Skip to content


       Szűrés lista

A Nagy Szavazás: Vastagbőr of the Year'09

Elég nehezen térünk vissza a "munka világába", kell még pár nap, amíg újra felpörgünk ...

Jöhet a Nagy Szavazás:
Ki volt "A" Vastagbőr? Ki volt a legpofátlanabb, legarcátlanabb 2009-ben?


Már a tavalyi 12+1 jelölt is válogatott csapat volt (Tasnádi Péter, Gesztesi-Koncz-Hajdú triász, Sas József, Batiz András, Erdélyi "Szupermen" Zsolt, kormanyszovivo.hu weboldal, Érző Szív Alapítvány, Hajdú Péter, Négy Mancs, Lengyel Zoltán, Gyenesei István, Gaskó István, Kolompár Orbán), nézzük meg, kiknek sikerült újra bejutnia a döntőbe, köszönhetően a Ti szavazataitoknak:

Január: Óriási küzdelemben, 5 szavazattal (227-222) a nyertes Verók István, Terézváros polgármestere. Veróknak nem volt könnyű éve, ingatlan-panamák sorozata, csendrendelet, a haverjának (H. György) intő példája a szomszéd kerületből ... ilyen felzaklatott állapotban ajándékozott meg bennünket a legendássá vált sajtótájékoztatójával, "fideszes orvtámadás", "politikai bosszú", "harc a demokratikus intézményrendszer védelmében".
V. István, a gyanúsított terézvárosi polgármester megszólalt
Verók reggel megmondta a frankót

Február: Csont nélkül nyert Sztojka-mama, 612-408 arányban nyomta le a Nemzet Ferencét. Külön öröm civilekkel találkozni a döntőben, hiszen nekik sokkal "nagyobb" teljesítményt kell nyújtani a "nevezéshez", mint a "profiknak". Stojka-mamának pár szóval sikerül, ő ajándékozta az országnak a "bodzából élünk" szókapcsolatot.
Pontosan: "Egyszerű, tisztességes emberek ők, és bodzagyűjtésből és vasazásból élnek".
Három vélemény az enyingi maffiáról
Jól fizet a bodza

Március: Sima Mohácsi Viktória győzelem, 598-135-re verte Joáv Blumot. Egész évben magabiztos, egyenletes teljesítményt nyújtott.
"Marian Cozma meggyilkolása diszkóverekedés volt, mert cigányozott Cozma feltehetőleg, vagy nem tudom, ott mi volt a motiváció, de ott egy diszkóverekedés történt, nézeteltérés történt."
A legmegfelelőbb jelölt

Április kőkemény harcot hozott, melyet Boldvai László nyert meg Kivágóné, Gaskó és Demszky előtt. Boldvai nem csinált semmi különöset, csak szépen, csendben megvalósította a "magyar csodát": Havi 200 ezerből 1000 négyzetméteres palota.
Vajon a képviselő úr is velünk fog sírni?

Május: újabb sima győzelem, blogunk örök kedvence, Kolompár Orbán adta nekünk a "gyerekcsíny történt" kifejezést.
Gyerekcsíny - Napi Kolompár
 
Júniust simán hozta másik kedvencünk, Draskovics Tibor, 226-190-re verte a második helyezett Miklósi "valahol felsírt egy gyerek" Gábort. Elég sok "ügye" volt 2009-ben Tiborunknak.
Például "megkérte" Petőfi Attilát, a Nemzeti Nyomozó Iroda főigazgatóját, hogy nyomozzon már a két HírTV-s riporter után, mert Veres Jani haverjának kell egy segítség.
Draskovicsnak vége (lenne egy demokráciában)
Majd egy kicsivel később előadta a bonyhádi tinik kísérletét, mint a Magyarok Nyilai robbantását.
Draskovics bemutatja: "Bármit megtehetünk következmények nélkül"

Júliust rendhagyó módon megint Draskovics nyerte a robbantásos videójával, de két helyet nem adunk oda a lókötőnek, ezért a második helyre befutó Szalainét indítjuk. A BKV-s igazgató Szalainé 100 milliós végkielégítése indította a Nagy Nyári BKV botránysorozatot.
Mit tudhat Szalainé?

Augusztust megint Mohácsi nyerte, Draskovics és Kolompár előtt. Viktória kisasszony ebben a hónapban a svéd tévében adta elő, hogy a Klu-Klux-Klán öli a cigányokat.

Szeptembert 3 szavazattal, 169-166-al hozta az Örökös Főpolgármester, Demszky Gábor. Szegény Orbán, majdnem sikerült neki ... illetve sikerült is, mert ezzel a szoros eredménnyel Orbán Viktor is bejutott, mivel az előző hónap nyertesei már döntősök. A Zemberek így szóltak: "Viktor, segíts"
Demszky szintén szép, egyenletes teljesítményt nyújtott egész évben:
A sorozatos BKV és egyéb botrányok után végre megszólalt és egy újabb aranyköpést ajándékozott a Népnek: "... pletykák alapján nem lehet intézkedni. Ráadásul a BKV-ügyek mögött konspiráció volt ..."
Demszky definíciója a lopásra
Tavasszal annyira zavarta a lerobbant Lada a benne lakó két hajléktalan nővel, hogy személyes intézkedett.
Ami a legjobban zavarja Demszkyt Budapesten
Demszky tényleg nem viccel!
Demszky vs. Hír TV

