Skip to content


       Szűrés lista

Ki volt május legpofátlanabbja?

Május gazdag hónap volt, az MSZP még, a Fidesz már pörgött, és elkezdődött már az  őszi önkormányzati választások kampánya is.

Rögtön elsején beígérte Horváth Csabi az ingyenbékávét, de állításával ellentétben Velencében nem díjmentes a tömegközlekedés. Megnéztük egy 500 fős falu 300 milliós felüljáróját, figyelmeztettük Viktort Róza tüskéire, megcsodáltuk az MTV-s fizetéseket, a szocik négyötödről álmodtak, Gyurcsány írt egy 40 oldalas dolgozatot, tudomást szereztünk a Mazsöknek adott 21 millió dollárról, Alföldiék kiraktak az apostolokra utaló 12 melegkockát a Nemzetibe, folytatódtak a tanárverések, a BKV leírta véleményét Nyakó ingyenbuszairól, megismerkedtünk a kamukonzulokkal, a csapból is a mellény-ügy folyt, rákenték a MOL-ra a benzinárakat, letartóztatták Hagyó Mikit, végigkínlódtuk a parlament alakuló ülését, a Fidesz eltörölte a miniszteri fizetések csökkentésének lehetőségét, jött a nagy árvíz, bemutatták az Új Irányt, megszületett a NER, néhány dolgot elhalványított a mellényhajcihő, megismertük Hagyó barátnőjét, Wieszt János filmsztár lett, Pokorni  megtette az első személyreszabott törvénymódosítást, Hiller Pifti nagylelkű búcsúajándékokat osztott, 3 leaszfaltozott földút anarchiaveszélyt teremtett, felesküdött az új kormány, felmentették Tomcatet, beomlott a 60 napja átadott M6-os.....nagyvonalakban ennyi.

A toplista:

1, Horváth Csaba
Az ingyenbékávé volt az a jóhír, amit már régen kiplakátolt, és most megosztott Budapesttel. Ezekkel a szavakkal: "A díjmentes utazási lehetőségért a fővárosiak már megdolgoztak." Az ötlet annyira a kétségbeesés szülte nonszensz, hogy még Demszky és a Népszabi is fennakadt rajta.

2, Alföldi Róbert
Havadtőy Sámuel "Nem mondhatom el senkinek" című, az általa igazgatott Nemzeti Színházban elhelyezett kiállítása kapcsán  nyilatkozott egy aranyosat. A kiállítás 12+1 négyzetet tartalmaz, egyben egy régi kereszt, a körülötte elhelyezett többin a "senki nem tudja, hogy meleg vagyok" felirat látható, vagyis elég gyorsan lehet asszociálni Jézusra és az apostolokra, meglehetősen sértő kontextusban. Alföldi szerint viszont "A kiállítás  éppen a keresztényi szeretet és elfogadás miatt használ olyan szimbólumokat, amik mindenki számára érthetőek." Nos, képzeljünk el egy hasonlót egy másik vallással..

3, Hagyó Miklós
Nekiállt könyvet írni mások okulására. "-Tanulságokat vonok le, ami ugyanis velem megtörtént, úgy tűnik, bárkivel megtörténhet.", "– Nem akarok elmenekülni, állok az igazságszolgáltatás elé. Vissza akarom szerezni a becsületemet. Azt akarom, hogy végre kiderüljön az igazság. Eddig nem kerestek a hatóságok, de ügyvédemmel bármikor állunk a rendelkezésükre.", "– El fogom mondani, hogy mit tettem, és mit nem tettem. Nem kerülhet elő olyan bizonyíték, amely a bűnösségem bizonyítaná, mert ami nem történt meg, azt nem lehet bizonyítani". Nos, mentelmi joga megszűnésével, az új parlament megalakulása után  3 perccel rárakták a bilincset a rendőrök, és azóta is bent van...

4, Sólyom László
Méltánytalan módon beszállt a Vona mellénye körül kialakult/alakított felhajtásba, és rögtön a parlament alakuló ülésén, majd egy külön közleményben is megfeddte a Jobbikot. "Nem engedhető meg például, hogy gyűlöletre uszítás elhangozzék az Országgyűlésben, vagy az Országgyűlés tagjának a szájából. A mentelmi jog nem védheti azt a képviselőt, aki ezt a bűncselekményt elköveti." Az értékalapú közösség bentmaradt tagjaihoz egy szót sem szólt. Őket már biztos megszokta.

