a lényeg, hogy tilosban parkolt Morvai... hanem hogy vissza akart-e élni a mentelmi jogával, és hazudott-e.

(Nagyon OFF: ha egy autó tilosban áll, azt miért nem elvontatját a tilosba hegesztés helyett?)

Higany 2010.03.26. 19:46:37

@Charybdis: Nem az összeg, vagy a büntetés a lényeg, hogy 1Ft-ot vagy 1000 év börtönt akar megúszni valaki a mentelmi jogával, hanem az ELV. Mellesleg én még úgy tanultam, hogy a mentelmi jog tettenérés esetén nem érvényes. /Mondjuk a gyakorlat általában nem ezt igazolja/ A tilosban parkolás, gyorshajtás pedig automatikusan tettenérést is jelent a dolog jellegéből adódóan. Ezt egy képviselőnek illene tudnia, főleg, ha olyan jogi szaktekintély az illető, mint M.K.
Nagyon gyanús a történet mindkét fél előadásmódjában. Nem akarom elhinni, hogy Morvainak csak ennyi esze lenne, hogy nem gondolna ilyen helyzetben a médiavisszhangra. Ugyanakkor hogyan került hipp-hopp oda egy vezető a közterületesektől? Ha rögtön perkál, akkor értelme sem lett volna odahívni. Meg mi ez a habogás az igazolványokról? Rogán Antal sietett M.K.-t cáfoló közleményt kiadni, viszont az ő szavait meg a Fidesz Jobbikhoz való viszonya teszi hiteltelenné.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2010.03.26. 19:46:48

@Lone Wolf: Hát igen, amikor így rá vannak szállva a többi erők a Yobbikra, nem kéne ilyen buktákat elkövetni.

@kisby: De sajnos a Yobbikban bíztunk. Legalábbis én, egész a közelmúltig. Ezzel (is) bizonyították, hogy nem jobbak a többinél.
Amúgy még ha csak ezért büntették volna meg a másik kettőt, mert tilosban parkolt. Az nem lenne baj.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2010.03.26. 19:48:19

@kisby: Jut eszembe, nem is maga a tilosban parkolás módja a gáz... hanem amit ez előre jelez.

cogitoergosum1 2010.03.26. 19:51:52

bakker az ok, hogy TV-k előtt lámák ülnek, de hogy itt is?
Ha tudjátok vkiről, hogy a hatalom le akarja járatni, akkor is bevesztek mindent, amit a hatalom publikál róla?

Seduxen (már NEM dr.) 2010.03.26. 19:54:15

@Lone Wolf: @picur3ka/beleallos kampany: szövegértési bajok vannak így estefelé gyerekek? :)))

Nem vitatom, hogy ultragáz a sztori, de a post címe: "Úgy tűnik, Morvai hazudik" ez MIRE van alapozva? Mert itt az egyetlen elem, amiben eltér a sztori, az a mentelmi jog mögé bújás, illetve a fizetési hajlandóság. ERRE van bizonyíték? Mert a közteres jelentése kurvára nem az.

A szabálysértés tényét szerintem még a naccsosasszony sem vitatta.

eszkep 2010.03.26. 19:59:21

@Kicsit Karcos: Mondjuk, ha azt nézzük a szocik egy nap hányszor hazudnak, és minden hazugságon két napig cikkezne az Index, elég egysíkú lenne a tájékoztatás...

gramercy 2010.03.26. 19:59:52

en megmondtam!

noi vezetok

raadasul egy peugeot 1007, ilyet csak hulye vesz

m.logic 2010.03.26. 20:00:20

Annyit mondanék, hogy ha Brüsszelben dolgozom heti két napot, de nem is minden héten, akkor se nem veszek/bérlek autót, se nem viszem magammal a jogsim, nehogy elhagyjam.

Rogán Kipa Antal menjen a fenébe vissza celebkedni. Fingja sem lehet, mi zajlott le.

El tudom képzelni, hogy a képviselői igazolvány láttán rögtön azt hitték, hogy mentelmi jogára hivatkozik. Mert ugye előfordul. De a képviselői igazolvány ugyanannyira jó, mint a jogsi.

Továbbra is Morvai verziója a valószínűbb, főleg a mostani aljas lejáratásokkal.

m.logic 2010.03.26. 20:01:35

A jelentést meg ki írta, nyilván a főnök, a provokátor... A rendőr sem feketíti be magát a jelentéseiben.

Véraláfutás2 2010.03.26. 20:03:55

@Seduxen:

Ja, én se értem. Ha tilosban parkolsz, akkor fizetsz, és jóccakát. Amúgy azt se igazán értem, hogy kampány idején ennyire nem lehet odafigyelni:
1. nem parkolok tilosban
2. ha buktam, akkor minél hamarabb és csendben rendezem (az ő fizetésénél ez amúgy sem tétel)
Akárhogy nézzük (ki hazudik, ki nem), ez fospumpa a jobbiknak.

virtual landscape (törölt) 2010.03.26. 20:05:00

A parkolóőri jelentés eléggé kamuszagú.

(F)ordító · http://aztirjaa.blogspot.hu/ 2010.03.26. 20:05:15

van ez így. NLMP - nem lehet más a politika. mert ugyanazok a xar emberek csinálják.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2010.03.26. 20:05:19

@cogitoergosum1: Az a baj hogy a tilosban parkolás az tilosban parkolás. Számomra ez nem éppen egy pozitív jellemre vall. És egy leendő államfőtől, aki még az igazság bajnokának is állítja be magát, nem épp örülök neki.

@eszkep: Simán kiadná a napi teljes tartalmat :D

ColT · http://kilatas.great-site.net 2010.03.26. 20:06:10

@Véraláfutás2: Teljességgel egyetérteni, csak nem tudni ilyen tömören megfogalmazni.

nyugatioldal 2010.03.26. 20:08:20

@cogitoergosum1: Ha te mondod, biztos úgy van.

Én sem vagyok jobbik szavazó, de itt élek a Hazámban.

System failure. :) 2010.03.26. 20:11:42

Valami csóka (CS. Mikós) felesége azt mondja hogy a Jobbikot támogatta a fószer a rabolt pénzből. Ez is kurvára életszerű. Ha lenne 16 misid te belenyomatnád egy párt támogatásába?
Minden nap mocskolják a Jobbikot. Most éppen fel akarják oszlatni. Valami szerencsétlen
"Éljen Nyíregyháza Független Mozgalom vezetője" kezdeményezte a DEMOKRÁCIA NEVÉBEN. Kolompár köztörvényes rabló is kezdeményezte, mégsem sikerült. Nem tudom mit képzelt az csóka vagy akár ez.
Ennyi erővel létrehozom az ugandában élő brummogó pipacsszedő micimacit felszabadító rajongók klubbját és kezdeményezem a maszop és zsidesz feloszlatását az elmúlt 20 évre hivatkozva...
Morvai aláírta ezt a bizonyos "JELENTÉST"? Nézzetek már utána. Mert ha nem írta alá, vagy nem ismerte a tartalmát, akkor ugye BÁRMIT bele lehet írni.
Az élő fába is belekötnek, nem hiszem hogy önként adott volna egy magas labdát.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2010.03.26. 20:13:39

@System failure. :): Nyugi, ha aláírja, akkor is beleírhatnak bármit.

Horizont 2010.03.26. 20:14:07

A lényeg nem azon van, hogy ki hazudik. hanem magán az eseményen. Megtörtént ez Morvaival hiába keresnek ezer mentséget a Jobbikos szavazók. A szomorú ebben az, hogy mindegy ki fia borja, milyen párthoz kötődik, milyen elveket hirdet az a párt, szelíden vagy erőszakkal, aki felkerül a magas "polcra" abban a pillanatban elfelejt visszanézni honnan jött, elfejti mihez kéne tartania magát, minden téren felettünk állónak hiszi magát, és nincs különbség a viselkedésükben, mindegy melyik párthoz tartoznak. Morvai is ő maga mondja, hogy lejárató kampány folyik ellenük. Akkor miért nem lehet ezerrel vigyázni minden lépésükre?? Nem állok meg a tilosban, ha mégis (!) akkor ha rajtakapnak akkor a lehető legcsendesebben kifizetem a birságot és felszívódok még a környékről is. Természetesen nem lehet egy lapon sem említeni ezt a vétséget a másik oldal mindennapi disznóságaival, de a Jobbik nyerni akar, és Morvai is tudhatná, hogy mennyien várják őket Megváltóként. Akkor viselkedjenek már úgy, ahogy MINDEN magyar embertől azt elvárják! Vagy beszélni könnyebb?

cotti 2010.03.26. 20:15:08

Sok nemtelen támadás éri a Jobbikot, de szerintem ezt most Morvai Krisztina b*szta el, ahogy néztem a TV-ben, nekem az jött le, hogy hazudik. Megérzés. Sajnos ez van, bármennyire is kedvelem.

Ami viszont tényleg nevetséges sztori: a bankrabló, aki 16 milliót rabolt össze és a családja szerint rabolt összegből a Jobbikot támogatta. :D Na persze. :D Az ilyen és ehhez hasonló hírek ("NÉHÁNY MILLIÓÉRT GYÁMSÁG ALÁ HELYEZTETTE VOLNA SZÜLEIT A JOBBIKOS POLITIKUS ?" - Magyar Hírlap :DD) meg a buliképek viszont hiteltelenné tesznek minden Jobbikot támadó hírt, szóval megértem a kétkedőket is.

Érdemes elolvasni, az ATV is pörgeti a témát rendesen... :D
www.hirszerzo.hu/cikk.a_jobbiknak_rabolhatott_milliokat_egy_ferfi.144720.html

Lone Wolf 2010.03.26. 20:15:57

Sokaktól ; Hol a bizonyíték, hol a bizonyíték? OTT a cikk alján, szépen bescannelve. Elfogadjátok, nem fogadjátok, ebben az ügyben többet nem kapunk! Ja, és az aláírások is ott voltak. Kicsit jobban megnézitek a szöveg alatt, látszik a maszatolás, amit a retusálóval való kitakarásuk hagyott maga után.

órarugógerincű felpattanó 2010.03.26. 20:17:52

Egyáltalán miért merült fel, hogy igazolnia kellene magát? Amikor nekem volt ilyen, nem kértek semmilyen papírt, csak a három Széchenyi arcképet.

arlequin 2010.03.26. 20:19:03

@cogitoergosum1: egyetértek. sajnos ;-)
ezért 5. hatalmi ág a média. egyszerűen agymosás.

Bemmbemm · http://nemzeti-radikal.blog.hu/ 2010.03.26. 20:20:57

Na srácok szerintem nyugodjunk le! Elképzelhető, hogy Morvai hibázott és ez most kellemetlen neki. ÉS akkor mi van? Valaki egy ilyen szaros bulvárhír miatt fordul el a Jobbiktól? Annak csak gratulálni tudok.

Észrevettétek, hogy a gennymédia semmibe nem tud belekötni és csak Blikk színvonalú hírekkel tudnak a Jobbik ellen fröcsögni?

Majd ha valóban komoly érvek lesznek a Jobbik ellen, akkor talán megvakarom a fejem, hogy átértékeljem a szimpátiámat. Az utóbbi napok hírei a sírva röhögős kategóriába tartoznak.

m.logic 2010.03.26. 20:23:52

@Horizont: Vazze, emberek vagyunk, ha engem mocskolna az egész ki..tt média, akármilyen erősek is az idegeim, már totál szétestem volna fejben, lélekben. Ezek után egy tilosban parkolás, ebben a tetves városban simán előfordul.....Többiről meg már leírtam mindent.

Horizont 2010.03.26. 20:31:27

@m.logic:
Na azért Morvai eddigi szereplései alapján nem egy széteső fajta:)
Mi emberek vagyunk, ő pedig Köztársasági Elnök AKAR lenni.

Bemmbemm · http://nemzeti-radikal.blog.hu/ 2010.03.26. 20:31:49

Tilosban parkolt? Hány baromarcú BMW-s Mercedeses parkol rokkantak helyén?!

Ez akkora bűn Morvaitól, hogy minimum egy akasztást érdemelne?

Seduxen (már NEM dr.) 2010.03.26. 20:31:55

@Véraláfutás2: beszarok komolyan mondom. Miután eddig kb Te egyedül értetted meg a mondandóm lényegét, nyugtass meg, hogy továbbra is MAGYAR nyelven írok, és nem ez az értetlenkedés oka :)))

@Horizont: "A lényeg nem azon van, hogy ki hazudik. hanem magán az eseményen"

Na akkor olvassuk el még egyszer a post CÍMÉT. Köszönöm! :)))

És igen, leírom még egyszer: hülyén viselkedett Morvai. Tátott szájjal futott neki a felkinált hímtagnak :)))

bi2025 · http://civilkurazsi.blog.hu/ 2010.03.26. 20:34:50

Leírtam jómagam is erről, amit gondolok. Igaz sokat hozzátenni nem lehet.

Akit esetleg érdekel.

civilkurazsi.blog.hu/

Horizont 2010.03.26. 20:36:23

@Seduxen:
Már bocs, de a poszt címe nem az, hogy: Morvai hazudik!!
Hanem az, hogy: Úgy tűnik Morvai hazudik. Van különbség, de tényleg nem ezen van a hangsúly!

kapdbeabalbokám 2010.03.26. 20:39:22

Hölgyeim és Uraim!
Naponta szívok az olyan emberektől akik senkeit sem nézve a szembe a buszsávon!, villamos sínen száguldoznak. Ott parkolnak ahol a fűnek kéne nőni....-.
Vannak országok ahol az ilyen embert kiveti a társadalom, pl. Brukselesben is.
Akkor és ott senkit nem érdekelne, hogy mi a f...-ért hivatkozik arra, hogy sietett?
Ennek a nőnek még egy 100-150 évet kéne érni, hogy köztársasági elnök legyen.
Azt meg nem is hiszem, hogy a Rogán on-line azt leste csapatával, mikor csaphat le, szerintem ennél azért még a közismerten szar FIDESZ-es marketing is jobb.

Antifaszok Réme 2010.03.26. 20:40:43

"Mi Médiánk, ki vagy a világűrben,
sújkold belénk a Te híreidet,

Jöjjön el a Te hullámhosszod,
legyen meg a Te blogod,
mint a hírközpontokban, úgy mindenhol is.

A mi mindennapi JOBBIK fikázásunkat add meg nékünk ma.

És bocsásd meg a mi NÁCI vétkeinket,
(bár TI nem bocsátotok meg azoknak soha, akik ELLENETEK vétkeztek),

És ne vigy minket az ÉRTELEMRE,
de szabadíts meg a FASIZMUSTÓL.

Mert egyenlőre tiéd minden ORSZÁG, és minden HATALOM
KORMÁNYOK FELETT, szerencsére NEM ÖRÖKKÉ."

NemÁmeN.

kuki123 2010.03.26. 20:41:35

Kedves Laspalmas kurva nagy bakot lőttél

Morvai nem hazudik a jogsit nem lopták el
ha az is ellopták volna arról van rendőrségi jegyzőkönyv!

MI VAN A RENDŐRSÉGI JEGYZŐKÖNYVBEN?
fogadjunk hogy nem lesz benne csak a személyi elvesztése EZ LESZ A PERDÖNTŐ!

és akkor mi lesz? ROGÁNKA HAZUDOTT????

Case · http://streetartbp.hu/ 2010.03.26. 20:43:33

Én igazából azt nem értem, hogy Morvainak a Badaházys eset után még, hogy van pofája a mentelmi jogas szájtépésre.

kuki123 2010.03.26. 20:45:40

@cotti: szánalmas sztori ráadaásul az állítólag jobbikost a MAGYAR GYÖRGY védi

IGEN EZ AZ A MAGYAR GYÖRGY
tessék beütni keresőbe meg kurucinfó névvel drogosok zsidók cigányok maffia csalók és sikkasztók ügyvédje

KICSIT SE BŰZLIK A KREÁLT SZTORI !!!!

remélem a jobbik olyan rágalmazási pert akaszt a nyakukba hogy belerokkannak

senkihayi 2010.03.26. 20:46:23

A Rogán verziója tűnik valószinűbbnek. Keserves hazudozást láttam ezen a videón. Ez vár ránk a továbbiakban is. Beépített ember.

Valakinyolc 2010.03.26. 20:47:45

Hát igen ennek van hírértéke úgylátszik.

kuki123 2010.03.26. 20:49:11

A Jobbikot lejáratni kívánó médiumok soha nem látott szakmai mélységekbe süllyedtek, amikor az új erőt hírbe hozták egy bankrabló elkeseredett családtagjának zavaros elképzelésével, amellyel az a rokonát akarja mentegetni szemben a család ügyvédjének
nyilatkozatával, miszerint legjobb tudomása szerint a bűnöző szerencsejátékra költötte a rabolt pénzt.

A Jobbik Magyarországért Mozgalom biztos, ami biztos alapon áttekintette 2003-ig visszamenőleg adományozóinak névsorát, és kiderült: soha nem kapott a párt támogatást
Cs. Miklós nevezetű embertől sem átutalással, sem pénztári befizetéssel.

A Jobbik visszautasítja az újabb alaptalan és aljas befeketítési sajtómanővereket, ezek után még azt is megérhetjük, hogy a teljes elszámoltatástól rettegő politikusbűnözők és az alájuk
tartozó lakájmédia az új erőt teszi majd felelőssé a rossz időjárásért is.

Szabó Gábor
a Jobbik országos kampányfőnöke

arlequin 2010.03.26. 20:49:45

@Antifaszok Réme: ámen! hihihi. jó lett. csak így tovább. minden napra egy misi, izé mese...

Herr SturmLikudnik · http://archiregnum.blog.hu/ 2010.03.26. 20:50:00

Az Állatfarm c. örökzöld óta tudjuk, hogy "Minden állat egyenlő, de vannak állatok, melyek egyenlőbbek."

Lacka929 2010.03.26. 20:51:24

Más esetekben a jog kimerítően mély ismeretéről szokott tanúbizonyságot adni. Most elfelejtette, hogy tettenérés esetén nincs mentelmi jog. De hát ő is csak egy politikus, nincs mit várni tőle sem.

Bemmbemm · http://nemzeti-radikal.blog.hu/ 2010.03.26. 20:51:44

@Case: Én igazából azt nem értem, hogy miért akarják egyesek bemesélni nekünk, hogy Morvai kurva kelérbilincse a legnagyobb bajunk.

senkihayi 2010.03.26. 20:52:47

@Valakinyolc: Fel sem tudjuk mérni milyen értéke van. Még bent sincs a Parlamentben és már korumpál.

Bemmbemm · http://nemzeti-radikal.blog.hu/ 2010.03.26. 20:57:13

Srácok! Azért a nagy igyekezetben ne felejtsük már el, hogy Morvai Krisztina EURÓPAI PARLAMENTI KÉPVISELŐ! Nem kell itt azzal hadakozni, hogy a "kis hülye még bent sincs a parlamentben, de már tipikus mutyizó". Ő azért nem egy huszadrangú politikusjelölt az országos lista 145. helyén.

jágör68 2010.03.26. 20:58:05

Sajnos egyre inkább gondolkodom az emigráláson.
Az országalma már nemcsak belülről rothad, hanem a héjon is látszanak a nagy barna foltok.
Sikeresen kicsináljuk magunkat, ki nagyobb, ki kisebb stiklijeivel.
Magyarország= 99,99 % korrupció!

Egregor 2010.03.26. 21:00:15

@Case: két dolog:
1. Az ártatlanság vélelme mindenkit megillet. Akkor Budaházyt se kezeljük már terroristaként, oksi?

2. Milyen bizonyítékok vannak eddig ellenük? A belügyminiszter (mindegy, mi a pozíció neve), Drazsé, nyilvánosan hamisította az elsőt. A második bizonyíték olyan hangfelvétel, amelyiket erősen kétséges, hogy mobiltelefonnal lehetett volna rögzíteni.

Mi van már emberek? Ti még hisztek NEKIK, azok után is, hogy ŐK hazudoztak szlovák terroristákról, belelőttek a rendőrpalotájukba, és nyilvánosan bizonyítékot hamisítottak?!

Szerencsésebb országokban csak az agyhalottak hinnék el ezek után a vádakat. Hm, jobban belegondolva, csak az a probléma, hogy idehaza túl sok a droidbirka.

Gondolkodtatok ma már?!

tof 2010.03.26. 21:01:01

Nem a kerékbilincs a legnagyobb bajunk, csak a történet üzenete - ami az, hogy Magyarország mindenkori államformája kiskirályság.

scsaba1 2010.03.26. 21:01:01

Na ezt nem értem én, basszus, amit a Rogán Tóni is mond...
Tiltott helyen állt? Igen. Megbüntették? Igen. 7 darab kibaszott ezresből megúszta volna. Ez még egy havi nettó 120k-t kereső embernek is kibírható, ha nem is esik jól. De az EP képviselői fizetéséből nem futja hétezer forintra? Inkább nekiáll arcoskodni, igazolványt lobogtatni, amiből borítékolható volt, hogy nem jön ki jól

lyia (törölt) 2010.03.26. 21:01:32

Ez a Morvai egy szófosó, aki tilosban parkolt. Igaz ugyan, hogy a táskáját az összes iratával és bankkártyájával együtt ellopták, de a jogosítványa és az EP igazolványa - tiszta szerencse - megmaradt. Elvhű embernek vallja magát, akinek az elvei közé - ezek szerint - belefér a tilosban parkolás, de nem fér bele a szovjet emlékmű. Szegény Süveges, alig tudta lelőni. Ezen kívül az indexet gyalázza a politikusbűnözés támogatásáért, mintha nem tudná, hogy éppen az indexen jelentek meg Bodoky legkeményebb leleplező cikkei. Utoljára Torgyán fosta így a szót, na, ez a nő is kb. annyit ér.

filepista 2010.03.26. 21:02:35

Tisztelt Blogíró!

Értem én, hogy rosszul áll a szénájuk, és a vetélytársat minden eszközzel megpróbálják bemocskolni. Javasolnám, hogy amikor majd elfogynak a Jobbikos delikvenseik, a magát lelkésznek mondó, magyargyűlölő kijelentéseket tevő Iványi Gábor testvérünket is hasonlóképpen vegyék górcső alá. Érdemes lenne.

De akik nem tudják, hogy ki is Iványi Gábor, annak segítek:

1.) Ő az, aki egy Charta rendezvényen gülledt szemű szárnyas tojóként aposztrofálta a turult a jelenlévő MSZP-SZDSZ hívők többségében is megbotránkozást kiváltva

2.) Ő az, aki Peruból- kapcsolatai révén - Magyarországra hazahozott egy drogfutárt. A gyerek mellesleg 2 kg. heroint csempészett, de Gábor testvér úgy minősítette ezt egy reggeli tv adásban , hogy egyszerű "botlásról" van szó

3.) Ő az, aki rendszeresen Izraelből hoz ide gyermeket nyaralni békásmegyeri rezidenciájára, de a csángó magyar, vagy a temerini-délvidéki fiatalokért az ujját sem mozdítja,

4.) Ő az, aki a tatárszentgyörgyi temetésen ( mellesleg Szögi Lajos temetésére nem ment el... ) a magyarságot ostorozza, miszerint a többségi társadalom 500 éve nem fogadja be a szerencsétlen alkalmazkodni kívánó kisebbségi honfitársainkat

5.) Ő az, aki Gyurcsány Ferencet díszvendégül látja "egyházában" ( kéretik utánanézni az Iványi-egyháznak ... ), ő az, aki feleségével az első sorban ül és lelkesen éljenez Gyurcsány legutóbbi évértékelő beszédénél

6.) Soroljam még? Sokáig lehetne Gábor testvér "érdemeit" részletezni

Egregor 2010.03.26. 21:03:07

@Bemmbemm: ez érthető, miért van így. Azt is értem, hogy sokan annyira gyűlölik a Jobbikot hogy azon is napokig csámcsognának, ha Vona fingana a fürdőkádjában.
Igaz is, pont ilyen vádjaik vannak.

A többi meg szimpla lejáratás, ami csak a maunikasós-blikkes proli csürhét erősítheti meg jobbikgyűlöletében.

eloszto · http://eloszto.hu 2010.03.26. 21:03:22

Azért ezt ízlelgessük Rogántól:
"képviselőként nem kell kifizetnie azt a büntetést, amit az egyszerű embereknek!"

Az egyszerű emberek. Értitek, az egyszerűek, az együgyűek, a hülyék, a senkiháziak, a nímandok, a nemaudisok. A lúzerek. Az állampolgárok. Gyönyörű freudi elírás arról, hogy mit is gondolnak ezek rólunk.

wmiki · http://kigondoltam.blog.hu/2014/07/20/stephen_hawking_538 2010.03.26. 21:03:44

nehéz döntés...
kinek higyjunk?
az indexnek, és a bérbloggereinek, vagy morvainak?

mi lesz a következő poszt?
a moszkvában mercédeszeket osztogatnak?

Egregor 2010.03.26. 21:06:13

@lyia: akkor szavazz a szőlőbányász Orbánra, gyurcsánybáb Mesterházyra, adóprés Bokrosra, vagy ööö, valami belvárosi LMP-s bölcsészre.

Pszt! 2010.03.26. 21:10:24

Rogán megszólalása korrekt volt. Így kell kiállni egy vezetőnek az alkalmazottaiért.

sick fuck (törölt) 2010.03.26. 21:11:23

Ez nem okés. Miért akarna valaki hivatkozni mentelmi jogra, ha az ellen harcol? Ebben nincs logika.

Seduxen (már NEM dr.) 2010.03.26. 21:11:47

@Horizont: még mindig nem érted. én a kérdésemmel pusztán arra igyekeztem felhívni a figyelmet, hogy a mondat "úgy tűnik" része minimum kérdéses. És arra még mindig nem kaptam választ, hogy MI ALAPJÁN "tűnik úgy"?

Biztos, ami ziher, leírom ezredszer is: meg van a véleményem Morvairól, és a stílusáról (avagy éppen stílustalanságáról), az meg fentebb olvasható, hogy mit gondolok magáról a helyzetről.

A lényeg: ha úgy lenne, ahogy Te írod: "hanem magán az eseményen" van a hangsúly, akkor az lenne mondjuk a cím, hogy "Nem elég, hogy szabálytalanul parkolt, még a mentelmi jog mögé is bújik Morvai", és nem ez.

dr. Aullah 2010.03.26. 21:12:54

Érdekes, hogy ilyenkor az összes maszopos meg fityiszes az erkölcs bajnokává válik... "nem a pénz a fontos, hanem az elv!"

Másrészt gondolkozzatok már. Ennyit kerestek és 7k forintért ilyen balhét csinálnátok?

És ha hazudik és tényleg vissza akart élni? Ki nem szarja le... akkor is 1000szer inkább rájuk mint bárki másra.

Amúgy ez a lejárató kampány kezd szánalmassá válni... a benzinkút rabló, aki azért rabolt, hogy fizesse a jobbikosoknak a rendezvényét, ne nevettessetek már :Ö

Őfelsége titkolt ügynöke (törölt) 2010.03.26. 21:14:54

Kezd összeállni a kép,milyen az igazi jobbikos:
Füvezik
Vedel
Buzikat taperol és csókólgat
Hazudik
Csal
Mindenkit ki akar irtani aki nem ért vele egyet
Mentelmi jog mögé bújik

SZÉP JÖVŐ....

arlequin 2010.03.26. 21:17:26

@senkihayi: igen, ez egy lehetséges forgatókönyv.

@filepista: és ő az aki orbán viktor vhanyadik gyerekét keresztelte...

@Egregor: te én jóízűen fingok itthon ahányszor csak akarok. és tényleg. na ebbe kössön bele a sok kisorbáni, oppá' bocsá', kispolgári agyacementezett...