Októberben Lendvai Ildikó simán nyert. 2009 nagy év volt a számára, tavasszal megválasztották a Párt Elnökének, levezényelte a "Nemzet Bohózatát", vagyis a miniszterelnökjelölt-keresést, és azóta is össze-vissza nyilatkozik mindenről és semmiről.
Az öregecskedő cenzorasszony megvillantotta a képességét

Novemberben ismét elég volt egy egyszer is megismételhetetlen teljesítmény a győzelemhez, Villás Lajos, a Roma Rendőrök Országos Egyesületének főtanácsosa szerint a sajóbábonyi zavargás során letartóztatott romák bizony hős forradalmárok ...
A sajóbábonyi hős forradalmárok

December és az évvége ismát öldöklő küzdelmet hozott, amelyből Iványi Gábor került ki győztesen. A lelkész úr szintén egész évben nyilatkozott mindenről, szerepelt is sokat, decemberben írta, hogy a Jobbik által felállított kereszt "gyűlöletkeltő és kirekesztő céllal köztérre talicskázott, és külön köztisztasági problémát is okozó fatákolmányt."
A lelkész és a kitalicskázott fatákolmány


És akkor jöhet a Nagy Döntés, és a szavazás ... (A nyertesnek egy jópofa  (átadható) nyereményre ötleteket várunk, lámpavas kizárva):

A végeredmény:


Címkék: szavazás visszatekintő2009

A bejegyzés trackback címe:

https://vastagbor.blog.hu/api/trackback/id/tr91644413

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Lendvai Ildikó irányt mutat a megtévedt országnak. Jó évünk lesz, rajta nem fog múlni. 2010.01.04. 23:15:45

 Mindnyájunk nagy kedvence 1974-től dolgozott a KISZ Központi Bizottsága kulturális osztályán, majd 1984-től 1989-ig az MSZMP KB tudományos, közoktatási és kulturális osztályán előbb munkatársként, majd alosztályvezetőként, 1988 és 1989 között...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2010.01.06. 12:28:20

@eszkep:

"egy a szocik által kreált többé-kevésbé kamu bohózatról van szó, amire ráharapott a Jobbik is"

Viktorviktor meg nagyon szarul reagálta le, ennyi.

De édes vagy, hogy minket (is) vádolsz a szavazás megbütykölésével.

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2010.01.06. 12:31:23

@picur3ka:

Sajnálom, főleg mert téged kimondottan értelmes embernek tartalak, de ebben nagyon nem értünk egyet.
Sztojkáné és Boldvai sem egy súlycsoport Drazséval és Mohácsival, mégis ott vannak.
De megígértem már, hogy jövőre megcsináljuk kategóriánként a szavazást, azzal egy csomó ilyen gondot megelőzünk. Béke.

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2010.01.06. 12:34:35

Ha a Viktor nyer akkor az lesz,hogy húú látjátok ő rosszabb mint a többiek.Ha eltűnnek a rá adott szavazatok akkor a blogger lesz a szemét. Na ezt jól megcsinálták.Nesze neked próbálj pártatlan lenni...

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2010.01.06. 12:39:05

@laspalmas: Jövőre valószínűleg már vegyesebb lesz a mezőny mindkét oldalról. Attól tartok akkor jobban keresztbe tesznek nekünk pl.: vastagbőr blog nem elérhető technikai okok miatt.:((

wolframkarbid 2010.01.06. 13:01:34

Meg lett hekkelve a szavazás :(

f.m.j. 2010.01.06. 13:06:44

@wolframkarbid: igen :(

és én már tegnap 23:57-kor észrevételeztem, hogy valami nem reális a téma körül :)
Amúgy elfogadom, hogy az Orbán is tud alakítani, de ilyen mezőnyben, mint draskovics, meg mohácsiviki, falmalléki csóka :)

picur3ka 2010.01.06. 13:08:07

@laspalmas:

Igy van, nem ertunk egyet. Es tobb alkalommal nem ertettem egyet a havi kivalasztottakkal sem, mint legpofatlanabb eselyesekkel.

Aztan akar egyet ertesz, akar nem, szerintem, hogy egy ilyen fertoben, egy kommunista, diktatorikus gengszterbanda altal iranyitott orszagban Orban nyeri az ev vastagboret az meg viccnek is rossz.

Es majd mikor ezt az elftarsak megszelloztetik a kulfoldi sajtoban is, akkor lehetunk majd igazan buszkek a blogra.

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2010.01.06. 13:10:44

@picur3ka: Pedig valószínűleg azoknál még nem "szólt bele" senki.

f.m.j. 2010.01.06. 13:20:11

@laspalmas:

nem azért, hogy az Orbánt védjem, nekem se kutyám, se macskám, semmi érdekem nem fűződik hozzá, hogy ezt megemlítsem, de szerinted ez így, valóban reális szavazási eredmény?
Vagy így akarjátok megőrizni a pártatlanság látszatát?
Egész évben, az összes bejegyzést nézve is, igen kevés fideszes lett górcső alá helyezve (Meggyes, Orbán azért, mert néhány idióta polgármestert nem vágott helyre) a többi mind a másik társasághoz volt köthető a mutyik, lenyúlás miatt, a bicskanyitogató nyilatkozatok miatt.

