Skip to content


       Szűrés lista

Fél milliárdos állami villa - ajándékba

Június 11-én Fellegi Tamás nemzeti fejlesztési miniszter közös megegyezéssel szüntette meg a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. addigi vezérigazgatója, Kamarás Miklós munkaviszonyát.

Kamarást nem érte váratlanul a menesztése, pontosan tudta mindenki, hogy meneszteni fogják a kormányváltás után.

A menesztése előtt 2 nappal, június 9-én azonban Kamarás még aláírt egy szerződést.

Eszerint a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. odaajándékoz a Magyarországi Zsidó Örökség Közalapítványnak (Mazsök) egy a 4534 négyzetméter alapterületű, 459 millió forintra értékelt, műemléknek nyilvánított XII. kerületi villát, a Budakeszi út 32. szám alatti állami tulajdonú ingatlant (Google maps).

Az indoklás:
Az „államtól átvállalt kulturális, szociális és hitéleti célra történő felhasználása érdekében történik."

Az ajándék:
Ha a közalapítvány öt éven belül értékesíti a villát, akkor a bevétel felét köteles befizetni a központi költségvetésbe. Ennek a néhány esztendőnek az eltelte után azonban a Mazsököt már nem terheli ilyen fizetési kötelezettség.

Az érintettek magyarázatai:

Kamarás:
"A választások után mindenegyes kérdésről és döntésről egyeztettek Halasi Tiborral, akit a Fidesz az MNV ellenőrző bizottságába delegált. A szóban forgó ingatlan átadására törvényi kötelezettsége volt, így nem mérlegelhettek."

Halasi:
"Volt együttműködés Kamarás Miklóssal a választások után, a konkrét esetre azonban nem emlékszik."

Aham ... én sem szoktam emlékezni, ha odadobok egy alsó hangon fél milliárdos ingatlant egy alapítványnak.
 
Zoltai:
"Az ingatlan a második világháború előtt az izraelita hitközség tulajdonában lévő egyházi menedékházként működött, majd az 1945-ös államosítás után a kanadai nagykövetség költözött ide. Miután a diplomáciai testületnek már nem volt szüksége az ingatlanra, azt az államtól visszaigényelte a Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetsége. Zoltai Gusztáv azt mondta, hogy a közalapítvány 1997-es alapító okiratában az állam vállalta induló vagyon rendelkezésre bocsátását, amit máig nem teljesítettek maradéktalanul. A mostani ingyenes átadás ezt a hiányt pótolta."

Aham ... éppen időben teljesült ez a 13 éve húzódó ügye.

A MAZSÖK-öt a Magyar Köztársaság kormánya hozta létre a párizsi békediktátumban foglalt nemzetközi jogi kötelezettségek teljesítésére. A közalapítvány célja, hogy azon zsidó származású magyar állampolgárok, akik a náci intézkedések és a holokauszt elszenvedői voltak, újjászervezhessék vallási, kulturális, oktatási rendszerüket, személyes szociális helyzetüket javíthassák az erre fordított javakból.

Nézzük, hogy feleltek meg ennek:

Végkielégítés:
A közalapítvány titkára munkaviszonya megszűnése alkalmából 9 és fél millió forintos végkielégítést vehetett fel munkáltatójától, a Magyarországi Zsidó Örökség Közalapítványtól (MAZSÖK). A végkielégítésen felül a törvények szerint profitorientáltan nem működtethető közalapítvány titkára többhavi fizetésének megfelelő prémiumot is kapott korábban arra, hogy a tervezettnél nagyobb volt a MAZSÖK 2007-es bevétele, s az alapítvány vezetése újabb jutalmat irányzott elő, ha költségvetésük bevételei tovább növekednek.

Prémium:
A közalapítvány ügyvezetője milliós jutalékot kapott egy több száz millióért eladott, a közalapítvány tulajdonában lévő ingatlan értékesítése után. A becsült értéken 370 milliót érő, Budapest belvárosában álló épület több mint kétszereséért, 765 millióért kelt el, s a két összeg különbözetéből megállapított jutalékot, 1,1 millió forintot kapott a közalapítvány ügyvezető igazgatója.

Összeférhetetlenség:
Az Állami Számvevőszék megállapítása szerint olyan szervezeteknek adott rendszeresen támogatást, melyek vezetői a MAZSÖK kuratóriumában is helyet foglaltak. Zoltai Gusztávot, aki a közalapítvány kuratóriumának társelnöke, személy szerint is vád érte, miután kiderült, a MAZSIHISZ ügyvezetőjeként pályázott, és nyert a 2008-ban a közalapítvány által szétosztott közel 76 millió forintból.

Állami appanánzs:
2007. december 20-án Hiller István 21 millió dollár értékű (4,4 milliárd forint) támogatási szerződést kötött a Mazsihisszal ("jogosult") és a Mazsökkel ("kedvezményezett") a náci korszakban elpusztított zsidók után maradt úgynevezett uratlan vagyon (elvett ingatlanok) kérdésének rendezéséről.

ravaluf kollega szerinte: "jövőre eladják 50 milláért, mondván, hogy meg vannak ereszkedve a cserepek, leperkálnak 25 millát, a következő tulaj eladja 500 milláért, és visszaoszt ezeknek a t. résztvevő feleknek 300-at."

Címkék: pofátlan

A bejegyzés trackback címe:

https://vastagbor.blog.hu/api/trackback/id/tr952135328

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Böllenkedés 2010.07.07. 17:28:47

Dobd el a bicskát! Dobd el MOST! ... ne nem én nem... FEKÜDJ A FÖLDRE! *bunyó hangok* - na erre ébredtem ma hajnalban, és mivel előtte este A Bár-ban sörözgettünk, meg default hülyeségeket álmodtam amúgy is, így hirtelen nem is...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

lcutti 2010.07.07. 11:31:32

Na, ki mer h0zzász0'lni?

esef 2010.07.07. 11:34:26

Basszák meg! Nekem meg a nagyszüleimet kitelepítették Felvidékről, 'oszt mit kapunk a tótoktól... Ha besétálok a Dohányba vagy a Kazinczyba és jelzem, hogy zsidó akarok lenni, akkor nagyon csúnyán fognak nézni rám vagy egyszerűen levegőnek fognak nézni?

Valahol Máshol (lemondott Dr. Prof.) 2010.07.07. 11:35:14

Egy közös Fidesz-MSZP mutyi, a zsidók meg ismét csak bemutathattak a többiek képébe, hisz nekik ez a félmilliárdos putri csak úgy jár.

Halasi meg nememlékszik az esetre. Hát persze bazmeg, ha én így igazgatnám a vállalkozást, hogy nem emlékszem mikor mit cselekszem, már rég az utcán élnék. Jah de te politikai nyalonc vagy, ott az eseti szenilitás alapkövetelmény.

Noname Cowboy · http://www.rosevalley.hu 2010.07.07. 11:36:01

A faszom a kampósorrú anyjukba! Ezeknek semmi sem szent?? Meghagyni nekik a zsinagógájukat oszt lófasz a seggükbe!

dr. Aullah 2010.07.07. 11:38:16

@lcutti: Rohadt mszpsek, rohadt fideszes mutyikirályok, rohadt zsidók!

És akkor most mi lesz vele? Vagy akkor ez így már ennyi? El van döntve és nem lehet csinálni semmit?

Homeoffice 2010.07.07. 11:39:57

Nem értitek.
AZEMBEREK a szavazófülkében lezajlott forradalommal ERRE is felhatalmazást adtaka forradalmi erőnek....

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2010.07.07. 11:44:25

Ez a MAZSÖK első blikkre (ás másodikra is) egy teljesen átlagos alapítvány a milliók-milliárdok lenyúlására ... és amíg az Hunvaldék dettó ugyanezt csinálták (olcsón megvették, drágán eladták), addig ugye Hunvald börtönben van, a MAZSÖK meg vígan bizniszel.

Éa valljuk be, a zsidók roppant ügyesen csinálják, mivel
1, nem lehet megfogni őket
2, nem is merik, mert zsidók

Homeoffice 2010.07.07. 11:46:57

@zero:

LEnne egy kérdésem.. van Neked olyan pólód, inged stb, amelynek eredete nem bizonyított?
Esetleg nem Mahaszos cimkés mp3 lejátszód, laptopod?
Mert akkor nem nyilatkoznék ilyen radikálisat a helyedben:)

esef 2010.07.07. 11:47:46

@zero:
Szerintem te vagy a zsidók vezetője és most próbálsz mindent rákenni a Szeretett Vezetőre! ;-)

guma 2010.07.07. 11:48:44

www.complex.hu/kzldat/t9900070.htm/t9900070.htm

Ezért mondom, se egyháznak se pártnak ebben a gazdasági helyzetben semmit.
Önmérsékletet mindenkinek!

Homeoffice 2010.07.07. 11:49:05

@Lone Wolf:

Nah kérem azért ne ilyen radikálisan jó?:))))

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2010.07.07. 11:50:20

@esef:

amúgy nincs semmi különös a történetben, hát nem ők a világ legügyesebb kereskedői immár cirka 2000 éve? :-)

guma 2010.07.07. 11:54:27

@zero:

Az alapítványok külön misét érnek meg! Nem törvénytelen felhasználni a saját működésükre odaadott pénzt (emlékszel a beteg gyerekre!).

Vagy amikor körházban alapítványra adakoztak és a vett berendezések az orvos távozásával mentek vele, mert sehol sem volt nyilvánosságra hozva, hogy az nem a kórház alapítványa.

esef 2010.07.07. 11:54:47

@zero:
Arra gondoltam, hogy zsidóék simán el fogják adni valami nevetséges összegért. Annak a felét (pár milliót) megkapja az állam szerződés szerint, a zsidók meg nokiásdobozban a többit...

2010.07.07. 11:54:51

Érdekes, ha egy mezitlábas proli visszaigényelte a beállamosított kis kocsmáját vagy szántóját, annak kiszúrták a szemét egy 10e Ft-os kárpótlási jeggyel, aminek a forgalmi értéke a fele volt, de ha az egyház (nem csak a zsidók, a keresztény egyházak is!) annak standapityere visszaadták a csilliós épületeket meg mindent. Basszák meg a kárpótlási törvényt is!

Jobbágy 2010.07.07. 11:56:49

Ácsigitár! Tegnap este a hírTV-ben megszólalt a Kamarás elvtárs és azt mondta, hogy nem tájékoztatta utódját, mert a TÖRVÉNY KÖTELEZTE erre a lépésre, tehát NEM KELLETT BESZÁMOLNIA!

Valahol Máshol (lemondott Dr. Prof.) 2010.07.07. 11:57:11

Hihetetlen vicc az egész. Nem tudod a pólód eredetét igazolni, meg MAHASZ-matricáért zaklatnak, százötvenezres összegre emelt bírságolási tétel, elzárás, az APEH aki akkor is megbüntet harmincezerre, ha minden tökéletesen rendben van a cégnél, mert egyszerűen X forintot be kell hajtani, ez van, fellebbezni az APEH-nál lehet (LOL), erre ez faszán, totálisan törvényes. 4 milliárdos támogatási szerződés, meg gondolom még egyszer ennyi ingatlanban merthát....

Remélem hamarosan jön egy történész aki kideríti, hogy a holokauszt előtt az egész ország a zsidóké volt, így nincs más hátra, a törvény szellemében át kell adni nekik az országot.

Jobbágy 2010.07.07. 11:57:46

Tehát Halasi azért nem emlékszik, mert nem is emlékezhet

Valahol Máshol (lemondott Dr. Prof.) 2010.07.07. 11:59:47

@esef: Öt év elteltével már nem kell osztozniuk az álamkincstárral. 2015 júliusától már piacra is dobják és mondhatják, hogy öt év fáradságos munkával (ennyit kellett ülni az ingatlanon) kerestünk cirka félmilliárdot.

eszkep 2010.07.07. 12:01:32

Hiányolom a cikkből a megszokott "fideszezést", hogy ti. Fellegi kirúgta szegény, szerencsétlen illetékes elvtársat, ami egyébként a magyarországi demokrácia halála, stb, stb.
Sebaj, "valahol máshol" nevű blogtársunk, már eljutott az amúgy igen nívótlan "Egy közös Fidesz-MSZP mutyi" című sirámokhoz.
Úgy látszik alapvető szövegértelmezési problémái vannak az illetőnek...

Jobbágy 2010.07.07. 12:02:20

Tehát Halasi azért nem emléxik, mert nem is emlékezhet, a kilences híradó végefele van a honlapjukon

Lone Wolf 2010.07.07. 12:02:27

@zero:

"Ez a MAZSÖK első blikkre (ás másodikra is) egy teljesen átlagos alapítvány a milliók-milliárdok lenyúlására ... "

Éa valljuk be, a zsidók roppant ügyesen csinálják, mivel
1, nem lehet megfogni őket
2, nem is merik, mert zsidók

"amúgy nincs semmi különös a történetben, hát nem ők a világ legügyesebb kereskedői immár cirka 2000 éve? :-)"

Ja... Csak addig folytatják, addig próbálgatják a türelmünket, amíg már a hozzám hasonló embereknél is kimegy a biztosíték, és nekiállnak zsidózni! Onnantól kezdve pedig már komoly bajban lesznek az urak! A MÁV per már vészesen közel lökött engem ehhez. Aztán meg jött ez. Pillanatnyilag egyetlen paraszthajszál választ el attól hogy benáczuljak!

BTW: Rossz az emlékezetem, vagy tényleg volt valami olyan üzenet az ilyen-olyan kormányhivataloknak, hogy a vezetőségük már ne írjon alá semmit, ne csináljon semmit, a normál mindennapos ügymeneten túl? Egyszóval, MEGTILTOTTÁK nekik az efféle akciókat?

