Skip to content


       Szűrés lista

Nincs humorunk és még a Google-t sem használjuk - kritikák, vélemények

"Vélemények", "kritikák" a Vastagbőrről a tumblr-en, és mivel ott nem lehet kommentelni, inkább kiszedem őket ide.
Véleményem persze van nekem is, meg hozzáfűznivalóm is, majd talán kommentben kifejtem ...

Az egész egy Webisztán poszttal kezdődött...

Bede Márton (Index)

"Azt imádom
Amikor a nemcigány magyarok, a jólöltözöttség és az általános finom ízlés világszerte ismert és elismert nagykövetei azzal ekézik a cigányokat, hogy hülyén néznek ki, lásd Vastagbőr blog. Egyébként ennek a Vastagbőrnek a sikere legalább olyan érdekes, mint a Kuruc.info esete. Cseppet sem kevésbé korlátolt, ráadásul szemben a Kuruccal a fontoskodás mellé még akasztófahumoruk sincs. Vastagbőr postot követelek Karl Lagerfeldről."
 

Uj Péter (Index)


"Én sem értem, hogy miért futtatják a blogszerkek a Vastagbőrt. Nem jó."

Benei Péter (Karmamédia, Konzervatórium)


"természetesen a konzervatóriumnak szurkolok a GB-n, de gyanúm, hogy a vastagbőr lesz a legjobb mainstream. miért is?

a vastagbőrről lehet mindent mondani, hogy széljobbra hajaz, rasszista, diszkriminatív, blabla, az összes klisét el lehet sütni, hogy demagóg és populista a következtetések hada, amit levonnak. én amúgy a cikkeik konklúzióinak a 90%-ával sajnos egyetértek, még ha olyan prózaian is fogalmazzák meg. bevallom: napi olvasójuk vagyok.

a vastagbőr azonban más miatt zseniális blog, ami viszont tény és vitathatatlan. UTÁNANÉZNEK AZ INFORMÁCIÓKNAK. a vastagbőr bazdmeg utánanéz. a vastagbőrben nem újságírók ülnek, hanem valszeg ráérős egyetemisták. :) akiknek nincsenek informátoraik, kapcsolataik, hanem egyetlen dolgot használnak: google.

a vastagbőr a magyar újságírásról kiállított szegénységi bizonyítvány, a tény, a példa, az ikon arra, hogy a magyar újságírók, akiknek elvileg ez a MUNKÁJUK, mégis, a 90%-uk nem veszi a fáradtságot, hogy utánanéz kapitálisan egyszerű tényeknek. És most nem is a nyilvánvaló átverések lefülelésére gondolok, hanem a napi hírek hátterére, vagy akár arra, hogy mit mondott valaki 1 éve, és mit mond most.

persze, feltételezem, hogy a magyar politikai újságíró nem olyan amnéziás, mint a magyar választó. de ebben az esetben viszont, hogy miért nem járnak utána, nos akkor a helyzet még siralmasabb, mint gondolom… (jajj, félreértés ne essék, nincsenek illúzióim :D).

+ a polújságírók ezen jellemző mentalitása (persze, akinek nem inge, dehát ugye tudják) az egyik legfontosabb oka, hogy most itt tartunk, ahol, hogy ezeket el lehet játszani, így el lehet játszani, ezt meg lehet tenni, úgy meg lehet tenni stb. nem csak a választóknak, civileknek kell felemelni a szavukat, hanem kőkeményen kritikai módon fellépni a sajtónak is. nem csak NÉHA írni egy ejnye bejnyét.

“a kutya csak ha veszett, akkor harapja meg a kenyéradó gazdáját”

batorfy


"Nem. A Vastagbőr lófasznak sem néz utána, a Google-t meg basznak használni. Istenem, hányszor kellett már kijavítani őket. Elméleteiket innen-onnan összeollózott félinformációkból szedik össze, aztán amikor kapnak az arcukba, hogy figyi, elnéztetek két nullát az összegből, vagy adjátok össze mégegyszer, akkor meg vannak bántódva szegények. Nem, a Vastagbőr egy szégyen. Azt kimondani, hogy a BKV, a MÁV, a Gyurcsány, a BRFK egy szar, kösz, tudom."

 Tallián Miklós (Hírszerző)


"Pár megjegyzésem volna, egy, amiknek “utánanéznek”, azokra bárki emlékezhet bazmeg, aki olvas újságot, legalábbis nekem működésük során nem mondtak új információt. Kettő, és ez a fontosabb, a következtetések nemcsak populisták meg demagógok, hanem felszínesek is, nem lépnek ki a hagyományos pártkommunikáció által felállított keretek közül, az általuk megírtakban épp úgy nincsenek a “Béla lop, a geci szemét állatja” szintűnél komplexebb történetek, ahogyan nincsenek a magyar mainstream sajtóban sem. A valóságban meg vannak, és azért nagy részük összerakható, főleg, ha valaki nemcsak google-zni tud, hanem emlékszik is, mit kell keresni. Abban meg sokkal jobb is van, mint a Vastagbőr."

 batorfy


"Szerintem viszont kifejezetten káros, hogy vannak és az is, hogy ilyen népszerűek. Nem feledem, hogy amatőrök, de kit érdekel amúgy? Nem sajnálom tőlük a Goldenblogot sem, de azt igen, hogy vannak olyan blogok, amik valóban körültekintően, alaposan elemeznek, és aztán mégsem. Az, hogy az újságírók milyenek, az egy másik kérdés. Főleg úgy, hogy ők már egyáltalán nem népszerűek sehol sem."