@picur3ka:

Azért nem tarom valószínűnek, hogy egy ilyen szavazás érdekelne valakit a nagy külföldön, még ha hitelesen meg is hekkelték a szavazást :)
Basszus, még mindig van az országban 2000 liberálista-komcsi :)

kisby 2010.01.06. 13:21:34

Legjobb az lenne ha újra indulna a szavazás valami megbízhatóbb szavazómotorral. Esetleg kommentek közt leadni és azt összegezni. Tudom macernás meg minden, de ezt az eredményt elfogadni véglegesre miközben nyilvánvalóan nem "tisztán" születettrendkívül szerencsétlen lépés lenne a blog részéről.

eszkep 2010.01.06. 13:23:35

@laspalmas: "De édes vagy, hogy minket (is) vádolsz a szavazás megbütykölésével."
Ilyet hol írtam???
Zero-val illetve a jelöléssel kapcsolatos problémámat leírom (idemásolom) harmadszor is, hátha az már elég lesz: "olyan posztal raktad be Orbánt, amihez a legkevesebb köze neki van, egy a szocik által kreált többé-kevésbé kamu bohózatról van szó, amire ráharapott a Jobbik is."

Ha már zero jelölte Orbánt (bár egyetlen havi szavazást sem nyert meg, és annak az egynek az eredménye is ezután már kétséges), legalább egy, a képviselők Költségtérítésének szigorításának elkummantásával kapcsolatban tette volna, nem ilyen unintelligens poszttal.
Egyébként igen, nyerje meg Orbán a szavazást, de írjátok oda, hogy azért nyerte meg a díjat ebben a díszes társaságban, mert egy 300 fős tüntetés tárgyát "rosszul reagálta le"... Ehhez előre is gratulálok!

eszkep 2010.01.06. 13:26:07

@kisby: "Legjobb az lenne ha újra indulna a szavazás valami megbízhatóbb szavazómotorral."
Szerintem választási évben ez nem fog segíteni. Tudtommal a szavazószerverek IP címet figyelnek, azt meg program olyat "hazudik", amilyet akar...

Tündér_Lala 2010.01.06. 13:28:10

@Tigeri: @laspalmas: Természetesen nem gondolom, hogy ti hekkeltetek volna.
Értem én amit mondtok, csakhát....
Tessék megérteni, hogy itt olyan harc folyik, amelyben az ellenfél nem válogat az eszközökben - gondoljatok a köteles beszédre, stb, stb - egymást tehát meg kell védeniük. Nyilván, ha valakivel teljesen elszalad a ló azt kirugják maguk közül (Lengyel Zoltán).
A párt és holdudvara egy érdekhálózat, amelyet működtetni kell, mert anélkül céljaik megvalósításáról nem is álmodhatnak. Ami elvárható az az, hogy a ballibberek által meghonosított trend megforduljon és elsődleges cél a közérdek legyen és csak másodlagos, hogy a csókos jól járjon. Ha ez megvalósul, akkor nagyságrendeket lépünk előre. Teljes mutyi mentesség nem létezik, nem reális elvárni és ha valaki személy szerint hajlana is rá a rendszer nem alkalmas annak megvalósítására (sem a FIDESZ sem más párt esetében).
Álmodozni persze lehet, de ha valaki mondjuk az én elveim mentén vezetné a pártját az két pillanat alatt szétverné azt. Idealisták ugyanis - főleg ha saját érdekeikről is szó van - nem sokan vannak a mindennapi életben. Ez a realitás.

picur3ka 2010.01.06. 13:28:16

@mókusfüles bukósisak:

Az mindegy. A kikuldott bertollnokok megirjak, amit megrendelnek toluk, ezert fizeti oket a part.

f.m.j. 2010.01.06. 13:31:19

@eszkep: de most tényleg egyetértek, ez van.

Laspalmas: beírtam a keresőbe, hogy orbán viktor, hátha kidob valami jó kis szaftos-ütős posztot, hogy mekkora pofátlanszemétrohadék azorbán, és tudod miket dobott ki? Olyan eseteket, amikor Nyakópista, vagy Lendvai Ildi néne utal rá így, és a posztok meg arról szóltak, hogy a rágalmazók mekkora pofátlanszemétrohadékok :)
Félreértés ne essék, nem az Orbánt védem, csak nekem faramuci ez a helyzet, aminek kialakulásában nem ti vagytok a hibásak, csak nem így kell megőriznie Zeronak a ppártatlanság látszatát.

eszkep 2010.01.06. 13:34:35

@mókusfüles bukósisak: amennyire figyelemmel kísértem a dolgokat, tegnap du. 3 és este 7 között pörgették meg kicsit a dolgokat (20%-ra) , de az nem volt elég, ezért éjszaka folyamán még egy "löketet adtak" (25%).

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2010.01.06. 13:35:30

@Tündér_Lala: Nézd. A Viktor bekerült. Oké Zero miatt.De tudjuk,hogy nem reális ez az eredmény (mohácsi,drazsé) valszeg nem a blog olvasótábora "szavazott" rá.Viszont egy olyan ember akitől sokan sokat várnak,ne legyen ugyanolyan töketlen mint volt.

derelyegrádi szellem 2010.01.06. 13:36:05

@mókusfüles bukósisak:

beütötted a keresőbe, és nem egyszerűen egy patadobogás halottál? Náczi már ez a kereső is. :-)

Tündér_Lala 2010.01.06. 13:41:28

@mókusfüles bukósisak: LOL !!!! Ha a zorbán pofátlan- ra szűkítesz még rosszabb a helyzet.

f.m.j. 2010.01.06. 13:41:28

engem az sokkal komolyabban aggaszt, hogy van még ennyi liberke, meg balos ember, és "ekkora" összefogásra is képesek, hogy elrontanak egy játékot :)
Ennek a szavazásnak se tétje, se jelentősége nem volt, és idejöttek, és ideszartak egyet (mondjuk tegnap amúgy is erős nap volt :)) Mi miért nem megyünk, és rontjuk el az ő játékukat? Azért használom azt a hasonlatot, mert komolyan valami oviban érzem magam...