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2010.07.07. 12:02:50

@Jobbágy:

Most azt mondod, hogy Kamarás csak azokról a folyó ügyekről számolt be Halasinak, amire nem kötelezte törvény? :-))

esef 2010.07.07. 12:03:42

@Valahol Máshol:
Szerintem többet ér az félmilliárdnál most is...
Máshogy fogalmazok: Ér mondjuk 700 milliót. Zsidóék eladják papíron 100-ért, mert ugye lepusztult, romos, szegény zsidóknak nincs pénzük, hogy rendbehozzák. Állam megkapja a maga felét, 50 milliót, zsidóék is. Meg a többi 600 milliót nokiásdobozban. Soha senki nem fog nyomozni utána, mert akkor jön az antiszemita/náci-kártya...

picur3ka 2010.07.07. 12:04:34

En nem ertem, hogy a valasztasok ideje alatt a kormanyatadasig, mikor a parlament nem ulesezik, mi a tokomnek csinal barmit is a lekoszono kormany, ami nem a napi rutin vagy surgos?

Minek lehet neki, egyaltalan?

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2010.07.07. 12:04:46

@eszkep:

Szerintem egyetértünk, hogy Kamarás bőven rászolgált a kirúgásra, nem sír érte senki

picur3ka 2010.07.07. 12:05:47

@zero:

Vagy amirol kedve tartotta...

eszkep 2010.07.07. 12:06:45

Egyébként jövőre tényleg számolni fogom, hány holokauszt megemlékezés van egy évben.

Meg összeszámolom az 1944-es délvidéki áldozatok, a Lenin-fiúk áldozatainak, Budapest ostromának civil (és nem civil) áldozatainak, az 1919 erdélyi vérengzések áldozatainak, az orosu hadifogságban meghalt hadifoglyok emléknapjait is (bár ezzel hamarabb fogok végezni, azt hiszem)

Jobbágy 2010.07.07. 12:06:53

@zero: Ezt nem én mondom, hanem Kamarás maga! Mert ugyi véleménye szerint ez nem is döntés!

Marcellusca 2010.07.07. 12:07:44

@Lone Wolf: Nu? Fáj valami? Mé' nem fordulsz a problémáddal Halasihoz? :)

@zero: Több az, b@szod, több az! :DDDD

Szóval, 5 évig csak "ülnek" a kapott ingatlanon, majd akár milliárdért is eladhatják, anélkül, hogy egy vasat is fizetnének az államkasszába?
Ki van ez találva, kérem!

eszkep 2010.07.07. 12:08:08

@zero: Pfff... valamiben egyetértünk... :-)
Pusztán kíváncsiságból: és hogyan vélekedsz az OVB leváltásáról?

szmoker (Homo Trollicus) 2010.07.07. 12:08:28

Nekik szabad, mert ők zsidók. Ennyi.
Aki bármi mást gondol, az náczi és antiszemita és holokauszt-tagadó, tömlöcbe vele.

picur3ka 2010.07.07. 12:08:29

@Lone Wolf:

Volt ilyen fidesz kommunikacio, na de akkor mi van? MEGTILTJAK? Ki?

The Drunken Master (a.k.a. Eltiron) 2010.07.07. 12:08:51

/csendesen, félve/ most akkor zsidózunk?

szmoker (Homo Trollicus) 2010.07.07. 12:10:15

... esetleg még teljes vagyonelkobzást is lehetne alkalmazni, amiből az 1980 után született holokauszt-túlélőket kárpótolják.

eszkep 2010.07.07. 12:11:18

Gyurcsány mikor adja a villáját az eredeti zsidó tulajdonosainak?

Kicsit Karcos 2010.07.07. 12:11:55

Fellegi "Dávid-csillag" Tamás: www.168ora.hu/cikk.php?id=3534
Navracsics "kipában rasszistázó" Tibor: kuruc.info/r/6/62020/
Orbán, aki zsidó nevet ad az összes gyerekének, és aki szintén nagy kipahordó: kuruc.info/r/2/42021/
Fónagy János, aki Kókáékkal ünnepli a hanukát: www.zsido.com/cikkek/_koka_arato_molnar_es_fonagy_gyujtotta_meg_a_hetedik_gyertyat__/12/89
Rogán Antal, aki zsidó belvárost épít kipában: kuruc.info/r/26/55518/
Hende Csaba, aki szintén kipában jár: lt.szentkoronaradio.com/belfold/2010_07_05_hende-csaba-is-kipat-huzott

Stb.

Aki kipában megy a zsinagógába, az zsidó, és pont, mint ahogy aki kereszttel a nyakában lép be a templomba, az keresztény.

Nem kétséges, folytatódni fog a zsidók permanens kistafírozása a mostani ciklusban is. Ahol ennyi biboldó van kormányon, ott ez másképp nem is lehet. Szegény kirekesztettek:((

Vajon kinek lesz bátorsága elzárni ezeket a pénzcsapokat?

És ezek még csak azok a pénzek, amik kimondottan a zsidóknak mennek, hol van ez még az IMF-hiteltől, Sukorótól, a zsidó "értelmiségnek" becsatornázott pénzektől, meg a zsidó kufároknak áron alul elherdált ingatlanoktól szerte az országban?

Marcellusca 2010.07.07. 12:12:03

@picur3ka/mesterhazymiklospart: Mer' így sikerült 12 államigazdaságot is "megfelelő" kézbe juttatni.

Lone Wolf 2010.07.07. 12:12:09

@picur3ka/mesterhazymiklospart: Annyi hogy ezután (elvileg) egy tollvonással visszacsinálhatnák, és szétrúghatnák az elkövető alfelét, mert a fölsőbb irányító hivatal >egyértelmű< utasításaival ellentétesen cselekedett...

picur3ka 2010.07.07. 12:15:24

@eszkep:

Az a nagy kaki, hogy a valos karvallottak ritkan es kozuluk kevesen koveteloznek, a zsidok kozott is.

A legtobb penz mutyira megy.

Jobbágy 2010.07.07. 12:15:36

@The Drunken Master: Leghatározottabban nem! Csak annyi van, hogy a Mazsök megkapta még egyszer azt amit már megkapott egyszer a Mazsihisz és túl is adott rajta! Ez természetes!

"A Magyarországi Zsidó Örökség Közalapítvány a szerződés szerint el is adhatja az épületet. Zoltai Gusztáv, társelnök, aki egyben a Mazsihisz ügyvezető igazgatója is, azt mondta: egyelőre bérbe adják az ingatlant."

Valahol Máshol (lemondott Dr. Prof.) 2010.07.07. 12:15:37

@eszkep: Hát persze droid, június 9-én, amikor már igencsak a Fidesz volt hatalmon, egész véletlenül semmit sem tudtak az MNV Zrt.-nél folyamatban levő ügyekről. Ugyanmár, elhiszem, hogy ezt a narancsos szakkörben elhiszik, én nem. Amikor egész kis csapat rohant egy csomó helyre erővel leváltani az előző főnökséget. Ugyanmár, ezt te beszopod, mert erre vagy nevelve. Ez a Kamarás nyélbeütötte a dolgot, a Halasi meg elfordította a fejét, nem látott ő semmit. A zsidók csak megkapták azt ami jár nekik, ennyi.

Jobbágy 2010.07.07. 12:16:59

Régóta a kedvenc ügyem! Munkában görnyedni, cah! Így kell ezt!

Marcellusca 2010.07.07. 12:17:53

@The Drunken Master: Ha gondolod, czigányozhatsz is. :)))
/Czigányozás: pipa! :DDDDD/

szmoker (Homo Trollicus) 2010.07.07. 12:19:29

@Jobbágy: majd a "Magyar Állam" visszavásárolja 1 milliárdért.

Eleg_Volt_a_hazaarulasbol! · http://ciganybunozes.blog.hu 2010.07.07. 12:23:47

Aza a zsidoknak csak sikerul osszehozni egy masodik hollo kosztot...
Mert meg par ilyen huzas /mav perelese, allando siras, allam folyamatos lenyulasa/ meg par gazdasagi intezkedes a fidesztol /svajci frank 300, plusz par nyilatkozat/ es ott fogunk allni mint Nemetorszag Hitler idejeben: a zsidok es a korrupt politikusok megtollasodnak, a kisember a ciganyterror es a munkanelkuliseg rabsagaban szenved....

aztan majd nem is lesz ennyire vicces ez a vicc:

-Tagadja on a hollokosztot?
-Nem, nem tagadom! Igenylem!

DexterMorgan78/Séfbácsi 2010.07.07. 12:23:50

OFF:
Ibi gyanúsított lett:)
ON

esef 2010.07.07. 12:23:55

@eszkep:
Gyurcsány villájának a tulajdonosa az Apró család. Antal, a családfő még Klein (ősi keresztény név ugye...) néven született. Ne legyél antiszemita, náci, holokauszt tagadó!

Homeoffice 2010.07.07. 12:24:29

@Marcellusca:

Te mindig ugrasz, amikor bántani lehet a zsidókat és derék cigány polgártársainkat?:D:D
NÁCZI!

Marcellusca 2010.07.07. 12:27:28

@Kicsit Karcos:
"Aki kipában megy a zsinagógába, az zsidó,..." - Na, látod, ebben tévedsz.
Én a pécsi zsinagógában voltam. Kipában. Mert Istennek házába nem mehetsz be hajdonfővel.
Úgyhogy adtak egyet papírból.
És nem vagyok zsidó.

Kurt S. Earp 2010.07.07. 12:28:11

@Kicsit Karcos: "Aki kipában megy a zsinagógába, az zsidó, és pont, mint ahogy aki kereszttel a nyakában lép be a templomba, az keresztény."
Karcos úr, kérem tisztelettel, pusztán a korrektség okán jegyezzük meg, hogy ez nem így van.
A zsinagógába való belépést szigorú szabályok kötik.

Ja, mielőtt elszabadul a pokol, a jobbikra szavaztam, nem vagyok körülmetélve, nem vagyok zsidó és a családunk is 15000000000000 évre visszamenőleg római katolikus, ezért a "retkes zsidó kurva anyádat- büdös zsidóbérenc" kombinációt talán kihagyhatjuk.

Kicsit Karcos 2010.07.07. 12:28:51

Majd nyilván jelentkezik megint egy "jó zsidó", vagy éppen 108, aki felháborodva kikéri magának, hogy rá hivatkozva tömjék ki Zoltaiék zsebét újra és újra. Így szokott ez lenni.

Soha nem hallottam sem Weisz nénit, sem Schwarz bácsit arról nyilatkozni, mennyire elítéli az ontopik gyakorlatot. Pedig a jó zsidó jó adófizető, nem? És nem ő kapja a "kárpótlásokat", hanem a rossz zsidók, nemde? Akkor miért ne kritizálna?

Pedig ott vannak a kormánykoalícióban is, a kereszténydemokraták zsidó tagozatában (sic!). Nekik mi a véleményük?

Kurt S. Earp 2010.07.07. 12:29:45

@Marcellusca: Egy srófra jár az agyunk?:-)

Kicsit Karcos 2010.07.07. 12:31:51

@Marcellusca: @Kurt S. Earp:

Egy politikus előre leszervezett program keretében jár zsinagógába, nem szorul rá az ingyen papírkipára, amit a bejáratban kap. Ami rajta van, azt magával viszi.

Miért nem kalapot vitt, ha már a zsinagógában volt dolga? Ha jól tudom, a lényeg a fedett fő. A kipa zsidó vallási jelkép is, nem csak egyszerű fejfedő.

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2010.07.07. 12:38:07

@Marcellusca: Nekünk nem kell magyarázkodnod,mi így is szeretünk.(csak majd egy kicsit jobban figyelünk rád)

dr. Aullah 2010.07.07. 12:39:07

@Marcellusca: Én meg úgy hallottam, hogy isten házába nem lehet bemenni semmilyen tökfedővel. De hát akkor az lehet másik ház volt...

Marcellusca 2010.07.07. 12:41:08

@Kicsit Karcos: Értem én, hogy mit mondasz és valahol igazad is van.

Nálam nem volt még csak egy bézbólsatyi sem, mer' csak turista voltam, úgyhogy nem volt más lehetőség.
Egyébként meg, ja.
Ha tudja, hogy nem lehet oda fedetlen fővel bemenni, miért nem vett fel egy nemez csákót, kalapot? :)))

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2010.07.07. 12:45:51

@Seduxen: Ez valami náczi együttes?A múltkor linkelte valaki az egyik számukat,talán te.

Kurt S. Earp 2010.07.07. 12:47:20

@Kicsit Karcos: "Egy politikus előre leszervezett program keretében jár zsinagógába, nem szorul rá az ingyen papírkipára, amit a bejáratban kap. Ami rajta van, azt magával viszi."

Valóban. Igen gyakran magával viszi. Ezt a Hitközség adja neki. Szép, kézzel varrott, egyedi, hétköznapi, átlagos, akármilyen. Ajándék. Felteszi amikor megy és nem lesz tőle zsidó.

Jobbágy 2010.07.07. 12:49:22

@szmoker /segílyes/: ígyígy és teljes lesz a kör! benned egy "jó kalmár" veszett el :))

picur3ka 2010.07.07. 13:01:08

@szmoker /segílyes/:

Es hanyszor fogjak meg odaajandekozni nekik azutan? Ez a legjobb uzlet.

tkgabor 2010.07.07. 13:05:51

Erre lehet azt mondani, hogy mocskos zsidók? És még nem értik, miért nem szeretjük őket...

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2010.07.07. 13:11:58

@acsub: Ez nagyon jó!köszönöm!Így még sose láttam,.

Sátán meg a Jocó 2010.07.07. 13:15:23

Zoltai "MUNKÁSŐR" Guszti meg csak röhög a markába...

Seduxen (már NEM dr.) 2010.07.07. 13:20:04

@Tigeri: nem, svédek. asszem :)

@acsub: köszi, már láttam ezt is :)

Homeoffice 2010.07.07. 13:23:18

@Tigeri:

Svédek és nem Náczik, csak háborúmániákusok:.....

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2010.07.07. 13:30:29

Amíg egyes alapítványnak karácsony van, így nyáron, Felsőzsolcán meg rendőrökkel teszik helyre az árvízkárosultakat.