5, Wieszt János
Egy csendes délutánon robbant be a köztudatba a videó, amin az egyértelműen felismerhető újbudai szocialista hang nélkül átvesz egy 2 millió forintot tartalmazó borítékot. Molnár Gyula kiállt mellette, saját magától pedig csak egy nagyon gyenge magyarázatra futotta  , hogy ő nem emlékszik. "Sokszor bánok pénzzel, magán- és üzletemberként is"

Címkék: visszatekintő2010

A bejegyzés trackback címe:

https://vastagbor.blog.hu/api/trackback/id/tr92541508

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2010.12.29. 10:33:23

Elnézést kérek, elaludtam.....4-5 éve nem volt ilyen, jólesett :))

minimalista 2010.12.29. 10:40:17

@laspalmas:
Egészségedre! Legalább végre megihattam a kávémat az agyérgörcs komolyabb kockázata nélkül! :)
Egyébként a NER hogyhogy nem került be? Én arra szavaznák...
Másodvonalból meg legyen a Csabi. Nagyon megérdemli!

Valahol Máshol (lemondott Dr. Prof.) 2010.12.29. 10:46:38

A Jani. A Wieszt. Örök emlék, míg élek nem felejtem el azt ahogyan nyakogott-makogott a kamerába és nettó hülyét csinált magából az ország előtt.

Prof. William · http://profwilliam.wordpress.com/ 2010.12.29. 10:54:25

""A kiállítás éppen a keresztényi szeretet és elfogadás miatt használ olyan szimbólumokat, amik mindenki számára érthetőek." Nos, képzeljünk el egy hasonlót egy másik vallással..."

Ebben az esetben Budapest füstölgő romjaiba még ma is csapódnának befele az utasszállító repülőgépek.

Koronás Udvari Chinpoko Mester 2010.12.29. 11:14:15

Nekem továbbra is Hagyó a favorit

Horizont 2010.12.29. 11:38:50

@laspalmas: Irigyellek! Használd ki, mert el fog jönni az az idő amikor majd sokat aludni se tudsz, nemhogy elaludni:)))))))
Sólyomra azért nem adtam a szavazatom, mert így Schmitt Pál úr, elvtárs fényében ő nagyon is jónak tűnik. Hagyót nehéz kihagyni, mert ő feledhetetlen a kis bumfordi fizimiskájával, alakjával. Alföldi olyan amilyen, ő legalább bevallotta azt amit mások titkolnak! Sajnálatos, hogy a művészi "lágyszeműségével" nem jut eszébe, hogy a Nemzeti mégiscsak nemzeti!Horváth Csabi a "szépfiú", borzalmas. Akire voksoltam az Wieszt Janó! Igaz sokan csinálták és csinálják azt amit ő is tett, de az a felvétel mindent vitt nálam. Ahogy hanyag eleganciával odébb dobta a borítékot kb. másfél évi fizetésemmel, na az kiverte a biztosítékom. Nem szoktam külső alapján ítélkezni, de neki olyan feje van, hogy lehet, hogy udvarosnak nem alkalmaznám egy gyárban.
A TOP lista feletti rész, katasztrófa....

Horizont 2010.12.29. 11:39:43

@KUCM: Ja! Nem vagyok buzi:)))))))))) Csak következő kommentelő:)

Petrow 2010.12.29. 11:40:22

Robikának az év végi megmozdulására hagyom a szavazatot - bár félő, hogy az erős nov-dec-i mezőnyben nem fog labdába rúgni.

Marcellusca 2010.12.29. 11:43:02

@laspalmas: Egészségedre! :)
Gondolom eléggé lefáradtál a válogatástól. :D

@Horizont: Hehe!
Én direkt vártam egy kicsit. :)))))

Marcellusca 2010.12.29. 11:53:53

Nagyon gondolkodom. :)
/Csak meg ne ártson! :D/

Csabika csak simán, utolsókat rúgva vergődésében benyögött egy oltári nagy f@szságot, Hagyó meg a szokásos védekezést adja elő, hogy ő ártatlan, nem is úgy volt, sőőőt, ott se volt.
Töröttszárnyú Sólyom meg nem bír nagy fajsúllyal. Az utódját elnézve, lehet, visszasírjuk. Egyébként meg a búcsújakor tett finom megjegyzése Schmitt-nek ér egy nagy piros pontot.

Úgyhogy maradt két jelölt.
Alföldi egy provokátor és a keresztényi megértésre, megbocsátásra apellálva hergelte a jónépet.
Egy f@szkorbácsot mindenféleképpen megérdemel.
Wieszt viszont űber vastagbőr.
felvétel is van arról, hogy nagy arcal, számolás nélkül, mint a Világ legtermészetesebb dolgát rakja félre a kenőpénzt. És még meg is magyarázza, hogy deaznemisúgyvolt!

Úgyhogy, asszem megvan a nyertesem. :)

dr. Aullah 2010.12.29. 12:00:35

Amúgy mi van a Weisztel mostanában? Még mindig sokat bánik pénzzel? Azok a kifogások, amiket benyögött :D

Rwindx 2010.12.29. 13:04:00

Én Sólymot nem bántanám, még akkor sem ha itt nem tett említetést az "értékalapú emberek közösségéről".
Viszont a másik 4 megint kemény versenyző. Talán Weiszt a befutó.