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2010.01.06. 13:47:56

@picur3ka:

"Es tobb alkalommal nem ertettem egyet a havi kivalasztottakkal sem, mint legpofatlanabb eselyesekkel."
Hát ez van sajnos, nyilvánvalóan szubjektív válogatás volt (mint minden, amiben emberi kéz van), de igyekeztünk korrektek lenni (szerintem sikerült is), és a legbotrányosabb és legtöbb kommentet megélt eseteket kiválogatni.

"szerintem, hogy egy ilyen fertoben, egy kommunista, diktatorikus gengszterbanda altal iranyitott orszagban Orban nyeri az ev vastagboret az meg viccnek is rossz."
Szerintem is, de nem mi tehetünk róla. Nekem pl eszembe se jutott meghekkelni (nem is értek hozzá), pláne nem ilyen irányba.

"Es majd mikor ezt az elftarsak megszelloztetik a kulfoldi sajtoban is, akkor lehetunk majd igazan buszkek a blogra."
Nem hiszem, hogy ennyire híresek vagyunk.

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2010.01.06. 13:52:01

@mókusfüles bukósisak:

"szerinted ez így, valóban reális szavazási eredmény?"
Nem.

"Vagy így akarjátok megőrizni a pártatlanság látszatát?"
Most burkoltan leviktorfideszimádóztál? Na de kérlek....xD

"Egész évben, az összes bejegyzést nézve is, igen kevés fideszes lett górcső alá helyezve (...) a többi mind a másik társasághoz volt köthető a mutyik, lenyúlás miatt, a bicskanyitogató nyilatkozatok miatt.
Ezt így meg is magyaráztad magadnak.

f.m.j. 2010.01.06. 13:53:51

@laspalmas:

engem a te válaszaid jobban érdekeltek volna, de nem érdekes, igazából tényleg nem

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2010.01.06. 13:59:09

@eszkep:

"Ilyet hol írtam???"
Konkrétan tényleg sehol, csak ez sejlett a mondandód mögül:

"eszkep 2010.01.05. 19:44:35
Zero, látom ma délután meghackelték a szavazást. Érdekes, érdekes...
Nekem erről a hónap "legrosszabb demokratája" 2006 őszi szavazása jutott eszembe... "

" eszkep 2010.01.06. 08:52:06
@wlakos: Inkább valami... Éjszaka tovább pörgettete a szavazómotor az IP címeket... "

" eszkep 2010.01.06. 08:55:02
@laspalmas: Azért remélem konzekvensek lesztek és eredményt hirdettek. Már előre látom:

"És a Vastagbőr of the Year'09 díj Orbán Viktoré, mert az MSZP-nek és Jobbiknak sikerült összehoznia egy 300 fős (!!!) tüntetést ellene..."

Muhahaha, ezzel saját magatokat fogjátok minősíteni. "

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2010.01.06. 14:00:24

@mókusfüles bukósisak:

Nem értelek. Ezek nem az én válaszaim? Hanem?

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2010.01.06. 14:02:19

@Tündér_Lala:

Hát tudod, álmomban sem gondoltam volna, hogy egy ilyen poénos, tétnélküli szavazás ekkora figyelmet kap, ennyire fontos, hogy megpiszkálják....biztos naiv vagyok.

Johnny336 2010.01.06. 14:02:32

Hogy nyert Orbán?!

Mohácsivész, Color, Drazsé, Demszky. Mi lett veletek? Hová tűnt Damon Hill?! :D

eszkep 2010.01.06. 14:04:48

@laspalmas:

"de igyekeztünk korrektek lenni (szerintem sikerült is), és a legbotrányosabb és legtöbb kommentet megélt eseteket kiválogatni."

"Viktorviktor meg nagyon szarul reagálta le, ennyi."

Most nem azért, de baromi nagy ellentmondást érze e két mondatod között...

f.m.j. 2010.01.06. 14:06:47

@laspalmas: Ezt így meg is magyaráztad magadnak.

ez nem magyarázat volt magamnak, hanem egy felvetés, ha úgy tetszik magas labda :)

Komolyan hagyjuk, mert nem fontos, le van szarva az Orbán :)

Nyugi, senki nem téged hibáztat, meg egyáltalán senkit, a hekkelés/hekkelő elött állunk értetlenül, minek kellett ez? (lásd fennebb)

eszkep 2010.01.06. 14:07:02

@laspalmas: Külön nem említettem meg, hogy nem a Vastagbőr bloggerei hackeltek meg egy 2006-os szavazást, ha jól tudom, akkor még nem is volt Vastagbőr.blog.
Feltételeztem ezt nem szülséges megemlíteni.

f.m.j. 2010.01.06. 14:07:27

@laspalmas: tessék, ezt vártam :):):) és nem nekem írtad :)

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2010.01.06. 14:09:19

@mókusfüles bukósisak:

Nézd, az gondolom egyértelmű, hogy a mindenkori kormánypárt adja az igazi témát, hisz ők vannak olyan helyzetben, hogy befolyásolják az ország/emberek sorsát. Az ellenzék inkább csak helyi szinten játszik, de egy-két esetet kivéve nem voltak nagy ügyek, főleg nem olyanok, amiket a civódó házastársak (mszp-szdsz) ne tudtak volna kisujjból überelni.
Nézd meg majd a patáskormány idején is a blogot, és hacsak nem történik valami csoda, és nem jön el a tejjel-mézzel folyó Kánaán Viktorkirály jóvoltából, elmúlik majd a mostani kételyed.