Őfelsége titkolt ügynöke (törölt) 2010.03.26. 21:17:39

A legleprább banda az utóbbi húsz évben.
Aki ezekre szavaz NEM NORMÁLIS.

ati27 2010.03.26. 21:17:45

Olyolyoly.. Nem voltak nála iratok? Csak az EP-s igazolvány? Autót vezetett? Ha megállítja a rendőr hogy igazolja magát??? Nagyon átlátszó a csajszi.. Ez akar lenni köztársasági alnök? Felénk ilyen ügyben már lemondanak a politikusok.. :) Szánalom.. Az új erő.. Bent sincs a parlamentbe de már nem ér földig a lába..

dr. Aullah 2010.03.26. 21:18:46

Másrészt meg simán hihető lenne, csak a mostanában keletkező kamu hírekbe bele olvad és simán ez is kamunak tűnik így.

Kalmár 2010.03.26. 21:19:34

Nekem tetszik a Jobbik kampánya.

A fontos emberek megismerése önmagában is élvezetes pillanatokat hoz.
Lássuk csak:

Van egy köztársasági elnök jelölt, aki leszbikus családmodellt álomszerűnek gondolta pár éve. Most viszont a mentelmi jog eltörléséért harcol, miközben bebújna mögé okosan. Szeretem a Jobbikos kommentelőket: Ez csak 7000 forint, nem ügy. Na itt a baj urak. A hatalommal való visszaélés mindegy, hogy mekkora pénzről van szó. Ha jól rémlik Vona életfogytot javasol 1 forint közpénz ellopásáért.
Tisztel Jobbikosok EZ AZ!! Morvai Krisztinának életfogytot javasolt Vona.

Na de nézzük a többi sztárt:

Volt egy képviselő jelölt aki 19 évet ült gyilkosságért.....no comment.
(biztos régi jó káder)

Volt egy buzi-drogos szóvivő. Miután az egyik vesszőparipa a felvonulások tiltása és a drog liberalizáció elleni harc,(megjegyzem helyesen)
elég visszás ilyen kulcsembert szerepeltetni.

Gaudi az igazságügy miniszter jelölt papol az Erdély visszafoglalásáról a Román választások előtt. Jó ötlet, sokat segít.De megfejeli ezt a szívcsakra-világuralom kombinációval.Agyrém.
Ti nem szégyenkeztek miata?? Pont olyan mint Szilvássy tesója. Nyissanak diliházat!

Tegnap olvasom az új baromságot.
Megvan a pénzügyminiszterjelölt is. Valami Nyikos elvtárs.
Volt MSZMP tag a kommuizmusban is pénzügy minisztériumban dolgozott. Eredményesen dolgozhatott, ja és tuti jó elvtárs.(csak kinek??)

A radikális, nemzeti, antikommunista, antiliberális párt kulcsemberei elég defektesek.
Vajon milyen alapossággal és szempontok szerint válogatták össze a kádereket?
Jeges rémület kúszik fel a torkomban, lehet, hogy a Jobbik igazából......na neee

picur3ka 2010.03.26. 21:19:37

@Őfelsége titkolt ügynöke:

Hat, aki a szocikra szavazott/szavaz az se nem normalis. Sok ilyen van, ezekre epit mindketto.

MAGYARORSZÁG A MAGYAROKÉ!!! 2010.03.26. 21:20:44

s inkabb ezen gondolkodjatok el:

Háromféle magyar

Háromféle ember van ebben az országban,.. háromféle magyar. Mind a három egyezik abban, hogy elégedetlen a világgal, a kormánnyal, ami ennek a világnak a nyakán ül, a rendszerrel, mindennel. Panaszkodnak, morognak, keseregnek, átkozódnak. Aztán egy részük úgy próbálja megoldani a maga bajait, hogy kiszolgálja a hatalmon lévőket. Csatlakozik hozzájuk. Hasán csúszik, farkát csóválja, s ha odalöknek neki egy koncot, s befogadják cselédnek, akkor veszettebb lesz a veszett kutyánál, marósabb a vad farkasnál, kegyetlenebb az ellenségnél, kommunistább a kommunistánál, csakhogy bebizonyítsa a maga hűségét, és nagyobb koncot kapjon érte.

Egy másik részük az ellenkezőjét teszi: feláll a két lábára és verekszik. Védi azt, amiről úgy érzi, hogy az övé. A maga jussát az élethez. A maga jussát a szabadsághoz. A maga jussát ehhez a földhöz, melyen született, s mely a hazája. Verekszik másokért is, mindenkiért. A mások jussáért, a mások szabadságáért. A még csak meg sem születettekért is verekszik. Mindenkiért és mindenki helyett.

Aztán van a harmadik csoport, a nagy csoport, amit úgyis nevezhetünk: a nép. Akinek nincsen arca, sem rossz, sem jó. Sem szép, sem csúnya. Se nem hős, se nem áruló. Senki és semmi. Tömeg. Nyáj. Nem tesz se jót, se rosszat. Semmit se tesz. Csak meghúzódik és vár. És mint a fű a rátaposó láb alatt, meghajlik, meggörbed tűr, mindent eltűr, s amikor tovább lép a nagy láb, akkor lassan felegyenesedik megint. De sohasem egészen. Egy kissé mindég meghajolva marad, készen arra, hogy újra lelapuljon egy másik láb alatt. Érted? Eszébe sem jut, hogy tegyen valamit a rátaposó láb ellen, megvágja, megszúrja, küzdjön ellene, kockázatot vállaljon jussáért, a szabadságáért, bármiért, érted?

Ez a nagy tömeg. Ez a nép.

Wass Albert

?aztaaa? 2010.03.26. 21:20:48

ha ez tenyleg igy, es ebben a formaban megtortent, akkor az Morvaira nezve nagyon ciki.............
Persze pitianer dolog a jelenlegi parlamenti partok pnzosztasahoz kepest, de akkor is.

Ezt azert nem vartam volna tole.

De van egy otletem: miert nem szolaltatjak meg a teruletist, meg a fonoket ? Mert eddig mindig csak valami jegyzokonyvet lattunk...

Őfelsége titkolt ügynöke (törölt) 2010.03.26. 21:21:10

Ez a morvai meg a zsidó férjével és félzsidó kölykeivel mi az anyját zsidózik?

Gezo 2010.03.26. 21:21:18

@kapdbeabalbokám: Draga viragszalam! Bruxellesre NE hivatkozz, mert itt MINDENKI tilosban parkol. Ha akarod, csinalok kepeket is... Itt az ablakom alatt minden nap parkol v.ki a jardan.

Morvai pedig sokkal jobb elnok lesz, mint az eddigi cionista patkanyok!

ati27 2010.03.26. 21:23:17

@Bemmbemm:
Nem, nem nem akkora bűn! De ha egy politikus csiálja az más. Fejletteb helyeken a politikusok példát mutatnak a "pórnépnek" Itt kellene kezdeni a változást! Tudod? Ez a nem mindegy. Külömben meg ha nem csinált volna balhét, elismerte volna, és perkál a kutya se tudja meg.. Gondolom egy parkolóőrnek csak nem kell igazolnom magam..

Gezo 2010.03.26. 21:24:25

@Őfelsége titkolt ügynöke: Mer' az normalis aki az orszagrablokra szavaz? (V.O.: parlamenti partok.)
A Jobbikot most ugyanugy fikazzak, mint anno a miepet. Most meg a fidesz tamogatja a miepet. Elegge selektiv lehet a memoriad neked is...

Antifaszok Réme 2010.03.26. 21:25:15

Krisztinát kössétek... izé.. hazugságvizsgálóra.

De ne ebben az országban.

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2010.03.26. 21:25:17

@Auris:

Szerintem az a leginkább kellemetlen (nekik), hogy azt hangoztatják, hogy ők bizony "szüzhajadonjámborok, szeplőtelenek és a becsületkódexbe illő"k, de azért ismerjük el, hogy ez túl szép ahhoz, hogy igaz legyen.
Vizet prédikál és bort iszik, az elv a lényeg, az elv.

steve85a 2010.03.26. 21:26:01

Aki 7 ezerért veri magát a földhöz, az 14-ért már szopik is, 20-ért saját szarát is megenné?

Lone Wolf 2010.03.26. 21:26:21

@Gezo:
"Draga viragszalam! Bruxellesre NE hivatkozz, mert itt MINDENKI tilosban parkol."

Elég nagy szégyen! Egy államfőjelölttől, ennél azért többet vár az ember nem?

Bálna_ 2010.03.26. 21:27:44

Komolyan csodálkozom, hogy van ebben az országban olyan ember, aki elhiszi, hogy akár a Jobbik, akár a LMP, akár bármelyik, esetleg még nem is létező párt nem sűllyed le a jelenlegi hatalom-birtokosok szintjére abban a pillanatban, amint maga is a hatalom birtokosává válik...

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2010.03.26. 21:28:05

@loláb:

Azt jelzi, hogy a Jobbik egyik prominens személyisége az agresszív modortalansága mellé még piti hazudozó is.

Antifaszok Réme 2010.03.26. 21:28:36

Akkor is a Jobbikra szavazok. Ha beledöglök is....

picur3ka 2010.03.26. 21:29:09

@Seduxen:

Nem. Nyilvan hazudta, hogy nem volt nala penz es nyilvan hazudta, hogy elloptak a taskajat az osszes egyeb irataval, mint amikre hivatkozni kedve volt, ennyi. Lehet bonyolitani innen, de epp ugy nem erdemes, mint Lendvai botoxot.

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2010.03.26. 21:29:37

@Charybdis:

Te se érted, hogy az elvvel van a baj? A hazugsággal?

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2010.03.26. 21:30:59

@Sörömpőőr:

Te mint Rákosi-fan őskomcsi, a Jobbikra? Ne röhögtess.......

emzperx 2010.03.26. 21:32:26

Morvai: "Minden igazolványomat ellopták Brüsszelben."

Kérdés: A jogosítványt is? Az személyi igazolvány helyett használható, másrészt anélkül hogyan ült volán mögé?

Hopp, ekkor a riporter is feltette ugyanezt a kérdést. Az mégiscsak nála volt de mégis az EP kártyával igazolta magát. Egy női táskát ellopnak Morvaitól Brüsszelben és pont az EP igazolvány meg a jogsi nem esik áldozatul - valamiért akkor épp ezt a kettőt nem tartotta magánál. A helyzet tisztázása helyett Morvai ekkor elkezd kampánysódert nyomatni meg a de le is lettem leszbikusozva lemezt pörgeti. Ez nekem innen egyre kevésbé hihető. Nem tud úgy válaszolni, hogy közbe ne szúrná közbe a Jobbik programtervezetének XY oldaláról a teljes szöveget.

És ezt bazmeg pont a kampány kellős közepén? Ha ennyire hülyék, hogy akarnak ezek országolni?

Nálam erre egy minuszpont a Jobbiknak. Április 11-ig még egy ilyen dobásuk lehet.

Lone Wolf 2010.03.26. 21:32:34

@laspalmas: Nem értik. Ők is csak hisznek. És nem az eszük szerint választanak. Márpedig, a hitet nem érdekli a valóság.

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2010.03.26. 21:33:09

@Tzimisce:

"Az meg, hogy Morvai hazudott a pénzről meg a tökmindegy kategória. "

Ja, tényleg. Biztos egy talpig becsületes nőszemély, aki csak véletlenül füllentett a pénzről meg a TV-ben a papírjairól.

arlequin 2010.03.26. 21:33:19

@Kalmár: szerintem jelenleg senki nem tudja mit akar a jobbik. talán még ők sem.

@Őfelsége titkolt ügynöke: te mekkora kis gennyedék vagy. imádlak. jó olvasni. felüdítően őszinte atombaromság. köszi. ja és igen: nem vagyok normális. igaz, azt sem tudom hogy az mit jelent. az elmúlt harmincxévben amióta az eszemet tudom, semmi normálisat nem láttam kicsiny hazámban. na gyere-gyere drága cimborám, gyorsan vigasztalj...

lyia (törölt) 2010.03.26. 21:33:52

@Egregor: ne aggódj, találok köztük jobbat a jobbiknál

mir78 2010.03.26. 21:34:00

Morvai nem kicsit beteg ezzel az állandó provokátorozásaival. Sőt szerintem az izreli repülő személyzete lőtte rá a kerékbilncset a kocsijára :)

Vateraman 2010.03.26. 21:34:47

Utálom ezt némbert, de örültem, mikor kiment Brüsszelbe, mert azt hittem, többet nem kell hallgatnom a hülyeségeit meg a csipogását :S:S:S

Hungryhorse 2010.03.26. 21:35:12

Nos a feltett papírra írt szöveget elolvashattad volna.
De nem tetted.
Oda az van írva: JELENTÉS.
Amennyiben drazsé csapatának nem megy jól, akkor ilyet én is szívesen csinálok rólatok. Az is ér ennyit: 0.
Ti is ennyit értek.

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2010.03.26. 21:36:04

@Jack/rendetteremt/:

Emlékszel az MSZP-s faszira? Hasonló.

"Miért érdekli ez Önt."

emzperx 2010.03.26. 21:36:11

@elinnen:
"De van egy otletem: miert nem szolaltatjak meg a teruletist, meg a fonoket ?"

Igen ez jó ötlet. Támogatom.

bioLarzen 2010.03.26. 21:36:29

@sick fuck: "Ez nem okés. Miért akarna valaki hivatkozni mentelmi jogra, ha az ellen harcol? Ebben nincs logika. "

MEGALOOOOOOOOOOOOL!!!!! :D

Amúgy meg, a jegíyzőkönyvben MK mint "lkövető" :D :D :D

Priceless :D

bio

xenuka 2010.03.26. 21:37:03

a kerékbilincselő primitívek és az index is híres igazmondásáról

suski 2010.03.26. 21:37:08

honnan tud meg ilyeneket a sajtó? Akkor is ha kiabált?
Én el tudom képzelni, hogy elborult az agya, mikor meglátta a kerékbilincselôket, kinek ne borult volna el? Különben is Morvai ilyen. De ahogy ezt magyarázni akarja, az gáz. El kellett volna ismerni, hogy bepipult. A "fontoselvtársnôvagyok" papírjaira hivatkozni meg végképp szánalmas.

nyekk 2010.03.26. 21:37:57

Állítólag kisebb tömeg gyűlt össze. Azért érdemes volna őket - a kívülállókat is meghallgatni-, hogyan történt a dolog.
Az Szdsz-Mszp által milliárdossá tett parkolócégek korrupt tolvaj emberei lehet, hogy nem a leg autentikusabb, pártatlanabb tanúk.
Írok én neked olyan jelentést is, amiben az van, hogy Morvai pedofil kéjgyilkos, megrontotta a kiskorú parkőrt stb...De akár rólatok is, még cifrábbakat is...
Egyébként a hülye is látja, hogy amíg az MSZP volt a rivális, addig a zsindex az Mszp disznóságaival volt tele.
Ahogy a Jobbik annyira megerősödött, hogy már a Fideszt is veszélyezteti, azóta az összes fideszes médiaorgánum tele van a Jobbikról, illetve a Jobbik vezetőiről szóló legocsmányabb hazugságokkal (Vona szeretőt tart, Morvai mentelmi jogára hivatkozva..., terrorista vidéki jelölt , stb...)
Amatőrök vagytok fiúk, mert brutálisan kilóg a lóláb. Ha már aljaskodtok, legalább profi módon tennétek...

dr. Aullah 2010.03.26. 21:41:58

Igazatok van. Oszlassuk fel a jobbikot. A képviselőiket meg akasszuk fel. Nem kell a változás. A jelenlegi helyzet sokkal jobb.

emzperx 2010.03.26. 21:42:29

@emzperx:

A helyzetet bonyolítja, hogy Rogán nyilatkozott meg az Index hozta le a hírt. Ez drasztikus mértékben növeli annak valószínűségét, hogy Morvait le akarják járatni.

Lone Wolf 2010.03.26. 21:43:11

@nyekk: Az az érdekes, hogy fideszes körökben, meg azt szokás mondani, hogy az INDEX meg baloldali v liberális lap. És fikázzák ezerrel... Na most akkor hogyan is van ez? Egyszerre libi,szoci, meg fidesznyik pártlap? Ez aztán a tudathasadás...

picur3ka 2010.03.26. 21:45:36

@emzperx:

Semmi szukseg erre erot forditani, megteszi o maga.

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2010.03.26. 21:46:34

@nyugatioldal:

Szerintem az történt, hogy álruhában utánaosonva megvárták, míg leparkol, aztán suttyomban tilos helyre cipelték a kocsiját, és telerakták a szélvédőt mszp-s szórólappal. Aztán a közismerten barnabőrű Orbán beöltözött parkolóőrnek, és a patáival még a karosszériát is összekarcolta, hogy kihozza Morvaiból a rasszizmust és a kiabálást. A ridikülből a fő szemfényvesztő, Veres Jani lopta ki, majd rakta vissza a pénztárcát, ezzel is összezavarva és felidegesítve Krisztinát. Mindeközben persze NBH-s cuccokkal tartották a kapcsolatot Rogán Tónival, Drazsé meg most dolgozik a videóbizonyítékokon.
A tévéműsorban meg a riporter mögött Baló tárogatta a kabátját, ezért hebegett a kedves felesége össze-vissza.
xD

nyekk 2010.03.26. 21:49:43

@Vateraman: Morvai nekem sem a legszimpatikusabb. De szinte mindenben igaza van, amiről beszél. És annak ellenére, hogy ilyen lobbanékony természet, nem egy buta nő. (Végül is egyetemi tanár).
Arra meg akármiben fogadnék, hogy a Jobbik összes emberére tízszer annyi BajnaiGyurcsányKövérPintérSzilvási titkosügynök, meg médiagenya van ráállítva, hogy mindegy, ha nem is igaz, de érdekes, kompromittáló botrányokat kreáljanak.

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2010.03.26. 21:50:07

@Seduxen:

A tévében egyértelműen hazudott az igazolványaival kapcsolatban, innentől kezdve pedig.....

De igazad van: ne parkoljon tilosban. Ha igen, kussban fizesse ki a büntit, és tűnjön el.

BTM · http://dokumentalis.blog.hu 2010.03.26. 21:52:05

@laspalmas:
Ajánlom (újra) a figyelmetekbe:
(3perc09másodperctől)
index.indavideo.hu/video/Toroczkait_ismet_felmentettek
i45.tinypic.com/2lszkgj.jpg
A fenti linken Morvai Krisztina és Helmeczy László diskurálnak a bíróság folyosóján, láthatóan meghitt a viszony köztük.
Ez csak azért érdekes, mert 2008-ban még így álltak a dolgok:
kuruc.info/r/6/27436/
Szerintem ezt még nehezebb megmagyarázni, mint egy tilosban parkolást...

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2010.03.26. 21:52:33

@Thulsa Doom:

Mindenképp hibát vétett.
Először mikor tilosban parkolt, másodszor mikor összeugrott a parkolóőrrel.
Úrinő nem üvölt az utcán, mint egy betépett Cicero. Politikusnak pláne nem illik.

Valakinyolc 2010.03.26. 21:52:38

Akik még reménykednek, nézzék a jó oldalát : legalább a Jobbik megpróbálta. De úgy tűnik ez az ország megérett a pusztulásra :)

Véraláfutás2 2010.03.26. 21:52:40

@Őfelsége titkolt ügynöke:
Szerintem meg akik a parlamentben zülesztették le az országot.

Rwindx 2010.03.26. 21:53:06

@filepista: ez azért nem a kapcsolat.hu , valamit benéztél.

ati27 2010.03.26. 21:55:13

@laspalmas:
Elnézést szerenék kérni.. Eddig azt hittem ez az oldal teljesen jobbikos, beleértve a postolókat. Igen érzem én, hogy a jobbik ellen "lejárató" kampány van. Egyrészt konfrontálódtak a többi párttal. De hát melyik párt nem? És igen, meg kell nekik is tanulni hogy ez a "KAMPÁNY" És ilyenkor minnél kisebb felületet kell mutatni a kompromitálódásra. Ugye emlékszünk a "köteles" beszédre, és a következményeire? No a Fidesz tanult belőle.. Eddig elég jól kibekkelték. A Jobbiknak is meg kell tanulnia.. Egyenlőre még nagyon amatőrők. És a nyilatkozataikkal csak rontanak a helyzeten..

Bemmbemm · http://nemzeti-radikal.blog.hu/ 2010.03.26. 21:55:23

@arlequin: "@Őfelsége titkolt ügynöke: te mekkora kis gennyedék vagy. imádlak. jó olvasni. felüdítően őszinte atombaromság. köszi. ja és igen: nem vagyok normális. igaz, azt sem tudom hogy az mit jelent. az elmúlt harmincxévben amióta az eszemet tudom, semmi normálisat nem láttam kicsiny hazámban. na gyere-gyere drága cimborám, gyorsan vigasztalj..."

Innentől kezdve te itt az én nevemben is írsz:).

Bemmbemm · http://nemzeti-radikal.blog.hu/ 2010.03.26. 21:56:42

@ati27: Ha a Fidesz tanult volna a köteles beszédből, akkor 7 lakat alatt őrizné Lacikát!

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2010.03.26. 21:56:54

@Szekuriti Blogger:

Ha van időd, írj egy körímélt a sajtónak :)
Népszabi, Népszava, Stop, HVG stb

Horizont 2010.03.26. 21:57:43

@Aullah: Kell a változás, és a jelenlegi helyzet magyar tragédia. De könyörgöm vegyétek már le a szemetekről a rózsaszín jobbikos szódásüvegtalpú szemüvegeteket és a jó mellett lássátok meg a gyengét is, nehogy mégegyszer ugyanabba a pocsolyába lépjünk. És ha valaki nem csüng imádattal a Jobbikon az is magyar ember. Hibáival együtt csak a szüleimet, a társamat és a gyerekeimet imádom!
Politikai pártot és politikust soha!

Öreg Sziszi 2010.03.26. 21:59:02

Ez a nő egy komlett elmebeteg és ez képviseli hazánkat.SZÉGYEN.

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2010.03.26. 21:59:29

@Seduxen:

Az lenne még szép, ha azt is nekiáll kimagyarázni :)

Rwindx 2010.03.26. 22:00:12

@ati27: Mitől lenne, lett volna a Vastagbőr jobbikos? Hogy az összes többi pártot is elkapja ha kiderül valami?
Hehe, nem kell rinocéroszbőrt növeszteni senkinek, ennyi a titka.

Bemmbemm · http://nemzeti-radikal.blog.hu/ 2010.03.26. 22:00:39

@Horizont: Éppen azért írta én is posztot ENNEK a posztnak a hatására, mert nem viselünk rózsaszín szemüveget mindannyian a Jobbik táborában!

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2010.03.26. 22:01:06

@m.logic:

Ha téged igazoltatnak, melyiket rántod elő reflexből? Személyit, jogsit, vagy a klubtagságit?

Thresher 2010.03.26. 22:01:08

Szegény Süveges, biztos utálják a főnökei, nemrég Vonát kapta, most meg Morvait...Természetesen Gergő egy patkány, féreg, hazaáruló meg stb. de azért csodálom a türelmét...

Lone Wolf 2010.03.26. 22:01:45

@Horizont:
"És ha valaki nem csüng imádattal a Jobbikon az is magyar ember. Hibáival együtt csak a szüleimet, a társamat és a gyerekeimet imádom!
Politikai pártot és politikust soha!"

Szívemből beszélsz! :-)

nyekk 2010.03.26. 22:03:00

@Lone Wolf: Igen! Ez egy baloldali liberális lap, amelyik, -látva a Fidesz győzelmét- egyre inkább fideszes lesz. De mindegy; a jelenlegi várható választási pozíciók alapján az MSZP-nek is fő sátáni ellenfele a Jobbik (mert vissza alázza kormánypártból a futottak még kategóriába), és a Fidesznek is fő ellenfele, mivel már nem csak hogy a 2/3-át veszélyezteti, hanem már-már a győzelmét is, kormányalakítási képességét is.
Tehát a volt gazda ellensége, meg az új gazda ellensége a Jobbik, tehát az Index ellensége is a Jobbik. nincs ebben semmi baj, csak nagyon átlátszó,amatőr, fuser, és így hatástalan is a mocskolódás.
A Jobbiktól nehéz lesz eltántorítani az embereket, mert bennük van tűz, van elhivatottság, van hit, spirítusz, van lelkesedés, ami minden mást elsöpör.

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2010.03.26. 22:03:25

@órarugógerincű felpattanó:

Ezt én se értettem már a legelején sem, de valaki majdcsak megmagyarázza.

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2010.03.26. 22:04:29

@Bemmbemm:

100adjára: a hazugsággal van a baj.

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2010.03.26. 22:04:41

No, mire kell hazaérnem.

Csupaszítsuk le a fenti kép és szöveghalmazt:

1. Tilosban parkolt.

2. Nagy patáliát csapott az utcán.

Jelenleg ennyi a biztos TÉNY.

Nos, a roppant feszes kampányhajrában egy parlamenten KÍVÜLI párt "államfőjelöltje" sok dolgot nem tehet, ezek között ott szerepel az is, hogy nem parkol tilosban és ha elkapják, nem csinál balhét az utcán.

Most komolyan, lehet hogy tényleg ilyen ostoba? 2 hétig nem parkol tilosban, nem megy gyorsan, nem vizel az utcán, nem iszik alkoholt közterületen, egyszerűen mindent apróbetűs szabályt betart. Ennyi.

Nos, még ez sem ment neki....

Ha szó nélkül csendben fizetett volna (ahogy kb. minden NEM politikus és/vagy NEM fontos ember teszi), sose derült volna ki az egész.

Magának köszönheti az egészet.

ati27 2010.03.26. 22:05:07

ha valaki valami párhuzamosságot vél felfedezni a vicc és a való élet között az csaki a véletlen műve:

A pulyka és a ló beszélgetnek.
„Bárcsak képes lennék arra, hogy felrepüljek annak a fának a tetejére” –
sóhajt a pulyka – „de nincs annyi erőm!”
„Nos, miért nem csipegetsz egy keveset az ürülékemből?” – mondja a ló. „Tele
van tápanyaggal.”
A pulyka megfogadja a tanácsot, és csipeget a ló ürülékéből. Erre elég ereje
lesz ahhoz, hogy a fa legalsó ágára felrepüljön.
Másnap megint csipeget az ürülékből, és eléri a második ágat.
Néhány nappal később a pulyka büszkén felrepül a fa legmagasabb ágára is.
Ekkor észreveszi őt egy vadász, aki fogja a puskáját, és lelövi.

A történet tanulsága:

A sok lósz..r felrepíthet a csúcsra, de ott tartani nem fog.

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2010.03.26. 22:05:44

@kapdbeabalbokám:

"Ennek a nőnek még egy 100-150 évet kéne érni, hogy köztársasági elnök legyen."

Nagy mondat, köszönjük :)

Horizont 2010.03.26. 22:05:52

@Thresher:
Mond meg, hogyan lehet egy ismeretlen emberről ilyeneket írni?
Hogyan itélkezhetsz ilyen véresen komoly szavakkal?
"Süveges Gergő egy patkány, féreg, hazaáruló"
Van bizonyítékod is??

Attila64 · www.sagaontour.ca 2010.03.26. 22:08:58

Nem hiszem el, hogy nem értitek!
A közteres ajánlotta fel, hogy ha a mentelmire hivatkozik, akkor azonnal le tudja szedni a bilincset és M.K. mehet a vidéki dógára! Mivel nem mentelmezett, ezért fél óra múlva, a leszedőbrigád szabadíthatta ki.

Ez a jegyzőkönyv pedig messze van egy jegyzőkönyvtől, csak jelentés: az egyik fél verziója, csak nem szóban, hanem írásban. Messze nem bizonyítja. hogy úgy is történt.