Kartal (rezervált) 2010.12.29. 13:13:36

Nálam igazából Alföldi és Horváth között megy a verseny, mert mindkettő kibaszottul pofátlan. Valószínűleg Horváth nyer, mert ő tudja, hogy amit csinál az aljadék hazudozás, míg Alföldi talán még hisz az igazában. Vagy valamiben. Ezt Horváth cinikus, pszichopata képét elnézve nem igazán hinném...

Weiszt szerintem egy korrupt senkiházi, még hazudni sem tud egy rendeset; Sólyom nálam is leverte a biztosítékot, de ő nem is mondhatott mást, ezt adták a szájába, ezt mondta; Hagyó megint egy korrupt senkiházi, a Fidesz és a Maszop háttéregyezményeként csináltak belőle BKV-s főgonoszt, hogy a nagyobb halak megússzák, és az istenadta nép kapjon valami koncot.

Boritékos Ember 2010.12.29. 13:39:01

Nekem kötelezően Wieszt a nyerő :

Az összes video itt található összegyüjtve :

www.bartokbelaut.hu/category/wieszt-ugy/

2010.12.29. 13:57:57

@Kartal (fekete mellényben): hagyó egy igazi pökhendi kiskirály volt, én ültem vele tárgyalóasztalnál főpotentát-korában, és bizony krokodilkönnyet sem hullattam, amikor megtudtam, hogy sittre vágták. Lehet, hogy csak utolsó senkiházi volt a polipban, de miközben elvtelenül szolgálta a maffiaérdekeket, lefele kiméletlenül taposott, volt mit levezekelnie a caminón, bőven volt!

Horizont 2010.12.29. 14:07:53

@Hajszás Láncos:
Mellette ültél vagy vele szemben?? Mert nem mindegy:)))

2010.12.29. 14:32:08

@Horizont: Adott esetben mindegy volt. Még csak olyan lózungokat sem pufogtatott, mint a politikusok általában, hogy "majd fontolóra vesszük előterjesztésüket" vagy "ki fogjuk vizsgálni" netán "biztosíthatom önöket, hogy mindent meg fogok tenni, hogy a kérdés mielőbb rendeződjön", nemhogy esetleg tényleg érdemben foglalkozni szándékozott volna a civil szervezetünk észrevételeivel.

Horizont 2010.12.29. 14:35:20

@Hajszás Láncos:
Mert nem vittél borítékot b + :)))))) Mégis mit vártál??:)

Marcellusca 2010.12.29. 14:59:02

@Horizont: Dobozt, "néni"! Nokiás dobozt! :DDDDDDDDDDD

Kicsit Karcos 2010.12.29. 15:04:43

A zsírdisznóra szavaztam, méltó jelképe a becsületes emberek értékalapú közösségének.

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2010.12.29. 15:29:56

A Sólyom-Wieszt párharcból végül az utóbbi került ki győztesen.

2010.12.29. 16:20:06

@Horizont: nokiás doboz volt nála a mérték... és valószínűleg a szóban forgó ügyért többet is kapott. Ezzel semmilyen civil szervezet költségvetése nem versenyképes. :-(

Roxvox 2010.12.29. 16:20:34

@KUCM: Miért csak a következő, az előző miért nem?
Mert akkor nem mernél első lenni igaz? :)))

Horizont 2010.12.29. 16:29:41

@Marcellusca:
Eddig azt gondoltam nem mennék el egy blogtalálkozóra! De kezdem másképp gondolni!
Ezt a "néni" dolgot most már csak leverni tudom rajtad:DDDDDDDDDD A virtuális verés már kevés:))

ColT · http://kilatas.great-site.net 2010.12.30. 14:42:57

Egyezik a wéleményem a többiekével, Wieszt lesz a nyerő. Hagyó csak hülye volt azzal a megnyilvánulásával, de ez a csávó nyíltan madárnak akart nézni mindenkit :D

Horizont 2010.12.30. 20:45:32

@Tigeri: Köszönöm! Vannak még virtuális lovagok:)))))

Kartal (rezervált) 2010.12.31. 09:50:46

@Hajszás Láncos: értem én, bár személyesen nem ismerem, hála az égnek. Lebegett is felette a kezem, de végül nem ő győzött nálam. Ismerek versenyszférából hasonló maffiózókat, akik nem túl magas pozícióban rendesen keresztapaként viselkednek - többségében azok is -, de most a vastagbőrűségi faktort nézve - amennyire innen a média torzításán keresztül látom - Horváth nyert nálam.
Attól még amikor Hagyót elvitték, örömtáncot jártam :DDD

süti beállítások módosítása