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2010.01.06. 14:15:04

@mókusfüles bukósisak:

""Egész évben, az összes bejegyzést nézve is, igen kevés fideszes lett górcső alá helyezve (...) a többi mind a másik társasághoz volt köthető a mutyik, lenyúlás miatt, a bicskanyitogató nyilatkozatok miatt."
Ezt így meg is magyaráztad magadnak."

Bocs, nem vagyok a szavak embere :))
Bővebben kifejtve, bár már biztos észrevetted:
laspalmas · vastagbor.blog.hu 2010.01.06. 14:09:19

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2010.01.06. 14:15:56

@eszkep:

Ez így elég kevés válasznak....

picur3ka 2010.01.06. 14:20:21

@laspalmas:

Tenyleg front lehet mama, mindenkit felreertesz ma reggel. Szerintem senki nem mondta, hogy ti hackeltetek meg, ha jol emlekszem. Meg talan le se hulyeztunk.

Irish Whisky-vel mi a baj, azt se ertettem a masik a posztnal.

Talon Karrde · http://youtu.be/RNT_uICTe9M 2010.01.06. 14:21:12

@eszkep: pressz kontrol+ált+del tu riszttárt jor bréjn!

Talon Karrde · http://youtu.be/RNT_uICTe9M 2010.01.06. 14:24:47

Meg kell várni míg ez a szavazás lefut (már nem jön csak óránként 2-5 szavzat), el kell menteni az eredményét és kész, aztán pár nap mulva elővenni egy új szavazást és e-mail megadásával újraszavaztatni. semmi gond nincs itt.

eszkep 2010.01.06. 14:25:25

@laspalmas: Ez volt egész évben a "legbotrányosabb", amit Orbánról összeszedtetek????? Pffff..., még a végén a FIDESZ-re fogok szavazni, kiemelten Talon Karrde kedvéért! Érdmes megnézni legújabb kommentjét, mennyire konstruktív...

Talon Karrde · http://youtu.be/RNT_uICTe9M 2010.01.06. 14:25:48

Lesz egy hekkelt győztes és egy korrektül megszavazott, oszt csácsumi.

Talon Karrde · http://youtu.be/RNT_uICTe9M 2010.01.06. 14:26:29

@eszkep: "Meg kell várni míg ez a szavazás lefut (már nem jön csak óránként 2-5 szavzat), el kell menteni az eredményét és kész, aztán pár nap mulva elővenni egy új szavazást és e-mail megadásával újraszavaztatni. semmi gond nincs itt."
Mondj konstruktívabbat, baszod.

eszkep 2010.01.06. 14:27:41

@laspalmas: Miért?
Eldöntendő kérdés: Írtam olyat, hogy a Vastagbőr bloggerei hackelték meg a szavazást? Nem.

Talon Karrde · http://youtu.be/RNT_uICTe9M 2010.01.06. 14:29:15

@eszkep: Írtál olyat, hogy szegény pici Orbán Vikit beste módon jelölte és nevezte a Vbőr? IGEN
Nem tetszik, ne nézzed, nyihaha!

Tündér_Lala 2010.01.06. 14:32:27

@laspalmas: Tegnap reggel, még 5%-on állt a patás. Időszaki mentések nincsennek ?

eszkep 2010.01.06. 14:35:53

@Talon Karrde: Öööö... egész pontosan hol írtam ilyet?? nem emlékszem és a kereső sem találta meg ezt az "idézetemet..."
Már csak azért is balgaság lett volna ilyet írni, mert mindannyian tudjuk, hogy jelölték... Persze erre nem jön rá magátol egy olyan "zseni", aki csak "nyihaházni" tud...

eszkep 2010.01.06. 14:37:14

@Tündér_Lala: az biztos, hogy du. 3-kor is 5%-on állt, akkor néztem rá az redményre. Este fél nyolckor viszont már 20%on volt.

eszkep 2010.01.06. 14:42:29

@Talon Karrde: Na mert nem lehet "legyártani" 5000 e-mail címet semmi merc alatt, mi?
Mondjuk meglepő, hogy olyan ember vár tőlem konstruktívabb ötletet, aki "nyihaházik"...

f.m.j. 2010.01.06. 14:42:45

@laspalmas: visszagyött a troll, nem árulkodásból, csak gondoltam szólok, hátha elejét vesszük a dolog elharapózásának, meg megkíméljük a többieket, akik tegnap kimaradtak :)
Lehet az összes nevet kiiktatni, amin fut, vagy csak azt amin épp bejön? Bár mindegy, úgyis választ másikat, én meg nem értek hozzá

Jack/rendetteremt/ · http://www.youtube.com/watch?v=SBPvrOdFm00 2010.01.06. 14:44:04

Egyszerű a helyzet,ne marjátok egymást.Csináljuk meg az esedékes bulit,gyűjtsünk össze egy kis zsetont és mindenkinek,aki kiemelkedik a mezőnyből lehet vásárolni valami olyan,a pofátlanságára jellemző csekélységet,amit megérdemel.. (mohácsi,drazsé,orbán).. Az eredménnyel semmi gondom,bár én kolorra szavaztam;előrevetíti,hogy mit várhatunk idén orbántól.Tuti díjat kap idén is majd meglátjátok..