Télleg jó lenne meghallgatni a tanúkat is.

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2010.03.26. 22:09:15

@volánrulz:

A minden igazolványba beletartozik-e a jogosítvány? Igen, ergo Morvai hazudott.

"MI VAN A RENDŐRSÉGI JEGYZŐKÖNYVBEN?"
Tőlem kérded? Mutassa be, aztán meglátjuk.

Egyébként hogyhogy tűzbe tennéd a kezed egy vadidegen emberért? Ez a vakhit, nem?

Antifaszok Réme 2010.03.26. 22:09:55

"Tegnap számolt be róla az Index, hogy a József nádor téren tiltott helyen és behajtási engedély nélkül parkolt szerda délután a Jobbik államfőjelöltje. A közterületesek éppen kerékbilincset raktak a kocsira, amikor Morvai visszatért, majd vitatkozni kezdett a közterületesekkel, és EP-képviselőket megillető mentelmi jogára hivatkozva akarta megúszni a bírságot."

NA ÉS ?
/By Horn Gyula/

ati27 2010.03.26. 22:10:18

Van még ilyen is: :)

1. Nem mindenki az ellenséged, aki sz..ik rád.
2. Nem mindenki a barátod, aki kiránt a sz..ból.
3. És ha nyakig ülsz a sz..ban, akkor a legjobb, ha befogod a szád!

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2010.03.26. 22:10:35

@Bemmbemm:

Sok kicsi sokra megy ám, figyelni kell!

Öreg Sziszi 2010.03.26. 22:11:37

Inkább a KOVI-val kellene beszélgetnie,hátha kapna egy jó kis szerepet.

Véraláfutás2 2010.03.26. 22:11:55

@laspalmas:
Én jártam már úgy, hogy 18 után leparkoltam nagybevásárlásból hazajövet, közel a házhoz a saroknál. Persze elfelejtettem, hogy a fizetés már 20:00-ig ketyeg. Fel a csomagokkal 5 perc alatt vissza, hogy letegyem a kocsit a garázsba. A mikulás már ott is volt. Ekkor esett le, hogy változott a parkolási rend.
De az egészben a misztérium az volt, hogy mikor kigegyültük a cókmókokat a párommal (nem 10 sec volt), sehol egy kékruhás a közelben. Mikor a mikulást megláttam, gondoltam még nincs messze a fószer/csajszi, de híre hamva sehol (hosszú utcák találkozása). Mind1, levittem a kocsit, aztán sétáltam vissz lassan, hátha felbukkan, de semmi. Kamerák viszont vannak a környéken...

lilly.alien 2010.03.26. 22:12:55

Melyik szarrágó párt akarja eltenni láb alól a Jobbikot? A Fidesz vagy az MSZP? Bár ez a módszer a Maffiózók Szociálisan érzékeny Pártjára utal. Komolyan mondom, mint a farkasok. Királylány, ne csodálkozz, ez a mai korrupt, mocskos kis hazánk. Igen, kis betűvel.

kuki123 2010.03.26. 22:13:45

@laspalmas: tudom hogy ez a vakhit és nagyot fogok csalódni, ha nem jön be

egyébként én is ezt várom hogy mutassa be
terítsük ki a lapokat :)

Bemmbemm · http://nemzeti-radikal.blog.hu/ 2010.03.26. 22:13:53

@laspalmas: Nem tudom, hogy milyen mondataimra válaszolsz. :) Komolyan a te cikked és Yorick cikke miatt írtam én is. Valóban furcsa volt Morvai nekem is a videón. Belekavarodott a mondandójába. De ettől én nem fogom kevésbé vagy jobban becsülni.

lilly.alien 2010.03.26. 22:13:57

@Véraláfutás2: Már abban a tized másodpercben ott vannak, mikor te még ki sem szálltál a kocsidból. :)

Thresher 2010.03.26. 22:14:45

Még valami: A Zorbán meg a maszop lop, csal, hazudik, tudja ezt mindenki, csak ők nem hivatkoznak a mentelmijog eltörlésére, és nem hirdetnek erkölcsi tisztaságot.

Innentől kezdve az, hogy más politkusa lop, azt kéretik befejezni, mert mindenki tudja ebben az országban, azonkívül kurvára unalmas valaki szarát másokra hivatkozva illatossá tenni.

Szóval ha a Yobbik nem akarná hogy a 10 parancsolat egyenértékű legyen az Alkotmánnyal, (továbbá nem hirdetne cenzúrát) akkor a média le se szarná a létezésüket.

lilly.alien 2010.03.26. 22:15:30

@Bemmbemm: Az egész arról szól most, hogy a legkisebb félrelépést is felnagyítják, hogy minnél több fogást tudjanak rajta találni. Mocskolódni feszt tudnak!

dr. Aullah 2010.03.26. 22:15:54

@Horizont: Nincsen rajtam rózsaszín szemüveg. Tudom, hogy ők sem tökéletesek. Sőt, amikor hallgattam Vona beszédét majdnem két hete, akkor azt gondoltam, hogy ez egy kicsit sok, elég agresszív, nem egészen helyes.

DE

Ha az összes tagjuk tilosban parkolni, aztán kicsapná a hisztit így, akkor is inkább 1000szer ők, mint bármelyik más, aki jelenleg a parlamentben van.

arlequin 2010.03.26. 22:16:26

@Bemmbemm: ácsi, ácsi! először fizessél le tisztességes kisüstivel, meg szarvaspörkölttel, s utána beszélhetünk. különben is. én itt beszélek össze-s-vissza. nehogy már te ezzel visszaéljél!

hehe

@zero: bocsi zerobácsi/ecsém, de ez egyáltalán nem ennyire tiszta. a tobbszáz vb-s poszt után még azt is simán el tudom képzelni, hogy ő mindössze fizetni akart és erre jöttek 'ezek'. mondhatnám gondold végig. nem mintha nem látnám a csapásvonalat a vb-n. hidd el, gondolkodom rajta. semmi nem olyan biztos, mint amit annak hiszünk. ha pedig így vagyon, akkor méltán nyeri el érdemét a morvai... csak ez egy kicsikét túl nyúl rajtatok. rajtad. merthát vannak nektek kik súgjanak. ugye?
elnézést egy ily bolond összevissza beszédért. egy csavargó ezt megteheti. egy szolgálattévő pedig nem. ugye? ne is válaszolj. jobb mindenkinek.

implacabile 2010.03.26. 22:17:22

Baló Györgyné egy H.P.

Lone Wolf 2010.03.26. 22:18:32

@nyekk: "A Jobbiktól nehéz lesz eltántorítani az embereket, mert bennük van tűz, van elhivatottság, van hit, spirítusz, van lelkesedés, ami minden mást elsöpör."

Na akkor vedd csak le a rózsaszín szemüveged egy pillanatra!

Nehéz dolog a hívőkkel vitatkozni, de nekem ez a specialitásom. Ha a krisnáshordáktól sem futottam meg, és szócsatában térdre kényszerítettem őket, amikor előjöttek a zavaros kreacionista baromságaikkal, akkor talán ez is menni fog.

Vonatkoztassunk el a hazudott/nemhazudott lobogtatottepigazolványt/nemlobogtatott vonaltól ok?

Menjünk vissza az alapokra!
Tilosban parkolt?
-IGEN!

Szabálysértés e ez?
-IGEN!

Egy jogászról van-e szó?
-IGEN!!!

Mindez 2 héttel a választások előtt történt-e?
-IGEN!

A jobbik államfőjelöltjéről van-e szó?
IGEN!

Mindezeket figyelembe véve, az a minimum, hogy orbitális faszságot csinált!

Amire az (esetleg) hazugság, és a mentelmijoggal való takarózás, csak rá tesz még egy lapáttal!

Na akkor részletekben. Bűn-e, tilosban parkolni? Nem, pusztán csak szabálysértés! Mindenki ezt csinálja-e nálunk? Igen. És ez eléggé nagy szégyen! Ezzel én inkább nem takaróznák, mert kurvára égő... Ennél egy JOGÁSZTÓL, Egy EU képviselőtől, egy Államfőjelölttől, magasabb mérce, tisztességesebb viselkedés várható-e el? DE MÉG MENNYIRE! Neki kellene példában elöljárnia, Pláne, ha a jobbik színeiben indul, ami, a jogállamiságot tűzte a zászlójára. És mindezt a választások előtt 2 héttel? Aki ilyenkor képviselő létére ilyet csinál, hát annak úgy kell!

Végezetül. Ha te vagy bárki azt mondja hogy ez egy piti ügy! Azzal csak egyetérteni tudok. Tényleg pitiáner. Csak az a fene nagy helyzet, hogy pontosan az árol el sokat az emberről, hogy hogyan is viselkedik ezekben a piti ügyekben. És ha egy ilyen piti ügyben, ezt megjátssza, akkor még is mit lehet tőle várni nagy ügyekben?

==T== 2010.03.26. 22:21:08

Morvai szerencsére nem Jobbik tag, és nem is ogy képviselőjelölt, szvsz meg is fognak túle szabadulni azönkori választások után. Hatalmas érdemeketszerzett a Civil Jogász Bizottságban ill. jogvédőként, de sajnos ténylegegy önjáró hisztérika, a legkevésbé sem csapatjátékos.

arlequin 2010.03.26. 22:21:20

@Bemmbemm: namajd mindjárt megnézem balóné nagyasszonyt ;-))) de előtte megiszom egy pohár borat, izé, borot. aztán lessz ne mulassz, kedvesszkéim...

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2010.03.26. 22:23:16

@Seduxen:

Leírom én is mégegyszer, hátha elveszik az előző:
a videón egyértelműen hazudik, ebből nekem ÚGY TŰNIK, hogy ő az, aki sáros

Horizont 2010.03.26. 22:23:59

@Thresher: Ez az irónia nálad? Én még másképp tanultam!:(

@Aullah: Tudod ez meg mindennél szarabb, hogy azért választunk egy pártot és magasztaljuk, mert a többit sokkal szarabbnak tartjuk. Választás 2010! Én így szeretlek!
Igazad van, március 15-én nekem is egy kicsit (nagyon ) sok lett a Jobbik. Visszafogottan majdnem megtetszettek:) Csak majdnem.

gyík (törölt) 2010.03.26. 22:24:34

Gratulálok.
Egy beszkennelt papírfecni "jelentés" néven, ami aztán bármit is igazolhat pro vagy kontra. :))))
És ezt így komolyan ki is raktad ide mint valami bizonyítékot....tényleg meghajolok.

zeregély 2010.03.26. 22:24:48

nyugat-európában egy ilyen eset, ha kiderül, egy pillanat alatt kitörli az érintettet a politikából. vállalhatatlan lesz minden önmagát komolyan vevő alakulat számára. a jobbiknak ennyire nincsenek káderei, még ezt a szánalmas, átlátszó provokátor-sztorit is bedobták, hogy ezt a személyiségzavaros nőt kimossák. tudom én, hogy minden pártban vannak igazán zavarba ejtően súlytalan, erkölcs nélküli, vagy szimplán hülye figurák (lengyel zoltán, zuschlag, meg a hozzájuk hasonlók), de a jobbiknak ez a kategória az első vonala. kínos érzés, na, hogy ilyen (meg még ilyenebb) alakok alkotják majd a következő parlament harmadik, netán második legnagyobb frakcióját. most itt kijelentem, hogy amennyiben valamilyen abszurd választási eredmény olyan politikai alkura kényszeríti a fideszt, aminek az a kimenete, hogy ezt a nőt megválasztják köztársasági elnöknek, abban a pillanatban lemondok az állampolgárságomról

arlequin 2010.03.26. 22:25:43

@Lone Wolf: "IDEFIGYELJ HALANDÓ, TE NAGYON ELFOGULT VAGY, EZEK MINDÖSSZE KICSINY SZELETEK, S TE MÉGIS KIRÁNTVA AKAROD?"

arlequin 2010.03.26. 22:26:46

@laspalmas: na tényleg mindjárt megnézem oszt belepancsolok. de előtte egy égi füstölő.

Jack/rendetteremt/ · http://www.youtube.com/watch?v=SBPvrOdFm00 2010.03.26. 22:26:55

@Véraláfutás2: Ezt mindenki tudja,jártam már így én is.Ha nem látod őket az azért van,mert:
- valamelyik kocsiból figyelnek
- valamelyik kapualjból figyelnek
- akkor ugrott a helyére a csatornafedő .. :-D

Thresher 2010.03.26. 22:26:57

@Horizont: Óbameg, ne haragudj hogy egy pillanatra a jobbikos pavlovi reflexeit idéztem.... nézd meg a Vonás kampány műsort a Youtube-on, és a kommenteket...

Egregor 2010.03.26. 22:28:22

@Horizont: mondd, te kit választanál?

A rockoperák világán túl: nincs alternatíva. Nincs, mert elkúrták. Nem kicsit, nagyon. A szőlőbányák, ezüstsajók, olajszőkítések, haza kiárusítása, pénz szétlopása, gazdaság tönkreverése, löszalagutak, háromszoros áron feleakkora autópályák építése, a soha-el-nem-készülő négyes metró után, az ÁVH-s pufajkás, a Vezénylő Tábornok Úr, az Ügynök, és a Táncos Bohóc miniszterelnökök után, akadt végre egy párt, amelyik képes visszaadni a hitet, az önbecsülést, a tartást az embereknek.

Beindult a gőzhenger, de mit tudtak előbányászni a szorgos ki agymosott pártcsinovnyikok?
Buliképeket. Egy fiatal srác hülyülését melegekkel, amit akár még haladó keresztény hozzáállásnak is tekinthetnénk. Egy kerékbilincses mizériát.

Kiábrándultatok a Jobbikból? Jó. ábránduljatok.
Választhattok még:
- Vezénylő Tábornok Urat
- Népnyúzó Neolibsi Bajusz Urat
- Gyurcsánybáb Szarházy Urat
- Nevenincs LMP-s valakit

Ha nem szavaztok senkire, akkor is szavaztok: a győztesre.

dr. Aullah 2010.03.26. 22:30:43

@Horizont: "Tudod ez meg mindennél szarabb, hogy azért választunk egy pártot és magasztaljuk, mert a többit sokkal szarabbnak tartjuk."

Így van, ez a helyzet. Ennyire szar a jelenlegi helyzet/kormány.

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2010.03.26. 22:30:50

@Lone Wolf:

Hát nagyon sok írásukat, pl Munk Vera örökbecsű cikkét a legjobb jóindulattal se lehet jobboldalinak nevezni.

Aurian 2010.03.26. 22:31:09

Akinek nem tetszik Morvai már takarodhat is ebből az országból, 20 éven át tűrtelek titeket, most eljött a mi időnk, tetszik, nem tetszik, a Jobbik rendet fog tenni. Ha most nem is, de 2014-ben eljön a mi időnk és akkor nem lesz irgalom, nem fog meghatni minket a könyörgésetek, ha kell erővel, de újraépítjük ez az országot.

Lone Wolf 2010.03.26. 22:31:55

@arlequin: "IDEFIGYELJ HALANDÓ, TE NAGYON ELFOGULT VAGY, EZEK MINDÖSSZE KICSINY SZELETEK, S TE MÉGIS KIRÁNTVA AKAROD?"

Igen. :P Kirántva akarom látni a ruhájából. Akkor aztán elmondhatom, hogy a királynő meztelen, és az ágyamban hever. XD

Kicsit komolyabban, nincs kis hazugság, vagy nagy hazugság, csak hazugság van!

Egregor 2010.03.26. 22:33:02

@zeregély:
Hozz már egy példát. Nyugaton a feleség/férj megcsalása sem töröl ki senkit. Clinton is a tagadásba bukott bele, a nép magasról tett arra, hogy Clintonné szája helyett más cuppant rá Bill szivarjára.

Akkor miért nem mondtál le az állampolgárságodról, amikor exÁVH-s pufajkás szarházit választottak miniszterelnöknek? Vagy amikor Gyurcsány bevallotta, hogy lényegében hagytak mindet összeomlani?

Szánalmasak vagytok, elvtelen banda.

Aurian 2010.03.26. 22:33:38

Morvait egyértelműen lejáratták, Fideszes provokáció, térfigyelő kamerákkal követik a Jobbik embereit, csak arra várnak, hogy történjen valami és akkor közbelépnek, hogy lejárathassanak minket. Egy egész ügyosztály, fél Tel-Aviv fent van az interneten, képeket és videófelvételeket keresnek amiket felhasználhatnak ellenünk (milliókat költenek rá).

Lone Wolf 2010.03.26. 22:34:41

@Aurian: Köszönöm szépen, hogy ilyen szépen összefoglaltad nekem hogy mi is a legnagyobb bajom veletek!

Agy... Az nincsen... Csak a fenyegetőzés, meg a kingkongos melldöngetés. KÖSZI DE NEM KÉREK BELŐLE! Ha hímmamjmot akarok látni, akkor elmegyek az állatkertbe!

BLovi 2010.03.26. 22:35:07

No ez aztán marha nagy ügy...Elolvastam ezt a "hírt"...hogy jön ide pl. Rogán? Most mi is itt a probléma? Mit bizonyít ez a jegyzőkönyv, amit egy alkalmazott ír? Semmit...én mondjuk inkább hiszek Morvainak (sőt akár még más pár politikusának is) mint újságíróknak. Szomorú hogy ilyen szinte ment a kampány, de legalább így már biztos, hogy a Jobbik lesz a második erő. Ezek a támadások mind nekik fognak szavazatot hozni...

Aurian 2010.03.26. 22:35:11

Olyan műholdas hálózatot üzemeltetnek amit mi el sem tudunk képzelni, képesek bárkit, bármikor megfigyelni, akár még éjszaka is. Ez ellen harcolunk.

inyesmester 2010.03.26. 22:35:46

Egyszerűen arról van szó, hogy ugyanúgy szocializálódott mint mindannyian.A József Nádor térnél kint van a behajtani tilos-kivéve engedéllyel tábla.Ha valaki itt parkol a téren akkor tudja is, hogy tilosban tud csak parkolni.Ami még érdekes, hogy a kerékbilincselésnél semmilyen igazolvány nem kell, hogy előkerüljön, hiszen senki sem kéri és nincs is joga elkérni.

Donna (Cara)mba 2010.03.26. 22:36:21

Bennünket is megbüntettek Budapesten. Szabályos helyen parkoltunk, de vidékiek lévén, nem voltuk biztosak, hogy Bp-en is 6 után ingyenes a parkolás. (Hüjjje paraszt vidéki, mit keres Pesten? É még ott is marad másnapig, a bunkó parasztja, úgy kell neki!)
A férjem azért elballagott a parkolóautomatához, de nem volt ráírva, hogy meddig kell fizetni. Hogy lekopott róla, vagy mi történt, nem tudhatom. A férjem tanakodott, most mit csináljon, aztán úgy döntöttünk, biztos lejárt a fizetéses időhatár. Otthagytuk a kocsit, mire visszajöttünk, ott volt a mikulás-csomag. Nos, ha odajött volna akkor egy parkolóőr, tuti, hogy nem kis patáliát csapok, mert én nem elkerülni akartam a fizetést, hanem nem volt megfelelő tájékoztatás az automatán. Hogy aztán azért, mert vandálok levakarták, vagy miért, a parkolóőrnek ENNEK ÉSZRSEVÉTELE is feladatkörébe tartozik, sőt a megrongálódott (ha tényleg csak megrondálódott, nem eleve nem is figyelemeztet semmi meddig kell fizetni), akkor az ő dolga pótolni vagy szólni, hogy pótolják, ez talán nem az én munkaköröm:) ?
Itt vidéken történt velem, hogy rossz volt az automata, benyelte a 2 darab százasomat, aztán semmi. A másik automata olyan messze volt, hogy akár nem is kellene néhol kocsival járni, mert annyit kell egy parkolóóráig gyalogolni. Ott is bedobtam a maradék aprómat, aztán loholtam vissza a félkilométerre lévő kocsimhoz, hogy még időn belül elintézzem amiért odamentem:(
A parkolóőrök meg a becsület felkent lovagjai!!!!!! Olyan korrektek, hogy csak na....
Aki nem ezt hiszi róluk, az tolvaj náci;-)

A Jobbik lejáratása pedig senkinek sem érdeke. Sőt! Aki nem hiszi, járjon utána, mint a mesében;-DDDDDDD
4 meg 24 meg 224 milliárdot ellopni pediglen nem bűn. Ilyen piszlicsáré tételekkel ne bajlódjon a t. választópolgár! Megteszi azt helyette a maszop. Kéretik a Maszopra szavazni, ott abszolut szavahihető emberek vannak, egytől-egyig! Mi az hogy, nagyon is....

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2010.03.26. 22:37:32

@BTM:

Ja, emlékszem erre. Hát mittudomén, egyetemi haverok vagy ilyesmi.

BLovi 2010.03.26. 22:38:58

@Rwindx: "Mitől lenne, lett volna a Vastagbőr jobbikos? Hogy az összes többi pártot is elkapja ha kiderül valami?"

Most mi is derült ki te szerencsétlen??? Újra elolvastam ezt a cikket. Veszekedett egy parkolóőrrel, kifizette a büntetést. Hogy pontosan mi hangzott el úgyse tudjuk meg (az hogy egy vadidegen parkolóőr mit mondott a jegyzőkönyvbe semmit nem bizonyít). De aki szerint ez az "ügy" egy szinten van a BKV-és ügyekkel és az ország szétlopásával az egy hatalmas baromállat!

Jack/rendetteremt/ · http://www.youtube.com/watch?v=SBPvrOdFm00 2010.03.26. 22:39:39

@Egregor: Rosszul fogod fel a dolgot.Egy olyan párt,ami az erkölcsösséget (is) a zászlajára tűzi az ilyeneket ne csináljon,mert AZONNAL hiteltelenné válik.A zemberek nem másra akarnak szavazni,egyszerűen (jogosan) félnek attól,hogy megint átverik őket.Ha pedig ez bekövetkezik,akkor két választás marad:

- feltenni mindent egy lapra és pereputtyostul elhúzni innen
- hagyni ahogy kinyuvasztanak a családoddal együtt az itt maradt tolvajok.

Ennek az országnak NINCS több négy éve.Ez a kiindulópont.

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2010.03.26. 22:39:57

@ati27:

Tény, hogy sok jobbikos kommentelőnk van, mi Zeroval inkább olyan punkosak vagyunk xD
Nem tisztelünk senkit a neve, rangja, pártja miatt.

Horizont 2010.03.26. 22:41:57

@Egregor: "mondd, te kit választanál?" Ez a nagy kérdés! Szivem szerint egyiket se, olyan jó lenne egy plusz rubrika ahol szavazhatnék arra, hogy egyikre se szavazok, mert szarok mindegyikre. Tedd még hozzá a koromat (ami 55:DD) éltem én a szocializmusban 35-öt és a rendszerváltás után 20 évet. Láttam, hallottam nem keveset. Bár a Vastagbőr nyitotta fel a szememet! Mára megtanultam, hogy semmi sem fekete-fehér,a kisember pedig mindig kisember marad! Akire csak 4 évente van szükség.

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2010.03.26. 22:42:01

@Horizont:

Rég jártál erre, de érdemes volt rád várnunk :)
"Hibáival együtt csak a szüleimet, a társamat és a gyerekeimet imádom! "

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2010.03.26. 22:43:32

@Thresher:

Nekem szimpatikus a fiú, szívesen megnézném, ahogy Lendvait faggatja. Viccen kívül.

ohh_vazze 2010.03.26. 22:43:36

Ez az egész eset annyira emberi. Szerepébe még mindig nem bele szokott amatőr picsa a hirtelen jött felhajtástól és előéletétől vezérelve osztani akarta az észt. Abszolút meglepő számomra Rogán Antal, jéghideg vérprofizmusa. Eddig is szimpatikus volt, de ettől fogva még inkább.
A Jobbiknak igazából ez a baja. Nincs szalonképes emberük. Még Morvai se.... Gyakorlatilag ezzel az esettel egy picsa-libává degradálta magát a már meglévő csipogó hangjával együtt. Nyűg ez a Jobbiknak is....dehát nincs mit tenni.
Ettől függetlenül nincs más kiút 11-én, ki kell tessékelni a komcsikat, oszt bízzunk benne, hogy nem csak lopni akarnak az újak. (öreg rókák egyébként ezt a reményt azonnal cáfolják.; Ez van: Mo. 2010. Faszééééért ide születtem....) Félreértés ne essék: éppen elég váltott már jó régen köpönyeget. Tele van vele a Fidesz is.....Pláne önkormányzati szinten....Gumigerincek....
Mivel itt arról beszélnek, hogy végre eljön a rendszerváltás, szeretnék arra emlékeztetni, hogy a szülés nem szokott vértelenül járni.....
Tényleg ideje volna....
Csak ne érződne a következő miniszterelnökön a kompromisszumképesség lehányandó diszkrét bája, ami a megaplakáton látszik. Azért ennél több magyarnak lenni basszameg!

Rwindx 2010.03.26. 22:44:07

@BLovi:
Mi van csíp a pisi?
Azzal vitatkozz amit írtam, ha már vitatkozni akarsz velem.

Egregor 2010.03.26. 22:44:16

@laspalmas: Nem elvekről van szó. Hanem arról, hogy a Jobbik képes-e végre pozitív változást indukálni. Nem érted? Nem értitek? Ennek az országnak már csak max. 5 éve van hátra, hogy eldőljön, elpusztul, vagy megmarad. Az eseményeknek generációs kifutása van, de ha most nem fékezik meg a cigányokat, nem állnak a sarkukra a nemzetközi hitelezőkkel szemben, és nem vágják pofán az exkisantant egyre szemtelenebb utódait (diplomáciai értelemben), akkor ez az ország két generáció múlva már Albánia szintjén lesz, de már most biztos, hogy ha nincs érdemi változás, a mostani kora 50-es generációnak már nem lesz nyugdíja sem, ha eljön az ideje a visszavonulásuknak.

Erre ti itt elvekről beszéltek?

Idióták.

Ha meg disszidáltok az országból, esküszöm, ha kell, összelopom a pénzt, de egy repjeggyel utánatok megyek és nagyon csúnyán pofán váglak titeket!

Egregor 2010.03.26. 22:46:24

@Horizont: Akkor nyújtsunk be egy módosítási kérelmet, hogy lehessen "egyikre sem" szavazni. Én támogatom. Akkor kiderülne, valóban mekkora a támogatottság. Állítom, a "Senki" győzne, toronymagasan.

Thresher 2010.03.26. 22:46:41

@laspalmas: Vázz, tényleg félreérthetően írok. TERMÉSZTESEN Süveges nagy arc, csak szegényt mintha direkt büntetnék a riportalanyokkal, hiszen Orbán faszságait is végig kellett hallgatnia...

Magyarvagyok_Nemturista 2010.03.26. 22:47:04

A múltkor is arra ébredtem, hogy légynek álcázott zsidó mű-legyek repkednek az ablakom előtt.

Biztos az autómon lévő "nagymagyarország" matrica keltette fel a moszad figyelmét, így rám küldték a kíváncsi legyeket. A házamra irányított mikrohullámok miatt a kávé magától is felmelegedik az asztalon. A magyar események alakulása a zsidóság figyelmének középpontjában áll, mert vezető világhatalomként befolyással vagyunk a nemzetközi helyzetre, ami mellékesen egyre fokozódik!!! Zsidó poloskák mindenhol!!!!