tutuka


"ha van idegesítő dolog a szánalmas kamublogokon (izomtibor, modoros, szleng) túl, akkor az a vastagbőr. egy megvalósult rémálom, okoskodó primitív őrület, kétségbeejtően buta és hatásvadász témákkal, ráadásul rosszul és  -mint fent is látszik - pontatlanul megírva. egy szégyen.

gyász

batorfy


"Még annyit fűznék hozzá, hogy: az amatőrizmus nem ment fel a félretájékoztatás, a megvezetés, az ostobaság terjesztésének felelőssége alól - hogy szándékos-e vagy sem, az édesmindegy -, hiszen amint a nyilvánosság elé kerülnek a munkáid, egyben azt is elfogadod, hogy hatást gyakorolsz másokra. A Vastagbőr esetében nemhogy ennek elfogadásáról van szó, hanem ez szándék is. Ha én újságíróként ilyen hibákat követek el, akkor két figyelmzetetés után megköszönik a munkámat - legalábbis nálunk -, a Vastagbőréknél azonban erről szó sincs, mivel nincs tétje. Látjuk mi a tömegek bölcsessége a blogok esetében, meg persze, egymilliárd légy nem tévedhet, akkor együnk szart. De kösz, én nem fogom éljenezni, hogy vannak, nyerjék csak meg a Goldenblogot, mit bánom én. De közben ne csináljunk úgy, mintha a világ legjobb dolga lenne a győzelmük, és olyanokat se mondjunk, hogy lám-lám, az ilyen blogok a saját terepükön verik meg a profikat."

Kiss Ádám (Hírszerző, Konzervatórium)

"mikivel erősen egyet tudok érteni. néha kurvára belenyúlnak olyan dolgokba, amiben kb semmi botrányos nincs, vagy nincs megindokolva miért, a sok kommentelő meg csak követeli a lámpavasat."

balint


"nemcsak populisták meg demagógok, hanem felszínesek is”

És ez még mind elnézhető lenne, ha lenne mondjuk egy morzsányi humoruk. De nincs."

Benei Péter (Karmamédia, Konzervatórium)


"Igen, tévednek, mivel nincs informátoruk, félinfókból és gugliból csemegéznek. De, és lehet hogy én vagyok nagyon cinikus és kiábrándult, inkább javítsanak ki 10-szer egy médiumot, mert benézett valamit, és úgy kritizált, mint nyilvánvaló hazugságokat leírni hajlandó rendes mainstream sajtót olvasni… sose feledd, hogy a vastagbőr egy AMATŐR dolog, nem várhatod el tőlük azt, hogy mittomén, hozzáférjenek olyan adatbázisokhoz, amit egy újságírónak naponta KELLENE használnia, mert van rá lehetősége.

Az meg nem igaz, hogy anyázóblog, ha csak anyázóblog lenne, nem lenne ennyire olvasott, politikai anyázó blogból több van, mint céltalan énblogból. :) Demagógok, ez tény, ezt nem is vitattam. :)

Benei Péter (Karmamédia, Konzervatórium) 

"Na akkor még egyszer. Látom kiborult a bili.

Ha VÉLETLENÜL politikai tanácsadó lennék (haha), akkor egyetlen polblogot olvasnék annak érdekében, hogy megtudjam, hogy mit gondol a Nagybetűs Választópolgár. Ez a Vastagbőr lenne. Nem a Konzervatórium, pláne nem a Reakció, a többi pol- közéleti blog meg kb. marginális (elnézést, ha netán, valaki úgy gondolta, hogy, de nem).

A vastagbőr a tömegek bölcsessége. Mellényúl. Kombinál. Félreolvas. Ingerült. Dühös. Demagóg. Diszkriminatív. Közepesen vagy annál kevésbé is intelligens. Egyszerű.

Épp ezért, az ilyen blog nagyon fontos, kb. tükör. Eképpen kell olvasni. A tragikus, hogy ismerve pár háttérinformációt, néha úgy, hogy ők nem ismerik, belenyúlnak a tutiba. Néha meg nem. Az, hogy nincs humoruk, az nem tény, inkább nem jellemző, irónia és cinizmus mindenképpen jellemző rájuk - néha humor is.

Ez a felelősséggel legyen, hogy félre vagy hogyan tájékoztat szöveg meg srácok, komolyan, nemár. :D Már mi a halálért lenne egy közéleti BLOGGERnek BÁRMINEMŰ felelőssége bárki felé is? Miért lenne bármilyen elszámolási és beszámolási kötelezettsége bárkinek is? Ja, hogy a KÖZJÓ és a NYILVÁNOSSÁG megkívánja? Haha, ezek nem létező fogalmak, csak tankönyvben és politikai nyilatkozatokban léteznek szerintem.

Semmi nem kötelezi őket semmire, feelgoodból blogolnak, amatőrök és ez látszik is. Az hogy - bár nem tudom feltűnt-e - pl. a tavalyi nyertesnél, konzinál voltak néminemű szerkesztőségi normák, megalapozott információk meg elvárható minőség vagy minimum, az kizárólag azért volt, mert a szerkesztők, meg én is kőkeményen elvárták ezt egymástól. Semmi köze nem volt ehhez sem a nyilvánosságnak, pláne nem a közjónak, és végképp nem gondolták a szerkesztők magukról, hogy újságírók. Akkor sem, ha speciel civilben újságírók voltak. :-)
 

Benei Péter (Karmamédia, Konzervatórium)

a POZÍCIÓ kötelez felelősségre. nem a vélemény. A bloggernek véleménye van. Nem pozíciója. pozíciója az újságírónak van. Mert fizetik érte, hogy legyen, mert hivatalos céget képvisel, mert pénzt szed be a véleményéért, mert ez a MUNKÁJA, ami felelősséggel jár.