Vajon oszlatni is fognak?

index.hu/belfold/2010/07/07/behatoltak_a_tuntetok_a_felsozsolcai_polgarmesteri_hivatalba/

Messze van Felsőzsolca a Rózsadombtól ...

TemplarOmega (törölt) 2010.07.07. 13:33:07

Elnézést ez a Kuruc.info?

Na, hol vannak a nagy cionista újságírózsenik, hogy akkor most védjük meg az álláspontot, hogy az izreliták szeretreméltó kisebbség.

Hol van Bede, hogy államtól lopni=nagyon MENŐ.
Hol a sok mocskosszájú patkány? Most kell köpködni.
Mocskos nácik sajnáljátok a adóforintokat , tőlük? Pont tőlük?
Hány lélgeztetőgép, hány "szegíny romákot" lehetet volna belőle legyártattni:

A csávót nem leválltani kellett volna elzárni a vizsgálatok végéig.
Ezen van mit vizsgálni egyáltalán?
Izraelbe már tárt karokkal várják. Kiaadatás nincs.

csoko20 2010.07.07. 13:35:10

Khm, ha itt sem lehet zsidózni akkor hol?

Azért csak a ZSIDÓ Örökség Közalapítvány mutyizta ki és nem a békéscsabai tirpák néptánc együttes!

Csak ZSIDÓK vannak egy Magyarországi ZSIDÓ Örökség Közalapítvány nevű ZSIDÓ szervezetben és nem pedig ruszinok!

Valahogy csak a ZSIDÓkhoz vándorolt a közvagyon!

vazze... 2010.07.07. 13:36:42

már várom az igazi sipi nyomit a hülyeségeivel.
Még tarthatott volna a II. világ háború nagyjából úgy 1 évig...

Noname Cowboy · http://www.rosevalley.hu 2010.07.07. 13:37:32

@zero: Nem kicsit van. 100eFt/m2! Ezzel is faszán meglopják az államot! aka Joav Blum!

Kurt S. Earp 2010.07.07. 13:40:28

@zero: Több mint 20 évig laktam ezen a környéken, rokoni kapcsolataim miatt napi rendszerességgel megfordulok itt. A válasz a kérdésére Zero úr kérem a következő: amennyiben 698 II. világháborús bomba van a falaiba fúrodva és pestisbolhás patkánykolónia lakja minden szobáját akkor is megérné megvenni ennyi pénzért. Ez Buda egyik elit negyede, kitűnő közlekedéssel, 10 perc sétával elérhető erdős kirándulóterületekkel.

fogash 2010.07.07. 13:41:23

OFF

index címlapos, hogy a tüntetők behatoltak a felsőzsolcai polgármesteri hivatalba. Csak megnéztem a képeket, kik ezek a tettrekészek? Hát nem mind rétinéger vagy nyugdíjas? Sose jártam Zsolcán, a képeken biztosan reprezentatív minta látszik a település életkori és etnikai szerkezetéről. Én meg egy rászista nácikok e vagyok ha azt hiszem, hogy akinek van két keze, az nem hőzöng, hanem bontja a házát, nehogy kifizettessék vele a százezres bírságot...

pakesz (törölt) 2010.07.07. 13:44:36

nem az a gond hogy a zsidoknak odaadtak hiszen az az oveke volt hanem az hogy mi ez a zsido szervezet?

amugy errol az ingatlanrol irtak ugy 5 eve, hogy ingyen odaadnak a zsidoknak csak vigyek es nem a tulajdonjogon volt a vita, hanem hogy ki ujitja fel
hat mar fel lett ujitva rgton jelentkeztek is ra :)))

Disznó Úr 2010.07.07. 13:44:46

A hírt először úgy hallottam, hogy a Mazsök ezt az ingatlant elcserélte egy belvárosi ingatlanra az állammal, majd most visszakérte (és kapta) az államtól az ellenértéket.

Ilyen velem is gyakran megtörténik. Például veszek egy autót, kifizetem érte a pénzt, megkapom az autót és visszakérem a pénzt is.

Szemesnek áll a világ.

gramercy 2010.07.07. 13:47:50

na, ezutan mar a szamvevoszek se fog belepofazni

amugy meg ennyit a kib@szott fejfedokrol:
www.youtube.com/watch?v=9FKOVFyd3nc

belekotty 2010.07.07. 13:48:37

Na az ilyenek miatt kellett leváltani a szoclib kormányt. Csak eztmost abba került hogy trónra emeltétek Orbán Viktort. Gyanítom túl nagy árat fizetünk érte!

2010.07.07. 13:50:36

@zero: lehet, hogy lepusztult...

molaris 2010.07.07. 13:50:45

Mivel hozzászólásom alkalmas lett volna a zsidó közösség nyugalmának megzavarására, ezért moderáltam.
Hogy miket írtam volna? Engedjétek szabadjára a fantáziátok!
A King Cyti óta kissé a begyemben van ez a történelmi felekezet, és derék vezérkara!!

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2010.07.07. 13:51:52

@Noname Cowboy:

"4534 négyzetméter alapterület" az a telek vagy a ház alapterülete? :-)

eszkep 2010.07.07. 13:52:30

@Valahol Máshol: "Hát persze droid, június 9-én, amikor már igencsak a Fidesz volt hatalmon, egész véletlenül semmit sem tudtak az MNV Zrt.-nél folyamatban levő ügyekről."

Isten őriz', azzól, hogy a szocikról olyanokat feltételeznek, hogy eltitkolnak közérdekű adatokat, ne adj' Istem meghamisítják azokat. Bizonyára rosszul emlékszem, arra amikor 2006-ban meghemmisították a kötségvetési adatokat (és nyilván a bíróság is, Gyurcsányék egyetlen szerecséje egy joghézag, ui. kimaradt a szankció a törvényből...), Arra is rossul emlékszem valószínűleg, amikor 2006 tavaszán, a választások előtt egy héttel mégsem tették közzé a PSZÁF negyedéves (közérdekű adatokat tartalmazó) jelentését, hisz akkor az Index és a Népszabadság rögtön az alkotmányosságot féltette volna ugyanolyan elánnal, mint most egy papírcetli ("nyilatkozat") miatt.
Egyébként el szoktad olvasni a posztot, mielőtt kommentelsz??? Nem hiszem, akkor tudhatnád, miről van szó, és nem beszélnél a tényekkel ellentétes dolgokat...

Jobbágy 2010.07.07. 13:52:35

@fogash: Sajna ilyen a magyar vidék....

Noname Cowboy · http://www.rosevalley.hu 2010.07.07. 13:53:00

@zero: Teljesen mindegy. Mindenképpen alul van értékelve.

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2010.07.07. 13:54:03

Amúgy aki nem kapta még vissza az 1945-ben az államosított vagyonát, kérem a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt.-nél jelentkezzen!

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2010.07.07. 13:55:22

@Noname Cowboy:

meg is lenne döbbenve a blog teljes olvasótábora, ha fordítva lenne .....

gramercy 2010.07.07. 13:56:39

nincs az alulertekelve, csak 13 eve lett megallapitva az ertek :) elvegre azota huzodik

Noname Cowboy · http://www.rosevalley.hu 2010.07.07. 13:57:06

@zero: Szóval akkor az állam mennyivel is lett megint lehúzva?? Hogy a pofájukról sűljön le a vasstagbőr!

ravaluf 2010.07.07. 13:58:08

Ne náczuljatok be teljesen, ez megint egy olyan történet, ahol egészen felesleges zsidózni, ellenben a szerződést megkötő összes felet leültetném úgy 30 évre / kopf.

Az első tagmondat magyarázata az, hogy, ebből a 100.000 fős magyar zsidóság 99,999999999 százaléka kb. egy sékelt soha nem fog látni, és semmilyen előnye nem származik belőle, ellentétben avval a 10 főgecivel, aki benne van a buliban. Nem akarok neveket írni, de elég jó tippjeim vannak.

A második tagmondat magyarázata az, hogy akinek nem nyilvánvaló, hogy itt kérem lopás történt, kb. három résztvevő féllel /MSZP, FIDESZ, Zoltaiék/ az vak, hülye, és bolond. Jövőre eladják 50 milláért, mondván, hogy meg vannak ereszkedve a cserepek, leperkálnak 25 millát, a következő tulaj eladja 500 milláért, és visszaoszt ezeknek a t. résztvevő feleknek 300-at. Ennyi a sztori, sima etnobiznisz, már amennyiben magunkra etnikumként tekintek, amit inkább elkerülnék, lévén álláspontom szerint a zsidóság vallás, és nem etnikum.

Vegyétek észre, hogy lassan tényleg semmi különbség, biznic, az biznic, akármelyik rablóbanda ül a nyakunkon, az hogy most éppen ZS címkével kötöttek meg egy előnyös üzletet, az gyakorlatilag teljesen részletkérdés.

eszkep 2010.07.07. 14:00:35

@fogash: Azt hiszem, logikus az a fektételezés, hogy cigányok voltak, legalábbis az Index cikke alaján erre következtetek. Ti amikor ezt írják:

"Fél tizenegy körül a dühös helyiek megelégelték a helyzetet, és benyomultak a hivatal épületébe, egészen a polgármester irodájáig."

A gyülekezési jogról szóló törvény szerint, amennyiben a demonstráció elveszíti békés jellegét, fel kell azt oszlatni. Az elmúlt évek tapasztalata alapján fehér ember esetében ezt meg is tették.

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2010.07.07. 14:01:35

@ravaluf:

Valahol már éppen alakul a "Budakeszi 21 kft." ami megveszi majd 50 millárt, és eladja 500 millióért ....

jozicsenko 2010.07.07. 14:01:53

azt ugye tudjátok, hogy 2006 óta radikálisan emelkedik az antiszemitizmus kis hazánkban?

s a legszebb hogy okos, bölcs (előrelátó) zs. üzletemberek ebből is üzletet csinálnak?

ugyanis évente adnak ki egy önigazoló periodikát, Antiszemita beszéd Magyarországon címmel:
"Magyarországon 2000 óta minden évben kiadvány jelenik meg “Antiszemita közbeszéd” címmel. Ebben az könyvben antiszemita megnyilvánulások, cikkek, rádió és tv műsorok szövege olvasható magyarul és angolul."

haver.hu/zsidosagrol/antiszemitizmus/

ha majd olvassák ezt a blogot (és fogják) zsidók, a szokásos aggódás helyett vegyenek erőt magukon:
-vasútper, cca 9 MRD USD-os várható cehhel
-mazsök, mazsihisz: évente súlyos mrd-ok a szokásos támogatáson felül
-házak, ingatlanok, újságok, rendezvények támogatása, súlyos pénzekkel

vajon egy ilyen intenzitású pénzszivattyú után ki nem lenne antiszemita? (aki hülye)

az meg már külön gyomorforgató, hogy ezzel párhuzamosan megy az uszítás a keresztény egyházak ellen a volt szdsz-s részéről, hogy vegyék el a pénzeiket (igen, legyen minden szabályozva, leírva, ki mennyi kap: pont, itt a vége: de ez RÁJUK is vonatkozzon! nem csak a keresztényekre, hanem a zsidókra is...)

Valahol Máshol (lemondott Dr. Prof.) 2010.07.07. 14:02:40

@eszkep: Igen elolvastam, de ezt te komolyan gondolod, hogy megnyerte kétharmaddal a Fidesz a választásokat és pont az általad leírt szoci sumákolás után a Vagyonkezelő kimaradt azon állami cégek sorából, akiknek úgy a fejükre vertek, hogy az csak úgy sajog nekik még most is? Ugyanmár. Épp az általad leírt sumákságok miatt nem tudom elhinni, hogy még június 9-én ennek a fószernek csak úgy alá lehetett írogatni valamit anélkül, hogy Halasi vagy akármelyik fideszes nem kukucskált volna be, hogy "hé te ugye nem bugázod át valamelyik ingatlant a havernak, rokonnak, vagy akárkinek?". Szóval számomra ezért hiteltelen ez a nagy csend a demokratáknál. De te tudod, ők biztos ártatlanok és tiszták mint a friss hó.

Mindenesetre a négymilliárdos Hiller-féle támogatási szerződés fényében nyugodtan közölhetné a Fidesz az összes zsidó szervezettel, hogy finito, ende, ennyi volt, nincs semmiféle kárpótlás, ajándék a továbbiakban. Ennek kábé itt és most vége is lehetne.

agi02 2010.07.07. 14:03:18

hát ha az az ingatlan csak fél milliárdot ér akkor megeszem a kalapomat keserű uborkasalátával.

Elég nagy telek a Zugligeti út és a Budakesz út között, nagy alapterületű villa nincs leroggyanva a kanadaiak szépen rendbe tartották.

értéke kb 1 milliárd alaphangon, úgyhogy többet fognak azon keresni mint 500 millió.

TheQuestion 2010.07.07. 14:03:31

@ravaluf: Nincs az 50 ezer se már. Amúgy igazad lesz.

ravaluf 2010.07.07. 14:03:44

@Kicsit Karcos:

Rossz hasonlat, cuncikám, aki kipában megy a zsinagógába, az intellingens ember, aki nme szeret kalapban, vagy sapkában járni. Pl. ha én keresztény templomba teszem a lábam, értelemszerűen leveszem ha van a fejemen valami.... ez a párhuzam, nem a kereszt, annak a párhuzama Dávid pajzsa.