:D :D :D :D :D :D

Apám! Ezt ti tényleg így gondoljátok, mi? :D :D :D :D :D :D

Egregor 2010.03.26. 22:48:09

@Jack/rendetteremt/: Engem nem érdekel a Jobbik. Arra szavazok, akinél halvány esélyét látom annak, hogy érdemi változást okozhat. Ha ez a Jobbik, akkor arra. Ha a Földreszállt Sátán Párt, akkor arra. Ha az Anonim Vályogvetők Meleg Baráti Köre, akkor meg rájuk.

zeregély 2010.03.26. 22:48:37

@Egregor: gyurcsányról meg medgyesiről nem akarok vitázni, mert akaratlanul belesodródnék az ügyvédjük szerepkörébe, és enyhén szólva nem vagyok az. de azt nem értem, hogy morvai hazugságát, álszentségét és egész visszataszító lényét mennyiben menti, hogy az mszp vezetői is borzalmas figurák

dr. Aullah 2010.03.26. 22:49:00

Nehéz a döntés kérem, nehéz.
Kire szavazzak...
-Azokra, akik lehetséges, hogy ugyanazt fogják csinálni, de talán nem, és javul a helyzet.
VAGY
-Azokra, akik már bebizonyították, hogy korruptak, pénzéhesek, és nem érdekli őket az ország...

Jó éjt és Szebb Jövőt!

Kalmár 2010.03.26. 22:49:52

@BLovi: "aki szerint ez az "ügy" egy szinten van a BKV-és ügyekkel és az ország szétlopásával az egy hatalmas baromállat! "

Beee.
Tudod mi barmok azt hisszük, hogy ha valaki kap egy igazolványt és azt arra használja, hogy visszaéljen vele és hatalmaskodjon, az mindenre képes lesz ha kap egy országnyi kasszát és igazi hatalmat. Ez a baj, ha egy papírdarabbal így visszél, akkor mi lesz később?

Te nem haragszol ha a feleséged smárol valakivel? Az nem megcsalás . Ha partiba vágja 8 pasi az megcsalás.

Lone Wolf 2010.03.26. 22:51:08

@Egregor:
Nem elvekről van szó. Hanem arról, hogy a Jobbik képes-e végre pozitív változást indukálni. Nem érted? Nem értitek? Ennek az országnak már csak max. 5 éve van hátra, hogy eldőljön, elpusztul, vagy megmarad.

De! világosan értjük hogy a jobbik erre a változtatásra nem képes! TÚL SOK BENNE A VISSZÁSSÁG! Túl amatőrök, túl sok köztetek az idióta, amit az ide előbb bekommentelő Auris fényes esete isigazol! Túlságosan amatőr az egész ki*aszott banda, ahhoz hogy pont most bízzuk rá a kormányrudat!

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2010.03.26. 22:52:06

@Horizont:

"Szegény Süveges, biztos utálják a főnökei, nemrég Vonát kapta, most meg Morvait...(jó poén, hangosan felnevettem)

Természetesen Gergő egy patkány, féreg, hazaáruló meg stb. (sok Jobbik-fan szemszögéből!!!!)
de azért csodálom a türelmét... "

sick fuck (törölt) 2010.03.26. 22:52:08

@bioLarzen: Ezen mi a vicces? Gondolkozz már! 25 éve oktat büntetőjogot, és már jó ideje a mentelmi jog eltörlése mellett szól. Nem fura senkinek, hogy pont azzal hozták hírbe? Gondolkozzatok már racionálisan! Miért akarna valami mögé bújni, ami ellen harcol?

Egregor 2010.03.26. 22:52:10

@zeregély: Talán az, hogy Morvai legsúlyosabb szabálysértésével még az mszp/fidesz ifjúsági tagozatáig sem jutna bűncselekmények mérlegelése esetén?

Thresher 2010.03.26. 22:53:02

@Egregor: Már nem azért, de egy ország hogy tud elpusztulni? Egy kráter lesz a helyén? Jó hogy nem feketelyukat vizionálsz...

"Ha meg disszidáltok az országból, esküszöm, ha kell, összelopom a pénzt, de egy repjeggyel utánatok megyek és nagyon csúnyán pofán váglak titeket!"
Ez meg gyönyörű, a disszidálást, a lopást és a pofán vágást csak az olyan hatalmasok tudják egy mondatban összesűríteni, mint te. :D

alessandri 2010.03.26. 22:53:02

Borzongok a kéjtől amikor belegondolok, hogy Orbánnak majd ezzel a nővel és párttársaival kell júniustól a Parlamentben iszapbírkóznia. Az MSZP-seknek (meg nekem is) sorozatorgazmusuk lesz.
Már alig várom!!!!

Egregor 2010.03.26. 22:53:10

@sick fuck: Mert... mert... várjá má, ki köll tanányié valamit, mer... megvan! Mer hisztike és kell valami ügy, azé!

Egregor 2010.03.26. 22:56:04

@Thresher: szerinted egy ország az egy tisztán földrajzi fogalom? Gratulálok, élő példája vagy az oktatási rendszerünk csődjének.

Az országnak van földrajzi vetülete is, valóban. De egy ország ennél sokkal több.

Egy ember is meg tud halni, anélkül, hogy fizikailag megszűnne létezni. Hát még egy ország, ahol a határok sosincsenek kőbe vésve.

Lone Wolf 2010.03.26. 22:56:12

@laspalmas:
@Aurian:
"Ferenc, maga jobbikos lett?!?!"

EZKÉSZ!!! XDDDDD

hellhole 2010.03.26. 22:56:29

rettentően kínos évek várnak ránk, ilyen jobbikos politikusokkal a parlamentben.

Egregor 2010.03.26. 22:57:04

@Lone Wolf: akkor szavazz a többiek valamelyikére. Ha meg disszidálsz utána, számíthatsz a nyaklevesre.

arlequin 2010.03.26. 22:57:13

@ohh_vazze: @Magyarvagyok_Nemturista:
hihihi. gyertek még. ti vagytok az éjjel fénypontjai. egyre nagyobbakat röhögök rajtatok. igazán köszönöm a szórakoztatást. rettentően viccesek vagytok. gratulálok!

@Lone Wolf: hohó mennyire ítélkező lettél, pedig tudhatnád a patrícius elveit. ilyenkor helyetted szégyenkezem. pedig a patrícius tudta mikor mit kell lásson... az a 138 nagyon kevés amikor nem elméletről, hanem gyakorlatról van szó. vedd észre karottot. remélem érted.

@laspalmas: punkosak? ezt te sem gondolod komolyan. persze ha komolyan 'gondolnád' akkor nem írnád le. magasabb szempontok döntenek itt hölgyem. ideje hozzászokni.

Egregor 2010.03.26. 22:57:39

@hellhole: miért, te politikus vagy?

Yeto 2010.03.26. 22:58:14

arogán tóni oktat a képviselői erkölcsről, ez majdnem akkora gigalol mint krisztinka ténsasszony.

Lone Wolf 2010.03.26. 22:59:36

@Egregor:
Ha meg disszidálsz utána, számíthatsz a nyaklevesre.

Ez nem fog megtörténni. Bármilyen hihetetlen is legyen, de ez a hazám!

Ha meg mégis? Te már nem leszel az élők között amikor én átlépem a határt. :P

Aurian 2010.03.26. 22:59:56

@Magyarvagyok_Nemturista: Izraeli technológia, igen ott fejlesztik. A cikket most nem találom, de itt egy videó: repulo.indavideo.hu/video/Mini_kem_rovarok_a_hadsereg_szolgalataban. És van ilyen, és ha ez publikus gondolj bele hol tarthat a technológia ténylegesen. Lehet, hogy a hazai élővilág egy részét már ilyen robotikus megfigyelőkre cserélték le, amik az eredetit utánzó szintetikus anyagokból készülnek. Elképzelésünk sincs hol tartanak, ezért nagyon veszélyesek.

Kalmár 2010.03.26. 23:00:29

@Aullah: Ha te bízol a Jobbik pénzügyminiszter jelöltjében a volt MSZMP tag komcsi pénzügy minisztériumi káderben, az a te dolgod. De ne állitsd úgy be őket, mintha szűz lányok lennének.
Buzik, gyilkosok, komcsik, nácik, van minden mi szem szájnak ingere. És persze sok egyszerű ember is.

Squazee 2010.03.26. 23:00:44

Őszintén szólva mindig is vegyes érzéseim voltak a Jobbikkal kapcsolatban. Egyrészt van bennük valami újdonság, valami más, mint ami eddig volt, s szerintem ez a legvonzóbb bennük. Ugyanakkor jogos a kérdés, hogy tényleg alkalmasak-e a feladatra, illetve, hogy ez az újdonság meddig hat.
És ott van egy fontos kérdés, hogy ha netán nagyobb hatalmat kapnának és tudnának vele élni, milyen irányba mozdítanák ...ö... hadd éljek ezzel a képpel: országunk hajóját. Jelenleg a "hajó" egy régi, rozoga jármű, amin felújították egy kicsit a fedélzetet (EUs projectek), de a vitorla, az iránytű, a kormány, a kormánylapát stb. még mindig ugyanolyan rozoga. Ha így megy tovább előbb-utóbb elsüllyed. Ha azonban az új kapitány nem érti a dolgát, akkor egyszerűen zátonyra futunk. És valljuk be, csak azért a Jobbikot választani, mert mások, nem feltétlenül jelent kilábalást a jelenlegi helyzetből. Ennek persze a fordítottja is igaz.
We need a hero.

Thresher 2010.03.26. 23:01:23

@Egregor: Biztos én vagyok kettőnk közül az oktatás szégyene, de ha valami elpusztul, akkor megszűnik, magyarán ha az országról nem mint földrajzi és fizikai valamiről beszélsz, akkor a pusztulás egyenlő a létezés hiányával...Szóval akkor nem lesz magyar kultúra, magyar nyelv, magyar társadalom stb, de akkor kérdem, mi lesz helyette, ukrán golfpálya?

Gyorsan válaszolj, addig gyakorlom a szorzótáblát...

Aurian 2010.03.26. 23:01:40

Sose tudhatod, sose tudhatod mikor és hol figyelnek meg.

Magyarvagyok_Nemturista 2010.03.26. 23:02:50

@arlequin: Kösz haver! :) Ezek szerint már mind a ketten jól érezzük magunkat! :) Most jöttem a moziból, ahol jókat röhögtem egy vígjátékon, de ez itt még azon is túltett vazzeee! :D

Most pedig megyek aludni, mert mára ennyi bőven elég volt! És mégegyszer kössz!!! Lesz mit mesélnem a haveroknak!!!

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2010.03.26. 23:03:47

@Thresher:

Igen, értem én, jót röhögtem a szövegeden. Olyan kis szerencsétlen, aranyszívű okos gyereknek néz ki, aki elől mindig lenyúlják a jó csajokat :)

Komolyan mondtam, hogy szimpatikus és megnézném, ahogy ezzel a stílussal faggatja mondjuk Ildinénit. Remélem, nem menne le alákérdezősbe.

zeregély 2010.03.26. 23:03:47

@Egregor: hát ez a különbség... nekem ez még nem elég ahhoz, hogy eltekintsek attól, hogy a nő erkölcsileg és mentálisan is alkalmatlan bármiféle közszereplésre. amúgy neked, nektek, jobbikosoknak sem írja elő semmi ezt az igénytelenséget

hellhole 2010.03.26. 23:04:03

@Egregor: nem, csak egy egyszerű magyar ember, aki már előre szégyenli magát ettől a sötét csürhétől.

Horizont 2010.03.26. 23:06:12

@laspalmas: Elromlott a gépem (persze hó végén), szabályos Vastagbőr elvonási tüneteim voltak:)

Nagyon fontos, hogy olyan politikai vezetés jöjjön aki nem fog lopni!! De csak ennyi? Semmi más már nem is fontos? Jobbiknak nagy előnye, hogy még nem volt "bent" . Ez igaz. A többi meg még nem volt "kint". Ez is igaz. A Jobbik bekerül (ha nem is nyer), de lesz 4 éve, hogy bizonyítson és utána ha megérdemli tarolhat és majd mindent vihet:). Lehet, hogy sokan piti ügynek tartják ezt a kerékbilincs ügyet. Pedig nem az. Hozzáteszem Morvai EU parlamenti szereplése amikor az elnök kikapcsolta a mikrofonját sokkal nagyobb baj volt. Lehet bízni a Jobbikban, lehet szeretni is de nem fanatikusan és igenis ha hibája van akármilyen kicsi azt ki kell mondani, mert ha nem tesszük semmi nem fog változni és ők is elszállnak maguktól! Valóban nincsenek már kidobandó 4 éveink! (nekem pláne, de a fiataloknak se)

picur3ka 2010.03.26. 23:06:28

@hellhole:

Hat ugy nez ki, egy csapat hulye egyelore, mindenfele zavart deviansok gyulekezete a teton. Slota 2.0.

cotti 2010.03.26. 23:06:29

Cseppet sem meglepő, hogy pont ez a post került ki az index főoldalára. :))

arlequin 2010.03.26. 23:08:41

@Lone Wolf: hogy mennyi éve van hátra kicsiny országunknak? hát rossz hírem van... kicsiny hazánk túlél. nélkülünk is. ;-))) el sem lehet pusztítani bármennyire próbáljuk.

Aurian 2010.03.26. 23:09:03

@Thresher: Engem sosem figyelnének meg, nem vagyok elég jelentős tényező, dollármilliókba kerül egy ilyen akció és rengeteg erőforrást emészt fel (csak szólok, hogy az adód egy része bizony erre megy el).

Donna (Cara)mba 2010.03.26. 23:09:26

@Thresher: Dalmácia is van. De hova lettek a dalmátok? Valaha létezett önálló dalmát nyelv, ha jól tudom a 18-19-ik században is beszélték.
A genetikai állomány nem tűnt el, nyilván. Csak egy nyelv, egy kultúra. Benyelték a horvátok:(
Mos akkor van dalmát Dalmácia vagy golfpálya van a helyén?

Lone Wolf 2010.03.26. 23:09:57

@Thresher:

Ha még csak az lógna? De úgy nézem, az agyhalált is lábon hordta ki...

Vagy valamelyik fórumos társunk éppen a hülyeség tűrőképességünket teszteli álnéven... Sanszos. Mert hogy valaki ennyire paranoid idióta legyen? na jó, nem mondom hogy lehetetlen. Megéltünk már itt, pár durva dolgot... De hogy emellett szabadlábon is legyen, elmegyógy helyett? Ez már nem túl esélyes. Sóval, valószínűleg szívatna minket.

Yeto 2010.03.26. 23:11:15

@Horizont: Ehhez képest valahogy azt olvasom mindenhol hogy aki "rágalmazza" a jobbikot, krisztinát stb. az hazaáruló akinek el lesz törve a gerince. Nem fasiszták, á dehogy.

Lone Wolf 2010.03.26. 23:11:27

@Aurian:
@Thresher: Engem sosem figyelnének meg, nem vagyok elég jelentős tényező, dollármilliókba kerül egy ilyen akció és rengeteg erőforrást emészt fel.

Ebben ne légy olyan biztos! Tudsz róluk! Ellenük vagy! VIGYÁZZ!!!

golaz_ 2010.03.26. 23:11:31

A Rogán Antalnak miből van az Audi Q7? Gazdagon nősült? És miért az Áder házával szemben szokott vele parkolna, ha V. kerületi polgármester?

pakesz (törölt) 2010.03.26. 23:12:58

eloszor is nem olvatam vegig :)
masodszor
szopjon le a hule ribancza
havi 1 millat legalabb megkeres LEGALABB es akkor meg elvarna hogy ingyer parkolhasson?
a lengyelzoli szintjere lesullyedtel kicsi maca krisztike!!!
mar varom hogy az aszfaltot toroljek fel veled a zsaruk, mint azzal a barommal tettek
elvegre agyad ahhoz megvan

pakesz (törölt) 2010.03.26. 23:15:13

amugy sosem ertettem ezeket a NAGY MAGYAROKAT

hat nekem Opelem van
MAGYAR!!!
hogy a bubanatba lehet egy magyarkodonak pözsója???

jacobsson 2010.03.26. 23:16:43

MIÉRT ADNAK BÁRKINEK IS MENTELMI JOGOT ?
Aki bűnös az kapja meg méltó büntetését attól függetlenül hogy képviselő és amennyiben ártatlan akkor úgy is felmentik.
Továbbá milyen törvény teszi lehetővé, hogy ELŐZETES LETARTOZTATÁSBAN lévő ember , képviselői megbízást kaphasson. Pénzen meg lehet vásárolni mindent és mindenkit ? Csoda hogy a nagy bűnözőknek csak egy része élt ezzel a lehetőséggel.
A Cosma gyilkosai is ha előbb kapcsolnak könnyen megvásárolhatták volna azt a pár száz ajánló cédulát.....
Ezt hívják demokráciának ?

Thresher 2010.03.26. 23:17:13

@Donna (Cara)mba: Nem, horvátok vannak helyette, meg Horvátország, csak Egregor elvtárs gondolatfonalát végig vezetve akkor milyen ország és nép lesz itt? Főleg 5 év múlva...

Horizont 2010.03.26. 23:17:58

@laspalmas:
Ez a Süveges "gyerek" 33 éves és képzeld el 4 (!!) gyereke van (egy feleségtől)!!
Ezek után remélem tényleg lenyúlják a jó csajokat előle:))

pakesz (törölt) 2010.03.26. 23:19:17

BAKEEEEEEEEEEER

volt egy MOBILHIVAS is???

ez a krisztika nagyobb PITSA mint gondoltam volna!!!

nem hiszem el ennyire agyilag zokni legyen!!!
ha birosagra kerul a dolog akkor elovehetik a mobilhivasi jegyzokonyvet, es annyi
alapmuveltseg, mint a jurtakeszites!!!

hellhole 2010.03.26. 23:20:29

@picur3ka/beleallos kampany: vár ránk a szebb jövő, mikor hétfő reggel egyenruhás cigánygyerekek éneklik a suliban a himnuszt. morvai képe a falon.

Thresher 2010.03.26. 23:20:40

@Aurian: Mi van, ha te nekik egy kis porszem vagy, akkor meg a rákért izgulsz? Vagy mindenkit figyelnek, csak téged nem? Vagyis figyelnek arra, hogy ne figyeljék azt, akit nem szabad figyelni... Ez kb. olyan mint hogy ne gondolj most a jegesmedvére.

Aurian 2010.03.26. 23:20:42

@Lone Wolf: De én nem tudok semmit, én is csak hallottam ezekről, majdnem mindenki tud, beszél ezekről a dolgokról a neten, én hiszek nekik, de közöm az nincs hozzá. Én nem állok senki pártján.

Aurian 2010.03.26. 23:22:24

@Thresher: Nem, hát remélem, hogy engem nem figyelnek. De nem hiszem, hogy ilyesmi lenne a helyzet, mert nem lenne értelme, mindenkit nem figyelhetnek, az felesleges lenne szerintem.

Szűtté mamá? Szűjjé! 2010.03.26. 23:24:08

Milyen arcok vannak itt!!! Hehe. :-)
Ez a legjobb:"És van ilyen, és ha ez publikus gondolj bele hol tarthat a technológia ténylegesen. Lehet, hogy a hazai élővilág egy részét már ilyen robotikus megfigyelőkre cserélték le, amik az eredetit utánzó szintetikus anyagokból készülnek. Elképzelésünk sincs hol tartanak, ezért nagyon veszélyesek. "
Mekkora már. Most emiatt soha többé nem tudok úgy nézni egy katicára, mint előtte... Észrevettétek, hogy a katicának hét pöttye van, a zsidó gyertyatartónak meg hét ága? Eeez nem lehet véletlen. :-)

Donna (Cara)mba 2010.03.26. 23:25:20

@Thresher: Elnézést, félreértettelek. Egy nép, egy nyelv, egy kultúra eltűnhet, miközben az adott nép földje fizikálisan megmarad ameddig még forog ez a sárteke.
De nem alapvető "ösztön" kell hogy legyen minden népnél, élni és túlélni? Ha ez az ösztön elhal, elhal az adott nép is és mások jönnek helyébe. Kérdés, kinek jó ez? Nyilván annak, aki utána jön és élni akar, túlélni, mindenáron, mert még élő az ösztöne...

Thresher 2010.03.26. 23:25:23

@Aurian: Érdekes....szóval nem mindekit figyelnek, de azért mindenki parázzon. Jó, persze, értem...

Lone Wolf 2010.03.26. 23:27:44

@Aurian: Persze-persze! te vagy az ember, aki túl keveset tudott! Ezért is vagy veszélyben. Mert úgy teszel mintha sokat tudnál. VESZÉLYES kombináció, ha engem kérdezel...

Aurian 2010.03.26. 23:27:54

@Thresher: Nem, hát a Jobbik. Azt figyelik.

Thresher 2010.03.26. 23:29:37

@Donna (Cara)mba: Nem mintha érezném hogy ellenmondasz nekem, csak szólok hogy a "Ennek az országnak már csak max. 5 éve van hátra, hogy eldőljön, elpusztul, vagy megmarad. " tipusú salamoni kinyilatkoztatást vettem érdekesre...

De kérdésedre válaszolva, nekem valahogy nem úgy tűnik hogy a magyar ki akarna halni, főleg amig megy a Barátok Közt.

Lone Wolf 2010.03.26. 23:30:35

Na jóéccakát mindenkinek! És Hadd mondjam el az új esti imám!

ISTENEM! Adj nekünk egy napot, amikor nem bizonyosodik be, hogy van még lejjebb! :)

Donna (Cara)mba 2010.03.26. 23:30:46

@Horizont: igen, derék gyerek ez a Süveges Gergő, le a süveggel előtte!
Csak más -Rogán szavaival élve - egyszerű ember gyemekinek annyi helye sincs, hogy együtt lehessen a párjával, nemhogy akár csak egyetlen gyereket is nemzhetne.
Nagyon sok ilyen fiatal 30 év körüli pár van, akik egy albérletnek is örülnek, de oda meg nem engednek szülni általában egy gyermeket se, nemhogy 4-et.
Én azért örülök, hogy legalább a nemzet Gergője szaporodik. Más le van xarva. Miért nincs apucinak, anyucinak pénze, hogy lakást toljon a fiatalok alá?

senkihayi 2010.03.26. 23:30:55

@Aurian: Ma már én is ittam...

Aurian 2010.03.26. 23:31:07

@Lone Wolf: Jóvan bazzeg, de ti provokáltatok idáig, azt hiszed, hogy mindezt beírtam volna, de ha én másnap eltűnök az a ti lelketeken fog száradni. Én is csak ember vagyok. Aztán majd úgy jön ki, hogy hagytatok eltűnni egy embert. Mert ezek elvisznek mindenkit!

Donna (Cara)mba 2010.03.26. 23:31:57

@Thresher: Na remélem is, és örülök, hogy ezt írtad!
Szép estét Neked!

Kartal (rezervált) 2010.03.26. 23:32:03

@laspalmas: köszi a posztot, jól megfogalmaztad a bennem is felmerült kérdéseket és kételyeket.

Thresher 2010.03.26. 23:32:16

@Aurian: Csórikám, Obama elnök asztalán minden reggel ott figyel a tegnapi CIA jelenés, minden dologról amit csak tudni akar, szóval ha azt hiszed hogy "kémek" csak a filmekben vannak, akkor tévedöl...

Thresher 2010.03.26. 23:33:59

@Donna (Cara)mba: Jól beszélsz, jóéjt, mert koccantam aludni, holnap is kell erő hogy féljek a zsidóktól...

senkihayi 2010.03.26. 23:34:07

@Aurian: Azt hittem csak egy üveget, de látom tévedtem..

arlequin 2010.03.26. 23:37:03

@Horizont: ez a süveges gyerek úgy adta el eddig a lelkét ahogy a nagykönyvben meg van írva. ne gyere már azzal, hogy mennyire értelmes, tehetséges, hány gyereke van stb. elkurvult a gyerek és kész. sajnos. igen, sajnos. de elkurvult. az ellenszenvet igen nehéz megjátszani. ő pedig sikeres ebben. sajnos, igen. felbőszül szegénykém egy vona gáboron.mennyire állandó az ilyen ember, kérdem én? semennyire. látszik az arcán az ideológiai töltet. na ez az ami minket mindahányunkat tönkretesz.

Donna (Cara)mba 2010.03.26. 23:37:05

Nyugodalmas jójszakát mindenkinek! Álmodjunk egy szebb világot, ahol Gyurcsány kocsiját verik bilincsbe! Utána meg őt magát.

Horizont 2010.03.26. 23:38:13

@Donna (Cara)mba:
Annak idején nekünk se toltak lakást a fenekünk alá, aztán mégis szültünk.
Nem csak lakásfüggő a szüljünk, ne szüljünk kérdés.
"legalább a nemzet Gergője szaporodik." Vallásos:)
Balczó Andrásnak is 12 gyereke lett:)

pakesz (törölt) 2010.03.26. 23:42:18

amugy sosem ertettem, hogyha mar elovette az EP uigazolvanyat azzal megis mit akart tenni?
mert az arra valo hogy igazolja magat...
raadasul be is irtak a szamat, es bizonyithato volt
vagy kriszitke bizik az osszeeskuveselmeletekben? hogy hat a Pannon mint mobilszolgaltato, plusz a szurke farkasok, plusz a fotosopp emberei plusz valamilyen masik ember akinek pont olyan pozsoja van plusz a fotos plusz meg egy csomo masik pont krisztiket kapta ki hogy kicsesszen vele?
hogy mindenkinek a mozdulatat maga elkurtuk Ferenc iranyitott, finomhangolta???

Donna (Cara)mba 2010.03.26. 23:43:24

@Horizont: Jól van, ne vitázzunk ezen. Legyen neki még 4.
De hogy rengeteg fiatal pár a lakásvásárlás közelébe se jut 35 éves koráig (ne villában gondolkodjunk, csak egy garzonban), hát ma ez is tuti igazság. És nem azért, mert munkakerülő volna. Meglehet van is olyan tehetséges mint nemzetünk Gergője.
Nem mindegy, milyen bölcsőbe születünk.

Horizont 2010.03.26. 23:46:26

@arlequin: Valamit nagyon benéztél! Én nem írtam, hogy mennyire értelmes tehetséges, meg ilyesmi.Nem szoktam nézni Süvegest, ezért én nem bírálom a munkáját. Laspalmasnak írtam meg, hogy a gyereknek 4 gyereke van. De ne írjunk már olyat se hogy patkány, féreg, hazaáruló. Elkurvult. Az lehet.Mint oly sokan.
Már te is ilyen lettél???A sorok között is olvasol?Sajnálom.

Donna (Cara)mba 2010.03.26. 23:48:43

@Kartal (beleszól): A kétely jó és hasznos dolog. Helyénvaló. Csak egy vele a gond: a túl sok kétely döntésképtelenné tesz. A kétely további kételyt szül, nem pedig döntést és cselekvést.
Kell a kétely, szó se róla, de kell az elkötelezettség is. Egyikből is egy kiskanálnyi, meg a másikból is egy teáskanálnyi:)

Jóéjt!
D.

Rántott máj (törölt) 2010.03.26. 23:49:39

@Egregor: Bocs, sikkasztasi ugyet, panamat stb. a Jobbikrol nyilvan nem lehetett meg eloasni, mert eddig nem voltak olyan pozicioban, hogy komolyabb osszegeket lophassanak. Nem veletlen akarnak most mar ok is odakerulni.

Donna (Cara)mba 2010.03.26. 23:50:41

@arlequin: Jóéjt Neked is, Bohóc! Meg mindenkinek.
Be az ágyikóba és kicsinykét még olvasgatok!

arlequin 2010.03.26. 23:52:16

no! megnéztem a vídiót. ez a nő (morvai) nem hazudik. innentől fogva. de nem is mondom tovább... nevetséges. kamualap, sima politikusbűnözés az egész. ráadásul utasítanak nyomorult embereket, hogy 'valljanak' ellene. ez nem hányinger. ez szimplán kötél. elsősorban rogánnak. meg a rohadt narancsnak.