a nyilvánosság nevű KÖD nem kötelez semmire. Az is nyilvános, hogy elfingom magam a metrón, már elnézést. Ha cégvezetőként céges tárgyaláson fingom el magam, akkor az felelőtlenség, mert ugrik az üzlet, mert az ügyfél azt mondja, hogy ezzel a bunkóval én soha nem. Ha a metrón teszem ezt, akkor maximum furán néznek rám. Ennyi. Ennél egyszerűbben aztán tényleg nem tudom az ügyeletes AGGÓDÓKNAK elmagyarázni…

update: ha azért nem fingod el magad, mert Jézus, Krisna, Buddha, Xenu, vagy a Felsőbb Lény, netán apád, anyád, nagyanyád, Gyurcsány, Orbán mondta, hogy elfingani magad BÁRHOL, az bunkóság, akkor az a te SZEMÉLYES és EGYÉNI nézeted a világról. Ezt általánosnak kikiáltani az egész világra egoizmus (vagy álszentség, tessék választani ízlés szerint)."
 

Uj Péter (Index)


"Nem tudok nem utalni saját népszigeti gobndolataimra a felelőtlen, szakmaiatlan, a társadalmi párbeszédet nem helyes irányba befolyásoló blogolgatásról."

A véleményem a 2009.08.19. 13:37-es kommentben van. 

Címkék: blog vélemény

A bejegyzés trackback címe:

https://vastagbor.blog.hu/api/trackback/id/tr971321620

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Spiró György; Ady; Gróf Balázs; Eörsi 2009.08.19. 23:35:20

Kossuth-díjas magyar író, költő, irodalomtörténész és műfordító. Kornissal tán nem kedvelik egymást. Aki többet akar tudni, az majd megnézni a wikipédián. A már unalomig ismételt Spiró-vers (és aztán annak erősen "szubjektív" elemzése): &nbs...

Trackback: Latinovits, Weöres: Majom ország; Pesti színházélet 2009.08.19. 17:52:27

Latinovits antiszemita volt? A pletykák és a pesti színházvilág a tovább gomb után Ismeritek Latinovits azon mondatát amit állítólag a veszprémi számüzetésekor leadott a szinpadról előadás előtt? „A zsidók és a kommunisták menjenek haza, nek...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2009.08.19. 22:54:48

@Marcellusca: JEEEEEEEEEE!!!
nics tévém a rádió meg rossz
ez a végeredmény?

Marcellusca 2009.08.19. 22:56:53

@tesz-vesz: Ja, ja!
Én is csak a NET-en böngészve leltem rá.

És gondoltam, ha mán nacionalizmus, akkó aggyunk hírt egy magyar (rész)sikerről. :)))

Legisfalk 2009.08.19. 22:59:45

Sziasztok! :)

Még soha nem kommenteltem, de a búzaföld alá fúródó alagutaktól kezdve rendszeres olvasója vagyok a Vastagbőrnek. Most helyénvalónak érzem, hogy leírjam ide egy élményemet.

A vidéki középsuliban, ahol tanítok, egyszer csúnyán összeszólalkoztak a fiúk, egyik oldalon a cigány ifjak, a másikon a magyar srácok. Ment a cigányozás, gárdázás, kiabálás, uszítás, hogy így meg úgy, miattatok van minden, rohadt nácik, büdös cigánybűnözők, ahogyan azt a "nagyok" is lökik.
Behívtam a leghangosabb rajcsávót meg a legdühödtebb szkindertojást a tanáriba, és előkerestem nekik a Vastagbőrnek azt a posztját, ami a gátat közösen védő cigányokról és gárdistákról szól. A hatás lehengerlő volt. Megláták a csoportképet, és nem tudták, mit mondjanak! :) Miután a posztot is elolvasták, elment a kedvük a balhétól. Simán átlátták, hogy csúnyán felültek valami hülyeségnek, és utána gond nélkül meg tudtuk beszélni a problémát.
És tudom, hogy ezt nem fogják elfelejteni a srácok. :)

Köszönöm nektek, így tovább! :)

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2009.08.19. 23:34:25

@Legisfalk: ez igen, derék, bár több ilyen .ember lenne ebben az országban.
ez melyik poszt?
bár az első posztot se kereste elő nekem senki:(

olyan demagógok vagytok.

Jurganov 2009.08.19. 23:48:07

a kuruc is érdekes. volt egy Posta Imre levél kinn, de mire kettőt pislantottam eltűnt. pedig okosságokat írt. nem biztos, hogy végig akarom ezt gondolni...

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2009.08.19. 23:51:52

most végrte megnéztem ki ez a bede márton.

"bm webhulladéka."
most komolyan ki ez? ilyen címel meg mer szólalni ez az értelmi fogyatékos üzbég?
mind degeneráltak, megmondta már Prohászka bácsi is

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2009.08.19. 23:52:26

@Jurganov: masszi péter-ügy
kezdődik a kurucnál is...

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2009.08.20. 00:04:11

én mondjuk azért kezdtem el olvasni vbőrt, mert csak a fontos dolgokkal foglalkozik, és egyfele van. nem 20 helyen vannak a szar hírek, hanem csak középen, sorrendbe.
engem nem érdekel h mit mond merkel mikor itt van, nem érdekel h kilométere cikekket írnak a semmiről, engem csak a legfontosabb hírek érdeklenek.
és a moderállás a legnagyobb gyengéje
(bezzeg a reakcció nem moderááál), hiszen kommentolvasásnál, a belinkelők hozzák a jó híreket, ezt annyira szerettem.
még az elős hírem, az alagútfurásos volt itt.

min0rity r3port · http://m0r3.blog.hu 2009.08.20. 00:09:36

Ez az Uj Péter csodálom, hogy még nem lett KISZ-es színekben miniszterelnök. Tán csak azért nem, mert borderline elmebetegségéhez feltűnő a fogyasztása, ez meg nem pásszolt volna a demokraták között is demokrata latexrendőrfétis mellé. Persze sipákolt mikor az ő fiait baszták a plexisek, de hát a saját kutyájának a kölykét mindenki védi. Akkor is, ha impotens.