Eszmefuttatásod szerint, minden püspök zsidó, ha felteszi a kis piros kapedlijét.

groggil 2010.07.07. 14:04:38

Komolyan mondom, amikor még naív és széplelkű voltam -kb. középsulis koromban ill. még utána pár évig-, eljátszottam a gondolattal, hogy egy megismétlődő 2. vh. esetén biztosan segítenék üldözötteket bújtatni, meg hasonlók...
Mára már a sok mocskos pimaszságuk (mindennapi holokauszt dzsembori, Máv-per, Otp-per, átstartolgatás, Simon Peresz kijelentés, az üzenőfal Izraeli zászlóval történő letakarása a Városligetben, a Parlament alakuló ülésén az izraeli zászlós kitűzők, a Szentkorona "lemicisapkázása", az állandó ajvékolás minden ellen ami nemzeti, ...igen, a cigánybűnözők sunyi uszítgatása, stb.) miatt eljutottam oda, hogy ma már a kisújjamat sem mozdítanám értük, ha terelnék őket a Duna partjára...és tökéletesen megértem azt is, hogy kezdve a kora ókortól a Római Birodalmon át a középkorral folytatva miért voltak időről időre pogromok mindenhol...ezek semmiből sem tanulnak és olyan szemtelenek, mint a piaci légy! Úgy látszik, a történelem normális menete az, ha x időközönként beverik az arcukat...
És amire pár évvel ezelőtt lesajnáló mosollyal tekintettem (az ún. "összeesküvés elméletekre"), azokat egyszerűen kénytelen az ember komolyabban végiggondolni a sok egy irányba mutató "véletlen" tükrében...2010-re eljutottam oda, hogy amikor meghallom már pusztán azt a szót, hogy "zsidó", ökölbe szorul az arcom, kinyílik a bicska a zsebemben, és komolyan félelem fog el...
Asszem, maradok a Jobbiknál...vagy majd egy még radikálisabb pártnál...az utolsó remény lett a szememben...2010-ben itt tartok, wazze! Benácultam! És nem is érdekel, ez a legszebb az egészben! Dolgoztatok érte keményen, rohadékok!

eszkep 2010.07.07. 14:04:47

@zero: Miért lenne alulértékelve. A VIII kerületben a "kemény magban" ilyen négyzetméterárak vannak a komfort nélküli lakásokra is... :-)

ravaluf 2010.07.07. 14:05:06

@zero:

Biztos lehetsz benne.... meg abban is, hogy egyikünk sem kap onnan osztalékot.

eszkep 2010.07.07. 14:08:34

@Valahol Máshol: "nem tudom elhinni, hogy még június 9-én ennek a fószernek csak úgy alá lehetett írogatni valamit anélkül"

Akkor kezeltesd magad, met amíg valaki pozíciójában van (nincs kirúgva) addig aláírási jogosultsga is van. A kormányváltás nem jelenti azt, hogy az addigi hivatalnokok, funkcionáriusok megbizatása megszűnik. Amíg le nem jár megbizatásuk (határozott idejű megbizatás), vagy ki nem rúgják őket, addig posztjukon maradnak.

Démonmac1 2010.07.07. 14:09:35

@groggil: Élőben ismersz akár csak egyet is?

agi02 2010.07.07. 14:11:58

@zero: az általad küldött térképn pont nem látszik a villa. Mozgasd el az egészet balra. A zugligeti út-kisdobos kö- budakesz út által határolt telekről van szó!

Démonmac1 2010.07.07. 14:12:00

"miatt eljutottam oda, hogy ma már a kisújjamat sem mozdítanám értük, ha terelnék őket a Duna partjára"
Utolsó féreg vagy így első ránézésre, ha hagynád, hogy egy olyan embert akit nem ismersz, csak általánosítanni tudsz - hagyod hogy a vallása vagy származása alapján meggyilkoljanak.

groggil 2010.07.07. 14:12:12

@Démonmac1:
Igen...egy sörözés alkalmával -amikor éppen politizáltunk-, kijelentette, hogy egy cigány-magyar polg.háború esetén ő a cigányok mellett harcolna...azóta nem nagyon söröztünk...

eszkep 2010.07.07. 14:12:20

@jozicsenko: Én ezt úgy olvastam, hogy a világméretű terjedése miatt ajvékolnak a zsidók. Az áltlad is felsorolt tények ismeretében ez tényleg "érthetetlen"... Egyébként nem csak a MÁV-nál, de a francia vasúttársaságnál is bepróbálkoztak ilyen perrel, de azt a keresetet még a francia bíróságon próbálták elsütni. Vagy pl.a segélyszállítmányt vivő török hajók megtámadása is bizonyára elmélyítette a törökök-izraeli barátságot

Valahol Máshol (lemondott Dr. Prof.) 2010.07.07. 14:12:44

@eszkep: Én befejezem a parttalan vitát. Igen, hivatalban volt, de egy kormányváltás azt jelenti, hogy a főnöke, Fellegi miniszter úr bizony igenis a körmére nézhetett volna, vagy természetesen nem személyesen ő, hanem valamelyik lótifutija. Érdekes, amikor a Fidesz hibázik akkor valahogy a te agyadban nem érvényes a kétharmad. Ezt bizony Fellegiék is elbaszták, az ő kezük is benne van az ajándékozásban. Kezeltetni meg neked kellene magad ostoba droid, bár szerintem te ennyire hülye magadtól nem lehetsz, pénzt kapsz ezért, kétlem, hogy valaki ennyi ésszel életképes lenne.

eszkep 2010.07.07. 14:15:09

@zero: Egyébként toál nem értem, hogy ilyenkor miért nem valósul meg hűtlen kezelés? Kíváncsi vagyok, mit fog erre lépni az új kormány? (Legalább zero, újra aggódhatsz egy kicsit a alkotmánytipró FIDESZ-diktatúra miatt...)

Démonmac1 2010.07.07. 14:16:20

@groggil: Cigány-Magyar háború valószínűleg nem lesz. A szélsőséges elemeket és eszméket kell palackba zárni. És eltemetni jó mélyre.

Démonmac1 2010.07.07. 14:18:07

@eszkep: "segéyszállítmány" a hadfeleszerelés csempészésre gondolsz?:)

groggil 2010.07.07. 14:18:12

@Démonmac1:
Te meg második ránézésre vagy utolsó féreg...ennyit erről.
Nem azt mondtam, hogy én terelném őket (én csak önvédelemből fognék fegyvert), de azt változatlanul állítom: a kb. 15évvel ezelőtti énemet ezzel a folyamatos (és ebben kiemelkedő az elmúlt 1-2év...vagy 2-3kb.) pimaszkodásukkal, nyomulásukkal és agresszív öntolásukkal (hazai és nemzetközi szinten egyaránt) teljesen megfordították...igen, egy gazszálat nem tennék értük keresztbe...de mégegyszer mondom: én nem bántanék senkit.

groggil 2010.07.07. 14:19:42

@Démonmac1:
Szerintem meg lesz...kb. 10-15év múlva...kódolva van a rendszerben...de ez most kívül esik a topic témáján, ezt ne vitassuk most meg...

Jobbágy 2010.07.07. 14:21:13

@Valahol Máshol: nah, még egyszer utoljára! lassan írom:)

„Az utolsó 3 hetet olyan együttműködésben töltöttem el a vezetői posztomban, hogy minden döntési kérdést előre egyeztettem az utánam következő vezetőkkel, de miután ebben nem volt döntési helyzet, csak egy kialakult állapot, mert még egyszer mondom, jogszabályi kötelezésnek feleltünk meg, ebben a dologban egyeztetnem sem kellett.” – mondta el Kamarás Miklós.

2010.07.07. 14:21:23

@groggil: A zsidó politikus ugyanolyan söpredék, mint a keresztény politikus. De a zsidóság nem csak belőlük áll. Auswitzba pedig nem őket vitték, hanem a susztert, a patikust, a szatócsot, a könyvkereskedőt. A bankárok, gyárosok meg a többi pénzes zsidó slepp még idejében elhúzott az országból. Szóval nyugalom, nyugalom, hagyjuk az általánosításokat, a magyarok közt is vannak Hagyó Miklósok meg Gyurcsány Ferencek, akiknek bővel volna mit a fejükre olvasni, de ez minden nemzetben is csak egy hangos kisebbség, nem több.

Démonmac1 2010.07.07. 14:24:03

@groggil:
Minden népcsoportban vannak nem becsületes elemek. De a kevés kivétel alapján az egészet letérképezni az összes emberre: hülyeség.

Ilyen alapon Árpád vezért is börtönbe lehetne hajítani, mert a komája ellopott egy lovat, és meg is dugta.

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2010.07.07. 14:24:03

@eszkep:

amúgy csak annyit kellett volna kikötni, hogy a MAZSÖK 99 évig nem adhatja el, oszt' csókolom ...

Kurt S. Earp 2010.07.07. 14:24:13

@csernaja obca: Ühüm. Mint például Richter Gedeon. Ön egy nagyon okos ember. Kérem tanícccsa még a népet.

eszkep 2010.07.07. 14:24:46

@Valahol Máshol: Ez kész... EL SEM OLVAOD A POSZTOT? DE POFÁZOL...

"Fellegi miniszter úr bizony igenis a körmére nézhetett volna,"

Az minek számít, ha kurúgja????????????????????????

eszkep 2010.07.07. 14:26:23

@Démonmac1: Nem, hanem az ENSZ által ellenőrzött legutóbbi segélyszállítmányra, amit megtámadtak izraeli kommandósok.

Valahol Máshol (lemondott Dr. Prof.) 2010.07.07. 14:28:19

@Jobbágy: Leírhatod méglassabban is, amennyiben a felettesed (Fellesgi) rá akar nézni arra, hogy mit írsz alá, akkor rá fog. Ennyi. Amúgymeg a téma részemről ejtve, remélem öt évig kiadják bérbe, majd az állam visszavásárolja egymilliárdért. Ez olyan kerek sztori lenne így....

Amúgymeg Hillert is szét kellene kapni ezért az alanyi jogon a zsidóknak járó állami javakért. 4 milliárd itt, egy-két ingatlan ott, ugyanmár. Papcsák felveheti őt is a kilométernyi listára. Ha tényleg zakatol majd az elszámoltatás akkor külön elszámoltatási bíróságokat kell felállítani, mert a hétköznapi emberek ügyeivel már nem lesz aki foglalkozzon. A börtönök helyhiányáról már nem is beszélek.

Démonmac1 2010.07.07. 14:29:00

@eszkep: Az Enszről évek óta tudjuk, hogy válogatott majmok tehetetlen gyülekezete.
Kurdok esetében mélységesen hallgat mindenki:)

Valahol Máshol (lemondott Dr. Prof.) 2010.07.07. 14:29:44

@eszkep: Későn rúgta ki. De mondom, téma lezárva részemről. Érezzék jól magukat szerény kis hajlékukban Mazsimittudoménkik.

groggil 2010.07.07. 14:29:58

@Démonmac1:
2010-ről beszélgetünk, és a megelőző pár évről...nem Árpád Vezérről...én sem azt írtam, hogy azért nyílik ki a bicska a zsebemben a "zsidó" szó hallatán, mert a Forum Romanumon drágán árulták a fügét...ennyit erről...kissé hajlamos vagy a csúsztatásra...ez volt a 2.. Lassan ez kipontozódást jelent...

eszkep 2010.07.07. 14:30:00

@zero: Ez önmagában még kevés... Úgy "bárki" kaphat ajándékba valamit az államtól? Példa: ezek szerint a háború után magánnyugdíjpénztárak vagyonát mikor fizetik vissza az élő leszármazottaknak, természetesen kamatostul?

eszkep 2010.07.07. 14:32:15

@Démonmac1: Ez speciel igaz, de azért feltélezem, hogy a tejport meg tudják különböztetni a géppisztolytól...

xenuka 2010.07.07. 14:32:42

@groggil:
Te nem vagy náci - azaz nemzetiszocialista -, csak megjött az eszed.

Jobbágy 2010.07.07. 14:33:22

@groggil: csak, hogy nagyokat idézzek: "Az első tagmondat magyarázata az, hogy, ebből a 100.000 fős magyar zsidóság 99,999999999 százaléka kb. egy sékelt soha nem fog látni, és semmilyen előnye nem származik belőle, ellentétben avval a 10 főgecivel, aki benne van a buliban."

Az indulat valahol érthető, de ez a disznó elitjük...

jozicsenko 2010.07.07. 14:35:01

@Démonmac1: bécsben 20 éve kiírták: magyar ne lopj: az akkori bécsi világnézet szerint tehát 10 millió tolvaj élt tőlük keletre

igen, az antiszemitizmus pont ilyen: van 10 dörzsölt (aki eladta-megvette) és 99.990 áldozat, aki azt hallja: büdös zsidó

de még egyik sem agyalt azon, nincs ok okozat nélkül: minket a bécsiek azért szidtak, mert okos magyar kiment és elvitt mindent, amit látott

a zsidók meg ingyen kapnak villát és 60 éves dolgokért perelnek: a közös, hogy a végén én (az adófizető) állom a cehhet: akár félmrd Ft, akár 9 mrd USD a cehh

ui: ameddig a mazsihizs nem áll ki kamerák elé és nem mondja, hogy a chicagoi perhez semmi közük, addig össze mossák/mossuk őket: "egy banda maguk, ne is tagadják..."