Rántott máj (törölt) 2010.03.26. 23:52:23

@Aurian: Koszi a hozzaszolast halas vagyok erte. Ep elmeju ember, ha ilyet olvas, a budos eletben nem szavaz erre a csurhere. Abban az egyben igaza van az MSZP kampanyanak, hogy aki demokraciat akar, az nem szavaz ratok.
"Akinek nem tetszik Morvai már takarodhat is ebből az országból"
Tudod, mit? Ez egy demokratikus orszag, az takarodjon bortonbe, aki ilyet mond.

fluentlime 2010.03.26. 23:52:34

Azért azon szétröhögtem az agyam amikor Morvai aztmondta hogy ők azért harcolnak hogy a politikusok ne tudjanak a mentelmi jogukkal visszaélni.
Na ezzel feldobta a magas labdát csak a szerencsétlen gyépés riporter ezt nem tudta leütni. Ugyanis én abban a pillanatban rákérdeztem volna Morvaitól hogy akkor budaházynak ugyan ki gyűjtötte a kopogtatócédulákat? Hogy később mentelmi jogára hivatkozva kiengedjék ezt a "szerencsétlen szabadságharcost" a sittről mielőtt seggbepakolná valami kajfer cigány?

Rántott máj (törölt) 2010.03.26. 23:55:55

@Aurian: :D
Persze, fel Tel-Avivnak nincs jobb dolga, mint hogy egy szanalmas, szajtepo magyar partocskat kovessen. A palesztinok es Libia miatt nyilvan negyedannyit nem fo a fejuk, mint miattatok :D
De el vagytok szallva :D

Rántott máj (törölt) 2010.03.26. 23:57:58

@BLovi: En meg akar hinnek is neki, ha nem latszana rajta ennyire, hogy egy a hir utan ugyesen atgondolt es kidolgozott hazugsagot ad elo. Sajnos szineszkedik, es ezt eszre is lehet venni.

Donna (Cara)mba 2010.03.26. 23:58:07

@arlequin: Sztem se hazudik. És kimondott olyan szavakat, amit én eddig politikustól saját magára vonakoztatva soha eddig nem halottam. Kétszer is kimondta: szégyellem magam, hogy tilosban parkoltam. Ez a két szó emberi nyelvezetről tanúskodik. Nálam legalábbis.

arlequin 2010.03.26. 23:58:43

@Horizont: elnézést. most néztem meg a filmet. de igazam volt. süveges gergő egész korrekt volt. tényleg. csak láttam már máshol, máshogy. laspalmas pedig hagyta magát félrevezetni (nőként). ez kár. de nem baj. de nem írtam, se azt hogy patkány, sem azt hogy féreg, sem pedig hazaárulót. mindössze azt amit írtam. nyomja is ez a lelkét rendesen. ebben biztos vagyok. hohó mennyire übermenschet játszom. de nem. csak szemem kinyitva. most a süveges korrekt volt. egy vona beszélgetésnél viszont nagyon nem. legaábbis megpróbálta. nem sikerült neki. igaz most hölggyel beszélgetett... mitagadás. mi férfiak ilyenek vagyunk. itt tévedtem. ;-)))

szmoker (Homo Trollicus) 2010.03.27. 00:02:01

"Nagyon-nagyon kínos ez az egy igaz hazafyak pártjának."

Hazaffy, így még... hitelesebb.

Kezd elhülyülni szegény, nem bírja a nyomást, vagy azt hiszi, már ő a főatyaúrasszony? Jajj de kínos, a nagy nemzetmentő ugyanolyan piti jellemtelen szutyok mint a többi.

Rántott máj (törölt) 2010.03.27. 00:07:37

@Aurian: :D :D :D
Keszen vagy. Persze, ezek a minirobotok annyira hasonlitanak a valodiakra, hogy mar a magyar szunyogok es keresztespokok felet ilyenekre csereltek :)
Ajanlom figyelmedbe a Transformers 1-2-t is, biztos, hogy a jarmuveink fele kemrobot, az meg hihetobb is, mert nem ennyire gagyi az animacio. :)
Ember vigyazz, nehogy egyszer elfelejts levegot venni ennyi esszel :D

Rántott máj (törölt) 2010.03.27. 00:08:41

@Aurian: Most akkor az adomat elobb atutaljak Izraelbe, hogy aztan a zsidok kikemlelhessenek belole?

Rántott máj (törölt) 2010.03.27. 00:10:08

@Aurian: Mar elnezest, de januarban mindenki a Naavikrol beszelt a neten, akkor ok is leteznek? :D

trocadero 2010.03.27. 00:10:34

Valószínű ennél az incidensnél sem fog soha nem kiderülni a pontos igazság, így mindenki pártállása szerint fantáziálhat arról, mi történt és mi nem (kivéve a parkolóőröket és Morvait).

Kartal (rezervált) 2010.03.27. 00:13:47

@arlequin: Te milyen vagy :DDD

@Donna (Cara)mba: szeptikus vagyok. Mindig, mindenben. És mivel nem voltam ott, nem tudom miről szólt az ügy, de abban biztos vagyok, hogy nem cserélt gazdát egy darab nokiás doboz (ND) sem, tehát nem valószínű, hogy komoly ügy lenne. Ezzel együtt inkább a Biblia olvasó önéletrajzok és a fényképek közötti szembeötlő különbségek zavarnak. Tőlem lehet bohém és életvidám, szívhat spanglit, részegeskedhet, de akkor azt írja is bele az önéletrajzába, ne valami pimpós vakerrel akarjon megetetni. Ez az mszp útja, az ő hazudozásuk, kétszínűségük miatt beteg a társadalom, a Jobbik ne akarja követni ezt az utat, mert megharagszom rájuk. És annak következményei lesznek :D

Jó éjt!

Rántott máj (törölt) 2010.03.27. 00:14:47

@Aurian: Bocs az eddigiekert, most esett le, hogy teerted is az MSZP a hibas, amiert megszuntettek a Lipot-mezot.

sgabes 2010.03.27. 00:17:10

@Aurian: mostanság elég gyakran előfordul, főleg délelőttönként, hogy egy gerle pár ül az erkély korlátján, nekem gyanúsak!! bizonyára cionista biomechanikus kémrobotok, legközelebb megnézem hogy vonzzák e a mágnest, vagy lehet van kicsi pajeszuk hogy meg tudják különböztetni őket....
nem vagy semmi haver, dobj egy sms-t ha eltűntél...

btw, nemtom észrevetted-e de a videó amit linkeltél csak egy animáció!!

mokas_gizi 2010.03.27. 00:20:04

Tisztelt Blog író, erről a csodálatos eseményről megint kiderült, hogy egy újabb hazugság...
Morvai volt már Leszbikus, Pedofil...

Tényleg oda fogtok jutni, hogy amikor igazat mondtok még azt sem hiszik el nektek...
Most ha hazudoztok és kitesztek naponta 10 lejárató blogot az Index főoldalára azzal nem gondoljátok, hogy pont az ELLENKEZŐ hatást éritek el...
Ezért is kérlek írjatok minél több hasonló "lejárató" blogot a Jobbikról, hiszen ezzel is csak nekik szereztek embereket...!!!

mokas_gizi 2010.03.27. 00:23:29

@mokas_gizi:

Egyébként abból hogy az elmúlt hetekben naponta 5-10 blog lejárató blog van Index fő oldalon egy dolog elég egyértelműen kiderül, valakik nagyon félnek és nagyon nem szeretnék ha a Jobbik kiderítene pár dolgot a "politikai elit" dolgaiból...

fluentlime 2010.03.27. 00:24:04

@mokas_gizi: azért ez elég mókás volt gizi. Nézd már meg a videót Morvai úgy izzad mint a kömlei halott .

arlequin 2010.03.27. 00:27:23

@Kartal (beleszól): milyen, milyen? csúnya... miazhogy?! nagyonis!

Kartal (rezervált) 2010.03.27. 00:29:05

@arlequin: hahaaa! Te vagy az Ördög! Sose alszol. Hogy csinálod? :)

arlequin 2010.03.27. 00:35:25

@Kartal (beleszól): milyen szép is lenne. itt lennék örökéletűként, s csak pofázni kellene..

Dohányzó Zsiráf 2010.03.27. 01:13:11

Megpróbálom igaznak elfogadni Morvai minden állítását, és a lehető legrosszabbat feltételezni Rogán Antalról meg a parkolóőrről, illetve a "provokátorról".
Ennek alapján feltételezem, h Rogán előre tudta, h Morvai aznap este meg fog jelenni az V. kerületben, és tudta Morvai autójának a rendszámát és típusát.
De mindezekkel együtt sem tudom elképzelni, hogy honnan tudhatta volna előre Rogán azt, h Morvai tilosban fog parkolni (mert nem lesz máshol hely), és előre intézkedni, hogy megjelenjen a helyszínen a "provokátor" (a közterületes főnök), és arra agitálja Morvait, h éljen vissza a mentelmi jogával. Egyszerűen nem áll össze. Túl fantasztkus feltételezés.

Dohányzó Zsiráf 2010.03.27. 01:21:31

@fluentlime: Hogy neked mennyire igazad van! Ez eszembe se jutott! És kár, h a Süvegesnek se, pedig neki ez lenne a dolga, b****meg! :)
Amatőr.

Dohányzó Zsiráf 2010.03.27. 01:34:03

És még sokkal meggyőzőbb lenne Morvai sztorija, ha nyilvánosságra hozná a jegyzőkönyvet, amelyben bejelentette a brüsszeli rendőrségnek, vagy a brüsszeli magyar nagykövetségnek, hogy az iratait ellopták (kivéve a jogsiját, természetesen).
Egyébként, akár igaz a sztorija, akár nem, egyetlen dolog felől nem maradt kétségem a videó alapján: hogy M.K. egy idegbeteg, hisztis, neurotikus picsa. Ahogy beszél, ahogy gesztikulál, süt belőle a neurózis. Az a szomorú, hogy az EP-ben is ugyanígy viselkedik, mint ahogy azt már láthattuk korábbi videókon. Elkezd pofázni, amikor nem is kapott szót, meg ilyenek.

Miklas 2010.03.27. 01:49:47

Krisztike for President!
Kisse "minden allat egyenlö, de vannak egyenlöbbek" Orwell-i erzes fogott el. Titeket nem?
Eltöprengtem rajta, hogy elnökkent vajon megremegne e a toll a kezeben egy törveny ratifikalasa elött, ha visszagondolna az elözö napra, amikor az aktataskanyi (nokiasdoboznyi) penzt atvette egy lobbistatol a "helyes" döntes meghozatalanak elösegitesere.
Amatör gitt-egylet ez nagyon. Sok-sok milliard elfolyik, mire kiepitik a profi kapcsolatrendszert. A többi sem jobb, de legalabb ennyit sporolnank.

pakesz (törölt) 2010.03.27. 02:11:58

@Dohányzó Zsiráf: "Egyébként, akár igaz a sztorija, akár nem"
na ne meseljunk mar
elovette az EP igazolvanyat, hogy azzal fizessen?
vagy hogy azzal nyissa ki az autojat?
vagy megis miert vette volna elo?

pakesz (törölt) 2010.03.27. 02:18:38

na megneztem a videot, szoval
milyen kis kedelyes ez a krisztike...
hogy elbeszelgetett a parkoloorokkel :)
hat ez egy klasszikus ez a video, el kell menteni hogy mindenki lassa

boozoo 2010.03.27. 02:21:18

Ez a nő egy szánalom, bolond aki erre az idegbajra szavaz.
Utálom a komcsikat, de a remegőfejű Thürmer 50x értelmesebben beszél.

pakesz (törölt) 2010.03.27. 02:24:14

@mokas_gizi: latom nem erted a mediat...
ez a MEDIA
ami ujdonsag azt rakjak ki
most miert rakjak ki Fecokat hogy eppen milyen nyuggerrel taallkzoott?
ez a media, ez erdekli az embereket

boozoo 2010.03.27. 02:24:49

De bírnám, ha véletlenül éppen egy térfigyelőkamera felvette volna a dolgot.
Esetleg érdemes lenne utánanézni.

Kszanakszot Kszriszinek!

pakesz (törölt) 2010.03.27. 02:26:35

@fluentlime: "Na ezzel feldobta a magas labdát csak a szerencsétlen gyépés riporter ezt nem tudta leütni. Ugyanis én abban a pillanatban rákérdeztem volna Morvaitól hogy akkor budaházynak ugyan ki gyűjtötte a kopogtatócédulákat? Hogy később mentelmi jogára hivatkozva kiengedjék ezt a "szerencsétlen szabadságharcost" a sittről mielőtt seggbepakolná valami kajfer cigány?"

haaaaat, ha a riporter lekever ket hatalmas nagy pofont, hogy kuss, akkor talan a Satantango idotartamaba belefert volna az a kerdes megvalaszolasa...
hidd el eljutottunk volna a Don kanyarig, meg Jezus szittya szarmazasaig, de hogy Buzihazinak miert is gyujtottek az nem derult volna ki

tahógráf 2010.03.27. 03:45:49

Sajnálatos tény, hogy a Fidesz a legsötétebb sárdobálás kampányát választotta, amihez az Index, a Magyarhirlap online/Echo Tv, a Tv2, RTL Klub (persze ők betojtak a bezárás miatt) és még sokan mások is csatlakoztak. Sajnálatos tény az is, hogy Morvai Krisztina egyre kevésbé bírja a nyomást, és egyre kevésbé szalonképes. Nem lepődnék meg, ha egy időre leállítanák Vonáék.
Tény, hogy az embereknek tele van a tökük az elmúlt évek ügyeivel, az ellopott milliárdokkal, az akármelyik kisebbségnek adott előjogokkal, az ország csencselésével, a törvények aránytalanságaival. Tele van az adósrabszolgasággal, a kilátástalansággal, a közbiztonság nevetséges szinvonalával, hogy az ország egyes részein félni kell este az utcán, de van ahol nappal a saját otthonukban is. Ezeket a pontokat használja a Jobbik, a fájdalmas pontokat, ezért érzik az emberek a magukénak a programjukat. Nagyon sok fiatal jár a rendezvényeikre, figyeli őket az interneten, támogatja a programjukat. És mivel mindenhol támadnák, tiltanák a Jobbikot, ezért a fiatalok körében valahogy még szimpatikusabb lesz ettől az egész.
Valljuk be, a Fidesz a Jobbik mellett puhapöcsnek tűnik. Komolytalan dolog azzal a szájjal számonkérést emlegetni, amelyik frakciófegyelemre szólít fel, és megszavaztatja a titkosítások meghosszabbítását. "Vidéken", ahogy a Budapestiek mondják, valóban kemény probléma a cigánykérdés, nagyon sok embernek szurja a szemét a segélyből élők serege, a hátrányos helyzetűek S osztályú Mercedes autója, vagy a 10-20 fős bandák, akik az éjszakában terrorizálják a fiatalokat. Budáról könnyű azt mondani, hogy semmi baj a cigányokkal, talán el kéne egy hétvégét tölteni a végeken, talán szét kéne nézni a Tiszától Keletre, nagy megdöbbenés lenne egyesek számára. Majd meg lehet figyelni, hogy az eddig erősen MSZP bázisnak számító Borsodban milyen erősen végez a Jobbik. Nem a véletlen műve lesz, azt hiszem.

Ezek fényében azt mondom, hogy ha a Fidesz valóban nyerni akar, akkor foglalkoznia kell ezekkel a témákkal, és nem olyamiket irogatni a programjában, hogy a cigányokat integrálni, felzárkóztatni kell. Az egyszerű emberek agyában ez újabb százmilliárdokat jelent, amit kidobunk az ablakon. Még több segélyt, ingyen lakást, kiváltságokat, előjogokat az ő kárukra, pozitív diszkriminációt, és csupa olyan dolgot, amitől az egyszerű ember begorombul, és dühében a Jobbikra szavaz. Mert radikális változást akar, nem politizálást.

Ilyen egyszerű ez.

Rókakígyó 2010.03.27. 04:47:22

Sajna világszerte hajlamosak beteg emberek politikusnak állni. Íme Krisztina asszony remek példája. Mond mindenfélét, majd kijelenti, h őt üldözik. Ezt paranoiának hívják. Ilyenje volt pl Sztálinnak és Hitlernek is.

A hazudós Gyurcsány miatt fél éven keresztül lázongott a nép. Most mit fognak felgyújtani a hazudós Jobbik miatt?

Rókakígyó 2010.03.27. 04:51:13

@tahógráf: És most mi lesz? Bekerül a jobbik és kiderül, h se kiírtani nem lehet a cigányt, se több pénzt, jobb életet adni nekik. Akkor is a fidesz lesz a puhapöcs?

I.C.ram 2010.03.27. 06:01:40

Morvai majdnem szívrohamot kapott, úgy feltüzelte magát :D A műsorvezető meg gyakorlatilag szétcincálta egy pillanat alatt a jogsis kérdéssel :D

vomit 2010.03.27. 06:12:29

morvai 1 kakukktojas. akik a sorok kozott tudnak olvasni, es ertik mit jelent, mar az "uj vilagrend" ermlegetesenel rajottek.
Morvai Krisztina: "Részesévé kell válnunk egy új világrend kialakításának..."
www.youtube.com/watch?v=tM7J5C3RFkg

Samuzia 2010.03.27. 06:19:56

Azért ez már szánalmas. Új nap új jobbik lejáratás, még a végén igaza lesz Vonának.
Kérdés látta valaki az LMP választási listáját? Vannak rajta érdekes emberek. Jól képzett szakemberek:
Juga Veronika( Barátok közt) cserhalmi György színész, és egy ember aki miaatt soha de soha nem szabad az LMPre szavazni: Adamik Mária szociológus, GENDER-kutató (GENDER: ami elakarja tüntetni a természetes biológiából adódó nemi identitást, nevelési módszer által!)

Samuzia 2010.03.27. 06:21:10

@Rókakígyó:
Nem vitte csődbe az országot, mint gyurcsány....

2010.03.27. 06:23:19

Engem a kínos parkolási ügynél is jobban izgat, hogy Morvainak miért van egy francia tőkés csoport által gyártott Peugeot 1000-es autója? Miért nem a hazai ipart támogatja azzal, hogy a legalább itt gyártott Suzukit vette meg magának? Ez a képmutató szemlélet jellemzi a magyarokat. Sony, Nokia mobiltelefon OK. Seat, Volkswagen, Audi OK. IPhone, Playstation, Panasonic, Coca-cola OK. Horvátországi nyaralás OK. De azért le a multikkal, le a kizsákmányoló nyugattal, több pénzt a magyar vállalkozóknak. Mi legyen az első dolga az új kormányka? Adócsökkentés, hangzik a válasz. És miből adjon 3 éves GYES-t, jobb kórházi ellátását, felújított iskolát minden apró településre az állam? Kit érdekel? Majd azok befizetik, akik nem tudnak adót csalni, meg számla nélkül dolgozni...

Samuzia 2010.03.27. 06:23:23

@Miklas: A nokia doboz csak az Mszp- szdsznek jár.

lekvároscsirke 2010.03.27. 06:30:59

Persze! A közterületesek, meg az igazság bajnokai!! Azt mondják amit a Rogán akar!
Mocskos banda!!

Italo Balbo 2010.03.27. 06:50:33

@Charybdis: Igen, csakhogy a Jobbik zéró toleranciát hirdetett a "politikusbűnözés" ellen és ki is jelentették, hogy ez saját magukra is érvényes.

belekotty 2010.03.27. 07:13:14

Ha valaki tilosban hagyja az autóját, olyan helyen ahova behajtási engedély kell, arról simán elhiszem hogy megpróbál a mentelmi jogára hivatkozni.
Mindkettő azonos gondolkodás mintát mutat, miszerint ő megteheti. Annyi esze lehetne Morvainak hogy erre utazni fognak. Az hogy nincs 7 ezer forintja nem hiszem el, biztos van bankautomata a környéken. Ostoba volt és önhitt.

Gazz 2010.03.27. 07:13:23

Szánalmas, és egyben unalmas is, hogy ahányszor a Jobbik csinál valamilyen baromságot, az egyből provokáció. Ez a hülyék menedéke. Csak azt lehet provokálni, aki elég hülye ahhoz, hogy hagyja magát....

BTM · http://dokumentalis.blog.hu 2010.03.27. 07:19:20

@laspalmas:
"Ja, emlékszem erre. Hát mittudomén, egyetemi haverok vagy ilyesmi."
Ennyi?

Morvai:
"az ELTE Állam- és Jogtudományi Karán szerzett diplomát 1986-ban"
Helmeczy:
"1968-tól különböző munkahelyeken dolgozott géplakatosként, karbantartóként, majd elvégezte munka mellett az ELTE jogi karát Budapesten. 1979. novemberétől lett ügyvédjelölt a nyíregyházi 1. sz. Ügyvédi Munkaközösségben és itt dolgozik ügyvédként 1982-től."

Persze elképzelhető, de Helmeczy már addigra rég lediplomázott és Nyíregyházán bojtárkodott, mire Morvai egyáltalán elkezdte volna az egyetemet.

Na, mindegy én már belefáradtam abba, hogy senki sem veszi a lapot ezzel kapcsolatban. Még a videó készítőjével is leveleztem egy sort, hátha megvan neki a nyers, vágatlan felvétel, hogy jobban kiderüljön, miről is megy a susmus, de sajnos azt írta, már letörölték.
Szerintem aki jól megnézi a videót, annak tisztán lejön, hogy az átlagos "kollegális" udvariaskodásnál jóval több az, ahogyan bűbájoskodnak, SIMOGATJÁK EGYMÁST (már csak egy cuppanós puszi hiányzik a végén, de szerintem kamerák nélkül van az is).
Ez így kb. olyan, mintha magával Gyurcsánnyal fogna kezet mosolyogva (Helmeczyt gondolom nem kell pont nektek bemutatnom, Veres ügyvédje és földije, stb.)
Engem aggasztana mindez, ha a Jobbikra akarnék szavazni.
Egy posztot megérdemelne, de ha nem nekem úgy is jó. Egyik tetves bandára sem szavazok, pont leszarom ezt az egész választásos színjátékot.

belekotty 2010.03.27. 07:20:50

Ja bocs nem volt bankkártyája. 20 perc múlva került oda a főnök? Akkor annak oka volt hogy odament. Nem hihető hogy az a vezető próbálta a mentelmijog használatára rábeszélni.
Hazudik Morvai, televan lyukakkal a története.

BTM · http://dokumentalis.blog.hu 2010.03.27. 07:23:17

Azért még egyszer, utoljára :-D:
(3perc09másodperctől)
index.indavideo.hu/video/Toroczkait_ismet_felmentettek
i45.tinypic.com/2lszkgj.jpg
A fenti linken Morvai Krisztina és Helmeczy László diskurálnak a bíróság folyosóján, láthatóan meghitt a viszony köztük.
Ez csak azért érdekes, mert 2008-ban még így álltak a dolgok:
kuruc.info/r/6/27436/

belekotty 2010.03.27. 07:24:15

@BTM: Akkor sajnos az elmebeteg fideszesek, hülye szoci szavazók fognak dönteni.
Az LMP egy sötét ló, az MDF lejáratta magát, Jobbik életveszélyes.
Nincs kire szavazni. Akkor el kell menni és érvénytelenül szavazni.

belekotty 2010.03.27. 07:26:55

@fluentlime: Jogos, jogos. Ha a mentelmi jog ellen harcolnak, akkor Budaházynak ki gyűjtött cédulát?

Ringlósztár 2010.03.27. 07:27:47

@cotti:
általában ez a blog kint van az indexen

Anyád barátja 2010.03.27. 07:30:22

Nem nagyon érdekelt eddig,hogy melyik politikai erő mit mond a másikról,tudni lehet,hogy nem emeli ki az erényeit az "ellenfélnek".
Eddig.
Egy ideje viszont érdeklődéssel figyelem,hogy milyen erőfeszítéseket tesznek az un. "nagy" pártok a Jobbik lejáratására.Tényleg szánalmassá kezd válni a dolog.Az erkölcsi alapjuk erre nemhogy a nullával egyenlő,hanem inkább minuszos.Ami valószínűleg így lesz minden hatalomhoz jutó erő esetén.Mondom valószínűleg.Mert felvetődik a kérdés,hogy mi van,ha nem?
A "nagyok" már bizonyítottak.Az alkalmatlanságukat.Egyre inkább az az érzésem,hogy esélyt kéne adni egy új erőnek,aki ha hatalomra kerül,azt meg is akarja tartani esetleg és ezért tényleg olyan változások lesznek amik megfelelnek a Rogán által "egyszerűnek" nevezett embereknek és akkor továbbra is támogatják őket.Nem tudom.
Meg a másik ami zavar engem egy kicsit.
Egyik párt sem azt mondja el,hogy ő milyen jó,itt a programom,sikeres lesz,ha nem értesz benne valamit elmagyarázom és Te is fogod látni,hogy ez a helyes út.
Nem,ehelyett csak a másik lejáratásával vannak elfoglalva.Nem saját magukat dicsérik,hanem a másikat fikázzák,de olyan puruttya módon néha,hogy az a szánalmas kategóriába sem sorolható.
Meg lehet próbálni okosan dönteni József Attila születésnapján.
Hajrá Magyarország,hajrá magyarok!
Többen vagyunk,mint azt gondolnák!
Magyarország a magyaroké!
Szebb jövőt!
Adjon az Isten!
És persze,az én anyámat.....
Köszönöm,ha valaki elolvasta.

Ludas Matyi Online · http://ludas-matyi.com 2010.03.27. 07:31:09

Na most mi a ábra? Már nem a kerékbilincselő a fő ellenfelek? Eddig a legtöbb postban azt olvastam, hogy a közterületesek és a parkolóőrök mekkora genyák. Most egyből glória lett a fejük felett ?
Köpönyegforgatók vagytok :)

A Riogán Antal honnan ilyen felvilágosult? Csak nem bent volt a cégnél felvenni a havi appanázst, mikor kidolgozták a jegyzőkönyvet ? :)

benkoo 2010.03.27. 07:31:41

erre sem merek semmit mondani......

BTM · http://dokumentalis.blog.hu 2010.03.27. 07:39:24

@belekotty:
www.youtube.com/watch?v=8_KXLH5E_8w
Velük együtt szavazzál/érvénytelen szavazzál Te, én inkább el leszek otthon egy bögre teával. Már megint a csodára és a Nagy Megváltóra (Vitya, Vona) vár a nép.
Szerinted hányan vannak a Pátvéderek és hányan az olyanok mint Zero, Laspalmas? Reménytelen.

Kapucsína 2010.03.27. 07:46:29

Na, a Morvai-klub tagjai, belehúztatok, jó kis szerecsenmosdatás, fúúúúj:) Menjetek, építsétek a Hazát inkább, pl. valami közmunkával (parktakarítás, eygebek), így szombat de.
Szánalom...

Kalmár 2010.03.27. 07:47:55

@tahógráf: Azt hiszem sárdobálásért a Jobbiknak sem kell a szomszédba mennie. Nem hiszem, hogy ezt nem látod, ha egy kicsit őszinte vagy.
Teljesen igazad van, hogy a Jobbik igazi problémákkal foglalkozik. Sajnos a válaszai csak az emberek elkeseredéséhez igazodóan radikálisak és pusztítóak. Isten ments ilyen felelőtlen, őrülteket hatalomba engedni. Azzal nem lehet egy országot építeni gyarapítani, hogy mindenkit lecsukunk, bezárunk. Semmilyen gazdasági lendületet hozó építő program nincs.
Csak pár példa.