Szeretem ezt a rasszista, felületes blogot olvasni.

fogsunder · http://fogsunder.blog.hu 2009.08.20. 00:55:35

megdöbbentő milyen sok önjelölt ostoba, kicsinyes figura mászik elő az internetes "újságírás"nak hazudott katyvaszból fújjolni, mikor nem az, és nem úgy van, ami a fejükben terjengő lila ködben halványan kialakult.

a papíralapú média (amitől ólmos az emberek segge..) szintjének a tizedét sem érik el az ezen meg és/vagy lefizetett hivatásos bloggerkedők/szerkesztők által összehordott hivatalos internetes hírközlési szennyek..

kik ezek tényleg, hogy megmondhatják mi a jó? magukat majdnem valakiknek képzelő, nagypofájú senkik.. mind. egytől-egyig.

amúgy meg ha az "áldott-átkozott" (bár az ő mefogalmazásukban csak utóbbi, mert az ő kicsi világukban a nép hülye - sanszos, hogy tényleg az, mert ilyen ocsmány férgeket még nem söpört el) nép ítélt; akkor onnantól kuss! nem a háttérből erőltetetten nyomott akár színesen jó, vagy sablonosan süketelő, szürkeségbe burkolódzó blog nyert; hanem a vastagbőr. máskor majd nem, vagy külön hagyják (egyedül) indulni.

(a hír helyett is nyilván azért lett a mainstream kategóriába besorolva; mert így lehet azt mondani, hogy hülyék a kommentelők, meg a látogatók; le vannak tudva azzal, hogy szélsőségesek (ami nem igaz) - ezen erőlködnek, ahelyett, hogy a híreket tényszerűen és nem erős jobboldali, vagy ultraliberális szűrőiken keresztül néznék. szánalom a köbön..)

még valami. lazán kapcsolódik. bloggerigazolvány?! dedó b+.. a mögötte meghúzódó elgondolás meg rémisztő, és aki nevetgélve bevezetéséért időnként felszólal - kéne, hogy a leghangosabban tiltakozzon ellene (legalább akkora elánnal, mint most a vastagbőr blog ellen).. cenzúra és majd mi megmondjuk ki és mit mondhat a zinterneten? ez már nem is gyász.. már többszörösen letelt a gyászév.. a zombik azonban kitartóak.. csupa rezisztens-rezidens debil.. hol vagy már Alice?

kulalak 2009.08.20. 01:02:41

en csak gratulalni jottem! Hurra! Eljen! Mi lesz a Vastagbor Dijjal?
Szerintem valami elmozdult amiota csinaljatok.

Littbarski01 2009.08.20. 01:25:06

Nem szoktam ide kommentelni, de most kötelességemnek érzem... Ennyi irigy, féltékeny, kicsinyes leszólást nem kapott még blog a világon, mint a Vbőr ezektől a "nagymenőktől". Ez azt jelenti, hogy kurva jó úton jártok. Ők is tudják, hogy ezekkel a témákkal kellene foglalkozniuk, amik itt nap mint nap megjelennek,hogy miért nem teszik, azt hagyjuk inkább, nem hülyék írnak ide... Grat a GB-hez!

Lesz még Budapest Magyarországé!

Kodomo 2009.08.20. 01:29:07

(@tesz-vesz: Itt gubbasztok a gép előtt elmerülve a blog olvasásban, hogy elkezdődjön a meccs és nézzem a neten, erre írod, hogy győzőtt a Loki. Na mindegy, azért hurrá!)

Gratula a Vastagbőrnek is!
A fanyalgó profikról azok jutnak eszembe, akik a Fideszt fikázzák, hogy az milyen szarul csinálja, pláne csinálná, ha kormányozna. Ezért legközelebb is az MSZP-re kötelező szavazniuk.

Nyerjenek felvételt az LMPVS pártba! :)

Park Ádám 2009.08.20. 03:20:16

@laspalmas

Van a css-ben valahol egy div#wrapper {}...
Onnan ki kéne törölni ezt a sort: overflow:auto;

Mert az összes kommentet olvasva, kb 100 komment után nem látszik a többi.

Ezt szerintem azért tették be, hogy kivédje az oldal szétcsúszását olyan esetben, ha valaki kurva nagy képet posztol, vagy kiírat egy nagyon hosszú url-t (ilyenkor megjelenne a vízszintes scrollbar.) De sajnos ilyen hosszúságban ez egy Firefox bugot idéz elő, aminek javításánál sokkal fontosabb volt a fejlesztőknek about:robots beépített oldalt készíteni...

Viszont ezt az alábbi kóddal ki lehet védeni, tehát szúrd be helyette ezt valamelyik lezáró kapcsos zárójel után -> }

Park Ádám 2009.08.20. 03:21:27

@laspalmas
na faszán kifilterezte a végét:

div.entry, div.comment { overflow: hidden }

little green rooster 2009.08.20. 05:31:18

A fanyalgóknak csak annyit: savanyú a szőlő...

martonx 2009.08.20. 07:55:13

@Viktus: Ez nekem is megfordult a fejemben. Így már érthető miért próbál itt folyton hangulatot kelteni.