Démonmac1 2010.07.07. 14:35:19

@groggil: "Mára már a sok mocskos pimaszságuk (mindennapi holokauszt dzsembori, Máv-per, Otp-per, átstartolgatás, Simon Peresz kijelentés, az üzenőfal Izraeli zászlóval történő letakarása a Városligetben, a Parlament alakuló ülésén az izraeli zászlós kitűzők, a Szentkorona "lemicisapkázása", az állandó ajvékolás minden ellen ami nemzeti, ...igen, a cigánybűnözők sunyi uszítgatása, stb.) miatt eljutottam oda, hogy ma már a kisújjamat sem mozdítanám értük, ha terelnék őket a Duna partjára...és tökéletesen megértem azt is, hogy kezdve a kora ókortól a Római Birodalmon át a középkorral folytatva miért voltak időről időre pogromok mindenhol...ezek semmiből sem tanulnak és olyan szemtelenek, mint a piaci légy! Úgy látszik, a történelem normális menete az, ha x időközönként beverik az arcukat...
És amire pár évvel ezelőtt lesajnáló mosollyal tekintettem (az ún. "összeesküvés elméletekre"), azokat egyszerűen kénytelen az ember komolyabban végiggondolni a sok egy irányba mutató "véletlen" tükrében...2010-re eljutottam oda, hogy amikor meghallom már pusztán azt a szót, hogy "zsidó", ökölbe szorul az arcom, kinyílik a bicska a zsebemben, és komolyan félelem fog el...
Asszem, maradok a Jobbiknál...vagy majd egy még radikál

Általánosítasz. Az a baj.
Erre írtam, hogy ha egypár bűnözőből vagy másként gondolkodóból ítélünk meg egy népcsoportot az hiba.
Ilyen alapon az összes magyarra, oroszra, marslakóra, és a kékekre rá lehetne sütni, hogy x rossz volt ezért mindegyik az.

orvian 2010.07.07. 14:35:22

Zeronak,és mindenkinek gratulálok.!
Bár sem türelmem, sem gyomrom nem volt végigolvasni a sok kommentelő okosságát.
De:mielőtt önfeledten zsidóztok,azért végezzetek családfakutatást.
Mert néha ott is előkerülnek "csontvázak".
Hátha nem kellene(mert nagymama,vagy egyéb felmenő...),fröcsögni zsigerből.

eszkep 2010.07.07. 14:35:34

@Démonmac1: És még meg is magyarázzák, hogy a békeaktivisták támadtak a kommandósokra., akik "csak úgy" odakerültek. Nevetséges...

Kicsit Karcos 2010.07.07. 14:36:27

"Az indoklás:
Az „államtól átvállalt kulturális, szociális és hitéleti célra történő felhasználása érdekében történik.""

Ebben nem a (szintén a munkásőr Zoltai nevével fémjelzett) MAZSIHISZ az illetékes?

Hibádzik nálam az ajándékozás jogalapja, erkölcsi alapja és az értékbecslés is.

Bírósághoz kellene fordulnunk, mondja ki, tartozunk-e a zsidóknak bármivel is, és ha igen, mennyivel, aztán számoljunk el.

Onnantól egy árva lófaszt se kapjanak a biboldók közpénzből, de legyen ez így a többi egyházzal is. A szimbolikus támogatás rendben van, de csak a keresztény vallás esetén, a többinek coki. Tartsák el a hívők az egyházaikat (a hívek meg a pártjaikat), ne mondja nekem senki, hogy nem lehet.

Ja, szeretettel várom a "jó zsidók" véleményét ebben az ügyben is. Biztos nagyon ki lesznek akadva, hiszen rendes adófizetők, akik a holopénzekből sose látnak semmit, meg ebből az egész antifasiszta iparból soha hasznot nem húztak.

Jobbágy 2010.07.07. 14:36:38

@Valahol Máshol: Huh, nem a fityiszest akarom mentegetni, hanem az eljárás abszurdságára akartam felhívni a figyelmet, hogy ez bezony a 58985616841324-ik "jelenlegi jogszabályoknak megfelelő, de nem etikus" ügy.

2010.07.07. 14:38:28

Jajaj! Mennyi náczuló hozzászóló. Miért bántsátok megint öket? Nekik is élni kell , ha nem munkából, mert az büdös, akkor valamit kitalálnak , hogy valami kis lóvé csurranjon innen-onnan. Igy aztán könnyü az élet.Mert csak a vallásra kell hivatkozni és döl a lé! Ügyes! Vajon a II. vh utáni elvett javakat, vagy az '56-os még élö tagjainak, leszármazottainak, mikor adnak kárpótlást? Ja ök nem kipások, nekik nem jár.

eszkep 2010.07.07. 14:41:40

@orvian: Én megértem, hogy a zsidóknak sértő, ha szembesítik őket SAJÁT TETTEIKKEL, és "minimum fasiszták", ha valakik kritizálni merik őket vagy kimondják az igazságot. "Sajnos" ezeket az embereket nem tudják (még) kémlkedésért beörtönözni mint Izraelben...
Nem tudom, hogy mi köze a családfámnak a témához???? A kutatáson már túl vagyunk, bevallom egyik dédnagyapám zsidó volt. Ennek a posz tárgya szempontjából van valami jeletntősége???

Démonmac1 2010.07.07. 14:43:20

"a zsidók meg ingyen kapnak villát és 60 éves dolgokért perelnek: a közös, hogy a végén én (az adófizető) állom a cehhet: akár félmrd Ft, akár 9 mrd USD a cehh
ui: ameddig a mazsihizs nem áll ki kamerák elé és nem mondja, hogy a chicagoi perhez semmi közük, addig össze mossák/mossuk őket: "egy banda maguk, ne is tagadják..." "

Mindenki ügyeskedik ahogy tud. (Azt a pert hülyeségnek tartom, de valamilyen szinten megérthető - mert MO. szereplése, viselkedése a 2. vhb ban a saját állampolgáraival szemben gyalázatos volt. Csak míg a németek hamar elővették a problémákat és javarészt kitárgyalták, Abszurdisztánban mindent a szőnyeg alá söpörtek. Görgetik azt a sok problémát, és nem erőszakkal kellett volna megoldani.

Vegyes családom van, tőlünk elég sok mindent államosítottak - és nem adták vissza, az egy tizedét se.

izlésrendőrség 2010.07.07. 14:43:51

addig räzzäk a zsidok a pofonfät mig az egesz räjukdöl

Norvalent 2010.07.07. 14:48:05

@zero: Rossz a gmaps cím, mert az egy társasház!
Szerintem ez lesz a megoldás: www.norc.ro/street-view/?lz=60.0&r=86.4&vla=-4.00&id=6cc3cb4b89df7472cb630679db25cb9f&fs=false&ppa=186.0
Az utvonalterv.hu is ezt adja ki címnek.
Szép nagy, sok éve üresen álló, volt követségi épületegyüttes, ősfás telken. A képen látható a utcai őrbódé is.

orvian 2010.07.07. 14:49:20

@eszkep: Csak annyi: Te vagy aki a saját fajtád gyalázod.

xenuka 2010.07.07. 14:49:29

Fellegi csak egy taknyosorrú koszos zsidó:

"Feldühítette, hogy szerkesztőtársuk, Fellegi Tamás Dávid-csillagot visel. Miért hangsúlyozza a zsidóságát? Annyira elmérgesedett a vita, hogy Vargát is, Fellegit is ki akarták rúgni. Két zsidó folytatott népi-urbánus vitát. Fellegi gyerekkora óta hordja a Dávid-csillagot, amit Varga ekkor szúrt ki. Akadnak zsidó antiszemiták. Ráadásul Varga Tamás dzsentroid (volt?). Amikor ivott, kibújt belőle az antiszemita. És sokszor ivott. Fellegi pedig anyázott, amikor zsidózott. De ő megveregette a vállát: "Azért nem tehetsz róla, jó srác vagy"... Nem mindenki érzékelte Varga antiszemitizmusát. Igaz, sok Németh Lászlót és Szabó Dezsőt olvasott, és talán 1987-ben már ezt tartotta trendinek. Rontotta renoméját bizarr házassága is. Az antiszemita feleség... plusz az, hogy a csapat legradikálisabb tagjának apósa Szocialista Hazáért kitüntetett volt, annak minden előnyével. - Tamás annyit emlegetett okossága definíció kérdése is - egészítette ki egyik névtelenséget kérő társuk. - Nem írt semmit, csak egyetlen interjú társszerzője volt. Ha viszont a fejébe vett valamit, azt onnan nem lehetett kirobbantani. Vele a vita ordibálássá, hitvitává fajult, neki az érvek nem számítottak, akárcsak Simicskának. Tamásból sugárzott, hogy a világ menjen a k... anyjába, amiért ő még nem kapott közgazdasági Nobel-díjat."

forrás:
www.168ora.hu/cikk.php?id=3534

Kicsit Karcos 2010.07.07. 14:50:08

@Démonmac1:

"Azt a pert hülyeségnek tartom, de valamilyen szinten megérthető"

Valamilyen szinten én is érthetőnek tartanám, ha bíróság előtt kellene elszámolnia ennek a munkásőrbandának, sábeszgójainak és a kifizetőknek ezekkel az összegekkel, és ha mély társadalmi megvetés övezné a holobiznisz összes iparosát, senki nem vásárolna, hirdetne és hivatkozna náluk ezután.

Valamilyen szinten azt is megérteném, ha feloszlatná a bíróság ezeket a szervezeteket, hiszen egész létük a pofátlan közpénzlenyúlásra épül.

dtk74 2010.07.07. 14:51:02

Azért picit emlékeztet a dolog egy másik székházas ügyre, akárki is írta ezt most alá.
le sem merem írni melyikre emlékeztet, mert jön az AVH :-)

Démonmac1 2010.07.07. 14:52:02

@jános515: "Jajaj! Mennyi náczuló hozzászóló. Miért bántsátok megint öket? Nekik is élni kell , ha nem munkából, mert az büdös, akkor valamit kitalálnak , hogy valami kis lóvé csurranjon innen-onnan. Igy aztán könnyü az élet.Mert csak a vallásra kell hivatkozni és döl a lé! Ügyes! Vajon a II. vh utáni elvett javakat, vagy az '56-os még élö tagjainak, leszármazottainak, mikor adnak kárpótlást? Ja ök nem kipások, nekik nem jár. "
csak hogy tudd: nagyon sok olyan magyar volt (vallás /származás voltaképp mindegy) akitől mindent elvettek (az életét is) és a rokonok, túlélők nem kaptak semmit. (akár keresztény, akár zsidó)

groggil 2010.07.07. 14:55:24

@jozicsenko:
Szeretném már látni a "jó zsidók" által alapított anti-Mazsihiszt, anti-Mazsököt, amelynek keretében egy sajtótájékoztatón elmondanák, hogy:
-Zoltai húzz anyádba, mert ártalmas vagy nekünk...
-Hillerpifti húzz anyádba, mert ártalmas vagy nekünk.
-Máv és Otp perektől elhatárolódunk, húzzanak ugyanoda, mert ártalmasak nekünk.
-Horváth Csabika, a kitűződdel húzz anyádba, mert csak ártalmas vagy nekünk.
-Iványi Gabi, a szakálladdal húzz a dülledtszemű és micisapkás anyádba, és ott provokáld a magyarok jelképeit, mert csak ártalmas vagy nekünk.
...és miután a nevezett urak elhúztak anyjukba, akkor még:
-a Goldstone-jelentés a tavalyi gázai háborúról egy korrekt jelentés volt, mert csak és kizárólag annyit állapított meg, hogy mindkét fél követett el háborús bűncselekményeket, amik egyre-másra úgyis kiderülnek.
-valamint reméljük, hogy Mo.-on is végre erőre kap és kifejlődik egy egészséges és normális nemzeti öntudat és büszkeség, és nem lesz pl. "rasszistafasisztanáci", aki mondjuk felvesz egy címeres pólót...mint pl. Horváto.-ban, ahol mindenki abban szaladgál, szinte.

Na, szeretném látni ezt a sajtótájékoztatót egy újonan alakult zsidó szervezettől...mert eddig még csak a nagy büdös cinkos lapítást tapasztaltam...

Vitéz Kőbányai Világos 2010.07.07. 14:56:15

@Kicsit Karcos: Na idehalgass cickány! Csak a te kedvedért kiugrottam a melóból, holott van éppen elég, meg valamiből adózni is kell, hogy az általad épp az imént felsőbbrendűnek ítélt keresztény egyházakat legyen miből eltartanom.
Tehát:
- (részben) zsidó származású magyar vagyok
- személyesen nem kaptam semmilyen kárpótlást semmiért (nem is igénylem)
- a családom a bizonyíthatóan Magyarországon megölt egyenesági felmenőkért kapott hullánként asszem 30 ezer forintot (minusz SZJA), mást az államtól tudtommal nem kaptunk
- emelett: nem járok zsinagógába (másmilyen templomba se)
- szintén emelett: nem bírom Zoltai pofáját, a hideg ráz tőle. azt spec leszarom, hogy éppen melyik kormánnyal milyen mutyiban van benne, az ilyenekre mindenk magyar hatalomnak szüksége van (ne aggódj, a rosszabbiknak is, csak azok majd nem kipát fognak hordani, hanem mondjuk 8 ágú csillagra feszített ősmagyar szürkemarhát)
- amiből viszont végképp kurvára elegem van, az a te tevékenységed, meg a fajtársaidé*. rohadtul ki van a tököm attól, hogy nem tudok szülővárosomban úgy közlekedni, hogy valamelyik hozzád hasonló macskajancsi:
a) meg ne fenyegessen
b) számon ne kérjen rajtam olyan dolgokat, amikhez semmi közöm

Tehát röviden: szívj el egy cigit, vagy szedj fel egy csajt (ha pénzbe kerül, hát üsse kő), de lécci az én véleményemet ne követeld már mindenfelé, pláne ilyen hangnemben. Ugyanis ez taplóság. Köszi!

Vitéz Kőbányai Világos 2010.07.07. 14:57:23

@Vitéz Kőbányai Világos: * nem, nem a magyarokra gondoltam. a cickányokra.

orvian 2010.07.07. 15:00:06

@groggil: Sorold,hogy mire lehetnénk büszkék??
Ez érdekel.

Démonmac1 2010.07.07. 15:02:01

@Kicsit Karcos: Rengetegen próbálkoznak pézhezjutni.
Ilyen olyan vélt vagy valós indokok alapján.
A cimben szereplő témával kapcsolatban nem ismerem az előzményeket, de szerintem a keresztény egyház*, is szerzett már hasonló formátumban épületet, területet, vagy ha eddig nem sikerült, akkor majd most.

*véletlenszerű név (fehérhajó, szőlő,stb)

groggil 2010.07.07. 15:05:07

@orvian:
Nem tudom bepótolni egy hozzászólás terjedelemben, ami nálad valószínűleg a magyar történelem, a magyar irodalom és a Mo. földrajza című tárgyaknál kimaradhatott...esetleg még idevetném a sportot is, bár ez így nem tantárgy...
Orvian! Olvass, tanulj! Megtalálod majd egyedül is...