Kravitz(Cabd.) 2010.01.06. 14:45:09

@laspalmas: Nem kell védekezni.

Egyszerűen azt kellett volna a bevezetőbe írni, havi szavazások nélkül, hogy itt van 12 ember, szerintünk ők a legpofátlanabbak, szavazzatok!
Tiszta helyzet. Világos, mint a vakablak.

Ha pedig már a rendszer havi szavazásokra támaszkodik , az, hogy az első 3 "kiesik" egy hónapban, akkor szerintem automatikusan a negyedikből lesz az első, nem egy véletlenszerűen bökött második egy teljesen más hónapból.

Ennyi erővel miért nem pl a februári második került be 12.-nek? Vagy a júliusi? Ez megint csak hasraütésre ment.

Én pl emlékszem, Meggyes hónapjában Meggyesre szavaztam, és szívesen láttam volna a döntőben. De a zemberek nem így döntöttek. El kell fogadni, ennyi...

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2010.01.06. 14:53:08

No, most szóltak hogy csúnya dolgok történnek itt....

Ki a tökömnek van kedve/ideje meghekkelni egy ilyen félig vicces lófaszom szavazást?
Gratulálok bazdmeg, kurva nagy poén, még évek múlva is fogni fogjuk a hasunkat.

Amúgy én basztam el, mert a poll-r.hu nyomta a reklámokat, kerestem egy másik szavazósoldalt, de csak ma vettem észre, hogy van olyan a settings-ben hogy "Enable IP Loggin" és "Restrict Voting; One Vote Per IP Address" ... nos, ezeket be kellett volna kapcsolni.

Bár, eszembe sem jutott, hogy "védekezni" kellene, mert tegye fel a kezét, aki gondolt arra, hogy meghekkelik a szavazást?

Mellesleg Orbánnak simán itt volt a helye, a kismilió ígérgetése miatt, amit vastagbőrrel nyomott egész évben, lásd tegnap, adunk pénzt a sportra is (GDP 0,2%-ról 1%-ra emelnék a támogatást) Schmidt Pál MOL elnök mellesleg Fidesz alelnök meg bőszen örült mellette, undorító volt az egész jelent ....

eszkep 2010.01.06. 14:55:29

@laspalmas: Ha a kommentek száma a névadó, íme néhány további "jelölt":

vastagbor.blog.hu/2009/10/07/ez_a_csanad_gyerek
Szegedi csanád, a demagóg (ne is mondjátok: volt pofája felszólalni a parlamentben...)

vastagbor.blog.hu/2009/10/01/a_politikai_casting_csucsa
Kriston Viktória, akinek volt pofája dolgozni menni a... (csak félve merem leírni): FIDESZ-hez...

vastagbor.blog.hu/2009/11/06/szinre_lepnek_a_csikos_nindzsak
És igen, a "Csikós-nindzsák"!!! "300, Gyűrűk ura, Karib-tenger kalózai, van itt minden"

Mindhárom jelölt potencionális veszélyt jelent Magyarországra, ami mellett Draskocvics, Mohácsivész, Kolompár ténykedései eltörpülnek...

nyugatioldal 2010.01.06. 15:04:08

@laspalmas: Én ha pártelnök lennék, egy dolgot ígérnék.
Csak a felét lopom el annak, amit az előd. Szépen havi szinten kimutatnám, hogy épp hol állok a lopásban, színes kék-zöld-piros táblázatokkal, grafikonokkal, hatékonysági mutatókkal miegymással. Aztán amikor meg van a kvóta, kiállnék a fijjugg közé s bejelenteném: Tisztelt hölgyeim és uraim, örömmel tájékoztatom Önöket, az idei kvóta elfogyott, a tervezett lopni való lopsára került. Hajrá Magyarország, Hajrá Magyarok, igen - igen stb.
Természetesen a lopó kvóta évről évre a gdp arányában változna (de lehetnek egyéb mutatók is), így lennék ösztönözve a hatékonyabb munkavégzésre. No szavaznátok rám? :-)

eszkep 2010.01.06. 15:04:35

@zero: Nagy csodák nincsenek, hiába választasz más szervert. Erre emlékszel?
mkdsz.hu/content/view/3338/64/

"adunk pénzt a sportra is (GDP 0,2%-ról 1%-ra emelnék a támogatást) Schmidt Pál MOL elnök mellesleg Fidesz alelnök meg bőszen örült mellette, undorító volt az egész jelent ...."
Ezt most megint nem értem... Az a gusztustalan, hogy az EU-s normákhoz akarnak igazodni ebben is? Nem tudom, hogy akarják de ez legyen az Ő gondjuk, a szándék maximálisan helyes.

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2010.01.06. 15:14:59

@eszkep:

Csak annyi, hogy a GDP 0,8%-a is baszott sok milliárd, és ha jól tudom , jelenleg 2000 milliárd hiányzik.

Szóval honnan vesz el 0,8%-ot Viktor?

Talon Karrde · http://youtu.be/RNT_uICTe9M 2010.01.06. 15:15:05

@eszkep: "Öööö... egész pontosan hol írtam ilyet??" Mit hol írtál? CTRL + ALT +DEL csak egy javaslat volt.

Talon Karrde · http://youtu.be/RNT_uICTe9M 2010.01.06. 15:17:52

@eszkep: Psszt, mert beégsz, te nagy retro számítógép gyüttő! LOL

eszkep 2010.01.06. 15:24:00

@zero: Mint már említettem, nem tudom, de ha 2014-ig valóban elérjük az egy százalékot, rá fogok szavazni Talon Karrde kedvéért, aki továbbra is igen konstruktív oldalát mutatja, ahogy elnézem...