Pusztán irigységből (mellékesen pénzt is kap érte...).

jozicsenko 2009.08.20. 09:53:09

hi!

azt hiszem ezt plagizálom:
(nem vagyok újságíró, tehát megtehetem)

"És valahol felsír egy index szerkesztő :)"

Horizont 2009.08.20. 10:14:19

@tokmányos:
Jaj ne haragudj, nem basztatni akartalak ( a te szavaiddal élve) én ezt csak humornak szántam,mint a szintén "annak" a kornak a gyermeke!
Félreértettél kőkeményen!.)) Olyan jó kis sztori volt amit írtál, nem gondoltam, hogy berágsz:):)

belzebubó 2009.08.20. 10:26:54

Hozzám csak most jutott el a hir,nagyon örülök, látom érdemes volt naponta kattintgatni.

Bede Mártonokkal nem kell foglalkozni ő a korlátoltság par ecxellence-a a mai Red Bull cikke után pedig rá kell jönnöm,hogy még az egekig magasztalt Red Bulljának a történetét sem tudja és ő beszél pontatlanságról és korlátoltságról a Vastagbőrt illetően.

Pierre. Bezuhov · http://james.nerdiphythesoul.com/bennyhillifier/?id=gDIZyh4fk7U 2009.08.20. 10:46:40

ez a poszt nagyon tetszik :)

a lényeg itt van:

"A vastagbőr a tömegek bölcsessége. Mellényúl. Kombinál. Félreolvas. Ingerült. Dühös. Demagóg. Diszkriminatív. Közepesen vagy annál kevésbé is intelligens. Egyszerű."

plusz a sajátom:

"a politikai betelefonálós, megmondós műsorok blogos verziója... és mint ilyenekben a humortalanság, csőlátás és a gondolkodás szigorú mellőzése olykor megmosolyogtatja az emberet, alkalomadtán harsány kacajra deríti"

Liberté....73 2009.08.20. 10:53:45

@Pierre (Bezuhov):

Szegasz, Pierre!

Rég láttunk, mi van veled?

A saját véleményedet -maximális egyetétés mellett- egy aktualizált idézettel hadd egészítsem ki:

A 'bőrt, de főleg a kommenteket olvasni olyan mint egy sajtreszelővel rejszolni: enyhén szórakoztató, de inkább fáj.

Tündér_Lala 2009.08.20. 11:05:23

@Liberté....73: Hogy nézhet ki a farkad....
Dehát mi elfogadjuk a sexuális irányultságodat. :)))

Pierre. Bezuhov · http://james.nerdiphythesoul.com/bennyhillifier/?id=gDIZyh4fk7U 2009.08.20. 11:20:46

@Liberté....73: remete lettem XD, mármint politikailag... vagyis mostanába nagy ívben leszarom a közéletet, sőt még a híreket is, inkább sörözünk a haverokkal :).. most is csak a gódenblog hírére néztem fel, és csodálkozva konstatálom hogy a tényfeltáró magyarok egy mocskos liberálműfaj, a blog mestereivé váltak ;))

Marcellusca 2009.08.20. 11:48:04

@Pierre (Bezuhov):

Üdv, Bezu!
Látom, azért sikerült azt a kevés eszed is elinni. xDDD

Horizont 2009.08.20. 11:52:20

@belzebubó:
Na már hiányoltalak, hogy elvesztél vagy mi...

@Liberté....73: @Pierre (Bezuhov):
Ha ti nem lennétek szegényesebb lenne a blog.... Komolyan!

Liberté 73: "sajtreszelővel rejszolni: enyhén szórakoztató" Na ezt megnézném! Ezen röhögőgörcsöt kaptam ahogy elképzeltelek:)))

ifj. Kozlovszki Jenő 2009.08.20. 11:56:32

nekem főként az a bajom a vastagbőr bloggal, hogy olyan pórias, minden szofisztikációt nélkülöz. pedig a céljaival egyetértenék, csak kár hogy túlnyomórészt szellemileg erősen korlátolt egyének kommentelnek egy-egy poszt alatt, nehéz olyat találni, amelyre érdemes lenne érdemben reagálni.
üdv. KJ

Marcellusca 2009.08.20. 11:59:14

@Horizont: Méretproblémák miatt, nem tartana sokáig az a rejszolás. :)

@ifj. Kozlovszki Jenő: Akkó ne reagájjjá, bazzeg! xD

Horizont 2009.08.20. 12:00:08

Soha, de soha nem hittem, hogy a Kurucnál bármit is értékelni tudjak! De most úgy gondolom ennek a sok indexes újságírónak álcázott kis pöcsöcskének el kéne olvasni ezt a 2 mondatot! Hátha valamit tanulnának! A gratulálunk szóra helyezném a hangsúlyt:))

"GoldenBlog-győztes a "nácifasiszta" Vastagbőr – gratulálunk!
A Bőr sikere az “alulról jövő”, “amatőr” újságírás sikere is."

Marcellusca 2009.08.20. 12:02:34

@Horizont: Ja, ja!
És szerintem nagyon korrekt értékelés volt.

Horizont 2009.08.20. 12:06:56

@ifj. Kozlovszki Jenő:
Kedves nem pórias ifj. Kozlovszki Jenő! Most téged megszólít egy túlnyomórészt szellemileg erősen korlátolt egyén, aki nélkülözi a szofisztikációt !
Csak azt szeretném megkérdezni, hogy orvos látott-e már? Ha lehetne pályázni a hónap (vagy év) kommentelő címre, rád szavaznék! Olyan édi voltál:) Csá!

mind2 (törölt) 2009.08.20. 12:13:57

@ifj. Kozlovszki Jenő: ha Te vagy a képen, szerintem a Szakítós / értékellek mint embert.... sokkal hasznosabb lehet számodra.
Aztán a véleményedet igazán leírhatnád egy papírlapra, belehajtogathatnád egy borítékba, és elküldhetnéd annak, aki nem szarja le .