Kicsit Karcos 2010.07.07. 15:05:18

@Vitéz Kőbányai Világos: a származásáról senki nem tehet, de arról, hogy ki kivel vállal közösséget, arról igen, és fenntartom magamnak a jogot, hogy véleményt mondjak a magukat zsidónak tartókról (a MAZSIHISZ/MAZSÖK tolvajairól, a kipában rasszistázó politikusokról, az izraeli zászlók alatt masírozókról, a holofelperesekről és társaikról).

Ha magadra vetted ezt a véleményt, hát magadra vetted, ez a te döntésed, nem az enyém.

Ha valaki lekorruptozza az országomat, pl. az ilyen ajándékozások miatt, az engem nem sért magyarságomban, éppen a korrupció sért meg benne. Két ember, két világnézet, ilyen az élet. Rileksz.

Démonmac1 2010.07.07. 15:05:36

A nemzeti "öntudat" lehetőleg ne úgy fejlődjön ki, hogy a másik vallását, származását, nemi identitását kritizáljuk:)

Kicsit Karcos 2010.07.07. 15:09:03

@Démonmac1: miért ne lehetne más vallását kritizálni? Mert nem tehet róla, vagy mi?

Démonmac1 2010.07.07. 15:12:39

"aki mondjuk felvesz egy címeres pólót...mint pl. Horváto.-ban, ahol mindenki abban szaladgál, szinte"
Sajnos az itthoni címeres pólóval az a baj, hogy bizonyos politikai erők is jelképnek használták, használják. És én úgy vagyok vele, hogy a szélsőjobboldal (vagy szélsőbal) semmilyen eszmeáramlatával és cselekményével nem kívánok azonosulni.

lkjpoi 2010.07.07. 15:13:44

A zsidókra nézve szégyen ennek a zoltainak a ténykedése és egyáltalán a létezése.

groggil 2010.07.07. 15:14:01

@Démonmac1:
Mo.-on azért is ilyen beteg a nemzeti öntudat (ami kompenzálódik az általad leírtakban, sőt, elárulom: ez még sokkal rosszabb lesz), mert mindent de mindent lehurrognak, leszólnak, leugatnak, szinte ciki pl. egy címeres, piros-fehér-zöld válogatott mezben (...megelőzendő a humort: nem focista, kézilabdás pl.) végigmenned az utcán...beszólnak, wazze! Bár 2006 óta kissé szerényebben, de előtte...
Hihetetlen! Angliában pl. ilyenben söröznek, a horvátok ilyenben mennek külföldre (ha ott beszólna nekik valaki, az tutti, hogy halál fia)...egészségesebb önvédelmi reflexekkel rendelkező nép, az biztos...

Démonmac1 2010.07.07. 15:14:15

@Kicsit Karcos: Úgy lehet kritizálni, ha nem fajul tettlegességig.

orvian 2010.07.07. 15:15:31

@groggil: nyilván nem ugyanazzal hivalkodnánk.
Erkölcsök,erények,tolerancia.
De,igen:nekünk még mindig Mohács kell.
És ezt meg is teremtjük:szélesvásznú(ma már LCDnek híják),egész életet betöltő műsor ez.

Démonmac1 2010.07.07. 15:17:01

@megmondtam?megmondtam: nemtudom milyen élőlény, vagy de szeretném azt hinni, hogy nem magyar.
(mert ilyen alapon lehetne általánosítani, hogy az összes magyar (magamat is beleértve) idióta

dr. Kóser Malac™ (a legnagyobb demokrata civil)! 2010.07.07. 15:17:24

A zsidesz tudott erről, vagy csak a közintézmények kiplakátolásával vannak elfoglalva? Lehet tippelni...

Kivlov 2010.07.07. 15:18:17

főbe lőni azonnal, vasárnap délben cigánymuzsika mellett a Kossuth-téren, élő egynes TV adásban!!!
a következő majd gondolkozna...

Démonmac1 2010.07.07. 15:22:09

@groggil: A horvátoknak is van egyfajta mentalitása, de a szélsőségeseik ugyanúgy nem tisztelnek semmit és senkit. Háborús bűnök kategóriájában nekik is van "hősük" .

Vitéz Kőbányai Világos 2010.07.07. 15:27:29

@Kicsit Karcos: Te szándékosan beszélsz mellé, ha valaki visszakérdez??? Eztet tán a kuruzische beobachter kommukationstrainingeken tanítják, vagy mi?
Most az, hogy nekem van-e bármi közösségem a MAZSIHISZ-szel pl., az hogy a pokolba jön ahhoz, hogy te az imént visítva közetelted az adófizető magyar zsidók véleményét, he???
Az meg, hogy ezek után engem hibáztatsz, az a te közönséges cickány mentalításod ("mindig az a hibás, akit bántanak, sohasem az, aki bánt." ---> ezt a mein kampfból szedted, ugye?)

fogash 2010.07.07. 15:30:09

@groggil: szép coming out, de asszem az egyszerű vágottfütyis ember nem kap semmit ebből a félmilliárdból (meg a máv-perből, stb) , csak az a felső 1% aki elég közel ül a tűzhöz. Ugyanúgy, ahogy te se kapsz lóf@szt se mondjuk az autópályaépítéseken elmutyizott lóvékból...

groggil 2010.07.07. 15:30:59

@orvian:
Mi az hogy "hivalkodnánk"? A kifejezéseidből, a homályos hozzászólásaidból látszik, hogy -noha ugyanazt a nyelvet beszéljük-, te egy más galaxisban leledzel.
-Nem hivalkodok, büszke vagyok. Büszke vagyok arra,, hogy magyar vagyok, hogy Mo. egy szép ország, hogy mi tartottuk fel a törököket Európa előtt, hogy több forradalomban is nekimentünk a sokkal erősebb ellenségnek, hogy 1000éves koronánk van, hogy még mindig az első 10-ben vagyunk az olimpiai aranyak rangsorában, a világon egyedülállóan szép és kifejező nyelvünkre (lám, lám, te is milyen jól tudod használni a különféle árnyalatait egy-egy fogalomnak...Hivalkodni? Wazze!)

Tudom, hogy ez -az egyébként egészséges- nemzeti öntudat és büszkeség csípi néhány figura szemét (akik talán azt képzelték el, hogy Mo. lesz majd a 21. sz. legkozmopolitább paradicsoma), de egy biztos: a fiatalok nagy része egyre inkább így gondolkodik...hála Istennek!

Ja, és még annyit: ezt a "nekünk Mohács kell" dologra...(persze, Ady használta...csak egy kicsit más történelmi háttér előtt)...nem, Mo.-nak nem kell Mohács...lehet, hogy egyesek Mohácsot szeretnének, mert rühellik ezt az országot és népet, de elárulom: nem úgy, és nem nekünk lesz Mohács...

Vitéz Kőbányai Világos 2010.07.07. 15:35:24

@groggil: Lécci lécci lécci, csak az én kedvemért helyettesítsd be az iménti magyar önidentifikációdba mondjuk a zsidókat vagy a melegeket (nagy hatású történelmi személyiségeket ezekben a csoportokban is találni dögivel)!
...
...
...
Na, dereng, hogy mit értenek mások hivalkodás alatt?

megmondtam?megmondtam 2010.07.07. 15:36:07

@Démonmac1: és? zsidóéknál mindenki náci bűnös...

megmondtam?megmondtam 2010.07.07. 15:37:33

@Démonmac1: én ember. csodálkozol mi? méghogy te magyar...max magyarul beszélő ócska zsidó

megmondtam?megmondtam 2010.07.07. 15:39:04

@Démonmac1: "Sajnos az itthoni címeres pólóval az a baj, hogy bizonyos politikai erők is jelképnek használták, használják."

hagyjad már ezt a demagóg faszságot...

képzeld, a mocskos nácikok kenyeret zabáltak, mielőtt mentek zsidót ölni, tehát a kenyér egy náci étel. aki kenyeret zabál, nem azért eszi, mert éhes, hiszen ehetne bármi mást is, csakis azért zabál kenyeret, hogy ezzel kifejezze, hogy azonosul a nácikokkal.

orvian 2010.07.07. 15:39:37

Az azért tetszik,hogy szaros ötszázmilliárd ekkor felháborodást okozott.
Zeronak üzenem:legyen ilyen szemfüles továbbra is.
Ha nem irányított(egyoldalú)a figyelme,akkor máskor is elolvasom.

megmondtam?megmondtam 2010.07.07. 15:39:47

robbantsuk fel a napot, mert az sütött a nyilasoknak is.

megmondtam?megmondtam 2010.07.07. 15:43:12

@Démonmac1: a zsidó származással, vallással a legenyhébb dolog amit az emberiség tehet, a kritizálás...

az igazi az lenne, ha az ENSZ határozatban mondaná ki, hogy ember és zsidó nem élhet közös égitesten

ezt a számot küldöm zsidóéknak: www.youtube.com/watch?v=Zx7fFnxNH4U

dr. Kóser Malac™ (a legnagyobb demokrata civil)! 2010.07.07. 15:48:50

Az a baj, hogy egy közszolga odaajándékozhat egy nagyértékű állami ingatlant. (Tök mindegy, hogy a zsidóknak vagy a nyilasoknak vagy a marslakóknak.)
Máshol egy tűzőgép vásárlásához is vagy három aláírás kell...

groggil 2010.07.07. 15:51:29

@Vitéz Kőbányai Világos:
Attól tartok, nem pontosan értelek...már miért is kéne behelyettesítenem a zsidókat abba, hogy " 150 évig feltartottuk a törököket Eu. előtt?", vagy: "több forradalmunkban nekimentünk a sokkal erősebb ellenségnek"....nem értem, mit akarsz ebből kihozni...Tán megfelelne a történelmi valóságnak, hogy "a zsidók tartották fel 150évig a törököket"?, vagy "a zsidók többször is nekimentek forradalmainkban a sokkal erősebb ellenségnek?"...ugyan már, nyilván nem...48-ban volt jónéhány zsidó is a honvédtisztek közt, de azért lásd be: alapvetően a magyar történelemről beszélünk, amelynek részese volt x fő zsidó...
Kérdésedre: nem értem mások mit értenek hivalkodás alatt. Túlzottan egyébként nem is érdekel, hogy másnak az, amiket felsoroltam, miért hivalkodás...ha annak éli meg, nyelje le a gombócot, vagy ha és amennyiben ez (hogy Mo.-on egyre többen, egyre büszkébbek a történelmünkre, országunkra) élhetetlen feltételeket teremt számára, ...hát wazze: az Eu-n belül adott a személyek szabad áramlása...

De azért ne kanyarodjunk el az alaptémától: téged, mint zsidót, mi akadályoz meg abban, hogy alapíts egy zsidó társadalmi mozgalmat, tömörülést (kb. 0 Ft, szervezés kérdése), amely jól elküldené a Zoltai-féle karvalyorrú tolvajbrigádot az anyjába -amint pár hozzászólással feljebb leírtam-, mivel jócskán árt a ti ügyeteknek (már amennyiben a mo.-i antiszemitizmus erősödését annak tekintjük), miközben állítólag egy fia garast soha semmiből sem láttok...

t0thl 2010.07.07. 15:54:23

A jó k. anyjukat.

Aldobói.Feldob 2010.07.07. 15:54:46

Először akasztani! Utána feljelenteni! Zoltai Gusztávot! Plusz az egész kibaszott stábját!!!

orvian 2010.07.07. 15:55:49

@groggil: Nyilván nem egyforma helyről jöttünk,nem egyformán szocializálodtunk.
A történelmi dolgokban nincs vitánk.
Az olimpiákban sem(bár ez ma kissé felhangos).
Kozmopolitizmusról:minden tehetős külföldön taníttatja a gyerekét.
Csak a zsidók?
Akiket hallottam(nem zsidók )ott is maradnának.
Mert:kozmopoliták,és itt ilyen blogok miatt (ha olvassák is)szarul érzik magukat.

Pista bá' 2010.07.07. 15:57:52

Miért nem vagyok meglepődve?

Nem kellene ebből politikai kérdést csinálni, pláne nem a FIDESZ vs. MSZP-SZDSZ vonal mentén.

Teljesen nyilvánvaló ugyanis, hogy a zsidóság hazai "önjelölt" vezetőivel mindkét párt egyaránt felettébb jó viszonyt ápol. A FIDESZ-nél legalább annyi zsidó származású politikus van vezető pozícióban (ideértve például Fellegit vagy Martonyit is), mint az MSZP-nél vagy akár az SZDSZ-nél volt.

Szóval lehet támadni az ajándékozást, de ezért egyik vagy másik politikai erőt felelőssé tenni badarság lenne, hiszen mindketten stratégiai partnernek tartják Izraelt és erősen támogatják a hazai zsidóságot is.

Ez így van, akár tetszik, akár nem. Mindezt tagadni meg végképp szűk látókörre vall.

groggil 2010.07.07. 15:58:50

@Vitéz Kőbányai Világos:
De rövidebben annyit is bőven elég lett volna írnom "behelyettesítést" kérő, mindent elrelativizáló, mindenben az "éppen mi, miért nem jó?"-t kereső, mindent lekicsinylő attitűddel rendelkező kérésedre, mely azért -lássuk be- igen tipikus:

Helyettesítgessen a lófasz, helyettesítgess te, ha ez a hepped!

gitáros 2010.07.07. 15:59:26

@megmondtam?megmondtam:
Te büszke, buta árja fasz, te...

groggil 2010.07.07. 16:05:44

@orvian:
Igen, nekem is több ismerősöm, barátom külföldön dolgozik...
De nem azért, mert kozmopolita, hanem azért, hogy a mo.-i karvalyorrú bankok megkerülésével összespóroljon egy lakásra például.
Azon karvalyorrú bankokról beszélek, amiről Róna Péter ezt nyilatkozta:

"A Bajnai-kormány pedig csak egy szenteltvíz értékű banki illemkódexet hozott létre a probléma megoldása helyett. Ez a gazdaság és a monetáris politika teljes aláásása, a volt kormány és a nemzeti bank teljes szellemi csődje.
Húsz évig vezettem egy jeles New York-i bankot, egész életemben a bankvilágban dolgoztam, de az egyoldalú szerződésmódosításról nem hallottam. Ilyen Magyarországon kívül nem létezik. Csehországban például tájékoztatták a bankokat, hogy ha visszaélnek az erőfölényükkel, akkor el kell hagyniuk az országot. "
(www.hirszerzo.hu/cikk.rona_peter_nagyon_veszelyes_adocsokkentesrol_beszelni_ilyen_korulmenyek_kozott.151191.html)

Akinek Róna neve nem mond semmit, az nézzen utána...