Egyébként, hogy egy kicsit aktuális témát is vigyünk a kommentekbe:
mediq.blog.hu/2010/01/06/egeszsegugyi_kiadasok_magyarorszag_sereghajto
Valószínűleg nem azért hal ilyen korán a magar, mert túl sokat mozog...

picur3ka 2010.01.06. 15:27:11

@laspalmas:

Talan egy fokkal jobb, mint az 'Oveg vagyok es Vanda.'

@zero:

Hogy honnan veszi el, az legyen az o doga, majd kritizaljuk akkor, ha nem teszi, ne mar csak azert mert igert valamit, mint a szockok meg a zindex, vagy lemegyunk kutyaba?

Kulonben nem is ertem, hogy mit varsz. Kampany: Lof@sz lesz a segggetekbe, ha engem valasztottok meg. Nem gondolod komolyan, ugye?

picur3ka 2010.01.06. 15:30:28

@laspalmas:

Itt egy fontosabb cikk, mert leagalabb a valosagrol beszel es nem jovobe mocskolodik, mindannyiunk kedvenc polgijatol:

index.hu/velemeny/jegyzet/2010/01/06/mukodeskeptelen_tortenet/

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2010.01.06. 15:31:28

Percenként 5-10 szavazat az robot? Vagy csak aktivizálták a fideszeseket?

www.micropoll.com/akira/mpresult/776823-225464

eszkep 2010.01.06. 15:37:37

@laspalmas: Kérdés mennyi ideig tart ez a dömping. IP címeket nem lehet nyomonkövetni?

kisby 2010.01.06. 15:38:56

@laspalmas: Ennek így nem sok értelme.:D

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2010.01.06. 15:44:10

@picur3ka:

ezzel kezdtem a napot .. kíváncsi vagyok erre a roppant alapos, grafikonokkal alátámasztott elemzésre milyen gombot varrnak a szocik ...

wlakos 2010.01.06. 15:44:19

@nyugatioldal: Egy- két hónapja nyilatkozta a parlamentbe leső négy párt képviselője külön- külön a pártjukról azt, hogy az ő politikusaik tisztességesek!:D Ergó itt NINCS is korrupció! Szerintük:)

VR6 2010.01.06. 15:46:33

Azért Sztojka-mamát sokkal jobb helyre vártam.
Hamar felejtünk.

eszkep 2010.01.06. 15:48:30

@laspalmas: Erre négy év múlva visszatérhetünk!
Amúgy érdekes elképzelésük van az indexeseknek az "ígéret" fogalmáról...

"Egy új agrárpolitika ugyanakkor tíz éven belül egymillió új munkahely megteremtését teheti lehetővé"
Lehet, hogy én vagyok gyenge nyelvtanból, de nekem ez feltéeles módnak tűnik, tán' nem ártana a szövegkörnyezetet is megvizsgálni.

Mondjuk ezeket kár a listára venni, ez amúgy is triviális:
- Lesz új polgári törvénykönyv
- Lesz kivizsgálás
- Lesz pénze az MTV-nek (a keret megvan, csak "büntiből" vonták el)
- Lesz magyar-lengyel-román szövetség (Ez egyedül a románokon múlik...)
- Nem lesz ingatlanadó (bevételkiesés nem lesz, kalkulációk szerint nullszaldós lenne így-is úgy is az első évben)
- Lesz lakásépítési támogatás

picur3ka 2010.01.06. 15:49:33

@zero:

Te emlekszel meg arra, amikor itt mindenki biztatta a masikat, hogy menjenek az SZDSZ szavazasra? Nem kell ehhez robot.

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2010.01.06. 15:50:44

@eszkep:
@kisby:

Ja, én is csak ámulok. xD
Ennyire fontos a V'bőr 2009? Hihetetlen...
A krónika kedvéért: 859-766 a Drazsé-Orbán meccs.

Horizont 2010.01.06. 15:58:38

Szó szerint berosáltam ezen a szavazás heck-mekken, vagy mi a francon, már az éjjel is! :)))
Ennyire nem megy már a játék se, vagy nem mehet? Nem tudunk már játszani se? Kész ezzel vége is a világnak! Meg azon marni egymást ki miért került fel, be? Mindegyik politikus vastagbőr itt csak egyiknek vékonyabb (még) a képén a bőr a másiknak meg olyan vastag mint a rinocérosz segge!
Humor, játék, lazaság, van gond éppen elég, még tetézzük is?

picur3ka 2010.01.06. 16:03:01

@laspalmas:

Nincs szavazasi hatarido a posztban, ugye?

Irish Whiskey 2010.01.06. 16:04:45

Nehogy már a zorbán nyerjen... ő azért még kispályás a patkányfejűhöz képest. Drazsénak kell megnyernie ezt mert egy irgalmatlanul nagy köcsög. A lámpavasak már sóvárognak érte..

picur3ka 2010.01.06. 16:06:42

@zero:

Ignoraljak? Mit lehet ezzel mast tenni? Meghazudtolni nehez lenne, mondjuk, ki lehet beloluk nezni, hogy megprobaljak...