Kereskedelmi tv-k:
Valóban tűrhetetlen a sok káros műsor.
A jobbik megoldása: BEZÁRNI MINDET. Túlzó ostobaság és lehetetlen.

Mentelmi jog:
Valóban felháborító a sok visszaélés vele.
A Jobbik megoldása. ELTÖRÖLNI. Kifejezetten veszélyes hülyeség. Rendkívül fontos a mentelmi jog a demokráciában. Ha nem lenne, simán lecsukhatna megfelelő számú ellenzéki képviselőt a hatalom egy fontos szavazás előtt.

Földmoratórium, Adórendszer, multik
stbstb
Ezekre igenis van normális megoldás amit a Fidesz kínál. Valóban nehéz meghallani a Jobbik csatazaja mellett.

Azt a mondatot pedig, hogy: Nem egyel több párt lesz a parlamentben ha a Jobbik bekerül, hanem néggyel kevesebb, kifejezetten otromba fenyegetőzés. Mit képzel Vona a 20%os támogatottságával???

A Jobbik pont úgy politizál, mint ahogy részeg szakik beszélnek a pultot támasztva.
A legalantasabb ösztönöket kielégítve hajhássza az olcsó népszerűséget.
Remélem egyre többne rádöbbennek erre.

Rob67 2010.03.27. 07:55:24

@Donna (Cara)mba: Mi a francért kell mindig a tulajdon hiány miatta siránkozni mindenhol?
Amikor meg magvan akkor majd jön az árfolyam probléma mi? Vagy persze lehetne olyan fizetés, hogy kp.ért lehessen lakást venni :) Ez az álom még a multik hazájában sem jött össze.

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2010.03.27. 07:58:25

a múlt héten minden igazolványával együtt ellopták a táskáját. A tévés interjúban később kiderült, hogy a jogosítványát mégsem lopták el."

laspi, te óvodás vagy? komolyan nem érted?

én inkább hiszek neki mint az indexnek, tudod, iiiiindeeeexxxxx
vhol felsír egy laspi, tóta, mszpszdsz

és rogán, aki mégis honnan tudhatná mi volt, tudod roooogáááán
akire azt mondtad, milyen ájtatos képet vág, mikor lemegy a zsidókhoz emlékezni a duna-partra vagy ilyesmit meséltél, h mennyire nem bírod

mellesleg azt is mesélted, hogy te nagyon nem bírod Morvait....

"Ez is érdekes, ez az össze-vissza habogás. Hát így viselkedik valaki, aki biztos abban, hogy ártatlan, és nem követte el azt, amivel vádolják?"
az így viselkedik aki megdöbben azon h így kifordítják a történetet, és már kínjában nevet.

mellesleg a "hazafy" szót nem kéne használni, te nagy keresztény. tudod kik használják. többek közt itt is régen használták egyesek ezt a szót

de nyugodjunk meg, ez nem hit kérdése, csak ki kéne hallgatni pár tanút, többek közt a közterületeseket, , és kiderül az igazság, nem kell fröcsögni.
per lesz belőle, úgyhogy nagyon sanszos

a jelentés nem sokat ér ha igaza van Morvainak, és tényleg a főnök próbálta rábeszélni arra a hogy.
tudod laspi itt minden fontos pozícióban kommunisták ülnek, keresztényként értheted, h mi is az a kommunista

EMU 2010.03.27. 08:00:18

Ostoba liba egy piszkos csürhe élén.

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2010.03.27. 08:03:13

Azt állította, hogy ellopták minden iratát és csak a képviselői igazolványa volt nála, amikor meg akarták büntetni. Mikor a riporter megkérdezte tőle, hogy hogyan tudott akkor jogosítvány nélkül vezetni, gyorsan rávágta, hogy az is nála volt."

ezt ti tényleg nem értitek?

ha tíz almából 9-et ellopnak az emberek közül 5 milliárd azt mondja:

ellopták az összes almám.

.Pierre Bezuhov. · http://www.youtube.com/watch?v=ddk-Q6hXvFk 2010.03.27. 08:04:05

Na, odáig olvastam a kommenteket, hogy a közismerten jobbikos VB-t lebérbloggerezi valami rosszul informált - vagy rossz blogra irányított - szittya káder. MUHAHA ..... azóta is fetrengek a röhögéstől xDDD
------

A témához pedig csak annyit, hogy a közismert magyar mentalitás, miszerint : "Lehet, hogy lopok és csalok, de az a másik többet lopik és csalik.." immáron intézményesült és egy pártban manifesztálódott.
Szép jövőnek ígérkezik, bizony ám :)

Rob67 2010.03.27. 08:04:48

@Samuzia: ...Kérdés látta valaki az LMP választási listáját? Vannak rajta érdekes emberek. Jól képzett szakemberek...
Ez érdekes kérdés. De melyik párt listáján láttál SZAKEMBEREKET? A jogászok, orvosok mióta értenek a politikához. Ki a szakember? Egészségügyi törvényekben hogyan dönthet 200 jogász, történész? Katonaiban mióta kompetens egy politológus?
Ez hülye kérdés, a politikus nem szakember.

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2010.03.27. 08:05:25

de természetesen gondokodó ember vagyok és lehetségesnek tartom h Morvai hazudik, és az index állít igazságot.
lehetséges, csak éppen nem valózínű

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2010.03.27. 08:06:30

laspi mit szólnál egyébként egy poligráfos vizsgálathoz

annak eredménye meggyőzne?

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2010.03.27. 08:10:11

morvai havonta 3-4 millió forintot keres kb

ti tényleg azt hiszitek ö olyan ostoba, h nem fizet politikusként ilyen válságidőszakban 6000 ft büntetést?

Yeto 2010.03.27. 08:11:22

@.Pierre Bezuhov.: Elég régóta már; a fidesztől is ezt halljuk 1998 óta.

Yeto 2010.03.27. 08:11:56

@tesz-vesz: Nem a pénz az indíték, hanem az elv, hogy ő fölötte áll a törvénynek.

Rob67 2010.03.27. 08:12:28

@tesz-vesz: Ne hari de én sem értem. Ellopták az az igazolványait vagy nem? Megmaradt az EP és a jogsi. Na akkor a bilincs szempontjából a téma érdektelen, hogy mit loptak el.
Igazolni tudta magát, jogsija volt. Lehet fizetni.
Majd az okmányirodávan tessék a sztorival előjönni, hogy hol és mikor lopták el.
Más kérdés persze, hogy a magyarok általában a bajban vesztik el mindenüket.
MInt az apeh ellenőrzés előtt feltört autük tömegei, amiből mindig elrabolják azt a borzalmas mennyiségü értéktelen könyvelési iratot...
Persze a vállalkozás széméra még pénzt hozó, ki nem egyenlített számlákat sosem lopják el, azok valahogyan rejtéjesen mindig megmaradnak, mert azok máshol voltak :)
Morvai is ezen szocializálóva különítette el a jogsijét meg az EP igazolványát a rablás előtt?
Ez persze csak fikció :)

Rob67 2010.03.27. 08:13:37

@tesz-vesz: A Morvai igazmondása mely tényből vezethető le nálad? Lemaradtam.

BTM · http://dokumentalis.blog.hu 2010.03.27. 08:15:26

@tesz-vesz:
Erre mondj valamit: i45.tinypic.com/2lszkgj.jpg
(tudom, index csinálta photoshoppal...)

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2010.03.27. 08:16:11

@tesz-vesz: yorrick szerint EP-képviselőként 1,8 millió ft a fizetése

bocs
én 3 millióra emlékeztem

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2010.03.27. 08:18:54

@BTM: orbánról és gyurcsányról is van kép közösen a zsinagógába, együtt röhögcsélnek, erre a jobbikos azt mondja orbán és gyursány barátok

te miben különbözöl tőle?

ne menjünk le már dedóba, morai mosolyogva kezet fog helmeczxvel, és? ezzel mit akarsz mondani? morva a szeretője, korrupt? együtt tartanak haveri kutyát?

Pipas 2010.03.27. 08:19:03

Vicces nézni ahogy a takony rendszer haszonélvezői egyre jobban félnek a jövőtől, szűkölnek és acsarkodnak. Morvai Krisztina parkolási vitába keveredett? A Zindex is megírta, hogy nincs igaza, akkor inkább már jöjjenek vissza a sikkasztók és szemkilövetők, a libatolvajok és az elqúrók, azoktól nem rettegünk, azokat már megszoktuk.

Nem akarnak semmi újat, a régi ugyan néha megfekszi a gyomrukat, de újat akkor sem akarnak. Inkább valahogy a jelenlegi rendszert kéne megmenteni, ha egy mód volna rá... Mint szaros Jóska, aki vécére nem akart menni, csak valahogy a befosást szerette volna elkerülni. ;)

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2010.03.27. 08:21:40

@BTM: azt hittem fénykép lesz a kerékbilincsről, DIPLOMÁCIAI VÉDETTSÉG! felkiáltásról stb

csalódtam

BTM · http://dokumentalis.blog.hu 2010.03.27. 08:22:22

@tesz-vesz:
Nézd és hallgasd meg magadnak.
(3perc09másodperctől)
index.indavideo.hu/video/Toroczkait_ismet_felmentettek

Majd vesd össze ezzel:
kuruc.info/r/6/27436/

Ha szerinted ez így jól van, akkor én nem erőltetem tovább a dolgot.

Kalmár 2010.03.27. 08:31:03

@Pipas: Semmiképpen nem szeretnénk a komcsi liberókat tovább nézni a bársonyszékekben.
De sokunknak nem tetszene az ilyen.....hogy is fogalnmaztál?

"Mint szaros Jóska, aki vécére nem akart menni, csak valahogy a befosást szerette volna elkerülni. ;) "

Na az ilyen stílust nem szeretnénk parlamentáris szinvonalra emelni. A Jobbik ilyen.

tibike3 2010.03.27. 08:32:34

A közterületesek örüljenek hogy nem hívta a gárdát a szőke debil. Jól megverette volna őket.

blás.hun2010=murderer 2,3-atm thief 7 year (törölt 2010.03.27. 08:33:42

Amúgy nem értem ezt a már-már kínosan erőltetett , buta-szittya-dzsobbik fikázást ,akik úgyis kiesnek mint a mijép ,akkor mi értelme az ilyen ügyek maszatolásának?A cionista tolvajbanda szdszt is el kellet viselni hosszú évekig .... attól nehezen van lejjebb és sehova nem vezető valami...na nembaj ,legalább van ingyen cirkusz rehegni a sok szűkölő idiótán :-D .

molaris 2010.03.27. 08:39:21

Drága Vastagbőrön edződött véreim!
395.- nek írok.
Megér ez ennyit?
Laspalmastól kezdve, mindenki torzít egy kicsit. Na! Jó van aki sokat.
De egy biztos: ez a cucik által üzemeltetett kifizetőhely sem különb a többinél. Na, jó- egy kicsit. Innen e fityesz is húz pénzt.
Egy ilyen jegyzőkönyv pedig - puhább papíron- jobban használható lenne egyéb célra.

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2010.03.27. 08:39:38

szerintem teljesen korrekt a neapkeltés a videó

@BTM: mivan? mit beszélnek?
én nem tudtam ki valójában helmeczy, dnem volt szimpi soha, egy féregnek tartottam, de ilyen részletességgel nem tudtam mit csinál, márha igaz a kuruc írása. lehet h morvai sem tudta?

ne haragudj de egy kicsit egyszerű elme vagy, tudom most nagyképűnek tűnök, de nagyon egyszerűen gondolkodsz jelen pillanatban, bocsáss meg.

javaslom menj el egy morvai gyűlésre és kérdezd meg vagy írj neki emailt, és kérdezd meg magad morvaitól
az emailt akár én is elvállalhatom, akarod h megkérdezzem tőle?

de köszi az emailt, nagyon tetszett ez abíró nem százas, már régen is tudtam

Pipas 2010.03.27. 08:41:41

@Kalmár: Aha, a csúnya szavak tényleg a jobbikra jellemzőek... oh, várjá csak... Gyurcsány, Gyurcsányt akartam mondani.

Szóval akkor neked kishaver zsenáns a cifra nyelvezet tőlem, meg a Jobbiktól, nem örülsz neki, és ezért inkább elnézed a tömegbelövetést. Végülis Bajnai miatt is csak kilencen lettek öngyilkosok, meg tulajdonképpen a haverja játszotta át neki a hatalmat, nem is kellett megválasztani. Akkor inkább ezek, mint a 'fos' szó ismételt emlegetése!

Na pont erről beszélek!

molaris 2010.03.27. 08:42:34

Ps.: Morvay nem hülye! Ellentétben a nagy többséggel:D:D

lüke 2010.03.27. 08:44:06

csak addig:) ilyen a MAGYAR liberalizmus is:)
speciális:)
míg rólam van szó, addig tolerancia van, de ha másról, akkor megszűnik

molaris 2010.03.27. 08:44:34

@Pipas:
Őt az aranyszájú Szabó Zoltán tanította.:D:D

Sátán meg a Jocó 2010.03.27. 08:45:14

Nem derülhet ki a teljes igazság. (Majd pont egy ilyen kis geciláda véleményére adok, mint Rogán.)
Morvainak jobb dolga is van, mint piszlicsáré parkolási ügyekkel foglalkozni.

Nem értem, hol az ellentmondás az ellopták a táskáját <-> megvan a jogsija között. Én is külön viselem.

De tételezzük fel a legrosszabbat: ez az átok Morvai úgy gondoltam, hogy EP-képviselőként parkolhat.

Húha.

Skandalum.

Ez legyebn a legnagyobb vihar a bil...pardon, "botrány" a Jobbik körül :DDDD

gonoszboszi 2010.03.27. 08:46:08

@Dohányzó Zsiráf: ejnye, pedig ez nagyon egyszerű: Rogán ügynökei állták el az összes parkolóhelyet.

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2010.03.27. 08:47:33

@Yeto: tehát pszichopata cezaromániás, "mint orbán"?

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2010.03.27. 08:48:01

@Rob67: ha tíz almából 9-et ellopnak az emberek közül 5 milliárd azt mondja:

ellopták az összes almám.

appa68 2010.03.27. 08:48:14

Aki a hazafit ypszilonnal írja, az menjen a jó kurva anyjába.

órarugógerincű felpattanó 2010.03.27. 08:51:09

Fingot reszeltek. Kerékbilincs mókánál nem kell igazolnia magát az embernek. Kifizeti a zsetont, leveszik a kocsiról oszt jóccakát. Tehát, ha előkerült az ep igazolvány akkor annak oka kellett, hogy legyen. Esetleg valaki mentelmi jog érvényesítésében gondolkodott. Most nem írom, hogy ki, mert ragaszkodom a lábtörlőmhöz, nem szeretném, ha megpörkölődne.

Kalmár 2010.03.27. 08:53:04

@Sátán meg a Jocó: "De tételezzük fel a legrosszabbat: ez az átok Morvai úgy gondoltam, hogy EP-képviselőként parkolhat."
Te most komolyan azt hiszed, hogy ez a baj?
Nem az a baj, hogy azt hitte parkolhat, az a baj, hogy úgy gondolja a mentelmi jog miatt nem kell büntetést fizetnie. Sőt ami rosszabb, pontosan tudta, hogy kell fizetni, de megpróbálta lenyomni a hatalmát fitogtatva a parkoló őröket.

blás.hun2010=murderer 2,3-atm thief 7 year (törölt 2010.03.27. 08:54:43

@Kalmár: Jah a fidesz!Sakkor a tévéjükben miért ilyen magánblogger szintű riportokkal oltják a dzsobbikot?Smikor a riporter azzal a roppant vicces beröffenéssel zárja a műsorát ,hogy "küldjenek levet,ha addig be nem zárnak minket?"Húh dejóvót'! Miért nem a nagyon emelkedett demokrata,nyugati stb. módszereket mutatják be? Mit akar a 20 % ,ez vicces,tényleg,megint csak a zsdszhez kell nyúlnom,ők az %-ukkal mi művlhettek embör? :-)

Nah min1 ,a dszobbik átveszi a fidesz eddigi szerepét a fidesz meg a maszopét ,most már világos,a politikától még 20 évig sokat ne nagyon várjatok :-D .

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2010.03.27. 08:54:45

@arlequin: ez a beszéd!

hogy is mondta Morvai? rogán és a vörös csillag? mi is volt ezzel?

BTM · http://dokumentalis.blog.hu 2010.03.27. 08:54:57

@tesz-vesz:
"én nem tudtam ki valójában helmeczy, dnem volt szimpi soha, egy féregnek tartottam"
vs
"ne haragudj de egy kicsit egyszerű elme vagy"

Most el kell mennem, mondjuk ezt így kár is lenne folytatni.
Ahogy olvasom a többi kommentelőt, sokan hordanak még itt szemellenzőt, nem csak Te. Bátorítsátok egymást, az segít túllendülni az ilyen pillanatokon.

AzHofi 2010.03.27. 08:55:26

A jelentést utólag írták! Minden jelentést utólag írnak!

2010.03.27. 08:56:38

Mi lesz holnap a vezércikk az indexen? Morvai Krisztina fingott ?

▓▓▓▓▓☻ ©╞╕ چ ذ җ € η ☻ ▓▓▓▓▓ · http://blog.hu/user/45354/tab/activity/mindate/2007-07-23T16:48:05+02:00 2010.03.27. 08:57:41

Egy a biztos, Morvai szarik a szabályokra. Még egy biztos, ha ő lobogtatta, ha elővetették vele az igazolványt, a mentelmi jogról le nem mondott önként, tettéért a felelősséget nem vállalta, különben kiabálásra sem került volna sor. A kiabálást elismerte.

Még egy biztos: a következő hírnek annak kellett volna lennie, hogy a rendőrség
HIVATALBÓL ELJÁRÁST INDÍT A VÉDETT ÖVEZETBE TÖRTÉNŐ ENGEDÉLY NÉLKÜLI BEHAJTÁS MIATT, mert ez nyilvánvalóan a tudomásukra jutott. (A behajtást is elismerte, bizonyíték is készült.)
Emlékezzünk csak a híres autóversenyző mobiltelefonos ügyére...

Yo Sar Ian (törölt) · http://faking.blog.hu/ 2010.03.27. 08:58:08

Krisztina beégett, neki konyec. Vége.
Bassza meg a Baló, menjen a fenébe!

GMT+ 2010.03.27. 08:58:11

Emberek ez a Morvai Krisztina egy hülye hisztis kis hazudós pcsa!
Nézzetek meg az MTV videóarchivumában a tegnapi alakítását, össze-vissza hazudozott, félrebeszélt, mintha drogokon élne!

A nő tiszta hülye és úgy kamuzik, mint egyik más párt embere sem!
Ilyen emberek nem kellenek a magyar politikának, fasiszta, politikához nem értő, buta (mégegyszer mondom nézzétek meg a tegnapi MTV alakítását) és hihetetlenül hisztis.
Nincs programjuk rendes, csak a gyűlletre építkeznek, abból pedig elég volt mostmár Magyarországon!!!!
Elmondanám még, hogy a Jobbik kampánypénze részben egy fiatalember BANKRABLÁSÁBÓL van, amit tegnap derült ki a sajtóban.

Lopnak, csalnak, hazudnak, terrorista akciókat támogatnak, erőszakosak és nem értenek a politikához! Józaneszű ember nem szavaz rájuk még ezután is!
videotar.mtv.hu/Videok/2010/03/26/10/Mit_gondol_a_mentelmi_jogrol__Morvai_Krisztina.aspx

Neolith 2010.03.27. 08:59:22

@Dohányzó Zsiráf:

Budaházy-s kopogtató cédula gyűjtés az nem kifejezetten a Jobbik műve volt. Novák Előd pl határozottan úgy gondolta, nincs helye a Jobbikban, Morvai már picit neccesebben fogalmazott, de emlékeim szerint pont úgy fogalmazott, hogy ha rákérdeznének ki tudta volna magát vágni a helyzetből...

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2010.03.27. 09:00:13

nem kínos ez, ha Morvainak igaza van

az ő helyében azonnal megkeresném a főnököt, és a kicsiket is

Kalmár 2010.03.27. 09:00:33

@Pipas: Neked tényleg nehezen megy a Magyar nyelv.
Segítek. A tolvaj szoclib bandának a sitten a helye. Hiába erőlködsz akkor sem fogom védeni őket. Szegény, pedig úgy könnyebb lenne, igaz?
Az arrogáns, pusztító stílusotokkal van a baj. Így nem lehet országot építeni, csak indulatból rombolni.
Ha nem érted még mindig, azt sajnálom, a hiba az ön készülékében van.

Yo Sar Ian (törölt) · http://faking.blog.hu/ 2010.03.27. 09:01:12

Morvai beégett, neki konyec. Vége.
Bassza meg a Baló, menjen a fenébe!

órarugógerincű felpattanó 2010.03.27. 09:02:38

@GMT+: "Elmondanám még, hogy a Jobbik kampánypénze részben egy fiatalember BANKRABLÁSÁBÓL van, amit tegnap derült ki a sajtóban."
Ezt nem tudom, hogy igaz-e, de végül is a jobbik erősen multiellenes, szal a politikájával ezen a síkon nem ütközik :-)

newnt55 2010.03.27. 09:03:12

Morvainak 2 jogsija is van. Egyet mindig magánál tart a farzsebében. Na itt bukott be szegény.
Ellopták a táskáját, deee aaa joogosítvány az nála volt.

2010.03.27. 09:03:46

@GMT+: Nézz kevesebb tévét, mert árt az egészségednek!

blás.hun2010=murderer 2,3-atm thief 7 year (törölt 2010.03.27. 09:03:51

@GMT+: na az ilyen tiposú hsz-ek és emberek miatt fogok elmenni a dszobbikra szavazni,s bár a dolgaik 80% alapvetően nem értek egyet,de ez a szint nem érdemel mást ,mint azt a fájdalmat ,hogy azok a "fasiszták" ( :-D ) vannak az Ő helyükön ami nekik JÁR(na) .Tduom kissé kicsinyes bosszú,de csak erre telik, :-).

Pipas 2010.03.27. 09:03:52

@Kalmár: Gondolom akkor neked is az a legnagyobb bajod, hogy a Morvai a mentelmi jogát arra akarta használni, hogy levegyék a kerékbilincset. A Kolompár Orbánnak meg három sikkasztási ügyét függesztik fel megint, mert már amikor indult a választáson akkor is tudta mindenki, hogy tízmililókat sikkasztott.

Szerintem meg a mentelmi jog pont arra szolgál, hogy a képviselő el tudjon menni kocsival egy gyűlésre, le tudjon parkolni a közelben és nem pedig arra, hogy sikkasztók és csalók el tudják halasztani az ügyük kivizsgálását amíg eltüntetik a nyomokat és megfélemlítik a tanúkat.

Mindettől függetlenül persze a parkolóőröket nagyon-nagyon útálom. Rohadjon meg mind a parkolásért az utcán pénzt szedő cégek tulajdonosaival egyetemben. Meg rohadjanak meg azok is, akik kenőpénzeket vettek fel és elintézték, hogy magáncégek fogmegdjeikkel pénzt harácsoljon a lakásom előtti utcaszakaszon mintha az az övék lenne. Akasztanivaló gazemberek.

Kalmár 2010.03.27. 09:04:05

@Blás Sailor von Wolfhausery: Hát ez elég zagyva, szerintem ne szedd be többet, akármi is volt.

Yo Sar Ian (törölt) · http://faking.blog.hu/ 2010.03.27. 09:04:07

A duplázásért bocsánat!
ne szidjátok anyámat!

l3w1n7o 2010.03.27. 09:04:35

Szánalmas ez az index, meg a nyomorult (bér?)bloggerei is. Ha ingyen csinálják az még szomorúbb. De nem baj ez csak indukálja a hangulatot a nemzetellenes média ellen.

Kerek négyszög 2010.03.27. 09:05:21

Tipikus FIDESZJOBBIK hozzáállás. Olyan, mint orbányáék 2002 -es megfigyelési botrány hazudozásai, vagy a H1N1 oltás ellenkampányának utólagos kínos tagadása. Ez maga a radikális szélsőjobb lényege. Hazudni-hazudni-hazudni.

órarugógerincű felpattanó 2010.03.27. 09:05:54

@Pipas: Kalampár úrnak nincs most jelen pillanatban mentelmi joga, az OVB megfellebezhetetlenül felfüggesztette.

Pipas 2010.03.27. 09:06:33

@Kalmár: Elképzeltél rólunk valamit, nem jött be, szembesítettelek vele. Nem akarod elfogadni azért most azzal vádolsz, hogy nem értettelek meg. Húúú, de eredeti! ;)

Szóval mégegyszer: azt mondtam, hogy 'fos', ezért arrogáns, pusztító a stílusom. Sőt nem csak az enyém, hanem a 'mienk'. Eszednél vagy barátom?

blás.hun2010=murderer 2,3-atm thief 7 year (törölt 2010.03.27. 09:08:04

@Kalmár: Azt hiszed érdekelsz te narancsseggű fidesznyik?:-D

stratez 2010.03.27. 09:08:05

A Jobbik még nincs a parlamentben, de már most világos, hogy 4 évnél tovább nem is lesz ott, nem kell ehhez nagy jóstehetség, csak figyelni kell a velük kapcsolatos híreket, nyilatkozataikat, netán, aki abban a szerencsében részesülhetett, hogy végignézhette Vona március 15-i beszédét teljes egészében, ugyanis még a Jobbik honlapjairól is eltüntették villámgyorsan, csak részletekre érdemesítették az érdeklődőket, tehát az meggyőződhetett, hogy ez a párt is pont olyan tiszavirág életű lesz a Kossuth téren, mint a MIÉP.

Samuzia 2010.03.27. 09:09:01

@Rob67:
Lehetnek szakemberek a pénzügyminiszer pénzügyes, és folytatnám....
Az LMP miután a GENDERt is támogatja hiteltelen párté vállt.

Pipas 2010.03.27. 09:10:03

@órarugógerincű felpattanó: Mikor? Mer egy hete megint indult, ez már az? Vagy az EP-es bukása utáni felfüggesztést mondod? Úgy érzem lemaradtam valamiről, pedig Kolompár úr karrierjének alakulását nagy érdeklődéssel figyelem! ;) I'm his biggest fan! ;)

órarugógerincű felpattanó 2010.03.27. 09:10:51

@l3w1n7o: Sokkal szánalmasabbak azok a low-iq jobbikszemüveges emberkék, akik idejönnek a legismertebb szoci-szadesz borogató blogra, - amit, nem mellesleg országos médiumok is megjelölnek időnként forrásnak, - és lebérbloggerezik az íróit, akik százával hozzák a(z) (ex?)koalíciós pártok ügyeit. stfu pls!

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2010.03.27. 09:12:09

@Jack/rendetteremt/: a szóvívő ügyében nekem az volt a legfelháboratóbb, h nem páros lábba lrúgják ki hanem
felmond

dúródóra pedig a wisinger-tanítvány pacman péter kérdésére, h kirúgták-e volna, azt válaszolja, "ez lényegtelen kérdés, mert már felmondott" (kb)

Samuzia 2010.03.27. 09:12:40

@légycsapó:
Tipikus Mszp-s hozzászólás! Fidesznek semmi köze a jobbikhoz, inkább a saját portán kellene szétnézni.

Samuzia 2010.03.27. 09:13:55

@órarugógerincű felpattanó:
Érdekes csak jobbik lejárató cikkek vannak minden nap.