És még egyesek le vannak döbbenve, csodálkoznak azon, hogy Mo.-on meredeken nő az antiszemitizmus? Gyerekek, erre van egy régi bölcsesség: baszni is és szűznek is maradni egyszerre nem megy...

Novi bácsi 2010.07.07. 16:09:45

@Démonmac1: Tibetről nem is beszélve. Ja, meg a palesztinok, ha már zsidózunk... ENSZ... faszom.

orvian 2010.07.07. 16:10:32

@groggil: Kezdtem azt hinni,hogy Te nem vagy bunkó.
Tévedtem:ez a "karvalyorrú"....
Ez csodás.
Hol hallottad?Csak ez maradt meg benned?
Mátyás nem volt karvalyorrú?
Hány magyar büszkeségünket mented fel a ...
Tudod miről.....

orvian 2010.07.07. 16:18:14

@gitáros: szerintem:a büszke kicsit erős..

Donna (Cara)mba 2010.07.07. 16:20:24

Egy link (év: 2009):
Az írás c. Anti-Semitism Rising in France

www.israelnationalnews.com/News/news.aspx/136274

Sajnos, van még (szintén 2009-ben jegyezték a cikket, France moves to curb Anti-Semitism címmel) :

www.nytimes.com/2009/01/16/world/europe/16iht-16elysee-FW.19440062.html?_r=1

Elgondolkodtató. Nagyon.

groggil 2010.07.07. 16:24:08

@orvian:
Nyugodj meg, Mátyás is karvalyorrú volt...fizikai valójában is, és az adószedési alapvetéseit illetően is :)
Az a helyzet -akár ennek a Róna interjú tükrében, ha nézed-, ha azt akarom, hogy ne használják Mo.-on azt a kifejezést, hogy "karvalyorrú", akkor úgy is kell viselkedni, hogy tényleg ne lehessen ezt használni...illetve, aki még akkor is, na azon el lehet polemizálni, hogy tényleg bunkó e, esetleg.
Mert amikor ezt olvasom: "Húsz évig vezettem egy jeles New York-i bankot, egész életemben a bankvilágban dolgoztam, de az egyoldalú szerződésmódosításról nem hallottam. Ilyen Magyarországon kívül nem létezik."...akkor nálam a "karvalyorrú" a legenyhébb kifejezés, ami eszembe jut...egyébként ez az interjú annyira botrányos (a témája), hogy ha lenne Mo.-on normális sajtó, akkor ezt leellenőrízné, és hetekig téma lenne utána! Mert ez alapjaiban roppantaná meg a mo.-i uzsorahitelezést és ...gyakorlatilag mindent, amiről azt hittük, mindenhol így van. Ha normális országban élnénk, emiatt -bizony, ki lehet ezt jelenteni-, több banképület égne...

És ez így rímel erre a Mazsihiszes pofátlanságra is...ha nem akarom, hogy lassan már mindenki benáculjon ebben az országban, nem csinálok ilyet...de hogy még utána sírni is, különböző kiadványokban...na elmennek a kurva anyjukba...

orvian 2010.07.07. 16:27:07

@groggil: Szarok a pénzügyi dolgokra.Nem az zavar.
Hanem az a baromság,hogy szerintetek minden bankban van egy siratófal.
Egyébként,akkor a piszoárok mellett is lesitek a barátokat?
Paranoia.

paperboy 2010.07.07. 16:27:39

ez nem zsidozas, vagy ciganyozas, ez egyszeruen megint lops, nem is ertem, hogy hol van ilyenkor egy ertelmes es szamolni kepes civil szervezet, aki felnyomja ezeket valahol.

orvian 2010.07.07. 16:30:57

@groggil: "ha lenne Mo.-on normális sajtó"
Ez is jó:van ilyen?

groggil 2010.07.07. 16:35:11

@orvian:
Most ennél a topicnál ez a banki téma valóban vakvágány...nem ez a témája...ezt csak illusztrációnak citáltam ide...

Rendben van: a bankokban nincs "siratófal"...de azért a Mazsihisznél és a Mazsöknél van, nem? Vagy ott sincs? És még pillanatnyilag ezen szervezetek ipari pofátlanságairól értekezünk, nem?

groggil 2010.07.07. 16:39:39

@orvian:
Ilyen ez a Vastagbőr pl., ...csak hát ez nem sajtó, ez egy blog, amit olvas 1-2 tízezer ember...kb. Népszabadság vagy Nemzet példányszámú lapokban kellene ezeket a dolgokat megírni, lenne rá igény...
Kurucot szerinted miért olvassák többszá...szinte mindenki? Mert hiánypótló...ja, hogy közben -szép lassan- nácul az ország? Ez van...

Jobbágy 2010.07.07. 16:43:14

@groggil: A Magyar Nemzet hozta és a hírTV is beszámolt az ügyről...

orvian 2010.07.07. 16:43:44

@groggil: Szerintem(ha nem is tömény, de legalábbis laza)zsidózás folyt.
Az utóbbi időkben csak ez a "pofátlanság" szúrt szemet?
Boldog ember.Szívből kívánom,sosem legyen nagyobb gondod.
Szép napot:)

jozicsenko 2010.07.07. 16:57:07

@paperboy: nem lehet, mert fél percen belül a jobbikhoz sorolnák őket, ha másnem azzal, hogy valaki kinyomozná, hogy az alapító nagynénje látta szálasit...

@Vitéz Kőbányai Világos: ÉN követelem, hogy álljon elő egy zsidó szervezet és határolódjon el a chicagoi pertől: van 3 millió adófizető, akire majd ráosztanak 9 mrd dollár büntetést: hiába zsidó a 10%a hiába zsidók fizetik az adó 60%át, stb: amig nem áll ki és nem határolódik el tőlük, addig számomra egy banda...
qrvára semmi közöm a 2. világháborúhoz, de most sokadjára akarnak lefejni okos tengerentúli zsidógyerekek, mert a nagyi meséjétől rosszat álmodik: lowfast: a nagyapám évekig volt hadifogoly, mégse perlem moszkvát, mert rosszat álmodok...

@fogash: igen, de ahogy feljebb már leírtam: az antiszemitizmus nem a napsütéssel együtt ébred: a chicagoi perrel, az ilyen mutyikkal alapozzák meg...

jozicsenko 2010.07.07. 17:04:54

@groggil: ummm, hát tudod ezt a "náculást" az szdsz utóhatásának tudom be

emlékszem, 20 éve a náci/fasiszta/antiszemita súlyos bélyeg volt: valakire ráütötte egy sértett, oszt mosakodhatott a srác...

közben elmúlt 15 év, és elég ha nem értettél egyet a kormánnyal, máris náci lettél

odajutottunk, hogy ma már megrándítja a vállát az ember: éééés? ki nem szarja le?

szeme, füle mindenkinek van: látja, hallja, olvassa mit csinálnak a másik oldalon: -zuschlag is vidáman zsidózott, amig nem kattant a bilincs a kezén, nem esett baja a pártjában
-behozták a gyülöletbeszédet: senki a földön nem vitatja a holocaustot (csak a krónikusan hülyék), de ha nem mondod a mantrát: 6 millió áldozat, máris náci vagy (mert "relativizálsz"),
-nem volt elég pénz (vagy büdös a munka?), ezért pereltek: franciaországban, ausztriában, svájcban, kis hazánkban: 60 évvel a háború után még van ember, aki ebből akar megélni (az akkori áldozatoktól nem sajnáltam): pszichiáterhez menjen az ilyen, ne tőlem, az osztráktól, a franciától vasaljon több pénzt be

ehhh, keserű vagyok: a halál f.szát nem érdekli, mi a szomszéd vallása, majd jönnek az Zoltai féle hülyegyerekek, kilopják a szemünket és csak annyi a válasz: antiszemita vagy, azért!

ez pont oylan, mint amikor nem csak kirabolják, meg is nyomorítják az embert borsodban: "mert rásszista, azírt"

stratez 2010.07.07. 17:15:32

Jellemző, nem ennek van hírértéke, hanem hogy hova akasztják a NER-nyilatkozatát, miközben "ezek" még az utolsó 24 órában ugyanúgy lopnak, mint az előző 8 évben.

groggil 2010.07.07. 17:28:43

@orvian:
Egyre kevésbé érdekel, hogy ki mit gondol "zsidózásnak"...jozicsenkó hozzászólása elég jól tartalmazza a miértjét ennek...

Várúr 2010.07.07. 17:30:39

Zoltai egy korrupt hernyó - mondják zsidó barátaim. Ugyanakkor: az említett villát a báró Wodianer család (zsidók) építették. A háború előtt zsidó tulajdonban volt, akár egy keresztény rendház, szeretetotthon, nyaraló, stb. Összegezve: zsidók közt éppúgy vannak férgek az almán, mint a nemzsidó gyümölcsösben. Őket sem ártana permetezni.

karolyist 2010.07.07. 17:35:42

Nem kellene itt a zsidókat bántani állandóan, kurva anyánkat!

Várúr 2010.07.07. 17:39:31

@Pista bá':
Sok igazság van abban, amit mondasz. USA-val, Izraellel, az egész Nyugattal ujjat húzni szimpla ostobaság. Értelme sincs, míg Izraelt diktatúrák és középkori állam-szerűségek veszik körül, miközben az ipar és a közlekedés nyeli az olajat. (Nem mellesleg Irán, az ókori teokrácia fellegvára mentén a Hormuzi szoros a világ egyik legfrekventáltabb tengeri útvonala).

kvadrillio 2010.07.07. 17:45:51

800 ezren nem vagy csak nagyon nehezen tudják fizetni az uzsorás devizahiteleiket.
1,5 millió munkanélkülinek nincs munkája. Ezrek, százezrek több éve keresnek munkát, csoda, hogy élnek.

Miről is van fennebb szó ???!!!

kvadrillio 2010.07.07. 17:48:13

egyszerűen érthetetlen számomra, mit meg mernek tenni egyes politikusok.

éás ilyenkor akkora düh fog el, hogy gyilkolni tudnék.

2010.07.07. 17:48:53

@Démonmac1: Köszönöm a tájékoztatást. Ha bövebbet akarsz az elfelejtettek, a nem kárpótoltak helyzetéröl hallani, szivesen megosztom veled családom történetét.Kicsit meglepödnél, azt hiszem.

nem nemsiker_s 2010.07.07. 18:03:00

@groggil:
Mo.-on azért is ilyen beteg a nemzeti öntudat (ami kompenzálódik az általad leírtakban, sőt, elárulom: ez még sokkal rosszabb lesz), mert mindent de mindent lehurrognak, leszólnak, leugatnak, szinte ciki pl. egy címeres, piros-fehér-zöld válogatott mezben (...megelőzendő a humort: nem focista, kézilabdás pl.) végigmenned az utcán...beszólnak, wazze! Bár 2006 óta kissé szerényebben, de előtte...
Hihetetlen! Angliában pl. ilyenben söröznek, a horvátok ilyenben mennek külföldre (ha ott beszólna nekik valaki, az tutti, hogy halál fia)...egészségesebb önvédelmi reflexekkel rendelkező nép, az biztos...

Megdöbbenve tapasztalom, hogy még mindíg sokan megkérdőjelezik pl. a kettősállampolgárság intézményét.
A magyar politikusokra, és ezen keresztül a közvéleményre, már 65 éve nagy nyomást gyakorolnak kívülről a nemzeti érzések fékentartása céljából.
Sajnos ez meg is látszik, rengeteg az agymosott ember.
A határontúli magyarokat egyszerűen már nem tekintik a nemzet részének, románozzák őket, stb.
Kurva beteg egy nemzet ez, én mondom.

nem nemsiker_s 2010.07.07. 18:07:59

@stratez:
Jellemző, nem ennek van hírértéke, hanem hogy hova akasztják a NER-nyilatkozatát, miközben "ezek" még az utolsó 24 órában ugyanúgy lopnak, mint az előző 8 évben.

És fikázzák a fideszt, hogy állami intézményeknél különítményekkel meglepetésszerűen hajtja végre, a személycseréket.
Naná !
Remélem lesz is eredménye.

Pista bá' 2010.07.07. 18:16:04

@nemsiker_s: Mondjuk erősen offtopik, de azt, hogy egyes magyarországi magyarok "lerománozzák" az erdélyi magyarokat, az attól még, hogy nem szép dolog, korántsem példa nélküli más nemzeteknél sem.

Azok az angolok lettek felhozva itt példaként, akik a Walesből származókat "Taffy" gúnynéven emlegetik. Vagy országon belül maradva az edinburgh-i skótok koszos, műveletlen Weedgie-nek csúfolják a tőlük nem egész 200 km-re élő szintén skót glasgow-i polgártársaikat, a tőlük északra lakó aberdeen-i skótókat pedig nemes egyszerűséggel birkab0szónak "sheepshagger" csúfolják. Ha úgy alakul, akkor meg is verik őket.
És akkor nem is említettem az északi-déli ellentétet Olaszországban például. Azt, hogy - egyebek mellett - azért is kellett lecserélni a rendszámokat, mert az új rendszámjelzésekből már nem lehet megmondani, melyik városból származnak az autó tulajdonosai. Előtte ugyanis csak igen jó CASCO birtokában volt ajánlatos milánói, firenzei vagy velencei rendszámú autóval Sziciliában csak úgy leparkolni. Szétverték ugyanis a verdát az öntudatos déliek.