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2010.01.06. 16:08:26

@picur3ka:

1 hétig lehet szavazni, hétfőn lezárom, lesz ami lesz ...

picur3ka 2010.01.06. 16:20:47

Ajandeknak, mivel Orban es Drazse vannak elen, egy focilabdat javasolnek, kettoscelu, jo lesz barmelyiknek es vastag a bor is...

nyugatioldal 2010.01.06. 16:36:51

@wlakos: Ennek oka egyszerű: korrupció amiből engem kihagynak. Mivel ők mind benne vannak, ergo nincs is korrupció. Szerintük.
Elnézve a jelöltek " teljesítményét", a friss bkv-s kirúgom-majd-visszaveszem sztorit, meg a többi egyebet szerintem ennek az országnak egy rohadt nagy radírra lenne szüksége. S szépen 0-ról felépíteni mindent. Lehetne egy amolyan lego projekt. Lépésről lépésre helyükre rakni a dolgokat.
Mert ami itt van az egy rohadt nagy kupi, ennek megfelelően rohadt drága is, csak nem mindig mi vagyunk a f*sz jó végén (hölgyektől elnézést kérek)... :-(

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2010.01.06. 19:47:55

Most 100-al vezet Drazsé, 871-773 az állás.

Krikri 2010.01.07. 09:44:36

Nem lehetne az év vastagbőrje helyett top 100-as listát állítani 2009-ről? Nem tartom igazságosnak, hogy elsikkadjon egy csomó név, és csak a drazsét emlegessük... Inkább egy szép kis toplistát nézegetnék, a teljesség kedvéért :-)

reKorrekt 2010.01.07. 12:33:43

@Krikri: Ennyi erővel top1000-es is lehetne :/

Kopasz4x4 2010.01.07. 12:48:48

Óriási a dilemma! Inkább akasztanánk mindegyiket, az is egy jó díjazás az elvégzett munkáért, nem ? Jól elvégzett munka után, megérdemelt az örök pihenés .
Kínában ezt államilag finanszírozzák !

Kopasz4x4 2010.01.07. 12:52:10

Egyébként meg Libajnait, meg Feltót hiányolom a listáról. Odabiggyeszthetnénk őket, legalább egy szögbelövővel.

Neve Senki 2010.01.09. 12:51:25

Mi történt? az mszp kiadta a parancsot a hívőknek, hogy szavazzanak a patásra?

Talon Karrde · http://youtu.be/RNT_uICTe9M 2010.01.09. 12:56:18

@Neve Senki: Jaja, egy második helyezésnek is elég sokatmondó üzenete lehet!

Talon Karrde · http://youtu.be/RNT_uICTe9M 2010.01.09. 12:58:00

Húzzatok bele!
"hétfőn lezárom, lesz ami lesz ..." (@zero:)

dr.justice 2010.01.09. 13:01:32

Csak félig off ( mert Mohácsi Viktória utal rá ), de magyarázza már meg nekem egy hozzáértő, hogy mi az a cigányozás és miért kell emiatt ütni/ölni.

Neve Senki 2010.01.09. 13:21:47

Szollár Domonkost hiányolom a listáról és gyurcsányt (ő lehetne örökös tag) és bajnait és stb...

Már a malévnál megmutatta, hogy mekkora egy genny, az mszp ki is nézte magának. Íme egy átlagos hablaty tőle.

"Jó hír, hogy elkészült a vagyonadó-kalkulátor, hiszen az adózók végre segítséget kapnak ahhoz, hogy megállapítsák, mekkora ingatlanjuk forgalmi értéke, és hogy kell-e az után adót fizetniük - mondta Szollár Domokos kormányszóvivő az MTI-nek pénteken.

Azért nagy vímány az adónem bevezetáése, mert ez teremtette meg a munkára rakodó terhek csökkentésének fedezetét. A vagyonadó tette lehetővé, hogy 2010-től jelentősen csökkent a személyi jövedelemadó, mellyel szinte minden adózó jobban jár, de különösen az átlagosan keresők. Az ő esetükben akár havi 15 ezer forinttal is több lehet a borítékban. Ugyancsak a vagyonadó teszi lehetővé, hogy 5 százalékkal csökkent a munkáltatói járulék, ami 400 milliárd forinttal többet hagy a magyar vállalkozók zsebében - tette hozzá a kormányszóvivő."

Neve Senki 2010.01.09. 13:23:12

pontosabban domokos:-)

Krikri 2010.01.10. 23:06:15

Most tényleg ezen az orbánon vagytok kibukva? szerintem meg elgondolkodtató h ennyire vezet.. ill h csak ennyire van drazsétól lemeradva. Volt itt egy felmérés, h kik a blogot olvasók. Nos, nagyrészük a Jobbikra szavaz.......... (semmi maszop meg szadesz)

abandi 2010.01.10. 23:25:51

Én is nyomtam egyet.
kolomposra
Azért az egy szimla gnóm bűnöző és mégis minden nap nyilatkozik vmelyik közmédiában a rászízmusrul....
kontra, rekontra......csillagoség, FEDÁKSÁRI!!!!

Krikri 2010.01.11. 01:18:24

@laspalmas: össze kéne adni, kb mennyi md-nál járnak, csak hogy bírja e a teljes magyar budget.......

Talon Karrde · http://youtu.be/RNT_uICTe9M 2010.01.11. 05:41:59

@zero: @laspalmas:
Javasolnám ezt: vastagbor.blog.hu/2009/09/25/a_nagy_v_bor_kerdoiv a választásokig 2 hetente megismételni és a eredményeket is közölni velünk, ujjgyakorlat, de hasznos lehet.

Krikri 2010.01.11. 14:18:06

és bőrradírt a nyertesnek :-)

süti beállítások módosítása