Úlfhéðinn · http://tinyurl.com/do9ks 2009.08.20. 12:17:05

@Horizont:

Köszönöm, de ha nem tévedek, itt nem a hónap (vagy év) kommentelője cím a téma, hanem az, hogy rámutattam egy minden bizonnyal fennálló "problémára", melyet kommenteddel inkább alátámasztottál, mintsem cáfoltad volna.

Tündér_Lala 2009.08.20. 12:34:32

@Úlfhéðinn: Látod én pedig pontosan a szofisztikálatlansága miatt szeretem a vastagbőrt. Mert az egyenes, lényegra törő beszédet tartom kívánatosnak a közéletben is (a póriasság pedig néha kötelező). Másütt a finomkodást éppen a lényeg elfedésére használják.
Másrészt a szellemi korlátoltságra nem tudom miből következtettél, de ha így gondolod, akkor senki nem kötelez a VB posztjainak és kommentjainek olvasására.

Horizont 2009.08.20. 12:54:30

@Úlfhéðinn:
Picinyem, örülök, hogy alátámasztottam!
Most akkor a Jenci is te vagy? Tudod szellemileg erősen korlátolt vagyok, és bocs, hogy a te magaslataidat próbálom becserkészni, de úgy fáj, hogy, hogy rá kellett jönnöm az igazságodra és csak ennyire futotta a jó istentől és anyáméktól:))
Hogy még jobban lesüllyedjek annál a szintnél is ahová raktál, képzeld meg kellett néznem mi a szofisztikáció jelentése! Hát b...d meg, azt tényleg nélkülözi a Vastagbőr! Vissza kell adatni velük a díjat:)

Liberté....73 2009.08.20. 12:57:58

@Horizont:
szegényesebb? ennél??? :D

(Ford Fairlane neve mond valamit btw?)

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2009.08.20. 12:59:37

@Legisfalk:

Kár hogy ezt már Uj Péter nem olvassa el :))

Liberté....73 2009.08.20. 13:05:47

@ifj. Kozlovszki Jenő:

Te Jenő, te még új vagy itt, ezért segítek picit a tájékozódásban.
Ez egy olyan mélynsztrim blog, ahol _nagyon_ nem szeretik a más véleményt. Látod: egyből torokra ugranak érte.

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2009.08.20. 13:06:49

@Liberté....73:

Libe pajti, ja fáj, akkor miért olvasod?Sőt, nemcsak olvasod, hanem kommentelsz. Sőt, nemcsak kommenteled, hanem a 18.-ik bann utén is itt vagyok.

Feltenném a kérdést: MIÉRT?
a, mazochitsa vagy
b, mégiscsak tetszik ...
c, ???

Várom a megfejtést...

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2009.08.20. 13:10:54

@Pierre (Bezuhov):

Szevasz!

Tudtam hogy ez a poszt előcsalogat xD

Kivételesen minden szavaddal egyetértek veled, bár nem értem egyesek miért várják itt a nagy megfejtéseket ... ugyanolyan "átlagdolgozók" vagyunk mint Te, csak van ez a blogunk ...

Ne várjátok már itt Magyar Narancst/Heti Választ/HVG-t/ÉS-t ... ők újságírók, mink meg nem ....

Úlfhéðinn · http://tinyurl.com/do9ks 2009.08.20. 13:12:34

@Horizont:

Ha megnézed, Jencinek egyetlen hozzászólása van.
Jenci egy célból jött létre, amit tökéletesen el is végzett. ;)

Elhiszem, hogy kurvára szerettétek volna azt hinni, hogy valódi, mert biztos jó érzés azt hinni, hogy nálatok szánalmasabb arcok is lógnak a bloghun.
Azért őszintén szólva nem nagyon hittem benne, hogy lesz olyan hülye, aki ezt beszopja. Hát, tévedtem, de röhögtem egy jót.

Illusztrálja, h miért sikeres ez a blog: a szánalmas embereknek nagy örömet okoz, ha még náluk is szánalmasabbnak gondolt embereken csemegézhetnek. Ilyen egyszerű ez. Mint ti itt. :)

@mind2:

"ha Te vagy a képen"

Te tényleg ilyen hülye vagy?

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2009.08.20. 13:12:47

@ifj. Kozlovszki Jenő:

"hogy olyan pórias, minden szofisztikációt nélkülöz"
leírnád ezt magyarul is? gyenge vagyok értelmetlen nyelvből ....

amúgy nem kötelező kommentelni, nem kötelező kommentekre válaszolni, de ha van véleményed, bármikor beírhatod ...

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2009.08.20. 13:13:28

@ifj. Kozlovszki Jenő:

Hát ez nem a Sznob-magazin, ez tény.
Ide hús-vér valódi emberek járnak, akik nem pocsékolják az életüket elvont baromságokra.

Dr Minimum 2009.08.20. 13:15:04

Savanyú a szőlő, köcsögök?

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2009.08.20. 13:15:18

@Pierre (Bezuhov):

Jól döntöttél, Bezu!
"Szeretkezz, ne háborúzz!" xD

Horizont 2009.08.20. 13:15:22

@Liberté....73:
Libertécske ne tájékoztasd félre az újoncot!
Nem a "más" véleménnyel van a gond, hanem a céltalan szemét, szemétkedéssel!
Ez rád is vonatkozik:))

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2009.08.20. 13:16:46

@Liberté....73:

Nagyon szeretjük a más véleményt, de nem szeretjük a kötözködést, személyeskedést, anyázást, trollkoskodást, "a minden kommentre válaszolok, lehetőleg beszólva mindenkinek" hozzállást.

Ja, és kb, Te vagy az egyedüli, aki mindezt megtestesíti ..de remélem, lassan "megjavulsz" :-)

I believe in you ...