Szóval összetettebb dolog ez ennél. Egyébként azok a magyarok, akik "lerománozzák" az erdélyeiket, jellemzően a szabolcsiakat is tirpákozzák, "sötét zalaiakról" beszélnek, stb.

Nyugodtan vedd észre, hogy minden nemzeten belül vannak ilyen ellentétek, sehol sem olyan nagy a nemzeti egyetértés.

Hungaro Sapiens 2010.07.07. 18:16:07

A MAZSÖK alapító okiratában az induló ingatlanvagyon között nem szerepel a XII. kerületi villa!

www.mazsok.hu/foundation.php?l=hu

Zoltai vagy hazudik vagy becserélték az ingatlanok egy részét a villára. Nagyon kíváncsi lennék arra az értékbecslésre, ami 100.000 Ft-os négyzetméterárat hozott ki az inagatlanra...

abandi 2010.07.07. 18:18:01

Ó, hogy a faszomat verném már bele az egészbe!
Mindig akad egy hitsorsos gecimaradék, aki a diaszpórában megbúvó fajtársainak csurrant-cseppent egy kis pénzt, "okosba"...!

abandi 2010.07.07. 18:19:35

@Hungaro Sapiens:
Ráadásul állami vagyonleltár sincs...

abandi 2010.07.07. 18:35:48

ja és: a sólyom már kapott egy villát az AB elnökségért, most megy a másik a államfőségért...

mokas_gizi 2010.07.07. 18:40:31

Nem igazán értem, hogy a blog írójának a mi a problémája...
Ez a kormány is csak azt teszi amit a nép enged neki...bármit megenged, bármit meg is tesz...
Minden demokratikusnak mondott országban van korrupció és társai, csak nem ilyen mértékben, nem ilyen nyíltan, ha meg bukik valaki akkor az börtönbe megy, nem védettséget élvezve éldegél vagy Izráelbe menekül...

(Azok a megbukott politikusok akiket a TV-ben lehet hallani annyira a jéghegy csúcsa, hogy azt elmondani nem lehet...)

nem nemsiker_s 2010.07.07. 18:49:47

@Pista bá':
Azok az angolok lettek felhozva itt példaként, akik a Walesből származókat "Taffy" gúnynéven emlegetik. Vagy országon belül maradva az edinburgh-i skótok koszos, műveletlen Weedgie-nek csúfolják a tőlük nem egész 200 km-re élő szintén skót glasgow-i polgártársaikat, a tőlük északra lakó aberdeen-i skótókat pedig nemes egyszerűséggel birkab0szónak "sheepshagger" csúfolják. Ha úgy alakul, akkor meg is verik őket.

És az ír az észak írt leangolozza? Nem hinném.
Vagy egy horvát a boszniai horvátot talán lebosnyákozza, vagy leszerbezi ? Nem hinném. Vszínű kapna egy sallert, és lehet hogy nem az érintettől hanem az anyaországi horvátoktól.
Egyébként a románozás jelölés is, hogy az illető erdélyből jött, tudom, a köznyelv érdekes fordulatokat produkál. De én ezzel arra akartam utalni, hogy az anyaországi magyarok jelentős hányadában a kinn élő magyarok az ők kategóriájába, és nem a mi kategóriájába tatoznak.

karolyist 2010.07.07. 18:49:54

Ez majdnem olyan durva, mint Vandának a Vidámpark.
www.youtube.com/watch?v=cUUfobchvH0

karolyist 2010.07.07. 18:53:26

1:06
- Durva mi?
- Úristen...
- Ezt bevállalta!
- Ne hányjál nekünk Vanda!

www.youtube.com/watch?v=cUUfobchvH0

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2010.07.07. 18:53:41

Ez a hír nem találtatott "hírértékűnek" az RTL Híradója számára :-)

De kiderült, hogy Lindsay Lohan 90 napot kapott, és már két jóspolip van ... a nap legfontosabb hírei, na ..

Kicsit Karcos 2010.07.07. 18:58:21

@abandi: www.dunatv.hu/gazdasag/42ezer_milliard_ft_magyar_allam_vagyona.html

Jó lenne látni táblázat formájában a magyarorszag.hu-n a részletezést.

z666 2010.07.07. 19:03:52

Mélységesen egyetértek minden antiszemita hozzászólóval...

Kicsit Karcos 2010.07.07. 19:05:21

@Kicsit Karcos: sajnos a kormány azt hiszi, hogy az volt a régi kormányzati honlapok fő baja, hogy nem mind volt valid HTML 4.01,és nem a tartalom szűkös, irreleváns vagy nehezen rendszerezhető volta.

dr. Aullah 2010.07.07. 19:08:30

OFF:

@zero: Ja, Meg volt benne, hogy a fidesz benyújtotta azt javaslatot, amit a jobbik előtte benyújtott. Jól lenyúlták.

Viszont volt az a két éves gyerek aki kiesett... jól láttam, hogy az egy ilyen építési állvány volt? Na most megkérdem, milyen szülő az, aki kiengedi oda a gyereket... ezek szerint eddig is ott játszott, mert tudták, hogy van korlát... szóval ezek után nem értem mire a nagy felháborodás meg újjal mutogatás.

abandi 2010.07.07. 19:10:15

@Kicsit Karcos:
Még ha igaz is lenne!
De ez a mondatrész nem semmi:
" A Vagyonkezelő 2008 januárjában jött létre. Ezzel egyidőben az ÁPV Zrt., a Kincstári Vagyon Igazgatóság és a Nemzeti Földalapkezelő Szervezet megszűnt. Ezek nyilvántartásából állt össze az egységes vagyonkataszter."
Vagyonkataszter......azt basszák meg!

kuki123 2010.07.07. 20:07:31

n ami van mégis csak a Jobbiknak volt igaza?
Zsidó megszállás alatt élünk.

trojka 2010.07.07. 20:25:10

Gyerekek. elöre (nyugatra) már nem mehetunk, de szervezek egy örökutat az Etelközbe...jelentkezési sorrendben, már nincs sok hely...

misikeh[jogsértő módon félelmet keltve fotózott] ( · http://video.google.com/videoplay?docid=-8266131592631747056&hl=en 2010.07.07. 20:54:06

4,4 _millirárd_ HUF...

kevesebb adó folyik be a kafetéria megadóztatásából...
Értitek ugye?
Ha ezt a pénzt nem adják "nekik" oda, akkor nem szopatnának minket a kafetériával.
Ügyes.

Aldobói.Feldob 2010.07.07. 21:07:05

@misikeh[jogsértő módon félelmet keltve fotózott]: Sajnos ezek addig fognak lopni, amíg konkrétan le nem vágjuk a kezüket! (Én azért megszabadítanám őket a fejüktől meg a lábaiktól is, biztos ami biztos.)

ColT · http://kilatas.great-site.net 2010.07.07. 21:37:00

"Az érintettek magyarázatai:

Kamarás:
"Kellett egy jó befektetés, valamiből élni kell bazeg!" "

ColT · http://kilatas.great-site.net 2010.07.07. 21:38:56

@abandi: Vagyonkatasztrófa...

Azon röhögtem még jót, mikor egy EFK-rendezvényen egy nagyonmagasrangú pofa beszélt (2 mondatot alig tudott értelmesen elmondani), és a bloggolók helyett blokkolókat mondott...

Noname Cowboy · http://www.rosevalley.hu 2010.07.07. 21:39:54

Egyébként pedig nem értem milyen inatlanvagyon kellene az államnak biztosítni! Van ott ingatlanvagyon. Club-Tomaj pl. Meg a többi. Szóval eléggé furcsa, hogy még egy ilyen ingaltant is oda kellett adni nekik.
Csak szépen húzzák meg magukat. Van egy halom zsidó alapítvány meg mifaszom. Mindek van valami ingatlanvagyonkája. Ennek még 4mrdFt Kárpótlási jegye is.

eml 2010.07.07. 23:09:20

A poszt címében levő guglimap jel rossz helyen van.
www.norc.hu/embed.aspx?id=68d9d8db5359cf62fb73a4ab3adba582&ppa=177.8&r=19.3&vla=-5&lz=60&acc=b18dc43c-86a0-4044-b632-582f3fa541cf

Ez az épület hátsó frontja, maga az épület a régi kanadai követség.

ször 2010.07.08. 05:30:48

Hali,eladják még nekik ami nem az övék,gyönyörü csapat! Mi magyarok meg maradjunk csendben igaz?

ször 2010.07.08. 05:31:50

Bocs,nem eladják,áttolják!

Nzoltan 2010.07.08. 08:54:09

"A közalapítvány célja, hogy azon zsidó származású magyar állampolgárok, akik a náci intézkedések és a holokauszt elszenvedői voltak, újjászervezhessék vallási, kulturális, oktatási rendszerüket, személyes szociális helyzetüket javíthassák az erre fordított javakból."

Ebben nincsenek akadályoztatva. Sőt 65-70 év távlatából nézve, már semmilyen támogatásra nem jogosultak. Lassan a közvetlen leszármazottak is kihalnak, ezenkívül bőségesen kárpótolva voltak az elmúlt évtizedekben. Innentől kezdve már csak pozitív diszkrimináció az egész.
Ismét ott tartunk, hogy tömegek halálából nyerészkednek szervezetek és vezetőik. A gyász belülről jön nem váltható pénzre. Aki mást mond az gerinctelen, de legalább egy Dagobert Bácsi. És felejtsük már el ezt a holokhauszosdit végre. Volt ilyen, elmúlt. Nézzünk a jövőbe.

acsub 2010.07.08. 09:09:04

"Fellegi Tamás nemzeti fejlesztési miniszter utasította a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő (MNV) Zrt. vezetését azonnali vizsgálat elrendelésére egy nagy értékű budapesti, XII. kerületi állami ingatlan ingyenes alapítványi tulajdonba adásáról szóló döntés időzítésével és egyéb körülményeivel kapcsolatban, közölte a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM)."

index.hu/belfold/2010/07/07/vizsgaljak_a_budakeszi_ut_32._atpasszolasat/

Kíváncsi vagyok a végeredményre.

Noname Cowboy · http://www.rosevalley.hu 2010.07.08. 09:10:08

@acsub: Hát arra elég sokan kíváncsiak vagyunk. Mernek-e visszakozni avagy szépen elsikkad.

arvisura · turoczi.blog.hu 2010.07.08. 09:47:36

Orbán-ha merné- ezeket az ügyeket kellene utcasarkokra kiplakátoltassa. Félő, hogy a titkos alkuk (IMF) és telavivi üzenetek a "forradalmár" Viktornak is kirajzolják a homokozó határát.

Kicsit Karcos 2010.07.08. 10:26:52

@acsub:

"_időzítésével_ és egyéb körülményeivel kapcsolatban"

Nem várok túl sokat ettől a vizsgálattól. A 100 rugós négyzetméterár inkább feljelentésre adna okot, mint az időzítésről szóló belső vizsgálatra, amikor a döntnök ráadásul már nincs is a "belül".

"Ha valamit nem akarsz megoldani, alakíts bizottságot!"

TemplarOmega (törölt) 2010.07.08. 11:11:52

Minden demagógia nélkül.
500m forinttal számmolva, ami szerintem első blikre is kevés az ingatlanért.
Az kb 51 forint fejenként, ha viszont csak azt 1,6m munkavállalót számolom aki ténylegesen fizet adót, mert úgye állami fizetésből adót fizetni nem bevetél, akkor. 312 forint fejenként az adónkból.

Teesék útánaszámolni, hogy 650mrd metró a budapest aktiv adófizetőkre vetítve mennyi fejenként. Demszky meg nyugdíjaskodhat, mint a rokona Biszkú elvtrás.

Tissotorak · http://tissotorak.blog.hu 2010.07.08. 11:49:54

@TemplarOmega: És amikor az állam "ajándékba kapta" az ingatlant, az hány ft volt a nagyszüleim pénzéből?

Kicsit Karcos 2010.07.08. 12:13:16

@Tissotorak: attól függ, hogy számoljuk, mert az is könnyen meglehet, hogy valami sóher handlé a samesz haverjával brahiból stikában markecolta a kóser, böhöm szajrét egy azóta elpaterolt balek gójtól, és betli nélkül besikerált a muris balhé.

Zoltai nyilatkozta: "A mostani ingyenes átadás ezt a hiányt pótolta"

Akkor el kellene számolni, aztán lezárni a picsába a világháborús kárpótlás kérdését. Már egyedül a zsidóknak fontos ez, őnekik meg sosem elég a kárpótlásból és az elégtételből. Húzni kellene egy vonalat, és onnantól hivatalosan is lófasz a seggébe annak, aki reklamál. Akinek gyászolnivalója van ennyi évtized után, az gyászoljon otthon, csendben, méltósággal, európai módon, ez már rég nem ügye a közösségnek, a háborúnak vége, volt bocsánatkérés, volt kárpótlás, kész.

turcsány karcsi elvtárs 2010.07.08. 17:23:45

nincs antiszemitizmus, de igény lenne rá

Torgyán 2010.07.08. 22:52:57

Ezt csinálják ezek és a Fideszesek is.! Elég volt munkát a népnek és ne szégyen falakat. Szégyelld magad Te Lázár János a 14milliós családi kölcsönöd miatt. Miből adták? Mo ébresztő! Nem volt még igazi forradalom.

jágör68 2010.07.11. 13:02:36

Ideje lenne bilincset csattintani ezekre a megélhetési rettegő judeobűnözőkre.
Meg kiutasítani az egész Büzsihiszt az országból.

Szerintem nagyon jól csinálta a Tibi 2010.07.17. 08:32:21

Itt kell zsidózni? :)

Zsidózsidó, zsidózsidózsidó!

Zsidó! Zsidó? Zsidó??! Zsidó! Zsidózsidózsidó!

trojka 2010.07.17. 08:42:16

@Szerintem nagyon jól csinálta a Tibi:
Na, csak zsidozzál. Majd Neked is ad Orbán Viktor két pofont és hazazavar...

süti beállítások módosítása