Kalmár 2010.03.27. 09:17:15

@Pipas: Nem ez a legnagyobb bajom.
Az egyik baj a Jobbikkal amentelmi joggal kapcsolatban, hogy el akarja törölni.
Szerintem ez olyan túlzó szélsőséges lépés lenne , mint a legtöbb javaslatuk.
Mindeközben képmutatás, hogy pont így akarják Budaházyt kihozni(Jobbikos képviselő jelölt gyűjti neki) és Morvai is mögé bújt.
Nyilván nem szabad a köztörvényeseket engedni bújkálni. A Fidesz kormány alatt köztörvényes ügyben mindenki ki lesz adva, ha a 2/3 meglesz.

Egyébként nem gondolom, hogy gyűléseken a szabálytalan parkolást szolgálná a mentelmi jog. Ahogy már régebben írtam a szavazások biztosítása a cél. Nehogy lecsukják az ellenzékieket a kormányerők. Kolompárnak is a bíróság előtt a helye, nem értem miért hozod fel nekem.

Pipas 2010.03.27. 09:20:04

@órarugógerincű felpattanó: Áh, köszi! Nem tudom mi lehetett velem csütörtökön, hogy ez így kimaradt, de mondjuk pénteken nagyon másnapos voltam. ;)

Szóval az öreg Kolompárnak már a választási bizottság sem hisz. Ez azért súlyos, tekintve, hogy állításukkal ellentétben a bűncselekmény összefügg a választásokkal, Azokat lopta meg ugyanis, akik őt választották és akiktől később össze bírta szedni a kopogtatócédulákat. Hoppá!

Kíváncsi vagyok mit mondott nekik... 'Ígérem, hogy nem lopok tőletek többet, ha megint rám szavaztok?' vagy 'Ne csináljátok Sanyikám, nekem ott benn rongyosra inzultálják az ánuszom, nagyon kell most ez a mentelmi jog'. ;)

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2010.03.27. 09:20:48

@cogitoergosum1: A fent körülírt elhatározás óta külön jól fizetett stáb foglalkozik azzal, hogy a Jobbikot besározza. Ez tény"

tudod mire jöttem rá? lehet hogy az mszp és a fidesz ööszejátszik a jobbik ellen

"orbán demokrata, a jobbikra nem szabad szavazni" báj bajnai
www.youtube.com/watch?v=Uzu8SJs3xwI
"mindenkire lehet szavazni csak a jobbikra nem" báj fideszes szociminiszterjelőlt hegedűs zsuzsa
kkbk.blog.hu/2010/02/01/hegedus_zsuzsa_fidesz

Yo Sar Ian (törölt) · http://faking.blog.hu/ 2010.03.27. 09:23:51

@tesz-vesz: A kirúgott szóvivő ügye megmutassa,
a Jobbik is húzhat el a büdös faszba.
Hülye vót? Egen. Megbánta, meggyónta.
Más ember lett belőle ezáltal, azóta.

Fő kellett vóna vállalni a csávót.
Kirúgni bazzeg? Kurvára kár vót.

Pipas 2010.03.27. 09:24:13

@Kalmár: A Jobbik nem akarta kihozni Budaházyt, Budaházy a Jobbik jelöltje ellen indult független képviselőként. Azt, hogy Morvai a mentelmi jogra hivatkozott -e nem tudom, nem is érdekel, azt, hogy a mentelmi jog érvényes -e a parkoláskor, azt nem tudom, de azt gondolom, hogy igen. Ha sikkasztásra érvényes, akkor kerékbilincsre miért ne lenne az?

De: a lényeg nem az. A lényeg az, hogy amíg el nem törlik a mentelmi jogot, addig ugyanúgy érvényes minden pártra. Lehet, hogy a Jobbik ellene van, de amíg érvénybe van, addig a Jobbik oldalán állókat is védi.

Érted: én pölö nagyon is az adótörvény ellen vagyok, de ez még nem jelenti azt, hogy rám az adótörvény nem vonatkozik. Ilyen egyszerű!

2010.03.27. 09:24:25

@Kalmár: "Az arrogáns, pusztító stílusotokkal van a baj. Így nem lehet országot építeni, csak indulatból rombolni."

Itt nincs már mit lerombolni. Az épületek állnak ugyan, a magyar nemzet mégis romokban van. Persze sokaknak ez nem tűnik fel, főleg annak a rétegnek akik szerint a mostani szavazás még mindig arról szól, jut-e jövőre plazmatévére új autóra vagy nem. Mintha kollégámat hallanám, szegény azis vérfideszes jobbikellenes. "Hát diplomáciai úton kell megoldani, mint mond majd európa" meg a többi duma. Szépszóval még sosem nyert senki háborút. 20 éve szó nélkül tűr a magyar, oszt mivé lettünk...? Pont leszarták a tüntetéseket, pont leszarták hogy lassan a fél ország kukából szedi össze a vacsorát, miközben az elit fejedelmi módon élt. Én azt nem értem meg agyilag, hányszor 20 évet kell még végigszívni ahhoz, hogy mindenki számára világos legyen: Magyarországot mentálisan kell kivakarni a szarból. Ennyi lusta tenni akarástól szakszerűen mentesített, gyáva, sültgalambot váró, birkamódjára tűrő, árral sodróró, visszaütni képtelen ember más országban nincs. Olyan ez mint az iskola: Mindig van egy nagyhangú diák, aki becsicskítja akit tud. Aki nem üt vissza, arra egyre többen rászállnak. Hát magyarország a földön fekszik, és a fél világ rugdalja. De persze lehet kultúremberek módjára tiltakozni ellene.

órarugógerincű felpattanó 2010.03.27. 09:24:51

@Pipas: Állítólag a bíróság rögtön elő is akarja venni. Remélem 11-ét már a sitkón tölti :)

órarugógerincű felpattanó 2010.03.27. 09:26:12

@Pipas: Viszont, ha mégsem fizetsz adót, akkor mondhatod azt, hogy nem adócsalás történt, hanem polgári engedetlenség :D

Bona Fides 2010.03.27. 09:29:20

Egy EP képviselő ne parkoljon tilosban. Tőle ugyanis több várható el, mint egy mezei polgártól. Az viszont még a mezei polgártól is elvárható, hogy ha tilosban parkol és rajta kapják, akkor kulturált modorban rendezze a fizetési kötelezettségét még akkor is, ha a közteresek valóban köztudomásúan aljas szemét dögök.
De ha már megszegte a törvényt az EP képviselő, akkor vegye elő a pénztárcáját és fizessen, ne óbégasson, mint a cigányasszony. Ne az igazolványát vegye elő, hanem a pénzét! Miért került elő az igazolvány? Kit érdekelt, hogy ki az, aki a helyszínen fizet? Ő csak egy kis picsa a sok millió közül, huszadik senki.

Pipas 2010.03.27. 09:29:54

@órarugógerincű felpattanó: Szerintem ha a sitten vállal orális szexet, akkor egy négy öt év alatt össze is tudja rodázni az ellopott pénzt. Elvégre celeb, azokra nagyon nagy a kereslet:

-- Képzeld a Gázsi, aki az unkatestvérem szomszédjának a fia, meg a férje...
-- A Kolompár Gazsi?
-- Nem, dehogy, a Kalányos Gazsi... na szóval neki mikor a késelésért benn volt tavaly.. neki megvolt a Kolompár Orbán!
-- Nemá gec, milyen volt?
-- Hát azt mondta, hogy öregebbnek néz ki mint az Indexen, de nagyon jól szopik az öreg. Jobban csücsörít mint otthon az asszony -- ezt mondta nekem.

jardel 2010.03.27. 09:35:13

Óriási ügyet sikerült leleplezni! És ez a jó az ilyen blogokban: képesek az irányított sajtóhírektől függetlenül felhozni fontos témákat! Rogán: nap, mint nap találkoznak a közterület felügyelők hasonló trükköket bevető nagy emberekkel. Milyen érdekes, hogy pont morvai esete került napvilágra! Milyen érdekes, hogy a hivatali szóhasználatot mellőzve, egy sajtókész jelentést írt ezúttal az illetékes munkatárs! és Rogán Antal is függetlenítette magát az aktuális kampánytól !
Hozzáteszem: soha nem akartam és nem is fogok (most) a Jobbikra szavazni, de ez a poszt egyszerűen szánalmas. Ebben az ügyben egy tény van: Morvai befizette a 7000 forintot. Vastagbőr a mostani kampány, ahol nap, mint nap derülnek ki a "váratlan", "eddig nem ismert" ügyek, amiről egyébként mindenki tudott évek óta és a sajtóban szereplőnél jóval szélesebb kör volt érintett. És nem csak ebben, hanem még több ezer más köz- és magánszférában megvalósult korrupciós ügyben. Ehhez képest, ami itt megy, meg Morvai kerékbilincse, egy porhintés és erről posztolni szánalmas.

Pipas 2010.03.27. 09:36:19

@Jankove: Ne beszéljünk trianonról mert az sérti a szlovákok érzéseit! Húbazz!

Kalmár 2010.03.27. 09:39:08

@Pipas: Remélem nem törlik el a mentelmi jogot. Fentebb leírtam miért. Egyszerűen csak nme szabad engedni, hogy visszaéljenek vele. Az adótörvényes hasonlat csak ott sántít, hogyha te egy adójogszabály ellen küzdesz mert vissza lehet élni vele, akkor nem tisztességes ha közben te is megteszed.
Budaházyról:
"Morvai Krisztina is felajánlotta segítségét, így most szombaton (13-án) délután négy órától fél hatig ő fog standolni a Sasadi út és a Budaörsi út kereszteződésében levő megállóban."
Szóval az lehet hogy vita van a Jobbikon belül is erről, de a Krisztra nagyon aktív.
Ismét egy példa a kiskapu elleni tiltakozásról ,miközben ki be próbál rajta járni.

gyapif 2010.03.27. 09:41:03

Összevissza hablatyol,látszik,hogy hazudik.A kerékbilincs kifizetéséhez nem kell semmiféle igazolvány csak pénz.

eszkep 2010.03.27. 09:41:46

OFF:
A zsidó pofátlanság legújabb mérföldköve:
mti.hu/cikk/468385/

Úgyhogy fenntartom magamnak a véleménynyilvánítás szabadságát és büdös zsidóknak nevezemezeket a férgeket. Zero legfeljebb cenzúrázni fogja, mert nem szabad bárkiről véleményt alkotni...

gyapif 2010.03.27. 09:44:22

A bíróknak és az ügyészeknek is van mentelmi joguk.Azokét is eltörölné a Morvai?

Pipas 2010.03.27. 09:44:37

@Kalmár: Morvai Krisztina nem tagja a Jobbik Magyrországért Mozgalom nevű pártnak.

Budaházy kiszabadítását pedig nem nevezném visszaélésnek, inkább a lassan egy éve tartó előzetes letartóztatását tartom a rendőrség általi visszaélésnek. Egyszerűen vérlázítónak tartom, hogy magyarországon vádemelés nélkül három évig(!) lehet valakit elzárva tartani. Ha valaki megpróbálja kiszabadítani Budaházyt, azt csak üdvözölni tudom!

eszkep 2010.03.27. 09:50:42

@Pipas: "Egyszerűen vérlázítónak tartom, hogy magyarországon vádemelés nélkül három évig(!) lehet valakit elzárva tartani."
Ez tényleg az, annak ellenére, hogy EU-ban nem kirívó. (Persze ott bizonyítékok hiányában az ügyészség csak körberöhögné a rendőrséget, nálunk viszont politikai megrendelést teljesítenek.) Persze én sem tudom, hogy Budaházy valóban elkövette-e, amivel vádolják, de a Drazsé-féle bizonyítékhamisítás után teljesen hiteltelen az egész eljárás.

gauche caviar 2010.03.27. 09:55:21

Két apró de fontos tény amiről itt senki sem beszél:

"Morvai azt állítja, ő ekkor kezdett felháborodottan kiabálni, mert gyalázatos intézménynek tartja a mentelmi jogot a mostani formájában."
MOSTANI FORMÁJÁBAN
Tehát mégsem ördögtől való dolog az a mentelmi jog.
Ez nem cinkes így? Ez lehetne Morvai Krisztina INGATLANADÓJA. A Fidesznél egy ilyenért morvainál sokkal nagyobb játékost vettek le a pályáról szó nélkül. Krisztikének is illene átgondolnia...

"Parkolt Peugeot személygépkocsijával"
Morvai "ez-a-nép-már-annyit-szenvedett" Krisztike egy peugeot-al jár? Egy FRANCIA autóval???
És hol marad a 'vesszen Trianon!' vonal? Nem büdös egy taknyos orrú csigazabáló autójába beletenni a seggét?
(persze, aki ugye gyermeket is szült egy metélt farkincájú gyarmatosítónak, felette áll a magunkfajtának).

Köszönöm, ennyit akartam.

gauche caviar 2010.03.27. 09:59:19

@Pipas: "Egyszerűen vérlázítónak tartom, hogy magyarországon vádemelés nélkül három évig(!) lehet valakit elzárva tartani."

és amikor mondjuk valaki 6 évet ül sitten ártatlanul, majd a bíróság még kárpótlást sem ítél meg mert 'az alany szellemi képességei olyanok, hogy nem fogta fel, hogy be van zárva' azzal mi van? Az nem vérlázító?
(ja, hogy Pesuma Dénes cigány volt...)
De akadt másik eset is: www.origo.hu/itthon/20031110primitiveknek.html

Bemmbemm · http://nemzeti-radikal.blog.hu/ 2010.03.27. 10:08:53

Azért érdekesek a kommentek. Nem nagyon olvasom ezt a blogot, nem ismerem a szerzőket, de ne essenek már át a ló túlsó oldalára olyanok, akik csak azért leköpködik a szerzőt, mert jobbikosként meg mert fogalmazni egy kritikát Morvaival szemben. És itt most nem az a lényeg, hogy igazat mondott e Morvai vagy sem. Ha ilyen vehemensen támadjátok minden eddigi véleménye ellenére, akkor csak táptalajt biztosítotok az olyan barmoknak, akik az miatt támadják a Jobbikot, hogy az mindenkit "lezsidóz", aki nem ért velük teljesen egyet.

Mielőtt még megesznek egyesek: én inkább hiszek Morvainak. De a video alapján nem győzött meg teljesen. Rogán szutyka nem érdekel, el sem olvastam.

Itt most a poszt tartalmától függetlenül a legtöbb embernek az a baja, hogy valaki jobbikosként kritikát mert megfogalmazni egy jobbikos politikus ellen.

SZEBB JÖVŐT!

epres négercsók 2010.03.27. 10:13:26

Miből állt volna ott, rögtön kifizetni szép csendben azt a hétezer forintot? Telik rá, nem?
És saját magának is elég sokat árt egy ilyen hisztériázós jelenettel. Nem lett volna korrektebb azt mondani, hogy igen, hibáztam, tilosban parkoltam, itt a hétezer forint.
Aztán később lehetett volna verni a mellüket, hogy BEZZEG ŐK nem bújnak a mentelmi jog mögé, hanem vállalják a felelősséget. Meg nem ilyen szarrágók, hogy hétezer forinton vitatkoznak. Emlékeztet ez arra az esetre, mikor vmelyik képviselő asszonyunk (hogyishíjják?) felzabált két kiflit a teszkóban, aztán előszedte a képviselői igazolványát.. muhaha.
Lehetett volna ezt úgy is lekommunikálni, hogy igen, mi is csak emberek vagyunk, mi is hibázunk, de azt igyekszünk jóvá tenni.
Mondjuk nekem tökmindegy, hogy csinál magából Krisztinka bohócot, mindig is hányingerem volt ettől a nőtől...

picur3ka 2010.03.27. 10:18:19

@eszkep:

Epp most linkeltem a regire. Nem is tudom, mit lehet erre mondani.

Kalmár 2010.03.27. 10:18:56

@Pipas: Én is próbálnám levakarni ezt a nőt a helyedben. Kicsit nehéz, mert Köztársasági elnök jelöltje a Jobbiknak.

Pipas 2010.03.27. 10:21:26

@eszkep: Még ha vádolnák, de tudtommal nem vádolták meg terrorizmussal. Azt a rendőrség csak a sajtónak nyomja, a bíróságnak nem. Ott ugyanis bizonyítani kellene. Undorító.

@gauche caviar: Félreértés ne essék, én nem mondtam, hogy a cigányokkal másképp kellene bánni mint a nem-cigányokkal. Én éppen azt szoktam mondani, hogy mindenkire egyformán érvényesek a törvények.

Lone Wolf 2010.03.27. 10:22:12

@Pipas:
"De: a lényeg nem az. A lényeg az, hogy amíg el nem törlik a mentelmi jogot, addig ugyanúgy érvényes minden pártra. Lehet, hogy a Jobbik ellene van, de amíg érvénybe van, addig a Jobbik oldalán állókat is védi."

Kettős mérce!!!

Pipas 2010.03.27. 10:22:29

@Kalmár: Levakarni? Miért akarném levakarni?

DSityu 2010.03.27. 10:24:41

Ellopták az iratait Büsszelben(!) Ott még is hol? A brüsszeli 8kerben? Esetleg az EP-ben?
Mindegy. Új igazolványra lesz szüksége. A képviselő asszonynak bizonyára be kellett mennie valamelyik okmányirodába személyi igazolványt, lakcímkártyát igényelni. Ennek biztosan van nyoma a központi adatfeldolgozó rendszerben.
A mentelmi jogát pedig az EP igazolványával együtt dugja fel magának tetszés szerinti nyílásba!

DSityu 2010.03.27. 10:26:33

Vááá, még is = mégis.

Pipas 2010.03.27. 10:30:20

@epres négercsók: Morvai krisztina nekem sem szimpatikus. Egyszerűen más a stílusunk, nekem az ő stílusa soha nem jött be. Viszont: általában igaza van.

@Lone Wolf: Nem értem mire utalsz a 'kettős mérce' kifejezéssel. Én éppen arra próbáltam rávilágítani, hogy a 'mentelmi jog' jelenleg érvényes, nem lehet, hogy a jobbik politikusaira más szabályt alkalmazzunk, mint a többire. Ha mondjuk az MSzP képviselőket védené a mentelmi jog, a Jobbik képviselőire viszont más törvény lenne érvényes az lenne a kettős mérce nem?

Mint ahogy azt mondjk, hogy az MSzP-re és a Fidesz-re lehet szavazni, a Jobbikra viszont tilos, mert azokra más szabályok vonatkoznak. Ez de undorító duma nem?

Bemmbemm · http://nemzeti-radikal.blog.hu/ 2010.03.27. 10:32:23

@DSityu: Majd ráállítják a Scotland Yardot, az MI:6-et, az FBI-t, az NBH-t és a Mossadot, hogy kinyomozzák a történet hátterét.

Holnap egy 1300 oldalas könyv fog megjelenni Morvai kerékbilincséről, a Barátok Közt külön részt szentel majd az ügynek.

bi2025 · http://civilkurazsi.blog.hu/ 2010.03.27. 10:38:13

Kedves Laspalmas, Zero!

Tegnapi napon sikerült 4 érdekes bejegyzést írni. Ebből 3 mindenképen nagyobb horderejű, mint ahova a mostani hozzászólásomat megteszem.

Továbbá milyen érdekes, ide született eddig a pillanatig 479 hozzászólás, a másik háromban pedig, összesen 515.

Érdekes arányok, és elgondolkodtató.

Számomra döbbenetes, ennek a postnak a hozzászólásai között milyen nagy a sötétség, milyen sok ember rendelkezik szemellenzővel.

Nekem csak egy kérdésem van, azokhoz, akik próbálják védeni Morvai Krisztinát. Miért nem próbált meg minél csöndesebben kikeveredni, (ugyanis kampány időszak van), (vagy legalább jó példát mutatni), ebből a hétköznapi piti ügyből?

Mindegy, normális választ úgyse kapok, majd minden a kutyafüle ide lesz keverve, ahogy azt Morvai is tette televíziós interjújában.

Az oldal szerkesztőitől viszont azt szeretném megkérdezni, hol tudom megnézni az oldal látogatottságát, vagy van-e, esetleg külön bejegyzésekre lebontva, mert ezt Ó, a mesebeli (Közép-) Afrika, jómagam is erősen próbáltam reklámozni annyira kiverte a biztosítékot.

epres négercsók 2010.03.27. 10:38:50

@Pipas: Nem szívesen megyek bele olyan szubjektív dolgokba, mint hogy a politikában kinek van igaza.
Az nyilvánvaló, hogy (legalább) az egyik fél hazudik, mint ahogy az is, hogy egy mezei bírságolásnál, ha a T. szabálysértő tilosban parkol, ezt elismeri, még ha morogva is, de kifizeti a büntetést, az szépen csendben zajlik. Ha nincs nála pénz, akkor mondja, hogy elszalad a legközelebbi ATM-hez. A közteresek mondják, hogy semmi gond, megvárjuk. Nem BKV ez,nem szalad el a szabálysértő, a kocsiját hátrahagyva. (Bár,mint utólag kiderült, mégis volt nála pénz.)
Szóval, bárki is hazudik, nem értem, egy rendes fizetésből hogy lehetett ekkora cirkusz.
Meg ez a provokátor-szöveg is nagyon szánalmas. Aki államfő akar lenni, az ne kövessen el ekkora szarvashibát, ha - tegyük fel - az ő verziója az igaz, akkor ne üljön fel a provokálásnak, és ne veszekedjen senkivel az utcán.

Smacika 2010.03.27. 10:42:24

Huh. Mi van itt.
Na megmondom a frankót, hogy mindenki tisztán lásson.
A morvainak a kaya meg a josip mondta, hogy nyugodtan mehet soppingolni, úgyse kap semmit.

Kalmár 2010.03.27. 10:42:48

@Pipas: Mert ez a nő ciki. Sok kellemetlen pillanatot fog még szerezni a Jobbik szimpatizánsoknak. Sajnos mielőtt gondolkodna, máris beszél. Sőt helyette is.
Az EU parlamentben máris ki kellett kapcsolni a mikrofonját mert nem bírt leállni.
Nagyon alacsony az ingeküszöbe és gyenge az önuralma. Nem jó politikusi tulajonságok.

Pipas 2010.03.27. 10:44:30

@bi2025: "Nekem csak egy kérdésem van, azokhoz, akik próbálják védeni Morvai Krisztinát. Miért nem próbált meg minél csöndesebben kikeveredni, (ugyanis kampány időszak van), (vagy legalább jó példát mutatni), ebből a hétköznapi piti ügyből?": Honnan tudod, hogy nem próbált? Ja, hogy a közeteres kékkabátos mondta? Akkor biztos úgy van, akkor biztos nem provokáció.

-- Te figyeld már, az ott a Vonat Krisztina vagy mi, Morvány, vagy hogyishíják...
-- Szopassuk meg baszki, mondjuk, hogy megerőszakolt minket!
-- Lajos, ne legyél hülye baszod, az egész csapat ezen fog röhögni baszod, hogy minket megugrott a hogyishíják csaj a miéptül.
-- Akkor mondjuk azt, hogy jelenetet rendezett mint Gábor Zsazsa a nyócvanadik szülinapján!

egy maréknyi dollár 2010.03.27. 10:46:21

Elképzelem a jelenetet.Persze az Európai Parlamenti Képviselő Asszony szavaira hagyatkozva.Parkolóőrök:bahhh;hányszor leszerepeltek már.
Parkolóőr/P./ még a megbilincselt kocsi körül szöszmötöl.Morvai Krisztina/M.K./ balról sietve jő.
P.:A Képvislőasszony!!!Adjon az Isten jó egészséget,Képviselőasszony!
M.K.:Magának is,fiam.Hibáztam.Tiltott zónában parkoltam,ráadásul a járdán.Mennyit kóstál ez a kis kilengés?
P.:Magának,Képviselőasszony,semmit.Megkérem,vegye elő európaiparlamentiképvislői igazolványát, és mentelmi jogára hivatkozva kérje a kerékbilincs ingyenes eltávolítását.Azért ide hívom a főnökömet is, hátha szeretne Öntől autogramot kérni.
P. telefonál,pár percen belül autó fékez mellettük,kipattan a Főnök./F./
F.:Drága képviselőasszony,csak megismételni tudom munkatársam szavait.
M.K.:Felháborító!Maguk nem tudják,hogy közlekedési vétségekben nem érvényes a képviselők mentelmi joga?!Aljas provokátorok!Azonnál vegyék át tőlem a hétezer forintot,különben feljelentem és beperelem magukat!
P. és F. szégyentől pirosan,lehorgasztott fejjel,hebegve-habogva megcselekszik ezt,eltávolítják a bilincset, majd megtört tekintettel elsomfordálnak.
Közben erős ÉLETszag érzik.

Pipas 2010.03.27. 10:50:02

@Kalmár: Hát mondjuk ha engem beengednének az eu parlamentbe, akkor az én mikrofonomat is ki kellene kapcsolni. A Jobbik azt ígérte, hogy ha bejutnak az eu parlamentbe, akkor nem fogják be egykönnyen a pofájukat. Ezért is szavaztam rájuk! ;)

Várj csak amíg bejutnak a magyar parlamentbe ott milyen haddelhad lessz! Már előre élvezem, azt hiszem veszek egy tévét, de jó nagy plazmát, meg egy jó fotelt, azt ott fogok vigyorogni a parlamenti közvetítést nézve. Soha nem volt alkalmam leanyázni a magyar politikai elitet, most megteszik a nevemben. De szép is lesz! ;)

Pipas 2010.03.27. 10:56:41

@epres négercsók: A Morvai ne veszekedjen senkivel az utcán? Na mondjuk az lenne még valamilyen nap, amikor a Morvai nem veszekszik az utcán. ;)

@zsoltix: Felmerül mondjuk az emberben, hogy mi lehet annak a furcsa és meglepő ténynek a magyarázata, hogy sokan egyszerűen nem kedvelik a kiválasztott népet. Az ember fel nem foghatja ép ésszel! ;)

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2010.03.27. 11:00:23

@Horizont:

Jé, ezt nem tudtam, de most utánaolvasgattam. Kissé szokatlan:
"Mielőtt megnősült, öt évig udvarolt szerelmének. Ez idő alatt naponta találkoztak, mindent együtt csináltak, ám eszükbe sem jutott, hogy összeköltözzenek vagy egymáséi legyenek. Gergő számára természetes, hogy az együttélésnek, az intim kapcsolatnak, a gyerekvállalásnak feltétele a házasság."

A mai világban ez már szinte elképzelhetetlen.
Viszont amíg nem kapják rajta kurvákkal, addig hihető.

reKorrekt 2010.03.27. 11:00:38

@Kalmár: Írországban NINCS mentelmi jog, mégis működik minden.

Denimm 2010.03.27. 11:01:06

De szép is lenne az élet ha csak ilyen piti ügyekre használnák ki a mentelmi jogot. :-(

Pipas 2010.03.27. 11:01:59

@laspalmas: Viszont miután kiderül, hogy a kurvák egytől egyik férfiak voltak megint csak kezd hihetővé válni az egész. ;))))

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2010.03.27. 11:02:38

@Donna (Cara)mba:

Hm, ez érdekes gondolat.......ha nekünk nincs, dögöljön meg a szomszéd tehene is?
Mit ártott neked Gergő, hogy irigykedsz rá?

Kalmár 2010.03.27. 11:03:14

@Pipas: Nos, legalább megtaláltuk a különbséget köztünk. Ez szerintem a balkánra való, vagy oda sem. Adva van egy szétlopott, korrupt állam. Van egy csomó elégedetlen, elkeseredett ember. Rossz szerkezetű állami szervek, egészségügyi inézetek, adórendszer st-stb. Szinte mindent újjá kell építeni.
Na ebben ahelyzetben pont egy anyázó pártra nincs szükség. Égő fáklya a benzin raktárban.
Csak egy gödör marad utánnuk. Persze látom, hogy nem értünk egyet. Tudom, hogy vannak akik túl vannak mindenen és csak a totális pusztulás enyhíti az elkeseredésüket. Sajnálom őket.