Liberté....73 2009.08.20. 13:18:37

@zero:

Ideges lettél? Vagy mitől az átlagnál is több elütés? Nem akartalak én felhúzni, csak eszembe jutott ez a kis szösszenet egy kultfilmből. Ha akarod kitörölheted.

Válaszom: C.

Cserébe én is kérdezek:
Azért engedtél vissza, mert esett a kommentszám?

A: Igen
B: Igen, de ne mondd meg senkinek.
C: Nem is engedtelek vissza.

Várom a válaszodat!

(Mellesleg őszintén gratulálok az első helyhez.)

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2009.08.20. 13:18:41

Elment a UPC netem, csak hétfő este jön ki a szerelő.... faszán indul a 4 napos ünnep :(((

Most egy laptopon wifivel pötyögök ... :-((

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2009.08.20. 13:19:00

@Horizont:

Igen, de tegyük hozzá, hogy ha mondjuk Árpi nyert volna, különbül leoltották volna, mint Bedéék minket.

Horizont 2009.08.20. 13:19:27

@Úlfhéðinn:
Akkor én is megkérdeznélek :
Te tényleg ilyen hülye vagy?
Vicceske vagy, na ennél nagyobb örömöd sose legyen!

Liberté....73 2009.08.20. 13:24:02

@Horizont:
Tanítod az újoncot trolloskodni?

Liberté....73 2009.08.20. 13:24:38

@zero: Ez mekkora kifogás már!
Ok ráérsz hétfőig válaszolni.

Úlfhéðinn · http://tinyurl.com/do9ks 2009.08.20. 13:34:34

@Horizont:

"Akkor én is megkérdeznélek :
Te tényleg ilyen hülye vagy?
Vicceske vagy, na ennél nagyobb örömöd sose legyen!"

LOL. Milyen eredeti. A másik meg nem rajtad múlik, nem vagy te sámán, bazmeg. :)))

Beszoptad, sztem ne tetézd, inkább törődj bele.
Na csá.

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2009.08.20. 13:38:47

@Liberté....73:

Mit nevezel visszaengedésnek? Hogy tegnap csináltál egy sokadik nicket? Vicces vagy. :))))

Amúgy mi nagyon bízunk benne, hogy nálad ez egy tanulási folyamat, bannról-bannra, nickről-nickre kedvesebb és aranyosabb leszel másokkal. :)

Pierre. Bezuhov · http://james.nerdiphythesoul.com/bennyhillifier/?id=gDIZyh4fk7U 2009.08.20. 13:39:33

@Marcellusca:
"Látom, azért sikerült azt a kevés eszed is elinni"

ááááhh, kérlek!
...van itt más, ami sokkalta nagyobb mértékben veszi el az eszemet mint az alkohol ;)

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2009.08.20. 13:43:15

@Úlfhéðinn:

Nem mondanám, hogy beszoptuk, azért nem most kezdtük, van bőven tapasztalatunk idiótákkal. :)

De azért te csak légy büszke magadra, marha ügyesen kiugrasztottad a nyulat a bokorból!
Na csá. xD

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2009.08.20. 13:44:40

@Pierre (Bezuhov):

Ééés beletrafáltam! :))
Minden jót kívánok. Őszintén.

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2009.08.20. 13:53:45

@Liberté....73:

Köszönöm a gratulációt.
Mint írtam elment a netem és laptopon pötyögök, azért a sok elütés.

1x visszaengedtelek a múlt héten, de aztán megint eldurvultál, én mindig bízok benned, hogy most már végre "normális" leszel :))

Dr Minimum 2009.08.20. 13:56:51

@laspalmas:
Nem rátok értettem, hanem ezekre a sztárújságírókra!

Horizont 2009.08.20. 13:57:44

@Úlfhéðinn:
"Beszoptad, sztem ne tetézd, inkább törődj bele"
Beszoptam és nem törődök bele! Na így jó neked?
Most mondok egy nagyon izgit! Képzeld szoktam gondolkozni, és most (is) elgondolkoztam azon, hogy milyen lelkületű ember lehetsz te? Nem világrengető kérdés ez, persze ettől még nagyon jó a napom, hetem, évem! De mégis! Mi a jó neked ilyenbe? Átbaszni embereket, vérig sérteni, hangulatot rontani, aztán ha valaki válaszol, akkor igyekezni földbe döngölni, hogy na, na lám, lám.... Szánalmas kis emberecske vagy te. Azért írtam, hogy ennél nagyobb örömed ne legyen , mint ez. A szofisztikációval együtt!

Pierre. Bezuhov · http://james.nerdiphythesoul.com/bennyhillifier/?id=gDIZyh4fk7U 2009.08.20. 14:05:54

@laspalmas:

köszi! majd meglátjuk, mi lesz :)

Ti meg szakadjatok már ki ebből a vicsorgásból... no hírek, no blog egy ideig.. megéri.
Jótanácsként mondom =)

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2009.08.20. 14:18:26

@Pierre (Bezuhov):

A blog sajnos nem pihenhet :)
De hétfőig pihenünk ....

Tündér_Lala 2009.08.20. 14:19:55

@Úlfhéðinn:
Szellemi fölényed lenyűgöző !
Mond szoktad a legyek lábait tépkedni ?

2009.08.20. 14:27:51

Valahol a távolban felsírt egy indexes.


Pont Tallián beszél demagógiáról, meg populizmusról. Miki, hallod, neked komikusnak kellett volna állnod.

Liberté....73 2009.08.20. 14:29:49

@Tündér_Lala:

"Mondd, ... "

Ha már szellemi fölény, legyen kövér, juhéj.

2009.08.20. 14:34:50

@Úlfhéðinn:

Téged is ide evett a fene? Már nem csak a reakción hányod a kommentelők közé a félig megemészett lecsót? Anyu nem tanította meg, hogy ezt nem illik?

Horizont 2009.08.20. 14:35:01

@Liberté....73:
Ne kötözködj már te... A lényeg másban van!

Tündér_Lala 2009.08.20. 15:05:36

@Liberté....73: Betük elütéséért ÉN nem szoktam szólni. Még akkor sem ha hemzseg tőle a hsz., mert a gondolat érdekel. Dehát ez is a pórias , nem elegáns viselkedés része nálam.

Liberté....73 2009.08.20. 15:33:02

@Tündér_Lala:
Én néha szoktam.
Bár ez nem egy elütés, hanem két kihagyás.

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2009.08.20. 15:35:33

@laspalmas: köszi:DD
kicsit több információt vártam :D de azért nagyon jó :)

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2009.08.20. 15:54:22

@Pierre (Bezuhov): látom elhasználtad a szírkrétákat, hogy van időd kommentelni.

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2009.08.20. 16:04:15

@Horizont: belzebubó nekem ad tanácsokat., azért olyan elfoglalt.
@Marcellusca: :D
most h mondtátok megnéztem, nem rossz, azért jó tudni h vannak jók a kurucban
kuruc.info/r/35/45411/

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2009.08.20. 16:12:56

@Tündér_Lala: az egyenes, lényegra törő beszédet tartom kívánatosnak a közéletben is "

úgyúgy!
spártába születtünk mindketten!
ez így van jól!

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2009.08.20. 16:15:42

@Horizont: én is most néztem meg az összes jelentését, életembe nem használtam még ezt a szót, nem vagyok bölcsész.
és téynelg jó h a vbőr nem szofisztikált :D

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2009.08.20. 16:19:51

@Úlfhéðinn: a szánalmas embereknek nagy örömet okoz, ha még náluk is szánalmasabbnak gondolt embereken csemegézhetnek. Ilyen egyszerű ez. Mint ti itt. :)"

de azért kiraktad a szmájlit te idióta.
előre eltervelted, hogy röhöghetsz és le mered ezt írni? és okosnak tartod most magad? nemkéne.

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2009.08.20. 16:20:37

@Úlfhéðinn: Azért őszintén szólva nem nagyon hittem benne, hogy lesz olyan hülye, aki ezt beszopja. Hát, tévedtem, de röhögtem egy jót."

ez teljesen hülye :D

Marcellusca 2009.08.20. 16:57:25

@Pierre (Bezuhov): Húúú, ne is mondd!
Hírek, események, egyes kommentek ... :DDD

Kodomo 2009.08.20. 17:30:18

OFF
Egyesek idejönnek a szellemi fölényüket fitogtatni, miközben sejthető, hogy az MSZP-re, SZDSZ-re szavaztak, fognak szavazni???
ON

Liberté....73 2009.08.21. 08:51:19

@Pierre (Bezuhov):
Nem tudom, mit tolsz, de azonnal kérek belőle!
Jó anyag lehet nagyon.

Rwindx 2009.08.21. 23:33:24

"Szerintem viszont kifejezetten káros, hogy vannak és az is, hogy ilyen népszerűek"

Néhányunk szerint meg az káros hogy ilyen batorfy félék léterznek, akik veszik a bátorságot és leírják, hogy káros a Párt KB által megfogalmazotttól eltérő vélemény.
A népszerűséghez nem tudok mit hozzá tenni. Ki az a batorfy?

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2009.08.22. 15:07:59

@Pierre (Bezuhov): na, akkor minek tartasz?
nem mondtad még, a múltkor liberté is megdícsért, csak kár, hogy ő antijudaista .... ill keresztényllenes,
ezért szalonképtelen

Rwindx 2009.08.22. 17:05:20

@tesz-vesz: Az az igazság hogy engem azért annyira nem :) Valszeg valami független közíró. :)

Liberté....73 2009.08.22. 21:47:32

@tesz-vesz:

Azért az nem volt egy erős dícséret, hogy "jé már a 30. komment és tezs-vezs még egyet sem zsidózott".

Mitől lennék anti-judeista? Én? Aki még a Független Judeai Népfronttól is független vagyok.

pógárjenő 2009.08.24. 11:17:46

Hehe....most pataki után szabadon, de ki a f@....m az az új péter? Reszelik a fost akinek nem teccik olvassa a punci lapos cafét.......

redriot77 2009.08.25. 09:29:59

A sok hülyének, aki ész nélkül fikázza a Vastagbőrt: gyújtsatok tábortüzet, egyikőtök ragadjon dobgitárt (mondjuk te, Miklósi Gabi), üljetek le körben, és daloljatok: "a távolban felsír egy gyermek..." Munk Vera énekelhetne szólót.

tallian.miklos 2009.08.28. 21:37:18

@zero: Akkor most mondanék valami újat, nem vagyok napi 8 órában újságíró. Publicisztikákat és blogot írok szabadidőmben, illetve követem az eseményeket, mégsem mondtok nekem újat, ezt tartom hiányosságnak.

belzebubó 2009.08.28. 22:16:44

Szerintem ez itt nem az MTI,de még csak nem is a Reuters.

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2009.09.06. 13:41:10

@tallian.miklos:

Szevasz Miklós!

Melyik blog mond neked újat?

Egyáltalán, honnan vetted hogy mi valami "újat" szeretnénk mondani?

Ez kb. ugyanaz mint egy régi vicces kép amit kiteszel a blogodra. 50 ember lefikázza, hogy ez már régi, láttam, 50 ember meg nevet és megköszöni. Nem lehet mindenkinek megfelelni.

Én nagyon örülök, hogy Te ilyen tájékozott vagy, de hidd el, te vagy a kicsinyke szelete blogokat olvasóknak ...

süti beállítások módosítása