Véraláfutás2 2010.03.27. 11:03:52

OFF
Ez a BKV nagyon jó cucc, most már a Fideszt is meglegyintette a szele. Hihetetlen ez a BKV saga :D
ON

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2010.03.27. 11:04:53

@Kartal (beleszól):

Pedig látod, sokaknak nem tetszik, hogy nem borulok le vakon a hazaffyak előtt...ami nagy baj, mert az önálló gondolkodásra képtelen embereket mindig kihasználja valaki

Kalmár 2010.03.27. 11:08:38

@reKorrekt: Lehet. De egy példa nem igazolja egy eljárás helyességét.
Egyébként ha lett volna pár évtized diktatúra ott is, akkor eszükbe jutna, hogy miért kell védeni az ellenzéki képviselőket a hatalom visszaéléseitől.

Donna (Cara)mba 2010.03.27. 11:10:18

@Jankove:
Off
Örülök, hogy helyettem írtad le a saját gondolataimat. A Fidesznek immár jól körülhatárolódottan csupáncsak egyetlen ellensége van: a Jobbik. Pedig még azt se tudják, kik ők. Pedig tudva-tudja a fidesz, hogy a Jobbik segíti majd az országnak fontos szavazati többség (2/3-os) megszerzésében, ez tuti.
De nem, a Fidesz, mint korábban is, az ellenségeinél akar jó lenni. A barátjába, aki nem döfi hátba, belerúg. Meg lesz a siralmas eredménye ennek is.
Magyarország a földön fekszik, kiütve. De gondold végig: a Fidesz tábornak mit fájhat ez annyira, hiszen aki rájuk szavaz, az is egy jól élő elit, aki húzta a hasznot és nagyon félne minden radikális változástól. Itt, nálunk vidéken éppen most derülnek ki a Fidesz vezetés hatalmas panamái. Akik ehhez a körhöz tartoznak, azok változást akarnak, szted? De legalább addig húzná ki az ügy, míg lezajlanak a választások! Nem kis ügy, mert Pécs Európa Kulturális Fővárosa és nem jön jól egy 300 milliós hűtlen kezeléses feljentés, ami már megtörtént. Mármint a feljelentés, benne volt a helyi újságban. De félek, nem így lesz, nem tudja addig kihúzni. A polgármesterünknek is a libsi barátai meg még a komcsi baráti/üzleti körei voltak a fontosak, saját hűséges emberit úgy ellökte magától, mert azok nem segédkeztek a hülyeségek, a lenyúlások kicvitelezésében. Ezért libsik és szocik veszik körül és ők kaptak megannyi megbízást, és elköltötték a pénzt, a város főteréről fel kell szedni a már lerakott követ, arról a térről, amit már felavattak, és újra rakni. Ott áll dróttal bekerítve a történelmi tér, telis-tele felszedett kövek garmadával. Erre majd jön a túrista,már hogyne jönne. A túrista már csak olyan állatfajta, aki imádja a feltúrt városokat. Hamarosan hozza majd ezt is a sajtó. Nem kis ügy, hidd el. A feljelentést valaki már megtette. Az itteni fidesz-vezetés ugyanezt akarja folytatni, ami volt, csak épp egy icipicit másképp fűszerezve.
De jól van, legyen meg nekik a 65%-ék. Nem vagyok én a Fidesz ellensége, ő kreál belőlem azt!
De ha nem szenvedünk kóros amnéziában, akkor emlékeznünk kellene, nekünk, nemzeti jobboldalnak arra, hogy nem kell Ibolykát és a hozzá csapódott szadeszt kopogtató cédulákkal segíteni, mert Ibolyka úgy cserben hagyta Viktort 2006-ban, épp csak a tűsarkú cipőjét nem döfte bele/belénk, a jobboldalba.
Vagy az LMP-t akarja hatalomba legalább háttér koalíciónban, nem hivatalosan? Vagy ugyan kit? Csak nem az MSZP-ét?

A Jobbikot a fennmaradó időben minden áron, minden eszközzel lehetetlenné kell tenni, mert erre van parancsa a Fidesznek. Csak ha így folytatja és oda udvarol, ahol csak kérnek, de semmit nem adnak cserébe, kihullik a Fidesz alól se perc alatt a szavazó bázisa.

Varjú mondja: Kár!
On

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2010.03.27. 11:10:43

@trocadero:

Sokat nyomna a latban, ha Morvai bemutatná a papírt, miszerint bejelentette az igazolványai (kivéve jogsi és Ep) ellopását. Én várom ezt.

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2010.03.27. 11:14:26

@Dohányzó Zsiráf:

Mint már írtam:
Szerintem az történt, hogy álruhában utánaosonva megvárták, míg leparkol, aztán suttyomban tilos helyre cipelték a kocsiját, és telerakták a szélvédőt mszp-s szórólappal. Aztán a közismerten barnabőrű Orbán beöltözött parkolóőrnek, és a patáival még a karosszériát is összekarcolta, hogy kihozza Morvaiból a rasszizmust és a kiabálást. A ridikülből a fő szemfényvesztő, Veres Jani lopta ki, majd rakta vissza a pénztárcát, ezzel is összezavarva és felidegesítve Krisztinát. Mindeközben persze NBH-s cuccokkal tartották a kapcsolatot Rogán Tónival, Drazsé meg most dolgozik a videóbizonyítékokon.
A tévéműsorban meg a riporter mögött Baló tárogatta a kabátját, ezért hebegett a kedves felesége össze-vissza.
xD
xD

Kalmár 2010.03.27. 11:17:21

@Donna (Cara)mba: Vajon mi volt előbb aFidesz ellenségeskedése a Jobbik fel vagy fordítva?
Ezt nem könnyű eldönteni, gondolom minkét tábor a másikat okolja. Azért ne felejtsd azokat a plakátokat ahol Bajnai Fletó és Viktor van mint egyforma tolvajok. Azért gondolhatod, hogy az ilyenek sem segítik az együttműködést. Sőt az általad említett hátbaszúrást is kimeríti. Vona már egy ideje csak a Fidesz ellen kampányol és fordítva is így van. Ez egyszerűen abból adódik, hogy a baloldalról már nem lehet szavazatot szerezni. Aki ott maradt ezek után is az menthetetlen. Egy mód van növelni a szavazatokat egymás szvazuóit győzködni. Szerintetek a Fidesz langyos és erőtlen szerintünk a Jobbik túlzó és erőszakos. Erről szól most a kampány, nem gondolom ,hogy így rámutatással meg tudod ítélni ki a hibás ebben.

őrnagyőrnagy 2010.03.27. 11:20:40

Vihar a biliben:((
Mikor nálunk járt Vona lakossági fórumozni, 34-gyel ment a kisbusza egy harmincas táblánál...
ok, most lelepleztem, de boruljon ki az a kib. bili..

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2010.03.27. 11:20:46

@BTM:

Értsd meg, nincs időnk mindennek, postnak ez a videó meg kevés, és te is írod, hogy több nincs. Akkor? Írjam le, hogy ha és talán? Ne haragudj, de nem.

Btw. a barikádot, kurucot megkérdezted már, hogy mit szólnak hozzá? :))

bi2025 · http://civilkurazsi.blog.hu/ 2010.03.27. 11:23:09

@Pipas:

Látod ez a baj, hogy provokációnak fogod fel.

Ez a legnagyobb baja, a Jobbiknak is, ami normális embernél kiveri a biztosítékot. A folyamatos ellenség kép keresés.

Akkor próbálom leírni felénk normális embereknél ez, hogy működik.

Tilosban parkol egye-fene, nem szép dolog, kockáztat, remélhetőleg nem akadályozza a forgalmat.

Mivel még meleg a kerékbilincs lehetősége van levetetni, és nem külön kell telefonon hívni úja a közterület felügyelőket, és hozzájuk tartozó csapatot.

Ennyit kellet volna csak mondani.

Jó napot kívánok, sietek, hogyan tudnánk ezt a bilincset a lehető legrövidebb idő alatt eltávolítani, mondjuk 10 perc?

Tegyük fel, (de nagyon erősen kétlem) a 2 szürke megpróbálja felajánlani a mentelmi a jogot Morvainak.

Póker arc, és mert az idő drága, még egyszer a kérdés, közben telefonon hívni azt, akire számíthatunk, hozzon pénzt, iratokat, stb, még tanúnak se jön majd rosszul.

Közben már odaért a közterület főnöke is, mert Morvai ordibál.

Tudom, a Jobbik részéről most az a duma jön, Morvainak ilyen a vérmérséklete, stb, stb.

Erre csak azt tudom válaszolni, aki ilyen piti ügyön nem tud felülkerekedni, és normálisan emberi módon lerendezni, hogyan tud EP képviselő lenni, illetve hogyan akar egy ország irányításába beleszólni?

▓▓▓▓▓☻ ©╞╕ چ ذ җ € η ☻ ▓▓▓▓▓ · http://blog.hu/user/45354/tab/activity/mindate/2007-07-23T16:48:05+02:00 2010.03.27. 11:26:48

@laspalmas:
Nem tudakoljátok meg a BRFK-tól, hogy indult-e hivatalból eljárás a védett övezetbe hajtás miatt? Nem hiszem, hogy egy rendőr sem néz tv-t.

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2010.03.27. 11:28:46

Nna,most már tuti,hogy a Vastagbőrt is a fidesz pénzeli! Tehát nem csak az ügyészség fideszes.:))))
Sajnos Kriszta ezt elszúrta.1; Azt hiszi mindent megtehet.
2;

Donna (Cara)mba 2010.03.27. 11:29:12

@laspalmas: Lehet, hogy nem volt lakája az eddigi médiának - abban az esetben elnézést kérek tőled is és Gergőtől is.
Irigység az, ha az én gyermekemnek és még jópár diplomás fiatalnak esélye sincs egy parányi fészekre, mivel nem tudjuk segíteni? Ha igen, akkor irigy vagyok.
Bár én úgy gondolom, tenni kellene azért valamit, hogy a fiatal diplomások - akik 27 éves korukig is tanulnak, de nem azért, mert megbuktak, nekik is adjanak egy parány lehetőséget valami bíztató banki hitelkonstrukcióban.
Ez az, ami nincs. Sem lehetőség, sem szándék.
Talán az új kormánynak ez is majd a prioritási listájára kerül, mert addig nincs demográfiai újratermelődés.

Naphoz holddal 2010.03.27. 11:31:51

Azt magyarázza el nekem valaki, hogyha pont Brüsszelben lopták el a táskáját, ahol feltehetően szüksége van az EP-igazolványára, tehát feltehetően a táskájában hordja, akkor hogy hogy pont azt nem lopták el???

A Morvai stílusa meg elképesztő...és ez egy képviselő...

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2010.03.27. 11:34:28

Az előzőt elküldtem félkészen....:))
Szóval az is lehet,hogy rossz napja volt,sietett vagy nem akarta,hogy megbüntessék tilosban parkolásért,mert hogy hogy nézne az ki ha róla ilyen kiderül? Így rosszul reagálta le az ügyet.De lehet,hogy kamu az egész.

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2010.03.27. 11:38:31

Ha a Vona Gábor ezek után rossz helyen parkol vagy eldob egy csikket,akkor bizisten mégsem rájuk szavazok,inkább visszamegyek a szocikhoz.

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2010.03.27. 11:40:09

@jardel:

"Ebben az ügyben egy tény van: Morvai befizette a 7000 forintot."

Miután elővette az EP-igazolványát és ordibált egy sort. Szánalmas.

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2010.03.27. 11:40:19

voltaképpen valaki megkérdezte azt a személyt is aki ott volt? :)
Tudjátok a közterületfelügyelőt aki birságolt?
van valahol erről cikk?

Az már kiderült, hogy miért ment ki a közterületes főnök oda? Ki hívta oda?
Meghallgatta valaki azt a közterületest, aki beszólt, hogy jöjjenek a kerékbilincset leszedni? Merthogy már rajta volt a kerékbilincs és a bilincsesek már elhúztak, mire Morvai odaért a kocsijához?

A legjobban a közterületes birságolós ember volt megdöbbenve amikor azt látta, hogy a hívásra, hogy jöjjenek levenni a kerékbilincset, mert azonnal fizetnék a bírságot és sürgős lenne, mert menne az útjára a Morvai.
Miért is ment oda a közterületes főnök személyesen, amikor senki nem hívta?
Hogyan tudtak szinte reálidőben az esetről az indexnél?

Vannak itt kérdések amiket nem igen akar senki megtenni és megválaszolni.
Persze emellett valóban lófasz a picsájába a Morvainak, hogy megengedte magának a tilosban parkolást.

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2010.03.27. 11:42:13

@Bemmbemm:

"csak azért leköpködik a szerzőt, mert jobbikosként meg mert fogalmazni egy kritikát "

Nem vagyok jobbikos. Sok kommentelő az, és ezért nem tetszik nekik a kritika.

Véraláfutás2 2010.03.27. 11:43:21

@bi2025:
Ha feltartja a forgalamat, arra nem kerékbilincs kerül, hanem el kell vontatni. Ergo nem olyan helyen parkolhatott, ami a forgalmat akadályozza.
(Mondjuk esténként a IX. kerületben a Ferenc tér környékét fura, hogy nem járják ezek a lelkes ellenőrök, mert sok pénzt tudnának bezsebelni - plusz a rendőrök is büntethetnének keményen, mert sokszor úgy parkolnak le a jómadarak az egyirányú utcák kereszteződésében kialakított fordulóterekbe, ahol már egy tűzoltó nem tud elmenni/fordulni)

Jelenleg az a bajom ezzel a hírrel (azonkívül, hogy bulvár szaga van), hogy nem kell nagy előkészület ahhoz, hogy valakit beszopassanak egy ilyen esettel, egy kis provokációval (meg vannak a kellő technikák) kis kiszinezéssel, aztán már mehet is a médiának. Persze lehet, hogy úgy történt, ahogy a papíron van.
Látjátok mire jutott a média a sok sumákolással, torzítással, az ember már minden hír mögött többet lát mint ami, és tényleg nem tudhatjuk, hogy most manipulálnak, vagy a hír igaz.
Az információk hihetőségét hazavágták a nagy manipulátorok, így sokszor visszájára sül el a mondanivaló, vagy a manipuláció...

pakesz (törölt) 2010.03.27. 11:43:43

@Pipas: "De: a lényeg nem az. A lényeg az, hogy amíg el nem törlik a mentelmi jogot, addig ugyanúgy érvényes minden pártra. Lehet, hogy a Jobbik ellene van, de amíg érvénybe van, addig a Jobbik oldalán állókat is védi."

igazad van!!!
rajuk is vonatkozik es elhetnek is vele
jol is teszik
csak ne UGASSANAK ARROL HOGY OK MASOK!!!
mert ugyanolyan mocskos g3ci buzerans banda mint a tobbi, csak pluszba ott van meg a csocselek akiket partolnak

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2010.03.27. 11:44:45

@laspalmas:

Te laspalmas, ordibálás csak a kiérkező főnökkel volt, addig kulturáltan beszélgetett a közterületesekkel és várta, hogy megjön a bilincsleszedős brigád.
A kérdés miért kezdett el vele ordibálni? Előtte nem jutott eszébe mentelmi jogra hivatkozni?

Merthogy egyöntetűen azt mondják a közterületesek, hogy addig nem került szóba a mentelmi jog és nem is problémázott a Morvai, csak sürgette őket, hogy indulni tudjon.

Volt aki azt kérdezte miért nem fizetetett addig míg ki nem jött a főnök? - basszameg, a főnök a kerékbilincsesekkel jött, és fizetni a kerékbilincset leszedőnek kell, akkor amikor leszedik a bilincset. Nem?

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2010.03.27. 11:44:49

@bi2025:

"Érdekes arányok, és elgondolkodtató."
Bizony, nem is kicsit.

A látogatottságot itt tudod nézni:
www.sitemeter.com/?a=stats&s=s49vastagbor

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2010.03.27. 11:46:39

@laspalmas:
Köpd le aki köpköd amiatt, hogy kritikus vagy a jobbikkal :)
Ha problémázik, majd jól megdobáljuk kaviccsal a köcsögöt!

Morvai segge után mehet a lófasz annak a seggébe is aki emiatt basztatja laspalmast.

pakesz (törölt) 2010.03.27. 11:48:49

@Véraláfutás2: "Jelenleg az a bajom ezzel a hírrel (azonkívül, hogy bulvár szaga van), hogy nem kell nagy előkészület ahhoz, hogy valakit beszopassanak egy ilyen esettel, egy kis provokációval (meg vannak a kellő technikák) kis kiszinezéssel, aztán már mehet is a médiának."

ha en bemegyek egy boltba, es van nalam hatitaska, akkor a penztarcat meg a bolt elott kiveszem belole, hogy ne az legyen hogy a boltban kutakodok, igy tamadasi feluletet/meggyanusitast kockaztatok
Krisztikenek meg ez a csopp esze sem volt meg mint nekem!!!
oneki TILOS LETT VOLNA elovenni barmilyen mentelmi jogot igazolo papirt, es meg at is adta!!!
a riporter nagyon penge volt rogton rakerdezett hogy hat akkor az EP igazolvany azzal lehet vezetni autot? JAAAAAAAAAA nem, a jogsit azt nem loptak el, hat akkor miert nem azzal igazolta magat? hiszen az szemelyi igazolvany ma mar!!!
ha regi jogsi lett volna, akkor Krisztike bemutatta volna

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2010.03.27. 11:49:44

@Donna (Cara)mba:

"Irigység az, ha az én gyermekemnek és még jópár diplomás fiatalnak esélye sincs egy parányi fészekre, mivel nem tudjuk segíteni?"

Ez fájdalom, amin viszont nem segít az, ha irigylünk másokat. Az ilyesmi könnyen kontrollálhatatlan gyűlölethez vezet.
Amúgy nekem sincs lakásom, de gyerekem igen.

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2010.03.27. 11:50:14

@pakesz: Kösszépen.Csőcselék.Szerintem csak tele a tökünk a jelenlegi tolvajelittel.És sajnos az sem megoldás,hogy maradjanak ők ,mert már eleget loptak így már nem fognak.:((

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2010.03.27. 11:51:00

@bi2025:

Az a helyzet, hogy a tegnapi ügyeken nem sok vitázni való van, annak meg, hogy beíruk 20000 kommentben, 7000 variávcióban, hogy kurva anyjukat, pofátlan szarházi bagázs, és LMPVS. nincs értelme.

Igazából piti dolgokon lehet polemizálni vitázni, olyanokon melyek különböző érzelmi reakciót váltanak ki, különböző szemszögből lehet vizsgálni.

Az afrikás és indonéziás, stb. témákban nincs ilyen filozófiai világnézetbeli különbség. Ott mindenki ugyanazt a szarházi gerinctelen viselkedést látja, nincs rajta vitázni való. Emellett biztos, hogy mindenki jobban fel van háborodva azokon, mint ezen a Morvai féle vihar a biliben eseten.

pakesz (törölt) 2010.03.27. 11:51:58

@Conv: abban igazad van, hogy nem a 7e Ft -rol volt szo amiert elovette krisztike a mentelmi jogat
ra volt vagva a kerekbilincs es valoszinu hogy a kerekbilincs leszedok még beugrottak egy kavera, volt ilyenrol szo az autozz.blog -on, hogy hat kulon szivoznak mindenkivel...
ugyebar volt az az amcsi kutato a börtönőrös kiserlettel
nem okesok akik igy szivoznak az emberrel, biztos hogy krisztikevel is ezt tettek...
jol kicsinaltak, csak hat erre Krisztikenek nem szabadott volna ugrania

pakesz (törölt) 2010.03.27. 11:53:53

@Tigeri: en ezt irtam: "mert ugyanolyan mocskos g3ci buzerans banda mint a tobbi, csak pluszba ott van meg a csocselek akiket partolnak "

nem a jobbik a csocselek, hanem mas, arrol nem irtam semmit csak azt hogy a csocseleket a jobbik partolja
igaz a fidesz is partolta a multban, az is igaz de most nem a fityeSS rol votl szo
en pontosan azt irtam hogy a jobbik az "ugyanolyan mocskos g3ci buzerans banda mint a tobbi"

de koszi hogy megkerdezted :)

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2010.03.27. 11:54:08

Lehet,hogy nem jött meg neki vagy már régen kapott f@szt... Csak egy tipp...:))

Horizont 2010.03.27. 11:55:54

@Tigeri: Persze minden benne van a pakliban!Amit nem értek az a Vastagbőr egyes kommentelőinek a hozzáállása. Nincs engedmény, nincs lazítást, nincs elnézés, nincs súlyozás, hogy ez most picike akkor semmi baj, nincs kifogás keresés, hogy kire, miért, hogyan szálltak rá! Teljes szigorú elvárásnak kéne lenni alulról jövően is!!! Aki egy közismert ember, egy párt tagja, magas pozicióra vágyik az éljen úgy, ne adjon fel magas labdát senkinek! Én egy 10 milliomodik kisember vagyok, de én például azért veszek mindenre jegyet, mert elsüllyednék a szégyentől ha mondjuk egy buszon a másik kisember előtt, aki egy ellenőr, be kéne vallanom, hogy lógok, a buszon levő utasokról akiknek megvan a jegyük nem is beszélve. Vagy ha a gyerekem lop a boltban nem fogom elnézni csak azért mert mások meg gyilkolni szoktak.
Sok kicsi sokra megy. Nem tartok be semmit mert "azok" ott olyanok amilyenek, de hogyan várhatom el, hogy "azok" ne olyanok legyenek ha én a magam a kis életemben nem tartok be semmit. Ez az elitélésre is vonatkozik. Remény sincs, hogy minden a helyére kerüljön!

Horizont 2010.03.27. 12:07:12

Na Kövér belehúzott: "szükségesnek látszik összefogni az MSZP-vel" Hajaj!

martonx 2010.03.27. 12:10:35

A Jobbiknak ki kellene rugni Morvai Krisztinát. Elég gáz amit művel. Lehet hogy ez apróság, de talán nem kellene össze-vissza hazudozni az embereknek, meg mindenkit hülyének nézni.
Ettől függetlenül a Jobbikra fogok szavazni, mivel mindenképpen olyan jobboldali, nemzeti érzelmű konzervatív pártra akarok szavazni, aki nem a Fityisz.
Aztán majd látjuk. Rosszabb úgysem lehet, mint a legutóbbi 8 év.

Pipas 2010.03.27. 12:11:16

@pakesz: Bírom a csőcselékezést, jól mutatja a szellemi felsőbbrendűséget. Annyiban mondjuk különbözik a véleményem, hogy szerintem a csőcselék a parlamentben van. Az úgynevezett jobb és az úgynevezett bal oldalon is.

martonx 2010.03.27. 12:12:47

@bi2025: Morvai Krisztina amúgy is egy iszonyatosan ellentmondásos személy, az őskomcsi férjével, és a radikál liberális nem is oly régi múltjával.

2010.03.27. 12:21:48

A tényeken túl....
El tudja bárki is képzelni,hogy teljesen mindegy melyik párt irányította kerületben egy ezzel pontosan megegyező szituációban, egy saját pártbéli képviselő esetén ( a közterületesektől kiinduló) botrány kerekedne,vagy egyáltalán kiderülne a szabálysértés?

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2010.03.27. 12:22:05

@martonx:

Bazz, a Jobbik nem tudja kirúgni, mivel nem is tagja a Jobbiknak :)

jozicsenko 2010.03.27. 12:22:24

hi!

most halgattam a rádiót, de az origon láttam csak cikket, elbujtatva:
www.origo.hu/uzletinegyed/hirek/20100327-ketmilliard-1944es-dollart-kovetelnek-magyarorszagi-bankoktol.html

a lényeg, hogy a máv után (ahol 1,2 MRD akkori dollárt követeltek, mai árfolyamon ugye kb 8-9 Mrd Dollárt) most a bankok kerültek teritékre

namármost:

-lehet hogy az elöző kamu volt, majd meglátjuk
-öt magyar bank került célkeresztbe, de meg nem mondom, akkor melyik volt, működött, létezett (pl az Erste ugye osztrák bank, nem tudom, volt-e akkor itthon elődje)
-közeledik a választás, kell az ingerlés
-ezek együtt más 3 mrd akkori dollár, mai áron sokkal-sokkal több
- kevés a náci itthon?

on

Kartal (rezervált) 2010.03.27. 12:24:24

@laspalmas: Ahogy elnézem ebben az esetben mindenki sáros, nem csak Morvai. De ha így megy tovább, a Jobbiknak el kell gondolkoznia Krisztina további sorsáról, mert egyre kényelmetlenebbé válik a párt számára (pl. Budaházy ügy miatt is).
Egyébként négy éve, amikor egy Fidesz kapánybuszt fényképeztek le mozgássérült parkolóban, nem volt ekkora média-hiszti körülötte, a Fideszesek magyarázkodtak egy sort, lehazudták a csillagot az égről - de még a napot is -, és az ügy el volt felejtve. Azt azonban egyik sem mondta, hogy ég a pofája, mert ott parkolt - szemben Morvaival.
Egyébként meg ha kinézek az ablakon, azt látom, hogy MINDENKI, kivétel nélkül mindenki magasról szarik a kresz szabályira, akkor tessék kérem mindenkit büntetni egyformán!

Egyébként meg az ügy súlyát tekintve így is túlreagáltam, úgyhogy részemről a dolog lezárva.

bi2025 · http://civilkurazsi.blog.hu/ 2010.03.27. 12:25:11

@Horizont:

EZT HOL OLVASTAD?

NAGYON FONTOS LENNE!

Kartal (rezervált) 2010.03.27. 12:25:42

@Conv: attól még lehet persona non grata...

pakesz (törölt) 2010.03.27. 12:29:22

@Pipas: miert azokra akik kint voltak a barikadokon megis mit mondjak? szabadsagharcos?
vagy partizan?
szamomra ok csocselek

Donna (Cara)mba 2010.03.27. 12:29:32

@Horizont: Na, ez az amitől tartottam. Remélem, csak kamu az egész. És nem vagyok Fidesz-ellenes, még ha nem is rájuk szavazok, hanem a Jobbikra. Mivel nincs más nemzeti jobboldali párt a láthatáron. A Fidesz egymaga nem kerülhet 2/3-os többségbe, mert ellenállhatatlan lesz a diktatúra felé tolódás. És ez nem mindig azért történik/történhet így, mert egyenként a választók hibásak. Csak más egy réteg dinamizmusa, öngerjesztő ereje, mint az az erő, dinamizmus, akarat, amivel az egyén könnyen szembeszállhatna és egyensúlyt teremthetne egy túlságosan nagyra nőtt hatalommal szemben. Ez az én véleményem, de a tévedés jogát fenntartom.

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2010.03.27. 12:34:41

Azér'mennyi új arc jött ide kommentelni meg jobbik-fikázni...

Kartal (rezervált) 2010.03.27. 12:39:18

@Tigeri: ugye? mióta ismertebb a blog, elöntötték a trollok. no mindegy, ez van.

Horizont 2010.03.27. 12:41:45

@bi2025: A Propelleren, és az ATV-n nyilatkozott ami tán nem hamisítás mivel ott a felvétel:) Azt hiszem még jó pár szavazó átmegy a Jobbikhoz, egy ilyen kiszólás után!

@Donna (Cara)mba: Igazad van. Az lenne az igazi és nekünk embreknek nagyon jó, ha úgy működne a magyar politika, hogy minden oldalról bekerülne 1-1 párt, ha normálisak lennének. Tudom álmodozás:)

Horizont 2010.03.27. 12:43:08

@Tigeri: @Kartal (beleszól):
Index címlap volt tegnap a Vasztagbőr, ilyenkor az is jön aki máskor nem:))